WEEKBERICHT Week 16 2016

Vergelijkbare documenten
WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Wie gaat er mee, Olé..? Op de beurs hebben we het al aangekondigd: we gaan weer een gezellige studiereis organiseren!

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Wat de boer niet kent, dat eet hij niet.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

We hopen op een mooie zomerseizoen en we wensen u veel plezier. Met leuk extra werk, of, een fijne vakantie!

Profiteer daarom deze week extra van onze weekaanbieding, want dat is een druiven ras dat nog wel zoet en goed van smaak is.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Hoe, wat, waar en wanneer? Maandag 30 november 2015 Vertrek vanaf Schiphol, verzamelen om uur.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Supermarkt prijsinformatie vanaf heden elke week in ons weekbericht

Niet vergeten! Nieuw-Zeeland

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week 52/

WEEKBERICHT Week

Kasgroenten! WEEKBERICHT Week AGENDA. Groente op maat!

Wij feliciteren nogmaals de Westlandse Tuin en de Lange s Versplein met het winnen van de watermeloenboxen!

De besteltijden en levertijden blijven hetzelfde, ook factureren wij het biologische assortiment gewoon.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

De lagere temperaturen komen er aan Dit betekent dat we langzamerhand een verschuiving krijgen naar de producten die kenmerkend zijn voor het najaar.

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Dinsdag 5 mei 2015 wel

Directie en medewerkers van Postuma wensen u een gezond

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Pasen 2015 De Echte Hollander! Oud en nieuw Mandarijnen

WEEKBERICHT Week

De aspergespecialist is de AGF specialist. Bekijk de asperges van o.a. de HEMA (LET OP LAND VAN HERKOMST!)

Groothandel in aardappelen, groenten en fruit

WEEKBERICHT Week

Verdiepingsopdrachten challenge 3: Watermeloenspektakel

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

WEEKBERICHT Week

Commercieel succes Berlijn

In januari. winterpeen Elstar Cox Rubens Doyenne du Comice druiven, pruimen en abrikozen Boerenkool

Al sinds 1954 Uw Groenteman op Maat!!!

Berlijn. WEEKBERICHT Week AGENDA.

WEEKBERICHT Week

Houdt u met bestellen a.u.b. rekening met de schema s die u vorige week ontvangen heeft, dan komt alles gewoon goed!

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

Waar blijft de tijd Plannen maar Wat wil de consument betalen? . geef ze waar voor hun geld

Rol van de groentespeciaalzaak

Onze heerlijke CHILI CON CARNE. onze topper. tweede bak. Gratis

Lente. Nog lang niet! Nog meer leerzaamheden. Interactieve workshop vol inspiratie!

tot ,85 korting

Gezondheid & Voeding

Goed gevulde ERWTENSOEP. heerlijk. per pot 2,49

RAUWKOSTEN SALADES EN SLAMIXEN

Marktmonitor Groenten en Fruit Nederland 2012 Consument en supermarktverkoop

Hieronder een greep uit de buitenpresentaties van diverse AGF specialisten

WEEKBERICHT Week

Smaakgeheimen Bestel nu Smaakgeheimen en heb het nog voor de feestdagen in huis. Uiterlijk dinsdag voor 7.30 uur besteld is vrijdag bij u in huis!

Aankoop en consumptie van groenten en fruit door Nederlandse consumenten

Vraag en aanbod: Te koop: verrijdbare buitenstelling in diverse maten Bij belangstelling even bellen met Sandra, tel

Koekoek 2 Postuma in samenwerking met SVO, 3 december 2014 aanstaande maandagmiddag 1 december

Authentiek of antiek Citrus!

PIET EN JANNY HAAKMEESTER

Toekomst van uw biologische boerderijwinkel.

Food en Flowers - Business Models

Informatie Apeldoorns Absurde Kortingskrant Meer traffic, meer omzet: daar gaan we voor!

