inmeten, fabricage, montage en onderhoud: alles onder één dak

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "inmeten, fabricage, montage en onderhoud: alles onder één dak"

Transcriptie

1 inmeten, fabricage, montage en onderhoud: alles onder één dak

2 Initiatiefnemers TimmerSelekt Doornenbal is een vooruitstrevende organisatie waar duurzaamheid, innovatie en ontzorgen van de opdrachtgever een belangrijke plaats innemen, met deze visie is TimmerSelekt Doornenbal in de loop der jaren uitgegroeid tot de top van Nederlandse timmerindustrie. Professionele werknemers zorgen voor de productie en de montage van houten gevelelementen van een bijzonder hoge kwaliteit. Opdrachtgevers zijn daarom gegarandeerd van een topproduct zonder zorgen. Weijman Vastgoedonderhoud wil vastgoed duurzaam in stand houden tegen de laagst mogelijke kosten. Sinds 1908 draagt Weijman zorg voor plezier in het werk van de ruim 100 medewerkers en een goede relatie met de co-makers en opdrachtgevers. Door het leveren van een betrouwbaar resultaat dat de verwachtingen van de opdrachtgever iedere keer weer overtreft, maakt Weijman Vastgoedonderhoud het onderhouden en verbeteren van vastgoed voorspelbaar en beheersbaar.

3 Het speqtra gevelelement is een innovatief houten kozijn Het speqtra gevelelement is een innovatief houten kozijn. Maar het speqtra gevelelement is niet alleen een kozijn, het is méér dan dat. Het speqtra gevelelement is een revolutionair gevelelement. Het gaat zo lang mee als u dat wilt en dat alles met minimaal onderhoud. Door ketengericht samen te werken met topleveranciers uit binnen- en buitenland en daarmee resultaatgerichte afspraken te maken, is het speqtra gevelelement ontwikkeld. Het behaalt prestaties die verbluffend zijn te noemen. In zowel renovatie als nieuwbouw. Centraal aanspreekpunt Waar u in het verleden van het kastje naar de muur werd gestuurd wanneer er zich problemen voordeden bij uw houten gevelelementen, is dit vanaf nu verleden tijd. Mochten er zich andere ontwikkelingen voor doen dan afgesproken, dan heeft u één duidelijk aanspreekpunt. Een telefoontje en er wordt direct gewerkt aan een oplossing. Volledig verantwoordelijk Endura BV is volledig verantwoordelijk voor het speqtra gevelelement. U krijgt de absolute waarborg op de unieke prestaties en conditie van uw houten speqtra gevelelement. Deze prestaties zijn nergens anders in Nederland te vinden; minimaal 50 jaar lang geen houtaantasting in uw gevelelement en als ú wilt, 50 jaar lang compleet ontzorgd van al het onderhoud. Dit door middel van een onderhoudsplan dat volledig is afgestemd op uw complex. Stelt u zich dat eens voor! Endura BV levert het speqtra gevelelement; zeer duurzame houten gevelelementen, mogelijk inclusief het bijbehorende onderhoud. Hierbij staat duurzaamheid, ontzorging van de klant, ketengericht samenwerken en een doordachte detaillering centraal. Door in een vroeg stadium mee te denken, kan Endura BV zekerheid en kwaliteit waarborgen met het speqtra gevelelement. Hiermee zijn ontevredenheid en problemen met uw houten gevelelement verleden tijd. speqtraplus Het speqtra gevelelementen is er, zoals gezegd, in combinatie met een onderhoudsplan. Met speqtraplus heeft u de mogelijkheid om het weinige onderhoud wat overblijft uit te besteden aan Endura BV. Hierdoor verdubbelt de onderhoudsinterval ten opzichte van traditioneel onderhoud. Met het speqtraplus systeem kiest u niet alleen voor topkwaliteit gevelelementen. U wordt veel werk en zorg uit handen genomen. Kortom met speqtraplus kiest u voor complete ontzorging van het onderhoud aan uw gevelelement, een bewuste stap naar een nieuwe toekomst.

4 Het speqtra gevelelement wordt geproduceerd van FSC hout Duurzaam Waar duurzaamheid bepaald wordt door een goede detaillering, laat dit vaak te wensen over. Bij het speqtra gevelelement hoeft u zich daar geen zorgen meer over te maken. Een duurzame detaillering is ontwikkeld. Minimaal onderhoud (1x per 15 jaar schilderen) begint per slot van rekening op de tekentafel. Het productieproces vindt plaats onder geconditioneerde en geoptimaliseerde omstandigheden. Tevens wordt gebruikt gemaakt van de nieuwste technieken en zeer duurzame materialen. Hierdoor wordt de belasting op het milieu tot een minimum beperkt. Daarnaast is het volledig duurzaam vervaardigd onder het FSC keurmerk. Kortom duurzaam in alle opzichten! Doordacht Door het speqtra gevelelement worden de maximale prestaties uit alle producten gehaald. Door de exacte afstemming van alle componenten die aanwezig zijn in het speqtra gevelelement, is er minimaal onderhoud benodigd. Deze slimme afstemming van alle componenten werkt kostenbesparend en maakt uw gevelelement het meest doordachte, duurzame en beheersbare houten gevelelement wat er op de markt is. Duidelijkheid Het meerjaren resultaatgericht onderhoudsplan wat bij het speqtra gevelelement kan worden geleverd, zorgt voor een directe inzage in, en zekerheid van uw onderhoudskosten. Op basis van resultaatgericht onderhoud wordt een onderhoudsplan op maat gemaakt. Dit alles exact afgestemd op het betreffende complex. Het speqtra gevelelement wordt geproduceerd van FSC hout. De kern van het FSC keurmerk is zorgen dat bossen, zowel tropische als niet-tropische, goed worden beheerd. Door het FSC-keurmerksysteem kunnen boseigenaren die zich aan de afspraken houden, zich onderscheiden van degenen die hun bos niet goed beheren. Daarnaast maakt het keurmerk het hout herkenbaar voor de eindgebruiker. Deze kan er zeker van zijn dat het uit goed beheerde bossen komt, doordat het hout door de hele handelsketen wordt gevolgd. Wanneer u kiest voor het onderhoudsplan, biedt dat extra zekerheid voor wat betreft prestatie, kwaliteit en tevredenheid van het uit te voeren onderhoud. Daarmee vermijdt u alle onbeheersbare risico s en neemt Endura BV de volledige verantwoordelijkheid voor uw houten gevelelementen op zich.

