J A A R V E R S L A G 2010

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "J A A R V E R S L A G 2010"

Transcriptie

1 J A A R V E R S L A G 2010 Publicatieverslag Stichting Kampala 96, Twickel 22, 8226 RW Lelystad Tel , rekening nr ING Bank Lelystad. KvK Lelystad , ANBI

2 Stichting Kampala 96 Jaarverslag over Dit jaarverslag bestaat uit de volgende drie delen. I. Bestuursverslag II. Stichtingsgegevens III. Financieel verslag I. Bestuursverslag. Algemeen Is het jaar waarin de eerste doelstelling van de Stichting Kampala 96, het bouwen van een vakschool, weer dichterbij is gekomen. Het tweede doel om jaarlijks een groep uit te zenden blijft wat achter. In juli werden door de NSVS (Namugongo Secondary Vocatinal School) de vier lokalen in gebruik genomen van het project From Child to Entrepeneur (van kind tot ondernemer). In juli werd ook de verantwoording van de actie opgesteld en ingestuurd aan Wilde Ganzen en NCDO. Nadat CWM (Childrens Welfare Mission) hun aandeel in de verantwoording van de financiën had opgesteld is ook dat, door tussenkomst van de Stichting Kinderhulp Afrika, ingediend; dat gaat dan om alle bonnen en facturen van de bouw, waarmee we aantonen dat het aangevraagde bedrag ook daadwerkelijk is besteed. Bij de verantwoording hoort ook een overzicht van de publiciteit waarin we Wilde Ganzen en NCDO/millenniumdoelen prominent hebben vermeld. De totale verantwoording is goedgekeurd door de NCDO. De Wilde Ganzen sluiten zich daar stilzwijgend bij aan, zo is afgesproken in de samenwerking tussen die beide organisaties. Met deze vier lokalen werd het mogelijk om de studenten hun studie volledig, ook in het 6 e leerjaar, te laten afronden aan de NSVS. Lopende het opmaken van de verantwoording van het project From Child to Entrepeneur heeft de Stichting Kinderhulp Afrika onder dezelfde naam subsidie aangevraagd voor de laatste drie lokalen. De uitgebreide en goed gedocumenteerde motivering en achtergrondbeschrijving is voor deze drie lokalen dezelfde als voor de vorige vier. Met deze drie lokalen krijgt de NSVS mogelijkheden om studenten een extra plus voor hun opleiding te bieden. Daarmee kan de NSVS zich onderscheiden van vergelijkbare scholen. Hierdoor is de NSVS meer concurrerend in de competitie om betalende studenten. Betalende studenten zijn van belang om inkomsten te hebben. Met die inkomsten kan de NSVS niet alleen kostendekkend draaien, maar kan ook de studie van de weeskinderen worden betaald. Deze aanvraag is goedgekeurd door Wilde Ganzen en NCDO. De fondswerving ervoor loopt sinds oktober 2010 en loopt ook in 2011 door.

3 In februari hebben het bestuur en veel oud Kampalagangers tijdens een gezellige avond in de Ontmoetingskerk afscheid genomen van Gert en Esther van den Boom en hun kinderen. Zij waren drie jaar lang ons vertrouwde aanspreekpunt in CWM en waren gastheer en vrouw voor de Kampalagroepen in 2007 en In oktober hebben de voorzitter en zijn vrouw weer een bezoek gebracht aan het kinderdorp Childrens Welfare Mission. In de fijne contacten met Ferdinand en Joyce Weijs, die nu de leiding hebben, is besproken hoe het kinderdorp zich ontwikkelt en wat de mogelijkheden zijn om in 2011 een jongerengroep uit te zenden. Omdat we verwachten dat het een kleine groep wordt, kunnen Ferdinand en Joyce hen begeleiden zoals ze ook met hun stagiaires doen. Dat is dan een eenvoudiger formule dan we voor de grote groepen hanteren. In december 2010 sloot Hakbijl Glas BV hun actie af en schonken ze Die actie hield in dat 1 per verkochte vaas werd gedoneerd. Voor de overhandiging was een personeelsbijeenkomst georganiseerd en werd een persbericht uitgegeven door Hakbijl Glas BV. Bij het in ontvangst nemen van die cheque konden we het laatste nieuws over de bouw in het kinderdorp vertellen. Hakbijl Glas BV heeft, in overleg met ons, dit bedrag rechtstreeks gestort op giro van de Wilde Ganzen ten gunste van de lopende fondswerving voor de drie lokalen. Eind december kregen we via de notaris een akte van schenking, waarin is vastgelegd dat de Stichting Kampala 96 gedurende vijf jaar een bedrag van krijgt. Deze gever wil daaraan geen publiciteit geven. Tijdens de KPA dag op 9 oktober 2010 is meegedeeld dat er een nieuwe instantie is voor het aanvragen van subsidies: de combinatie Wilde Ganzen, PricewaterhouseCoopers en het Nederlands Jeugdinstituut. Dit is een zelfstandige combinatie, die los staat van de subsidie, die bij de Wilde Ganzen kan worden aangevraagd. Ook is bekend gemaakt dat de voorwaarden scherper worden gesteld. Dat is pas actueel bij het indienen van een nieuwe aanvraag. Het jaar 2010 werd afgesloten met de oliebollenactie en de deelname aan de kerstmarkt op zaterdag 18 december. Tijdens de kerstmarkt zijn weer met veel succes kerststukjes verkocht. Nieuw waren de Ugandese arts en craft werkstukken. Belangrijk was vooral de gezellige aanwezigheid waarmee de Stichting Kampala 96 laat zien, dat ze deel is van de Lelystadse samenleving. Met een koninklijke onderscheiding voor de voorzitter van de stichting is, in zijn woorden, niet alleen zijn inzet beloond, maar is er vooral ook waardering getoond voor het werk van ieder die zich inzet voor het doel van de Stichting Kampala Werkgroep Kampala 96.

