Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling."

Transcriptie

1 VRAAG EN ANTWOORD Bestellen en leveren Wat is de levertijd van jullie producten? De standaard levertijd van onze producten is 6 weken. Onze producten worden kant en klaar, dat wil zeggen inclusief glas, gegrond en afgelakt, voorzien van de gaten en sparingen voor (en vaak al voorzien van) het bestelde hang en sluitwerk, bij u geleverd. De verschillende stappen in het productieproces hebben voldoende tijd nodig om de vereiste kwaliteit te kunnen leveren. Kan ik zelf aangeven op welke datum ik mijn bestelling wil ontvangen? Aan het eind van het bestelproces kunt u een gewenste leverdatum aangeven. Enkele dagen voor die leverdatum nemen wij contact met u op om de levering in detail met u af te stemmen. In gezamenlijk overleg bepalen we de definitieve datum en tijdstip voor uw levering. Hoe kan ik betalen? Direct nadat u op de knop Bestellen heeft gedrukt, ontvangt u een bevestigingsmail van ons. Hierin staan de gegevens vermeld om de aanbetaling van 25% aan ons te kunnen voldoen. U maakt het geld per overboeking aan ons over. Mocht u nog vragen hebben over de bestelling, dan kunt u ons altijd even bellen. Hoe eerder u betaalt, hoe eerder uw bestelling in productie wordt genomen. Wij kunnen de bestelling namelijk pas gaan produceren als uw aanbetaling daadwerkelijk bij ons binnen is. Wat zijn de bezorgkosten? Afhankelijk van de grootte van de bestelling brengen wij u verschillende bezorgkosten in rekening. Hoe groter de bestelling hoe lager de bezorgkosten relatief gezien zullen uitpakken. Tijdens het bestelproces laten wij u transparant zien wat de bezorgkosten zijn. Wij leveren in heel Nederland, maar vragen voor de Waddeneilanden een extra toeslag. Waarom krijg ik geen bevestigingsmail nadat de bestelling is afgerond? De meeste mensen hebben een Spamfilter en helaas laten niet alle Spamfilters onze bevestiging e mail door. De bevestiging e mail wordt dus soms geweigerd/geblokkeerd. Mocht dit het geval zijn dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen om na te gaan of wij uw betaling al ontvangen en verwerkt hebben. Moet ik thuis zijn voor mijn levering? Ja, wij hebben namelijk uw handtekening nodig voor het afleveren van uw bestelling. Hoe betaal ik het restant bedrag? Tijdens het bestelproces heeft u een aanbetaling gedaan van 25%. Voor levering van uw bestelling dient de resterende 75% bij ons binnen te zijn. U kunt daarvoor dit bedrag enkele dagen voor levering aan ons overboeken, maar u kunt dit bedrag ook bij ontvangst van de levering aan de chauffeur betalen. Indien wij echter niet het volledige bedrag van u hebben ontvangen, kan onze chauffeur de spullen niet afleveren.

2 Kan ik bij de chauffeur met PIN betalen? Onze chauffeur heeft een mobiel PIN apparaat bij zich. In dat geval dient u er wel voor te zorgen, dat u voldoende geld op uw rekening heeft en dat uw betaallimiet voldoende is om de betaling te kunnen doen. Bij betalingen boven de 2.000, is het vaak nodig om de betaallimiet van uw bankkaart tijdelijk te verhogen. Wij adviseren u om dit ruim voor levering bij uw bank te checken. Is het mogelijk mijn producten af te halen? Dit is helaas nog niet mogelijk. Wij leveren alle producten op het door uw opgegeven adres. Worden de ramen en deuren ingepakt geleverd? Bij het afronden van de bestelling kunt u ervoor kiezen de kozijnen geheel in te laten pakken en eventueel folie aan één of beide zijden van het glas aan te laten brengen. Waarom moet ik een aanbetaling doen? Voor het afronden van de bestelling, vragen wij u een aanbetaling te doen van 25% van het totaalbedrag van uw bestelling. Wij moeten de benodigde materialen, producten en accessoires direct bij uw opdracht bestellen en onze leveranciers betalen. Tevens gaat onze fabriek aan de gang met het tekenwerk en fabricageproces. Voor het opstarten van deze werkzaamheden en de gemaakte kosten vraag wij u een aanbetaling van 25%. Wat als de producten niet aan mijn verwachting voldoen, beschadigd zijn of te laat worden geleverd? Wij hebben voor u een KoopZeker verzekering afgesloten bij Centraal Beheer Achmea. Als de kwaliteit van de producten niet voldoet, de bestelling te laat of niet wordt geleverd of er andere problemen spelen, kunt u uw klacht indienen bij de KoopZeker Helpdesk. Zij zorgen ervoor dat uw klacht correct wordt afgehandeld. Uw aanbetaling is tot 2.500, standaard door ons verzekerd. Zelfs bij een faillissement of als wij uw bestelling om welke reden dan ook niet kunnen leveren, krijgt u uw aanbetaling terug. U kunt separaat de voorwaarden van de KoopZeker verzekering downloaden. Techniek en garantie Hoe meet ik de benodigde maten voor een kozijn op? De maten die u in onze webshop opgeeft voor de kozijnen, zijn de buitenwerkse maten van het houtwerk. U dient dus iets speling op te nemen ten opzichte van de sparing in de muur. In de meeten tekenafspraken hebben wij exact aangegeven hoe u de benodigde maten opmeet. Wordt de beglazing door jullie in het kozijn geplaatst? Al onze producten zijn kant en klaar, voorzien van glas en 2x gegrond en 2x afgelakt. U kunt deze zonder verdere bewerking in de raam of deursparing monteren. Dit wordt in de bouwwereld ook wel Concept 3: Industrieel eindproduct genoemd. Worden de producten door jullie geverfd geleverd? Al onze producten zijn kant en klaar, voorzien van glas en 2x gegrond en 2x afgelakt. U kunt deze zonder verdere bewerking in de raam of deursparing monteren. Dit wordt in de bouwwereld ook wel Concept 3: Industrieel eindproduct genoemd.

