bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling"

Transcriptie

1 trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: *Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer dat een normale hersenontwikkeling ondersteunt.

2 trnd-partners ontdekken de voedingsbehoefte van peuters. In dit trnd-project willen wij: samen met trnd-partners uit Nederland Nutrilon in dit project Onze kleintjes van 1 tot 3 jaar staan centraal in dit project. Daarbij kijken we eens goed naar de voeding die peuters nodig hebben in deze ontwikkelingsfase. Tijdens het eerste levensjaar ontwikkelt je kindje zich razendsnel, maar ook wanneer je kindje 1 jaar wordt gaat deze ontwikkeling net zo hard door. In deze fase is het belangrijk dat hij voldoende voedingsstoffen zoals ijzer en vitamine D binnenkrijgt. een kijkje nemen naar voedingsbehoeftes van peuters en echte Dreumesmelk-kenners worden. Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra leren kennen en de kennis delen. Dat doen we door onze vrienden, familie en bekenden erover te vertellen en het samen met onze kindjes te proeven. Ontdekken. Doorvertellen.... onze meningen en ervaringen in 3 online onderzoeken verzamelen. Op die manier helpen we mee aan de ontwikkeling van Nutrilon Dreumesmelk. Je mening geven. de mening van onze vrienden, familie en Samen met trnd-partners leren we over de extra voedingsbehoefte van peuters en wat Nutrilon hieraan kan bijdragen. Vervolgens delen we onze kennis met vrienden, familie en collega s die ook een kindje hebben! bekenden doorgeven via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Nutrilon Dreumesmelk? Rapporteren. We hebben er zin in!

3 Geen wonder dat peuters iets extra s nodig hebben. Voedingsbehoeftes vanaf 1 jaar. Tijdens de babyfase zie je de ontwikkeling van je kleine voor je ogen gebeuren, maar ook na 1 jaar gaat de ontwikkeling razendsnel door. Vanaf hun eerste verjaardag eten veel kindjes met de pot mee. Door hun snelle ontwikkeling hebben peuters echter een andere voedingsbehoefte dan volwassenen. In vergelijking met een volwassene per kg lichaamsgewicht, heeft je kleine: 5 x meer ijzer 28 x meer vitamine D 4 x meer calcium en 3 x meer zink nodig. Voor bijvoorbeeld de inname van ijzer staat dit per dag gelijk aan: 50g tartaar 2 boterhammen met appelstroop Was je baby eerst volledig afhankelijk, nu kan hij zich al zelf optrekken om te gaan staan en brabbelt hij zijn eerste woordjes. Ineens begrijpt je kindje dat hij op een krukje kan gaan staan om zijn favoriete prentenboek uit de kast te pakken en leert hij wel 25 woorden per maand begrijpen. 100g erwten 1 banaan Wist je bijvoorbeeld dat......de hersenen in de eerste 3 levensjaren per dag gemiddeld 1 gram groeien?...80% van de hersenen is ontwikkeld vóór het 3e levensjaar? Om deze ontwikkeling door te maken is het geen wonder dat ze extra voedingsstoffen nodig hebben. Kinderen tot 4 jaar kunnen vitamine D onvoldoende via de huid opnemen, daarom krijgen ze vaak al extra vitamine D als aanvulling op hun dagmenu. Maar ze hebben dus nog meer nodig! 100g gekookte aardappelen Dat is een flink menu voor onze kindjes, zeker 7 dagen per week. Het is echter wel belangrijk om binnen te krijgen, want ijzer ondersteunt de hersenontwikkeling. Wist je dat......kindjes in de baarmoeder voldoende ijzer meekrijgen voor de eerste 6 maanden van hun leven? Hierna raken deze reserves op en krijgen ze ijzer alleen nog via hun voeding binnen.

4 Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra. In het onderzoekscentrum van Nutricia leert het team van Nutrilon over de invloed van voeding op de ontwikkeling van peuters. Dreumesmelk of koemelk? Zodra je kindje 1 jaar is, mag hij gewone melk drinken. Hoewel dit veel goede voedingsstoffen bevat, is Dreumesmelk precies afgestemd op wat je kleine nu nodig heeft. Vanuit deze kennis is Nutrilon Dreumesmelk ontwikkeld en afgestemd op de voedingsbehoefte van kindjes tussen 1 en 3 jaar. De specifieke samenstelling van Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra zorgt ervoor dat peuters elke dag de juiste voedingsstoffen binnenkrijgen. Vitamines voor ondersteuning van het immuunsysteem Pronutra Pronutra De opbouw van de hersenen en het immuunsysteem duurt minstens 3 jaar, dus onze kleintjes kunnen tot die tijd nog wel wat extra s gebruiken. Omega-3 GOS/IcFOS Vitamines A, C en D IJzer Dreumesmelk Bron van calcium Bron van ijzer Belangrijke vitaminens A, C en D Omega-3 Afgestemd eiwit en zout Halfvolle koemelk Bron van calcium Bevat van nature eiwit en zout Omega-3-vetzuren voor ondersteuning van de hersenontwikkeling IJzer voor ondersteuning van de hersenontwikkeling Wist je dat......je kindje met 2 bekertjes Nutrilon Dreumesmelk per dag, naast een gezond en gevarieerd dagmenu, voldoende ijzer binnenkrijgt?

