Release Notes v 2.0 2

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Release Notes v 2.0 2"

Transcriptie

1 1/17 Release Notes v Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke toestemming van Prato in eender welke vorm verder gedistribueerd of gereproduceerd worden. Deze teksten kunnen ook informatie bevatten van functionaliteiten die niet van toepassing zijn op uw onderneming en/of die enkel na bestelling geactiveerd worden. Het feit dat het dienstencheque bedrijf een onderhoudscontract en/of huurlicentie heeft lopen, impliceert geenszins het recht op de beschreven functionaliteiten in dit document.

2 2/17 1. cheqpoint Tabvolgorde venster Database connecties verbeterd Venster Database connecties is toegankelijk vanuit het login venster via de knop met het tandwieltje. Deze knop wordt zichtbaar wanneer op Details wordt gedrukt. In dit venster wordt de verbinding met de cheqpoint database ingesteld. De tabvolgorde is de volgorde van velden waarnaar de tekstcursor achtereenvolgens springt wanneer de gebruiker op de Tab toets drukt. Deze volgorde is nu wat logischer Layout venster Database connecties aangepast, en biedt nu de mogelijkheid om een poortnummer op te geven De layout van het venster Database connecties is aangepast ten behoeve van de ondersteuning van meerdere database types. Voorlopig is nog altijd maar 1 type beschikbaar, maar er zal in de toekomst nog minstens 1 extra type bijkomen. Men kan vanaf nu ook een aangepast poortnummer instellen, voor als de database server niet op de standaardpoort draait. Vóór de wijziging: Na de wijziging:

3 3/ Bugfix: link Update gevonden in loginvenster gaf foutmelding In het loginvenster verschijnt een link Update gevonden wanneer er op het bureaublad of onder Mijn Documenten een archiefbestand wordt gevonden met een nieuwere versie van cheqpoint. Deze link werkte blijkbaar niet meer sinds versie en gaf een foutmelding waardoor een foutrapport werd verstuurd. Dit probleem is nu opgelost Instelling van bestandsserver wordt niet meer gezocht in de oude locatie (Settings.xml) De bestandsserver is de naam van een gedeelde map, meestal een netwerkstation. Hierin worden door cheqpoint beheerde bestanden opgeslagen, zoals gegenereerde contracten en door de gebruiker toegevoegde documenten. De bestandsserver is een essentiële instelling, zonder deze kan men cheqpoint niet gebruiken. Oorspronkelijk werd het pad naar de bestandsserver bijgehouden in Settings.xml, het bestand met de locale (computer-) instellingen, en was de bestandsserver dus noodzakelijk hetzelfde voor alle verschillende database connecties. Daarna is de instelling verhuisd naar de databaseconnectie-instellingen, zodat elke connectie zijn eigen bestandsserver kreeg. Voor de compatibiliteit keek cheqpoint wel nog naar Settings.xml als in een database connectie geen pad voor de bestandsserver was opgegeven. Deze compatibiliteit is nu verwijderd, aangezien de verhuis van de instelling reeds lang geleden is gebeurd en normaal gezien hebben alle cheqpoint gebruikers de instelling nu op de nieuwe locatie staan Betere indicatie van verplichte werkweek in weekplanning Een verplichte werkweek werd tot nu toe aangeduid in de weekplanning via een andere kleur van de weekkiezer bovenaan de planning. We kregen echter de feedback dat dit niet genoeg opviel, en daarom zijn er nog enkele markeringen toegevoegd. De eerste is een horizontale lijn, bovenaan de kalender:

4 4/17 Daarnaast is er nog een tweede toegevoegd aan de onderkant, juist onder de tijdbalk: Het stukje onder de tijdbalk wordt donkerrood, met de vermelding V-W, en als men er met de muiscursor naartoe gaat, krijgt men de tooltip Verplichte werkweek Korte vervangingsopmerking werknemer iets aangepast De korte vervangingsopmerking bij de werknemer heeft nu een iets ander formaat. Oud formaat: Nieuw formaat : Voornaam. Éénmalige vervanging van 13:00-17:00 bij particulier Familienaam Voornaam. Éénmalige vervanging van 13u00 tot 17u00 bij particulier Familienaam 1.7. Issue fout in weergave vervangingsmodule (kolom postcode) Er zat een fout in de vervangingsmodule bij het weergeven van de postcode. Als iemand in de lijst van kandidaten nog geen adres had, gaf dit een fout. Dit is aangepast zodat men voor iemand zonder adres in de kolom postcode vanaf nu de tekst???? te zien krijgt Indexatie minimumlonen en verplaatsingsvergoedingen De verplaatsingsvergoedingen voor werk-werk verplaatsingen zijn geïndexeerd. Het bedrag per kilometer blijft 9 eurocent per kilometer, maar het minimumbedrag per verplaatsing is gestegen naar 0,57 euro. De minimumlonen zijn geïndexeerd: - 0 jaar anciënniteit: 10,28 euro/u - 1 jaar anciënniteit: 10,69 euro/u

