NIET TEVREDEN, GELD TERUG

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "NIET TEVREDEN, GELD TERUG"

Transcriptie

1 NIET TEVREDEN, GELD TERUG Deelnameformulier Grünwalder Grünwalder Nr. 1 is erg overtuigd van de kwaliteit van haar producten en biedt u daarom de actie niet tevreden, geld terug. Bent u na 7 dagen gebruik toch niet overtuigd van het product Grünwalder Nr. 1 (60 tab)? Doe dan mee aan onze actie via dit deelnameformulier. Om deel te nemen dient u de vragenlijst hieronder (digitaal) in te vullen, te printen en samen met de kassabon en het product naar ons terug te sturen. Wij engageren ons dan ook om uw aankoop terug te betalen, indien u voldoet aan de algemene voorwaarden (zie onderaan). We stellen uw feedback erg op prijs. Actie Niet tevreden, geld terug Oce Bio Nijverheidsstraat Wommelgem Vergeet niet een kopie van uw aankoopbewijs mee te sturen Hoe lang heeft u al last van problemen met de stoelgang? langer dan een ar langer dan een maand korter dan een maand Bent u voor dit probleem al bij een specialist geweest? Eet u regelmatig? Drinkt u voldoende? (1.5 à 2 liter/dag) Eet u elke dag vezelrijke voeding? (volkoren producten, granen, groenten, fruit, peulvruchten ) Hoeveel dagen in de week beweegt u gemiddeld matig intensief gedurende tenminste 30 minuten? (sport, wandelen, fietsen, trap lopen, ) 1 dag / week 2 à 3 dagen / week elke dag Is het de 1 e x dat u Grünwalder gebruikt? Hoe lang gebruikt u het product al?

2 Heeft u ooit andere producten geprobeerd om uw stoelgang te stimuleren? welk product/merk: Waarom heeft u Grünwalder Nr.1 gekocht? natuurlijk product bekend merk betrouwbaar merk overtuigd door deze Niet tevreden geld terug actie aangeraden door vriend/kennis ander, nl : Van waar kent u Grünwalder Nr.1? gezien in een tijdschrift gezien op de website grünwalder.be via Google via de apotheker affiche, display in een winkel via een vriend/kennis ander, nl: Hoe lang heeft u het product genomen? 1 week 1 à 2 weken langer dan 2 weken Hoe vaak heeft u de tabletten ingenomen? 1 tablet s avonds, elke dag 2 tabletten s avonds, elke dag 3 tabletten s avonds, elke dag anders, nl: Hebt u alle info die u zocht over Grünwalder Nr.1 teruggevonden? Indien, wat miste u?

3 Vanaf wanr ondervond u effectief resultaat? na 3 dagen tussen 3 en 7 dagen 1 à 2 weken anders: nl Waarom bent u niet tevreden over het product? geen positieve verandering in de stoelgang negatieve bijwerkingen nl : gebruiksgemak, specificeer*(vb. te grote tabletten, moeilijk door te slikken, smaak): prijs/kwaliteit verhouding ander, nl.* : Persoonlijke gegevens Aanhef*: Mer Mevrouw Leeftijd Voornaam*: Achternaam*: *: Adres*: Postcode*: Plaats*: Telefoon: IBAN-code*: Gsm nummer: code & bankrekeningnummer BIC-code*: Datum van aankoop*: Datum verzending*: (*Verplichte velden) Ik ga akkoord met de algemene voorwaarden en de privacyverklaring zoals hieronder vermeld* Datum: Handtekening:

