Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie"

Transcriptie

1

2

3 Bestuur Voorzitter Toke Poesse Penningmeester Steven Veenstra Secretaris Carlien Bos Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof Ledenadministratie Floor Verhoef Inhuur sporthal/algemeen Paul Tijhuis Bestuurslid algemeen Herman Roebersen Wedstrijdsecretariaat Janneke Markvoort Activiteitencommissie Jorine Bos Esther Rietman, Monique Jansen Stieneke Harmelink PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Freek Leurink Kim Slettenhaar Ingrid Hendriks Tanja Lappenschaar Andrea ten Kate Rieneke Reurink Ria Kolkman Erika Roeterdink Wendy Reilink Kampcommissie Toke Poesse Jeugd commissie Toke Poesse Wilma Meijerhof Sharon Rechterschot Jeannette in 't Hof Lieke van Berkum Jeschica Nijenhuis Dianne Wardenaar Kantinecommissie Liesbeth Hondshorst Toernooi- Oefenwedstrijden Josine Klein Ovink (A-Senioren) Carlien Bos (jeugd), Sharon Rechterschot Beachhandbalcommissie Trudy Stegink Dionne Prins Bert Prins Jeroen Fokker Danique Prins Redactiecommissie Allerhandbal Jannie Bakker Ankie Borger Janneke Markvoort Janneke Stegink Materiaalbeheer Cor Terlouw Ledenwerfcommissie Annemarie Wibbelink, Suzanne Markvoort Dianne Wardenaar Website:

4

5 Voorwoord. Beste sportvriend(inn)en, Ik hoop dat jullie allemaal hebben genoten van een welverdiende vakantie. Een nieuw seizoen staat voor de deur met veel nieuwe ontwikkelingen. Het bestuur en de PR commissie zijn enorm druk geweest in deze zomer periode met het binnen halen van sponsoren. Wij zijn ook heel blij dat het ons is gelukt 2 nieuwe sponsoren voor dames 1 te contracteren. Zowel Het Café Braakhekke als Black Tie Media ook wel Tijhuis en Tijhuis zijn de nieuwe hoofdsponsors van ABS handbal. Ook is inde zomerperiode een contract afgesloten met Daventrade en Buitink voor een gehele nieuwe kledinglijn binnen ABS handbal. Van de H jeugd t/m de Senioren worden alle team in een nieuw tenue gestoken. Zowel shirt als broek zal in deze kleding lijn zitten. Het geeft een uniforme uitstraling. Passessies zijn ondertussen gedaan en wij hopen dat de kleding op tijd klaar is voor het nieuwe seizoen. Ook zijn er nog enkele nieuwe sponsoren bereid gevonden om de jeugd te sponsoren hierover zal later wanneer duidelijk is welke teams etc. meer bekend worden gemaakt. De huidige shirtsponsors zijn allen persoonlijk benaderd om mee te doen met de nieuwe kleding lijn. Allen hebben hierop positief gereageerd. En dan de nieuwe vloer waar zoveel om te doen is geweest. Deze is ook in de zomer periode gelegd. Enkele teams hebben al getraind op de nieuwe vloer en ik alleen nog maar positieve geluiden gehoord. Als voorzitter wil ik heel graag alle mensen van het bestuur en de PR commissie in het bijzonder bedanken voor hun inzet afgelopen zomer. Het was een beste klus die we met ons allen tot nu toe geklaard hebben. Dan is ook het 2 jaarlijkse handbalkamp dit jaar en wel op en 17 september. Hier is de organisatie ook al weer druk mee bezig op de achtergrond. Informatie hierover verderop in de allerhandbal en op de website te vinden. Wel is duidelijk geworden dat we heel veel auto s te kort komen om de kinderen te brengen. Hierover volgt nog een bericht naar de leiders en ouders toe. Kortom ik heb zin in een nieuw seizoen met alles wat hierbij op ons pad komt. Ik wens jullie allen veel sport en spelplezier. Voor vragen opmerkingen of aanmelden vrijwilligerswerk kunnen jullie me bereiken zie onder. Tot ziens in de sporthal. Sportieve groet. Toke Poesse, Voorzitter ABS handbal Bergakker 16, 7437wb Bathmen / poesse.toke@gmail.com

6 Kledingreparatie inbreng en verkoop tweedehands kinderkleding Burgemeester boreellaan BC Bathmen Tel coupeuse

7 Allerhandbal Allerhandbal wordt 6 x per jaar uitgegeven door ABS handbal. Allerhandbal is bestemd voor alle (steunende) leden van de afdeling (1 exemplaar per huisadres). Eerstvolgende Allerhandbal De eerstvolgende Allerhandbal komt begin november uit. Tekst inleveren vóór 1 november via janneke.markvoort@concepts.nl Agenda Datum Wat Bestuursvergaderingen/bijeenkomsten bestuursvergadering bestuursvergadering Bestuursvergadering bestuursvergadering Overig 7 september 2017 Kaderoverleg uur 13 september 2017 Supportersvereniging overleg september 2017 Jeugdhandbalkamp 21 september 2017 Ouderavond H-,F-,E-jeugd Tekst vóór 1 november 2017 aanleveren Allerhandbal nr november 2017 ALV Algemeen bestuur Tekst vóór 15 december 2017 aanleveren Allerhandbal nr. 3 Tekst vóór 1 februari 2018 aanleveren Allerhandbal nr. 4 Tekst vóór 1 april 2018 aanleveren Allerhandbal nr. 5 Wist u dat: Het bestuur bezig met het verder ontwikkelen van haar visie & beleid; en de protocollen gaat actualiseren. Het bestuur elke maand bestuursvergadering heeft en op verzoek kun je hierbij aanwezig zijn om bepaalde zaken te bespreken. Elke 2 e woensdag van de maand. Wij heel hard op zoek zijn naar nieuwe (gediplomeerde) train(st)ers en scheidsrechters? Wanneer een zaaldienst of scheidsrechter niet komt opdagen wordt diegene voor 1 wedstrijd geschorst en bij herhaling zal dit aantal oplopen evenredig aan het aantal verzuimen.

8 De eerste zaaldienst de banken klaar moet zetten en klok in moet schakelen. We zaaldienst draaien met 2 personen en niet met andere vrienden of vriendinnen. En niet met een mobiel in de handen. De laatste zaaldienst de banken en klok weer opruimt. Elk team, élk lid éven belangrijk is als ieder ander lid! Wij gaan met zowel onze eigen leden, train(st)ers, leid(st)ers, scheidsrechters, sponsoren, als die van anderen met respect om. Pestgedrag dan wel overschrijding van normen en waarden tolereren wij niet. Wij bespreken dit met elkaar op een open- en eerlijke manier; Tijdens het handballen hebben wij een handbalbroekje, T-shirt (Geen hemdje of topje) aan, oorbellen en haarschuifjes uit of afgeplakt, haar middels haarbandje vast, in de zaal hebben wij de kniebeschermers om de knieën en niet aan de enkels(het is niet verplicht kniebeschermers te dragen), witte sokken en schoenen aan. Wij douchen zowel na (zaal)trainingen als alle wedstrijden; De trainers een voorbeeldfunctie hebben en zich ook zo gedragen en kleden. Dat wil zeggen in sportkleding met gymschoenen en zonder mobiele telefoon training staan te geven. Wij onze eigen handbalbal meenemen, welke wij kunnen kopen met korting via de handbal. Hiervoor kunt u contact opnemen met Cor Terlouw, Vegerinkskamp 2 F 15 (tegenover de Emté) 7437 AB Bathmen, , jeanneterlouw@hotmail.com, DS1 speelsters een minimale leeftijd van 16 jaar hebben. Inlenen van spelers in overleg met begeleiding andere teams geschiedt. Zowel voor senioren als voor jeugd. Carlien en Floor vanuit het bestuur tot nader order aanspreekpunt zijn voor de jeugd. Er altijd ruimte is voor uw kwaliteiten op welke manier ook inzetbaar voor onze club. Er nieuwe sloten op de ballenbakken zijn. De eerste trainer opent alle bakken en de laatste trainer sluit alle bakken af. Aan het eind van het seizoen de sleutels inleveren bij Toke. Zo ook zijn de kasten op slot en hebben dezelfde sleutel als de ballenbakken. Denk erom altijd de kasten afsluiten wanneer je als laatste trainer in de hal bent.

9 We de ballenbakken hebben aangevuld. Ga zuinig om met materiaal en ruim het op na de training. Zowel speelsters als trainers zijn hiervoor verantwoordelijk. Samen verantwoordelijkheid dragen bespaard veel geld en onnodig verlies van materiaal. Verschillende acties zoals koekactie, oudejaarsverwerping en zwarte cross het mogelijk heeft gemaakt al enkele jaren geen contributie verhoging door te voeren! We intern zijn begonnen met opleiden en begeleiden jonge trainers. We altijd hulp kunnen gebruiken in welke vorm dan ook. Denk je een kwaliteit te bezitten die we kunnen gebruiken meldt je bij een van de bestuursleden. Tijdens de voorbereiding en nabeschouwing van de wedstrijd in de kleedkamer geen mobiele telefoon gebruiken. Dit om te voorkomen dat er misbruik wordt gemaakt (denk aan foto s etc.) Leiding neemt telefoon mee naar kantine en daar kan telefoon opgehaald worden. De contributie als volgt is: Team (s=selectie) Kwartaalcontributie Bondsgeld (eenmalig) F-jeugd 27,50 36,00 E-jeugd 27,50 36,50 E-selectie 36,50 36,50 D-jeugd 30,00 36,50 D-selectie 39,00 36,50 C-jeugd 32,50 47,50 C-selectie 41,50 47,50 B-jeugd 34,50 54,50 B-selectie 43,50 54,50 A-jeugd 37,00 61,00 A-selectie 46,00 61,00 Senioren 46,50 68,00 Senioren selectie 60,00 68,00 Recreanten 35,00 65,00 Steunende leden 10,00 - Hierbij in acht nemen dat je voor een jaar lid bent/blijft en opzeggen voor 1 maart dient te gebeuren. Met hoge uitzondering hiervan afgeweken kan worden in overleg met penningmeester. Zie hiervoor eerdere uitgave Allerhandbal en mail. Bovenal; GENIET van de fantastische handbalsport!!!!!!!!!

10 EMTÉ Mensink Lekker vers, voordelig en vriendelijk Larenseweg BW Bathmen Face more de Broake XH Bathmen schoonheidssalon - Microdermabrasie De Broake 7 behandeling - Huidverbetering 7437 XH Bathmen n.b.v. Dermashaper T behandeling - Hot M stone massages - FaroMatic behandeling - Vitamine sylviahoegen@home.nl behandeling WEBSHOP:

11 Leiders/sters en Handbalmasterz Alle leiders/sters die op de bank zitten bij de wedstrijden van de c-, b-, en a-jeugd en senioren moeten in het bezit zijn van het Handbalmasterz certificaat. Dat betekent dat Eddy Banga, Susan Kraayenzank, Yvonne Willemink, Han Stok en Paul Tijhuis het certificaat moeten halen voor het begin van het seizoen. Trainingsschema binnen, seizoen 2017/2018 Dinsdag: uur E1/E2 Martje, Maud, Eline, Lieke uur D1 Kim uur D2 Martje uur B1 Anouk J + Hilde uur C1 Martje uur Keeperstraining Trudy/Eline uur A1 John uur Dames 1 Willem Woensdag: uur H/F jeugd Martje, Suus, Lissa, Nienke,Mellanie uur D1 Martje uur E1/E2 Demi R + vacature uur C2 Vacature uur B2 Denise uur A2 Jeschica/Inge uur A3 Jorine Donderdag: uur B1 Isabelle/Bram uur Mogelijkheid extra trainen Vacature A2/A3/B2/C uur C1 Maaike uur A1 John uur Dames 1 Willem uur Dames 2 en 3 Jacques uur Recreanten Freek Mogelijkheid van extra training op donderdag van wordt alsnog extra toegelicht, evenals de startdatum hiervan.