5 5/17-2 jaar anciënniteit: 10,82 euro/u - 3 jaar anciënniteit: 10,93 euro/u cheqpoint houdt rekening met de datum en past de nieuwe bedragen toe vanaf 1 januari Link om logboek te openen vanuit loginvenster In het loginvenster kan men vanaf nu ook het logboek openen. Dit was ook al mogelijk vanuit een volledig opgestarte cheqpoint via menu Help Logboek. In het loginvenster wordt nu een klein linkje logboek zichtbaar wanneer men op de knop Details >> drukt. Het openen van het logboek betekent in de praktijk dat Windows Verkenner wordt geopend in de map waarin de logbestanden staan van de versie van cheqpoint waar men op dat moment mee aan het werken is. Loginvenster vóór de aanpassing (na drukken op de knop Details >> ): Loginvenster ná de aanpassing (na drukken op de knop Details >> ):

6 6/ Nieuwe uurcode SOO : Syndicale opleiding extra uren Er is een nieuwe uurcode SOO toegevoegd aan cheqpoint. Deze staat voor Syndicale opleiding extra uren. Partena-specifiek: uurcode SOO is gemapt op de Level 5 code Correcties tegenhouden is nu correcties markeren als manueel doorgegeven Een nog niet verzonden (geëxporteerde) correctie van de prestaties in een planningitem kon tot op heden gemarkeerd worden als tegengehouden. Dit hield in dat de correctie niet geëxporteerd mocht worden. Wanneer de maand waarin de planning in kwestie viel geëxporteerd moest worden, dan werd voor die planning de vorige prestatie/correctie uit de historiek genomen om te exporteren in plaats van de tegengehouden correctie. Blijkbaar was dit gedrag niet wat men bedoelde toen de functionaliteit van tegengehouden correcties werd aangevraagd. De bedoeling was om een bepaalde nog niet verzonden correctie te kunnen markeren als dat ze niet hoefde geëxporteerd te worden, omdat deze reeds buiten cheqpoint om was doorgegeven aan het sociaal bureau. Maar wanneer in diezelfde maand nog een andere correctie was die niet manueel was doorgegeven, dan moesten toch alle correcties geëxporteerd worden, ook diegene die gemarkeerd waren als niet nodig om te exporteren. Het correctie-historiek venster ziet er nu als volgt uit:

7 1.12. Issue 97188: aantal kilometers onderaan weekplanning is niet in overeenstemming met werkelijke verplaatsingen In de planningsmodule in de week-weergave wordt onderaan elke weekdag het totaal aantal kilometers voor die dag getoond. Tot nu toe was deze berekening veel te simplistisch; er werd de som genomen van heen- en terugreisafstand voor alle planningen van die dag. Dit betekende bijvoorbeeld dat de afstand van een werkwerkverplaatsing dubbel werd geteld. En er werden ook afstanden meegerekend voor planningen waarbij helemaal geen verplaatsing meer was, als bijvoorbeeld de uurcode was veranderd van een uurcode waarvoor wel verplaatsing was naar een andere uurcode waarvoor geen verplaatsing gebeurt, bijvoorbeeld van U (gewerkt effectief) naar Pv (werkloos wegens particulier in verlof). 7/17

