Boomstraat 25 te Gemonde

Vergelijkbare documenten
Dominepad 5A te Hoogeloon

Sniederslaan 6a te Bladel

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Heuvel 20 te Budel-Schoot

Valkerheideweg 3 Maasbree

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Zandschelweg 1 te Deurne

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Chromerij 29 te Waalre

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Landrop 2 te Hoogeloon

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Sniederslaan 8 te Bladel

Kouterdreef 3 te Deurne

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Breedijk 4 te Helmond

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Achterbosch 9 te Lieshout

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Bocholterweg 79 te Weert

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Wagenbroeken 3a te Casteren

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Bergweg 1 te Well (L)

Timmereind 3 te Waalre

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Graafsebosweg 4 te America

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Dijkstraat 67 te Asten

Laarbroek 20 te Asten

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Doonheide 37 te Gemert

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Roobeekweg 3 te Arcen

Voortseweg 17 te Eersel

Trinesweg 2 te Meijel

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Hazeldonk 18 te Asten

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Ringovenhof 2 te Tienray

Jules de Cortestraat 5 te Deurne

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Veghelsedijk 4 te Deurne

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

t Vonderke 13 te HOOGELOON

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Helmondselaan 35 te Helmond

Inruil eigen woning bespreekbaar!!

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Eerste Schoor 7 te GOIRLE. Inhoud: 601 m³. Woonoppervlakte: 148 m². Overige inpandige ruimte: 18 m². Externe bergruimte: 279 m². Bouwjaar: 1965 / 2007

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Op een rustige woonlocatie in de Achtse Barrier ligt deze keurig onderhouden, vrijstaand geschakelde woning met inpandig te bereiken garage.

TE KOOP. Vraagprijs ,= k.k. Neterselseweg 6, Bladel.

Voskeschestraat 7 te Velp

Kleine Vos 24 Deurne. Vraagprijs: ,= k.k.

Landelijk & Exclusief Wonen. Paalstraat 33 De Moer. Makelaardij og & Onteigeningszaken. Telefoon (0162) Internet

Prijs: ,-- k.k.

Corridor 2 M te Valkenswaard

Lijsterstraat 6 Helmond (Helmond-Noord)

Baarleseweg 38. Chaam

Brochure. Object Burgemeester van Houtlaan 138 te HELMOND. Bieden vanaf ,= K.K. Aanvaarding. In overleg

Een hoogwaardig afgewerkte en sfeervol ingerichte woonboerderij met prima mogelijkheden voor de hobbymatige paardenliefhebber!

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Adolf van Cortenbachstraat 68 Eindhoven

Transcriptie:

Boomstraat 25 te Gemonde Op een landelijke locatie in het buitengebied van Gemonde gelegen vrijstaand woonhuis met een inpandige garage, een rondom de woning gelegen tuin en weiland. Het geheel is gesitueerd op een perceel van ca. 4.000 m² tussen Gemonde en Boxtel, op korte afstand van het centrum van Gemonde, natuurgebied en De Dommel, alsmede nabij uitvalswegen zoals de snelweg A2 Eindhoven-Den Bosch. Vraagprijs : 500.000,-- k.k. Aanvaarding per : in overleg, op korte termijn is mogelijk. Kadastrale gegevens : gemeente Sint Michielsgestel, sectie P, nummer 39, groot 3.945 m². Bouwjaar : ca. 1990

Indeling: Begane grond: Eerste verdieping: Tweede verdieping: hal : ± 300x250 slaapkamer : ± 750x400 vlizotrap woonkamer : ± 750x360 + slaapkamer : ± 400x330 bergzolder ± 400x350 slaapkamer : ± 400x310 keuken : ± 350x350 badkamer : ± 310x220 bijkeuken : ± 260x260 berging garage : ± 400x800 BIJZONDERHEDEN: Ligging : Het geheel is gesitueerd in het buitengebied tussen Gemonde en Boxtel, nabij natuurgebied en de Dommel, alsmede op korte afstand van uitvalswegen. Tuin Verwarming : De tuin is momenteel zeer eenvoudig ingericht met gazon en kan dus nog geheel naar eigen wens worden ingedeeld en aangelegd. : Verwarming middels c.v.-ketel (ca. 2014) en vloerverwarming. INDELING: Begane grond: De ruime hal is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, schoonmetselwerk wanden in een lichte kleurstelling en een spuitwerk plafond. De hal is verder voorzien van een meterkast met 2 aardlekschakelaars. De geheel betegelde toiletruimte is uitgerust met een toilet en fonteintje. Onder de trapopgang naar de 1 e verdieping is een ruime, verdiept gelegen kelderkast gesitueerd. Deze provisieruimte is geheel betegeld en voorzien van schappen. De hal biedt toegang tot de woonkamer en de bijkeuken.

