Best End seizoens-afsluiting

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Best End seizoens-afsluiting"

Transcriptie

1 Nummer In deze nieuwsbrief: Best End seizoen afsluiting Teamindeling bijna rond. Koninklijke onderscheiding Henk Visee. Terug blik LVV Scholentoernooi. Inleveren wedstrijdkleding. Nog Harder SponsorKliks. Evaluatie enquêtes. Best End seizoens-afsluiting Op 15 juni 2019 houden we ons jaarlijkse Best End seizoen afsluiting. Op dit Best End gaan we verenigingsbreed een gezellige middag en avond beleven. We gaan lekker volleyballen, lekker eten, we eren onze vrijwilligers en bejubelen onze kampioenen. Dit jaar hebben wij het volgende programma bedacht voor jullie. Van 16:00 tot 18:00 uur is er ouder/kind volleybal voor onze C jeugd en al onze mini s op het ene veld. Daag je vader of moeder uit om te komen volleyballen en heb samen plezier in het veld. Durft je vader of moeder niet, of hebben ze onbegrijpelijk geen zin, geef dan op dat je zonder ouder komt. Aanmelden op de website via de link onderaan dit bericht. Op het andere veld gaan we ook lekker volleyballen van 16:00 tot 18:00, met de A, B jeugd, senioren en recreanten op kleine veldjes. Bij dit toernooitje gaat het om de gezelligheid en sfeer. Met teams van vier tegen vier gaan we heerlijk onze volleybal vaardigheden testen door tegen elkaar te spelen. Graag aanmelden op de website via onderstaande link, zodat we vooraf een teamindeling en speelrooster kunnen maken. Rond de klok van 18:00 steken we de BBQ aan en openen we een eenvoudig, maar overheerlijk buffet voor jullie. Tegen betaling van een kleine vergoeding kun jullie en de ouders van onze jeugd leden heerlijk mee eten. Wij vragen 2.50 euro per mini/c lid en 5 euro per volwassene, B of A jeugd. We zetten de BBQ pas s avonds weer uit als alles op is (drankjes zijn voor eigen rekening verkrijgbaar aan de bar). Meld je apart aan voor het eten op de website via de link onderaan dit bericht. Om ongeveer 18:30 zullen wij onze grootse kampioenen toejuichen en eren. Zij zullen dan ook een mooie toespraak en een blinkende medaille ontvangen als aandenken aan dit kampioenschap. Na deze huldiging zullen we onze vrijwilligers in het zonnetje zetten, en ze een leuke attentie aanbieden als bedankje voor de hulp dit afgelopen seizoen. De avond gaan we vullen met een lekker muziekje. Tijdens dit muziekje kunnen we al onze avonturen van dit afgelopen seizoen delen met andere volleybalvrienden. Tevens kunnen we onze vakantieplannen met iedereen delen onder het genot van een hapje en drankje. Kortom, we gaan er weer een gezellige doldwaze avond van maken. Zet de datum dus vast in je agenda en kom lekker eten, volleyballen en feesten op deze 15 e juni, in de Schouw. Meld je HIER aan voor het volleyballen en/of het eten. Of kijk op onze website

2 Teamindeling bijna rond. Zoals jullie gemerkt hebben duurt de vorming van de nieuwe teams, iets langer dan normaal. Het is dit jaar dan ook een enorm lastige puzzel. Wij hopen om jullie deze week de teamindeling mondeling door te geven, hierna zal hij ook nog per mail verstuurd worden. Over de teamindeling van de recreanten wordt op dit moment zwaar overleg gepleegd en wordt op termijn bekend gemaakt door de nieuwe recreantencommissie. Wij hopen op jullie begrip en bedanken jullie voor het geduld. Bedankt. Koninklijke onderscheiding voor Henk Visee! Onze penningmeester, Henk Visee, zet zich al vele jaren in voor onze vereniging. Binnen onze vereniging heeft hij al vele functies gehad in de afgelopen 40 jaar. Ook op ander maatschappelijk vlak zet hij zich vrijwillig in voor diverse instanties. Deze grote inzet van onze huidige penningmeester, is ook onze koning niet ontgaan en heeft onze burgemeester hierover ingelicht. Op 26 april j.l. is Henk namens onze koning onderscheiden hier voor. Onder valse voorwendselen werd Henk naar de Schouw gelokt, alwaar onze burgemeester hem op stond te wachten. Na een mooie toespraak en onder het oog van vele genodigden kreeg Henk zijn decoratie opgespeld dat vergezeld gaat bij deze benoeming tot Lid van De Orde van Oranje Nassau. Namens de gehele vereniging; Gefeliciteerd Henk met deze mooie onderscheiding.

