MR Op maandag 28 september is de MR weer bij elkaar gekomen. De belangrijkste onderwerpen waar we ons over gesproken hebben zijn:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "MR Op maandag 28 september is de MR weer bij elkaar gekomen. De belangrijkste onderwerpen waar we ons over gesproken hebben zijn:"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief nr. 05 oktober 2015 Schoolregels van de maand oktober In de maand oktober staan de volgende twee leefregels centraal: 1. Ik werk zelfstandig en taakgericht. 2. Ik praat alleen op de momenten dat het mag. Ouderbetrokkenheid Van de lijsten die uitgezet zijn onder alle 63 gezinnen, zijn er 50 exemplaren teruggekomen naar school. Dit betekent dat 13 ouders de lijst niet ingeleverd hebben. Als dat bij u het geval is, wilt u dit als nog doen? Alvast bedankt. Schoolfruit We zijn ingeloot om mee te doen met het project Schoolfruit. Vanaf 2 november krijgen de kinderen drie keer in de week fruit gedurende 20 weken. MR Op maandag 28 september is de MR weer bij elkaar gekomen. De belangrijkste onderwerpen waar we ons over gesproken hebben zijn: Start van het schooljaar: Hoe gaat het in de groepen? Renovatie: De MR stelt als doel dat de renovatie dit schooljaar plaats zal vinden met als grootste prioriteit de toiletgroepen. Schoolplan : Waarin is Huinen sterk en wat zijn verbeterpunten? Verbeterpunten worden opgenomen in het jaarplan. Organisatie MR: Wat willen we bereiken dit schooljaar? Onze volgende vergadering zal plaatsvinden op donderdag 12 november om in school Huinen. Drie zaken Wilt u regelmatig uw kind(eren) controleren op hoofdluis? Als u hoofdluis constateert, graag een melding naar school. Vervolgens worden alle kinderen nagekeken. Een van de ouders maakte er ons op attent dat het voor de veiligheid het beste is als ouders die hun kinderen brengen/ophalen met de auto, deze dienen te parkeren op de parkeerplaats. De ouderavond van 26 november wordt verzet naar begin januari; de spreker is verhinderd op de geplande datum.

2 Psalmenlijst Groep 1-2 Groep 3-4 Groep 5-6 Groep oktober Psalm 32:3a Psalm 29:1 Psalm 29:1 02 november Psalm 32:3b Psalm 33:11 Psalm 33:11 09 november Psalm 105:5b Psalm 34:11 Psalm 37:2 Psalm 37:2 16 november Psalm 38:15 Psalm 41:1 Psalm 41:1 23 november Psalm 43:3 Psalm 43:5 Psalm 43:5 Agenda datum activiteit oktober Herfstvakantie 26 oktober Studiedag voor leerkrachten; de kinderen hebben vrij 30/31 oktober Oud papier 02 november Scholendag voor groep 8: voorlichting V.O. 04 november Dankdag 05 november Studiedag voor leerkrachten; de kinderen hebben vrij nov. Oudergesprekken 11 november Nationaal schoolontbijt (datum is veranderd; zie schoolgids) 11 november Gebedsgroep 12 november MR vergadering 19 november Voorleeswedstrijd 04 december Sinterklaasfeest 09 december Gebedsgroep 11/12 dec. Oud papier 17 december Kerstfeestviering voor groep december Groep 1-2 komt om 9.30 uur naar school. 22 dec.-01 jan. Kerstvakantie Nieuws uit groep 3-4 Joepie, het is bijna herfstvakantie! Een week geen sommetjes maken, geen mooie letters schrijven of kilometers lezen. De eerste weken zitten erop en in groep 3/4 is er hard gewerkt. Nieuwsgierig naar deze kanjers, beleef dan een dagje mee met groep 3/4. Half 9, de bel gaat. Groep 3/4 stormt de klas in en begroeten de juf die hen weer op staat te wachten bij de deur. Veel kinderen zitten al met de vinger in de lucht te zwaaien want wat hebben ze veel aan de juf te vertellen. Juf, gisteren mocht ik met papa naar de polder. Ik lag lekker laat op bed dus vandaag kan ik niet zo hard werken! Weet u juf, de poes heeft jonkies. Wilt u ook een poesje want wij hebben er nu te veel, zegt mama! En natuurlijk worden alle nieuwe dingen geshowd, van sokken tot gummen. En ook de juf moet er weleens aan geloven. Want die kicken schoenen moeten sommigen toch wel even goed bekijken. Hoog tijd voor het echte werk. Groep 3 leert vandaag weer een nieuw woordje, één. Één vinger in de lucht, hinkelen op één been en één kaarsje uitblazen. Want elk nieuw woordje moet gevierd worden. Hoe meer woordjes wij kennen, hoe beter wij kunnen lezen. En dat is iets waar wij heel trots op zijn. Wij willen net zo goed lezen als groep 4! Groep 4 kent het woordje één al lang. Zij maken liever échte sommen. Met sprongen en hupjes springen wij door de klas op de getallenlijn. Tellen tot 20 kunnen we al, wij gaan tot de 100. Gelukkig mogen we hier nog een heel jaar over doen!