12 Nieuwe Vloer tegen blessures. Steeds vaker hadden handbal sporters in de Uutvlog klachten over blessures. Dit kwam door een veel te harde sportvloer, deze vloer ligt er ook al meer dan 30 jaar in. Een nieuwe meer elastische vloer is geen luxe maar een noodzaak om echte blessures te voorkomen. In de vakantie periode juli/augustus is alle eruit gegaan en vernieuwd. Zie de foto s van de opbouw nieuwe vloer. Wij zijn er heel erg blij mee dat de gemeente Deventer deze nieuwe sportvloer heeft laten plaatsten. Ook willen we Paul Tijhuis, van Black Tie Media bedanken voor de sponsering van de logo s op de sportvloer, zodat wij meer ons logo terug zien als we op deze mooie licht blauwe kleur gaan trainen.

13 ABS handbal 75 jaar Kamp informatie We gaan weer op kamp en het Thema is ABS Handbal 75 jaar hiervoor moet je enkele zaken meenemen en ook voor de rest van het kamp natuurlijk. Lijst met benodigdheden; Onderlaken Slaapzak en kussensloop Mooi weer kleding Regenkleding Sportkleding Iets warms om aan te trekken Nachtkleding /zaklamp Toiletspulletjes inclusief handdoek/badhanddoek Zoet beleg voor op brood( wordt verzameld en elke ochtend op tafels verdeeld) Zakgeld 2,50 euro voor alle jeugd, de A jeugd gaat stappen dus kunnen nog wat extra meenemen. Geen eigen snoepgoed meenemen. Ze krijgen voldoende. Goede schoenen voor buiten. Goed humeur. Mobiel mag mee. Echter foto s maken etc denk eraan dat je toestemming vraagt en tijdens de activiteiten mobiel in slaapkamer. Indien uw dochter een speciaal dieet heeft graag doorgeven voor 20 augustus bij Floor Verhoef, Jeanette in t Hof of Wilma Meijerhof.. Graag telefoonnummer van bereikbaarheid ouders of verzorgers aan dochter meegeven. Vrijdag is er bij aankomst een klein hapje te eten dus zorg ervoor dat je thuis eet. Adres kampeerboerderij de Haverkamp Vierblokken weg 3, 7255MZ Hengelo Gelderland

14 Altijd bereikbaar : Toke Poesse; , Paul Tijhuis; (zaterdag overdag afwezig). Vertrek op vrijdag om uur. Vertrek op zaterdag uur. Beide keren vanaf parkeerplaats sporthal de Uutvlog. Rijschema volgt nog voorafgaand aan kamp weekend. Inleveren van de tassen en slaapzakken etc kan donderdagavond tussen en uur bij Sporthal parkeerplaats. Zondagmiddag 17 september wordt verwacht dat u uw eigen kind ophaalt of iemand hiervoor regelt. Jullie worden dan verwacht om uur op de kampeerboerderij in Hengelo voor een slotceremonie. De koffie zal klaar staan. Verwachting is dat om uur de kinderen weer mee kunnen naar huis. Wij hebben er zin in ik hoop de kinderen ook en dan maken we er weer een gezellig weekend van. Groeten Paul Tijhuis en Toke Poesse Namens de kampcommissie. Kaderavond donderdag 7 september 2017 start uur: Hierbij nodigen we alle trainers en coaches van de teams uit. Ook heeft Omni vereniging ABS twee vertrouwenspersonen aangesteld n.l. Ellen van Rij en Lidy Kuiper zij willen deze taak op zich te nemen. Zij geven van uur informatie van hun taak als vertrouwenspersoon binnen ABS. Het is van belang om hierbij aanwezig te zijn. Hierna komen de praktische zaken van het komende seizoen aanbod. Ook zal er binnenkort informatie te vinden zijn inzake vertrouwenspersoon in allerhandbal en op de website. Ouderavond Op 21 september vindt de jaarlijkse ouderavond plaats. Alle ouders van H-F-en E-jeugd zijn uitgenodigd. We leggen praktische zaken uit over de handbal, de wedstrijden, de trainingen etc. Ook maken we afspraken met de ouders over rijden, wassen etc. Er is alle tijd om vragen te stellen. We starten om in de kantine.

15 Elektra - Gas - Water - Sanitair - C.V. ERKENT SCHILDERS- EN AFWERKINGSBEDRIJF Deventerweg 2 Bathmen Tel

16 Nieuwe shirt sponsors DS1 en nieuwe kledinglijn Het bestuur en PR commissie zijn blij te kunnen melden dat er een nieuwe shirtsponsors is gevonden voor Dames 1: Café Braakhekke en Black Tie Media. Oftewel de heren Tijhuis en Tijhuis! Zij volgen de vorige shirtsponsor, Muil administratie- en advieskantoor, op. Op dinsdag 22 juli is de deal rondgekomen. Bij de start van het seizoen 2017/2018 zal de naam van beide bedrijven prijken op de shirts van Dames 1. Uiteraard volgt er nog een officiële presentatie in sporthal De Uutvlog waar ook nog een mooie nieuwe, lichtblauwe, vloer in is gelegd. Nieuwe kledinglijn Verder wordt achter de schermen keihard gewerkt aan de nieuwe kledinglijn. Alle teams van ABShandbal worden vanaf komend seizoen in het nieuw gestoken, van Dames 1 tot de F jes. Vele sponsorgesprekken zijn gevoerd en ze zijn allemaal enthousiast. Dit zorgt voor een mooie uniforme uitstraling van onze teams. Naast een shirt krijgt elke speelster straks ook een broekje. Ledenshop Deventrade Daarnaast krijgt ABS Handbal een eigen toegang tot het webportaal van Deventrade/Hummel (Ledenshop). Deze zal op korte termijn (binnen ca 2 weken) verwijzen naar de Ledenshop specifiek voor de handbal (is nu nog gelinkt aan die van de voetbal). In deze ledenshop kan iedereen artikelen bestellen met ca 20% korting op de winkelprijs.dus indien je binnenkort nog iets nieuws nodig hebt, hou hier dan rekening mee. Oefenwedstrijden: Afgelopen maanden zijn wij erg druk bezig geweest oefenwedstrijden te organiseren voor alle jeugdteams. Helaas is het niet voor alle jeugdteams gelukt alle weekenden een tegenstander te vinden. Het was met name erg lastig oefenwedstrijden te organiseren in het weekend van 2-3 september, omdat veel verenigingen dit erg vroeg in de voorbereiding vinden. Voor de teams die nog geen tegenstanders hebben, zijn we nog druk op zoek! Hieronder zie je het speelschema per weekend: Zaterdag 9 september 2017 wedstrijden worden gespeeld in Heeten: 15:30 uur: Heeten C1 - ABS C1 16:45 uur: Heeten B1 - ABS B1 Zondag 10 september 2017 wedstrijd wordt gespeeld in Wijhe: uur: Wijhe A2 - ABS A2 Zondag 10 september 2017 wedstrijden worden gespeeld in Losser: uur: Combinatie F2 - ABS F uur: Combinatie F1 - ABS F uur: Combinatie E2 - ABS E2

17 11.00 uur: Combinatie E1 - ABS E uur: Combinatie D3 - ABS D uur: Combinatie D2 - ABS D uur: Combinatie C2 - ABS C uur: Combinatie B2 - ABS B2 Vrijdag 22 september 2017 wedstrijd wordt gespeeld in Wijhe uur: Wijhe B3 - ABS B2 Zaterdag 23 september 2017 wedstrijden worden gespeeld in Bathmen: 10:00 uur: ABS C1 - Avanti C1 Kelly/Bente 11:00 uur: ABS C2 - Avanti C2 Lotte/Tess 12:00 uur: ABS B1 - Avanti B1 Janneke CHECK DE GEGEVENS IN SPORTLINK Ook na de vakantieperiode willen we jullie graag up-to-date houden over de laatste ontwikkelingen vanuit het NHV Binnen verenigingen zijn er geregeld wijzigingen met betrekking tot het bestuur, de scheidsrechters en natuurlijk de leden. Om te voorkomen dat jullie niet (tijdig) geïnformeerd worden, willen we jullie nadrukkelijk vragen om de gegevens van iedereen binnen de vereniging te controleren in Sportlink plus de verenigingsgegevens. Hoe kan je dat doen? - Check de mutaties binnen de vereniging; - Check de bereikbaarheid van je leden door alle adressen te controleren; - Wijzig de bereikbaarheid door de adressen aan te passen in Sportlink; PASFOTO S IN SPORTLINK Daarnaast is het van belang dat de leden een foto op hun digitale spelerspas in Sportlink hebben staan. Dit moet voor 1 september 2017 geregeld zijn, anders mag er NIET gespeeld worden! Alleen het NHV legitimatiebewijs wordt geaccepteerd en deze moet voorzien zijn van een pasfoto. Het plaatsen van een foto in Sportlink kan geregeld worden door jullie als vereniging of door de leden zelf via de app. Dit moet dus voor 1 september 2017 gebeuren. De foto moet recent, duidelijk en goed gelijkend zijn. Als je niet goed herkenbaar bent, kunnen scheidsrechters je weigeren deel te laten nemen aan de wedstrijd. Het fotobestand moet van het formaat JPG, GIF of PNG zijn. Formaten zoals PDF, BMP of TIFF zijn niet toegestaan. Om de kwaliteit van de foto te behouden, adviseren wij je om te kiezen voor een foto kleiner dan 2 megapixel (1600x1200). Het invoeren/wijzigen van foto's blijft een eigen verantwoordelijkheid. Handbalmasterz.nl Onderstaande personen moeten voor aanvang van het nieuwe seizoen (seizoen ) Handbalmasterz hebben gehaald anders kan er niet gespeeld worden. Activeren

18

19 en inloggen gaat nog steeds via Inlogcode precies overnemen. Denk aan Hoofdletters en kleine letters. Relatiecode Volledige naam Activatiecode ZW619NO Lieke Assink kxh7srzc ZX208ZR Silke Banga 7L6trvbP ZX558TH Fleur van den Berg JyeQ6edq ZW619KL Marisja Boksebeld PhsCYuh8 ZX209C7 Petra Borger 733ZVG4a ZW488FY Eline Bos Cw8ULhtS ZW273XI Liang Dijkerman ugjfaqpv ZW487ZH Maud In 't Hof fhnvuspu ZX490MT Nienke Kolkman 8g6U78Ug ZV954Q8 Marleen Lindeboom wbl6szkt ZW858QO Lynn Nuwenhof 5fUQDtTN ZX833SC Hieke Poesse mzxqyxje ZW488H2 Lissa te Riele FCEgfQbd ZV780BC Myrthe Schepers LYzpvekw ZW129DI Milou Schoemaker zdcze547 ZT801KN Demi Scholthof 3vDqRR4a ZW832PT Stefanie Schoolen beajggge ZW273WH Inge Sligman ts6jrszn ZW487YG Mellanie Stegeman xuhw45qa ZW619LM Suus Veenstra mdv8vhez Omdat alles nu direct in Sportlink staat, is de directe koppeling met het digitale wedstrijdformulier een feit, dus de controle op speelgerechtigdheid ook. De komende periode zullen wij de koppeling spelregelbewijs/speelgerechtigdheid nader vorm. geven. Dat wil zeggen: zij die nu nog op het DWF staan als speler of coach en niet in het bezit zijn van een spelregelbewijs dit mogelijk straks niet meer lukt. HandbalMasterz kende een positieve insteek en dat zal onveranderd van toepassing zijn! Wij zijn wel de mening toegedaan dat een basiskennis van de spelregels bij onze sport hoort, vandaar een verplichting. Voor alle duidelijkheid een overzicht wie in het bezit moeten zijn van het Spelregelbewijs: 1. Alle leden die sinds de start van HandbalMasterz (1 juli 2015) de leeftijd bereiken waarop zij tot de A-jeugdcategorie gaan behoren. 2. Alle leden die een cursus willen volgen 3. Alle leden die de rol van coach vervullen bij C-jeugd of hoger. Zorg dus dat je op tijd je certificaat haalt. Mocht je hulp nodig hebben neem dan contact op met Janneke Markvoort.