4 Onder de term werkgroep vallen de activiteiten voor het uitzenden van groepen voor een werkvakantie en het ophalen van oud papier. De Kampalagroep 2010 kon niet doorgaan. Nadat om persoonlijke redenen op één na alle deelnemers moesten afhaken is besloten om de uitzending van deze groep af te blazen. In 2010 hebben we extra aandacht gegeven aan het maandelijks ophalen van oud papier. Sinds het eerst begin van Kampala 96, toen in 1996 nog als ad hoc werkgroep is oud papier opgehaald. De opbrengst daarvan is inmiddels ruim Dat is een prachtig bedrag, zeker omdat met de ca. 2,7x verdubbeling door Wilde Ganzen (plus 70%) en NCDO (plus 100%), het betekent dat dit uitkomt op om in Uganda aan de bouw te besteden. Dat resultaat motiveert velen om hun oud papier voor de Stichting Kampala 96 op te sparen. Z n totaaloverzicht maakt ook zichtbaar hoe groot het belang is van de groep die iedere maand één of twee avonden, soms in de stromende regen of felle kou, het oud papier ophaalt. 3. Publiciteit. In ieder Kerkblad van de Protestantse Gemeente Lelystad staat een kort stukje over de activiteiten van de Stichting Kampala 96. Dat is belangrijk voor het draagvlak en de betrokkenheid van deze achterban. Ook in het blad van de parochie zorgen we voor een publicatie in de periode dat jongeren zich kunnen melden voor deelname aan een Kampala reis. Extra publiciteit was nodig voor Wilde Ganzen en NCDO/millenniumdoelen in de periode van fondswerving. Zowel het huis aan huis blad Flevopost als Omroep Flevoland hebben de aangeboden persberichten opgenomen. Ook de Streetcaster op het Stadhuisplein heeft in december 2010 weer een week lang gratis een St. Kampala 96 fondswerving (rek Wilde Ganzen) gepubliceerd. 4. Planning. De inschrijving voor de Kampalagroep 2011 verloopt moeizaam. Bij het opstellen van dit jaarverslag (febr. 2011) is duidelijk dat de laatste twee deelnemers de groep te klein vinden, waarna het besluit valt om geen jongerengroep uit te zenden. Omdat 2011 het jaar is, waarin de eerste doelstelling van de Stichting Kampala 96, de bouw van een vakschool, wordt gerealiseerd heeft het bestuur besloten om deze mijlpaal te vieren en in 2012 een Kampala reis te organiseren voor belangstellende (oud) Kampalagangers.

5 Het Beleidsplan van de Stichting Kampala 96 eindigt in Dat is reden voor het bestuur om na te denken over een vervolg. Dit eerste beleidsplan, een van de voorwaarden voor de ANBI status, was gericht op bouwen voor onderwijs. Verschillende ideeën zullen worden onderzocht en doordacht. Voorop staat dat de Stichting Kampala 96 is begonnen met en haar kracht ontleent aan de inzet voor scholing van weeskinderen. Scholing, leren, zowel voor meisjes als voor jongens is wereldwijd één van de belangrijkste voorwaarden voor een zelfstandige ontwikkeling. Steun geven aan een Job and Business center. Doel van zo n centrum is om afgestudeerden te helpen bij het vinden van een baan of om een eigen bedrijf op te zetten. Microcrediet verlenen. Hiervoor zou aansluiting gezocht kunnen worden bij een bestaande microcrediet instelling. Het momentum voor het uitzenden voor een werkvakantie naar CWM verloopt. De aanmeldingen lopen sterk terug. In de Protestantse Gemeente Lelystad wordt de doelgroep onder 18 jaar, waaruit de jongeren komen, komende jaren kleiner. Ook de geweldige en gewenste ontwikkeling van CWM tot een gemeenschap op weg naar zelfstandigheid, is zichtbaar minder hulpbehoevend dan in de tijd van de eerste groepen. Het succes van de hulp, die groepen hebben kunnen geven heeft in feite in de beleving de noodzaak voor die hulp ingehaald. Een aansprekende actie, waarmee we het eerste beleidsplan kunnen afsluiten. Dat zal, in de geest van dit beleidsplan, een bouwactiviteit moeten zijn met een duidelijke relatie tot het onderwijs..

6 II Gegevens stichting Statutaire naam, vestigingsplaats en rechtsvorm. De Stichting Kampala 96 is opgericht voor onbepaalde tijd bij notariële akte van 23 mei 2000 en is gevestigd te Lelystad. De stichting is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en Fabrieken te Lelystad onder nr Door de Belastingdienst is de stichting in 2000 erkend als Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Het beleidsplan is daarvoor opgesteld in In 2009 zijn de statuten aangepast aan de gewijzigde ANBI voorwaarden. De daarbij behorende verklaring is gezonden aan de Belastingdienst. De Stichting Kampala 96 Doelstelling. De stichting heeft ten doel om vanuit de Protestantse Gemeente Lelystad de ontwikkelingssamenwerking te bevorderen, in het bijzonder door: a. het steunen van het project van Childrens Welfare Mission (CWM) te Namugongo in Uganda; b. het organiseren van diaconale werkvakanties voor jongeren en ouderen naar voormeld project; c. het verlenen van steun aan de opbouw van een Vocational School binnen voormeld project. Samenstelling bestuur. C. Klerk voorzitter C. van den Haspel secretaris J.G.J. Dam B.C. Mulder penningmeester M. Piet, vertegenwoordiger Stichting Kinderhulp Afrika. Mw. P.M. Wedding - Aarts F. Wedding

7 III. Financieel verslag. De namen van donateurs worden om redenen van privacy alleen opgenomen in het jaarverslag voor de Belastingdienst. In het financieel verslag is een specificatie opgenomen van de inkomsten en van de uitgaven. De verschillende acties zijn vermeld. De inkomsten vanuit de maandelijks uitgevoerde actie voor de inzameling van oud papier zijn in een aparte tabel vermeld. Het eindsaldo van de bankrekeningen is het startbedrag voor 2011 dat beschikbaar is. De Jaarrekening 2010 is opgenomen in het tweede deel van dit jaarverslag.