3 Wat is het voordeel van een Industrieel eindproduct? Het Industrieel eindproduct wordt fabrieksmatig voorzien van een volledig aflaksysteem waarbij uitsluitend industriële, kwalitatief hoogwaardige, producten worden gebruikt. Naast het volledige aflaksysteem worden ook alle montagewerkzaamheden, zoals het plaatsen van glas en het monteren van hang en sluitwerk in de fabriek uitgevoerd. Het volledige fabricageproces vindt aantoonbaar plaats onder geconditioneerde en gecertificeerde omstandigheden. De montage van het product gebeurt in een zo laat mogelijk stadium van het bouwproces, hierdoor loopt het product veel minder risico op beschadigingen en staat het product niet langdurig bloot aan weers en bouwinvloeden. Welke invloed heeft Concept III: Industrieel eindproduct op onderhoud? Doordat alle werkzaamheden aantoonbaar gecontroleerd en onder verantwoordelijkheid van de timmerfabriek plaatsvinden, is de startpositie van het product optimaal. Afhankelijk van de detaillering en ligging van het gebouw, zijn onderhoudsvrije perioden tot 10 jaar mogelijk. Zit er garantie op de bestelde producten? U krijgt op al onze standaardproducten 5 jaar garantie. Op het hang en sluitwerk zit een garantietermijn van 1 jaar. De garantievoorwaarden kunt u separaat downloaden. Welke kwaliteitscertificaten hebben de timmerfabrieken? Onze timmerfabrieken hebben diverse kwaliteitscertificaten, waarbij de ISO 9001 de kwaliteit van de benodigde procedures beschrijft en de CE markering de kwaliteit van de te maken producten beschrijft. De ISO certificering en CE markeringen kunt u separaat downloaden. Welke soorten beglazing leveren jullie? In elk kozijn kunt u diverse typen glas bestellen. Er zijn wel enkele ristricties. U kunt in ons 68 mm kozijn alleen dubbel glas bestellen, in het 78 mm kozijn dubbel (extra geluidwerend) en tripple glas bestellen en in ons 92 mm kozijn alleen tripple glas bestellen. In het dubbel en tripple glas kunt u weer varieren in gelaagd glas, brandwerend glas, doorvalveiligglas, figuurglas etc. In welke situatie moet ik gelaagd glas toepassen? Algemeen kan gesteld worden dat wanneer de onderzijde van het glas zich tussen de 0 en 85 cm vanaf de vloer bevindt of indien er doorvalrisico bij een niveauverschil van meer dan 100 cm bestaat u veiligheidsglas moet toepassen. Voor het toepassen van veiligheidsglas bestaat een norm, de NEN Deze norm beschrijft exact waar en welk soort veiligheidsglas toegepast moet worden. Aan de hand van deze norm kunt u gemakkelijk zelf bepalen of in uw woning veiligheidsglas moet worden toegepast. In welke houtsoorten kan ik de kozijnen bestellen? Wij leveren standaard de houtsoorten vuren, grenen, lariks, meranti en eiken. Elke houtsoort heeft zijn voor en nadelen. Zo is vuren erg prijsgunstig, maar ook vrij zacht. Eiken is behoorlijk duur, maar gaat wel eeuwen mee. Meranti is een tropische hardhoutsoort met PEFC keurmerk, met een goede prijs kwaliteitverhouding.

4 Eurokozijnen en voordelen Waarom hebben jullie kozijnen niet de traditionele kozijndiktes? Onze kozijnen worden geproduceerd volgens de algemeen geldende Europese normen. Deze Eurokozijnen zijn voorbereid op de toekomst en hebben goede isolatiewaarden. In onze ogen zal het merendeel van de kozijnen over 2 jaar volgens de Europese standaard worden geproduceerd. Tripple glas is bijvoorbeeld al standaard in Europa, maar blijft erg achter op de Nederlandse markt. Wij produceren standaard meer kozijnen met tripple glas dan met dubbel glas. Waarom hebben jullie kozijnen niet de traditionele kozijndetailleringen? Onze kozijnen worden geproduceerd volgens de algemeen geldende Europese normen. Deze Eurokozijnen zijn voorbereid op de toekomst en hebben goede isolatiewaarden. In onze ogen zal het merendeel van de kozijnen over 2 jaar volgens de Europese standaard worden geproduceerd. Onze kozijnen hebben bijvoorbeeld standaard dubbele kierdichtingen, waar Nederlandse kozijnen nagenoeg altijd maar een enkele dichting hebben. Verder worden de kwetsbare liggende delen standaard met aluminium afgedekt, zodat deze nauwelijks meer onderhoud vergen. Welke voordelen heeft de productiewijze van Eurokozijnen? Enkele voordelen van onze Eurokozijnen ontstaan doordat we deze als concept III Industrieel eindproduct kunnen maken. De kozijnen worden dus onder geconditioneerde omstandigheden geproduceerd, in elkaar gezet en afgelakt. Pas als de kozijnen helemaal gereed zijn, worden ze aan de elementen blootgesteld. Niet alleen de kwaliteit van het product gaat door deze productiewijze omhoog, ook de kosten voor onderhoud van de producten gaan beduidend naar beneden. Welke voordelen heeft de detaillering van de Eurokozijnen Belangrijk in deze tijd is dat onze Eurokozijnen lage U waardes halen, waardoor deze de warmte goed binnen houden. Ons standaard 92 mm kozijn heeft een U waarde van 0,71 W/m2K waardoor met een geringe meerinvestering grote energiebesparingen gehaald kunnen worden. Alle onderdelen van het kozijn zijn hiervoor goed op elkaar afgestemd. De dubbele kierdichting zorgt voor het beperken van warmtelekken, het kozijn zelf is thermisch onderbroken, de glasafdichting is niet van metaal maar van kunststof en het glas heeft zeer hoge isolatiewaarden (zelfs beter dan het hout). Waarom worden Eurokozijnen niet al meer in Nederland toegepast? Het standaard Eurokozijn heeft een detaillering die niet 1 op 1 in Nederland is in te passen. De montagewijze, aansluitingen en aanverwante producten zijn net anders, waardoor het kozijn niet direct in Nederland is toe te passen, of in ieder geval na enkele jaren (vocht )problemen zal opleveren. Wij hebben het Eurokozijn op deze knelpunten aangepast, zodat het algemeen toegepast kan worden in Nederland. Standaard leveren wij het Eurokozijn dat voor de Nederlandse markt is aangepast.

