Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie"

Transcriptie

1

2

3 Bestuur Voorzitter Toke Poesse Penningmeester Steven Veenstra Secretaris Carlien Bos Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof Ledenadministratie Floor Verhoef Inhuur sporthal/algemeen Paul Tijhuis Bestuurslid algemeen Herman Roebersen Wedstrijdsecretariaat Janneke Markvoort Activiteitencommissie Jorine Bos Esther Rietman, Monique Jansen Stieneke Harmelink PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Freek Leurink Kim Slettenhaar Ingrid Hendriks Tanja Lappenschaar Andrea ten Kate Rieneke Reurink Ria Kolkman Erika Roeterdink Wendy Reilink Kampcommissie Toke Poesse Jeugd commissie Toke Poesse Wilma Meijerhof Sharon Rechterschot Jeannette in 't Hof Lieke van Berkum Jeschica Nijenhuis Dianne Wardenaar Kantinecommissie Peerke van den Broek Toernooi- Oefenwedstrijden Josine Klein Ovink (A-Senioren) Carlien Bos (jeugd), Sharon Rechterschot Beachhandbalcommissie Trudy Stegink Dionne Prins Bert Prins Jeroen Fokker Danique Prins Redactiecommissie Allerhandbal Jannie Bakker Ankie Borger Janneke Markvoort Janneke Stegink Materiaalbeheer Cor Terlouw Ledenwerfcommissie Annemarie Wibbelink, Suzanne Markvoort Dianne Wardenaar

4

5 Website: Voorwoord. Beste sportvriend(inn)en, De beachvelden zijn weer klaar voor gebruik en de eerste nieuwe opzet met omliggende verenigingen is een feit. Wat een enthousiasme en wat veel mensen die lekker aan het beachen zijn. Dankzij vele vrijwilligers was het in een halve dag klaar voor gebruik. Dank allen hiervoor. 19 juni wordt er een begin gemaakt met de voorbereidingen voor een nieuwe sporthalvloer. Na lang wachten zijn onze bemoeienissen dan toch beloond. De nieuwe teamindeling is bekend en we kunnen het niet iedereen naar het zin doen maar we hebben ons best gedaan. Elk jaar weer een hele klus. Hou de mail in de gaten er komt nog nieuws over het handbalkamp van en 17 september. Helaas niet tijdig klaar voor deze allerhandbal. Besloten is om alleen geld over te maken en niet meer contant tijdens de koekactie te doen. Ook opgave digitaal. En dan komt het toch steeds dichter bij ons jubileum feest. 10 juni 2017 bestaat ABS handbal 75 jaar. De voorbereidingen lopen op het eind en de puntjes worden op de I gezet. Noteer dan ook in de agenda en blokkeer deze dag alle andere afspraken. We hopen op een goede opkomst van zowel jong als oud. Voor jong en oud is er wel iets te doen de hele dag in en rond de sporthal. Uitnodiging volgt. Kortom er staat weer veel op het programma dus check je agenda en kom ook. Voor vragen opmerkingen of aanmelden vrijwilligerswerk kunnen jullie me bereiken zie onder. Sportieve groet. Toke Poesse, Voorzitter ABS handbal Bergakker 16, 7437wb Bathmen / poesse.toke@gmail.com Allerhandbal Allerhandbal wordt 6 x per jaar uitgegeven door ABS handbal. Allerhandbal is bestemd voor alle (steunende) leden van de afdeling (1 exemplaar per huisadres).

6 Kledingreparatie inbreng en verkoop tweedehands kinderkleding Burgemeester boreellaan BC Bathmen Tel coupeuse

7 Eerstvolgende Allerhandbal De eerstvolgende Allerhandbal komt eind mei uit. Tekst inleveren vóór 15 mei via Agenda Datum Wat Bestuursvergaderingen/bijeenkomsten bestuursvergadering bestuursvergadering Overig mei 2017 Beachtoernooi Bathmen 15 mei 2017 Tekst inleveren Allerhandbal nr mei 2017 Koekactie 18 mei 2017 Gevonden c.q. verloren voorwerpen Weekend 10 juni 2017 Jubileumweekend ABS handbal 75 jaar 15 juni 2017 Laatste trainingsavond 19 juni 2017 Nieuwe sporthalvloer 29 augustus 2017 Start zaaltrainingen alle teams september 2017 Jeugdhandbalkamp 22 november 2017 ALV Algemeen bestuur Wist u dat: - Het bestuur bezig met het verder ontwikkelen van haar visie & beleid; en de protocollen gaat actualiseren. - Het bestuur elke maand bestuursvergadering heeft en op verzoek kun je hierbij aanwezig zijn om bepaalde zaken te bespreken. - Wij heel hard op zoek zijn naar nieuwe (gediplomeerde) train(st)ers en scheidsrechters? - Wanneer een zaaldienst of scheidsrechter niet komt opdagen wordt diegene voor 1 wedstrijd geschorst en bij herhaling zal dit aantal oplopen evenredig aan het verzuimen.

8 - De eerste zaaldienst de banken klaar moet zetten en klok in moet schakelen. - We zaaldienst draaien met 2 personen en niet met andere vrienden of vriendinnen. En niet met een mobiel in de handen. De laatste zaaldienst de banken en klok weer opruimt. - Elk team, élk lid éven belangrijk is als ieder ander lid! - Wij gaan met zowel onze eigen leden, train(st)ers, leid(st)ers, scheidsrechters, sponsoren, als die van anderen met respect om. Pestgedrag dan wel overschrijding van normen en waarden tolereren wij niet. Wij bespreken dit met elkaar op een open- en eerlijke manier; - Tijdens het handballen hebben wij een handbalbroekje, T-shirt (Geen hemdje of topje) aan, oorbellen en haarschuifjes uit of afgeplakt, haar middels haarbandje vast, in de zaal hebben wij de kniebeschermers om de knieën en niet aan de enkels(het is niet verplicht kniebeschermers te dragen), witte sokken en schoenen aan. Wij douchen zowel na (zaal)trainingen als alle wedstrijden; - De trainers een voorbeeldfunctie hebben en zich ook zo gedragen en kleden. Dat wil zeggen in sportkleding met gymschoenen en zonder mobiele telefoon training staan te geven. - Wij onze eigen handbalbal meenemen, welke wij kunnen kopen met korting via de handbal. Hiervoor kunt u contact opnemen met Cor Terlouw, Vegerinkskamp 2 F 15 (tegenover de Emté) 7437 AB Bathmen, , jeanneterlouw@hotmail.com, - DS1 speelsters een minimale leeftijd van 16 jaar hebben. - Inlenen van spelers in overleg met begeleiding andere teams geschiedt. Zowel voor senioren als voor jeugd. - Carlien en Floor vanuit het bestuur tot nader order aanspreekpunt zijn voor de jeugd. - Er altijd ruimte is voor uw kwaliteiten op welke manier ook inzetbaar voor onze club.

