een greep uit ons werk

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "een greep uit ons werk"

Transcriptie

1 2014 een greep uit ons werk

2 a. Workshopprogramma Rap Zang Streetdance Make a track Fotografie DJ Sfeermakers MA-KE Mode Superchefs Muzikale reis Theaterdans Fijnproevers Workshops zijn gegeven binnen Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland, Jongeren Cultuurspot Overvecht en op locatie en in opdracht van basisscholen en middelbare scholen.

3 b. Projecten en Producties Music Unites Met het project Music Unites organiseerde Van & Voor Jongeren (V&VJ) en Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland (JCKE) samen met haar partners een internationale uitwisseling op gebied van muziek en multi-media. Het eindproduct was een videoclip dat deels in Marokko Casablanca opgenomen werd en deels in Nederland Utrecht. Naast de videoclip met als thema 'Vrede', werden er ook optredens gerealiseerd op het Bevrijdingsfestival ParkTranswijk in Utrecht, bij Marocomedy in de Stadsschouwburg Utrecht en in verschillende buurtcentra in Casablanca Marokko. Op het bevrijdingsfestival stond Music Unites op het hoofdpodium en waren er op het moment suprême een schatting van bezoekers aanwezig die de performance hebben ervaren. BijDeHand BijDeHand is het maatjesproject van Doenja Dienstverlening waarbij maatjes kinderen van 9 tot 12 die om welke reden dan ook na schooltijd weinig tot geen activiteiten hebben, deze samen te doen. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland verzorgde binnen dit project de 'kunst en cultuur' activiteiten. Meidenevent Stichting JOU organiseert jaarlijks het Meidenevent. Een event dat voor en door meiden georganiseerd wordt. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland maakte het culturele programma binnen het event. Dit waren een 'MA-KE' modeworkshop, theater en visagieworkshop. Peergroup Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland ontwikkelde en organiseerde een traject waarbij jongerenwerkers uit verschillende Utrechtse wijken getraind en begeleid werden in het opzetten en uitvoeren van projecten met kunst en cultuur met en voor hun doelgroep. SFIFA, Of hoe jij over je moeder denkt SFIFA is de nieuwe theaterproductie van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland in samenwerking met Stichting Vida. Het stuk gaat over hoe jongeren aankijken tegen het 'ouderschap'. Hoe zien zij de rol van hun eigen ouders? Wat zij zelf later net zo doen en wat juist heel anders? In 2014 zijn de repetities gestart zodat er in 2015 gespeeld kan worden. Heel Utrecht Bakt Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland organiseerde de taartbakwedstrijd 'Heel Utrecht Bakt' voor de wijk Kanaleneiland-Transwijk. Dit deden wij in samenwerking met zorgcentrum 'Vecht en Ijssel. Op 2 juni was het de verjaardag van Utrecht. Ook wel 'Stadsdag' genoemd. Hier werden alle ingezonden taarten door een jury geproefd. Ook de burgemeester was hier bij. Helaas kwam de winnaar niet uit Kanaleneiland-Transwijk. Theaterworkshops Drerrie Vanuit Stichting JOU kwam de vraag of wij workshops konden verrichten op gebied van theater voor een groep jongeren uit Hoograven. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland heeft hier een theaterdocent op gezet die met de vier jongens aan de slag is gegaan om korte sketches te spelen uit het boek 'Drerrie' wanneer de straat spreekt.

4 Woordkunst (Creatief Partnerschap Kanaleneiland Zuid) Op basisschool Da Costa in Kanaleneiland - Zuid gingen leerlingen van groep 5 en 6 aan de slag met taal en muziek. Deze lessen werden gegeven door een professional die aan de hand van haar bevindingen lesmateriaal ontwikkelde. Zomer van Kanaleneiland Voor de thuisblijvers van de 'Zomer van Kanaleneiland' is in een project waarin verschillende organisaties uit Kanaleneiland/Transwijk hun zomerprogramma in kaart brengen door middel van gezamenlijke weekflyers te verspreiden. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland organiseerde de wijktafels waarin organisaties bij elkaar kwamen om de 'ZvK' te programmeren, deed de PR en communicatie en programmeerde zelf 'De Boks' tijdens de 'ZvK'. Sfeermakers ism Stichting JOU en Firma Media Project waarbij leerlingen van het Wellant College leren hoe zij zich kwetsbaar kunnen opstellen. Dit om de sfeer binnen de klassen te verbeteren en pestgedrag tegen te gaan. Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland deed dit door middel van theaterlessen en Firma Media door middel van Social media lessen.