4 ALGEMENE VOORWAARDEN Oce Bio bvba, Nijverheidsstraat 96, 2160 Wommelgem, organiseert een actie genaamd Niet tevreden, geld terug voor het product van Grünwalder. Het betreft een volledige terugbetaling via bankoverschrijving indien voldaan is aan onderstaande voorwaarden en bepalingen. Deze actie is enkel geldig voor aankopen gemaakt tussen 1 maart 2016 tot en met 30 juni De aanvraag tot terugbetaling dient dan ook ingediend te worden voor uiterlijk 15 juli Deze actie geldt enkel voor max. 1 product Grünwalder Nr.1 (60 tab) De actie is enkel geldig vanaf een aangetoond minimum gebruik van 7 dagen en max. 14 dagen volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. De actie is gereserveerd voor particulieren en is gelimiteerd tot 1 terugbetaling van max. 1 product per gezin en per adres. Aanvragen worden niet behandeld indien ze: o ons bereiken na 15 juli 2016 o niet volledig ingevuld of onleesbaar zijn o frauduleus of onvoldoende gefrankeerd zijn Zo maakt u gebruik van de Niet tevreden, geld terug actie : o Ga naar de website o Klik op het logo van de actie niet tevreden, geld terug o Vul uw formulier volledig in en druk het af o Stuur het volledig ingevulde formulier, samen met de originele kassabon (aan elkaar geniet) en het aangekochte doosje in originele verpakking in een voldoende gefrankeerde enveloppe voor 15 juli 2016 naar: Oce Bio - Actie Niet tevreden, geld terug t.a.v. Dienst Marketing Nijverheidsstraat Wommelgem De kosten voor verzending en deelname die de deelnemer heeft gemaakt, worden niet vergoed. Grünwalder Nr.1 dient volgens de aanbevelingen op de verpakking en aansluitend ingenomen te worden. Inzendingen waarbij niet aan de specifieke vereisten is voldaan, worden niet in behandeling genomen. Oce Bio is niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte en/of vertraagde inzendingen. U ontvangt uw terugbetaling, die overeenkomt met de aankoopprijs van uw Grünwalder product incl. btw, binnen 4 tot 6 weken na ontvangst van een correcte aanvraag per bankoverschrijving. Zonder tegenbericht worden uw gegevens opgenomen in het klantenbestand van OCE BIO en kunnen ze worden gebruikt voor marketingdoeleinden. Overeenkomstig de privacywetgeving, kunnen deze gegevens ten alle tijde op uw verzoek gewijzigd of geschrapt worden. Uw gegevens zullen nooit aan derden worden overgemaakt. Personen die aan deze actie deelnemen, stemmen zonder enig voorbehoud of enige beperking met deze voorwaarden in. Oce Bio heeft het recht een beslissing te nemen over alle problemen die zich voordoen met de interpretatie en toepassing van deze voorwaarden. Oce Bio behoudt zich de mogelijkheid voor om deelnemers die bewezen fraude hebben gepleegd, van de actie uit te sluiten.

5 PRIVACY VERKLARING Oce Bio bvba, Nijverheidsstraat 96, 2160 Wommelgem, zal in het kader van de terugzending van het product Grünwalder Nr. 1(verpakking van 60 kruidentabletten), door middel van een deelnameformulier dat de klant verplicht dient in te vullen met het oog op het bekomen van de terugbetaling van het product, persoonsgegevens betreffende de klant verzamelen. De persoonsgegevens van de klant die verzameld worden zijn: naam en voornaam, adres, e- mailadres, gsm- en telefoonnummer, bankrekeningnummer, geslacht, leeftijd en gegevens met betrekking tot de gezondheid van de klant. Door het product en dit deelnameformulier terug te zenden aan Oce Bio bvba, geeft de klant zijn/haar ondubbelzinnige toestemming om deze persoonsgegevens te verwerken overeenkomstig de voorwaarden vermeld in deze privacy verklaring. De door de klant meegedeelde persoonsgegevens zullen worden verwerkt in overeenstemming met de bepalingen van de Wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens (zoals gewijzigd). Oce Bio bvba treedt hierbij op als verantwoordelijke voor de verwerking en zal de gegevens verwerken voor de volgende doeleinden: klantenadministratie en opname in het klantenbestand van Oce Bio bvba voor het toezenden van informatie en promoties m.b.t. producten, verwerking en opvolging van de terugzendingen en wetenschappelijk onderzoek en ontwikkeling. De deelnemer stemt ermee in dat de gegevens kunnen worden verwerkt en meegedeeld aan vennootschappen verbonden aan Oce Bio bvba. Elke klant heeft een inzage- en correctierecht inzake de op hem/haar betrekking hebbende gegevens die verwerkt worden in de bestanden van Oce Bio bvba. Dit inzage- en correctierecht kan worden uitgeoefend door middel van een brief (gericht aan de maatschappelijke zetel van Oce Bio bvba te BE-2160 Wommelgem, Nijverheidsstraat 96). Elke klant heeft het recht om de aanmelding van Oce Bio bvba in het register van de Commissie voor de bescherming van de persoonlijke levenssfeer te raadplegen. Oce Bio bvba mt alle redelijke maatregelen om de vertrouwelijkheid van de door de klant meegedeelde gegevens te waarborgen. De klant erkent echter dat de verzending van persoonsgegevens (al dan niet via internet) nooit zonder risico is. De klant erkent en aanvaardt derhalve dat de schade die de klant zou lijden door het onrechtmatig gebruik van persoonsgegevens door derden die daartoe geen toestemming hebben verkregen, nooit op Oce Bio bvba kan worden verhaald.

DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE

DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE DEELNAMEVOORWAARDEN WIKO UFEEL CASHBACK ACTIE Hoe deelnemen aan de WIKO cashback actie? Deze actie is voorbehouden aan meerderjarige consumenten (particulieren) woonachtig in België en Luxemburg. Bij aankoop

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

voorraad strekt) of 75 retour.

voorraad strekt) of 75 retour. TAB Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan vanaf 9 april 2012 tot en met 6 mei 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion

Nadere informatie

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels.

De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels. Zie www.samsung.com/promotion voor de lijst met deelnemende winkels. Hollywood TV Promotie Actievoorwaarden: Deze actie geldt alleen voor aankopen gedaan van 14 november 2011 tot en met 8 januari 2012 (factuur datum). De actie is alleen geldig bij de deelnemende winkels.