20 Vriendschappelijke wedstrijden dames ABS 1 - Olympia H uur Lichtenvoorde ABS 1 - Grol uur Lichtenvoorde Isabelle ABS 1 - Wijhe uur Bathmen Isabelle ABS 1 - FBC uur Josine ABS 1 - Erix uur Inge Jansen Vriendschappelijke wedstrijden dames ABS 2- Schalkhaar Josine ABS 2- Diepenveen Janneke Vriendschappelijke wedstrijden A1 Vrij ABS a1 -Voorwaarts a Inge Jansen Zat ABS a1 -Nw.Heeten a Mirjam / Esther Hageman Zo ABS a1 -Heino a Janneke Zo ABS a1 -Overweter. a Janneke Afspraken D-jeugd: 6 spelers in het veld plus 1 keeper. Men streeft naar maximaal 3 wissels per team. Spelers worden zoveel mogelijk door gewisseld. Het gaat erom dat elk kind zoveel mogelijk ervaring op doet. De verdediging is verplicht offensief met minimaal 3 spelers buiten de 9 meter lijn. Het doel van verdedigen is de bal veroveren. Wanneer meer dan 3 aanvallers binnen 9 meter staan mogen de verdedigers mee binnen de 9 meter, mits ze de intentie houden de bal te veroveren. Persoonlijke dekking van een speler is niet toegestaan en kan progressief bestraft worden. Jeugdscheidsrechter kent bij fouten een vrije worp toe aan de tegenpartij. Bij een vrije worp staan alle aanvallers buiten de 9 meter lijn en maximaal 3 verdedigers binnen de 9 meter lijn. Alle verdedigers staan op minimaal 3 meter afstand van de bal. Overtredingen tegen de tegenstander kunnen progressief (gele kaart, 2 minuten) bestraft worden. Wanneer een team zich niet aan de afspraken m.b.t. het offensief verdedigen houdt volgt een handsignaal van de jeugdscheidsrechter. De coach krijgt tijd om de verdediging om te zetten. Wanneer dit niet gebeurt, volgt een strafworp. Bij het ontnemen van een doelkans op een onsportieve manier volgt een strafworp. Wedstrijdscores en ranglijsten worden gepubliceerd Afspraken E-jeugd: 5 spelers in het veld plus 1 keeper. Een doelverdediger staat maximaal 1 helft op doel. Door alle spelers hetzelfde tenue te geven en om de beurt met hesje te laten keepen, maak je het door wisselen makkelijk. Men streeft naar maximaal 3 wissels per

21 team. Spelers worden zoveel mogelijk door gewisseld. Het gaat erom dat elk kind zoveel mogelijk ervaring op doet. De verdediging is verplicht offensief op eigen helft met minimaal 3 spelers buiten de 9 meter lijn. Het doel van verdedigen is de bal veroveren. Persoonlijke dekking van een speler is niet toegestaan. Coaches en spelleiders zijn samen verantwoordelijk voor een leuke spelervaring voor alle spelers. Jeugdscheidsrechter kent bij fouten een vrije worp toe aan de tegenpartij. Bij een vrije worp staan alle aanvallers buiten de 9 meter lijn en maximaal 2 verdedigers binnen de 9 meter lijn. Alle verdedigers staan op minimaal 3 meter afstand van de bal. Wanneer een team zich niet aan de afspraken m.b.t. het offensief verdedigen houdt volgt een handsignaal van de jeugdscheidsrechter. De coach krijgt tijd om de verdediging om te zetten. Wanneer dit niet gebeurt volgt een shoot out. Bij het ontnemen van een doelkans op onsportieve wijze, kan de jeugdscheidsrechter een shoot out aan de aanvaller toekennen. Na elke wedstrijd volgt een shoot out, iedereen schiet een keer en staat een keer op doel. Wedstrijdscores worden per wedstrijd bijhouden, deze worden niet gepubliceerd. Ranglijsten worden niet bijgehouden Afspraken F-jeugd: 5 spelers in het veld zonder vaste keeper. Alle spelers gaan samen in de aanval. Wanneer tegenstander balbezit heeft gaat iedereen terug naar eigen helft. Degene die als eerst bij de cirkel komt kan op doel gaan staan. Men streeft naar maximaal 2 wissels per team. Spelers worden zoveel mogelijk door gewisseld. Het gaat erom dat elk kind zoveel mogelijk ervaring op doet. Aangepast speelveld, doel en bal, zie overzicht op achterzijde. De verdediging is verplicht offensief op eigen helft. Scoren mag alleen vanaf helft van de andere partij. Het doel van verdedigen is de bal veroveren. Persoonlijke dekking van een speler is niet toegestaan. Coaches en spelleiders zijn samen verantwoordelijk voor een leuke spelervaring voor alle spelers. Spelleiders leggen regels uit, maar straffen niet. Aanvaller krijgt na fout de bal terug en mag het opnieuw proberen. Spelleiders mogen aanwijzingen geven volgens fairplay principes. Bal over achterlijn is altijd een inworp voor de keeper, ook na een doelpunt. Na elke wedstrijd volgt een shoot out: Alle kinderen mogen om de beurt vanaf 12 meter tippen en op doel schieten en staan ook allemaal een keer op doel. Geen scoreborden naast het veld. Scores worden door spelleider bijgehouden om sterkte te bepalen. Uitslagen, standen en ranglijsten worden niet gepubliceerd.

22

23 Nieuwe HandbalNL app gelanceerd! Ben jij een handballiefhebber en wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, activiteiten en evenementen? Of ben je op zoek naar het wedstrijdprogramma of laatste uitslagen en standen van jouw favoriete clubs en teams? Met behulp van deze nieuwe officiële HandbalNL app is dit allemaal mogelijk! De basisfuncties van de HandbalNL app: Informatie over het programma, de standen en de uitslagen van de gehele handbalcompetitie. Informatie over handbalverenigingen (adres- en contactgegevens, routeplanner etc.) Volgen van favoriete club(s), team(s) en persoon/personen Toevoegen (spelerspas) foto aan je eigen profiel Inzien status van je eigen overschrijving Persoonlijke en teamstatistieken Het laatste handbalnieuws Indienen van de resultaten door de scheidsrechter Invullen van het digitale wedstrijdformulier Toevoegen (spelerspas) foto s bij alle teamleden door de teammanager

24 Koppelen met alle ledengegevens in Sportlink Club Basis Downloaden! WEDSTRIJDEN SEIZOEN Alle gegevens van je team, het programma e.d. zijn terug te vinden in de nieuwe app. Download deze en je bent altijd actueel. Hierin staan ook de aanstellingen scheidsrechters vermeld. Eke eventuele wijziging is direct zichtbaar op de app. Recreanten Nr. Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 Klarenbeek DMW2 ABS DMW1 De Pauw :00 ABS DMW1 Atlantis D DMW1 Uutvlog de :00 ABS DMW1 Holten DMW3 Uutvlog de :00 HCD '97 DMW1 ABS DMW1 Keizerslanden :00 ABS DMW1 Swift '64 DMW2 Uutvlog de :00 ABS DMW1 Kwiek (R) DMW2 Uutvlog de :00 Voorwaarts DMW1 ABS DMW1 Jachtlust :00 ABS DMW1 HHZD DMW1 Uutvlog de :00 ABS DMW1 Klarenbeek DMW2 Uutvlog de :15 Atlantis D DMW1 ABS DMW1 Dok 't :00 Holten DMW3 ABS DMW1 Mossink 't :00 ABS DMW1 HCD '97 DMW1 Uutvlog de :30 Swift '64 DMW2 ABS DMW1 Dok 't :00 Kwiek (R) DMW2 ABS DMW1 Carmel College :00 ABS DMW1 Voorwaarts DMW1 Uutvlog de :00 HHZD DMW1 ABS DMW1 Hoogerheyne

25 F1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Kwiek (R) F5 ABS F1 Tijenraan :00 ABS F1 DSC F1# Uutvlog de :50 Broekland F1 ABS F1 Nijhof :00 ABS F1 Dalfsen F2 Uutvlog de :00 ABS F1 PS/Heeten F1# Uutvlog de :00 Nw.Heeten F1 ABS F1 de Belte :00 ABS F1 LHC F3 Uutvlog de :00 Klarenbeek F1# ABS F1 De Pauw :00 ABS F1 CVO F2 Uutvlog de :00 ABS F1 Kwiek (R) F5 Uutvlog de :15 DSC F1# ABS F1 Hof van Salland :00 ABS F1 Broekland F1 Uutvlog de :00 Dalfsen F2 ABS F1 Trefkoele de :25 PS/Heeten F1# ABS F1 Heeten :00 ABS F1 Nw.Heeten F1 Uutvlog de :05 LHC F3 ABS F1 Heidepark :00 ABS F1 Klarenbeek F1# Uutvlog de :35 CVO F2 ABS F1 Koekoek, de F2-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 Wijhe '92 F2 ABS F2 Lange Slag de :00 Kwiek (R) F6 ABS F2 Tijenraan :00 ABS F2 DSC F2 Uutvlog de :00 SDOL F2 ABS F2 Achterberg de :00 ABS F2 Heeten F2 Uutvlog de :00 ABS F2 Wesepe F1 Uutvlog de :00 Schalkhaar F2 ABS F2 Schalkhaar :00 ABS F2 LHC F4 Uutvlog de :00 ABS F2 Achilles F2 Uutvlog de

26

27

28 :00 ABS F2 Wijhe '92 F2 Uutvlog de :00 ABS F2 Kwiek (R) F6 Uutvlog de :30 DSC F2 ABS F2 Hof van Salland :00 ABS F2 SDOL F2 Uutvlog de :10 Heeten F2 ABS F2 Heeten :30 Wesepe F1 ABS F2 Hooiberg de :00 ABS F2 Schalkhaar F2 Uutvlog de :30 LHC F4 ABS F2 Heidepark zaal :30 Achilles F2 ABS F2 Mheenpark E1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :55 Dalfsen E1 ABS E1 Trefkoele de :55 ABS E1 CVO E1 Uutvlog de :10 Kwiek (R) E1 ABS E1 Tijenraan :40 ABS E1 Zwolle E1 Uutvlog de :00 Kwiek (R) E2 ABS E1 Tijenraan :40 ABS E1 Achilles E1 Uutvlog de :40 ABS E1 HV Holten E1# Uutvlog de :45 Schalkhaar E1 ABS E1 Schalkhaar :45 ABS E1 LHC E1 Uutvlog de :45 ABS E1 Voorwaarts E1 Uutvlog de :45 ABS E1 Dalfsen E1 Uutvlog de :40 CVO E1 ABS E1 Wieken de :45 ABS E1 Kwiek (R) E1 Uutvlog de :55 Zwolle E1 ABS E1 Zwolle Zuid :40 ABS E1 Kwiek (R) E2 Uutvlog de :20 Achilles E1 ABS E1 Zuidbroek hal :00 HV Holten E1# ABS E1 Mossink 't :50 ABS E1 Schalkhaar E1 Uutvlog de :55 LHC E1 ABS E1 Heidepark :25 Voorwaarts E1 ABS E1 Jachtlust