Nieuwe oogst! Nieuwe teelt, nieuw ras Kasbonen

Let op! In veel bladen, recepten websites e.d. wordt veel aandacht besteedt aan dit product, waardoor het enorm wint aan populariteit.

welkom SOCIAL MEDIA WORKSHOP

Geef kanker. minder kans. eet volop. groente en. fruit

De lente is begonnen! WEEKBERICHT Week AGENDA.

Formule Boerderijwinkel

Nieuwsbrief HealthyFresh.nl week

Opdrachtkaart zoekopdracht fruit in reclamefolders

op=op profiteer nu! sla je slag! geldig tot 9843 korting van 28 november t/m 13 december

Transcriptie:

Asperges! Een hype? Nee, daar kun je niet meer van spreken. Asperges zijn een serieus product in een korte periode. Het seizoen is officieel gestart op 16 April en velen zullen er de komende ca 10 weken volop aandacht aan besteden. Het product zal niet alleen via de verkoop kanalen worden aangeboden, in de horeca, de media en de gedrukte pers zullen het product uitgebreid belichten. Wij zijn blij te kunnen melden dat onze ( natuur)asperge teler ook de komende week start met productie, en daarnaast zullen we u natuurlijk zoveel mogelijk kwaliteits asperge aanbieden en daarbij ook communiceren waar ze vandaan komen, de juiste maat en kleur vermelden en scherpe dagprijzen aanhouden. WEEKBERICHT Week 16 2016 Postuma AGF Spoorstraat 47 8271 RG IJsselmuiden T +31 (0)38 337 00 99 F +31 (0)38 332 26 10 E agfinfo@postuma.nl Winkel actie: Daar wordt veel om gevraagd. Dan wil iedere klant de beste asperges, en de laagste prijs. Waar liggen de mogelijk en onmogelijkheden? Geef je een prijs, kun je de neiging hebben om in moeilijke situaties een maat of kleur op te schuiven. Wil je alleen de mooiste AA dan ben je wel goedkoop genoeg, maar lijkt het niet zo want je concurrent kan gemakkelijk een mindere, lees goedkope, sortering aanbieden, dus WAT moet je doen? Er doen zich diverse mogelijkheden voor: ondernemers met een schilmachine kunnen reclame maken met gratis geschild, live gedaan een trekker van jewelste, maar niet iedereen heeft een schilapparaat. Ook kun je iets gratis toevoegen; wat peterselie, een saus, wees creatief.. Verder kun je gemakkelijk reclame maken met een vanaf prijs, kiest de consument dikkere of dunnere, ze bepalen dan zelf de prijs. Zorg er dan wel voor dat de goedkoopste prijs wel acceptabele asperges betreft. Succes dit ASPERGE SEIZOEN! www.postuma.nl AGENDA 29 juni 2016 Vanaf 16.00 uur Workshop horeca Koppert Cress te Monster

Workshop voor horecaklanten Onlangs hebben wij u geïnformeerd over de workshop die wij organiseren voor onze horecaklanten. Deze is verplaatst naar woensdag 29 juni 2016, het programma blijft ongewijzigd. Wij nodigen u hierbij van harte uit, samen met 4 van uw klanten, bij Koppert Cress in Monster. Wanneer u uit de omgeving van Postuma AGF komt, heeft u de mogelijkheid om bij ons op te stappen in een bus, die u naar de locatie van Koppert Cress zal brengen. Een leuke en interessante workshop, die u zeker veel inspiratie zal bieden voor uw horecadiensten en uw klanten! Neem voor meer informatie contact op met uw verkoper of geef uw aanmelding door via orders@postuma.nl Nieuwe winkel: Ivo Reinders heeft afgelopen donderdag (14-04 de deuren geopend van de nieuwe winkel in Groenlo. Met een mooie presentatie, verse producten en de passie van het team gaan ze een mooie tijd tegemoet. Namens het team van Postuma, succes gewenst!

