editie 7, september 2016

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "editie 7, september 2016"

Transcriptie

1 digitale Clubkrant editie 7, september 2016 Voorzitter aan het woord Na alle voorbereidingen is nu eindelijk de competitie begonnen. Dit is waar het om gaat. Na drie competitie-loze maanden weer aan de bak. We zijn heel blij met onze brede selectie en met het feit dat we dit jaar weer een tweede elftal hebben. Ook mochten we veel nieuwe jeugdleden verwelkomen. Ik wens iedereen veel voetbalplezier en heb hoge verwachtingen die naar ik hoop waargemaakt worden. Dus trainers, leiders, staf: maak er een succesvol seizoen van met veel overwinningen met elkaar respect voor elkaar plezier met elkaar En verder iedereen weer bedankt die het mogelijk maakt dat ons mooie VV Hulshorst kan blijven voortbestaan en ontwikkelen. Een hartelijke groet van uw en jullie voorzitter, Everhard van Pijkeren Introductieavond jeugdcommissie Op maandag 22 augustus was het zover, de eerste avond was gepland door de jeugdcommissie om de jeugd naar een hoger niveau te gaan brengen, dit met medewerking van Jacco van Olst. Jacco van Olst is Trainer/Coach bij PEC Zwolle O12 en Fysiek trainer bij de voetbalacademie van PEC Zwolle. Jacco gaat de onderbouw (O9, O11 en O13 dit zijn de voormalige F, E en D pupillen) elke dinsdag op toerbeurt techniektraining geven, dit doet hij met ondersteuning van de trainers van deze elftallen. Deze eerste avond was bedoeld als introductie om d.m.v. een presentatie de trainers duidelijkheid te geven wat de techniektraining gaat inhouden en daarnaast wat handvaten te geven over het positief coachen tijdens trainingen en wedstrijden. De aanwezige trainers hebben ook huiswerk meegekregen om hierover tijdens de volgende bijeenkomst te kunnen gaan discussiëren. Al met al was dit een leerzame eerste avond en we hopen dat met de daaropvolgende avonden en de inzet van de trainers om hier daadwerkelijk wat mee te gaan doen en de jeugd te gaan opleiden volgens de gemaakte plannen. Nieuwe benamingen jeugdteams Zoals een ieder van jullie al gemerkt heeft zijn per seizoen de benamingen van de diverse jeugdteams veranderd, dit alles is gebeurt in het kader van de benamingen welke ook gelden in het internationale voetbal. Voorheen spraken we over een A-junior of een E-pupil, nu wordt er een leeftijdscategorie aan gekoppeld, hieronder staat aangeven hoe de diverse jeugdteams vanaf heden worden genoemd. Tevens voor de diverse scheidsrechters een geheugensteuntje voor wat betreft het aantal speelminuten per helft, dit is om verwarring te voorkomen. JO19 = voormalige A junioren JO17 = voormalige B junioren JO15 = voormalige C junioren JO13 = voormalige D pupillen JO11 = voormalige E pupillen JO9 = voormalige F pupillen 45 minuten 40 minuten 35 minuten 30 minuten 25 minuten 20 minuten

2 Uitnodiging Algemene Ledenvergadering Op 24 oktober staat de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering gepland. Aanvang 20:00 uur Locatie: Kantine Sportpark De Eendracht Alle leden van 18 jaar en ouder zijn van harte welkom! Op de ALV legt het bestuur verantwoording af aan haar leden over het afgelopen boekjaar Tijdens deze vergadering hebben de stemgerechtigde leden de mogelijkheid om hun inbreng te doen over het reilen en zeilen van en binnen de vereniging. De agenda volgt nog via mail en website. Op deze vergadering is ons bestuurslid Jan Evers aftredend en niet herkiesbaar. U kunt voor de functie van accommodatie beheer een kandidaat aan dragen. Tevens zijn we op zoek naar een opvolger die de taken van onze penningmeester Willem Vis kan gaan overnemen. Willem is in oktober 2017 aftredend, maar geeft aan dat hij op zoek is naar een opvolger. Gezien zijn portefeuille is het voor zijn opvolger raadzaam om een tijd samen op te lopen. Voelt u zich geroepen of weet u iemand die geschikt is voor een van deze beide bestuursfuncties meldt u dit dan bij onze secretaris, Willemien van Duinen. Zij is bereikbaar via willemienvanduinen@vvhulshorst.nl of Tot ziens op 24 oktober 2016! Hulshorst Onder 23 Net als het afgelopen seizoen gaat Hulshorst O23 weer deelnemen aan de onderlinge competitie welke word geregeld door EFC 58, deelnemers hieraan zijn oa. naast EFC 58 en Hulshorst, vv Elspeet, Oene en Stroe. De opzet is dat er in 2 poules van 4 een competitie wordt gespeeld en daarnaast nog een echte finale, maar dit alles is nog onder voorbehoud, zekerheid is dat Hulshorst hieraan deelnemer is. Het Hulshorst Onder 23 team zal dit jaargang onder leiding staan van Peter Wiesenekker en Jan Visser, beide begeleiders zijn in het verleden hoofdtrainer geweest van Hulshorst en willen samen dit Onder 23 project een goed vervolg geven. We wensen beide heren evenals de spelers die worden geselecteerd een leuk en leerzaam traject. KNVB Beker Er hebben diverse teams van Hulshorst meegedaan aan de poulefase van het bekertoernooi van de KNVB, in deze poulefase werd de groepswinnaar geplaatst voor de knockoutfase van het bekertoernooi, deze eerste ronde zal voor de geplaatste teams aanvangen op zaterdag 22 oktober. vv Hulshorst mag met trots melden dat er een 4-tal ploegen zich hebben geplaatst voor bovengenoemde knockoutronde namelijk Hulshorst 3 Hulshorst 4 Hulshorst JO9-1 Hulshorst JO9-2 We wensen deze ploegen succes met eerste ronde in de KNVB beker op zaterdag 22 oktober.

