BARNEVELD, LANGE VOREN 64

Vergelijkbare documenten
BARNEVELD, AMERSFOORTSESTRAAT 73

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, WOONKAMER, WOONKEUKEN.

BARNEVELD, JACOB CATSSTRAAT 28

BARNEVELD, BOUWHEERSTRAAT 24

INDELING: BEGANE GROND: ENTREE, HAL MET TRAPOPGANG, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, GEZELLIGE WOONKAMER, KEUKEN.

BARNEVELD, METTENBRINCKLAAN 10

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 58

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BEGANE GROND: ENTREE, HAL, TOILET MET FONTEINTJE, KELDERKAST, L- VORMIGE WOONKAMER, UITGEBOUWDE KEUKEN.

k.k. Bongerd 2. Barneveld

BARNEVELD, LIJSTERSTRAAT 47

VOORTHUIZEN, NIEUWE KAMPSTRAAT 1

BARNEVELD, TABAKSLAND 49

3-KAMER HOEKAPPARTEMENT

BARNEVELD, THORBECKELAAN 41

BARNEVELD, STATIONSWEG 47

P.C. HOOFTSTRAAT 61, BARNEVELD

BARNEVELD, VAN HOGENDORPLAAN 26

BARNEVELD, JAN SEPPENPLEIN 48

k.k. Van Dedemlaan 22. Barneveld

BARNEVELD, ROZENSTRAAT 87

k.k. Tabaksland 49. Barneveld

BARNEVELD, VAN ZUIJLEN VAN NIEVELTLAAN 20

BARNEVELD, WETHOUDER SCHIMMELLAAN 7

KOOTWIJK, NIEUW MILLIGENSEWEG 10

BARNEVELD, SCHOUTENSTRAAT 64

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWEG 176

BARNEVELD, VAN HAERSOLTELAAN 2

BARNEVELD, GEERSTUK 7

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

k.k. Bloemendaallaan 58. Barneveld

BARNEVELD, VAN RIEBEECKSTRAAT 22

k.k. Amersfoortsestraat 136. Barneveld

BARNEVELD, PASTOOR GOWTHORPESTRAAT 20

BARNEVELD, HOUTWAL 2 2 E

BARNEVELD, DE DRIEST 5

BARNEVELD, TABAKSLAND 29

k.k. De Driest 5. Barneveld

BARNEVELD, GERSTELAND 7

BARNEVELD, HENRI DUNANTLAAN 77

k.k. Pastoor Gowthorpestraat 20. Barneveld

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24-A

VOORTHUIZEN, BARON VAN NAGELLSTRAAT 22

LUNTEREN, MEULUNTERSEWEG 108

BARNEVELD, BEEKSTRAAT 24

BARNEVELD, VAN RENESSELAAN 38

BARNEVELD, NIJENBEEK 22

BARNEVELD, SCHERPENZEELSEWG 55

k.k. Doornenburg 41. Barneveld

BARNEVELD, WALDHOORN 8

BARNEVELD, WALDHOORN 8

VOORTHUIZEN, HOORNBLOEM 29

k.k. Patrijzenhof 44. Barneveld

BARNEVELD, POTGIETERSTRAAT 63

BARNEVELD, PATRIJZENHOF 44

k.k. Wethouder Zandbergenlaan 23. Barneveld

BARNEVELD, WETHOUDER ZANDBERGENLAAN 23

BARNEVELD, WETHOUDER REBELLAAN 108

Escarp!8!! Vijfhuizen!

BARNEVELD, BLOEMENDAALLAAN 34

k.k. Wethouder Rebellaan 108. Barneveld

Gallowaystraat 4 - Culemborg

BARNEVELD, IEPENHOF 15

Christinastraat 16 Etten

Walsmolen 5 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Tarthorst 473 WAGENINGEN

Punter te Lelystad ,00 kosten koper

Vijgendam 9, 3901 SK Veenendaal. Vraagprijs ,- k.k.

Archipel te Lelystad ,00 kosten koper

Kievitmeen Harderwijk

Pelmolenweg 5 - Culemborg

Karveel te Lelystad ,00 kosten koper

Brederode 84, 8226 TS Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Watermolenstraat 56 Westzaan

Vraagprijs) ) ,=)kosten)koper)

Ridderstraat 184-a - Culemborg

Louis Armstrongstraat 42 Zaandijk

Trumanlaan 2 - Harderwijk

Ommerenveldseweg 19 OMMEREN

k.k. De Fliert 11. Achterveld

Bokkekamp 22 - Harderwijk

Fagotdreef 14 - Harderwijk

2 e Verdieping: bereikbaar via vaste trap. Grote bergzolder, geschikt voor slaapkamer. Extra daglichttoetreding door dakvenster en zijraam.

Vraagprijs ,00 kosten koper

PLOEGSEWEG 36 OOSTERBEEK

Meije 19 Bodegraven Vraagprijs ,-- k.k.

