5. Opkomst a) Wat is de gemiddeld opkomst? b) Was de opkomst bij de eerste borrels en feesten direct goed? Of heeft het enige tijd geduurd?

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "5. Opkomst a) Wat is de gemiddeld opkomst? b) Was de opkomst bij de eerste borrels en feesten direct goed? Of heeft het enige tijd geduurd?"

Transcriptie

1 Inventarisatie Borrels & Cofeesten Bespreking Algemene vergadering: Aanvraag: Utrecht Reden tot aanvraag: Zeer slechte opkomst op borrels, wil weten hoe de borrels en cofeesten bij de andere faculteiten geregeld worden, wat de opkomst is en of dit vanaf het begin af aan goed was. a) Organiseren jullie borrels en/of cofeesten? b) Hoe vaak per jaar? a) Hoe maken jullie PR? b) Wat werkt wel en wat niet? c) Hoeveel tijd van te voren starten jullie met de PR? a) Op welke dagen worden de borrels/feesten georganiseerd? En op welke dagen is de opkomst goed/slecht? b) Op welk tijdstip? c) Op welke locatie? a) Hoe duur is entree? b) Hoe duur zijn de drankjes (fris, bier, wijn)? c) Ontvangen jullie sponsering (geldbedrag, gratis fust)? d) Maken jullie winst/verlies op een borrel en/of cofeest? a) Wat is de gemiddeld opkomst? b) Was de opkomst bij de eerste borrels en feesten direct goed? Of heeft het enige tijd geduurd? Amsterdam VU a) Ja, beiden. b) 1x per jaar een cofeest ism de UvA voor het goede doel. (2009 de laatste keer) 2010 zullen we zelf een feest geven. Borrels streven we naar 24 keer per jaar. a) Via de nieuwsbrief per , de website, posters in de ziekenhuizen. b) Studenten stalken via de werkt wel, goede mond op mond reclame ook. Leuke posters in ziekenhuizen werkte vorige keer ook. c) Een maand van tevoren. Niet te lang van tevoren, want dan vergeten studenten het. a) Vrijdag. nooit op een andere dag geprobeerd. b) Feesten vanaf uur. Borrels vanaf uur. c) In Amsterdam centrum.

2 a) Feest: 5 euro. borrel: gratis. b) Borrel: 1,50 euro. feest: geen idee. c) Ja, van de ABN AMRO geld. d) Winst op feest > goede doel. quite op borrel, maken we geen kosten. a) Op feesten goed. Zo'n 120 personen. Op borrels slecht, soms maar 8 mensen. b) Bij borrels nam de opkomst juist af. Bij feesten gaat dit steeds beter. Amsterdam UVA Geen reactie. Groningen UMCG a) Ja. b) Iedere 6 weken is er een coborrel, 8 keer per jaar. a) Via mail, posters op de faculteit en in het UMCG, onze site, algemene site M.F.V. Panacea. De coborrels zijn iedere keer de laatste vrijdag van een blok (dan is ofwel je KTCperiode net afgelopen, danwel de klinische stage, dit geldt voor het programma van M1). b) Het wordt steeds beter bekend onder de studenten dat dan de borrel is, de mails werken goed. De posters ook wel, de aankondigingen op internet niet zo. Door activiteiten als de pubquiz proberen weextra aandacht te vestigen op de coborrels. c) 1 a 2 weken voor de borrel de posters, de mail enkele dagen van te voren. a) Altijd op vrijdagavond aan het eind van een blok. b) Het begint om c) Villa Volonte, de kroeg van MFV panacea. a) Gratis. b) Fris 1,20, Amsterdammer 1,60, pitcher 8,, kannetje booz 8,, wijn 1,60. c) Gratis fust van de alumni vereniging antonie deusing. d) Nee a) 100 a 150. b) Het heeft enige tijd geduurd en wordt steeds populairder, op de laatste borrel hadden we een opkomst van tegen de 200 aan. Door ludieke acties als pubquiz etc hebben we veel aan populariteit gewonnen. We willen dat doorzetten door 2x/jaar een pubquiz te houden met aansluitend coborrel, misschien een keer een badje, een keer een film en altijd het gratis fust. Door de vaste prik van iedere laatste vrijdag van het blok raakt iedereen er ook meer aan gewend dat er coborrel is en wordt het meer een vaste prik.

3 Leiden LUMC a) Ja, coborrels zijn vaste prik en we hebben laatst voor het eerst een cofeest georganiseerd. b) Coborrels 4x per jaar en het feest wordt nog besloten of dat herhaald wordt en welke frequentie. a) Posters, via de mail van de MFLS (medische studievereniging Leiden), op Blackboard, op workshops zeggen we als er snel 1 achteraankomt. b) Volgens ons werkt alle bovenstaande wel om mensen te bereiken. c) Maand van te voren bespreken we wat we willen en 2 weken van te voren ongeveer is de PR in de lucht. a) Borrels op vrijdagmiddag vanaf 1700, en het feest wat we dus eenmalig gehad hebben op vrijdagavond om De vrijdag is standaard, dus we weten niet wat een andere dag met de opkomst zou doen. b) Borrel vanaf 1700, feest vanaf c) Hepatho, dat is de faculteitsbar in het ziekenhuis. a) Geen entree voor de borrel. Cofeest 1 euro. b) Er is een gratis fust bier van een sponsor (VVAA, Fortis bijvoorbeeld) en andere drankjes zijn 80 cent. c) Ja, soms gratis fust. d) Geen winst. a) Man of 40 op de borrel, op het feest waren het er 180 ongeveer. b) De borrel bestaat al jaren en is al jaren constant qua opkomst. Nee. Maastricht UMCM a) Wel coborrels, geen cofeesten. b) 12 keer per jaar (iedere maand). a) In het begin van het studiejaar middels posters, later middels nieuwsbrieven via de mail. En zoveel mogelijk mondopmondreclame. b) Mondopmondreclame werkt het beste. Maar ook de posters en de nieuwsbrieven zullen wel voor PR zorgen. c) Ongeveer 2 weken. a) De coborrels worden iedere laatste vrijdag van de maand gehouden. Opkomst is vaak lastig in te schatten en is waarschijnlijk afhankelijk van aankomende toetsen en andere feesten en dergelijke. b) Vanaf 22.00u. De kroeg sluit om 3.00u. c) Een vaste kroeg in de stad.