9 - Er nieuwe sloten op de ballenbakken zijn. De eerste trainer opent alle bakken en de laatste trainer sluit alle bakken af. Aan het eind van het seizoen de sleutels inleveren bij Toke. Zo ook zijn de kasten op slot en hebben dezelfde sleutel als de ballenbakken. Denk erom altijd de kasten afsluiten wanneer je als laatste trainer in de hal bent. - We de ballenbakken hebben aangevuld. Ga zuinig om met materiaal en ruim het op na de training. Zowel speelsters als trainers zijn hiervoor verantwoordelijk. Samen verantwoordelijkheid dragen bespaard veel geld en onnodig verlies van materiaal. - Verschillende acties zoals koekactie, oudejaarsverwerping en zwarte cross het mogelijk heeft gemaakt al enkele jaren geen contributie verhoging door te voeren! - We intern zijn begonnen met opleiden en begeleiden jonge trainers. - We altijd hulp kunnen gebruiken in welke vorm dan ook. Denk je een kwaliteit te bezitten die we kunnen gebruiken meldt je bij een van de bestuursleden. - Tijdens de voorbereiding en nabeschouwing van de wedstrijd in de kleedkamer geen mobiele telefoon gebruiken. Dit om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt (denk aan foto s etc.) Leiding neemt telefoon mee naar kantine en daar kan telefoon opgehaald worden. - De contributie als volgt is: Team (s=selectie) Kwartaalcontributie Bondsgeld (eenmalig) F-jeugd 27,50 36,00 E-jeugd 27,50 36,50 E-selectie 36,50 36,50 D-jeugd 30,00 36,50 D-selectie 39,00 36,50 C-jeugd 32,50 47,50 C-selectie 41,50 47,50 B-jeugd 34,50 54,50 B-selectie 43,50 54,50

10

11 A-jeugd 37,00 61,00 A-selectie 46,00 61,00 Senioren 46,50 68,00 Senioren selectie 60,00 68,00 Recreanten 35,00 65,00 Steunende leden 10,00 - Hierbij in acht nemen dat je voor een jaar lid bent/blijft en opzeggen voor 1 maart dient te gebeuren. Met hoge uitzondering hiervan afgeweken kan worden in overleg met penningmeester. Zie hiervoor eerdere uitgave Allerhandbal en mail. Bovenal; GENIET van de fantastische handbalsport!!!!!!!!! ABS handbal E1 kampioen! De meiden van de E1 van ABS handbal zijn kampioen! En stiekem zijn ze dat al sinds ze op 12 februari 2017 van Dalfsen wonnen. Het team is tot op heden ongeslagen en kan daarom al ruim voor het einde van de competitie niet meer worden ingehaald door de tweede in de poule. Op 18 maart 2017 na de thuiswedstrijd tegen Overwetering E1 (25-8) is dat uitgebreid gevierd! De kracht van het team zit hem in het samenspel en het onderlinge respect. Ieder heeft zijn positie in het veld en binnen het team. Kim Jansen brengt als spelverdeler vanuit het midden iedereen in positie. De nichtjes Myrthe Rietman en Tess Rodijk kunnen goed storen de tegenstander tegenhouden in de aanval. Tess Jansen en Isabel Huijsmans stoppen als keepers de meeste ballen van de tegenstander. De ballen op doel van Loes Booyink zijn zo hard dat ze bijna altijd scoort. Mila Jeurnink en Eliyah Alferink zijn als allround speelsters overal op het veld te vinden. De meiden hebben het afgelopen jaar veel geleerd van trainsters Martje Godschalk en Dion Prins. De coaches Monique Jansen-Esmeijer en Annemarie Wibbelink hebben de dames op heel prettige wijze begeleid.

12

13 Mededelingen: Teamindeling , trainingen, toernooi, beach clinic Noteer de volgende data! - in het weekend van mei wordt het ABS beach toernooi gehouden voor de D t/m senioren - de laatste trainingsavond is 15 juni - de eerste training op 29 augustus is weer binnen. Het trainingsschema voor na de zomervakantie volgt nog.

14

15 Teamindeling jeugd seizoen A1 * A2 A3 Liang Dijkerman (K) Mirte Schepers (K) Linde Voskamp Demi van den Brink Fleur v.d. Berg # Ellen van Zee Kim Veenstra Demi Roebersen Ellen Harmelink Marlon Stegink Anouk Harmelink Dorien Wibbelink Elke Sligman Demi Scholthof Marleen Lindeboom Britt Minken Demi Fokker Denise Ensing Tosca Frederiks Rianne Temmink Loes Bakker Bente van den Oever Dione Beverdam Roos Bakker Kelly Meijerhof Loes Wichgers Marieke Nijkamp Milou Schoemaker Roos Booijink Elise van Reemst Manon Rietman Voor de keeper is oplossing Coach Coach Coach John Lamping Herman Roebersen Jorine Bos Monique van den Brink Hans Beverdam Jannie Bakker # traint extra mee met A1 selectie, dit gaat in bij de start van het zaalseizoen. B1 * Caitlin Houwers (K) Marieke Venderbosch Suus Veenstra Eline Bos Nienke Kolkman Maud in 't Hof Lissa te Riele Mellanie Stegeman Lynn Nuwenhof Femke Noordenbos Lieke Stegink B2 Silke Banga (K) Marisja Bokesebeld (K) Petra Borger Stefanie Schoolen Inge Sligman Hieke Poesse Famke Stok Robin Gribbling Esmee v.d. Sel Juan Overkamp Daney Hulsegge

16 Coach Isabelle te Wierik Jeannette in 't Hof Coach Francesco Gribbling. C1 * Rosalyn Baars (K) Lotte Kolkman (K) Nina Reilink Lotte Poesse Eline Bruil Judin Sotthewes Pleun Willemink Ciska Herbers Sylvie Wesseldijk Eline Jansen Tess Verhoef Ella v.d. Oever Coach Floor Verhoef Ria Kolkman Yvonne Willemink C2 Meike Beverdam (K) Channah Maisuls Louise van Kampen Christel Schoolen Naomie Sotthewes Naomie Rattink May Minken Lynn ten Katen Laura Harmelink Renate Markvoort Jolien Banga Coach Eddy Banga Susan Kraayenzank D1 * Riëlle Pinkert (K) Loes Booijink Sanne v.d. Knaap Kim Jansen Eline Lensink Mik Scholten Sarah Hovenkamp Mila Jeurnink Coach Monique Jansen D2 Tess Jansen (K) Ilaiyah Alferink Tess Rodijk Myrthe Rietman Maud Poliste Nika Rogier Manon Peters Isabelle Huysmans Coach Anne-marie Wibbelink

17

18 E1 Jet Bronswijk Tessa Wardenaar Lotte Reilink Eva Willemsen Isa Nijenhuis Noor Dijkman Anne Pleizier Coach Dianne Wardenaar Wendy Reilink Jinca Nijenhuis E2 Babs Beekhof Lyanne Nijland Sylke Lievaart Romy Sanders Nina Saadhof Amina Alebate Kim Haverslag Coach Jan Lievaart Ilona Beekhof F1 Floor Flierman Lieke Klein Hegeman Kim Willemsen Rosa Huysmans Romy Jansen Katy Markvoort Coach Cindy van Zon Rob Jansen F2 Daphne Peters Julie Lamberts Lotte Spijkerman Dagmar Ensing Noor Lubberding Zara Jeurnink Coach Simone Spijkerman Ellen Lamberts