8 8/17 De weergave is nu aangepast zodat deze dezelfde berekening gebruikt als de km-berekening tool. Een voorbeeld: een dag met twee planningen met ertussen een werk-werkverplaatsing. De afstand van thuis naar de eerste particulier is 0,89km, de afstand van daaruit naar de volgende particulier is 5,61km, en de afstand van daar naar huis is 5,58km. Dan toont de kalender nu 12,1km (0,89 + 5,61 + 5,58 = 12,08). Vroeger zou deze 17,7 km getoond hebben (0,89 + 5,61 + 5,61 + 5,58 = 17,69) Uitbreiding rapporten fichegegevens particulier/werknemer met export naar CSV De rapporten particulier/werknemer fichegegevens bieden de mogelijkheid om geselecteerde gegevens uit de fiche van gekozen particulieren/werknemers te exporteren. Dit rapport is nu een beetje uitgebreid. Bij het exporteren kan men vanaf nu kiezen uit de formaten CSV en Excel. CSV staat voor comma-separated values, en is een eenvoudig en gestandardiseerd tekstformaat dat door vele verschillende programma s geopend kan worden. Het formaat Excel is het formaat dat vroeger al gebruikt werd bij dit rapport; er wordt een Excel document gegenereerd binnen Excel en dit wordt getoond aan de gebruiker, waarna de gebruiker zelf het document via Excel ergens kan opslaan. Als men kiest voor CSV dan moet men vóór het exporteren reeds een bestandsnaam opgeven waaronder de gegevens opgeslagen moeten worden. Na het exporteren wordt aan de gebruiker gevraagd of hij het gegenereerde bestand wilt openen. Indien de gebruiker Ja antwoordt, dan wordt het bestand geopend met het programma dat in Windows gekoppeld is aan de extensie.csv Bugfix: conflictvenster voor kopiëren van de planning gedroeg zich niet correct bij het vergroten of verkleinen van het venster Bij het kopiëren van de theoretische planning naar de effectieve planning kan het soms gebeuren dat er conflicten optreden (er staat bijvoorbeeld een bestaande planning in de weg van een te kopiëren planningitem), en dan krijgt men dit venster te zien. Het venster kan ook manueel aangevraagd worden om een preview te kunnen krijgen van wat er gaat gebeuren bij het kopiëren. De componenten van dit venster werden niet correct mee vergroot/verkleind/verplaatst wanneer de gebruiker het venster groter of kleiner maakte Nieuwe pseudo-particulier Strijk toegevoegd Er is een nieuwe pseudo-particulier Strijk toegevoegd, die gekozen kan worden als de particulier van een planningitem. De reeds bestaande pseudo-particulieren waren Werkrooster, Extra uren, en Terug in te plannen. Het is niet meer toegelaten om uurcode STR of STRO te gebruiken in combinatie met pseudo-particulier Werkrooster of Terug in te plannen. In plaats daarvan moet men nu altijd pseudo-particulier Strijk gebruiken, of anders een echte particulier uit de lijst kiezen. ( Extra Uren is voorlopig ook nog toegelaten.) Venster voor theoretische planning:

9 Venster voor effectieve planning: 9/17

10 10/ Aanpassingen contractwizard werknemer Er zijn enkele aanpassingen gebeurd aan de wizard voor het aanmaken van een werknemercontract. Bij subtype van het contract waren 4 mogelijkheden, maar de mogelijkheid Vrijwillig deeltijds behoud van rechten is nu verwijderd omdat deze wettelijk gezien niet bestaat. De keuzes bepaalde duur en onbepaalde duur kunnen via de globale instellingen (op tabblad Contracten & lonen ) beschikbaar of niet beschikbaar worden gemaakt, en er kan ook ingesteld worden welk van de twee standaard gekozen is wanneer het venster van de contractwizard opent. Ook is de volgorde van de velden op het venster wat veranderd, zoals onderstaande screenshots laten zien. Oud:

11 Nieuw: 11/17

12 Het instellingenvenster heeft ook wat aanpassingen ondergaan op tab Contracten & lonen, en ziet er nu zo uit: 12/17

13 13/ Issue postbus werknemers wordt niet meer ingelezen (Enkel van toepassing voor bepaalde klant) Er zat een fout in de Level5 import batch, waardoor een adres waarbij enkel het busnummer was gewijzigd niet werd bezien als een gewijzigd adres, en daardoor werd het busnummer niet geïmporteerd als gemeente, straat, en huisnummer niet gewijzigd waren. Deze probleem kwam dus pas aan het licht wanneer een adres met een ontbrekend busnummer een busnummer kreeg, of wanneer een fout busnummer in Level5 was aangepast naar een ander busnummer Contract subtype wordt nu mee opgeslagen in de database Het subtype van een contract (voltijds/deeltijds/deeltijds-met-behoud-van-rechten) werd in de contractwizard tot nu toe enkel gebruikt bij het genereren van het contractdocument, maar werd verder niet bijgehouden. Vanaf nu wordt dit echter mee opgeslagen in de database.

14 14/17 Het subtype van een contract wordt nu ook getoond in de werknemer wanneer men een contract uit de lijst selecteert. Natuurlijk kan dit enkel getoond worden bij recent aangemaakte contracten, waarvan het subtype dus mee in de database opgeslagen is geweest. De layout van de getoonde gegevens werd ook wat aangepast. Voorbeeld van de aangepaste layout met subtype zichtbaar: Vervangingsmodule kan nu afstanden van kandidaten in de lijst tonen De vervangingsmodule heeft nu de mogelijkheid om voor elke kandidaat de afstand naar die persoon te berekenen en mee te tonen in de lijst. Bij de filters is een nieuwe optie Bereken de afstanden toegevoegd waarmee men de afstandsberekening in/uitschakelt. Standaard staat deze uitgeschakeld. De gebruiker hoeft de filter van maximum afstand niet aan te zetten om de afstanden te kunnen zien. Wanneer de afstandberekening ingeschakeld is, wordt er bij de lijst met kandidaten een extra kolom Km getoond met daarin de afstand voor de kandidaten. De kandidaten worden dan ook ineens gesorteerd op afstand van klein naar groot, in plaats van de normale sortering op naam Standaardinstelling voor minimumlengte van planningitem gewijzigd van 3 naar 1 De mogelijkheid bestaat om in cheqpoint een minimumlengte op te geven voor een planningitem (een blokje op de kalender). Men kan dan geen planningitems opslaan die korter zijn dan de minimumlengte. Deze minimumlengte is instelbaar via de globale instellingen (tab Planning & kalender). Bij nieuwe cheqpoint installaties stond de instelling standaard op 3 uur. Dit is nu aangepast naar 1 uur, zodat bij nieuwe installaties men