5 Je trnd startpakket. Hoe verloopt een trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou en je kindje: 1 x verpakking Nutrilon Dreumesmelk 1 x Nutrilon peuterbeker 1 x Nutrilon stapelbeker 1 x projectboek Om uit te delen aan je vrienden, familie, buren en collega s die ook een kindje hebben: Kortingsbonnen voor 5 korting op een pak Nutrilon Dreumesmelk in de Nutricia webshop Brochures met informatie over de ontwikkeling van peuters en Nutrilon Dreumesmelk 10 x Nutrilon peuterbeker 10 x Nutrilon stapelbeker 1 x marktonderzoeksboek om de mening van je vrienden te verzamelen 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken. Neem de tijd om je startpakket open te maken en de inhoud te bekijken. In het projectboekje lees je alle informatie over het project, en leuke weetjes over de voedingsbehoefte van peuters en hun ontwikkeling. Foto s maken. Maak het team van Nutrilon getuige van dit moment en maak gelijk een paar foto s van jou, je kindje en het startpakket. Foto s kun je meesturen met een gespreksbericht of uploaden via de online fotogalerij op zodat we ze op het blog met elkaar kunnen delen. 2 Jouw indruk doorgeven. Uitproberen. Als je je startpakket helemaal hebt uitgepakt en bekeken, is het tijd om je met de informatie uit het pakket te verdiepen in de voedingsbehoefte van je kindje en de rol van voeding op de ontwikkeling van je peuter te ontdekken. Gedurende het project kun je jouw mening via 3 online onderzoeken doorgeven in: Het startonderzoek Het tussenonderzoek Het eindonderzoek Als er een onderzoek klaar staat ontvang je hierover een .

6 3 Nutrilon Dreumesmelk bekendmaken. 5 Uitdelen van informatie. Wanneer je een echte kenner bent geworden op het gebied van de extra voedingsbehoefte van peuters en welke bijdrage Nutrilon Dreumesmelk kan spelen op de ontwikkeling, dan kun je deze kennis delen door bijvoorbeeld: Familie, vrienden, buren en collega s met een kindje te vertellen over het project; Brochures en kortingsbonnen uit te delen aan andere ouders in je omgeving; Foto s te maken wanneer je kindje zelf zijn Dreumesmelk drinkt en deze te delen met familie en vrienden; Samen met andere ouders het marktonderzoeksboekje door te nemen. Door stapelbekers en kortingsbonnen uit te delen aan vrienden en kennissen kun je gemakkelijk een gesprek beginnen over de ontwikkeling van peuters en de rol van Nutrilon hierop, en de kennis delen die jij nu hebt. De mening van je vrienden en kennissen kun je vervolgens doorgeven via een gespreksbericht. Er zijn natuurlijk veel meer leuke en grappige manieren om over Nutrilon te vertellen. Verderop in dit boekje vind je nog enkele ideeën. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Nutrilon. In je startpakket vind je marktonderzoeksformulieren waarmee je andere ouders kunt vragen naar hun mening over Nutrilon. Zo kun je hen meteen leuke en interessante weetjes over de ontwikkeling van hun peuter vertellen! Het team van Nutrilon is ontzettend benieuwd naar onze mening en die van ouders in onze omgeving. Door alle ervaringen door te geven, helpen we Nutrilon bij de ontwikkeling van baby- en kindervoeding! In een gespreksbericht kun je doorgeven met wie je hebt gesproken en waar jullie het over hebben gehad. Een bericht schrijven gaat heel makkelijk: log in op klik op Bericht schrijven en selecteer ons project: Nutrilon. De ingevulde formulieren kun je vervolgens online doorgeven. Log in op klik op Marktonderzoek versturen. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die ook Nutrilon Dreumesmelk uitproberen met hun kindjes. Het projectblog vind je hier: Vragen en opmerkingen over het project kun je het beste per sturen aan ilsa@trnd.nl.