4 a) Geen entree. b) Bier voor 1,, totdat we de 150, hebben bereikt. Daarna normale prijzen. Meestal gaan we ook nog rond met gratis shotjes. c) Nee, alleen de eigenaar van het cafe waar de borrels worden gegeven betaald vaak mee aan versiering, shotjes en borrelhappen. d) Verlies, maar dit wordt inbegroot. a) Moeilijk te zeggen, verschilt echt per borrel. Gemiddeld ongeveer man? b) Opkomst verschilt per borrel. Eerste borrel weinig opkomst, 2e borrel heel druk. Nijmegen UMCN c) Ja. d) 2x per jaar een borrel, 2x per jaar een feest. a) Via onze maandelijkse ALV. Verder: Kort voor de activiteit ontvangen alle coassistenten een van de CostaCie over de geplande activiteit (de Costacie is een commissie van de Nijmeegse Koraad en MFVN die de activiteiten zoals borrels en feesten organiseert) en er wordt tevens een nieuwsbrief door de koraad rondgestuurd, 1x per maand. In de maandelijkse nieuwsbrief van de MFVN worden tevens de activiteiten van de CostaCie vermeld. b) Deze vormen van PR werken allemaal prima. c) Zodra de geplande datum vast staat starten we met de PR via ALV en nieuwsbrief. 12 weken van te voren ontvangen de coassistenten een over de geplande activiteit. a) Altijd op vrijdag. b) Borrel van 1821u; feest van 224u. c) Borrel in Cafe de Aesculaaf op onze eigen faculteit. Feest meestal in de societeit van Ovum Novum in de stad (studentenvereniging). a) Borrel is gratis. Feest 1 euro voor MFVN leden, 2 euro voor niet leden. b) Fris 1 euro, bier/wijn +/ 1,20 c) Er is vrijwel altijd een gratis fust geregeld en op de borrel vaak ook wat hapjes (loopt via MFVN). d) Ik geloof van niet. a) (Dit itt tot doorgegeven op LOCAvergadering!!) Borrel: gemiddeld +/ 50 mensen. Feest gemiddeld +/ 100 mensen. b) Dit wordt al jaren georganiseerd, dus zo ver terug weet ik niet, maar het loopt altijd wel redelijk goed. Feesten variëren sterk in opkomst, we zijn er nog niet echt uit waar dat aan ligt. Waarschijnlijk toch het meest aan de datum waarop het gepland is. Niet te vaak, goede PR(!!), hapjes/gratis fust. Bij ons wordt het dus georganiseerd door de CostaCie, een samenwerkingsverband tussen Koraad en MFVN. Hierdoor zijn er meer mogelijkheden qua PR en sponsoring e.d. Bovendien houden zij zich specifiek hiermee bezig, wat wel zo zijn resultaat heeft. Aan de feesten en borrels is ook altijd een thema verbonden, bijv. onlangs de nieuwjaarsborrel.

5 Rotterdam EUR a) Ja. b) Ongeveer 2 feesten en 4 borrels per jaar. a) Bericht op SIN online (+ herinneringsbericht), promo op de Coraad site en promo naar de leden die op onze gmail mailinglijst staan. Grote flyer in de nieuwsbrief. b) c) Een maand. a) Beide worden altijd op vrijdag georganiseerd. b) Borrels beginnen om +/ 17uur (soms eerder als er toevallig net een groep klaar is met onderwijs). Feesten beginnen om 22uur. c) Borrels in faculteitsbar en komend feest wordt gehouden in de Locus Publicus (zaaltje boven een kroeg). a) Altijd gratis. b) Bij een feest zijn de kosten die de kroeg rekent, drankjes bij een borrel zijn altijd op onze kosten. c) We hebben (nog) geen sponsoring ontvangen, maar zijn hier wel mee bezig. d) a) Gemiddelde opkomst bij een borrel is +/ 50 coassistenten. Bij een feest erg wisselend. b) Utrecht UU a) Ja, beiden. b) Een keer feest georganiseerd, doel wordt eens per half jaar. Borrels zijn eens per maand. Een keer per jaar hadden we een gratis borrel van de ABN. a) Flyeren tijdens voortgangstoets, . b) Zijn we nog niet achter. c) Een maand. a) Borrels: iedere eerste vrijdag van de maand. Feest ook op vrijdag. Wanneer opkomst goed/slecht is, is niet te zeggen omdat we het nooit op andere dagen hebben gedaan. b) Borrels vanaf feest van c) Borrels in een kroeg in het centrum, feest op de boot van Histos (zeilvereniging). a) Gratis. b) Borrels: kroegprijzen, feest: 1,502 euro. c) Niks. d) Nee.

