Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten."

Transcriptie

1 Wow! ,14 euro in drie dagen... Dat had ik nooit gedacht en nog steeds kan ik het niet zo goed bevatten ,14 euro in drie dagen tijd... de meeste mensen zouden hier een heel jaar voor moeten werken, en ik haal het in slechts 3 dagen tijd binnen. Ongelofelijk! Natuurlijk, ik verdiende al goed geld op het internet, maar ruim 17 duizend euro in drie dagen heb ik nog nooit meegemaakt. Het heeft dan ook een beetje een euforisch gevoel. Een gevoel dat alles mogelijk is, een gevoel dat alles kan, en het gevoel wat ik altijd al had wordt alleen maar versterkt: the sky is the limit! Op het internet kan gewoon alles. Er is geen baas die tegen me zei dat ik na 3400,- euro weer wel genoeg had verdiend. Er is geen limiet. Er is geen plafond. Het kan gewoon allemaal door. En als ik het kan, dan kan jij het ook. Zeker weten. Ik ben niet speciaal, ik heb geen speciale opleiding gevolgd (sterker nog, ik heb helemaal geen opleiding afgemaakt) en ik kan het. Het enige wat je nodig hebt is doorzettingsvermogen en de wil om écht te slagen en succes te halen. Je moet niks liever willen dan succesvol worden. Je moet bereid zijn opofferingen te maken en volledig voor je internet business te gaan. Natuurlijk, het komt niet allemaal vanzelf. Maar als je eenmaal gaat rollen, rol je hard en zijn de successen die je binnenhaalt alleen maar groter. Denk aan een sneeuwbal die aan de bovenkant van een berg naar beneden gaat rollen. De sneeuwbal wordt telkens groter, en wanneer de sneeuwbal beneden is, is deze reuze groot. Zie zo jouw succes in. Wanneer je eenmaal bezig bent, ben je niet te stoppen en wordt je telkens groter, beter en succesvoller. Het internet biedt zoveel kansen, zoveel mogelijkheden, zoveel toffe dingen... Ik ben het internet er dan ook enorm dankvoor voor dat dit allemaal kan. Dat ik dit e-book gewoon achter mijn computer kan schrijven, en dat jij dit nu leest. Dat is toch ongelofelijk? Kennis en ervaringen die in mijn hoofd zitten, deel ik door dit e-book. Allemaal via het internet.

2 Ik denk dat we wel eens vergeten wat het internet ons allemaal heeft gebracht. Dankzij het internet kunnen we gewoon (bijna) iedereen bereiken. We kunnen met iedereen communiceren; waar dan ook ter wereld. Ook kunnen we kosteloos super waardevolle informatie lezen én delen. Er zijn tal van internet forums, artikelen en video s die we kunnen raadplegen om te leren en te ontdekken. Het is een prachtig iets! En hierin ligt ook eigenlijk de fundering waardoor ik de 16K in drie dagen heb verdiend; enorm veel mensen op dezelfde tijd kunnen bereiken en bijeen kunnen brengen. Voor de mensen die niet weten wat ik gedaan heb; eerst een stukje achtergrond informatie. De afgelopen tijd ben ik druk bezig geweest met mijn Master Training. Deze training bevat alle informatie die je nodig hebt om een succesvolle internet business op te bouwen. Met de kennis die ik in de Master Training deel, heb ik in een half jaar meer dan euro verdiend, en - indirect - ook de ,14 euro in 3 dagen. Daarnaast bevat de Master Training een groot aantal aan bonussen, zoals elke maand een geheim webinar, een geheime Facebook groep en een exclusieve blogs met nieuwe tips, tricks en video s. Enorm veel waarde dus! Het leuke ervan is dat er al een aantal mensen met de Master Training van start zijn gegaan en dat deze ook al resultaten boeken. Super tof om te zien! Ik heb dus een super waardevol (persoonlijk) product, waaruit mensen deel van uit kunnen maken en actief deelnemer en/of deelneemster kunnen worden van de training. Een geweldige manier om je training beschikbaar te maken is via webinars. Voor de mensen die niet weten wat een webinar is; een webinar is een online presentatie. Nu heb ik al tientallen webinars gegeven, dus niks speciaals voor mij - zou je denken. Wat het grote verschil is met het afgelopen 17K webinar en mijn vorige webinars, is de complete aanpak en opzet van het webinar. Laten we beginnen met de manier waarop mensen zich aanmelden voor het webinar; ik heb een klein woordje veranderd. In plaats van het woordje webinar te gebruiken, gebruikte ik het woord demonstratie. Het internet staat namelijk vol met gratis webinars. Een live demonstratie daarentegen zie je niet zoveel ;-).

