Bouwen met. Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwen met. Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk"

Transcriptie

1 Bouwen met I O KO NR Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam

2 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. Bouwbedrijf Kooi is een zelfstandig familiebedrijf. Wij hebben eigenlijk maar één doelstelling en dat is de klant ontzorgen. Daarbij staan betrokkenheid en verantwoording voor opdrachtgever en product centraal. Klantgerichtheid Duurzaam en innovatief Bij Bouwbedrijf Kooi hebben wij eigenlijk maar één doelstelling: Een tevreden klant. Uw wensen staan daarom centraal bij alles wat wij doen. Wij hechten grote waarde aan een prettige samenwerking en aan een hoogwaardig eindresultaat. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan het verloop van het bouwproces. Duidelijke afspraken, korte communicatielijnen en een interessante prijskwaliteitverhouding. Dat is bouwen met Kooi. Bouwbedrijf Kooi draagt zorg voor duurzaam en verantwoord ondernemen. Bouwbedrijf Kooi is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Wonen Bij het ontwikkelen van woningen staat de mens centraal. De wensen en behoeften inspireren ons om woningen te bouwen waarin mensen zich prettig voelen. Bouwbedrijf Kooi heeft, samen met enkele toonaangevende architecten, diverse woningtypen ontwikkeld. Een volledig team specialisten vertaalt de specifieke woonwensen naar architectuur op maat. Bedrijfshuisvesting De specifieke, klantgerichte aanpak geldt ook voor de bedrijfshuisvesting. Het bouwen van bedrijfshuisvesting is meer dan het creëren van ruimte. Het is maatwerk. Vanaf ideevorming tot en met de oplevering realiseert Bouwbedrijf Kooi maatvoering voor bedrijven en instellingen. In eigen beheer of in samenwerking met andere partijen. Wonen en werken naar wens, dat is onze visie. I O KO Een voorbeeld hiervan is het HUIS. Het HUIS is een concept dat is ontwikkeld door Bouwbedrijf Kooi. De huizen worden voor circa 60 procent in de fabriek geproduceerd en bestaan uit componenten. Daarna worden ze getransporteerd naar de bouwplaats, waar ze verder worden afgebouwd. Dit concept voldoet aan alle kenmerken van Bouwen met Kooi. Het biedt grote flexibiliteit om woningbouwprojecten precies af te stemmen op de wensen van uiteenlopende gebruikers. Daarnaast is het bouwen voordelig, gaat sneller en is duurzaam. Er is minder afval en het kost minder energie. Een innovatie die het milieu spaart en de uitgaven reduceert. 70 Jaar Bouwbedrijf Kooi Het familiebedrijf bestaat nu 70 jaar. Wij willen onze opdrachtgevers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en laten u weten dat wij niet met pensioen gaan! Innovatief in duurzaam en verantwoord ondernemen. Beter voor iedereen.

3 4. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 5. Maatwerk voor elke sector Van scholenbouw tot bedrijfshuisvesting Onderwijs, zorg, woningbouw, industrie of dienstverlening. Voor elke sector heeft Bouwbedrijf Kooi een oplossing. Voorzien van maatwerk en aangepast aan de wensen van de klant. Klantgericht werken Bouwbedrijf Kooi bouwt wat de klant beweegt. Gedetailleerd, met veel gevoel voor architectuur. We zijn kritisch op een goede uitvoering en hebben daarbij veel oog voor detail.

4 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Wonen met zorg Voor ouderen met zorg Verpleeghuis De Twaalf Hoven bestaat uit twee identieke gebouwen. In 2014 wordt een derde (identiek) gebouw door Bouwbedrijf Kooi gerealiseerd. Ieder gebouw is geschikt voor huisvesting van 32 personen.

5 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Met zorg bouwen Ver van standaard, rijk aan verbeelding Bouwbedrijf Kooi heeft voor zorginstelling Vliethoven vier nieuwe woongebouwen gebouwd. Deze vier identieke gebouwen zijn als boerderijen langs een oude, denkbeeldige laan gelegen. Ieder gebouw is geschikt voor huisvesting van 14 personen.