3 Terugblik Univé-LVV scholentoernooi. Op 10 april 2019 hebben wij weer ons jaarlijkse scholentoernooi georganiseerd. s Middags streden de groepen 3,4 en 5 voor de Univé-LVV bokaal. s avonds streden de groepen 6,7 en 8 om de felbegeerde Univé-LVV bokaal. In totaal streden er zo n 35 teams op deze dag tegen elkaar. Wij hopen dat we zo de volleybal sport onder deze kinderen aan de aandacht hebben weten te brengen. In ieder geval heb ik veel enthousiaste deelnemers gezien. Wij willen vooral onze dank uitspreken naar alle (jeugd)leden die hebben geholpen bij het verloop van dit toernooi. Zonder hen zou het zeker niet zo n succes kunnen worden. Wij hopen dat jullie volgend jaar weer willen helpen bij dit jaarlijkse festijn.. Inleveren wedstrijdkleding en spelerskaarten!!! Ondertussen is het wedstrijdseizoen helaas alweer afgelopen. Tijd om de wedstrijdkleding en spelerskaarten weer in te leveren. Wij willen de wedstrijdkleding graag weer per tas terug krijgen, zodat wij deze kunnen controleren en in het volgende seizoen weer her te verdelen. Lever de tas, gewassen, in bij Rob, Sacha of Petra. Je kunt ook een mailtje sturen naar nieuwsbrieflvv@outlook.com. De tas halen we dan op een afgesproken tijdstip bij je op. Heb je opmerkingen of klachten over jouw shirt afgelopen jaar, of is je maat niet meer goed? Geef dit dan door aan dit zelfde mailadres. De mapjes met spelerskaarten,die de coaches hebben, willen we ook uiteraard weer terug hebben om volgend jaar weer te gebruiken. Deze inleveren bij bovenstaande personen s.v.p. Sommige senioren hebben hun wedstrijdkleding thuis liggen. Als je stopt bij onze vereniging, wil je deze kleding dan gewassen inleveren. Deze kleding is eigendom van de vereniging en gebruiken wij weer voor nieuwe team leden. Als je deze kleding niet inlevert komen we kleding te kort doordat een kleding set voor 1 team uit twaalf gesponsorde tenues bestaat. Wij rekenen op jullie hulp en hopen zo iedereen volgend seizoen weer aan een mooi kampioens-tenue te helpen. Kortom, Lever deze kleding en kaarten in!!!!

4 Nog Harder Ondertussen is het al bijna een mooie traditie aan het worden bij onze volleybal vereniging. Het helpen bij het Nog Harder evenement. Bij dit schitterende feest helpen wij al meerdere jaren achtereen mee, met het klaarmaken en verkopen van eten en drinken op de vrijdagavond, de gezelligste avond van het feest. Als dank voor deze hulp ontvangen wij van de organisatie een mooi bedrag in onze clubkas. Dit jaar is het festijn op 02 augustus Houdt deze datum dus vrij in je agenda. In de vorige jaren hielpen wij mee van 17:00 uur tot 02:00 uur mee. Ik verwacht dat deze tijden dit jaar gelijk zijn. Om 21:00 wisselen we dan meestal van werkplek of dienst. Als we met ruim voldoende zijn, kunnen we de diensten delen, waardoor de avond voor een ieder minder lang is. Vaak is het ook mogelijk om je dienst te eindigen of te beginnen om 21:00 uur. Wil je dit jaar meehelpen? En heb je dat nog niet via de enquête gedaan Geef je op via dit mailadres: Meehelpen kan vanaf 16 jaar of ouder. Elk jaar is het weer super gezellig om met elkaar hierbij aanwezig te zijn en het is een unieke ervaring. Ook ouders van onze jeugdleden zijn zeer welkom om hierbij te helpen. Ervaar de gezelligheid van onze vereniging eens van een andere kant. Kortom, help ons helpen en beleef een unieke avond op 02 augustus 2019 bij Nog Harder. Evaluatie vereniging enquête Voor onze recreanten was het al een jaarlijks terugkerend ritueel, voor onze andere leden het begin van een jaarlijks terugkerend ritueel. Het invullen van een enquête. Dit jaar een persoonlijke en een anonieme vereniging enquête. In dit blokje blikken wij terug op deze enquêtes. Uiteraard heb ik in deze evaluatie, persoonlijke antwoorden achterwege gelaten. In totaal hebben 38 leden de anonieme enquête ingevuld. Niet heel veel, maar wel genoeg om een indicatie te krijgen van jullie gedachten. Vraag 1 : wie vult de enquête in? 2:Wat vinden jullie van de sfeer op de thuis dagen?

5 3: Hoe kunnen we deze dagen nog gezelliger maken? Op deze vraag kregen we voornamelijk antwoorden, zoals: Meer gezelligheid buiten de zaal, een muziekje en activiteiten naast het volleybal organiseren. 4: Heb je aanmerkingen over de sportzaal? Bij deze vraag kwam het meest naar voren dat de temperatuur regeling niet optimaal is. Ook kregen we diverse antwoorden dat onze materialen voor verbetering vatbaar zijn en de zaal hier en daar er een beetje veroudert uit ziet. Jullie punten hebben wij doorgegeven aan het management van de Schouw. 5: Wat kan er beter bij het horeca gedeelte van de Schouw? Op deze vraag hebben we vele antwoorden gekregen met tips om het bar gedeelte gezelliger aan te kleden. Ook de service achter de bar zou in de toekomst beter kunnen volgens jullie. Vele punten die hier genoemd werden, staan al in het plan van de Schouw zelf om de dienstverlening te verbeteren en de bar gezelliger en praktischer te maken. Ook jullie antwoorden op deze vraag hebben wij doorgenomen met het management van de Schouw. 6:Bent u van plan volgend jaar op onze thuisdagen gebruik te maken van het eten dat wij aanbieden via de Schouw? 7:De volgende vragen gingen over deze nieuwsbrief. Tips voor verbetering werden weinig gegeven, enkelen zouden bijvoorbeeld ook wedstrijdverslagen willen zien in deze nieuwsbrief.