3 Ook hebben wij een inpaktafel in de klas. Een inpaktafel? Wij zien u denken pakken jullie de juf in? Nee, onze lievelingsboeken! Onze boeken zijn mooi ingepakt met rozetjes en striklintjes. Zo blijft het spannend welk boek je uit de boekenkast pakt. En als het boek uit is, pakken we hem snel weer in voor ons klasgenootje. Want lezen is een feest! Maar groep 3 dan? Zoveel woordjes hebben zij nog niet geleerd? Nee. En daarom leest de juf hen voor uit hun lievelingsboeken. De cadeautjes worden uitgepakt, het lievelingsboek wordt voorgelezen terwijl de kinderen uitrusten van het harde werken. En morgen? Dan leren we weer een woordje, springen we weer dichter naar de 100 en lezen we weer een lievelingsboek! Veel leesplezier voor u! En pak ook eens een boek in om uw kind te verrassen met uw lievelingsboek Mark, Fienne, Sander, Mark, Maud, Mart, Arjen, Steven, Thijn, Lucas, Joëlle, Dyonne, Roan, Daniël, Bart-Jan, Loïs, Jasmijn, Stijn, Kevin en Niels. Na de herfstvakantie springt er nog iemand met ons mee naar de 100, Twan! Hij zit dan ook bij ons in de klas na zijn verhuizing. Wij hebben er zin in, welkom Twan!

4 Putten, 12 oktober 2015 Geachte ouders/verzorgers van de leerlingen op onze scholen In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair Onderwijs die per 1 augustus 2015 is ingegaan en over de gevolgen daarvan voor het vakantierooster en voor de schooltijden van uw kind en de werktijden voor de leerkracht. Een nieuwe CAO Met ingang van 1 augustus 2015 is er een nieuwe CAO voor het Primair Onderwijs. Het belangrijkste doel van de CAO is het verlagen van de werkdruk. Dat moet gerealiseerd worden door het invoeren van een werkweek van 40 uur voor alle personeelsleden. In een werkweek van 40 uur (en dus tijdens een werkdag van gemiddeld 8 uur), moet er voldoende tijd zijn om kinderen les te geven, het lesgeven voor te bereiden en te evalueren en om te werken aan de ontwikkeling van de school. Gedurende een schooljaar moet er ook voldoende tijd zijn voor scholing en voor het volgen van cursussen. Aan de taakomvang van de leerkrachten verandert niets. Een volledige baan in het Primair Onderwijs is ook in de nieuwe CAO 1659 uur per jaar. De uren van de kinderen en het vakantierooster Op onze scholen in Putten gaan de kinderen 24,5 uur per week naar school. Voor de school in Uddel hebben wij andere schooltijden. Het verschil tussen de scholen is dat in Putten alle leerlingen in alle groepen op jaarbasis 940 uren onderwijs ontvangen en er op de school te Uddel in de onderbouwgroepen minder lesuren worden aangeboden dan in de bovenbouwgroepen. In samenspraak met meerdere schoolbesturen in de regio wordt jaarlijks een vakantierooster vastgesteld. De gemeenschappelijke medezeggenschapsraad wordt voordat het rooster wordt vastgesteld om advies gevraagd. Feitelijk stelt het ministerie van onderwijs de data van een aantal vakanties vast en zijn eigen keuzes zeer beperkt. Afspraken in de CAO m.b.t. werkdruk van personeelsleden In het onderwijs wordt al jaren gesproken over de hoge werkdruk. Voor een buitenstaander niet altijd te begrijpen. Wat valt er te klagen als je zoveel vakantiedagen hebt? Toch is die werkdruk wel degelijk en aantoonbaar zeer hoog. En juist in die vakantiedagen ligt de oorzaak: al het werk dat moet worden verricht, moet in een te klein aantal werkbare dagen worden gepropt.