6 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI De bewoner centraal Beschermd wonen Scheemda Woonvorm Scheemda ligt in een rustige woonwijk aan de rand van het centrum. Het project bestaat uit 24 tweekamerappartementen met ondersteunende voorzieningen voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapten.

7 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Zorgen voor morgen Woonzorgcomplex Opwierde Bouwbedrijf Kooi bouwt in opdracht van Woongroep Marenland het woonzorgcomplex in de wijk Opwierde in Appingedam. Het woonzorgcomplex, waarvan de bouw in februari 2014 is gestart, bestaat uit 25 huurappartementen, 24 zorgappartementen voor Zonnehuisgroep Noord en een fysiotherapiepraktijk.

8 14. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 15. De mens centraal Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor Bouwbedrijf Kooi belangrijke uitgangspunten. Bouwbedrijf Kooi investeert in goede en vakkundige medewerkers, omdat zij de mensen zijn die klaarstaan voor de klant. Zij werken zorgvuldig en integer aan het realiseren van de wensen van de klant. Hiervoor heeft iedere medewerker de bedrijfscode ondertekend.

9 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Creatief en innovatief WPT - Winschoten In nauwe samenwerking met de opdrachtgever ontwikkelde Bouwbedrijf Kooi dit kantoorgebouw, het prijswinnend ontwerp van architectenbureau Jongsma Dijkhuis.

10 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Aanpassen aan complexiteit Kantoor Koninklijke Wagenborg De geschiedenis komt tot leven in dit modern en comfortabel kantoor. Eeuwenoud vakmanschap en de modernste technieken komen samen. Een resultaat om trots op te zijn.

11 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Aanpassen aan verandering Cafetaria Royal Met de tijd en veranderingen meegaan is wat Bouwbedrijf Kooi bewerkstelligt. Het nieuwe pand van cafetaria Royal ligt aan het Harddraversplein in Appingedam. Ze zijn als laatste ondernemer vanuit het voormalige winkelcentrum aan de Focco Ukenalaan vertrokken.

12 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Aandacht voor de omgeving Uitvaartcentrum Fivelhof Het uitvaartcentrum heeft de toepasselijke naam Fivelhof gekregen, vernoemd naar de voormalige rivier de Fivel. Het gebouw staat in een rustieke en natuurlijke omgeving. Het gebouw is duurzaam gebouwd met gebruik van duurzame materialen.

13 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Moderne duurzaamheid Tandartspraktijk Uithuizen Bouwbedrijf Kooi heeft de bouw van een modern en op de toekomst berekende tandartspraktijk met vijf behandelkamers gerealiseerd. De praktijk is met duurzame technieken uitgerust, waaronder een luchtbehandelingsysteem op restwarmte.

14 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Meedenken over uitstraling Klantgericht bouwen Bouwbedrijf Kooi bouwt wat de klant beweegt. Uitstraling en publieksvriendelijkheid van de apotheek waren belangrijke punten in het programma van eisen. Tegelijkertijd moest het ook richting geven aan de efficiency van het werkproces.

15 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Werken aan morgen Hogeland College Het nieuwe gebouw voor het Hogeland College te Warffum is ontworpen door een oud leerling. Het is een multifunctioneel gebouw dat aan specifieke eisen, zoals de verbondenheid met de hoogteverschillen van het landschap, voldoet.

16 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Bouwen aan de toekomst Het Hogeland College Op deze foto ziet u het interieur van het Hogeland College. In deze rustieke leeromgeving kan men bouwen aan de toekomst

17 32. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 33. Samenwerken met partijen Noorderpoort Stadskanaal Vernieuwend is de samenwerking tussen onderwijs, gemeente, bedrijfsleven en instellingen. Het is een ontmoetingsplaats van meerdere partners, zodat een multifunctioneel complex ontstaat. Een complex dat is gebouwd in een bouwcombinatie met Gebr. Benus.

18 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI De leerling centraal Basisschool de Windroos Bouwbedrijf Kooi bouwde in opdracht van Noordkwartier deze basisschool in Delfzijl. Een basisschool waar de individuele ontwikkeling van elk kind centraal staat. In deze mooie en speelse omgeving kan ieders creativiteit en leervermogen goed tot uiting komen.