6 e) Feest: 100 mensen, borrels < 10. f) Eerste feest wel, borrels zijn nu een half jaar en nog steeds slechte opkomst.

Inventarisatie: aantal weken coschappen per specialisme per faculteit Simone Bernard (bestuurslid LOCA 2011), januari 2012

Inventarisatie: aantal weken coschappen per specialisme per faculteit Simone Bernard (bestuurslid LOCA 2011), januari 2012 Inventarisatie: aantal weken coschappen per specialisme per faculteit Simone Bernard (bestuurslid LOCA 2011), januari 2012 Inleiding Nederland telt acht medische faculteiten, welke alle een ander curriculum

Nadere informatie

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013

Studentenvereniging S.V.A.A. NoNoMes Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Studentenvereniging Samenwerkingsmogelijkheden 2013 Email pr@nonomes.nl NoNoMes NoNoMes is een snel groeiende studentenvereniging voor alle studenten die in Amsterdam studeren. Meer dan 350 actieve leden

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1350 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Dit onderzoeksrapport is opgesteld door: Sinds februari 2015 is dit:

Dit onderzoeksrapport is opgesteld door: Sinds februari 2015 is dit: Dit onderzoeksrapport is opgesteld door: Sinds februari 2015 is dit: Inventarisatie Seksuele Intimidatie 2014 Emily Boersma Gijsje Snijders Sanne Wubbels Inleiding In 2005 maakte het Nederlands Tijdschrift

Nadere informatie

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden

ADVERTENTIE FOLDER. Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden ADVERTENTIE FOLDER Algemene Informatie & Advertentiemogelijkheden In november 1911 werd studentenvereniging Unitas S.R. opgericht. Unitas S.R. is daarmee de oudste en, met ruim 1200 HBO en WO leden, een

Nadere informatie

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc!

Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! Beste student, Wat leuk dat je interesse hebt in een bestuursfunctie van de Co-Raad VUmc! In juni 2017 zullen er vier bestuursleden aftreden. Vijf bestuursleden (voorzitter, penningmeester, een masterfunctionaris

Nadere informatie

Inventarisatie 2. Dienstcompensatie

Inventarisatie 2. Dienstcompensatie Inventarisatie 2. Dienstcompensatie Inventarisatie 2 - Dienstcompensatie Inleiding In de Landelijke richtlijnen voor de regeling van de positie van coassistenten door Disciplineoverlegorgaan Medische Wetenschappen

Nadere informatie

Inventarisatie opbouw en toetsing master jaar 3

Inventarisatie opbouw en toetsing master jaar 3 Inventarisatie opbouw en toetsing master jaar 3 Inleiding In het laatste jaar van de opleiding staan de semi-arts stage/oudste co-schap en de wetenschappelijke stage op het programma. Tijdens de semi-arts

Nadere informatie

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden AEGEE- Leiden sponsormogelijkheden Door met AEGEE- Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE- Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden

AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden AEGEE-Leiden sponsormogelijkheden Introductie Door met AEGEE-Leiden samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE-Leiden biedt vele mogelijkheden tot sponsoring

Nadere informatie

C.S.R. Delft Informatie Brochure

C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Informatie Brochure C.S.R. Delft Een studentenvereniging, bruisend, levend, actief en juist daarom interessant om te adverteren. In deze brochure laten wij u kennis maken met C.S.R. Delft.

Nadere informatie

Begroting JFAS (2) ,04

Begroting JFAS (2) ,04 Printdatum: 6 12 2012 Begroting JFAS 2012 2013 (2) 23.124,04 In Uit Activiteiten Eerstejaarsborrel 350,00 350,00 Constitutieborrel 2.250,74 2.250,74 Borrels (overig) 8.500,00 8.500,00 Alumniborrel 150,00

Nadere informatie

JAARVERSLAG A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING. Oud en Nieuw

JAARVERSLAG A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING. Oud en Nieuw JAARVERSLAG A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING Oud en Nieuw Datum 24-02-2016 VOORWOORD Beste leden, De A.S.V.A. Alumnivereniging bestaat inmiddels anderhalf jaar. Het afgelopen jaar hebben we met het beleidsplan

Nadere informatie

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur

Begroting 2014-2015. Studievereniging PAP 13 e bestuur Begroting 2014-2015 Studievereniging PAP 13 e bestuur Brenda Renes Hanneke Vingerling Anne Stevers Puck van den Bosch Myrthe Overbeek Laura Peters Roos Vandebriel Voorzitter Secretaris Penningmeester Vice-voorzitter

Nadere informatie

Onderzoeksrapport. Commissie bachelor-master. Robel Michael

Onderzoeksrapport. Commissie bachelor-master. Robel Michael Onderzoeksrapport Commissie bachelor-master Robel Michael 1 Rogier Butter Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. KNMG Studentenplatform 3. Methode 4. Resultaten 4.1. Enquête algemeen 4.2. Bachelor-master: Wisselen

Nadere informatie

3. ORGANISATIE. 3.1 BESTUUR: Trekker: Bestuur. 3.2 ORGANISATIE Trekker: Bestuur

3. ORGANISATIE. 3.1 BESTUUR: Trekker: Bestuur. 3.2 ORGANISATIE Trekker: Bestuur Werkplan & Begroting 2011 1. VISIE Energie U is een duurzaam lokaal energie bedrijf gebaseerd op een vereniging zonder winstoogmerk. Wij willen de Utrechters helpen om in hun eigen omgeving hun eigen duurzame

Nadere informatie

Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH

Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH Plan van Aanpak ALPE D HUZES. Natalia Lech, Cheyenne Ferreira, Noa Suiker, Yassira Benmoussa, Josie Mac Gillavry MADE BY: NATALIA LECH Inhoudsopgave. 1. Achtergronden.... 2 2. Projectopdracht.... 3 3.

