In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015."

Transcriptie

1 Mei In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven naar. Best End toernooi 18-juni Herdenkings-tocht Maurice. Onze nieuwe wedstrijdsecretaris. Vacatures. Jeugdkampioenen van Univé-LVV Dit seizoen zijn er twee jeugd teams van Univé-LVV overtuigend kampioen geworden. Van harte gefeliciteerd met jullie prestatie. Wij willen dit zeker niet ongemerkt voorbij laten gaan en willen jullie uiteraard huldigen. Dit gaan we doen voorafgaand aan het best end toernooi op 18 Juni Het tijdstip krijgen jullie nog te horen van ons.

2 Recreanten dames wervelend van start. Ons damesteam van de recreantenafdeling is dit seizoen van start gegaan, en hoe!!!! Zij zijn dit jaar van start gegaan in poule D van de recreanten competitie. Na zes zaterdagen met zwaar bevochten duels hebben zij alleen hen meerdere moeten erkennen in de teams van Movea en vv Boni. Een derde plek tot gevolg in de eindstand. En promotie naar de C- poule. Wij nodigen de dames uit om 18 juni 2015 bij het best-end toernooi aanwezig te zijn om de felicitaties in ontvangst te nemen. Heren teams zakken door het ijs. Onze beide spelende herenteams hebben dit seizoen geen goede zaken gedaan. Ons Heren 1 team heeft na het kampioenschap van vorig jaar niet zijn niveau kunnen vasthouden. Zodoende verlaten zij na één seizoen de derde klasse alweer. Succes voor volgend jaar mannen! Het heren team van de recreanten heeft erg hard gevochten dit jaar en ook vele overwinningen op zijn naam gezet, echter de achterstand opgelopen op de eerste speeldag hebben zij niet kunnen goedmaken. Op deze bewuste eerste speeldag konden zij geen team op de been brengen en werden er geen punten gehaald. Uiteindelijk hebben zij de vierde plaats weten te bereiken, echter wel van onderen bekeken. Degradatie naar de c-poule is dan helaas het resultaat. Dames 1 heeft in hen eerste competitie seizoen helaas nog niet kunnen imponeren. Echter gezien de progressie die dit seizoen geboekt is en de vele versterkingen verwachten wij volgend jaar een vlammend dames 1 te zien in onze sporthal. Recreanten mix-1 is dit seizoen 7e geworden in de D-poule. Gezien de huidige bezetting een prima resultaat waar ze trots op mogen zijn. Met eventueel vers bloed volgend jaar binnen de gelederen en alle ervaring binnen het team, moet een hogere notering haalbaar zijn. Jongens C is net geen tweede, maar derde geworden. Het scheelde 1 punt in de eindstand. Al met al een erg mooi resultaat. Succes allen in volgend seizoen.

3 LVV Beach een feit. Van een idee, naar de tekentafel, naar de werkelijkheid. Zo is het gegaan met onze beachvolleybal ambities. Wij vroegen ons af hoe we de volleybalsport in Lopik aantrekkelijker konden maken. Onze gedachte kwam uit op Beach volleybal. Met name Sven Jongeneel is hiermee aan de gang gegaan en heeft Martijn Visser, Johan van Zelderen en Maurice van Rossum hierin kunnen betrekken. Martijn had al ervaring met het opzetten van beach-volleybal velden en Johan was een goede aanvulling met al zijn kennis en connecties. Na lang hard werken is hieruit een Beach volleybal vereniging ontstaan met de naam LVV-Beach. Het terrein dat zij tot hen beschikking kregen van de gemeente ligt nabij de voetbalvelden van SV Lopik. Met de tussenkomst van Adwin heeft firma M de Bruin deze wildernis weten om te zetten in een mooie locatie met eigen opgang. De bedoeling is om in verschillende fasen het terrein geschikt te maken voor Beach volleybal. In de toekomst met 6 velden, een gebouwtje en verharde parkeerruimte. De LVV-Beach vereniging is een zelfstandige vereniging,echter zullen zij uiteraard zeer nauwe banden gaan onderhouden met onze vereniging. Op 16 Mei verwachten zij de opening van het veld zoals hieronder te lezen is. Tevens worden al onze leden uitgenodigd om op deze dag aanwezig te zijn. In de bijlagen vinden jullie een aanmeldingsformulier voor het geval je zin hebt om mee te doen.