5 c. Evenementen en Programmering 5 mei: Bevrijdingsfestival * Optreden Music unites op het hoofdpodium van het bevrijdingsfestival. Dit was de uitkomst van een uitwisselingsproject met Casablanca Marokko. * 'De Boks vrijheidspodium' werd in samenwerking met de organisatie IDEA geprogrammeerd tijden het bevrijdingsfestival Utrecht. Hier battleden een aantal jongeren vanuit het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland tegen elkaar doormiddel van vrijheidsspeeches. 10 mei: Marocomedy * Optreden Music Unites in het voorprogramma van Marocomedy show in het stadsschouwburg Utrecht. 21 juni Fete de la Musique Tijdens de 'Zomer van Kanaleneiland' werd door 'Zimihc' de 'Fete de la Musique' georganiseerd. Dit evenement werd op dezelfde dag in verschillende Utrechtse wijken geprogrammeerd. Het programma van Kanaleneiland werd door het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland gemaakt. Deze vond plaats in speeltuin Anansi met optredens van jongeren uit de wijk. 16 februari Open Dag Jongeren en kinderen konden met verschillende workshops mee doen. Ook was er entertainment van talenten uit de wijk. 6 september Wijkfeest Eiland8 organiseerde op 6 september het wijkfeest. Deze werd gehouden op de Marshalllaan. Het wijkfeest was een braderie met daaraan een podium gekoppeld. Het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland werd gevraagd het programma hiervoor te vullen. Deze werd gevuld met drie optredens van talenten uit de wijk. 25 maart Talent 4 U Op deze dag presenteerde deelnemers van het 'SDNS' die de workshops theaterdans, muzikale reis en Superchefs wat zij in de weken ervoor geleerd hadden. Dit was behalve een leuke dag ook promotie voor andere kinderen om zich voor het volgende blok in te schrijven. 2 december Masterclass Nega Vanuit het Stadsschouwburg Utrecht werd er een masterclass georganiseerd met de bekende Nederlandse rapper Nega. Rap deelnemers van het Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland namen hier aan deel. 22 December: De Boks RASA ism Stadsschouwburg en FunX Op 22 december vond de eerste editie van de 'De Boks Awards' plaats in RASA. Tijdens het feestelijke evenement maakte 8 acts kans op een jury en publieksprijs. De 'De Boks Awards' komt voort uit het programma 'De Boks' van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland.

6 d. Facilitering De Boks De Boks is een werkplaatsconcept waarin jongeren gebruik maken van onze faciliteiten om hun kunsten te ontdekken en ontwikkelen. Zij zijn hier vrij en kunnen gebruik maken van de expertise van onze professionals. De Boks is dit jaar in februari van start gegaan.

7 e. Publiciteit Social Media Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland maakt gebruik van diverse social media kanalen, waaronder Facebook, Twitter, YouTube, Hootsuite en Mailchimp. Op 31 december 2014 hadden we het volgende aantal volgers: Facebook: 750 likes/volgers Twitter: 728 followers en 596 tweets verzonden YouTube: 298 abonnees en weergaves Nieuwsbrief Regelmatig worden er nieuwsbrieven gestuurd naar een groot aantal abonnees. In deze nieuwsbrief wordt er informatie gegeven over de activiteiten van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland. Daarnaast worden er per evenement extra mailingen verzonden met extra informatie, video s, flyers en foto s. Het aantal abonnees op 31 december 2014: 601 Free Publicity Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland probeert zoveel mogelijk gebruik te maken van free publicity. Dat heeft de volgende resultaten opgeleverd: Televisie-uitingen: een item op RTV Utrecht over de Boks Awards. Het bereik hiervan was zeer groot doordat het item zowel online als op televisie en op schermen in stadsbussen werd getoond. U in de Wijk Kanaleneiland heeft vier items gemaakt over de start van het seizoen, Music Unites en De Boks Award. Persberichten: tien persberichten zijn in kranten gepubliceerd, onder anderen in De Telegraaf, het AD, Stadblad Utrecht en Utrecht Dichtbij. Daarnaast diverse online vermeldingen. Radio: door middel van de samenwerking met radio FunX Utrecht omtrent De Boks Award is Jongeren. Cultuurhuis Kanaleneiland tientallen malen vermeld tijdens live radioshows gedurende de maanden oktober, november en december Promotiemateriaal Per evenement creëert Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland een flyer en poster (en desgewenst en programmafolder). Deze worden online verspreid via de social media kanalen, nieuwsbrief en mailingen. Offline wordt het promotiemateriaal verspreid bij diverse locaties in Utrecht, afhankelijk van de te bereiken doelgroep. In 2014 heeft Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland ook een algemene folder geproduceerd, met het gehele aanbod aan activiteiten. Deze algemene folder is verspreid tijdens evenementen, op scholen, in de wijken en via diverse partners. Tot slot hebben we ook in 2014 diverse andere promotiematerialen ontwikkeld, waaronder CD s van deelnemers van De Boks Awards, tassen en shirts. Allemaal in de huisstijl van Jongeren Cultuurhuis Kanaleneiland.

Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150

Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150 A. Workshopprogramma Totaal: 416 workshops / 750 deelnemers / 6781 deelnames / gemiddeld aantal deelnames per week: 150 Workshoptrajecten Hoograven* Rap / 1 Streetdance / 1 MA-KE / 1 Workshoptrajecten

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY

Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS. Waarde voor ondernemers POWERED BY Ontmoet nieuwe klanten tijdens ONZE sfeervolle events! WORKSHOPAVONDEN THEMA EVENTS Waarde voor ondernemers POWERED BY Stop met adverteren met events bereik je meer! Hoe bereik ik nieuwe klanten voor mijn

Nadere informatie

ZRB - PR & Communicatie

ZRB - PR & Communicatie ZRB - PR & Communicatie ALV 30 oktober 2015 PR & Communicatie 2015 Huisstijl Communicatie - Online Zichtbaarheid Voorlichting - Veiligheid - Pers & media Huisstijl Eenduidige uitstraling: print, online,

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2017 20-8-2016 Inleiding Zwolle, augustus 2016 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 27 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Organisatie Wat is Alkmaars Talent? Doel Doelgroep Bereik doelgroep Promotiemateriaal De volgende middelen zijn/worden ontwikkeld:

Organisatie Wat is Alkmaars Talent? Doel Doelgroep Bereik doelgroep Promotiemateriaal De volgende middelen zijn/worden ontwikkeld: 2015/2016 2016 In 2014 heeft het Jeugdcultuurfonds Alkmaar (JCF) het initiatief genomen om voor het eerst Alkmaars Talent te organiseren. Wegens het grote succes, met ruim 200 deelnemende jongeren wil

Nadere informatie

Error! Bookmark not defined.

