Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête"

Transcriptie

1 Wedstrijdreglement AG Insurance Tevredenheidsenquête Artikel 1: Organisator De NV AG Insurance, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, RPR Brussel BTW BE , organiseert een wedstrijd genaamd AG Insurance Tevredenheidsenquête van 10 september :00u tot en met 31 oktober :59u inclusief. Deelname aan de wedstrijd is gratis en houdt de aanvaarding in van dit reglement. De organisator behoudt zich het recht voor om op elk moment dit reglement te wijzigen, de wedstrijd uit te stellen of te annuleren indien zij zich daartoe genoodzaakt ziet ten gevolge overmacht. De deelnemer zullen in voorkomend geval, in de mate van het mogelijke, op de hoogte worden gebracht. De organisator kan niet aansprakelijk worden gesteld voor dergelijke wijzigingen, opschorting of annulering. Er zal geen vergoeding voor de deelnemers zijn. Artikel 2: Deelnemers Deze wedstrijd is uitsluitend voorbehouden voor fysieke personen die: woonachtig zijn in België, de leeftijd van meerderjarigheid bereikt hebben en rechtsbekwaam zijn, en een schriftelijke uitnodiging om deel te nemen aan de tevredenheidsenquête van AG Insurance ontvangen hebben. AG Insurance behoudt zich het recht voor om deelnemers die niet hebben voldaan aan de voorwaarden beschreven in dit reglement of in het geval van misbruik, misleiding of frauduleuze manipulatie van het systeem uit te sluiten. Op elk moment moeten de deelnemers in staat zijn om een bewijs van identiteit en leeftijd voor te leggen. Winnaars die niet aan deze voorwaarden voldoen zullen de toekenning van de prijs geweigerd worden. Artikel 3: Mogelijkheden tot deelname aan de wedstrijd Deelname aan de wedstrijd is gratis en zonder enige verplichting. Deelnemen aan de wedstrijd kan op 2 manieren: schriftelijk via het voorgedrukte formulier, naar behoren ingevuld en verstuurd via de gefrankeerde enveloppe naar het voorgedrukte adres (dat wil zeggen, CheckMarket bvba, Otterstraat 199, 2300 Turnhout, België); of online via de volgende links:

2 in het Nederlands: in het Frans: Om op schriftelijke wijze deel te nemen aan de wedstrijd, volstaat het om: - te antwoorden op de vragen van de tevredenheidsenquête; - correct te antwoorden op de multiple choice wedstrijdvraag evenals op de schiftingsvraag opgenomen in het wedstrijdformulier; - het persoonsgegeven ( adres) correct in te vullen in het betreffend veld; - en het formulier terug te zenden per post ten laatste op 31 oktober 2014, naar volgend adres: CheckMarket bvba; Otterstraat 199; 2300 Turnhout; België, de laatst mogelijke datum voor authentieke inzendingen. Om online deel te nemen, volstaat het om: - de unieke, persoonlijke code (login en wachtwoord), vermeld in de ontvangen brief, in te vullen of de QR code, ook vermeld op de ontvangen brief, te scannen; - te antwoorden op de vragen van de tevredenheidsenquête, - te antwoorden op de multiple choice wedstrijdvraag evenals op de schiftingsvraag opgenomen in het daarvoor voorziene veld; - zich volledig en correct te registreren op de website door het verstrekken van de persoonlijke informatie in het betreffende verplichte veld ( ); - inzendingen voor de wedstrijd moeten geregistreerd zijn op de server van de website van AG Insurance uiterlijk op 31 oktober 2014 om 23:59, zijnde de laatst mogelijke datum en tijdstip voor de ontvangst van authentieke inschrijvingen. De deelname wordt pas als valabel beschouwd wanneer AG Insurance een antwoord heeft ontvangen op alle enquête vragen evenals een antwoord op de wedstrijdvragen en wanneer de persoonlijke informatie van de deelnemer correct en volledig werden ingevuld. Alleen leesbare antwoorden, die correct en volledig werden ingevuld, die werden ontvangen via het internet of krachtens bijgevoegd formulier en zoals hierboven beschreven, zullen in rekening worden gebracht bij het bepalen van de winnaars. Alle kosten gemaakt in het kader van de deelname aan deze wedstrijd (postzegels, internet connectie, ) zijn volledig ten laste van de deelnemer. In geen geval kunnen deze kosten door de deelnemer verhaald worden op de organisator. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor technische problemen van de website en/of het mailingsysteem. De organisator kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor het eventueel niet compatibel zijn van technologieën die gebruikt worden voor deze wedstrijd en de hardware en/of de software die door de deelnemer wordt gebruikt. De deelname met behulp van software of enig ander hulpmiddel, andere dan de software van de website, evenals elke mogelijke wijziging of aanpassing van deze laatste door de deelnemer is verboden en leidt tot uitsluiting van de wedstrijd en eventueel juridische vervolging wegens het schenden van het auteursrecht. Artikel 4: Aantal deelnames Elke deelnemer (fysieke persoon) kan slechts 1 maal deelnemen aan de wedstrijd.