Nadere informatie

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking

Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen Acquisitie & samenwerking Studenten Organisatie Groningen is een vereniging die een unieke plaats in de Groninger studentenwereld inneemt, doordat zij de belangen van álle

Nadere informatie

Voorstel tot installatie bestuursleden De Geneeskundestudent

Voorstel tot installatie bestuursleden De Geneeskundestudent Voorstel tot installatie bestuursleden De Geneeskundestudent De selectiecommissie is conform artikel 10 lid 3 van de statuten belast met de werving en selectie van nieuwe bestuursleden. De Selectiecommissie

Nadere informatie

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde

Begroting Studievereniging Cura. Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde Begroting 2016-2017 Studievereniging Cura Hanzehogeschool Groningen Academie voor Verpleegkunde 19 oktober 2016 1 Voorwoord Hierbij presenteren wij u de begroting van verenigingsjaar 2016-2017 van studievereniging

Nadere informatie

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of

Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of Het Studenten Uitgaven Onderzoek is in mei 2014 afgenomen bij 886 respondenten met een leeftijd van 17-25 jaar. De studenten volgen een HBO- of WO-opleiding in één van de twaalf grootste studentensteden

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2010

Nieuwsbrief januari 2010 Nieuwsbrief januari 2010 Beste leden, De Nieuwjaarsborrel was zeer geslaagd en 2010 is voor Marcroix dus goed begonnen! In deze R.S.R. Marcroix nieuwsbrief vinden jullie weer het overzicht met alle actuele

Nadere informatie

Inventarisatie 2012.3 De coassistent in het buitenland

Inventarisatie 2012.3 De coassistent in het buitenland Inventarisatie 2012.3 De coassistent in het buitenland Inleiding Veel coassistenten maken gebruik van de mogelijkheid om in het buitenland een deel van de master te doen, zoals de wetenschappelijke stage

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Zowel bij de ACLO als bij haar verenigingen kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel

Nadere informatie

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013

Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013 Nieuw Nederlands Peil Nieuwsbrief 8 2 december 2013 Dichten is afleren. J.C. Bloem Om te beginnen Op 20 november hebben we de openingsactiviteit van het Lustrumjaar mogen beleven en het was een gezellige

Nadere informatie

Database galalocaties

Database galalocaties Database galalocaties Hieronder vindt u een overzicht van galalocaties, gebruikt door lidorganisaties van het SOFv. Deze database is opgesteld nadat de lidorganisaties het databaseformulier op de alv van

Nadere informatie

Sponsorbrochure Introductie BE Adam is dé studievereniging voor alle bedrijfseconomie studenten van de Hogeschool van Amsterdam. Wij streven ernaar om studenten te verbinden met elkaar, aan de opleiding

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2016

Het Fair Fashion Festival 2016 Het Fair Fashion Festival 2016 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor Fair Trade fashion te vergroten door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

REBO Carrière Symposium 2011

REBO Carrière Symposium 2011 PERIKLES REBO Carrière Symposium 2011 Studievereniging Perikles REBO Carrièresymposium REBO Carrièresymposium Onder de huidige studenten ontstaat steeds meer het besef dat zij zich niet kunnen beperken

Nadere informatie

BELEIDSPLAN A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING. Groei in diversiteit

BELEIDSPLAN A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING. Groei in diversiteit BELEIDSPLAN A.S.V.A. ALUMNIVERENIGING Groei in diversiteit Datum 24-02-2017 VOORWOORD Beste leden, Voor jullie ligt alweer het tweede beleidsplan van de A.S.V.A. Alumnivereniging, voor alle oud-activo

Nadere informatie

Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht. Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS)

Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht. Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS) Stichting Utrechtsch Studenten Symposium Postbus 431 3500 AK Utrecht Betreft: Stichting Utrechtsch Studenten Symposium (SUSS) Geachte heer / mevrouw, Jaarlijks wordt er door de Stichting Utrechtsch Studenten

Nadere informatie

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT

PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT PARTNERBROCHURE STUDIEVERENIGING LINKIT Datum: 1 November 2017 Versie: 4.5 Auteurs: Tristan Foot Extern Coördinator der S.V. Linkit 17-18 E-mail: Extern@svlinkit.nl Bestuur@svlinkit.nl Voor u ligt een

Nadere informatie

Mosa Conference Mosa Conference is een (bio)medisch onderzoekcongres georganiseerd door en voor studenten. Het internationaal georiënteerd wordt jaarlijks gehouden aan de Universiteit Maastricht, waar

Nadere informatie

Te Koop: Dieetforum.nl

Te Koop: Dieetforum.nl Te Koop: Dieetforum.nl (21.435 unieke bezoekers per maand, 5.000 euro PASSIEVE inkomsten per jaar, 5 jaar oude site) Bij deze bieden wij Dieetforum.nl te koop aan. Wij hebben deze site gekocht in November

Nadere informatie

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden DATUM 18-7-2016 AANTAL PER OPLEIDING TELMETHODE ONGEWOGEN 21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam Onderdeel Faculteit Opleiding Opl. vorm Gezondheidszorg Erasmus MC 56551 - B Geneeskunde Voltijd 670 528

Nadere informatie

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden DATUM 6-6-2016 AANTAL PER OPLEIDING TELMETHODE ONGEWOGEN 21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam Onderdeel Faculteit Opleiding Opl. vorm Gezondheidszorg Erasmus MC 56551 - B Geneeskunde Voltijd 762 573 898