3 Wedstrijdzaken * Aanvraag wedstrijdwijziging Mocht je een datum niet kunnen voetballen doordat je te weinig spelers heb of wat voor reden dan ook, kom hier op tijd mee want er is een nieuwe procedure hiervoor. Procedure is als volgt: Bij de aanvraag voor wijziging van team A wordt een verzoek ingediend via de wedstijdzaken applicatie van sportlink bij de wedstrijdsecretaris van team B, hierin staat een nieuw voorstel om de wedstrijd te spelen. Deze bovengenoemde aanvraag moet door team B worden beoordeeld en het antwoord kan zijn dat het wordt goedgekeurd, wordt afgekeurd of dat er een nieuw voorstel komt om de wedstrijd te spelen. Deze wijziging komt weer bij team A binnen via de applicatie en deze kan hierop reageren, de wedstrijd kan alleen maar gewijzigd worden als team A en team B beiden akkoord zijn. Hou dit dus goed in de gaten dat last minute verzoeken dus heel erg moeilijk verplaatst kunnen gaan worden, gaat de andere vereniging niet akkoord en er kan die zaterdag niet worden gespeeld dan kunnen er sancties komen vanaf de KNVB, dit kan een geldboete zijn, punten in mindering en in het ergste geval kan het team uit de competitie worden gehaald. Wees hier dus heel alert in. En zeg niet af zonder goede reden. * Toernooien De commissie wedstrijdzaken krijgt diverse uitnodigingen voor toernooien binnen, veel ploegen geven hier ook gehoor aan als er een uitnodiging binnenkomt dan wordt deze veelal op de mail doorgestuurd. Hou wel rekening mee dat je bij bevestiging van deelname aan het toernooi deze in je agenda zet, want het is niet zo fijn als je het toernooi moet afzeggen waar je aan zal deelnemen doordat en andere afspraken zijn. Agenda - vrijdag 14 oktober voetbalquiz kantine vv Hulshorst Inloop vanaf 19:30u, aanvang quiz 20:00u Inschrijven voor 10 oktober via voetbalquizhulshorst@gmail.com - maandag 24 oktober Algemene Ledenvergadering Aanvang 20:00u - woensdag 28 december winter/kerst toernooi (info volgt) - zaterdag 7 januari gesloten vv Hulshorst darttoernooi Aanvang toernooi 12:00u Inschrijven bij Robbie Jonker ( )

4 Wij zoeken... Wij zijn altijd op zoek naar mensen die iets voor onze vereniging willen betekenen!! Voor welke taken zoeken wij vrijwilligers? Wij zijn een gezonde vereniging en willen dat graag zo houden. We zoeken daarom voor zeer uiteenlopende taken vrijwilligers. Je kunt bij VV Hulshorst zowel op uitvoerend niveau als ook op coördinerend en bestuurlijk niveau als vrijwilliger aan de slag. Vind je het leuk om lijnen uit te zetten en beleidsmatig bezig te zijn dan is een bestuursfunctie mogelijk iets voor jou. We zijn nog op zoek naar twee bestuursleden! Je hoeft niet perse zelf lid te zijn van onze vereniging, ook ouders van onze jeugdleden bijv. zijn van harte welkom! Ben je meer een doener dan kun je ook altijd iets betekenen voor onze vereniging! Zo moet er natuurlijk het nodige gebeuren om de accommodatie in perfecte conditie te houden. Mogelijk ben jij timmerman, schilder, loodgieter etc. ook dan doen wij graag een beroep op jou om onze vrijwilligers te komen ondersteunen. Maar de kleedkamers worden ook dagelijks gebruikt en zullen daarom ook vrijdags schoongemaakt moeten worden en ook daar kunnen wij extra hulp prima gebruiken. En onze bar en keuken medewerkers zorgen er voor dat een ieder zijn drankje en hapje kan nuttigen, maar ook daarvoor hebben we extra vrijwilligers nodig omdat wij nog steeds groeien als vereniging. Ook op sporttechnisch niveau kunnen we altijd vrijwilligers gebruiken. Zo zoeken wij regelmatig trainers. Dus mocht je hierin ambities hebben dan kan je dat ook aangeven. Voor de jeugdteams zijn wij elk jaar ook op zoek naar leiders die de teams willen begeleiden bij hun thuis en uitwedstrijden, voor de meeste teams komt het altijd in orde maar lijkt het je leuk schroom dan niet om dit bij ons aan te geven. Een wedstrijd kan natuurlijk alleen gespeeld worden als er een scheidsrechter aanwezig is. Ook dat is natuurlijk een leuke taak voor vrijwilligers die plezier beleven aan voetbal. Maar mogelijk vind jij het leuker om bezoekende verenigingen te ontvangen. Dan is de dienst in de commissiekamer daarvoor de uitgelezen mogelijkheid. Zo zie je maar, voor iedereen is er wel een taak als vrijwilliger beschikbaar. Aarzel dus niet om je bij ons te melden als het je leuk lijkt om iets voor onze mooie club te doen! JE HOEFT NIET ALTIJD PERSE GEVRAAGD TE WORDEN OM IETS TE KUNNEN BETEKENEN! Eendracht maakt macht!