15 15/17 geen echte minimumlengte meer heeft (de planning moet wel nog altijd een lengte hebben van x aantal volledige uren, dus minder dan een uur inplannen gaat sowieso niet) Issue Fout bij dubbel klikken op knop Naar Excel in popup overzicht lange afstanden (kilometerberekeningstool) Na de berekening van de afstanden in de kilometertool komt er een popup-overzicht met afstanden die langer zijn dan de ingestelde drempelwaarde. Op dit venster is een knop Naar Excel om de lijst met lange routes en hun afstand te exporteren naar een Excel-document. Als men twee maal achtereen klikte op deze knop kwam er een foutmelding. Er is nu voor gezorgd dat de knop uitgeschakeld wordt na de eerste keer klikken Issue Fout bij laden particulierfiche Er deed zich soms een fout voor bij het laden van de particulierfiche. De fout werd veroorzaakt door enkele oude verkeerde records in de database bij de theoplanning van werknemers. Er is voor een workaround gezorgd zodat de fiche toch zonder problemen geladen kan worden. De foute records in de database moeten in principe manueel gecorrigeerd worden Issue Fout ten gevolge van foute gegevens in adreshistoriek particulier Er deed zich soms een fout voor ten gevolge van verkeerde gegevens in de adreshistoriek van een particulier. Het gaat hierbij om de Tot-datum die verkeerd staat waardoor op een bepaalde dag twee adressen elkaar overlappen. Hiervoor is een workaround geïmplementeerd Nieuw log/commentaar type Permanente vervanging In de werknemerfiche op tab Log en in de particulierfiche op tab Commentaar kan men commentaar aan de fiche van de persoon in kwestie toevoegen. Bij het toevoegen van een nieuwe commentaar heeft men de mogelijkheid om een type te selecteren voor de commentaar. Aan de lijst met mogelijke types is de mogelijkheid Permanente vervanging toegevoegd Layout aangepast van venster om nieuwe log/commentaar aan de fiche toe te voegen In de werknemerfiche op tab Log en in de particulierfiche op tab Commentaar kan men commentaar aan de fiche van de persoon in kwestie toevoegen. De layout van het venster om een nieuwe commentaar toe te voegen is een beetje aangepast. Oud:

16 Nieuw: 16/17

17 17/ Issue Fout bij zoeken op adres in venster particulieren zoeken (geavanceerd) Wanneer men de geavanceerde zoekfunctie voor particulieren gebruikte, en men probeerde te zoeken door een e- mailadres op te geven, dan kwam er een foutmelding Bugfix: afdruk maandplanning: voortgangsbalk toonde geen voortgang (Enkel van toepassing voor bepaalde klant) Bij het rapport van deze klant om de maandplanning af te drukken toonde de voortgangsbalk geen voortgang

Release Notes v 2.0 14

Release Notes v 2.0 14 1/7 Release Notes v 2.0 14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 3

Release Notes v 2.0 3 1/7 Release Notes v 2.0 3 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.23

Release Notes v 1.1 0.23 1/10 Release Notes v 1.1 0.23 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 35. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 35 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: nu ook markering voor niet-vaste particulieren in maandplanning Sinds versie 2.0.33 werd in de weekplanning reeds een

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 30. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 30 Efficiency through innovation 1 (PIBU) #CON: Importeren van contracten 1.1 Doelstelling Het doel van deze tool is om de vorige contracten, uit een ander softwarepakket,

Nadere informatie

Notes CheQpoint 2.0. Global Release Notes. Efficiency through innovation

Notes CheQpoint 2.0. Global Release Notes. Efficiency through innovation Notes CheQpoint 2.0 Global Release Notes Efficiency through innovation Voorwoord Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 25

Release Notes v 2.0 25 1/5 Release Notes v 2.0 25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in CheQpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.22

Release Notes v 1.1 0.22 1/17 Release Notes v 1.1 0.22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.19

Release Notes v 1.1 0.19 1/7 Release Notes v 1.1 0.19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes v

Release Notes v 1/18 Release Notes v 2.0 1.66 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 55. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 55 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #RAP #PLA: bugfix: Engelstalige tekst op standaard planningafdruk De standaard planningafdruk bevatte de periode van de afdruk

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 44. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 44 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #ALG: menu Actie niet langer zichtbaar indien er geen acties in staan Het menu Actie in het hoofdvenster was tot nu toe altijd