19 Ds1 Hubers, Eline Wierik, Isabel ter Jansen, Anouk Fokker, Jayde Dokter, Maaike Meijerhof, Kim Rietman, Linde Hof, Hilde in 't Achterkamp, Fleur Prins, Danique Prins, Dionne Van Zijl, Romy Ds2 Sligman, Elke Spijkerman, Estelle Brinkman, Anne-Floor Jonker, Caya Rietman, Anne Winter, Inge de Holmer, Marianne Rechterschot, Sharon Klein Ovink, Josine Hardon, Jolien Nijenhuis, Jeschica Berkum, Lieke van Verhoef - Hollegien, Floor Ds3 Heuvelman, Silke Dufour, Brigitte Ensing, Suzanne Villois, Anais Kleinen Traast, Lieke Willemsen, Kim Bloemenkamp, Liset Bos, Jorine Oosterbroek, Lian Van der Worp, Laura Recreanten Nijenhuis, Jinca Jansen-Voortman, Marjolijn Bronsvoort-Haverslag, Ineke Markvoort, Leonie Denissen, Marieke Kate, Andrea ten Wardenaar, Dianne Reilink-Bleumink, Wendy Kerkdijk, Karin Sligman, Reineke Elferink, Jolanda Beltman-Schoolen, Hennie Roeterdink-Meuleman, Erna Boksebeld, Herma Herbers, Helma Tielbeke, Els Poesse, Toke

20

21

22 Molenstraat Bathmen Kapsalon De Worp Voor hem en voor haar Volgens afspraak Tel. (0570) Molenstraat AH Bathmen w w w. r o b e r t s c h o l t e n. n l Molenstraat 3b Bathmen Tel

23 Handbalmasterz.nl Onderstaande personen moeten voor aanvang van het nieuwe seizoen (seizoen ) Handbalmasterz hebben gehaald anders kan er niet gespeeld worden. Activeren en inloggen gaat nog steeds via Inlogcode precies overnemen. Denk aan Hoofdletters en kleine letters. Relatiecode Volledige naam Activatiecode ZW619NO Lieke Assink kxh7srzc ZX558TH Fleur van den Berg JyeQ6edq ZW488CV Dione Beverdam JzEvTgD3 ZW273XI Liang Dijkerman ugjfaqpv ZW664XA Demi Fokker 5G8SnWC7 ZT801LO Anouk Harmelink Nyw23Z2x ZW273TE Elise van Reemst TVh7cQrj ZX407RU Demi Roebersen tsbfc7pg ZW129DI Milou Schoemaker zdcze547 ZT801KN Demi Scholthof 3vDqRR4a ZW274DZ Lieke Stegink mcptmaxj ZW273ZK Marieke Venderbosch gdksdesy Omdat alles nu direct in Sportlink staat, is de directe koppeling met het digitale periode zullen wij de koppeling spelregelbewijs/speelgerechtigdheid nader vorm. geven. Dat wil zeggen: zij die nu nog op het DWF staan als speler of coach en niet in het bezit zijn van een spelregelbewijs dit mogelijk straks niet meer lukt. HandbalMasterz kende een positieve insteek en dat zal onveranderd van toepassing zijn! Wij zijn wel de mening toegedaan dat een basiskennis van de spelregels bij onze sport hoort, vandaar een verplichting. Voor alle duidelijkheid een overzicht wie in het bezit moeten zijn van het Spelregelbewijs: 1. Alle leden die sinds de start van HandbalMasterz (1 juli 2015) de leeftijd bereiken waarop zij tot de A-jeugdcategorie gaan behoren. 2. Alle leden die een cursus willen volgen 3. Alle leden die de rol van coach vervullen bij C-jeugd of hoger. Zorg dus dat je op tijd je certificaat haalt. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact op met Janneke Markvoort.

24 Specialist in het ontwerpen en aanleggen van zwembaden, wellness-techniek, water-recreatie en zonne-energie installaties. Naast ontwerp en aanleg hebben wij ook veel ervaring in het onderhouden van pracktisch alle typen zwembaden voor wat betreft installaties, afdekkingen, automatiseringen, doseersystemen en zwembadpompen. Wesseling Waterbehandeling Technieken BV Bathmen Tel Deventerweg 79, 7451 MC Holten Tel. (0570) Fax: [0570) , Mobiel: Deventerweg 79, 7451 MC Holten Tel. (0570) Fax: [0570) , Mobiel:

25 Informatie trainingen beach seizoen Vanaf dinsdag 11 april gaan we weer buiten trainen op onze mooie beachvelden. Dit jaar zijn we een experiment gestart om met meerdere verenigingen tijdens de trainingen onderlinge wedstrijden te spelen, waardoor je het beach handbal sneller leert. Samen met Handbalvereniging Schalkhaar, Lettele, Heeten en Holten gaan we dus trainen. Het is de bedoeling dat je tijdens je training tegen de andere teams wedstrijden speelt. Er hangen wedstrijdschema s op het bord. Daaruit kun je kiezen met hoeveel teams er zijn en dan het schema gebruiken. Bij de E en F jeugd is het de bedoeling dat de begeleiding en/of ouders de wedstrijdjes gaan fluiten. Vanaf de D jeugd fluit het team (speelsters (2 per wedstrijd)) die op dat moment niet hoeven te spelen. Dit staat ook allemaal vermeld op het wedstrijd schema. Alle verenigingen zijn hiervan op de hoogte. We maken geen gebruik van de douche- en kleedruimte in de sporthal. Dus kom in je trainingskleding naar het veld. Er is wel gelegenheid om evt gebruik te maken van de toilet. Denken jullie ook nog aan de regels: - Niet met schoenen op het veld. Dit geldt ook voor de begeleiding - Geen glaswerk op of rondom de velden - Geen honden binnen het hek - Afval gooien in de daarvoor bestemde bakken In het materiaalhok zullen voldoende ballen en fluiten aanwezig zijn. Breng deze na afloop ook weer terug in het materiaal hok. Iedere week is er een vereniging verantwoordelijk voor de juiste gang van zaken. Deze staan vermeld op het bord. De vereniging verantwoordelijke is geheel op de hoogte over wat zij moeten doen! Bij afgelasting van de training krijg je bericht via je trainer/begeleider. Let op: van ABS wordt verwacht dat het team dat begint de sleutel ophaalt bij fam Oonk. Hek open minimaal 15 minuten voor aanvang van de training! Het team van ABS wat als laatste speelt sluit alles af en brengt de sleutel ook weer

26 terug naar Fam. Oonk. Met deze sleutel kun je het hek van de beachvelden, materiaal hok en sporthal (voor gebruik toilet) openen. Op donderdagavond kunnen de senioren ook gebruik maken van de kantine voor het nuttigen van consumpties. Op dinsdag 18 april om uur is er in de kantine van de sporthal een info avond voor alle kader/begeleiding en speelsters die meer willen weten over de spelregels en hoe je kunt trainen voor beach handbal. Opgave om hierbij aanwezig te willen zijn via mail of telefonisch bij Trudy Stegink Tevens bestaat er de mogelijkheid om op maandag- en/of woensdag avond gebruik te maken van de beach velden om extra te trainen of te spelen door leden van ABS en de deelnemende verenigingen. Dit dient men tijdig aan te vragen via bovenstaand mail adres of telefonisch! Mocht je nog vragen hebben dan horen wij dat graag. De Beachcommissie Buitentraining beachvelden Dinsdag uur D-Jeugd Sleutel ophalen uur C-Jeugd uur B-Jeugd uur A-Jeugd Sleutel terug brengen Woensdag trainen de recreanten buiten. Donderdag uur F-Jeugd Sleutel ophalen uur E-Jeugd /21.30 uur Senioren Sleutel terug brengen A en B jeugd spelen tegelijk. Enkele verenigingen hebben een mix van A en B team!

