Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Bouwen met. Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk"

Transcriptie

1 Bouwen met I O KO NR Woningbouw special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam

2 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. Bouwbedrijf Kooi is een zelfstandig familiebedrijf. Wij hebben eigenlijk maar één doelstelling en dat is de klant ontzorgen. Daarbij staan betrokkenheid en verantwoording voor opdrachtgever en product centraal. Klantgerichtheid Duurzaam en innovatief Bij Bouwbedrijf Kooi hebben wij eigenlijk maar één doelstelling: Een tevreden klant. Uw wensen staan daarom centraal bij alles wat wij doen. Wij hechten grote waarde aan een prettige samenwerking en aan een hoogwaardig eindresultaat. Wij besteden daarom ook veel aandacht aan het verloop van het bouwproces. Duidelijke afspraken, korte communicatielijnen en een interessante prijskwaliteitverhouding. Dat is bouwen met Kooi. Bouwbedrijf Kooi draagt zorg voor duurzaam en verantwoord ondernemen. Bouwbedrijf Kooi is altijd op zoek naar vernieuwing en verbetering om zo duurzaam mogelijk te bouwen. Wonen Bij het ontwikkelen van woningen staat de mens centraal. De wensen en behoeften inspireren ons om woningen te bouwen waarin mensen zich prettig voelen. Bouwbedrijf Kooi heeft, samen met enkele toonaangevende architecten, diverse woningtypen ontwikkeld. Een volledig team specialisten vertaalt de specifieke woonwensen naar architectuur op maat. Bedrijfshuisvesting De specifieke, klantgerichte aanpak geldt ook voor de bedrijfshuisvesting. Het bouwen van bedrijfshuisvesting is meer dan het creëren van ruimte. Het is maatwerk. Vanaf ideevorming tot en met de oplevering realiseert Bouwbedrijf Kooi maatvoering voor bedrijven en instellingen. In eigen beheer of in samenwerking met andere partijen. Wonen en werken naar wens, dat is onze visie. I O KO Een voorbeeld hiervan is het HUIS. Het HUIS is een concept dat is ontwikkeld door Bouwbedrijf Kooi. De huizen worden voor circa 60 procent in de fabriek geproduceerd en bestaan uit componenten. Daarna worden ze getransporteerd naar de bouwplaats, waar ze verder worden afgebouwd. Dit concept voldoet aan alle kenmerken van Bouwen met Kooi. Het biedt grote flexibiliteit om woningbouwprojecten precies af te stemmen op de wensen van uiteenlopende gebruikers. Daarnaast is het bouwen voordelig, gaat sneller en is duurzaam. Er is minder afval en het kost minder energie. Een innovatie die het milieu spaart en de uitgaven reduceert. 70 Jaar Bouwbedrijf Kooi Het familiebedrijf bestaat nu 70 jaar. Wij willen onze opdrachtgevers bedanken voor het in ons gestelde vertrouwen en laten u weten dat wij niet met pensioen gaan! Innovatief in duurzaam en verantwoord ondernemen. Beter voor iedereen.

3 4. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 5. Maatwerk voor elke sector Van particulier tot projectmatig Bouwbedrijf Kooi realiseert nieuw- en verbouw van particulier tot woningcorporatie en eigen Kooi-ontwikkelprojecten. Bij het ontwikkelen van woningen staat de mens centraal. De wensen en behoeften inspireren ons om woningen te bouwen waarin mensen zich prettig voelen. Klantgericht werken Bouwbedrijf Kooi bouwt wat de klant beweegt. Gedetailleerd, met veel gevoel voor architectuur. We zijn kritisch op een goede uitvoering en hebben daarbij veel oog voor detail.

4 6. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 7. Wonen zoals ú wilt Villa Eelderwolde Deze modern vormgegeven villa is een voorbeeld van de kwaliteitswoningen die Bouwbedrijf Kooi bouwt. Duurzaam en naar de wensen van een tevreden klant.

5 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Duurzaam bouwen Projectontwikkeling Deze twee-onder-één-kapwoningen in Appingedam zijn een eigen staaltje projectontwikkeling van Bouwbedrijf Kooi. De woningen zijn duurzaam gebouwd en bijzonder vormgegeven.

6 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Stedelijke vernieuwing Vervangende nieuwbouw Deze kleurrijke woningen zijn voor woningcorporatie Lefier gebouwd. Met oog voor energiezuinigheid en gebruik van GPR-classificatie.

7 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Vervangende nieuwbouw Adamistraat Appingedam Bouwbedrijf Kooi heeft met woningcorporatie Marenland nieuwbouw voor de Molukse gemeenschap gerealiseerd. In deze 28 twee-onder-één-kapwoningen kunnen zij het leefgenot in hun straat voortzetten.

8 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Passend in de omgeving Wonen in Appingedam In opdracht van Groninger Huis zijn deze twee-onder-één-kap-woningen in Appingedam gebouwd. Het betreft 10 woningen aan de Patrimoniumstraat en 6 woningen aan de Schoolstraat.

9 16. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 17. Architectonisch vakwerk Wonen en winkelen In dit project is wonen samengebracht met winkelgelegenheid. Gesitueerd vlakbij het centrum van Appingedam en rondom groen, is het prettig wonen in dit architectonisch complex.