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE

ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE ALGEMENE VOORWAARDEN INZAKE DIENSTVERLENING EN GEBRUIK VAN DE WEBSITE 1. Definities Voor doeleinden van deze algemene voorwaarden inzake dienstverlening en gebruik van de website (de Algemene Voorwaarden

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

Reglement - VELUX Promotie platte daken

Reglement - VELUX Promotie platte daken Reglement - VELUX Promotie platte daken KOOP 1 VELUX ELEKTRISCH OPENEND PLATDAKVENSTER (TYPE CVP) TUSSEN 1 MEI 2015 EN 31 JULI 2015 EN KRIJG 80 TERUGBETAALD! 1. De firma VELUX N.V. met maatschappelijke

Nadere informatie

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback!

4 0,- * Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot. cashback! * zie de voorwaarden op www.philips.be/acties. Geldig voor aankopen in de periode van 01/04/2014 tem 31/05/2014 Verwen jezelf of een ander met een deelnemend Philips product en krijg tot 4 0,- *! Voor

Nadere informatie

Privacyverklaring Beleef Oostkamp Eindejaarsactie

Privacyverklaring Beleef Oostkamp Eindejaarsactie Privacyverklaring Beleef Oostkamp Eindejaarsactie Deze privacyverklaring heeft betrekking op de wedstrijd Beleef Oostkamp Eindejaarsactie. De eindejaarsactie wordt georganiseerd door «Gemeente Oostkamp

Nadere informatie

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden.

4. De Organisator en de deelnemers zijn gebonden aan de inhoud en bepalingen van deze voorwaarden. Omschrijving actie Koop tussen 1 juni en 2 augustus 2018 voor tenminste 75,- aan Kärcher Home & Garden producten, accessoires en/of reinigingsmiddelen en ontvang 1 bioscoopkaartje om de 3D versie van de

Nadere informatie

BTW TERUGGAAF SERVICE

BTW TERUGGAAF SERVICE BTW TERUGGAAF SERVICE Btw-teruggaafservice Geachte heer, mevrouw, Als u als particulier zonnepanelen koopt, heeft u recht op teruggaaf van de betaalde btw. Dit is financieel interessant voor u. Het voordeel

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product!

Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Gefeliciteerd met de aankoop van uw Princess Traveller product! Nu kunt u meedoen aan de Seefeld-actie Wat moet u doen? - Vul het deelnameformulier volledig in. - Voeg een kopie bij van de kassabon en

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS EXTENDED WARRANTY SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS EXTENDED WARRANTY SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België

Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Actievoorwaarden Texaco Nederland / België Ga naar de Nederlandse voorwaarden Ga naar de Belgische voorwaarden Actievoorwaarden ebooks en audiobooks cadeau Nederland Artikel 1. Algemeen De actievoorwaarden

Nadere informatie

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacyen cookiebeleid. Je gegevens

Nadere informatie

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V.

Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. Wedstrijdvoorwaarden Win UEFA Champions League tickets bij Santander voor Ajax of PSV Santander Consumer Finance Benelux B.V. 1. Wedstrijdvoorwaarden 1.1. Deze Wedstrijdvoorwaarden zijn van toepassing

Nadere informatie

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE

Nadere informatie

ARGENTA SPAARBANK NV Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040.

ARGENTA SPAARBANK NV Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 8) Polisnummer 2.040. Formulier (Pagina 1 op 8) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Claims Department Pleinlaan,

Nadere informatie

PRIVACY BELEID MARTAL NV

PRIVACY BELEID MARTAL NV PRIVACY BELEID MARTAL NV 1.Algemeen MARTAL NV, Antwerpsesteenweg 3 te 2860 Sint-Katelijne-Waver, neemt de in dit privacy beleid genoemde maatregelen om uw privacy te beschermen. Wij vinden de bescherming

Nadere informatie

BRUSSELS AIRLINES MASTERCARD WAARBORG GEMISTE AANSLUITING SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

BRUSSELS AIRLINES MASTERCARD WAARBORG GEMISTE AANSLUITING SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de Brussels Airlines MasterCard kaart (naam

Nadere informatie

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België

Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Voordeel Aankoopbon TROUWE KLANT IKEA Family België Inleidende verklaringen Het IKEA Family getrouwheidsprogramma (hierna het Programma ) werd ontwikkeld door IKEA België NV, met maatschappelijke zetel

Nadere informatie

Algemene verkoopsvoorwaarden

Algemene verkoopsvoorwaarden Algemene verkoopsvoorwaarden Deze website wordt beheerd door Tickoweb bvba. Door deze website te bezoeken of te gebruiken stemt u in met de voorwaarden van het online verkoops- en privacybeleid van Tickoweb,

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Meer info Opsturen Persoonlijk afgeven tel.: 09 266 80 00 sportdienst@stad.gent t.a.v. Sportdienst