5 Enkele referenties: Klaarwaterweg Soest: Vervangen kozijnen 54 woningen Portaal Haverlanden Wageningen: Vervangen kozijnen 124 woningen De Woonstichting Wageningen Vijverhof Bodegraven: Vervangen kozijnen zorgcentrum Zorgpartners Nieuweweg Wijk bij Duurstede: Drouwlaan Wageningen Castellumweg Leiden: Vervangen kozijnen 12 woningen Woningstichting Volksbelang Vervangen kozijnen 66 woningen De Woonstichting Wageningen Vervangen voordeurkozijnen, glas en klepramen 60 woningen Woningcorporatie De Sleutels Davidsstraat Veenendaal Vervangen kozijnen van 40 monumentale woningen Veenendaalse Woningstichting

6 opdrachtgever FSC-hout coating ventilatie hang- en sluitwerk (eind-) verantwoordelijke adviesorgaan kader afdichting assemblage beglazing kitsysteem onderhouder Endura heeft een jarenlange ervaring met haar partners Partners Door samenwerking met resultaatgerichte afspraken met de beste partners uit binnen- en buitenland, zijn de prestaties van het speqtra gevelelement mogelijk gemaakt. Nergens anders kan worden waargemaakt wat u in het speqtra gevelelement terugvindt. Volstrekt uniek! Functionaliteit Het belangrijkste van een gevelelement is dat hij naar behoren functioneert. Een gevelelement moet u beschermen van ongewenste weersinvloeden. Doordat wij samen met onze ketenpartners jarenlange ervaring met de producten hebben, is functionaliteit volledig gegarandeerd. U heeft maximale borging. Denkt u zich eens in, nooit meer klemmende ramen en deuren, altijd goedlopend hang- en sluitwerk, 1x in de 15 jaar schilderen, de droom van iedere gebruiker! Het speqtra gevelelement is vanuit die gedachte met de grootste zorg ontworpen. Waar diverse timmerfabrikanten gaan samenwerken met een onderhoudsbedrijf, gaat Endura BV nog een stap verder. De volledige intergratie van de keten is gerealiseerd. Van toeleverancier tot en met onderhouder. Alle partijen zijn verenigd achter het ingenieuze speqtra concept. Door de kennis en kracht van alle partijen te bundelen en daarvan gebruik te maken, wordt een optimale prestatie behaald en een ongelooflijk resultaat geboekt. Dit geeft de opdrachtgever de volledige zekerheid dat hij een perfect product in handen krijgt. Just-in-time plaatsen Hoe vaak zijn uw gevelelementen al op de bouw beschadigd, voordat er gebruik van wordt gemaakt door de eindgebruiker? Door het just-in-time leveren en plaatsen van uw speqtra gevelelementen worden beschadigingen en dus kwaliteitsverlies voorkomen. Met een speciaal ontwikkelde inzethaak is dit tevens volledig ARBO-proof en zeer veilig. Door het op deze manier plaatsen van gevelelementen, wordt ook een veel hogere plaatsingssnelheid behaald, wat weer een tijdsbesparing oplevert.

7 Het speqtra gevelelement voldoet aan de laatste eisen van het bouwbesluit De prestaties Één aanspreekpunt Ontzorging van opdrachtgever Hoogste duurzaamheidklasse 50 jaar houtrotvrij 1x in de 15 jaar schilderen Eigen montage en fabricage-dienst Alleen nog esthetisch onderhoud Inmetingen door speqtra Ketengerichte samenwerking Beheersing onderhoudsproces Besparing exploitatiekosten Door de samenwerking met onze partners is dit alles mogelijk. De verbetering van de prestaties van het speqtra gevelelement is een vaste waarde en een continu proces binnen Endura. Voor de laatste ontwikkelingen kunt u onze website raadplegen (www. speqtra.nl). Snelheid Waar een aannemer in een traditionele nieuwbouw situatie lang moet wachten op de levering van gevelelementen voordat er ook maar begonnen kan worden, kan met het speqtra concept al in twee weken gestart worden. De stelkozijnen zijn bijna direct leverbaar, wat dus een enorme tijdsbesparing geeft. Het volledig afgelakt en beglaasd leveren zorgt er ook nog eens voor dat er minder mensen op de bouw aanwezig De ontzorging, duurzaamheid, keten-gerichte samenwerking en prestaties van het speqtra gevelelement is volstrekt uniek in heel Nederland. Dit alles samen maakt het speqtra gevelelement volledig voorbereidt op de toekomst. hoeven te zijn. In een renovatie situatie geeft dit, naast alle andere voordelen van speqtra gevelelementen, een minimale overlast bij bewoners.