5 De nieuwe CAO Primair Onderwijs pakt het probleem bij de wortels aan. Het lijkt een beetje tegenstrijdig: de werkdruk verlichten door de 40-urige werkweek opnieuw in te voeren en een flink aantal vakantiedagen in te leveren. Leerkrachten werken vanaf cursusjaar ,5 week i.p.v. gemiddeld 39 weken per schooljaar. Het werk wordt dus verdeeld over 2 ½ week meer. Per week mag er maximaal 40 uur gewerkt worden. De consequentie hiervan is dat de personeelsleden in het vervolg 10 tot 15 dagen minder vrije dagen hebben dan de leerlingen. Die dagen zijn de leerkrachten op school en hebben ze tijd voor allerlei werkzaamheden die bij goed onderwijs horen. Dit betekent vanaf cursusjaar dat het vakantierooster voor leerkrachten en leerlingen dus niet meer op alle momenten/dagen hetzelfde is. Er zijn op alle scholen van ons bestuur door het jaar heen dagen gepland, waarop uw kind vrij is en het personeel op school is om te werken. Deze dagen zijn gepland tijdens de zgn. piekmomenten voor leerkrachten; weken waarin het schooljaar wordt voorbereid of afgesloten, groepsbesprekingen worden gevoerd, groepsplannen worden gemaakt, de leerling-administratie wordt bijgewerkt en studiedagen plaats vinden. In de laatste week van de zomervakantie zijn de leerkrachten een of meerdere dagen op school; dit was eigenlijk al zo, maar op school- en teamniveau worden hiervoor nu afspraken gemaakt. Als er sprake is van een relatief lange periode tussen de meivakantie en de zomervakantie is de inzet om een lang weekend te realiseren voor de leerlingen, terwijl de leerkrachten deze dagen of een deel van de dagen wel op school zijn voor werkzaamheden die aan het einde van een schooljaar extra aandacht vragen van hen. Door op deze wijze in te spelen op de regelgeving vanuit de nieuwe CAO blijven we voldoen aan alle wettelijke eisen. De leerlingen maken op jaarbasis en gedurende de basisschoolperiode meer dan voldoende lestijd en we hebben de afspraken uit de nieuwe CAO PO vertaald naar de praktijk. Wij denken dat het goed is om u op deze wijze te informeren en uitleg te geven over de (nieuwe) lesvrije dagen, waarop uw kind niet naar school gaat, maar leerkrachten wel voor uw kind en de kwaliteit van ons onderwijs op school en in hun klas aan het werk zijn. Hartelijke groeten, mede namens de directiekring van CNS Putten, L. Hubregtse en C.J. Visser (uitvoerend bestuur CNS Putten)

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Er zijn slechts 2 dagen in het jaar, waaraan je niets kunt doen, de ene is gisteren, de andere morgen Nieuwsbrief april 2015 Inhoud Nieuwsbrief - Beste ouders: nieuwe cao - Vakantierooster - Leerling tevredenheidpeiling

Nadere informatie

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders,

Amsterdam, 1 mei 2015. Beste ouders, Vancouverstraat 3 1056 DT Amsterdam 020-6128000 directie@rosaboekdrukker.net www.rosaboekdrukker.net Amsterdam, 1 mei 2015 Beste ouders, In deze brief informeren wij u over de nieuwe CAO voor het Primair

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 03 september

Nieuwsbrief nr. 03 september 2016-2017 Nieuwsbrief nr. 03 september 2 2016 Schoolregels van de maand september In de maand september staan de volgende twee schoolregels centraal: 1. Ik ga op een goede manier met de ander en zijn of

Nadere informatie

basisschool De Weerijs kalender

basisschool De Weerijs kalender basisschool De Weerijs kalender 2017-2018 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9

Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 Het relaas van de kleine Nicolaas nr. 9 24 mei 2018 9 november 2017 WMKPO Allereerst hartelijk dank voor het invullen van de vragenlijst, wij hadden de grootste respons van heel OOadA! Jullie hebben aangegeven

Nadere informatie

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 )

Hallo Nummer 1. (schooljaar , 2 september 2018 ) Hallo Nummer 1 (schooljaar 2018-2019, 2 september 2018 ) Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze Hallo o.a. : Start schooljaar 2018-2019 Ouderavond donderdag 6 september Schoolfotograaf Jaarkalender Inschrijfmiddag

Nadere informatie

Basisschool. De Weerijs. Kalender

Basisschool. De Weerijs. Kalender Basisschool De Weerijs Kalender 2018-2019 De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2019

Nieuwsbrief juni 2019 Nieuwsbrief juni 2019 Belangrijke data juni 4 juni OR vergadering 9 en 10 juni Pinksteren (leerlingen vrij!) 11 juni Studiedag (leerlingen vrij!) 12 juni t/m 14 juni Lustrumweek! 18 juni MR vergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1

Nieuwsbrief. Agenda. Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Jaargang 2015-2016 21 augustus 2015 nummer 1 Nieuwsbrief Nieuw schooljaar Het nieuwe schooljaar gaat maandag a.s. weer van start! Na zes weken vakantie gaan de schooldeuren weer open. We hopen dat u en

Nadere informatie

Nieuwsbrief Maart 2015

Nieuwsbrief Maart 2015 Nieuwsbrief Maart 2015 De volgende editie krijgt u op vrijdag 10 april U ontvangt de nieuwsbrief nu via de groepsleerkracht van uw kind. Als u iemand kent die de nieuwsbrief ook graag wil ontvangen, dan

Nadere informatie

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4

INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 INFORMATIE NOVEMBER 2013 NUMMER 4 schooljaar 2013-2014 Geachte ouders/verzorgers, beste leerlingen, Onlangs was de nieuwe algemeen directeur van stichting Proceon op schoolbezoek. Hij was aangenaam verrast

Nadere informatie

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014

JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 JAARPLANNER SCHOOLJAAR 2013 2014 Beste ouders en verzorgers, Wederom mag ik u met trots deze jaarplanner digitaal overhandigen. Dit schooljaar hebben we weer een prachtige digitale kalender met belangrijke

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen

Nieuwsbrief mei Agenda. Contactgegevens: Belangrijke mededeling. 22 mei t/m 1 juni CITO toetsen Nieuwsbrief mei 2017 Contactgegevens: Website: www.sbo3boor.nl SBO Cornelis Leeflang Zevenkamp: 010-4567488 SBO Cornelis Leeflang Overschie: 010-4371756 SBO De Kring: 010-4215096 Beste ouders en verzorgers,

Nadere informatie

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar.

Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke data voor het nieuwe schooljaar. Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 info@zevenstervco.nl www.zevenstervco.nl nr 42 Nieuwsbrief 2 juli 2015 Belangrijke data volgend schooljaar Als bijlage van deze nieuwsbrief krijgt u de belangrijke

Nadere informatie

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016

Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Klimop 2 9301 PK Roden 050-5017172 info@obsdetandemroden.nl www.obsdetandemroden.nl Jaargang 24 Nieuwsbrief 28 november 2016 Belangrijke data 5 december Sinterklaas 13 december (Onder voorbehoud) Optreden

Nadere informatie

Agenda. Nieuws van directie

Agenda. Nieuws van directie Agenda 1 september Feestelijke opening nieuwe hoofdingang 1 september Inloopochtend voor ouders van groep 5a / 5b 2 september Inloopochtend voor ouders van groep 6 3 september Inloopochtend voor ouders

Nadere informatie

CAO PO Directieberaad 31 maart 2015

CAO PO Directieberaad 31 maart 2015 CAO PO 2014-2015 Directieberaad 31 maart 2015 Vragen van directeuren onder te brengen in de rubrieken: Begripsbepaling Informatie Individuele / persoonsgerichte vragen Rekenmodel Basismodel of overlegmodel

Nadere informatie

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar

Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar Jaargang 22, nummer 1 oktober 2016 Beste ouders / verzorgers, dit is de eerste officiële nieuwsbrief van dit schooljaar In deze nieuwsbrief: - Belangrijke data - Schoolfruit - Wijziging datum studie dag

Nadere informatie

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl

13 juni 2014. www.tkoggeschip.nl 13 juni 2014 Abraham Kuyperplein 2 Amsterdam tel.: 5061980 www.tkoggeschip.nl BIJLAGE In de bijlage vindt u uitleg over de nieuwe normering van de CITO toetsen. Ook is er nieuws van de Peuterschool (een

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 19 t/m 21 (8 t/m 26 mei): vrijheid Week 22 en 23 (29 mei t/m 9 juni): (on)tevreden Personeelszaken Intro Geachte ouders/ verzorgers, Na het nodige overleg en goed luisteren naar verschillende partijen, zijn we uit de keuze voor andere schooltijden gekomen. U leest er, zoals beloofd, in deze BerICHTUS

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2017

Nieuwsbrief juli 2017 Nieuwsbrief juli 2017 SmdB De Ark En dan is het toch echt zomervakantie en wensen we iedereen een zonnige vakantie toe en een goed weerzien op 28 augustus! Natuurlijk doen we dit niet zonder alle ouders

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding

Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief Samenwerkingsschool De Aquarel Eigentijds onderwijs in kleurrijke verbinding Nieuwsbrief 09-17 januari 2019 (1) 18 januari Kindersjoelen in t Spectrum Georganiseerd door Kidsclub 19.00-20.30

Nadere informatie

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij

Informatieavond schoolkamp voor de ouders/verzorgers van de schoolverlaters. Aanvang uur. Periodeplanningsdag, alle leerlingen zijn vrij Maandbrief Klimop-Stad september 2016 Rossinistraat 5 1323 BP Almere Tel. 036-5364814 Website: www.de-klimop.nl E-mail: dir.klimopstad@prisma-almere.nl Agenda september 2016: Donderdag 8 september: Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni 2018

Nieuwsbrief juni 2018 Nieuwsbrief juni 2018 AGENDA Week 26: Kind-ouderleerkrachtgesprekken groepen 3 t/m 7 Woensdag 27 juni: Kennismakingsmorgen: kennis maken met de nieuwe leerkracht(en) en groep: 10.30u tot 12.00u. Vrijdag

Nadere informatie

Agenda. Nummer 5 februari 2018

Agenda. Nummer 5 februari 2018 Agenda Vrijdag 23 febr. : leerlingen vrij, team duurzame inzetbaarheid Maandag 26 febr. : Start voorjaarsvakantie Dinsdag 6 mrt. : Start school Intekenen rapportgesprekken Vrijdag 9 mrt. : Rapport mee

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3

Nieuws. Flits 2 oktober 2013 Jaargang 05 NieuwsFlits 3 2 oktober 2013 Jaargang 05 Nieuws 3 Infobrief Bij deze Nieuws treft u een infobrief van de groep(en) van w kind(eren) aan. In deze infobrief staan de belangrijkste zaken die het komende schooljaar spelen

Nadere informatie

Kalender Basisschool. De Weerijs

Kalender Basisschool. De Weerijs Kalender 2019-2020 Basisschool De Weerijs Met trots stellen we basisschool De Weerijs aan u voor. Het is een bruisende school in de binnenstad van Breda. Alle kinderen zijn welkom bij ons. Ons gebouw straalt

Nadere informatie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie

Vakantie 2013. Vakantie 2014. Zomervakantie. Omgaan met elkaar. Vrijdag 19 juli vrij Maandag 22 juli start zomervakantie Hofbode 21-2 Juli 2013 Vakantie 2013 Herfstvakantie 21 oktober t/m 25 oktober Kerstvakantie 23 december t/m 3 januari Vakantie 2014 Voorjaarsvakantie 17 februari t/m 21 februari Pasen + meivakantie 18

Nadere informatie

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018

Schooljaar Nieuwsbrief 01 juni 2018 Schooljaar 2017-2018 Nieuwsbrief 01 juni 2018 Let op! Lang weekend Vrijdag 8 juni en maandag 11 juni zijn twee studiedagen, dus dan hebben de kinderen vrij. Dit zijn de laatste vrije dagen voor de zomervakantie.

