Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Vergelijkbare documenten
Chromerij 29 te Waalre

Sniederslaan 6a te Bladel

Dominepad 5A te Hoogeloon

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Sniederslaan 8 te Bladel

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Breedijk 4 te Helmond

Boomstraat 25 te Gemonde

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Valkerheideweg 3 Maasbree

Zandschelweg 1 te Deurne

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Helvoirtseweg 13 te Haaren

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Achterbosch 9 te Lieshout

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Kouterdreef 3 te Deurne

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Corridor 2 M te Valkenswaard

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Landrop 2 te Hoogeloon

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Wagenbroeken 3a te Casteren

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Bocholterweg 79 te Weert

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Timmereind 3 te Waalre

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Roobeekweg 3 te Arcen

Dommelseweg 24-b te Valkenswaard

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

De Greide 16 te EINDHOVEN WOENSEL

Voortseweg 17 te Eersel

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Laarbroek 20 te Asten

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Ringovenhof 2 te Tienray

Sint Eligiuspad 13 Eindhoven (Stratum)

Den Biest 19 Eindhoven

Trinesweg 2 te Meijel

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Bergweg 1 te Well (L)

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Brochure. Object. Steenbergenstraat 24 te Eindhoven. Vraagprijs ,= K.K. Aanvaarding. In overleg. Omschrijving. Bouwjaar. Inhoud. Ca.

Fabriekstraat 36 te Deurne

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

Graafsebosweg 4 te America

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

TE KOOP. Vraagprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Veghelsedijk 4 te Deurne

Doonheide 37 te Gemert

HAVENSINGEL 210 EINDHOVEN. Bouwjaar: ca Inhoud woning: ca. 224 m³. Woonoppervlakte: ca. 99 m²

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Vraagprijs ,= k.k.

Eindhoven (Grasrijk) Grasbaan 244

Vonder 6 te GEMERT. Vraagprijs: ,= k.k.

Philips Vingboonsstraat 26 te EINDHOVEN

Molentjesdreef 3a te Neerkant

TE KOOP. Voor meer informatie bel: Valkenswaard

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Kosterhof 37, Waalre

Gerrisstraat 5 te Nederweert

TE KOOP GENERAAL PATTONLAAN 1 EINDHOVEN. Koopprijs ,- k.k. AANVAARDING IN OVERLEG

SIMON VAN DEN BERGHSTRAAT 7 GEFFEN. Bouwjaar: ca Inhoud: ca. 475 m³. Woonoppervlakte: ca. 130 m². Perceeloppervlakte: 425 m²

de Langekker 51 Helmond

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Een ruim 3-kamerappartement op de tweede verdieping met groot balkon op het westen.

RAADHUISPLEIN 50 - BEST

Braak 14 te VELDHOVEN - CITY CENTRUM. Vraagprijs: ,00 K.K. Aanvaarding: in overleg

Dijkstraat 67 te Asten

DS THEODOR FLIEDNERSTRAAT EINDHOVEN

Transcriptie:

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven Comfortabel wonen in een fantastisch appartement op de 5 e verdieping gelegen in het centrum van Eindhoven. Aan het begin van de Montgomerylaan gelegen ruim 3-kamerappartement met royale woonkamer, open keuken, serre en een eigen parkeerplaats op afgesloten eigen terrein. Prijs Aanvaarding per Kadastrale gegevens Staat van onderhoud : 295.000,-- k.k. : in overleg : gemeente Woensel, sectie K, nummer 1911 A27 & A86 : goed Bouwjaar : ca. 2000

Indeling en afmeting: Souterrain: Begane grond: Vijfde verdieping: berging gezamenlijke entree hal : ± 10 m 2 parkeerplaats woonkamer : ± 50 m 2 keuken slaapkamer slaapkamer badkamer berging serre : 302x180 : 536x374 : 434x310 : 302x214 : 238x147 : 367x225 BIJZONDERHEDEN: Ligging : Vlakbij het centrum van Eindhoven aan het begin van de Montgomerylaan gelegen. Balkonsituatie : Het appartement is voorzien van een ruime serre. Verwarming : Verwarming middels c.v. ketel (Vaillant, 2006). INDELING: Begane grond: Zeer nette centrale entree met videofooninstallatie, brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot de parkeerplaats en berging.

5 e verdieping: Entree. De hal is afgewerkt met een Eiken houtenvloer, spachtelputz wanden en een spuitwerk plafond. De hal is voorzien van een garderobe. Geheel betegelde toiletruimte welke is uitgerust met een toilet en fonteintje. De royale woonkamer is eveneens afgewerkt met een Eiken houten vloer en is voorzien van een zit- en eetgedeelte. De woonkamer is voorzien van airconditioning en elektrische bedienbare zonnescreens.

Middels een deur is de serre te bereiken welke een prachtig uitzicht biedt. De open keuken is uitgerust met een keukeninrichting in hoekopstelling. Deze inrichting is uitgerust met een granieten werkblad, gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser, oven en koelkast. De keuken biedt veel kast- en bergruimte. De berging is voorzien van de unit voor airconditioning, de centrale afzuiging, opstelling c.v. ketel (Vaillant, 2006) en aansluitingen voor de wasapparatuur.

Slaapkamer 1 is afgewerkt met een Eiken houten vloer en voorzien van openslaande deuren met Frans balkon. De slaapkamer is voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens. Slaapkamer 2 is eveneens afgewerkt met een Eiken houten vloer en voorzien van inbouwkasten. De slaapkamer is voorzien van elektrisch bedienbare zonnescreens. Geheel betegelde badkamer welke is uitgerust met een ligbad met thermostaatkraan, douche met thermostaatkraan, wastafel met meubel en designradiator.

Bijzonderheden: * Woonoppervlakte ± 127 m 2. * Servicekosten ± 109,-- per maand. * Het appartement is geheel voorzien van Eiken houtenvloer. * Gelegen in stadsdeel Woensel aan parallelweg van brede straat met bomen en groenstroken. Op de 5 e verdieping gelegen in fraai opgezet en goed onderhouden appartementengebouw. * Goede locatie op loopafstand van o.a. station, stadscentrum, winkelstraat Kruisstraat en de Woenselse Markt. * Ruim 3-kamerappartement met bijbehorende parkeerplaats. * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Eindhoven.

Plattegrond 5 e verdieping Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.