5 Welke instanties bewaken de kwaliteit van Eurokozijnen? In principe vallen alle ramen en deuren onder het toepassingsgebied van de Europese norm EN Deze norm geeft aan op welke wijze en aan welke eigenschappen ramen en deuren dienen te voldoen. Sinds dienen ramen en deuren verplicht te worden voorzien van een CEmarkering, waarbij is getoetst op de EN norm. Diverse nationale en internationale keuringsinstanties zien er gevraagd en ongevraagd op toe dat de afgegeven CE markeringen overeenstemmen met de vervaardigde producten. Hebben jullie producten de verplichte CE markeringen? Alle door ons geproduceerde producten worden vervaardigd volgens de NEN en worden uiteraard ieder afzonderlijk gemarkeerd met een CE kwaliteitslabel. Onze timmerfabrieken zijn verplicht elk kozijn dat in de handel wordt gebracht, te voorzien van een CE markering. Hiermee zijn onze timmerfabrieken jaren later nog terug te herleiden. U krijgt een kopie van de testresultaten van uw producten bij aflevering. Hiermee zijn ook de eigenschappen van uw producten te allen tijde terug te vinden. Meer informatie over de verplichte CE markering vindt u separaat op onze website bij keurmerken.

Dat is dé SGT-garantie

Dat is dé SGT-garantie Een verzekerde garantie op producten en diensten, die de bij SGT aangesloten timmerfabrieken leveren, zorgt ervoor dat maximale zekerheid wordt gegeven aan de eindgebruiker. Dat is dé SGT-garantie Verzekerde

Nadere informatie

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw,

Offerte. De Groene Ambassade Haarlem. Offertenummer: OF.15.04.0665. IJmuiden, 09-04-2015. Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, OF.15.04.0665 pagina 1 van 10 De Groene Ambassade Haarlem Offertenummer: OF.15.04.0665 IJmuiden, 09-04-2015 Betreft: Offerte Erker(s) Geachte heer en/of mevrouw, Naar aanleiding van uw aanvraag en ons

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U?

Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III. Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Opties in gevelproducten: De Concepten I, II en III Wat houden ze in en wat betekenen ze voor U? Waarom de concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele

Nadere informatie

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u?

Opties in gevelproducten: De Concepten, en. W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Opties in gevelproducten: De Concepten, en W a t h o u d e n z e i n e n betekenen ze voor u? Waarom de Concepten I, II en III? De industriële mogelijkheden van de NBvT-leden zijn omvangrijk. De vele kwalitatieve

Nadere informatie

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant

ramen voor de aannemer of timmerfabrikant ramen voor de aannemer of timmerfabrikant Hoogwaardige kwaliteit, snel geleverd WEBO Timmerfabriek is een nationaal opererende toeleverancier van houten elementen. Een van onze belangrijkste specialismen

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Doop Colientje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst, ontvangt

Nadere informatie

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre

Meer dan 25 jaar bouwervaring. Toegepaste kunststof materialen. Van klassiek tot modern. Kunststof onderhoudsvrije serre FRIESCHE KUNSTSTOF BOUW Meer dan 25 jaar bouwervaring Wij zijn een bedrijf met meer dan 25 jaar ervaring in de bouw waarbij we de traditionele bouw methodiek toepassen met moderne productie technieken.

Nadere informatie

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd MONTAGE MET PROSYS: P R O S Y S = TOTAALONTZORGING De montage, die wij u aanbieden, maakt onderdeel uit van een concept waarbij u op alle relevante aandachtsgebieden wordt ontzorgd. Naast het ontzorgen

Nadere informatie

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan...

Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Na 40 jaar nog steeds in goede conditie? Het kan... Kunststof houdt van de toekomst Het succes van kunststof kozijnen! Steeds meer mensen kiezen voor kunststof kozijnen. Na de eerste plaatsingen, ruim

Nadere informatie

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn

Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn Een kozijn waar Nederland trots op kan zijn DOORNENBAL DUURZAAM DOORDACHT Inhoudsopgave Hoofdstuk pag. 3D COMBI-kozijn 4 Kwakiteitsstreven 6 Kwaliteitseis 8 Levensduur 10 Het 3D COMBI-kozijn is een uniek

Nadere informatie

Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing.

Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing. Terrasdeuren 1 Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing. Waarom kiest u CanDo terrasdeuren? Of u nu meer licht in huis wenst of in de zomer de deuren naar uw terras wilt

Nadere informatie

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm

Ramen en deuren. Schuifpuien. Stijl en techniek in z n beste vorm Ramen en deuren Schuifpuien NU MET 20% KORTING! Stijl en techniek in z n beste vorm Stijl en techniek in z n beste vorm Pega Nederland BV is uw totaalleverancier voor schuifpuien, ramen, deuren en andere

Nadere informatie

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden

Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Bruker Textiel verkoopvoorwaarden Deze Bruker Textiel verkoopvoorwaarden zijn op al uw aankopen van toepassing. Indien u online bij ons een aankoop doet, zijn mogelijk andere voorwaarden van toepassing.

Nadere informatie

BOUWTRADE B.V. Kozijnen

BOUWTRADE B.V. Kozijnen BOUWTRADE B.V. Kozijnen KOZIJNEN De kozijnen van Bouwtrade zijn voorzien van hoogwaardig isolatieglas. Stookwarmte blijft binnen en het glas filtert 97% van de schadelijke Uv-straling. Onze kozijnen zijn

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden.

Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Vereniging Kunststof Gevelelementenindustrie Keurmerk Een keur aan extra zekerheden. Keurmerk Keurmerk Nieuwe kozijnen? Kies voor zekerheid! U wilt uw kozijnen laten vervangen. Dat is een serieuze investering

Nadere informatie

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015

BESTEK. Ten behoeve van: INTALTHERM 77. Datum: 16 oktober 2015 BESTEK Ten behoeve van: Datum: 16 oktober 2015 Dit bestek is opgesteld met de STABU-systematiek, uitgave: 2014-II onder licentienummer: ------------------ INHOUDSOPGAVE ------------------ INHOUDSOPGAVE

Nadere informatie

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat!

Bouwplast kunststof ramen. de juiste maat! Bouwplast kunststof ramen de juiste maat! Kunststof ramen op maat Bouwplast kunststof ramen, een compleet programma. Speciaal ontwikkeld voor de moderne bouw. Met nagenoeg onbeperkte mogelijkheden qua

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie

KegaPro+ Energiebesparende. deuren

KegaPro+ Energiebesparende. deuren KegaPro+ Energiebesparende deuren Duurzaam comfort met KegaPro + KegaPro + Energiebesparende deuren Elke partij in de bouwkolom, van ontwerp tot oplevering, heeft specifieke wensen ten aanzien van buiten-

Nadere informatie

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent

Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Schüco verdiept (11,2 cm, 5 kamer) profiel CT 70 Accent Aanbiedingen prijslijst Raamkozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel nu tijdelijk 35% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst Raamkozijnen

Nadere informatie

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm Bestel prijslijst Raam kozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel nu tijdelijk 35% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het Schüco CT 70 accent verdiept profiel vinden. Kozijnenkoning

Nadere informatie

SCHUIFRAAMBESLAG DETAILS EN MONTAGE

SCHUIFRAAMBESLAG DETAILS EN MONTAGE SCHUIFRAAMBESLAG DETAILS EN MONTAGE Weeg ramen stuk voor stuk alvorens balansveren te bestellen. Voor een goede werking van het raam komt het echt aan op de laatste gram. De soortelijke massa van hout

Nadere informatie

Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing.

Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing. Terrasdeuren 1 Heeft u altijd al gedroomd van terrasdeuren? CanDo heeft nu de oplossing. Voorsituatie cando.nl Instructievideo online op www.cando.nl/ terrasdeuren De instructievideo biedt tips en technieken

Nadere informatie

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen?

een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? een veilig gevoel: dat wil toch iedereen? Een GND-deur, een ECHT veilig gevoel GND is een stichting waar 14 toonaangevende Nederlandse deurenfabrikanten bij zijn aangesloten. Samen maken we ons sterk voor

Nadere informatie

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Latende. Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Latende Eigenschappen: > 25 mm Jaloezie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging d.m.v. dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar op maat geleverd

Nadere informatie

Doordachte oplossingen die kosten besparen

Doordachte oplossingen die kosten besparen Doordachte oplossingen die kosten besparen Het Recystel Kunststof stelkozijn: ontwikkeld vanuit de praktijk Traditioneel kennen velen van u het houten stelkozijn. Veel gevelbouwers ondervonden vooral op

Nadere informatie

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd

Productie Machinale perfectie i.p.v. handwerk Fabrieksmatige bewerkingen t.b.v. montage i.p.v. bewerkingen op de bouwlocatie gerealiseerd MONTAGE MET PROSYS: P R O S Y S = TOTAALONTZORGING De montage, die wij u aanbieden, maakt onderdeel uit van een concept waarbij u op alle relevante aandachtsgebieden wordt ontzorgd. Naast het ontzorgen

Nadere informatie

Bestek kunststofkozijnen

Bestek kunststofkozijnen Bestek kunststofkozijnen Bouwplan: Bouwplaats: Opdrachtgeverl: Planning en bouwbegeleiding: Aanbieding voor: P V C - kozijn Aanbiedingsdatum: Start werk: handtekening voor opdracht: Beoordeelde aanbieding

