AutoleaseWereld. tel fax KvK VakWereld BV Postbus AC Blaricum.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "AutoleaseWereld. tel. 035-642 63 06 fax 035-642 63 07 KvK 32140736. VakWereld BV Postbus 101 1260 AC Blaricum. www.vakwereld.nl info@vakwereld."

Transcriptie

1 AutoleaseWereld AutoleaseWereld is dé onafhankelijke ontmoetingsplaats voor leaseprofessionals en geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze toegang tot essentiële informatiebronnen. AutoleaseWereld is voor iedereen die zich op professionele wijze bezig houdt met de leaseen zakenautobranche. Zo ondersteunt AutoleaseWereld onder andere autodealers, verzekeraars, leasebedrijven en toeleveranciers bij het ontwikkelen van visie, oplossingsrichtingen en bij het selecteren van potentiële leveranciers. Professionals blijven geïnformeerd over de laatste ontwikkelingen in het vakgebied en krijgen inzicht in mogelijkheden tot verdere persoonlijke ontwikkeling. AutoleaseWereld neemt de informatiebehoefte van de lease- en zakenautoprofessional als uitgangspunt en geeft onder andere antwoord op de volgende vragen: Wat zijn de belangrijkste trends en ontwikkelingen? Waar kan ik mij verder verdiepen in de materie? Welke andere klanten gebruiken deze oplossing ook en wat zijn hun ervaringen? Welke leveranciers bieden oplossingen aan? Wat zijn de belangrijkste kenmerken van deze leveranciers? Welke leveranciers worden uitgenodigd voor een oriënterend gesprek? AutoleaseWereld heeft voor u het googelen al gedaan en spaart u zo veel tijd. Vakinformatie is op gestructureerde wijze bijeen gebracht. Het nieuws wordt aangeleverd via persberichten maar ook wordt er door de redacteurs zelf gezocht naar interessant nieuws. Dit scheelt veel tijd en er is sneller relevante en onderling vergelijkbare informatie beschikbaar. Via AutoleaseWereld zijn professionals direct op de hoogte van onder andere het laatste nieuws, evenementen, trends en ontwikkelingen, klantcases, vacatures en meer interessante informatie. AutoleaseWereld adverteert met een zeer uitgebreide set documentgerelateerde zoekwoorden op Google en realiseert daardoor snel veel vertoningen per maand en bereikt zo een hoge clickfrequentie. Verschillende op zoekwoord gebaseerde doorlinks zijn op uw verzoek mogelijk! Bijvoorbeeld bij vacatures.

2 Doelgroepen AutoleaseWereld is dé online onafhankelijke ontmoetingsplaats voor lease- en zakenautoprofessionals waar alle aspecten van deze vakwereld bijeen zijn gebracht en verdeelt zich globaal in twee groepen. De afnemers en de aanbieders in de markt. Aangezien de website op eenvoudige en overzichtelijke wijze toegang geeft tot essentiële informatiebronnen, zijn professionals uit beide zijden van de markt sneller en beter in staat in te spelen op de behoefte van hun organisatie. Leveranciers: AutoleaseWereld is de ideale mogelijkheid om uw organisatie en producten onder de aandacht te brengen van uw klanten en potentiële afnemers. U bereikt direct een groot aantal gebruikers en beslissers. En het helpt u om u door middel van de rubrieken en de bedrijfsprofielen direct onder de aandacht te brengen van uw potentiële klanten. AutoleaseWereld biedt u ook de mogelijkheid de aandacht te vestigen op uw nieuwe producten, interessante vernieuwingen, financieel nieuws en partnerships. Onder de rubriek Loopbaan kunt u uw vacatures plaatsen of nieuwe managers in uw organisatie voorstellen. AutoleaseWereld verzamelt, structureert en verspreidt het vaknieuws. Zorg er dus voor dat u uw nieuws, evenementen en vacatures niet alleen op uw eigen website plaatst maar ook aanlevert aan AutoleaseWereld. Afnemers: AutoleaseWereld is de ideale plaats voor u als professional om u op de hoogte te stellen van de laatste trends en ontwikkelingen, evenementen, vacatures, trends en ontwikkelingen. Tevens biedt het u de mogelijkheid om de shortlist te bepalen van potentiële leveranciers met behulp van de rubrieken en bedrijfsprofielen. Leest u AutoleaseWereld dan snapt u hoe de AutoleaseWereld in elkaar zit. Het helpt u uw richting te bepalen en uw organisatie van de juiste informatie te voorzien. Via de tweewekelijkse nieuwsbrief informeert AutoleaseWereld vakgenoten over de belangrijkste items op het vakgebied. AutoleaseWereld gebruikt geavanceerde methodieken om de informatie op AutoleaseWereld naar zoekmachines als Google, Yahoo, MSN en Ilse sturen. Online knipseldiensten, waaronder de E-knip en HowardsHome, geven de berichten van AutoleaseWereld door aan hun abonnees. Vakbladen en (intranet) portals zullen AutoleaseWereld gebruiken voor de nieuwsgaring met betrekking tot ontwikkelingen in de wereld van autolease en zakenauto's.