10 18. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 19. Vakmanschap Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor Bouwbedrijf Kooi belangrijke uitgangspunten. Bouwbedrijf Kooi investeert in goede en vakkundige medewerkers, omdat zij de mensen zijn die klaarstaan voor de klant. Zij werken zorgvuldig en integer aan het realiseren van de wensen van de klant. Hiervoor heeft iedere medewerker de bedrijfscode ondertekend.

11 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Met zorg bouwen Ver van standaard, rijk aan verbeelding Bouwbedrijf Kooi heeft voor zorginstelling Vliethoven vier nieuwe woongebouwen gebouwd. Deze vier identieke gebouwen zijn als boerderijen langs een oude, denkbeeldige laan gelegen. Ieder gebouw is geschikt voor huisvesting van 14 personen.

12 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Wonen met zorg Voor ouderen met zorg Verpleeghuis De Twaalf Hoven bestaat uit twee identieke gebouwen. In 2014 wordt een derde (identiek) gebouw door Bouwbedrijf Kooi gerealiseerd. Ieder gebouw is geschikt voor huisvesting van 32 personen.

13 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Van dorp tot stad Muntendam en Groningen In het dorp Muntendam bouwde Bouwbedrijf Kooi dit complex met 26 zorgappartementen voor De Zijlen. In de stad Groningen zijn 20 appartementen voor woningcorporatie Lefier gebouwd. Bewoond door jongeren die geholpen worden door Elker en De Zijlen. Samen wonen onder één dak, in een dorp of in de stad.

14 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Beschermd wonen Beschermd wonen Scheemda Woonvorm Scheemda ligt in een rustige woonwijk aan de rand van het centrum. Het project bestaat uit 24 tweekamerappartementen met ondersteunende voorzieningen voor verstandelijk en/of lichamelijk gehandicapten.

15 28. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI HUIS Innovatief bouwen met het HUIS systeem HUIS is een initiatief van Bouwbedrijf Kooi. Meer informatie vindt u op:

16 30. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI HUIS Eindeloos variëren met het HUIS systeem HUIS is een modulair bouwsysteem voor de seriematige woningbouw. Hiermee kan je eindeloos variëren in het ontwerp.

17 32. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI HUIS De bewoner centraal Hospice De Schutse In Appingedam heeft Bouwbedrijf Kooi een hospice gerealiseerd met het uiterlijk van een woonhuis. In de hospice wordt zorg geleverd aan mensen met een beperkte levensverwachting.

18 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI HUIS Bouwen in de stad Zilverhof Aan de zuidrand van de woonwijk Vinkhuizen heeft Bouwbedrijf Kooi een nieuw plan met achttien ruime eigentijdse hofwoningen gerealiseerd. Elke woning heeft beneden een terras en boven een ruim dakterras.

19 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Recreatief genieten Bloemert Midlaren Gelegen aan het Zuidlaardermeer en tegenover de Noordlaarderbossen vindt u deze genoeglijke vakantievilla's, in 3 types, geschikt voor 2, 10 en 12 personen. Met deze modern vormgegeven recreatiewoningen, die van alle gemakken zijn voorzien, is het volop genieten in de rustieke, waterrijke omgeving.

20 38. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 39. Bouwen en ontwikkelen met Kooi Overdiep Appingedam Gebiedsontwikkeling binnenstad Aansluitend aan het centrum van Appingedam ontwikkelde Bouwbedrijf Kooi samen met Woongroep Mareland en de gemeente Appingedam het Overdiepterrein waar het werkvoorzieningschap Fivelingo heeft gestaan. Op Overdiep zijn recreatie-, zorg-, winkelen woonvoorzieningen als aanvulling op het bestaande centrum gerealiseerd.

21 40. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 41. Bouwen en ontwikkelen met Kooi Paardewasch - Appingedam Bouwen en ontwikkelen met Kooi Aan de rand van de binnenstad van Appingedam ontwikkelt Bouwbedrijf Kooi een negental appartementen.

22 42. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 43. Bouwen voor jongeren Bouwen voor de toekomst In de stad Groningen, aan de Oosterhamrikkade, realiseert Bouwbedrijf Kooi 32 starterswoningen. Op deze nieuwe woonlocatie was de vroegere Drukkerij van Denderen gevestigd. De wooneenheden hebben ieder een woonkamer, slaapkamer, keuken en eigen badkamer en toilet.

23 BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI Aardbevingschadeherstel met Kooi Kwaliteit en betrouwbaarheid Bouwbedrijf Kooi is een specialist op het gebied van schadeherstel en preventief versterken van gebouwen. Het herstellen van scheuren in uw muren is voor onze mensen dagelijks werk. Wij hebben de kennis en ervaring van oude en nieuwe bouwmethoden om de schade vakkundig te herstellen. Ook weten wij precies te handelen bij onveilige situaties. Inmiddels hebben wij in samenwerking met de NAM en taxateurs al vele opdrachten naar volle tevredenheid mogen uitvoeren in de provincie Groningen. Wij helpen u graag! Voor meer informatie over aardbevingschadeherstel:

24 46. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI jaar in balans Constructief verder Bouwbedrijf Kooi hecht waarde aan een lange en betrouwbare samenwerking. Hierdoor is het bedrijf goed op de hoogte van wat de klant vraagt en hoe de markt beweegt. Een manier van werken die al 70 jaar succesvol is. In 70 jaar heeft Bouwbedrijf Kooi veel ervaring opgedaan met woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie en onderhoud. Het heeft een uitstekende reputatie in alle disciplines van de bouw.