6 8: De volgende vragen gingen over onze website. Hierin kwam naar voren dat hij best actueel is en ook redelijk bezocht. Echter de namen van de teamleden en de teamfoto s zijn niet actueel genoeg. Dit komt door de nieuwe wet op de privacy die dit seizoen is ingegaan. Vanwege deze wet zijn wij afgelopen seizoen, terughoudend geweest met het plaatsen van deze informatie. Komend seizoen zullen we dit weer gaan verbeteren. 9: Hoe belanrijk vinden wij Facebook? Het merendeel is van mening dat we geen Facebook pagina hoeven bij te houden. Als we hem dan toch bijhouden, wil men er vooral activiteiten en wedstrijdverslagen op terug zien. Verder is men tevreden over de communicatie zoals hij nu is. Als verder alternatief wordt WhatsApp en Instagram een aantal maal genoemd. WhatsApp wordt natuurlijk al veel gebruikt door de teams zelf en over Instagram zullen we gaan nadenken of hier iets mee te doen is.. 10: Organiseren wij genoeg activiteiten? Volgens het merendeel van jullie wel. Bij de vraag wat jullie nog als activiteit missen worden vele suggesties gegeven. Deze suggesties hebben we doorgegeven aan de activiteiten commissie. Een aantal van deze suggesties zullen dan ook al komend seizoen op de agenda komen te staan. Bedankt voor het meedenken! 11:Wanneer kunnen we het beste, het Best End spektakel organiseren? Zie hier naast het antwoord. Nogmaals bedankt voor het invullen van de enquêtes, we hebben zeer waardevolle informatie van jullie mogen krijgen om mee verder te werken aankomend seizoen. Vele mensen hebben ook aangegeven dat ze wat voor onze vereniging willen doen. Volgend seizoen rekenen we weer op jullie hulp.

7 SponsorKliks. Al enige tijd hebben wij onze vereniging aangemeld bij SponsorKliks. In de praktijk wordt hier helaas nog niet veel gebruik van gemaakt. Ik zou zeggen probeer het eens uit en bekijk hoeveel het oplevert voor onze clubkas. Zeker bij grote aankopen kan dit aardig oplopen, maar vele kleine bedragen maken ook een mooi bedrag. Hoe werkt SponsorKliks? Bovenaan deze nieuwsbrief zie je het SponsorKliks logo, deze staat ook op de website. Als je hier op klikt kom je in onze SponsorKliks omgeving. Tevens bestaat er sinds kort een speciale app voor Android en Apple, te vinden in de Play store of de Apple app store. Als je via deze manier spullen besteld bij jouw favoriete webshop, betaal je evenveel, maar krijgen wij als vereniging geld om weer leuke dingen van te doen. Kijk snel welke winkels er bij zijn aangesloten. Het zal je verbazen hoeveel dat er zijn. Hieronder een overzicht van de bedragen die we al ontvangen hebben. Zoals je ziet, zeker de moeite waard, zeker als we met zijn allen sparen.

8 Agenda: Best End slotdag. Nog Harder truckfestival. Univé-LVV 55 jaar. Data onder voorbehoud van veranderingen

9 Over Univé-winkel Lopik Vanouds heeft Univé Leksprong een winkel in Lopik. Midden in het centrum van Lopik staan onze medewerkers dagelijks voor u klaar om u te verzekeren van een zorgeloze toekomst. Loop gerust eens binnen. U kunt bij ons terecht voor alle particuliere- en zakelijke verzekeringen, uw zorgverzekering en hypotheekadvies. Bezoek de website van onze hoofdsponsor eens!! Of loop gewoon even binnen bij het kantoor op de Wielsekade nr. 8 achter de fietsenmaker.

10 Of kijk ook eens naar onze andere sponsors. Timmer en klusbedrijf Erik de Jong Timmerbedr. Kwareno Heb je informatie voor deze nieuwsbrief of wil je je aan of afmelden voor deze nieuwsbrief, stuur een mail naar

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015.

In deze nieuwsbrief: Van het bestuur: Begin van het seizoen: Augustus 2015. Augustus 2015. In deze nieuwsbrief: Van het bestuur. Begin van het seizoen. Trainingstijden dit seizoen. Twee keer trainen. Gezocht: Website beheerder.!!!!! Kleding perikelen.(nieuwe pasavond op 2 en 3

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015.

In deze nieuwsbrief: Uitnodiging ledenvergadering!!! 17 november 2015. Oktober 2015. Oktober 2015. In deze nieuwsbrief: Uitnodiging algemene ledenvergadering. Jubileumfeest. Nieuwe kleding. Sponsoring. Opmerking. Zaalwacht. Uitnodiging ledenvergadering!!! Wie kent hem niet, de welbekende

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015.

In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter: December 2015. December 2015. In deze nieuwsbrief: Van de voorzitter. Terugblik sponsordag. Sponsor JC2, JB1 en recreant dames? Wafeltoernooi. Inzameling oude Univé kleding. Evaluatie jeugdbeleidsplan Nieuwjaars BBQ

Nadere informatie

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie:

Februari In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Februari 2016. In deze nieuwsbrief: Plus sponsoractie. Regiotoernooi 5 maart. Introducee, neem hem mee! Sponsornieuws. Plus sponsoractie: Onze plaatselijke plusmarkt heeft een nieuwe sponsoractie bedacht.