8 Vastgesteld in de vergadering van het Algemeen Bestuur van 12 mei de voorzitter, de secretaris, w.g. C. Klerk w.g. C. van den Haspel

9 Jaarrekening 2010, Stichting Kampala '96 Vastgesteld in de vergadering van het Algemeen Bestuur op 12 mei 2011 de voorzitter de penningmeester w.g C. Klerk w.g. J.G.J. Dam

10 Jaarrekening 2010, Stichting Kampala '96 Inkomsten 2010: 1 Maandelijkse donaties 1.090,08 2 Overige donaties 2.385,00 3 Sponsering gedurende 5 jaar 2.000,00 4 Rente bankrekeningen 351,87 6 Opbrengst oud papier (op kasbasis 2010) 6.354,26 7 Oliebollen actie ,50 8 verhuur ooievaar 15,00 Totaal inkomsten ,71 Uitgaven 2010: 9 Bankkosten 97,71 10 Verzekering 71,46 11 Kamer van Koophandel 26,14 12 Declaratie secretariaat 70,00 13 Representatie 30,00 14 Revisie website 40,00 15 Afscheid Gert/Ester 71,00 Totaal uitgaven ,31 Afdrachten voor KHA-projecten in Afdracht wilde ganzen (tbv. project ) 1.922,50 17 Afdracht wilde ganzen (tbv. project ) 6.634,67 18 Afdracht wilde ganzen (tbv. project ) 8.600,00 19 Afdracht wilde ganzen (tbv. project ) 2.000,00 Totaal afdrachten voor KHA-projecten in ,17 Samengestelde in- en uitgavenposten 2010: Saldo 2009 (jaarrekening) ,92 Inkomsten ,71 Uitgaven ,31- Afdrachten in 2010 voor projecten ,17- Eindsaldo ,15 Saldo bankrekeningen 2010 Saldo zakelijke rekening 3.979,85 Saldo tijdelijke zakelijke rekening 3.514,23 Saldo zakelijke spaarrekening ,07 Eindsaldo bankrekeningen ,15

J A A R V E R S L A G 2008

J A A R V E R S L A G 2008 J A A R V E R S L A G 2008 Publicatieverslag Stichting Kampala 96, Twickel 22, 8226 RW Lelystad Tel. 0320 241608, rekening nr. 67.88.14.090 ING Bank Lelystad. KvK Lelystad 39073081, ANBI Stichting Kampala

Nadere informatie

Stichting Kampala 96. Jaarverslag over 2006. I. Bestuursverslag. Algemeen.

Stichting Kampala 96. Jaarverslag over 2006. I. Bestuursverslag. Algemeen. Stichting Kampala 96 Jaarverslag over 2006. Dit jaarverslag bestaat uit de volgende drie delen. I. Bestuursverslag II. Stichtingsgegevens III. Financieel verslag I. Bestuursverslag. Algemeen. Het hoogtepunt

Nadere informatie

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer Missions Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus 331 1430 AH Aalsmeer Telefoon: 0297348649 Email: info@ambasmin.org Website: www.ambasmin.org IBAN: NL17 INGB 0005724363 KVK: 34300958 Amsterdam

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019

Beleidsplan. Stichting Dag van de BHV. Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 Beleidsplan Stichting Dag van de BHV 2019 Versie 1.0 d.d. 27 mei 2019 INHOUDSOPGAVE 1. VOORWOORD... 3 2. ALGEMENE GEGEVENS EN BESTUUR... 4 2.1 ALGEMENE GEGEVENS... 4 2.2 BESTUUR 2019... 4 3. MISSIE, VISIE

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Thuis Sterven

Stichting Vrienden van Thuis Sterven Stichting Vrienden van Thuis Sterven De Ronde Venen Jaarverslag 2015 Pagina 1 van 8 Inhoud 1 Jaarverslag 1.1 Bestuursverslag 3 2 Jaarrekening 5 2.1 Balans per 31 december 2015 6 2.2 Staat van baten en

Nadere informatie

Missions Jaarverslag 2012

Missions Jaarverslag 2012 Missions Inhoudsopgave Stichting Ambassadors Ministries Missions Aalsmeer Inleiding 1. Bestuursverslag 1 2. Stichtinggegevens, doelstelling en bestuur 2 3. Financieel verslag 2 Jaarrekening 3 / 4 1. Financiële

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

van de Stichting Manna Charitatieve Belangen

van de Stichting Manna Charitatieve Belangen Jaarverslag en Jaarrekening 2016 van de Stichting Manna Charitatieve Belangen Alblasserdam, voorjaar 2017. Inhoudsopgave Deze rapportage bestaat uit de volgende documenten: Jaarverslag 2016 Jaarrekening

Nadere informatie

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer Missions Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus 331 1430 AH Aalsmeer Telefoon: 0297348649 Email: info@ambasmin.org Website: www.ambasmin.org IBAN: NL17 INGB 0005724363 KVK: 34300958 Amsterdam

