Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Vergelijkbare documenten
Boomstraat 25 te Gemonde

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Sniederslaan 6a te Bladel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Dominepad 5A te Hoogeloon

Landrop 2 te Hoogeloon

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Sniederslaan 8 te Bladel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Chromerij 29 te Waalre

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Breedijk 4 te Helmond

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Zandschelweg 1 te Deurne

Achterbosch 9 te Lieshout

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Timmereind 3 te Waalre

Bocholterweg 79 te Weert

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Kouterdreef 3 te Deurne

Eerdsebaan 57 te Schijndel

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Bergweg 1 te Well (L)

Trinesweg 2 te Meijel

Veghelsedijk 4 te Deurne

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Hazeldonk 18 te Asten

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Wagenbroeken 3a te Casteren

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Laarbroek 20 te Asten

Doonheide 37 te Gemert

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Roobeekweg 3 te Arcen

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Voortseweg 17 te Eersel

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Dijkstraat 67 te Asten

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Baakhoverweg 6 te Susteren

Voskeschestraat 7 te Velp

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Graafsebosweg 4 te America

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Patersstraat 28 te Evertsoord

Helmondsingel 123 te Deurne

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Rouwstraat 2 te Odiliapeel

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Adres : Toterfout 23. : Vrijstaande woning Bouwjaar : ca Woonoppervlak : ca. 205 m2

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Ringovenhof 2 te Tienray

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Schoolstraat 6 te Swolgen

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

De Kuilen 1A te Son en Breugel

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Lochterweg 9 te Budel-Schoot (gem. Cranendonck)

Warande 18. Rijsbergen

Saxofoonstraat 44 te HELMOND

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Transcriptie:

Dalem 30 te Hapert Deze volop ruimte biedende vrijstaande woning is op een prachtige, rustige locatie gelegen met een vrij uitzicht aan de achterzijde, maar geniet ook de voordelen van het hebben van buren. De woning is de afgelopen jaren deels gemoderniseerd. De verbouwing, van met name de 1 e verdieping, is nog niet afgerond het grove verbouwingswerk is reeds voor u verricht - waardoor deze nog geheel naar eigen wens kan worden afgewerkt. Het vrijstaande bijgebouw en de aanpandige garage zorgen voor volop bergruimte en maken het object ook uitermate geschikt voor de hobbyist of dierenliefhebber. Vraagprijs: 398.000,-- k.k.

Aanvaarding per : In overleg Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot 1.460 m² Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : oorspronkelijk bouwjaar woonhuis: ca. 1898 bouwjaar garage: ca. 2000 Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping hal slaapkamer vlizotrap slaap-/werkkamer slaapkamer bergzolder woonkamer slaapkamer leefkeuken slaapkamer/wasruimte Overig: bijkeuken badkamer aanpandige garage badkamer vrijstaand bijgebouw toilet carport achterportaal BIJZONDERHEDEN: Ligging Tuin Verwarming : Op een prachtige, rustige locatie in het buitengebied van Hapert gelegen, met buren in de directe omgeving. Vrij uitzicht aan de achterzijde! De locatie is uitstekend bereikbaar, mede vanwege een snelle verbinding via de snelweg de A67 Eindhoven-Antwerpen. : Ruim opgezette voor- en achtertuin, welke is ingericht met een groot gazon, borderbeplanting en een deels overdekt terras ter plaatse van de achtergevel. : Verwarming middels c.v.-ketel (Remeha, ca. 2015). De begane grond is deels uitgerust met vloerverwarming en in de woonkamer is een houtkachel aanwezig voor extra warmte. INDELING: Woonhuis: Begane grond: De ontvangsthal is voorzien van een tegelvloer, de wanden zijn deels behangen en deels uitgevoerd in granol en een houten balken plafond. De hal biedt toegang tot de leefkeuken en de slaap-/werkkamer op de begane grond. De meterkast is geheel vernieuwd.

De slaapkamer op de begane grond is uiteraard voor meerdere doeleinden geschikt, zoals werkkamer of speelkamer. Deze kamer is afgewerkt met een laminaat vloer met vloerverwarming, deels behangen en en deels stucwerk wanden en een gipsplaten plafond met sierlijsten. Er bevindt zich een inbouwkast onder de trapopgang. De ramen geven de ruimte veel licht en kunnen middels fraaie, op maat gemaakte binnenluiken worden verduisterd. De ruime leefkeuken is in 2015 gemoderniseerd en afgewerkt met een tegelvloer, deels betegelde wanden en een schuurwerk plafond. De keukeninrichting in landelijke stijl is uitgerust met een spoelbak, een oven, vaatwasser en een koelkast. De keuken geeft toegang tot diverse vertrekken en een inbouwkast zorgt voor volop bergruimte. Door een grote raampartij geniet de keuken veel lichtinval.

Ook in de woonkamer zorgen grote raampartijen in de voor- en zijgevel van de woning voor een zee van licht. De woonkamer is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en een panelen plafond. Door een houtkachel met een vernieuwd rookkanaal wordt extra sfeer en warmte gecreëerd. De keuken geeft toegang tot de bijkeuken, welke in verbinding staat met de badkamer en de toiletruimte. De deels betegelde bijkeuken is voorzien van een inbouwkast en een fonteintje. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een zwevend toilet, alsmede natuurlijke en mechanische ventilatie.

De badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een ligbad, wastafel en douchecabine. Ook in deze ruimte is mechanische en natuurlijke ventilatie aanwezig. Vanuit de keuken is het achterportaal bereikbaar, waar de vernieuwde trap naar de eerste verdieping zich bevindt en waar een loopdeur toegang biedt tot de achtertuin. Het deels betegelde portaal is voorzien van een betimmerd plafond.