Error! Bookmark not defined. Mediacampagne Inhoudsopgave Ontwerpstrategie... Error! Bookmark not defined. Start Media... 3 Inzameling Spijkerbroeken... 3 Samenwerking Media- Vormgeving... 4 Behaalde Criteria... 6 Energie... 6 Natuurinclusief/Klimaatadaptief...

Nadere informatie

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie.

Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. 1 van 6 21-1-2014 12:11 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. ZIMIHC 25 jaar! Klassiek op Zondag De eerste Lazy ZIMIHC Afternoon! Jeugdcultuurfonds - Doe mee! Theater Dichtbij in

Nadere informatie

Bevrijdingsfestival Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel Bevrijdingsfestival Overijssel Activiteitenplan 2018 21-8-2017 Inleiding Zwolle, augustus 2017 In dit activiteitenplan leest u onze plannen voor de 28 e editie van het Bevrijdingsfestival Overijssel. Het

Nadere informatie

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken?

Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? Thuis Op Straat Wat gaan we proberen op te lossen? Hoe kan TOS effectief marketing gebruiken om de juiste doelgroepen te bereiken? SWOT-Analyse Sterke punten Lokaal Open sfeer Herkenbare kleur, logo en

Nadere informatie

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING

ONLINE MARKETING ANGELCOACHING ONLINE MARKETING ANGELCOACHING MARCA VAN DEN BROEK Met mijn bedrijf AngelCoaching zet ik me in voor succesvol ondernemen als kunstenaar//creatief. WAAR GAAT HET OM? Zichtbaarheid Onderscheidend (en authentiek)

Nadere informatie

Presentatie Peet van de Wiel & Ignas van Schaick

Presentatie Peet van de Wiel & Ignas van Schaick Presentatie Peet van de Wiel & Ignas van Schaick Peet van de Wiel (Podium) Ignas van Schaick (EMS FILMS) Trailer De Nieuwe Wildernis De Nieuwe Wildernis, het merk De waarde en de impact van het medium

Nadere informatie

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen

Evaluatie Open Podium Jeugd e seizoen Evaluatie Open Podium Jeugd 12 + 2 e seizoen 2015 2016 Inleiding Conform de projectbeschrijving zijn er vijf Open Podium-avonden voor de jeugd 12+ georganiseerd door Stichting Talentenloods in Dekker s

Nadere informatie

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling.

Wie Zijn Wij? Denkend aan, muziek producers, muziek recording, songwriting, fotografie, videografie, dj-ing & digitaal content ontwikkeling. Wie Zijn Wij? Creative Label is een Artist & Label Service. Een geheel nieuwe movement die talentvolle artiesten & kunstenaars ondersteunt om door te breken op verschillende vlakken. Denkend aan, muziek

Nadere informatie

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht

DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU. De Neude Utrecht DUURZAME WEEK GREEN UP YOUR LIFE PARTNER MENU 2019 De Neude Utrecht DUURZAME WEEK DUURZAME WEEK - GREEN UP YOUR LIFE Van 15 t/m 22 juni 2019 vindt alweer de vierde editie van DUURZAME WEEK plaats. Op verschillende

Nadere informatie

JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND

JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND JONGEREN CULTUURHUIS KANALENEILAND ACTIVITEITENVERSLAG 2018 Voorwoord In 2018 zijn wij verder gegaan met de uitvoering van ons Ondernemingsplan 2017-2020 `Nieuwe Makers Nieuw Publiek. Het fundament daarvoor

Nadere informatie

POPQUIZ MARATHON Internationale editie

POPQUIZ MARATHON Internationale editie POPQUIZ MARATHON Internationale editie Zaterdag 10 november 2018 Projectplan Stichting Rock 'n' Roll Highschool Live Nieuwe Binnenweg 27 3014 GB Rotterdam Tel: 010 206 72 30 Fax: 010 206 72 39 Mail: nina@rocknrollhighschool.nl

Nadere informatie

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR

FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, UUR FASHION, BEAUTY AND MORE ZONDAG 31 AUGUSTUS 14 MARKT BEEK, 12.00 18.00 UUR WWW.BEAUTIFULBEEK.NL Beautiful Beek Castingday Elite Model Look wederom in Beek! Elite is één van de grootste modellenbureaus

Nadere informatie

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015

Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 Stichting SoWhat Jaarverslag augustus 2014 t/m juli 2015 1. Inhoudelijk jaarverslag Doelstelling Stichting SoWhat Activiteiten seizoen 2014/2015 Marketing en PR 2. Jaarrekening Staat van baten en lasten

Nadere informatie

Stappenplan crowdfunding

Stappenplan crowdfunding Stappenplan crowdfunding Voordat je het crowdfundingsproject online zet, is het handig om over bepaalde aspecten na te denken. Denk bijvoorbeeld aan de presentatie van het project, het doelbedrag en de

Nadere informatie

Nationale Datacenter Dag

Nationale Datacenter Dag Nationale Datacenter Dag Marketing toolkit We leven in een wereld die vrijwel helemaal online en bovendien datagedreven is. Want waar zouden we zijn zonder het internet, onze smartphones en cloud applicaties?