29 E2-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 Wijhe '92 E2 ABS E2 Lange Slag de :00 ABS E2 Lettele E1 Uutvlog de :45 ABS E2 Achilles E2# Uutvlog de :35 Broekland E1 ABS E2 Nijhof :45 ABS E2 Kwiek (R) E4 Uutvlog de :45 ABS E2 Wesepe E1 Uutvlog de :50 Nw.Heeten E1 ABS E2 de Belte :40 ABS E2 Schalkhaar E2 Uutvlog de :25 HHZD E1 ABS E2 Hoogerheyne :40 ABS E2 Dalfsen E2# Uutvlog de :40 ABS E2 Wijhe '92 E2 Uutvlog de :15 Lettele E1 ABS E2 Uutvlog de :25 Achilles E2# ABS E2 Mheenpark :45 ABS E2 Broekland E1 Uutvlog de :05 Kwiek (R) E4 ABS E2 Tijenraan :15 Wesepe E1 ABS E2 Hooiberg de :45 ABS E2 Nw.Heeten E1 Uutvlog de :40 Schalkhaar E2 ABS E2 Schalkhaar :45 ABS E2 HHZD E1 Uutvlog de :00 Dalfsen E2# ABS E2 Trefkoele de D1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :45 Wijhe '92 D1 ABS D1 Lange Slag de :50 ABS D1 CVO D1 Uutvlog de :15 Haarle D1 ABS D1 Sprengendal :35 ABS D1 Voorwaarts D1 Uutvlog de :15 N/Broekland D1# ABS D1 Nijhof :35 ABS D1 Dalfsen D1 Uutvlog de :20 ABS D1 Kwiek (R) D1 Uutvlog de

30

31 :45 Holten D1 ABS D1 Mossink 't :20 ABS D1 Zwolle D1 Uutvlog de :15 PS/Heeten D1# ABS D1 Heeten :20 ABS D1 Achilles D1 Uutvlog de :35 ABS D1 Wijhe '92 D1 Uutvlog de :35 CVO D1 ABS D1 Wieken de :40 ABS D1 Haarle D1 Uutvlog de :25 Voorwaarts D1 ABS D1 Jachtlust :35 ABS D1 N/Broekland D1# Uutvlog de :40 Dalfsen D1 ABS D1 Trefkoele de :50 Kwiek (R) D1 ABS D1 Tijenraan :40 ABS D1 Holten D1 Uutvlog de :40 Zwolle D1 ABS D1 Zwolle Zuid :40 ABS D1 PS/Heeten D1# Uutvlog de :45 Achilles D1 ABS D1 Mheenpark D2-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :10 Achilles D2 ABS D2 Mheenpark :35 ABS D2 Overwetering D1 Uutvlog de :15 Kwiek (R) D2 ABS D2 Tijenraan :20 ABS D2 DSC D1 Uutvlog de :30 Broekland D2 ABS D2 Nijhof :20 ABS D2 Dalfsen D2 Uutvlog de :35 ABS D2 Wesepe D1 Uutvlog de :30 Schalkhaar D1 ABS D2 Schalkhaar :35 ABS D2 Zwolle D2 Uutvlog de :35 LHC D1 ABS D2 Heidepark :35 ABS D2 Holten D2 Uutvlog de :20 ABS D2 Achilles D2 Uutvlog de :45 Overwetering D1 ABS D2 Hooiberg de :25 ABS D2 Kwiek (R) D2 Uutvlog de

32 :50 DSC D1 ABS D2 Keizerslanden :20 ABS D2 Broekland D2 Uutvlog de :25 Dalfsen D2 ABS D2 Trefkoele de :15 Wesepe D1 ABS D2 Hooiberg de :25 ABS D2 Schalkhaar D1 Uutvlog de :00 Zwolle D2 ABS D2 Zwolle Zuid :25 ABS D2 LHC D1 Uutvlog de :00 Holten D2 ABS D2 Mossink 't C1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :20 ABS DC1 CVO DC1 Uutvlog de :00 AS/Haarle DC1# ABS DC1 Sprengendal :05 ABS DC1 Zwolle DC1 Uutvlog de :00 Broekland DC1 ABS DC1 Nijhof :05 ABS DC1 Dalfsen DC1 Uutvlog de :05 ABS DC1 Holten DC1 Uutvlog de :40 Nw.Heeten DC1 ABS DC1 de Belte :05 ABS DC1 Kwiek (R) DC2 Uutvlog de :00 Heeten DC1 ABS DC1 Heeten :05 ABS DC1 Achilles DC1# Uutvlog de :05 CVO DC1 ABS DC1 Wieken de :15 ABS DC1 AS/Haarle DC1# Uutvlog de :50 Zwolle DC1 ABS DC1 Zwolle Zuid :05 ABS DC1 Broekland DC1 Uutvlog de :10 Dalfsen DC1 ABS DC1 Trefkoele de :25 Holten DC1 ABS DC1 Mossink 't :10 ABS DC1 Nw.Heeten DC1 Uutvlog de :45 Kwiek (R) DC2 ABS DC1 Tijenraan :45 ABS DC1 Heeten DC1 Uutvlog de :30 Achilles DC1# ABS DC1 Mheenpark

33 C2-jeugd Nr Datumn Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Wijhe '92 DC2 ABS DC2 Lange Slag de :00 Kwiek (R) DC3 ABS DC2 Tijenraan :05 ABS DC2 DSC DC2 Uutvlog de :55 Swift '64 DC1 ABS DC2 Dok 't :05 ABS DC2 Atlantis D DC1 Uutvlog de :05 ABS DC2 Wesepe DC1# Uutvlog de :35 Achilles DC2 ABS DC2 Mheenpark :05 ABS DC2 LHC DC2 Uutvlog de :05 HHZD DC1 ABS DC2 Hoogerheyne :05 ABS DC2 Voorwaarts DC2 Uutvlog de :05 ABS DC2 Wijhe '92 DC2 Uutvlog de :15 ABS DC2 Kwiek (R) DC3 Uutvlog de :40 DSC DC2 ABS DC2 Keizerslanden :05 ABS DC2 Swift '64 DC1 Uutvlog de :40 Atlantis D DC1 ABS DC2 Dok 't :00 Wesepe DC1# ABS DC2 Hooiberg de :10 ABS DC2 Achilles DC2 Uutvlog de :45 LHC DC2 ABS DC2 Heidepark :10 ABS DC2 HHZD DC1 Uutvlog de :05 Voorwaarts DC2 ABS DC2 Jachtlust B1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Wijhe '92 DB2 ABS DB1 Lange Slag de :20 ABS DB1 Overwetering DB1 Uutvlog de :40 Huissen HV DB1 ABS DB1 Brink de :40 ABS DB1 SDOL DB1 Uutvlog de :30 Dalfsen DB1 ABS DB1 Trefkoele de :45 ABS DB1 Heeten DB1 Uutvlog de :05 ABS DB1 Holten DB1 Uutvlog de

34 Specialist in het ontwerpen en aanleggen van zwembaden, wellness-techniek, water-recreatie en zonne-energie installaties. Naast ontwerp en aanleg hebben wij ook veel ervaring in het onderhouden van pracktisch alle typen zwembaden voor wat betreft installaties, afdekkingen, automatiseringen, doseersystemen en zwembadpompen. Wesseling Waterbehandeling Technieken BV Bathmen Tel Deventerweg 79, 7451 MC Holten Tel. (0570) Fax: [0570) , Mobiel: Deventerweg 79, 7451 MC Holten Tel. (0570) Fax: [0570) , Mobiel:

35 :50 Nw.Heeten DB1 ABS DB1 de Belte :45 ABS DB1 Zwolle DB1 Uutvlog de :50 ABS DB1 Wijhe '92 DB2 Uutvlog de :30 Overwetering DB1 ABS DB1 Hooiberg de :15 ABS DB1 Huissen HV DB1 Uutvlog de :00 SDOL DB1 ABS DB1 Achterberg de :05 ABS DB1 Dalfsen DB1 Uutvlog de :55 Heeten DB1 ABS DB1 Heeten :00 Holten DB1 ABS DB1 Mossink 't :40 ABS DB1 Nw.Heeten DB1 Uutvlog de :45 Zwolle DB1 ABS DB1 Zwolle Zuid B2-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Wijhe '92 DB3 ABS DB2 Lange Slag de :00 ABS DB2 Lettele DB1 Uutvlog de :30 Dalfsen DB2 ABS DB2 Trefkoele de :05 ABS DB2 Atlantis D DB1# Uutvlog de :45 ABS DB2 Achilles DB2 Uutvlog de :45 Nw.Heeten DB2 ABS DB2 de Belte :05 ABS DB2 Zwolle DB2 Uutvlog de :05 HHZD DB1 ABS DB2 Hoogerheyne :05 ABS DB2 Voorwaarts DB2# Uutvlog de :05 ABS DB2 Wijhe '92 DB3 Uutvlog de :15 Lettele DB1 ABS DB2 Uutvlog de :05 ABS DB2 Dalfsen DB2 Uutvlog de :40 Atlantis D DB1# ABS DB2 Dok 't :35 Achilles DB2 ABS DB2 Mheenpark :10 ABS DB2 Nw.Heeten DB2 Uutvlog de :45 Zwolle DB2 ABS DB2 Zwolle Zuid :50 ABS DB2 HHZD DB1 Uutvlog de :00 Voorwaarts DB2# ABS DB2 Jachtlust

36 A1-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :15 Lettele DA1 ABS DA1 Uutvlog de :05 ABS DA1 Overwetering DA1 Uutvlog de :50 Broekland DA1 ABS DA1 Nijhof :45 ABS DA1 Pacelli DA1 Uutvlog de :55 ABS DA1 SDOL DA1 Uutvlog de :00 Schalkhaar DA1 ABS DA1 Schalkhaar :45 ABS DA1 Zwolle DA1 Uutvlog de :15 PS/Heeten DA1# ABS DA1 Heeten :45 ABS DA1 HHZD DA1 Uutvlog de :50 ABS DA1 Lettele DA1 Uutvlog de :00 Overwetering DA1 ABS DA1 Hooiberg de :05 ABS DA1 Broekland DA1 Uutvlog de :25 Pacelli DA1 ABS DA1 Sourcy Center :50 SDOL DA1 ABS DA1 Achterberg de :40 ABS DA1 Schalkhaar DA1 Uutvlog de :45 Zwolle DA1 ABS DA1 Zwolle Zuid :55 ABS DA1 PS/Heeten DA1# Uutvlog de :35 HHZD DA1 ABS DA1 Hoogerheyne A2-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 HHZD DA2 ABS DA2 Hoogerheyne :50 ABS DA2 Dalfsen DA2 Uutvlog de :20 ABS DA2 Wijhe '92 DA2 Uutvlog de :30 CVO DA1 ABS DA2 Wieken de :35 ABS DA2 Holten DA1 Uutvlog de :00 Nw.Heeten DA1# ABS DA2 de Belte :05 ABS DA2 HHZD DA2 Uutvlog de :00 Dalfsen DA2 ABS DA2 Trefkoele de :00 Wijhe '92 DA2 ABS DA2 Lange Slag de