19 36. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 37. Bouwen en ontwikkelen met Kooi Overdiep Appingedam Gebiedsontwikkeling binnenstad Aansluitend aan het centrum van Appingedam ontwikkelde Bouwbedrijf Kooi samen met Woongroep Marenland en de gemeente Appingedam het Overdiepterrein waar het werkvoorzieningschap Fivelingo heeft gestaan. Op Overdiep zijn recreatie-, zorg-, winkel- en woonvoorzieningen gerealiseerd als aanvulling op het bestaande centrum.

20 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Service van A tot Z Utiliteitsbouw op maat In samenspraak met KLEIN architecten, gemeente en opdrachtgever verwezenlijkt Bouwbedrijf Kooi dit schoolgebouw. Het complete traject wordt verzorgd. Van ontwerp tot oplevering werkt Bouwbedrijf Kooi met iedereen nauw samen.

21 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Bouwen voor mensen Activiteitencentrum Zuidwolde Dagbesteding - Activiteitencentrum Zuidwolde is een centrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Het centrum omvat een kwekerij, keramiekatelier, fietsenmakerij, kaarsenmakerij, bloemschikkerij en een houtwerkplaats.

22 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Toegankelijk voor iedereen Gemeentehuis Slochteren De duurzame nieuw- en verbouw van het Gemeentehuis Slochteren is in een landelijke omgeving gerealiseerd. De warme en natuurlijke uitstraling van dit gebouw draagt bij aan het gevoel dat het toegankelijk is voor iedereen.

23 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Aardbevingschadeherstel met Kooi Kwaliteit en betrouwbaarheid Bouwbedrijf Kooi is een specialist op het gebied van schadeherstel en preventief versterken van gebouwen. Het herstellen van scheuren in uw muren is voor onze mensen dagelijks werk. Wij hebben de kennis en ervaring van oude en nieuwe bouwmethoden om de schade vakkundig te herstellen. Ook weten wij precies te handelen bij onveilige situaties. Inmiddels hebben wij in samenwerking met de NAM en taxateurs al vele opdrachten naar volle tevredenheid mogen uitvoeren in de provincie Groningen. Wij helpen u graag! Voor meer informatie over aardbevingschadeherstel:

24 46. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI jaar in balans Constructief verder Bouwbedrijf Kooi hecht waarde aan een lange en betrouwbare samenwerking. Hierdoor is het bedrijf goed op de hoogte van wat de klant vraagt en hoe de markt beweegt. Een manier van werken die al 70 jaar succesvol is. In de 70 jaar heeft Bouwbedrijf Kooi veel ervaring opgedaan met woningbouw,utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Het heeft een uitstekende reputatiein alle disciplines van de bouw.

25 afspraak is afspraak! Bouwbedrijf Appingedam Kanaalweg AN Appingedam - T contact: info@bouwenmetkooi.nl

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met I O KO NR 2. 2014 Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI

Nadere informatie

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met KOOI nr 1 DECEMBER 2010 Special! 40 pagina s vakwerk van Kooi 65 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. korte lijnen. Dat is

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming. die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende

BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming. die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende aard en omvang realiseert. Wij staan borg voor kwaliteit

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN

NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN 2 1 Luxe en authentieke appartementen aan de Brinklaan in Heerde. 2 Voor cliënten van de IJsbloem in Apeldoorn hebben we deze beschermde woonvorm gerealiseerd. Betaalbare

Nadere informatie

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling is altijd op zoek naar betere oplossingen op het gebied van wonen en commercieel vastgoed. Ons streven is om snel

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen

Dé bus. Voor onze klanten. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen Even voorstellen. Dé bus. Die bus van jullie kom je echt overal tegen. Wij horen het steeds vaker. En eerlijk gezegd kunnen we er geen genoeg van krijgen. Het onderstreept dat we doen wat we beloven en