3 Indien uit de resultaten blijkt dat een deelnemer meerdere deelnames heeft ingezonden dan zal deze deelnemer uit de wedstrijd worden uitgesloten. Artikel 5: De winnaars Er zullen in totaal winnaars zijn die elk een duo ticket winnen voor een film in Kinepolis. De winnaars worden bekend gemaakt in de maand volgend op het einde van de wedstrijd (in november). De winnaars zullen die deelnemers zijn, die alle vragen in de enquête hebben ingevuld, alsook de wedstrijdvraag correct hebben beantwoord en bij het antwoord op de schiftingsvraag het dichtst bij het daadwerkelijke aantal deelnemers in de periode van deelname zaten. In geval van een gelijkspel tussen verschillende deelnemers, zal de winnaar worden bij toeval worden geloot door AG Insurance. Een deelnemer kan slechts 1 keer winnen op de maximale duur van de actie. Bovendien zal slechts 1 prijs zal worden toegekend per familie. In het kader van dit reglement wordt onder familie verstaan: alle personen wonende op hetzelfde adres. De beslissing van de organisator met betrekking tot de bepaling van de winnaars is definitief en onherroepelijk. Artikel 6: De prijs De aangeboden prijs bestaat uit 1000 duo-tickets voor een filmvoorstelling in een Kinepolis filiaal van hun keuze in België. De geldigheid van deze duo-tickets is 1 jaar vanaf de datum vermeldt op het ticket. De duo-tickets zijn alleen geldig voor 2D-films. De tickets kunnen gebruikt worden om 3Dfilms bij te wonen, mits vooraf een oplage van 2 euro per persoon te betalen aan de kassa. De duo-tickets zijn niet geldig voor speciale evenementen zoals ladies, avant-premières,... Prijzen kunnen niet worden ingewisseld tegen contant geld en zijn niet cumuleerbaar met andere kortingen. De winnaars worden persoonlijk op de hoogte gebracht via . In het geval dat het e mailadres dat werd doorgegeven onjuist blijkt of in het geval de deelnemer niet binnen de 7 kalenderdagen reageert op de , zal de prijs verbeurd worden verklaard, zonder mogelijkheid op beroep. In dit geval is er geen winnaar. De prijzen worden verzonden per of e-voucher waarin wij een persoonlijke code vermeld wordt. Met deze code kan de winnaar de duo-tickets laten afdrukken aan de kassa van een Kinepolis filiaal naar zijn keuze (in België). In geen enkel geval kan de organisator aansprakelijk worden gesteld voor eventuele schade(s) die direct of indirect zou kunnen voortvloeien uit deelname aan deze wedstrijd en/of de toekenning van prijzen.

4 AG Insurance is niet verantwoordelijk voor eventuele problemen van welke aard dan ook met betrekking tot de organisator van het evenement: Kinepolis. Voor zover het bepalen van de winnaars uitsluitend plaatsvind op basis van een geautomatiseerd proces, beseffen en aanvaarden de deelnemers dat de organisator niet verantwoordelijk kan worden gesteld voor netwerk storingen, verlies, vertragingen of technische storingen van het internet of bij de internet providers betrokken bij de toezending van de formulieren en/of de hosting van de website. Als de wedstrijd moet worden uitgesteld, geannuleerd, geheel of gedeeltelijk geschorst om redenen buiten de wil van de organisator, zal deze laatste hiervoor geen aansprakelijkheid van welke aard dan ook dragen. Artikel 7: Toegang tot het reglement Informatie over de wedstrijd, evenals het reglement van de wedstrijd, is beschikbaar op de website van AG Insurance via deze url: in het Nederlands: in het Frans: of op aanvraag via Artikel 8: Klachten Elke klacht over deze wedstrijd dient schriftelijk verzonden te worden, niet later dan 7 werkdagen de poststempel zal dienen als bewijs hiervoor na het sluiten van de geldige deelname periode (31 oktober 2014) naar het volgende adres: AG Insurance Dienst klachtenbeheer Emile Jacqmainlaan Brussel Iedere klacht die na deze periode werd verzonden of niet schriftelijk geformuleerd, wordt niet aanvaard. Artikel 9: Persoonsgegevens De deelname aan deze wedstrijd impliceert het akkoord van de deelnemer over de verwerking van hun persoonsgegevens door de NV AG Insurance, Emile Jacqmainlaan 53, 1000 Brussel, voor het verloop van de wedstrijd. Overeenkomstig de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer, heeft de betrokken deelnemer het recht om zijn gegevens te controleren en te corrigeren ten aanzien van AG Insurance. Het persoonsgegeven van de deelnemers ( adres) wordt verzameld om toe te laten de winnaars te contacteren en met het oog op en binnen het kader van het verlenen en het beheren van verzekeringsdiensten in het algemeen, met inbegrip van het beheer van het cliëntenbestand en het opmaken van statistieken.