5 Hoofdsponsoren

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31

(Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 (Jeugd-) Beleidsplan Voetbalvereniging Neerlandia 31 Auteur : Jolanda Brokx, Oscar Schouten Versie : 1.1 Datum : april 2015 Contents 2. Inleiding... 3 3. Visie... 3 4. Verenigingsstructuur... 3 5. Aantal

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

Informatieboekje HVV Hengelo

Informatieboekje HVV Hengelo Informatieboekje HVV Hengelo HVV Hengelo Twekkelerweg 311 7553 LZ Hengelo info@hvvhengelo.nl www.hvvhengelo.nl versie 05-2017 Lid worden bij HVV Hengelo! Allereerst willen we je van harte welkom heten

Nadere informatie

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur

Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur Agenda Ouderavond Woensdag 26 oktober 19.30 uur 1. Opening 2. Mededelingen 3. Wie doet wat in het Jeugdbestuur? 4. Jeugdbeleidsplan 5. Competitie-indeling 6. Verantwoordelijkheden ouders 7. Rondvraag 8.

Nadere informatie

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd

Pagina 1 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4. Kick off Wist je dat? Club van 100 Nieuwe spelregels jeugd Easterlittens, oktober 2017 Beste vrienden van VV Oosterlittens, Het voetbalseizoen 2017-2018 is voor de meesten van jullie al weer begonnen. Enkele teams hebben de eerste bekerwedstrijden alweer gespeeld.

Nadere informatie

Clubkrant. digitale. editie 12, september van de bestuurstafel. Seizoen

Clubkrant. digitale. editie 12, september van de bestuurstafel. Seizoen digitale Clubkrant editie 12, september 2017 Seizoen 2017-2018 vv Hulshorst vangt het nieuwe seizoen aan met de volgende teans: vv Hulshorst 1 vv Hulshorst 2 vv Hulshorst 3 vv Hulshorst4 vv Hulshorst 5

Nadere informatie

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook

Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Voetbal is een teamsport, het runnen van een club ook Beleid Jeugdafdeling S.V. Real Lunet Inhoudsopgave Inhoudsopgave...2 Inleiding...3 Visie...3 Beleid...4 Selectiebeleid...4 Overlegstructuur...5 Organigram

Nadere informatie

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering

S.V.H.A. - verslag van de Algemene Ledenvergadering Datum : maandag 12 oktober 2015 Tijd : 20:00u - 22:00u Aanwezig : geschat aantal aanwezige leden 50, waarvan 24 ingetekend; 7 bestuursleden 1. Opening De voorzitter opent de vergadering en heet alle aanwezigen

Nadere informatie

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014

www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Communicatieplan R.K.V.V. St. Odiliënberg www.vvoberg.nl Schepersheuvel 2A 6077HH Sint Odiliënberg april 2014 Inhoud: 1. Inleiding... 3 2. Doelgroepen... 4 3. Communicatiemiddelen... 5 4. Interne en externe

Nadere informatie

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams

Voorlichting ouders F teams. 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams Voorlichting ouders F teams 9-9-2015 Voorlichting ouders F teams 1 Agenda Welkom en voorstelrondje Wedstrijdzaken en website Ledenadministratie Waarden en Normen Commissiekamer Technisch beleid Kleding

Nadere informatie

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd

Seizoensopening 2018/2019. Presentatie ouders/verzorgers jeugd Seizoensopening 2018/2019 Presentatie ouders/verzorgers jeugd Opening Welkom bij WWNA Welkom Wie doet wat bij WWNA Algemene zaken Technische zaken Jeugdbestuur Jeugdvoorzitter Jeugdsecretaris Lid TCJ Wedstrijdsecretaris

Nadere informatie

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk

Informatieboekje. Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Informatieboekje v.v. Altena opgericht 17 juli 1945 Sportcomplex Altena Postadres Rijksweg 202-204 Nieuwendijk Postbus 79, 4255ZH Nieuwendijk Welkom bij v.v. Altena. We hopen dat je een fijne en sportieve

Nadere informatie

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017

Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 RABOBANK SALLAND Gé NIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 2 EN ZONDAG 3 SEPTEMBER 2017 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019

INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 INFORMATIEAVOND JEUGDAFDELING WOENSDAG 11 SEPTEMBER 2019 AGENDA 1. Welkom Peter 2. Voorstellen Jeugdafdeling Peter 3. Stand van zaken FC Rijnvogels Peter 4. Spelregelbewijs en contributie Peter 5. Hoofd

