Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:"

Transcriptie

1 Nr. 6 18nov Op e Hichte Schooljaar Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. Chr. Basisonderwijs. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: directeur.borgerschooll@cbo-meilan.nl E A Borgerschool Denkt u erom dat de kinderen donderdag 24 nov. om kwart voor 12 uitkomen en die middag vrij zijn i.v.m. scholing team Op school vieren we Sinterklaasdag op vrijdag 2 december. Datum Jarig Groep NOVEMBER DECEMBER Voorleeswedstrijd. Groepswinnaars.. Schoolwinnaar.. Birthe van Brummen.

2 Thema/verhalen vanuit Trefwoord. Week 46 t/m 48: Verbinden Inhoud: Over wat mensen bindt en de kracht van een samenleving. Over verdeeldheid en over broederschap, over tegenpolen en bruggenbouwers. Bijbelverhalen onderbouw: Week 46: Jozef is de liefste zoon (Genesis 38); Jozef in huis bij Potifar (Genesis 37 en 39). Week 47: Jozef wordt onderkoning (Genesis 41); Simeon moet in Egypte blijven (Genesis 42). Week 48: Weer bijeen (Genesis 43 t/m 47). Bijbelverhalen middenbouw: Week 46: Familieband (Genesis 37, 1-11); Jozef en de vrouw van Potifar (Genesis 38, 7-20 en Genesis 39, 1-6). Week 47: Jozef in de gevangenis (Genesis 42); Jozef en zijn broers (Genesis 43-46, 7). Week 48: Een lastig probleem (Genesis 45 en 46). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 46: Familieband (Genesis 37, 1-11); Jozef en de vrouw van Potifar (Genesis 38, 7-20 en Genesis 39, 1-6). Week 47: Jozef in de gevangenis ( Genesis 42); Jozef en zijn broers (Genesis 43-46, 7). Week 48: Twee volken in één land (Genesis 45 en 46). Week 49 t/m 51: Kinderen van goede wil Inhoud: Over een dorp waar de goede wil om samen te werken en samen te vieren verdwenen is. Over hoe die goede wil opnieuw aangewakkerd kan worden in het leven van mensen. Bijbelverhalen onderbouw: Week 49: Johannes, boodschapper van de vrede (Lucas 1, 5-25; 57-58). Week 50: Een engel bij Maria (Lucas 1, 26-36); Jozef en Maria moeten op reis (Lucas 2, 1-2). Week 51: Geen plaats in de herberg (Lucas 2, 1-7); De herders als eersten bij het kind (Lucas 2, 8-20). Bijbelverhalen middenbouw: Week 49: Een bijzondere taak voor Zacharias (Lucas 1, 5-25 en 57-80). Week 50: Een heel gewoon meisje (Lucas 1, 26-35). Week 51: Een boodschap van de keizer (Lucas 2, 1-7); Een koning in een voerbak (Lucas 2, 15-20). Bijbelverhalen bovenbouw: Week 49: Een engel in de tempel (Lucas 1, 5-25 en 57-80). Week 50: Een gewoon meisje (Lucas 1, 26-35). Week 51: Met dank aan de keizer ( Lucas 2, 1-7); Een boodschap voor herders ( Lucas 2, 15-20).

3 ZENDING. SPAREN VOOR EDUKANS SCHOENMAATJESPROJECT. ( elke maandag mogen de kinderen wat geld meenemen) De komende weken sparen we het zendingsgeld voor het Edukans schoenmaatjes project. De kinderen in de onderbouw gaan schoenendozen vullen en opsturen naar kinderen die het heel hard nodig hebben. Om zoveel mogelijk dozen te kunnen versturen( 6,- per doos) is er geld nodig. Daarvoor sparen we met zijn allen. Hoe het project verder georganiseerd wordt hoort u zo spoedig mogelijk. In de periode van de zomervakantie tot begin november was de opbrengst van de zending 324,22. Hartelijk dank hiervoor. GEZONDE TRAKTATIES.. Opbrengst JUMBO Spaaractie. Hartelijk dank aan alle ouders die meededen aan de spaaractie van de Jumbo. Het heeft ervoor gezorgd dat we als school 495,37 kunnen besteden. We gaan nog even heel goed kijken in de online materialen bestelshop van Jumbo wat we het beste kunnen kopen voor dit bedrag. Als we een definitieve keuze hebben gemaakt laten we het u weten.