Gewoon doorgaan! Dit is een slogan die goed bij onze handel past. Hier bij Postuma zijn we hier dagelijks mee bezig. Niet verslappen, gewoon doorgaan. We proberen alles te regelen voor onze klanten. Commercieel, inkoop, marketing, transport en alle andere facetten van ons bedrijf zijn erop gericht, om door te gaan. Daarom zijn we ook zo blij met u als klant. Doordat u iedere dag dezelfde motivatie heeft als ons, hebben wij de mogelijkheid om te blijven groeien en geld te steken in ontwikkelingen zoals, VOLSMAAK en GROENTE OP MAAT. Vanmorgen sprak ik met een klant van ons die naast zijn groentewinkel veel maaltijden wegbrengt. Zijn motto is ook gewoon doorgaan. Durven te investeren en kansen zoeken in de markt. Afgelopen woensdag hebben we met een leuke groep klanten een Inspiratie dag gehad. Je ziet dat onze kwekers in ons tuindersgebied gewoon doorgaan met lekkere producten kweken en zoeken naar nieuwe soorten/ smaken. Dit alles om een onderscheidend product in de winkels te hebben. De aankomende weken komt er weer voldoende handel los om lekker door te gaan met verkopen, ondernemen en je goed te onderscheiden. Geloof in jezelf en doe de dingen waar je goed in bent. Gewoon doorgaan! Overdenkertje: Van stil zitten is nog nooit iemand rijk geworden... Omzetindex: Er lijkt goed weer aan te komen, we hebben er zin in. Week 16 zetten we in op 110 punten!

Landelijke promotiecampagne Vol Smaak In samenwerking met onze Vol Smaak specialisten organiseren wij twee ongekende actieweken. Medio mei zullen wij samen met de Vol Smaak specialisten online gaan adverteren. In de AGF is dit op landelijke schaal niet eerder vertoond! Het medium wat we hiervoor gaan gebruiken is Facebook. De keuze voor Facebook is niet zomaar. Op dit medium zijn namelijk in Nederland meer dan 10 miljoen gebruikers, waarvan 6,6 miljoen er dagelijks meerdere malen even door het nieuwsoverzicht scrollen. Daarnaast betaal je voor het aantal views en clicks. Met andere woorden, waar de krant met uw advertentie erin zo bij het oud papier kan belanden, betaal je via facebook alleen wanneer men je echt ziet! Campagne 1: Indien de oogst het toelaat starten we in de week van Moederdag met een prijs/kwaliteitsactie. We kiezen heel bewust voor het allerbeste, namelijk de Polderkoninkjes aardbeien, met de unieke insteekkaart Voor de liefste moeder!. De prijs zal kort voor aanvang van de campagne bepaald worden op een marktconforme scherpe prijs. Deze actie zal ingezet worden in iedere vestigingsplaats van de specialist met een duur van één week. Ongeacht of u wel of geen facebookaccount hebt. Wij zorgen ervoor dat de consumenten in uw omgeving bereikt worden. Indien de consument de advertentie tegenkomt en erop klikt, zullen ze gelijk zien welke specialist bij hen in de buurt gevestigd zit. Campagne 2: Aansluitend op de bovenstaande campagne zullen we de week erop gelijk starten met een deel, like (de pagina) en WIN! actie. De winnaars zullen een luxe voorjaarspakket ontvangen met een winkelwaarde van 40,00. In dit pakket zien we uiteraard de Polderkoninkjes aardbeien terug om de herkenbaarheid bij je consument te houden. Het doel van deze actie heeft naast het creëren van naamsbekendheid, traffic naar uw winkel, het doel om meer Likes te generen op de Vol Smaak facebookpagina. Ook deze actie zal gedurende 1 week actief zijn. Wederom zal dit gebeuren bij iedere Vol Smaak specialist. Samenwerking tussen groothandel en specialist wordt met de dag belangrijker om op te kunnen boksen tegen de veelal (grote) concurrenten. Daarnaast moet de consument weten waar ze het lekkerste en eerlijkste AGF kunnen vinden Bij de specialist! De totale campagnekosten worden geschat op 10.000 en deze zullen volledig voor rekening komen van Postuma AGF. De eigen bijdrage van de Vol Smaak specialist bedraagt één voorjaarspakket met een winkelwaarde van 40,00 (geschatte inkoopwaarde 25,00). Mocht u als deelnemer meer dan één winnaar willen verassen met dit schitterende pakket, kunt u dit aangeven bij uw verkoper. De enige randvoorwaarde om deel te nemen is dat u het betreffende product tegen de aangegeven prijs verkoopt. U kunt indien gewenst er zelf voor kiezen om Vol Smaak zo ver als u zelf wil doorvoeren in uw winkel met bijvoorbeeld flyers, tasjes, posters, ballonnen, vlaggen noem het maar op Twijfel daarom niet en meldt u vandaag nog aan!