7 Principes van trnd. Dit is de zin die je kunt doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mondreclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open. Een producttest van trnd is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen erover hoort! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Vertel daarom, elke keer dat je met je vrienden tijdens de duur van de test praat, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een speciaal project om het product te testen en bekend te maken. Je mag je vrienden en bekenden in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets verkopen wil. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mondreclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of te overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en bekenden wat je zelf van de producten en van ons vindt. Ook na 1 jaar gaat de ontwikkeling van de hersenen razendsnel door, waarbij Nutrilon Dreumesmelk ondersteunt met extra voedingsstoffen zoals ijzer. Luisteren. Bij mond-tot-mondreclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en bekenden alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en bekenden verzamelt en met ons deelt!

8 Waar vertel je... Als je een echte kenner bent geworden op het gebied van de voedingsbehoefte van je kindje en Dreumesmelk, kun je je inzichten delen met andere ouders. Dat kan op een heleboel manieren, bijvoorbeeld: over Nutrilon Dreumesmelk? Peuterparty. Wanneer jouw kindje of een kindje in jouw omgeving binnenkort zijn 1e verjaardag viert, is dat natuurlijk reden voor een feestje! Het is ook een goede gelegenheid om bij andere ouders te vragen wat zij weten over de specifieke voedingsbehoefte van peuters. Je kunt hen vast een hoop nieuwe informatie vertellen! Met een peuterbeker, brochure en kortingsbon heb je daarnaast een leuk cadeautje om weg te geven. De moeders van yoga en gym. Als je tijdens je zwangerschap aan yoga of gym hebt gedaan, kun je eens een proefsessie met de andere moeders organiseren. Wat weten zij over de voedingsbehoeftes van peuters? Met familie. Wanneer je (schoon)zus, broer of nicht over de vloer komt of als je hen ziet op een familiefeest, kun je ze vertellen hoe jouw kleine zich heeft ontwikkeld de laatste tijd. Wisten zij al dat je kindje extra voedingsstoffen nodig heeft om al deze ontwikkeling te kunnen doormaken? Je kunt ze gelijk uitleggen hoe Dreumesmelk hierbij ondersteunt en ze een brochure of kortingsbon meegeven. Op je werk. Met je collega s hoeft het niet altijd over werk te gaan. Collega s met een kindje kun je gelijk een brochure geven en uitnodigen om eens samen met de kleintjes te komen spelen. In je vriendenkring. Als jouw vrienden ook een kindje hebben, dan kunnen jullie natuurlijk allerlei ervaringen uitwisselen. Geef je vrienden een brochure en een peuterbeker zodat ze Dreumesmelk zelf met hun kindje kunnen uitproberen. Zelf heb je vast nog meer goede ideeën om je kennis over de voedingsbehoeften van peuters te delen. Je kunt andere trnd-partners inspireren op het blog of vertel erover in een gespreksbericht!

9 Online bekendmaken. Ook online zijn er allerlei manier om het verhaal van Nutrilon en jouw kennis te delen. Hier hebben we een paar ideeën op een rijtje gezet: Reviews schrijven. Als Dreumesmelk-kenner kun jij andere ouders die op zoek zijn naar informatie over groeimelk helpen. Dat doe je door een review te schrijven over je ervaringen, bijvoorbeeld op Wehkamp of Bol.com. Zo verspreid je jouw kennis ver buiten jouw directe kennissenkring! Bloggen. Heb je een eigen blog of vind je het leuk om stukjes te schrijven? Dan kun je op websites zoals Yunomi en Mama en zo bloggen over jouw ervaringen tijdens ons project. Hier kun je jouw kennis en tips om de ontwikkeling te stimuleren doorgeven aan andere jonge ouders. Facebook, Twitter en Instagram. Leuke foto s en grappige momenten met je kindje en Nutrilon kun je met vrienden en familie delen via Facebook, Twitter en Instagram. Zo houd je bovendien een leuk online dagboek bij van de ontwikkeling van je peuter. Welke ontwikkelingen zie jij bij je kleine? Doordat je kindje elke dag nieuwe hersenverbindingen aanmaakt, begint hij de wereld om zich heen te ontdekken en te begrijpen. Je kindje gaat zich steeds meer herinneren. Hij herkent bijvoorbeeld een plaatje van iets dat hij al eerder ergens anders heeft gezien. wordt steeds vindingrijker naarmate hij beter kan klimmen. Zo kan hij ineens plekken bereiken waar hij eerder niet bij kon. begrijpt waar geluiden vandaan komen, bijvoorbeeld uit zijn speeltje. Als hij buiten iets hoort, kan hij zelf proberen uit het raam te kijken. leert al veel door simpele huishoudelijke klusjes te doen. Samen de was opvouwen of afwassen stimuleert de motoriek. ontwikkelt sociale vaardigheden tijdens het spelen. leert om zich in te leven in de poppetjes of autootjes waar hij mee speelt. Zo ontwikkelt hij inlevingsvermogen, ook als hij nog niet met andere kindjes speelt. Welke ontwikkelingen zie jij al bij je kindje en kindjes in je omgeving? Als je online iets hebt geplaats over Nutrilon Dreumesmelk, dan kun je de link naar je review, blog of post doorgeven in een gespreksbericht. Dat vind het team van Nutrilon ontzettend leuk om te zien!