3 Waar ik voorheen mee te maken had, was dat veel mensen zich aanmelden voor een webinar, maar vervolgens niet op kwamen dagen. Slechts 33% van de mensen die zich hadden aangemeld kwamen opdagen. Dit moest natuurlijk anders. Door het toepassen van één simpele techniek heb ik er voor gezorgd dat in plaats van 33% kwam opdagen, ruim 75% kwam opdagen. Nadat mensen zich hadden geregistreerd voor de live-demonstratie kregen ze direct een mail met het onderwerp Naam, jouw persoonlijke webinar details... (Hierin wordt Name natuurlijk veranderd in de voornaam van de ontvangen). Het resultaat was dat deze mail door maar liefst 117% werd geopend. Dat betekent dus dat meerdere mensen de mail dubbel hebben geopend. Daarnaast deed ik 10 uur voordat de live demonstratie van start ging een mailing er uit met als onderwerp Name, over onze afspraak van vandaag.... Door het woord afspraak te gebruiken, krijgen mensen het gevoel dat het echt persoonlijk is, en dat het echt serieus is. Een afspraak staat al, dus daar kun je moeilijk onderuit komen. Ook deed ik één uur van te voren een mail dat de live demonstratie op punt van begonnen stond, en dat mensen het beste zo vroeg van te voren het webinar binnen kunnen komen, aangezien er maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar zijn. Dit is ook de keiharde waarheid. Er zit een limiet op het aantal mensen wat kan kijken. Wanneer de live demonstratie vol zit, kunnen er geen nieuwe mensen meer bij. Vanaf nu zal ik niet teveel in details treden. Ik kan wel ieder zinnetje van het webinar hier neerzetten, maar dan zou het een ellenlange.pdf worden. Wat je goed moet onthouden is dat je extreem waardevol moet zijn. Voordat je een product gaat lanceren, lever dan eerst enorm veel waardevolle informatie. Informatie waar jouw doelgroep wat aan heeft, en waarvoor ze je ook dankbaar zullen zijn. Zo gaf ik twee weken voor het webinar een gratis videotraining (ter waarde van 87,- euro) weg, en mijn mailbox werd overspoeld met dank-mails. Daarnaast stuur ik regelmatig trucks, tips en video s waarin ik mensen help om een succesvolle online business op te zetten, en probeer ik mensen te inspireren. Waarde leveren is echt het allerbelangrijkste wat je kunt doen. Geef en je zult ontvangen

4 Het is de keiharde waarheid. Dat was ook de hele insteek van mijn live demonstratie. Super waardevolle informatie geven waar mensen wat aan hebben, en vervolgens de mogelijkheid geven om met mij samen te werken en hun eigen internet business op te bouwen. Zie je wat ik hier gedaan heb? Ik gebruik het woord samenwerken. Mensen willen niet iets aanschaffen en tot het lot overgelaten worden. Mensen willen persoonlijke begeleiding. En dat is wat ik hun geef in mijn training. Wat ook enorm belangrijk is om niet teveel over jezelf te praten, maar juist over hun praten. Wat kan jouw product voor andere mensen betekenen? Wat is het doel van de training? Waar wordt naar toe gewerkt? Laat het om hun draaien, en niet om jou. Toen ik aan het eind van de live demonstratie de mogelijkheid gaf om met mij te gaan samenwerken, konden mensen zich aanmelden op een speciale pagina. Op deze pagina had ik een bestelproces in gang gezet: aan de bovenkant van de pagina stonden drie stappen (Webinar > Bestellen > Video s kijken). Mensen bevonden zich dus al automatisch in de tweede stap. Wanneer je aan mensen aangeeft dat ze midden in een bestelproces zitten, zullen ze sneller geneigd zijn hiermee door te gaan en dus beginnen met je product. Ook had ik een timer op de pagina gezet, welke aftelde tot 00:00 uur. Na 00:00 uur zou de pagina offline gaan. Door een timer te gebruiken, roep je een soort van angst op. Er is niks zo eng als een timer die afloopt! Daarnaast ontstaat er tijdsdruk, waardoor mensen sneller beslissingen durven te maken. Ik gáf de mogelijkheid om met mij samen te werken. Het was verkoop pitch, er was niks verplicht. Ga je niet met mij samenwerken? Prima, even goede vrienden en ik hoop dat je het webinar super waardevol vond. Ga je wel met mij samenwerken? Hartstikke tof! Jij bent een echte ondernemer en niet bang om risico te nemen! Jij ziet kansen waar andere mensen die niet zien en/of niet durven te nemen. Dit alles zou niet werken als ik niet super waardevol zou zijn. Doordat ik in de live demonstratie al enorm veel goede, gratis informatie vertelde, straalde ik autoriteit uit. Wie geeft er nu zulke goede informatie gratis weg?