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 31. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 31 Efficiency through innovation 1 (IGSE - 115988) #MAW +PIT: Aanpassingen prestatiestaat Volgende aanpassingen zijn gedaan aan het f-pit document: adres voor werknemer

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 37. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 37 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #VVM: achtergrondproces permanente vervanging efficiënter Het achtergrondproces dat berekent welke particulieren permanente

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 54. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 54 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #MAW: administratiechecklist: knop Zend onkosten meldt nu dat dit niet ondersteund is voor Level 5 (Enkel van toepassing voor

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 61. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 61 Efficiency through innovation 1 (KEAN) Verbeterde kantoorselectie indien kantoren gekoppeld aan niet-bestaande groep Wanneer een kantoor gekoppeld was aan een niet-bestaande

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/10/19 Release Notes Afdrukdatum: 2012/10/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes v 1.1 0.21

Release Notes v 1.1 0.21 1/12 Release Notes v 1.1 0.21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 1.1 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/17 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 38. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 38 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #DOC: bugfix: fout bij genereren bordereldocument Er deed zich een fout voor wanneer men probeerde een bordereldocument te genereren

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 67. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 67 Efficiency through innovation 1 Resetten prestatiecode bij wijzigen klant in de planning Bij het wijzigen van een klant en indien nodig, wordt de prestatiecode gereset

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 78. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 78 Efficiency through innovation 1 Gevalideerd door nu ook voor papieren cheques Vanaf nu wordt er ook voor papieren cheques bijgehouden welke gebruiker deze gevalideerd

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/02/15 Release Notes Afdrukdatum: 2012/02/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/11/13 Release Notes Afdrukdatum: 2008/11/13 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/05/01 Release Notes Afdrukdatum: 2011/05/01 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Calculatie tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Calculatie tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 03D00 Inhoudsopgave 1. Een calculatie maken - 3-1.1 Start een nieuwe calculatie... - 3-1.2 Algemene

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/07/15 Release Notes Afdrukdatum: 2011/07/15 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25

Release Notes. Afdrukdatum: 2010/05/25 Release Notes Afdrukdatum: 2010/05/25 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/10/06 Release Notes Afdrukdatum: 2008/10/06 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Handleiding HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een Excel bestand vanuit het bronsysteem ONATAL naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos.

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/12/20 Release Notes Afdrukdatum: 2011/12/20 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/03/21 Release Notes Afdrukdatum: 2013/03/21 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/01/29 Release Notes Afdrukdatum: 2009/01/29 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 63. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 63 Efficiency through innovation 1 Speciale tekens verboden in persoonsnamen De tekens die kunnen ingegeven worden bij persoonsnamen zijn nu beperkt. Wat is toegelaten:

Nadere informatie

ABN-Amro Shuttle Service export database. 1. Inleiding. 2. De Wizard. Functionele documentatie

ABN-Amro Shuttle Service export database. 1. Inleiding. 2. De Wizard. Functionele documentatie ABN-Amro Shuttle Service export database Functionele documentatie rudy@negenborn.net 04/2001 1. Inleiding Connexxion levert een taxidienst aan ABN-Amro. Werknemers van de ABN-Amro kunnen van deze taxidienst

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18

Release Notes. Afdrukdatum: 2008/09/18 Release Notes Afdrukdatum: 2008/09/18 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Handleiding. Autotaal Easy-work

Handleiding. Autotaal Easy-work Handleiding Autotaal Easy-work Module: Planning (werkorder en/of activiteiten planning Easy-work) Planning versie V1.0.13 Easy-work versie 610 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Technische

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/03/19 Release Notes Afdrukdatum: 2009/03/19 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22

Release Notes. Afdrukdatum: 2013/01/22 Release Notes Afdrukdatum: 2013/01/22 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/05/14 Release Notes Afdrukdatum: 2012/05/14 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document

Kalender tool. Handleiding. Datum Versie applicatie 01 Versie document Kalender tool Handleiding Auteur Bas Meijerink Datum 01-09-2016 Versie applicatie 01 Versie document 01D00 Inhoudsopgave 1. Doel van de tool - 3-2. Weergave van de kalender - 4-2.1 Standaard weergave...

Nadere informatie

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten).

E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). E- mailadressen uit doelgroepen in NC halen (Actie- lijsten). Dit is een stapje verder... Hiermee gaat u niet zomaar naar bv. Alle particulieren een mailing doen. ð Je gaat hier enkel personen of bedrijven

Nadere informatie

The Nanny Versie Informatie

The Nanny Versie Informatie The Nanny Versie Informatie The Nanny versie 4.2.2 29 Mei 2012 Document versie 1.2 Copyright 2012 TecSoft B.V. Kaatsheuvel. Niets uit de uitgave mag worden vermenigvuldigd, Pagina opgeslagen 1 van 7 in

Nadere informatie

Handleiding. Qu-Agenda. Versie V8.1. Quantaris B.V.

