Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband"

Transcriptie

1 trnd projectboek Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband Onbezorgd dragen en weggooien trndproject Projectblog: Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

2 trnd-partners ontdekken Libresse Roll.Press.Go. In dit trnd-project willen wij... Samen met trnd-partners mogen we als eerste het Libresse Roll.Press.Go in dit project Roll.Press.Go maandverband van Libresse uitproberen. Met Roll.Press.Go introduceert Libresse een nieuwe manier om je maandverband makkelijk en onbezorgd weg te gooien. Zo kun je je vrij voelen om te doen en laten wat je wilt. samen met trnd-partners uit Nederland Roll.Press.Go Ultra maandverband van Libresse uitproberen. Uitproberen. Libresse Roll.Press.Go maandverband bekendmaken. Eenvoudig, door erover te vertellen en de proefpakketjes aan onze vriendinnen te geven. Doorvertellen. onze mening en ervaringen in drie online onderzoeken delen. Je mening geven. Libresse Roll.Press.Go Ultra Normal Wing maandverband met vleugels Libresse Roll.Press.Go Ultra Normal maandverband Probeer Libresse Roll.Press.Go en deel de proefverpakkingen met je vriendinnen, familie en collega s. de mening van onze vriendinnen doorgeven via gespreksberichten en marktonderzoeksformulieren. Wat vinden zij van Libresse Roll.Press.Go maandverband? Rapporteren. We gaan ervoor!

3 Leef met kracht. Het gemak van Libresse Roll.Press.Go. Libresse gelooft dat vrouwen altijd de kracht hebben om te doen wat ze echt willen. Dankzij het nieuwe wegwerpsysteem van Libresse Roll.Press.Go is wegwerpstress verleden tijd. Vanaf nu kun je je maandverband altijd makkelijk weggooien. Elk maandverbandje van Libresse Roll.Press.Go is omhuld door een wikkel met een innovatieve plakstrip. Deze gebruik je heel simpel: 1. Roll: rol het maandverband op in de losse wikkel van het nieuwe maandverband. 2. Press: druk de zijkanten van de wikkel op elkaar zodat de wikkel het maandverband volledig afsluit. 3. Go: gooi het in de prullenbak of bewaar het in je tas om het op een later moment weg te gooien. Je bent ready to go! Generaties lang heeft Libresse met vrouwen gepraat en zich laten inspireren door hun verhalen en wensen. Hierdoor begrijpen zij de behoeftes, verlangens en aspiraties van vrouwen wereldwijd. In de 21ste eeuw wil Libresse ervoor blijven zorgen dat we durven te dragen wat we willen en doen waar we zin in hebben, ook tijdens de menstruatie. Met het Libresse Roll.Press.Go systeem kun je het verbandje makkelijk, hygiënisch, discreet en geurloos afsluiten en weggooien. Waar en wanneer jij maar wilt!

4 Libresse past zich aan je lichaamsvorm aan. De eigenschappen van Libresse maandverband. Hoe fijn zou het zijn als je maandverband zo comfortabel zit dat je er niet eens meer aan denkt? Daarom creëerde Libresse het SecureFit model. De onderscheidende elementen van Libresse maandverband worden aangegeven aan de hand van diverse iconen op de verpakking. Hieronder vind je de belangrijkste eigenschappen op een rij. Zacht Superabsorberend Voorzijde Absorptie. Op alle verpakkingen van Libresse staan druppels afgebeeld die het absorptievermogen van het maandverband aangeven. De druppels geven aan of het maandverband weinig of heel veel vocht absorbeert. Achterzijde Ademend Ademende onderkant. Voor de onderkant van het maandverband wordt een dun plastic laagje met zeer kleine gaatjes gebruikt. Dat materiaal houdt vocht tegen en laat tegelijk lucht en warmte door. Een ademende onderkant is belangrijk om teveel vochtigheid en warmte tegen te gaan. Libresse Roll.Press.Go maandverband met SecureFit vormt zich naar jouw lichaam en blijft op zijn plaats. Door de duidelijke voor- en achterkant van het maandverband is het risico op doorlekken minimaal. Hierdoor geeft het goede bescherming en comfort, en kun je onbezorgd op pad. Toplaag. Om irritatie te voorkomen moet de toplaag van maandverband zo zacht mogelijk zijn voor je huid. Het katoenzachte materiaal dat Libresse als toplaag gebruikt, voelt comfortabel aan en heeft een fijn patroon.

5 Nieuwe verpakking. Body-balanced ph. De ph-waarde van je huid is belangrijk voor de hydratatie en zachtheid ervan. Een goede ph-waarde beschermt je huid ook tegen irritatie en infecties. Die ph-waarde laag (zuur) houden, helpt de ontwikkeling van bacteriën tegen te gaan. Libresse producten helpen om je zuurgraad optimaal te houden. Alle producten van Libresse hebben een nieuwe verpakking gekregen. Zo kun je je favoriete product nog makkelijker terugvinden in het schap. Hieronder vind je de oude en de nieuwe verpakking. Zie jij de vier grote verschillen? SecureFit. Dankzij de flexibele pasvorm blijft Libresse maandverband goed zitten en beweegt het mee met je lichaamsvormen. Ongeparfumeerd. Elk type maandverband van Libresse is ongeparfumeerd. Dermatologisch getest. Alle afzonderlijke materialen die zijn verwerkt in Libresse maandverband zijn dermatologisch getest. Laten we onze meningen over de nieuwe verpakking van Libresse verzamelen. Vertel op het blog wat jij ervan vindt. De vier verschillen: 1. Logo 2. Kleur 3. Roll.Press.Go icoon 4. Roze lint

