Nieuwsbrief april 2015

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief april 2015"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief april 2015 Belangrijke data 24 april Koningsontbijt op school 25 april t/m 10 mei Meivakantie 10 mei Moederdag 11 mei Feestelijke opening in Limmel van de eerste schooldag met alle leerlingen samen in Limmel 14 mei en 15 mei Alle leerlingen vrij i.v.m. Hemelvaartsdag. April 2015 Beste ouders, Hier is voor u de nieuwsbrief van april. Een nieuwsbrief boordevol informatie. Via deze nieuwsbrief houden wij u op de hoogte van alle activiteiten en ontwikkelingen binnen onze school. Ook op de schoolwebsite en onze facebookpagina vindt u alle actuele informatie over onze school. Wij wensen u veel leesplezier. Nieuws over de verhuizing van locatie Nazareth naar Limmel Porta cabins De nieuwe klaslokalen (porta cabins) worden geplaatst in de meivakantie. Het is voor bedrijf BAM niet haalbaar de porta cabins eerder klaar te maken. Alle ouders zijn na de meivakantie van harte welkom om naar de nieuwe klaslolaken te komen kijken. Vrijdag 24 april laatste schooldag in Nazareth Ook dit jaar vieren wij samen het Koningsontbijt. Vrijdag 24 april krijgen alle kinderen op school het Koningsontbijt. Ook de leerlingen van groep 1 mogen deze ochtend naar school komen, wel dienen de ouders van groep 1 leerlingen het van tevoren bij de leerkracht door te geven als hun kind naar school komt deze vrijdag. Deze vrijdag hebben de leerlingen van Nazareth voor de laatste keer les in het schoolgebouw van Nazareth. We willen samen met de kinderen op een gezellige manier afscheid nemen van het gebouw. Om uur maken de kinderen in Nazareth zich gereed om naar Limmel te gaan. Ouders van de leerlingen in Nazareth zijn van harte welkom om de kinderen op de speelplaats in Nazareth te komen uitzwaaien. De kinderen gaan te voet met de leerkrachten naar Limmel.

2 Als alle kinderen in Limmel zijn aangekomen, gaan ze daar met de leerlingen in Limmel samen een leuke knutselactiviteit doen. De leerlingen van Nazareth zullen ook een rondje door de school maken met hun leerkracht, zodat zij precies weten waar ze alles kunnen vinden in het gebouw. Om uur kunnen ouders de leerlingen van groep 1, groep 2 en groep 3 komen ophalen in Limmel. De kinderen van groep 4 t/m 8 hebben s middags gewoon (zwem)les en kunnen om uur worden opgehaald in Limmel. Maandag 11 mei eerste schooldag samen in Limmel Op maandag 11 mei starten we voor het eerst allemaal samen in Limmel. Om 8.30 uur openen we de nieuwe klaslokalen op een feestelijke manier. Alle ouders zijn van harte welkom om met de kinderen samen te komen kijken. Ouders die deze ochtend verhinderd zijn mogen ook in de middag of na schooltijd met hun kind mee komen om de nieuwe klaslokalen te bekijken. Ook MosaLira TV zal deze dag erbij zijn om de feestelijke opening te filmen. In mei zal de school speciale kijkmiddagen organiseren voor alle ouders, zodat zij met hun kind(eren) in de klas kunnen komen meekijken. Verhuizing in de vakantie Op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei worden alle spullen van locatie Nazareth verhuisd naar locatie Limmel. Teamleden van onze school zullen dan de handen flink uit de mouwen steken om ervoor te zorgen dat alle lokalen na de vakantie startklaar zijn. Pauze Na de meivakantie start de school met gespreide pauzes. Dit om ervoor te zorgen dat de kinderen voldoende speelruimte hebben tijdens speelkwartier. Het lesrooster wordt hierop afgestemd (tijd voor het tussendoortje), zodat de kinderen die buiten spelen de kinderen in de klaslokalen niet tijdens de les storen. De nieuwe pauzetijden worden na twee weken met de leerkrachten geëvalueerd en indien nodig aangepast. Overblijven De kinderen die overblijven eten van uur bij hun eigen leerkracht in de klas. Daarna gaan zij onder begeleiding van de overblijfvrijwilligers naar buiten om te spelen. Alle ouders krijgen korting op het overblijven vanaf 1 mei 2015 gedurende de periode dat de nieuwbouw op de Hoolhoeslocatie nog niet klaar is. Zie verderop in deze nieuwsbrief onder het kopje Tussenschoolse opvang: Overblijven. Verkeerssituatie De gemeente Maastricht heeft de volgende toezeggingen gedaan wat betreft de verkeerssituatie op de schoolroute: - Dolmansstraat: plaatsing matrixbord dat snelheid en verkeersintensiteit meet.