Handleiding. Qu-Agenda. Versie V8.1. Quantaris B.V. Handleiding Qu-Agenda Versie 2018 - V8.1 Quantaris B.V. VOORWOORD Allereerst willen wij u danken voor uw keuze op Qu-Agenda, dè notariële agenda van Quantaris. Met deze handleiding biedt Quantaris u een

Nadere informatie

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk

en via WISA. 29 juli 2016. WISA helpdesk E-mailen via WISA 29 juli 2016 WISA helpdesk Inhoudsopgave 1 E-mailen via WISA 2 1.1 Instellingen.................................... 3 1.1.1 Mails sturen via............................. 3 1.1.1.1 Standaard

Nadere informatie

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens

3. Mijn Vf Aanpassen schermweergave en downloaden gegevens A.1 Vergroten van de scherminhoud A. Klik op de knop De informatie op de pagina wordt over de hele schermbreedte weergegeven, doordat het menu aan de linkerkant op de pagina niet wordt getoond..2 Verkleinen

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology VERZENDLIJSTEN HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over verzendlijsten... 4 1.2 Doel van deze instructie...

Nadere informatie

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen

Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen Nederlandse Culturele Sportbond Afdeling Wedstrijdzwemmen 2005 NCS Commissie Wedstrijdzwemmen Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze uitgave

Nadere informatie

Ga naar de site klik op de knop rechtsboven op webmail.

Ga naar de site   klik op de knop rechtsboven op webmail. Handleiding Roundcube is een webbased e-mailclients die middels het IMAP-protocol mail lezen vanaf de server. Je kunt hiermee mail beheren en versturen. Hoewel beide programma's in grote lijnen dezelfde

Nadere informatie

HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS

HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS HANDLEIDING OPNAME INVENTARIS 1 Algemene werking Vanaf de uitgave Professional voorziet Wings Logistiek de mogelijkheid om stockgegevens in te lezen via één of meerdere ASCII-bestanden (Verrichting Inventaris

Nadere informatie

Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan.

Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan. Een mailing verzorgen Met een mailing of massaverzending kunt u een groot aantal documenten verzenden naar gebruikelijke adressen, die in een gegevensbestand staan. Voor deze techniek zijn twee bestanden

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04

Release Notes. Afdrukdatum: 2012/09/04 Release Notes Afdrukdatum: 2012/09/04 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Elektronisch factureren

Elektronisch factureren Elektronisch factureren Inleiding Elektronisch Factureren in RADAR is mogelijk vanaf versie 4.0. Deze module wordt niet standaard meegeleverd met de RADAR Update maar is te bestellen via de afdeling verkoop

Nadere informatie

Publiceren basisrooster

Publiceren basisrooster Publiceren basisrooster Inleiding Op deze pagina DESKTOP In dit hoofdstuk laten we u zien hoe u het rooster kunt publiceren zodat het zichtbaar wordt in het portal en in de app. Ook ziet u hoe u eenvoudig

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 32. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 32 Efficiency through innovation 1 (IGSE) #PTC #WER: geavanceerd zoeken op tel/fax/gsm-nummers Probleemstelling: Zoekfunctie op tel/fax/gsm-nummers: 1. Niet-numerieke

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem MOSOS naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem MOSOS naar PERIDOS HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem MOSOS naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be

Kluwer Office. DMS Basic Medewerker. Software.kluwer.be Kluwer Office DMS Basic Medewerker Software.kluwer.be Contents 1 Document Management System... 4 1.1 Alure Desktop... 4 1.1.1 IPad... 4 1.1.2 IMail... 6 1.2 CRM... 8 1.2.1 Algemeen... 8 1.2.2 Padvinder...

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun naar PERIDOS

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun naar PERIDOS HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem Vrumun naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip:

In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: FORMULIEREN In het CMS is het mogelijk om formulieren aan te maken. Voorafgaand een belangrijke tip: belangrijk Importeer formulierdata uit een CSV-bestand precies zoals verderop beschreven. 1. Gedrag

Nadere informatie

HANDLEIDING DMS Plugin Installatie, configuratie & werking

HANDLEIDING DMS Plugin Installatie, configuratie & werking HANDLEIDING DMS Plugin Installatie, configuratie & werking Dit document is de handleiding voor de installatie, configuratie en werking van de DMS Plugin. Versie 1-12/09/2005 Inhoudstafel 1 Installatie...