4 Welkom bij LVV Beach! De Beachsport voor iedereen. Wil jij ook de hele zomer genieten van een gezellige sfeer en sportieve activiteiten? Van mei t/m september kun je bij ons beachvolleyballen op het Univé Beachcourt. Zaterdag 16 mei is de grote openingsdag. Wees allen welkom, om mee te doen of gezellig te kijken onder het genot van een hapje en een drankje. De dag ziet er als volgt uit: -9:30 uur Grote opening -10:00 uur Clinic voor de jeugd*) -12:00 uur Promowedstrijd -13:00 uur Maurice van Rossumtoernooi*) *)Voor de clinic geldt een vrije inloop. Om te kunnen deelnemen aan de clinic dient de jeugd zich uiterlijk om 9:45 uur aan te melden bij de organisatie. *)Voor het Maurice van Rossumtoernooi is inschrijven verplicht. De kosten voor inschrijving bedragen 30,- per team, ter plaatse te voldoen. Er is plaats voor een maximaal aantal teams, dus schrijf je snel in. Voor meer informatie bekijk onze website: of onze facebookpagina.

5 Sponsoring van Univé-LVV. Voor het komende seizoen zijn we naarstig op zoek naar shirt sponsoren voor meerdere teams. Om de overstap naar nieuwe wedstrijdshirts mogelijk te maken hebben wij, liefst voor elk team een sponsor nodig. Dat dit zeker niet veel hoeft te kosten kun je terug lezen in de extra bijlage bij deze mail. Bij Univé-LVV kun je al een mini-team voor vijf jaar sponsoren voor nog geen 200,-. Dat is dus nog geen 40,- per jaar. Onze prioriteit ligt bij de wedstrijd tenues. Het is natuurlijk ook mogelijk om trainingspakken en tassen te sponsoren. Bekendmaking logo. Op het jubileumfeest wilden wij ons nieuwe logo bekend maken. Helaas is dit, zoals bekend, niet gelukt op deze datum. Het winnende, democratisch gekozen logo staat boven aan deze nieuws brief. Het logo is enigszins aangepast ten opzichte van het originele ontwerp. Dit is gedaan om hem bruikbaar te maken voor bedrukking op onze shirts en papieren. Het ontwerp is gemaakt door Johan Balk. Op 18 Juni 2015 willen wij hem feliciteren met deze overwinning en de bijhorende prijs uitreiken. Ook onder de leden die hun stem uitgebracht hebben willen wij enkele prijzen verloten deze avond. Jubileum verschoven naar. +1 Het jubileumfeest van 18 April is helaas niet doorgegaan zoals iedereen weet. Echter van uitstel komt er in dit geval geen afstel. Het jubileumfeest gaan wij houden medio april/mei Dit geeft ons de kans om de voorbereiding nog beter te doen als bij ons afgelastte feest. Wij willen proberen om bij het feest nog meer oud leden te betrekken. Dit laatste viel bij de voorbereiding van het afgelaste feest wat tegen. De exacte datum houden jullie nog te goed maar een mooi feest gaat het zeker worden. Best-end toernooi 18 juni 2015 Op 18 Juni 2015 willen we weer het seizoen afsluiten met ons wel bekende Best-End toernooi. Op deze avond willen wij onze kampioenen en promovenda eren. Prijswinnaars bekend maken en natuurlijk na een gezellig potje volleybal onder het genot van een drankje en een hapje onze sterke en minder sterke verhalen uitwisselen. De juiste tijdstippen krijgen jullie nog te horen via de mail of website. We verwachten weer een mooie opkomst dit jaar.