Nadere informatie

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2

(te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 (te) Gekke Kerk Festival Nieuwsbrief 2 20 mei 2015 www.tegekkekerk.nl www.facebook.com/gekkekerk info@tegekkekerk.nl Een weekend vol optredens, workshops, inspiratie, dichters, maaltijden, verdieping en

Nadere informatie

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West

Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015. Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West. Werkteam Communicatie Venray Centrum-West Communicatie in de wijk, Werkplan 2013-2015 Voorstel voor Bestuur Stichting DAS Centrum-West Werkteam Communicatie Venray Centrum-West 1 1. Doelstelling Wat ik niet weet kan ik ook niet doen. Dit geldt

Nadere informatie

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan

MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER. Communicatieplan MAAK HET MET DE BIEB DEZE ZOMER Communicatieplan juni 2017 2 1 AANLEIDING: ZOMERVAKANTIE Van 8 juli (regio zuid) t/m eind augustus 2017 is het weer zomervakantie, een periode waarin iedereen net wat meer

Nadere informatie

JURKEN VOOR JONGENS LESBRIEF THEATER HOFPLEIN EDUCATIE

JURKEN VOOR JONGENS LESBRIEF THEATER HOFPLEIN EDUCATIE JURKEN VOOR JONGENS LESBRIEF THEATER HOFPLEIN EDUCATIE 'DE VOORSTELLINGEN VAN HOFPLEIN ROTTERDAM WORDEN GESPEELD MÉT JONGEREN, VÓÓR JONGEREN.' HOFPLEIN ROTTERDAM Hofplein Rotterdam richt zich op theater

Nadere informatie

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN

World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN World soundtrack AwArds REPUTATIESCAN STAPPENPLAN REPUTATIESCAN EN WEBCARE SENTIMENTANALYSE Sentiment positief Sentiment neutraal Sentiment negatief Zowel bij sentiment positief, neutraal als negatief

Nadere informatie

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more..

Even voorstellen Music City The Hague Showcase Festival 23 t/m 26 sept. Selectieprocedure Music City The Hague Showcase Party and more.. Reeperbahn Festival Hamburg 23-26 september Music City The Hague Showcase Party 2015 Even voorstellen Music City The Hague Popmuziek zit Den Haag in de genen. Den Haag is een stad die hiermee zeker niet

Nadere informatie

EMEG Lijst. Onderdeel: Event

EMEG Lijst. Onderdeel: Event EMEG Lijst Onderdeel: Event Max Kolster CO1F 21 september 2012 Inleiding Afgelopen zomer ben ik op Solar Weekend Festival in Roermond geweest. Ik ben daar vooral als bezoeker geweest, maar heb ook als

Nadere informatie

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017

Financieel verslag Seizoen Zwolle 29 december 2017 S T I C H T I N G B E N J A M I N B R I T T E N O R K E S T E N P o d i u m v o o r t a l e n t o n t w i k k e l i n g! Financieel verslag Seizoen 2016 2017 Zwolle 29 december 2017 Folke Meijer HP Herwig

Nadere informatie

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN?

WAAROM SCHIPPOP SPONSOREN? SPONSOR BROCHURE Schipluiden, februari 2012 Beste ondernemer, Het Schipluidense popfestival Schippop zal dit jaar voor de dertiende keer muzikaal van zich laten horen en wel op zaterdag 2 juni 2012. WAAROM

Nadere informatie

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement

PR-BEGELEIDING. Na initiatie van een evenement PR-BEGELEIDING Na initiatie van een evenement Voorwoord Jouw evenement gaat er komen bij SETUP! Naast de productie en inhoud is de PR & Communicatie van het evenement bij SETUP een belangrijk onderdeel.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle P3. Wat is RTV Focus Zwolle? P4. Banners op nieuwssite P5. Nieuwspagina P6. Homepagina P7. Video commercial P9. Wekelijkse nieuwsupdate Zwolle P10. Radiocommercial

Nadere informatie

kunst, cultuur en media

kunst, cultuur en media School voor kunst, cultuur en media Artiest Theater Artiest Musical Medewerker Evenementenorganisatie Sound & Vision AV-specialist Sound & Vision Podiumen Evenemententechniek School voor kunst, cultuur

Nadere informatie

How to use Social Media in events

How to use Social Media in events Michael Vromans Http://www.linkedin.com/pub/michael-vromans/12/99a/618 "We are a creative agency & digital production company and we love to build custom products that last" Liefdevol producten maken die

Nadere informatie

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week

Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week Innovatie, participatie en inspiratie tijdens Dutch Media Week 1 t/m 10 september 2018, Hilversum Dutch Media Week is hét festival voor iedereen die van media houdt. Het veranderende medialandschap en

Nadere informatie

Doelgericht adverteren

Doelgericht adverteren Advertentie- en Promotietarieven 2017/2018 Doelgericht adverteren Ckaart heeft een van de grootste, specifieke bestanden aan kaarthouders van Nederland. De ultieme manier om uw producten of activiteiten

Nadere informatie

Aan de slag met. Facebook. en Twitter!

Aan de slag met. Facebook. en Twitter! Aan de slag met Facebook en Twitter! Social media Social Media is een verzamelnaam voor alle online toepassingen waarmee het mogelijk is om informatie te delen. Dit kan in tekst (nieuws, artikelen), geluid

Nadere informatie

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform

Tina. Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Tina Sinds 45 jaar, nu een multimediaal platform Verschijning: wekelijks Lezerskern: meisjes 6 t/m 12 jaar (meelezende moeders). Tina is elke week een feestje om te lezen! Tina wil meisjes blij maken,

Nadere informatie

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt!

Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground - waar het spelen tot leven komt! Billy s Playground Altijd een feest voor kinderen en ouders Een ongelofelijk gevarieerd programma, vol muziek, dans, spel, sport, mode, kunst, ontspanning

Nadere informatie

Sponsorpakketten 2015

Sponsorpakketten 2015 www.alphendhuez.nl 2015 Sponsorpakketten 2015 Inhoud Benefietfestival (sinds 2011) Doel 2015 Sponsormogelijkheden Productpakketten Contactgegevens Benefietfestival Alphen d Huez Alphen d Huez is in 2011

Nadere informatie

Bit. Lezersprofiel / Wie bereikt u? Nieuw 2019

Bit. Lezersprofiel / Wie bereikt u? Nieuw 2019 Lezersprofiel / Wie bereikt u? Via de community van het magazine, de website, nieuwsbrieven, social media en diverse events worden vooral recreatieruiters en basis wedstrijdruiters aangesproken. Dit zijn

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht

Jaarverslag. Stichting Echt Overvecht Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 Jaarverslag Stichting Echt Overvecht 2017 In 2017 is er door stichting Echt Overvecht wederom hard gewerkt aan de doelstelling om alle positieve verhalen uit Overvecht

Nadere informatie

S p o n s o r b r o c h u r e

S p o n s o r b r o c h u r e S p o n s o r b r o c h u r e Het evenement Haarlemmermeer Culinair is een arlijks terugkerend culinair spektakel met als doel de inwoners van de Haarlemmermeer e.o. een onvergetelijke culinaire ervaring,

Nadere informatie

23rd & 24th JUNE 2012

23rd & 24th JUNE 2012 23 rd & 24 th JUNE 2012 Concours d elegance Paleis het loo Op 23 & 24 juni 2012 organiseert Classic Events het 10e Concours d élégance Paleis Het Loo. Wij zijn zeer trots u middels deze sfeerimpressie

Nadere informatie

De Brede School Academie Utrecht

De Brede School Academie Utrecht OOK IN uw wijk! De Brede School Academie Utrecht Er gebeurt iets nieuws in Utrecht. Iets bijzonders. Basisscholen uit de wijken Overvecht, Hoograven, Ondiep/Zuilen, Kanaleneiland en Lombok/Oog in Al werken

Nadere informatie

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017

CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 CAMPAGNE 13 T/M 18 MAART 2017 LANDELIJKE CROSSMEDIALE PROMOTIECAMPAGNE De nationale Week van Zorg en Welzijn wordt jaarlijks georganiseerd ter promotie van de zorg- en welzijnssector. Van maandag 13 tot

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars!

Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Sponsormogelijkheden 2015 Allemaal winnaars! Over de Vuurtorenloop Programma Mooi en zwaar is de Vuurtorenloop Vlieland zeker! En je kunt zelf bepalen hoe zwaar, want de Vuurtorenloop combineert een uitdagende

Nadere informatie

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER

STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER STICHTING DE LICHTING MUZIEK THEATER DANS BELEIDSPLAN 2014-2017 Inleiding Stichting de Lichting is opgericht in 1986 en heeft als algemene doelstelling het stimuleren van podiumkunsten, en het verrichten

Nadere informatie

Ruimtes te huur in de zomerperiode

Ruimtes te huur in de zomerperiode 1 van 9 28-5-2014 10:46 Wordt de e-mail niet goed weergegeven? Bekijk de webversie. Ruimtes te huur in de zomerperiode Heel Utrecht bakt Artiest op Bestelling twittert:@zimihcvoorjou Fête de la Musique

Nadere informatie

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten

jij ontdekt... jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 www.ontdekscala.nl Centrum voor de Kunsten jij ontdekt... UA jouw passie voor Scala Urban Arts cursusaanbod 2015-2016 Centrum voor de Kunsten www.ontdekscala.nl Scala Urban Arts 2015/2016 Scala Urban Arts is een aparte afdeling binnen Scala Centrum

Nadere informatie

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018

STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE PROMOTIE NEDERLAND/BELGIË 2018 STARS FOR EUROPE Stars for Europe (SfE) is het marketinginitiatief van de Europese poinsettiaveredelaars Dümmen Orange, Selecta One en wordt ondersteund

Nadere informatie

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals:

Sugarfactory is uitermate geschikt voor diverse rental evenementen, zoals: WELCOME Cultuurpodium Sugarfactory is een eigenzinnige en intieme eventlocatie bij uitstek geschikt voor onder andere borrels, bedrijfsevenementen, congressen, vergaderingen, live muziek, theater en dansfeesten.

Nadere informatie

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe

Marcomplan ZZPPS Merkant. Communicatie. Het Marcomplan. Wat, waarom en hoe Marcomplan ZZPPS Merkant Communicatie Het Marcomplan Wat, waarom en hoe Inleiding: in het kort de theorie Marketing Product (dienst) Plaats (distributie) Prijs Personeel Promotie (verkoop, PR, reclame)

Nadere informatie

De schoolact Een optreden organiseren

De schoolact Een optreden organiseren De schoolact Een optreden organiseren Leerlingenopdracht Checklists per subgroep Het is belangrijk dat iedereen weet wat de taakverdeling is en wie waarvoor verantwoordelijk is. Schrijf dus jullie taakverdeling

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

ANGRY. De verbeelding van de radicaal. Informatie over de educatieve modules bij een fotografie en nieuwe media project over radicaliserende jongeren.