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015.

In deze nieuwsbrief: Jeugdkampioenen van Univé-LVV. Mei 2015. Mei 2015. In deze nieuwsbrief: Twee jeugdkampioenen. Recreanten Dames wervelend van start. Heren teams zakken door het ijs. LVV-Beach een feit. Sponsoring van Univé-LVV. Bekendmaking logo. Jubileum verschoven

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie

Vanuit de technische commissie DE NIEUWSBRIEF VAN AMERSFOORT NOORD. Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie. 2. Vanuit de jeugdcommissie ON DE NIEUWSBRIEF VAN DE GEZELLIGSTE VERENIGING VAN AMERSFOORT NOORD EN OMSTREKEN Inhoud: 1. Vanuit de technische commissie 2. Vanuit de jeugdcommissie a. Trainers bedankt b. Hoe gaan we met elkaar om

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 3, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data December 5 wel jeugdtraining geen seniorentraining! 12 trekking Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4.

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4. NIEUWSBRIEF Nummer 48, 06 april 2019 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1/2 Jaarkalender Belangrijke data 3 Barbezetting 13 April 3 Oproep 3 Jij komt toch ook 4 Van het bestuur Het einde van het seizoen is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl

NIEUWSBRIEF. November 2014. Inhoud. Algemeen. jeugdvoorzitter@wvwweurt.nl NIEUWSBRIEF November 2014 Inhoud Algemeen Huidige stand teams Activiteiten op de planning De Hunt Zaalvoetbaltoernooi Zaaltraining Activiteiten terugblik Penaltybokaal Grote Clubactie Aandachtspunten Introductie

Nadere informatie

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data

Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Belangrijke Data Oktober 13 nieuwe wedstrijdshirts D1 en CMV 15 start verkoop Grote Club Actie

Nadere informatie

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang

Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang Nieuwsbrief NR. 3 Jaargang 13 2018 Voor-inschrijving Supporter van Schoon Vrijwilliger worden? Verhoging in 2019 Website en Facebook Wet AVG STICHTING VIERDAAGSE GOIRLE Emmastraat 48 5051 LN Goirle info@vierdaagsegoirle.nl

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Inhoud Aan de leden Van het bestuur

Inhoud Aan de leden Van het bestuur Inhoud Aan de leden Van het bestuur Jaargang 9 Nummer 2 AAN ONZE LEDEN.. Beste vrienden van GSM, Woord vanuit het Bestuur TV GSM sponsoren Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de ontwikkelingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers

Nieuwsbrief 20 7 juli 2015. Aan alle ouders, verzorgers Nieuwsbrief 20 7 juli 2015 Aan alle ouders, verzorgers In deze nieuwsbrief: - Opbrengst doekoe actie - Luizenzakken niet meer op school - Schoonmaakavond - Zwemmen groep 3/4 - Laatste schooldagen - Eerste

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11

NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 NIEUWSBRIEF MHCW 2017 nr. 11 In deze nieuwsbrief onder andere: Uitnodiging nieuwjaarsborrel; Nieuwe secretaris, even voorstellen; Penningmeester gezocht; Lustrumcommissie gevuld. Agenda 9 januari start

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Nieuwsbrief MTC december 2014

Nieuwsbrief MTC december 2014 Nieuwsbrief MTC december 2014 Afscheid van een tennisvriend Op 8 december 2014 is helaas veel te vroeg, ons sympathieke en altijd vrolijke tennislid Fred Koster overleden. Wij bewaren mooie herinneringen

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 4 21 MAART 2018 Beste ouders/verzorgers, Deze nieuwsbrief heeft wat langer op zich laten wachten dan u van ons gewend bent. Hij staat weer vol met allerlei interessante

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015

Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen. .. Agenda. Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Jaargang 6: nummer 19 09-07-2015 Redactie: Lieke Akkermans/Petra Janssen.. Agenda 14 juli Musical, 19.30 uur in Overloon 15 juli Wisselochtend 16 juli Campingdag Picknick en ouderbedankactiviteit, 17.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013

Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Nieuwsbrief HCOIJ, nummer 10, december 2013 Voor iedereen die ons een warm hart toedraagt. Hier is de tiende nieuwsbrief van HCOIJ, de laatste van 2013. Boordevol leuke nieuwtjes, foto s, mededelingen

Nadere informatie

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers,

FEBRUARI 2014. Activiteiten De komende maanden is er weer van alles te doen bij Unitas 63: Beste Unitassers, Beste Unitassers, FEBRUARI 2014 Met deze nieuwsbrief willen we jullie op de hoogte houden van wat er speelt binnen Unitas 63. Wil je reageren of heb je zelf iets voor de nieuwsbrief, mail dan naar publicrelations@unitas63.nl.