37 :40 ABS DA2 CVO DA1 Uutvlog de :45 Holten DA1 ABS DA2 Mossink 't :15 ABS DA2 Nw.Heeten DA1# Uutvlog de :00 HHZD DA2 ABS DA2 Hoogerheyne :05 ABS DA2 Dalfsen DA2 Uutvlog de :05 ABS DA2 Wijhe '92 DA2 Uutvlog de :00 CVO DA1 ABS DA2 Wieken de :30 ABS DA2 Holten DA1 Uutvlog de :00 Nw.Heeten DA1# ABS DA2 de Belte A3-jeugd Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 SDOL DA2 ABS DA3 Achterberg de :00 ABS DA3 CVO DA2# Uutvlog de :00 Kwiek (R) DA2 ABS DA3 Tijenraan :30 ABS DA3 DSC DA1 Uutvlog de :00 Klarenbeek DA1# ABS DA3 De Pauw :45 ABS DA3 LHC DA1 Uutvlog de :15 ABS DA3 SDOL DA2 Uutvlog de :00 CVO DA2# ABS DA3 Koekoek, de :45 ABS DA3 Kwiek (R) DA2 Uutvlog de :45 DSC DA1 ABS DA3 Keizerslanden :00 ABS DA3 Klarenbeek DA1# Uutvlog de :30 LHC DA1 ABS DA3 Heidepark :00 SDOL DA2 ABS DA3 Achterberg de :15 ABS DA3 CVO DA2# Uutvlog de :00 Kwiek (R) DA2 ABS DA3 Tijenraan :15 ABS DA3 DSC DA1 Uutvlog de :00 Klarenbeek DA1# ABS DA3 De Pauw :45 ABS DA3 LHC DA1 Uutvlog de

38 Molenstraat Bathmen Kapsalon De Worp Voor hem en voor haar Volgens afspraak Tel. (0570) Molenstraat AH Bathmen w w w. r o b e r t s c h o l t e n. n l Molenstraat 3b Bathmen Tel

39 Dames 1 Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :00 Artemis '15 DS1 ABS DS1 de Bongerd :20 ABS DS1 Wijhe '92 DS2 Uutvlog de :30 Haarle DS1 ABS DS1 Sprengendal :20 ABS DS1 Zwolle DS1 Uutvlog de :30 Broekland DS1 ABS DS1 Nijhof :20 ABS DS1 Heeten DS1 Uutvlog de :20 ABS DS1 SDOL DS1 Uutvlog de :00 Duiven DS1 ABS DS1 Triominos/zaal :20 ABS DS1 Havana DS1 Uutvlog de :15 HHZD DS1 ABS DS1 Hoogerheyne :20 ABS DS1 Groessen DS1 Uutvlog de :20 ABS DS1 Artemis '15 DS1 Uutvlog de :00 Wijhe '92 DS2 ABS DS1 Lange Slag de :20 ABS DS1 Haarle DS1 Uutvlog de :00 Zwolle DS1 ABS DS1 Zwolle Zuid :20 ABS DS1 Broekland DS1 Uutvlog de :00 Heeten DS1 ABS DS1 Heeten :00 SDOL DS1 ABS DS1 Achterberg de :20 ABS DS1 Duiven DS1 Uutvlog de :00 Havana DS1 ABS DS1 De Triangel :20 ABS DS1 HHZD DS1 Uutvlog de :00 Groessen DS1 ABS DS1 Triominos/Endesprong Dames 2 Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Dalfsen DS4 ABS DS2 Trefkoele de :40 ABS DS2 Overwetering DS3 Uutvlog de :00 Haarle DS2 ABS DS2 Sprengendal :05 ABS DS2 Zwolle DS3 Uutvlog de :15 Heeten DS3 ABS DS2 Heeten

40 :05 ABS DS2 Swift '64 DS1 Uutvlog de :40 ABS DS2 Wesepe DS2 Uutvlog de :15 Nw.Heeten DS2 ABS DS2 de Belte :05 ABS DS2 LHC DS3 Uutvlog de :10 HHZD DS2 ABS DS2 Hoogerheyne :05 ABS DS2 CVO DS3 Uutvlog de :05 ABS DS2 Dalfsen DS4 Uutvlog de :15 Overwetering DS3 ABS DS2 Hooiberg de :05 ABS DS2 Haarle DS2 Uutvlog de :10 Zwolle DS3 ABS DS2 Zwolle Zuid :50 ABS DS2 Heeten DS3 Uutvlog de :00 Swift '64 DS1 ABS DS2 Dok 't zaal :00 Wesepe DS2 ABS DS2 Hooiberg de :05 ABS DS2 Nw.Heeten DS2 Uutvlog de :35 LHC DS3 ABS DS2 Heidepark :05 ABS DS2 HHZD DS2 Uutvlog de :40 CVO DS3 ABS DS2 Koekoek, de Dames 3 Nr Datum Tijd Thuis Uit Accommodatie :30 Voorwaarts DS3 ABS DS3 Jachtlust :00 ABS DS3 Haarle DS3 Uutvlog de :50 Dalfsen DS5 ABS DS3 Trefkoele de :40 ABS DS3 Wijhe '92 DS3 Uutvlog de :25 Kwiek (R) DS5 ABS DS3 Tijenraan :50 ABS DS3 Heeten DS4 Uutvlog de :25 ABS DS3 Voorwaarts DS3 Uutvlog de :00 Haarle DS3 ABS DS3 Sprengendal :55 ABS DS3 Dalfsen DS5 Uutvlog de :15 Wijhe '92 DS3 ABS DS3 Lange Slag de :40 ABS DS3 Kwiek (R) DS5 Uutvlog de :25 Heeten DS4 ABS DS3 Heeten

41 :30 Voorwaarts DS3 ABS DS3 Jachtlust :40 ABS DS3 Haarle DS3 Uutvlog de :40 Dalfsen DS5 ABS DS3 Trefkoele de :25 ABS DS3 Wijhe '92 DS3 Uutvlog de :30 Kwiek (R) DS5 ABS DS3 Tijenraan :40 ABS DS3 Heeten DS4 Uutvlog de Scheidsrechter aanstellingen en zaaldienst. Op de nieuwe handbal app staan alle gegevens wanneer je moet fluiten of wanneer je zaaldienst hebt. Elke wijziging van scheidsrechter moet doorgegeven worden aan Janneke. Verzoek aan de leiding van de teams: willen jullie de namen van speelsters die zaaldienst moeten doen z.s.m. doorgeven aan Janneke. Dan zet zij de gegevens in Sportlink en kan de speelster zien wanneer ze zaaldienst heeft. Nr Datum Tijd Thuis Uit Scheidsrechter Zaaldienst okt 10:00 ABS E2 Lettele E1 Caitlin/Loes D okt 10:55 ABS E1 CVO E1 Eline/Silvie D okt 11:50 ABS D1 CVO D1 Lotte/Tess C okt 12:35 ABS D2 Overwetering D1 Femke/Nina E okt 13:20 ABS DC1 CVO DC1 Janneke D okt 14:20 ABS DB1 Overwetering DB1 Bente/Kelly recr okt 19:00 ABS DB2 Lettele DB1 Laura/Lian recr okt 20:00 ABS DA3 CVO DA2# Josine recr okt 11:05 ABS DA1 Overwetering DA1 Josine DS okt 12:20 ABS DS1 Wijhe '92 DS2 NHV DS okt 13:40 ABS DS2 Overwetering DS3 Demi A okt 14:50 ABS DA2 Dalfsen DA2 Elke DS okt 16:00 ABS DS3 Haarle DS3 Janneke DS okt 21:00 ABS DMW1 Atlantis DMW1 Josine okt 9:00 ABS F2 DSC F2 Sharon okt 9:00 ABS F1 DSC F1# Sharon okt 9:45 ABS E2 Achilles E2# Eline/Silvie D okt 10:40 ABS E1 Zwolle E1 Ellen/Rianne D okt 11:35 ABS D1 Voorwaarts D1 Caitlin/Loes C okt 12:20 ABS D2 DSC D1 Manon/Roos E okt 13:05 ABS DC2 DSC DC2 Femke/Nina E1

42

43 okt 14:05 ABS DC1 Zwolle DC1 Janneke D okt 18:20 ABS DA2 Wijhe '92 DA2 Laura/Lian A okt 19:30 ABS DA3 DSC DA1 Trudy A okt 11:05 ABS DS2 Zwolle DS3 Elke recr okt 12:20 ABS DS1 Zwolle DS1 NHV recr okt 13:40 ABS DB1 SDOL DB1 Demi DS okt 14:40 ABS DS3 Wijhe '92 DS3 Hilde DS nov 21:00 ABS DMW1 Holten DMW3 Bente/Kelly nov 9:00 ABS F1 Dalfsen F2 Sharon nov 9:00 ABS F2 Heeten F2 Sharon nov 9:45 ABS E2 Kwiek (R) E4 Femke/Nina D nov 10:40 ABS E1 Achilles E1 Lotte/Tess D nov 11:35 ABS D1 Dalfsen D1 Eline/Silvie B nov 12:20 ABS D2 Dalfsen D2 Manon/Roos B nov 13:05 ABS DC1 Dalfsen DC1 Bente/Kelly D nov 14:05 ABS DC2 Atlantis DC1 Caitlin/Loes D nov 15:05 ABS DB2 Atlantis DB1# Demi C nov 18:35 ABS DA2 Holten DA1 Hilde A nov 19:45 ABS DA1 Pacelli DA1 Josine A nov 11:05 ABS DS2 Swift '64 DS1 Janneke Recr nov 12:20 ABS DS1 Heeten DS1 NHV Recr nov 13:45 ABS DB1 Heeten DB1 Bente/Kelly Recr nov 9:00 ABS F1 PS/Heeten F1# Sharon nov 9:00 ABS F2 Wesepe F1 Sharon nov 9:45 ABS E2 Wesepe E1 Caitlin/Loes D nov 10:40 ABS E1 HV Holten E1# Ellen/Rianne D nov 11:35 ABS D2 Wesepe D1 Femke/Nina C nov 12:20 ABS D1 Kwiek (R) D1 Lotte/Tess C nov 13:05 ABS DC2 Wesepe DC1# Eline/Silvie D nov 14:05 ABS DC1 Holten DC1 Elke D nov 17:45 ABS DB2 Achilles DB2 Demi C nov 18:45 ABS DA3 LHC DA1 Trudy A nov 19:55 ABS DA1 SDOL DA1 Janneke A2