Te Koop Bentinckstraat 40-2 Amsterdam

Keizerstraat 34 - Harderwijk

Slawijkseweg 11 Netterden

Jan van Riebeeckstraat Culemborg

De Woerd 3 DINXPERLO

Spelderholt 125 Amsterdam

Keurige hoekwoning met 4 slaapkamers

Emmaweg!25!! Zandvoort!

Busken Huetlaan 1 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) , waddinxveen@depater.

Hammarskjoldhof 21 Gouda Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

TE KOOP:Runmolenstraat 91 te Almere

Peuleyen 67 Waddinxveen Vraagprijs ,-- k.k. Waddinxveen, Kerkweg Oost 224, tel. (0182) ,

Schoener te Lelystad Vraagprijs ,00 kosten koper

Transcriptie:

BARNEVELD, LANGE VOREN 64 OMSCHRIJVING: INDELING: BEGANE GROND: 1 E ETAGE: 2 E ETAGE: ROYALE HOEKWONING MET GROTE IN SPOUW GEBOUWDE GARAGE ( 40M²) GELEGEN OP EEN MOOIE EN RUSTIGE LOCATIE IN DE GELIEFDE WOONWIJK NORSCHOTEN. DE WONING HEEFT VEEL LICHTINVAL, IS GOED ONDERHOUDEN, GOED GEÏSOLEERD EN HEEFT EEN GROTE ACHTERTUIN MET GOEDE ZONLIGGING OP HET ZUIDEN. DE GARAGE/BERGING IS GEHEEL GELEGEN OP DE ACHTERZIJDE VAN HET PERCEEL. DE GROOTTE VAN HET PERCEEL IS 250 M². ENTREE, HAL, METERKAST, TOILET MET FONTEINTJE, ROYALE TUINGERICHTE WOONKAMER MET GESTUCTE WANDEN, HALF OPEN KEUKEN. DE GEHELE BEGANE GROND IS VOORZIEN VAN EEN HOUTEN VLOER. OVERLOOP, 3 SLAAPKAMERS, BADKAMER MET LIGBAD, DOUCHE EN WASTAFEL. (TOILET EENVOUDIG TE REALISEREN). GROTE ZOLDER MET MOGELIJKHEID VAN SLAAPKAMER(S).

BIJZONDERHEDEN: HET BOUWJAAR IS 19911992. DE INHOUD BEDRAAGT CIRCA 360 M³. HET WOONOPPERVLAK BEDRAAGT CIRCA 117 M². DE EXTERNE BERGRUIMTE (GARAGE) CIRCA 40 M². DE PERCEELOPPERVLAKTE BEDRAAGT 250 M². DE ACHTERTUIN IS GELEGEN OP HET ZUIDEN. DE WONING IS VOORZIEN VAN C.V. (KETEL BOSCH 2009),VLOER, MUUR, DAKISOLATIE EN GEDEELTELIJK DUBBEL GLAS. AANVAARDING: VRAAGPRIJS: IN OVERLEG. 269.000, K.K.

Informatielijst Op grond van de bepalingen van het Burgerlijk Wetboek heeft de verkoper een informatieplicht aan de (aspirant) koper. Het is daarom van groot belang dat deze informatielijst door de verkoper nauwkeurig wordt ingevuld. 1. a) Welke (zichtbare of onzichtbare gebreken (zowel a) Geen kleine als grote)aan uw onroerend goed zijn u bekend (bijv. houtrot, houtworm, boktor, lekkage, problemen met vloeren of het dak)? b) Zijn er gebreken of bijzonderheden te b) Geen vermelden over de technische installaties (bijv. elektrische installatie/ bedrading, leiding voor gas, water, riolering, cvinstallatie, warmwatertoestel)? c) Voldoet het pand aan de eisen van de c) Ja. Nutsbedrijven/brandweer? 2. Zijn er de laatste jaren reparaties uitgevoerd/ gebreken CV ketel is van 2009. hersteld? Zo ja, welke? 3. Met welke reparaties/vervangingen zou de koper Geen. binnen enkele jaren geconfronteerd kunnen worden? 4. a) Bent u bekend met eventuele grondvervuiling van uw perceel of in de omgeving? b) Zit er nog een olietank in de grond? c) Is er mogelijk asbesthoudend materiaal toegepast in uw woning (bijv. zeil of eterniet dakbeschot)? 5. Rusten er op uw onroerend goed erfdienstbaarheden/ kettingbedingen/kwalitatieve rechten of verplichtingen/mandeligheden/antispeculatie bedingen of andere bijzonder bepalingen? Zo ja, welke? 6. Zijn er nog lopende garanties op uw onroerend goed of apparatuur overdraagbaar aan koper? Zo ja, welke? 7. Zijn er bijzonderheden te vermelden over uw woonomgeving (bijv. buren, geluidsoverlast, stankoverlast, omgeving etc.)? 8. Zijn u bepaalde ontwikkelingen in uw omgeving bekend, welke voor een koper wetenswaard zijn (bijv. wijziging bestemmingsplan, wijzigingen in uitzicht of verkeerssituaties)? 9. a) Rust er volgens het bestemmingsplan een bijzondere bestemming op het perceel? b) Is er sprake van een (voorbereiding tot) aanwijziging in het kader van de Monumentenwet? 10. Is op uw woning een overdraagbare premieregeling van toepassing? Beschikkingsnummer/datum: a) Nee. b) Nee. c) Nee. De gebruikelijke erfdienstbaarheden bij hoekwoningen. Nee. Nee. Nee. a) Nee. b) Nee. Nee. Verkoper(s): Koper(s):