Nadere informatie

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014

Opening bibliotheek. Agenda. 12 december 2014 12 december 2014 Opening bibliotheek Vorige week vrijdag is de bibliotheek in It Bynt geopend door Sinterklaas. Sinterklaas was speciaal wat langer op school gebleven om de openingshandeling te kunnen

Nadere informatie

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017

ATLANTIS NIEUWS - EDITIE /2017 ATLANTIS NIEUWS - EDITIE 1-2016/2017 VOORWOORD Het nieuwe seizoen is weer van start gegaan. Iedereen is weer hard aan het trainen en de eerste wedstrijden zijn al geweest. We willen natuurlijk dit jaar

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Indien je input hebt mag je deze altijd delen met Joukje Deinum. Dames 5. Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de laatste nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging van dit speelseizoen. Het seizoen hebben we afgesloten met een knal feest georganiseerd door onze heren 1 waar heel RIO bij aanwezig

Nadere informatie

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen

1. Inleiding. 2. Terugblikken. In deze nieuwsbrief 1 Inleiding. Nummer 1 Seizoen Nummer 1 Seizoen 2015-2016 2015-2016-1 In deze nieuwsbrief 1 Inleiding 2 Terugblikken 3 Pupillen van de week 4 Agenda 5 Afspraken 6 Competitie CMV 7 Weetjes 8 Overig nieuws 9 Digitale info 10 Voor de ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Grote Club Actie 6. TC 7. Notulen ALV 8. Sponsorcommissie 9. Overige zaken Nieuwsbrief Nr. 2, 2016/2017

Nadere informatie

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko.

Reglement Jeugd. Volleybal vereniging Wijhko. Reglement Jeugd Volleybal vereniging Wijhko. In dit reglement: Algemene regels Wedstrijden spelen Training of wedstrijd afzeggen Activiteiten voor de jeugd Positief Coachen Algemene Regels Vervoer Bij

Nadere informatie

Beste leden en ouders,

Beste leden en ouders, Beste leden en ouders, Middels de korte nieuwsflitsen willen wij als bestuur jullie regelmatig op de hoogte brengen van wat er speelt in onze vereniging. Belangrijke en soms ook minder belangrijke, maar

Nadere informatie

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren

Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Nieuwsbrief 4 - April 2015 In dit nummer: Clubkampioenschappen TOZ Jeugd en Senioren Commissieleden gezocht! Veranderingen rondom training Baanbezetting Instructie Verantwoord Alcohol schenken (IVA) Verslag

Nadere informatie

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning

Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning 1964-2015 Onderscheiden met de Koninklijke Erepenning De Time Out is het clubblad van S.B.V. Juventus. Hierin vind je nuttige en luchtige informatie over je vereniging. Bijdragen kunnen gemaild worden

Nadere informatie

Triade nieuwsbrief Editie

Triade nieuwsbrief Editie Triade nieuwsbrief Editie 4 09-09-2016 DE ZOMERVAKANTIE IS VOORBIJ, DUS NIEUW SEIZOEN IS BEGONNEN! We hopen dat jullie allemaal een goede, leuke en vooral ontspannende zomervakantie hebben gehad en dat

Nadere informatie

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017

Van de bestuurstafel. Algemene ledenvergadering. Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief. September 2017 Gymnastiek en Turnvereniging Tiga Leek Nieuwsbrief www.tigaleek.nl September 2017 Van de bestuurstafel Het afgelopen jaar is een jaar geweest met veranderingen. We hebben helaas afscheid moeten nemen van

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein

Jaarverslag Stichting jij bent TOV! Auteur: Wendy Verkerk- Klein Jaarverslag Stichting jij bent TOV! 2017 Auteur: Wendy Verkerk- Klein Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van TOV te Tiel. Stichting jij bent TOV bestaat sinds Februari 2015. Dit is alweer het

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017

Nieuwsbrief MHCU. Oktober 2017 Nieuwsbrief MHCU Oktober 2017 Van de voorzitter Gelukkig nieuwjaar voor alle MHCUleden en betrokkenen! Dat klinkt misschien vreemd, maar het is een nieuw hockeyjaar en daar horen ook goede voornemens bij.

Nadere informatie

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D)

Offener Internationaler Stadtwerke- Cup 15 Hamm (D) NIEUWSBRIEF SEPTEMBER Seizoen 2015-2016 Hallo allemaal! De eerste weken zitten er weer op en alles draait weer alsof het nooit vakantie is geweest! Iedereen is lekker uitgerust in de vakantie en we kunnen

Nadere informatie

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school!

info Kalender: Agenda Woordje vooraf februari 2018 Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Schoolkrant OBS DeSpringplank Jaargang 4 Editie 4 februari 2018 info Kalender: Agenda Donderdagmiddag 8 februari Carnaval op school! Vrijdag 9 februari Studiedag, alle kinderen zijn vrij 12 februari t/m

Nadere informatie

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch

Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch Nieuwsbrief december 2016 Voorlichting Koning Willem 1 College te Den Bosch In deze Nieuwsbrief Eskil aan het woord Partners van... Movie night Stichting specsavers Sociale vaardingsheids training Vrijwilliger

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019

Nieuwsbrief Nr. 5, 2018/2019 Via deze nieuwsbrief willen we jullie informeren over de huidige stand van zaken en nieuwe ontwikkelingen. Met in deze nieuwsbrief een bijdrage van een aantal aanvoerders. Belangrijke Data April 12 Bedrijven

Nadere informatie

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd.

Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Beste stijlleden, beste ouders Hierbij de Stijl Nieuwsbrief van oktober. Elke maand wordt de nieuwsbrief verstuurd. Waarom een nieuwsbrief? Als stijlmeesters vinden we het belangrijk dat alles duidelijk

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com.