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS

ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ACTIEREGLEMENT SHOPPERPROMO 1+1 GRATIS ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze actie wordt georganiseerd door: N.V. Henkel Belgium S.A. Henkel Nederland BV Esplanade 1, postbus 101 Brugwal 11 1020 Brussel 3432 NZ

Nadere informatie

Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier. IJsselland Ziekenhuis

Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier. IJsselland Ziekenhuis Kopie of inzage medisch dossier inclusief aanvraag- en incassoformulier IJsselland Ziekenhuis Zorgverleners leggen alle gegevens over hun patiënten vast in een medisch dossier. Het IJsselland Ziekenhuis

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE Terms & Conditions Trade-in Epson Large Format ALGEMENE VOORWAARDEN INRUILACTIE ARTIKEL 1 - DEELNEMERS Artikel 1.1 Deze actie geldt uitsluitend voor inwoners van Nederland. Een Deelnemer ("Deelnemer")

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy verklaring Erik Murre Fromagerie gaat zorgvuldig om met de persoonsgegevens van haar klanten en zorgt ervoor dat elke verwerking van de persoonsgegevens voldoet aan de wet- en regelgeving die van

Nadere informatie

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop

Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Actievoorwaarden Vaillant Vooruitverkoop Inhoud: Pag 1-3: Actievoorwaarden consument Pag 4-5 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Vooruitverkoop 2017

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS LUGGAGE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS LUGGAGE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Subsidieaanvraag voor groendaken

Subsidieaanvraag voor groendaken Subsidieaanvraag voor groendaken Milieudienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Braemkasteelstraat 41. 9050 Gentbrugge tel.: 09 268 23 00 fax: 09 268 23 68 Botermarkt 1 9000 Gent elke

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare OPPO Reno 10x Zoom OPPO Screencare

Nadere informatie

DiaDeemShop adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer:

DiaDeemShop  adres: Kamer van Koophandel nummer: BTW nummer: DiaDeemShop E-mailadres: diadeemshop@hotmail.com Kamer van Koophandel nummer: 68859538 BTW nummer: Algemeen De algemene voorwaarden van DiaDeemShop zijn van toepassing op alle bestellingen die door de

Nadere informatie

Privacyverklaring Amuse

Privacyverklaring Amuse Privacyverklaring Amuse 1 ALGEMEEN N.V.B. bvba, een Belgische vennootschap, met als uitbatingszaak Amuse, een broodjeszaak, hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens. N.V.B.

Nadere informatie

BRUSSELS AIRLINES MASTERCARD REISANNULERING EN -ONDERBREKING SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

BRUSSELS AIRLINES MASTERCARD REISANNULERING EN -ONDERBREKING SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de Brussels Airlines MasterCard kaart (naam

Nadere informatie

VRAGENLIJST GEKWETSTEN

VRAGENLIJST GEKWETSTEN VRAGENLIJST GEKWETSTEN Betreft: Uw referte: Onze referte: Polisnummer: Schadegeval van: Naam en voornaam van de gekwetste: Telefoon: Geboortedatum: E-mail: Samenstelling van het gezin: Burgerlijke staat:

Nadere informatie

PRIVACY POLICY 1. WIE? 2. WELKE GEGEVENS? 3. WAARVOOR WORDEN DE GEGEVENS GEBRUIKT?

PRIVACY POLICY 1. WIE? 2. WELKE GEGEVENS? 3. WAARVOOR WORDEN DE GEGEVENS GEBRUIKT? PRIVACY POLICY 1. WIE? Deze Privacy Policy regelt de verwerking van persoonsgegevens door de verantwoordelijke voor de verwerking HR FACTO, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke

Nadere informatie

AVIA Privacyverklaring: AVIA Website

AVIA Privacyverklaring: AVIA Website AVIA Privacyverklaring: wat we doen met de van onze bezoekers en deelnemers Coöperatie AVIA Nederland U.A. ( AVIA ) is een coöperatie met 350 tankstations van ondernemers door heel Nederland. Om onze activiteiten

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

Krijg een hue starterkit

Krijg een hue starterkit Krijg een bij aankoop van een Ambilight TV Smartphone of tablet niet meegeleverd. Zie de actievoorwaarden. Maak kennis met. Persoonlijke, draadloze verlichting. Philips is de nieuwste lichtinnovatie waarbij

Nadere informatie

MASTER CARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

MASTER CARD BRUSSELS AIRLINES / MASTERCARD GOLD (CREDIT) SAFE ONLINE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 50 : claims.be@aig.com Houder van de kaart MasterCard Brussels Airlines / MasterCard

Nadere informatie

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast:

2. Welke gegevens verwerken wij van u. In de administratie van Garage Averdonk leggen wij de volgende gegevens vast: Privacybeleid Laatst bijgewerkt: 19 oktober 2018 1. Wie zijn wij? Garage Averdonk is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar klanten en relaties. De contactgegevens

