Laan CR WOUDENBERG

Vergelijkbare documenten
Nijenheim BB ZEIST

Keerkring KZ DE MEERN

Knopstraat ET UTRECHT

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

TE KOOP Dorpstraat ong. te De Bilt

TE KOOP Schutstraat 148 te Utrecht

Admiraal Helfrichstraat XB DE MEERN

Van Bijnkershoeklaan XH UTRECHT

TE KOOP Van Egmondkade 58 te Utrecht

TE KOOP Fleminglaan 8 te Vleuten

TE KOOP Van Vollenhovenlaan 108 te Utrecht

Van Vollenhovenlaan JR UTRECHT

TE KOOP Livingstonelaan 1074 te Utrecht

TE KOOP Laan te De Meern

TE KOOP Wormerveste 7 te Nieuwegein

Livingstonelaan JV UTRECHT

TE KOOP Van Weerden Poelmanlaan 52 te Utrecht

Beefland 2, Box MX DE MEERN

Soesterveen JL VLEUTEN

TE KOOP Ambonstraat 4 bis te Utrecht

TE KOOP Secundusweg 39 te De Meern

Johannes Uitenbogaertstraat VR UTRECHT

TE KOOP Julianaweg 388 te Utrecht

Heinelaan 36 WOUDENBERG

Van Lennepstraat TK UTRECHT

TE KOOP Van Leeuwenhoeckstraat 1 te Utrecht

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 32 a te De Bilt

TE KOOP Dorpsstraat vo Steenstraat 26 c te De Bilt

TE KOOP Trevouxperenlaan 93 te Vleuten

TE KOOP Azielaan 232 te Utrecht

Van Weerden Poelmanlaan KR UTRECHT

TE KOOP Muntkade 8 -C4 te Utrecht

Mauritslaan XR DE MEERN

TE KOOP Menno van Coehoornstraat 4 te Utrecht

TE KOOP Galjoenstraat 103 te Utrecht

Rooseveltlaan AR UTRECHT

De Wetstraat 15 te Utrecht

TE KOOP Azielaan 224 te Utrecht

TE KOOP Hemelvuur 31 te De Meern

TE KOOP Azielaan 278 te Utrecht

Steijnstraat 18 te Utrecht

TE KOOP Soesterveen 19 te Vleuten

Wulverhorstlaan 20 te Utrecht

Leersumse Veld 35 te Vleuten

TE KOOP Basilicumstraat 64 te Utrecht

Smaragddrift 2 NIEUWEGEIN

Detmoldstraat 80 II te Utrecht

TE KOOP Noord IJsseldijk 6 te IJsselstein

St.-Eustatiusdreef 322 te Utrecht

Kershoflaan 9 UTRECHT

Vivaldisingel 22 NIEUWEGEIN

TE KOOP Gageldijk 99 te Maarssen

Eerste Oosterparklaan 112 Utrecht

Spuistraat 17 UTRECHT

Reyer Anslostraat 92 te Utrecht

Patrimoniumstraat 3 UTRECHT

Venezueladreef 3 UTRECHT

Saffierdrift 10 NIEUWEGEIN

Fregatvogel 13 NIEUWEGEIN

Oude Pijlsweerdstraat 158 UTRECHT

Talmalaan 29 te Utrecht

Dirck van Zuylenstraat 9 UTRECHT

Vraagprijs k.k.

Westinghousestraat 6 UTRECHT

1e Daalsedijk 95bis UTRECHT

Nieuwe Pijlsweerdstraat 129 UTRECHT

Oude Daalstraat 5 UTRECHT

Washingtondreef 121 UTRECHT

Bakhuizen van den Brinkstraat 9 UTRECHT

Plankstraat 20 UTRECHT

Jaffastraat 72 UTRECHT

Augustusweg 26 te De Meern

Marie Curielaan 71 UTRECHT

Plesmanstraat 341 Soesterberg

P.A. de Genestetstraat 2 UTRECHT

Dennenstraat 21 UTRECHT

Brugakker 3625 Zeist

Agavedreef 107 UTRECHT

Vechtdijk 133 UTRECHT

Acaciastraat 13 Utrecht

1e Daalsedijk 95 UTRECHT

Bonairedreef 28 UTRECHT

Furkabaan 645 UTRECHT

Romanusweg HD DE MEERN

WONINGBROCHURE. De Wetlaan 73 ZEIST

Burgemeester van Tuyllkade 69 UTRECHT

Agavedreef 22 UTRECHT

Lupine-Oord 51 Houten. Vraagprijs ,= k.k.

WONINGBROCHURE. Faunalaan 171 DRIEBERGEN-RIJSENBURG

Cantondreef 63 UTRECHT

Vraagprijs k.k.

Johan Wagenaarkade 87II UTRECHT

Een unieke kans! Deze royale en goed onderhouden 2-onder-1-kapwoning in de mooie villawijk de Dordtse Hout.