6 Herdenkingstocht Maurice. Wat begon als een kleinschalige herdenkingstocht voor onze jeugdleden, groeide uit tot een plaatselijke herdenkingstocht voor Maurice van Rossum. Toen via via het bestuur en de jeugdcommissie in de gaten kregen dat de tocht groter ging worden dan bedacht hebben wij snel moeten schakelen. Mede dankzij de snelle en goede medewerking van de gemeente Lopik kunnen wij terugkijken op een mooie maar ook zeker respectvolle tocht van de sporthal naar de plaats van het ongeval. Naar schatting rond de driehonderd mensen hebben meegelopen. Wat de tocht zeker bijzonder maakte, was het vele aantal mensen langs de kant van de weg. De tocht was voor velen buiten onze vereniging een mogelijkheid om Maurice te eren en te gedenken en hebben deze mogelijkheid hier voor aangegrepen. Velen waren erg dankbaar voor dit initiatief. Wij willen iedereen bedanken voor deze gedenkwaardige avond. Onze nieuwe wedstrijdsecretaris. Binnen onze vereniging hebben wij diverse vacatures open staan. De vacature die het snelst ingevuld moest worden was die van wedstrijdsecretaris. Immers zonder wedstrijdsecretaris kunnen er geen wedstrijden gespeeld worden. Onze nieuwe wedstrijdsecretaris (of moet ik zeggen wedstrijdsecretaresse) is Marte Brouwer uit dames 1. Wij zijn er erg blij mee dat Marte deze taak op zich wil nemen. Hulde hier voor. Wij willen Johan Balk bedanken voor alle jaren dat hij deze taak op zich heeft genomen. Johan is 15 jaar onze wedstrijdsecretaris geweest. In die tijd heeft hij veel veranderingen gezien. Van papieren formulieren die opgestuurd moeten worden tot digitale activiteiten. Johan was erg bedreven in zijn taken als wedstrijdsecretaris, hierdoor merkten we eigenlijk niet dat hij hier veel en goed mee bezig was. Deze kennis gaat hij nu dus overdragen aan Marte. Johan nogmaals bedankt voor al je inzet voor Univé-LVV.

7 Vacatures. Zoals hierboven vermeld staat hebben wij nog meer vacatures te vervullen. De vacatures waar we op kort termijn naar op zoek zijn staan hieronder. -Website beheerder. Beheren van onze prachtige website en eventueel de facebook pagina. Per Augustus 2015 hebben wij hier geen kandidaat meer voor. -Lid sponsorcommissie. De sponsorcommissie zoekt leden die actief adverteerders en sponsors willen zoeken voor onze vereniging. Ook het introduceren van onze nieuwe kledinglijn valt onder deze taak. -Lid jeugdcommissie. Door de grote aanwas van jeugdleden zoekt de jeugdcommissie actieve ouders en of leden om de toestroom goed te kunnen opvangen. En om onze jeugdleden een onvergetelijke volleybaljeugd te bezorgen. Heb je interesse om je nuttig te maken binnen onze vereniging maar staat jouw vacature hier niet bij, vraag aan het bestuur naar de mogelijkheden. Bezoek ook eens de website van onze hoofdsponsor!! Heb je informatie voor deze nieuwsbrief of wil je je aan of afmelden voor deze nieuwsbrief, stuur een mail naar

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com.

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com. LOGO? Februari 2015. In deze nieuwsbrief: Jaar!? Dringende oproep. Sponsoring van Univé-LVV. Wafeltoernooi groot succes. Verloop logo kwis. 18 April jubileum feest. Aanstormende kampioenen?? Nieuwe opzet

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN

MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN SPONSORPLAN MOGELIJKHEDEN VOOR SPONSOREN 1 INHOUD VOORWOORD... 3 SPONSORMOGELIJKHEDEN... 4 SPONSORPAKKET V... 5 SPONSORPAKKET O... 6 SPONSORPAKKET S... 7 SPONSORPAKKET T... 8 SPONSORPAKKET A... 9 LOSSE

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L

Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini niveau 3, team 1: kampioen!!!!! N I E U W S B R I E F A P R I L N I E U W S B R I E F A P R I L 2 0 1 6 De optimale mix tussen plezier en prestatie! Wordt de nieuwsbrief niet goed weergegeven? Bekijk dan de PDF Versie online! Mini niveau 3, team 2: kampioen!!!!! Mini

Nadere informatie

Stichting Volleybal Utrecht bestaat uit:

Stichting Volleybal Utrecht bestaat uit: Vacatures Stichting Volleybal Utrecht Stichting Volleybal Utrecht is in 2007 opgericht met als doelstelling volgens de statuten: het promoten van de volleybalsport in het algemeen en het organiseren van

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie:

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Februari 2016. In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Onze plaatselijke plusmarkt heeft een nieuwe sponsoractie bedacht.