ANGRY. De verbeelding van de radicaal. Informatie over de educatieve modules bij een fotografie en nieuwe media project over radicaliserende jongeren. ANGRY De verbeelding van de radicaal Informatie over de educatieve modules bij een fotografie en nieuwe media project over radicaliserende jongeren. Jasper Groen, Jeffrey, 2008 Paradox, het Nederlands

Nadere informatie

WERKBOEK VOOR START-UPS, ONDERNEMERS EN COMMUNICATIE- PROFESSIONALS

WERKBOEK VOOR START-UPS, ONDERNEMERS EN COMMUNICATIE- PROFESSIONALS 5 NATUURLIJKE MOMENTEN OM TE COMMUNICEREN WERKBOEK VOOR START-UPS, ONDERNEMERS EN COMMUNICATIE- PROFESSIONALS 5 NATUURLIJKE COMMUNICATIEMOMENTEN Heb je dat nou ook weleens, dat je al in geen tijden meer

Nadere informatie

Dichtbij Actueel Verbindend

Dichtbij Actueel Verbindend Dichtbij Actueel Verbindend L1mburg L1mburg Op zoek naar een groot bereik in Limburg? L1 is het toonaangevend informatiemedium van en over Limburg: snel, actueel, onafhankelijk, betrouwbaar, breed toegankelijk

Nadere informatie

American Hip Hop party

American Hip Hop party American Hip Hop party Media plan Emma Hoefsmit Event management 10-02-2017 Social media Inhoud Ons evenement... 2 Promotie via Social media... 3 Promotie via Facebook... 4 Promotieteksten:... 5 1e promo

Nadere informatie

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar

Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar Beschrijving en checklist voor deelnemende archieven Stuk van het Jaar In 2013 organiseren BRAIN en de aangesloten leden een landelijke publieksactiviteit. Het gaat om een online verkiezing voor het Stuk

Nadere informatie

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia

ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia ENQUETE POPCULTUUR IN NOORD-LIMBURG voor podia BELANGRIJK Gegeven antwoorden worden strikt vertrouwelijk en naamloos verwerkt. Deelname aan de enquête is anoniem. Wil je echter kenbaar maken waar je voor

Nadere informatie

EUROSONIC NOORDERSLAG

EUROSONIC NOORDERSLAG EUROSONIC NOORDERSLAG 'HET BELANGRIJKSTE PLATFORM VOOR EUROPESE MUZIEK' Eurosonic Noorderslag is hét platform voor Europese muziek en is voor veel acts een belangrijke stap geweest in hun internationale

Nadere informatie

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen.

TIPS. voor een succesvolle. beurs. Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. TIPS voor een succesvolle Kom naar de beurs om iets te brengen en te halen. Ondernemers doen graag mee aan een beurs omdat ze verwachten er nieuwe klanten te vinden. Ze komen er iets halen. Maar wees je

Nadere informatie

WAAR STAAT HET NFF VOOR

WAAR STAAT HET NFF VOOR WAAR STAAT HET NFF VOOR Het Nederlands Film Festival zet zich in voor de ontwikkeling en verspreiding van de Nederlandse film en de Nederlandse filmcultuur in brede zin. Dat doet het festival door aandacht

Nadere informatie

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners?

Stelling. Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Stelling Hoe kunnen we Social Media toepassen als dienstverleners? Tim Cosson Internet Strateeg Eigenaar mindworkz 26 jaar oud Woon samen Voetbal Geloof in samenwerken 1.Wat is social media? 2.Welke doelen

Nadere informatie

Jaarverslag z25 2010. Inhoudsopgave

Jaarverslag z25 2010. Inhoudsopgave Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Activiteiten... 3 Publiciteit... 4 SETUP:... 4 CBKU Openingsexpositie Doors of Dissociation... 4 Digital Marbles... 4 The Respons(e)ible Project... 4 UNMA... 4 L â u N a y...

Nadere informatie

Studio Social Media Projectvoorstel Preventie

Studio Social Media Projectvoorstel Preventie Studio Social Media Projectvoorstel Preventie Studio Social Media: Preventie Doelstelling: Het doel van de preventie is: 1. Om op een eigentijdse en actuele wijze bewustwording te creëren onder jongeren,

Nadere informatie

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE

JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE JAZZ IN HET DORP SPONSOR PROPOSITIE AMSTELVEEN: SAAI EN GRIJS? Weet u het nog? Van die mopperaars die zeiden dat Amstelveen niet bruist en geen eigen ziel heeft? Jazz in het Dorp bewees vorig jaar het

Nadere informatie

PUBLICITEITSRAPPORT NIXzonderID actieweken 17 mei 1 juni 2018

PUBLICITEITSRAPPORT NIXzonderID actieweken 17 mei 1 juni 2018 PUBLICITEITSRAPPORT NIXzonderID actieweken 17 mei 1 juni 2018 PR-doelstelling en kernboodschap PR-doelstellingen: 1) Jongeren stimuleren zelf hun ID te tonen als ze alcohol of tabak kopen 2) Extra aandacht

Nadere informatie

CODER DOJO. Communicatieplan

CODER DOJO. Communicatieplan CODER DOJO Communicatieplan 1 mei 2018 2 1 AANLEIDING: CODERDOJO Voor de communicatietoolkit dit keer geen themaweek of landelijke campagne, maar een onderwerp waar veel bibliotheken mee werken: CoderDojo.

Nadere informatie

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle

Tarieven Adverteren. RTV Focus Zwolle Tarieven Adverteren RTV Focus Zwolle Wat is RTV Focus Zwolle? RTV Focus Zwolle is een vernieuwend lokaal RTV station in Zwolle dat plaatselijk nieuws, evenementen, kunst, cultuur, weer, sport en lifestyle

Nadere informatie

HAAL MEER UIT JE ZAAK!