Nadere informatie

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling

Peridos. Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Peridos Gegevens aanleveren en controleren in Peridos door zorginstelling Plaats: Utrecht Datum: 30-01-2017 Auteur: Landelijk beheer Peridos Versie: 2.2 1. Inleiding De module Gegevens wordt gebruikt voor

Nadere informatie

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014

Handleiding Pétanque Competitie Beheer. (versie 1.1) April 2014 Handleiding Pétanque Competitie Beheer (versie 1.1) April 2014 2 Algemeen Het programma Pétanque Competitie Beheer is gratis software voor de verwerking van halve en hele competities tot en met 99 speelrondes

Nadere informatie

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13

SnelFact Handleiding. SnelFact. Handleiding. Jerrisoft Pagina 1 van 13 SnelFact Handleiding Jerrisoft Pagina 1 van 13 Inleiding Welkom bij de handleiding van SnelFact. Het facturatie programma voor de ondernemer die snel en eenvoudig offertes, orders en facturen wil maken..

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/28 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/28 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

RELEASE NOTES. VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0. Imtech ICT Application Solutions

RELEASE NOTES. VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0. Imtech ICT Application Solutions RELEASE NOTES VERSIE 3.3.07 Revisie 1.0 Imtech ICT Application Solutions Carlo Mertens, Zaltbommel, 28 August 2013 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Documentgegevens... 3 Inleiding... 4 1. Nieuwe / Gewijzigde

Nadere informatie

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA

Module Scoda. Handleiding oktober 2012. 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Module Scoda Handleiding oktober 2012 1 Module Scoda - Handleiding Inform BVBA Inhoud 1. Doel van de module Scoda... 3 2. Schematisch Overzicht... 4 3. Het verkrijgen van CODA-bestanden... 5 4. Het downloaden

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/09/08 Release Notes Afdrukdatum: 2009/09/08 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order

Werkorder programma. Het aanmaken van een nieuwe order Werkorder programma Het werkorderprogramma is een multifunctioneel programma en fungeert als centraal programma binnen Easy-work voor het maken van werkorders, het maken van fakturen en offertes en het

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

CRM - Salesplanner - NL

CRM - Salesplanner - NL Handleiding PratoFlex CRM - Salesplanner - NL Efficiency through innovation Inhoudsopgave Voorwoord Salesplanner In de klantenfiche Bezoekplanning Filters Legende Automatisch gegeneerde bezoekplanningen

Nadere informatie

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis

AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis AFO 142 Titel Aanwinsten Geschiedenis 142.1 Inleiding Titel Aanwinsten Geschiedenis wordt gebruikt om toevoegingen en verwijderingen van bepaalde locaties door te geven aan een centrale catalogus instantie.

Nadere informatie

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 39. Efficiency through innovation

Release Notes CheQpoint 2.0. Versie 39. Efficiency through innovation Release Notes CheQpoint 2.0 Versie 39 Efficiency through innovation 1 (KEAN) #PLA: bugfix: kopiëren theoplanning gaf soms een fout Er deed zich soms een fout voor bij het kopiëren van de theoplanning naar

Nadere informatie

Releasenotes LCMS 2019v1

Releasenotes LCMS 2019v1 Release notes LCMS 2019v1 Colofon Contactpersoon: Raymond Schram Titel: Releasenotes LCMS 2019v1 Datum: 11 maart 2019 Status: Definitief Versie: 1.01 Auteurs: Raymond Schram [IFV] Projectleider: Review:

Nadere informatie

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology

PRINT CV HANDLEIDING. OTYS Recruiting Technology PRINT CV HANDLEIDING OTYS Recruiting Technology OTYS RECRUITING TECHNOLOGY WWW.OTYS.NL 29-8-2017 Versie 1.0 2 INHOUD 1 Introductie... 4 1.1 Over Print cv s... 4 1.2 Doel van deze instructie... 4 1.3 Opbouw

Nadere informatie

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL Na het aanmelden op de Energieprestatiedatabank met uw eid of token, komt u op het menu EPC Residentieel. Het menu EPC Residentieel bevat drie mogelijkheden. Met de optie

Nadere informatie

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter

Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Uw bankrekeningnummers omzetten naar IBAN/BIC met de UNIT4 Multivers IBAN Converter Inhoud 1 Wat doet de UNIT4 Multivers IBAN-Converter?... 1 1.1 Stappen bij de invoering... 1 2 Het uitvoeren van de wizard...