Nadere informatie

SPORTCLUB GENEMUIDEN

SPORTCLUB GENEMUIDEN SPORTCLUB GENEMUIDEN Informatie en regels voor (nieuwe) leden Inhoudsopgave 1. Welkom 2. Wat heb je nodig om te voetballen 3. Contributie (per maand) 4. Organisatie 5. Wat mag jij van de vereniging verwachten

Nadere informatie

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013

Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Introductieavond nieuwe leden Jeugdafdeling DVG 03 September 2013 Welkom De vereniging DVG Organisatie DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende:

OFW D1 NIEUWS. Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: OFW D1 NIEUWS Hallo allemaal, Aangezien er nogal wat te melden is, doe ik het op deze manier. Namens de club het volgende: Algemene Ledenvergadering Old Forward Hierbij nodigen wij de leden uit voor het

Nadere informatie

Voorwoord. Beste voetbalvrienden,

Voorwoord. Beste voetbalvrienden, Voorwoord Beste voetbalvrienden, Van harte welkom bij DZC 68, op ons mooie Sportpark Zuid in Doetinchem. Wij zijn blij dat jullie allen aan het toernooi meedoen. Het speelschema vind je als aparte bijlage.

Nadere informatie

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018

GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 GÉ NIJBOER TOERNOOI 2018 Voorwoord Beste sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi. Hét regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor de 39 e keer wordt

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO17 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal,

Papendal. Sanne Kerkers en Sander van dijk. Wanneer? Maandag 17.00u 18.30u (Sanne) Woensdag 16.00u 17.00u (Sander) Sheet van papendal, Alle jeugdteams Agenda Opening Inloopspreekuur en informatie Papendal JC Voetbal + TC VOG beleid Jeugdscheidsrechters Beuningse Boys Website /Informatie Jeugdleiders en trainers Activiteiten Vrijwilligersbeleid

Nadere informatie

KIKA Kick-off dag 26 augustus 2017

KIKA Kick-off dag 26 augustus 2017 KIKA Kick-off dag 26 augustus 2017 Versie 1.3 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Foto s... 6 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Plattegrond JVC Cuijk... 8 Wedstrijden...

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO15 - junioren Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

9 juni 2018 MO15-17 en JO

9 juni 2018 MO15-17 en JO 9 juni 2018 MO15-17 en JO15-17-19 Toernooireglement vv DCV 2018 1. Er wordt gespeeld in 1 poule per klasse. 2. De wedstrijdduur staat in het wedstrijdschema. 3. Per wedstrijd zijn er maximaal 6 punten

Nadere informatie

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht

Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Toernooi Mini Pupillen v.v. Wieldrecht Zaterdag 14 mei 2016 Deelnemende teams v.v. Wieldrecht MP1, MP2, MP3, MP4, MP6 Beek Vooruit MP9 v.v. Dubbeldam MP1, MP3, MP4 RCD MP1, MP2, MP3 TVC Breda MP4 v.v.

Nadere informatie

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2

Jeugdzaalvoetbal. Meer voetbal per m2 KONILIJKE NEDERLANDSE VOETBALBOND AMATEURVOETBAL Jeugd Meer voetbal per m2 Vaker voetballen, sneller denken en sneller handelen Vaker voetballen in de zaal, op de straat en op het veld, leidt tot betere

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO13 - pupillen Toernooi 8 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams zijn

Nadere informatie

Rabobank Pupillentoernooi

Rabobank Pupillentoernooi PROGRAMMABOEKJE Rabobank Pupillentoernooi zaterdag 09 juni 2018 www.vv-elspeet.nl WELKOMSTWOORD Rabobank Pupillentoernooi 2015 Beste voetbalvrienden Namens het jeugdbestuur van de V.V Elspeet heten wij

Nadere informatie

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014

Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 CONCEPT Driejarig Uitvoeringsplan afdeling Jeugd sv Enter Periode 1 januari 2012 tm 31 december 2014 JEUGDBESTUUR sv ENTER November 2012 Binden en Groeien Jeugdbestuur sv Enter 1 Inleiding Recent heeft

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54

15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 15 JUNI 2019 vv D OLDE VESTE 54 HOOFDSPONSOREN vv D OLDE VESTE 54 Voorwoord Voorwoord Beste sportvrienden, Welkom op het Sportpark Parallelweg bij het Rinus Michels Toernooi 2019, dit jaar georganiseerd

Nadere informatie

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter.

Technische coördinator Senioren. Commercieel. Klankbord. Sponsor Commissie. Spelersraad Commissie. Leider & grensrechter. Bestuur VV SWEEL Voorzitter Wedstrijd Secretariaat Secretaris Financiën Faciliteiten Beheerder Commercieel Technische coördinator Senioren Voetbalzaken Jeugd Technisch coördinator Jeugd Missie Visie Wedstrijd

Nadere informatie

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI

S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI S.V. PRINS BERNHARD JEUGDTOERNOOI ZATERDAG 27 MEI VOORWOORD REGLEMENT Jongens en meisjes, leiders en leidsters, trainers en trainsters, Namens de jeugdcommissie van s.v. Prins Bernhard heten we jullie

Nadere informatie

Kick-off dag 25 augustus 2018

Kick-off dag 25 augustus 2018 Kick-off dag 25 augustus 2018 Versie 1.8 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Reglement Toernooi... 4 Deelnemende teams en kleedkamers... 6 Keepershandschoenen... 8 Foto s... 9 Plattegrond JVC Cuijk... 11 Spelinstructies...

