Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Ons antwoord op de meest gestelde vragen Zit ik vast aan de slimme meter? Over Oxxio Welkom bij Oxxio! Wanneer start Oxxio met de energielevering?"

Transcriptie

1 Welkom bij Oxxio!

2 Uw overstap naar Oxxio: een slimme keuze Welkom bij Oxxio. Net als u hebben al vele particuliere en zakelijke klanten inmiddels ontdekt dat overstappen naar Oxxio een slimme keuze is. Slim omdat wij u helpen geld en energie te besparen. Dankzij zeer scherpe tarieven bent u bij Oxxio voordelig uit. Slim omdat we hard werken aan duurzaam en verantwoord energieverbruik. Zo leveren we altijd 100% groene stroom. Slim omdat we u met vernieuwende producten helpen om nog slimmer met energie om te gaan. Met de slimme meter van Oxxio bijvoorbeeld. De voordelen van Oxxio op een rij Profiteer van scherpe energietarieven. 100% groene stroom. Profiteer van de innovaties van Oxxio, zoals de slimme meter. Eén heldere rekening per product voor verbruik én netwerkkosten. Al uw energiezaken snel en eenvoudig geregeld. Oxxio, de slimste keuze als het om energie gaat Oxxio helpt u besparen Oxxio levert niet alleen groene stroom en gas tegen scherpe tarieven, we maken ook serieus werk van energie besparen. Bijvoorbeeld met innovaties zoals de slimme meter en de BespaarBonus. Het doel van de BespaarBonus is om samen met u structureel bij te dragen aan verantwoord en duurzaam energieverbruik. En u kunt er 300,- mee verdienen. Meer weten? Ga naar

3 Energie van Oxxio: snel en eenvoudig geregeld In twee eenvoudige stappen start de energielevering door Oxxio. Automatisch en zonder dat u er verder iets van merkt. De levering van stroom en gas gaat gegarandeerd door. Stap 1: de Oxxio welkomstmap U heeft van ons de Oxxio welkomstmap ontvangen met: Uw welkomstbrief en -folder. Algemene voorwaarden. Eventueel uw leveringsovereenkomst(en). Voor de eerste levering van energie wordt eenmalig 10,71 (incl. BTW), een deel van het standaard vastrecht, van uw rekening geïncasseerd. Ongeveer twee weken voordat u overstapt naar Oxxio, ontvangt u van ons een meter standenkaart. Daarmee geeft u ons uw meterstanden door. Verder hoeft u nergens meer naar om te kijken. Wij regelen alles. Stap 2: ook u bent nu slim met energie U krijgt van ons een schriftelijke bevestiging met de ingangsdatum van de levering, de hoogte van uw maandelijkse voorschotbedrag en uw aansluitgegevens. Uw voorschotbedrag wordt berekend op basis van uw historisch jaarverbruik. Van uw oude leverancier ontvangt u alleen nog uw eindafrekening. Drie maanden op proef Bij Oxxio gaan voordeel en service perfect samen. Want heeft u een meerjarige overeenkomst, dan mag u onze energie de eerste drie maanden vrijblijvend proberen. Mocht u om wat voor reden dan ook niet voor de volle 100% tevreden zijn, dan kunt u de eerste drie maanden kosteloos opzeggen. Kijk voor de actievoorwaarden op

4 Extra slim: de slimme meter Als klant van Oxxio laten we u graag kennismaken met de slimme meter van Oxxio. De slimme meter helpt u gericht maatregelen te nemen om uw energieverbruik te verminderen. En dat levert u lagere energiekosten op. Uw besparing kan oplopen tot vele tientallen euro s per jaar. Meer gemak, meer inzicht De slimme meter van Oxxio vervangt uw oude stroom- en gasmeter en biedt u direct meer gemak en inzicht. De slimme meter is digitaal en in combinatie met een eigen beveiligde internetpagina kunt u het energieverbruik van uur tot uur volgen! Gratis installatie U bespaart 119,- aan installatiekosten, want we laten de meter gratis door een erkende installateur bij u installeren. De huur van de meter incasseren we apart. Deze kosten zijn vergelijkbaar met de kosten van uw oude meter. Als u de slimme meter bestelt, zorgen wij voor het opzeggen van uw overeenkomst bij uw huidige meetbedrijf. De installateur maakt ruim van tevoren een afspraak met u. De installatie zelf duurt ongeveer een uur en de levering van stroom en gas wordt daarbij ongeveer een half uur onderbroken. Meer weten? Ga naar voor meer informatie en lees hoe u de slimme meter online kunt bestellen.

5 Bespaartips van de BespaarAssistent Oxxio helpt u besparen op uw energieverbruik met de BespaarAssistent. Slimme en concrete bespaartips vindt u op De Bespaar Assistent laat u op een interactieve manier zien wat u kunt besparen, waar u dat kunt doen en wat het u oplevert. Bespaar ook op uw energieverbruik, dat is goed voor het klimaat én uw portemonnee. Zelf online regelen Op vindt u uitgebreide informatie over ons en onze producten. Ook kunt u er snel en eenvoudig: Een verhuizing doorgeven. Bank- of girogegevens wijzigen. Uw voorschotbedrag veranderen. Bespaarproducten bestellen. Met de slimme meter uw verbruik volgen. Samen worden we nog slimmer met energie!