Nadere informatie

Onderdelen Actievoorwaarden

Onderdelen Actievoorwaarden Onderdelen Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO Reno Cashback Promotiemodel Ontvang cashback bij aankoop van

Nadere informatie

Privacyverklaring ThePerfectWedding

Privacyverklaring ThePerfectWedding Privacyverklaring ThePerfectWedding Voor ons van ThePerfectWedding, onderdeel van WebLab.nl B.V., is een zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van groot belang. De persoonlijke gegevens waar wij de beschikking

Nadere informatie

Privacyverklaring van Martin-Jean m.b.t. de website (

Privacyverklaring van Martin-Jean m.b.t. de website   ( Privacyverklaring van Martin-Jean m.b.t. de website www.martin-jean.com (https://www.martin-jean.com/) Klik hier om de Privacyverklaring als PDF te openen. Amersfoort, mei 2018 Als edelsmederij en sieradenmaker

Nadere informatie

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017.

Door deelname aan deze actie verklaart de Deelnemer zich akkoord met deze actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017. Actievoorwaarden Univé Verhuisservice 2017 Voor wie? Deelname aan deze actie staat open voor iedereen die nog geen particuliere woonverzekering (dat is een inboedel- en/of opstalverzekering) bij Univé

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie

Privacy Verklaring. Verwerkingsverantwoordelijke en communicatie Privacy Verklaring Watertuin respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt behandeld.

Nadere informatie

Aanvraag subsidie project brede leer en leefomgeving

Aanvraag subsidie project brede leer en leefomgeving Aanvraag subsidie project brede leer en leefomgeving Opsturen Persoonlijk afgeven Meer info t.a.v. Onderwijscentrum Gent Botermarkt 1 9000 Gent Brede School Gent Tav. Arne (Arnout) Siebens Jubileumlaan

Nadere informatie

In dit Privacy Statement komen de volgende onderwerpen aan de orde:

In dit Privacy Statement komen de volgende onderwerpen aan de orde: PRIVACY STATEMENT TEGEMA Tegema verzamelt in het kader van haar dienstverlening gegevens over geïdentificeerde of identificeerbare personen (hierna: Persoonsgegevens ). We vinden het belangrijk dat u weet

Nadere informatie

P r i v a c y P o l i c y

P r i v a c y P o l i c y P r i v a c y P o l i c y A. Verwerkingsverantwoordelijke Philippe Van den Berghe - Zaakvoerder Phivino eenmanszaak Broekstraat 167 9220 Hamme BE 0863 341 273 Phivino verwerkt uw persoonsgegevens, zijnde

Nadere informatie

356 Algemeen privacystatement Brand Compliance B.V.

356 Algemeen privacystatement Brand Compliance B.V. 356 Algemeen privacystatement Brand Compliance B.V. Brand Compliance B.V., gevestigd aan Hambakenwetering 8D, 5231 DC te s Hertogenbosch is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals

Nadere informatie

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK

BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK BIJZONDERE ACTIEVOORWAARDEN BLACK FRIDAY CASHBACK Algemeen 1. Deze bijzondere actievoorwaarden zijn van toepassing op de actie "Black Friday Cashback", hierna actie 1. Organisator van deze actie is Media

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS TICKET UPGRADE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS TICKET UPGRADE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Privacy statement: De natuurlijke persoon van wie de persoonsgegevens worden verwerkt en op wie de persoonsgegevens betrekking hebben.

Privacy statement: De natuurlijke persoon van wie de persoonsgegevens worden verwerkt en op wie de persoonsgegevens betrekking hebben. Pagina 1 Privacy Statement Definities In dit privacy statement worden de hiernavolgende termen in de navolgende betekenis gebruikt, tenzij uitdrukkelijk anders is aangegeven: Privacy statement: Gebruiker:

Nadere informatie

Privacyverklaring. OndernemersFabriek Drenthe. Versie: 1.1

Privacyverklaring. OndernemersFabriek Drenthe. Versie: 1.1 Privacyverklaring OndernemersFabriek Drenthe Versie: 1.1 Datum: 01-1-2019 Privacyverklaring OndernemersFabriek Drenthe Inleiding Dit is de privacyverklaring van OndernemersFabriek Drenthe, hierna OFD genaamd.

Nadere informatie

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent.