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg

UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Persoonlijke instellingen wijzigen van kinderen onder 16 jaar in Sportlink Op weg UIT HET BESTUUR. Gebruik bestuurs- en vergaderkamer Vorig seizoen is al een keer vermeld dat het niet de bedoeling is dat de bestuurs- en vergaderkamer gebruikt worden voor teambesprekingen. Helaas hebben

Nadere informatie

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!!

WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! v.v. VOP Amersfoort Willem Boute JO19 - junioren Toernooi 15 juni WELKOM OP SPORTPARK OLYMPUS!! Welkom! Weer een seizoen wat nagenoeg afgelopen is. Wat gaat de tijd snel als het leuk is. Sommige teams

Nadere informatie

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren)

Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys. (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Beleidsplan vv Schoonebeek sv Weiteveense Boys (Samenwerkingsverband voor A, B en C junioren) Nieuw Schoonebeek, 14 mei 2014 INHOUDSOPGAVE 1. Inleiding 3 2. Doelstelling 3 3. Ledenaantallen/elftalindeling

Nadere informatie

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur

van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur van Kabouter naar F-pupil in het seizoen 2015-2016 dinsdag 14 april 2015 20.00 22.00 uur Henri Wolf, versie 1.0, 21-03-2015 Agenda 1. Introductie 2. Seizoen 2015-2016 voor F-pupillen 3. Voetballen in de

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen...

Inhoudsopgave. Inhoudsopgave Voorwoord Fair Play-reglement Toernooi opzet... 5 en 6. Regelement... 5 en 6. Algemeen... Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3 Fair Play-reglement... 4 Toernooi opzet... 5 en 6 Regelement... 5 en 6 Algemeen... 5 en 6 Spelregels... 5 en 6 Puntentelling... 5 en 6 Kleedkamerindeling...

Nadere informatie

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS

Informatieboekje. voor. nieuwe leden. Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS Informatieboekje voor nieuwe leden Jeugdcombinatie s.c. Lutten en v.v. EMMS (versie 1.2) Informatieboekje voor nieuwe leden JCLE JCLE stelt dit boekje met de uiterste zorg samen. Het kan echter voorkomen

Nadere informatie

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018

Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 Info avond ouders jeugd SV Marken Donderdag 27 september 2018 - Opening door Jan Peereboom - Presentatie Jeugdcommisie - Bedrijf SV Marken gerund door vrijwilligers / commissies - Vacatures - Kantinecommissie

Nadere informatie

s.v. Huizen nieuwsbrief

s.v. Huizen nieuwsbrief s.v. Huizen nieuwsbrief Hier is hij dan de nieuwsbrief van s.v. Huizen. Dit seizoen zijn er op organisatorisch gebied een aantal veranderingen doorgevoerd. Zo is er geen jeugdbestuur meer maar een jeugdcommissie

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering

Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen t.b.v. de Algemene ledenvergadering Sleen, november 2016 Jaarverslag Jeugdbestuur VV Sleen seizoen 2015-2016 t.b.v. de Algemene ledenvergadering Kerngetallen In het seizoen 2015-2016 waren 170 jeugdleden actief verdeeld over 14 jeugdteams.

Nadere informatie

Versie augustus 2019

Versie augustus 2019 Versie 2.0 24 augustus 2019 Inhoudsopgave Voorwoord... 3 Programma JO8 t/m JO13... 4 Aanvang JO8 t/m JO13... 5 Deelnemende teams en kleedkamers... 7 Foto s (VELD E)... 9 Spelinstructies (Bestuurskamer)...

Nadere informatie

Programmablad Hulshorst-Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015

Programmablad Hulshorst-Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015 Programmablad -Heine B.V. D-Pupillen en C- Junioren toernooi 30 mei 2015 Hallo Sportvrienden/deelnemers 7 e Heine BV jeugdtoernooi, Als voorzitter van de toernooicommissie van de organiserende vereniging

Nadere informatie

CLUBBRIEF mei 2016

CLUBBRIEF mei 2016 . CLUBBRIEF mei 2016 secretariaat@terleede.nl Woord vooraf. Ter Leede kent twee Algemene Leden vergaderingen per jaar, één in december, waar vooral aan de hand van de financiële cijfers wordt teruggeblikt

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI

WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 1 WEBER WOONWERELD JO-13 TOERNOOI 2017 2 VOORWOORD Hartelijk welkom op het Burg. Bode Sportpark voor de 1 e editie van het Weber Woonwereld JO-13 toernooi. Als organisatie

Nadere informatie

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar

Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 15 jaar 4 Nr. 5 mei 9 INHOUDSOPGAVE NIEUWSBRIEF... 4. 5. 6. 7. 8. Voorwoord Beëindiging lidmaatschap Vacature Van de jeugdbestuurstafel Vrouwenvoetbal nieuws Vrouwenvoetbal 5 jaar AED Jeugdkamp 4 5 Voorwoord Het