6 Ons antwoord op de meest gestelde vragen Wanneer start Oxxio met de energielevering? In de welkomstbrief leest u rond welke datum Oxxio de levering van stroom en eventueel gas van u overneemt. Wanneer de energielevering is overgenomen, sturen we u een brief met daarin de exacte ingangsdatum van levering, de hoogte van uw voorschotbedrag en uw aansluitgegevens. Verandert er iets aan mijn aansluiting? Nee, er verandert technisch helemaal niets. Van de overstap zelf merkt u ook niets. Moet ik het contract met mijn huidige energieleverancier opzeggen? In de meeste gevallen hoeft u zelf helemaal niets te doen en zegt Oxxio het contract met uw huidige energieleverancier op. Als u een contract heeft bij de NEM, Main Energie, Elektran of Qwint, dan dient u wel zelf op te zeggen. Wat gebeurt er als ik de huidige meterstanden niet doorgeef? Als u uw meterstanden niet doorgeeft, levert dat voor u als klant van Oxxio geen probleem op. Uw netbeheerder moet dan echter een schatting maken van uw actuele meterstanden en daardoor kunnen de standen op uw eindafrekening afwijken van de werkelijke standen. Wordt mijn meter automatisch vervangen als ik overstap naar Oxxio? Uw meter wordt niet automatisch vervangen. Als u bij uw aanmelding de slimme meter van Oxxio heeft besteld, dan nemen wij contact met u op om een afspraak met u te maken voor de installatie van de slimme meter. Als u nog geen slimme meter heeft besteld, kunt u dat alsnog heel eenvoudig doen op Heeft u een vraag? We beantwoorden deze graag!

7 Zit ik vast aan de slimme meter? De huur- en meetovereenkomst voor de slimme meter geldt voor drie jaar. Na drie jaar kunt u uw overeenkomst verlengen, of eventueel opzeggen. Hoe kan ik mijn voorschotbedrag bij Oxxio aanpassen? U kunt zelf uw voorschotbedrag eenvoudig en snel wijzigen op onze website. U kunt het bedrag met maximaal 25% verlagen of met maximaal 100% verhogen. Meer over het voorschotbedrag leest u op Hoe kan ik een verhuizing doorgeven? Een verhuizing geeft u snel en eenvoudig door op onze website. Zorgt u er wel voor dat wij uw verhuisbericht tijdig, minimaal vier weken voor uw verhuizing, ontvangen. Dan profiteert u na uw verhuizing ook op uw nieuwe adres meteen van energie van Oxxio. Als we uw verhuizing niet of niet tijdig ontvangen, blijven we energie leveren op uw oude adres en brengen we dat bij u in rekening. Had u op uw oude adres een slimme meter? We installeren graag op uw nieuwe adres ook een slimme meter. Ga naar voor meer informatie over verhuizen. Waar kan ik terecht bij een storing? Bij storingen is er een landelijk telefoonnummer dat u gratis kunt bellen: Heeft u andere vragen? Onze Klantenservice is altijd bereikbaar via Daar vindt u uitgebreide informatie over onze producten en diensten, antwoord op veelgestelde vragen en kunt u snel en eenvoudig uw gegevens wijzigen. We werken voortdurend aan de uitbreiding van onze service op onze website. Mocht u toch geen antwoord vinden op uw vraag, dan kunt u via het contactformulier contact opnemen met onze Klantenservice.

8 Over Oxxio Oxxio levert sinds 2000 energie in Nederland en is onderdeel van het Britse Centrica, een van de grootste energieleveranciers van Europa. We hebben als eerste laten zien wat slim met energie is. Bij Oxxio krijgt u altijd 100% groene stroom. En daar betaalt u geen cent extra voor. Oxxio doet zijn uiterste best om het klimaat te ontzien. Daarom stimuleren wij onze klanten om zuinig te zijn met energie. We houden onze tarieven laag en geven onze klanten slimme en concrete bespaaradviezen. Daarom stappen steeds meer mensen over op energie van Oxxio! Goed bereikbaar en klantvriendelijk In 2008 kreeg Oxxio opnieuw het ITO-certificaat van het onafhankelijke Instituut voor Telecom Organisatie. Hiermee voldoet Oxxio aan de strenge normen voor een goed bereikbare klantenservice Aan de inhoud van deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden. Zet- en spelfouten voorbehouden.

Alles over energie van Oxxio!

Alles over energie van Oxxio! Alles over energie van Oxxio! Welkomstfolder Energie van Oxxio, een slimme keuze Welkom bij Oxxio. U zult snel ontdekken dat energie van Oxxio een slimme keuze is. Slim omdat wij u helpen geld en energie

Nadere informatie

U en Oxxio: een goede zaak

U en Oxxio: een goede zaak U en Oxxio: een goede zaak Uw perfecte partner voor duurzame energie U doet graag zaken met professionele partners. Want u wilt ervan opaan kunnen dat ze doen wat ze beloven en een toegevoegde waarde leveren.

