Troprijt 7 te Bladel. Prijs: k.k.

Vergelijkbare documenten
Heuvel 20 te Budel-Schoot

Hoogeindseweg 6a te Oostelbeers

Dominepad 5A te Hoogeloon

Willibrordstraat 23 te Middelbeers

Boomstraat 25 te Gemonde

Veldmaarschalk Montgomerylaan 79 te Eindhoven

Sniederslaan 6a te Bladel

Valkerheideweg 3 Maasbree

Hool 0 ong. te Nuenen (Gerwen)-kavel 2

Loosbroeksestraat 6 te Heesch

Bakelseweg 4 te Aarle-Rixtel

Nieuwstraat 0 ong. te Sint Oedenrode

Boskantseweg te Sint Oedenrode

Chromerij 29 te Waalre

Landrop 2 te Hoogeloon

Sniederslaan 8 te Bladel

Breedijk 4 te Helmond

Berg 7 te Budel. Inruil eigen woning is bespreekbaar!

Doonheide 37 te Gemert

Helenaveenseweg 66 te Grashoek

Berg 5 te Meijel. : bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k. : gemeente Meijel, sectie D, nummer 1929 gedeeltelijk, groot ca m².

Neerkantseweg 50 te Liessel (gemeente Deurne)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

TE KOOP / TE HUUR Postelseweg 96 te Eersel

Helvoirtseweg 13 te Haaren

Meierstraat 37 te Kessenich (Limburg, België)

Timmereind 3 te Waalre

Mauritsstraat 14 te Veldhoven

Achterbosch 9 te Lieshout

Zandschelweg 1 te Deurne

Akkerweg 6 te Erp (Boerdonk)

Oude Retiesebaan 4 te Oud-Turnhout (B)

Bocholterweg 79 te Weert

Ooruilweg 7 te Heusden (gem. Asten)

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hoeverdijk 102 te Valkenswaard

Haag 46 te Merselo. Prijs: ,-- k.k.

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Trinesweg 2 te Meijel

De Cocq van Haeftenstraat 31 te Meerlo

Kortenbos 9 en 9A te Meerlo

Eerdsebaan 57 te Schijndel

Zwanebloemsingel 51 te Helmond

Kouterdreef 3 te Deurne

Bergweg 1 te Well (L)

Buntweg 12 te Ysselsteyn (L)

Rijksweg 9 te Velden. Vraagprijs: ,-- k.k.

Gerrisstraat 5 te Nederweert

Coendersberglaan 15 te Helmond (Dierdonk)

Arkweg 30 te Mierlo. Vraagprijs: , -- k.k.

Achterste Hermalen 0 ong. te Schijndel

Valkhofscheweg 2a te Velp (gem. Grave)

Laag Heukelomseweg 2 A te Heukelom

Bakelseweg 8 te Aarle-Rixtel

Veghelsedijk 4 te Deurne

Graafsebosweg 4 te America

Heult 4 te Boxtel. Prijs: ,-- k.k.

Laarbroek 20 te Asten

STOETERIJ RODENBURGH Veldhovenseweg 3 te Knegsel

Loon 40 te Liessel. Prijs: ,-- k.k.

Donk 45 te Meijel INRUIL EIGEN WONING IS BESPREEKBAAR! Prijs: bieden vanaf: ,-- k.k.

Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoogeloon Sectie: G Nummer: 160, groot m²

Molentjesdreef 3a te Neerkant

Kempkensberg 50 te Ysselsteyn

Hoogeindseweg 6 te Oostelbeers

Hazeldonk 18 te Asten

Patersstraat 28 te Evertsoord

Roobeekweg 3 te Arcen

Puttenweg 130 te Ysselsteyn

Oude Peelstraat 30 te Helenaveen

Voskeschestraat 7 te Velp

Velddoornweg 71 te Eindhoven

Lijsterbeslaan 5 te Retie (B)

Dijkstraat 67 te Asten

Wagenbroeken 3a te Casteren

Donk 28 te Meijel. Bieden is mogelijk vanaf ,-- k.k.