8 endura The inventors of speqtra. Partners Als één van de eerste producenten van raam- en deur dichtingsprofielen is Deventer Profielen knowhowmarktleider in heel Europa en daarbuiten. Gevelelementen bestaan uit onderdelen, waarbij het duurzaam en betrouwbaar functioneren en de kwaliteit en duurzaamheid, de waarde van het gevelelement bepalen. Door de samenwerking met speqtra worden bouwondernemingen en woningbouwcorporaties ontzorgt. BUVA, producent en leverancier van bouwproducten voor de woning- en utiliteitsbouw, maar ook onafhankelijk productontwikkelaar en dat al sinds Dus of het nu hang- en sluitwerk betreft, hardglas ramen of aluminium profielen, BUVA staat voor doordachte en oplossingsgerichte innovatie. Niet voor niets vindt u BUVA ook bij speqtra terug! Duco ontwerpt, ontwikkelt en produceert geavanceerde ventilatie- en zonweringsystemen. Ze staan op een natuurlijke, energiezuinige manier garant voor een gezond en comfortabel binnenklimaat. Duco draagt innovatie, duurzaamheid en kwaliteit hoog in het vaandel. Dit maakt van Duco de ideale partner bij de keuze van het juiste ventilatierooster in het speqtra concept. Bij Sikkens Wood Coatings hechten wij hoge waarde aan goede samenwerking intern en extern. Alleen op die manier slagen wij er in om aan de hoge gestelde eisen te voldoen. Al in het verleden gold voor onze producten: alleen het beste is goed genoeg! Deze traditie in het optimaal beschermen van houten ondergronden houdt een belofte in. Bij MACO is men zich bewust van de verantwoordelijkheid voor zijn klanten, vandaar dat het woord KWALITEIT hoog in het vaandel staat. De producten ondergaan vanaf de ontwikkeling, via de productie tot aan de uitlevering een strenge controle. Iedere medewerker is zich bewust van zijn verantwoording aangaande de kwaliteit van zijn verrichte arbeid en van zijn afgeleverde werk. Johannes Rickert GmbH & Co staat garant voor innovatie, creativiteit en kwaliteit. Sinds 1954 is de onderneming bezig met de veredeling van glasproducten en hebben zo enorme vakkennis en specialisme verworven. Individueel advies en oplossingsgericht denken in combinatie met de ultramoderne bedrijfstechniek zorgen voor bijzonder snelle oplossingen. Focus op lange termijn prestatie-eisen draagt bij aan duurzaam en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Door de krachten te bundelen en het bouwproces gezamenlijk te benaderen, worden uiteindelijk de beste resultaten geboekt. Planmatig werken naar een afgesproken resultaat verhoogt het onderhoudsrendement. Verfproducent Sigma Coatings ondersteunt de bouwkolom door middel van advies en begeleiding. DL-Chemicals is reeds meer dan 70 jaar een toonaangevende en milieubewuste fabrikant van hoogwaardige, profes-sionele kitten en lijmen. De constante R&D van ons lab en een zeer flexibele logistiek maken van DL-Chemicals de ideale partner. De verregaande samenwerking binnen het speqtra concept kadert perfect in de strategie van kwaliteit, vernieuwing en duurzaamheid. Accoya hout is grondig getest op dimensie-stabiliteit, duurzaamheid, uv-resistentie, houdbaarheid van verflagen en ondergrondse conditie om een optimale prestatie te verzekeren. Gebruikers van Accoya hout kunnen absoluut vertrouwen op de duurzaamheid op een wijze die voorheen niet mogelijk was. Accoya hout maakt in combinatie met speqtra het onmogelijke mogelijk.

9 endura spe tra The inventors of Postbus BC Veenendaal T +31 (0) E info@endurabv.eu I

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn DOORNENBAL DUURZAAM DOORDACHT Inhoudsopgave Hoofdstuk pag. 3D COMBI-kozijn 4 Kwakiteitsstreven 6 Kwaliteitseis 8 Levensduur 10 Het 3D COMBI-kozijn is een uniek

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen

voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen voor een woning-leven-lang Bovinci Naaldhouten Gevelelementen Waarom de naam Bovinci? De naam Bovinci is gekozen met een knipoog naar Da Vinci vanwege zijn bijzondere talent voor architectuur en schilderkunst.

Nadere informatie

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst.

Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. SnelMontageSysteem Snel, sneller, snelst. Profiel & Visie Vooruitstrevend en innovatief. Verweij Houttechniek heeft in haar meer dan 100-jarige bestaan een sterke positie weten te verwerven in de markt van houten gevelelementen in zowel de renovatie,

Nadere informatie

Alle ruimte voor de beste oplossing

Alle ruimte voor de beste oplossing Alle ruimte voor de beste oplossing Bergingen, Daken en Gevels De Groot Vroomshoop De Groot Vroomshoop Groep ontstond in 1927 en is inmiddels uitgegroeid tot een bedrijf met ca. 250 vaste medewerkers.