3 - Balijeweg: verder wegsnoeien heg, zodat ruim zicht mogelijk is vanuit beide richtingen bij uitgang tunnel. - Bij uitgang tunnel komt een speciaal stuk trottoir met oversteekplaats. Fietsers dienen hier af te stappen en kunnen dan te voet veilig oversteken. - Vanaf de rotonde Meerssenerweg komen er in de stoep naar de tunnel van Limmel speciale smileys die de veilige looproute naar school aangeven. Dit is de meest veilige route voor voetgangers (over de stoep met de trappen). - Voor ouders die hun kinderen met de scooter, brommer of auto brengen: let op! In de Askalonstraat voor de school geldt éénrichtingsverkeer! Onze school inventariseert momenteel op welke manier de kinderen van Nazareth naar school zullen komen na de meivakantie. Afhankelijk van deze inventarisatie zal de school de beide conciërges inschakelen bij het houden van toezicht op de schoolroute. Speelplaats Vanaf 17 april is de speelplaats in Limmel na schooltijd gesloten. Er vinden momenteel werkzaamheden plaats op de speelplaats en voor de veiligheid van alle kinderen is de speelplaats na schooltijd afgesloten. Tijdens de meivakantie zullen de werkzaamheden op de speelplaats doorgaan. Vandaar dat ook tijdens de meivakantie de speelplaats afgesloten blijft. Deze maatregel is tijdelijk. Na de meivakantie gaat de school in gesprek met de sleutelbeheerders van het schoolplein om nieuwe afspraken te maken over de openingstijden van de speelplaats na schooltijd. Het speeltoestel van Limmel blijft op de speelplaats, maar wordt verplaatst. Het speeltoestel van Nazareth gaat naar een andere school. De twee stalen voetbalgoals van Nazareth verhuizen mee naar de speelplaats in Limmel. De peuters krijgen een eigen speelplaats aan de achterkant van het schoolgebouw. Een stuk van de natuurtuin wordt momenteel nieuw betegeld en voorzien van een hekwerk, zodat de peuters veilig buiten kunnen spelen. Optreden kinderen groep 4 en 5 samen met fanfare St. Martinus Juliana Al vier weken krijgen de kinderen van groep 4 en groep 5 les van leden van de fanfare. In een speciaal muziekproject leren de kinderen blaasinstrumenten bespelen. De fanfare wil graag alle kinderen van groep 4 en 5 uitnodigen om met de fanfare mee te spelen tijdens een echt optreden. Dit optreden gaat plaatsvinden op Zondag 26 april om u. Martinushoes Ruyterstraat 2 in Itteren - Maastricht Natuurlijk bent u met het hele gezin, familie en vrienden van harte welkom om naar het optreden te komen kijken! Dat zou geweldig zijn!

4 Opening Severentunnel tussen Amby en Nazareth In de meivakantie gaat de Severentunnel tussen Amby en Nazareth weer open voor gebruik. Op woensdag 13 mei zal basisschool t Spoor samen met de IVOO school aanwezig zijn bij de feestelijke opening van de vernieuwde tunnel. Bewegingslessen in het water. Voor alle ouders van groep 3 is het belangrijk te weten dat zij er rekening mee dienen te houden dat de zwemles verzorgd door school waarschijnlijk zal stoppen. De sponsoring die de afgelopen jaren het zwemonderwijs via school mogelijk maakte stopt. Tot nu toe zijn er, ondanks inspanningen van school en schoolbestuur, geen nieuwe sponsors gevonden die het zwemonderwijs mee willen financieren. Ziekmelden/afwezig/wat later Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer uw zoon/dochter afwezig zal zijn of later zal komen. Dit kan via telefoonnummer , voor Nazareth én voor Limmel. Vanaf 11 mei wordt het telefoonnummer: Tussenschoolse opvang: overblijven Speciale korting voor overblijven Zoals aangegeven tijdens de informatieavond wil de school ouders tegemoet komen in de kosten voor het overblijven nu de verhuizing van Nazareth naar Limmel eerder plaatsvindt. Van 1 mei 2015 t/m 1 augustus 2016 zal het overblijven per keer 0,50 kosten. Tot 1 mei 2015 geldt het normale tarief van 1,10. Belangrijk: deze korting geldt alleen tijdens de overgangsfase. Bij start in het nieuwe gebouw op de Hoolhoeslocatie vervalt de speciale korting. Na 1 augustus 2016 wordt bekeken in overleg met MR wat de bijdrage voor het overblijven gaat worden. Lekker en gezond! Elke week is er vers fruit tijdens het overblijven, dankzij supermarkt Attent in Nazareth. Ook maken de vrijwilligers die helpen bij het overblijven één keer per week tosti's van de boterhammen van de kinderen. Graag willen wij de ouders van de overblijfkinderen verzoeken het trommeltje van de kinderen te vullen met een gezonde lunch (denk bijvoorbeeld aan brood, fruit, zuivel), zo kunnen alle kinderen heerlijk én gezond smullen tussen de middag.