6 Je trnd startpakket. Hoe verloopt dit trnd-project? Aan het begin van dit trnd-project ontvang je als geselecteerde deelnemer een startpakket, met daarin: Voor jou: 1 x projectboek met belangrijke informatie 1 x proefpakketje waarmee je Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband kunt uitproberen 1 x bon voor een gratis enkelpak Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband naar keuze 1 Uitpakken en foto s maken. Uitpakken. Als eerste kun je in alle rust je startpakket uitpakken, de Libresse proefpakketjes bekijken en dit projectboek nog eens goed doornemen. Foto s maken. Maak iedereen getuige van dit moment door gelijk een paar foto s van jou en de Libresse producten uit het startpakket te maken. Foto s kun je meesturen in een gespreksbericht of uploaden via het blog en verschijnen in de online fotogalerij! Om uit te delen aan jouw vriendinnen: proefpakketjes met Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband en een bon voor 50% korting op een enkelpak Libresse Ultra maandverband naar keuze kortingsbonnen voor 50% korting op een enkelpak Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband naar keuze 1 x marktonderzoeksboek om de mening van je vriendinnen te verzamelen 2 Jouw indruk doorgeven. Uitproberen. Zodra je ongesteld bent, kun je direct beginnen en Libresse Roll.Press.Go maandverband uitproberen. Als je eenmaal bent begonnen met uitproberen, kun je jouw mening via drie online enquêtes doorgeven: Het startonderzoek aan het begin van het project Het tussenonderzoek halverwege het project Het eindonderzoek aan het einde van het project Als er een onderzoek klaar staat ontvang je hierover een .

7 3 Libresse Roll.Press.Go bekendmaken. 5 Uitdelen van samples. Als je overtuigd bent van Libresse Roll.Press.Go maandverband, maak het dan samen met de andere projectdeelnemers bekend. Dit kun je doen door: Vriendinnen, collega s en familie over het project te vertellen; Proefpakketjes uit te delen aan vriendinnen; Libresse Roll.Press.Go te demonstreren aan je vriendinnen zodat je hen kan helpen om ook makkelijker hun maandverband weg te gooien. Geef je vriendinnen een proefpakketje om Libresse Roll.Press.Go maandverband uit te proberen en deel de informatie die jij als ambassadeur voor Libresse nu hebt. Op die manier kun je het Roll.Press.Go maandverband tegelijkertijd met elkaar uitproberen en in de loop van het project tips en ervaringen uitwisselen. De mening van je vriendinnen kun je vervolgens doorgeven via gespreksberichten. Er zijn natuurlijk veel meer manieren om over Libresse te vertellen. Verderop in dit projectboekje vind je nog enkele ideeën. 6 Marktonderzoeksresultaten doorgeven. 4 Gespreksberichten schrijven. Het team van Libresse kan waarschijnlijk veel leren van onze gesprekken met vriendinnen en bekenden. Daarom is het belangrijk om regelmatig een gespreksbericht te schrijven. In dit stadium word jij marktonderzoeker voor Libresse. De meningen van jouw vriendinnen en bekenden zijn namelijk erg nuttig voor de ontwikkeling van Libresse. Met de marktonderzoeksformulieren uit het startpakket kun je hen vragen naar hun mening over Libresse Roll.Press.Go. De ingevulde formulieren kun je doorgeven in mijntrnd onder het kopje marktonderzoek versturen. In een gespreksbericht kun je doorgeven met wie je hebt gesproken, waarover jullie het hebben gehad en wat zij van Libresse vinden. Log in op mijntrnd en klik op bericht schrijven om een gespreksbericht te schrijven. Hoe meer feedback we verzamelen, hoe beter wij het team van Libresse kunnen vertellen wat we met elkaar bereikt hebben. Op ons projectblog worden alle vragen beantwoord en vind je veel leuke tips, commentaren en discussies van andere trnd-partners die ook Libresse uitproberen. Vragen en opmerkingen over het project kan je het beste per sturen naar ilsa@trnd.nl.

8 Principes van trnd. Dit is de zin die je kunt doorvertellen: Wij zijn open en eerlijk over succesvolle mond-tot-mond reclame. Dit kunnen we alleen zijn als we ons houden aan bepaalde principes. Als deelnemer aan een producttest ben je verplicht om hiervan op de hoogte te zijn en je hieraan te houden. Open. Een trnd-producttest is niet geheim. Sterker nog, wij willen dat iedereen er van weet! trnd is altijd duidelijk over de boodschap en het doel van de producttest. Daarom ben je verplicht om, elke keer dat je met je vrienden praat over de test, te melden dat het wordt georganiseerd door trnd en dat je meedoet aan een mond-tot-mond reclamecampagne. Je mag je vrienden en kennissen in geen geval iets voorwenden. Je bent geen verkoper die de deurbel laat rinkelen en iets wil verkopen. Wees daarom altijd open en eerlijk en laat vooral je eigen mening over het product horen. Eerlijk. Eigenlijk vanzelfsprekend, maar vandaag de dag uitzonderlijk: alleen eerlijke mond-tot-mond reclame werkt. Dat betekent dus ook dat je niks hoeft te verbergen of de overdrijven. Vertel altijd eerlijk aan je vrienden en kennissen wat je zelf van de producten en van ons vindt. Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband vormt zich naar je lichaam, beweegt met je mee en kun je altijd makkelijk weggooien. Luisteren. Bij mond-tot-mond reclame gaat het er natuurlijk niet om dat je je vrienden en kennissen alleen maar jouw mening vertelt. Zij zullen zich, dankzij jouw enthousiasme, ook een eigen mening vormen over het testproduct. En die mening willen wij ook graag weten! Wij kijken ernaar uit dat je de opinie van je vrienden en kennissen verzamelt en met ons deelt!