10 Zelfstandig leren drinken. Je kindje een handje helpen. Als je kindje rond 10 maanden oud is, kun je hem alvast leren om uit een open beker te drinken. Dat is namelijk goed voor de mondmotoriek. Naast de juiste voeding, kun je de hersenontwikkeling van je kindje op allerlei manieren stimuleren. Met behulp van de volgende tips, leer je je kindje uit een open beker drinken: Je kunt eerst wat water of lauwe thee in de beker doen en je kindje enkele slokjes geven, terwijl je de beker vasthoudt. Hierna kan je kindje zelf oefenen met drinken. Begin met een wat dikkere vloeistof, bijvoorbeeld yoghurt. Hierdoor krijgt je kindje tijd om te slikken. Als dit goed gaat, kan je kindje zijn vertrouwde opvolgmelk uit de beker gaan drinken. Zodra je kindje met Nutrilon Dreumesmelk begint, kun je deze natuurlijk ook in de beker aanbieden! Motoriek. Naarmate er meer hersenverbindingen worden aangemaakt, krijgt je peuter zijn bewegingen steeds meer onder controle. Door je kindje volop de kans te geven om verschillende materialen te voelen, te klauteren en te rollen, stimuleer je zijn motoriek. Taal en muziek. Door samen kinderliedjes te zingen gaat zijn gevoel voor taal met sprongen vooruit. Ook kun je met je kindje dansen en muziek maken, wat goed is voor zijn ritmegevoel. Denkvermogen. Het geheugen van je kindje ontwikkelt zich sterk. Je kunt hem hierbij helpen met simpele memory spelletjes, door bijvoorbeeld een voorwerp weg en terug te toveren. Wist je dat......je Dreumesmelk warm én koud kunt geven? Ben je benieuwd naar meer manieren om de ontwikkeling van je kindje te stimuleren? Kijk op voor tips en ideeën.

11 Het assortiment van Nutrilon groeimelk. Tussen 1 en 3 jaar ontwikkelen de hersenen van je kindje zich enorm. Daarom heeft Nutrilon voor elke fase een passende voeding die je kindje hierbij helpt: 1-2 jaar: Nutrilon Dreumesmelk 4. - Naturel - Vanille - Kant-en-klaar, literpak 2-3 jaar: Nutrilon Peutermelk 5. - Naturel - Vanille - Kant-en-klaar, literpak 3-4 jaar: Nutrilon PeuterPlus melk 6. - Naturel Vragen en antwoorden. Wat is Nutrilon Dreumesmelk? Nutrilon Dreumesmelk is speciale melk aangepast aan de specifieke voedingsbehoeften van de opgroeiende dreumes. Een peuter is volop in ontwikkeling. Om goed te groeien heeft een dreumes speciale voedingsstoffen nodig die horen bij deze leeftijd. Dreumesmelk bevat bouwstoffen voor de groei en ontwikkeling, en extra ijzer en gezonde vetzuren. Hoeveel Nutrilon Dreumesmelk moet mijn kindje per dag drinken? De aanbevolen hoeveelheid melk(producten) per dag is 300ml vanaf 1 jaar. Wanneer je kindje, naast een gezond en gevarieerd dagmenu, twee bekertjes Nutrilon Dreumesmelk drinkt, krijgt hij voldoende ijzer binnen. Wat is het verschil tussen koemelk en Nutrilon Dreumesmelk? De samenstelling van Nutrilon Dreumesmelk is aangepast aan de behoefte van een peuter. Het bevat meer voedingsstoffen dan gewone melk, waaronder extra ijzer voor de hersenontwikkeling, vitamine D, gezonde vetten en Pronutra. Verder bevat het minder eiwitten en zout dan gewone melk. Wat is Nutrilon met Pronutra? Nutrilon met Pronutra is de gepatenteerde mix van van prebiotische vezels en de vitamines A, C en D. Deze vitamines ondersteunen de normale werking van het immuunsysteem. Daarnaast bevat het ijzer, wat een normale hersenontwikkeling ondersteunt. Hoe kan ik overstappen op Nutrilon Dreumesmelk? Je kunt vanaf Nutrilon Standaard 3, halfvolle melk of een ander merk in 1 keer overstappen naar Nutrilon Dreumesmelk. Je hoeft de voedingen niet met elkaar te mengen. Wil je meer weten over Nutrilon Dreumesmelk? Kijk dan even op of op