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

DAN. Duurzaam denken en doen

DAN. Duurzaam denken en doen DAN. Duurzaam denken en doen Een warm onthaal begint bij Albrand duurzame energiesystemen Duurzame energiesystemen van ALBRAND. Anders DAN anders! Energie is er altijd en overal. Maar energie is niet vanzelfsprekend.

Nadere informatie

Revolutie in kozijnenland 15 jaar geen onderhoud

Revolutie in kozijnenland 15 jaar geen onderhoud Revolutie in kozijnenland 15 jaar geen onderhoud nog steeds een prachtig kozijn Inhoudsopgave Bijzonder goed nieuws voor Verenigingen van Eigenaren, woningcorporaties, vastgoedeigenaren en liefhebbers

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

TIMMER ELEKT GROEP TIMMER ELEKT GROEP. wesselink kozijnen

TIMMER ELEKT GROEP TIMMER ELEKT GROEP. wesselink kozijnen TIMMER ELEKT GROEP TIMMER ELEKT GROEP TimmerSelekt Doornenbal B.V. Bobinestraat 5 3903 KE Veenendaal T. +31 (0)318 52 26 03 F. +31 (0)318 52 24 77 www.doornenbal.com T I M M E R F A B R I E K E N HENRI

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse

doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse doe je samen Prefab houtskeletbouw van topklasse voor de zakelijke markt prefab houtskeletbouw van topklasse 1. 2. 3. 100% recyclebaar bouwmateriaal uit duurzaam beheerde bossen. Grote maatnauwkeurigheid

Nadere informatie

Partner in deuren en ramen voor de timmerindustrie, aannemers en woningbouwverenigingen

Partner in deuren en ramen voor de timmerindustrie, aannemers en woningbouwverenigingen Deurenfabriek Van der Plas BV P r e s e n t P r e s s Partner in deuren en ramen voor de timmerindustrie, aannemers en woningbouwverenigingen Handelsstraat 1 3371 XC Hardinxveld-Giessendam T 0184-614 888

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Opdrachtgevers HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW

SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW SAMEN DE IDEALE TOEGANGSOPLOSSING VOOR WONING- EN UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Timmer- en deurfabrieken HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U U produceert al jaren kozijnen en deuren maar uw klant

Nadere informatie

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen,

werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, Petrol Sign: restyled en ontwerpt de complete uitstraling van tankstations, staat voor innovatie en vernieuwing, biedt alles-in-een oplossingen, werkt volgens de hoogste veiligheidseisen, biedt uitstekende

Nadere informatie

Een hoge kwaliteit, een snelle bouwtijd en lage tot geen faalkosten - industrieel bouwen in hout heeft

Een hoge kwaliteit, een snelle bouwtijd en lage tot geen faalkosten - industrieel bouwen in hout heeft 24 d u u r z a a m, f l e x i b e l e n z o rg e l o o s i n t e g r a a l o n t w e r p e n e n b o u w e n i n h o u t Een hoge kwaliteit, een snelle bouwtijd en lage tot geen faalkosten - industrieel

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Tijden veranderen De vastgoedmarkt is in de afgelopen jaren ingrijpend veranderd. Waar nieuwbouw steeds verder onder druk komt te staan, groeit

Nadere informatie

Dat is dé SGT-garantie

Dat is dé SGT-garantie Een verzekerde garantie op producten en diensten, die de bij SGT aangesloten timmerfabrieken leveren, zorgt ervoor dat maximale zekerheid wordt gegeven aan de eindgebruiker. Dat is dé SGT-garantie Verzekerde

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS EN BEVEILIGINGS- OPLOSSINGEN HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Gevel & Dak onderhoud

Gevel & Dak onderhoud Gevel & Dak onderhoud Gevel en dak betekenen alles voor de woning De conditie van de gevel en het dak bepaalt niet alleen de uitstraling van een woning. Ze heeft ook een grote invloed op de energieprestatie

Nadere informatie

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen!

Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! Uw hoogbouw SLIM renoveren De nieuwe, revolutionaire methode om al uw hoogbouw moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie snelle realisatie in duurzame renovatie De béste prestatie

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie

revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie revolutionair in hout Dé duurzame houtsoort voor nieuwbouw en renovatie Hoge isolatie waarde λ D 0,095 W/(m 2.K) - λ 90/90 0,092 W/(m 2.K) Onderhoudsvriendelijk, 15 jaar onderhoudsvrij 2 Duurzaamheidklasse

Nadere informatie

Houkesloot; dé schakel in uw keten!