9 Hoe vertel je vriendinnen over Roll.Press.Go? De voordelen van ongesteld zijn: Natuurlijk ken jij je vriendinnen het beste en weet je zelf wanneer je met ze kan praten over de maandelijkse periode. Er zijn veel gelegenheden om erover te beginnen, al is dat niet altijd gemakkelijk. Hier delen we een aantal tips over hoe we met elkaar kunnen praten over Libresse Roll.Press.Go en de maandelijkse cyclus. Je menstruatie herinnert je eraan dat je een vrouw bent. Tenslotte kunnen alleen vrouwen ongesteld worden. Ongesteld zijn betekent meestal ook dat je vruchtbaar bent. Dat vinden we wel een applausje waard. Proefpakketjes weggeven. De proefpakketjes uit het startpakket zijn het ideale middel om een gesprek met je vriendinnen te beginnen over het nieuwe maandverband van Libresse. Stop er een paar in je tas en deel ze uit wanneer je bijvoorbeeld samen een kop koffie drinkt of uit eten gaat. Organiseer een meidenavond. Houd je graag gezellige meidenavonden met je vriendinnen? Dan kun je ze vertellen over Libresse Roll.Press.Go en gelijk een proefpakketje cadeau geven, zodat ze het zelf kunnen proberen. Voorbereid op je werk. Als je je collega s vertelt dat je meedoet aan een project bij trnd, geef de dames dan meteen een proefpakketje mee. Ze zullen je nog heel dankbaar zijn! De beste ideeën om je vrienden en bekenden over Libresse te vertellen, heb je waarschijnlijk zelf. Deel daarom jouw acties om Libresse bij familie, vriendinnen en collega s bekend te maken op het blog en in gespreksberichten. Volgens de Indianen komen we tijdens onze menstruatie meer in contact te staan met de natuur. Onze intuïtie versterkt en we zijn gevoeliger voor onze omgeving. Je lichaam benadrukt vrouwelijkheid rond de menstruatie: de huid lijkt zachter, het haar wordt voller en borsten kunnen wel een cupmaat groter worden. Bij veel vrouwen gaat het libido tijdens deze dagen omhoog, wat kan zorgen voor spannende momenten. Menstruatie zorgt voor een natuurlijke reiniging van je lichaam, doordat bacteriën binnen je voortplantingsstelsel worden weggespoeld en overtollig ijzer wordt uitgescheiden. Ongesteld zijn is de perfecte periode om opgebouwde frustraties te uiten. Volgens Chinese geneeskunde is dit zelfs hartstikke gezond: pre-menstruale syndroom (PMS) wordt gezien als stilstaande energie (dit noemen ze Qi ). Je menstruatie zorgt ervoor dat dit weer in beweging komt. Huil dus gewoon als je daar behoefte aan hebt, het lucht alleen maar op. Je kunt je menstruatie als perfect excuus gebruiken om belangrijke beslissingen even uit te stellen.

10 De geschiedenis van Libresse. Libresse heeft er altijd naar gestreefd om vrouwen te helpen hun hart te volgen en hun dromen waar te maken. Hoe Libresse vrouwen heeft geholpen met en tijdens hun menstruatie lees je hier: 1970: Flower power en wijde broeken. Libresse komt met de Anatomic! Het is het eerste maandverband dat perfect aansluit op het lichaam, met extra vulling in het midden. Ideaal om onder je spijkerbroek met wijde pijpen te dragen! 1940: improvisatie na de oorlog. Vrouwen gaan buitenshuis werken om zelf geld te verdienen en kunnen nu hun maandverband kopen. Het eerste wegwerpmaandverband van crêpepapier komt op de markt onder de naam Mimosept. Rond de kern van het verband zit een netje waarvan je de uiteinden zelf moet knopen. Het maandverband moet je vastmaken aan een gordeltje om de heupen. 1980: kleiner en met vleugels. Het uitgangspunt van Libresse is altijd de lifestyle van vrouwen geweest. Omdat een gigantisch pak maandverband niet zo handig is als je gaat discorolschaatsen, lanceert Libresse het individueel verpakte maandverband. Om altijd en overal bij de hand te hebben. Ook introduceert Libresse de eerste maandverbandjes met vleugels. 1950: opbouwen en ontdekken. Libresse neemt de eerste automatische knoopmachine in gebruik. Een echte doorbraak voor de productie van maandverband! Andere producenten leggen de knopen nog handmatig of verkopen hun producten zonder knopen, terwijl bij Libresse mooi geknoopt maandverband vlotjes van de band rolt. 1990: ieniemini maandverband. Ja hoor, het is gelukt: Libresse komt met een heel dun maandverband van slechts drie millimeter dik met extreem absorberend vermogen. Een nieuwe absorptietechnologie, Efficapt, genaamd maakt dit allemaal mogelijk. 1960: revolutionaire ontwikkelingen. SCA, het moederbedrijf van Libresse, heeft schuimrubberen plakstroken uitgevonden die het verband op zijn plaats houden. Een speciaal gordeltje is dus verleden tijd. Er wordt ook een droge toplaag toegevoegd aan het verband waardoor het beter werkt. Een revolutionaire doorbraak die ongeveer gelijk komt met de ontdekking van de pil! 2000: strings worden hip. Vrouwen willen strings dragen en Libresse komt met enkele baanbrekende ideeën, zoals het allereerste maandverband en inlegkruisje voor strings. Daarnaast komt Libresse ook met speciaal maandverband voor de nacht: Libresse ultra goodnight. De slimme vormgeving zorgt ervoor dat het maandverband perfect past en doorlekken tijdens de nacht voorkomt. 2010: zekerheid en vertrouwen. Libresse producten zijn ontworpen om perfect te passen en je bewegingen te volgen. Het idee van Libresse: hoe beter de pasvorm, hoe beter jij je voelt. De producten volgen je lichaamsbewegingen en verschuiven niet.