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2018

Nieuwsbrief December 2018 Nieuwsbrief December 2018 Kalender en belangrijke informatie uit deze nieuwsbrief: Gehele decembermaand, geen gymlessen. Dinsdag 4 december, leerlingen groepen 6 t/m 8, surprises meenemen. Woensdag 5 december,

Nadere informatie

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken

Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken View this email in your browser Nieuwsbrief jaargang 1 - nummer 5 Samenstelling groepen, vacatures en andere zaken Beste ouders, Nog 4 weken en dan is het alweer zomervakantie! Wij zijn bezig om het schooljaar

Nadere informatie

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse

nieuwsbrief Jaargang 9, nr juni 2017 In dit nummer: Belangrijk Avondvierdaagse nieuwsbrief Jaargang 9, nr 37 14 juni 2017 In dit nummer: Avondvierdaagse Avondvierdaagse vervolg Bericht van #POinactie Onderbouw nieuws Middenbouw nieuws Bovenbouw nieuws Ander nieuws Avondvierdaagse

Nadere informatie

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school

Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws Bijbelverhalen op school Voor Pasen hoorden we verhalen over mensen die bij Jezus in de buurt waren. Tussen Pasen en Pinksteren gaan die verhalen

Nadere informatie

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief

Beets 52, 1475 JD Beets, tel: Nieuwsbrief 52, 1475 JD, tel: 0299 401458 Nieuwsbrief Belangrijke data januari: 09 januari Eerste schooldag. 10 januari Oud papier Bijlage: Rooster Dick. (Vanaf 9 januari kom ik hele dagen op een school, maar dan

Nadere informatie

Wat zijn belangrijke doelen voor jouw school de komende jaren?

Wat zijn belangrijke doelen voor jouw school de komende jaren? CAO en de St. KOE Wat zijn belangrijke doelen voor jouw school de komende jaren? Wat zijn belangrijke professionele doelen voor jouzelf de komende jaren? Waar zou de St. KOE de komende jaren aan moeten

Nadere informatie

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas

Nr. 20 > 21 juni. Uit t Kompas Basisschool t Kompas Prinses Christinastraat 4 3615 AG Westbroek 0346-281475 info@kompaswestbroek.nl Nr. 20 > 21 juni Uit t Kompas Geachte ouder(s)/verzorger(s), Deze keer een nieuwskrant met weinig nieuws

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Afscheid

In deze nieuwsbrief. Afscheid In deze nieuwsbrief Agenda: Afscheid Vakantierooster Vrije (mid)dagen Meester Peter Plusklas Nieuws vanuit de MR Nieuws vanuit de Ouderraad Lezen in de zomervakantie Vakantiebijbelclub Resto van Harte

Nadere informatie

Nummer 9, juli Bedankt!

Nummer 9, juli Bedankt! Nieuwsbrief Nummer 9, juli 2019 Wat een mooie laatste schoolweek hebben we mogen beleven! We hebben de kinderen van groep 7-8 zien stralen in de musical, we hebben overblijfmoeder Maria uitgezwaaid en

Nadere informatie

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos:

ICBS De Windroos WEEKINFO 35. Belangrijke data: IPC groep 5-6. Onderwijs op De Windroos: WEEKINFO 35 ICBS De Windroos Galeistraat 2 1503 TJ Zaandam 075 20 10 129 info@de-windroos.nl Belangrijke data: 5-6-2017 Tweede Pinksterdag Beste ouders/verzorgers, In deze info: 6-6-2017 Studiedag, leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief Nieuwsbrief Oog voor talent, hart voor het kind nieuwsbriefhonk@alberoscholen.nl Voor wie het liefst naar buiten gaan of kliederen waar een som moet staan voor wie nog vraagt waarom iets moet voor wie

Nadere informatie

Samen goed voor elkaar!

Samen goed voor elkaar! Nieuwsbrief 1 24 mei 2017 Driewekelijkse nieuwsbrief van de St. Maartenschool In deze nieuwsbrief Samen goed voor elkaar! Terugblik Ouderavond Kanjertraining Uitleg van de Kanjerpetten Terugkoppeling bouwstenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017

Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Nieuwsbrief De Atlas oktober 2017 Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 2. Personeel 3. Verbouwing 4. Shorttrack 5. Inspectie 6. Gymkleding 7. Schoolfruit 8. Website 9. Belangrijke data Voorwoord Beste ouders/verzorgers,

Nadere informatie

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen.

Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen hem op zijn reizen. 30 juni 2016 ONS - NIEUWS Agenda: 1-7: 2 e rapport 4 en 5 juli: musical gr 8 7 juli: laatste schooldag Bijlage: formatie 2016-2017 Startpunt We vertellen de verhalen uit Handelingen over Paulus en volgen

Nadere informatie

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie.

Fusie: Op dit moment zijn er nog geen verdere mededelingen te doen, betreffende de voorgenomen fusie. TWISTVLIEDSCHOOL School voor Katholiek Primair Onderwijs Kwikstaart 44 46 Postbus 381 3640 AJ Mijdrecht Tel. 0297 256654 E mail: twistvliedschool@hetnet.nl TWIST INFO 31 e jaargang no 10 juli 2015 Fusie:

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016

[Break]ing News. Agenda voor de maand januari en februari Nieuwsbrief nr Almere, 22 december 2016 [Break]ing News Nieuwsbrief nr. 201617-04 Almere, 22 december 2016 Agenda voor de maand januari en februari 2017 Maandag 9 januari 2017 Eerste schooldag van 2017 9-13 januari 2017 Luizencontrole in de

Nadere informatie

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten

Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten Augustus 2015 1 2 32 3 4 5 6 7 8 9 33 10 11 12 13 14 15 16 34 17 18 19 20 21 22 23 35 24 Eerste lesdag 25 26 27 28 29 30 36 31 Themaweek pesten September 2015 1 2 MR 3 4 5 6 37 7 Informatieavond Zuid 8

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 22 augustus 2019 Belangrijke data: 28 augustus AC vergadering (20.00-22.00 uur) 02 september Introductie ouderavond groepen 1 en 2 04 september Introductie ouderavond groepen 5 05 september

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen

Continurooster Woensdagmiddag Gelijke dagen Huidig rooster. Niet afschaffen Andere Schooltijden Basisschool De Ontdekking Didam, februari 2014 Beste ouders, Enige tijd geleden heeft u een ouderenquête ingevuld m.b.t. het onderwerp schooltijden. Voorafgaand aan deze raadpleging

Nadere informatie

Nieuwsbrief (4) december 2017

Nieuwsbrief (4) december 2017 Nieuwsbrief (4) december 2017 Facebook Wij zijn ook te vinden op Facebook; via onze website vindt u een link naar de Facebookpagina van onze school. Inpakavond groep 1 en 2 De inpakavond voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3

Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 Nieuwsbrief IKC De Doornick nummer 3,schooljaar 2018-2019 agenda nov 23 Nieuwsbrief 3 dec 4 Juf Femma jarig 4 Sinterklaasfeest op school 6 Studiedag gr 1 t/m 8 vrij 6 Mad Science start de cursus voor ingeschreven

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsweek nummer 35. Even bijpraten. 15 juni Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week:

Nieuwsweek nummer 35. Even bijpraten. 15 juni Basisschool KOM.MIJN. Kalender volgende week: Basisschool KOM.MIJN Prins Frederikstraat 67a 5950 BR Belfeld 077 4758049 www.kommijn.kerobei.nl Nieuwsweek nummer 35 15 juni 2018 Klik hier voor e-mailadressen Kalender volgende week: Ma 18 juni: Vader

Nadere informatie

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar

Het Vijfblaadje. Zomervakantie 19 augustus Start schooljaar 19 juni - nummer 38 Het Vijfblaadje Kalender maand juni en juli 20 juni Schoolreisje 21 juni Studiedag. Alle kinderen vrij 27 juni Rapport 27 juni Rapportgesprekken (facultatief) 2 juli Kennismaking nieuwe

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad

Jaarverslag medezeggenschapsraad Jaarverslag Medezeggenschapsraad Basisschool Willibrordus 2016-2017 1 1. Inleiding Zoals vastgesteld in artikel 19 van het MR-reglement, maakt de MR jaarlijks een verslag van de werkzaamheden. Het verslag

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar

Nieuwsbrief 1. Algemene informatie. Belangrijke data: Start schooljaar. Introductie ouderavonden schooljaar Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data: 29 augustus 20.00 uur vergadering Activiteitencommissie 03 september 19.30 uur introductie ouderavond gr. 1 en 2 04 september 19.30 uur introductie ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016

Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Nieuwsbrief PCB De Rank en De Ukkeklup, 21 november 2016 Beste ouders, In het nieuws hoort u regelmatig iets over passend onderwijs. Alle scholen hebben hier mee te maken; vanaf 2014 heeft elke school

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 d.d

Nieuwsbrief 19 d.d Belangrijke data Dinsdag 4 juli 2017 Nieuwsbrief 19 Vrijdag 7 juli 2017 Maandag 10 juli t/m vrijdag 18 augustus 2017 Maandag 21 augustus 2017 Nieuwsbrief 19 d.d. 04-07-2017 Laatste schooldag, alle leerlingen

Nadere informatie

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september

Algemeen...1 nummer: 2014/ datum: 11 september 2014 Familieavond vrijdag 12 september Informatieavond maandag 15 september www.deoase-twello.nl nummer: 2014/2015-01 Inhoud Algemeen...1 Familieavond vrijdag 12 september... 1 Informatieavond maandag 15 september... 1 Aanwezigheid directeur... 1 Schoolgids... 1 Vakanties en studiedagen