Dus heb jij zin,of weet je iemand die zin heeft om deze leuke functie te gaan vervullen, stuur een mail naar nieuwsbrieflvv@outlook.com. LOGO? Februari 2015. In deze nieuwsbrief: Jaar!? Dringende oproep. Sponsoring van Univé-LVV. Wafeltoernooi groot succes. Verloop logo kwis. 18 April jubileum feest. Aanstormende kampioenen?? Nieuwe opzet

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF IJSBAAN

NIEUWSBRIEF IJSBAAN NIEUWSBRIEF 01-2012 IJSBAAN Velen van u zullen er geweest zijn, of het gehoord hebben maar voor de genen die het niet weten, onze tennisbaan is 2 weken lang een IJsbaan geweest. Het was een groot succes

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 Februari 2016

Nieuwsbrief 2 Februari 2016 Nieuwsbrief 2 Februari 2016 Recreatieve Wedstrijden 2016 In 2016 organiseren wij één van de recreatieve gymnastiekcompetitie binnen het Rayon Noord. De competitie is bestemd voor jongens en meisjes die

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact

NIEUWSBRIEF. Nr. 3, 11 november In deze nieuwsbrief. Agenda. Volgende nieuwsbrief. Contact NIEUWSBRIEF Nr. 3, 11 november 2016 In deze nieuwsbrief Rust Ouderenquête Instroom kleuters Schaatsen Voorstellen student Schoolbieb Oud papier dozen Betaling fotograaf Ouderbijdrage Kamp-vervoer Gebruik

Nadere informatie

Chirokrantje Maart - April - Mei

Chirokrantje Maart - April - Mei Chirokrantje Maart - April - Mei Editoriaal Lieve meisjes van Allegro Het eind van ons Chirojaar komt jammer genoeg alweer in zicht, maar het zullen nog een paar zeer leuke en intensieve maanden worden.

Nadere informatie

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N

Eindstand competitieseizoen 2015/2016. Team Stand Wedstrijden Punten N Nieuwsbrief Nummer 33 Datum: 6 mei 2016 Volleybal vereniging LANGHENKEL-H.E.C. Eindstand competitieseizoen 2015/2016 Team Stand Wedstrijden Punten N2-1 5 12 9 N5-1 Volley 11 vereniging 10 12 N6-1 2 10

Nadere informatie

Woord van de voorzitter

Woord van de voorzitter Woord van de voorzitter Het préseizoen van HC Rijnvliet loopt bijna ten einde. Wij vonden het echt leuk om de jeugd op de woensdagen en zaterdagen bezig te zien om vaardiger te worden met de stick en het

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET FC LEO

INFORMATIEPAKKET FC LEO INFORMATIEPAKKET FC LEO Versie: 21-09-2015 - Wijzigingen en typefouten onder voorbehoud Van harte welkom bij FC LEO Namens de gehele club willen we je van harte welkom heten bij de voetbalclub van de Marne,

Nadere informatie

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl

seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl seizoen 2015-2016 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids

Inhoudsopgave. Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels. Informatiegids Jeugdhockeykamp 23 en 24 Juni 2017 Inhoudsopgave Van de activiteitencommissie Algemeen Programma Kampregels Van de activiteitencommissie Jazeker, daar is het dan! Het kampboekje voor het Hockeykamp van

Nadere informatie

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door

Sint pancras. Thema: Sint pancras! Dit boekje is geprint door Bouwdorp Sint pancras Thema: Sint pancras! Herfstvakantie!! Maandag 17 t/m donderdag 20 oktober 2016 Dit boekje is geprint door www.copycentre.nl Bouwdorp Sint Pancras 2016 Hallo jongens en meisjes! De

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 3 17 NOVEMBER 2014 Beste ouders en verzorgers, Hierbij weer een nieuwsbrief vanuit de mini afdeling van Alterno. In deze nieuwsbrief veel informatie over ons Sinterklaas

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

! Inventariseer en verdeel de taken. Vrijwilligers moeten gebeld worden, materialen moeten in huis zijn, looproutes moeten bepaald worden, etc.

! Inventariseer en verdeel de taken. Vrijwilligers moeten gebeld worden, materialen moeten in huis zijn, looproutes moeten bepaald worden, etc. INLEIDING We staan aan het begin van de meeste ambitieuze, de grootste en beste campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen die GroenLinks ooit gevoerd heeft! De komende maanden kan je zowel online, in

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen

In deze nieuwsbrief. Inzameling voor vluchtelingen regel van de week Ik houd me aan de regels van de school. belangrijke data 15 september informatieavond voorgezet onderwijs voor de ouders uit groep 7 en 8 24 september informatieavond social media 7 oktober

Nadere informatie

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders,

VAN DE DIRECTEUR. Nummer: mei Beste ouders, Nummer: 1137 22 mei 2019 Correspondentieadres: Margrietstraat 2 5754 AH Deurne Tel: 0493-314370 Website www.bszeilberg.nl Redactie De Stikker: info.bszeilberg@prodas.nl In dit nummer: -Van de directeur

Nadere informatie

Optie 1 Optie 2 Optie 3

Optie 1 Optie 2 Optie 3 NIEUWSBRIEF VOLLEYBALVERENIGING T HE SETFIGHTERS 3-2016 Inhoud: Nieuwe clublijn Setfightersapp Dress to Impress Bekendmaking teams verjaardagen Algemene ledenvergadering Mappen en ballen Gratis meetrainen