11 Niet alle dagen zijn gelijk. Elke maand worden vrouwen ongesteld. Toch is het voor elke vrouw een unieke ervaring. De één heeft er meer last van dan de ander, en ook kan dit per maand verschillen. Je behoefte aan bescherming kan dus wel eens variëren. Voor elke behoefte heeft Libresse een passende bescherming: Libresse Light inlegkruisjes. Tussen de periodes door of tegen het einde van je menstruatie zijn de Libresse Light inlegkruisjes geschikt. Deze zijn ongeparfumeerd, beschermen je ondergoed en helpen je elke dag droog en fris te voelen. Voor elk type ondergoed is er een speciaal inlegkruisje: Tijdens je menstruatie. In deze fase zijn alle soorten Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband geschikt. De druppelindicator op de verpakking helpt bij het kiezen van een maandverband met het juiste absorptievermogen voor jou. Libresse Micro inlegkruisje: s Werelds kleinste inlegkruisje, past in elk type ondergoed. Libresse SoSlim inlegkruisje: Het ultradunne inlegkruisje dat in elk type ondergoed past. Per stuk verpakt en dus discreet mee te nemen. Libresse String inlegkruisjes: Special voor string ondergoed. Comfortabel slapen. Speciaal voor de nacht heeft Libresse Ultra Goodnight maandverband. Een wat langer maandverband met vleugels en een extra absorberende kern dat doorlekken helpt voorkomen. Zo kun je gerust genieten van je nachtrust. Extra frisheid. Libresse Normal Deo Fresh inlegkruisjes zijn licht geparfumeerd, voor extra frisheid tijdens de lichtere dagen of tussen twee menstruatieperiodes door. Lichtere dagen. Voor de lichtere dagen van je menstruatie kun je Libresse Normal, Long of Extra Long inlegkruisjes gebruiken. Ze zijn ongeparfumeerd en het CurveFit model zorgt ervoor dat het inlegkruisje de bewegingen van je lichaam volgt. Ook geschikt voor als je verwacht ongesteld te worden, maar niet precies weet wanneer. Je cyclus bijhouden. Met de Periodical app van Libresse kun je je menstruatie op je iphone bijhouden. Daarnaast kun je de app ook gebruiken om te zien hoe je cyclus aansluit op je andere plannen. Zo ben je altijd goed voorbereid. Ga naar om de app te downloaden.

12 Vragen en antwoorden. Feiten en getallen. Wanneer kan ik de Roll.Press.Go wikkel gebruiken? De wikkel kun je gebruiken om je maandverband makkelijker weg te gooien, als alternatief voor een weggooizakje of velletjes toiletpapier. Kan ik de Roll.Press.Go wikkel veilig en hygiënisch gebruiken? Dankzij de plakstrip aan de zijkanten van de wikkel kun je het gebruikte maandverband afgesloten verpakken. Zo blijft het geurloos, lekt het niet en gooi je het onbezorgd weg zodra het kan. Waarom heeft Libresse de verpakkingen veranderd? Libresse wil dat jij makkelijk jouw favoriete producten kan kiezen. Daarom is er bij de nieuwe verpakking op gelet dat het nog duidelijker is wat het product voor je doet. Waarom heeft Libresse maandverband een gleufje aan de achterzijde? Libresse maandverband heeft een specifieke voor- en achterkant. Door de split in de achterzijde vormt het maandverband zich beter naar je lichaam en volgt daardoor de bewegingen van je lichaam op een comfortabele en veilige manier. Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband. De zin die je kunt doorvertellen aan je vriendinnen: Libresse Roll.Press.Go Ultra maandverband vormt zich naar je lichaam, beweegt met je mee en kun je altijd makkelijk weggooien. Belangrijke eigenschappen: Makkelijker weg te gooien met Roll.Press.Go Flexibele pasvorm dankzij SecureFit Snelle absorptie daar waar nodig Ongeparfumeerd Verkrijgbaar bij: alle grote supermarkten en drogisterijen. Website Libresse: Facebook Libresse: Winkeladviesprijs: Libresse enkelpak maandverband 2,39 Is er latex verwerkt in Libresse maandverband? Nee, er is geen latex verwerkt in Libresse maandverband. Alle maandverbandproducten zijn opgebouwd uit een absorberende kern en oppervlaktemateriaal (het toplaagje polypropyleen aan de bovenkant en polyethyleen aan de onderkant). De absorberende kern bestaat uit pulp en SAP (Super Absorberende Polymeer).

13 Jouw aanspreekpartner bij dit trnd-project: 2014 trnd Asterweg 17A HL Amsterdam

Voor dagelijkse frisheid en comfort

Voor dagelijkse frisheid en comfort trnd projectboek Libresse inlegkruisjes: Voor dagelijkse frisheid en comfort trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-inlegkruisjes Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet.

Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trnd projectboek Libresse inlegkruisjes met CurveFit Volgen de lijnen van je lichaam en verschuiven niet. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-curvefit Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed

Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trnd projectboek Libresse Multistyle inlegkruisjes Eén inlegkruisje voor elk type ondergoed trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-multistyle Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum

de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trnd projectboek Smint Chewing Gum: de verfrissing van Smint nu ook in kauwgum trndproject Projectblog: www.trnd.nl/smint Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners maken

Nadere informatie

Kom snel weer in beweging met Enzymen

Kom snel weer in beweging met Enzymen trnd projectboek Kom snel weer in beweging met Enzymen trndproject Projectblog: www.trnd.nl/enzymkracht Op jouw verzoek je eigen projectboek over enzymen Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming

Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trnd projectboek Libresse maandverband Voorkom doorlekken door de drievoudige bescherming trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-triple-protection Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula.

Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. trnd projectboek Libresse Dailyfresh inlegkruisjes met ProSkin Formula. Beschermt naast je ondergoed ook de gevoelige huid van je V-zone. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse-dailyfresh Jouw persoonlijke

Nadere informatie

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek

JAN Magazine. Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek JAN Magazine Een glossy vol diepgang, echte verhalen en inspiratie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/jan Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners helpen

Nadere informatie

Houdt je droog en zit comfortabel

Houdt je droog en zit comfortabel trnd projectboek Libresse ultra normal maandverband: Houdt je droog en zit comfortabel trndproject Projectblog: www.trnd.nl/libresse Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Verschillende kleuren in één was.

Verschillende kleuren in één was. trnd projectboek Slimme Reus: Verschillende kleuren in één was. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/slimme-reus Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners proberen Slimme

Nadere informatie

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties.

Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trnd projectboek Ziggo WifiSpots: Onbeperkt Wi-Fi buitenshuis op zo n één miljoen locaties. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/ziggo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Edet vochtig toiletpapier

Edet vochtig toiletpapier trnd projectboek Edet vochtig toiletpapier Voor een schoon en fris gevoel na elk toiletbezoek trndproject Projectblog: www.trnd.nl/edet Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Tempo Tissue Box en Tempo Regular

Tempo Tissue Box en Tempo Regular trnd projectboek Tempo Tissue Box en Tempo Regular Zachte en sterke zakdoekjes, waar je ook bent. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-tissues Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker

NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd projectboek NALU De fruitige, caloriearme energiedrank voor een frisse opkikker trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nalu Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl We ontdekken Nalu

Nadere informatie

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek

VARTA batterijen. specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek VARTA batterijen specifieke energie voor verschillende apparaten. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/varta Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners krijgen

Nadere informatie

Vichy Dercos Neogenic:

Vichy Dercos Neogenic: trnd projectboek Vichy Dercos Neogenic: Jouw behandeling voor zichtbaar voller haar. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/vichy Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier.

Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. trnd projectboek Scottex Vochtig toiletpapier trndproject Voor frisheid en een zacht gevoel na het gebruik van droog toiletpapier. Projectblog: Je persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: mirthe@trnd.nl

Nadere informatie

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek

Tempo Complete Care. Verzacht jouw verkoudheid. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Tempo Complete Care Verzacht jouw verkoudheid trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo-complete-care Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken vernieuwde

Nadere informatie

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling

bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling trnd projectboek Nutrilon Dreumesmelk met Pronutra bevat ijzer, dat de hersenontwikkeling van peuters ondersteunt *. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij

Nadere informatie

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek

Olvarit Friends. Groentevriendjes voor het leven! trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Olvarit Friends Groentevriendjes voor het leven! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvaritfriends Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl trnd-partners ontdekken de

Nadere informatie

Biotherm Aquasource Gel

Biotherm Aquasource Gel trnd projectboek Biotherm Aquasource Gel Verfrissende en hydraterende verzorging voor een stralende huid. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/biotherm Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut.

Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trnd projectboek Mug Cake van Dr. Oetker: Cake uit de microgolf, klaar in 1 minuut. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/mugcake Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen.

Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trnd projectboek Zalando Eenvoudig online de nieuwste mode shoppen. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/zalando Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: axeline@trnd.be trnd-partners shoppen online

Nadere informatie

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek

Braun CoolTec. Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Braun CoolTec Het 1ste scheerapparaat ter wereld met actieve koeltechnologie. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/braun-cooltec Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl

Nadere informatie

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog

UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK. PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING VOOR EEN DROGE & GEVOELIGE HUID DERMALEX PROJECT BOEK 2014 PROJECTBLOG www.dermalex.be/projectblog Consumenten maken kennis met Dermalex verzorging & hygiëne In dit project

Nadere informatie

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER.

Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER. Pampers Baby-Dry MET 3 ABSORBERENDE KANALEN VOOR EEN DROGERE & COMFORTABELE LUIER www.pampersambassadors.be Welkom Jouw startpakket Naast dit projectboek, vind je in jouw startpakket: Beste mama s en papa

Nadere informatie

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet

Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet trnd projectboek Hansgrohe Raindance Select E 120 3jet Drie verschillende douchestralen met één druk op de knop. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/hansgrohe Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd:

Nadere informatie

Tempo is er altijd voor je

Tempo is er altijd voor je trnd projectboek Sterk en zacht op ieder moment Tempo is er altijd voor je trndproject Projectblog: www.trnd.nl/tempo Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners testen Tempo

Nadere informatie

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen.

Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd projectboek CEWE PhotoGurus Een makkelijke manier om foto s te bewaren in mooie fotoverhalen. trnd-project Projectblog: www.trnd.nl/cewe Jouw contactpersoon bij trnd: fynn@trnd.nl Omdat herinneringen

Nadere informatie

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel.

isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trnd projectboek isla Verzorgt en beschermt je stem en keel. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/isla Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners ontdekken isla en maken het

Nadere informatie

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies.

Soft. Droogheid waarop u kunt vertrouwen. Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Soft Dry & Discreet Droogheid waarop u kunt vertrouwen Attends Soft. Droge en Discrete inleggers voor licht tot zwaar urineverlies. Geniet van meer zelfvertrouwen en comfort. In het verleden was incontinentie

Nadere informatie

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje.

Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trnd projectboek Lassie rijke Roerbak risotto: Een Italiaanse klassieker in een modern jasje. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/lassie Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: fynn@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen.

VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/ /2500/V1. Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. VOELJEZEKERMETMOLIMED-FORMEN/2011.09/2500/V1 Voel je zeker met Moli for men. De oplossing bij urineverlies voor mannen. Mannen zijn anders: Moli for men, de anatomisch gevormde productlijn speciaal ontworpen

Nadere informatie

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014

! LERAREN HANDBOEK!!! 1e Editie, 2014 LERAREN HANDBOEK 1e Editie, 2014 1. Je eerste Workshop Om te beginnen In dit Leraren Handboek vind je een paar tips en tricks die je kunnen helpen bij het voorbereiden van je workshop. Als je nog nooit

Nadere informatie

Plenty Easypull Mobile

Plenty Easypull Mobile trnd projectboek Plenty Easypull Mobile Blijft staan waar je m neerzet! trndproject Projectblog: www.trnd.nl/plenty Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: kittie@trnd.nl trnd-partners testen Plenty

Nadere informatie

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender.

Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd projectboek CEWE Fotoservice app Maak snel en makkelijk een persoonlijke fotokalender. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/cewe-fotoservice Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: ilsa@trnd.nl

Nadere informatie

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies.

Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Voel je zeker met MoliMed. De oplossing bij licht urineverlies. Omdat elk leven en ieders behoefte anders is, biedt de MoliMed serie altijd een passende oplossing bij urineverlies. MoliMed gaat om meer

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassadeurs Club Projectboek Ambassadeurs Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassadeurs project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar

Werkblad. Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Werkblad Les 1 Jouw droom wordt zichtbaar Korte cursus Politica op social media Met jouw ideeën en jouw waarden heb jij alles in handen om mee te bouwen aan het welzijn en geluk van mensen in jouw gemeente,

Nadere informatie

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten

Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trnd projectboek Olvarit mijn eerste hapjes leert je kindje gezond eten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/olvarit t Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl ne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club

Projectboek. Antikal Fresh. verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur. Ambassador Club Projectboek Ambassador Club Antikal Fresh verwijdert kalkaanslag met de frisse geur van Ambi Pur WELKOM IN DIT PROJECT Welkom in ons Ambassador project met Antikal Fresh In dit project willen we......

Nadere informatie

Waarde-volle zorg is ook nog JONG!

Waarde-volle zorg is ook nog JONG! Waarde-volle zorg is ook nog JONG! LOC maakte een nieuwe visie op de zorg. Die heet Waarde-volle zorg. Allerlei mensen herkennen zich daar in. Dat komt doordat die gaat over dingen die voor ons allemaal

Nadere informatie

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek

Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Always in charge! 3 uur extra gesprekstijd met de Mobiele Oplader van Duracell trndproject Projectblog: www.trnd.nl/duracell Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl

Nadere informatie

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra

Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra trnd projectboek Nutrilon Opvolgmelk met Pronutra Ontdek hoe Nutrilon is verrijkt met meer dan 100 jaar Nutricia kennis en haar producten continu verbetert trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nutrilon-opvolgmelk

Nadere informatie

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje.

Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd projectboek Mentos Gum De verfrissende kauwgum in een handig doosje. trnd project Projectblog: www.trnd.nl/mentos-gum Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.com We proberen als eersten

Nadere informatie

Vrienden kun je leren

Vrienden kun je leren Vrienden kun je leren Hallo! Wij zijn Reinder en Berber, en wij hebben de afgelopen maanden hard gewerkt om dit boekje te maken, speciaal voor jongeren met het syndroom van Asperger. Hieronder vind je

Nadere informatie

Waar een wil is, is een Weg!

Waar een wil is, is een Weg! 5 tips om moeiteloos voor jezelf te kiezen en een stap te zetten. Waar een wil is, is een Weg! - Lifecoach http://www.facebook.com/arlettevanslifecoach 0 Je bent een ondernemende 40+ vrouw die vooral gericht

Nadere informatie

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek

NESCAFÉ Dolce Gusto. Koffievariatie op zijn lekkerst. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek NESCAFÉ Dolce Gusto Koffievariatie op zijn lekkerst trndproject Projectblog: www.trnd.nl/dolce-gusto Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners maken Dolce

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando

trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando trnd project LAAT JE STIJLVOL VERRASSEN en shop online bij Zalando 1 Wow! Echt ongelooflijk de online shop van Zalando. Heel netjes en vooral erg toegankelijk voor iedereen, zelfs als je niet zo goed bent

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster

Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster Projectboek Ambassadeurs Club Swiffer Vloerreiniger en Duster om haren en stof makkelijker* te vangen * Dan met een stofzuiger / katoenen stofdoek. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs maken kennis met Swiffer-producten

Nadere informatie

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur.

Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trnd projectboek Becel Keuken Gemaakt met een unieke mix van 3 plantaardige oliën uit de natuur. trndproject Projectblog: www.trnd.nl/becel Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: seline@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website: Uw discretiekaart (0311)

N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE Sint-Renelde. Bezoek onze website:  Uw discretiekaart (0311) helpt helps genezen. healing. N.V. PAUL HARTMANN S.A. Paul Hartmannlaan, 1 BE - 1480 Sint-Renelde Bezoek onze website: www.hartmann.be Uw discretiekaart 088 013 8 (0311) Met vol vertrouwen vooruit! MoliMed

Nadere informatie

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S

2 Ik en autisme VOORBEELDPAGINA S 2 Ik en autisme In het vorige hoofdstuk is verteld over sterke kanten die mensen met autisme vaak hebben. In dit hoofdstuk vertellen we over autisme in het algemeen. We beginnen met een stelling. In de

Nadere informatie

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek

Yokebe. De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel. trndproject. trnd projectboek trnd projectboek Yokebe De natuurlijke maaltijdshake om gewicht te verliezen zonder hongergevoel trndproject * *Indien bereid met lactosevrije melk Projectblog: www.trnd.be/nl/yokebe Jouw persoonlijke

Nadere informatie

Nieuwsbrief CliëntAanZet

Nieuwsbrief CliëntAanZet Nummer 7 September 2014 Van de redactie Hallo, Hier weer een nieuwe nieuwsbrief CliëntAanZet. Heb je een leuk idee voor deze nieuwsbrief? Of wil je misschien zelf iets schrijven? Stuur een bericht naar:

Nadere informatie

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM

De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM 88 % van het verplegend personeel bevestigt de voordelen voor de gezondheid van de huid1 De nieuwe TENA Slip en TENA Comfort met ConfioAirTM Ademend voor een gezonde huid www.tena.nl Gezonde huid voor

Nadere informatie

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou!

