Vraagprijs k.k.

Vergelijkbare documenten
Johan Dautzenbergstraat 18 te SITTARD

Kelderstraat te STEIN

Van Ostadestraat 29 te GELEEN

Vraagprijs k.k.

Eberhardstraat 11 te GELEEN

Steenweg 15 te SITTARD

Baandert 10 te SITTARD

Op de Baan 26 te BORN

Frankenlaan 38 te SITTARD

Oude Heerlenerweg 18 te SITTARD

Odasingel 102 te SITTARD

Vrangendael 8 te SITTARD

Rijksweg Zuid 174 te SITTARD

Putstraat 31a te SITTARD

van der Meerenstraat 20 te STEIN

Bautscherweg 46a-50 te HEERLEN

Steenweg 36 te SITTARD

Stationsstraat 13ABCD te SITTARD

Aasterbergerweg 74C te ECHT

Pastoor Vonckenstraat 24C te GELEEN

Engelenkampstraat 18-2 te SITTARD

Putstraat 39A te SITTARD

Stationsstraat 4 te SITTARD

Hommelweg 2-54 te SUSTEREN

Overhoven 62 te SITTARD

von bylandstrasse 46 te MILLEN

Zeswegenlaan 232 te HEERLEN

Plakstraat 43 te SITTARD

Hofdwarsweg 57 te GELEEN

In de Dreef 16 te JABEEK

Baandert 51 te SITTARD

Hofdwarsweg 57B2 te GELEEN

Deweverstraat 13 te NUTH

Rijksweg Noord 320 te SITTARD

Heidestraat 43 te BRUNSSUM

Rijksweg Noord 78 te SITTARD

Oude Broeksittarderweg 9 te SITTARD

Vrijheidslaan 14 te LIMBRICHT

Stationsdwarsstraat 1-3 te SITTARD

Kelderstraat te STEIN

Am Nordhang 57 te SCHALBRUCH

Rijksweg Zuid a te SITTARD

Hommelweg te SUSTEREN

Doctor Poelsstraat 13 te URMOND

Akerstraat te BRUNSSUM

Steenweg 78-B te SITTARD

Putstraat 64 te SITTARD

Rijksweg Zuid te SITTARD

Nullanderstraat 59 te KERKRADE

Akerstraat 93 te KERKRADE

Hommelweg te SUSTEREN

Hommelweg te SUSTEREN

Breukelderveestraat 14 te MARIA HOOP

Burg. Venckenstraat 3 te OBBICHT

Hommelweg te SUSTEREN

Havenstraat 19 te MAASBRACHT

Jekerstraat 29 te GELEEN

Ross van Lenneplaan 27 te SITTARD

Rijdtstraat 100 te SUSTEREN

Akerstraat te BRUNSSUM

von bylandstrasse 46 0ong te MILLEN

Stationsstraat 4 te SITTARD

Wilhelminastraat te SITTARD

Spaubeeklaan 40 te GELEEN

Op 't Broek 6 te SPAUBEEK

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Schilberg 28-a te NOORBEEK

Romeinenplein EL Landgraaf. woningpresentatie


Tobe 23, Oud Gastel. VRAAGPRIJS: ,-- k.k.

Rust & ruimte. OSPEL Meeuwenstraat 16. vraagprijs k.k

TE KOOP. Smedenstraat 8 A K.K GA Kerkrade

TE KOOP. Interesse in deze woning? Oxrooi AS Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Damstraat 3 te ZETTEN

TE KOOP. Kohlbergsgracht K.K CA Kerkrade


Rijksweg 126. Velden. Vraagprijs: ,- k.k.