12 Feiten en getallen. Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra. Dit is de zin die je kunt doorvertellen aan je vrienden: Ook na 1 jaar gaat de ontwikkeling van de hersenen razendsnel door, waarbij Nutrilon Dreumesmelk ondersteunt met extra voedingsstoffen zoals ijzer. Vanaf 12 maanden ontwikkelen kindjes zich razendsnel. Door ervoor te zorgen dat ze voldoende bouwstoffen zoals ijzer binnenkrijgen, ondersteunen we de ontwikkeling. 2 bekertjes Dreumesmelk per dag is een goede aanvulling op het dagmenu van peuters. Belangrijke eigenschappen van Nutrilon Dreumesmelk: Bevat Pronutra. Bevat de juiste mix van belangrijke bouwstenen, zoals ijzer dat de hersenontwikkeling ondersteunt en de vitamines A, C en D welke de ontwikkeling van het immuunsysteem ondersteunen. Vormt een goede aanvulling op een gezond en gevarieerd voedingspatroon. Warm en koud te bereiden. Verkrijgbaar: Bij de bekende supermarkten en drogisterijen. Online, o.a. via Nutricia webshop, Wehkamp en Albert Heijn. Website: Jouw project-checklist. In dit project gaan we aan de slag als echte Dreumesmelkkenners. Hier vind je een checklist van dingen die je de komende 6 weken kunt doen: Startpakket uitpakken en de informatie doornemen. Foto s delen op het projectblog. Gespreksberichten schrijven en doorgeven met wie je hebt gesproken over Nutrilon Dreumesmelk. Marktonderzoek doen in je omgeving en de formulieren doorsturen via mijntrnd. Meepraten en je ervaringen met andere trnd-partners delen op het projectblog. Daarnaast delen we onze mening in 3 onderzoeken, om het team van Nutrilon te helpen bij de ontwikkeling van kindervoeding: Week 2: Startonderzoek. Week 4: Tussenonderzoek. Week 6: Eindonderzoek. Winkeladviesprijs: 11,59 per pak Nutrilon Dreumesmelk (800 gram).

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A8 1013HL Amsterdam

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra

Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra Bevat voedingsstoffen zoals ijzer en vitamines om de ontwikkeling van je kindje, ook na het eerste jaar, te ondersteunen* trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-dreumesmelk

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Gezond eten en bewegen Met de tips in deze folder werk je aan een gezond gewicht voor je kind. Onze adviezen richten zich op gezond eten en drinken, de juiste (eet)opvoeding

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project.

Whiskas brokjes. Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project. trnd projectboek Whiskas brokjes Whiskas bevat alles wat je kat van nature nodig heeft, afgestemd op iedere fase van haar leven. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/whiskas Jouw persoonlijk aanspreekpunt

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Kinderen en een gezond gewicht

Kinderen en een gezond gewicht Kinderen en een gezond gewicht Een kind met een gezond gewicht beweegt makkelijker en ontwikkelt zich lichamelijk beter dan een kind met overgewicht. Bovendien betekent nú overgewicht hebben dat je kind

Nadere informatie

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K.

Vitamines zitten in kleine hoeveelheden in je eten en drinken. Je hebt het halve alfabet aan vitamines: A, B, C, D, E, K. Testlab Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in producten, maar we kunnen ze wel aantonen. Daar

Nadere informatie

Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar

Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar Gezond eten en drinken voor je kind van 1 tot 3 jaar Kinderen vanaf twaalf maanden eten volledig met de pot mee. En ze drinken dan een stuk minder melk. Net als de rest van het gezin dus: drie maaltijden

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-rollpressgo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Infofiche 1. voor jong en oud. Doelstellingen

Infofiche 1. voor jong en oud. Doelstellingen Infofiche 1 Doelstellingen De leerlingen zien in dat iedereen, jong en oud, elke dag voldoende melk en melkproducten moet gebruiken om gezond te blijven. De leerlingen weten dat calcium een belangrijke