DEEL 1. WERKBOEK 5 Eigen keuze. 2015 Monique van Dam YOU: De keuze is aan jou! DEEL 1 1 WERKBOEK 5 Eigen keuze Inhoud 2 1. Hoe zit het met je keuzes? 3 2. Hoe stap je uit je automatische piloot? 7 3. Juiste keuzes maken doe je met 3 vragen 9 4. Vervolg & afronding 11 1. Hoe zit het

Nadere informatie

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek

NESTLÉ L ATELIER. Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje. trnd project. trnd-projectboek trnd-projectboek NESTLÉ L ATELIER Zwitserse chocolade met een unieke ervaring in ieder blokje trnd project Projectblog: www.trnd.nl/nestle-latelier Jouw persoonlijke aanspreekpunt bij trnd: florine@trnd.nl

Nadere informatie

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen?

Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Hoe kunt u met minder geld toch de kwaliteit van dienstverlening waarborgen voor kwetsbare doelgroepen? Visie tafelleider: Met minder geld hetzelfde of misschien zelfs meer doen. Dat is de grote uitdaging

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft!

150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft! Scott de Jong http://www.positiefleren.nl - 1 - Je leest op dit moment versie 2.0 van het Ebook: 150 Tips om kinderen te laten zien dat je om ze geeft.

Nadere informatie

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT-

BOEK UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- UW DAGELIJKSE LICHAAMSVERZORGING DIE DE DROGE EN GEVOELIGE HUID HERSTELT EN INTENSIEF HYDRATEERT* DERMALEX PROJECT- BOEK 2015 DERMATOLOGISCH GETEST GEVOELIGE HUID HYPOALLERGEEN PARFUM** PROJECTBLOG http://dermalex.be/ambassadrices/blog/

Nadere informatie

Werkbladen Groep 7 & 8

Werkbladen Groep 7 & 8 Werkbladen Groep 7 & 8 H1: Werkblad Sociale media Weet jij wat sociale media zijn? Zoek op internet wat je kunt vinden over sociale media. Bekijk onderstaande logo s en omcirkel de logo s waarvan jij denkt

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3:

Aanleginstructies. Inlegkruisjes en Verband. Stap 1: Stap 2: Stap 3: Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed. Het inlegkruisje/verband heeft geen voor- of achterkant

Nadere informatie

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband

Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Aanleginstructies - Inlegkruisjes en Verband Depend Inlegkruisjes en Verband zijn speciaal ontworpen voor zeer licht tot matig urineverlies. Draag goed aansluitend ondergoed, bij voorkeur een strakke slip

Nadere informatie

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. Wow! 17.597,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten. 17.597,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten

Nadere informatie

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel.

Projectboek. De elektrische tandenborstel van Oral-B. verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. Projectboek Ambassadeurs Club De elektrische tandenborstel van Oral-B verwijdert meer tandplak dan een handtandenborstel; voor een tandartsschoon gevoel. WELKOM IN DIT PROJECT Ambassadeurs testen elektrisch

Nadere informatie

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN.

MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. MATRAIR. ONTDEK HOE NACHTRUST JE DAGRUST KAN VERBETEREN. NATUURLIJK SLAPEN LIEVER ZONDER PIJNSTILLERS VAARWEL TEGEN PIJN IN DE ONDERRUG Werken in de tuin, een potje hockey, of wellicht tennissen met vrienden,

Nadere informatie

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren

Talentenverkenning. Wat kan jij? Enthousiasmeren Enthousiasmeren Talentenverkenning Mensen willen best graag wat doen voor hun buurt, maar dan moet u ze er wel voor vragen. Een algemene oproep voor vrijwilligers is niet altijd even effectief. Het werkt

Nadere informatie

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22.

FOUT VRIENDJE? PAS OP! Hulp. Internet. Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. PAS OP! Hulp Heb je vragen? Bel dan naar Meldpunt Jeugdprostitutie, tel.: 0900 044 33 22. Internet Wil je meer lezen? Kijk op www.jipdenhaag.nl/loverboys En test jezelf op www.loverboytest.nl Dit is een

Nadere informatie

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen.

Als je nog steeds hoopt dat oplossingen buiten jezelf liggen dan kun je dit boekje nu beter weg leggen. Theoreasy de theorie is eenvoudig. Je gaat ontdekken dat het nemen van verantwoordelijkheid voor je eigen denken en doen dé sleutel is tot a beautiful way of life. Als je nog steeds hoopt dat oplossingen

Nadere informatie

Succesvol campagne voeren

Succesvol campagne voeren Succesvol campagne voeren Spread the word, spread the feeling! Campagne voeren: íedereen kan het! In deze toolkit vind je tips voor het campagne voeren. Dit is gegarandeerd het leukste onderdeel van jouw

Nadere informatie

Airmax. De verpakking:

Airmax. De verpakking: Airmax Eerder heb ik een review geschreven over The Turbine, een soort van neusplug die er voor zorgt dat je neus (meer) open blijft staan tijdens het sporten waardoor je meer zuurstof krijgt. Nu is er

Nadere informatie

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES

MODULE #6 DREAMBOARD PROCES MODULE #6 DREAMBOARD PROCES Welkom bij het 90 dagen mindset coachings programma. Dit programma heeft de potentie om jouw leven compleet te veranderen de komende 90 dagen. Daarin is het belangrijk dat je

Nadere informatie

1 Kies je onderwerp Samen met je buurman of buurvrouw. Ons onderwerp: Voorbeeld: Michael Jackson was de beste artiest ooit! Nu jullie!