Rullen 10 te Nuenen. Kortom, een fraai object voor de hobbymatige paarden-/dierenliefhebber of de hobbyist! Vraagprijs: ,-- k.k.

Papenvoortse Heide 5 te Nuenen De Boschhoek

Abdijweg 3 te Valkenswaard

Eindhovensedijk 31 te Oirschot

Valkstraat 9 te Bergen (L)

Baakhoverweg 6 te Susteren

De Kuilen 1A te Son en Breugel

Jagersstraat 3 te Zutendaal (B)

DONJON 96 TE GELDROP. Pastoor van Hooffstraat GD Geldrop Tel: (040) KvK Eindhoven

Gezandebaan 2 te Someren

Timmermannsweg 127 te Ysselsteyn (L)

Jodenpeeldreef 8 te De Rips

Kerkakkers 3 te Nuenen (Gerwen)

Sniederslaan 6a en 8 te Bladel

Hool 4 te Nuenen (Gerwen)

Jekschotseweg 6 te Sint-Oedenrode

Egelantier 5 te HELMOND ,= K.K.

TE KOOP ST. SEBASTIAANSHOEK 3, WESTELBEERS

DONJON 5 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS EN INSTAPKLAAR WILLEN WONEN NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Fabriekstraat 36 te Deurne

Helmondsingel 123 te Deurne

Ringovenhof 2 te Tienray

SLACHTHUISSTRAAT 39 TE GELDROP ALTIJD AL GELIJKVLOERS WILLEN WONEN IN EEN MODERN APPARTEMENTENCOMPLEX NABIJ ECHT ALLE VOORZIENINGEN? DIT IS DE KANS!!

Transcriptie:

Troprijt 7 te Bladel Deze vrijstaande woonboerderij is compleet onder architectuur gerenoveerd en kan nog naar wens worden afgewerkt en ingericht. De woning ligt op een prachtige, landelijk gelegen locatie en geniet volop privacy. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van duurzame installaties zijn aanwezig en de woning is volledig geïsoleerd om energieneutraal te kunnen worden gemaakt. De grote raampartijen in de achtergevel bieden een spectaculair uitzicht en voorzien de woning tevens van zeer veel lichtinval. Daarnaast leent de indeling van de woning zich uitstekend voor het inrichten van een inpandige mantelzorgwoning, kantoor aan huis, gastenverblijf of bed & breakfast. De bijgebouwen zijn tevens nog naar wens af te werken en in te richten en kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Prijs: 870.000 k.k.

Aanvaarding per : in overleg Kadastrale gegevens : Gemeente Bladel, sectie K, nummer 735 totaal groot 5.840 m². Staat van onderhoud : goed Bouwjaar : sinds 2013 compleet gerenoveerd INDELING: Woonhuis Begane grond: hal woonkamer keuken hobbyruimte portaal bijkeuken woon-/eetkamer Eerste verdieping: slaapkamer overloop open ruimte open ruimte Ligging Tuin Verwarming : In het buitengebied van Bladel, landelijk en rustig gelegen met een prachtig vrij uitzicht! De locatie biedt veel privacy. Goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de snelweg A67 (Eindhoven/ Venlo Antwerpen). : Nog aan te leggen en in te richten. Een (door de gemeente als monumentale boom aangewezen) linde van ca. 100 jaar oud staat naast de woonboerderij. Er is een overdekt terras voorzien : De gehele begane grond is geschikt om te worden uitgerust met vloerverwarming, aansluitingen voor vloerverwarming en lage temperatuur radiatoren op de eerste verdieping zijn aanwezig. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het realiseren van twee open haarden.