Landgraafstraat 31, 6845 EA Arnhem

Baandert 3 te SITTARD

Poortskamp 13, Linne

TE KOOP. In de Boomgaard K.K GC Kerkrade

Ekkerstraat 27 - Eindhoven

TE KOOP. Strijthagenweg K.K BS Kerkrade

TE KOOP. Dirk Zweepstraat K.K GE Kerkrade

TE KOOP. Hertenweide K.K PA Kerkrade

TE KOOP. Dokter Limpensstraat K.K DH Kerkrade

Berkelstraat 40 Horst

TE KOOP. Heiveldstraat K.K AK Kerkrade

Engelbert Dorsstraat 1 Grubbenvorst

Ovidiusstraat 8, Sittard

TE KOOP. Wilhelminastraat 6, Nederweert. Vraagprijs K.K. Frissen makelaardij & taxaties St. Antoniusplein ED Nederweert

PATER DE KONINGSTRAAT 2 VEGHEL, ZIJTAART OMSCHRIJVING VRAAGPRIJS K.K.

TE KOOP. Interesse in deze woning? Bakelsedijk JG Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Kenmerken. Overdracht. Indeling. Tuin. Ligging. Bouw. Waarborgsom. Bankgarantie. Ontbindende voorwaarden financiering. Aantal badkamers.

Bouwjaar: 1980 en in fases verbouwd en gemoderniseerd Perceeloppervlakte: 776 m 2 Inhoud: circa 1040 m 3

Prins van Oranjestraat 16, Vierlingsbeek

TE KOOP. Heggewikke K.K DL Voerendaal

Werfstraat 15, Breda

TE KOOP. Interesse in deze woning? Jan Hokaarsstraat CX Helmond k.k. Bel +31 (0) of ga naar

Transcriptie:

Geuweg 50 te SITTARD Vraagprijs 299.000 k.k. Steenweg 58, 6131BG Sittard Telefoon: 046-4000060 E-mail: info@smeetsvastgoed.nl Internet: http://www.smeetsvastgoed.nl

Omschrijving: Zeer royale en moderne (200 m2 leefruimte) half vrijstaande jaren '50 woning met extra voorzieningen. Met o.a. 2 extra gelijkvloerse (slaap)kamers, een tuinkamer/serre, een extra badkamer, alsmede een inpandig bereikbare garage. De woning aan de Geuweg 50 in de wijk Ophoven is ruimer dan verwacht. Indeling Begane grond: Via de overdekte entree (luifel met sensor /inbouwspots) bereikt u het ruime portaal (13m²) met uitgebreide meterkast en garderobe. Hier bevindt zich de toegang tot vernieuwd 1e toilet en toegang tot woonkamer, keuken en kelder. De trap leidt naar de verdieping met twee slaapkamers en een nieuwe badkamer. Riante woonkamer 60m², waarvan 30 m² zit- en 30 m² eetkamer. Zitgedeelte (5.45*5.40m en 3.25*0.30m), is strak gestuukt en voorzien van led-inbouwspots, een grote lichtstraat met mechanische ventilatie en als eyecather de TV wand met ingebouwde verlichting. Het eetgedeelte (8.00*3.80m), met plek voor een tafel van 10 personen en nog voldoende ruimte voor een werkplek/computerhoek. Keuken (3.65*2.65m) voorzien van een moderne hoekopstelling met granieten werkblad, afwasmachine, inductie kookplaat, rvs afzuigkap en keukenblok met ijskast en combi-oven. De keuken, hal en woonkamer zijn voorzien van een moderne antracietgrijze plavuizen vloer, deze uniformiteit geeft een rustig beeld. Vanuit de woonkamer bereikt men via een ruime doorgang de twee (slaap)kamers met inbouwkasten, de badkamer en de tuinkamer. Één (slaap)kamer (3.70*3.70m) met tv aansluiting en één van 4.85*4.05m. Deze laatste kan ook als werk- of studeerkamer gebruikt worden. Badkamer Een luxe betegelde en comfortabele badkamer (3.70*3.05m en 1.30*0.80m) met inbouwspots, ligbad, douche, wastafel (Villeroy en Boch), 2e toilet, decorradiator en vloerverwarming. Garage Via tuinkamer of oprit toegang tot inpandige (verwarmde) garage met op afstand bedienbare elektrische sectionaal poort. Verlengde garage, deze is opgedeeld, garage (5.20*3.75m) en bergruimte (5.25*2.90m) die is voorzien van water. Tuin/Tuinkamer De tuinkamer (9.05*2.35m + 2.30*1.50m) is strak gestuukt, voorzien van kasteelplavuizen en twee grote lichtkoepels De kamer biedt toegang middels openslaande deuren tot geheel overdekt terras en in Japanse stijl aangelegde tuin (op het zuiden) met beekloop, vijver en prieel. De tuin is volledig omheind en biedt veel privacy. De met grijze natuursteen betegelde veranda (geeft toegang tot afgesloten CV ruimte/berging met 2e stoppengroep en waterpunt voor buiten. Een heerlijke ligging op de zon. In de middag en de avond gebruikt u de veranda 's zomers als een extra kamer. En in de verwarmde tuinkamer kunt u ook s' winters heerlijk genieten van een diner of borrel of gewoon een lekker boek.