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2017

Financieel Jaarverslag 2017 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2017 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk Toekomstweg 12 7607 TM ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2013 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2014 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag Stichting Familia Nederland 2013 Inhoud JAARVERSLAG 2013 1.Bestuursverslag Algemene informatie 2 Verslag 2013 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 2013 5 Staat van baten en lasten over 01-01-2013

Nadere informatie

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders

JAARREKENING Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG. 1.1 Algemeen. 1.2 Informatie over de stichting. 1.3 Namen bestuurders JAARREKENING 2012 Stichting Hopeful Children Center INHOUDSOPGAVE Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2015 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal

Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal Stichting Hart4onderwijsNepal Onderwerp: Beleidsplan 2017-2020 - definitief Beleidsplan Stichting Hart4onderwijsNepal 2017-2020 Stichting Hart4onderwijsNepal Nw. Bussummerweg 15 1272 cc Huizen O6-53315694

Nadere informatie

In hoofdstuk 3 wordt de vermogenspositie van de stichting besproken. Tevens wordt de ontwikkeling van het vermogen in 2016 toegelicht.

In hoofdstuk 3 wordt de vermogenspositie van de stichting besproken. Tevens wordt de ontwikkeling van het vermogen in 2016 toegelicht. Financieel jaarverslag fractie GroenLinks Wageningen 2016 Frans de Bree Penningmeester Stichting Fractieassistentie PSP/PPR Wageningen 16 april 2017 1. Inleiding De Stichting Fractieassistentie PSP/PPR

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting

Beleidsplan Stichting Beleidsplan Stichting 2018 2022 Stichting RotterdamRunners Beverwaardseweg 338 3077 GE Rotterdam Tel. 0624351920 RotterdamRunners@Gmail.com (Teammail) Info@rotterdamrunners.nl (Zakelijke mail) www.rotterdamrunners.eu

Nadere informatie

Stichting Oekraine Projecten. Jaarverslag 2013

Stichting Oekraine Projecten. Jaarverslag 2013 Stichting Oekraine Projecten Jaarverslag 2013 Zwolle, 23 mei 2014 Inhoudsopgave Bestuursverslag 2 Algemene informatie 2 Activiteiten en resultaat 2012 3 Verwachtingen en plannen voor 2014 3 Afsluiting

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2016 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org

Nadere informatie

Stichting Hopeful Children Center

Stichting Hopeful Children Center JAARREKENING 2017 Stichting Hopeful Children Center Wolweverslaan 13 3454 GK De Meern (NL) +31 (0)30 662 20 35 info@hopefulchildrencenter.org www.hopefulchildrencenter.org INHOUDSOPGAVE 1 VERSLAG 1.1 Algemeen

Nadere informatie

Uitgebracht aan het bestuur van de. Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit. te Nijmegen

Uitgebracht aan het bestuur van de. Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit. te Nijmegen Uitgebracht aan het bestuur van de Stichting Fonds voor Ontwikkelingssamenwerking van de Katholieke Universiteit te Nijmegen INZAKE FINANCIEEL JAARVERSLAG 2017 Samengesteld door: Radboudumc Financiën Administratie

Nadere informatie

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015

STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 STICHTING HOSPICE OUDEWATER JAARVERSLAG 2015 1 JAARVERSLAG 2015 Activiteiten in 2015 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Per 29 december 2014 hebben de secretaris en penningmeester van het oude bestuur

Nadere informatie

JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA

JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA JAARREKENING 2012 STICHTING VRIENDEN VAN JAD EZRA Inhoudopgave Jaarverslag Pagina 1. Algemeen 1 Jaarrekening Balans per 31 december 2012 2 Staat van baten en lasten over 2012 3 Kasstroomoverzicht 4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013

Stichting Alodo. Amsterdam. Jaarverslag 2013 Stichting Alodo Amsterdam Jaarverslag 2013 1 Inhoudsopgave 1 Inhoudsopgave... 1 2 Bestuursverslag... 2 2.1 Gegevens organisatie... 2 2.2 Doelstelling... 2 2.3 Bestuurders... 2 3 Verslag van de activiteiten

Nadere informatie

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246. Jaarverslag. Versie: 0.

Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam. Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246. Jaarverslag. Versie: 0. Stichting Samanatha Blokweerweg 59a 2953 AA Alblasserdam Rabobank: 1748.49.443 KvK nummer: 56297246 Jaarverslag 2013 Versie: 0.1 Status: Concept Inhoud Versiebeheer... 3 Voorwoord... 4 1 Overzicht 2013

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1-

JAARVERSLAG 2014 STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- STICHTING HOSPICE OUDEWATER -1- Activiteiten in 2014 Van de STICHTING HOSPICE OUDEWATER Ìn januari 2014 is bekend geworden dat de, in de Schuylenburcht gevestigde artsenpraktijk, zal gaan verhuizen naar

Nadere informatie

Stichting Werkgroep Oost-Europa

Stichting Werkgroep Oost-Europa Jaarverslag 2010 Vastgesteld te Rijsenhout, 7 juni 2011 1 Bestuursverslag 1.1 Algemeen Hierbij presenteren wij het jaarverslag 2010 van Stichting, gevestigd te Rijsenhout, en ingeschreven in het handelsregister

Nadere informatie

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10

Stichting Vrienden van de Grote Kerk Oostzaan JAARBERICHT Pagina 1 van 10 JAARBERICHT 2011 Pagina 1 van 10 JAARREKENING 2011 Oostzaan, 15 juni 2012 INHOUDSOPGAVE Bladnummer Algemene informatie 3 Bestuursverslag 4 Balans per 31 december 2011 5 Staat van baten en lasten over 2011