Houkesloot; dé schakel in uw keten! leanbouwen Houkesloot; dé schakel in uw keten! TWEE MOOIE VOORBEELDEN VAN SAMENWERKING Onze partners werken met ons aan optimalisatie van ons productieproces, producten procesverbetering. INLEIDING In

Nadere informatie

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten

U kunt zich richten op uw kerntaken! Volledig op elkaar afgestemd en passend casco. Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Volledig op elkaar afgestemd en passend casco Geen werkvoorbereiding, alleen controle op uitgangspunten Geen faalkosten, geen bouwfouten Geschikt voor enkele en seriematige woningbouw 100% ontzorging voor

Nadere informatie

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn

De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De combinatie van een gezond binnenklimaat, energie besparen en duurzame schoonheid in één kozijn De pluspunten van het MOVAIR+ VISION kozijn Verbetering energielabel U-waarde 0,80 W/m²K 0.15 - -0.24 EPC

Nadere informatie

Doordachte concepten

Doordachte concepten Doordachte concepten Ervaar buitengewoon gemak Kegro Concepten Bij Kegro Deuren zijn we van mening dat elke ervaring met ons een buitengewone ervaring moet zijn. Gewoon vinden wij immers niet goed genoeg.

Nadere informatie

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder

koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder koel- en vriestechniek airconditioning elektrotechniek Bewust verder Dijksma Koudetechniek is specialist in het creëren van een optimaal bewaarklimaat voor producten in onder meer de agrarische sector

Nadere informatie

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270

METAGLAS. transparante oplossingen in glas en metaal. meer informatie. bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl. metaglas bv Postbus 270 meer informatie bel (0344) 750 400 of kijk op www.metaglas.nl metaglas bv Postbus 270 4000 AG Tiel T (0344) 750 400 info@metaglas.nl www.metaglas.nl twitter.com/metaglas www.linkedin.com/company/metaglas-b.v.

Nadere informatie

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN

UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN UW BETROUWBARE PARTNER IN TOEGANGS- EN BEVEILIGINGSOPLOSSINGEN AXA PARTNER PROGRAMMA Architecten HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

VAN DER HAAR GROEP. Duurzame oplossingen. voeg- en metselwerkrenovatie. www.vanderhaargroep.nl. Gevelrenovatie - Onderhoud

VAN DER HAAR GROEP. Duurzame oplossingen. voeg- en metselwerkrenovatie. www.vanderhaargroep.nl. Gevelrenovatie - Onderhoud VAN DER HAAR GROEP Gevelrenovatie - Onderhoud Duurzame oplossingen voor de levensduur van uw gevel Gespecialiseerd in voeg- en metselwerkrenovatie www.vanderhaargroep.nl VAN DER HAAR GROEP Gevelrenovatie

Nadere informatie

FixPlan voor installaties

FixPlan voor installaties FixPlan voor installaties Installatietechniek FixPlan installatietechniek is een creatieve en innovatieve partner die technische installaties ontwerpt, installeert, onderhoudt en beheert op het gebied

Nadere informatie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie

Cleanpanel. Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Cleanpanel Hoogwaardige wand- en plafondpanelen voor de carwash-industrie Hoogwaardige kunststof panelen Bouwimpex heeft meer dan 25 jaar ervaring met de productie van hoogwaardige kunststof producten

Nadere informatie

Het houten kozijn en meer!

Het houten kozijn en meer! Het houten kozijn en meer! voortdurend innovatief presteren een unieke combinatie van professionals VIP-kozijn: 1 + 1 = 3 Wat gebeurt er als twee familiebedrijven met passie voor vakmanschap, een doorzettersmentaliteit

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA Bouwbedrijven HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen met

Nadere informatie

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze!

Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Samenbouwnunits van Fischer- Dat is een slimme keuze! Met Fischer realiseert u in 3 eenvoudige stappen complete, gebruiksklare koelsystemen voor uw klanten. Succes, door een warme samenwerking binnen de

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW

DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW DÉ HANG EN SLUITWERK PARTNER VOOR UTILITEITSBOUW AXA PARTNER PROGRAMMA IJzerwarenvakhandel HET AXA PARTNER PROGRAMMA IS ER VOOR U Utiliteitsgebouwen en woningen bouwen brengen de verschillende onderdelen

Nadere informatie

Een warm onthaal begint bij Albrand

Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand Een warm onthaal begint bij Albrand De zekerheid van 30 jaar vakmanschap 02 De 10 zekerheden die we installateurs en eindgebruikers bieden, zorgen ervoor dat we al meer

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS

BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS BOUWTRADE B.V. PREFAB BADKAMERS PREFAB BADKAMERS De prefab badkamer wint snel terrein in de bouwwereld. Geen wonder, want de prefab badkamer is een kwaliteit product dat de functionaliteit en de uitstraling

Nadere informatie

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering

Specialist. in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Specialist in planmatig onderhoud en vastgoedverbetering Vandersnoek Vandersnoek is in de zakelijke markt een ervaren partner in vastgoedverbetering en planmatig totaalonderhoud. Onze klanten zijn vertrouwd

Nadere informatie

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel

Kijk op bouwen. Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Woningbouw Utiliteit Weg- en waterbouw Onderhoud, renovatie en restauratie Verbouwingen Houthandel Samenvatting Van der Geest Oud Ade is een betrouwbaar en ervaren bouwbedrijf dat u volledig terzijde staat

Nadere informatie

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan

Bedankt. hekken. gevels. coaterij. bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan Bedankt voor uw aanvraag voor onze bedrijfsinformatie. Vanuit dit bestand heeft u toegang tot de meest recente bedrijfsinformatievan VMG Versteeg Metaal Groep, en Versteeg Coaterij& Logistiek. Laat u inspireren!