Persoonsgegevens Persoonsgegevens zijn alle gegevens die informatie geven over u en waarmee u rechtstreeks of indirect identificeerbaar bent. Deze privacyverklaring is voor het laatst aangepast op 30 mei 2018. Toelichting Algemene Verordening Gegevensbescherming Per 25 mei 2018 is de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) van toepassing,

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Privacyverklaring De Zilvertorens (Fundamens BVBA)

Privacyverklaring De Zilvertorens (Fundamens BVBA) Privacyverklaring De Zilvertorens (Fundamens BVBA) De Zilvertorens vindt de bescherming van de privacy en gegevensbescherming erg belangrijk. Met deze privacyverklaring wil De Zilvertorens u informeren

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT STICHTING BIBLIOTHEKEN MIDDEN-FRYSLAN

PRIVACY STATEMENT STICHTING BIBLIOTHEKEN MIDDEN-FRYSLAN PRIVACY STATEMENT STICHTING BIBLIOTHEKEN MIDDEN-FRYSLAN Toepasselijkheid Dit privacy statement is van toepassing op alle privacygevoelige informatie of persoonsgegevens die u aan Stichting Bibliotheken

Nadere informatie

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website en in het clubblad CC

De contactgegevens van de Opel Kadett C club Belgium - Holland staan op de website   en in het clubblad CC Privacyverklaring van Opel Kadett C club Belgium Holland 1. Wie zijn wij De Opel Kadett C club Belgium - Holland is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens van haar leden,

Nadere informatie

Strijkviertel 36K Telefoon Handelsregister nr BTW nr.: NL B01

Strijkviertel 36K Telefoon Handelsregister nr BTW nr.: NL B01 Strijkviertel 36K Telefoon 030-7601155 Handelsregister nr. 08096641. BTW nr.: NL809662334B01 www.qepholland.com 1 Algemeen QEP Holland / ATS-Engineering b.v., gevestigd aan Strijkviertel 36K, 3454 PM De

Nadere informatie

Verzamelformulier voor definitief aanmelden

Verzamelformulier voor definitief aanmelden Verzamelformulier voor definitief aanmelden Stichting Rotary Vlielandkamp hanteert een privacybeleid overeenkomstig de regels van de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). Onze Privacyverklaring

Nadere informatie

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson.

De hieronder vermelde Algemene Voorwaarden zijn van toepassing op (de aanvraag en/of het gebruik van) het Spaarkaart-programma van Nelson. SPAREN VOOR KORTING BIJ NELSON Met de Nelson Spaarkaart spaar je als vaste klant voor 25,- korting bij Nelson. Heb je nog geen Nelson Spaarkaart? Ga dan naar een Nelson winkel bij jou in de buurt en vraag

Nadere informatie

De websites en hierna (de Websites ) worden aangeboden door:

De websites   en   hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Privacy Verklaring De websites https://www.busschaertparket.be en https://zandstraalatelier.be hierna (de Websites ) worden aangeboden door: Busschaert Parket bvba, Wij en Ons ) Vekestraat 29 A4 1910 Kampenhout

Nadere informatie

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV

Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Privacyverklaring Panta Rhei Opleidingen BV Dit is de privacyverklaring van Panta Rhei Opleidingen BV, gevestigd aan Ericssonstraat 2, 5121ML te Rijen, ingeschreven

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( )

ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â ( ) Voorwaarden ALGEMENE VOORWAARDEN VAN MEDIAONLINESHOP.NL Â (22-03-2017) Algemeen Bij het plaatsen van een bestelling bij Mediaonlineshop aanvaardt de klant deze Algemene Voorwaarden. Totstandkoming overeenkomsten

Nadere informatie

BANQUE DE LUXEMBOURG Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040.

BANQUE DE LUXEMBOURG Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) Polisnummer L2.040. Verzekering levering van via internet gekochte goederen Schade Aangifte Formulier (Pagina 1 op 5) ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar : Schadebeheerder : Kaartuitgever : AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor

Nadere informatie

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015

Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 Inhoud: Pag 1-4: Actievoorwaarden consument Pag 5-6 : Actievoorwaarden installateur Actievoorwaarden voor consumentendeelname aan de Vaillant Voordeelweken 2015 De campagne De Vaillant Voordeelweken is

Nadere informatie

Privacy Verklaring. Contactgegevens Waalbandijk 29, 6657KC, Boven-Leeuwen Telefoon: Website:

Privacy Verklaring. Contactgegevens Waalbandijk 29, 6657KC, Boven-Leeuwen Telefoon: Website: Privacy Verklaring Bistro de Bolle respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of die wij anderszins verkrijgen, vertrouwelijk wordt

Nadere informatie

AMERICAN EXPRESS BEST PRICE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS

AMERICAN EXPRESS BEST PRICE SCHADE AANGIFTE FORMULIER ALGEMENE GEGEVENS ALGEMENE GEGEVENS Verzekeraar: AIG Europe Limited, Belgisch bijkantoor Pleinlaan, 11 B-1050 Brussel - België : +32 2 739 96 30 : claims.be@aig.com Houder van de American Express kaart (naam en adres):

Nadere informatie

Privacyreglement AVG - Stichting Genealogisch Archief Vermeer

Privacyreglement AVG - Stichting Genealogisch Archief Vermeer Privacyreglement AVG - Stichting Genealogisch Archief Vermeer Pagina 1 De verwerking van uw persoonsgegevens geschiedt in overeenstemming met de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (Verordening

Nadere informatie

Privacyverklaring Mantelzorgcentrum

Privacyverklaring Mantelzorgcentrum Privacyverklaring Mantelzorgcentrum Mantelzorgcentrum, gevestigd aan De Strandwal 22a, 1851 VM Heiloo, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Nadere informatie

Privacy statement Funk-e Animations B.V.