4 Verkeer / Veiligheid / Plein. 1.Het verlaten van het plein in pauzes. Met name op vrijdag worden diverse kinderen van de onderbouw om 12 uur opgehaald van school. Op dat moment is het pauze voor de EAB leerlingen midden-bovenbouw. We willen iedereen dan ook dringend verzoeken sowieso niet te fietsen op het plein en er om te denken dat er niet dwars door spelende leerlingen wordt gelopen enz. We vragen dit uit veiligheidsoverwegingen. In eerste instantie voor de ouders zelf en de kleine kinderen die ze bij zich hebben en ten tweede voor de spelende leerlingen. Spelende leerlingen gaan in deze voor. Het is n.l. pauze en kinderen moeten vrijuit op het plein kunnen spelen. Dus verlaat u het plein in de pauze zoek dan de meest veilige route om het plein te verlaten en sowieso lopend. 2. Parkeren van auto s. Het komt steeds vaker voor dat ouders hun kind met de auto ophalen en vervolgens hun auto niet in de parkeervakken parkeren maar ook vlak voor de ingang waar geen parkeerplaatsen zijn. Van daar het verzoek dit niet te doen i.v.m. de veiligheid. Alle participanten van de brede school doen dit verzoek bij hun ouders. 3. Fietsgebruik. Het lijkt erop dat er steeds meer kinderen met hun fiets op school komen. We wijzen de kinderen erop dat ze hun fietsen in de fietsenstallingen plaatsen. Als die vol zijn dan is het beste om hun fiets te parkeren op de parkeerplekken op het plein tegenover SKIK kinderopvang aan de Ter Huivra kant van het plein.1 Kinderen die structureel geen rekening hiermee willen houden lopen het risico een week lang sowieso niet met de fiets op school te mogen komen. We doen dus een appél op hun verantwoordelijkheidsgevoel en respect hebben voor de veiligheid van de ander.

5 VOORAANKONDIGING VAN HET KERSTFEEST. Het kerstfeest is op donderdag 22 december. Start om uur en eindigt om uur Voor de kerstviering zijn we op zoek naar zoveel mogelijk glazen potjes om waxinelichtjes in te doen. Wilt u deze alvast verzamelen en inleveren op school? Dit jaar is er weer een kerstviering (lichtjeswandeling) met ouders en kinderen van onze school. Omdat we veel lichtjes nodig hebben, willen we ouders nu alvast vragen om glazen potjes te verzamelen. Bij voorbaat hartelijk dank. HET TEAM VAN DE DR. E.A. BORGERSCHOOL

6

7

8 Oproep wie van de ouders wil meehelpen met kookworkshop brede school Joure zuid.

9

10 Beste ouder/verzorger, Nu de zomervakantie weer voorbij is starten de St Mattheüsschool, de Twa Fjilden, De EA Borgerschool, SKIK Kinderopvang en Miks welzijn met een gezamenlijk aanbod van naschoolse activiteiten voor de schoolgaande jeugd in Joure Zuid op woensdag- en vrijdagmiddag na schooltijd. We hebben het schooljaar in 4 periodes verdeeld waarbij de activiteiten zijn gekoppeld aan thema s. Vaste begintijd De activiteiten starten altijd om uur. De kinderen van groep 1 t/m 4 worden naar de activiteit gebracht, de kinderen van groep 5 tm 8 gaan zelfstandig naar de activiteit toe. De kinderen krijgen tijdens de activiteit iets te drinken. U moet uw kind zelf van de activiteit ophalen. Vaste middag De activiteiten zijn; op woensdagmiddag voor groep 1 t/m 4 op vrijdagmiddag voor groepen 5 t/m 8 Hier is voor gekozen omdat deze middagen de voorkeur hadden uit de behoeftepeiling die destijds is afgenomen) De activiteiten vinden afwisselend plaats binnen de verschillende organisaties Bijdrage De kosten bedragen 2,00 per activiteit. Aanmelden Het aanmelden van uw kind voor een activiteit kunt u doen via de website Hier vindt u meer informatie over de activiteiten.

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016

Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Nieuwsbrief Nummer : 35 Datum: 14 november 2016 Trefwoord: Ouderbrief bij Trefwoord, jaargang 22, aflevering 2 Aan de ouders/verzorgers, Voor de levensbeschouwelijke opvoeding van uw kinderen gebruiken

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief 6 van CBS De Tarissing 2018-2019 Schoolkoor December 4 Sinterklaas op school (gewijzigde datum, Sinterklaas had het te druk de 5e) 17 Kerstviering 20 BLP ochtend en kerstlunch.

Nadere informatie

Christelijke Basisschool De Schakel

Christelijke Basisschool De Schakel t Schakelaartje Christelijke Basisschool De Schakel Hoofdgebouw: Botter 40-77, 8243 KW Lelystad Telefoon: 0320-413001 Dependance: Kennemerland 17 8245 ER Lelystad Telefoon: 0320-413002 e-mail: info@schakellelystad.nl

Nadere informatie

Nr november 2016

Nr november 2016 Nr. 5 11 november 2016 punt is dat vooral het maken van een originele surprise het belangrijkste is. De bel zal op deze ochtend al om 8.20 uur gaan. De kinderen gaan direct naar binnen, zodat elke klas

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 2 4 OKTOBER 2017 Schooljaar 2017-2018 Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Kerstviering. Nieuwsbrief 7 van CBS De Tarissing. 12 december 18:15 Julianastraat December

Nijsgjirrich. Kerstviering. Nieuwsbrief 7 van CBS De Tarissing. 12 december 18:15 Julianastraat December Nijsgjirrich Nieuwsbrief 7 van CBS De Tarissing 2018-2019 Kerstviering December 17 Kerstviering 20 BLP ochtend en kerstlunch. 21 Studiedag, de kinderen zijn vrij 22 Kerstvakantie De Kerstviering wordt

Nadere informatie

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor.