25 afspraak is afspraak! Bouwbedrijf Appingedam Kanaalweg AN Appingedam - T contact: info@bouwenmetkooi.nl

Bouwen met. Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk

Bouwen met. Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk. Kooi 70 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen. van Bouwen met Kooi. Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met I O KO NR 2. 2014 Utiliteit Special! 48 pagina s vakwerk van Kooi 70 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwbedrijf Appingedam 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI

Nadere informatie

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk

KOOI. Bouwen met. Special! 40 pagina s vakwerk van Bouwen met Kooi. Kooi 65 jaar vakmanschap. Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk Bouwen met KOOI nr 1 DECEMBER 2010 Special! 40 pagina s vakwerk van Kooi 65 jaar vakmanschap Tevreden & ontzorgen Wij leveren turnkey vakwerk 2. BOUWEN MET KOOI BOUWEN MET KOOI 3. korte lijnen. Dat is

Nadere informatie

Omdat bouwen teamwork is

Omdat bouwen teamwork is Omdat bouwen teamwork is Nijhuis Bouw Innovatie en duurzaamheid komen bij Nijhuis samen. Wij bouwen niet alleen huizen, ook leefbare wijken en gebieden waar het prettig wonen, werken en recreëren is. Ontwikkelen

Nadere informatie

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r

v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Betrouwbaar bouw en v o o r b e d r i j f e n p a r t i c u l i e r Bouwbedrijf Webbink is een familiebedrijf met een lange traditie. Al vier generaties lang worden opvallende bouwprojecten gerealiseerd

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN

NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN NIKKELS MAAKT ER DUIDELIJK WERK VAN 2 1 Luxe en authentieke appartementen aan de Brinklaan in Heerde. 2 Voor cliënten van de IJsbloem in Apeldoorn hebben we deze beschermde woonvorm gerealiseerd. Betaalbare

Nadere informatie

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen.

LARENSTEIN. Bilthovens Bouwbedrijf. Samen bouwen onder één dak. Verbouw. Onderhoud. Renovatie. Nieuwbouw. Badkamers. Keukens. Dakkapellen. Bilthovens Bouwbedrijf LARENSTEIN Verbouw Samen bouwen onder één dak Onderhoud Renovatie Nieuwbouw Badkamers Keukens Dakkapellen Dakramen www.bouwbedrijflarenstein.nl Over Bilthovens bouwbedrijf Larenstein

Nadere informatie

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen

Zondag Ontwikkeling. Profiel. Over Zondag Ontwikkeling. ...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling...gelooft in mogelijkheden, niet in beperkingen Zondag Ontwikkeling is altijd op zoek naar betere oplossingen op het gebied van wonen en commercieel vastgoed. Ons streven is om snel

Nadere informatie

18 HOFWONINGEN IN VINKHUIZEN

18 HOFWONINGEN IN VINKHUIZEN 18 HOFWONINGEN IN VINKHUIZEN IK BEN EEN NIEUWE PLEK OM TE WONEN Ik stel me graag voor. Een eigentijdse hof Ik ben een nieuwe plek om te wonen. In de stad en in het groen. Schitterende bomen brengen met

Nadere informatie

BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming. die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende

BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming. die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende BMV is een moderne, breed georiënteerde en regio-overstijgende bouwonderneming die op duurzame en verantwoorde wijze projecten van uiteenlopende aard en omvang realiseert. Wij staan borg voor kwaliteit

Nadere informatie

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT

BRUGGENSINGEL-NOORD BB AMERSFOORT BRUGGENSINGEL-NOORD 29 3823BB AMERSFOORT Bijzondere architectuur, opvallende kenmerken, midden in het groen en over het water gebouwd. DIT IS HET! Deze woning is van bijzondere architectuur met een zeer

Nadere informatie

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving

Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving DEKKERS-FRANSEN Uw keuken en interieur Alles naar wens, een ultieme beleving Het juiste gevoel De keuken is vaak het hart van een woonhuis. Een belangrijke plek in uw leefomgeving. Daar wilt u zich thuis

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost

Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Bouw uw toekomst samen met BouwTeam Oost Over BouwTeam Oost Sinds 1999 is BouwTeam Oost actief in de bouw sector als bouwbedrijf, en profileert zicht sindsdien als een traditionele kwaliteitsbouwer. Met

Nadere informatie

NIEUWE KANSEN. Rijnhart Wonen verhuurt 60 moderne sociale huurappartementen 3 NIEUWE PROJECTEN. Verde Vista Bakkerspunt De Entree

NIEUWE KANSEN. Rijnhart Wonen verhuurt 60 moderne sociale huurappartementen 3 NIEUWE PROJECTEN. Verde Vista Bakkerspunt De Entree NIEUWE KANSEN ZOETERWOUDE-RIJNDIJK ZOETERWOUDE-DORP LEIDERDORP 3 NIEUWE PROJECTEN Verde Vista Bakkerspunt De Entree Rijnhart Wonen verhuurt 60 moderne sociale huurappartementen Op zoek naar een modern