Nadere informatie

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen

gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen informatie voor uitvoerders en timmerlieden op de bouwplaats gevelelementen op de bouw; hoe te stellen en in te metselen De timmerfabrikant heeft zijn best gedaan om de kozijnen zo goed mogelijk te maken,

Nadere informatie

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften

Binnendeuren en kozijnen Verwerkings- en onderhoudsvoorschriften 1 INLEIDING... 2 2 ONTVANGST/OPSLAG OP DE BOUWPLAATS... 2 3 TRANSPORT... 2 4 PLAATSINGSVOORWAARDEN OP DE BOUWPLAATS... 2 5 VERWERKINGSVOORSCHRIFTEN... 2 5.1 BASISDEUREN... 2 5.1.1 Sparingen... 2 5.1.2

Nadere informatie

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN

WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur zaam FSC CONCEPTEN WEEKAMP DEUREN: DUURZAAM VOORUIT! Duur FSC CONCEPTEN Duur DUURZAAM ONDERNEMEN Als producent van (hard) houten deuren is Weekamp zich bewust van haar maatschappelijke verantwoordelijkheid. Wij willen er

Nadere informatie

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen...

Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Duurzame kwaliteit Laten we maar meteen met de deur in huis vallen... Alles onder één dak PLOEG kozijnen is al zo n 30 jaar het adres voor kunststof kozijnen. Bij PLOEG vindt u alles onder één dak: de

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN SEPTEMBER 2016 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften Onderhoudsvoorschriften. Houten Buitendeuren

Verwerkingsvoorschriften Onderhoudsvoorschriften. Houten Buitendeuren Verwerkingsvoorschriften Onderhoudsvoorschriften Houten Buitendeuren Timmerfabriek Overbeek bv Textielstraat 22 7483 PB Haaksbergen tel: 053-5721409 Fax: 053-5726365 APRIL 2009 VERSIE 01 1 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten

Prefab licht beton PRINS. Prefab licht betonnen gevel elementen. gevel producten Prefab licht beton Prefab licht beton Prefab licht betonnen gevel elementen PRINS gevel producten Thermodur en Prins Gevel Producten De economische oplossing voor uw creatieve vrijheid Thermodur gevel

Nadere informatie

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies

WIE ZIJN WIJ? VMRG-keurmerk Emkon Emmen Lupekon Emkon Glasconstructies WIE ZIJN WIJ? Emkon Emmen bv is opgericht in 1978 als specialist in productie, montage en onderhoud van aluminium, kunststof, houten en stalen kozijnen voor de zakelijke markt. Door de jaren heen is het

Nadere informatie

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2015 strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Brand Timmerfabriek Solide Binnendams 60 3373 AE Hardinxveld-Giessendam

Nadere informatie

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko

Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016. strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Catalogus Kubus Quattro en Kubus Domino 2016 strakke design-tuinhuisjes zonder dakoversteek met of zonder overkapping vuren ceder iroko Brand Timmerfabriek Solide Binnendams 60 3373 AE Hardinxveld-Giessendam

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Verwerkingsvoorschriften

Verwerkingsvoorschriften Verwerkingsvoorschriften Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Opslag op de bouwplaats: Concepten I en II... 3 en 4 3. Transport op de bouwplaats: Concepten I en II... 4 4. Afhangen van beweegbare delen door

Nadere informatie

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN

CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN KEGAFIX ALL-IN-ONE CATALOGUS ISOLERENDE DEUREN EN MASSIEVE HOUTEN DEUREN MAART 2017 Voor elke woning een passende Over KegaFix All-In-One 04-05 Deur samenstellen 07-11 PRIJSOVERZICHT Isolerende houten

Nadere informatie

Prosman Dakramen. ...sieraden voor uw rieten dak. insektenhorren. gordijnroeden. maatwerk volgens uw wensen. Catalogus 2008. 15 standaard dakramen

Prosman Dakramen. ...sieraden voor uw rieten dak. insektenhorren. gordijnroeden. maatwerk volgens uw wensen. Catalogus 2008. 15 standaard dakramen Prosman 2008 folder NL:Opmaak 1 24-12-2007 20:33 Pagina 1 Catalogus 2008 Prosman Dakramen...sieraden voor uw rieten dak 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele houtsoorten, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt dan ook altijd deskundige voorlichting en een praktisch advies.

Nadere informatie

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf.

Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. Algemene voorwaarden Brocante Boetiekje Deze algemene voorwaarden zijn ter bescherming van onze klanten en van ons zelf. 1. Bevestiging van uw bestelling Zodra u bij ons een bestelling heeft geplaatst,

Nadere informatie

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel

Algemene voorwaarden IKeA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Algemene voorwaarden IKEA webwinkel Wie gebruikt deze voorwaarden? 3 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 3 Wat koop ik bij IKEA? 3 Welke prijs betaal ik?

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Deur kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN

DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Deuren eigen engineerafdeling maatwerk - deuren afzetmarkt toplaag 50 d zorgoplossingen export productie mogelijkheden woningbouw 46 d glas kozijnen testen panelen kruk profiel Stalen montagekozijnen utiliteit

Nadere informatie

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE

INSPIRERENDE IDEEËN MET DE MOOISTE STIJL COMFORT EUROPROVYL UTERWEI 3, AUGUSTINUSGA POSTBUS 29, 9285 ZV BUITENPOST TEL. 0512-359999 FAX. 0512-359950 INFO@EUROPROVYL.NL WWW.EUROPROVYL.NL Europrovyl maakt deel uit van 001 07 07 GEMAK INSPIRERENDE

Nadere informatie

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder!

Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Klaassen dakkapellen haalt meer uit uw zolder! Méér kubieke meters en méér licht maken uw zolder tot een functioneel bruikbaar verblijf. Slaapkamer, speelplaats, hobbyruimte, studeerplek of washok. Zomaar

Nadere informatie

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN

MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN MONTAGE HANDLEIDING ALUMINUM KOZIJNEN 1. Algemeen De in deze handleiding genoemde richtlijnen zijn universeel van toepassing op de geleverde aluminium kozijnen. Zij moeten bekend zijn bij diegene die de

Nadere informatie

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco

Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Schüco Bestel prijslijst, Raam kozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel nu 0%, 10% of 25% korting! Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het vlakke profiel Schüco CT70 Classic vinden.

Nadere informatie

1.3 : Een exemplaar van deze voorwaarden mag u kopiëren of downloaden via onze site.

1.3 : Een exemplaar van deze voorwaarden mag u kopiëren of downloaden via onze site. Algemene levervoorwaarden Kozijnendiscount.nl versie 01-01-2009 Artikel 1. Algemeen 1.1 : Deze voorwaarden gelden voor alle overeenkomsten met Kozijnendiscount.nl betreffende de verkoop, levering van glas

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie

Methermo Ramen en deuren. Maximale transparantie Methermo Ramen en deuren Maximale transparantie slanke aluminium ramen voor houten en ALuminium kozijnen slanke aluminium profielen zeer grote afmetingen maximale lichtinval Opvallend slank Zeer slanke

Nadere informatie

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen

Prosman Dakramen. Nieuw. ...sieraden voor uw rieten dak. Shutters. 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw rieten dak Nieuw Shutters zie pag. 10 Catalogus 2010 15 standaard dakramen insektenhorren gordijnroeden maatwerk volgens uw wensen Prosman Dakramen...sieraden voor uw

Nadere informatie

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten.

Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner in duurzame ramen, deuren, kozijnen en prefab producten. verweij-ht.nl 2 3 Verweij Houttechniek Verweij Houttechniek, dé slimme systeempartner. Uw partner,

Nadere informatie

Meltem Baby & Young Room online verkoopvoorwaarden

Meltem Baby & Young Room online verkoopvoorwaarden Meltem Baby & Young Room online verkoopvoorwaarden Aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen Meltem baby & young room is aangesloten bij de Centrale Branchevereniging Wonen (CBW). Dat betekent

Nadere informatie

Glazen vouwwanden ROVALUX

Glazen vouwwanden ROVALUX Glazen vouwwanden ROVALUX Glazen vouwwanden Het grote pluspunt van de vouwsystemen van ROVALUX is hun veelzijdigheid. Verschillende glasdiktes of verschillende materialen: wij hebben het juiste product

Nadere informatie

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND

MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND MADE IN HOLLAND K-VISION MADE IN HOLLAND K-vision K-vision is de allernieuwste profielsysteemserie van profine, speciaal ontwikkeld voor de Nederlandse markt. Vorm, kleur en flexibiliteit staan centraal.

Nadere informatie

het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco. Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4,

het strakke moderne, zeer goed isolerende profiel van Schüco. Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Schüco vlak (7 cm, 5 kamer) profiel CT-70 Classic: met glas: hr ++, 4-16 argon-4, Aanbiedingen prijslijst Raamkozijnen Schüco Corona CT 70 Classic vlak profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst Raamkozijnen

Nadere informatie

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning

De eerste stappen. Uw verbouwing in goede handen. Energiebewust en comfortabel bouwen. Bouwvergunning De eerste stappen Wensenlijst maken (zie Bespreken met de aannemer) Nagaan of aannemer aan kwaliteitseisen voldoet Referenties aannemer vragen Nagaan of aannemer ervaring heeft met gebruik van milieuvriendelijke

Nadere informatie

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van

Kozijnen. BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR. De Verbouwwijzer is een initiatief van Kozijnen De Verbouwwijzer is een initiatief van BouwGarant, Vereniging Eigen Huis, Milieu Centraal en SBR Is uw kozijn aan vervanging toe? Past er dubbel glas in het bestaande kozijn? Deze zaken zijn voor

Nadere informatie

glas van vroeger kwaliteit van nu

glas van vroeger kwaliteit van nu glas van vroeger kwaliteit van nu U ziet ze wel eens, die prachtige monumentale panden, historische gebouwen en idyllische woningen. De architectonische uitstraling die karakteristiek is voor een bepaalde

Nadere informatie

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw)

Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Dakkapellen Door H. Koelemij (TNO Bouw) Algemeen Belangrijkste functie van een dakkapel is het creëren van extra leefruimte in een woning. De dakkapel wordt geplaatst op een hellend dak. wat is het verschil?

Nadere informatie

S² veiligheid profielcilinders

S² veiligheid profielcilinders thuis in veiligheid S² veiligheid profielcilinders S² VEILIGHEIDSCILINDERS Safe & Secure. Uitsluitend voordelen! INTRODUCTIE inhoud: Unieke eigenschappen pagina 3 Assortiment S² SPC F6 pagina 4 Assortiment

Nadere informatie

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw

Bouwplast kunststof kozijnen & deuren. Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen & deuren Duurzame oplossingen voor de moderne (agrarische) bouw Bouwplast kunststof kozijnen De 10 Bouwplast zekerheden Flexibel systeem: toepasbaar in elke gewenste afmeting

Nadere informatie

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK!

DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! DÉ RENOVATIESPECIALIST MET ALLE DISCIPLINES ONDER ÉÉN DAK! Weekamp RDC B.V. 3 Weekamp RDC 10 stappen renovatietraject 4 Weekamp RDC assortiment 8 - Ramen 8 - Deuren 8 - Duurzame renovatieoplossingen 11

Nadere informatie

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN

HET LEVEN IS MOOIER...MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN HET LEVEN IS MOOIER....MET KUNSTSTOF RAMEN EN DEUREN Showroom en kantoor Het meest verfijnde verdiept liggende systeem! - Het meest verfijnde verdiepte profiel ARKU RAMEN EN DEUREN hebben de uitstraling

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie

Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie 1 Quality Heating elektrische vloerverwarmingsfolie Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven

Day n Night. Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame. > Montage zonder boren of schroeven Day n Night Eigenschappen: > Dubbele raamdecoratie in aluminium frame > Montage zonder boren of schroeven > Bevestiging door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten > Kant en klaar

Nadere informatie

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof

Kunststof Brunssum dé trendsetter in kunststof Bij Kunststof Brunssum brengen wij kunststof tot leven Kunststof Brunssum is een flexibele en klantgerichte organisatie, gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Kunststof t Brunssum werkt met professionele

Nadere informatie

HANDLEIDING. Handleiding Kenbri website4www.kenbri.nl

HANDLEIDING. Handleiding Kenbri website4www.kenbri.nl HANDLEIDING Handleiding Kenbri website4www.kenbri.nl Handleiding Kenbri website4voorwoord www.kenbri.nl Dit is een handleiding voor de website van Kenbri Fire Fighting B.V. De website van Kenbri behandelt

Nadere informatie

Beter Bed verkoopvoorwaarden

Beter Bed verkoopvoorwaarden Beter Bed verkoopvoorwaarden Geldigheid voorwaarden Deze Beter Bed verkoopvoorwaarden zijn op al uw aankopen van toepassing. Indien u online bij ons een aankoop doet, zijn mogelijk andere voorwaarden van

Nadere informatie

Deuren die verleiden

Deuren die verleiden Vouw Deuren die verleiden zo praktisch en zo mooi... *zie garantievoorwaarden www.marley.de Doe het met Marley. De nieuwe zin in ruimte. Zo praktisch en zo mooi: vouw zor- zorgen gewoon gewoon voor voor

Nadere informatie

Stalen montagekozijnen

Stalen montagekozijnen Deuren eigen engineerafdeling maatwerk deuren afzetmarkt toplaag zorgoplossingen export DE ENTREE NAAR ONBEGRENSDE MOGELIJKHEDEN Stalen montagekozijnen productie mogelijkheden Woningbouw 46 db glas kozijnen

Nadere informatie

Postbus 841 6800 AV Arnhem Info@gnd.nl www.gnd.nl 026 379 0216. GND-onderhoudsvoorschriften binnendeuren

Postbus 841 6800 AV Arnhem Info@gnd.nl www.gnd.nl 026 379 0216. GND-onderhoudsvoorschriften binnendeuren Postbus 841 6800 AV Arnhem Info@gnd.nl www.gnd.nl 026 379 0216 GND-onderhoudsvoorschriften binnendeuren versie 2014 INHOUDSOPGAVE 1. GND-garantie:... 3 1.1. GND-garantiereglement:... 3 1.2 GND-garantielabel:...

Nadere informatie

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0)

DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk. TAKK solutions B.V. +31 (0) DOLETA Duoframe kozijnen Zo mooi, zo makkelijk TAKK solutions B.V. +31 (0)620-713019 info@takksolutions.nl Kies uw kozijnen voortaan met hoofd én hart Minimale onderhoudskosten. Maximale sfeer, warmte

Nadere informatie

T B V AGTI FORT STOMPE T.B.V. AGTI FORT STOMPE BINNENDEURKOZIJNEN

T B V AGTI FORT STOMPE T.B.V. AGTI FORT STOMPE BINNENDEURKOZIJNEN T B V AGTI FORT STOMPE T.B.V. AGTI FORT STOMPE BINNENDEURKOZIJNEN STOMP TYPE AANDUIDING Andere types op aanvraag. NORMAAL NORMAAL-S NORMAAL-Z GLASPUI FLEXI FLEXI -S FLEXI -Z GLASPUI * Alle types worden

Nadere informatie

SKH-Publicatie d.d

SKH-Publicatie d.d SKH-Publicatie 15-02 d.d. 15-07-2015 SKH-PUBLICATIE VOOR TOEPASSING VAN GEOPTIMALISEERD HOUT SAMENGESTELD UIT EEN COMBINATIE VAN VERSCHILLENDE HOUTSOORTEN EN/OF KWALITEITEN EN SUBSTRATEN IN HOUTEN GEVELELEMENTEN

Nadere informatie

gras Weet hoe hout werkt

gras Weet hoe hout werkt gras Weet hoe hout werkt Plafond- & Gevelbekleding Introductie Gras weet hoe hout werkt Onze kennis van de vele soorten gevel- en plafondbekleding, de bewerking en de verwerking ervan is groot. U krijgt

Nadere informatie

Weekamp Deuren. Prijslijst 15 februari 2014. Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren

Weekamp Deuren. Prijslijst 15 februari 2014. Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren Weekamp Deuren Prijslijst 15 februari 2014 Voordeuren Binnendeuren Achterdeuren Terrasdeuren Schuur- en Garagedeuren 2 Inhoudsopgave Algemene informatie................... 4 Binnendeuren Rechte profilering....................