Nadere informatie

www.consumind.nl Februari 2012

www.consumind.nl Februari 2012 www.consumind.nl Februari 2012 Dit informatiepakket bevat de volgende onderdelen: Achtergrond en algemene informatie energiemarkt. Vast of variabel energiecontract? De meest gestelde vragen bij overstappen.

Nadere informatie

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper

Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Voortaan heeft u zèlf de controle over uw energiekosten! Dezelfde energie goedkoper Een innovatie van Oxxio: de revolutie in energiemeting! Als u kiest voor energie van Oxxio, kiest u voor de goedkoopste

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Onderwerp: Bevestiging van uw aanmelding bij MAIN Energie Geachte [aanhef] [achternaam], Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Indien u vragen heeft over

Nadere informatie

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl

ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl. Overstappen naar energiedirect.nl ACN Energy in samenwerking met energiedirect.nl Overstappen naar energiedirect.nl Inhoudsopgave Geen moeite Welke klanten komen in aanmerking? Informatie over overstappen Huidige situatie van uw klant

Nadere informatie

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten.

Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Onderwerp: Bevestiging van uw aanmelding bij MAIN Energie Geachte [aanhef] [achternaam], Hartelijk welkom bij MAIN Energie, we zijn blij u als nieuwe klant te kunnen begroeten. Indien u vragen heeft over

Nadere informatie

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN

VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN VOORDELIGE ENERGIETARIEVEN Zoals u wellicht weet, bent u vrij in het kiezen van uw energieleverancier. Vereniging Gebra heeft een kortingsregeling voor elektriciteit en gas met MAIN Energie te Amsterdam.

Nadere informatie

Vragen en antwoorden over WoonEnergie

Vragen en antwoorden over WoonEnergie Vragen en antwoorden over WoonEnergie Hier vindt u vragen en antwoorden over de volgende thema s: - Vragen over WoonEnergie en hun aanbod - Vragen over klant worden, het contract en contactgegevens - Vragen

Nadere informatie

MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden

MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden MAIN Energie Modelcontractvoorwaarden 1. Energielevering Op deze overeenkomst zijn de bijgevoegde Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit aan consumenten en kleinverbruikers en de Algemene

Nadere informatie

De slimme meter. Informatie over de nieuwe energiemeter

De slimme meter. Informatie over de nieuwe energiemeter De slimme meter Informatie over de nieuwe energiemeter De slimme meter in vogelvlucht Alle huishoudens in Nederland krijgen een nieuw soort energiemeter aangeboden: de zogenaamde slimme meter. Deze digitale

Nadere informatie

Bewust met energie omgaan. De slimme meter maakt het makkelijk

Bewust met energie omgaan. De slimme meter maakt het makkelijk Bewust met energie omgaan De slimme meter maakt het makkelijk Waarom krijg ik een slimme meter? Makkelijk en klaar voor de toekomst. Enexis brengt gas en elektriciteit van uw energieleverancier veilig

Nadere informatie

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig?

Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Veelgestelde vragen De veilingmethode Waarom is de methode van ANWB Groene Energieveiling effectief en eenvoudig? Het is voor u heel erg weinig moeite om tot een besparing op uw kosten te komen. 1. U schrijft

Nadere informatie

De slimme meter. Informatie over de nieuwe energiemeter

De slimme meter. Informatie over de nieuwe energiemeter De slimme meter Informatie over de nieuwe energiemeter De slimme meter in vogelvlucht Alle huishoudens in Nederland krijgen een nieuw soort energiemeter aangeboden: de zogenaamde slimme meter. Deze digitale

Nadere informatie

Overstappen. Waarom overstappen?

Overstappen. Waarom overstappen? Overstappen Waarom overstappen? De meeste mensen stappen over naar een andere leverancier omdat zij hier flink wat geld mee kunnen besparen. Er bestaan namelijk grote verschillen in energietarieven van

Nadere informatie

Energie van DELTA voordelig en dichtbij. Leveringsprijzen per 1 juli 2011. www.delta.nl

Energie van DELTA voordelig en dichtbij. Leveringsprijzen per 1 juli 2011. www.delta.nl Energie van DELTA voordelig en dichtbij Leveringsprijzen per 1 juli 2011 www.delta.nl U bent belangrijk voor ons. Als klant van DELTA bieden wij u graag een ruime keuze aan energiecontracten. In deze folder

Nadere informatie

Slimme energiemeters vanaf 1.1.2012 ingevoerd

Slimme energiemeters vanaf 1.1.2012 ingevoerd Regelingen en voorzieningen CODE 5.1.4.22 Slimme energiemeters vanaf 1.1.2012 ingevoerd bronnen vraag en antwoord ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie (EL&I), 23.2.2011, www.rijksoverheid.nl

Nadere informatie

Veelgestelde vragen ACN Energy in samenwerking met energie:direct

Veelgestelde vragen ACN Energy in samenwerking met energie:direct Veelgestelde vragen ACN Energy in samenwerking met energie:direct Algemeen 1. Zijn er voorwaarden aan verbonden als ik klant wil worden van energie:direct? Ja, u dient: - uw eigen aansluiting te hebben