Nadere informatie

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij

De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De tijd dat de aannemer alleen stenen kon stapelen is voorbij De verantwoordelijkheid voor logistieke processen, kwaliteits-beheersing en planning komt steeds meer bij de aannemer te liggen. Wij, als coördinerend

Nadere informatie

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen

ENQUETE SPOORBUURT. 1. Woonsituatie. Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen ENQUETE SPOORBUURT Werkgroep Spoorbuurt Laagbouw Werkgroep Spoorbuurt Beneden-bovenwoningen Opmerkingen Werkgroepen Delen Enquête: 1. Woonsituatie 2. Wijk Opzet 3. Wijk Beschermd Stadsgezicht 4. Woning

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer

interium alle ruimte voor ideeën keukens badkamers tegels zo uitgebreid is ons tegelassortiment zo voelt de perfecte badkamer i zo mooi kan een keuken zijn alle ruimte voor ideeën Drie specialisten, één visie Met maar liefst drie gepassioneerde specialisten onder één dak, heeft Interium in Bunnik een voor Nederland uniek concept

Nadere informatie

Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011

Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Ruim aanbod, aantrekkelijke prijzen. Bommelerwaard, zoveel meer! Deelnemers Woonmarkt Bommelerwaard 2011 Kom ook! Woonmarkt, het nieuwbouw koop event! Al voor de derde keer op rij wordt de Woonmarkt Bommelerwaard georganiseerd. Het belangrijkste event voor nieuwbouw koopprojecten! Locatie: in het nieuwe

Nadere informatie

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu

ZWEMBADEN. Zorgeloos waterplezier. vandorp.eu ZWEMBADEN Zorgeloos waterplezier DUURZAME KWALITEIT Van Dorp is al meer dan 35 jaar specialist op het gebied van o.a. zwembaden, sauna s, stoomcabines en waterattracties. Onze activiteiten zijn ontwerpen,

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2015 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen

MEI 2013. het Nieuwe Zorgwonen MEI 2013 het Nieuwe Zorgwonen De Zorg Onze Zorg Grote veranderingen in de AWBZ staan ons te wachten. De verzorgingshuisbewoner bestaat straks niet meer. De zorg die eens in het verzorgingshuis gegeven

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING

DE KREIT. Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING DE KREIT Ongewoon wonen, duurzaam bijzonder. Oplevering medio 2016 TWEE-ONDER-ÉÉN-KAPWONING Plan De Kreit Kreitenmolenstraat 142 Gemeente Udenhout, Tilburg 2 DUURZAAM WONEN IN UDENHOUT Een korte introductie

Nadere informatie

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen

Samen bouwen aan. kinderopvang. Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Samen bouwen aan kinderopvang Esbi Huis neemt u alle bouwzorg uit handen Bij Esbi Huis treft u alles onder één dak Door de toenemende vraag naar kinderopvang is er in veel gemeentes een structureel tekort

Nadere informatie

REGENBOOG ED AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

REGENBOOG ED AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR REGENBOOG 16 2824 ED AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 U wilt STIJLVOL WONEN in een bijzonder appartement met een GRANDIOOS UITZICHT over water- en parklandschap? Dan is dit uw kans! Een PERFECT ONDERHOUDEN

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u!

Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Bedrijfshuisvesting en onderhoud Wij ondernemen het graag met u! Veelzijdig vakmanschap Het realiseren van kantoren, bedrijfshallen en andere utiliteitsgebouwen gaat doorgaans om omvangrijke projecten

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 26 3826BS AMERSFOORT Luxe grachtenwoning met terras op het water Fraaie grachtenwoning in de wijk Vathorst. Deze woning met haar specifieke architectuur is zeker opvallend te noemen. Solide gebouwd

Nadere informatie

onze droomwoning met een tuin op het zuiden

onze droomwoning met een tuin op het zuiden ik zie onze droomwoning met een tuin op het zuiden TYPE Ik zie een nieuwe wijk in Tilburg bombast De woningen gelegen aan de Bisschop van Zoesstraat hebben een tuin op het zuiden met het park om de hoek

Nadere informatie

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

OPERAWEG EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR OPERAWEG 77 3816 EC AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruime hoekwoning in groene woonomgeving. Ruime hoekwoning op een groot perceel met een eigentijds karakter. De zeer praktische woning met zes slaapkamers

Nadere informatie

CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST

CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST CASCOTOTAAL.COM/SPERO UITGEKIENDE WOONCONCEPTEN VOOR DE TOEKOMST is een serie woonconcepten die door CascoTotaal, in beproefde samenwerking met deskundige partners, is ontwikkeld. De basis is kennis en

Nadere informatie

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR EINSTEINSTRAAT 28C 3717 JT AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Ruim en licht appartement in het Leusderkwartier. In de wijk Leusderkwartier ligt te midden van een groene omgeving dit ruime en lichte

Nadere informatie

congres senioren kbo brabant 8 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017

congres senioren kbo brabant 8 juni 2017 vissers & roelands architecten & ingenieurs 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017 1 Seniorenhuisvesting concepten en voorbeelden 8 juni 2017 Presentatie - Wie zijn wij? - Seniorenhuisvesting, concepten en voorbeelden - Meergezinswoningen Deurne - Woongebouw dementerende ouderen Sterksel

Nadere informatie

Te huur. 13 multifunctionele woningen Canneveltstraat/Wheeme in Vollenhove. Duurzaam en comfortabel wonen nabij de stadskern van Vollenhove