Privacy statement Funk-e Animations B.V. Privacy statement Funk-e Animations B.V. wie zijn wij? Funk-e Animations B.V. ( Funk-e ) is gevestigd in Rotterdam aan de Aert van Nesstraat 45 met postcode 3012 CA. Wij helpen onze klanten bij het uitleggen

Nadere informatie

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets

Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Cashback Samsung Mobiele telefoons & Tablets Je hebt een product gekocht waar een cashback op zit. Deze cashback is een actie vanuit Coolblue waarbij je een gedeelte van het aankoopbedrag terugkrijgt.

Nadere informatie

Privacyverklaring Scuba Service bvba

Privacyverklaring Scuba Service bvba Privacyverklaring Scuba Service bvba 1 ALGEMEEN Scuba Service bvba, een Belgische vennootschap met de onderafdeling Scuba Service Store, hecht veel waarde aan je privacy en de bescherming van je persoonsgegevens.

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1)

PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1) PRIVACY VERKLARING (VERSIE 1.1) WIJ NEMEN DE PRIVACY VAN PERSOONSGEGEVENS ZEER SERIEUS EN GAAN ZORGVULDIG OM MET JE PERSOONLIJKE GEGEVENS. Door gebruik te maken van deze site ga je akkoord met ons privacy-

Nadere informatie

Adresgegevens kantoor: Thorbeckestraat 6, 2672 AX NAALDWIJK Gegevens eigenaar: K. Roctus. Telefoonnummer:

Adresgegevens kantoor: Thorbeckestraat 6, 2672 AX NAALDWIJK Gegevens eigenaar: K. Roctus. Telefoonnummer: Privacyverklaring Algemeen K. Roctus Administratie is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. Adresgegevens kantoor: Thorbeckestraat 6, 2672

Nadere informatie

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Tijnje

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Tijnje Inschrijfformulier Inschrijven In onze huisartsenpraktijk willen wij u graag optimale medische en farmaceutische zorg bieden. Daarvoor hebben wij een aantal gegevens nodig. Wij verzoeken u het inschrijfformulier

Nadere informatie

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar.

1. Iedereen die in Nederland woont mag meedoen. Minimum leeftijd voor deelname is 16 jaar. Voorwaarden LEES DEZE MEDEDELING AANDACHTIG DOOR VOORDAT U DE SITE GEBRUIKT. HIERIN WORDT HET GEBRUIK GEREGELD DAT U MAAKT VAN DE SITE EN AL HET MATERIAAL OP DE SITE (LAATST GEWIJZIGD OP 14 oktober 2010).

Nadere informatie

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken Privacy statement Cre8yourday Algemeen Cre8yourday respecteert uw persoonsgegevens en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die aan ons wordt verstrekt of anderszins verkrijgen vertrouwelijk

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort.

PRIVACY VERKLARING. Zo kan het dus ook! Dienstverlening zoals het hoort. Zo kan het dus ook! PRIVACY VERKLARING Dienstverlening zoals het hoort. Hier vind u de privacyverklaring van Het FGplein. Hierin wordt omschreven hoe er met uw persoonlijke gegevens om wordt gegaan die

Nadere informatie

ND 5121 KVK : BTW: NL B01. Privacyverklaring

ND 5121 KVK : BTW: NL B01. Privacyverklaring 0492-330 786 info@secumd.nl ND 5121 KVK : 69597510 BTW: NL 8579 33 589 B01 Privacyverklaring Wie zijn wij. Over ons: SecuMD is een jonge onderneming binnen de reguliere beveiligingsbranche. SecuMD biedt

Nadere informatie

Privacy Policy. Tevens is deze privacy policy van toepassing op alle subdomeinnamen van bovenstaande websites.

Privacy Policy. Tevens is deze privacy policy van toepassing op alle subdomeinnamen van bovenstaande websites. SMART SITE SOLUTIONS COMM. V. Deken Adamsstraat 66 2300 Turnhout Het BE0892.890.344 Tel.: +32 (0)14/41 35 96 1. Voorwerp Privacy Policy Deze privacy policy is van toepassing op alle websites van SMART

Nadere informatie

PRIVACY VERKLARING WELKE PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT EN E

PRIVACY VERKLARING WELKE PERSOONSGEGEVENS WORDEN VERWERKT EN E PRIVACY VERKLARING WAAROM DEZE PRIVACYVERKLARING? Rouwcenter Jonckheere Bart & Katy hecht grote waarde aan de bescherming van uw privacy en persoonsgegevens. Daarom wil Rouwcenter Jonckheere Bart & Katy

Nadere informatie

Privacy beleid. De Boekhoudhelden

Privacy beleid. De Boekhoudhelden Privacy beleid Artikel 1. Definities 1.1. In dit privacy beleid worden de volgende definities gebruikt: a. : de gebruiker van dit privacy beleid: de eenmanszaak De Boekhoudhelden, gevestigd aan de Stadhouderslaan

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT LUTTERS WESTENBROEK B.V. wie zijn wij?