11. a) Zijn er bijkomende kosten a) Niet van toepassing. (servicekosten, bijdrage aan de Vereniging Van Eigenaren, etc.)? Zo ja, welke? b) Zijn alle verschuldigde bedragen ook b) Niet van toepassing. betaald? c) Hoe is de financiële positie van de c) Niet van toepassing. VVE (notulen/jaarverslag)? d) Heeft de VVE in de toekomst d) Niet van toepassing. belangrijke uitgaven te verwachten? 12. Is uw pand geïsoleerd? Dak : Ja. Muur : Ja. Vloer : Ja. 13. a) Kloppen de feitelijke erfgrenzen met de kadastrale grenzen? b) Van wie zijn de erfafscheidingen? 14. Is er gebouwd of verbouwd zonder de vereiste vergunningen? 15. Zijn er toestellen die gehuurd / geleasd / in bruikleen zijn (bijv. geiser)? 16. Zijn er fiscale bijzonderheden (bijv. B.T.W, bouwgrond/baatbelasting)? 17. Is er toestemming/goedkeuring vereist voor deze verkoop van derden (bijv. gemeente, erfverpachter of curator)? Glas a) Ja. : Gedeeltelijk b) Gezamenlijk? Nee. Nee. Nee. Nee. 18. Is u verder nog informatie bekend die voor een koper van belang kan zijn? Verkoper verklaart dat er geen energieprestatiecertificaat voorhanden is. Koper verklaart hiermee op de hoogte te zijn en stemt in met de verkoop en levering van de onroerende zaak zonder energielabel. Verkoper verklaart t.o.v. zijn makelaar en (aspirant) koper(s) deze informatielijst, voor zover hem bekend volledig en naar waarheid ingevuld te hebben. Betreft het perceel : Lange Voren 64 te Barneveld Datum en plaats : Handtekening Verkoper(s): Handtekening Koper(s):

Lijst van zaken Betreffende het perceel: Lange Voren 64 3773 AS Barneveld d.d. 07032014 Voor de onderstaande zaken ongeacht of ze roerend dan wel onroerend zijn geldt dat ze soms wel en soms niet in de woning achterblijven. Wilt u aangeven wat in uw situatie het geval is? Blijft achter Gaat mee Kan worden overgenomen NVT Tuin Tuinaanleg/bestrating/beplanting Buitenverlichting Tijd of schemerschakelaar/bewegingsmelder Tuinhuis/buitenberging Kasten/werkbank in tuinhuis/berging (Broei)kas Voet droogmolen Overige tuin, te weten: Woning Vlaggenmast Schotel/antenne Brievenbus (Voordeur)bel Alarminstallatie Veiligheidssloten en overige inbraakpreventie Rookmelders Rolluiken/zonwering buiten Zonwering binnen Vliegenhorren Raamdecoratie, te weten: gordijnrails gordijnen/vitrages rolgordijnen losse horren/rolhorren Vloerdecoratie, te weten: vloerbedekking parketvloer/laminaat plavuizen Paraaf verkoper Paraaf koper 1

Lijst van zaken Warmwatervoorziening, te weten: CV met toebehoren Thermostaat Mechanische ventilatie/luchtbehandeling Airconditioning (Voorzet) open haard met toebehoren Allesbrander Kachels Isolatievoorzieningen (voorzetramen/radiatorfolie etc.), te weten: Radiatorafwerking Schilderijophangsysteem Keukenblok met bovenkasten Keuken (inbouw)apparatuur, te weten: Afzuigkap Keukenaccessoires Verlichting, te weten: inbouw opbouw (Losse) kasten, legplanken, te weten: losse kasten, legplanken Vast bureau Spiegelwanden Wastafels met accessoires Toiletaccessoires toiletrolhouder, toiletbril, spiegel etc. Paraaf verkoper Paraaf koper 2

Lijst van zaken Badkameraccessoires planchet, spiegel, kranen, douchescherm etc. Sauna met toebehoren Veiligheidsschakelaar wasautomaat Waterslot wasautomaat Overig Zaken die geen eigendom van de verkoper zijn maar waarvan eventuele leasecontracten, huurkoopcontracten of huurcontracten zijn over te nemen: Overige zaken, te weten: Opmerkingen Voor akkoord, De opdrachtgever, (en echtgeno(o)t(e)/partner) koper, (en echtgeno(o)t(e)/partner) Plaats en datum: Plaats en datum: 3