Te huur. 13 multifunctionele woningen Canneveltstraat/Wheeme in Vollenhove. Duurzaam en comfortabel wonen nabij de stadskern van Vollenhove Wetland Wonen Groep Weg van Rollecate 11a 8325 CP Vollenhove Postbus 18 8325 ZG Vollenhove Tel.nr. 0527-249710 Fax.nr. 0527-249730 www.wetlandwonen.nl info@wetlandwonen.nl Te huur 13 multifunctionele woningen

Nadere informatie

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN

SAMEN FLEXIBEL BOUWEN SAMEN FLEXIBEL BOUWEN slimme en vernieuwende bouwmethode totaalpartner in prefab bouwconcepten CASCOTOTAAL.COM CASCOTOTAAL.COM CascoTotaal Wij ontwikkelen en realiseren prefab bouwconcepten. Hierbij kunt

Nadere informatie

Steek Energie in je huis

Steek Energie in je huis Steek Energie in je huis 9 oktober 2012 Breda 1 Bouwbedrijf Boot B.V. Bouwbedrijf Boot is actief in de woningbouw (particulier, ontwikkeling), zorg huisvesting en utiliteit (scholen, kantoren, bedrijfsgebouwen).

Nadere informatie

De Groene Kamer Arnhem

De Groene Kamer Arnhem De Groene Kamer Arnhem Woonzorgcomplex en woningbouw Presikhaaf Arnhem Situatie De Groene Kamer Onder deze naam is in de Arnhemse wijk Presikhaaf een volledige herontwikkeling van een saaie, versleten

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 8 twee-onder-één-kapwoningen, 1 vrijstaande woning en 1 vrije kavel Bouwnummers 1 t/m 10 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim

Nadere informatie

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG

Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN. Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Veelzijdig VAKKUNDIG Aannemersbedrijf RASENBERG TERHEIJDEN Fa. P. Rasenberg in Terheijden is een echt familiebedrijf met gemotiveerde medewerkers. De eerste steen

Nadere informatie

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren

Wonen op een energieke plek. Modern, duurzaam en betaalbaar huren Wonen op een energieke plek Modern, duurzaam en betaalbaar huren 1 Inhoudsopgave Villa Industria 4 Situatietekening 5 Omgeving 6 113 huurappartementen 7 Diverse woningtypen 8 Uw keuken en badkamer 13 Afwerking

Nadere informatie

PAARDENMARKT ALKMAAR

PAARDENMARKT ALKMAAR PAARDENMARKT ALKMAAR opdracht commerciële ruimten ca..00 m woningen ca..60 m parkeren ca. 70 m opdachtgever Stichting Woonwaard Noord-Kennemerland Alkmaar architect OeverZaaijer architectuur en stedebouw

Nadere informatie

T H U I S B I J A M E R P O O RT

T H U I S B I J A M E R P O O RT Wonen naar wens T H U I S B I J A M E R P O O RT Thuis bij Amerpoort Ieder mens is anders. En ieder mens heeft andere woonbehoeften. Bij Amerpoort staan de woon- en ondersteuningswensen van mensen met

Nadere informatie

GRIENDWEG BS AMERSFOORT

GRIENDWEG BS AMERSFOORT GRIENDWEG 36 3826BS AMERSFOORT Sfeervolle grachtenwoning met steiger en terras aan het water. Voortreffelijke grachtenwoning in de wijk Vathorst. Een woning met een specifieke architectuur welke opvallend

Nadere informatie

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei

Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Samen Bouwen in Winschoten Kloostervallei Welkom in Winschoten Winschoten wordt ook wel de woonstad van Oost-Groningen genoemd. De stad is aantrekkelijk om te wonen door de prettige en rustige leefomgeving.

Nadere informatie

MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW WOON- ZORGPROJECTEN RENOVATIE EN ONDERHOUD NIKKELS

MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW WOON- ZORGPROJECTEN RENOVATIE EN ONDERHOUD NIKKELS MOOI WERK! BEDRIJFSHUISVESTING WONINGBOUW Nikkels bouwt verder Ruim een eeuw geleden werd de basis gelegd voor wat Nikkels bouwbedrijf nu is: een veelzijdig en innovatief bouwbedrijf met meer dan 150 medewerkers.

Nadere informatie

Te koop in Almelo. Veldzicht 23

Te koop in Almelo. Veldzicht 23 Te koop in Almelo www.schakel.nl Veldzicht 23 Aan de oevers van het Almelo-Nordhorn kanaal en de rand van het landgoed Huize Almelo, verrijst het prestigieuze appartementsgebouw De Bascule. Wonen in De

Nadere informatie

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS

8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS 8 MULTIFUNCTIONELE BEDRIJFSUNITS DE POL TE LOSSER Alfred Marshallstraat 1 Postbus 572 7550 AN Hengelo Telefoon (074) 255 68 88 Fax (074) 291 85 21 www.bedrijfsunits.com projectontwikkeling Inhoud Inleiding

Nadere informatie

Vrouwenlaan 175 Zwolle

Vrouwenlaan 175 Zwolle Vrouwenlaan 175 Zwolle Woonboerderij/ bouwkavel met diverse mogelijkheden gelegen in de wijk Schellerhoek. De woonboerderij/ bouwkavel ligt centraal in de wijk Schellerhoek maar door de afmeting van de