PRIVACY STATEMENT LUTTERS WESTENBROEK B.V. wie zijn wij? PRIVACY STATEMENT LUTTERS WESTENBROEK B.V. wie zijn wij? Lutters Westenbroek B.V. ( Lutters Westenbroek ) is gevestigd in Eindhoven aan de Hoogstraat 265 met 5654 NA. Wij helpen onze klanten bij het uitleggen

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie ALGEMENE VOORWAARDEN WEDSTRIJD De RACE FEVER WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19,

Nadere informatie

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback.

Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Actievoorwaarden Algemeen Deze actievoorwaarden zijn opgesteld door Oleading B.V. (OPPO) en zijn van toepassing op de actie: OPPO RX17 Neo Cashback & OPPO AX7 Cashback. Promotiemodel Ontvang cashback bij

Nadere informatie

1. Persoonsgegevens die door Cryptoacademy worden verwerkt

1. Persoonsgegevens die door Cryptoacademy worden verwerkt Privacyverklaring Als educatieve instelling verwerkt Cryptoacademy een hoeveelheid aan gegevens van klanten en consumenten die, door digitaal een product of dienst af te nemen bij de klant, gebruikmaken

Nadere informatie

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Nieuwehorne

Inschrijfformulier Huisartsenpraktijk Nieuwehorne Inschrijfformulier Inschrijven In onze huisartsenpraktijk willen wij u graag optimale medische en farmaceutische zorg bieden. Daarvoor hebben wij een aantal gegevens nodig. Wij verzoeken u het inschrijfformulier

Nadere informatie

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond

Aanvraag van ondersteuning voor sport- en bewegingsactiviteiten in het kader van Buurt beweegt gezond Sportdienst Bezoekadres Postadres Openingsuren - Bereikbaarheid Zuiderlaan 13 9000 Gent tel.: 09 266 80 00 fax: 09 266 80 10 sportdienst@stad.gent Botermarkt 1 9000 Gent Belangrijke informatie voor de

Nadere informatie

Privacy Statement Hanzed Studio Audiovisual Solutions

Privacy Statement Hanzed Studio Audiovisual Solutions Privacy Statement Hanzed Studio Audiovisual Solutions In deze privacy verklaring lees je alles over de manier waarop jouw persoonsgegevens door Hanzed Studio worden verzameld en hoe daarmee omgegaan wordt.

Nadere informatie

PRIVACY STATEMENT BIG FISH B.V. wie zijn wij?

PRIVACY STATEMENT BIG FISH B.V. wie zijn wij? PRIVACY STATEMENT BIG FISH B.V. wie zijn wij? Big Fish B.V. ( Big Fish ) is gevestigd in Eindhoven aan de Hoogstraat 265 met 5654 NA. Wij helpen onze klanten bij het uitleggen van complexe onderwerpen

Nadere informatie

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3.

Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list 1. Actievoorwaarden Actievoorwaarden Actie Dacia Nederland 2. Actieperiode Actieperiode 3. Actievoorwaarden Dacia Duster Fan list Door mee te doen met de actie Dacia Duster Fan list kunnen deelnemers een 7-daagse proefrit in de Dacia Duster winnen. De winnaar mag 7 dagen rijden in een ter beschikking

Nadere informatie

Privacybeleid Nasano Management

Privacybeleid Nasano Management Privacybeleid Nasano Management Versie 1.0 Deze pagina is voor het laatst aangepast op 9 maart 2018 Wij zijn er van bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid

Nadere informatie

Privacy statement and AVG

Privacy statement and AVG Privacy statement and AVG Oppas Madelief / Nanny Nina Oppas Madelief / Nanny Nina Geregistreerd sinds 2010 www.oppasmadelief.nl Havenstraat 37B 3024SG Rotterdam Lyla: 06-12030247 Jasmijn: 06-38502234 Facebook

Nadere informatie

PRIVACYVERKLARING 1. INLEIDING

PRIVACYVERKLARING 1. INLEIDING PRIVACYVERKLARING 1. INLEIDING De Jonge Specialist ( DJS ) is een individuele ledenvereniging voor artsen in opleiding, werkzaam in een ziekenhuis of soortgelijke instelling, anios en arts-onderzoekers.

Nadere informatie

Privacyverklaring - Le Grand Tour

Privacyverklaring - Le Grand Tour LESSIX BVBA Privacyverklaring - Le Grand Tour LesSix bvba vindt de bescherming van uw privacy erg belangrijk. Wij streven er dan ook naar om uw persoonsgegevens op een wettelijke, eerlijke en transparante

Nadere informatie