44 nov 11:05 ABS DB1 Holten DB1 Laura/Lian DS nov 12:20 ABS DS1 SDOL DS1 NHV recr nov 13:40 ABS DS2 Wesepe DS2 Isabelle/Sophie recr nov 14:50 ABS DS3 Heeten DS4 Jolien recr nov 21:00 ABS DMW1 Swift '64 DMW2 Hilde nov 11:05 ABS DA2 HHZD DA2 Laura/Lian recr nov 12:15 ABS DA3 SDOL DA2 Caitlin/Loes recr nov 13:25 ABS DS3 Voorwaarts DS3 Janneke recr nov 21:00 ABS DMW1 Kwiek (R) DMW2 Trudy dec 9:00 ABS F1 LHC F3 Sharon dec 9:00 ABS F2 LHC F4 Sharon dec 9:45 ABS E1 LHC E1 Janneke C dec 10:40 ABS E2 Schalkhaar E2 Lotte/Tess C dec 11:35 ABS D2 Zwolle D2 Ellen/Rianne E dec 12:20 ABS D1 Zwolle D1 Caitlin/Loes B dec 13:05 ABS DC1 Kwiek (R) DC2 Bente/Kelly B dec 14:05 ABS DC2 LHC DC2 Manon/Roos D dec 15:05 ABS DB2 Zwolle DB2 Elke D dec 11:05 ABS DS2 LHC DS3 Demi A dec 12:20 ABS DS1 Havana DS1 NHV A dec 13:45 ABS DB1 Zwolle DB1 Josine Ds dec 14:45 ABS DA1 Zwolle DA1 Hilde DS dec 13:45 ABS DA3 Kwiek (R) DA2 Caitlin/Loes DS dec 14:55 ABS DS3 Dalfsen DS5 Trudy DS dec 9:00 ABS F1 CVO F2 Sharon dec 9:00 ABS F2 Achilles F2 Sharon dec 9:45 ABS E1 Voorwaarts E1 Eline/Silvie C dec 10:40 ABS E2 Dalfsen E2# Ellen/Rianne C dec 11:35 ABS D2 Holten D2 Femke/Nina E dec 12:20 ABS D1 Achilles D1 Lotte/Tess E dec 13:05 ABS DC2 Voorwaarts DC2 Manon/Roos B dec 14:05 ABS DC1 Achilles DC1# Janneke D1

45 dec 15:05 ABS DB2 Voorwaarts DB2# Laura/Lian C dec 11:05 ABS DS2 CVO DS3 Demi recr dec 12:20 ABS DS1 Groessen DS1 NHV recr dec 13:45 ABS DA1 HHZD DA1 Josine recr jan 9:00 ABS F2 Wijhe '92 F2 Sharon jan 9:45 ABS E1 Dalfsen E1 Eline/Silvie C jan 10:40 ABS E2 Wijhe '92 E2 Femke/Nina C jan 11:35 ABS D1 Wijhe '92 D1 Lotte/Tess E jan 12:20 ABS D2 Achilles D2 Caitlin/Loes E jan 13:05 ABS DC2 Wijhe '92 DC2 Ellen/Rianne D jan 14:05 ABS DB2 Wijhe '92 DB3 Laura D jan 17:40 ABS DA2 CVO DA1 Trudy DS jan 18:50 ABS DA1 Lettele DA1 Hilde DS jan 20:00 ABS DA3 Klarenbeek DA1# Bente/Kelly DS jan 11:05 ABS DS2 Dalfsen DS4 Elke Recr jan 12:20 ABS DS1 Artemis '15 DS1 NHV Recr jan 13:40 ABS DS3 Kwiek (R) DS5 Janneke A jan 14:50 ABS DB1 Wijhe '92 DB2 Hilde A jan 21:00 ABS DMW1 HHZD DMW1 Trudy jan 21:00 ABS DMW1 Klarenbeek DMW2 Elke jan 13:00 ABS F2 Kwiek (R) F6 Sharon jan 13:00 ABS F1 Kwiek (R) F5 Sharon jan 13:45 ABS E1 Kwiek (R) E1 Lotte/Tess D jan 14:40 ABS D1 Haarle D1 Manon/Roos B jan 15:25 ABS D2 Kwiek (R) D2 Caitlin/Loes E jan 16:15 ABS DB1 Huissen HV DB1 Bente/Kelly A jan 17:15 ABS DC1 AS/Haarle DC1# Janneke A jan 18:15 ABS DC2 Kwiek (R) DC3 Trudy D jan 19:15 ABS DA2 Nw.Heeten DA1# Hilde C jan 11:05 ABS DS2 Haarle DS2 Janneke recr jan 12:20 ABS DS1 Haarle DS1 NHV recr

46 Deventerweg Bathmen Deventerweg 6 - Bathmen Deventerweg 6 - Bathmen KAPSALON DE WORP Molenstraat 8, Bathmen Voor de hele familie Belt U even voor een afspraak? Tel Tot ziens bij Kapsalon DE WORP voor hem en voor haar Ook voor Snijbloemen en Boeketten

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 (loopt mee) Ledenadministratie Floor Verhoef 541109

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Kim Veenstra. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie

Linde Rietman Kim Veenstra. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur

Nadere informatie

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact via mail: Of bel na uur Trudy Stegink

Mochten er nog vragen zijn neem dan contact via mail: Of bel na uur Trudy Stegink Beste deelnemende verenigingen De voorbereidingen voor ons 4 e Beach toernooi zijn al in volle gang en we hebben het programma geheel rond. Dankzij de medewerking van een grote groep vrijwilligers en scheidsrechters

Nadere informatie

Het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 27 en 28 december 2016.

Het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 27 en 28 december 2016. Het Automatiseringshuis Vechtdal Handbaltoernooi 27 en 28 december 2016. Beste Handballers, Leden, Ouders verzorgers. Aan het einde van het jaar vindt traditioneel op 27 en 28 December weer het jaarlijkse,

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 (loopt mee) Ledenadministratie Floor Verhoef 541109

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl

Linde Rietman Esther Rietman. Suzanne Markvoort Hilde in t Hof Sponsor commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Romy van Zijl Bestuur Voorzitter Paul Tijhuis 06-51075138 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Henk Bronsvoort i.o. Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter Toke Poesse 542745 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur sporthal/algemeen

Nadere informatie

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia

Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Regelement Handbal vereniging WPK/Westlandia Waarom een regelement? Plezier beleven aan de sport is het uitganspunt van handbal vereniging WPK/Westlandia, iedereen moet plezier hebben in zijn/haar activiteit,

Nadere informatie

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s),

Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Beste kinderen en ouder(s)/verzorger(s), Super leuk dat jullie op woensdagmiddag 26 september meedoen met het H.V. Unitas 63 schoolhandbaltoernooi! Hieronder is alle informatie te vinden zoals locatie,

Nadere informatie

Zaalhockey briefing. 25 november 2014

Zaalhockey briefing. 25 november 2014 Zaalhockey briefing 25 november 2014 Welkom! Zaalhockey organisatie Opbouw competitie Materiaal uitrusting DWF Zaalhockey spelregels Vragen Zaalhockey algemeen Enorme groei: 2014/2015 2.326(2013/2014 2.193,

Nadere informatie

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie.

Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne zomer vakantie. Juli 2017, Beste leden, ouders van leden, belangstellenden, sponsoren, Voor u ziet u weer de laatste uitgave van de nieuwsbrief van onze vereniging van dit seizoen, veel leesplezier en vooral een fijne

Nadere informatie

Teamindeling seizoen Landelijk

Teamindeling seizoen Landelijk Teamindeling seizoen 2011-2012 Landelijk in het rood: teams afd. Oost EREDIVISIE DAMES EREDIVISIE HEREN Hoofdkl. A Dames Hoofdkl. A Heren 1 VOC Volendam Nieuw Heeten Reehorst 2 Dalfsen E & O Kwiek 2 CSV

Nadere informatie

Voorwoord. Geachte sportvrienden,

Voorwoord. Geachte sportvrienden, zaterdag 15 en zondag 16 augustus 2015 Voorwoord Geachte sportvrienden, Hartelijk welkom op het Rabobank Salland Gé Nijboer toernooi, het regionale pupillentoernooi van Rohda Raalte, dat dit jaar voor

Nadere informatie

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen

BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL. Versie 15112012. O.Roukens. Algemeen 1 BELEIDSDOCUMENT JEUGDCOMMISSIE HANDBAL Versie 15112012 O.Roukens Algemeen In dit document worden taken en verantwoordelijkheden van de jeugdcommissie van de afdeling handbal van Avanti Wilskracht vastgelegd.

Nadere informatie

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015

Taxandria Handbal Oisterwijk Informatieboekje september 2015 Informatieboekje 2 Inhoudsopgave Inleiding... 5 Even voorstellen... 6 Jeugdbeleid... 7 Technisch Jeugdbeleidsplan... 7 Spelregels... 7 Gedrag... 7 Supporters langs de lijn... 8 Trainingen... 9 Waar en

Nadere informatie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie

Monique Jansen. PR-Commissie Sandra Middeldorp, Yvonne Willemink Sonja Dijkerman Schoolhandbalcommissie Bestuur Voorzitter a.i. Steven Veenstra 540864 Penningmeester Steven Veenstra 540864 Secretaris Carlien Bos 543557 Bestuurslid algemeen Steven Meijerhof 543231 Ledenadministratie Floor Verhoef 541109 Inhuur

Nadere informatie

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours

Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours Jaarverslag handbal Valken Alpha Tours 2015-2016 We kunnen terug kijken op een zeer enerverend seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten. Dit zowel sportief gezien, maar zeker als club.

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS

INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS INFORMATIEBOEKJE KORFBALVERENIGING DE MAASKANTERS Korfbalvereniging De Maaskanters Wij zijn erg blij dat je interesse hebt in onze vereniging. Dit boekje geeft je een eerste indruk van de sport korfbal

Nadere informatie

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1

VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 VV Moordrecht Informatieboekje jeugdscheidsrechter 1 Doel 2 Taak 2 Afspraken en tips bij wedstrijden van O-11 pupillen 3 Voorbereiding 3 Voor het begin van de wedstrijd 3 Tijdens de wedstrijd 4 Na afloop

Nadere informatie

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN

DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN DE KIEVITEN NIEUWSBRIEF AUGUSTUS JONGSTE JEUGD COMMISSIE SEIZOEN 2018-2019 Beste Kieviten - mini s, Het nieuwe seizoen staat weer op het punt te beginnen. Na een heerlijke zomerperiode staan jullie natuurlijk

Nadere informatie

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen

SPREEKBEURT HANDBAL. door Casper Houtepen SPREEKBEURT HANDBAL door Casper Houtepen Mijn onderwerp voor de spreekbeurt is handbal. Ik heb hiervoor gekozen omdat ik het zelf doe en ik het een leuke sport vind. Misschien willen door mijn spreekbeurt

Nadere informatie

NIEUWS VAN HET BESTUUR

NIEUWS VAN HET BESTUUR NIEUWS VAN HET BESTUUR COMPETITIE Nog een maandje voor de boeg en de halve competitie zit er weer op. Voor de kerstdagen kunnen de trainers en coaches de balans opmaken wat betreft de resultaten. Ons inziens

Nadere informatie

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV "Geef kinderen hun spel terug"

Jeugdhandbal nieuwe stijl. visie NHV Geef kinderen hun spel terug Jeugdhandbal nieuwe stijl visie NHV "Geef kinderen hun spel terug" jeugdhandbal nieuwe stijl Jean Troquet Agenda 1. Uitleg nieuwe speelwijze 2. Training voor de E-Jeugd met leeftijdgerelateerde spelvormen

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 3 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Maart 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com Beachcommissie Nog een paar weken te gaan!