5 Voor wat de online deelname betreft, zullen de cookies geplaatst in het kader van deze wedstrijd als doel hebben een dubbele invoer door de deelnemer te voorkomen. Artikel 10: Toepasselijk recht en bevoegde rechtbanken Deze verordening is onderworpen aan het Belgisch recht. In geval van een geschil dat niet in der minne kan worden opgelost, zijn enkel de rechtbanken van Brussel bevoegd.

Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH"

Wedstrijdreglement Fiets ZENITH Wedstrijdreglement "Fiets ZENITH" Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel te 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE 0404.494.849, organiseert de wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme

Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Reglement van de actie: Wedstrijd AG Insurance Memorial Van Damme Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849,

Nadere informatie

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015.

Deelname aan de wedstrijd is mogelijk vanaf 12 januari 2015 tot en met 31 januari 2015. REGLEMENT PromoLife Solden WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV HIGHCO DATA Artikel 1 De wedstrijd PromoLife Solden wordt georganiseerd door NV HighCo DATA met zetel te Kruiskouter 1, 1730 te Asse met

Nadere informatie

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE

Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Reglement van THE AG SPRINT EXPERCIENCE Artikel 1: Organisator AG Insurance nv, met maatschappelijke zetel in 1000 Brussel, Emile Jacqmainlaan 53, RPR Brussel - BTW BE0404.494.849, organiseert op 6 mei,

Nadere informatie

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD

REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD REGLEMENT LENTEWEDSTRIJD ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM Carrefour Hypermarkten, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere, (KBO 0448.826.918), organiseert een

Nadere informatie

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm

Welke zijn de afmetingen van een kredietkaart? - 74 mm 52,5 mm - 85,60 53,98 mm - 87,56 x 55 mm - 88,34 x 54,68 mm Wedstrijdreglement Visa en MasterCard Organisator: BNP Paribas Fortis NV, Warandeberg 3, B-1000 Brussel RPR Brussel BTW BE 0403.199.702, tel.: 02 762 20 00 Duurtijd van de wedstrijd: De wedstrijd loopt

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup)

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win a duo-ticket voor de bekerfinale (croky cup) Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie BEKERFINALE KAA GENT wordt georganiseerd door NEOBULLES SA

Nadere informatie

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent

Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Officieel reglement van de promotiecampagne KIDIBUL : Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent Algemene Voorwaarden 1. De Kidibul actie Win je duoticket voor de galamatch van KAA Gent wordt georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart.

Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijdreglement Bekijk uw aankoop uit een ander perspectief win een ballonvaart. 1. Inleiding De firma ALUK BELGIUM N.V. met maatschappelijke zetel te Zwaarveld 44 9220 Hamme, organiseert

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier

WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier WEDSTRIJDREGLEMENT Facebookwedstrijd Knal erop dagen i.s.m Laurent Perrier ARTIKEL 1 Prik&Tik cvba, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is in de Gerard Mercatorstraat 85 in 3920 Lommel, organiseert

Nadere informatie

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA

REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA Artikel 1: Algemeen REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE CAMPINA 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie CAMPINA (hierna de Actie ) zijn van toepassing op de actie georganiseerd door de vennootschap FrieslandCampina

Nadere informatie

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015

Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting. Win 200 euro shoptegoed. Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Wedstrijdreglement winactie zonder aankoopverplichting Win 200 euro shoptegoed Van 30 mei 2015 tot 7 juni 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator genoemd),

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd wordt georganiseerd door, Simón Bolivarlaan 34, 1000 Brussel, btw BE0476.306.127, RPR Brussel, hierna Organisator genoemd. De wedstrijd

Nadere informatie

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS

INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS INTERNET WEDSTRIJD REGLEMENT ON LINE TER BESCHIKKING REGLEMENT VERITAS CONTEST WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR VERITAS Artikel 1 De wedstrijd win een overnachting voor twee aan zee wordt georganiseerd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock

WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock WEDSTRIJDREGLEMENT BlokBlock ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza

WEDSTRIJDREGLEMENT. Balade- wedstrijd Pairi Daiza WEDSTRIJDREGLEMENT Balade- wedstrijd Pairi Daiza Artikel 1: Organisatie 1.1. De Balade- wedstrijd Pairi Daiza (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Shareatattoo

Wedstrijdreglement Shareatattoo Wedstrijdreglement Shareatattoo ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene, ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen met

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014

Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 Reglement Lotus wedstrijd Music Hall Sinterklaas Theatershow 2014 ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman

WEDSTRIJDREGLEMENT. betfirst- wedstrijd Trumpman WEDSTRIJDREGLEMENT betfirst- wedstrijd Trumpman Artikel 1: Organisatie 1.1. De betfirst- wedstrijd Trumpman (hierna de Wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door SAGEVAS NV (hierna de Organisator

Nadere informatie

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium

Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium Actie Scratch & Win Makro Cash & Carry Belgium ARTIKEL 1 ONDERWERP 1.1. Makro Cash & Carry Belgium NV (Nijverheidsstraat 70, 2160 Wommelgem, België met ondernemingsnummer BE 0406.952.018 ) organiseert

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT Q10PLUS ANTI-RIMPEL WEDSTRIJD DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia

WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia WEDSTRIJDREGLEMENT Win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd win elke dag SMEG prijzen dankzij Philadelphia (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd

Nadere informatie

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card.

1. Deze Actie staat open voor meerderjarige natuurlijke personen die in België wonen en die houder zijn van een Carrefour Bonus Card. OFFICIEEL REGLEMENT VAN DE SPAARACTIE COLLECT & REFRESH Artikel 1: Algemene bepalingen 1. Huidige voorwaarden van de spaaractie Collect & Refresh (hierna genoemd de Actie ) zijn van toepassing op de actie

Nadere informatie

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING

ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING ACTIEREGLEMENT WORD TESTER / EUCERIN DEELNEMINGSVOORWAARDEN, INSCHRIJVINGEN EN TIMING 1. De naamloze vennootschap Beiersdorf, met maatschappelijke zetel gevestigd op het Marie Curieplein 20, 1070 Brussel,

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau"

Reglement van de wedstrijd krasjecadeau Reglement van de wedstrijd "krasjecadeau" Artikel 1: Algemene informatie 1.1. De NV bpost, met maatschappelijke zetel in het Muntcentrum, 1000 Brussel, ingeschreven onder het ondernemingsnummer BE 214.596.464

Nadere informatie

Reglement wedstrijden stad Antwerpen

Reglement wedstrijden stad Antwerpen Reglement wedstrijden stad Antwerpen Hoofdstuk 1: Algemene voorwaarden Artikel 1 De wedstrijd wordt georganiseerd door stad Antwerpen, Grote Markt 1, 2000 Antwerpen (de organisator). Artikel 2 Over het

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Rij als één van de eersten in de nieuwe Mazda MX-5 als Lead Car van de 24 uren van Zolder ARTIKEL 1

WEDSTRIJDREGLEMENT. Rij als één van de eersten in de nieuwe Mazda MX-5 als Lead Car van de 24 uren van Zolder ARTIKEL 1 ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mazda Motor Logistics Europe (Mazda Motor Belux), waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te Blaasveldstraat 162, 2830 Willebroek, organiseert een wedstrijd, zonder

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Kwaremont

Wedstrijdreglement Kwaremont Wedstrijdreglement Kwaremont 1. De firma Brouwerij De Brabandere, Rijksweg 33, 8531 Bavikhove (België) organiseert de Kwaremontbier wedstrijd (hierna de wedstrijd genoemd). Deze wedstrijd loopt van 22

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT BXL TOUR CONTEST : DIAMOND 2017 ARTIKEL 1 De vennootschap BRUSSELS MAJOR EVENTS vzw met maatschappelijke zetel in de Korte Museumstraat 6-8, 1000 Brussel, België, organiseert een wedstrijd,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY

WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY WEDSTRIJDREGLEMENT: WIN DE AFTRAP MET LOTUS SUZY ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in de Kruispuntbank

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 16/11/2015

Wedstrijdreglement 16/11/2015 Wedstrijdreglement 16/11/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Hiep hiep Heylen (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op wedstrijd.meubelen-heylen.com

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland

WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland WEDSTRIJDREGLEMENT Stimorol Tomorrowland 1. Organisator -- Deze wedstrijd wordt georganiseerd door de vennootschap Mondelez Nederland Services B.V. Postbus 409 4900 AK Oosterhout hierna genoemd de organisator.