Nr. 8. Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. Nr. 8 12 december 2016 Nieuws uit het kantoortje Door ziekte is deze nieuwsbrief een paar dagen later dan u gewend bent, excuses hiervoor. In de school heerst al een fijne kerststemming. Er klinkt muziek,

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012

Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Jaargang 18, nummer 3, 23 november 2012 Bijbelverhalen: Week 48: 26 november t/m 2 december Droom

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 32 15 april 2016. Schooljaar 2015-2016. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs.

Nadere informatie

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01)

Kind op maandag. Week Periode-overzicht nr. 3 (03-12 t/m 11-01) Nr. 7 schooljaar 2018-2019 PBS Sollicitatieronde gestart Edukans Voorleeskampioen Sinterklaas Oud papier Wachtplek bij uitgang grote plein Groep 7 en 8 naar ontdekhoek Zwolle Kind op maandag Week Periode-overzicht

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 14 november 2016

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 17 2 juni 2017 Schooljaar 2016-2017 Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl WAT ERTOE DOET. Op e Hichte Chr. Basisonderwijs.

Nadere informatie

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel:

Op e Hichte. Dr. Elias Annes Borgerschool. Koningin Julianalaan HL Joure. Tel: Nr. 28 18 maart 2016. Schooljaar 2015-2016. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs.

Nadere informatie

Op dinsdagmiddag 1 oktober gaan de groepen 7 en 8 naar de bibliotheek Kennismaken met een auteur : Anna Woltz.

Op dinsdagmiddag 1 oktober gaan de groepen 7 en 8 naar de bibliotheek Kennismaken met een auteur : Anna Woltz. Nieuw bij ons in groep 1. Op e Hichte. Nr. 6 Vrijdag 27 sept. 2013. Schooljaar 2013-2014. --------------------------------------------------------------------------------- Dr. E.A. Borgerschool Koningin

Nadere informatie

E A Borgerschool. Na de zomervakantie komen van andere scholen: Nirashita Niroopan (Oudeschoot) Max en Linda Bakker Spiess (Heerenveen)

E A Borgerschool. Na de zomervakantie komen van andere scholen: Nirashita Niroopan (Oudeschoot) Max en Linda Bakker Spiess (Heerenveen) Nr. 43 15 juli 2016. Schooljaar 2015-2016. Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Op e Hichte Chr. Basisonderwijs. Dr.

Nadere informatie

Lijnpad LB IJsselmuiden Tel e.mail; website; Nieuwsbrief nr.

Lijnpad LB IJsselmuiden Tel e.mail; website;  Nieuwsbrief nr. Lijnpad 2 8271 LB IJsselmuiden Tel. 038-3333533 e.mail; directie@cnsdegroenling.nl website; www.cnsdegroenling.nl Nieuwsbrief nr. 3 2016-2017 Beste ouders, De wintertijd (de klok is nog maar net 1 uur

Nadere informatie

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 17 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 20 december 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers,

Beste ouders/verzorgers, 25 november 2016 weeknieuws 12 Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje. Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632

Nadere informatie

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar.

De Bijbelverhalen In de kleutergroepen In de groepen 3 t/m 8 Ontelbaar. De Bijbelverhalen In de kleutergroepen wordt er deze week verteld over de geboorte van Jezus. Hij werd geboren in een stal in Bethlehem. De herders in het veld kregen het geboortebericht te horen van een

Nadere informatie

Voor de ouders en verzorgers,

Voor de ouders en verzorgers, Voor de ouders en verzorgers, Het is duidelijk te merken dat Sinterklaas weer in het land is, een gezellige tijd en tegelijkertijd een spannende tijd voor veel kinderen. We volgen binnen de school de lijn

Nadere informatie

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen:

Vuurvlindernieuws oktober Nieuwe leerlingen: Vuurvlindernieuws oktober 2016 Nieuwe leerlingen: In groep 1c heten we Dex Bruining welkom als nieuwe leerling. Vanwege een verhuizing zijn ook Teun Rijpma (groep 1b) en Stan Rijpma (groep 3a) vanaf dinsdag

Nadere informatie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie

9 Nationaal schoolontbijt 22 Kerstviering 13 KSG dienst 26 Kerstvakantie. 16 Actie Lightwise. 23 Sinterklaassprookje. Vanuit de directie CBO Het Kompas Jol 38 8446 EZ Heerenveen www.hetkompas-meilan.nl S C H O O L J A A R 2 0 1 6-2 0 1 7 0 3 N O V E M B E R 2 0 1 6 Directeur: Bartele van der Veer directeur.hetkompas@ cbo-meilan.nl TREFWOORD

Nadere informatie

Geachte ouders, verzorgers, Hoera: Sinterklaas op It Haskerfjild!