Nadere informatie

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer Missions Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus 331 1430 AH Aalsmeer Telefoon: 0297348649 Email: info@ambasmin.org Website: www.ambasmin.org IBAN: NL17 INGB 0005724363 KVK: 34300958 Amsterdam

Nadere informatie

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer

Missions. Jaarverslag Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus AH Aalsmeer Missions Stichting Ambassadors Ministries Missions Postbus 331 1430 AH Aalsmeer Telefoon: 0297348649 Email: info@ambasmin.org Website: www.ambasmin.org IBAN: NL17 INGB 0005724363 KVK: 34300958 Amsterdam

Nadere informatie

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016

1 Stichting Moz Kids. Stichting Moz Kids. Financieel verslag 2016 1 Stichting Moz Kids Stichting Moz Kids Financieel verslag 2016 2 Stichting Moz Kids Inhoudsopgave Bestuursverslag pagina 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2016 na resultaatverdeling pagina 5 Staat

Nadere informatie

Jaarverslag 2010 Stichting Djappoleen, te Velp

Jaarverslag 2010 Stichting Djappoleen, te Velp Jaarverslag 2010 Jaarverslag 2010 Stichting Djappoleen, te Velp Inhoudsopgave Inhoudsopgave...1 Inleiding...2 Bestuur...2 Communicatie en Promotie...2 Fondswerving...2 Projecten...2 Plannen...3 Financieel

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Christoforusforus

Stichting Vrienden van Christoforusforus Correspondentieadres: Gasthuisring 54 5041 DT Tilburg Website: stichtingvriendenvanchristoforus.nl e-mail: bestuur@stichtingvriendenvanchristoforus.nl Ingang van het Christoforus internaat te Paramaribo,Suriname

Nadere informatie

FINANCIËLE VERANTWOORDING Interieur vluchtelingenwoning in kamp.

FINANCIËLE VERANTWOORDING Interieur vluchtelingenwoning in kamp. FINANCIËLE VERANTWOORDING 2018 Interieur vluchtelingenwoning in kamp. 1 Stichting Mijn Thuis Lieve Vrouweplein 6 5038 TS TILBURG INHOUDSOPGAVE Pagina 1. Rapport 1.1 Gegevens Stichting 3 2. Jaarrekening

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2014

Financieel Jaarverslag 2014 Stichting Vrienden van de Pniëlkerk te Almelo Financieel Jaarverslag 2014 secretariaat: Stichting Vrienden van de Pniëlkerk De Schöppe 20 7609 CB ALMELO Email: Website : vriendenpnielkerk@gmail.com www.pga-pniel.nl

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018

STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018 STICHTING VRIENDEN VAN EMMAUS JAARVERSLAG 2018 INHOUD 1. ALGEMENE GEGEVENS - Naam Stichting - KvK nummer - Anbi Stichting 2. CONTACTGEGEVENS 3. DOELSTELLING 4. HOOFDLIJNEN ACTUEEL BELEIDSPLAN 5. BESTUURSSAMENSTELLING

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Familia Nederland

Jaarverslag Stichting Familia Nederland Jaarverslag 212 Inhoud JAARVERSLAG 212 1.Bestuursverslag Algemene informatie Verslag 212 2 3 2.Jaarrekening Balans per 31 december 212 Staat van baten en lasten over 1-1-212 t/m 31-12-212 Toelichting op

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM

JAARVERSLAG 2013 DESTINO. stichting. Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM JAARVERSLAG 2013 DESTINO stichting Geef een kind de toekomst! WWW.STICHTINGDESTINO.COM Voorwoord Hierbij bieden wij u het Jaarverslag aan. Dit verslag is een verantwoording van de activiteiten en financiën

Nadere informatie

STICHTING VRIENDEN VAN DE OASE DEN HAAG RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING 2012/2013

STICHTING VRIENDEN VAN DE OASE DEN HAAG RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING 2012/2013 STICHTING VRIENDEN VAN DE OASE DEN HAAG RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING 2012/2013 STICHTING VRIENDEN VAN DE OASE DEN HAAG RAPPORT INZAKE DE JAARREKENING 2012/2013 INHOUDSOPGAVE Blz. FINANCIEEL VERSLAG Algemeen...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2016 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2016 4 Staat van Baten en Lasten over 2016 6 Toelichting 7 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27 28

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting

BELEIDSPLAN 2015-2016. Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie en Doelstellingen van de stichting Stichting Cosplay in Actie Klaroenring 178A, 4876XW Etten-leur Tel 0623432438 www.cosplayinactie.nl BELEIDSPLAN 2015-2016 Het beleidsplan van Stichting Cosplay in Actie, hierin staan onder anderen de Missie

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park

Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park 2018 Beleidsplan Stichting Vrienden van Het Schaffelaar Park Datum 14-11-2017 Stichting vrienden van Het Schaffelaar Park Nieuwe Markt 3 3771 CB Barneveld stichting@hetschaffelaarpark.nl www.hetschaffelaarpark.nl

Nadere informatie

JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2015 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuur verslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2015 2 Staat van baten en lasten over 2015 3 Toelichting op de

Nadere informatie

Stichting Kinderen in Ontwikkeling. Jaarverslag 2015

Stichting Kinderen in Ontwikkeling. Jaarverslag 2015 Stichting Kinderen in Ontwikkeling Jaarverslag 2015 Colofon Dit is het jaarverslag 2015 van de Stichting Kinderen in Ontwikkeling, gevestigd te Den Haag. De stichting is opgericht op 2 december 2005 en