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf

WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf WEDSTRIJDREGLEMENT Win een Ecoview van uw bedrijf Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win een Ecoview (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Lampiris Belgium NV (hierna

Nadere informatie

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier.

Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. ANNEX 2 Wedstrijdreglement MGM-ANNA - Robomow: Nodig je vrienden uit kennis te maken met ANNA en win samen elk een Robomow robotgrasmaaier. Een slimme thermostaat Anna voor slechts 1* én kans op een gratis

Nadere informatie

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA

REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA REGLEMENT COMME CHEZ BADOIT» WEDSTRIJD ACTIE GEORGANISEERD DOOR NV Danone Waters Benelux SA Artikel 1 De wedstrijd COMME CHEZ BADOIT wordt georganiseerd door NV Danone Waters Benelux SA met zetel te Jules

Nadere informatie

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt

Bebat vzw-asbl 2018 Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Wedstrijdreglement Batterijker dan je denkt Art. 1 - Organisatie Dit reglement bepaalt de algemene voorwaarden voor deelname aan de wedstrijd van Bebat Batterijker dan je denkt. De wedstrijd wordt georganiseerd

Nadere informatie

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017

Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 Projet du 3 janvier Reglement van de DACIA-wedstrijd Win tickets voor het Autosalon 2017 ARTIKEL 1 ORGANISATIE 1.1. Renault België Luxemburg NV, met maatschappelijke zetel op Pleinlaan 21, 1050 Elsene,

Nadere informatie

WEDSTRIJD Win een.vlaanderen

WEDSTRIJD Win een.vlaanderen WEDSTRIJD Win een.vlaanderen ARTIKEL 1 De VZW DNS BELGIUM, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 3001 Leuven, Ubicenter Philipssite, 5/13, organiseert een wedstrijd zonder aankoopverplichting dewelke

Nadere informatie

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2017 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op 100 korting.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans

Nadere informatie

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator.

Win een van de 5 duo-tickets voor het UGC De Brouckère avant-première van de film The Dictator. REGLEMENT FACEBOOKWEDSTRIJD DICTATOR Dictator Quiz ARTIKEL 1 De UNIVERSAL PICTURES INTERNATIONAL BELGIUM, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te Rue Royale 288 Koningsstraat, 1000 Brussel, organiseert

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 10/06/2016

Wedstrijdreglement 10/06/2016 Wedstrijdreglement 10/06/2016 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Win een gesigneerd T- shirt van de Rode Duivels (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd op

Nadere informatie

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA

Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA Wedstrijdreglement DE RENOVATIE CHEQUE FIMMO MAKELAARS BVBA FIMMO MAKELAARS BVBA Dorpsstraat 11, 2940 Stabroek T: 03 210 17 17 info@fimmo-vastgoed.be BTW: BE 0830.105.610 Inhoudsopgave Reglement... 2 Artikel

Nadere informatie

Reglement van toepassing op Croky Memory Game

Reglement van toepassing op Croky Memory Game Reglement van toepassing op Croky Memory Game Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700 Moeskroen, België, met KBOnummer

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas

Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas Wedstrijdreglement 1 jaar gratis kaas ARTIKEL 1: ORGANISEREND BEDRIJF De naamloze vennootschap Savencia Fromage & Dairy Benelux nv (BE 0406.658.741), gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1050 ELSENE,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank

Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank Wedstrijdreglement Record Bank Mobile 2017 Wedstrijd georganiseerd door Record Bank 1. Organisatie De wedstrijd Record Bank Mobile 2017 (hierna wedstrijd genoemd) wordt georganiseerd door Record Bank nv

Nadere informatie

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz

Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz Spelreglement Facebook Alterfin Fair Trade Quiz De onderneming Alterfin cvba, waarvan de hoofdzetel zich bevindt aan de Haachtsesteenweg 159 te 1030 Brussel (hierna de organisator ), organiseert van 29

Nadere informatie

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd.

3. Dit reglement bevat de voorwaarden voor de online wedstrijd. Wedstrijdreglement! 1. Deze wedstrijd wordt georganiseerd door NV Renault Retail Group waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1050 Elsene, Pleinlaan 21 (hierna Renault Retail Group of Organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1

WEDSTRIJD. Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 WEDSTRIJD Casa di Mama 10 years ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Dr. Oetker, met maatschappelijke zetel in 1831, De Kleetlaan 7b, Bus 1, organiseert een wedstrijd met aankoopverplichting. De Casa di

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles»

Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» Wedstrijdreglement van «Cooking Battles» ARTIKEL 1 Het bedrijf INNO N.V., met maatschappelijke zetel in 111 Nieuwstraat, 1000 Brussel, BTW BE 0448.827.116, organiseert een gratis wedstrijd Cooking Battles