Nadere informatie

Partnerschap energie met energiedirect.nl

Partnerschap energie met energiedirect.nl Partnerschap energie met energiedirect.nl Inhoudsopgave Belangrijke informatie over het product en de bestelprocedure Vragen 1 16 Extra productinformatie Vragen 17 32 Overstappen Vraag 33 Facturering en

Nadere informatie

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen

Veel gestelde vragen Over zonnepanelen A. Opbrengsten zonnepanelen Hoeveel brengen de zonnepanelen op en kunnen jullie dat garanderen? De te verwachten opbrengst van een installatie is een indicatie. De werkelijke opbrengst kan iets hoger of

Nadere informatie

Energie van DELTA voordelig en dichtbij. Leveringsprijzen per 1 januari 2011. www.delta.nl

Energie van DELTA voordelig en dichtbij. Leveringsprijzen per 1 januari 2011. www.delta.nl Energie van DELTA voordelig en dichtbij Leveringsprijzen per 1 januari 2011 www.delta.nl Zoals u van DELTA gewend bent, doen wij er alles aan om de energieprijzen zo laag mogelijk te houden. Per 1 januari

Nadere informatie

Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent

Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent Persoonlijke offerte voor Dhr. S. Sent Zonlaan 265 1234 AB Zelfstad 1 augustus 2014, s-hertogenbosch Geachte heer Sent, Hartelijk dank dat we u een aanbod op maat mogen doen voor Zelfstroom Alles-in-1

Nadere informatie

Gasenlichtvergelijken.nl

Gasenlichtvergelijken.nl Gasenlichtvergelijken.nl De energiemarkt is een complexe markt met vele aanbieders met verschillende producten en prijzen. Ziet u door de bomen het bos niet meer? Hieronder staan de meest gestelde vragen

Nadere informatie

ZONNEPANELEN PROJECT. RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen

ZONNEPANELEN PROJECT. RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen ZONNEPANELEN PROJECT RADIJSSTRAAT 2 t/m 82 te Groningen Waarom dit project? De ambitie van de gemeente Groningen is om in 2035 energieneutraal te zijn. De Gemeente Groningen ondersteund dit project met

Nadere informatie

AA Geef hier uw zoekterm in

AA Geef hier uw zoekterm in AA Geef hier uw zoekterm in Tarieven Tarieven Prijs berekenen Algemene voorwaarden Klanten Klant worden: Particulier Klant worden: Klein-zakelijke gebruiker Klant worden: Zakelijke gebruiker Verhuizen

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur.

Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Mia en Albert besparen dankzij de V-test. Ze hebben nu een lagere energiefactuur. Veel mensen betalen nog altijd te veel voor elektriciteit en aardgas. Toch is overstappen naar een voordeliger contract

Nadere informatie

De slimme meter Klaar voor de toekomst

De slimme meter Klaar voor de toekomst De slimme meter Klaar voor de toekomst met de slimme meter bent u klaar voor de toekomst Endinet maakt haar energienetten klaar voor de toekomst. Net als de auto-, de telefoonen bankindustrie worden ook

Nadere informatie

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Vergelijk de leveranciers van elektriciteit en aardgas en vind de beste leverancier. Veranderen van leverancier is gratis en niet moeilijk. 1 Betaal minder

Nadere informatie

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas

Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Betaal minder voor uw elektriciteit en aardgas Vergelijk de leveranciers van elektriciteit en aardgas en vind de beste leverancier. Veranderen van leverancier is gratis en niet moeilijk. 1 Betaal minder

Nadere informatie

Partnerschap energie met energiedirect.nl. Handleiding bestelprocedure

Partnerschap energie met energiedirect.nl. Handleiding bestelprocedure Partnerschap energie met energiedirect.nl Handleiding bestelprocedure 1 Overstappen naar energiedirect.nl 2 Overstappen naar energiedirect.nl Let op: klanten dienen ten minste 18 jaar oud te zijn en aan

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl Al duizenden Nederlanders gingen u voor! Zonnepanelen huren Bij Zelfstroom

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 0800 0051 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl

Verhuisbericht. Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Verhuisbericht Zodra u weet wanneer u gaat verhuizen, zet u uw huis aan met DELTA! www.delta.nl Zet uw huis aan! Op het moment dat u weet wanneer u de sleutel in handen krijgt van uw nieuwe koop- of huurwoning,

Nadere informatie

Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden

Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas (versie 2013) Deze toelichting dient als een praktische uitleg van de Algemene Voorwaarden voor consumenten.