Nadere informatie

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn.

BPZ SUPPORTPAKKET. Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. BPZ SUPPORTPAKKET Want goed onderhoud aan de draaiende delen is de sleutel tot functionaliteit van uw vastgoedproject op de lange termijn. Wij denken deur. Professionele partner 1 Vooruitstrevend en toonaangevend

Nadere informatie

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder

Installatie, Service en Dakwerk. Breman. Samen bijzonder Installatie, Service en Dakwerk Breman. Samen bijzonder Samen bijzonder Met een groot aantal zelfstandige bedrijven en in totaal zo n 1500 uitstekend opgeleide en sterk gespecialiseerde vakmensen is de

Nadere informatie

BUVA homecare. systemen. Ontdek alles over de BUVA homecare. systemen. Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar

BUVA homecare. systemen. Ontdek alles over de BUVA homecare. systemen. Met meer dan 70 jaar ondernemerschap is BUVA onmisbaar Ontdek alles over de BUVA homecare systemen Duurzaam geproduceerde warmte BUVA EcoClimate lucht/water warmtepomp BUVA EcoClimate hybride warmtepomp BUVA EcoHeat cv-ketel Gezonde binnenlucht BUVA EcoStream

Nadere informatie

Renovatie huurwoning met kant-e

Renovatie huurwoning met kant-e Special: Markt TEKST TOM HUIZENGA Beeld GENOEMDE BEDRIJVEN Renovatie huurwoning met kant-e Voorbeelden van kozijnschade van de traditionele werkwijze als het kozijn eerst naar de bouwplaats gaat en daarna

Nadere informatie

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf

EVEN VOORSTELLEN. Bekijk de bijlage: isc_productfolder.pdf EN DE WINNAAR IS... EVEN VOORSTELLEN ISC, Intelligent Sustainable Construction, is gespecialiseerd in het ontwikkelen en produceren van doordachte duurzame bouwelementen. Met onze Brabantse bescheidenheid

Nadere informatie

Scope van het wijkonderhoud

Scope van het wijkonderhoud Bijeenkomst Wijkgericht onderhoud Pathmos Werkplaats RGVO 31 mei 2010 Scope van het wijkonderhoud Woningen en gebouwen: Buitenschil Binnenzijde Uitvoering door Methodiek: Resultaatgericht Vastgoedonderhoud

Nadere informatie

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50

Kegro Select. Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT. voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select Simpel en snel een passende oplossing EEN UNIEK CONCEPT voor onze kwaliteitsdeuren TOP 50 Kegro Select is een Kegro Select uniek concept voor ruim 50 van onze kwaliteits- Gratis advies voor

Nadere informatie

THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR.

THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR. THEO VULLERS van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. Een fraaie vloer is uw visitekaartje. Kiezen voor gezonde producten geeft dubbele zekerheid. Gegarandeerd. DAARMEE NEEMT

Nadere informatie

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg.

Service en onderhoud. Eén telefoontje is genoeg. Service en onderhoud Onze projectmatige werkwijze garandeert snelle en adequate oplossingen. HB Group voert wereldwijd, 24 uur per dag, 7 dagen per week, service en onderhoud uit. Eén telefoontje is genoeg.

Nadere informatie

Woningbouwdeuren - CITY Collectie

Woningbouwdeuren - CITY Collectie Deuren De CITY Collectie We spelen graag met ons interieur. Hierbij wordt vaak de deur vergeten. Terwijl de deur toch een belangrijk onderdeel uitmaakt van het interieur. REINÆRDT speelt graag mee in

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Ploeg kunststof kozijnen b.v. Tel. (0800) 999 999 0 www.ploegkozijnen.nl info@ploegkozijnen.nl Alles onder één naam

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR.

Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. UZIN. UND DER BODEN GEHÖRT DIR. Theo Vullers van Thibor BV kiest voor UZIN. Kwaliteit, zekerheid en gezondheid. Een fraaie vloer is uw visitekaartje. Kiezen voor gezonde producten geeft dubbele zekerheid. Gegarandeerd. Daarmee neemt

Nadere informatie

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden.

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Keurmerk Keurmerk Nieuwe kozijnen? Kies voor zekerheid! U wilt uw kozijnen laten vervangen. Dat is een serieuze investering

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw.

Van Swaay Aangenaam. Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay. Projectontwikkeling. Groot- & Utiliteitsbouw. Van Swaay Aangenaam Van ons mag u meer verwachten. De kracht van Van Swaay Van Swaay is een aannemingsbedrijf en projectontwikkelaar met stevige roots in Wageningen. Onze activiteiten richten zich voornamelijk

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant.

Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. Wij maken uw houten verpakking op maat van uw bedrijf en op tijd voor uw klant. MISSIE Rodanar is een Belgisch familiebedrijf dat sinds 1982 houten pallets produceert. Wij zijn echter meer dan een producent,

Nadere informatie

Sikkens 5-stappenplan

Sikkens 5-stappenplan Infoblad 1330 Sikkens 5-stappenplan Plan om faalkosten rond schilderwerk aan nieuwbouwprojecten te voorkomen Faalkosten in nieuwbouwprojecten zijn terecht een bron van zorg voor elke bouwpartij. Sikkens

Nadere informatie

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling.

Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling. VRAAG EN ANTWOORD Bestellen en leveren Wat is de levertijd van jullie producten? De standaard levertijd van onze producten is 6 weken. Onze producten worden kant en klaar, dat wil zeggen inclusief glas,

Nadere informatie

BUVA PREVENTIEADVIES. Van advies tot oplevering

BUVA PREVENTIEADVIES. Van advies tot oplevering Van advies tot oplevering BUVA PREVENTIEADVIES Bouwbesluit - NEN 5096:2007 - Advies - Opname - Specificaties - Montage - Veiligheidscertificaten - Advisering inbraakwerend hang- en sluitwerk - Nieuwbouw

Nadere informatie

glaslatten aluminium profi elen

glaslatten aluminium profi elen AVABEL NEDERLAND BV 3.1 glaslatten aluminium profi elen AVABEL NEDERLAND BV 3.2 AVABEL NEDERLAND BV 3.3 ZIJ- EN BOVENLATTEN Houtsoort Meranti, 1e keuze, klasse A (KVT 95) Kwaliteit Kernhout, 98% spintvrij

Nadere informatie

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze

www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze www.vekakozijn.nl VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze VEKA kozijnprofielen: duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen

Nadere informatie

j o r r i t s m a b o u w. n l

j o r r i t s m a b o u w. n l jorritsmabouw.nl Sinds 1880 de bouw meester Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn

Nadere informatie

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL

INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL INNOVATIEVE OPLOSSINGEN VOOR DE KOZIJNINDUSTRIE WWW.VENSTERTECHNIEK.NL OPLOSSINGSGERICHT Venster Techniek is een innovatieve toeleverancier voor de kozijnindustrie. Wij zijn flexibel en weten altijd vakwerk

Nadere informatie

Optimalisatie door Resultaatgerichte Samenwerking

Optimalisatie door Resultaatgerichte Samenwerking Optimalisatie door Resultaatgerichte Samenwerking Waardecreatie in de keten Bart Eissens Strategische vastgoedadviseur Sigma Coatings bouwdivisie Stof tot nadenken Het belang van de prestaties van vastgoed

Nadere informatie

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP

HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP www.accoya.com HET PERFECTE TERRAS IN ACCOYA MET HARDWOOD CLIP HOUTEN TERRASSEN: EEN REVOLUTIONAIR ONZICHTBAAR BEVESTIGINGSSYSTEEM www.novlek.com ACCOYA -HOUT WORDT GEMAAKT VAN SNELGROEIEND HOUT UIT DUURZAAM

Nadere informatie

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen

Nefit Zonnestroom. Nefit houdt Nederland warm. CentroSolar PV-systemen Nefit Zonnestroom Nefit houdt Nederland warm CentroSolar PV-systemen Een stroom gratis zonne- Elektriciteit van eigen huis De zon is de meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig

Nadere informatie

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK!

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! Weekamp RDC B.V. 3 Weekamp RDC 10 stappen renovatietraject 4 Weekamp RDC assortiment 8 - Ramen 8 - Deuren 8 - Duurzame renovatieoplossingen 11

Nadere informatie

Optimalisatie vastgoedexploitatie door RGS

Optimalisatie vastgoedexploitatie door RGS Optimalisatie vastgoedexploitatie door RGS Waardecreatie in de keten Bart Eissens Strategische vastgoedadviseur Sigma Coatings bouwdivisie Stof tot nadenken Wie zorgt voor het optimaliseren van de processen

Nadere informatie

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl

VEKA kozijnprofielen: altijd de juiste keuze. VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl altijd de juiste keuze VEKA: het kwaliteitsprofiel www.vekakozijn.nl duurzame bouwstenen voor een fraaie woning Dé oplossing voor nieuwbouw en renovatie Gaat u een nieuwe woning bouwen of wilt u uw huidige

Nadere informatie

Het totaal telt. binnendeuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en montage in één utiliteitsconcept: Berkvens Omnia

Het totaal telt. binnendeuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en montage in één utiliteitsconcept: Berkvens Omnia Het totaal telt binnendeuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en montage in één utiliteitsconcept: Berkvens Omnia Past altijd Berkvens Omnia is binnendeuren, kozijnen, hang- en sluitwerk en montage in één.

Nadere informatie

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud

Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud Resultaat Gericht Vastgoed Onderhoud Uw doelstellingen bepalen het onderhoud Met uw vastgoedonderhoud hebt u specifieke doelen voor ogen: resultaten in technisch, esthetisch en functioneel opzicht. Resultaatgericht

Nadere informatie

S² Ontzorgconcept. S² safe & secure. Uitsluitend voordelen.