27

28 Binnentraining Dinsdag uur Dames 1 Willem Donderdag uur B1 -Jeugd Isabelle uur C1-Jeugd Dionne uur A1-Jeugd John uur Dames 1 Willem Nieuwe jeugdscheidsrechters. Een achttal dames hebben zich aan het begin van het seizoen aangemeld om jeugdscheidsrechter te worden. Ze hebben een (interne) cursus gevolgd en Handbalmasterz met goed gevolg afgelegd. Daarnaast hebben ze een zestal wedstrijden gefloten. De beoordelingen waren positief en alle dames hebben een diploma en een attentie ontvangen uit handen van één van de bestuursleden. Het volgend seizoen kan ABS een beroep doen op deze nieuwe jeugdscheidsrechters: Eline Jansen, Silvie Wessedijk, Roos Booijink, Manon Rietman, Tess Verhoef, Lotte Poesse, Femke Noordenbos en Nina Relink. Van harte gefeliciteerd dames! Deze dames mogen nu de wedstrijden van de d- en e-jeugd fluiten. Nieuwe verenigingscheidsrechters. Een achttal dames hebben zich aan het begin van het seizoen aangemeld om vereniging scheidsrechter te worden. Tijdens de cursus heeft 1 lid zich afgemeld i.v.m. zwangerschap en 1 lid stopt aan het eind van het seizoen met handballen. De zes overgebleven dames hebben allen de cursus met goed gevolg doorlopen. Handbalmasterz is gehaald en ze zijn tenminste 6 x beoordeeld op het fluiten van de wedstrijden. Deze dames mogen vanaf het volgend seizoen alle wedstrijden fluiten tot de 2 e klasse dames/heren. Gefeliciteerd Kelly Meijerhof, Bente van t Oever, Demi v.d. Brink, Caitlin Houwers, Loes Wichgers en Laura van der Worp met het behalen van jullie diploma, uitgereikt door een vertegenwoordiger van het NHV. Een bestuurslid van ABS had tevens een attentie voor deze dames.

29 Deventerweg Bathmen Deventerweg 6 - Bathmen Deventerweg 6 - Bathmen KAPSALON DE WORP Molenstraat 8, Bathmen Voor de hele familie Belt U even voor een afspraak? Tel Tot ziens bij Kapsalon DE WORP voor hem en voor haar Ook voor Snijbloemen en Boeketten

30 KOEKACTIE Donderdag 18 MEI 2017 De jaarlijkse koekactie zal worden gehouden op donderdag 18 mei a.s. Deze avond zijn er geen trainingen!! Alle leden van jong tot oud worden verzocht om uur zich te verzamelen bij de sporthal. Iedereen is ingedeeld in een groep en gaat vanuit de sporthal gezamenlijk naar de aangegeven straten om de koeken te verkopen. In tegenstelling tot andere jaren verkopen wij dit jaar Bussink Koek! De koeken zijn te koop voor 3,00 per stuk en 2 stuks voor 5,00. De opbrengst wordt gebruikt om nieuwe materialen aan te schaffen. Deze actie komt tot stand in samenwerking met supermarkt Emté te Bathmen, waarvoor onze hartelijke dank. We rekenen op de medewerking van jullie allen. Na afloop zullen wij zorgen voor drinken en een stuk heerlijke koek! De koekactiecommissie; Ali Jonker en Tanja Achterkamp

31 1 Abdisseplein, A.v.Lintelolaan, ter Hunnepeplein, Arkelsteinlaan, Noorderenk, Bergakker, S.van Dorthlaan, P.Mulderstraat 2 Alferinklaan, Esdoornerf, Enklaan, Walnotenhof, Bomenrand, Woertmansweg binnen bebouwde kom, Berkenschakel, Haagbeukerf, Hazelaarserf 3 Banekateweg, Polakstraat, Omerinkstraat, Beuginkstraat, Wolterinkhofstraat, Burg. Hemmingalaan, Burg. Boreellaan 4 De Kuiperij, Looweg binnen bebouwde kom, Apenhuizerweg binnen bebouwde kom, Traasterdijk, Koekendijk Ria, Lotte en Nienke Kolkman, Toke/Henk en Lotte Poesse, Silvie Wesseldijk,. Eline en Carlien Bos, Denise en Susan Ensing, Milou Schoemaker, Jeschica Nijenhuis, Noor Dijkman, Myrthe Rietman, Erna Roeterdink, Ineke Bronsvoort, Kim Haverslag, Nika Rogier, Anaïs Villois Eline Jansen, Leonie Markvoort, Naomi Rattink, Fleur van den Berg, Hans, Dione en Meike Beverdam, Dianne en Tessa Wardenaar, Marjolijn Jansen, Lynn Nuwenhof, Karin Kerkdijk, Monique en Kim Jansen, Anne en Marieke Pleizier, Jet Bronswijk, Carmen Stegink, Sanne van der Knaap, Tess Rodijk, Esmee van der Sel Rosalynn Baars, Kim Willemsen, Lieke van Berkum, Pleun en Yvonne Willemink, Inge de Winter, Esther Hageman, Mila Schaafsma, Isabel en Rosa Huysmans, Jolien Hardon, Loise van Kampen, Elise van Reemst Marleen Lindeboom, Isa de Vries, Caya Jonker, Estelle Spijkerman, Anouk Jansen, Romy van Zijl, Tess en Romy Jansen, Ellen Harmelink, Stefanie en Christel Schoolen, Floor en Wieteke Flierman, Lyanne Nijland, Annemarie Wibbelink, Bianca Boksebeld, Dagmar Ensing, Lieke Klein Hegeman, Noor Lubberding, Hieke Poesse

32 EMTÉ Mensink Lekker vers, voordelig en vriendelijk Larenseweg BW Bathmen Face more de Broake XH Bathmen schoonheidssalon - Microdermabrasie De Broake 7 behandeling - Huidverbetering 7437 XH Bathmen n.b.v. Dermashaper T behandeling - Hot M stone massages - FaroMatic behandeling - Vitamine sylviahoegen@home.nl behandeling WEBSHOP:

33 5 De Poll-laan, Vegerinkskamp, de Veldkamplaan 6 De Vlasakkers, Dr.A.Schweitzerlaan, Burg. Bontekoelaan, Stegemanskamp, Burg. Bogtstralaan, Burg. Bazenlaan 7 Gorsselseweg binnen bebouwde kom 8 Koesteeg, Deventerweg binnen bebouwde kom 9 Kon. Emmalaan, Rietakker, Bisschopsland, Laan van Westerkappeln, de Broake, W. de Zwijgerlaan 10 Pr.Bernhardlaan, Kon.Julianalaan, Pr. Mauritslaan, Pr.Margrietlaan, Pr.W.Alexanderlaan, Hogeweg, Begraafplaatsweg, Pr.Constantijnlaan, Pr.Beatrixlaan, Looënkweg 11 Pr.Hendriklaan, Nassauplein, A.v.Burenplein, Pr.Florisplein, Kon.Wilhelminalaan, Pr.Frisolaan, Pr.Irenelaan, Oranjelaan, Pr.Christinalaan Danique en Dionne Prins, Isabel te Wierik, Eva en Kim Willemsen, Ilaiyah Alferink, Andrea ten Kate Robin Gribling, Suus en Kim Veenstra, Linde Voskamp, Fleur Achterkamp, Anne-floor Brinkman, Josine Klein Ovink, Marieke Denissen, Tosca Frederiks, Nina Saadhoff, Romy Sanders Liset Bloemenkamp, Hennie Beltman, Brigitte Dufour, Jorine Bos, Silke en Jan Lievaart, Julie Lamberts Janny, Roos en Loes Bakker, Linde en Anne Rietman,. Isa en Jinca Nijenhuis, Jolanda Elferink, Femke Noordenbos Channah Maisuls, Mellanie en Ida Stegeman, Jeroen, Demi, Jayde Fokker, Kelly, Kim, Wilma Meijerhof, Eline Lensink Lynn ten Katen, Danay Hulsegge, Bente en Ella van de Oever, Sharon Rechterschot, Mik Scholten, Daphne Stegink, Silke Heuvelman, Lieke Kleinen Traast, Maud Poliste, Myrthe Schepers, Lotte Spijkerman, Els Tielbeke Eddy, Silke en Jolien Banga, Marieke Venderbosch, Juan Overkamp, Caitlin Houwers, Maaike Dokter, Riëlle Pinkert, Sarah Hovenkamp, Eline Bruil, Daphne Hazeleger, Laura van der Worp, Daphne en Manon Peters