3 Marketing AutoleaseWereld is dé onafhankelijke ontmoetingsplaats voor professionals en publiceert informatie over het vakgebied. Een deel van deze informatie betreft bedrijfsinformatie: nieuwe producten, ontwikkelingen en meningen van bedrijven. Daarnaast afficheren en profileren bedrijven zich op de site. Dat is een vorm van markering en ook een leadgeneratie, dus verkoop. Hieronder een aantal van deze zaken in het kort. 1 Marketing 1.1 Buttons Aan de rechterzijde van de website zijn buttons te zien. Dat levert naamsbekendheid op en vergroot de herkenbaarheid van de adverteerder. In 2007 werden de logo's miljoenen keren getoond. 1.2 Logo's Bij items zoals nieuwsberichten staan aan de linkerzijde logo's van partners. Het item wordt direct gekoppeld aan de betrokken adverteerder. Een logo dat gecombineerd getoond wordt met niet-commerciële content blijft beter hangen bij lezers. 1.3 Bedrijfsprofielen Lezers weten en worden er regelmatig op gewezen dat er een leveranciersindex met profielbeschrijving per bedrijf te vinden is op AutoleaseWereld. Deze profielbeschrijvingen worden vaak geraadpleegd. Adverteerders hebben een profielbeschrijving in meerdere rubrieken en een logo. 2 Leadgeneratie 2.1 Buttons De getoonde buttons op alle pagina's van de site zijn klikbaar. De adverteerder geeft zelf aan waar de klik naar toe leidt. Dat kan de homepage zijn, de bedrijfssite maar ook een landingspagina, een inschrijfpagina of een actiepagina. 2.2 Logo's Logo's die bij items worden getoond kunnen ook worden geklikt. Deze klik leidt naar de profielbeschrijving van de adverteerder in de bedrijvenindex. 2.3 Bedrijfsprofielen In de bedrijvenindex is een profielbeschrijving gegeven van de leverancier. Adverteerders leveren zelf deze informatie aan en krijgen een logoplaatsing. Bij de profielbeschrijving staan niet alleen de contactgegevens van de leverancier: tevens staan er links naar de website en het adres. 3 Nieuwsbrief AutoleaseWereld stuurt elke twee weken een nieuwsbrief. Het bezoek daarvan wordt ook door AutoleaseWereld gemeten. Zowel de aangeklikte banners als de aangeklikte items worden gemeten. AutoleaseWereld gebruikt deze gegevens onder andere voor het continu verbeteren van de kwaliteit.

4 Partnermogelijkheden AutoleaseWereld heeft een aantal partnerpakketten ontwikkeld. Uw basisvermelding is gratis AutoleaseWereld is onafhankelijk en de uitgebreidste website in uw vakwereld. Uw organisatie mag daarom niet ontbreken. Een basisvermelding op AutoleaseWereld kost u niets. Stuur een korte omschrijving, naw-gegevens, , homepagina en één rubriek aan redactie@autoleasewereld.nl. Wij zullen uw aanvraag plaatsen. Partnership AutoleaseWereld biedt verschillende mogelijkheden om uw organisatie prominent te profileren aan uw doelgroep. Bijvoorbeeld door een uitgebreid profiel, een logo bij het profiel en gegarandeerde plaatsing van nieuwsberichten en evenementen, aanwezigheid in meerdere rubrieken en showcases. Hieronder een kort overzicht van de mogelijkheden Zilver Het zilveren partnership is speciaal ontwikkeld voor organisaties die zich optimaal willen profileren maar zelf een beperkt aantal berichten gaan verspreiden. U heeft de beschikking over een uitgebreid profiel, natuurlijk met logo, en de mogelijkheid een gelimiteerd aantal berichten te plaatsen. Goud Gezien worden levert een belangrijke bijdrage aan de bekendheid en het imago van organisaties. Met het gouden partnership kunt u uw organisatie laten zien aan uw doelgroep met nieuws, klantcases en vacatures. Er zijn geen beperkingen in het plaatsen van berichten, mits u zich houdt aan onze fair use policy. Platinum Het platinum partnership is ontwikkeld voor organisaties die zich permanent en actief onder de aandacht willen brengen bij de doelgroep en geïnteresseerden. Naast de mogelijkheden van het gouden partnership maakt uw organisatie onderdeel uit van de marketing van AutoleaseWereld, o.a. met permanent logo op de website én in de tweewekelijkse nieuwsbrief. Tevens heeft u de mogelijkheid een expert-column in te vullen. Adverteren U kunt adverteren op AutoleaseWereld.nl met buttons aan de rechterzijde. Uw button is zichtbaar op iedere pagina van AutoleaseWereld. Daarnaast kunt u adverteren in de tweewekelijkse er.