Nadere informatie

Reglement wedstrijd - Auto5

Reglement wedstrijd - Auto5 Reglement wedstrijd - Auto5 Elke Wedstrijd die door Auto5 wordt georganiseerd en op de Facebook-pagina Auto5 (https://www.facebook.com/auto5be) en op www.enjoywithauto5.be wordt gepost, is onderworpen

Nadere informatie

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive

Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive Officieel reglement van de online Wedstrijd «100 Elsève Low Shampoos» van L Oréal Paris Exclusive (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Consumentenproducten (hierna de

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win een aankoopbon voor de Brussels Fashion Days Van 15 oktober 2015 tot en met 18 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming

Nadere informatie

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels

Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Reglement Facebook Wedstrijd Martin s Hotels Elke Wedstrijd die door Martin s Hotels S.A. wordt georganiseerd en op de Facebook-account van Martin s Hotels wordt gepost, is onderworpen aan deze algemene

Nadere informatie

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE

Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE Reglement WEDSTRIJD OMNIVIT PERFORMANCE ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Sanofi Belgium, ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0464435901, gevestigd en met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Airport

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018

Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1 Wedstrijdreglement Campagne UP! 2018 1. Organisatie De wedstrijd (hierna genoemd "de Wedstrijd") wordt georganiseerd door Electrabel nv (hierna genoemd "de Organisator"), gevestigd en met maatschappelijke

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CONSUMENTENPROMOTIE Artikel 1 Algemene informatie TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde 19, 9052 Gent (Zwijnaarde), België, en met ondernemingsnummer BE0837960234

Nadere informatie

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK»

Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» Wedstrijdreglement van de actie «CATSAN SMART PACK» 1 De Organisator De «CATSAN Smart Pack» wedstrijd (de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door Mars Belgium NV, Kleine Kloosterstraat 8, 1932 Sint-Stevens-Woluwe,

Nadere informatie

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE

WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE WEDSTRIJDEN IMPACT MAGAZINE Doe mee met de wedstrijden uit het IMPACT magazine van december 2014 via www.sikkens.be of www.trimetal.be. Hoe doe je mee? E-mail Naam schildersbedrijf Naam... Voornaam...

Nadere informatie

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras

Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Reglement van de wedstrijd Ricard: Win jouw Ricard terras Artikel 1 - Organisator De vennootschap PERNOD RICARD BELGIUM N.V., Terhulpsesteenweg 130b1, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd Win jouw Ricard

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN»

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET «I LOVE PASEN» ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan, 20 (ondernemingsnummer

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot

WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot WEDSTRIJDREGLEMENT Pimp Your Kot ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap Mobistar, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Bourgetlaan, 3, met KBO-nummer 0456.810.810, organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA

REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA REGLEMENT ONLINE WEDSTRIJD CARREFOUR I LOVE MAMA Artikel 1 - voorwerp van voorliggend reglement De wedstrijd I Love Mama zonder aankoopverplichting wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv met zetel

Nadere informatie

Wedstrijd Balade Smeer BIO

Wedstrijd Balade Smeer BIO WEDSTRIJDREGLEMENT Wedstrijd Balade Smeer BIO Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Balade Smeer BIO (hierna de wedstrijd genoemd) is een gratis onlinewedstrijd georganiseerd door Corman NV (hierna

Nadere informatie

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day

Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Wedstrijdreglement advertentiebudget Digital Payment Day Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna Reglement ) regelt de Wedstrijd advertentiebudget Digital Payment Day georganiseerd door Febelfin,

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging

WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging WEDSTRIJDREGLEMENT Win 1 jaar gratis mondverzorging ARTIKEL 1: ORGANISATIE Deze wedstrijd wordt georganiseerd door: GlaxoSmithKline Consumer Healthcare NV-SA Avenue Pascal 2-4-6 1300 Wavre - Belgium (hierna

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE

WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE WEDSTRIJDREGLEMENT-YIEHA.BE ARTIKEL 1 De vennootschap YIEHA NV (hierna YIEHA ), met maatschappelijke zetel te Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, biedt een promotie aan (hierna actie ) waarvan

Nadere informatie

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp

REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp REGLEMENT: Spaaractie Lotus Speculoospasta op Zomerkamp ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven in

Nadere informatie

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd.