5 Niemand toch? Net als deze.pdf, die je helemaal gratis kunt downloaden. Ik vraag er niks voor terug. En ik heb deze informatie ook echt niet gratis opgedaan. Ik heb veel moeten testen, veel moeten proberen en toen ik alles goed had, verdiende ik de 17K in drie dagen. De meeste mensen zouden deze informatie niet eens online zetten en met de wereld delen. Ik echter wel, omdat ik wil dat jij de mogelijkheden van het internet inziet, en dat je wel degelijk ziet dat je gigantisch veel geld op het internet kunt verdienen. Meer geld in drie dagen, dan sommige mensen in een heel jaar. Wie zou dit niet willen? En weet je wat nog mooier is? Je kunt dit van overal ter wereld doen. Het enige wat je nodig hebt is een computer/laptop en een internetverbinding. Niet van negen tot vijf voor een baas werken. Niet eerst een half uur in de file staan. Niet met tegenzin naar je werk. Nee, dit is geen exacte blueprint waarin ik exact al mijn stappen laat zien. In grote lijnen zie je precies wat ik gedaan heb en hoe ook jij dit kunt doen. Ik ben super dankbaar dat ik deze informatie met jou kan delen en hopelijk vond je dit net als mij super interessant en waardevol. Samen met mijn cursisten ga ik de komende maanden hard werken om ook hun internet business op te bouwen en succesvol te laten worden. Hopelijk zie ook jij de mogelijkheden van het internet in, en omarm je ze met beide armen. Succes! PS: Mocht je vragen hebben? Stuur me dan even een mailtje op en ik probeer deze zo snel mogelijk te beantwoorden :)! PPS: Ik heb deze.pdf een uur nadat de live demonstratie actie is afgelopen getypt. Mijn excuses als ik wat té enthousiast overkom en als er eventuele typefouten zijn binnengeslopen ;-).

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een steengoede weggever maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Een "weggever" of gratis aanbod kan ongelooflijk veel

Nadere informatie

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?"

8 Succesfactoren om online geld te verdienen. Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen? 8 Succesfactoren om online geld te verdienen "Hoe kan jij jouw kennis en ervaring online delen en daar geld mee verdienen?" Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s.

10 SUCCESFACTOREN. In het webinar ga ik ook iets vertellen over mijn nieuwe event Meer Verdienen Minder Werken op 3/4/5 april 2014 a.s. 21 Tips om meer te verdienen en minder te werken 10 SUCCESFACTOREN Veel coaches, trainers en adviseurs verdienen weinig maar werken toch heel hard. Ze werken 1-op-1 en op uur-factuurbasis met klanten.

Nadere informatie

De 10 onmisbare ingrediënten

De 10 onmisbare ingrediënten De 10 onmisbare ingrediënten Ingrediënten om meer te verdienen met video door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl 06-15

Nadere informatie

Hoofdstuk 1. Introductie

Hoofdstuk 1. Introductie Hoofdstuk 1 Introductie Wat kan dit boek voor jou betekenen? Als je dit boek leest, sta je op het punt een enorm succes te maken van je bedrijf. Dat vind ik geweldig cool. Welkom! Mijn naam is Marielle

Nadere informatie

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN

10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN 10 SUCCESFACTOREN VAN VIP-DAGEN SNEL GOED VERDIENEN MET WERK DAT JE LEUK VINDT DOOR LAURA BABELIOWSKY WWW.BOUWEENBLOEIENDBEDRIJF.NL WAT IS EEN VIP-DAG PRECIES? Je gaat een dag met de klant aan het werk

Nadere informatie

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips!

Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Hoe zet je jouw crowd duurzaam in? Voordekunst geeft tips! Het doel van crowdfunding is het bereiken van een crowd, de financiering het middel waarmee de donateurs laten zien dat zij jouw project ondersteunen.

Nadere informatie

CHECKLIST.

CHECKLIST. CHECKLIST CHECKLIST 3 WEKEN OP VOORHAND Zorg voor een snelle internetconnectie. Tip : ik verkies om niet draadloos te werken zodat ik een optimale snelheid kan benutten. Kies je onderwerp Kies je idee

Nadere informatie

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman

De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman De best gelezen tips voor meer zelfvertrouwen! Ilonka Brakman Waarom dit e-book? Hoe lang droom jij er al van om nieuwe stappen voor jezelf te zetten? Je bent een leergierig en staat als vrouw middenin

Nadere informatie

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS

DE OVERSTAG FORMULE BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS BLUE PRINT WEBSITE CREATED BY PAUL BEENS Belangrijk! Ik weet dat je het liefste gewoon direct aan de slag wilt, en zo snel mogelijk door deze blueprint heen wilt, maar je zult er veel meer uithalen als

Nadere informatie

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig

Hele fijne feestdagen en een gezond en vrolijk 2017! Raymond Gruijs. BM Groep ARBO West Baanzinnig De tijd vliegt voorbij en voor je weet zijn we al weer een jaar verder. Ik zeg wel eens: mensen overschatten wat je in een jaar kunt doen, maar onderschatten wat je in 3 jaar kan realiseren. Laten we naar

Nadere informatie

5 stappen DESIGN SPRINT 5 STAPPEN. Design Sprint. Maak betere producten, sneller!