Nadere informatie

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019

Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Ouderavond JO-15 en MO15 12 juni 2019 Agenda Welkom Communicatielijnen Speler Volg systeem/ indelingsbeleid Plannen voetbaltechnisch vlak Ouders Meiden Algemeen Vrijwilligerswerk en eigen bijdrage Sponsoring

Nadere informatie

F-tallen bijeenkomst. Welkom in de wereld die hockey heet

F-tallen bijeenkomst. Welkom in de wereld die hockey heet Welkom bij HCZwolle F-tallen bijeenkomst Welkom in de wereld die hockey heet F-tal team en spelbegeleider zijn bij HCZwolle stick gaaf! Programma: Inleiding Marlou Schuit Jongste Jeugd; Coachcursus-leider

Nadere informatie

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO

WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO WELKOM OP DE OUDERAVOND VAN HOCKEYCLUB UNO IN EEN JAAR KAN VEEL VERANDEREN! Olympische Spelen 2016 EK 2017 in Amsterdam AGENDA Hockeyclub UNO, wie zijn wij De wedstrijddagen De Training Teams en Teambegeleiders

Nadere informatie

Informatie over het mdwf

Informatie over het mdwf Informatie over het mdwf Uitleg over de Sportlinked Applicatie en het mobiel Digitaal WedstrijdFormulier (mdwf) 31-10- 2015 Paul te Riele / Werkgroep Opleidingen (WGO) Wat is de Sportlinked applicatie?

Nadere informatie

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK

Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK Sponsormogelijkheden VOETBAL VERENIGING KWADIJK 1 Inhoudsopgave Voorwoord... 2 Sponsormogelijkheden... 3 Subhoofdsponsorschap... 3 Bordsponsor... 4 Club van honderd... 5 Logo op de website... 6 Een team

Nadere informatie

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013

Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Functionele beschrijving Hisalis App (v2.1) - september 2013 Pagina Nieuws Clubnieuws Een selectie van nieuws op de website. Reageren op nieuwsberichten Deze optie is alleen beschikbaar indien er gereageerd

Nadere informatie

Talentontwikkeling. Informatie over de Mini / D-jeugd pilot in de afdeling Oost. Handbal. Voor sporters met passie, tactiek en ambitie!

Talentontwikkeling. Informatie over de Mini / D-jeugd pilot in de afdeling Oost. Handbal. Voor sporters met passie, tactiek en ambitie! Talentontwikkeling Informatie over de Mini / D-jeugd pilot in de afdeling Oost In Zuid Holland zijn ze momenteel bezig in opdracht van het NHV, om de spelvisie en spelregels voor D-jeugd in een ander jasje

Nadere informatie

Informatieboekje CVO Jeugd

Informatieboekje CVO Jeugd Informatieboekje CVO Jeugd In deze informatiebrochure treft u informatie aan over CVO. Lees deze informatiebrochure goed. Uiteraard kan het zijn dat u na het lezen van het informatieboekje toch nog een

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen.

NIEUWSBRIEF WHC. Ook willen wij de leidsters feliciteren en bedanken voor dit fantastische zaalseizoen. MEISJES E2 KAMPIOEN ZAALSEIZOEN 2016/2017... Het traditionele rondje door Hengevelde kon natuurlijk niet uitblijven en zo werden de kampioenen rondgereden in versierde auto's. Tot slot mochten de meiden

Nadere informatie

Nieuwsbrief augustus 2018

Nieuwsbrief augustus 2018 Nieuwsbrief augustus 2018 Beste leden, Het is alweer een tijdje geleden maar zo voor het nieuwe seizoen is het weer tijd voor een nieuwe nieuwsbrief. Hierin kijken we terug op een geweldig seizoen en een

Nadere informatie

Nieuwsflits Biënto 26 februari

Nieuwsflits Biënto 26 februari -------------- Nieuwsflits Biënto 26 februari 2017 ------------- Beste leden, Met de voorjaarsvakantie in zicht, zijn we met de eerste uitgave van de nieuwsbrief voor het jaar 2017. Er zijn weer volop

Nadere informatie

Voorwoord. Wij wensen u allen een zeer sportief en zonnig toernooi toe en wellicht tot volgend jaar!

Voorwoord. Wij wensen u allen een zeer sportief en zonnig toernooi toe en wellicht tot volgend jaar! 2 e NK Kwalificatie toernooi 2018 Voorwoord Op zaterdag 16 en zondag 17 juni 2018 organiseert Stichting Hunzetoernooien voor de tweede keer een Beach Handball Toernooi op onze eigen beachvelden op sportpark

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Nog niet alle. sporthal is.

Nog niet alle. sporthal is. Routebeschrijving Sportcentrum Arcus bevindt zich op de Campuslaan 14, 6602 HX Wijchen. Het telefoonnummer is 024 30 00 305. Nog niet alle navigatiesystemen kennen de weg naar de Arcus. Volg dan in Wijchen

Nadere informatie

Zaalhandbal toernooi. 1 en 2 september The Flyers

Zaalhandbal toernooi. 1 en 2 september The Flyers Zaalhandbal toernooi 1 en 2 september 2012 The Flyers Voorwoord Beste Handbalvriend(in), begeleider en geïnteresseerde, Na het grote succes van vorig jaar is dit alweer het 2e Flyers Zaalhandbaltoernooi

Nadere informatie

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen??

Dan ben je altijd op de hoogte! Wil jij ook graag het clubblad : De Muis ontvangen?? De Muis Dan ben je altijd op de hoogte! Hierbij de derde muis van het hockeyseizoen 2014 2015 In deze Muis: géén Muis ontvangen??? belangrijke oproep m.b.t. zaalhockey competitie eerste trainingen weer

Nadere informatie

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan?

Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd. Mijn rol als ouder. Wat trek ik mijn kind aan? 2016 Informatie voor ouders van de Jongste Jeugd Mijn rol als ouder Wat trek ik mijn kind aan? Inhoud Voorwoord.4 Ring Pass Delft.5 Dit bieden wij U.....6 Trainingen..7 In welk team komt mijn kind terecht

Nadere informatie

Heel veel plezier bij deze dankbare en belangrijke taak!

Heel veel plezier bij deze dankbare en belangrijke taak! BIJ DE F-JEUGD Inleiding Het Nederlands Handbal Verbond wil verenigingen graag kansen aanbieden om hun verenigingskader te versterken en de kwaliteit te verbeteren. Dat doet het NHV onder andere met het

Nadere informatie

Ingekomen schriftelijke vraag van sv Zwolle behandeling bij rondvraag- Ontvangen per dd 29 november 2011

Ingekomen schriftelijke vraag van sv Zwolle behandeling bij rondvraag- Ontvangen per  dd 29 november 2011 Ingekomen schriftelijke vraag van sv Zwolle behandeling bij rondvraag- Ontvangen per email dd 29 november 2011 Wij willen graag voor de rondvraag onderstaande vraag indienen voor de AAV van 12 december.

Nadere informatie

Van de bestuurstafel augustus 2016

Van de bestuurstafel augustus 2016 Van de voorzitter Nog een paar weken en het nieuwe hockey seizoen 2016-17 gaat van start. Voor Quick Stick gaat deze zomer een lang gekoesterde wens in vervulling; uitbreiding met een derde veld en een

Nadere informatie

Jeugdscheidsrechter bij de D- en E-Jeugd

Jeugdscheidsrechter bij de D- en E-Jeugd bij de D- en E-Jeugd Het jeugdhandbal veranderen is geen doel op zich. De sport aantrekkelijker, leuker en kindvriendelijk maken wel! Daarom is een nieuwe speelwijze ontwikkeld die de basis legt voor

Nadere informatie

SPELREGEL WIJZIGINGEN. met ingang van 1 juli 2016 HARTELIJK WELKOM Spelregelwijzigingen. Handbal. Een dynamische sport voor mensen met passie!

SPELREGEL WIJZIGINGEN. met ingang van 1 juli 2016 HARTELIJK WELKOM Spelregelwijzigingen. Handbal. Een dynamische sport voor mensen met passie! SPELREGEL WIJZIGINGEN met ingang van 1 juli 2016 HARTELIJK WELKOM INTRODUCTIE SPELREGELWIJZINGEN met ingang van 1 juli 2016 1. Doelverdediger als een speler 2. Een geblesseerde speler 3. Passief Spel 4.

Nadere informatie

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017

Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Vrijwilligersbeleidsplan HCV`90 2015-2017 Kiest voor vrijwilligerswerk! Carola Arxhoek Ellen Leussink oktober 2015 1 Voorwoord HCV`90 heeft, net als veel andere verenigingen, een tekort aan enthousiaste

Nadere informatie

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016

Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Pagina 1 van 5 Inschrijfformulier handbalvereniging ASC Najaden 2015-2016 Ja, ik wil graag lid worden van ASC Najaden en lever dit formulier in bij de secretaris, samen met het incassomachtigingsformulier,

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden Van de redactie: Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden - Programma voor aankomend

Nadere informatie

Club.Pakket Informatieavond

Club.Pakket Informatieavond Club.Pakket Informatieavond Doelstelling en agenda Doelstelling: Hoe kan Sportlink jouw club helpen om alles makkelijker te organiseren en beter met leden te communiceren? Agenda Sportlink doet toch alleen

Nadere informatie

De vacaturebank van SV Zwolle.

De vacaturebank van SV Zwolle. De vacaturebank van SV Zwolle. Geef de code op van de werkzaamheden die u wilt verrichten als vrijwilliger! Code Omschrijving. 14.10 Administratiecommissie. Kennis van Exel en cijfermatig een pre. 14.20

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden:

NIEUWSBRIEF. Inschrijving toernooi. Vrijdag 12 mei Nieuwsbrief. Commissieleden: NIEUWSBRIEF Nieuwsbrief Via de nieuwe website www.phoenixbusinesstrophy.nl is deze nieuwsbrief voor het toernooi van 2017 ook te downloaden. Commissieleden: Ben van der Deen (Voorzitter) Hans Beersma (Wedstrijdsecretariaat)

Nadere informatie

SPORTNIEUWS SPORTVERENIGING NIUW HEETEN

SPORTNIEUWS SPORTVERENIGING NIUW HEETEN SPORTNIEUWS SPORTVERENIGING NIUW HEETEN Rabobank Salland rekeningnummer NL15RABO0136407781 voor betaling: Contributies Rabobank Salland rekeningnummer NL27RABO0136401260 voor betaling: Algemeen Contributie:

Nadere informatie

33 e Schoolhandbal Toernooi

33 e Schoolhandbal Toernooi 33 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 23 mei 2018 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014

HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 HANDLEIDING JEUGDLEIDERS v.v. GEEL-WIT SEIZOEN 2013-2014 Beste Jeugdleiders, Binnen elke vereniging heb je vrijwilligers nodig die de vereniging draaiende houden. Zonder vrijwilligers heeft een vereniging

Nadere informatie

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september

Aftrap september AFTRAP SV Walcheren 22 september Aftrap 2017-2018 22 september 2017 AFTRAP 2017-2018 SV Walcheren 22 september 2017 1 BESTUUR : Voorzitter Penningmeester Secretaris : Raymond Winterswijk : Hans Schipper : Rob Verdam AFTRAP 2017-2018 SV

Nadere informatie

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd

OLYMPIACTUEEL/FLITS. Uitslagen. Programma. Van de redactie: Welkom nieuwe leden. Wedstrijdverslagen. Senioren. Jeugd Van de redactie: VVW DS1 Olympia DS1 12-02, 13:00 Deze nieuwsbrief is een gezamenlijke uitgave van de Hengelose handbalverenigingen Olympia en Donar. Met deze week: - Uitslagen van de competitie wedstrijden