1.2 De modaliteiten van de Wedstrijd worden door dit wedstrijdreglement vastgelegd. ARTIKEL 1 ORGANISATIE VAN DE WEDSTRIJD 1.1 De Wedstrijd genoemd De Grote Nationale Bouw Enquête (hierna genoemd de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door New-Media Group, met maatschappelijke zetel te 3202

Nadere informatie

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd

Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Wedstrijdregelement Selexion-wedstrijd Artikel 1 ORGANISATIE Selexion, met maatschappelijke zetel Euronics Belgium CVBA, Uilenbaan 90 K3 2160 Wommelgem en KBO-nr. BE 0404.109.324 HR Antwerpen (hierna SELEXION

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst'

Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' Wedstrijdreglement 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' De wedstrijd 'Orange Thank You Beleef een magische kerst' wordt georganiseerd door Orange Belgium nv, Bourgetlaan 3, 1140 Evere. Deze wedstrijd

Nadere informatie

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg

Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg Bosch Car Service 2019 Actievoorwaarden België & Luxemburg «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak kans op Bosch prijzen.» «Boek online uw afspraak op www.boschcarservice.be en maak

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR BIO-KRANT ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM, met maatschappelijke zetel in de Olympiadenlaan 20 in 1140 Evere (KBO 0448.826.918), organiseert een wedstrijd

Nadere informatie

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini

Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Reglement van toepassing op de actie Croky Ribble chips Bose SoundLink Mini Artikel 1: Algemeen Roger&Roger NV, eigenaar van het merk Croky, met maatschappelijke zetel gelegen te Rue de la Bassée 1, 7700

Nadere informatie

Wedstrijdreglement Goe Gefietst

Wedstrijdreglement Goe Gefietst Wedstrijdreglement Goe Gefietst ARTIKEL 1 De VZW Bond van trein, tram en busgebruikers (TreinTramBus) (hierna genaamd de organisator ), ingeschreven bij de KBO onder het nummer 0430 410 873, gevestigd

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR

WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR WEDSTRIJDREGLEMENT CARREFOUR MARKET KWALITEITSKETEN CARREFOUR ARTIKEL 1 De naamloze vennootschap CARREFOUR BELGIUM-Carrefour market, waarvan de vennootschapszetel gevestigd is te 1140 Evere, Olympiadenlaan,

Nadere informatie

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015

Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting. Win 1000 euro shoptegoed. Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Wedstrijdreglement wedstrijd zonder aankoopverplichting Win 1000 euro shoptegoed Van 24 augustus 2015 tot en met 11 oktober 2015 Artikel 1: Organisatie van het spel De onderneming Sarenza (hierna de organisator

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze

WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze WEDSTRIJDREGLEMENT VW Campus Tour 2015 VW Drives Music Win tickets voor een concert of festival naar keuze Artikel 1: Voorwerp De naamloze vennootschap S.A. D Ieteren nv, divisie Volkswagen Import, met

Nadere informatie

Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril

Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril Wedstrijdreglement: Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril Art. 1: Wie organiseert de wedstrijd? De wedstrijd Maak kans op een gratis Eneco eclipsbril wordt georganiseerd door Eneco België B.V., gelegen

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor het Autosalon 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015

WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Reglement Gulden Draak-Ambassadeur 2015 WEDSTRIJDREGLEMENT Gulden Draak-Ambassadeur 2015 Dit reglement legt de algemene deelnemingsvoorwaarden vast die van toepassing zijn op de wedstrijd Gulden Draak-Ambassadeur

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak

WEDSTRIJDREGLEMENT Perfect dak WEDSTRIJDREGLEMENT "Perfect dak Artikel 1: Organisatie Artikel 2: Prijs Artikel 3: Deelname Artikel 4: Bepaling van de winnaars Artikel 5: Opschorting of Annulatie Artikel 6: Aansprakelijkheid Artikel

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017

WEDSTRIJDREGLEMENT. Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 WEDSTRIJDREGLEMENT Volkswagen Commercial Vehicles Win 2 toegangskaarten voor Disney Sand Magic 2017 Artikel 1: Voorwerp Deze wedstrijd zonder aankoopverplichting werd georganiseerd door de naamloze vennootschap

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE

ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE ALGEMENE VOORWAARDEN CASH BACK EN PREMIUM ACTIE Artikel 1 Algemene informatie De VANG ATTRAPEZ CASHBACK ACTIE (hierna de Actie ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Tweestationsstraat

Nadere informatie

Wedstrijdreglement MasterCard Prepaid Shake & Win!