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015

Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Rapport inzake de jaarrekening 2014/2015 Stichting Passend Uitdagend Onderwijs voor Talentvolle Leerlingen Inhoudsopgave Bladzijde 1. Jaarrekening 2 2. Informatie over de Stichting 2 3. Bestuursverslag

Nadere informatie

Slot Jaarrekening oktober 2016

Slot Jaarrekening oktober 2016 Contactgegevens: Vrienden van Lievensberg Boerhaaveplein 1 4624 VT Bergen op Zoom vriendenvanlievensberg@bravis.nl KvK nr; 41103014 Fiscaalnummer ; 8161.12.678 ANBI status vanaf 1 januari 2008. Inhoudsopgave

Nadere informatie

Dit is het beleidsplan van De Stichting Ambulante Dagbesteding, opgesteld voor de periode 2015-2016. De stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 22 juli 2015 en gevestigd te Utrecht. Dit beleidsplan

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Financieel jaarverslag

Financieel jaarverslag 2016 Financieel jaarverslag Stichting Matunkha 1-1- 2016 INHOUDSOPGAVE Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Het bestuur... 3 ANBI Status... 3 Algemeen financieel beleid... 4 Balans 2016 in euro s... 5 Toelichting...

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING JAD EZRA

JAARREKENING 2013 STICHTING JAD EZRA Jaarrekening 2010 JAARREKENING 2013 STICHTING JAD EZRA Inhoudopgave Jaarverslag Pagina Algemeen 1 Van de secretaris 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2013 3 Staat van baten en lasten over 2013 4 Kasstroomoverzicht

Nadere informatie

Algemeen 1 Van de secretaris 2

Algemeen 1 Van de secretaris 2 Inhoudopgave Jaarverslag Pagina Algemeen 1 Van de secretaris 2 Jaarrekening Balans per 31 december 2014 3 Staat van baten en lasten over 2014 4 Kasstroomoverzicht 5 Toelichting op de balans per 31 december

Nadere informatie

stichting ChoiceforChildren

stichting ChoiceforChildren stichting ChoiceforChildren jaarverslag 2013 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Samenvatting 2013 5 Organisatie ChoiceforChildren 7 Uitgavenverdeling Afrika & Nederland 9 Kosten & begroting Afrika 10 De toekomst

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds

BELEIDSPLAN 2019 van Stichting GUV Goede doelen fonds Stichting GUV Goede doelen fonds RSIN/fiscaal nummer: 858870046 http: //www.guv.nl/guvgoededoelenfonds Goede doelen fonds Postadres: Postbus 41, 7120 AA Aalten Telefoon 0543-491270 E-mail goededoelenfonds@guv.nl

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2013 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuursverslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2013 2 Staat van baten en lasten over 2013 3 Toelichting op de

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

JAARREKENING 2013 STICHTING SOCIAAL FONDS PARKET (SFP)

JAARREKENING 2013 STICHTING SOCIAAL FONDS PARKET (SFP) JAARREKENING 2013 INHOUD Pagina BESTUURSVERSLAG 1 JAARREKENING 2013 Balans per 31 december 2013 4 Rekening van baten en lasten over 2013 5 Toelichting op de balans per 31 december 2013 6 Toelichting op

Nadere informatie

JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2016 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuur verslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2016 2 Staat van baten en lasten over 2016 3 Toelichting op de

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017

BELEIDSPLAN STICHTING VAN HUYKELOM 2016-2017 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting van Huykelom van de Pas, handelend onder de namen ABT Foundation en Stichting van Huykelom. De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd op 17

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Vrienden van de Minderbroederskerk 2019-2022 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 2 2. Werkzaamheden... 3 Doelstelling... 3 Bestuur... 3 Activiteiten... 3 3. Werving van gelden... 4 4. Beheer van gelden...

Nadere informatie

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities

Jaarverslag True grasses. Empowering Communities 1 Jaarverslag 2017 Zakelijke gegevens: Kamer van koophandel: 58308873 Rekeningnummer/IBAN: NL95RABO0108078752 Adres:, 9471 JB Zuidlaren Email: Website: ANBI: ja Doelstelling: Op 5 juli 2013 is de Stichting

Nadere informatie

JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM

JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM JAARREKENING 2014 POLAK-MAINZ STICHTING TE AMSTERDAM INHOUDSOPGAVE PAGINA Bestuursverslag 1 JAARSTUKKEN JAARREKENING Balans per 31 december 2014 2 Staat van baten en lasten over 2014 3 Toelichting op de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther

Inhoudsopgave. ii Stichting Vrienden van Bandra East Heeswijk-Dinther Jaarrekening 2017 ii Inhoudsopgave Jaarverslag 1 Bestuurssamenstelling 2 Adresgegevens 2 RSIN/Fiscaal nummer 2 Bankgegevens 2 Vaststelling jaarrekening voorgaand boekjaar 2 Jaarrekening Balans per 31 december

Nadere informatie

Versie : 1.0 Datum : 10 april Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op

Versie : 1.0 Datum : 10 april Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op Versie : 1.0 Datum : 10 april 2017 Beleidsplan 2017 Goedgekeurd door het bestuur op 20-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 1. Beleidsplan... 3 2. Algemeen, Doel... 3 3. Werkwijze... 3 4. Financiering...