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren

Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Direct aan de slag met Baby- en kindergebaren Inhoudsopgave Welkom Blz. 3 Wat zijn baby- en kindergebaren? Blz. 4 Voordat je begint Blz. 5 De eerste gebaren Blz. 6 & 7 Gebaren- tips Blz. 8 Veel gestelde

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting

Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Zwijsen Wielewoelewool, ik ga naar school! Toelichting Inhoud Inleiding 3 Materialen 3 Voor het eerst naar school 4 Doelstelling 4 Opbouw prentenboek en plakboek 4 Werkwijze 5 Ouders 5 2 Inleiding Voor

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts

25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts 25 Ideeën voor (zakelijke) blogposts Als ondernemer heb je vanzelfsprekend al veel kennis en expertise op jouw vakgebied. En meer dan je wellicht zou denken. Waarschijnlijk kun je tot in de lengte der

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Pag. Inleiding 1 Visie 1

Pag. Inleiding 1 Visie 1 Inhoudsopgave Pag. Inleiding 1 Visie 1 1. Het voedingsaanbod 2 1.1 Zuigelingen/flesvoeding 2 1.2 Broodmaaltijd 2 1.3 Broodbeleg 2 1.4 Drinken en keuze dranken 3 1.5 Fruit en groente 3 1.6 Overige tussendoortjes

Nadere informatie

Spreekbeurt, en werkstuk

Spreekbeurt, en werkstuk Spreekbeurt, krantenkring en werkstuk Dit boekje is van: Datum spreekbeurt Datum krantenkring Inleverdatum werkstukken Werkstuk 1: 11 november 2015 Werkstuk 2: 6 april 2016 Bewaar dit goed! Hoe bereid

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

Voedingsrichtlijnen zwangerschap

Voedingsrichtlijnen zwangerschap Voedingsrichtlijnen zwangerschap Hoera! Je bent zwanger. Een nieuwe tijd breekt aan. Wat gaat deze zwangerschap brengen? Hoe zorg je dat je baby goed groeit? Hoe blijf je zelf fit tijdens je zwangerschap?

Nadere informatie

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg

Vitaminen en mineralen. Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies. Jouw gezondheid is onze zorg Vitaminen en mineralen Vraag je Alphega apotheek om meer informatie en advies Jouw gezondheid is onze zorg Inhoud Vitaminen 3 Mineralen 4 Voeding 4 Dagelijkse behoefte 4 Wanneer extra vitaminen gebruiken

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten

Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten www.edusom.nl Opstartlessen Les 3. Familie, vrienden en buurtgenoten Wat leert u in deze les? Een gesprek voeren over familie, vrienden en buurtgenoten. Antwoord geven op vragen. Veel succes! Deze les

Nadere informatie

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar

Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Wat is goede voeding? Aanbevelingen & tips voor kinderen 9 t/m 18 jaar Gezonde leefstijl Ben jij benieuwd hoe je gezond kunt eten? Daar kan de Schijf van Vijf je bij helpen. Door iedere dag producten uit

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu

Goede voeding voor je kind. Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding voor je kind Uitleg over basisvoeding en een dagmenu Goede voeding Dagmenu kind 1 t/m 3 jaar Wat is goede voeding voor kinderen? Door alle beschikbare informatie is het soms lastige te weten

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset

Pure Whey Eiwit - Kennismakingsset Zo ondersteunt Pure Whey Eiwit uw gezondheid Eiwitten zijn belangrijke bouwstoffen voor het lichaam. Ze zijn nodig voor groei, herstel en instandhouding van lichaamscellen en weefsels. Niet voor niets

Nadere informatie

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.

trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd. trnd projectboek Maak je snack Slankie trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slankie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners gaan Slankie verwarmen en bekendmaken In dit

Nadere informatie

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen.

VOORW OORD VOORWOORD. Omwille van de leesbaarheid staat in dit boekje steeds hij, maar je kunt hiervoor natuurlijk ook zij lezen. VOORW OORD VOORWOORD Over dit boekje Alles over gezond eten en bewegen met kinderen van 4 tot 18 jaar? Bij de titel van dit boekje vraag je je misschien af wat een kleuter te maken heeft met iemand die

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie.

Mineralen. Vitamines. Tip: vooral in de zomer kan je daarvan genieten. Tip: denk aan Popeye en zijn spinazie. Testlab Bekijk voordat je begint deel 1 van de film. Er zitten heel veel voedingsstoffen in gezonde producten. Dat hebben jullie in de film gezien. Nou ja gezien? Voedingsstoffen zijn niet zichbaar in

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar

Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Kinderverhoor Je ouders gaan uit elkaar Als je ouders uit elkaar gaan is dat heel ingrijpend. Vaak verandert er nogal wat in je leven. Een rechter wil hierover met je praten tijdens een kinderverhoor.