Wedstrijdreglement MasterCard Prepaid Shake & Win! Wedstrijdreglement MasterCard Prepaid Shake & Win! Belfius Bank NV, Pachecolaan 44, 1000 Brussel organiseert de wedstrijd. Artikel 1 Deze wedstrijd loopt uitsluitend op www.facebook.com/belfius, start

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 01/09/2015

Wedstrijdreglement 01/09/2015 Wedstrijdreglement 01/09/2015 Artikel 1 Algemeen 1.1 Dit wedstrijdreglement (hierna: Reglement ) regelt de wedstrijd Sleep een van onze energieke prijzen in de wacht (hierna: Wedstrijd ) georganiseerd

Nadere informatie

Wedstrijdreglement. De wedstrijd loopt van 25/05/2015 tot en met 05/07/2015.

Wedstrijdreglement. De wedstrijd loopt van 25/05/2015 tot en met 05/07/2015. Wedstrijdreglement Art. 1: Wedstrijdvoorwaarden Dit reglement bepaalt de voorwaarden van de wedstrijd georganiseerd door Belgacom N.V. van publiek recht (v.a 22/6/2015 Proximus, NV van publiek recht),

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box

WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box WEDSTRIJDREGLEMENT Volg Club Brugge-AA Gent vanuit de Lotus Suzy box ARTIKEL 1 Lotus Bakeries België NV (hierna Lotus ) waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9971 Lembeke, Gentstraat 52, ingeschreven

Nadere informatie

"Wedstrijd": de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn»

Wedstrijd: de huidige online wedstrijd «Carrefour market Sint- Valentijn» Officieel reglement van de online Wedstrijd «Carrefour market Sint-Valentijn» (hierna het Reglement genoemd) De wedstrijd Carrefour market - Sint- Valentijn wordt georganiseerd door Carrefour Belgium nv

Nadere informatie

Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019

Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019 Wedstrijdreglement NN Geluksawards 2019 Reglement Het onderstaand reglement is van toepassing op de NN Geluksawards 2019 wedstrijd (hierna te noemen: de Wedstrijd) van NN Insurance Belgium, georganiseerd

Nadere informatie

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016

REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 REGLEMENT VAN HET WEDSTRIJDSPEL CAMELEON SPECIAL DAYS DECEMBER 2016 ARTIKEL 1 De vennootschap Famous Clothes NV (hierna CAMELEON ), ingeschreven bij de Kruispuntbank van Ondernemingen onder het nr. 0466.064.511,

Nadere informatie

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night

WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night WEDSTRIJDVOORWAARDEN Bobbejaanland The Forbidden Night Artikel 1 Definities 1.1 Actie: wedstrijd zoals hierna onder artikel 3.1 is beschreven. 1.2 Actieperiode: de hierna in artikel 3.2. bedoelde periode

Nadere informatie

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie.

De deelname aan de wedstrijd houdt de eenvoudige aanvaarding in van onderhavig reglement zonder wijziging of andere informatie. Wedstrijdreglement «Hotel de Elderschans». Artikel 1: Organisator van het spel De vennootschap Groupon International Travel GmbH, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is in de Freier Platz 10, 8200

Nadere informatie

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul

Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul Wedstrijdreglement 30 jaar IKEA Hognoul ARTIKEL 1: Organisator Dit wedstrijdreglement is van toepassing op de wedstrijd georganiseerd ter gelegenheid van 30 jaar IKEA Hognoul ( de Wedstrijd ) door IKEA

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas

WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas WEDSTRIJDREGLEMENT The Voice Kids en Brugge Kaas Artikel 1: ALGEMEEN De wedstrijd met aankoopverplichting genaamd The Voice Kids en Brugge Kaas (verder genoemd de WEDSTRIJD ) wordt georganiseerd door Kaasimport

Nadere informatie

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD

ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD ALGEMENE VOORWAARDEN CADEAUBON WEDSTRIJD Artikel 1 Algemene informatie De CADEAUBON - WEDSTRIJD (hierna de Wedstrijd ) wordt georganiseerd door TP Vision Belgium N.V., gevestigd te Technologiepark Zwijnaarde

Nadere informatie

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD

REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD REGLEMENT Unilever Food Solutions WEDSTRIJD Artikel 1 Deze voorwaarden zijn van toepassing op de actie "Waste zoek de 7 verschillen" hierna te noemen: actie, die wordt georganiseerd door Unilever Belgium

Nadere informatie

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure

WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure WEDSTRIJDREGLEMENT Win your True Pleasure Artikel 1: Organisatie 1.1. De wedstrijd Win your True Pleasure (hierna de wedstrijd genoemd) is een wedstrijd georganiseerd door Mondelez Services Nederland b.v.

Nadere informatie

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd)

Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) Officieel online spelreglement Power of Brows (hierna het Reglement genoemd) De firma L Oréal Belgilux N.V., Divisie Producten Grote Publiek (hierna de Organisator genoemd) met maatschappelijke zetel te

Nadere informatie