De royale woonkamer-en-suite is afgewerkt met een lichte tegelvloer voorzien van vloerverwarming, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Het zitgedeelte van de woonkamer, aan de voorzijde van de woning gelegen, geniet veel lichtinval middels diverse raampartijen. Het eetgedeelte is aan de achterzijde van de woning gesitueerd en wordt van het zitgedeelte gescheiden middels schuifdeuren. Een grote schuifpui in de achtergevel biedt toegang tot het terras ter plaatse van de achtergevel.

De ruime leefkeuken is voorzien van een tegelvloer met vloerverwarming, deels betegelde wanden en een keukeninrichting in wandopstelling. Deze keukeninrichting is uitgerust met 1 ½ spoelbak, een kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat met afzuigkap, een vaatwasser, koelkast, magnetron en inbouwverlichting. Er is voldoende ruimte voor het plaatsen van een eettafel. De naastgelegen praktische bijkeuken is deels betegeld en voorzien van aansluitingen voor de wasapparatuur, een gootsteen en de unit voor de vloerverwarming. De bijkeuken biedt toegang tot de hal en de berging. De berging verbindt het woonhuis met de garage en is zowel vanaf de oprit toegankelijk, als vanuit de achtertuin. De berging is afgewerkt met een tegelvloer, schoonmetselwerk wanden en een houten balken plafond. De diepe garage is vanaf de oprit toegankelijk middels een elektrisch bedienbare kanteldeur en voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een houten dakbeschot.

1 e Verdieping: De overloop is voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers, de badkamer en een kast. Vanaf de overloop biedt een vlizotrap toegang tot de bergzolder. In de vaste kast is de opstelling van de c.v.-combiketel gesitueerd (ca. 2014). Slaapkamer I en II zijn beiden afgewerkt met vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. Op beide kamers zorgt een dakkapel voor voldoende lichtinval.

De royale ouderslaapkamer is over de gehele breedte van de woning gesitueerd en voorzien van vloerbedekking, stucwerk wanden en een spuitwerk plafond. De ruime, geheel betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad, een separate douche, een vaste wastafel en een toilet. 2 e Verdieping: Middels vlizotrap bereikbare bergzolder.

Tuin: De rondom de woning gelegen tuin is momenteel zeer eenvoudig ingericht met een gazon en kan nog geheel naar eigen wens worden ingedeeld en aangelegd. Weiland: Momenteel is het gehele perceel ingericht met gras, een gedeelte hiervan is uitstekend te gebruiken als weiland voor het houden van enkele dieren.

Bijzonderheden: * Inhoud woonhuis: ca. 500 m³, excl. garage. * De gehele woning is geïsoleerd en voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. * De woning is aan de buitenzijde voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, een nieuwe voordeur en een nieuwe schuifpui (december 2015). * De begane grond is grotendeels voorzien van vloerverwarming. * Het portaal tussen de woning en de garage is vernieuwd in december 2015. * De c.v.-ketel is vernieuwd in ± 2014. * Op het object rust de bestemming Wonen. * Op een gunstige locatie gelegen, op fietsafstand van het centrum van Gemonde en Boxtel, nabij natuurgebied en de Dommel en op korte afstand van uitvalswegen zoals de snelweg A2 Eindhoven-Den Bosch. * Aan de achterzijde vrij uitzicht! * Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

Plattegrond Begane grond Booomstraat 25 te Gemonde

Plattegrond 1 e Verdieping Boomstraat 25 te Gemonde

OMGEVINGSKAART

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.