Fruit op maat De huidige consument gaat niet alleen voor gemak en gezondheid, maar wil ook graag zelf kiezen. Dit zie je tegenwoordig overal in terug. Je kunt niet alleen bij Subway je eigen broodje samenstellen en bij Jumbo je eigen gourmetschotel, maar ook kun je bij steeds meer verzekeringsmaatschappijen je eigen zorgverzekering samenstellen. Kortom van snoepzak tot vakantie, we willen steeds meer zelf de exacte inhoud van alles bepalen. Afgelopen dinsdag hebben we Fruit op Maat op onze voorjaars-inspiratie-dag gepresenteerd en ook Groente op Maat nogmaals kort uiteengezet. We hopen dat niet alleen onze klanten, maar de hele groentebranche dit steeds meer op gaat pakken, op zijn of haar manier. Dat dit vervolgens als 2 sterke onderscheidingspunten gaan worden in de nabije toekomst van de groentespecialist, waar we uw en ons bestaansrecht mee kunnen vergroten. De groenteman en vrouw willen wij in het straat beeld behouden en brengen met ambacht, verse eerlijke producten en unieke assortimenten b.v. Fruit op Maat. Met fruit op maat spelen we in op de huidige trend van zelf kiezen, in plaats van een kant en klare fruitsalade aan te bieden, mag de klant deze nu zelf samenstellen. In een zelfbediening koelmeubel presenteer je zes soorten vers gesneden fruit elk in een aparte bak, te weten ananas, kiwi, aardbei, charantais, galia en watermeloen. De klant pakt vervolgens een bakje en schept zelf het fruit dat hij of zij lekker vindt. Deze manier van gesneden fruit aanbieden is op verschillende plaatsen in het land al een groot succes gebleken daarom willen wij u helpen bij het invoeren van Fruit op Maat in uw winkel. Veel van u lopen er tegenaan geen koelruimte te hebben in de zelfbediening, wat essentieel is voor het slagen van Fruit op Maat. We hebben hiervoor een speciale koeling laten ontwikkelen, die onder alle omstandigheden het fruit onder de 7 graden kan houden. De koeling is afgewerkt met steigerhout en voorzien van dispensers voor de bakjes. Inclusief gastronoom bakken, lepels en het fruit op maat promotiebord, kost de koeling maximaal 2250 excl. btw. Wij bieden de mogelijkheid om het meubel in zes maandelijkse termijnen te voldoen Op de volgende pagina kunt u een afbeelding van het meubel vinden.

Inmiddels hebben verschillende ondernemers aangegeven te willen starten met fruit op maat en gaan wij aanstaande maandag de eerste bestelling plaatsen bij de leverancier, deze zullen dan woensdag 4 mei klaar zijn en uitgeleverd gaan worden. Degene die zo snel mogelijk willen starten met Fruit op Maat willen we vragen dit dus uiterlijk maandag voor 12 uur aan ons door te geven middels een email aan; orders@postuma.nl of kunnen bellen met Enzo op 06/21345181. Wanneer u vragen heeft over Groente op Maat of Fruit op Maat kunt u terecht bij uw verkoper, Enzo Cassaro of Erik Postuma (erik.postuma@postuma.nl) De groente op maat tafels zijn inmiddels uitgeleverd en iedereen heeft de tafel netjes opgebouwd. We horen direct al veel positieve geluiden via u, vanuit de consument. Dit benadrukt de potentie van dit gloednieuwe concept. Ga vooral zo door en onthoud: een nette presentatie en enthousiasme zijn de sleutels tot het succes!