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi

NIEUWSBRIEF. Einde seizoen. In deze editie oa. Beachklusdag. Summer Beachvolleybalcircuit. BeneVia Beachtoernooi NIEUWSBRIEF Hoeksche Waardse Volleybalvereniging BeneVia Mei 2017 Einde seizoen De laatste wedstrijden zijn gespeeld. De resultaten van het seizoen zijn als volgt: Heren 1-9e (22 wedstrijden - 51 punten)

Nadere informatie

Handbalvereniging HV Delta Sport

Handbalvereniging HV Delta Sport Handbalvereniging HV Delta Sport Sponsorbeleid 2015-2018 1. Algemeen Op 29 juni 1969 is handbalvereniging Delta Sport opgericht, in eerste instantie als handbalafdeling van sportvereniging Delta Sport.

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

INFORMATIE NIEUWE LEDEN

INFORMATIE NIEUWE LEDEN INFORMATIE NIEUWE LEDEN vv Volta Lelystad Datum : 23 november 2014 Versie : 1.0 Status : definitief Auteur(s) : Erik Rombout Inhoudsopgave 1. INLEIDING... 3 2. DE VERENIGING... 4 2.1 BESTUUR... 4 2.2 COMMISSIES...

Nadere informatie

Volleybalvereniging ADC

Volleybalvereniging ADC Volleybalvereniging ADC Sponsor promotie Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij voor iedereen een plaats willen bieden om te kunnen volleyballen.

Nadere informatie

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen

Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen Jaarverslag Technische Commissie (TC) seizoen 2015 2016. De samenstelling: De TC heeft het afgelopen seizoen uit de volgende leden bestaan: Niesko Veenker : Dames afdeling Koos van Delden: Jeugd en CMV.

Nadere informatie

Sponsorplan. Seizoen

Sponsorplan. Seizoen Sponsorplan Seizoen 2015-2016 Voorwoord Voor u ligt het sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen van 2015-2016. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna en de sponsormogelijkheden

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018

Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018 Algemeen Jaaroverzicht volleybalvereniging Jupiter 2018 Het bestuur Het bestuur van volleybalvereniging Jupiter bestaat op 31 december 2018 uit de volgende mensen: Voorzitter Secretaris Penningmeester

Nadere informatie

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen!

Agenda. Waarom Kalinko 2020? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko 2020? Kalinko 2020! Wat we niet gaan doen! 1 Agenda Waarom Kalinko? Hoe zijn we gekomen tot Kalinko? Kalinko! Wat we niet gaan doen! 2 Reageren op dit document? Mail naar voorzitter@.nl Vastgesteld door de algemene ledenvergadering op 10-09-2016

Nadere informatie

Voorwoord Sponsorcommissie

Voorwoord Sponsorcommissie Voorwoord Sponsorcommissie Voor u ligt het sponsorplan van handbalvereniging DTS 48 te Westwoud. In dit sponsorplan schetsen wij een profiel van onze handbalvereniging en geven we aan welke mogelijkheden

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Nieuwsbrief Seizoen 16-17

Nieuwsbrief Seizoen 16-17 Nieuwsbrief Seizoen 16-17 3 e jaargang nr 32 04 Juni 2017 De laatste toernooien zijn gespeeld en de competitie is afgerond en dan kan de balans worden opgemaakt en de resultaten bekeken. Ons eerste elftal

Nadere informatie

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING

Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Sponsorcommissie HATTEMER VOLLEYBAL VERENIGING Inhoudsopgave Blz. Voorwoord 3 Bestuursleden Sponsorcommissie 4 Sponsorpakketten 5 Overige Sponsor mogelijkheden 9 Teams seizoen 2012 2013 10 2 Voorwoord

Nadere informatie

een bloeiende vereniging

een bloeiende vereniging een bloeiende vereniging Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2013-2014? Wat zijn de plannen 2014-2015? Bijlage: resultaten 2013-2014 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

LOGO. In deze nieuwsbrief: Kerstgroet: Wafeltoernooi: December2014.