een diner of borrel of gewoon een lekker boek. Via tuinkamer tevens toegang tot berging met witgoedaansluitingen. 2e woonlaag Via licht trappenhuis te bereiken overloop met twee (slaap)kamers waarvan één grote kamer (4.70*4.10m en 3.15*2.80m/ 28 m2) (met TV aansluiting) die weer omgebouwd kan worden tot twee (slaap)kamers. Kan ook prima gebruikt worden als werkruimte/atelier/studio Kenmerken: (werken aan huis). Slaapkamer II (3.70*3.35m). De gehele bovenverdieping (m.u.v. de badkamer) is voorzien van een moderne Soort woning 2/1 kapwoning met garage laminaatvloer. Bouwtype Bestaande bouw Bouwjaar 1953 Woonopp Badkamer 200 m² Perceelopp Geheel vernieuwde badkamer (2.60*1.25m 462 en m² 0.95*0.75m)) met inloopdouche, moderne wastafel (ook van V&B), touch verlichting in Inhoud 843 m³ Totaal spiegel aantal en een kamers betegelde inbouwkast met verlichting. 7 Aantal slaapkamers 5 3e etage Zolder (stahoogte) te bereiken via vlizotrap op de overloop. De zolder is onderverdeeld in een bergruimte en aparte kamer. Zolder is geïsoleerd en daglicht via nieuw velux dakraam. Kelder Via entree te bereiken zijn twee kelderruimtes in totaal 18m2. In de kelder bevindt zich een AEG elektrische warmteboiler voor snelle (warm)watervoorziening in keuken begane grond en de badkamer op de 1e verdieping. Bijzonderheden: Deze verrassend ruime woning op een perceel van 462 m² is hoogwaardig en riant uitgebouwd, gemoderniseerd en zeer goed onderhouden. Daarom denken wij dat Geuweg 50 meer dan genoeg ruimte biedt voor een gezin dat veel ruimte nodig heeft. Exterieur: Mooi aangelegde en gemakkelijk te onderhouden voortuin met drie grote plantenbakken op stahoogte met ruime oprit welke parkeergelegenheid biedt aan meerdere auto's. Deze fraaie woning biedt veel ruimte, comfort en luxe en leent zich bij uitstek tevens voor wonen/werken aan huis. Ook zijn alle voorzieningen gelijkvloers wat het tot een levensloopbestendig geheel maakt! Kenmerken Vier (slaap)kamers (met mogelijkheid tot vijf), twee badkamers waarvan een met 2e toilet, tuinkamer, inpandige garage 2011 AEG elektrische warmwaterboiler (120L) voor keuken en badkamer 1e etage. 2010 HR combiketel van Bosch (eigendom) met warmwatervoorziening voor badkamer beneden. Afwerking gehele pand met hoogwaardige materialen. Plat dak en zadel pannendak geheel vernieuwd en geïsoleerd in 2011, alsmede nieuwe zinken dakgoten, regenpijpen, luifel en boeiboorden. Verfwerk in zeer goede staat.