Nadere informatie

Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers. Woensdag 13 december 2017

Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers. Woensdag 13 december 2017 Bijeenkomst Jeugdleiders en jeugdtrainers Woensdag 13 december AGENDA Opening welkom Visie Medisch beleid Missie RESPECT Rol leider / trainer; wanneer succesvol? Visie nieuwe Jeugdbestuur Visie Technische

Nadere informatie

programma Algemene ledenvergadering 10 november 2017

programma Algemene ledenvergadering 10 november 2017 programma Algeme ledvergadering 10 november 2017 Jeugdafdeling In alle leeftijdscategorieën is e elftal vertegwoordigd in de voetbalcompetitie. Trots op onze leiders trainers die onze teams tijds training

Nadere informatie

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019

Jeugdtoernooi M.S.V. 71 Zaterdag 1 juni 2019 Jeugdtoernooi M.S.V. 71 M.S.V. 71 Albert Schweitzerdreef 501 Maassluis www.msv71.nl Jeugdtoernooi 2019 bij M.S.V.'71 Hoofdsponsor Segment Welkom op het sportpark van M.S.V. 71 in Maassluis. In dit toernooiboekje

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 OCHTEND 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de

Nadere informatie

Ouderavond JO9 11 juni 2019

Ouderavond JO9 11 juni 2019 Ouderavond JO9 11 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Nieuwe pupillenvoetbal Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen

Nadere informatie

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen

Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Programmaboekje zaterdag 3 januari 2015 Delfts kampioenschap voor D-junioren Deelnemende verenigingen Concordia Delft DHC DHL Oliveo SEP Vitesse Delft Wippolder Spelvreugde, sportiviteit en leuk voetbal

Nadere informatie

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)-

De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- De aftrap informatieavond voor jeugdspelers, ouders, trainer(s) en leider(s)- Wanneer Waar Waarom : Aan het begin van elk voetbalseizoen : Eén van de vergaderruimtes (te coördineren door.. om te voorkomen

Nadere informatie

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen.

Wat heb je allemaal nodig om te kunnen honkballen of softballen. Informatie voor de ouders van onze jeugdleden. Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten bij onze vereniging. D.m.v. dit informatie bulletin willen wij jullie alvast een beetje wegwijs maken

Nadere informatie

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit:

Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur. Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: Hoofdstuk 1 Jeugdbestuur Het jeugdbestuur (JB) bestaat uit: 1. Voorzitter 2. Secretaris 3. Wedstrijdsecretaris 4. Coördinator jeugd trainers 5. Coördinator minipupillen 6. Coördinator F teams 7. Coordinator

Nadere informatie

UITNODIGING JAARVERGADERING

UITNODIGING JAARVERGADERING UITNODIGING JAARVERGADERING 23 november 2015 om 20.00 uur in kantine SV Mariënheem 1. Opening door vice- voorzitter 2. Vaststellen van de agenda en mededelingen 3. Notulen jaarvergadering november 2014,

Nadere informatie

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens

Welkom bij AFC 34! Clubgegevens Welkom bij AFC 34! Voetbal is een mooie sport en we hopen dat uw kind de komende jaren met veel plezier bij onze club zal spelen. Bij AFC 34 kan zowel voor ontspanning en recreatie worden gevoetbald als

Nadere informatie

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL

LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL PROGRAMMABOEKJE JO15 TOERNOOI 2019 KRSV VREDENBURCH LOCATIE KRSV VREDENBURCH JULIALAANTJE 15B TEL. 0703952288 VOORWOORD : Namens het Jeugdbestuur en de Toernooicommissie van de K.R.S.V. Vredenburch heten

Nadere informatie

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor

Voor open Doel is terug Algemene ledenvergadering Hoofdsponsor Voor open Doel is terug Na jaren van afwezigheid is de Voor open Doel terug. Tot het eind van de jaren 90 was dit het clubblad van de vv Froombosch. Nu zal het verder gaan als onze nieuwsbrief. Hierin

Nadere informatie

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage.

Deze toernooien zijn niet mogelijk zonder de inzet van diverse vrijwilligers en sponsors. Hartelijk dank voor jullie inzet en/of bijdrage. WELKOM, Namens de jeugdcommissie van BVV Barendrecht heten we u van harte welkom op sportpark De Bongerd op een van onze jeugdtoernooien. BVV Barendrecht is een grote vereniging met meer dan 2000 leden.