Nadere informatie

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober

OKTOBER Staking op de dag van de leraar 5 oktober OKTOBER 2017 De nieuwsbrief van oktober. Vol informatie en foto s over Jeelo, de verdeling van groep 1-2 en 3 en de leerlingenraad. Staking op de dag van de leraar 5 oktober U heeft eerder van ons een

Nadere informatie

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x

Bijlagen: Vacature meewerkend Adjunct-hoofd (BSO/PSZ) Zomerlezen 2x Agenda Laatste Nieuwsbrief Personele zaken Vacature BSO-medewerker MR/SAC/OV Vacature Oudervereniging Einde TSO Gezonde school: lunch en pauzehap Locatie BSO Afscheidsavond Klus-/Schoonmaakavond Laatste

Nadere informatie

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda:

In dit lokaal, is ruimte voor ieders verhaal! verantwoordelijkheid & zingeving. Agenda: Schooljaar 2014-2015 Nr. 35 Ouderavond schooltijden Een aantal weken geleden bent u geïnformeerd over de wijziging van schooljaar schooltijden 2010-2011 vanaf het nieuwe schooljaar, met daarin de aankondiging

Nadere informatie

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019

Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Jaargang 7 nummer 4 26 april 2019 Algemeen nieuws In deze nieuwsbrief krijgt u informatie over diverse activiteiten die de komende weken plaatsvinden. Houdt u ook de website en onze Facebookpagina in de

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 5 0 2-0 3-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de vijfde nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1)

agenda belangrijk kleutergroepen lunchpakket mee tijdens schoolreis (pt. 1) agenda do. 2 juni schoolreis kleuters (pt. 1) ma. 13 juni spreekavond groep 1 en 7 (pt. 4) ma. 13 juni en do. 16 juni spreekavond groep 7 (pt. 5) ma. 27 juni t/m vr. 1 juli schoolkamp groep 8 (pt. 7) ma.

Nadere informatie

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016

Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Schooljaar 2016 2017 - jaargang 17 - nummer 86 - aug. 2016 Voorwoord We staan weer aan de start van een nieuw cursusjaar. Niemand weet wat ons dit jaar gaat brengen. We maken plannen (dat moet ook), we

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016

Nieuwsbrief. Groep 6 heeft een eigen schooltuin. Vakantierooster april 2016 14 april 2016 Nieuwsbrief Groep 6 heeft een eigen schooltuin Vandaag zijn de kinderen van groep 6 weer naar de schooltuin geweest met juf Annemiek. In de klas had de juf van de schooltuin al voorbereidende

Nadere informatie

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1

Wat we precies gaan kopen van dit geld is nog niet bekend maar zal volgend schooljaar duidelijk worden. U hoort nog van ons!! 1 Nieuw lid MR... 1 Opbrengst kaartenactie... 1 Vakanties en studiedagen 2017-2018... 2 Sportdag september: Hulpouders gevraagd!!!... 2 Even voorstellen... 3 We zwaaien ze feestelijk uit!... 4 Summerfun...

Nadere informatie

Belangrijke data komende periode:

Belangrijke data komende periode: Vrijdag 4 juli 2014 Belangrijke data komende periode: Datum Vrijdag 4 juli 2014 Zaterdag 5 juli t/m zondag 17 augustus 2014 Vrijdag 15 augustus 2014 Maandag 18 augustus 2014 Dinsdag 19 augustus 2014 Woensdag

Nadere informatie

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt

nieuwsbrief Nationaal schoolontbijt Inhoud Nationaal schoolontbijt Dekamarkt bedankt! Sinterklaas Nieuwe toiletten Epe on ice ASK-theater Nogmaals; nieuwe data voor op de schoolkalender nieuwsbrief IEP Eindtoets Kerstbakjes maken Kerstbakjes

Nadere informatie

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald.

Geachte ouders, De ooievaarspas is geldig voor vrijstelling van de ouderbijdrage. Alle overige kosten dienen te worden betaald. Geachte ouders, Maandag 21 augustus a.s. starten we met het nieuwe schooljaar. Alle kinderen worden tussen 8.20 en 8.30 uur in hun (nieuwe) klas verwacht. We hopen dat u een fijne vakantie heeft gehad

Nadere informatie

Jaargang 18 nr januari 2018

Jaargang 18 nr januari 2018 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 10 25 januari 2018 Voorwoord Pagina 1 van 6 Kind op Maandag Week 05 29/01-02/02 Thema: Mag dat wel? Jezus doet dingen die niet

Nadere informatie

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen

Schooljaar Vakanties en vrije dagen/dagdelen Schooljaar 2018-2019 Vakanties en vrije dagen/dagdelen Herfstvakantie 15-10-2018 / 19-10-2018 Kerstvakantie 24-12-2018 / 04-01-2019 Carnaval 04-03-2019 / 08-03-2019 Meivakantie 22-04-2019 / 03-05-2019

Nadere informatie

Wingerd nieuws De Hinkel Opkikkermiddag op de Wingerd op 27 juni!