Nadere informatie

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Jevak augustus t/m 1 september. Buurtvereniging t Kraaiennest. Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen Buurtvereniging t Kraaiennest AY. Kuiperstraat 15 1782 XA Den Helder Telefoon: 0223-623693 Yeehhhh, HUTTEN BOUWEN!!! Jevak 2017 28 augustus t/m 1 september Thema.. Het wilde Westen! Cowboys & Indianen

Nadere informatie

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl)

ZV de Bron Nieuws. Wilt u helpen om het clubhuis open te houden? Laat het ons weten! (secretariaat@zvdebron.nl) ZV de Bron Nieuws Nieuw seizoen Een nieuw seizoen is aangebroken, en het was tijd voor een nieuw logo. De tand des tijds had er aardig aan zitten knagen. Na verschillende creatieve concepten is het gelukt

Nadere informatie

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen.

Voor u ligt alweer een extra nieuwsbrief van de Jongste Jeugd van Roomburg! Het is tevens de laatste nieuwsbrief van dit seizoen. Kijk ook op onze website: www.roomburg.nl ts Kijk ook op Binnenkort onze website: ook op www.roomburg.nl Twitter Binnenkort ook op Twitter EXTRA NIEUWSBRIEF ROOMBURG Jongste Jeugd Commissie nr 9, 20 juli

Nadere informatie

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open.

Werkdagen Vrije tijd Op de maandag is Vrije tijd gesloten, de Leenderij is op deze dag wel open. Nieuwsbrief Vrije Tijd week 14 03 april 2018 Nieuws Agenda 6 apr : Disco in Zeist 7 apr : Truckersdag (LET OP) 11,18 apr : Vogelgeluiden luisteren 21 apr : Vroege Vogelwandeling 21 apr : Visproefavond

Nadere informatie

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen

Maandag 20 t/m 23 augustus of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen P a g i n a 1 Maandag 20 t/m 23 augustus 2018 3 of 4 dagen dolle pret Voor de kinderen van groep 3 t/m 8 Voor kinderen van De Huet, Dichteren, De Hoop en Wijnbergen Kivada.dehuet@gmail.com https://www.facebook.com/kivada.dehuet

Nadere informatie

LOGO. In deze nieuwsbrief: Kerstgroet: Wafeltoernooi: December2014.

LOGO. In deze nieuwsbrief: Kerstgroet: Wafeltoernooi: December2014. LOGO December2014. In deze nieuwsbrief:?? Fijne feestdagen. Wafeltoernooi. Facebook pagina Univé-LVV. Nieuwe kleding voor Univé-LVV Univé-LVV ruimt op. Regiotoernooi recreanten met een spannend einde.

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom!

Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Ledenvergadering maart 2013 Van harte welkom! Webversie presentatie 21 maart 2013 Agenda 19.30 19.40 Welkom 19.40 20.20 Presentatie 20.20 21.00 Vragen en antwoorden 21.00 Sluiting Aanleiding tot de herinrichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF JUNI 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van het seizoen. Het jaar is omgevlogen en wij zijn al drukdoende om alles voor het nieuwe seizoen op orde te krijgen. Graag willen wij dan gelijk

Nadere informatie

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen

sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting vv Diepenveen sportcomplex de Zunnebargh sportcomplex de Zunnebargh Sponsorboekje Samenvatting SPONSORmogelijkheden vv Diepenveen 1 Inhoudsopgave Samenvatting sponsormogelijkheden vv Diepenveen...4 Over DSC...5 Inleiding...6

Nadere informatie

Bouwdorp Sint pancras

Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint pancras Bouwdorp Sint Pancras 2015 Hallo jongens en meisjes! De zomer is weer voorbij. De scholen zijn weer begonnen. De dagen worden korter en de nachten worden langer. Stom he?! Toch komen

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs

In deze nieuwsbrief. Agenda. Nieuwsbrief januari Open dagen Voortgezet Onderwijs Nieuwsbrief januari 2019 In deze nieuwsbrief -open dagen voortgezet onderwijs -stuurgroep cultuur -aanmelding nieuwe leerlingen -koffiecafé - CITO veranderingen - Tevredenheidspeilingen -troost KOFFER

Nadere informatie

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG

KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG KLEDINGREGLEMENT v.v. MARIENBERG Versie: 1 juli 2012 Beste leden, Naar aanleiding van opmerkingen binnen de club over hoe om te gaan met (sponsor) kleding en wie waar verantwoordelijk voor is heeft de

Nadere informatie

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015

Resultaten leden-enquête 2015. Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Resultaten leden-enquête 2015 Algemene Leden Vergadering 18 juni 2015 Respons 177 e-mail uitnodigingen verstuurd (225 leden) Overige leden zijn uitgenodigd via website en FaceBook 80 enquêtes zijn ingevuld

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega

Nieuwsbrief nr. 05. Januari CBS De Adelaar Locatieadres: Heerenveenseweg 36 Wolvega Nieuwsbrief 2017-2018 nr. 05 Januari 2018 Van de directie, Deze week zijn de citotoetsen gestart. Dit kan voor kinderen (en ouders) een spannende tijd zijn. Graag wil ik nog eens benadrukken dat we trots