LOGO. In deze nieuwsbrief: Kerstgroet: Wafeltoernooi: December2014. LOGO December2014. In deze nieuwsbrief:?? Fijne feestdagen. Wafeltoernooi. Facebook pagina Univé-LVV. Nieuwe kleding voor Univé-LVV Univé-LVV ruimt op. Regiotoernooi recreanten met een spannend einde.

Nadere informatie

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure

hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure sponsor@hajraa.nl hajraa.nl facebook.com/hajraa twitter.com/hajraa youtube.com/hajraa instagram.com/hajraa Sponsor Brochure Introductie Al 60 jaar is de Eindhovense Studenten Volleybal Vereniging Hajraa

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

Best End seizoens-afsluiting

Best End seizoens-afsluiting Nummer 2-2019 In deze nieuwsbrief: Best End seizoen afsluiting 2018-2019. Teamindeling bijna rond. Koninklijke onderscheiding Henk Visee. Terug blik LVV Scholentoernooi. Inleveren wedstrijdkleding. Nog

Nadere informatie

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen

Sponsorpakket 2013/2015. V.V. Ruinen Sponsorpakket 2013/2015 V.V. Ruinen www.vvruinen.nl Waarom sponsor van V.V. Ruinen? V.V. Ruinen is opgericht op 13 mei 1931. Onze vereniging bestaat dus al ruim 80 jaar! Plezier in voetbal staat voorop.

Nadere informatie

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer

DKJO Nieuwsbrief. DKJO Nieuwsbrief. Leuke activiteiten in vooruitzicht!! Aanstormend talent op basisscholen. Jaargang 7, nummer Februari 2017 Jaargang 7, nummer 1.1617 Leuke activiteiten in vooruitzicht!! In dit nummer: Talent op basisscholen 1 Oliebollen-toernooi als vanouds Vacatures 2 2 is druk bezig met het organiseren van

Nadere informatie

Besteding van het sponsorgeld

Besteding van het sponsorgeld Wij zijn ASW, de voetbalvereniging in het hart van Waddinxveen. Wij zetten ons op sportief en sociaal-maatschappelijk niveau in voor onze leden. Ondertussen hebben wij 750 leden die zijn onderverdeeld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 3, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 3, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Mini/maxi

Nadere informatie

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring

Korfbalvereniging. Berkel-Enschot / Tilburg. Informatie Sponsoring Korfbalvereniging Berkel-Enschot / Tilburg Informatie Sponsoring 1 Inhoudsopgave 1. Inleiding 3 2. OJC 98, een bruisende vereniging 3 2.1 Historie 3 2.2 Competitie 3 2.3 Accommodatie 4 2.4 Organisatie

Nadere informatie

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport

Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Sponsor gids voetbalclub Zeeland Sport Geachte lezer, Zeeland Sport is op zoek naar nieuwe sponsors die samen met de club een mooi, nieuw seizoen tegemoet willen gaan. Uw sponsoring zal niet onopgemerkt

Nadere informatie

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes

Jeugd B ( 14-17 jaar) Meisjes Sponsorplan Voor u ligt het Sponsorplan van A.V.V. Merna voor het seizoen 2013-2014. In dit plan wordt inzicht verstrekt in de activiteiten van A.V.V. Merna, en de sponsormogelijkheden voor regionale bedrijven.

Nadere informatie

Nog meer kampioenen!!!

Nog meer kampioenen!!! Jaargang 3, nummer 9 Nog meer kampioenen!!! 17 mei 2017 De vereniging Rotterdam Basketbal, Forward Lease Rotterdam Basketbal en F. Breeman BMW Rotterdam Basketbal zijn te vinden op Konden we in de nieuwsbrief

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE PRO OS USV

SPONSORBROCHURE PRO OS USV SPONSORBROCHURE PRO OS T USV INTRODUCTIE INFOMANUAL // USV Protos is dé studentenvolleybalvereniging van Utrecht. De vereniging bestaat sinds 1957 en neemt deel aan de officiële competitie van de Nederlandse

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van MHC Soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel

Het bestuur wenst iedereen fijne feestdagen en een. sportieve 2 e helft van het seizoen. Van de bestuurstafel Nieuwsbrief Nummer 19 Datum: 14 december 2012 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Van de bestuurstafel Er zijn nieuwe netten, dat blijkt nog even wennen. Als we elkaar helpen, is iedereen het opzetten

Nadere informatie

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl

Sponsor Hand-out vcblox.sportlinkclubsites.nl Sponsor Hand-out 2017-2021 Sponsor@vcblox.nl vcblox.sportlinkclubsites.nl +31640850963 Inleiding In deze sponsor hand-out zie je wat de mogelijkheden zijn om onze club te sponsoren. We hebben enkele standaardpakketten

Nadere informatie

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie.