Geachte ouders, verzorgers, Hoera: Sinterklaas op It Haskerfjild! It Haskerfjild, mei sprongen foarút! Agenda december 2016 Agenda Algemeen Personeel MR/ouderpanel Uit de groepen Adoptiekind Overig Datum Vrij. 2 dec.. Activiteit Sinterklaas komt op It Haskerfjild De

Nadere informatie

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil

Dinsdagkrant. Kerstfeest 2016: Jij maakt het verschil Dinsdagkrant Hoofdlocatie: Locatie: Jaargang 22 nr. 15 Everlo 12 Welgelegen 6 dinsdag 13 december 2016 7608 BW Almelo 7608 JZ Almelo tel. 0546 491969 internet: www.telgenborch.nl email: directie@telgenborch.nl

Nadere informatie

de Postduif Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: ,

de Postduif Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: , Agenda de Postduif jaargang 16 / 17 nr. 4 3 november 2016 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl do 3 nov: talentmoment (programma

Nadere informatie

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6

Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Datum: 11 december 2015 Nummer: 17e jaargang, nummer 6 Beste ouders/verzorgers, Kerstfeest vieren we al heel lang. Vroeger werd het anders gevierd als nu. Toen ging bijna iedereen naar de kerk om middernacht.

Nadere informatie

Nr november 2016

Nr november 2016 Nr. 6 23 november 2016 God als we langs elkaar heen rennen zonder echte aandacht als we elkaar opzij duwen in de haast om verder te komen help ons dan om op tijd even in te houden en elkaar in de ogen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14.

Nieuwsbrief 5. CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Donderdag 7 november, Dans door de tijd! +/_ 14. Nieuwsbrief 5 CBS de Kinderkring bestaat dit jaar 150 jaar. En dat gaan we vieren! Woensdag 6 november 19.30-20.30 Kledingbeurs Er is enorm veel kleding door u bijeen gebracht. We hopen dat u ook met velen

Nadere informatie

De 10 minutengesprekken. / Rapporten mee. / Inschrijfformulieren.

De 10 minutengesprekken. / Rapporten mee. / Inschrijfformulieren. Nr. 6 13 februari 2015. Schooljaar 2014-2015. Op e Hichte Kijk altijd op de site voor de actuele kalender. Ook deze op e Hichte is altijd te vinden op de site. www.eaborgerschool.nl Meer foto s zien: onder

Nadere informatie

15 december 2017

15 december 2017 1377 www.clarafabriciusschool.nl 15 december 2017 19 december Schoolschaatsen groep 6, 7 en 8. Vóór 8.25 uur op school zijn. 20 december 19.00 uur: kerstviering groep 5 t/m 8 in de kerk. 21 december 19.00

Nadere informatie

www.schakellelystad.nl

www.schakellelystad.nl www.schakellelystad.nl 28 november 2014 Schakelaartje Nr. 306 28 e jaargang week 48 01 december SR/MR 05 december sinterklaasviering en continu dag. Groep 5 t/m 8 14.15 uur vrij. 17 december kerstviering

Nadere informatie

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig

Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig INFO Jaargang 23, Nummer 11, 15-11-2016 Maandag 14 november Dinsdag 15 november Woensdag 16 november Directie afwezig (directieberaad) Donderdag 17 november s Middags directie afwezig Vrijdag 18 november

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015

Nieuwsbrief 9 22 januari 2015 De volgende Nieuwsbrief verschijnt op 05-02-2015 In dit nummer: - Gezonde traktaties - Open dag - Carnaval - Leerlijnen zelfstandigheid en zelfverantwoordelijkheid - Opknappen speelplaats - Agenda - Bijlage:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst!

Nieuwsbrief. Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Nieuwsbrief Jarig Dinsdag 16 april is juf Alida Blokland jarig. Alvast van harte gefeliciteerd en een fijne dag gewenst! Psalm van de maand De psalm van de maand april is psalm 133: 3. Zending Latin Link

Nadere informatie

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI

PRETTIGE VAKANTIE TOT MAANDAG 14 MEI Nieuwsbrief 30 week 17, 26 april 2018 kalender april 2018 / mei vrijdag 27 april t/m zondag 13 mei - meivakantie dinsdag 15 mei en woensdag 16 mei - schoolfotograaf maandag 21 mei - vrij i.v.m. 2 e Pinksterdag

Nadere informatie

Communiceren? Doe het vriendelijk en eerlijk! Les 10 Zeg het eerlijk! Wees eerlijk! Wees eerlijk!

Communiceren? Doe het vriendelijk en eerlijk! Les 10 Zeg het eerlijk! Wees eerlijk! Wees eerlijk! CBS Willem-Alexander Verlengde Vaart NZ 37 7887 EE ERICA 0591-301623 : willemalexander@viviani.nl www.willem-alexander-erica.nl 23 november 2016 7 december 2016 jaargang 17 nr. 07 Jarig zaterdag 26 nov.

Nadere informatie

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: "We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema "Communicatie )

TRIANGELNIEUWS. KiVa regel van de maand december: We praten met elkaar (en gebruiken daarbij ik-taal ) (Thema Communicatie ) TRIANGELNIEUWS Nieuwsbrief van CBS De Triangel Weth. Olthoflaan 4B, 9902 LB Appingedam 0596 680023 www.cbstriangel.nl directie.triangel@noordkwartier.nl 05-12-2018 We willen dat pesten stopt! KiVa regel

Nadere informatie

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur

Intro Geachte ouders, verzorgers, Trefwoord doorbijten verbinden Wim Hofmanplein donderdagmiddag 17 november om uur Intro Geachte ouders, verzorgers, Na een fijne week herfstvakantie gaan we op naar de tijd van de feesten. Gezellig met de cadeautjes rondom Sinterklaas en met de lichtjes naar ons Kerstfeest. We kijken

Nadere informatie

Thema s Kind op Maandag

Thema s Kind op Maandag Nieuwsbrief jaargang 10 - nummer 19-10 december 2015 Thema s Kind op Maandag Week 51 Thema: Luister het begint. In de periode voor Kerst zien we reikhalzend uir naar de geboorte van Jezus. Die verwachting

Nadere informatie

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode.