34 12 Buitengebied Dortherhoek, Gorsselseweg, Boersenk, Oxersteeg, Hoogesteeg, Paddensteeg, Paddengatsteeg, Zuidlooërweg 13 Schoolstraat, Meesterspad, Molenhof, Molenstraat, Dorpsstraat, Stationsstraat, Kerkplein, Brink, Kerkdijk 14 Smidsweg, Kerkmarsweg, Klumperstraat, Larenseweg, Noteboomstraat, Brilmanskamp, Europalaan, Henri Dunantlaan, Schipbeeksweg 15 Buitengebied Loo, Looërmark, Zandvoortdijk, Oude Holterdijk, Veenweg, Wittendijk May en Britt Minken, Renate Markvoort, Lotte, Nina en Wendy Reilink, Marieke Nijkamp, Babs Beekhof, Maud en Jeanette en Hilde in t Hof, Lissa te Riele, Lieke Assink, Liang Dijkerman, Marisja en Herma Boksebeld, Marianne Holmer Famke Stok, Rianne Temmink, Ellen van Zee, Roos en Loes Booijink, Monique en Demi van de Brink, Herman en Demi Roebersen, Amy v.d. Broek, Mila en Zara Jeurnink Tess en Floor Verhoef, Manon Rietman, Dorien Wibbelink, Loes Wigchers, Eline Hubers, Judin en Naomi Sothewes Manon, Anouk en Laura Harmelink, Helma, Ciska en Eva Herbers, Petra Borger, Inge, Elke en Reineke Sligman, Lieke en Marlon Stegink, Katie Markvoort, Demi en Patricia Scholthof De donker gemarkeerde persoon is de verantwoordelijke voor de groep en dient zich te melden bij de organisatie voor het in ontvangst nemen van de koeken. Zij dragen er zorg voor dat de groep compleet is voordat men vertrekt. Mocht je niet kunnen, neem dan contact op met Ali Jonker tel Staat je naam er niet bij, voeg je dan bij de groep die in jouw straat loopt. Neem een tas mee, dat loopt makkelijker langs de deuren. We rekenen op jullie medewerking. Na afloop zullen wij zorgen voor drinken en een stuk heerlijke koek. Als ouders willen helpen, horen wij het graag. Bel

35 Elektra - Gas - Water - Sanitair - C.V. ERKENT SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF Deventerweg 2 Bathmen Tel

36 Verloren c.q. gevonden voorwerpen. Op donderdag 18 mei 2017 vanaf uur zullen alle kledingstukken e.d die in de kleedkamers zijn blijven liggen in de hal van de sporthal (Bathmen) worden neergelegd. Belangstellenden kunnen uitzoeken of hun vermiste spullen hier nog bij zitten. Toernooi en vriendschappelijke wedstrijd Op zaterdag 2 september 2017 zijn de volgende teams opgegeven voor het Flyers-Arcus toernooi in Wijchen: Leiders willen jullie dit communiceren met je teamleden, zodat ze deze zaterdag vrijhouden. Programma volgt nog. F1 F2 E1 E2 D1 D2 C1 C2 B1 B2 Verder zal er elk weekend in september een oefenwedstrijd georganiseerd worden voor alle jeugdteams ter voorbereiding op het zaalseizoen. Uitgezonderd 16 en 17 september 2017 ivm handbalkamp en kermis weekend jongste F, E, D jeugd. Veldhandbaltoernooi te Holten 20 mei Op 20 mei is er voor F- E- D jeugd een veldhandbal toernooi in Holten in samenwerking met NHV, let op voor de nieuwe teams. Programma volgt nog. Oefenwedstrijden te Holten (zaal) 17 juni 17 juni organiseert Holten voor onderstaande teams zaal oefenwedstrijden, let op voor de nieuwe teams. Ook hier volgt het programma nog. Holten A1 - ABS A2 Holten B1 - ABS B1 Holten C1 - ABS C1 Holten C2 - ABS C2 Holten D1 of D2 - ABS D1 Holten D2 of D3 - ABS D2 Holten E1 - ABS E1 Holten F1 - ABS F1

37 Vriendschappelijke wedstrijden dames ABS 1 - Loo uur ABS 1 - Wijhe uur ABS 1 - FBC uur ABS 1 - Holten uur Handballend de zomer door: kom naar het handbalkamp! Kun jij geen zomer zonder handbal? Geen probleem! Van 21 tot en met 25 augustus 2017 (week 34) vindt op het CIOS Arnhem namelijk voor de achtste keer het Handbalzomerkamp plaats! Bedoeling van dit kamp is om de handbalsport in de breedste zin van het woord te stimuleren! Ook dit jaar worden er weer veel deelnemers verwacht. Zij zullen de hele week gaan trainen, wedstrijden spelen en andere leuke activiteiten gaan doen zoals bijvoorbeeld Beach Handball. Elk jaar worden er ook toptrainers uitgenodigd om de deelnemers nog beter te leren handballen. Zo hebben de afgelopen jaren bijvoorbeeld Henk Groener, Klauss Feldmann, Robert Nijdam, Joop Fiege, Martin Vlijm, Oranje U21 en diverse topspelers gasttrainingen verzorgd. Het kamp is bedoeld voor spelers tussen de 12 en 16 jaar oud en kost slechts 95,- per persoon voor de hele week!! Bekijk hier de flyer! De organisatie ligt in handen van het CIOS, met medewerking van de Stichting Tophandbal Gelre. CIOS-studenten zullen de deelnemers de hele week begeleiden. De accommodatie van het CIOS leent zich perfect voor dit kamp. Zo is er een kantine met keuken, zijn er voldoende theorielokalen en ligt het Beach Handballveld vlak achter de sporthal.

38 Wil je meer weten over dit kamp? Kijk dan op en klik in het bovenste menu op zomerkamp. Aanmelden kan tot eind april! Op de website staan een aantal leuke foto s die een prima indruk geven van het kamp. Ook is er een Facebook pagina van het Handbalzomerkamp waarop informatie, foto s en filmpjes gedeeld worden. Mobile nummers en mailadressen Wil een ieder zijn/haar mailadres en mobile nummer checken met de gegevens die bekend zijn bij de ledenadministratie? Indien iets gewijzigd moet worden svp doorgeven aan ledenadministratie Floor Verhoef. Blijkt dat er nog weleens wijzigingen zijn. Wanneer dit niet kloppend is kan men de app ook niet downloaden of inloggen bij Handbalmasterz. Om de app te kunnen downloaden kan een mailadres maar 1 keer gebruikt worden en bijvoorbeeld niet door 2 huisgenoten met hetzelfde mailadres inloggen. Nieuwe jeugdscheidsrechters in beeld (geen foto aanwezig in scheidsrechter tenue) 2 vereniging scheidsrechters en 1 jeugdscheidsrechter nog niet gefotografeerd.