HAAL MEER UIT JE ZAAK! HAAL MEER UIT JE ZAAK! WORKSHOPS VOOR HANDELAARS EN HUN MEDEWERKERS UIT DE BRUGSE REGIO 2015 (GEORGANISEERD DOOR SBM IN SAMENWERKING MET LOKALE ECONOMIE, STAD BRUGGE) SESSIE 1: HOSPITALITY, GASTVRIJHEID

Nadere informatie

Jaarverslag 2014-2015. Mediacommissie. Het digitale platform van v.v. Gorecht. Hoofdsponsors senioren: Hoofdsponsor jeugd: Hoofdsponsor G Voetbal:

Jaarverslag 2014-2015. Mediacommissie. Het digitale platform van v.v. Gorecht. Hoofdsponsors senioren: Hoofdsponsor jeugd: Hoofdsponsor G Voetbal: Jaarverslag Mediacommissie Hoofdsponsors senioren: 2014-2015 Het digitale platform van v.v. Gorecht Hoofdsponsor jeugd: Hoofdsponsor G Voetbal: Inleiding. De mediacommissie is verantwoordelijk voor alle

Nadere informatie

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom

Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Plan Aanpak promotie en programmering Kulthus Wekerom Geschreven door: Daan Boers Inleiding Om het Kulturhus Wekerom bekendheid te geven en om de mensen te informeren over de activiteiten in het Kulturhus,

Nadere informatie

SchoolConnect. Een vriendschap tussen jullie school en een school in Ethiopië!

SchoolConnect. Een vriendschap tussen jullie school en een school in Ethiopië! SchoolConnect Een vriendschap tussen jullie school en een school in Ethiopië! SchoolConnect SchoolConnect is een programma van stichting Joni. Het is een samenwerkingsverband tussen scholen in Nederland

Nadere informatie

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon

Communicatiemiddelen. Voor bedrijven en organisaties. www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Voor bedrijven en organisaties www.komon.nl www.twitter.com/_komon Communicatiemiddelen Ieder communicatiemiddel heeft een eigen effect. Het is belangrijk te bepalen welke communicatiemiddelen

Nadere informatie

Lancering Harper s Bazaar

Lancering Harper s Bazaar Lancering Harper s Bazaar Eind augustus 2014 werd, onder leiding van hoofdredacteur Cécile Narinx, de Nederlandse editie van s werelds langst bestaande modeblad Harper's Bazaar gelanceerd. Het eerste nummer

Nadere informatie

Hoofdorganisator Maand van de Geschiedenis. Organisator Nacht van de Geschiedenis. Hoofdpartner en investeerder Maand en Nacht van de Geschiedenis

Hoofdorganisator Maand van de Geschiedenis. Organisator Nacht van de Geschiedenis. Hoofdpartner en investeerder Maand en Nacht van de Geschiedenis Hoofdorganisator Maand van de Geschiedenis Organisator Nacht van de Geschiedenis Hoofdpartner en investeerder Maand en Nacht van de Geschiedenis .Door Achtergrond en verdieping op tv, radio, internet,

Nadere informatie

CODERDOJO. Communicatieplan

CODERDOJO. Communicatieplan CODERDOJO Communicatieplan 1 mei 2018 2 1 AANLEIDING: CODERDOJO Voor de communicatietoolkit dit keer geen themaweek of landelijke campagne, maar een onderwerp waar veel bibliotheken mee werken: CoderDojo.

Nadere informatie

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.!

saleskit! digitale mogelijkheden LINDA.! saleskit digitale mogelijkheden LINDA. ALTIJD EN OVERAL AANWEZIG met content & interactie die voldoen aan de merkwaarden van LINDA. ALTIJD MET EEN KNIPOOG PROFIEL LINDA. biedt vrouwen met LINDAnieuws.nl,

Nadere informatie

Met vriendelijke groet, Ine Kelzenberg

Met vriendelijke groet, Ine Kelzenberg De Hogeschool van Arnhem en Nijmegen organiseert diverse activiteiten waarvoor we uw aandacht vragen. Digevent is een evenement bedoeld voor middelbare scholieren (havo/vwo) en mboleerlingen. Voor dezelfde

Nadere informatie

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen

Grize Lok. Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Het Goud van Oud zit in de aders van onze herinneringen Grize Lok een podium voor levenswijsheid levenservaring en levensverhalen voor ouderen in verzorgingstehuizen Wie vraagt aan ouderen wat zij kunnen?

Nadere informatie

Paardenkrant-Horses. Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Paardenkrant-Horses. Lezersprofiel / Wie bereikt u? Paardenkrant-Horses Lezersprofiel / Wie bereikt u? Met de Paardenkrant, het ondernemersmagazine Extra, Horses.nl, de nieuwsbrieven van Horses, de social media kanalen en de fokkerijdagen worden de volgende

Nadere informatie

Handleiding Dance.nl CMS Systeem

Handleiding Dance.nl CMS Systeem Handleiding Dance.nl CMS Systeem 1 Voorwoord 3 Introductie 3 Aantal vooraf gestelde regels.3 Goed om te weten..3 Promotionele mogelijkheden.3 Vragen en/of opmerkingen..3 Registreren voor gebruik van het

Nadere informatie

Help Pake en Beppe de vakantie door

Help Pake en Beppe de vakantie door Bijlage 1 Help Pake en Beppe de vakantie door Organisator: Museumfederatie Fryslân, zij doen dit in samenspraak met musea, archieven en theaters in Friesland. Subsidiënt: Provincie Fryslân. Uitleg over

Nadere informatie

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch

PARTNERPROGRAMMA S. Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch PARTNERPROGRAMMA S 2019 Stichting Jazz in Duketown s-hertogenbosch 06 3839 3999 sponsoring@jazzinduketown.nl INTRO Jazz in Duketown is het grootste gratis (openlucht) jazzfestival in Nederland, met jaarlijks

Nadere informatie

Muziekcentrum. Wilminktheater. 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar. 354 activiteiten flessen wijn per jaar. wilminktheater.