Kampioenen... Meiden van Jeugd MB1, van harte gefeliciteerd met het Kampioenschap 2015. We zijn trots op jullie. Flyer nr. 18 1 13 e Jaargang nummer 18 Verschijnt 2x per maand 24-04-2015 Voorzitter: Gert van Kalsbeek Tel: 5282065 e-mail: gertvankalsbeek@gmail.com Penningmeester en Secretariaat: Rene Akerboom Tel:

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30

Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 Nieuwsbrief Volant 90, nummer 30 TEAM 1 en TEAM 3 kampioen Zie standen en foto s verder op in deze nieuwsbrief Activiteitenkalender 2 e deel van het seizoen 2013-2014 Als bijlage bij deze nieuwsbrief vind

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Beleidsplan Cito Zeist. Augustus 2013 juli 2017.

Beleidsplan Cito Zeist. Augustus 2013 juli 2017. Beleidsplan Cito Zeist Augustus 2013 juli 2017. Inhoud 1. Interne uitgangspunten 2. Externe uitgangspunten 3. Visie 4. Doelstellingen 5. Activiteitenplan 2013/2014 Interne uitgangspunten 1. H1 & H2 zijn

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen.

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen. MEISJES E2 KAMPIOEN ZAALSEIZOEN 2016/2017... Het traditionele rondje door Hengevelde kon natuurlijk niet uitblijven en zo werden de kampioenen rondgereden in versierde auto's. Tot slot mochten de meiden

Nadere informatie

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar

Heb je nog leuke foto s voor de niewsbrief of website? Stuur deze dan met een korte beschrijving naar TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, februari 2017 Beste jeugdleden van TVC Breda, De winter is ver voorbij, de feestneus kan uit de kast. Bij TVC is dit het moment om te gaan denken aan het volgende seizoen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Uitslagen openingsdag 6 september

Uitslagen openingsdag 6 september Volleybalvereniging Clam Dycke Nieuwsbrief 8 september 2015 Wat een geslaagde Openingsdag afgelopen zondag in het Trias, waar 10 Clam Dycke teams hun eerste partijtjes speelden in het kader van de voorbereiding

Nadere informatie

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude

Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Jaarverslag afdeling Voetbal SV Spaarnwoude Seizoen 2017-2018 Het voetbalseizoen 2017-2018 is afgesloten en in de voorbereiding naar de start van het nieuwe seizoen valt o.a. het maken van een jaarverslag.

Nadere informatie

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI

Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Teamnaam: Contactpersoon: 39 ste BLAUW WIT STRAATVOLLEYBALTOERNOOI Vrijdag 29 mei 2015 Volleybalvereniging Blauw Wit Oldebroek Bakkerij Jonker Blauw Wit is opgericht in 1962 en is een van de twee volleybalverenigingen

Nadere informatie

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..

Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen.. In deze nieuwsbrief Bouwcommissie 1 Resultaat Rabo Clubkas Campagne.2 Interne competitie 2015...2 Panta Rhei Open 2015..3 Kidstennis..4 High Tea...4 Wintertrainingen..5 Bouwcommissie Beste leden, Na onze

Nadere informatie

editie 7, september 2016

editie 7, september 2016 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT

NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT NIEUWSBRIEF JEUGD MAART APRIL 18 VAN DE VOORZITTER VINCENT De periode tot aan de zomervakantie zal worden ingevuld met o.a. de trainingen, externe toernooien, de clubkampioenschappen, een ouder-kind toernooi

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2017

Nieuwsbrief September 2017 Nieuwsbrief September 2017 Beste leden, Begin september zijn we weer begonnen aan het nieuwe volleybalseizoen 2017-18, die we weer met frisse moed aanvliegen. We willen jullie graag via deze nieuwsbrief