Leeuwarden, 11 november Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Leeuwarden, 11 november 2016 Geachte ouders, Bij deze weer aandacht voor de actualiteiten van afgelopen week en de komende periode. Jumbo spaaractie: Sparen voor je school Afgelopen woensdagmiddag hebben

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december

Nieuwsbrief nr. 6. 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014. Afscheid juf Audrey. Verplaatsen leerlingen. Sinterklaasviering 5 december Alexander Gogelweg 65 4384 EV Vlissingen 0118-465261 louisedecolignyschool@onzewijs.nl Website: www.louisedecolignyschool-onzewijs.nl Nieuwsbrief nr. 6 12 e jaargang Vrijdag 14 november 2014 Afscheid juf

Nadere informatie

TORENPRAAT

TORENPRAAT TORENPRAAT 2017-2018 07 Vrijwilligers gezocht! Zoals in een vorige torenpraat gestaan heeft is de OR altijd op zoek naar enthousiaste ouders die mee willen helpen. Op dit moment zijn wij op zoek naar ouders

Nadere informatie

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog

Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nieuwsbrief PCBS De Regenboog Nachtegaallaan 25 3181 SL Rozenburg Tel: 01818-212248 Perengaarde 1 3181 PV Rozenburg Tel: 0181-212485 www.pcbsderegenboog.vcodekring.nl info@pcbsderegenboog.vcodekring.nl

Nadere informatie

goede doelengeld 213.99

goede doelengeld 213.99 goede doelengeld 213.99 e-mail: beatrixschool@vpcoermelo.nl Website: www.beatrixschoolermelo.nl Nieuwsbrief 4 december schooljaar 2015-2016 AGENDA Woensdag 2 december Sinterklaas en zijn Pieten bezoeken

Nadere informatie

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing

Nijsgjirrich. Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Nijsgjirrich Nieuwsbrief van CBS De Tarissing Droneles in groep 78 Maart 8 Leerlingparlement 9 weekopening 78 12 Start projectweek 15 groep 2 In the spotlight. 21 Open dag nieuwe ouders. 26 Voorstelling

Nadere informatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 april Ouderavond Vreedzame School Thema: Vreedzame School in de praktijk en leerlingmediatie

Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 april Ouderavond Vreedzame School Thema: Vreedzame School in de praktijk en leerlingmediatie Nieuwsbrief Alle ruimte voor kennis en talent Jaargang 3 april 2017 UITNODIGING DONDERDAG 20 APRIL 19.30 UUR Ouderavond Vreedzame School Thema: Vreedzame School in de praktijk en leerlingmediatie Onze

Nadere informatie

24 november 2017

24 november 2017 1374 www.clarafabriciusschool.nl 24 november 2017 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep 7 & 8 Nieuwe leerlingen - Welkom Nine Nillisen en Femke en Daan van Eldik Deze week hebben

Nadere informatie

Godsdienst vertelrooster tot de voorjaarsvakantie

Godsdienst vertelrooster tot de voorjaarsvakantie Godsdienst vertelrooster tot de voorjaarsvakantie Groep 1/ 2 Groep 3/ 4 Groep 5/6 Groep 7/8 Week 4 8 jan. Luc.: 2: 22-39 Luc.: 2: 22-39 Luc.: 2: 22-39 Luc.: 2: 22-39 Simeon en Anna Simeon en Anna Simeon

Nadere informatie

Geachte ouders, Schoolfruit

Geachte ouders, Schoolfruit Nieuwsbrief 13 29 november 2016 Geachte ouders, Deze week: * Schoolfruit * Small miracles * Peutergym Iedere maand is er een PCBO Junior activiteit op het Kompas die voor een deel bestaat uit bewegen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4

Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Nieuwsbrief december 2018 nummer 4 Kind op Maandag In deze weken voor Kerst speelt tellen een belangrijke rol. De keizer wil zijn volk tellen, wij tellen de dagen en weken af naar kerst. In de verhalen

Nadere informatie

17 november 2017

17 november 2017 1373 www.clarafabriciusschool.nl 17 november 2017 21 en 23 november Oudergesprekken groep 1 t/m 8 24 november 8.45 uur - Podiumochtend groep 5/7 30 november 18.45-20.45 uur: Scholenmarkt voor ouders groep

Nadere informatie

13 april 2018

13 april 2018 1391 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2018 15 april 10.00 uur Schoolgezinsdienst 17, 18 en 19 april Eindtoets groep 8 18 april Groep 7 - Scholenproject gehandicapten 19 april Groep 5 en 6 Voorstelling