5 stappen DESIGN SPRINT 5 STAPPEN. Design Sprint. Maak betere producten, sneller! 5 stappen DESIGN SPRINT 5 STAPPEN Design Sprint Maak betere producten, sneller! Maak het verschil Hey! In dit e-boek zul je gaan ontdekken wat in mijn optiek de meest effectieve design werkwijze is van

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Les 2: Weten wat je echt wilt Leroy Seijdel Company Les 2: Weten wat je echt wilt Je moet eerst mentaal presteren, voordat je fysiek kunt presteren Hoe

Nadere informatie

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer

3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer 3 Hartentips Waardevol en makkelijk toepasbaar voor meer verbinding met je hart contact met jezelf zelfwaardering Hee! Wat goed dat je begonnen bent aan het lezen van mijn ebook. Dat betekent dat de wil

Nadere informatie

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen

Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Laat Je Rela)e Niet Stuklopen Door Robbert Raas www.stop-jaloezie.com Voorwoord Dit compacte e-book is geschreven als hulp bij de eerste stap naar een leven zonder vervelende jaloezie. Op stop-jaloezie.com

Nadere informatie

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE

LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE LAURA S ONLINE VIDEOCHALLENGE 1 Ontwikkel jezelf liefdevol met video in 9 dagen 2 DAG 1: ZICHTBAARHEID Maak een korte video waarin je jezelf voorstelt. Woei! Gelijk aan de slag Neem een kort moment voor

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING BIJ DEZE SPECIALE EDTIE Je herkent het vast:

Nadere informatie

111 super waardevolle quotes

111 super waardevolle quotes Stel jezelf eens een doel waar je zowel zenuwachtig als enorm enthousiast van wordt. Je mag er natuurlijk even over nadenken, maar deel wel hieronder welk doel jij jezelf hebt gesteld! Je leert het meeste

Nadere informatie

Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten

Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten Intuïtief Website Stappen Plan voor een Doorlopende Stroom Klanten 2015 Annie Massop Hart en Ziel Marketing - Alle rechten voorbehouden - 1 Inleiding Dit stappenplan sluit aan op de workshop Hoe je intuïtief

Nadere informatie

ONTSLA JEZELF Jouw Eerste Stap Naar Werken Met Energie En Voldoening Dit rapport is geschreven voor iedereen die al lang op zoek is naar werk dat echt voldoening gaat geven en in een ideale wereld het

Nadere informatie

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl

Slimmer Acquisitie van Passie naar Winst in 1 jaar. 28 tips. GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? www.slimmeracquisitie.nl 28 tips GRATIS bezoekers naar je site zonder Google? Hieronder geef ik je een aantal van mijn slimmer acquisitie praktijken die goed werken. De tips hebben niets te maken met SEO, oftewel beter gevonden

Nadere informatie

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren

De lanceringsformule. Een stappenplan voor het lanceren De lanceringsformule Een stappenplan voor het lanceren Dit boek gaat over de beste manier om online je diensten te verkopen: door ze te lanceren. Zo n dienst kan een workshop, een online training, een

Nadere informatie

www.implementatieacademy.nl

www.implementatieacademy.nl Implementatie Stappenplan naar Succes Ben jij trainer, coach, heb je een eigen praktijk, kortom, ben jij een kleine ondernemer? Als je je business wilt doen laten groeien in de nieuwe economie dan moet

Nadere informatie

Ondernemerschapsblokkades

Ondernemerschapsblokkades Ondernemerschapsblokkades Wat houdt je tegen om je droom werkelijkheid te laten worden? En hoe los je dat op? 7 tips om in actie te komen! Samengesteld door Willemijn Lau Hoi toekomstig professional, Wat

Nadere informatie

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen?

Netwerkmarketing. Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? Netwerkmarketing Hoe kan je contacten benaderen en uitnodigen? In deze training 1. Je sociale netwerk onderhouden 2. Wat de pro s doen 3. Wat is de beste strategie om mensen uit te nodigen Wat je NIET

Nadere informatie

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine?

marketing voor zorg-professionals: reader Deel 4: hoe stuur je een goede e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Hoe krijg je cliënten voor je e-zine? Nieuwsbrief is een NO NO! Besef dat jouw bedrijf niet om jou draait maar om je doelgroep. Jij bent niet belangrijk, zij zijn belangrijk! Daarom schrijf je NOOIT een nieuwsbrief! In een nieuwsbrief staan

Nadere informatie

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018

Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 E-BOOK Succesvol zijn wie je bent. Monique Dekker, mei 2018 0 Inhoudsopgave 1. Voorwoord... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2. Inleiding... 3 Wie is Monique Dekker?... 3 3. Bewustzijn... 4 Zijn wie

Nadere informatie

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof

Effectief naar een actief leven. Steven Geldof Effectief naar een actief leven. Steven Geldof E-book Effectief naar een actief leven. 2017 Steven Geldof Inspirerende Hutspot Zaandam 2 Inhoudsopgave Inleiding 4 Hoofdstuk 1 Verlangen 6 Worksheet Verlangen

Nadere informatie

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK!

LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! LAAT JE BEDRIJF GROEIEN DOOR HET INZETTEN VAN JE NETWERK! In dit E-book leer je hoe je door het inzetten van je eigen netwerk je bedrijf kan laten groeien. WAAROM DIT E-BOOK? Veel ondernemers beginnen

Nadere informatie

Wat is jouw verhaal?