Nadere informatie

Nationaal schoolontbijt 2016

Nationaal schoolontbijt 2016 Een gezond ontbijt is belangrijk voor elk een ontbijt met een lekker kool glaasje melk goed voor elk eet gevarieerd dat probeert het nationaal school ontbijt je te leren om gezond te eten en hoe je dat

Nadere informatie

Tips voor een goede spreekbeurt

Tips voor een goede spreekbeurt Diabetes?! Een spreekbeurt die je alles vertelt over diabetes: Wat is het? Hoe ontstaat het? En vooral ook: Wat betekent het voor jou, je broer, zus, vader of moeder. Tips voor een goede spreekbeurt Vertel

Nadere informatie

gezond zwanger met vitamines en mineralen

gezond zwanger met vitamines en mineralen gezond zwanger met vitamines en mineralen Vitamines en mineralen: we kunnen geen dag zonder We weten dat we ze elke dag nodig hebben. Maar wat zijn het nu eigenlijk? Vitamines en mineralen zijn voedingsstoffen

Nadere informatie

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag

Desiree Piar 0824864 CMD 1B Docent : James boekbinder Project : vrijwilligers 55+ Doelgroeponderzoeksverslag Doelgroeponderzoeksverslag Interviews Naam: Sharlene Piar Arends leeftijd: 59 Hoe zou jij een tienermoeder helpen als jij een vrijwilliger was? En waarmee zou je een tienermoeder mee helpen? Advies geven

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw

LinkedIn Simpel: Je Profiel. EBoekje voor starters Annet van Betuw LinkedIn Simpel: Je Profiel EBoekje voor starters Annet van Betuw 25 september en 8 oktober 2014 Over dit boekje Dit Eboekje is de weergave van de webinars LinkedIn Simpel: Je Profiel van24 september en

Nadere informatie

Healthiness smoothies

Healthiness smoothies Healthiness smoothies Een smoothie receptenboek met heerlijke healthy smoothies, leuke weetjes, handige tips en trics. Inhoudsopgave Wie, wat, waar, waarom, wanneer Smoothies 3 Sporty smoothie 4 Raw cacao

Nadere informatie

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis

Mijn Hummelboekje. HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Mijn Hummelboekje HOOFDSTUK 1: t Hummelhuis Dit is Hummeltje. Hummeltje kan eventjes niet bij zijn mama en papa wonen, omdat zij nu niet voor hem kunnen zorgen. Daarom komt Hummeltje naar t Hummelhuis.

Nadere informatie

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen.

Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Wil je zwanger worden? In deze folder vind je tips en adviezen. Dit zijn Kelly en Karim. Zij willen graag een kind. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. 1. Kelly en Karim willen over

Nadere informatie

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen

Jobbank Zuiddag 2012. Handleiding voor leerlingen Jobbank Zuiddag 2012 Handleiding voor leerlingen Inhoudstafel Account aanmaken Job zoeken in de jobbank Je wordt aanvaard voor een job Post je job op Facebook Je wordt geweigerd voor een job Een werkgever

Nadere informatie

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+

Opname hulp. Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen. Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ Opname hulp Stap voor stap uitleg over het opnemen van een Babbel - voor kinderen B B Videoverhalen over kinderboeken, voor en door kinderen, 8+ BoekenBabbels DOEL Door het opnemen en plaatsen van korte

Nadere informatie

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS?

Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Gewoon zo! WONEN: HOE ONTMOET JE BUURTBEWONERS? Inhoud WELKE INFORMATIE VIND JE IN DIT BOEKJE? Bladzijde 3 - Waarom een boekje over je buurt? Bladzijde 4 - Ontdek je buurt Bladzijde 6 - Een buurtkaart

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be

Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als. Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be Verantwoord en gezond afslanken? Even simpel als Doe de test & krijg persoonlijk dieetadvies. www.weightcare.nl www.weightcare.be _WeightCare_ABC-105x170_NL_linda.indd 1 2 Bereken hier je BMI! Je BMI (Body

Nadere informatie

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen

Waarom ga je schrijven? Om de directeur te overtuigen week 17 20 april 2015 - Schrijfopdrachten niveau A, les 1 Les 1: Een overtuigende tekst schrijven Beantwoord deze vragen: Een mooie manier om te herdenken 1. Waarom is het volgens jou belangrijk om de

Nadere informatie

De eerste hapjes. Van drinken naar eten

De eerste hapjes. Van drinken naar eten De eerste hapjes Van drinken naar eten Veel ouders kijken ernaar uit: de eerste hapjes van hun kind. Jij ook? Wil je weten hoe je kind went aan vaste voeding, dus aan brood, fruit en warm eten? Deze praktische

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Naam: Welkom op De Leer!