5 Cijfers versie januari 2010 AutoleaseWereld laat de volgende cijfers zien: unieke IP-adressen per maand bezoeken per maand bezochte pagina's per maand verblijftijd per bezoek 5-10 minuten nieuwsbrieven elke 14 dagen totaal ter beschikking staande aantal adressen ingbatch clickrate 40-50% buttonclicks totaal per maand tot buttonclicks per button per maand tot 250 Het aantal malen dat de buttons worden getoond (impressies) is natuurlijk veel groter: per maand. Buttons linken direct door naar de site van de adverteerder. Kleine logo's bij de content linken door naar de profielbeschrijving. Het aantal bezochte profielbeschrijvingen ligt op ongeveer 38% van het aantal buttonclicks. Profiel van de bezoekers Uit een lezersonderzoek blijkt dat de bezoekende bedrijven als volgt zijn in te delen: Grote bedrijven en beursgenoteerd: 50% MKB 30% Overheid 20% Meetgegevens VakWereld meet het bezoek, het leesgedrag en de doorlinks aan adverteerders. Wij rapporteren regelmatig deze cijfers aan de adverteerders. Zo wordt er bijvoorbeeld door onze programmatuur vastgelegd welke IP-adressen op welke dagen en tijden zijn doorgelinkt naar de buttons van adverteerders. Het is ons wegens privacywetgeving niet toegestaan deze gegevens door te geven aan de adverteerders. Wij rapporteren wel de aantallen. Het is voor de adverteerder technisch mogelijk te achterhalen welke bezoekers afkomstig zijn van VakWereld. Tussen de getallen die wij rapporteren en de rapportage van de adverteerder blijkt soms een discrepantie te bestaan. De oorzaak kan liggen in het feit dat wij de ons bekende IP-adressen van zoekmachines en bots niet meetellen. Daarnaast komt het voor dat doorlinks van VakWereld door het statistiekprogramma van onze klanten niet worden herkend als zijnde afkomstig van VakWereld. Dat kan liggen aan de mogelijkheden van het statistiekprogramma maar ook aan de instellingen en de bekendheid met de mogelijkheden van een dergelijk programma. Bezoekgegevens Wij meten het bezoek aan onze sites op diverse manieren. De bekendste zijn: unieke bezoekers bezoeken opgevraagde pagina's Elke bezoeker heeft een IP-adres, een uniek nummer van de computer die verbonden is met het internet. Meerdere bezoeken vanaf een enkel IP-adres worden gezien als een enkele unieke bezoeker. In het geval van consumenten is dat over het algemeen redelijk juist. In het geval dat de bezoeker een professional is die vanaf het werk verbonden is met internet is dat niet juist. De meeste bedrijven hebben een enkele computer of router die de verbinding met het internet verzorgt. Alle bezoekers binnen dat bedrijf hebben dan hetzelfde IP-adres. Veel bezoekers van VakWereld werken voor grote organisaties: branchegenoten maar ook ministeries, gemeenten en andere grote afnemers en leveranciers. Het werkelijke bezoek zal dus groter zijn dan het aantal unieke IPadressen. VakWereld meet een hoog aantal opgevraagde pagina's per bezoek en een hoog aantal bezoeken per bezoeker. Alle pagina's van VakWereld blijken dus regelmatig en goed bezocht.

DocumentWereld. Contact: DocumentWereld Postbus 101 1260 AC Blaricum T: 035-6426306 F: 035-6426307 W: www.documentwereld.nl E: info@documentwereld.

DocumentWereld. Contact: DocumentWereld Postbus 101 1260 AC Blaricum T: 035-6426306 F: 035-6426307 W: www.documentwereld.nl E: info@documentwereld. is dé onafhankelijke ontmoetingsplaats voor documentprofessionals en geeft op eenvoudige en overzichtelijke wijze toegang tot essentiële informatiebronnen. is voor iedereen die zich op professionele wijze

Nadere informatie

Aanwinst voor uw fietsmerk

Aanwinst voor uw fietsmerk Aanwinst voor uw fietsmerk Geachte heer/mevrouw, Zoals u weet is ElektrischeFietsen.com al 10 jaar het grootste platform over elektrische fietsen. Wij streven ernaar om onze bezoekers, dit zijn er maandelijks

Nadere informatie

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux

Al 10 jaar het grootste onafhankelijke platform over elektrische fietsen. Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Adverteren op het grootste elektrische fiets portaal van de Benelux Doelgroep De doelgroep van ElektrischeFietsen.com zijn voornamelijk oriënterende elektrische fietsers. Deze liggen in de leeftijdscategorie

Nadere informatie

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP

ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP ONLINE PLATFORM VOOR d e z a ke li j ke te leco m h a n d e l tbm telecom business magazine Magenta Publishing http://www.tbmnet.nl ÉÉN SPECIFIEKE WEBSITE EN NIEUWSBRIEF VOOR ÉÉN SPECIFIEKE DOELGROEP Alle

Nadere informatie

Artikel. Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord

Artikel. Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord Artikel Artikelen Schrijven voor Leadgeneratie Hoe u boodschappen afstemt op uw doelgroep Bob Oord 1 Introductie Bij het samenstellen van content voor een leadgeneratie campagne is de doelstelling altijd

Nadere informatie

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures

Food Holland. www.foodholland.nl. nieuws en vacatures Food Holland " www.foodholland.nl nieuws en vacatures Wie is FoodHolland FoodHolland is een initiatief van AgriHolland B.V., gericht op ondernemingen in de voedingssector. Wij hebben jarenlange ervaring

Nadere informatie

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl

Facility Management Magazine. Facility Management Magazine. mediakit 2011. www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine mediakit 2011 www.fmm.nl Facility Management Magazine Facility Management Magazine biedt u het grootste crossmediale bereik onder facility management

Nadere informatie

Agri Holland www.agriholland.nl. voor de kansen van morgen

Agri Holland www.agriholland.nl. voor de kansen van morgen Agri Holland www.agriholland.nl " voor de kansen van morgen Wie is AgriHolland AgriHolland B.V. is een zelfstandige onderneming, gevestigd in Wageningen. Afgelopen jaren is met veel succes de website www.agriholland.nl

Nadere informatie

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN

WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN ADVERTEREN OP DE HOMEPAGE ONLINE ADVERTEREN WAAROM DIGITAAL ADVERTEREN Onze website www.noa.nl is hét online kennisplatform voor professionals in de afbouw. Het is een veel bezocht platform, omdat er gratis veel kennisintensieve artikelen te lezen

Nadere informatie

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper SEA Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Haal maximale resultaten vanuit zoekmachine adverteren door structuur, optimalisatie en analyse. Versie: 1.0 Datum: 14-1-2010 Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Wat is Search Engine Advertising?... 3

Nadere informatie

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl

Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl Mediakit 2012 Kennis en inspiratie voor facility management professionals sinds 1988 www.fmm.nl De media van FMM De 5 belangrijkste redenen om in FMM media te adverteren 1 FMM is marktleider met het grootste