Nadere informatie

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen

Financieel jaarverslag Stichting Leergeld Emmen e.o. te Emmen Financieel jaarverslag 2015 te Emmen Inhoudsopgave. Blz. Algemeen 3 JAARREKENING Balans per 31 december 2015 4 Staat van Baten en Lasten over 2015 6 Toelichting 7 3 Algemeen Postbus 97 Telefoon: 06-27

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG

STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG Jaarrekening 214 STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG Varikstraat 29 536 SR TILBURG STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG 1 Jaarrekening 214 INHOUDSOPGAVE Algemeen Verantwoording van het bestuur

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Help Bewust. Organisatie gegevens:

JAARVERSLAG Stichting Help Bewust. Organisatie gegevens: JAARVERSLAG 2015 Organisatie gegevens: Stichting Help Bewust Adres : Postbus 1 8170 AA Vaassen Email : info@helpbewust.nl Mobiel : 06 13 45 24 10 Website : Help Bewust.nl KvK : 63870398 Bank : NL 27 ABNA

Nadere informatie

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis

Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Stichting Protestants Jeugdwerk Maassluis Voorheen st. Gereformeerde Jeugdraad Maassluis JAARVERSLAG 2017 www.jeugdwerkpknmaassluis.nl Lange Boonestraat 5 3144 CR Maassluis E: info@jeugdwerkpknmaassluis.nl

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 31 December 2014

Jaarverslag 2014 31 December 2014 Jaarverslag 2014 31 December 2014 Pagina 1 van 6 Vooraf Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting SUPPORT TO CONNECT. Het verslag omvat een overzicht van de inkomsten, uitgaven en activiteiten en geeft

Nadere informatie

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015

Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Stichting Tumani Tenda Development Fund Jaarverslag 2015 Abaraka voor onze mooie nieuwe Kleuterschool! We hopen dat jullie onze juffen en meesters ook verder zullen helpen. 2 INLEIDING Binnen het TTDF

Nadere informatie

STICHTING DUSHI VRIEND. Rapport inzake jaarstukken 2018

STICHTING DUSHI VRIEND. Rapport inzake jaarstukken 2018 STICHTING DUSHI VRIEND Rapport inzake jaarstukken 2018 22 februari 2019 Stichting Dushi Vriend Inhoudsopgave Jaarverslag van het bestuur 3 Jaarrekening 2018 5 Balans per 31 december 2018 6 Staat van Baten

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2014

Financieel jaarverslag 2014 Financieel jaarverslag 2014 St De Hand Utrecht Statutair gevestigd in Utrecht Fiscaal gevestigd in De Meern Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2014... 4 3 Staat van baten en lasten 2014... 5 4 Toelichting

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Burgh

Stichting Vrienden van Burgh Beleidsplan 2016-2020 van de Stichting Vrienden van Burgh te Schouwen Duiveland. 1 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Vrienden van Burgh De Stichting is opgericht en notarieel geregistreerd

Nadere informatie

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken april DK/lw - 1

Stichting Friendship Apeldoorn. Rapport inzake jaarstukken april DK/lw - 1 Rapport inzake jaarstukken 2016 25 april 2017 3113255230-DK/lw - 1 Inhoud Blad Rapportage 3 Fiscale positie 4 Jaarstukken 2016 5 Bestuursverslag 6 Jaarrekening 7 Balans per 31 december 2016 8 Staat van

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Jad Ezra Nederland

Stichting Vrienden van Jad Ezra Nederland Stichting Vrienden van Jad Ezra Nederland Inhoudopgave Jaarverslag Pagina Inhoudsopgave 1 Algemeen 2 Van de voorzitter 3 Jaarrekening Balans per 31 december 2017 4 Staat van baten en lasten over 2017 5

Nadere informatie

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo

Jaarverslag 2011. Stichting Vrienden van Umthombo Jaarverslag 2011 Stichting Vrienden van Umthombo Inhoudsopgave Jaarverslag 2011... 1 Stichting Vrienden van Umthombo... 1 Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Huidig beleid... 4 Missie... 4 Doelstelling...

Nadere informatie

jaarverslag 2011 Stichting Oud in Afrika 6 maart 2012 Kuipershaven 169-3311 AM Dordrecht Postbus 255-3300 AG Dordrecht

jaarverslag 2011 Stichting Oud in Afrika 6 maart 2012 Kuipershaven 169-3311 AM Dordrecht Postbus 255-3300 AG Dordrecht jaarverslag 2011 Stichting Oud in Afrika 6 maart 2012 Kuipershaven 169-3311 AM Dordrecht Postbus 255-3300 AG Dordrecht 078-6351111 mail@oudinafrika.org Bankrekening 473580144 t.n.v. Oud in Afrika, Dordrecht

Nadere informatie

Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016

Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016 Rapport inzake de jaarrekening 2015/2016 Inhoudsopgave Bladzijde 1. Jaarrekening 2 2. Informatie over de Stichting 2 3. Bestuursverslag 3 4. Ondertekening 3 5. Balans per 31 juli 2016 4 6. Staat van Baten

Nadere informatie

Stichting ChoiceforChildren Foundation

Stichting ChoiceforChildren Foundation Stichting ChoiceforChildren Foundation Jaarverslag 2016 INHOUDSOPGAVE Voorwoord 3 Samenvatting 2016 4 Organisatie ChoiceforChildren 6 Uitgavenverdeling 2016 Uganda & Nederland 8 Kosten & begroting 2017

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2017-2018 NETWERK NIEUW ROTTERDAM 1 INLEIDING Dit beleidsplan is op 23-11-2017 vastgesteld door het bestuur van stichting Netwerk Nieuw Rotterdam. 1.1 Bestuursleden Voorzitter: Piet Boekhoud

Nadere informatie

BELEIDSPLAN [ ]

BELEIDSPLAN [ ] Een jaar lang feest BELEIDSPLAN [2016 2019] www.hoogkarspel700.nl Stichting Hoogkarspel 700 Pijlstaart 46, 1616 GM Hoogkarspel info@hoogkarspel700.nl 06-26244461 Inhoud 1. Inleiding... 3 2. Missie/visie...