Nadere informatie

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden DATUM 11-7-2016 AANTAL PER OPLEIDING TELMETHODE ONGEWOGEN 21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam Onderdeel Faculteit Opleiding Opl. vorm Gezondheidszorg Erasmus MC 56551 - B Geneeskunde Voltijd 679 534

Nadere informatie

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden DATUM 4-4-2016 AANTAL PER OPLEIDING TELMETHODE ONGEWOGEN 21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam Onderdeel Faculteit Opleiding Opl. vorm Gezondheidszorg Erasmus MC 56551 - B Geneeskunde Voltijd 779 608 940

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2018 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013

PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 PARTNERSHIP INTROCAMPAGNE 2013 INHOUD Wat houdt de Introcampagne in? Het Sunevent De Introactie Interactie met doelgroep Timeline campagne Partnermogelijkheden Partnerships Wat houdt de Introcampagne

Nadere informatie

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden

21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam. 21PB - Universiteit Leiden DATUM 22-08-16 AANTAL PER OPLEIDING TELMETHODE ONGEWOGEN 21PE - Erasmus Universiteit Rotterdam Onderdeel Faculteit Opleiding Opl. vorm Gezondheidszorg Erasmus MC 56551 - B Geneeskunde Voltijd 449 361 523

Nadere informatie

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel

Workshop Tips & Tricks Social media. KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Workshop Tips & Tricks Social media KNBSB Congres 2016 Seb Visser & Mitchell Korpel Vormen van externe communicatie Online Offline Social stats KNBSB KNBSB Nieuws 4060 (01-01-2015) 6462 (01-01-2016) 8475

Nadere informatie

Evaluatie en modernisering van de Ergocoach. Edwin Hagelen. Arbeidshygiënist UMC Utrecht

Evaluatie en modernisering van de Ergocoach. Edwin Hagelen. Arbeidshygiënist UMC Utrecht Evaluatie en modernisering van de Ergocoach Edwin Hagelen Arbeidshygiënist UMC Utrecht 1 Structuur lezing Historie Inzet ergocoaches patiënt-gebonden (zorg)afdelingen Evaluatie-onderzoek Aanpassingen opleiding

Nadere informatie

Organiseer een feestdag!

Organiseer een feestdag! Er is altijd wel reden om een feestje te vieren. Ook op school. Maar hoe organiseer je een spetterend feest? Bijvoorbeeld een klassenavond of een speciale feestdag? Daarover gaat deze lesbrief. TIP! Nog

Nadere informatie

Beleidsdoelen

Beleidsdoelen Beleidsdoelen 2017-2018 1) Digitalisering Komend jaar hebben wij plannen met betrekking tot de digitale ontwikkeling van de vereniging. Er zijn drie punten waar wij op focussen: 1. Digitale betalingen

Nadere informatie

Sponsorbrochure Nijmeegse Studenten Zeilvereniging. De Loefbijter

Sponsorbrochure Nijmeegse Studenten Zeilvereniging. De Loefbijter Sponsorbrochure 2017 Nijmeegse Studenten Zeilvereniging De Loefbijter Woord vooraf N.S.Z.V. De Loefbijter is opgericht op 23 februari 1967 en daarmee een van de oudste verenigingen van Nijmegen. Op initiatief

Nadere informatie

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel.

Voor de ruim 800 leden organiseert HMV Actis een breed scala aan activiteiten, zowel informeel als formeel. Welkom HMV Actis is de studievereniging van het instituut voor Marketing Management. Bij de vereniging kun je gedurende je studie genieten van vele voordelen. Ga bijvoorbeeld gratis mee naar bedrijfsbezoeken,

Nadere informatie

Het Fair Fashion Festival 2015

Het Fair Fashion Festival 2015 Het Fair Fashion Festival 2015 Wij streven ernaar de aandacht van de consument voor F air T rade fashion te verhogen door middel van het Fair Fashion Festival. Onder het begrip fashion verstaan wij: kleding,

Nadere informatie

Onderzoek. VIP, Studievereniging Psychologie Groningen Grote Kruisstraat 2/1 9712 TS Groningen E. vip.gmw@rug.nl T. + 31 50 3636323 www.vipsite.

Onderzoek. VIP, Studievereniging Psychologie Groningen Grote Kruisstraat 2/1 9712 TS Groningen E. vip.gmw@rug.nl T. + 31 50 3636323 www.vipsite. Daniëlle van Goor Iris Mariken de Wit Simone Willigers Charlotte Frederike Saida Focke Desley Alexandra Maria van der Zande Voorzitter Secretaris Penningmeester Interne contacten Externe contacten VIP,

Nadere informatie

Inhoudsopgave 1 Appendix

Inhoudsopgave 1 Appendix Inhoudsopgave 5 10 15 20 25 30 1 Appendix 2 1.1 Contacten........................................ 2 1.1.1 BBB....................................... 2 1.1.2 INN....................................... 2

Nadere informatie

R.K.S.V. Albertus Magnus

R.K.S.V. Albertus Magnus Non Scolae Sed Vitae R.K.S.V. Albertus Magnus Acquisitie en Sponsoring R.K.S.V. Albertus Magnus is een studentengezelligheidsvereniging die al meer dan 115 jaar een grote rol speelt in het Groningse studentenleven.