Woonboerderij: Algemeen: De gehele woning is compleet gerenoveerd en kan nog geheel naar eigen wens worden afgewerkt. Bij de renovatie van de woning is veel aandacht uitgegaan naar duurzaam bouwen. De indeling van de woning biedt de mogelijkheid tot het multifunctioneel inrichten van diverse ruimtes. Hierdoor leent het geheel zich uitstekend voor het inpandig inrichten van een mantelzorgwoning, kantoor aan huis, een gastenverblijf of een bed & breakfast. Daarnaast is het natuurlijk ook mogelijk om een kantoor- of praktijk aan huis te vestigen. De ruimtes op de begane grond zijn op dit moment allen voorzien van een betonnen vloer, metselwerk wanden en een houten balkenplafond, geschilderd in de oorspronkelijke kleuren. De ruimtes op de eerste verdieping zijn afgewerkt met een houten vloer, metselwerk wanden en een geïsoleerd dak. De originele houten spanten zijn in het zicht gelaten en zorgen voor extra sfeer. Op de begane grond én eerste verdieping zijn voorbereidingen getroffen voor het aanbrengen van vloerverwarming/koeling

Begane grond: De hal is voorzien van een garderobe nis en de meterkast. Er zijn voorbereidingen getroffen voor het installeren van een alarminstallatie en Domotica-systeem. In de toiletruimte zijn aansluitingen aanwezig voor een toilet, fonteintje en urinoir. De hal biedt verder toegang tot de woon/eetkamer.

De royale woonkamer geniet veel lichtinval middels diverse raampartijen en er is ruimte aanwezig voor het plaatsen van een vaste trap naar de eerste verdieping. Verder zijn er aansluitingen aangebracht voor het realiseren van een open haard. Bij een gesplitst gebruik van de woonboerderij is deze ruimte uitermate geschikt voor gebruik als woon- en eetkamer. Wanneer de gehele boerderij wordt ingericht voor privégebruik, kan deze prachtige ruimte uitstekend dienstdoen als separate eetkamer en kan de naastgelegen multifunctionele ruimte bijvoorbeeld worden ingericht als woonkamer.

De praktische kelder is aan de binnenzijde voorzien van een nieuwe muur. De opkamer staat in directe verbinding met de woonkamer en zorgt voor een speelse indeling. De opkamer is voorzien van een houten vloer en een houten balkenplafond. Een raampartij in de voorgevel van de boerderij zorgt voor veel lichtinval De woon-/eetkamer staat in directe verbinding met de separate keuken. In de keuken zijn alle aansluitingen aangebracht voor het plaatsen van een hoekinrichting onder de raampartij, die een prachtig zicht biedt op de rondom gelegen landerijen. Vanuit de keuken biedt een loopdeur toegang tot de doucheruimte en een loopdeur biedt toegang tot het erf. De doucheruimte kan uiteraard ook worden ingericht als royale provisiekast.

De riante, multifunctionele ruimte naast de woon-/eetkamer is voor diverse doeleinden geschikt en is gelegen in het hart van de boerderij. Het is een prachtige ruimte voor het inrichten van een woonkamer, maar kan uiteraard ook dienstdoen als speelkamer, hobbykamer of zelfs kantoor- of praktijkruimte, vanwege de directe toegang tot het erf. Deze ruimte biedt vanuit beide gevels toegang tot het erf middels loopdeuren, alsmede middels openslaande deuren. Daarnaast is de ruimte uitgerust met de meterkast. Grote, hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval. Er zijn reeds voorbereidingen getroffen voor het plaatsen van een lift. Uiteraard kan de als liftschacht bestemde ruimte ook dienstdoen als inbouwkast.

Een corridor scheidt het voorste woongedeelte van het achterste deel van de boerderij. De corridor vormt een tweede entree en biedt toegang tot een tweede toiletruimte, de bijkeuken, een grote voorraadkast/berging en de prachtige, multifunctionele ruimte aan de achterzijde van de boerderij. De corridor beschikt verder over een garderobe nis. De toiletruimte is uitgerust met aansluitingen voor het plaatsen van een toilet, urinoir en een fonteintje. De bijkeuken is uitgerust met aansluitingen voor de wasapparatuur. Daarnaast biedt een loopdeur toegang tot het erf. In de staart van de boerderij bevindt zich de meest prachtige ruimte van dit fraaie geheel. Een grote, multifunctionele ruimte die door de grote, glazen achterwand én kamerhoge raampartijen een prachtig uitzicht over de landerijen biedt. Het behoort tot de mogelijkheden om dit gedeelte van de boerderij in te richten als tweede inpandig woongedeelte voor bijvoorbeeld mantelzorg of een gastenverblijf. Daarnaast is deze ruimte ook uitermate geschikt om te gebruiken als kantoor- of praktijkruimte. In deze royale ruimte zijn aansluitingen aanwezig voor het plaatsen van een keukenblok, bestaande uit een wandinrichting met een kookeiland. Daarnaast biedt een vaste trap toegang tot de 1e verdieping. Diverse schuifpuien bieden toegang tot de nog aan te leggen tuin. Om de ruimte extra sfeer te geven is een authentieke metselwerk gevel behouden en in het zicht gelaten.