Nadere informatie

ITBB. Toppers in Techniek

ITBB. Toppers in Techniek ITBB. Elektrotechniek Innovatie door kennisoverdracht www.itbb.nl www.zonderman.nl Elektrotechniek Meet- en regeltechniek Signalering en beveiliging Brandbeveiliging Energievoorziening Telematica/netwerken/infrastructuren

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie

www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Telecommunicatie www.vddonk.nl Glasvezeltechniek Infratechniek Recreatietechniek Telecommunicatie Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid

Nadere informatie

AZIËRING WP AMERSFOORT

AZIËRING WP AMERSFOORT AZIËRING 14 3823WP AMERSFOORT Fraaie vrijstaande woonvilla. Opvallend, verrassend en markant. Wat een ruimte! Een villa met potentie.. Ontwerp en vormgeving Door zijn bouwkundig ontwerp heeft de architect

Nadere informatie

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels

Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk ter verfraaiing van gevels Complex zetwerk en gevelbekleding in aluminium of staal ter verfraaiing van gevels. Toepasbaar voor kantoren schoolgebouwen appartementen winkelcentra ziekenhuizen

Nadere informatie

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een

Uw procesregiseur. Expertise in het bouwtraject. Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een sterk in verbinden Sterk in verbinden. Dat is Adams Bouwadviesbureau. Al meer dan 15 jaar een toonaangevend ingenieursbureau. Gespecialiseerd in duurzaam en constructief bouwadvies voor woningbouw en utiliteitsbouw.

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe

Als standaard niet genoeg is. Maak kennis met Drabbe Als standaard niet genoeg is Maak kennis met Drabbe biedt Drabbe voor elke vraag de optimale oplossing Maak kennis met Drabbe Dé specialist in industriële machineonderdelen Drabbe is een écht familiebedrijf!

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW WOON- ZORGPROJECTEN RENOVATIE EN ONDERHOUD NIKKELS

MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW WOON- ZORGPROJECTEN RENOVATIE EN ONDERHOUD NIKKELS MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW Nikkels bouwt verder Ruim een eeuw geleden werd de basis gelegd voor wat Nikkels bouwbedrijf nu is: een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf met meer dan 150 medewerkers.

Nadere informatie

Nationaal Coördinator Groningen

Nationaal Coördinator Groningen 1 Programma 1. Welkom door AnnaliesUsmany, wethouder Appingedam 2. Toelichting op de inspecties door Herman Wessels, NCG, projectmanager Opwierde Zuid 3. Gelegenheid tot het stellen van vragen 4. Informatiemarkt

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT

MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT MATTHIJS VERMEULENSTRAAT 1A 3816DC AMERSFOORT Hoekwoning met uitbouw en tuin vlakbij het centrum Zeer sporadisch worden unieke objecten als dit hoekhuis aangeboden. Door de fraaie afwerking van dit huis,

Nadere informatie

Woonoppervlakte 65 m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. Capelse blok appartement Capelle aan den IJssel

Woonoppervlakte 65 m 2 Koopsom ,- vrij op naam TE KOOP. Capelse blok appartement Capelle aan den IJssel Woonoppervlakte 65 m 2 Koopsom 87.000,- vrij op naam TE KOOP Capelse blok appartement Capelle aan den IJssel OMSCHRIJVING BINNENKORT IN VERKOOP! SCHRIJF U NU IN! START VERKOOP 17 DECEMBER 2015. WONEN IN

Nadere informatie

Mosa. Tiles. Mosa Project

Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa. Tiles. Mosa Project Mosa inside Succesfactor voor nieuwbouw Voor kopers van nieuwbouwwoningen is de afwerking van de woning steeds belangrijker. Kopers kiezen steeds vaker voor bekende A-merken in

Nadere informatie

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica.

Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Deze letter is de Helvetica. Stijl aan de Hoefbladstraat Heinkenszand Grijpskerke Onderscheidend wonen! Eengezins hoekwoning Egelantier Egelantier Wonen in hartje Zeeland: ruim, groen en levendig Aan de rand van Heinkenszand in de

Nadere informatie

T O T A A L I N S T A L L A T E U R

T O T A A L I N S T A L L A T E U R TOTAALINSTALLATEUR Van dorpsloodgieter In 1923 richtte Maarten Lok het loodgietersbedrijf M. Lok op en legde hij de basis voor wat nu een veerkrachtig familiebedrijf is. Vier generaties hebben de groei

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER

EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER EEN NIEUWE VISIE OP TOEGANGSBEHEER Ruigrok, een sterke naam, een sterk bedrijf, een sterk logo Veiligheid en vertrouwen spelen in de huidige wereld een steeds grotere rol. Als er één bedrijf is dat zich

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

SIDDEBUREN De Weerterij 8

SIDDEBUREN De Weerterij 8 SIDDEBUREN De Weerterij 8 Koopprijs: 96.000 v.o.n. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities

Nadere informatie

SIDDEBUREN De Weerterij 9

SIDDEBUREN De Weerterij 9 SIDDEBUREN De Weerterij 9 Koopprijs: 96.000 v.o.n. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw

event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw event technology av verhuur events verkoop & installatie standbouw 1 wiewezijn wie we zijn Bano is uw betrouwbare partner op het gebied van event technology: van full service turnkey projecten tot de verhuur

Nadere informatie

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service

HECTAS Uw partner in facilitaire diensten. Betrouwbare service HECTAS Uw partner in facilitaire diensten Betrouwbare service Altijd binnen bereik Soms ligt iets dat goed is heel dichtbij. Neem nou HECTAS. Onze decentrale, klantgerichte organisatie heeft diverse vestigingen

Nadere informatie

HET MASKER GW AMERSFOORT

HET MASKER GW AMERSFOORT HET MASKER 144 3823GW AMERSFOORT Zeer ruim appartement met formidabel uitzicht. Uitzonderlijk wonen in een goed onderhouden en zeer ruim appartement? U bent welkom. Het appartement is gelegen op de vierde

Nadere informatie

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT BRUGGENSINGEL-NOORD 29 3823BB AMERSFOORT Bijzondere architectuur, opvallende kenmerken, midden in het groen en over het water gebouwd. DIT IS HET! Deze woning is van bijzondere architectuur met een zeer

Nadere informatie

Kracht door samenwerking. VDL Konings

Kracht door samenwerking. VDL Konings Kracht door samenwerking VDL Konings VDL Konings VDL Konings, opgericht in 1873, is een uiterst betrouwbare co-maker en co-developer van machines, systemen en modules voor een zeer uiteenlopende reeks

Nadere informatie

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN SAMEN FLEXIBEL BOUWEN slimme en vernieuwende bouwmethode totaalpartner in prefab bouwconcepten CASCOTOTAAL.COM CASCOTOTAAL.COM CascoTotaal Wij ontwikkelen en realiseren prefab bouwconcepten. Hierbij kunt

Nadere informatie

Introductie. Cita architecten zoekt naar het specifieke en bijzondere van een ontwerpopgave.

Introductie. Cita architecten zoekt naar het specifieke en bijzondere van een ontwerpopgave. Introductie Cita: architecten bna wordt gevormd door een team enthousiaste mensen. Wij zijn een middelgroot architecten bureau, dat ruim 25 jaar bestaat. Onze projecten variëren van grote complexe multifunctionele

Nadere informatie

Renovatie Transport logistiek industrie

Renovatie Transport logistiek industrie Renovatie Transport logistiek industrie WWW.VOORTMANDAKENWAND.NL 01 introductie Er kunnen diverse redenen zijn om het dak en de wanden (gebouwschil) van bestaande bedrijfsruimtes te herstellen en/of te

Nadere informatie

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR OPERAWEG 77 3816 EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruime hoekwoning in groene woonomgeving. Ruime hoekwoning op een groot perceel met een eigentijds karakter. De zeer praktische woning met zes slaapkamers

Nadere informatie

Samen maken we morgen.

Samen maken we morgen. Samen maken we morgen. Over Salverda Een vertrouwde naam in de bouw, dat is Salverda. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1946, vormt onderdeel van de Schagen Groep en wordt gekenmerkt door een betrokken

Nadere informatie

Optimalisatie door integratie

Optimalisatie door integratie Optimalisatie door integratie industriële en utilitaire dienstverlening op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouw, instrumentatie, automatisering, HVAC en service & onderhoud Dassen Group is opgericht

Nadere informatie

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Welkom in Winschoten Winschoten wordt ook wel de woonstad van Oost-Groningen genoemd. De stad is aantrekkelijk om te wonen door de prettige en rustige leefomgeving.