Nadere informatie

Stichting Hartige Samaritaan

Stichting Hartige Samaritaan Stichting Hartige Samaritaan Beleidsplan 2016-2018 Auteurs: Heleen Baksteen Corné van den Brink Joanne Dekker Jan Willem van Galen Jan Maarten Verzendaal René van der Weijden Delft, november 2016 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9

Inhoud. Jaarrekening 2014 pagina 2 van 9 Vrienden van DOE Jaarrekening 2014 Inhoud Inhoudsopgave... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. Algemene gegevens... 3 Voorwoord... 4 De school... 4 Experiment... 4 Situatie... 5 Organisatie... 5 ANBI...

Nadere informatie

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5

Stichting Magirus Middelburg. Pagina 1 van 5 Stichting Magirus 1931 te Middelburg Jaarrekening 2016 Pagina 1 van 5 Inleiding Bij notariële akte van 16 december 1986 is opgericht de stichting Stichting Magirus 1931 In verband met het verkrijgen van

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas

Financieel Jaarverslag 2011 - Stichting Ministries Argentinas Stichting Ministries Argentinas Financieel Jaarverslag Boekjaar 2011 Bestuur Stichting Ministries Argentinas 11 Stichting Ministries Argentinas Disselboom 55 3763 ZJ Soest Nederland KvK-nummer: 32112010

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam

Inhoudsopgave. Beleidsplan Stichting Hondenlosloop Terrein De Kluifzwam Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Statutaire bepalingen/doel 3. Werkzaamheden van de stichting 4. Het werven van middelen 5. Het beheer en de besteding van het vermogen 6. Bestedingscriteria 7. Planning 2015

Nadere informatie

JAARVERSLAG Stichting Vrienden van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis

JAARVERSLAG Stichting Vrienden van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis JAARVERSLAG 2018 Stichting Vrienden van het St. Pieters en Bloklands Gasthuis INHOUDSOPGAVE Pagina Inleiding 3 ANBI 3 Contactgegevens 3 Doelstelling 3 Samenstelling bestuur 3 Balans per 31 december 2018

Nadere informatie

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN

STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN STICHTING KIND IN BEELD BELEIDSPLAN 0 Inhoud 1. Inleiding 2 2. Strategie 3 2.1 Missie/Visie 3 2.2 Doelstelling 3 2.3 Afwezigheid winstoogmerk 3 2.4 Bestemming liquidatiesaldo 3 3. Beleid 3 3.1 Te verrichten

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG

STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG Jaarrekening 213 STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG Varikstraat 29 536 SR TILBURG STICHTING STEUNFONDS VOEDSELBANK TILBURG 1 Jaarrekening 213 INHOUDSOPGAVE Algemeen Verantwoording van het bestuur

Nadere informatie

Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname

Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname Jaarrekening 2018 Stichting Gods vrede over Suriname Aldus vastgesteld en goedgekeurd in de bestuursvergadering van...2019 Voorzitter Secretaris Penningmeester J. Van Huizen L. van der Waal B. de Rooij

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS

BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS BELEIDSPLAN STICHTING PANCREAS Inleiding Dit beleidsplan geldt als leidraad voor de bestuurders van de stichting. Gestelde doelen worden aangegeven en nader uitgewerkt. Tevens wordt voldaan aan de aanpassing

Nadere informatie

Stichting Netwerkhulp Hortensiastraat 72 8013 AG Zwolle KvK# 51482460 Fiscaal nummer 8500.43.499

Stichting Netwerkhulp Hortensiastraat 72 8013 AG Zwolle KvK# 51482460 Fiscaal nummer 8500.43.499 JAARREKENING 2011 Joost M. Govers Penningmeester Stichting Netwerkhulp Zwolle 24 september 2013 Inhoud: Algemeen blz 2 en 3 Balans per 31 december 2011 blz 4 Resultaat 2011 blz 5 Toelichting op de balans

Nadere informatie

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014 Stichting Vrienden op Aarde Beleidsplan 2014-2015 Versie 12 januari 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Vrienden op Aarde ('de Stichting'). In dit beleidsplan legt de Stichting

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden. van de. Mallumse Molen

Jaarverslag Stichting Vrienden. van de. Mallumse Molen Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van de Mallumse Molen Eibergen, februari 2019 Jaarverslag 2018 Stichting Vrienden van de Mallumse Molen Eibergen INHOUDSOPGAVE BLZ Algemeen 2 JAARREKENING Balans per

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1

Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Jaarverslag 2014 Assen, juni 2015 1 Inhoud Inhoud...2 1.Jaarverslag...3 2.Jaarrekening 2014...5 3. Overige gegevens...11 2 1. Jaarverslag 1.1. Algemene informatie Stichting Vrienden Leonardo Assen Boomgaard

Nadere informatie

STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN

STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN STICHTING 2BAB FOUNDATION, NAARDEN JAARREKENING 2015 INHOUD FINANCIEEL JAARVERSLAG 2015 BLZ. BESTUURSVERSLAG 2015 1 JAARREKENING 2015 Balans per 31 december 2015 2 Staat van baten en lasten 2015 3 Toelichting

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2011

Financieel jaarverslag 2011 Financieel jaarverslag 2011 St de Hand te Utrecht 1 Inhoudsopgave 1 Algemeen... 3 2 Balans 2011... 4 3 Staat van baten en lasten 2011... 5 4 Toelichting op Balans en Staat van baten en lasten... 6 JAARVERSLAG

Nadere informatie