Nadere informatie

2 twee-onder-één-kap woningen

2 twee-onder-één-kap woningen 2 twee-onder-één-kap woningen Baakwoning Inleiding Op de plek waar vroeger de kassenteelt floreerde, in het groene gebied vlakbij het centrum van s-gravenzande, bouwt Lithos bouw & ontwikkeling een tweetal

Nadere informatie

Interieur Woonhuizen. In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers

Interieur Woonhuizen. In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers 1/5 M3H heeft diverse verbouwingen en woninginrichtingen voor particuliere opdrachtgevers begeleid en gerealiseerd. Daarbij zijn er twee belangrijke

Nadere informatie

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur

wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur wijswonen bottom-up > stedenbouw > architectuur WijsWonen is een initiatief om in Apeldoorn een eigentijds collectief wooncomplex te realiseren. Niet alleen op financieel, maar ook op sociaal gebied is

Nadere informatie

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium

BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium N BOUWBULLETIN Selwerd/Patrimonium Mei 2014 Beste lezer, Met dit bulletin informeren wij u over de bouwontwikkelingen rondom ZINN locatie Patrimonium. In 2013 heeft ZINN samen met Woningstichting Patrimonium

Nadere informatie

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG

8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG 8 halfvrijstaande en 1 Vrijstaande WoninG www.luchen-mierlo.nl dorps VeeL PriVacY VoLoP MoGeLijKheden Graag maken wij u bekend met De Groene Poarte, een plek om heerlijk te wonen en op te groeien. Dit

Nadere informatie

MAETSUYKERSTRAAT RX AMERSFOORT

MAETSUYKERSTRAAT RX AMERSFOORT MAETSUYKERSTRAAT 11 3814RX AMERSFOORT Bijzondere 2 onder 1 kap-woning met een exclusief karakter Als u op zoek bent naar een woning die niet standaard is, nodigen wij u van harte uit. Een woning met

Nadere informatie

HET MASKER GW AMERSFOORT

HET MASKER GW AMERSFOORT HET MASKER 144 3823GW AMERSFOORT Zeer ruim appartement met formidabel uitzicht. Uitzonderlijk wonen in een goed onderhouden en zeer ruim appartement? U bent welkom. Het appartement is gelegen op de vierde

Nadere informatie

Bepaal zelf hoe je wilt wonen. In de Westwijk in Vlaardingen

Bepaal zelf hoe je wilt wonen. In de Westwijk in Vlaardingen Bepaal zelf hoe je wilt wonen In de Westwijk in Vlaardingen Collectief In de Westwijk in Vlaardingen Particulier Samen met je buren je eigen woning ontwerpen en laten bouwen. Zelf bepalen hoe je wil wonen

Nadere informatie

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere

Samen bouwen in Gieten. Goornsenaere Samen bouwen in Gieten Goornsenaere Welkom in Gieten Gieten ligt centraal in het noorden en is één van de grootste dorpen van de gemeente Aa en Hunze en is als woonplek zeer geliefd. Het heeft uitstekende

Nadere informatie

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD)

OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) RT OMDAT UW WONING DE AANKOOP VAN UW LEVEN IS. ESDOORN 5 ÉÉNGEZINSWONINGEN DE KWEKERIJ TE HENGELO (GLD) Hengelo (Gld) In het hart van de Gemeente Bronckhorst ligt Hengelo. Een heerlijk dorp om te wonen,

Nadere informatie

JongZeeuw architecten - wie zijn we?

JongZeeuw architecten - wie zijn we? JongZeeuw architecten - wie zijn we? Grondslag bij de verbinding tussen verleden, heden en toekomst. Multidisciplinair bureau met deskundigheid op het vlak van architectuur, stedenbouw, interieur, energiezuinigheid,

Nadere informatie

Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar.

Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar. Huisvesting voor vergunninghouders. Passend, haalbaar & betaalbaar. INHOUD Waarom START? Het concept Type Student Type Single Type Couple Type Family Het principe Unieke gebouwen Betaalbare variatie Case

Nadere informatie

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement

Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Piet van Wijkgaarde 22 Nuenen Appartement Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke

Nadere informatie

Wie zijn wij en wat is onze motivatie:

Wie zijn wij en wat is onze motivatie: Wie zijn wij en wat is onze motivatie: Drent & Welling is misschien niet het grootste bouwbedrijf uit Huizen. Er zijn diverse Huizer firma s die het in grootte voorbijstreven. Maar volume is niet van belang,

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 14 seniorenwoningen Bouwnummers 17 t/m 23 en 34 t/m 40 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond

Recreatietechniek en Infratechniek. Boven en onder de grond Recreatietechniek en Infratechniek Boven en onder de grond Voorop in vooruitgang Ontzorgen van de klant, boven en onder de grond Als totaalaanbieder is Gebr. vd Donk altijd bereid een stapje meer te doen

Nadere informatie

MAKELAARSGILDE. Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl

MAKELAARSGILDE. Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl MAKELAARSGILDE Apollolaan 248 te Leiden 209.900,- www.remax.nl Op de 5e Etage (LIFT AANWEZIG) gelegen 3 (voorheen 4) kamer appartement in uitstekende staat van onderhoud. De woning beschikt over een heerlijk,