Wat is jouw verhaal? E E N E - B O O K V A N L E T T E R S & C O N C E P T S Wat is jouw verhaal? Passie en plezier overbrengen in een notendop Storytelling Verhalen vertellen is een belangrijk onderdeel van ons leven. Het

Nadere informatie

WERKBOEK CORIEN OENEMA

WERKBOEK CORIEN OENEMA WERKBOEK CORIEN OENEMA WELKOM BIJ DE BUSINESS REBEL BOOTCAMP Heel hartelijk welkom bij de Business Rebel Bootcamp. Ik ben blij dat je hier bent. Mijn naam is Corien Oenema. Ik ben de businessrebel, blogger,

Nadere informatie

Email Marketing CHECKLIST

Email Marketing CHECKLIST Email Marketing CHECKLIST Auteur: Copyright 2011, Alle rechten voorbehouden www.emailmarketingexpert.nl 1 Inhoudsopgave Voorwoord...3 Mogelijkheden van Email marketing...4 Dé Checklist...5 Klaar?!...7

Nadere informatie

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE.

8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE. 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram SOCIAL MEDIA MEISJE 8 tips voor meer volgers en engagement op Instagram Instagram is één van de meest populaire social media netwerken op dit moment.

Nadere informatie

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen

Een winstgevende praktijk in 12 weken Week 2: Jouw doelgroep kiezen Jouw doelgroep kiezen voor je praktijk! Het kiezen van een doelgroep is cruciaal voor het succes van je praktijk. Vaak is jouw doelgroep een groep mensen waar jij affiniteit mee hebt. Het zijn mensen met

Nadere informatie

LinkedIn-updates in-company

LinkedIn-updates in-company LinkedIn-updates in-company Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen plaatsen?

Nadere informatie

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart

Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Het 7 stappenplan voor moeiteloos ondernemen vanuit je hart Ik heb sinds 2005 een succesvol bedrijf als coach en trainer voor persoonlijke, zakelijke en spirituele ontwikkeling. Ik werk vanuit mijn hart

Nadere informatie

LinkedIn-updates open inschrijving

LinkedIn-updates open inschrijving LinkedIn-updates open inschrijving Opdracht In dit document vind je zes verschillende LinkedIn-updates. Geef bij iedere update aan of dit een update is die bij je past. Dus zou je dit type update ook kunnen

Nadere informatie

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F

T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F werkboek T R A I N I N G B O O S T J O U W D R O O M B E D R I J F Werkboek: Een krachtige boodschap maken W W W. M A R L O E S H A L M A N S. C O M Of we het leuk vinden of niet, als ondernemers zullen

Nadere informatie

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming

8 Succesfactoren voor een Online Onderneming 8 Succesfactoren voor een Online Onderneming Je kent vast wel ondernemers die actief zijn online en nu een deel van hun inkomen of zelfs hun hele inkomen online verdienen met hun kennis en content. Misschien

Nadere informatie

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage

FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage FABULOUS VIRTUAL ASSISTANT MODULE 1 Les 5: Bijlage We spreken uit ervaring als we zeggen dat er ongetwijfeld momenten komen (en misschien is dat nu ook al wel) dat je zelf gaat bedenken waarom ondernemen

Nadere informatie

Die titel bepaalt de vervolg actie.

Die titel bepaalt de vervolg actie. De titel van je boek. Waarom is het belangrijk om een goede titel te hebben? De titel is de eerste kennismaking met je boek. Want als je boek op de schappen staat dan lezen toekomstige lezers eerst de

Nadere informatie

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers

Start nu met online zichtbaarheid. presenteert een e book voor ondernemers Start nu met online zichtbaarheid #7 tips presenteert een e book voor ondernemers 2 Inleiding Dit e book is voor ondernemers die JA zeggen tegen groei. Ondernemers die zichzelf durven laten zien. Die hun

Nadere informatie

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële

Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële Adinda Keizer - Copyright 2013 Niets uit deze uitgave mag zonder toestemming van Vindjeklant.nl worden gekopieerd of gebruikt in commerciële uitingen. Als startend ondernemer is alles nieuw. De boekhouding,

Nadere informatie

Niets van wat ik vertel is waar

Niets van wat ik vertel is waar 1 Niets van wat ik vertel is waar Zelfs de wijste mannen scheppen er genoegen in af en toe een beetje onzin te verkopen. Roald Dahl Je hebt dit boek waarschijnlijk niet zomaar gekocht. Misschien loop je

Nadere informatie

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt

Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Master Your Own Life Jouw weg naar Succes & Geluk Werkboek Les 4: Je wordt wat je denkt Leroy Seijdel Company Les 4: je wordt wat je denkt Als je niet leeft zoals je denkt, ga je denken zoals je leeft

Nadere informatie

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties

Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Wat je deze week gaat doen: - Een visie creëren voor jouw praktijk - Doelen stellen - Een blog schrijven - Dagelijkse succes acties Doelen stellen voor je praktijk: Je gaat nu doelen stellen voor jouw

Nadere informatie

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP!

SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! SUCCES MET JOUW ONLINE TRAINING VOOR HET GROEIEN VAN JE BEDRIJF, GA VOOR DE TOP! LEER IN DIT EBOOK: 1. Checklist: De 7 stappen voor het maken, promoten en verkopen van je online training Extra bonus informatie:

Nadere informatie

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures

Wat een Joint Venture is. Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Wat een Joint Venture is Zo mag je het niet doen! De verschillende soorten Joint Ventures Joint Venture is wanneer jij met één of meerdere personen gaat samenwerken. Joint Ventures (JVs) zijn de snelste

Nadere informatie

Meer succes met je website

Meer succes met je website Meer succes met je website Hoeveel geld heb jij geïnvesteerd in je website? Misschien wel honderden of duizenden euro s in de hoop nieuwe klanten te krijgen. Toch levert je website (bijna) niets op Herkenbaar?