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015

Nieuwsbrief. Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Nieuwsbrief Schooljaar 2015/2016 nr. 5- december 2015 Klankbordavond Maandagavond 23 november hebben we met enkele ouders (6) gesproken over het thema communicatie op de Rietkraag. Het was een zinvolle

Nadere informatie

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst.

tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. tje Aan de ouders/verzorgers van Godsdienst. Week 50: 9 t/m 15 december Een engel bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Een engel bij Maria, Lucas 1:26-38 Maria en Elisabet, Lucas 1:39-56 Week 51: 16 t/m 22 december

Nadere informatie

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019

Openbare basisschool voor Daltononderwijs. Augustus 2019 Openbare basisschool voor Daltononderwijs Augustus 2019 Welkom op de Apollo 11.. 1 Start schooljaar... 3 Blij nieuws..... 1 Nog even de afspraken op een rij 3 Mee naar binnen.. 1 Clusteravonden.. 4 Gymrooster.....

Nadere informatie

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid

Advent. Agenda. Telefonische bereikbaarheid Advent Advent is de tijd van verwachting en voorbereiding op het Kerstfeest. Een tijd om stil te worden na alle drukte rondom het sinterklaasfeest. We gaan op weg naar Bethlehem om samen met de herders

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Lonnebode December In deze nieuwsbrief:

Lonnebode December In deze nieuwsbrief: In deze nieuwsbrief: - Activiteiten - Sinterklaas - Groot Archipeldictee - Kerstviering - Kerstfestival - Nieuwjaarsontbijt - College Tour Junior Lonnebode December 2018 24.4 Activiteiten vrijdag 9 november

Nadere informatie

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018

Kalender. Nr. 7, 5 december 2018 Nr. 7, 5 december 2018 Kalender 5 december: Sintfeest op school 12 december: kerstknutsel 19 december: 18.30 uur kerstviering in de basisgroep 24 december 2018 t/m 4 januari 2019: kerstvakantie Bijbelverhalen

Nadere informatie

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012

Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Informatiebulletin Uitgave van de C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2, 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518-402494 Bijbelverhalen: Jaargang 18, nummer 4, 21 december 2012 Week 2: 7 t/m 13 januari 2013 Dat belooft

Nadere informatie

Weekbrief. 7 11 december 2015

Weekbrief. 7 11 december 2015 Sinterklaas op de Leer Afgelopen vrijdag bracht de Sint met zijn Pieten een bezoek aan onze school. Het werd een heerlijke sfeervolle dag. De kinderen genoten van de geweldige surprises die de knutselpieten

Nadere informatie

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind

H. Pollemastrjitte RT Nijland Vertrouwen in de kracht van het kind Christelijke Basisschool De Earste Trimen earstetrimen@palludara.nl H. Pollemastrjitte 2 8771 RT Nijland www.earstetrimen.nl 0515 569678 Schoolmotto: Vertrouwen in de kracht van het kind 28 november 2016

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk

CBS t Kompas Radewijkerweg RH Radewijk Nieuwsbrief vrijdag 11 november 2016 CBS t Kompas Agenda 25 november Onderbouw vrij Nieuwsbrief 28 november Onderbouw vrij Trefwoord Week 46;14 t/m 18 november Verbinden: We hebben een lijntje. Niemand

Nadere informatie

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016

Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Speelweek Hulhuizen 18 t/m 22 juli 2016 Beste jongens en meisjes, Hierbij ontvangen jullie het programma voor de speelweek 2016 van speeltuinvereniging Hulhuizen. De afgelopen maanden zijn talloze vrijwilligers

Nadere informatie

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18

WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 WEEKBRIEF 11 DECEMBER 2015 / NUMMER 18 Aan de ouders/verzorgers van onze leerlingen, Onze school is afgelopen maandag weer in kerstsfeer gebracht. Zeker nu de ochtenden lang donker en schemerig zijn, geven

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 17 november 2016.

Nieuwsbrief. 17 november 2016. Dr. G.A. Wumkesskoalle Sluisdijk 25 8501 BZ Joure Postbus 68 8500 AB Joure tel/: 0513 414244 e- mail: wumkesskoalle@ cbo-meilan.nl Nieuwsbrief. 17 november 2016. Geachte ouders, Kerk en schooldienst in

Nadere informatie

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2).

Week 50/51: Kerst, feest van geven. Bijbel: De geboorte van Jezus (Lucas 1; Matteüs 1 en 2). Nieuwsbrief 8 Jaargang 17 woensdag 13-12-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! Staking Het was volop in het nieuws! De staking van 12 december. Veel scholen in Nederland waren dicht. De leerkrachten

Nadere informatie

TORENPRAAT EU schoolfruit

TORENPRAAT EU schoolfruit ervoor zorgen dat kinderen ook na school vaker fruit en groente eten. Meer informatie vindt u op: www.euschoolfruit.nl Bij vragen kunt u terecht bij onze gezonde school coördinator: Jennfyer Heijden TORENPRAAT

Nadere informatie

Trefwoord. No 7 22 november 2017

Trefwoord. No 7 22 november 2017 No 7 22 november 2017 C.B.S. Paul Kruger 0524-51 61 82 Van Heutszsingel 9 info@paulkrugerschool.nl 7741 ER Coevorden www.paulkrugerschool.nl Woensdag 22 november Sinterklaas is in het land. Wat een feest!.