Nadere informatie

Op FELD kunt u bouwen! woningbouw utiliteitsbouw renovatie/onderhoud aan- & verbouw

Op FELD kunt u bouwen! woningbouw utiliteitsbouw renovatie/onderhoud aan- & verbouw Op FELD kunt u bouwen! woningbouw utiliteitsbouw renovatie/onderhoud aan- & verbouw Vakmanschap sinds 1976 Aannemersbedrijf H.C.M. Feld b.v. is al 30 jaar vertrouwd in de bouw. Met goed opgeleide vaklieden,

Nadere informatie

LE CORBUSIERSTRAAT EA AMERSFOORT

LE CORBUSIERSTRAAT EA AMERSFOORT LE CORBUSIERSTRAAT 28 3822EA AMERSFOORT Fraaie terrasvilla met parkachtige tuinen en terrassen Terrasvilla met een verantwoorde vormgeving, een vormgeving die uniek is in zijn eenvoud. Gelegen in het Zielhorst-Park

Nadere informatie

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk

3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 3-kamer appartement, Mauterndorf, Salzburgerland, Oostenrijk 184.900 oplevering dec 2013 - luxe uitvoering - zonnige balkons - nabij 5 skigebieden - sneeuwzekere winters en warme zomers - provisie vrij

Nadere informatie

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

AZIERING WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR AZIERING 6 3823 WP AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Markante, vrijstaande villa met veel ruimte. Fraai vormgegeven vrijstaande villa uitgevoerd in vier woonlagen, waarin de huidige bewoners bijna

Nadere informatie

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten

Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Het grootste geluk hebben we in 2 varianten Groot nieuws voor geluksvogels Nieuwe grote en middelgrote eengezinswoningen In Klavertje Delft wordt het geluk steeds groter. Lag hier een paar jaar geleden

Nadere informatie

ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY

ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY ONTWIKKELEN EN BOUWEN, DE KRACHT VAN VAN SWAAY Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Sinds de oprichting in 1937 hebben we onze kennis en ervaring voortdurend

Nadere informatie

Vraagprijs ,- k.k.

Vraagprijs ,- k.k. Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan deze woninginformatie. Makelaarskantoor

Nadere informatie

In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers. Uitbreidingen Woonhuizen

In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers. Uitbreidingen Woonhuizen Uitbreidingen Woonhuizen In opdracht van diverse particuliere opdrachtgevers M3H heeft diverse aanbouwen en woninguitbreidingen voor particuliere opdrachtgevers begeleid en gerealiseerd. Daarbij zijn er

Nadere informatie

Amsterdam Minervalaan 41 HS

Amsterdam Minervalaan 41 HS Amsterdam Minervalaan 41 HS Amsterdam Minervalaan 41 HS Volledig gerenoveerd en uitstekend ingedeeld benedenhuis van 128 m2 gelegen aan één van de mooiste lanen van Amsterdam Zuid. De woning heeft een

Nadere informatie

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen -

DETAILS TE KOOP. - De makelaar van de betere huizen - - De makelaar van de betere huizen - Torengaard Dorpstraat 1, 5261 CJ Vught T 073 657 34 44 contact@denhollander.com www.beterehuizen.nl DETAILS Adres: Berlicum, Bleijendaalseweg 8a, Berlicum Type: Woning

Nadere informatie

ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA. Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers

ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA. Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers ASIELHUISVESTINGSCONCEPTEN VAN XELLA Snelle oplossingen voor noodopvang en (semi-)permanente huisvesting van asielzoekers Door de vluchtelingenstroom is er dringend behoefte aan noodopvang en (semi-) permanente

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT

WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT WAALSTRAAT 6 3812HW AMERSFOORT Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Charmante stadswoning in het geliefde Soesterkwartier. Op een fraaie en rustige locatie gelegen. De Kindvriendelijke

Nadere informatie

WONINGBOUW PARTICULIER SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN

WONINGBOUW PARTICULIER SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN WONINGBOUW PARTICULIER SAMEN WERKEN, SAMEN BOUWEN INHOUD VOORWOORD AL VANAF DE OPRICHTING IS BOUWBEDRIJF VAN MONTFORT BV ACTIEF OP DE PARTICULIERE MARKT. SINDS DE JAREN 60 VAN DE VORIGE EEUW HEEFT ONS

Nadere informatie

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning

Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Clemensakker 3 Nuenen Hofwoning Nuenen heeft het! Nuenen is een groene parel, gelegen nabij de grote stad Eindhoven. Een geliefde plek voor mensen die willen wonen en leven in de betrekkelijke rust van

Nadere informatie

Dorps wonen in een gevarieerde wijk

Dorps wonen in een gevarieerde wijk Dorps wonen in een gevarieerde wijk 10 vrijstaande geschakelde woningen Bouwnummers 24 t/m 33 Een ruime wijk in een groene omgeving Het parkachtige Zuidbroek is een ruim opgezette woonwijk aan de zuidkant

Nadere informatie

Leenders Architecten. projectmatige woningbouw

Leenders Architecten. projectmatige woningbouw Leenders Architecten projectmatige woningbouw Bureaubrochure projectmatige woningbouw Deze bureaubrochure is opgebouwd uit twee delen: - Het eerste deel omvat algemene bureau informatie. - Het tweede deel