Nadere informatie

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP MEDIAKAART ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP Wilt u meer rendement halen uit uw budget? Het grootste onafhankelijke online pla Het grootste onafhankelijke online platform over elektrische fietsen Al

Nadere informatie

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren

Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Tarieven online Dé website voor succesvol handelen en toeleveren Adverteren op maat! Elke onderneming uit de industriemarkt kan adverteren op vraagenaanbod.nl. U hoeft geen groot bedrijf, geen marketingkennis

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.eyeline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl marketing en sales Eric Smid, Esmid@supportucompany.nl

Nadere informatie

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE

MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE MEDIAKIT 2015 DÉ INSPIRATIEBRON VOOR DE OPENBARE RUIMTE Al meer dan 25 jaar vormt Straatbeeld dé informatiebron voor openbare ruimte specialisten in Nederland. De doelgroep omschrijft Straatbeeld als:

Nadere informatie

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat!

LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! LinkedIn als marketingtool gebruiken, zo doet u dat! Social media en content marketing gaan tegenwoordig hand in hand. Waar Facebook veel gebruikt wordt voor B2C-marketing, is LinkedIn juist meer geschikt

Nadere informatie

Gastvrije Zorg. Redactionele formule

Gastvrije Zorg. Redactionele formule Gastvrije Zorg Gastvrije Zorg is meer dan 45 jaar de belangrijkste informatiebron voor hospitality managers en hoofden voeding met als focus het welbevinden van cliënten. Redactionele formule Gastvrije

Nadere informatie

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf&

De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR. Adverteerdersmogelijkheden Werf& De perfecte binnenkomer bij professionals in arbeidsmarktcommunicatie, recruitment en HR Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015-2016 Adverteerdersmogelijkheden Werf& 2015 Werf& doelgroep Werf& is met haar

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.earline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl marketing en sales Eric Smid, Esmid@supportucompany.nl

Nadere informatie

Adverteren op bokt.be

Adverteren op bokt.be De grootste Belgische online paardencommunity! Adverteren op bokt.be Een open deur naar de leefwereld van elke paardenliefhebber! Beste ondernemer, paardenliefhebber, U richt zich met uw activiteiten op

Nadere informatie

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners

DE BESTE WEG NAAR POTENTIËLE KLANTEN Het Roer Om Brochure voor alle bedrijven/partners U biedt diensten of producten aan voor Nederlandstaligen die willen emigreren? Of die voor langere tijd in het buitenland verblijven? U bent op zoek naar de juiste kanalen om deze doelgroep te bereiken?

Nadere informatie

Wie wij zijn en wat wij doen

Wie wij zijn en wat wij doen Wie wij zijn en wat wij doen Dank u wel! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. In dit voorstel leest u wie wij zijn, wat wij doen en waarom.

Nadere informatie

ADVERTEREN OP BULKONLINE

ADVERTEREN OP BULKONLINE ADVERTEREN OP BULKONLINE Voor vakgenoten BulkOnline is hét internetportaal voor de bulkindustrie in België en Nederland. Alles over de handling van leest u hier. Vraag en aanbod vinden elkaar feilloos

Nadere informatie

Voor alle paardenhouders, professioneel en hobbymatig in de totale hippische branche!

Voor alle paardenhouders, professioneel en hobbymatig in de totale hippische branche! Voor alle paardenhouders, professioneel en hobbymatig in de totale hippische branche! Uw doelgroep, uw communicatiedoelstelling, onze gezamenlijke uitdaging! 1/5 Bereik, mogelijkheden en tarieven Doelgroep

Nadere informatie

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be

Phobos St. Jobsstraat 25 2200 Herentals T +3214232847 F +3214213482 carlo@phobos.be www.phobos.be Google Als zoekmachine verzamelt en ordent Google informatie op het Internet. Wanneer men een zoekopdracht invoert geeft Google een hele reeks zoekresultaten weer, waaronder een lijst met bestanden, artikels,

Nadere informatie

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen.

(C) Uw gegevens worden geanalyseerd om de informatie en aanbiedingen zo veel mogelijk op uw interesse af te stemmen. Privacy en cookie policy Dit is de privacy en cookie policy van Linked2Work B.V. Linked2Work is de verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte

Nadere informatie

Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg. MedischeBanenbank.nl

Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg. MedischeBanenbank.nl Zorgspecialist in de Arbeidsmarkt Arbeidsmarktspecialist in de Zorg MedischeBanenbank.nl de voordelen 1. Specifiek bereik gehele gezondheidszorg 2. Hoge conversie 3. Betere vindbaarheid van uw vacatures

Nadere informatie

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland

Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland Het Clickt. Hét centrale toegangsloket voor de gehele onderwijs- en arbeidsmarkt in Nederland 123evc.nl,1dagschool.nl,academyoflife.eu,academyoflife.nl,adviesinopleiding,agrarischeople idingen.nl,alleopleidingenonline.nl,aocinfo.nl,autotechniekopleidingen.nl,bakkersopleidingen.

Nadere informatie

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening.

Paginaweergaven. Dit zijn alle bekeken pagina s op jouw site. Herhalingsbezoeken tellen ook mee in deze berekening. Maak gebruik van actiegerichte rapportages In Google Analytics kun je kiezen uit een veelvoud aan rapporten. Ik zal in deze handleiding 7 praktische rapporten beschrijven, die je direct kunt gaan gebruiken.