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Plan Oostwold-Centrum te Oostwold (gemeente Leek)

Plan Oostwold-Centrum te Oostwold (gemeente Leek) (gemeente Leek) O o s t w o l d Oostwold is een klein dorp in de gemeente Leek en ligt te noorden van de Rijksweg A7, de verbinding tussen Heerenveen en Groningen. Oostwold ligt slechts 6 kilometer van

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

Zelfbouwhuis a&m ReseT architecture

Zelfbouwhuis a&m ReseT architecture RESET ARCHITECTURE Zelfbouwhuis a&m zelfbouwhuis a&m Ontwerpen voor zelfbouwers vereist eenvoud in constructie- en bouwmethoden maar creëert ook mogelijkheden om heel specifiek en expliciet te zijn in

Nadere informatie

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring

Alles Over Verbranding. KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring Alles Over Verbranding KARA heeft de techniek, de kennis en ervaring 100 JAAR ERVARING Verbranden mag dan eenvoudig lijken, maar thermische conversie van biomassa is een complex proces. Voor een optimale

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang

Winschoten Kloostervallei. 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Winschoten Kloostervallei 4 2^1 kap woningen gelegen aan de Kloostergang Aangenaam wonen in Kloostervallei, Winschoten Winschoten, de woonstad van Oost-Gronigngen. Daar waar u kunt wonen op een mooie plek,

Nadere informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie

Dé perfecte partner voor uw bouwplannen! Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie TLBURG TLBURG Recreëer, werk en leer in een perfecte omgeving U wil de juiste omgeving om in te recreëren, sporten, werken of leren. Met onze services kunnen wij zo n omgeving voor u realiseren. Design

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 26 3826BS AMERSFOORT Luxe grachtenwoning met terras op het water Fraaie grachtenwoning in de wijk Vathorst. Deze woning met haar specifieke architectuur is zeker opvallend te noemen. Solide gebouwd

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER.

UW BETROUWBARE PARTNER. UW BETROUWBARE PARTNER. ABEKO Wij zijn een gespecialiseerde serviceprovider voor diverse specialisaties waaronder: Bulkhandling Services Dredging en Marine Services Grondverzet en sloopwerkzaamheden Materieel

Nadere informatie

De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters

De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters n Bouwen voor het onderwijs n Bouwen voor de zorg n Onderhoud, verbouw, renovatie n Duurzaam bouwen met Peters n Speciale projecten n Nieuwbouw projecten Dit

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

toeleverancier met toegevoegde waarde

toeleverancier met toegevoegde waarde toeleverancier met toegevoegde waarde Toeleverancier met toegevoegde waarde Wij zijn specialist in het vervaardigen van componenten, modules en complete systemen. Centraal staan gecompliceerde vormen in

Nadere informatie

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend!

Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architect nieuw te bouwen MFC Klarendal bekend! Architectenbureau De Zwarte Hond gaat MFC Klarendal ontwerpen. Wat er aan vooraf ging Zoals al in een vorige wijkkrant heeft gestaan wordt het MFC Klarendal

Nadere informatie

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat!

BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG! Stijlvol, Sterk en op Maat! BOOG Wilt u uw auto beschermen tegen weers- en andere invloeden? Beschut en in privacy genieten van uw terras? Of droog staan als u thuiskomt? Dan bent u bij Boog aan

Nadere informatie

Vraagprijs 210.000,- k.k.

Vraagprijs 210.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

DIEFAC_scherp door innovatie

DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door innovatie DIEFAC_scherp door kwaliteit DIEFAC_scherp door ervaring DIEFAC ontwikkelt stansvormen, uitbreeksystemen, modellen, prägen, stans-/rilplaten, braille-/preegsystemen, separeergereedschappen

Nadere informatie

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen.