Presentatiebrochure. Chopinlaan 14 in Baarn

Wellewei 1 Woudsend ,- k.k.

Tesselschadelaan 17 ZEIST

Peutzstraat HZ Heerlen. Vraagprijs: ,-- k.k..

Sint Hubertuslaan CH Kerkrade. Vraagprijs: ,-- k.k..

BRITTENBURG 30 DORDRECHT STERRENBURG. Vissersdijk Beneden 25 T E I

Vraagprijs k.k.

Transcriptie:

Fraai afgewerkte en luxe uitgebouwde hoekwoning met garage, veranda en mogelijkheid om twee auto s op eigen terrein te parkeren. De woning is gelegen in een brede laan nabij alle voorzieningen zoals scholen, winkels, openbaar vervoer en uitvalswegen. 397.500,- k.k.

Indeling Begane grond: Entree, hal, trapkast, zwevend toilet met fontein en toegang tot het eetgedeelte. Dit gedeelte staat in open verbinding tot de luxe keuken met kookeiland. De keuken is voorzien van een granieten aanrechtblad, vaatwasser, inductiekookplaat, koelkast, combi oven en separate stoomoven. De uitgebouwde woonkamer heeft een prettige lichtinval door de lichtstraat over de volle breedte. De sfeervolle woonkamer heeft openslaande deuren naar de achtertuin. Vanuit de woonkamer tevens toegang tot de garage. De garage is nu verdeeld in een tweetal bergingen, maar kan eenvoudig weer aangepast worden naar één ruimte.

Eerste verdieping: Overloop en toegang tot een drietal slaapkamer en een badkamer. De grote slaapkamer aan de achterzijde heeft een kastenwand over de volledige breedte van de kamer. De badkamer is recent gerenoveerd (2018) en voorzien van een toilet, inloopdouche, designradiator en dubbele wastafel.

Tweede verdieping: Ruime overloop met optelplaats voor de CV ketel (Nefit 2018), wasmachine en wasdroger. Deze verdieping heeft een dakkapel welke doorloopt naar de vierde slaapkamer, thans in gebruik als ouderslaapkamer.

Tuin: De achtertuin met achterom is fraai aangelegd en heeft achterin de tuin een gezellige veranda.

Plattegrond

Extra informatie Aansprakelijkheid Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Overeenkomst en koopakte De overeenkomst tussen koper en verkoper komt tot stand onder uitdrukkelijke voorwaarde dat beide partijen de akte ondertekenen. De koopakte wordt opgesteld volgens model NVM. Ontbinding De termijn die wordt opgenomen voor eventuele (overeengekomen) ontbindende voorwaarden (b.v. financiering) is 3 tot 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden. Uitstel ontbindende voorwaarden In overleg met verkoper kan uitstel (overeengekomen) ontbindende voorwaarden worden afgesproken. Voor zowel de ontbinding als uitstel van de ontbindende voorwaarde zal koper het volledig aanvraagformulier van de hypotheek overleggen. Zekerheidsstelling De waarborgsom/bankgarantie is 10% van de koopsom. De koper dient deze binnen 4 weken na de dag dat overeenstemming is bereikt over de koopsom en de overige voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren. Aanvulling bankgarantie/ waarborgsom 4.4 Indien de koper op de in de akte onder artikel 4.1 genoemde datum de waarborgsom, dan wel een bankgarantie, niet in handen van de notaris heeft gesteld, is de notaris reeds gemachtigd om koper namens de ver koper met betrekking tot deze verplichting na 2 werkdagen in gebreke te stellen, ongeacht hetgeen in artikel 16 (bij appartementsrecht artikel 19) wordt bepaald. Onderzoeksplicht van de koper De staat van onderhoud en beoordeling van de bouwkundige staat geldt op basis van visuele waarnemingen, gerelateerd aan de ouderdom van het object. Een uitgebreide bouwkundige opname valt nadrukkelijk buiten het kader van deze brochure. Koper is te allen tijde gerechtigd voor eigen rekening een bouwkundige keuring te (laten) verrichten dan wel andere adviseurs te raadplegen teneinde een goed inzicht te verkrijgen over de staat van onderhoud. Bouwregelgeving Verkoper is niet bekend met afwijkingen van bouwregelgeving. Mocht later blijken dat er toch afwijkingen van de bouwregelgeving zijn, dan zijn deze expliciet voor rekening van koper. Bedenktijd De koper die een natuurlijke persoon is en niet handelt in de uitoefening van een beroep of bedrijf heeft bedenktijd om de koopovereenkomst te ontbinden. De bedenktijd duurt drie dagen en begint om 00:00 uur op de dag die volgt op de dag dat de tussen partijen opgemaakte akte (in kopie) aan de koper ter hand wordt gesteld.