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS

NIEUWSBRIEF U.S.S.V. SIMIUS HIRCUS NIEUWSBRIEF Beste leden, Nadat in maart Portes du Soleil onveilig is gemaakt en velen van ons de sneeuw nog even hebben gezien, worden de winterse temperaturen weer ingeruild voor de warmere dagen. Degenen

Nadere informatie

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden

Welkom bij Centrum Jeugd. Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Informatie voor kinderen, jongeren en hun familieleden Welkom bij Centrum Jeugd Je gaat deelnemen aan een van de behandelingen bij Centrum Jeugd van GGz Breburg. De behandelaren

Nadere informatie

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen

WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen WELKOM Oranje Zwart Ouderavond F3 tallen 28 Januari 2014 Michael van Helvoort Frans de Jong Agenda Waar staan we F3 binnen OZ Rollen: Wie is wie Uitslag enquête / evaluatie Programma Jaarkalender Zaalprogramma

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Nr. 36 maandag 10 juli 2017 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin maandag 28 augustus 2017 Belangrijke data Maandag, dinsdag donderdag: Verkort rooster, school om 14.00

Nadere informatie

seizoen INFORMATIE boekje

seizoen INFORMATIE boekje seizoen 2016-2017 INFORMATIE boekje www.flashnieuwleusen.nl info@flashnieuwleusen.nl Langs deze weg heten wij u van harte welkom binnen onze vereniging. Onze vereniging is, onder de naam volleybalvereniging

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen.

En dan nu vakantie! Zoals in de algemene ledenvergadering. kan DKJO en al haar leden weer terugkijken op een prachtig en sportief seizoen. En dan nu vakantie! Jaargang 6,nummer 5 In dit nummer: Vakantie!!! Vacatures 1 2 Volleybal bij t Schrijverke 2 Zaalindeling 16-17 Oud papier Jeugdkamp Sponsors bedankt 3 4 4 5 Zoals in de algemene ledenvergadering

Nadere informatie

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark.

Draadloos Internet. Sinds kort is draadloos breedband internet beschikbaar in en om de kantine van het tennispark. Agenda: zie website Draadloos Internet 1 Waar zijn ze gebleven 1 Groene Club actie 2 Pompdagen 3 Opknappen park 3-4 Oproep najaarscompetitie 4 Speciale ledenpas 5 BBQ 5 Jeugdtoernooien 6-7 Draadloos Internet

Nadere informatie

Nieuwsbrief MHCU. November 2017

Nieuwsbrief MHCU. November 2017 Nieuwsbrief MHCU November 2017 Van de penningmeester De afgelopen weken, maanden en jaren blijkt dat niet alleen MHCU maar ook andere verenigingen en stichtingen moeite hebben met het vinden van vrijwilligers.

Nadere informatie

Zorg voor zekerheid in noodsituaties.

Zorg voor zekerheid in noodsituaties. Zorg voor zekerheid in noodsituaties. HANDLEIDING Beste Save-Me gebruiker, Heel erg bedankt voor je bestelling! Hierbij ontvang je de bestelde product(en), we hopen dat je er tevreden mee bent! In deze

Nadere informatie

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving

Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en. Omgeving Nieuwsbrief Sport Voor Gehandicapten s-hertogenbosch en Omgeving Uitgave 3 seizoen 2016-2017 Beste vrijwilligers! Het seizoen is bijna afgelopen, vandaar deze laatste nieuwsbrief. De volgende onderwerpen

Nadere informatie

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?...

Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke methode is dan het meest succesvol?... Kennisbijeenkomst 12 februari thema vrijwilligersmanagement Uitwerking workshop werven en behoud Inhoud Vraag 1: Hoe werft uw organisatie nieuwe vrijwilligers? Indien u meerdere methodes toepast, welke

Nadere informatie

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN?

WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT GA JE SAMEN BEREIKEN EN HOE GA JE DAT SAMEN VOOR ELKAAR KRIJGEN? WAT HEBBEN WE 8 JUNI BESPROKEN. WELKOM EN KENNISMAKEN TERUGBLIK OP 18 MEI WAT MAAKT SPORTCLUB ENSCHEDE DE MOEITE WAARDE IDENTITEIT KERNWAARDEN

Nadere informatie

Shirts. Zaalwacht. Ballen

Shirts. Zaalwacht. Ballen Shirts Ja!! De nieuwe shirts zijn binnen en ondertussen ook uitgedeeld. Op dit moment worden de tegoedbonnen voor de damesbroekjes uitgedeeld. Je kunt deze bon inleveren bij Diepenmaat. De nieuwe broekjes

Nadere informatie

Seizoen met voorspoedig weer:

Seizoen met voorspoedig weer: Seizoen met voorspoedig weer: Dit voorjaar is er een geweest met bovengemiddeld lekker en zomers weer. Dit resulteerde in tot nu toe weinig afgelaste wedstrijden. Vorige maand startte we met Slow Pitch

Nadere informatie

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012

Jaargang 7 nr. 2 Juli 2012 Inleiding Het seizoen 2011-2012 is met de afsluitende week van de JeugdSportPas (JSP) tot een einde gekomen. Dat betekent dat het bestuur even gas kan terugnemen en iedereen een welverdiende vakantie geniet,

Nadere informatie