Nadere informatie

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou.

JUST BE YOU.NL. Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen. Marian Palsgraaf - www.justbeyou. JUST BE YOU.NL Het mooiste wat je kunt worden is jezelf! 23 tips voor direct meer zelfvertrouwen Marian Palsgraaf - www.justbeyou.nl Het mooiste wat je kunt worden is jezelf. Mijn passie is mensen te helpen

Nadere informatie

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook

Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook Whitepaper 9 Hardnekkige Misverstanden Over Facebook FACEBOOK: NR. 1 SOCIAAL MEDIUM Facebook is veruit het grootste sociale medium van dit moment. Dit maakt Facebook voor veel bedrijven en marketeers een

Nadere informatie

De Ideale Combinatie van Content en Marketing

De Ideale Combinatie van Content en Marketing De Ideale Combinatie van Content en Marketing Content Marketing. De eerste keer dat ik over content marketing hoorde was in mijn eiwitpoeder.nl tijdperk zo n 10 jaar geleden. Je moet goede content schrijven,

Nadere informatie

Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons

Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons Johannes 6,1-15 We danken God, want Jezus zorgt voor ons Dankdag voor gewas en arbeid Liturgie Voorzang LB 448,1.3.4 Stil gebed Votum Groet Zingen: Gez 146,1.2 Gebed Lezen: Johannes 6,1-15 Zingen: Ps 33,2

Nadere informatie

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel

Hoe je nu verder kan. Sales & Marketing. Een overzicht van mijn verdienmodel Hoe je nu verder kan Sales & Marketing Een overzicht van mijn verdienmodel MAAR EERST!!! PARTY TIME Je hebt een productenlijn en een toekomstvisie voor jou en je klant. Je hebt een werkbaar en haalbaar

Nadere informatie

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn!

Inhoud. Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. Wij zijn! Inhoud Waarom jij niet zonder de acht randvoorwaarden van de pitch methode kunt. Het belang van Social Media voor je bedrijf. 1-2 3 Wij zijn! Inge Kaptein - Sinds 2012 communicatieadviseur Het spectrum

Nadere informatie

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol

Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol Manage Medewerkers Slim, Simpel & Succesvol zorgt ervoor dat je je managementtijd halveert en meer rust in je hoofd ervaart. Terwijl je de productiviteit en

Nadere informatie

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be

E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be E-Book Thuiswerk Vacatures Met 10 Insider Tips!!! Gratis downloaden op: www.thuiswerk-vacatures.be Disclaimer Bij het samenstellen van deze cursus is de grootste zorg besteed aan de juistheid van de hierin

Nadere informatie

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen

Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen. Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Welkom bij Sociaal Succesvol Ondernemen Week 1: denken en doen als een ondernemer Les 3: omarmen Pen en papier? Omarmen Ondernemen is een groot avontuur Onderweg op je reis kom je van alles tegen, ook

Nadere informatie

Hoe je meer verdient met online video s

Hoe je meer verdient met online video s Hoe je meer verdient met online video s Video s die je continue nieuwe klanten opleveren door Noortje Janmaat Business coach en oprichter van Verdienen met VIDEO www.verdienenmetvideo.nl noortje@verdienenmetvideo.nl

Nadere informatie

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: ,

Succesvol in Balans, Voltastraat 29-5, 6902 PT Zevenaar Tel: , Een leven vol geluk en balans Stress, piekeren... het vreet energie Neem je geluk NU in eigen hand Balans lijkt lastiger dan ooit Ø 69% van de vrouwen heeft moeite om alle ballen in de lucht te houden

Nadere informatie

Zo werkt conversie optimalisatie!

Zo werkt conversie optimalisatie! Zo werkt conversie optimalisatie! Haal jij al optimaal resultaat uit je bezoekers? Veel ondernemers laten kansen liggen. Dat is niet vreemd maar wel jammer. Als je met dit werkblad en de checklist aan

Nadere informatie

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen

5 Tips Hoe Jij. Door Kevin Souwen 5 Tips Hoe Jij Zonder Geld Aan Video Kan Beginnen Door Kevin Souwen De meeste ondernemers werken onnodig te hard Als eerst, heel erg bedankt voor het downloaden van mijn PDF! Het is mijn missie om een

Nadere informatie

Dit Ga Je Vandaag Leren:

Dit Ga Je Vandaag Leren: Dit Ga Je Vandaag Leren: 12 Soorten Verdienmodellen En Welke Het Beste Bij Jou Past Hoe Potentiële Klanten Snel Van Je Kopen (En Je De Kans Op Een Toekomstige Koop Met 70% Laat Stijgen) De Manier Waarop

Nadere informatie

WELKOM. Waarom zou je online gaan?