39

40 Producent voor de landelijke TV maatschappijen

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter a.i. Steven Veenstra 540864 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 (loopt mee) Ledenadministratie Floor Verhoef 541109

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 (loopt mee) Ledenadministratie Floor Verhoef 541109

Nadere informatie

Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015

Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015 Agenda Algemene Ledenvergadering SAVOSA 30 oktober 2015 1. Notulen ALV 2014 2. Mededelingen/ingekomen stukken 3. Jaarverslagen a. Voorzitter b. Secretariaat/leden administratie c. SCP 4. Verkiezingen (zie

Nadere informatie

TIME- Van de TC. Heren 1 Heren 2. Jan Sjirk Rodenboog. Trainer: Johnny / vacature. Dames 1 Dames 2. Dames 3 Dames 4

TIME- Van de TC. Heren 1 Heren 2. Jan Sjirk Rodenboog. Trainer: Johnny / vacature. Dames 1 Dames 2. Dames 3 Dames 4 Van de TC TIME- Beste Dalvo leden hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen 2015-2016. Voor heren 1 of 2 zijn we nog op zoek naar een spelverdeler. Mochten jullie iemand kennen die dat zou willen

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Mei juni 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com AHN Beachspecial nr. 2 mei-juni 2017

Nadere informatie

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen 1 BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL Versie 15112012 O.Roukens Algemeen In dit document worden taken en verantwoordelijkheden van de jeugdcommissie van de afdeling handbal van Avanti Wilskracht vastgelegd.

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal.

Deze handleiding geeft antwoord op de tien belangrijkste vragen over Volar en volleybal. Aan ouders/verzorgers en jeugdleden van VOLAR Enthousiasme, spelplezier, inzet, respect en begrip: Volar gevat in vijf woorden. Natuurlijk kun je er vele doelen en belevingen aan toevoegen, maar deze vijf

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact via mail: Of bel na uur Trudy Stegink

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact via mail: Of bel na uur Trudy Stegink Beste deelnemende verenigingen De voorbereidingen voor ons 4 e Beach toernooi zijn al in volle gang en we hebben het programma geheel rond. Dankzij de medewerking van een grote groep vrijwilligers en scheidsrechters

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

Zaalhandbal toernooi. 1 en 2 september The Flyers

Zaalhandbal toernooi. 1 en 2 september The Flyers Zaalhandbal toernooi 1 en 2 september 2012 The Flyers Voorwoord Beste Handbalvriend(in), begeleider en geïnteresseerde, Na het grote succes van vorig jaar is dit alweer het 2e Flyers Zaalhandbaltoernooi

Nadere informatie

KC DORDRECHT BULLETIN

KC DORDRECHT BULLETIN KC DORDRECHT BULLETIN Tweewekelijks Clubblad van Clubadres Sportpark Amstelwijck Laan van Londen 1340 3317 DA Dordrecht Tel. (078) 618 5627 www.kc-dordrecht.com Correspondentie adres Visserstuin 15 3319

Nadere informatie

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie.

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie. Juli 2017, Beste leden, ouders van leden, belangstellenden, sponsoren, Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR COMPETITIE Nog een maandje voor de boeg en de halve competitie zit er weer op. Voor de kerstdagen kunnen de trainers en coaches de balans opmaken wat betreft de resultaten. Ons inziens

Nadere informatie

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018

Informatie avond Ouders 2 e jaars E. RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Informatie avond Ouders 2 e jaars E RHV Leonidas jeugd en jongste jeugd 23 mei 2018 Doel van vanavond Uitleggen wat er verandert voor jullie kinderen Uitleggen hoe de teamindeling tot stand komt Selectie

Nadere informatie

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017

1. Bestuurszaken. Samenstelling bestuur 2017 Inhoudsopgave 1. Bestuurszaken... 3 2. Leden... 5 3. Deelname aan zaal- en veldcompetitie... 6 4. Trainers, begeleiders en coaches... 7 5. Scheidsrechters... 9 6. Accommodaties...10 7. PR en Sponsoring...11

Nadere informatie

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken.

Heb je vragen dan kun je altijd één van bovenstaande contactpersonen mailen of aanspreken. Leuk dat je lid bent geworden van TiVoC. Het bestuur heet je van harte welkom en we wensen je een leuke, sportieve tijd bij deze volleybalvereniging! We hopen dat je je snel thuis zult voelen. Daarom is

Nadere informatie

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams.

Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Teamindeling seizoen 2016 2017 def Beste jeugdleden en ouders, Hieronder volgt de teamindeling voor het seizoen 2016 2017 incl. de teamindelingen van de C- en B-teams. Zoals eerder aangekondigd hebben

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer.

In deze nieuwsbrief geven we voor nu de belangrijkste punten weer. Via Facebook en de website volgt er later meer. Voorwoord: YES! Het volleybalseizoen gaat weer van start! Na een lange zomerstop gaat het dan eindelijk weer van start. Heb je ook aan beach toernooien meegedaan? Of misschien heb je wel lekker niks gedaan

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Start nieuwsbrief seizoen

Start nieuwsbrief seizoen De zomervakantie is voorbij en het nieuwe hockeyseizoen is deze week gestart. Vandaag, morgen en vrijdag zijn de eerste trainingen. Hierbij de belangrijkste informatie voor de komende twee weken. Trainingstijden

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017

Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 Nieuwsbrief Nr. 4, 2016/2017 In deze nieuwsbrief 1. Woord van de voorzitter 2. Belangrijke data 3. Nieuwe leden 4. Vacatures 5. Jeugd 6. TC 7. Sponsorcommissie 8. Overige zaken a. Bedrijven Sponsor Toernooi

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015

INSTRUCTIE VOOR SPELERS/COACH/TRAINERS EN OUDERS 2014-2015 INLEIDING Het zaalhockey seizoen gaat beginnen en de eerste trainingen vinden plaats in de eerste week van december. Om er voor te zorgen dat de zaalhockey goed verloopt hebben we ook dit jaar een aantal

Nadere informatie

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief

UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Gebruik en verzending nieuwsbrief UIT HET BESTUUR.. NKC 51 1 KAMPIOEN! Afgelopen zaterdag werd NKC 51 1 KAMPIOEN! In een afgeladen sporthal werd Sparta met 39-18 verslagen en was het kampioenschap in de Eerste Klasse D en de bijbehorende

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier!

Dan ben je altijd op de hoogte! Enkele tips en aandachtspunten kleine moeite. groot plezier! De Muis www.hcliempde.nl Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2013-2014. In deze muis : tips en aandachtspunten voor sluiting kantine belangrijke en noodzakelijke

Nadere informatie

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht.

CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN. Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. CHRISTELIJKE VOLLEYBALVERENIGING EXCELSIOR UITHUIZERMEEDEN Lekker eten (1 juni) Het einde van het seizoen is al bijna weer in zicht. Voordat iedereen weg is, willen wij nog graag een gezellige avond organiseren

Nadere informatie

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag

Wat doen we tijdens het weekend? Vrijdag Het Pupillenkamp, wat is dat eigenlijk? Het Pupillenkamp is al jaren het leukste weekend van het jaar. Ook dit jaar organiseren we het kamp, het wordt gehouden op 21,22 en 23 juni voor het eerst is dat

Nadere informatie

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92

Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Informatieboekje afdeling Junioren / Pupillen Wijhe 92 Inhoud: Onderwerp Pagina Start nieuwe seizoen 3 Wedstrijdprogramma Beker 3 Start competitie 3 Indeling competitie 3 Beheer 4 Wedstrijdkleding 4 Thuiswedstrijdinfo

Nadere informatie

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld.