1 e Verdieping: De eerste verdieping is recent helemaal opnieuw ingedeeld en grotendeels gemoderniseerd. De grove verbouwingswerkzaamheden zijn hierbij reeds uitgevoerd, de verdieping kan nog wel geheel naar wens worden afgewerkt. Dat betekent dat de vloeren en de wandafwerking nog naar eigen smaak kunnen worden aangebracht. De verdieping is op dit moment ingericht met een overloop, 3 slaapkamers, een badkamer en een wasruimte. De wasruimte is eveneens uitermate geschikt voor het inrichten van een prachtige slaapkamer. Alle vertrekken zijn momenteel voorzien van een geïsoleerde, houten (onder)vloer. Het aanbrengen van vloerverwarming in alle vertrekken is mogelijk, het materiaal hiervoor is reeds aanwezig en bij de verkoop inbegrepen. Alle kamers beschikken over een eigen thermostaat.

Het plafond van de ruimtes is geïsoleerd, de originele houten spanten zijn nog zichtbaar. In alle ruimtes zijn elektriciteitsaansluitingen en mechanische ventilatie aanwezig. De vertrekken genieten allemaal veel lichtinval door de grote (dak)ramen en een grote dakkapel. De dakkapel biedt een prachtig zicht op de tuin en de achtergelegen landerijen. De badkamer is eveneens afgewerkt met een houten (onder)vloer en een geïsoleerd plafond. De aansluitingen voor het plaatsen van een ligbad, een separate inloopdouche, een dubbele wastafel en een toilet zijn aangebracht, alsmede het sanitair - met uitzondering van het toilet - is aanwezig en bij de verkoop inbegrepen. De inloopdouche is uitgerust met een ibox, die het mogelijk maakt om de regen- en handdouche tegelijkertijd (met drukbehoud) en afzonderlijk te gebruiken. De badkamer is verder voorzien van een Velux dakraam.

Vanaf de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de stahoge zolder, waar de opstelling van de c.v.ketel (Remeha, ca 2015) en de installatie voor de mechanische ventilatie zijn gesitueerd. Het dak (inclusief gordingbalken) is geheel vernieuwd en geïsoleerd. Aanpandige garage en carport: De ruime, aanpandige garage is afgewerkt met een betonnen vloer, metselwerk wanden en houten balken plafond. De garage is in de spouw gebouwd en aangesloten op water en elektriciteit. Grote raampartijen in de achtergevel zorgen voor veel lichtinval. Er is een gootsteen aanwezig en een losse trap biedt toegang tot de zolder. De zolder is afgewerkt met een houten vloer, geïsoleerd dak en houten spanten. De carport is voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een houten balken plafond. Een schuifdeur biedt vanuit de garage toegang tot de achtertuin. Aan de linkerzijde van de garage is een achterom gesitueerd.

Tuin: De ruime voor- en achtertuin zijn voorzien van een gazon en border beplanting. De achtertuin is tevens ingericht met een deels overdekt terras. Een grote loofboom staat centraal in de achtertuin en geeft de tuin een prachtige uitstraling. De tuin is omheind met hekwerk en hagen. De oprit is geheel beklinkerd en biedt voor meerdere auto s parkeergelegenheid. Aan de zijkant van het perceel bevindt zich een poort die toegang geeft tot de achtertuin.

Bijgebouw: Het gebouw is in de spouw gebouwd en opgetrokken uit metselwerk met houten spanten. Het dak is met asbesthoudende golfplaten gedekt. De pannen dakbedekking voor het bijgebouw, gelijk aan de pannen van het woonhuis, is reeds aanwezig en bij de verkoop inbegrepen. Tevens is er een asbestinventarisatierapport aanwezig en bij de koop inbegrepen. Het vrijstaande bijgebouw bestaat uit twee delen, welke zijn gescheiden door een losse wand met een loopdeur. Het bijgebouw is vanuit de tuin toegankelijk middels een loopdeur in de voorgevel en is aangesloten op gas, water en elektra. Het eerste deel is uitgerust met een keukenblok met spoelbak. Een vlizotrap biedt toegang tot de grote zolder. De stahoge zolder is afgewerkt met een houten vloer.

Bijzonderheden: Inhoud woning: ca. 600 m 3 Het geheel is aangesloten op gas, water en elektriciteit. De raampartijen zijn grotendeels voorzien van dubbele beglazing. De kozijnen op de begane grond zijn uitgevoerd in hardhout, de kozijnen op de 1 e verdieping in kunststof met houtnerflook. De installatie voor het aanbrengen van vloerverwarming op de 1 e verdieping is aanwezig, deze dient nog te worden aangebracht. De schoorsteen is opnieuw gevoegd en voorzien van een nieuw dubbelwandig rookkanaal. De 1 e verdieping is geheel verbouwd en opnieuw ingedeeld. De vertrekken kunnen nog naar eigen wens door de koper worden afgewerkt. Het sanitair voor de badkamer is grotendeels aanwezig en bij de koop inbegrepen. Offertes voor het laten aanbrengen van stucwerk en verdere afwerkingen zijn voor geïnteresseerden beschikbaar. De 1 e verdieping is volledig geïmpregneerd tegen houtworm en boktor. De keukenapparatuur is in 2015 vernieuwd, met uitzondering van de vaatwasser en afzuigkap. In 2017 zijn alle hardhouten raamkozijnen geschilderd. Het dak (inclusief gordingbalken) is geheel vernieuwd en geïsoleerd. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Begane grond

1 e verdieping

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.