Nadere informatie

Ouderavond Jeugdafdeling DVG

Ouderavond Jeugdafdeling DVG Ouderavond Jeugdafdeling DVG Welkom De vereniging DVG Programma Wat mag u verwachten van DVG? Organisatie DVG Rollen coördinatoren, Technische Commissie Jeugd, leiders en trainers Vertrouwenspersoon Huishoudelijke

Nadere informatie

Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop

Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop Het nieuwe pupillenvoetbal Plezier en ontwikkeling voorop De Winnaars van morgen Ik vind het een goede zaak Willem van Hanegem Wat gaat er veranderen? Seizoen 2017/ 18 Onder 8 en onder 9 starten met de

Nadere informatie

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering

De Babbeltjes. Maand: april. Jaarlijkse algemene ledenvergadering De Babbeltjes Maand: april Jaarlijkse algemene ledenvergadering Afgelopen dinsdag 4 april heeft de algemene ledenvergadering plaatsgevonden. Hoewel er op de jaarlijkse ledenvergadering vaak wordt teruggekeken

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers

Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers Bewaarexemplaar Informatiebrochure voor nieuwe leden en ouders / verzorgers www.vvworkum.nl Inleiding Welkom nieuwe leden en ouders / verzorgers Je bent nu in het bezit van de informatiebrochure van voetbalvereniging

Nadere informatie

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond.

Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Speech gegeven door de Voorzitter tijdens de Informatie avond. Afgelopen vrijdagavond hebben wij als bestuur van Sportclub Franeker in een extra bestuursvergadering het besluit genomen om met ingang van

Nadere informatie

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag)

VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI. JO10 (ochtend) JO11 (middag) VRC GASTOUDERSERVICE TAKE CARE TOERNOOI JO10 (ochtend) JO11 (middag) 9 juni 2018 Voorwoord Gerrit Jan van de Weerdhof, Voorzitter VRC Namens VRC mag ik jullie van harte welkom heten op het Gastouderservice

Nadere informatie

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2

SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 SCHEEPSTOETER November 2017 Seizoen 2017/2018 nr 2 Beste VVZA-ers, Voor u ligt de nieuwe editie van onze Scheepstoeter. In deze Scheepstoeter kunt u lezen over de volgende onderwerpen: 1. De VVZA-kalender

Nadere informatie

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland

FOTO: STEFAN KEMPER. Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland FOTO: STEFAN KEMPER Dit toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door Rabobank Salland - 2 - Beste sportvrienden, Welkom bij het eerste 1e Rabobank Salland Ge Nijboer Meisjes toernooi. De naam Ge Nijboer is

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2019-2020 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 6 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria

Nadere informatie

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur

Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: uur Sportpark t Wooldrik te Borne Datum: 30 juni 2018 Aanvang: 10.00 uur Inhoudsopgave Bladzijde Inhoudsopgave 2 Inleiding 3 Adresgegevens, Algemene regels en adres Sportpark t Wooldrik 4 Plattegrond sportpark

Nadere informatie

Historie DSVP in vogelvlucht

Historie DSVP in vogelvlucht Welkom bij D.S.V.P. Historie DSVP in vogelvlucht Opgericht in 1948 Door Samenwerking Verkregen Pijnacker Speelde 22 jaar aan de Boezemweg (de Boezem) Sinds 1970 op de Groene Wijdte Er voetballen zowel

Nadere informatie

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams.

Bij indeling van recreatieve teams: Teams op basis van gelijkwaardige kwaliteiten en leeftijdscategorie. Gelijkwaardige teams. Selectiebeleid VV Gilze 2015 2020. Het selectiebeleid moet een middel zijn om de doelstellingen, die zijn bepaald in het technisch beleidsplan VV Gilze, te bereiken. Door middel van dit schrijven willen

Nadere informatie

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015

Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Informatie / ouderavond R.K.S.V. Groesbeekse Boys 22-06-2015 Agenda: Voetbal in Groesbeek Gelderse sportfederatie Vrijwilligersbeleid Aanpassingen K.N.V.B. Gedrag langs de lijn Technisch jeugdplan Voetbal

Nadere informatie

Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw

Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw Nieuwskatern van de Voetbal Technische Commissie V.V. Cabauw Jeugdvoetbalbeleidsplan (2013/2018) V.V. Cabauw De Rood-Witte Basis Seniorenvoetbalbeleidsplan (2013/2018) V.V. Cabauw De Rood-Witte Bal Nieuws

Nadere informatie

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015

Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Introductiegids voor nieuwe jeugdleden en hun ouders Seizoen 2014/2015 Door: Jeugdbestuur Voor: alle (nieuwe) jeugdleden 1 Uitgave: september 2014 Voorwoord Deze introductiegids is bedoeld om alle jeugdleden

Nadere informatie

Richard Bertelink. Memorial. Sportpark t Wooldrik. 5de editie. Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter

Richard Bertelink. Memorial. Sportpark t Wooldrik. 5de editie. Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter Richard Bertelink Memorial 5de editie Sportpark t Wooldrik Vrijdag 18 augustus 2017 Zondag 20 augustus 2017 Poule 1 NEO Quick 20 2 SDC 12 Enter Poule 2 Borne BWO Juventa 12 HSC 21 2 hoofdsponsor Opgericht

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. jeugdleden SDV BARNEVELD

INFORMATIEBOEKJE. jeugdleden SDV BARNEVELD nformatieboekje INFORMATIEBOEKJE jeugdleden SDV BARNEVELD 1. Voetballen bij SDV Barneveld INHOUDSOPGAVE 1.1. Voorwoord 1. Voetballen bij SDV Barneveld 2 1.1. Voorwoord 2 Hartelijk welkom bij SDV Barneveld.