1 Kies je onderwerp Samen met je buurman of buurvrouw. Ons onderwerp: Voorbeeld: Michael Jackson was de beste artiest ooit! Nu jullie! Na deze les kun je presenteren in vijf stappen: 1. Kies een onderwerp 2. Bedenk een goede opbouw 3. Verzamel informatie 4. Oefen je presentatie 5. Presenteren maar! 8 Vertel je verhaal Regelmatig moet

Nadere informatie

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk

Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Dé 14 fundamentele stappen naar geluk Van de Amerikaanse psycholoog Michael W. Fordyce 1. Wees actief en ondernemend. Gelukkige mensen halen meer uit het leven omdat ze er meer in stoppen. Blijf niet op

Nadere informatie

Wil jij minderen met social media?

Wil jij minderen met social media? Wil jij minderen met social media? Uitgave van Stichting Be Aware Januari 2016 Hulpboekje social media 1 Hoe sociaal zijn social media eigenlijk? Je vindt dat je teveel tijd doorbrengt op social media.

Nadere informatie

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG:

GESPREKKEN VOEREN NEDERLANDS AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: AAN HET EINDE VAN DEZE UITLEG: - Kun je een verzorgde brief schrijven. - Kun je op een juiste manier werkwoorden vervoegen. - Schrijf je op een juiste manier in meervoud. - Gebruik je hoofdletters op een

Nadere informatie

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me

Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me Gratis online Zelf-liefde test! www.lifestyling.me De Zelf-liefde test bestaat uit een tiental vragen op een aantal belangrijke thema s in je leven: Zelfbeeld Relaties Werk Het leven Print de Zelf-liefde

Nadere informatie

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper

Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Les 3 - maandag 3 januari 2014 - De Wilgenstam kleutergroep van meester Jasper Het lampje is aan, dat betekent dat we gaan filosoferen. Isa-Noa vertlede in de eerste les dat zij lippenstift en badeendjes

Nadere informatie

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten

Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten Kruidvat luiers Ouders van Nu testpanelresultaten De Kruidvat luiers zijn vernieuwd en nu zachter dan ooit. Voor dit Ouders van Nu testpanel hebben we 212 ouders geselecteerd die de Kruidvat NewBorn luiers

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.

Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen. Bidden Teksten bewerkt uit het gezinsboek Ons Dagelijks Brood veertigdagentijd van pastoor M. Hagen door EBP voor www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl en kinderactiviteiten www.lambertuskerk-rotterdam.nl

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten

prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trnd projectboek Nespresso prikkelt je zintuigen met 's werelds beste koffievariëteiten trndproject Projectblog: www.trnd.nl/nespresso Jouw persoonlijke aanspreekpartner bij trnd: sanne@trnd.nl trnd-partners

Nadere informatie

> NASLAG WERKWINKEL LEERLINGEN IN DE SCHOOLRAAD Studiedag Leerlingen en school: partners in crime? 24-04-3013

> NASLAG WERKWINKEL LEERLINGEN IN DE SCHOOLRAAD Studiedag Leerlingen en school: partners in crime? 24-04-3013 > NASLAG WERKWINKEL LEERLINGEN IN DE SCHOOLRAAD Studiedag Leerlingen en school: partners in crime? 24-04-3013 Leerlingen uit het secundair onderwijs mogen vertegenwoordigd zijn als partner op de schoolraad.

Nadere informatie

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN

HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN HET BELANGRIJKSTE OM TE WETEN OM MEER ZELFVERTROUWEN TE KRIJGEN Gratis PDF Beschikbaar gesteld door vlewa.nl Geschreven door Bram van Leeuwen Versie 1.0 INTRODUCTIE Welkom bij deze gratis PDF! In dit PDF

Nadere informatie

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen

Een uitvinding hoeft niet alleen je eigen leven een stukje makkelijker te maken, denk ook aan de wereldproblemen Wat is jouw uitvinders naam? INTRODUCTIE Als je dit boekje in handen hebt, ben je waarschijnlijk iemand die al een uitvinding heeft bedacht en daarmee de wereld gaat veranderen voor jezelf en anderen,

Nadere informatie

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van

WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK. Dit boekje is van WEBKWESTIE PRIVACY EN IDENTITEIT WERKBOEK Dit boekje is van Stap 1. Tip 1: Tip 2: Tip 3: Stap 2. Wat geef je wel door op internet en wat niet? Kleur het rondje in: Rood = niet doorgeven op internet Oranje

Nadere informatie

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot.

2.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. Fase.4 Tekstopbouw In deze paragraaf oefen je in het schrijven van een tekst met een indeling in inleiding, kern en slot. 1 1 Lees onderstaande tekst. Daarna ga je zelf een soortgelijke tekst schrijven.

Nadere informatie

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd?

En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? En hoe blijf jij Fit in je Hoofd? 1,2,3,..., 10 stappen Fit in je Hoofd, Goed in je Vel. Je lekker in je vel voelen, daar kun je aan werken. Lees rustig de tien stappen. Ze inspireren je om fit te blijven

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie

Vragenlijst: Wat vind jij van je

Vragenlijst: Wat vind jij van je Deze vragenlijst is bedacht door leerlingen. Met deze vragenlijst kunnen leerlingen er zelf achter kunnen komen wat andere leerlingen van hun school vinden. De volgende onderwerpen komen langs: Sfeer op

Nadere informatie

Marketing Prikkels B2B

Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels B2B Marketing Prikkels Bedoeld om te prikkelen inderdaad. Om je uit te dagen net even anders naar je marketingactiviteiten te kijken. Met een frisse, open blik. Zonder vooroordelen.

Nadere informatie