Verrassende visual branding. Zonder verrassingen. 02 03 Let s impress! Van Straaten is sinds 1918 hét allround productiebedrijf voor innovatieve visual branding. Samen met onze partners brengen we wereldwijd merken tot leven. Innovatie, vakmanschap en

Nadere informatie

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON

UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON UNIEKE TURN-KEY INDUSTRIEBOUW IN PREFAB BETON OVER ONS WILLY NAESSENS Met Willy Naessens kiest u voor een ideaal bouwsysteem. In constructie en in uitstraling. Dankzij onze verticale integratie beheren

Nadere informatie

Noord-Groningen Leeft! Woon- en leefbaarheidplan Waarom een 2 e WLP? De Regionale Alliantie. De Regionale Alliantie.

Noord-Groningen Leeft! Woon- en leefbaarheidplan Waarom een 2 e WLP? De Regionale Alliantie. De Regionale Alliantie. Noord-Groningen Leeft! Woon- en leefbaarheidplan 2017-2021 Waarom een 2 e WLP? 1. De krimp zet verder door 2. Hoofd bieden aan de aardbevingen als gevolg van de gaswinning 3. Omdat we dat hebben afgesproken

Nadere informatie

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud

Veelzijdig Vakmanschap. Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00. Service & Onderhoud Veelzijdig Vakmanschap Echte service is bereikbaar zijn. Altijd. via 088-429 00 00 Service & Onderhoud Friso neemt uw zorg uit handen. Voor onderhoud... Wat kunnen wij voor u betekenen? Reparatie Onderhoud

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Vandersnoek Vandersnoek is in de zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud. Onze klanten zijn vertrouwd

Nadere informatie

Vakwerk Onderhoud is behoud

Vakwerk Onderhoud is behoud Vakwerk Onderhoud is behoud jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880,

Nadere informatie

Interieurontwerp te Amsterdam

Interieurontwerp te Amsterdam Interieurontwerp te Amsterdam Projectnummer: 14-245 Interesse in interieuradvies? Building Design Architectuur heeft ook een afdeling interieur architectuur. Een gediplomeerd interieur architecte is u

Nadere informatie

We houden van de constant veranderende stad, ze fascineert ons. We willen haar mooier maken. Duurzaam. Stoer. Eigenzinnig.

We houden van de constant veranderende stad, ze fascineert ons. We willen haar mooier maken. Duurzaam. Stoer. Eigenzinnig. We houden van de constant veranderende stad, ze fascineert ons. We willen haar mooier maken. Duurzaam. Stoer. Eigenzinnig. Studiospacious Studiospacious is een jong bureau dat zich richt op het ontwerpen

Nadere informatie

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen

Prettig wonen zoals u het wilt. In één van onze locaties. Wonen Prettig wonen zoals u het wilt In één van onze locaties Wonen Welkom De Uiterton Vertrouwd en verantwoord Woonzorg Flevoland is een organisatie die een breed aanbod heeft aan zorg, diensten en welzijnsactiviteiten.

Nadere informatie

Vraagprijs 215.000,- k.k.

Vraagprijs 215.000,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

Professioneel behoud van monumenten

Professioneel behoud van monumenten Professioneel behoud van monumenten Heijmans Restauratiewerken 1 De waarde van monumenten Monumentale bruggen, sluizen en stuwen, kade-, stads- en vestingmuren, fortificaties en andere verdedigingswerken

Nadere informatie

Bouwen met zorg. Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp

Bouwen met zorg. Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp + Bouwen met zorg Mirjam den Hoed Projectleider Rijnland Ziekenhuis, Alphen aan den Rijn en Leiderdorp Ik kan Berndsen + Vriesema zeker aanraden. Ze hebben ervaring, ze staan open voor ideeën en ze communiceren

Nadere informatie

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.

Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders. Rinaldostraat 12 Postbus 90-6950 AB Dieren Telefoon: 0313-414395 Telefax: 0313-450144 www.vdveenschilders.nl E-mail: info@vdveenschilders.nl Vakmanschap in schilderwerken vdveenschilders is een modern

Nadere informatie

M3H Werkwijzer Het bouwen

M3H Werkwijzer Het bouwen M3H Werkwijzer Het bouwen 1/7 Het bouwen M3H ontwerpt en bouwt al zeventien jaar in opdracht van woningcorporaties, ontwikkelende partijen en particulieren. M3H ontwerpt en begeleidt het gehele ontwerp-

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem

Iv-Bouw Iv-Bouw Onderdeel van Iv-Groep Iv-Bouw b.v. Iv-Bouw b.v. Alblasserdam Arnhem Iv-Bouw Kennis van techniek is de essentie Iv-Bouw Zorginstellingen, industriële huisvesting, scholen, kantoren en openbare ruimtes. Gebouwen met specifieke doeleinden vragen om specifieke maatoplossingen.

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen.

Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru Staal B.V. Eemslandweg 100a 7894 AE Zwartemeer T 0591 317 153 F 0591 316 314 E info@webrustaal.nl I www.webrustaal.nl WEBRU STAAL Partner voor het leveren van alle soorten (industrie) gebouwen. Webru,

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

PROFIEL Ook het integraal samenwerken in BIM, dat we al sinds 2006 doen voor projecten van allerlei schaalgroottes, in elke fase en op het hoogste uit

PROFIEL Ook het integraal samenwerken in BIM, dat we al sinds 2006 doen voor projecten van allerlei schaalgroottes, in elke fase en op het hoogste uit PROFIEL Ons architectenbureau is opgericht in 1910 en gevestigd in de Van Nellefabriek in Rotterdam, ontworpen door de grondleggers van ons bureau, architecten Brinkman en Van der Vlugt. Sinds 2014 is

Nadere informatie

Thuis is waar je hart is

Thuis is waar je hart is Thuis is waar je hart is Woon-, zorg- en dienstencentrum Margaretha Lekker thuis Wonen aan de karakteristieke gracht van Kampen, middenin de historische binnenstad. Dat is wonen in Woon-, zorg- en dienstencentrum

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 36 3826BS AMERSFOORT Sfeervolle grachtenwoning met steiger en terras aan het water. Voortreffelijke grachtenwoning in de wijk Vathorst. Een woning met een specifieke architectuur welke opvallend

Nadere informatie

Woonoppervlakte 272 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Goudhoekweg 7 Oostvoorne

Woonoppervlakte 272 m 2 Koopsom ,- kosten koper TE KOOP. Goudhoekweg 7 Oostvoorne Woonoppervlakte 272 m 2 Koopsom 945.000,- kosten koper TE KOOP Goudhoekweg 7 Oostvoorne ALGEMEEN INDELING Op het Zuid-Hollandse eiland Voorne-Putten ligt in het gezellige centrum van Oostvoorne deze bijzonder

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Op een fraaie en rustige locatie gelegen. De Kindvriendelijke

Nadere informatie

ARNHEMSEWEG GH LEUSDEN

ARNHEMSEWEG GH LEUSDEN ARNHEMSEWEG 19 3832GH LEUSDEN Uniek en landelijk geschakelde woning. Perfect wonen en werken of een combinatie met een gastenverblijf. Op de hoek van de Schutterhoeflaan en de Arnhemseweg staat deze aantrekkelijke

Nadere informatie

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN.

ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. Inhoud ALLES IN HUIS. GEEN ZORGEN. 4 Arnoud van Raak (eigenaar ARRA Management): Door een geïntegreerde aanpak van commercieel beheer, technisch beheer en volledige administratieve

Nadere informatie

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen.

ManuPro. Vastgoedonderhoud in professionele handen. ManuPro Vastgoedonderhoud in professionele handen. Vastgoedonderhoud in professionele handen... Vastgoed bezitten en beheren is één, het bouwkundig in topconditie houden van gebouwen is een ander verhaal.

Nadere informatie

Gemeente Appingedam 15 oktober 2016

Gemeente Appingedam 15 oktober 2016 Gemeente Appingedam Programma 13.00 14.30 uur Welkom door burgemeester Rika Pot Toelichting gebiedsgerichte aanpak door Hans Alders Toelichting inspecties woningen door projectmanager Herman Wessels Stellen

Nadere informatie