Nadere informatie

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2

JEUGDVOETBALTOERNOOI Deelnemende Clubs. Pagina 2 Pagina 1 Deelnemende Clubs Pagina 2 Beste deelnemer, Van harte welkom bij de 2018 editie van het VSC Jeugdvoetbaltoernooi! In dit programmaboekje vindt u alle informatie die nodig is om aan het toernooi

Nadere informatie

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG

VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG VVM JEUGDTOERNOOI 20 MEI 2017 MIDDAG 1 Rabobank Gouwestreek sponsort V.V. Moordrecht Sport inspireert en verbindt. Daarom steunt de Rabobank de sporten waar we allemaal graag naar kijken, maar ook de sport

Nadere informatie

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi

19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni Vivafloors Jeugdtoernooi 19e editie 20 en 21 mei, 10 en 11 juni 2017 Vivafloors Jeugdtoernooi V V T W E N T H E G O O R Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Toernooi reglement 4. Kleedkamerindeling 6-11. Poule F1 t/m F6 Zaterdag 20 mei

Nadere informatie

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken

Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68. Zij die niets doen kunnen geen fouten maken Gedragsregels Sportiviteit en Respect van VV Valken 68 Het reglement is ontworpen door het bestuur in 2012 en is goedgekeurd door de leden op de Algemene Ledenvergadering van 23 november 2012. Het reglement

Nadere informatie

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33

FUNCTIE - EN BEZETTINGSOVERZICHT SV COLMSCHATE '33 S. V. COLMSCHATE '33 DAGELIJKS BESTUUR 1.1 BS DB VOORZITTER (tvs Hfd Afd Maatschappelijke betrokkenheid) 1 J 1.2 BS DB SECRETARIS (tvs Hfd Afd Secretariaat) 1 J 1.3 BS DB PENNINGMEESTER 1 J BESTUURSONDERSTEUNING

Nadere informatie

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD

Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD Informatieboekje nieuwe jeugdleden SDV BARNEVELD AUGUSTUS 2014 1 INHOUDSOPGAVE 1. Voetballen bij SDV Barneveld... 3 1.1. Voorwoord... 3 1.2. Vrijwilligers... 3 2. De structuur van de vereniging... 4 2.1.

Nadere informatie

HASSINK KABOUTER TOERNOOI

HASSINK KABOUTER TOERNOOI HASSINK KABOUTER TOERNOOI MAANDAG 16 MEI 2016 sv Slikkerveer Sportpark Reijerpark Kastanjelaan 28 2982 CM RIDDERKERK Vanaf de rijkswegen A15 en A16 afslag Ridderkerk volgen. Bij de verkeerslichten rechtsaf

Nadere informatie

Samen met u kunnen wij er een gezellige dag van maken, waar onze voetballende kinderen met plezier aan terug denken.

Samen met u kunnen wij er een gezellige dag van maken, waar onze voetballende kinderen met plezier aan terug denken. 2 Terrein: Sportpark Madestein, Madesteinweg 17, Den Haag, Telefoon: 070-3978920 Secretariaat: p/a Valkenierstraat 9, 2694 BN s-gravenzande Telefoon: 0174-420578 of 06-10570872; E-mail: secretaris@svloosduinen.nl

Nadere informatie

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold

Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Welkom als lid van onze club sv Steenwijkerwold Handleiding voor (nieuwe) leden van sv Steenwijkerwold Handleiding nieuwe leden sv Steenwijkerwold Pagina 1 Inleiding Allereerst heten we je welkom als lid

Nadere informatie

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018

Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 Technisch Beleidsplan ST Beilen/Fit Boys 2018 1 Inhoud Voorwoord 1. ST Beilen/FitBoys 3 2. Technische Commissie 4 3. Visie 5 4. Het indelingsbeleid 7 4.1 ST. Dames 4.2 ST Meisjes 4.3 Selectiecriteria en

Nadere informatie

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan

cvv FIT Boys Voetbaltechnisch Beleidsplan Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 blad 2 uit 16 Voetbaltechnisch Beleidsplan 2017-2018 2017-2022. 2 blad 3 uit 16 Voorwoord Voor u ligt het voetbaltechnisch beleidsplan van c.v.v. Fit Boys. Dit plan

Nadere informatie

14 jan *** 2 editie ***

14 jan *** 2 editie *** 14 jan 2017 *** 2 editie *** 1 2 *** 2e editie *** Rigtersbleek Winter C Toernooi Welkomstwoord Joost ten Marvelde Jeugdvoorzitter v.v. Rigtersbleek 5 Namens het bestuur van v.v. Rigtersbleek, Arjan Kampman

Nadere informatie

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019

3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft. 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 3 e KiKa voetbal jeugdtoernooi DSV Full Speed Delft 14 juni, 15 juni en 22 juni 2019 Programma boekje DSV Full Speed Voorwoord Namens het Jeugdbestuur en de toernooicommissie van DSV Full Speed willen

Nadere informatie

FC KERKSKEN: programma week 20

FC KERKSKEN: programma week 20 FC KERKSKEN: programma week 20 Beste trainers, afgevaardigden en spelers van Fc Kerksken; Vooraleer het programma van week 20 te overlopen, willen wij graag deze info meegeven: Noteer alvast in jullie

Nadere informatie