Nadere informatie

Studenten feest brochure

Studenten feest brochure Studenten feest brochure Jouw feest bij Piecken! Heb je zin in een knallend feest in een super locatie kom dan naar Piecken. Wij beschikken over een uitgebreide licht en geluid installatie, top barmensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017

Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Nieuwsbrief Simius Hircus Februari 2017 Beste leden, Ook al mag het eigenlijk niet meer, alsnog de beste wensen voor 2017 aan iedereen! Een nieuw jaar om weer heerlijk te trainen en allerlei leuke dingen

Nadere informatie

Studievereniging RealTime

Studievereniging RealTime Studievereniging RealTime Partnermogelijkheden 2014-2015 De mogelijkheden voor een succesvolle samenwerking! Voor u ligt een voorstel voor een samenwerkingsovereenkomst van studievereniging RealTime. Middels

Nadere informatie

Digitale hulpmiddelen bij het toetsen en beoordelen in de universitaire lerarenopleiding

Digitale hulpmiddelen bij het toetsen en beoordelen in de universitaire lerarenopleiding Digitale hulpmiddelen bij het toetsen en beoordelen in de universitaire lerarenopleiding Vragenlijst voor docenten/opleiders Intro Doel van deze vragenlijst is informatie te verzamelen over het gebruik

Nadere informatie

Meerjarenplan Studievereniging PAP

Meerjarenplan Studievereniging PAP Meerjarenplan 2016-2019 Studievereniging PAP 1 Voorwoord Beste bestuurslid of geïnteresseerde, In dit meerjarenplan zijn algemene doelen geformuleerd voor studievereniging PAP van de opleiding Pedagogische

Nadere informatie

Strategisch beleid Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland

Strategisch beleid Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland Strategisch beleid Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland 2018-2020 Doelstelling Alumnivereniging Verplegingswetenschap Nederland heeft als doelstelling: - Het onderhouden van contacten tussen

Nadere informatie

Q1 Bent u lid van Arcade?

Q1 Bent u lid van Arcade? Q1 Bent u lid van Arcade? Beantwoord: 195 Overgeslagen: 0 Ja Geen idee 0 20 40 60 80 100 120 140 160 180 Ja Geen idee 76,41% 149 13,33% 26 10,26% 20 Totaal 195 1 / 21 Q2 Wat soort woning huurt u van De

Nadere informatie

Update bestuur Badminton Club t Gooi

Update bestuur Badminton Club t Gooi Update bestuur Badminton Club t Gooi April 201 7 Martin Warmelink Voorzitter EN NU EVEN SERIEUS: WIE WORDT ONZE NIEUWE VOORZITTER?? Nog een maand of 2, dan zit het badminton-seizoen er weer op. We zijn

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG

NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS LANDTRAINING VERSCHUIFT NAAR EEN ANDERE DAG NIEUWSBRIEF JULI- AUGUSTUS Hallo allemaal, Voor sommigen is de vakantie al begonnen en voor anderen is het bijna vakantie. Afgelopen vrijdagavond was de officiële laatste training van NOVA en was er een

Nadere informatie

Beleidsplan Kandidaatsbestuur 2014-2015

Beleidsplan Kandidaatsbestuur 2014-2015 Beleidsplan Kandidaatsbestuur 2014-2015 Algemene Ledenvergadering 2 oktober Klaas Wilts - Voorzitter Tineke Ellens - Secretaris Marlies Kok - Penningmeester Lotte Hermans - Commissaris Intern Mark van

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2019 Stichting Nacht van de Fooi Kromme Nieuwegracht 58, 3512 HL Utrecht contact@nachtvandefooi.nl www.nachtvandefooi.nl Beste lezer, Dat je deze

Nadere informatie

Commercieel plan MHCL 2020

Commercieel plan MHCL 2020 Commercieel plan MHCL 2020 Inhoud Actuele situatie Doelstellingen Van sponsor- naar commerciële commissie Vernieuwd sponsormodel Programma Bijlagen Commissie rollen Communicatie kalender Doek veld 1, 2

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar bij Integrand. Dan bereik je meer.

Parttime bestuursjaar bij Integrand. Dan bereik je meer. Parttime bestuursjaar bij Integrand Dan bereik je meer. Inhoud Voorwoord... 3 1. Wat is Integrand... 4 2. Wat houdt een bestuursjaar Integrand in?... 5 3. Sollicitatieprocedure en contact informatie...

Nadere informatie

OPDRACHT BOVENBOUWERS.NL

OPDRACHT BOVENBOUWERS.NL en geloven met allemaal hun eigen feesten. Maar ook in Nederland hebben we onze eigen feesten. Hier ga jij een PowerPoint over maken. Kies voor je PowerPoint minimaal 3 typisch Nederlandse feesten, hierbij

Nadere informatie

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden

AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden AEGEE Amsterdam sponsormogelijkheden Door met AEGEE-Amsterdam samen te werken, komt u in contact met een gevarieerde groep studenten en afgestudeerden. AEGEE telt momenteel rond de 620 leden en ruim 75

Nadere informatie

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen

Wekelijkse inloopavonden familieopstellingen Subscribe Nieuwsbrief Transparant Juli 2014 View this email in your browser Beste lezer, Vol trots presenteren wij de vernieuwde nieuwsbrief van Transparant. Transparant maakt op dit ogenblik een positieve

Nadere informatie

2013-01-16 (ALV) 2013-01-16 (ALV) Contributors job (4 edits) Irme (4 edits)

2013-01-16 (ALV) 2013-01-16 (ALV) Contributors job (4 edits) Irme (4 edits) 2013-01-16 (ALV) Contributors job (4 edits) Irme (4 edits) Other Resources Opening................ 2 Announcements......... 2 Approval Previous Minutes 2 Communication......... 2 Determining final agenda..