Eerste verdieping: De vaste trapopgang vanuit het voorste woongedeelte van de boerderij biedt toegang tot een grote open ruimte, welke nog naar eigen wens kan worden ingedeeld. In het ontwerp is deze ruimte bestemd voor het inrichten van een overloop, 3 slaapkamers, een badkamer en een toiletruimte. Dakvensters en raampartijen in de kopgevel zorgen voor veel lichtinval.

Een 2e multifunctionele ruimte kan ook nog geheel naar eigen wens worden ingedeeld zal toegang l bieden tot een badkamer en een berging. De ruimte is ontworpen als relaxruimte. Een vide biedt direct contact met de re recht ondergelegen multifunctionele ruimte. 4 Dakvensters zorgen voor volop lichtinval.

De vaste trapopgang in het achterste deel van de boerderij biedt toegang tot een zeer fraaie ruimte, welke in het ontwerp bestemd is als master bedroom. De houten spanten zijn in het zicht gelaten. Een grote glazen achtergevel zorgt op de eerste verdieping voor een nog weidser uitzicht op de omringende landerijen. Een schuifpui biedt toegang tot het nog te construeren balkon, alwaar het puur genieten is! De sanitaire voorzieningen in het ontwerp, waarvoor de voorbereidingen reeds zijn getroffen, bestaan uit een vrijstaand ligbad en een dubbele wastafel met bergmeubel.

Vrijstaande schuur: De vrijstaande schuur (ca. 13x8,90 mtr.) is grotendeels gerenoveerd. De schuur is opgetrokken uit metselwerk met houten spanten en het vernieuwde dak is geïsoleerd. Aan de binnenzijde van de schuur zijn nieuwe, geïsoleerde houten panelen aangebracht. De betonnen vloer is vernieuwd en geïsoleerd (voorzien van enkele lussen slang voor vloerverwarming) en ook de raamkozijnen zijn uitgerust met dubbele beglazing. De schuur is vanaf het erf toegankelijk middels een loopdeur in de voorgevel en een elektrische hefdeur in de achtergevel. In de schuur zijn alle aansluitingen voor het plaatsen van de duurzame installaties gesitueerd.

Veldschuur: Van de voormalige historisch waardevolle veldschuur resteert op dit moment alleen nog het houten geraamte. De schuur is vanaf de originele locatie verplaatst naar de zuidzijde van de boerderij, zodat een fraai erf ontstaan is. De veldschuur kan worden ingericht als carport. Multifunctioneel bijgebouw: Naast de voormalige veldschuur ligt het voormalige, aanpandige schuurgedeelte van de boerderij. Dit inmiddels vrijstaande bijgebouw biedt volop mogelijkheden voor het inrichten van bijvoorbeeld een kantoor-/praktijkruimte, gastenverblijf of atelier. Ook dit bijgebouw dient nog grotendeels te worden gerenoveerd. Tuin en erf: De tuin en het erf kunnen nog geheel naar eigen wens worden ingericht.