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant:

Kiezen voor All In Content betekent dat u over kennis van een compleet team beschikt in plaats van afhankelijk te worden van één enkele consultant: Over ons All In Content begeleidt IT & New Media projecten in het domein van Enterprise 2.0 portals en contentmanagement. Onze focus ligt in het bijzonder op het gebied van duurzaam werken met toepassingen

Nadere informatie

E. We gebruiken uw gegevens ten slotte ook om te voldoen aan op de Jobwice B.V. rustende wet- en regelgeving.

E. We gebruiken uw gegevens ten slotte ook om te voldoen aan op de Jobwice B.V. rustende wet- en regelgeving. Privacy & cookie beleid Dit is het privacy & cookie beleid van is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens die worden verzameld via deze website. Verwerkte gegevens maakt onderscheid tussen

Nadere informatie

TECHNI SHOW MEDIA 2009

TECHNI SHOW MEDIA 2009 TECHNI SHOW MEDIA 2009 Technishowmagazine.nl Nieuwsbrief: 30.000 lezers Wekelijks Technishowmagazine.nl : 400 unieke bezoekers per dag Dagelijks TS Innovation Magazine: Oplage 14.225 Jaarlijks Techni Show

Nadere informatie

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL

Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Mediabrochure 2015 WWW.BOEKBLAD.NL Hét crossmediale medium om de boekenbranche te bereiken. 40-131216-01 mediabrochure BB NL.indd 1 11-02-2014 13:26:39 2 Mediabrochure 2015 www.boekblad.nl BOEKBLAD is

Nadere informatie

Facto Magazine. Redactionele formule

Facto Magazine. Redactionele formule Facto Magazine Facto Magazine is dé community voor facility management en inkoop. Met een toonaangevend vakblad met de hoogste oplage in de markt, een hoogwaardige website, een wekelijkse e-mailnieuwsbrief

Nadere informatie

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX

COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX zanox maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen aan de informatieverplichting van de privacy-wetgeving, bieden wij

Nadere informatie

o n l i n e t a r i e f k a a r t

o n l i n e t a r i e f k a a r t o n l i n e t a r i e f k a a r t algemene informatie Titel: www.jeweline-magazine.nl Uitgegeven door: L&T Media BV hoofdredactie Loes Brussen, loes.brussen@ltmedia.nl WEBREDACTEUR Dennis Söser, dennis.soser@ltmedia.nl

Nadere informatie

Mediakaart ABC Online Media

Mediakaart ABC Online Media Mediakaart ABC Online Media 2017-2018 ABC Online Media Ben jij ondernemer op Aruba, Bonaire of Curacao? Wij helpen je beter online zichtbaar te worden. Wij bezorgen dagelijks het laatste nieuws, plaatsen

Nadere informatie

Succesvol Gevonden Worden Op Internet. Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem

Succesvol Gevonden Worden Op Internet. Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem Succesvol Gevonden Worden Op Internet Workshop MYbusinessmedia 7 mei 2009 Gorinchem 1 Succesvol Gevonden Worden Op Internet Welkom! Strategie MYbusinessmedia: Online First Resultaat: in een jaar naar 1,7

Nadere informatie

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl

MEDIAKIT Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl MEDIAKIT 2019 Koersbepalend in een veranderende logistieke wereld. logistiekprofs.nl DE SNELSTE WEG NAAR HET HART VAN UW DOELGROEP! Of u nu uw bekendheid onder logistiek professionals wilt vergroten, meer

Nadere informatie

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Bricks and clicks De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Alphens.NL, de grootste en meest bezochte site van Alphen aan den Rijn Alle nieuws on-line en altijd als eerste en meest compleet Hét podium

Nadere informatie

PW De Gids. Redactionele formule

PW De Gids. Redactionele formule PW De Gids PW De Gids biedt een volledig kennisnetwerk voor HR-professionals, gericht op actuele HR-thema s en wetgeving. PW De Gids is deskundig, opinievormend, praktisch en concreet. Redactionele formule

Nadere informatie

Adverteren op Marketingmed.nl

Adverteren op Marketingmed.nl 1. Online? - profiteer van scherpe prijzen Adverteren kost u altijd geld, de vraag is vooral: wat levert het op? Is dat meetbaar wanneer u in een krant of tijdschrift adverteert? Niet echt. U kunt uiteraard

Nadere informatie

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim

Advertentiepakket. Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Sassenheim Advertentiepakket Chr. Harmonievereniging Crescendo Wie is Crescendo Sassenheim? Crescendo Sassenheim is een harmonieverenging van inmiddels

Nadere informatie

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2005

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2005 1 januari t/m 31 december 2005 RTL Nederland Interactief, een dochteronderneming van RTL Nederland, heeft een netwerk van sites met een hoog entertainmentgehalte. Deze sites zijn qua vormgeving en uitstraling

Nadere informatie

MAAK DEEL UIT VAN HET GROOTSTE NETWERK VAN DE BULKINDUSTRIE

MAAK DEEL UIT VAN HET GROOTSTE NETWERK VAN DE BULKINDUSTRIE MAAK DEEL UIT VAN HET GROOTSTE NETWERK VAN DE BULKINDUSTRIE Voor vakgenoten Het BulkNetwerk is hét medium voor de bulkindustrie in België en Nederland. Alles over de handling van droge stoffen, vloeistoffen

Nadere informatie

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals

Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals Communicatiemogelijkheden in Installatie Journaal Vakmedia voor e-installateurs en e-professionals in verlichting, solar, toegang, beveiliging en domotica

Nadere informatie

EVO tarievenkaart online adverteren

EVO tarievenkaart online adverteren EVO tarievenkaart online adverteren Online adverteren middenin uw doelgroep EVO is de belangenbehartiger van bedrijven die goederen te vervoeren hebben. Bij elkaar genereren de EVO-leden, die werk bieden