Nadere informatie

Hoofdstuk 19 Sportieve evenementen

Hoofdstuk 19 Sportieve evenementen Hoofdstuk 19 Sportieve evenementen Actieplan Doe mee met een (sportief) evenement Als in uw omgeving een sportief evenement georganiseerd wordt, kan het de moeite waard zijn als comité daaraan mee te doen.

Nadere informatie

Beleidsplan 18 e Bestuur der S.D.V.N. Dance Fever

Beleidsplan 18 e Bestuur der S.D.V.N. Dance Fever S.D.V.N. DANCE FEVER Beleidsplan e Bestuur der S.D.V.N. Dance Fever 0-0 Voorzitter Secretaris Penningmeester Commissaris dans Commissaris intern Commissaris extern Juul van Kesteren Naomi Buijs (tot eind

Nadere informatie

NSZK II- DELFT. 6 & 7 december

NSZK II- DELFT. 6 & 7 december NSZK II- DELFT 6 & 7 december Pre-borrel DSZ Wave organiseert dit jaar de tweede NSZK van het seizoen 2013-2014. Onze fantastische NSZK begint vrijdag 6 december al in het cafe de Ruif. Jullie zijn van

Nadere informatie

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden?

Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Help jij studerend Groningen gezond ouder te worden? Word actief! Bij de ACLO kun je actief worden door in commissies of in een bestuur te gaan. Op die manier ontwikkel je je niet alleen op je studiegebied,

Nadere informatie

Rector On Tour. Draaiboek. Universitaire Studentenraad Radboud Universiteit Nijmegen

Rector On Tour. Draaiboek. Universitaire Studentenraad Radboud Universiteit Nijmegen Rector On Tour Draaiboek Universitaire Studentenraad Radboud Universiteit Nijmegen 1. Doelstelling Het bevorderen van de voeling tussen studenten en de rector magnificus als voorman onderwijs en onderzoek

Nadere informatie

Vragenlijst voor minorstudenten

Vragenlijst voor minorstudenten Vragenlijst voor minorstudenten Digitale toetsing en beoordeling in de universitaire lerarenopleiding Intro Het komende studiejaar besteden opleiders van alle universitaire lerarenopleidingen speciale

Nadere informatie

CO₂ Communicatieplan. CO₂ Communicatieplan. Datum 13-05-2015. Versie 1.1. Rapportnr 3C.COM-PLAN2015-1.1. Opgesteld door. A. van de Wetering & H.

CO₂ Communicatieplan. CO₂ Communicatieplan. Datum 13-05-2015. Versie 1.1. Rapportnr 3C.COM-PLAN2015-1.1. Opgesteld door. A. van de Wetering & H. 1 van 7 Datum Rapportnr Opgesteld door Gedistribueerd aan A. van de Wetering & H. Buuts 1x Directie 1x KAM Coördinator 1x Handboek CO₂ Prestatieladder 1 2 van 7 2 3 van 7 INHOUDSOPGAVE 1. INLEIDING Beschrijving

Nadere informatie

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon)

Voorbereiding Planning: weken van te voren Totale voorbereidingstijd: 12 uur (gem. 3 uur per persoon) Stappenplan: organisatie van een padel toernooi Wil je als club een padel toernooi organiseren? Dan kan de KNLTB je daarbij helpen! Het organiseren van een padel toernooi op jouw club biedt niet alleen

Nadere informatie

Beleidsplan kandidaatsbestuur 2011-2012

Beleidsplan kandidaatsbestuur 2011-2012 Beleidsplan kandidaatsbestuur 2011-2012 Remy Middelhoff Voorzitter Stijn Peeters Vice-voorzitter Justin Hoek Penningmeester Tessa Stoffelsen Onderwijscommissaris Merel van Zelderen Secretaris Versie 2,

Nadere informatie

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout

Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Notulen Algemene Ledenvergadering Vereniging Rijnsche Hout Datum: vrijdag 29 oktober 2010 Plaats: Utrecht, Restaurant de Hoge Weide, ontvangst om 19.30 uur Aanwezig: het bestuur: Lenno Maris (voorzitter),

Nadere informatie

Beleidsdoelen

Beleidsdoelen Beleidsdoelen 2018-2019 1 Betrokkenheid van de leden Komend jaar willen we ons focussen op betrokkenheid van de leden, dit doen we door onderscheid te maken tussen twee groepen. 1. Eerstejaars Pogen de

Nadere informatie

Driejarenplan

Driejarenplan Driejarenplan 2016-2019 Inleiding Studiestichting Alias voor studenten Taal- en cultuurstudies is een stichting die afgelopen jaren veel gegroeid is op het gebied van professionalisering, financiën en

Nadere informatie

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen

Studievereniging kic. De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Studievereniging kic De vereniging (kort) Geen ontgroeningen of verplichtingen Wat Is KIC? KIC staat voor Kien in Communicatie en is één van de twee studieverenigingen voor het Instituut voor Communicatie,

Nadere informatie

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam

Sponsorbrochure. Aardwetenschappelijke Loopbaandag. 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Sponsorbrochure Aardwetenschappelijke Loopbaandag 17 februari 2017 Vrije Universiteit Amsterdam Wat is de Aardwetenschappelijke Loopbaandag? De Aardwetenschappelijke Loopbaandag is een landelijke carrièredag