Extra informatie Asbest (van toepassing bij woningen gebouwd in of voor 1993) In de onroerende zaak kunnen gezien het bouwjaar asbesthoudende stoffen aanwezig zijn. Bij eventuele verwijdering van asbesthoudende materialen dienen op grond van milieuwetgeving speciale maatregelen te worden genomen. Koper verklaart hiermee bekend te zijn en vrijwaart verkoper voor alle aansprakelijkheid die uit de aanwezigheid van enig asbest/asbesthoudende stof in het verkochte kan voortvloeien. Bodemverontreiniging Verkoper verklaart dat hem betreffende eventuele verontreiniging niets anders bekend is dan de informatie die wordt weergegeven op de kaart van het Bodemloket (www.bodemloket.nl) welke wordt aangestuurd door de Provincie als zijnde het bevoegd gezag. Elke aansprakelijkheid, ook buitencontractuele aansprakelijkheid van de verkoper voor de bodem en/of grondwaterverontreiniging wordt uitgesloten. Ouderdomsclausule Het is koper bekend dat het verkochte dateert uit 1970. De ouderdom van het verkochte brengt mee dat koper niet mag verwachten dat het verkochte (bijvoorbeeld technische installaties) aan de huidige maatstaven voldoet. In afwijking van artikel 5.3 van deze koopakte en artikel 7:17 lid 1 en 2 BW komt het geheel of ten dele ontbreken van één of meer eigenschappen van de onroerende zaak voor normaal en bijzonder gebruik en het eventueel anderszins niet-beantwoorde van de zaak aan de overeenkomst voor rekening en risico van koper. Niet zelfbewoningclausule (indien van toepassing) Kosten ontbinding (mondelinge)overeenkomst. Koper is bekend met het feit dat verkoper het verkochte niet recent zelf feitelijk heeft gebruikt en dat hij derhalve koper niet heeft kunnen informeren over eigenschappen van c.q. gebreken aan het verkochte waarvan hij op de hoogte zou zijn. Partijen zijn overeengekomen dat dergelijke eigenschappen c.q. gebreken voor risico en rekening voor koper komen en dat bij vaststelling van de koopsom hiermee rekening is gehouden. De kosten die de notaris eventueel in rekening brengt indien gebruik wordt gemaakt van de in artikel 19 genoemde ontbindende voorwaarden zijn voor rekening van koper, alsmede de kosten die zijn gemaakt voor het opstellen van de koopovereenkomst door Veldhuizenkoot Makelaardij ( 150,00 inclusief BTW).

Extra informatie Wijzigingen in afspraken, vastgelegd in getekende koopakte Clausule inzake toekomstige besluiten van de Vereniging van Eigenaars (VvE). Als koper of verkoper nadat de koopakte getekend is wijzigingen wil aanbrengen in de overeenkomst zal er per wijziging een bedrag van 150,= inclusief BTW in rekening worden gebracht. Deze kosten zullen in rekening worden gebracht op de eindafrekening bij de notaris waarvoor partijen door de ondertekening van de koopakte akkoord gaan en hiervoor toestemming verlenen aan de makelaar en notaris. Eventuele extra bijdragen c.q. verhogingen van de servicekosten waartoe door de VvE kan worden besloten na het tot stand komen van deze overeenkomst maar voor de datum van overdracht komen voor rekening en risico van koper. Van deze afspraak zal in de akte van levering melding worden gemaakt, van welke melding mededeling zal worden gedaan aan de VvE c.q. haar administrateur /bestuurder. Notariskeuze en -kosten Koper heeft het recht een notaris van zijn/haar keuze te bepalen voor het passeren van de akte van levering. Indien de notaris van zijn/haar keuze buiten de omgeving van Utrecht binnen straal 20 km van de woning) valt, dan zullen alle door verkoper extra te maken kosten (bijvoorbeeld voor het opstellen van een volmacht) voor rekening van koper zijn. Voorts dient koper binnen vijf werkdagen na het ondertekenen van de koopovereenkomst zijn/haar notaris keuze bekend te hebben gemaakt. Indien de kosten die door de notaris in rekening zullen worden gebracht en die verband houden met de aflossing van overbruggingsleningen en/of aflossing en doorhaling van verkopers' hypothe(e)k(en) en/of beslagen die op het verkochte rust(en), meer bedragen dan: 20,00 per telefonische overboeking; 60,00 voor het opvragen van (een) aflossingsnota( s) bij de hypotheek /kredietverstrekkende instantie(s) per aflossing; 185,00*) per akte van gehele doorhaling; 240,00*) per akte van gedeeltelijke doorhaling (alle bedragen zijn inclusief BTW en de twee laatstgenoemde bedragen tevens inclusief kadastraal recht), dan zal de koper dit meerdere voor zijn rekening nemen. Deze extra kosten zal de notaris op de afrekening ter zake van de levering direct doorberekenen aan de koper. Dit artikel is tevens van toepassing indien er administratiekosten, kantoorkosten en/of beheerkosten in rekening gebracht worden. Contactgegevens VeldhuizenKoot Rijksstraatweg 26 3545 NA Utrecht 030-23 67 000 info@veldhuizenkoot.nl www.veldhuizenkoot.nl