WELKOM. Waarom zou je online gaan? 1 Waarom zou je online gaan? Nog voor we starten. Waarom zou jij online gaan? Omdat ik beide gedaan heb, kan ik je goed de verschillen uitleggen. Offline werken, betekent Vaste uren. Betaald worden als

Nadere informatie

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional

E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional E-mailmarketing om cliënten aan te trekken als zorgprofessional Als therapeut of coach werk je graag met mensen. Ook wil je graag voldoende verdienen om van te kunnen leven. Daarom is het belangrijk voor

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Één leider creëert een leven, een groep leiders creëert een wereld.

Één leider creëert een leven, een groep leiders creëert een wereld. w w w. S L B S. e u De Straight-Line Leadership Experience is een uiterst krachtig leiderschapsprogramma voor de ondernemers die resultaatgericht in het leven staan. Dit programma geeft je niet alleen

Nadere informatie

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN

ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN ONDERNEMEN IS VOOR HELDEN EXCLUSIEF PROGRAMMA OVERZICHT 2016 LEF IN ACTIE Ontdek waarom het zo moeilijk is je hart te volgen en heb het lef dit toch te doen! De achtergrond van het programma Jij weet dat

Nadere informatie

Hoe vind ik mijn droombaan?

Hoe vind ik mijn droombaan? Hoe vind ik mijn droombaan? Denk eens aan een collega of vriend van je die in jou ogen een droombaan heeft. Hij is niet alleen goed in zijn werk, maar geniet er ook elke dag met volle teugen van. Anderen

Nadere informatie

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen.

Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. Een klein gesprekje met God Er was eens een Kleine Ziel die tegen God zei: Ik weet wie ik ben, ik ben het licht net als alle andere zielen. God lachte breed. Dat is waar!, zei God. Jij bent ook het licht.

Nadere informatie

het begin van dit boek

het begin van dit boek De autisme survivalgids 9 het begin van dit boek Ken je dat gevoel? Je bent een kind. Een jongen of een meisje. Om je heen zijn er heel veel andere kinderen. Allemaal zien ze er net een beetje anders uit.

Nadere informatie

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties. Update 2016

Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties.   Update 2016 Be good & sell it! 10 tips voor heldere communicatie over duurzame locaties Inleiding Be good & sell it! Goed dat je dit e-book hebt gedownload! Hoe belangrijk is het voor jou om helder te communiceren

Nadere informatie

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken

Wat orakelkaarten zijn. Wat een reading is. Wie er met kaarten kunnen werken Waarom ik met orakelkaarten werk Wat orakelkaarten zijn Wat een reading is Wie er met kaarten kunnen werken 5 stappen om zelf met kaarten te werken Dit is het begin van een nieuwe fase in je leven! Een

Nadere informatie

9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten

9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten 9 Mental Triggers: De Beste Manier om Jouw Impact en Invloed te Vergroten Stel je voor... Je zit in een gesprek met een potentiële cliënt en je kunt al zijn gedachten lezen en je geeft antwoord op al zijn

Nadere informatie

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken

Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Nieuwe high-fee klanten door te netwerken Netwerken eng? Nee, het is juist heel erg leuk én hartstikke belangrijk. Belangrijk omdat het leidt tot een betere zichtbaarheid van jouw onderneming, tot leuke

Nadere informatie

KICK op meer klanten

KICK op meer klanten KICK op meer klanten Word gevonden met de KICK-methode Daisy Goddijn ebookpoint COLOFON KICK op meer klanten oktober 2011- Daisy Goddijn, ebookpoint Versie 1.1 Daisy Goddijn ebookpoint www.ebookpoint.nl

Nadere informatie

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L

Creatieve I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N W W W. C A R L A V A N I E R S E L F O T O G R A F I E. N L Creatieve FOTOGRAFIE BOOST I N 1 0 W E K E N A N D E R S K I J K E N Hee, hallo! Super leuk dat je interesse hebt in deze online creatieve fotografie boost "in 10 weken anders kijken". In deze brochure

Nadere informatie

Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl

Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet. Ik durf het niet. Ik wil het niet. succesvol-bloggen.nl A Storybird Online Zichtbaarheid en De 3 Monsters in je hoofd: Ik kan het niet.

Nadere informatie

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl

Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken. coaching en energetische therapie. www.pranakompas.nl Nieuwsbrief 2015-3: Een nieuw jaar nieuwe kansen en 9 tips die je helpen je doelen te bereiken coaching en energetische therapie www.pranakompas.nl Een nieuw jaar nieuwe kansen! 9 Tips die je helpen je

Nadere informatie

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5

Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen Mijn missie... 3 Wie ben ik? Help ik moet een blog!... 5 Inhoud Ik ben altijd op zoek naar goede onderwerpen... 3 Mijn missie... 3 Wie ben ik?... 4 Help ik moet een blog!... 5 Waarom is bloggen goed voor je onderneming?... 5 Waarom is bloggen goed voor je klanten?...

Nadere informatie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie

Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Leer authentiek bloggen en trek meer klanten aan Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Persoonlijk én succesvol bloggen vanuit jouw passie Backhuijs Communicatie 1 Les 2: Onderwerpen Les

Nadere informatie

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren.