Nadere informatie

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl

zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl zekervanzon de volger 6 1483 GA De Rijp telefoon: 085 4011 356 fax: 0299 67 4120 info@zekervanzon.nl Word ook ZekerVanZon. ZekerVanZon is een initiatief van MetDeZon, de ervaren leverancier van kwalitatief

Nadere informatie

DE SLIMME METER Slim, bewust en Duurzaam

DE SLIMME METER Slim, bewust en Duurzaam DE SLIMME METER DE SLIMME METER Slim, bewust en Duurzaam Slim, Bewust en Duurzaam Wat is een slimme meter? Slimme meters vervangen de huidige gas- en elektriciteitsmeters. Deze digitale meter meet net

Nadere informatie

Met de Energietopdeal.nl - 3 jaar Prijsvast profiteert u drie jaar lang van de zekerheid van een vaste prijs.

Met de Energietopdeal.nl - 3 jaar Prijsvast profiteert u drie jaar lang van de zekerheid van een vaste prijs. N.V. Nuon Sales Nederland Postbus 40021 (PAC RA624G), 6803 HA Arnhem de heer T.D.M. Witlox Camstrastrjitte 15 9036 MB MENAAM 9036MB15 Postadres Postbus 40021 6803 HA Arnhem Telefoon 0900 08 08 www.nuon.nl

Nadere informatie

VERDIEN AAN DE ZON. Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu!

VERDIEN AAN DE ZON. Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu! VERDIEN AAN DE ZON Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu! Duurzame energiebron Zonlicht is er overdag altijd. Zelfs op een bewolkte dag vangen zonnepanelen

Nadere informatie

Energierekening/Termijnbedrag Termijnbedrag Elke maand betaal je een termijnbedrag. Dit is een voorschot op de jaarafrekening. Zo hoef je niet eenmaal per jaar een groot bedrag af te rekenen, maar wordt

Nadere informatie

Energie van DELTA bij hoog en bij laag

Energie van DELTA bij hoog en bij laag Energie van DELTA bij hoog en bij laag Leveringsprijzen per juli 2009 www.delta.nl Wij vinden een open en eerlijke relatie met u zeer belangrijk. Om ons heen zien we de gevolgen van de economische recessie

Nadere informatie

VERDIEN AAN DE ZON. Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu!

VERDIEN AAN DE ZON. Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu! VERDIEN AAN DE ZON Zonnepanelen op het dak van uw huurwoning Goed voor uw portemonnee en voor het voor milieu! Duurzame energiebron Zonlicht is er overdag altijd. Zelfs op een bewolkte dag vangen zonnepanelen

Nadere informatie

Dit zijn wij En dit is wat we beloven. Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten

Dit zijn wij En dit is wat we beloven. Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten Dit zijn wij En dit is wat we beloven Informatie over: - Energiedirect.nl - Energiemarkt - Producten Onze klanten Ruim 700.000 consumenten in heel Nederland Ons adres Willemsplein 4, 5211 AK Den Bosch

Nadere informatie

UW ENERGIE. Wij stoppen er graag

UW ENERGIE. Wij stoppen er graag UW ENERGIE Wij stoppen er graag in. In tijden van economische teruggang kiezen veel organisaties ervoor om extra scherp op de kosten te letten. Vooral in de recreatiemarkt is kostenbesparing een belangrijk

Nadere informatie

Toelichting voor consumenten op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas.

Toelichting voor consumenten op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas. Toelichting voor consumenten op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas. Deze toelichting dient als een praktische uitleg van de Algemene Voorwaarden voor consumenten.

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl klimaatneutraal natureoffice.com NL-077-729117 gedrukt Al duizenden

Nadere informatie

Productvoorwaarden EnergieFlex

Productvoorwaarden EnergieFlex Productvoorwaarden EnergieFlex 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Energielevering Machtiging Gegevensbescherming

Nadere informatie

PRODUCTVOORWAARDEN APRIL 2016

PRODUCTVOORWAARDEN APRIL 2016 PRODUCTVOORWAARDEN APRIL 2016 Vragen? Bel 088-304 10 00 Elke werkdag bereikbaar tussen 08:30 19:00 energieflex.nl Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel

Nadere informatie

DE SLIMME METER VRAGEN EN ANTWOORDEN

DE SLIMME METER VRAGEN EN ANTWOORDEN DE SLIMME METER VRAGEN EN ANTWOORDEN Versie augustus 2012 In dit document vindt u vragen en antwoorden over de slimme meter gesorteerd op de volgende onderdelen: Algemeen Plaatsing van de meter Keuzevrijheid

Nadere informatie

Links van netbeheerders om de slimme meter aan te vragen (kies wie uw netwerkbeheerder is):

Links van netbeheerders om de slimme meter aan te vragen (kies wie uw netwerkbeheerder is): Uw slimme meter Iedereen krijgt gratis de komende jaren in plaats van een gewone energiemeter een zogenaamde slimme meter. Dat is een digitale energiemeter voor het gasverbruik en het elektriciteitsverbruik,

Nadere informatie

Energie van DELTA, mijn keuze. Leveringsprijzen per 1 januari

Energie van DELTA, mijn keuze. Leveringsprijzen per 1 januari Energie van DELTA, mijn keuze Leveringsprijzen per 1 januari 2012 www.delta.nl Altijd een energieaanbod dat bij u past U kunt altijd bij DELTA terecht. Wij vinden het belangrijk dat u kiest voor een energiecontract,