Vast stellen agenda Geen aanvullingen op de agenda en deze wordt ongewijzigd vastgesteld. Vergadering: Algemene Leden Vergadering Datum: 24 september 2014 Aanvang: 19:30 Aanwezig: Kars Schuiten (vz), Harro Prins (penningmeester), Anne Veenker (bestuurslid Jeugd), Gert- Jan Kloppenburg (tc)

Nadere informatie

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START!

NIEUWE KORFBALSEIZOEN ZATERDAG A.S. VAN START! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2015 nummer 1 Mededelingen van het Bestuur 6 Strippenkaart Het bestuur heeft besloten de 6 strippenkaart te introduceren, met name voor oud leden die nog een keer willen spelen

Nadere informatie

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen!

De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! Algemeen De zomervakane is bijna voorbij, dus de badminton gaat weer beginnen! De eerste speelavond voor de jeugd is woensdag 26 augustus van 18.30 tot 20.00. De laatste speelavond voor de jeugd is op

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer:

Nieuwsbrief. Badminton Vereniging Doesburg. Van de voorzitter. Van de voorzitter. Nummer Interessante informatie: In dit nummer: Nummer 3 Nieuwsbrief 16-17 15-5-2017 Badminton Vereniging Doesburg Interessante informatie: Donderdag 9 juni Ouder Junior toernooi. Donderdag 22 juni Afsluitingsavond. In dit nummer: Voorwoord 1 Competitie

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019

Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Nieuwsbrief nummer 6 20 april 2019 Het seizoen 2018-2019 nadert het einde. Inmiddels zijn wij als jongste jeugdcommissie volop bezig met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. De komende weken gaan

Nadere informatie

Agenda Seizoen Nummer 13

Agenda Seizoen Nummer 13 29-10-2017 Seizoen 2017-2018 Nummer 13 Agenda 10 november Zwierelantijn voor kangoeroes Vrijdag 17 november TOP Quiz-Night Vrijdag 24/11 Sinterklaasspel voor oudere jeugd Vrijdag 1 december Sinterklaasfeest

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 Maandag 25 maart: Dinsdag 26 maart: Woensdag 27 maart: VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 25 maart t/m 6 april 2019 19.00 uur: TOCO 19.00 uur: Regiocup NKC 51 - Butenboel 19.30 uur: Training SNO 09.00 uur:

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Jaarverslag Pegasus Volleybal

Jaarverslag Pegasus Volleybal Jaarverslag Pegasus Volleybal 2013 2014. Op 26 augustus wordt na een lange vakantie de training hervat. Iedereen heeft er weer zin in en de opkomst is dus prima. Heren 1 en Jongens A worden getraind door

Nadere informatie

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn

Informatiefolder. Jeugdbeleid. Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn Informatiefolder Jeugdbeleid Volleybalvereniging De Meeuwen Zuidhorn De Meeuwen Seizoen 2015/2016 Inhoudsopgave 1. Algemene informatie... 3 2. Teamindeling... 4 3. Trainingen... 5 3.1. Trainers... 5 3.2.

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie

Sinterklaas op bezoek bij TOGB!

Sinterklaas op bezoek bij TOGB! bij Vorige maand beleefden we de primeur van de nieuwsbrief. We hebben leuke reacties mogen ontvangen op de nieuwsbrief en vol goede moed gaan we verder met de maandelijkse uitgave van de nieuwsbrief.

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen

JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen JO11 Voorbereiding nieuwe seizoen Beste allen, Het seizoen 2016-2017 loopt op het eind. En het was een mooi jaar. Twee teams in JO11 zijn kampioen geworden. De JO11-1 in de hoofdklasse en de JO11-2 in

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca.

NIEUWSBRIEF. Woord van de voorzitter. Nieuwe teamindelingen & trainingstijden. In dit nummer: mei 2013 editie 7 2013-2014. staan vanaf. ca. NIEUWSBRIEF In dit nummer: mei 201 editie 7 Woord van de voorzitter 1 Marianne Jansen 2 Woord van de voorzitter Joost Wissink Oproep: oude nieuwsbrieven Bill s Bar Beach Volleybal Toernooi Opfriscursus

Nadere informatie

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden

OVERLIJDENSBERICHT. Overlijdensbericht Ben van de Velden OVERLIJDENSBERICHT Overlijdensbericht Ben van de Velden Op zondag 10 februari jl. is ons Jeu de Boules-lid Ben van de Velden op 74-jarige leeftijd overleden. Naast het jeu de boulen kwam hij ook regelmatig

Nadere informatie

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015

Zaalhockey 2015-2016. Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Zaalhockey 2015-2016 Coach avond junioren Woensdag 4 november 2015 Agenda 20.00 uur Opening - Opzet Zaalhockey 2015-2016 - CompeEEe - CompeEEe organisaee - Weekendtrainingen 20.45 uur Zaalhockey regels

Nadere informatie

Informatieboekje CVO Jeugd

Informatieboekje CVO Jeugd Informatieboekje CVO Jeugd In deze informatiebrochure treft u informatie aan over CVO. Lees deze informatiebrochure goed. Uiteraard kan het zijn dat u na het lezen van het informatieboekje toch nog een

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen

Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst. Algemeen Huishoudelijk reglement van de Handbalclub Wittenhorst te Horst Algemeen Art. 1 Het huishoudelijk reglement regelt de toepassing van de hier in opgenomen bepalingen, evenals de verdere inrichting en alle

Nadere informatie

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3

Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Nieuwsbrief BC Shuttlewoude 2013 nummer 3 Mededelingen van het Bestuur Nieuwe trainer herhaalde oproep Na lang zoeken is het ons eindelijk gelukt om een nieuwe trainer te vinden. Voor het seizoen 2013/2014

Nadere informatie

Agenda Seizoen Nummer 22

Agenda Seizoen Nummer 22 30-12-2018 Seizoen 2018-2019 Nummer 22 Agenda Wo. 2 januari Dubbelschieten F s, E s en D s Di. 22 januari ALV Vr. 15 maart Grote Feestavond 29/4 t/m 3/5 2019 TOP kamp 2 3 5 6 7 bestuur Programma Dubbelschieten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier Hierbij meld ik mij aan als lid van korfbalvereniging EKCA-CIBOD: Voor- en achternaam: Voorletters: Adres: Postcode en plaats: Telefoon / mobiel: Emailadres: (meerdere adressen mogelijk)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer

Nieuwsbrief Volleybalvereniging LVC Lemmer Voorwoord: Hierbij de nieuwsbrief van LVC volleybalvereniging. Vorig jaar hebben we al een pilot gedraaid met een nieuwsbrief en deze is goed bevallen waardoor we vanaf heden 3x per jaar een nieuwsbrief

Nadere informatie

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters

Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters Nieuwsbrief HV MINOR De Doorzetters HV Minor De Ping 26 6361 AS Nuth Tel. 045 5245332 2e jaargang, nummer 5 Onze nieuwsbrief verschijnt 2 tot 4 keer per jaar en wordt via onze website verspreidt. Veel

Nadere informatie

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 17 december 2018 t/m 5 januari 2019

VERGADER- EN ACTIVITEITENROOSTER 17 december 2018 t/m 5 januari 2019 Maandag 17 december: Dinsdag 18 december: Woensdag 19 december: Donderdag 20 december: Vrijdag 21 december: Zaterdag 22 december: Donderdag 27 december: Vrijdag 28 december: Zaterdag 29 december: Woensdag

Nadere informatie

DECEMBER 2013. Beste Unitassers,

DECEMBER 2013. Beste Unitassers, Beste Unitassers, DECEMBER 2013 Jullie ontvangen alweer de laatste nieuwsbrief van dit bijzondere jubileumjaar waarin we ons 50-jarig bestaan hebben gevierd. Ondanks dat we een wat kleinere vereniging

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN!