S² Ontzorgconcept. S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. S² Ontzorgconcept S² safe & secure. Uitsluitend voordelen. S2 safe & secure Op basis van brede ervaring en expertise ontwikkelt S² safe & secure slimme producten vanuit totaaloplossingen die aan de wensen

Nadere informatie

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION

DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION DISTRIBUTIECENTRA SAMEN BOUWEN MET EEN STERKE, BETROUWBARE EN VOORAANSTAANDE PARTNER WWW.VSC.NL VOORTMAN STEEL CONSTRUCTION VOORTMAN INHOUD INHOUD OVER VOORTMAN Pagina 4 DISTRIBUTIECENTRA Pagina 8 ONZE

Nadere informatie

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE

Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE Uw innovatiepartner met drive NIEUWBOUW RENOVATIE TRANSFORMATIE EMERGO Bouwnovatie EMERGO werkt graag samen aan vernieuwende en realistische totaaloplossingen. Ons doel is dat u én wij ingenomen zijn met

Nadere informatie

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX

INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND DE VOORDELEN OP EEN RIJ OVER SOLARLUX DE GLAS-VOUWWAND INHOUD VEEL MEER DAN EEN RAAM 04 05 ÉÉN SYSTEEM, VELE MOGELIJKHEDEN 06 07 DE R.EVOLUTIE VAN DE GLAS-VOUWWAND 08 09 DE VOORDELEN OP EEN RIJ 10 OVER SOLARLUX 11 De Solarlux glas-vouwwand:

Nadere informatie

Helderheid en kwaliteit in gevelproducten: De Concepten I, II en III

Helderheid en kwaliteit in gevelproducten: De Concepten I, II en III Helderheid en kwaliteit in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Wat betekenen de drie concepten voor u? De drie concepten staan voor drie Alle gevelproducten

Nadere informatie

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen!

Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! Uw woningvoorraad is er aan toe De nieuwe, revolutionaire methode om al uw woningen moeiteloos te verduurzamen! snelle realisatie in duurzame renovatie Met Renolution is uw woningbezit verrassend snel

Nadere informatie

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter.

kozijnen in heel Nederland. Kumij kenmerkt zich door haar innovatieve karakter. Bouwservice LM Sinds 30 jaar actief in de bouw veel ervaring en deskundigheid op diversen onderdelen. LM Leveren en Monteren van, Kozijnen, ramen en deuren Inleiding Lm maakt gebruik van kunststofkozijnen

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

service revitalisatie nieuwbouw ADVIES UITVOERING

service revitalisatie nieuwbouw ADVIES UITVOERING Voor U! Preventief Schadeherstel Opwaardering Ontwerp & ontwikkeling Meer-jaren Reparatie Transformatie Projectmanagement onderhoud Turn-key 24/7 Facelift service revitalisatie nieuwbouw Exploitatie Gevelbeheer

Nadere informatie

Kies samen met FAKRO de weg naar duurzame dakraamrenovatie. t mooiste licht creëer je samen met FAKRO

Kies samen met FAKRO de weg naar duurzame dakraamrenovatie. t mooiste licht creëer je samen met FAKRO Kies samen met FAKRO de weg naar duurzame dakraamrenovatie t mooiste licht creëer je samen met FAKRO FAKRO staat bekend als vooraanstaande, innovatieve producent van dakramen van topkwaliteit: met FAKRO

Nadere informatie

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem

Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Ons nieuwe laboratoriuminrichtingssysteem Als een ideale werking en een goed design elkaar innovatief aanvullen, hebben wij alles goed gedaan. Esthetische eisen vertalen in een goed design is één ding

Nadere informatie

Doordachte oplossingen die kosten besparen

Doordachte oplossingen die kosten besparen Doordachte oplossingen die kosten besparen Het Recystel Kunststof stelkozijn: ontwikkeld vanuit de praktijk Traditioneel kennen velen van u het houten stelkozijn. Veel gevelbouwers ondervonden vooral op

Nadere informatie

Technologie in detail

Technologie in detail Technologie in detail Pretec Precisietechniek BV Postbus 149 2250 AC Voorschoten Industrieweg 16-18 2254 AE Voorschoten t +31 (0)71 56 19 164 f +31 (0)71 56 18 119 e info@pretec.nl. Deel kennis en maak

Nadere informatie

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen

Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen Samen voorop lopen in energiezuinig verwarmen www.inventum.com ENERGY INNOVATION FIRST Veilig en vertrouwd. Het is een belofte die wij al meer dan 100 jaar waarmaken. Die belofte begint bij de bevlogenheid

Nadere informatie

bouwconcepten in hout

bouwconcepten in hout bouwconcepten in hout ARCON houtconstructies ARCON houtconstructies is een gespecialiseerd bedrijf binnen de constructieve houtbouw en behoort tot de meest toonaangevende bedrijven in Europa op het gebied

Nadere informatie

Een Bribus dus! Aandacht.

Een Bribus dus! Aandacht. Bribus in bedrijf Een Bribus dus! Bribus is dé keukenfabrikant voor de zakelijke markt. We produceren en leveren keukens voor een landelijk netwerk van dealers en verzorgen complete projecten voor onder

Nadere informatie

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud?

Wie is Weijman Vastgoedonderhoud? Geachte bewoner, In opdracht van Kleurrijk Wonen gaat Weijman Vastgoedonderhoud B.V. binnenkort onderhoudswerkzaamheden aan uw woning verrichten. Middels dit boekje informeren wij u over deze werkzaamheden

Nadere informatie

Hartelijk dank voor deze ontvangst

Hartelijk dank voor deze ontvangst Hartelijk dank voor deze ontvangst Wie zijn wij? Andre van der Kraan Rob Withaar Patrick Bakker Doel van deze presentatie Brainstorm kennisdelen Waarom De Verduurzamers? De opgave waarvoor wij staan Hoe

Nadere informatie