Nadere informatie

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5 www.greenchoice.nl Pagina 1/ 5 Nederlandse Wind en bosgecompenseerd gas van Greenchoice. De looptijd van dit contract is 3 jaar met een opzegtermijn van 30 dagen. Start Greenchoice de levering niet per

Nadere informatie

Toelichting voor consumenten en zakelijke afnemers op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas Kleinverbruik

Toelichting voor consumenten en zakelijke afnemers op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas Kleinverbruik Toelichting voor consumenten en zakelijke afnemers op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas Kleinverbruik Deze toelichting dient als een praktische uitleg van de Algemene

Nadere informatie

Samen slim ondernemen. Kies voor het zakelijke energiecontract dat bij u past

Samen slim ondernemen. Kies voor het zakelijke energiecontract dat bij u past Samen slim ondernemen Kies voor het zakelijke energiecontract dat bij u past Leveringsprijzen zakelijk kleinverbruik per 1 januari 2015 Slim ondernemen Samen met DELTA kunt u slim ondernemen. Zo heeft

Nadere informatie

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand?

De waarde van stadswarmte. Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte Hoe komt de prijs tot stand? De waarde van stadswarmte 3 Hoe komt de prijs tot stand? De energierekening is voor vrijwel iedereen een belangrijk onderdeel van de maandelijkse

Nadere informatie

Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning

Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning Profiteer van een lagere energierekening en een gezonder leefklimaat in uw woning n Besparing op uw energiekosten n Geen aanschafkosten en verplichting als u verhuist n Minder last van vocht en betere

Nadere informatie

Jaarnota Electrabel. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota Electrabel. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota Electrabel In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Electrabel. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de

Nadere informatie

Bijlage A. Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron

Bijlage A. Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron Bijlage A Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron 1 januari 2016 Artikel 1 Energielevering 1.1 Definities Afgenomen Elektriciteit Het aantal eenheden elektriciteit in kwh dat van het netwerk

Nadere informatie

Profiteer nu van de voordelen van zonnepanelen op uw huurwoning ZONNEPANELEN

Profiteer nu van de voordelen van zonnepanelen op uw huurwoning ZONNEPANELEN ZONNEPANELEN Profiteer nu van de voordelen van zonnepanelen op uw huurwoning Wilt u goedkoper wonen en bijdragen aan een beter milieu? Maak gebruik van de zon! Intermaris biedt u de mogelijkheid om te

Nadere informatie

Doe ook mee met energie. 125 extra korting

Doe ook mee met energie. 125 extra korting Doe ook mee met energie 125 extra korting Profiteer van 125 extra korting Profiteer nu van GroenVast 3 jaar U staat op het punt een nieuwe cv-ketel te kopen of te huren. Bij Eneco Installatiebedrijven

Nadere informatie

Productvoorwaarden EnergieFlex. Augustus 2015

Productvoorwaarden EnergieFlex. Augustus 2015 Productvoorwaarden EnergieFlex Augustus 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Energielevering Machtiging Gegevensbescherming

Nadere informatie

Jaarnota energiedirect.nl

Jaarnota energiedirect.nl Jaarnota energiedirect.nl In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van energiedirect.nl. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document

Nadere informatie

Jaarnota E.ON. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota E.ON. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota E.ON In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van E.ON. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van de

Nadere informatie

Energie. Bevestigingsbrief voor de leveringsovereenkomst van EnergyZero. wordt geleverd door EnergyZero. Ben Energie wordt geleverd door EnergyZero

Energie. Bevestigingsbrief voor de leveringsovereenkomst van EnergyZero. wordt geleverd door EnergyZero. Ben Energie wordt geleverd door EnergyZero Energie wordt geleverd door EnergyZero Bevestigingsbrief voor de leveringsovereenkomst van EnergyZero Ben Energie wordt geleverd door EnergyZero EnergyZero BV Stationsplein 45 A4.204 3013 AK Rotterdam

Nadere informatie

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom

Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl klimaatneutraal natureoffice.com NL-077-729117 gedrukt Zonnepanelen

Nadere informatie

Praktische besparingstips

Praktische besparingstips besparingstips Laat uw verlichting nakijken: Schakel nu over op LED verlichting in plaats van de oude TL- verlichting. Gemiddelde besparing van 20 50% op uw energiekosten! De voordelen van LED verlichting

Nadere informatie

Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar

Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar Tarieven Groene Stroom Vast 1 Jaar Hieronder vindt u de leveringstarieven van Groene Stroom voor een vaste prijs gedurende 1 jaar. De tarieven gelden gedurende 1 jaar vanaf de ingangsdatum van het contract

Nadere informatie

Zonnepanelen. zonder investering. Zonnepanelen huren bij Zelfstroom. Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar

Zonnepanelen. zonder investering. Zonnepanelen huren bij Zelfstroom. Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar Zonnepanelen zonder investering Zonnepanelen huren bij Zelfstroom Voor uw persoonlijke dakcheck en offerte ga naar www.zelfstroom.nl Al duizenden Nederlanders gingen u voor! Nu: zonnepanelen huren Bij

Nadere informatie

Samenwerking met Greenchoice

Samenwerking met Greenchoice Samenwerking met Greenchoice Dit document is onderdeel van de Buurten met Energie toolbox, een project van Nudge. Deze toolbox is samengesteld om initiatiefnemers te ondersteunen bij het starten van een

Nadere informatie

Uitleg van uw jaarafrekening

Uitleg van uw jaarafrekening Uitleg van uw jaarafrekening Algemeen: Wij maken uw jaar- of eindrekening op met uw meterstanden. Wij bepalen uw verbruik aan de hand van het verschil tussen de begin- en eindstanden van de verbruiksperiode

Nadere informatie

Met welke partijen heeft u te maken als het gaat om levering van energie?