Nadere informatie

Schooljaar: Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018

Schooljaar: Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018 Schooljaar: 2017-2018 Nummer: 27 Datum: 29 maart 2018 VAN HET TEAM Beste ouders en verzorgers, Ik wil deze nieuwsbrief inleiden met een serieus en officieel bericht. Het college van bestuur van INOS heeft

Nadere informatie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie

Parttime bestuursjaar Integrand Groningen. Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november Integrand verbindt en stimuleert ambitie Parttime bestuursjaar 2019-2020 Integrand Groningen Deadline solliciteren: Vrijdag 23 november 23.59 Integrand verbindt en stimuleert ambitie Inhoud 1. Voorwoord 2. Wat is Integrand? 3. Wat houdt een bestuursjaar

Nadere informatie

Beleidsplan 2015-2016

Beleidsplan 2015-2016 Beleidsplan 2015-2016 Medische studentenvereniging Mozaïek Amsterdam-Zuidoost Meibergdreef 9 1105 AZ Amsterdam-Zuidoost Voorwoord Medische studentenvereniging Mozaïek (MVM) richt zich inmiddels al negen

Nadere informatie

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015

Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Informatiebrochure Nacht van de Fooi Stedelijk Bestuur 2014-2015 Beste geïnteresseerde, Dat je deze informatiebrochure nu voor je hebt liggen betekent dat je interesse hebt in een parttime bestuursjaar

Nadere informatie

Sponsorbrochure 2015. Nijmeegse Studenten Zeilvereniging. De Loefbijter

Sponsorbrochure 2015. Nijmeegse Studenten Zeilvereniging. De Loefbijter Sponsorbrochure 2015 Nijmeegse Studenten Zeilvereniging De Loefbijter Woord vooraf N.S.Z.V. De Loefbijter is opgericht op 23 februari 1967 en daarmee een van de oudste verenigingen van Nijmegen. Op initiatief

Nadere informatie

Score Nacht van het Condoom

Score Nacht van het Condoom Score Nacht van het Condoom Bij deze de scoren uit: Zeist. In totaal ondervraagde 153 jongeren tussen ( ongeveer )de 15 en 19 jaar Meisjes zonder condoom: 77 Jongens met condoom: 11 Jongens zonder condoom:

Nadere informatie

Vragenlijst voor masterstudenten

Vragenlijst voor masterstudenten Vragenlijst voor masterstudenten Digitale toetsing en beoordeling in de universitaire lerarenopleiding Intro Het komende studiejaar besteden opleiders van alle universitaire lerarenopleidingen speciale

Nadere informatie

Doel van de eerste bijeenkomst was kennismaking en het vaststellen van onderwerpen ter bespreking van de volgende bijeenkomsten.

Doel van de eerste bijeenkomst was kennismaking en het vaststellen van onderwerpen ter bespreking van de volgende bijeenkomsten. Notulen bijeenkomst Studentenraad Economie Aspasialaan Dinsdag 30 oktober 2012 13:00-14:15 Inleiding Aanwezigheid Bij de eerste studentenraad waren er in totaal 24 studenten aanwezig. Sommige studenten

Nadere informatie

Think globally, act locally

Think globally, act locally sponsor mogelijkheden editie 2005 Think globally, act locally Dit is een uitgave van IFMSA-NL Editie mei 2005, 1e druk Redactie Werkgroep Public Relations t.n.v. Alexej Kuiper (Amsterdam), Vice-voorzitter

Nadere informatie

Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014

Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014 Nieuwsbrief 8 tweede jaargang 2014 Inhoud van deze laatste nieuwsbrief van 2014. 1. Bijeenkomst 13 december over veranderingen in de zorg 2. Maandelijkse inloopbijeenkomst 3. Terugblik 2014 4. Vooruitblik

Nadere informatie

Inventarisatie 3 Semi- arts stage en Schakeljaar. Inleiding. Doel. Methode. Vragen

Inventarisatie 3 Semi- arts stage en Schakeljaar. Inleiding. Doel. Methode. Vragen Inventarisatie 3 Semi- arts stage en Schakeljaar Inleiding Deze inventarisatie zal gaan over de laatste fase van de geneeskundeopleiding, op dit moment geldt dat op de meeste faculteiten in de laatste

Nadere informatie

KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt

KLANTTEST 2. Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt Grachelle Elskamp & Céline Mansvelt SAMENVATTING KLANTTEST 1 Door de omgevingsscan ben ik erachter gekomen wat feestgangers missen tijdens het uitgaan. Hieruit kwam dat vele feestgangers gezellige mensen

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Algemeen Het eerste half jaar

Algemeen Het eerste half jaar Jaarverslag 2018 Algemeen In 2017 zijn wij begonnen met het voorbereiden van al onze plannen en wij hebben met dank aan sponsering en vele vrijwilligers (waaronder veel leerkrachten) al drie mooie dagen

Nadere informatie

Docenten vergadering 12.12.2014. Auteur: Emilia Simion

Docenten vergadering 12.12.2014. Auteur: Emilia Simion Docenten vergadering 12.12.2014 Auteur: Emilia Simion AGENDA 1. Wie ben ik - pg. 3 2. Resultaten docentenonderzoek de barn - pg.4-8 3. VUA missie en visie - pg.9 4. Feiten - pg.10 5. Wat hebben we al gedaan-

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2016/2017

BELEIDSPLAN 2016/2017 BELEIDSPLAN 2016/2017 1. ALPHA Het Algemeen Platform Humanoria Amsterdam is de faculteitsvereniging voor de studieverenigingen en bladen van de Faculteit der Geesteswetenschappen aan de Universiteit van

Nadere informatie