Naam: Welkom op De Leer! Naam: Welkom op De Leer! Basisschool De Leer St. Michielsstraat 6 7255 AP Hengelo 0575-46 17 15 Welkom! Hallo, Je bent nu al bijna vier jaar en dan kom je bij ons in de klas. Nu mag je een paar keer komen

Nadere informatie

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen.

Wat is PDD-nos? VOORBEELDPAGINA S. Wat heb je dan? PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Wat is PDD-nos? 4 PDD-nos is net als Tourette een neurologische stoornis. Een stoornis in je hersenen. Eigenlijk vind ik stoornis een heel naar woord. Want zo lijkt het net of er iets niet goed aan me

Nadere informatie

BOER IN DE BUURT DIT IS HET WERKBOEK VAN:...

BOER IN DE BUURT DIT IS HET WERKBOEK VAN:... BOER IN DE BUURT DIT IS HET WERKBOEK VAN:..................... INLEIDING Dit werkboek hoort bij de website Boer in de buurt (www.boerindebuurt.nl). Op deze website vind je filmpjes, illustraties en opdrachten

Nadere informatie

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang

Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Handleiding Kind in Beeld Kinderopvang Waarom is kinderopvang goed voor mijn kindje. Foto Je bent zwanger. Het is goed om dan al na te denken over kinderopvang van je kindje.. Foto In de kinderopvang zorgt

Nadere informatie

In je kracht. Werkboek voor deelnemers

In je kracht. Werkboek voor deelnemers In je kracht Werkboek voor deelnemers Uitleg Mijn toekomst! Benodigdheden: Werkblad Mijn toekomst! (je kunt het Werkblad meegeven om thuis na te lezen, maar dit is niet noodzakelijk) Voor iedere deelnemers

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind.

Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. Dit zijn Kelly en Karim. Ze willen graag een kind. 1. Kelly en Karim willen over een half jaar zwanger zijn. Kelly en Karim willen zwanger worden. Ze willen graag dat hun kindje straks gezond is. Het is

Nadere informatie

Achtergrondinformatie

Achtergrondinformatie Achtergrondinformatie opdracht 1, module 2, les 7 Vriendschappen Vriendjes spelen een belangrijke rol in het leven van een kind. Kinderen spelen met elkaar en maken plezier. En vriendjes leren van elkaar.

Nadere informatie

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly

Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Waarom Fitness en Het volgen van een dieet Je niet kunnen helpen Om blijvend af te slanken? Eric Eraly Denk aub eventjes na voor je dit hele EBoek afprint. Je dient slechts enkele pagina s af te printen

Nadere informatie

Voor het eerst naar school

Voor het eerst naar school Voor het eerst naar school Welkom op De Wonderboom Uw kind gaat binnenkort voor het eerst naar school. We wensen jullie een fijne tijd toe op De Wonderboom. Dit boekje informeert over verschillende zaken

Nadere informatie

Fantasie is... een wortel met armpjes. (Tessa, 3 jaar) Voedingsbeleid. Het Fantaziehuis. Kinderdagverblijf

Fantasie is... een wortel met armpjes. (Tessa, 3 jaar) Voedingsbeleid. Het Fantaziehuis. Kinderdagverblijf Fantasie is... een wortel met armpjes (Tessa, 3 jaar) Voedingsbeleid Het Fantaziehuis Kinderdagverblijf In ons pedagogisch beleidsplan wordt op dit moment voornamelijk benoemd hoe we eten en niet zozeer

Nadere informatie

Tips voor Taal Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind?

Tips voor Taal Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind? Tips voor Taal Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind? Tips voor Taal Hoe stimuleer je de taalontwikkeling van je kind? Ga op ooghoogte met je kind zitten Door op ooghoogte te gaan zitten tijdens

Nadere informatie

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014

KureghemNet is een project van MAKS vzw. Computerles Programmaboekje sep dec 2014 @ KureghemNet is een project van MAKS vzw Computerles Programmaboekje sep dec 2014 2 Iedereen mee met de PC Heb je nog nooit een computer gebruikt en wil je de basis leren? Zoek je werk of wil je beter

Nadere informatie