Met welke partijen heeft u te maken als het gaat om levering van energie? Toelichting voor consumenten op de Algemene Voorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas (versie 2013). Deze toelichting dient als een praktische uitleg van de Algemene Voorw aarden voor consumenten.

Nadere informatie

Bijlage A. Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron

Bijlage A. Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron Bijlage A Contractvoorwaarden 1 of 3 jaar vast tarief Vandebron 1 januari 2015 Artikel 1 Energielevering 1.1 Definities Afgenomen Elektriciteit Het aantal eenheden elektriciteit in kwh dat van het netwerk

Nadere informatie

Contractvoorwaarden Nederlandse Windstroom 1 juni Pagina 1/ 8

Contractvoorwaarden Nederlandse Windstroom 1 juni Pagina 1/ 8 www.greenchoice.nl Pagina 1/ 8 Groene stroom uit Nederlandse Wind en/of bosgecompenseerd gas. Dit contract heeft een vaste looptijd van 1 jaar. Deze looptijd gaat in op de startdatum van levering. Voor

Nadere informatie

Leveringstarief. Energiebelasting

Leveringstarief. Energiebelasting TARIEVENBLAD De leveringskosten voor stroom en gas bestaan uit de leveringsprijs per kwh/m3, energiebelasting, btw, het vastrecht stroom en/of gas en bij gas de regiotoeslag. In de bevestigingsbrief vindt

Nadere informatie

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten

Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten Productvoorwaarden Leveringscontract Consumenten 1. Toepassing Deze Productvoorwaarden zijn een aanvulling op de Leveringsovereenkomst voor Elektriciteit en/of Gas aan consumenten en de daarop geldende

Nadere informatie

Energievergelijking Consumind Augustus 2015

Energievergelijking Consumind Augustus 2015 vergelijking Consumind Augustus 2015 Dit informatiepakket bestaat uit volgen onrlen: Complete vergelijking energieaanbiers voor: 1 jaar vast Complete vergelijking energieaanbiers voor: 2 jaar vast Complete

Nadere informatie

Veel gestelde vragen over zonnepanelen gaan over:

Veel gestelde vragen over zonnepanelen gaan over: Veel gestelde vragen over zonnepanelen gaan over: 1. Opbrengst zonnepanelen 2. Huurverhoging en energiekosten 3. Teruglevering 4. Techniek 5. Plaatsing 6. Gebruik 7. De slimme meter 1. Opbrengst zonnepanelen

Nadere informatie

Jaarnota Essent. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727.

Jaarnota Essent. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op 030 7009 727. Jaarnota Essent In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Essent. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van

Nadere informatie

Stroom van de zon. Wek zelf energie op en bespaar kosten

Stroom van de zon. Wek zelf energie op en bespaar kosten Stroom van de zon Wek zelf energie op en bespaar kosten Blij met energie van de zon! Een mooie kans om kosten te besparen en zuinig om te gaan met het milieu is het plaatsen van zonnepanelen. Daarmee bespaart

Nadere informatie

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5

Contractvoorwaarden voor Greenchoice Maximaal Groen oktober Pagina 1/ 5 www.greenchoice.nl Pagina 1/ 5 Nederlandse Zonnestroom opgewekt door een Campina melkveehouder en/of bosgecompenseerd gas van Greenchoice. Greenchoice behoudt zich in alle gevallen het recht voor om indien

Nadere informatie

Verhuisdocument voor uw organisatie

Verhuisdocument voor uw organisatie Verhuisdocument voor uw organisatie Deel 1: Mijn nieuwe locatie Pagina 1 van 6 1. Mijn nieuwe locatie: mijn gegevens Klantennummer contactpersoon Telefoon Wij verhuizen naar volgende (nieuwe) locatie Datum

Nadere informatie

Toelichting voor consumenten op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas

Toelichting voor consumenten op de Algemene Leveringsvoorwaarden voor de levering van elektriciteit en gas Toelichting voor consumenten voor de levering van elektriciteit en gas september 2014 v.42-01 Deze algemene toelichting is opgesteld door EnergieNed en dient als een praktische uitleg van de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

HANDLEIDING. Energievergelijker van. Copyright 2016 by onlineenergievergelijker.nl

HANDLEIDING. Energievergelijker van. Copyright 2016 by onlineenergievergelijker.nl HANDLEIDING Energievergelijker van Copyright 2016 by Inhoudsopgave 1. Inhoudsopgave pag. 2 2. Voorwoord pag. 3 3. Start vergelijking pag. 4 3.1 Postcode en Huisnummer pag. 4 3.2 Woonsituatie pag. 4 3.4

Nadere informatie

Voor wie geldt de Warmtewet eigenlijk? Waarom wordt de Warmtewet ingevoerd? Waarom komt de informatie zo laat? Wie is mijn warmteleverancier?