Nadere informatie

BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN

BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK KOZIJNEN SELECTIE DEUREN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN BUITENDRAAIENDE DEUR 1 GLASVLAK RVS scharnieren

Nadere informatie

BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN

BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN KOZIJNEN SELECTIE DEUREN HARRYVAN KOZIJNEN SELECTIE PRODUCTBLAD BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN PAGINA 1 VAN 6 EIGENSCHAPPEN BUITENDRAAIENDE DEUR 2 GLASVLAKKEN RVS

Nadere informatie

STIJLDEUREN. Samen door één deur

STIJLDEUREN. Samen door één deur STIJLDEUREN Samen door één deur De juiste deur voor ieder interieur STIJLDEUREN Krepel biedt een overzichtelijk assortiment aan luxe gelakte stijldeuren van degelijke kwaliteit. Het Krepel keuze+ concept

Nadere informatie

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm

CT 70 Accent: 2x profiel 9014 CT 70 Accent: profiel 9014 of 2 x profiel 9015 met afgesneden aanslag 9,1 cm bestel prijslijst deurkozijnen Schüco CT 70 accent verdiept profiel Hieronder kunt u een bestel prijslijst deurkozijnen van het Schüco CT 70 accent verdiept profiel vinden. Kozijnenkoning levert uitsluitend

Nadere informatie

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA

ALGEMENE VERKOOP- VOORwAARdEN IKEA ALGEMENE VERKOOPvoorwaarden IKEA 2 Algemene verkoopvoorwaarden ikea Wie gebruikt deze voorwaarden? 4 Waarvoor gelden deze voorwaarden en per wanneer? 4 Wat koop ik bij IKEA? 4 Welke prijs betaal ik? 4

Nadere informatie

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek

GLAS & ROEDEN. & de sfeermaker bij uitstek GLAS & ROEDEN HELDER IN ISOLATIE & de sfeermaker bij uitstek Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

Quality Heating elektrische vloerverwarming

Quality Heating elektrische vloerverwarming 1 Quality Heating elektrische vloerverwarming Wij willen u feliciteren met uw aankoop van één van de producten van Quality Heating. Elk product van Quality Heating is gemaakt op kwalitatief hoogstaande

Nadere informatie

Waarom kiest u Bruynzeel terrasdeuren? Bruynzeel terrasdeuren worden geproduceerd onder tft-label. Verantwoord bosbeheer en deuren

Waarom kiest u Bruynzeel terrasdeuren? Bruynzeel terrasdeuren worden geproduceerd onder tft-label. Verantwoord bosbeheer en deuren Waarom kiest u Bruynzeel terrasdeuren? Of u nu meer licht in huis wenst of in de zomer de deuren naar uw terras wilt openen, het is nu mogelijk. Het Bruynzeel terrasdeuren concept stelt u in staat om met

Nadere informatie

Zoals u weet leveren wij uitsluitend profielen van Duitse en Belgische kwaliteitsleveranciers als Schüco en Thyssen/Deceuninck.

Zoals u weet leveren wij uitsluitend profielen van Duitse en Belgische kwaliteitsleveranciers als Schüco en Thyssen/Deceuninck. Adres: Van Cronenburchstraat 12B 8921 AP Leeuwarden Tel : 0031(0)6 231 382 18/ 0031(0)5 884 474 77 Fax: 0031(0)8 471 075 26 E-mail:info@kozijnenkoning.nl kozijnenkoning: www.kozijnenkoning.nl /www.kozijnenkoningaluprof.nl/

Nadere informatie

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL

Montage-instructie. Screens. V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Montage-instructie Screens V599 Ritz V599R Ritz V599 Ritz XL Inhoud 1. screenkap met doek en motor 2. zijgeleiders a. achterprofiel b. inlager voorzien van neopreen (of ritslager) c. voorprofiel 3. montageset

Nadere informatie

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig

KUNSTSTOF. Duurzaam, slijtvast en krasbestendig KUNSTSTOF Duurzaam, slijtvast en krasbestendig Laten wij ons even kort voorstellen Bij nieuwbouw, bestaande bouw of renovatie neemt Pascal ramen en deuren BV al uw zorg uit handen. Als totaalleverancier

Nadere informatie

TOTAL CONTROL. De dichting die deur en raam volgt

TOTAL CONTROL. De dichting die deur en raam volgt PreSets SolidSeal TOTAL CONTROL De dichting die deur en raam volgt 2 Introductie De Nederlandse bouw wordt geconfronteerd met problemen die betrekking hebben op het functioneren en de prestaties van deur/raamkozijnconstructies.

Nadere informatie

Stap 2 - De correcte breedtemaat op meten

Stap 2 - De correcte breedtemaat op meten Inmeet handleiding voor Rolluiken en Screens Deze handleiding helpt u stapsgewijs door het meetproces met welke u rekening dient te houden voordat u gaat bestellen. Stap 1 - Plaatsing van een rolluik Voor

Nadere informatie

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L

Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Montagehandleiding Luxalon Plafond Type: 300L Voor een optimaal resultaat heeft u een aantal eenvoudige gereedschappen nodig: - Scherp mes, bijvoorbeeld een hobbymes (voor het op maat snijden van de lamellen)

Nadere informatie

01-08-2015. Reeds 47 Jaar

01-08-2015. Reeds 47 Jaar 47 jaar tuinschuren Alle modellen en afmetingen Scherpe prijzen Vakkundig advies Gratis en vrijblijvende prijsopgave Hout onder druk geimpregneerd Gegalvaniseerd hang- en sluitwerk Cylinder sloten en Dievenklauwen

Nadere informatie