Muziekcentrum. Wilminktheater. 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar. 354 activiteiten flessen wijn per jaar. wilminktheater. Jaarverslag 2015 Wilminktheater Muziekcentrum 354 activiteiten 14.000 flessen wijn per jaar 439 activiteiten 160 hectoliter bier per jaar De Kleine Willem De Grote Kerk 246 activiteiten 125 jaar oud 63

Nadere informatie

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het

KunstAanBod KunstAanBod wil actieve kunst- en cultuureducatie stimuleren voor alle inwoners in Houten. De nadruk ligt op het woord actief: het De activiteitenfolder voor Zuid-Oost is er weer! Het nieuwe jaar is weer begonnen en we bieden ook nu weer te gekke activiteiten na schooltijd aan voor kinderen uit de wijk Zuid-Oost. Het aanbod is voor

Nadere informatie

Stars for Europe Once Upon a Star

Stars for Europe Once Upon a Star Stars for Europe Once Upon a Star 2014 The Netherlands Once Upon a Star in Nederland Het thema is gefocust op drie sprookjes: Sneeuwwitje Roodkapje Doornroosje Persactiviteiten 2014 Onderzoek naar najaar-

Nadere informatie

LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER. Communicatieplan

LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER. Communicatieplan LANDELIJKE CAMPAGNE DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER Communicatieplan 1 september 2016 2 1 DE BIBLIOTHEEK MAAKT JE RIJKER Vanaf 24 oktober is overal in Nederland te zien waar de bibliotheek voor staat: wat

Nadere informatie

Laat je zien. Communicatie Seminar Dagvoorzitter Millicent Schepman 1 December 2016

Laat je zien. Communicatie Seminar Dagvoorzitter Millicent Schepman 1 December 2016 Laat je zien Communicatie Seminar Dagvoorzitter Millicent Schepman 1 December 2016 Laat je zien Trudie Siegerink Voorzitter District Communicatie Commissie Opening TITLE 2 Laat je zien Programma van vandaag

Nadere informatie

Haal meer uit facebook

Haal meer uit facebook Haal meer uit facebook Inspiratiedag çavaria 10/03/2018 Michael Van Roosbroeck michael.vanroosbroeck@cavaria.be 0473/755.231 Onderdelen van deze vorming: introductie facebook strategie facebook groepen

Nadere informatie

Handleiding herkenbaarheid GoneWest Provincie West-Vlaanderen

Handleiding herkenbaarheid GoneWest Provincie West-Vlaanderen Handleiding herkenbaarheid GoneWest Provincie West-Vlaanderen Inhoud Situering... 2 Digitaal... 2 Invoer UiTdatabank... 2 Website organisator algemeen... 2 Website organisator evenementenpagina / E-zine...

Nadere informatie

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september.

Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE. jouw sport,, jouw club. 15 t//m 29 september. Stappenplan voor sportservices ##NSW2018 #BEACTIVE jouw sport,, jouw club 15 t//m 29 september www.nationalesportweek.nl ##NSW2018 #BEACTIVE De Nationale Sportweek 2018 In 2018 hebben we iets te vieren:

Nadere informatie

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK MIK KUNST & CULTUUR

KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK MIK KUNST & CULTUUR KLANTTEVREDENHEIDSONDERZOEK MIK KUNST & CULTUUR Waarom Kunst en Cultuur? BELANGRIJKSTE CONCLUSIES Waarom MIK? Beoordeling cursussen 7,7 Redenen voor het kiezen voor kunst & cultuur is volgens de respondenten:

Nadere informatie

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt.

Wat is Highschool? Op de volgende bladzijden hebben we de verschillende programma s uitgewerkt. l o o h c s h g i H O V M@ Wat is Highschool? Op school vergroot je je kennis en leer je vaardigheden binnen verschillende vakken als Nederlands, biologie, wiskunde en geschiedenis. Dat programma is voor

Nadere informatie

Wie we zijn en waar we vandaan komen

Wie we zijn en waar we vandaan komen Wie we zijn en waar we vandaan komen Het Utrechtse Catching Cultures Orchestra is in 2015 ontstaan uit een samenwerking tussen blazersensemble De Tegenwind en de Band Zonder Verblijfsvergunning geleid

Nadere informatie

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers

Projectgroep 8: Briefing. CDE Muziekatelier. Eva Thomas & Silke Lauwers Projectgroep 8: Briefing CDE Muziekatelier Eva Thomas & Silke Lauwers Grafische en digitale media 2013-2014 Inhoud Inleiding...3 1. Logo en huisstijl...4 2. Folder...5 3. Poster zomerworkshop...6 4. Advertentie...7

Nadere informatie

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL Heroes, in het bijzonder voor onze Mathijs, Mike, Koen en Henke. Zolang als het nodig is. Team MMKH DUCHENNE SPIERDYSTROFIE

Nadere informatie