Nadere informatie

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw

Met sportieve groeten, Bestuur HV Maasgouw Beste leden en ouders / verzorgers van jeugdleden van Handbal Vereniging Maasgouw. Het nieuwe seizoen staat binnenkort weer voor de deur en dat betekent actie!!! Zoals afgesproken op de ALV van 25-11-2012

Nadere informatie

Weekbericht Fusion Rotterdam

Weekbericht Fusion Rotterdam Weekbericht Fusion Rotterdam Week 33 19 augustus 2017 Beste , Een nieuw seizoen, en een nieuw uiterlijk voor het weekbericht. Met het overnemen van het weekbericht heb ik dit in een nieuw

Nadere informatie

14 jan *** 2 editie ***

14 jan *** 2 editie *** 14 jan 2017 *** 2 editie *** 1 2 *** 2e editie *** Rigtersbleek Winter C Toernooi Welkomstwoord Joost ten Marvelde Jeugdvoorzitter v.v. Rigtersbleek 5 Namens het bestuur van v.v. Rigtersbleek, Arjan Kampman

Nadere informatie

Programmaboekje SEC Schoolsport Games

Programmaboekje SEC Schoolsport Games Programmaboekje SEC Schoolsport Games Woensdag 8 mei 2013 Beste sportfanaten, 1. Algemene informatie Bij deze heten wij u hartelijk welkom op het Schoolsport Games 2013 welke in een totaal nieuwe opzet

Nadere informatie

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016

Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Toelichting op de nieuwe spelregels met ingang van 1 juli 2016 Vanaf het seizoen 2016-2017 zijn er enkele nieuwe spelregels van toepassing, komende vanuit de IHF. De onderstaande spelregels zijn van toepassing

Nadere informatie

LEUSDER HANDBAL VERENIGING

LEUSDER HANDBAL VERENIGING Ja, ik wil graag lid worden van de Leusder Handbal Vereniging en lever dit formulier voorzien van één recente pasfoto (digitale pasfoto mag ook via e-mail), de incassomachtiging (p2) en de vrijwilligersinventarisatie

Nadere informatie

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma

KAMPBOEKJE. Volleybalweekend Compaen. - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma KAMPBOEKJE Volleybalweekend Compaen 2015 - Voorwoord - Regels - Voorbereiding - Programma Versie 1.1 Datum 19 mei 2015 Volleybalkamp Compaen 2015 Voorwoord Het doet mij veel plezier dat zoveel jeugdleden

Nadere informatie

COACHAVOND ZAALHOCKEY november 2017

COACHAVOND ZAALHOCKEY november 2017 COACHAVOND ZAALHOCKEY 2017 2018 21 november 2017 Zaalhockeycommissie: Irene Tuininga Alexandra de Lange Katinka Beerepoot 1. Algemene informatie 2. Techniek 3. Spelregels 4. Vragen Groot aantal zaalteams:

Nadere informatie

Welkom! Coachavond Zaalhockey. 13 november 2018

Welkom! Coachavond Zaalhockey. 13 november 2018 Welkom! Coachavond Zaalhockey 13 november 2018 van Copyright druk, fotokopie, 2018. Alle microfilm, rechten voorbehouden. digitaal, internet Niets of op uit welke deze uitgave wijze dan mag ook worden

Nadere informatie

Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect

Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect COACHING & Teamafspraken Seizoen Dorsteti team Plezier, Ontwikkeling, Veiligheid, Samenspel, Sportiviteit en Respect TEAMGEGEVENS Lijst en contactgegevens: Teamleden Coaches Trainer(s) Clubhuis 1. UITGANGSPUNTEN

Nadere informatie

Clubkrant. digitale. editie 12, september van de bestuurstafel. Seizoen

Clubkrant. digitale. editie 12, september van de bestuurstafel. Seizoen digitale Clubkrant editie 12, september 2017 Seizoen 2017-2018 vv Hulshorst vangt het nieuwe seizoen aan met de volgende teans: vv Hulshorst 1 vv Hulshorst 2 vv Hulshorst 3 vv Hulshorst4 vv Hulshorst 5

Nadere informatie

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016

TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F-, E-, D- JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 RABOBANK SALLAND GéNIJBOER TOERNOOI REGIONAAL PUPILLEN TOERNOOI F, E, D JEUGD: ZATERDAG 3 EN ZONDAG 4 SEPTEMBER 2016 Sportpark Tijenraan Zwolsestraat 76, 8101 AE Raalte Voor meer info: www.rohdaraalte.nl

Nadere informatie

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club

5 september tot 2 oktober: Actieperiode Scoren voor de Club TVC Breda, NIEUWSBRIEF nr. 1, augustus 2016 Beste jeugdleden van TVC Breda, Na de vakantie gaat het nieuwe voetbalseizoen weer beginnen. We hopen dat het weer een succesvol, sportief en vooral gezellig

Nadere informatie

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950

Swift. SV Velden. Dameskorfbalvereniging. sinds 1950 Swift SV Velden Dameskorfbalvereniging sinds 1950 Korfbal is.! Een echte teamsport. Door het vrijlopen en samenspel kun je iets bereiken.! Attractieve, gezellige sport, die zowel prestatief als recreatief

Nadere informatie

Nieuwsbrief September 2013

Nieuwsbrief September 2013 Nieuwsbrief September 2013 Door: Esther Koevoets Arnold Lexmond 1 Van de voorzitter Hoi allemaal, De vakantie is voorbij en de trainingen zijn weer begonnen. De teamindelingen zijn bekend en ook dit jaar,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3.

NIEUWSBRIEF SEIZOEN 2018/2019. jaargang 9 nr In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur. 2. van de penningmeester. 3. In dit nummer o.a.: 1. van het bestuur 2. van de penningmeester 3. ASW 3-daagse 5. wedstrijdprogramma 6. Pasfoto NIEUWSBRIEF jaargang 9 nr. 3 25-10-2018 SEIZOEN 2018/2019 Beste ASW leden, De competitie

Nadere informatie

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers

Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Bijeenkomst jeugdleiders en trainers Agenda Introductie Organisatie jeugd Project Samen Scoren Taken begeleiding Basis teamafspraken Afgelastingen Vergoedingsregeling trainers Accommodatiebeheer Van alles

Nadere informatie

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT

KORFBALVERENIGING BLAUW WIT KORFBALVERENIGING BLAUW WIT INFORMATIE VOOR OUDERS SEIZOEN 2014-2015 INHOUDSOPGAVE 1. Welkom bij korfbalvereniging Blauw- Wit... 3 2. Wat is korfbal?... 3 3. Algemene informatie E- jeugd / Welpen... 3

Nadere informatie

F- tallen bijeenkomst. Welkom in de wereld die hockey heet

F- tallen bijeenkomst. Welkom in de wereld die hockey heet Welkom bij HCZwolle F- tallen bijeenkomst Welkom in de wereld die hockey heet F- tal team en spelbegeleider zijn bij HCZwolle s"ck gaaf! Programma: Inleiding Marlou Schuit Jongste Jeugd HC Zwolle/DBC Jongste

Nadere informatie

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD

WELKOMSTBOEKJE JONGSTE JEUGD Copyright 2017 - HBS - Niets uit dit document mag geheel of gedeeltelijk worden verveelvoudigd, opgeslagen of openbaar worden gemaakt, op welke wijze dan ook, zonder schriftelijke toestemming. WELKOMSTBOEKJE

Nadere informatie

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen)

Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Regio Finale Schoolhandbal 27 mei 2015 Meisjes en Jongens Regio Oost (Zutphen) Hallo sportvrienden, Hierbij ontvangen jullie de informatie voor de Regio Finale Schoolhandbal 2015 Oost (Zutphen) Welke gehouden

Nadere informatie

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018

Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 Welkom op de informatieavond 29 augustus 2018 UNO in vogelvlucht - mrt 2015 Start project trainingen op Hercules (naam UWHC) - Aug 2015 UNO officieel opgericht + nieuw tenue - Sept 2015 Trainingen Hercules

Nadere informatie

32 e Schoolhandbal Toernooi

32 e Schoolhandbal Toernooi 32 e Schoolhandbal Toernooi NAJADEN 17 mei 2017 Sportpark De Wierden - Meerveldstraat 54 1359 HZ Almere-Haven - tel. 036-5316454 Routebeschrijving en laatste nieuws op www.najaden.nl Volg ons ook op Facebook

Nadere informatie

De Zwaluwen Piraten 2016

De Zwaluwen Piraten 2016 De Zwaluwen Piraten 2016 4-7 mei 2015 Inhoudsopgave - Voorwoord - Belangrijke mededelingen voor de ouders - De kampregels - Wat moet ik meenemen Voorwoord Woensdag 4 mei start alweer het 34 e jeugdkamp

Nadere informatie

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen

Spelregels 8:8. Rijswijksche Hockey Club Seizoen Spelregels 8:8 Rijswijksche Hockey Club Seizoen 2014 2015 Versie 29-8-2014 Het speelveld Alleen pionen indien geen cirkel zichtbaar Wedstrijd Wedstrijd duur 2 * 30 minuten met 5 min pauze Coach kan een

Nadere informatie

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres:

Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo redactieadres: Achter het Net digitale nieuwsbrief ABS volleybal Jaargang 10, nieuwsbrief nr. 4 Redactie: Marjolein Broekhuis-Udo Mei juni 2017 redactieadres: redactieahn@gmail.com AHN Beachspecial nr. 2 mei-juni 2017

Nadere informatie

Handbalvereniging Saturnus

Handbalvereniging Saturnus Handbalvereniging Saturnus Informatiefolder voor seniorleden, jeugdleden en hun ouders Geachte seniorleden, jeugdleden en hun ouders, U (of uw kind) wordt lid van Saturnus. Reden voor ons als bestuur om

Nadere informatie

Programmaboekje 2014

Programmaboekje 2014 Programmaboekje 2014 Inhoud Sportkantine Duurswold... 2 Organisatie... 2 Voorwoord... 3 Algemene toernooiregels... 4 Het speelveld... 5 Toernooiregels... 6 Opgave training... 7 Trainingstijden... 7 Programma

Nadere informatie

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018

WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 WELKOMBOEK LYCURGUS VERSIE APRIL 2018 *opmerkingen en suggesties kunnen gemaild worden naar jeugdcommissie@lycurgus.eu 1 Inhoud 1. Aanmelden... 3 2. Informatie & contact... 4 3. Wat verwachten we van ouders?...

Nadere informatie

Welkom bij ZAP handbal Informatie voor nieuwe leden

Welkom bij ZAP handbal Informatie voor nieuwe leden Welkom bij ZAP handbal Informatie voor nieuwe leden ZAP handbal Ceresplein 1 1764HD Breezand E-mail: zap@handbal.nl 0223-521962 Welkom bij ZAP! U hebt er voor gekozen om uw dochter of zoon bij sportvereniging

Nadere informatie

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015

Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 Jaarverslag handbal valken Alpha Tours 2014-2015 We kunnen terug kijken op een geslaagd seizoen, met verschillende activiteiten en mooie resultaten bestuurlijk gezien hebben we vooruitgang geboekt maar

Nadere informatie

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING

HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING HOOFDSTUK 12 BEHEERGROEP KLEDING 12.1 KLEDINGSPONSORING Shirtsponsoring, beter gezegd kledingsponsoring, is één van de sponsorvormen bij de s.v. Grol. In principe kan voor alle teams gewerkt worden met

Nadere informatie