Nadere informatie

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen

De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Bricks and clicks De virtuele toekomst van uw bedrijf is begonnen Alphens.NL, de grootste en meest bezochte site van Alphen aan den Rijn Alle nieuws on-line en altijd als eerste en meest compleet Hét podium

Nadere informatie

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP

MEDIAKAART. Wilt u meer rendement halen uit uw budget? ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP Het grootste onafhankelijke online platform over elektrische fietsen MEDIAKAART ADVERTEREN VOOR DE IDEALE DOELGROEP Het grootste onafhankelijke online pla Wilt u meer rendement halen uit uw budget? MEDIAKAART

Nadere informatie

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes

Waarom displayadvertenties belangrijk zijn. Het Google Display Netwerk. Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Het Google Display Netwerk. Waarom displaycampagnes Agenda. Waarom online adverteren? Wat is het Google Display Netwerk? Koopcyclus van klanten Waarom het Google Display Netwerk? De juiste targetingopties

Nadere informatie

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau

Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Whitepaper Handleiding rapportages Google Analytics Datum: Juni 2013 Schrijver: Gerard Rathenau Inhoudsopgave DOELGROEPSRAPPORT... 2 GEDRAGSRAPPORTEN... 3 MOBIELE RAPPORTEN... 5 INHOUDSRAPPORTEN...7 VERKEERSBRONNEN...

Nadere informatie

Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT. Uitgave november 2016

Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT. Uitgave november 2016 Nieuwsplatform voor marketing, communicatie en media. MEDIAKIT 2016 Uitgave oktober 2016 Uitgave november 2016 MEDIAKIT 2016 Bereik hoogopgeleide professionals in marketing, communicatie en media via frank.news.

Nadere informatie

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties

Media Pack. Over ons. Gemiddelde statistieken. Waarom kiezen voor IT Job Board? Referenties Media Pack Over ons IT Job Board werd in 2002 opgericht in Engeland en is uitgegroeid tot een van de toonaangevende specialisten in de werving en selectie van IT-personeel in Europa. Met gemiddeld rond

Nadere informatie

1. Content - Tekst & Foto

1. Content - Tekst & Foto 1. Content - Tekst & Foto Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken,

Nadere informatie

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01

Wie? Wie? Websites Mogelijkheden. _er is altijd meer. DGN Publishers / P.01 Wie? Elke dag moeten consumenten keuzes maken; kiezen voor een nieuwe hypotheek, een ziekenhuis waar je snel terecht kan voor een heupoperatie, een notaris in de buurt of een zorgverzekering die past bij

Nadere informatie

Sinterklaas Privacy statement

Sinterklaas Privacy statement Sinterklaas Privacy statement Sinterklaasgedichten.net respecteert de privacy van alle bezoekers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect!

A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect! A d v e r t e r e n o p s u r f e r s p a r a d i s e. b e Online reclame met effect! Wij bieden u de mogelijkheid om te adverteren op surfersparadise.be. Door haar unieke bereik is surfersparadise.be

Nadere informatie

COOKIE & TRACKING INFORMATIE

COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIE & TRACKING INFORMATIE COOKIEWETGEVING AUGUSTUS 2012 COOKIES EN TRACKING BIJ ZANOX-M4N zanox-m4n maakt gebruik van verschillende technieken om uw leads en sales te meten. Om u te helpen te voldoen

Nadere informatie

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl

Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl Meer online bezoekers via NieuwsRegio.nl NieuwsRegio.nl is hét platform om uw bedrijf in de regio Nieuwkoop digitaal op de kaart te zetten. NieuwsRegio heeft dagelijks meer dan 1.500 bezoekers en meer

Nadere informatie

Informatie voor (zorg)organisaties

Informatie voor (zorg)organisaties Informatie voor (zorg)organisaties ZorgPortaal.nl netwerk Januari 2015, versie 1.2 Stichting Care Net Holland (CNH) Over het ZorgPortaal.nl netwerk Bijna 15 jaar een begrip binnen de Nederlandse zorg-

Nadere informatie

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5

Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account beheren 5 Inhoudsopgave Welkom bij VHV Kompas 2 Hoe werkt VHV Kompas? 2 Een kleine greep uit de mogelijkheden van VHV- Kompas. 2 De hoofdpagina 2 De groepspagina en sectorpagina 4 Uw accounts 4 Uw VHV Kompas account

Nadere informatie

Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016

Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016 Leadgeneratie via Portal Partnerships Dienstbeschrijving 2016 Heliview Online online@heliview.nl +31 (0)35 698 22 55 Introductie Door uw kennis, expertise en ervaring te delen kunt u nieuwe commerciële

Nadere informatie

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT:

ZORG + WELZIJN IS VOOR ADVERTEERDERS INTERESSANT, OMDAT: REDACTIONELE FORMULE Zorg + Welzijn helpt professionals die werken in het sociale domein. Door discussie op te roepen en te voeden, verbinding te creëren tussen de professionals die met elkaar werken rondom

Nadere informatie

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren.

Wij zijn van mening dat het een meerwaarde biedt voor zowel de student als de stad als een student gaan wonen in de stad waar hij/zij gaat studeren. Werkwijze Hartelijk dank! Hartelijk dank voor uw interesse in Stichting Studentensteden als medium om studenten te bereiken. Stichting Studentensteden is het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Nadere informatie

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event

Stappenplan. Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event Stappenplan Creëer online leads via de platforms van het Foodpacking Event ONLINE KENNISDELING = ONLINE LEADGENERATIE! Waarom dit stappenplan? Als exposant van het Foodpacking Event, neemt u deel aan een

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

Online B2B Leadgeneratie

Online B2B Leadgeneratie Brochure 2016 Online B2B Leadgeneratie Bereik 500.000 beslissers en beïnvloeders Reed Business Lead Solutions is de grootste aanbieder van B2B-leads in Nederland, met meer dan 10 jaar internationale ervaring

Nadere informatie

De verbinding tussen de boer en uw producten.