Nadere informatie

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden

Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsormap Mixed Hockey Club Leeuwarden Mixed Hockey Club Leeuwarden Sponsoren bij de Mixed Hockey Club Leeuwarden. Dat is zakelijk en sportief scoren! MHCL is in de loop der jaren uitgegroeid naar een

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging. Vorig jaar hebben we al een pilot gedraaid met een nieuwsbrief en deze is goed bevallen waardoor we vanaf heden 3x per jaar een nieuwsbrief

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14

Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Nieuwsbrief maart 2015 Editie 14 Van het bestuur De winterstop zit er op, de meeste elftallen beginnen of zijn weer begonnen met voetballen. Het eerste elftal heeft een klinkende overwinning behaald in

Nadere informatie

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen

om iedereen mee te laten spelen, hebben we sponsors nodig die mee willen doen speel mee. doe mee. ONZE HUIDIGE SPONSOREN inhoud voorwoord sponsor mogelijkheden evenementen kalender vrienden van mhc soest algemene voorwaarden contactgegevens om iedereen mee te laten spelen, hebben

Nadere informatie

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten!

Jaarplan Kalinko 2015-2016. Tijd om te oogsten! : Tijd om te oogsten! Waarom dit jaarplan? Waar willen we ook alweer naartoe? Wat zijn resultaten 2014-2015? Wat zijn de plannen 2015-2016? Bijlage: resultaten 2014-2015 in detail Waarom dit jaarplan?

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap.

Volleybalvereniging. Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. Volleybalvereniging Als sponsor van volleybalvereniging ADC bent u in goed gezelschap. www.adc-stein.nl Onze voorzitter aan het woord. ADC is een vereniging met een professionele uitstraling, waarin wij

Nadere informatie

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt!

VOORWOORD. Lees verder en ontdek of ook u bij onze club wilt, zodat we samen kunnen doorbouwen aan de mooiste sport van Oeffelt! PROPOSITIE VC-ARGOS VOORWOORD Ambitieus, dat zijn we bij Volleybal Club Argos. Al bijna 40 jaar stellen we onszelf tot doel om volleybal in Oeffelt voor iedereen mogelijk te maken. Inmiddels zijn we er

Nadere informatie

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden,

Herfsttoernooi. Extra najaarslessen. Grote Clubactie. Vacature voorzitter. Nieuwsbrief, Oktober Beste leden, Nieuwsbrief, Oktober 2018 Beste leden, Met een prachtige zomer laten we een geslaagd zonnig seizoen weer achter ons. De herfst laat zich zien in de natuur en hoe mooi is het dat wij op onze club hier gewoon

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 4, Nr. 10 December 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland

Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Sponsorbrochure vv Kethel Spaland Introductie vv Kethel-Spaland vv Kethel Spaland is in de zomer van 2013 ontstaan uit een fusie tussen VVK 68 en SC Spaland. De nieuwe vereniging heeft 900 leden waarvan

Nadere informatie

Sponsorpakketten en prijzen

Sponsorpakketten en prijzen Sponsorpakketten en prijzen Pakket 1: Wedstrijdbal * Naamsvermelding op poster bij tribune-ingang en spelers-ingang (in kleur op A3 formaat) * Plaatsing van de logo op de website in de week voorafgaand

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3

De Noordooster. Van de voorzitter. Ledenaantallen. Het WSV-bestuur. De Noordooster Maart 2016 Editie 3 De Noordooster Van de voorzitter Het seizoen 2015-2016 is al weer over de helft en de tijd vliegt voorbij. Van de plannen die wij in de ALV van 2014 op tafel hebben gelegd wordt steeds meer gerealiseerd.

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 2 MEI 2016 Aan alle ouders/verzorgers en kinderen van de miniafdeling, Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Vorige

Nadere informatie

Deelname formulier dames

Deelname formulier dames Deelname formulier dames Roois Beachsoccer - Pinksterweekend zondag en maandag 24 & 25 mei 2015 Deelname formulier dames Roois Beachsoccer evenement Gedurende het pinksterweekend, zaterdag, zondag en maandag

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Eerste sponsoravond is een feit!