Voor wie geldt de Warmtewet eigenlijk? Waarom wordt de Warmtewet ingevoerd? Waarom komt de informatie zo laat? Wie is mijn warmteleverancier? Sinds 1 januari 2014 is de Warmtewet van kracht. De Warmtewet heeft voor iedereen die geen eigen cv-installatie heeft gevolgen in de afrekening van de servicekosten. De invoering van de Warmtewet is veel

Nadere informatie

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij

Ik ga verhuizen. Alle stappen op een rij Ik ga verhuizen Alle stappen op een rij Bij een verhuizing komt een heleboel kijken. U moet met veel dingen rekening houden en vaak van alles regelen. Om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben

Nadere informatie

PRODUCTVOORWAARDEN DECEMBER 2016

PRODUCTVOORWAARDEN DECEMBER 2016 PRODUCTVOORWAARDEN DECEMBER 2016 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Energielevering Overstappen Gegevensbescherming Slimme meter Correspondentie

Nadere informatie

Greensave. De Greencollective van Greensave helpt u besparen op uw energierekening. Geachte heer/mevro uw, greencollective

Greensave. De Greencollective van Greensave helpt u besparen op uw energierekening. Geachte heer/mevro uw, greencollective De Greencollective van Greensave helpt u besparen op uw energierekening Geachte heer/mevro uw, greencollective Bedrijfsnaam T.a.v. de heer/mevrouw Adres Woonplaats Breukelen, 12 november 2013 De Greencollective

Nadere informatie

!!!!! Onze werkwijze

!!!!! Onze werkwijze Onze werkwijze Onze werkwijze Lastenbesparen.com helpt u te besparen op al uw vaste lasten. U kunt op twee verschillende manieren gebruik maken van onze service. Een besparingsconsult bij u thuis of een

Nadere informatie

Productvoorwaarden EnergieFlex

Productvoorwaarden EnergieFlex Productvoorwaarden EnergieFlex 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Energielevering Machtiging Gegevensbescherming

Nadere informatie

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen

Twee bezoeken: wat u kunt verwachten. Uw huur opzeggen Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? Ik ga verhuizen. Hoe zeg ik mijn huur op? U huurt een woning* bij Woonpalet en wil deze opzeggen. In deze brochure leest u wat daar bij komt kijken. Wij vertellen

Nadere informatie

ZONNEPANELEN. Goed voor uw portemonnee. en het milieu!

ZONNEPANELEN. Goed voor uw portemonnee. en het milieu! ZONNEPANELEN Goed voor uw portemonnee en het milieu! Thuis in de buurt Zonnepanelen... Tiwos wil de woonlasten van haar huurders nu en in de toekomst betaalbaar houden. Besparen op energiekosten draagt

Nadere informatie

Welkom bij Evides Waterbedrijf! Wat u moet weten over drinkwater

Welkom bij Evides Waterbedrijf! Wat u moet weten over drinkwater Welkom bij Evides Waterbedrijf! Wat u moet weten over drinkwater Evides Waterbedrijf zorgt voor lekker en betrouwbaar drinkwater in het zuidwesten van Zuid-Holland, Zeeland en op de Brabantse wal. Drinkwater

Nadere informatie

Voordelig groene stroom met zonnepanelen van uw eigen dak

Voordelig groene stroom met zonnepanelen van uw eigen dak Bewoners informatie Voordelig groene stroom met zonnepanelen van uw eigen dak Hoe werkt het U krijgt zonnepanelen op het dak van uw woning. U betaalt niet voor de zonnepanelen, maar voor de zonnestroom.

Nadere informatie

Jaarnota Delta. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op

Jaarnota Delta. Mocht u meer vragen over de jaarnota hebben dan mag u ons uiteraard bellen op Jaarnota Delta In dit document ziet u een voorbeeld van een jaarnota van Delta. Bij alle termen en onderdelen die om uitleg vragen staat een cijfer genoteerd. Achterin dit document ziet u de uitleg van

Nadere informatie

Productvoorwaarden EnergieFlex

Productvoorwaarden EnergieFlex Productvoorwaarden EnergieFlex 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Energielevering Machtiging Gegevensbescherming

Nadere informatie

Productvoorwaarden EnergieFlex. Augustus 2015

Productvoorwaarden EnergieFlex. Augustus 2015 Productvoorwaarden EnergieFlex Augustus 2015 Inhoudsopgave Artikel 1 Artikel 2 Artikel 3 Artikel 4 Artikel 5 Artikel 6 Artikel 7 Artikel 8 Artikel 9 Artikel 10 Artikel 11 Energielevering Machtiging Gegevensbescherming

Nadere informatie