Wingerd nieuws De Hinkel Opkikkermiddag op de Wingerd op 27 juni! Nieuwsbrief van CNS-basisschool de Wingerd Wingerd nieuws De Hinkel Opkikkermiddag op de Wingerd op 27 juni! We gaan ons op een gezellige en sportieve manier inzetten voor de Stichting Opkikker. Dat gaan

Nadere informatie

jaargang 22 november 2016 nummer 4

jaargang 22 november 2016 nummer 4 jaargang 22 november 2016 nummer 4 A G E N D A Voor een goed actueel overzicht van de belangrijke data verwijzen we u graag naar de onlinekalender op onze website www.sboderegenboog.cnsede.nl Dag ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas

Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Nieuwsbrief Montessorischool De Pas Jaargang 2015-2016 nummer 18 Vrijdag 10 juni Agenda Vrijdag 10 juni Nieuwsbrief 18 Maandag 13 juni Ouderavond inloop vanaf 19.45 uur Woensdag 15 /m 17 juni Schoolkamp

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs)

NIEUWSBRIEF. Agenda SCHOOLJAAR NR. 7, JULI Vrijdag AGENDA 8 juli t/m vrijdag 19 augustus Zomervakantie (onderwijs) KINDEROPVANG Topaas 18 2719 VD Zoetermeer 079 3620035 opvang@ikcdeedelsteen.nl DALTONONDERWIJS Sieraadlaan 100 2719 SN Zoetermeer 079 3617629 onderwijs@ikcdeedelsteen.nl NIEUWSBRIEF www.ikcdeedelsteen.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018

Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuwsbrief CBS De Welle 18 april 2018 Nieuws van de directie Beste ouders/verzorgers. Ik had gehoopt al iets meer over de formatie van volgend jaar te kunnen zeggen. Dit is helaas niet het geval. Zodra

Nadere informatie

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014

Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Veldhoflanden 92 7542 LX Enschede telefoon: 053 4771751 email: bomans-dir@skoe.nl Nr. 35 05-06-2014 Hemelvaart en Pinksteren Na de Hemelvaart volgt 10 dagen later altijd Pinksteren. Pinksteren is meer

Nadere informatie

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen!

KBS De Schothorst CONTINUROOSTER, NU ECHT! WELKOM: PAPA EN MAMADAG! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G. We zijn nu echt begonnen! Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 2, 28-09-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 2, 28-09-2016 In dit nummer: Continurooster 1 1 MR 2 Vakantiespelen Hengelo Sport Buitenschoolse

Nadere informatie

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland

Bijlagen: Folder Stichting Kinderopvang Friesland Agenda Personele zaken Buitenschoolse opvang (BSO) nieuwe partner Afscheidsavond Spelen tot je groen ziet! Doorschuifochtend Klus-/Schoonmaakavond Laatste schooldag: afsluiting & afscheid Vakantierooster

Nadere informatie

Deze keer in de nieuwsbrief

Deze keer in de nieuwsbrief Nederwoudseweg 19a, 3772 TD Barneveld Tel. 0342-415635 info@plantijn.org www.plantijn.org schooljaar 2017-2018 vrijdag 15 juni Deze keer in de nieuwsbrief Suikerfeest op school Vervoer gezocht kamp Afscheid

Nadere informatie

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst!

Namens alle meesters en juffen: gefeliciteerd en een leuke dag toegewenst! Jaargang 21 nummer 7 Vrijdag 5 december 2014 Agenda 5 19 december 2014 maandag 8, en 15/woensdag 10 en 17 december en donderdag 11 en 18 december donderdag 18 december vrijdag 19 december Bijbelrooster

Nadere informatie

Jaarverslag medezeggenschapsraad

Jaarverslag medezeggenschapsraad Jaarverslag Medezeggenschapsraad Basisschool Willibrordus 2017-2018 1 1. Inleiding Zoals vastgesteld in artikel 19 van het MR-reglement, maakt de MR jaarlijks een verslag van de werkzaamheden. Het verslag

Nadere informatie

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015

Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015 R.K. Basisschool De Heydonck www.bs-heydonck.nl Jaarverslag Medezeggenschapsraad Schooljaar 2014 2015 Voorwoord In dit jaarverslag wordt een overzicht gegeven van de onderwerpen en werkzaamheden van de

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Info week 11 12-03-2015

Info week 11 12-03-2015 Info week 11 12-03-2015 Donderdag fruitdag Iedere donderdag is het fruitdag! Dan verwachten wij dat alle kinderen voor de ochtendpauze een stuk fruit mee naar school krijgen. Dit is lekker en gezond!!

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017

NIEUWSBRIEF 27 nov t/m 1 dec 2017 V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Kerstvakantie: 25 december 2017 t/m 5 januari 2018 Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015

Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Westervalge 5 9989 EB Warffum Telefoon: 42 2330 email: obsjanseniusdevries@lauwerseneems.nl http://www.janseniusdevries.nl Nieuwsbrief 5 15 oktober 2015 Agenda. 17 okt. t/m 25 okt. Herfstvakantie 28 okt.

Nadere informatie