Nadere informatie

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40

Nieuwsbrief schooljaar Nr.6 week 40 Nieuwsbrief schooljaar 2016-2017 Nr.6 week 40 Het thema van deze week is : Stoelendans; Welke plaats heb jij? Stoelendans is een leuk spelletje. Zeker als er genoeg stoelen zijn. Maar als er een stoel

Nadere informatie

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert.

Trefwoord Week 37 t/m 39: In beweging Inhoud: In beweging zijn, openstaan voor veranderingen, wat mensen motiveert. Nieuwsbrief woensdag 14 september 2016 In deze nieuwsbrief aandacht voor o.a.: Jantje Beton Excellente scholen Startactiviteit Oudervertelgesprekken Woensdag 14 september Vandaag begint de Jantje Beton

Nadere informatie

Ouderraadpleging andere schooltijden. Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk

Ouderraadpleging andere schooltijden. Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Ouderraadpleging andere schooltijden Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Opdrachtgever Koningin Wilhelmina School te Lekkerkerk Opgesteld door Hanneke Oosting Datum 5 december 2014 Inhoudsopgave 1

Nadere informatie

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos

.Jarigen.Kalender / Schoolgids. .Informatieavonden. .Gymnastiekrooster. Nieuwsbrief 1 september Nieuwsbrief INHOUD: Basisschool De Windroos Nieuwsbrief 3 september 2012 INHOUD: Welkom Namen op voorwerpen.jarigen.kalender / Schoolgids Nieuwsbrief 1 september 2012 Welkom: 2012 2013 We willen alle leerlingen en ouders graag verwelkomen en veel

Nadere informatie

Nieuwsbrief van een Wereldschool

Nieuwsbrief van een Wereldschool Nieuwsbrief van een Wereldschool Week 47 21 november nummer 6 Jarigen in de komende weken 29 november Nikki wordt 9 jaar @: dehaven@vcpong.nl : 050-3049194 : https://www.facebook.com/dehaveno nderdendam/

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken

Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken Nieuwsbrief nr 18 20 maart eindredactie: juf van Dijken 20 maart Vandaag begint officieel de lente. Een nieuwe periode breekt aan. Ook zijn we samen met de kinderen op weg naar Pasen. Ook met Pasen breekt

Nadere informatie

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin

Intro Geachte ouders/ verzorgers, Trefwoord Week 2 en 3 (9 t/m 20 januari): Een goed begin Intro Geachte ouders/ verzorgers, Wij kijken terug op een goed 2016, waarin we goede onderwijsresultaten hebben behaald met de kinderen en een veilige school zijn geweest voor leerlingen, teamleden en

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Tweemaster

Nieuwsbrief De Tweemaster Nieuwsbrief De Tweemaster Schoener 120 jaargang 41 nummer 8 2991JN Barendrecht tel./fax: 0180-616144 Directeur: Marja Faber e-mail:info@obs-detweemaster.nl www.obs-de-tweemaster.nl Belangrijke data 16

Nadere informatie

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders

Continurooster. Informatiebrochure voor ouders Continurooster Informatiebrochure voor ouders Inhoud: Inleiding:... 2 Aanleiding... 3 Redenen om een continurooster in te voeren... 4 Het continurooster: vijf-gelijke-dagen-model... 6 De lunch:... 7 Pleinwacht

Nadere informatie

Donderdagsbrief. 13 april 2017

Donderdagsbrief.  13 april 2017 Donderdagsbrief 1348 www.clarafabriciusschool.nl 13 april 2017 14 april Goede Vrijdag alle kinderen zijn vrij 17 april 2 e Paasdag alle kinderen zijn vrij 18-19-20 april Groep 8 - Eindtoets basisonderwijs

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017

Nieuwsbrief december Aankomst Sint & Piet. De komende maand: Agenda. dinsdag 5 december Sinterklaasfeest. dinsdag 12 december 2017 Nieuwsbrief december 2017 Jaargang 27 Nummer 4 De komende maand: Agenda 5 december 2017 Sinterklaasviering. s Middags les volgens normaal programma. 7 december 2017 Kunstuitleen groep 6 7 december 2017

Nadere informatie

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn

De 3 winnaars hebben inmiddels een prijsje in ontvangst mogen nemen. De winnaars zijn: Benthe Bolhaar. Linde Bathoorn. Quintin van Ravesteijn 18 september extra vrije dag leerlingen 21 en 23 september kennismakingsgesprekken 29 september schoolfotograaf (de gymlessen gaan deze dag niet door) 13 oktober M.R. vergadering 14 oktober leerlingen

Nadere informatie

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren.

Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Schoolreisje groep 1 en 2 Aan de ouders, Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van juni. Wij wensen u fijne dagen toe met Hemelvaart en Pinksteren. Bijbelverhalen Week 22 en 23: Respect Inhoud: Over respectvol

Nadere informatie

In dit nummer o.a.: Bijbelverhalen. Nieuwe leerling Engels groep 5. Beste ouder(s)/verzorger(s),

In dit nummer o.a.: Bijbelverhalen. Nieuwe leerling Engels groep 5. Beste ouder(s)/verzorger(s), schooljaar 2016-2017 Groep 5/6b vrijdag 28 oktober 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Dit is de eerste groepsm@il van dit schooljaar. Een periode van meer dan 8 weken ligt weer achter ons. Dan mogen we

Nadere informatie

Jaargang 18 nr december 2017

Jaargang 18 nr december 2017 t Caphorst 2, 7688 RK Daarle Tel. 0546 697405, www.ark-ikt.nl Jaargang 18 nr. 8 14 december 2017 Voorwoord Deze Kerstarktualiteiten staat weer boordevol nieuws en belangrijke informatie. Toch vindt u hier

Nadere informatie

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel:

Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn AK Nij Altoenae Tel: Informatiebulletin Uitgave van: C.B.S. De Noordster, t Kort Morn 2 9072 AK Nij Altoenae Tel: 0518 402494 Jaargang 20 nummer 1: 15 augustus 2014 De zomervakantie is bijna weer voorbij! We hopen dat iedereen

Nadere informatie

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen

gedrag vertoont STOP zeggen Een andere leerling helpen vertellen door STOP te zeggen Schoolnieuws 16-12-2016 PBS De afgelopen weken hebben we in alle klassen lessen gegeven rond het thema sociale veiligheid. Het gaat er om dat kinderen zich veilig voelen in de klas en op school, waarbij

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij!

NIEUWSBRIEF. Agenda. Dag Sinterklaasje. .Welkom Kerst! Basisschool Sint Liborius. December. Nieuwsbrief 5 4 december 2015. 4 december (middag vrij! NIEUWSBRIEF Agenda Basisschool Sint Liborius December 4 december (middag vrij!) Sinterklaasviering 7 december 19.30 uur Werkgroep Andere Tijden 9 december 19.30 uur VO Voorlichtingsavond groep 8 11 december

Nadere informatie

Het worden andere tijden!

Het worden andere tijden! Het worden andere tijden! 1.0 Redenen voor andere schooltijden (bron: verschillende onderzoeken door scholen) Waarom zou een school willen overstappen op andere tijden? Kort gezegd gaat het erom meer rust

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2015

Nieuwsbrief december 2015 Bijlage: Kennismaken met sport en cultuur Nieuwsbrief december Kleutergroepen: In een eerdere nieuwsbrief van dit jaar hebben we al aangegeven dat er in onze groep 1 erg veel leerlingen komen. Na intern

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie

Nieuwsbrief. Agenda Zaterdag 23 december 2017 t/m zondag 7 januari Kerstvakantie Nieuwsbrief C.b.s. de Linde, Linderveld 4a 7681 RA Vroomshoop. Tel: 0546 644053 Website: www.delindevroomshoop.nl E-mail: cbsdelinde@gmail.com 04-12-2017 Agenda Dinsdag 19 december Kerstviering Vrijdag

Nadere informatie

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: ,

Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: , Agenda de Postduif jaargang 17 / 18 nr. 5 7 december 2017 Gedeputeerdenlaan 47, 8016 AX Zwolle, tel.: 038 460 32 58, e-mail: dearkzwolle@vivente.nu, www.dearkzwolle.nl 12 december: landelijke stakingsdag

Nadere informatie

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave.

U kunt gemakkelijk navigeren door te klikken op de kopjes. Onderaan elk stukje kunt u gemakkelijk terugkeren naar de inhoudsopgave. over: 10-12-2015 Intro Gewijzigde verkeerssituatie rond de school Kerstfeest Ouders voor ouders Nieuwbouw Bezoek nieuwbouw Informatie per bouw o Onderbouw o Middenbouw o Bovenbouw Denkt u aan? Agenda komende

Nadere informatie

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers,

Cbs De Triangel. www.triangelaalten.nl. Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013. Geachte ouders / verzorgers, Cbs De Triangel www.triangelaalten.nl Jaargang 10, nummer 3 Oktober 2013 Geachte ouders / verzorgers, Zending Elke maandag mogen de kinderen zendingsgeld meenemen naar school. Dit geld gaat naar een aantal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017

Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Nieuwsbrief 27, 15 december 2017 Agenda 21 december Start 18.30 Kerstviering 22 december Alle kinderen om 12.00 VRIJ 23 dec. t/m 7 jan. Kerstvakantie 24 jan Start voorleesdagen Aanwezigheid directeur Maandag

Nadere informatie

J u l i a n a p o s t

J u l i a n a p o s t J u l i a n a p o s t J a a r g a n g 1 6 N r 7 1 8-0 5-2 0 1 6 Geachte ouders, Hierbij ontvangt u de zevende nieuwsbrief van dit schooljaar. Door middel van deze nieuwsbrief informeren we u over de lopende

Nadere informatie

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Beste ouder(s)/verzorger(s), Beste ouder(s)/verzorger(s), De laatste weken zijn alweer aangebroken. wat vliegt de tijd toch! Maandagavond hebben we een hele fijne en zinvolle ouderavond gehad. Deze avond werd verzorgd door Henk de

Nadere informatie