Nadere informatie

Plan Oostwold-Centrum te Oostwold (gemeente Leek)

Plan Oostwold-Centrum te Oostwold (gemeente Leek) (gemeente Leek) O o s t w o l d Oostwold is een klein dorp in de gemeente Leek en ligt te noorden van de Rijksweg A7, de verbinding tussen Heerenveen en Groningen. Oostwold ligt slechts 6 kilometer van

Nadere informatie

Samen Bouwen in Hoogezand

Samen Bouwen in Hoogezand Vosholen Samen Bouwen in Hoogezand Vosh Welkom in Hoogezand Hoogezand en Sappemeer, twee veenkoloniale gemeenten die in 1949 zijn samengevoegd en sindsdien de naam Hoogezand-Sappemeer draagt. Hoogezand-Sappemeer

Nadere informatie

TE KOOP WEISSENBRUCHSTRAAT 45 III

TE KOOP WEISSENBRUCHSTRAAT 45 III A M S T E R D A M OBJECTINFORMATIE TE KOOP WEISSENBRUCHSTRAAT 45 III Boomsma & Bruinsma Makelaars Van Breestraat 107 HS 1071 ZJ AMSTERDAM Tel: 020-6733103 E-mail: info@bbmakelaars.nl Website: www.bbmakelaars.nl

Nadere informatie

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving

Het moderne wonen Energieneutraal. Comfortabel wonen in een groene omgeving Het moderne wonen Energieneutraal Comfortabel wonen in een groene omgeving Een uniek project met uitgekiende systemen. Varianten: starters, senioren, zorg, kantoren en recreatie Het moderne wonen Energieneutraal

Nadere informatie

Vanaf ,- Een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor de huisvesting van statushouders. ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep.

Vanaf ,- Een duurzame en toekomstbestendige oplossing voor de huisvesting van statushouders. ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. Snel te realiseren BetaalbaaR Visueel aantrekkelijk Eenvoudig aanpasbaar Vanaf 22.000,- per wooneenheid Deze brochure is een uitgave van de TBI ondernemingen: ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep.

Nadere informatie

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur

niet alledaags wonen Spikvoorde Deventer 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur niet alledaags wonen 3 rietgedekte villa s aan de Lex ten Kleystraat de perfecte combinatie van nostalgie en moderne architectuur Spikvoorde Deventer begane 3006 grond 6960 hwa PORTAAL 2400 WOONKAMER 5345

Nadere informatie

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT

sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 3824 PN AMERSFOORT sikkelkruid 11 In de zeer gewilde wijk Nieuwland gelegen tussenwoning. Alstublieft. Met veel plezier presenteer ik u de verkoopbrochure van de Sikkelkruid 11 te Amersfoort.

Nadere informatie

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl

10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Verslag workshop NOORDERHAVEN VELD 10 10 DECEMBER 2014 www.noorderhavenzutphen.nl Op woensdagavond 10 december is de eerste bijeenkomst voor Veld 10, aan de haven geweest. Op deze avond zijn zo n 140 geïnteresseerden

Nadere informatie

GENEMUIDENGRACHT BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR

GENEMUIDENGRACHT BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR GENEMUIDENGRACHT 116 3826 BL AMERSFOORT DÉ FAVORIETE MAKELAAR 2017 Uitzonderlijk fraai wonen in een ruim appartement? Dan hebben wij iets moois voor u. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping

Nadere informatie

DR DIRK BAKKERLAAN 53 BLOEMENDAAL 1.295.000 k.k. www.drdirkbakkerlaan53.nl Dr Dirk Bakkerlaan 53, Bloemendaal Een fantastisch en volledig gerenoveerde halfvrijstaande, rietgedekte villa. De prachtige stijlkenmerken

Nadere informatie

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting

Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting Onderzoek naar ontsluitingsmogelijkheid Portiekontsluiting In dit verslag heb ik het over de ontsluitingsmogelijkheid via een portiek. Hierin zal ik het hebben over wat een portiekontsluiting nou precies

Nadere informatie

De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters

De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters De veelzijdigheid van Aannemersbedrijf Peters n Bouwen voor het onderwijs n Bouwen voor de zorg n Onderhoud, verbouw, renovatie n Duurzaam bouwen met Peters n Speciale projecten n Nieuwbouw projecten Dit

Nadere informatie

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde

Vorstelijk wonen. nu voor iedereen bereikbaar. betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar 6 betaalbare koopwoningen in Koninginnehof Zuidwolde Vorstelijk wonen nu voor iedereen bereikbaar Zuidwolde: natuurlijk! Natuurlijk, dat staat bij binnenkomst

Nadere informatie

GRONINGEN Meerpaal 208

GRONINGEN Meerpaal 208 GRONINGEN Meerpaal 208 Vraagprijs: 105.000 k.k. 088-203 30 00 www.lefier.nl www.facebook.com/lefierwonen www.twitter.com/lefier_wonen Lefier verkoopt! Wij zijn Lefier! Een wooncorporatie met ambities in

Nadere informatie

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer

Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer ouwwerken Bomaes 3 Sinds 1982 realiseerde Bouwwerken Bomaes meer dan??? prachtige woonprojecten van topkwaliteit. Wij genieten van een jarenlange reputatie als een betrouwbare, gewaardeerde en solide bouwpartner.

Nadere informatie