Bijzonderheden: De afgelopen jaren is deze prachtig gelegen boerderij compleet gerenoveerd, met behoud van de karakteristieke uitstraling aan de buitenzijde. Het betreft echter een uiterst moderne en toekomstbestendige woning! Gedurende de renovatie zijn de voor- en linker gevel hersteld, de rechter- en achtergevel zijn vernieuwd. De originele muren zijn bewaard gebleven. De gevels zijn geïsoleerd en er is een extra muur aan de binnenzijde geplaatst. De vloer is volledig vernieuwd en geïsoleerd. Tevens zijn er voorzieningen voor vloerverwarming op de begane grond aangebracht. De verdiepingsvloer is voorzien van nieuwe balken. Voor het behoud van het karakter van de boerderij zijn er oude balken teruggebracht, deze zijn niet constructief van aard. Het dak heeft een rc-waarde van 7. De woning is voorzien van hardstenen dorpels. Er zijn voorbereidingen getroffen voor het aanleggen van een centraal stofzuigersysteem. De grindgoot rondom de boerderij is gedraineerd. Alle voorbereidingen voor het plaatsen van duurzame installaties zijn aanwezig. De woonboerderij is energieneutraal verbouwd. Het object is aangesloten op elektra, water en riolering. Een glasvezelaansluiting is aanwezig. Voor verdere informatie of voor het maken van een afspraak voor een bezichtiging kunt u contact opnemen met ons kantoor te Helmond.

BEGANE GROND

EERSTE VERDIEPING

VRIJSTAAND BIJGEBOUW

OMGEVINGSKAARTEN

ENKELE BELANGRIJKE ASPECTEN De hiervoor vermelde beschrijving en bijgevoegde plattegronden zijn slechts indicatief. De realiteit ziet u tijdens een bezichtiging en daarvan moet u uitgaan. Door digitalisering van de tekeningen kunnen schaalafwijkingen optreden. Wij proberen u zo goed mogelijk te informeren over deze woning. Echter als koper heeft u bij de aankoop een onderzoeksplicht en bent u hier zelf voor verantwoordelijk. U kunt zich laten bijstaan door een makelaar. In ons dossier is een door onze opdrachtgever ingevulde vragenlijst aanwezig, alsmede een lijst van zaken, welke achterblijven in de woning. Om het beeld van de woning te completeren kunt u deze lijsten ter inzage krijgen. Een bezichtiging is voor zowel koper als verkoper een spannende aangelegenheid waaraan belangrijke consequenties zijn verbonden. Wij zouden het op prijs stellen indien u enkele dagen na uw bezoek ons op de hoogte brengt van uw bevindingen. Wij kunnen onze opdrachtgever(s) dan hierover informeren. Indien tussen verkoper en koper een overeenkomst tot stand komt wordt door ons een koopakte opgemaakt conform het laatste model, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen en vastgoeddeskundigen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. Na aankoop zal binnen 10 werkdagen na de afloop van uw financieringsvoorbehoud een bankgarantie verlangd worden. Uw geldverstrekker of onze hypotheekadviseur zal dit gemakkelijk voor u kunnen verzorgen. Vermelde gegevens zijn naar onze mening uit betrouwbare bron afkomstig en met de grootste zorg samengesteld. Van Santvoort makelaars b.v. aanvaardt echter geen enkele aansprakelijkheid omtrent de juistheid van deze gegevens. Deze informatie wordt vrijblijvend verstrekt aan meerdere partijen en is geen aanbod in de zin van het Burgerlijk Wetboek, doch uitsluitend een uitnodiging tot onderhandeling. Wij behouden ons het recht voor dat onze opdrachtgever zijn goedkeuring dient te verlenen aan een eventuele transactie. Zie ook ons totale aanbod op www.vansantvoort.nl. Van Santvoort makelaars B.V. werkt op het gebied van hypotheken en verzekeringen samen met Intersant, een financiële dienstverlener gevestigd te Nuenen. Als onafhankelijk intermediair treden zij op voor de meeste grote banken en verzekeraars. Intersant staat garant voor een oprecht, weloverwogen en gefundeerd advies voor uw totale financiële planning. Laat u eens vrijblijvend adviseren door één van de adviseurs en zie ook hoe zij voor u geld besparen bij het sluiten van een hypotheek en verzekering. Intersant is gevestigd aan de Berg 2-4, 5671 AS, Nuenen. Telefonisch bereikbaar op nummer 040-7111208. Meer informatie vindt u op www.intersant.nl.