De verbinding tussen de boer en uw producten. De verbinding tussen de boer en uw producten. Maak snel uw nieuwe producten bekend en maak contact met betrokken boeren via Boerderij Connect Wat is Boerderij Connect? Boerderij Connect is het nieuwe professionele

Nadere informatie

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad.

Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Stichting Adverteren Stichting Studentensteden biedt het grootste online studentenplatform in de Randstad. Met de diverse advertentiemogelijkheden die wij bieden, kunt u zelf uw eigen promotiecampagne

Nadere informatie

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD

WAT IS FRANCHISE+? DOEL- GROEPEN ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD ONS KLEINE LAND, GROOTS IN FRANCHISE! 750 FRANCHISEGEVERS 29.800 FRANCHISEVESTIGINGEN 270.300 MEDEWERKERS 31,3 MILJARD OMZET (Bron: NFV) WAT IS FRANCHISE+? VAKBLAD WEBSITES NIEUWSBRIEF KANDIDATEN-DATABASE

Nadere informatie

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT

ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET - PRODUCTIES IN OPDRACHT GZNDHDSZRG GZNDHDSZRG is een activiteit van Uitgeverij SWP in samenwerking met de Logavak Opleidingsgroep en Logacom Conference Logistics. ONLINE - CONGRESSEN & SYMPOSIA - MAGAZINE - VACATURES PARTNERPAKKET

Nadere informatie

Management Support. Bereik

Management Support. Bereik Management Support Management Support vormt al jaren dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl

1001Makelaars.nl. één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl 1001Makelaars.nl één en al makelaars... Informatie over adverteren op www.1001makelaars.nl Over 1001Makelaars In de huidige makelaarsbranche gaat internet een steeds grotere rol spelen, 84% van de woningzoekenden

Nadere informatie

InFinance.nl 24/7. Passie voor uw vak! NIEUWS COLUMNS VIDEO S INTERVIEWS HYPOVAK MAGAZINE VACATURES PARTNERS WEBINARS

InFinance.nl 24/7. Passie voor uw vak! NIEUWS COLUMNS VIDEO S INTERVIEWS HYPOVAK MAGAZINE VACATURES PARTNERS WEBINARS InFinance.nl 24/7 Passie voor uw vak! NIEUWS COLUMNS VIDEO S INTERVIEWS HYPOVAK MAGAZINE VACATURES PARTNERS WEBINARS Selectief bereik Bij infinance.nl treft u een kern aan van 18.000 bezoekers, gewoonlijk

Nadere informatie

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt

Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt sendt Checklist opmaken van een e-mail nieuwsbrief Sendt MailExpert BV Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 316062 E info@mailexpert.nl W mailexpert.nl Sendt Gouw 60 1441 CR Purmerend T 0299 685572 E info@sendt.nl

Nadere informatie

Wat is Inbound Marketing?

Wat is Inbound Marketing? 1-7 Inbound Marketing Wat is Inbound Marketing? Inbound Marketing is een marketing strategie die ervoor zorgt dat uw potentiële klanten u vinden op het internet, op het moment dat zij u nodig hebben. Om

Nadere informatie

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief)

Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor. (fictief) Accountant blad met (fictief) Uitgevers Portaal model uitgewerkt voor (fictief) Accountant blad met (fictief) www.accountantblad.nl 2 Voor ieder medium een aangepaste boodschap Crossmediaal adverteren Print, werkt sterk als het gaat

Nadere informatie

StepStone maakt er werk van

StepStone maakt er werk van teps April 2010 StepStone maakt er werk van www.stepstone.be info@stepstone.be +32 2 209 98 00 StepStone facts and figures Enkele cijfers Bezochte pagina s 6.771.581 Aantal bezoeken 1.207.368 Unieke bezoekers

Nadere informatie

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004

IP Interactief INTERNET TARIEFKAART 1 januari t/m 31 december 2004 1 januari t/m 31 december 2004 RTL Nederland Interactief, een dochteronderneming van RTL Nederland, heeft een netwerk van sites met een hoog entertainmentgehalte. Deze sites zijn qua vormgeving en uitstraling

Nadere informatie

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen

ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen ChristenUnie Voorstel online marketing provinciale statenverkiezingen Naar aanleiding van uw aanvraag doen wij u hierbij een voorstel voor ondersteuning op het gebied van online marketing tijdens de provinciale

Nadere informatie

Affiliate marketing. Jan Pons

Affiliate marketing. Jan Pons Affiliate marketing Jan Pons Affiliate marketing Affiliate marketing is een manier van online marketing waarbij de website (adverteerder of merchant) de affiliate (uitgever/webmaster) betaalt voor elke

Nadere informatie

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE

HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE HET MAGAZINE VOOR DE MAAKINDUSTRIE Pt Industrieel Management (PTIM) richt zich op het technisch top management dat werkzaam is binnen de (middel) grote bedrijven in de producerende industrie. Het vakblad,

Nadere informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie

Marketingmed. (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl. Aanvullende informatie Marketingmed (Online)- marketing blog, voor en door professionals! Marketingmed.nl Aanvullende informatie Inhoud Adverteren blz. 1 Marketingmed.nl blz. 2 Waarom adverteren? blz. 2 Waarom bij Marketingmed.nl

Nadere informatie

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse.

Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Whitepaper Search & Display Advertising Haal maximale resultaten door structuur, optimalisatie en analyse. Auteur: Onetomarket Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Wat is Search Engine Advertising?... 4

Nadere informatie

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is

7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE. En waarom dat voor u van belang is 7 INGREDIËNTEN VOOR EEN CONVERTERENDE LANDING PAGE En waarom dat voor u van belang is WHITEPAPER 2016 Een landing page is misschien wel het belangrijkste element in uw online marketingcampagne. Het is

Nadere informatie

Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek

Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek Het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek RCC Koude & Luchtbehandeling is het enige platform in Nederland over koudetechniek, koeltechniek en klimaattechniek.

Nadere informatie

Privacyverklaring Amsio BV

Privacyverklaring Amsio BV Privacyverklaring Amsio BV Via de website en de diensten van hostingbedrijf Amsio BV (www.amsio.com en www.netwerkstatus.nl) worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Amsio bv

Nadere informatie

Inventarisatie ontwikkeling website. Doelstellingen

Inventarisatie ontwikkeling website. Doelstellingen Inventarisatie ontwikkeling website Doelstellingen Wat wilt u met uw website bereiken? NB. u kunt meerdere vakjes aanvinken Producten verkopen Informatie verstrekken Nieuwe markten veroveren Naamsbekendheid

Nadere informatie

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand

Populair. CONTENT B 3 artikelen per maand Incl. 1 foto per artikel Persoonlijke redacteur Contentplan 395,- per maand 1. Content - Tekst Met goede en gerichte content wordt een merk online stevig gepositioneerd. Een veel voorkomend probleem is dat medewerkers weinig tijd hebben en het aan inspiratie kan ontbreken, zodat

Nadere informatie

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012

Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Jouw bedrijf in 3 stappen bovenin Google Whitepaper online vindbaarheid versie augustus 2012 Whitepaper Online vindbaarheid Allebedrijvenin augustus 2012 Pagina 1 Een woord vooraf Je hebt een prachtige

Nadere informatie

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To

Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne. How To Inzicht krijgen in de resultaten van uw SEA-campagne How To Inhoudsopgave U heeft een SEA-campagne. Natuurlijk wilt u weten wat de effectiviteit van uw campagne is. Hoe vaak worden advertenties vertoond?

Nadere informatie

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events

HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG. Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events HOOGSTE BEREIK(*) ONDER BESLISSERS IN DE ZORG Compleet multimediaal platform magazine, website, nieuwsbrieven en events (*) Bron: Intomart GfK Bereik vakbladen zorgsector April 2013 MAGAZINE ZORGVISIE

Nadere informatie

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten.

Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Management Support vormt al meer dan 30 jaar dé community voor (directie)secretaressen, officemanagers en managementassistenten. Belangrijkste peilers: print en digitaal vakblad, website, emailnieuwsbrief,

Nadere informatie

Dinsdag 17 april 2012 kick-off

Dinsdag 17 april 2012 kick-off Dinsdag 17 april 2012 kick-off Niek van Twillert Managing Director App HET Instrument Agenda Historie papieren Instrumentengids Instrumentengids.nl Oriëntatiegedrag potentiële klant 2012. App HET Instrument

Nadere informatie

Vanwege het belang van een goede positionering in de zoekmachines maakt dit standaard onderdeel uit van alle door Webstijl ontwikkelde websites.

Vanwege het belang van een goede positionering in de zoekmachines maakt dit standaard onderdeel uit van alle door Webstijl ontwikkelde websites. In webstijl layout / briefpapier Shortlist vooraf, pagina 1 (webstijl opmaak) Link naar website en nieuwsbrief voor meer tips. 3 product actions op pag 1. met de zaak logo bij webactief. 10 internet marketing

Nadere informatie

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep.

Wéét wat er te doen is Een actueel en volledig aanbod van lokale evenementen trekt de aandacht van úw doelgroep. De seizoenskalender van Uitgaanspunt verschijnt huis-aan-huis bij het aanbreken van het nieuwe seizoen. De kalender is dubbelzijdig bedrukt op 170 grams papier in het formaat 'A3 gevouwen naar A4'. Wéét

Nadere informatie

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden -

- Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - - Bedrijfsvermeldingen, Key-accounts & andere advertentiemogelijkheden - VvE Media B.V. is het bedrijf achter onder meer: Door: VvE Media B.V. Versie: 3.2 Datum: 28 februari 2017 Contactpersoon: Roel van

Nadere informatie

Vastgoedjournaal. VJ Social Vacaturebank VJ Events. Vastgoedjournaal.nl. Sportdag. Vastgoedcafé. Algemeen nieuws. Nieuwsbrief. VJ Profs.

Vastgoedjournaal. VJ Social Vacaturebank VJ Events. Vastgoedjournaal.nl. Sportdag. Vastgoedcafé. Algemeen nieuws. Nieuwsbrief. VJ Profs. Bedrijfsprofiel Vastgoedjournaal Vastgoedjournaal.nl VJ Social Vacaturebank VJ Events Algemeen nieuws VJ Profs Nieuwsbrief Vastgoedcafé Sportdag Interviews Bedrijfs profielen Vraag/ Aanbod BOG Research

Nadere informatie

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl

Stedebouw & Architectuur. mediakit 2011. www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur mediakit 2011 www.stedebouwarchitectuur.nl Stedebouw & Architectuur Voor een optimaal bereik bij voorschrijvers en beslissers in de bouw! Stedebouw & Architectuur Meer dan 25 jaar

Nadere informatie