Dit is de labelwriter voor de aanvulbakjes bij uw fruitwaterflessen. Bent u van plan de aanvulbakjes in uw winkel te presenteren en wilt u deze op een nette manier gestickerd presenteren? Dan is de labelwriter de perfecte aankoop! Hij is zeer gebruiksvriendelijk en nu speciaal voor u scherp geprijsd!

Prijsvergelijking tussen Albert Heijn en Jumbo Deze prijsvergelijking is bedoeld om inzicht te geven in de prijzen van de supermarkt Prijzen Albert Heijn Prijzen Jumbo Datum 15 april 2016 Datum 15 april 2016 ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO PRIJS ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO PRIJS ARTIKEL TOEVOEGING STUK/KILO PRIJS Bloemkool Witlof Per stuk 4 stuks 2,79 1,29 Bloemkool Witlof Per stuk 3 stuks 2,49 0,89 Broccoli 1,09 Broccoli 1 kilo 2,18 Komkommer Per stuk 0,69 Komkommer Per stuk 0,69 Courgette Per stuk 0,69 Courgette Per stuk 0,65 Champignons Sperziebonen 250 gram 0,89 1,50 Champignons Sperziebonen 250 gram 1 kilo 0,83 2,78 Sla Per krop 0,89 Sla Per krop 0,85 IJsbergsla Per krop 1,39 IJsbergsla Per krop 1,29 Bospeen BONUS Handsinaasappelen Verpakt per net Perssinaasappelen Verpakt per net Elstar Per bos 2 kilo 2 kilo 1,5 kilo 0,99 2,79 2,79 1,99 Bospeen Handsinaasappelen Perssinaasappelen Elstar Per bos 2 kilo 2 kilo 1 kilo 1,29 1,89 1,99 1,29 Kiwi groen AH 2,99 2,49 BONUS 0,99 Kiwi groen (greenery) Dole bananen 0,99 Mandarijnen Conference Druiven wit Pitloos verpakt 2,39 1,29 2,69 Mandarijnen Conference Druiven wit 2,39 1,39 1,69 Druiven rood Pitloos verpakt 2,79 Druiven rood Pitloos verpakt RECLAME Pitloos verpakt 1,69 Aardbeien Hollandse 4,49 Aardbeien Hollandse 400 gram 3,99 Galia Meloen BONUS Stuk 1,79 Galia Meloen RECLAME Stuk 1,99 Chiquita bananen BONUS Verpakt per net Verpakt per net PRIJS

Groente! Hoe groen is groente, dat is een vraag, maar bij de groente van deze week hoef je niet te twijfelen. HOLLANDSE KAS-ANDIJVIE, dat is echte groente. Verkoop ze naturel of gesneden, wij zorgen voor dagelijks verse aanvoer en een hele leuke prijs voor een super gezond en lekker produkt: De hele week; HOLLANDSE KAS ANDIJVIE 6KG EPS VOOR EEN SCHERPE KILOPRIJS VAN : Uit de polder! Een peer smaakt naar meer! Bij Verhage in de NOP groeien beste peren! Conference van deze beste kwaliteit zijn nooit het goedkoopste, maar ze verdienen wel geld voor u! Kwaliteit betaald zich altijd overal uit. Dat is aan de orde als de consument weer bij u terug komt omdat ze zo goed zijn. Er is weer een nieuwe cel open met beste peren en we hebben een mooie actie prijs voor u afgesproken! Dan kunt u uw actie plannen! De hele week; De hele week; Conference van Trofee (Verhage) 60/65 per kilo 0,69 65/75 per kilo 0,79

Vers gesneden: Bami / Nasi groente Schaal / 400 gram 0,89 ACTIES van Marle zullen volgen!

Impressie Voorjaarsinspiratiedag!