Eerste sponsoravond is een feit! Subscribe Share Past Issues Tra Voor jullie ligt alweer een nieuwe nieuwsbrief. Je zou deze nieuwsbrief een special kunnen noemen. We zijn goed bezig binnen de club, we worden steeds professioneler. Daarbij

Nadere informatie

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR

ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR ZUIDERDUIN TOERNOOI HOOFDSPONSOR Voorwoord Beste voetballers, coaches en supporters, Van harte welkom op alweer het zede Zuiderduintoernooi bij V.V. Egmondia. Sinds dit jaar is het speelschema van het

Nadere informatie

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt.

Geen opmerkingen, worden definitief gemaakt. Notulen ledenvergadering WIJHKO 28 mei 2015 Aanwezig: 35 leden inclusief bestuur. Afwezig: Henny vanuit het bestuur en een aantal leden. Opening Moniek opent de vergadering Notulen vorige vergadering Geen

Nadere informatie

Sponsorbrochure. versie 2011.1

Sponsorbrochure. versie 2011.1 Sponsorbrochure versie 2011.1 Inhoudsopgave 1. Inleiding.............................................................3 2. Vereniging..........................................................3 2.1. Historie...........................................................3

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping.

En inmiddels is het voorjaar begonnen en nadert de volleybalcompetitie zijn ontknoping. Hallo allemaal! De laatste wedstrijden van het jaar zijn gespeeld. En het goede nieuws is: er zijn teams kampioen geworden. Zij worden in dit clubblad uiteraard in het zonnetje gezet. Maar er is ook een

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers,

VAN DE VOORZITTER. Beste Kinderdijkers, VAN DE VOORZITTER Beste Kinderdijkers, Afgelopen zaterdag was een mooie dag voor C.K.C. Kinderdijk. Kinderdijk 2 werd kampioen door te winnen van RWA. Een mooie prestatie en daar zijn we als club natuurlijk

Nadere informatie

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l INSCHRIJFFORMULIER Naam :...... M / V * Adres :.... Postcode :.... Woonplaats:..... Telefoon :. Mobiel:..... E-mail adres (1) :... E-mail adres (2) :... Geboortedatum :... Trainingsgroep :.. Comp.: J /

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: November

De Babbeltjes. Maand: November De Babbeltjes Maand: November Video actie Ben jij een echte balkunstenaar? Of heb jij een mooie korfbal actie? Doe dan nu mee met de video actie! Maak een filmpje van jouw truc of actie en stuur deze op

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub.

Wij zetten uw sponsorbijdragen daarom in voor het behoud en de verbetering van de kwaliteit van de gehele hockeyclub. Hockeyclub Gemert is een sportieve, bruisende en gezellige club die het afgelopen jaar enorm is gegroeid. Met actieve bestuursleden, commissies en vele vrijwilligers creëren we een sfeer die hieraan bijdraagt.

Nadere informatie

Sponsorplan OACN 2012 2013

Sponsorplan OACN 2012 2013 Sponsorplan OACN 2012 2013 INHOUDSOPGAVE 1. DE VERENIGING EN HAAR HISTORIE... 3 1. DE VERENIGING... 3 2. DE TOEKOMST... 3 2. SPONSORING... 5 1. WAAROM OACN?... 5 2. SOORTEN SPONSORING... 5 3. WAAR HEEFT

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2019

Nieuwsbrief maart 2019 Nieuwsbrief maart 2019 Beste leden, Het seizoen zit er bijna op en voor vele teams staat er tijdens de laatste wedstrijden nog veel op het spel. Teams die strijden op kampioenschap of PD plekken om promotie,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

Volleybalvereniging AMstelveen

Volleybalvereniging AMstelveen Nieuwsbrief Jaargang: 3, Nr. 20-2 Mei 2014 De Nieuwsbrief verschijnt elke 2 weken en wordt gestuurd naar (jeugd)leden die competitie spelen en ouders van jeugdleden. Wil je deze Nieuwsbrief ook ontvangen

Nadere informatie

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018

Promotiepakketten. FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard. 7 & 8 juli 2018 Promotiepakketten FCV Beachvolleybaltoernooi Valkenswaard 7 & 8 juli 2018 www.beachvolleyvalkenswaard.nl https://www.facebook.com/beachvolleyvalkenswaard/ Beste ondernemer, SAMEN SCOREN Voor u ligt de

Nadere informatie