WAARSCHUWING. Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. WAARSCHUWING Als je wilt dat in je leven niets verbetert, leg dit boek dan NU weg. Het is niets voor jou. Koop een fles champagne en ga het vieren. INLEIDING Je herkent het vast: je stond met een glas

Nadere informatie

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes

Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Krijg klanten met jouw presentaties, webinars en filmpjes Deze 3 punten zitten altijd in een klant wervende presentatie Of het nu een live presentatie, een webinar, of een filmpje is. 1. Laat ze contact

Nadere informatie

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen.

Gratis Rapport. Print dit rapport uit om het goed en grondig door te lezen. Gratis Rapport Hoe Je Zonder Ervaring Je Networkmarketing Business Gigantisch Kan Laten Groeien..Online!Hoe Je Zonder Ervaring Je Business Gigantisch Kan Laten Groeien...Online! Hoe je een eindeloze stroom

Nadere informatie

Gratis checklist voor het geven van een webinar

Gratis checklist voor het geven van een webinar Dank je wel voor het downloaden van mijn gratis checklist voor het geven van een webinar In deze handleiding zal ik je in handige stappen vertellen: Hoe je je webinar door middel van een paar stappen kunt

Nadere informatie

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn.

RITUEEL. schrijven. Word de persoon die je altijd al had willen zijn. RITUEEL schrijven d a g b o e k Word de persoon die je altijd al had willen zijn. Welkom De persoon worden die je altijd al had willen zijn. Daarom schrijf ik. Door ritueel te schrijven kom je in verbinding

Nadere informatie

De kracht van een gratis e-book

De kracht van een gratis e-book rgreg Maarten Beernink De kracht van een gratis e-book 1 van 19 Naar een innig online klantcontact Wat is de kracht van een gratis e-book? ontdek een van de krachtigste marketingtools van 2014 Waarom zou

Nadere informatie

WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING

WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING WAT KUN JE VRAGEN VOOR EEN LEZING Wat kun je vragen voor een lezing? Wat goed dat je meer wilt weten over hoeveel je kunt verdienen met het geven van jouw eigen lezing. Ik ben Lisa Portengen. Ik ben al

Nadere informatie

Swipefiles voor een succesvolle challenge/ online programma BONUS TIPS & TRICKS. monicajob.nl

Swipefiles voor een succesvolle challenge/ online programma BONUS TIPS & TRICKS. monicajob.nl Swipefiles voor een succesvolle challenge/ online programma BONUS TIPS & TRICKS [Swipefile] Ik Ben Schitterendheid Challenge - 8 daagse challenge Mail direct na aanmelden voor de gratis challenge Ha die

Nadere informatie

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid

18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid 18 tips om te werken aan je eigen inzetbaarheid Goed, gezond en gemotiveerd aan het werk tot je pensioen? Dat bereik je door kansen te pakken op het werk. Leer aan de hand van onderstaande punten hoe je

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

"Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK

Hoe word je een succesvolle fotograaf MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS "Hoe word je een succesvolle fotograaf" MAANDAG 15 + DINSDAG 16 APRIL 2019 LOCATIE: OISTERWIJK MASTERCLASS " H O E W O R D J E E E N S U C C E S V O L L E F O T O G R A A F " Succes is voor

Nadere informatie

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL

N A Ï S I S S U E N O. 1. NaïS Zine. Download tijdelijk gratis INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL N A Ï S 2 0 1 7 I S S U E N O. 1 T I J D E L I J K G R A T I S NaïS Zine Download tijdelijk gratis Nieuw INSPIRATIE STORYTELLING B2P BUSINESS TO PERSONAL Inhoud 1 2 : Waarom jij niet zonder deze zes geheimen

Nadere informatie

We beginnen om 19:30 uur

We beginnen om 19:30 uur We beginnen om 19:30 uur 1 Facebook Inspiratie Boost Met Anne Raaymakers Je bent op de goede plek als je.. weet dat je iets moet doen op Facebook, maar het ontbreekt je aan inspiratie Je bent op de goede

Nadere informatie

Cursus SEO-teksten schrijven

Cursus SEO-teksten schrijven Cursus SEO-teksten schrijven Inleiding Jij wilt het, je concurrent wil het en ik, ik wil het ook. Wat? Scoren op de beste zoekwoorden. En waarom? Omdat ook jij, duizenden bezoekers naar een website wilt

Nadere informatie

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken!

Mijn vraag aan jou. Daar gaan we deze week mee aan de slag! Ik heb een week BOMVOL met waardevolle content zodat jij die shift kan gaan maken! WELKOM!!!!! Wat gaan we doen deze week? Hoe haal je het aller meeste uit deze week? Hoe kun je de content het beste tot je nemen? Tot wanneer kun je alles terug kijken? Mijn missie Een wereld creëren met

Nadere informatie

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker. Meer tools nodig? Kijk op

Actie toolbox. van idee naar actie. Auteur: Bas Bakker.  Meer tools nodig? Kijk op Actie toolbox van idee naar actie Auteur: Bas Bakker www.basblogt.com 1. Inhoudsopgave 2. Van idee naar actie... 3 3. Het idee...6 4. Drie grote stappen bepalen...8 5. Experiment: Je eerste klant... 9

Nadere informatie