VELDSEIZOEN GAAT BEGINNEN! WEEKPOST BKC Weekpost per mail ontvangen: stuur een e-mail naar Jacco Fenijn, zie emailadres Wedstrijdsecr. : Jacco Fenijn, Burgemeester Geillstraat 15, 4531 EA Terneuzen. Tel. 0115-631281 of mobiel: 06-40617410,

Nadere informatie

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni.

- Er wordt tussen en uur getraind. De training duurt ongeveer 1 uur. - Het trainingsseizoen loopt van medio augustus tot eind juni. BLAUW-WIT WELKOM! Onderwerpen Trainingen Korfbal competitie Wedstrijdkleding Wat vinden wij belangrijk? Wat verwachten wij van ouders? Communicatie Wat doen we verder nog voor leuks? TRAININGEN - Elk team

Nadere informatie

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden).

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). TAKEN: - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). Ben en blijf open tegen elkaar. Respecteer ieders mening. - Probeert

Nadere informatie

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden).

Teamouder. - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). TAKEN: - Zorgt voor een goede communicatie tussen ouder/kind/leidster/trainer. Ga regelmatig in gesprek met elkaar (korte lijn houden). Ben en blijf open tegen elkaar. Respecteer ieders mening. - Probeert

Nadere informatie

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni

Seizoen e jaargang nr mei 12 juni Seizoen 2013-2014 21 e jaargang nr. 17 23 mei 12 juni Agenda 8 juni Deadline aanleveren stukken nieuwsbrief (noviomagazine@gmail.com) 19 juni ALV Algemene Leden Vergadering 26 juni OPA: Hilde Boerboom,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING

NIEUWSBRIEF MAART 2017 OTERLEKER ZAALVOETBAL VERENIGING Beste leden van OZV, Het voorjaar is gestart en we hebben al wat mogen genieten van de zon!! Tijd om al die overtollige kilo s eraf te voetballen tijdens de wedstrijden die er nog staan voordat het seizoen

Nadere informatie

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels

Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels Inloopsessie ouders ZKV De Meervogels 1 Wat zijn de belangrijkste punten uit de Jaarlijkse Algemene ledenvergadering (JAV)? Waar liggen de plannen vast? Algemeen Beleidsplan (update) Financieel plan (update)

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje

Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje oktober 2015 Kalender: Nieuwsbrief T.V. Het Bossche Lijntje Beste tennisvrienden, De zomer loopt op zijn einde en ook de najaarscompetitie nadert zijn ontknoping. Vandaag is de eerste sneeuw gevallen in

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018

INHOUDSOPGAVE. Van het bestuur. NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 NIEUWSBRIEF Nummer 46, 10 december 2018 INHOUDSOPGAVE Van het bestuur 1 Kantine bezetting komende tijd 2 Opening zaal Kerstvakantie & Trainingen rondom feestdagen 2 Materiaal beheer 2 Oliebollen & Appelflappen

Nadere informatie

BELANGRIJKE INFORMATIE!!!!

BELANGRIJKE INFORMATIE!!!! GYMNASTIEKVERENIGING DE KEMPERS LOENEN LID K.N.G.U. OPGERICHT 31-10-1971 BELANGRIJKE INFORMATIE!!!! UITVOERINGS EDITIE!!!!!! Let op!! Alle belangrijke informatie over de uitvoering en de kaartverkoop zijn

Nadere informatie

Nieuwsbrief Time Out 74

Nieuwsbrief Time Out 74 Jaargang 22 nr. 1 November 2017 Secretariaat: Blauwstraat 3, 6627 BA, Maasbommel MAASENWAALSE RECREANTEN EN RECVOL Een nieuw Dorpshuis. Jullie zullen wel gemerkt hebben dat de voorbereiding voor een nieuw

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

Rheko info nr oktober adres Rheko: website :

Rheko info nr oktober adres Rheko: website : Rheko info nr. 12 22-29 oktober 2017 e-mail adres Rheko: rheko@planet.nl website : http://www.rheko.nl Heb jij al op onze clubheld,marc Koch gestemd?? Doe het even verderop staat hierover meer informatie.

Nadere informatie

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep

Trainingstijden Sporthal Reyerpark 20:00 21:30 Badminton en trimgroep 22-4-2016 www.tendonck.nl Nummer Veld 4 Ten Donck TZ Marian Zwier Bestuurslid Coördinatie Jeugd Ambros Christiaans Badmintongroep Trimgroep Ben Christiaans Scheidsrechters Materiaal Vacature Coördinatie

Nadere informatie

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *)

Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Inschrijfformulier rolstoelhandbal valide / minder valide *) Naam: Roepnaam: M/V Voornamen: Adres: Postcode: Woonplaats: Geb.Datum: Telefoonnr: IBAN-nummer: Huisarts: Tel Arts: Email-adres: Medische bijzonderheden

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleid Korloo

Vrijwilligersbeleid Korloo Vrijwilligersbeleid Korloo 2011 2012 Bestuur Korloo Inhoudsopgave 1 Inleiding...1 1.1 Aanleiding...1 1.2 Doelstelling...1 2 Activiteiten en taken...2 2.1 Verplichte taken...2 2.2 Korfbaltechnische taken...3

Nadere informatie

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord

VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL Voorwoord VOLLEYBALVERENIGING ALTERNO MININIEUWS 6 25 APRIL 2015 Voorwoord Beste ouders/verzorgers van onze mini s Bijgevoegd vindt u weer een nieuwsbrief met veel informatie over de komende periode. Afgelopen zaterdag

Nadere informatie

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september Aftrap 2017-2018 22 september 2017 AFTRAP 2017-2018 SV Walcheren 22 september 2017 1 BESTUUR : Voorzitter Penningmeester Secretaris : Raymond Winterswijk : Hans Schipper : Rob Verdam AFTRAP 2017-2018 SV

Nadere informatie

Infobulletin Jeugd. (Seizoen: )

Infobulletin Jeugd. (Seizoen: ) Infobulletin Jeugd (Seizoen: 2014-2015) opgericht: 29 augustus 1982 www. revoc.nl Aanmelden Een nieuw jeugdlid kan aangemeld worden bij één van de train(st)ers. De eerste 3 trainingen zijn gratis. Als

Nadere informatie

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017

ARBITRAGEPLAN. MHC HEESCH Januari 2017 ARBITRAGEPLAN MHC HEESCH Januari 2017 Inleiding Dit is het Vereniging Arbitrage Plan (VAP) van MHC Heesch, opgesteld door de Arbitragecommissie*, in samenspraak met het bestuur. MHC Heesch is een gezellige

Nadere informatie