Nadere informatie

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2

Back-up maken. BankingTools Cashflow v4.2 BankingTools Cashflow v4.2 Bespaar geld en spaar het milieu! Lees de handleiding vanaf uw beeldscherm. Wilt u toch de handleiding afdrukken? Kiest u dan voor de speciale optie meerdere pagina s per vel

Nadere informatie

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509

MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 MatrixKozijn OrderRegistratie 3.2 SP2 Build 509 Nieuw Bestelorder De inkomststatus in het zoekscherm voor bestelorders bevat betere omschrijvingen en wordt gekleurd weergegeven. Indien er geen leverdata

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27

Release Notes. Afdrukdatum: 2009/05/27 Release Notes Afdrukdatum: 2009/05/27 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

KlinAdministratie 2.0 Handleiding

KlinAdministratie 2.0 Handleiding KlinAdministratie 2.0 Handleiding Voorjaar 2006 Klinkijk Handleiding 1 Hoofdmenu Het hoofdmenu van Klinkijk heeft drie onderdelen. Van rechts naar links. Help Geeft informatie over de versie. Service Bewerken

Nadere informatie

Release notes MobiScout

Release notes MobiScout Release notes MobiScout versie 1.5.86 Release versie 1.5.86 ULF log viewer toegevoegd in instellingen menu, alleen voor database beheerder. AP2731. Uitleg toegevoegd op canbus rapportage omtrent de berekening

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING

INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING INHOUDSOPGAVE GEBRUIKERS HANDLEIDING Login...2 Gebruikte symbolen...3 Bardiensten Invullen Bardienst...5 Bardiensten Mijn Bardiensten...6 Bardiensten Mijn Gegevens...7 Bardiensten Mijn Verhinderingen...8

Nadere informatie

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten

Tip EPC RESIDENTIEEL WEBAPPLICATIE 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL 2 AANMAKEN NIEUWE WOONEENHEID 3 BEWERKEN WOONEENHEID. Snelle startkaarten 1 STARTEN MET EPC RESIDENTIEEL Na het aanmelden op de Energieprestatiedatabank met uw eid of token, komt u op het menu EPC Residentieel. Het menu EPC Residentieel bevat drie mogelijkheden. Met de optie

Nadere informatie

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding

15 July 2014. Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding Betaalopdrachten web applicatie gebruikers handleiding 1 Overzicht Steeds vaker komen we de term web applicatie tegen bij software ontwikkeling. Een web applicatie is een programma dat online op een webserver

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/06/17 Release Notes Afdrukdatum: 2011/06/17 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie

Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers

Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers Tips & Trucs ARCHICAD 117: Programma van Eisen add-on voor KeyMembers Met de Programma van Eisen add-on kan eenvoudig een programma van eisen worden ingelezen vanuit een excel bestand, waarbij snel zones

Nadere informatie

Release Notes v 2.0 1.65

Release Notes v 2.0 1.65 1/15 Release Notes v 2.0 1.65 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in cheqpoint 2.0 aan de betreffende versie. Al deze informatie is confidentieel en mag niet zonder de schriftelijke

Nadere informatie

I N H O U D S O P G A V E

I N H O U D S O P G A V E Rev 02 I N H O U D S O P G A V E 1 INLEIDING... 1 2 INSTELLINGEN DEFINIËREN... 1 2.1 Instellingen voor de export definiëren... 1 2.2 Instellingen voor de import definieren... 2 2.3 Layers toekennen...

Nadere informatie

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA

HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA HANDLEIDING voor het MAKEN EN UPLOADEN van een excelbestand vanuit het bronsysteem ASTRAIA naar PERIDOS Inleiding U bent verantwoordelijk voor het al dan niet aanleveren van gegevens aan Peridos. Daarbij

Nadere informatie

HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN

HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN HANDLEIDING SPORTLINK CLUB DEELNEMERSLIJSTEN Sportlink Services 28-3-2013 INHOUDSOPGAVE 1 INLEIDING... 2 1.1 De handleiding... 2 1.2 Onvolkomenheden... 2 2. AAN DE SLAG MET DE FUNCTIONALITEIT DEELNEMERSLIJSTEN...

Nadere informatie

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur

Handleiding. BOA Server applicaties. Controleur Handleiding BOA Server applicaties Controleur Auteur: K. van der Weide BySpy Products B.V. 2017 versie 3.0 26-07-2017 Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Inloggen 3 Menu Controleur 3 Bonnen controleren 4 Bonnen

Nadere informatie

Handleiding puntenboek-module

Handleiding puntenboek-module Handleiding puntenboek-module Inleiding Het puntenboek is een tool dat u toelaat om opdrachten (score-elementen) te definiëren, deze omschrijven informatie op de ELO die gescoord kan worden. Dit kan veel

Nadere informatie

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl

Deutsche Bank Global Transaction Banking. Internet Bankieren. Beheren. www.deutschebank.nl Deutsche Bank Global Transaction Banking Internet Bankieren Beheren www.deutschebank.nl Internet Bankieren Beheren 2 Beheren U heeft toegang tot Beheren via het menu links op het scherm. Via Beheren beheert

Nadere informatie

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03

Release Notes. Afdrukdatum: 2011/03/03 Release Notes Afdrukdatum: 2011/03/03 Dit document beschrijft vanuit technisch oogpunt de aanpassingen in Hi-Ant aan de betreffende versie. Deze tekst is geenszins bedoeld als document naar de eindgebruiker,

Nadere informatie