Pand is geheel voorzien van dubbel glas in hardhouten kozijnen en gehele achterzijde voorzien van rolluiken Gevel en schoorsteen in 2010 gestraald en geïmpregneerd incl. nieuwe voegen. Woning is voorzien van een nieuw (2014) alarmsysteem (tegen overname). Woning gemoderniseerd in 2011 Dichtbij scholen, supermarkten, station, ziekenhuis, bioscoop, DSM/Sabic. Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Foto's:

Smeets Vastgoed is sinds 1995 een begrip op het gebied van financiële dienstverlening en makelaardij in de regio Westelijke Mijnstreek. U kunt bij ons terecht voor een deskundig en onafhankelijk advies over verzekeringen, financieringen, hypotheken en pensioenen. U vindt in ons bovendien een deskundige en betrouwbare partner voor de aan- en verkoop van uw woning. Reeds vele jaren zijn we actief in deze regio en hebben dan ook al veel kopers en verkopers bij elkaar gebracht en zo gezorgd voor een succesvolle verkoop en/of aankoop. Enthousiasme creëren we door met de tijd en de markt mee te gaan en telkens naar nieuwe mogelijkheden te zoeken. Kwaliteit is naar onze mening de sleutel tot succes. Dit vormt dan ook de leidraad binnen het gehele begeleidingstraject, vanaf het begin tot het einde nemen wij de dienstverlening voor onze rekening. Om deze kwaliteit te waarborgen zijn wij aangesloten bij de branchevereniging VBO. Met dit lidmaatschap verplichten wij ons om diverse gedragscodes aan te houden en worden kennis en vaardigheden telkens bijgeschaafd en getoetst. Onze uitgebreide dienstverlening bestaat uit verkoopbegeleiding bij het verkopen van een woning, het adviseren en begeleiden bij de aankoop van een nieuwe woning en het taxeren van woningen. Dit laatste wordt uitgewerkt in taxatierapporten, welke voldoen aan alle kwaliteitseisen die worden gesteld door hypothecaire financiers zoals banken en verzekeringsmaatschappijen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor het aanleveren van een energielabel. Hiermee krijgt u niet alleen in beeld of u een energiezuinige woning in uw bezit heeft, maar ook welke verbeteringen er eventueel kunnen plaatsvinden. Smeets Vastgoed, voor de beste start!

Met de Limburg Makelaars komt u verder! PARTNER BIJ LIMBURG MAKELAARS Sinds het oprichten van het collectief Limburg Makelaars in het najaar van 2014 is Smeets Vastgoed als partner aangesloten. Limburg Makelaars is een samenwerkingscollectief van lokale vastgoedspecialisten in de provincie Limburg. Alle expertises zijn in huis, van woningmakelaars, bedrijfsmakelaars, taxateurs, beheerders, horecaspecialisten tot verhuurmakelaars. Doordat de partners hun krachten bundelen ontvangt de opdrachtgever een provinciebreed bereik van gecertificeerde makelaars welke hun kennis delen, elkaars aanbod promoten en maandelijks kennisbijeenkomsten bijwonen en marketingstrategieën bedenken en uitwerken. Dat is veel meer dan een makelaar gewoonlijk onderneemt, hiermee onderscheiden de Limburg Makelaars zich van hun concurrentie. De slogan van Limburg Makelaars is "De samenwerkende vastgoedspecialisten voor heel Limburg". Het mission statement van Limburg Makelaars luidt als volgt: Ons doel is om uitstekende klanttevredenheid te bereiken door de aan ons toevertrouwde zaken in vastgoedbeheer, vastgoedtransacties en totaalbegeleiding in de sectoren Wonen Bedrijfsmatig en Horeca integer te behandelen tegen de hoogst mogelijke ethische waarden en normen. Vanwege onze exclusieve regio-overschrijdende samenwerking met lokale gecertificeerde makelaars en vastgoedspecialisten, onze passie, jarenlange vakkennis en no-nonsens mentaliteit, zijn wij uniek gepositioneerd om best-in-class diensten te verlenen aan een breed klantenbestand van particulieren, ondernemingen en investeerders in de mooiste provincie van Nederland, Limburg. Dit terwijl we op een maatschappelijk-verantwoorde manier actief zijn met bijzondere nadruk op respect naar en het welzijn van onze samenwerkende partners en de gemeenschappen waar we actief zijn. Een makelaar welke partner is van Limburg Makelaars is zelfstandig én niet alleen. Maak binnenkort een afspraak met uw makelaar en laat u informeren over Uw voordelen van zijn of haar partnership.