5 Aanmelding en betaling TSO U kunt uw kind te allen tijde aanmelden bij de leerkracht van uw kind. Zodra uw kind is aangemeld, kan het meteen deelnemen aan de tussenschoolse opvang. Betaling van de tussenschoolse opvang kan contant. De kosten zijn vanaf 1 mei ,50 voor een losse keer overblijven. Indien uw kind vaker overblijft kunt u een strippenkaart kopen van 5,00, deze bevat 10 strippen. Meer informatie over de TSO? Wilt u meer informatie? Dan kunt u contact opnemen met Désirée Huntjens (dham.huntjens@mosalira.nl). Stichting KIX KIX is het centrale coördinatiepunt voor alle naschoolse activiteiten voor alle kinderen in de gemeente Maastricht. Via dit coördinatiepunt werken scholen, kinderopvang en peuterspeelzaal samen om op professionele wijze naschoolse activiteiten in de wijk aan te bieden, transparant en toegankelijk voor alle kinderen in Maastricht, dus ook voor jou! Ook de leuke, sportieve naschoolse activiteiten van Maastricht Sport kunt u via deze website bekijken. Via de website van KIX kun je zien wat er gepland staat en kun je je meteen inschrijven om mee te doen. Tot KIX! MR Nieuws De MR denkt of beslist mee over de formatie van het team, de klassenorganisatie, het (digitaal) pestbeleid, overblijven, de financiën en veiligheid op school, het jaarplan en ondernemersplan, onderhoud van gebouwen en speelplaats e.d. Eén van de doelen van de MR is te komen tot een goede communicatie met ouders/verzorgers, leerlingen, leerkrachten en directie/managementteam. Daarom nodigt de MR iedereen uit mee te denken over het reilen en zeilen van de school. Voor vragen en/of opmerkingen kunt U terecht bij de leden van de MR. De MR voor het schooljaar bestaat uit: Oudergeleding Gabrielle Zink gab-zink@home.nl voorzitter Oudergeleding Maurice Bastings maurice.bastings@gmail.com Personeelsgeleding Maud Nuss m.nuss@mosalira.nl secretaris Personeelsgeleding Désirée Huntjens dham.huntjens@mosalira.nl Ook bent u als ouder van harte welkom om onze MR vergadering bij te wonen. De volgende MR vergadering is maandag 11 mei 2015 om uur in het schoolgebouw. Van elke vergadering worden notulen gemaakt. Die kunt u vinden op onze website Via de mail ontvangt u van ons de agenda voor de volgende vergadering.

6 Ouderwerkgroep Voor informatie over onze ouderwerkgroep, kunt u contact opnemen met Marcelle Luijsterburg (m.luijsterburg@mosalira.nl) of Silvia Soons (s.soons@mosalira.nl). Ook wordt er van elke ouderwerkgroep vergadering notulen gemaakt. Deze kunt u vinden op onze website Zo kunt u lezen wat er allemaal besproken wordt tijdens zo n vergadering en waar de ouderwerkgroep zich zoal mee bezig houdt. We houden u op de hoogte. De volgende nieuwsbrief verschijnt in mei Team basisschool t Spoor

Nieuwsbrief februari 2015

Nieuwsbrief februari 2015 Nieuwsbrief februari 2015 Belangrijke data 03-02-2015 Uitroepen schoolprins en schoolprinses carnaval 13-02-2015 Carnavalsviering LET OP! De leerlingen blijven allemaal over en zijn om 14.00 uur uit. Er

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Belangrijke data 09-03-2015 t/m Week van de rapportgesprekken, dinsdag 10-03-2015 kunnen 13-03-2015 ook gesprekken in de avond worden ingepland. 12-03-2015 Informatieavond nieuwbouw

Nadere informatie

Nieuwsbrief september en oktober 2014

Nieuwsbrief september en oktober 2014 Nieuwsbrief september en oktober 2014 Belangrijke data 09-10-2014 Afsluiting Kinderboekenweek 10-10-2014 Studiedag voor de leerkrachten: alle leerlingen vrij! 16-10-2014 Presentatie door architect van

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Nieuwsbrief juli 2015

Nieuwsbrief juli 2015 Nieuwsbrief juli 2015 Belangrijke data 13 juli Schoolreisje 15 juli Musical groep 8 16 juli Doorschuifochtend: alle leerlingen gaan na de kleine pauze oefenen in de groep van volgend schooljaar 17 juli

Nadere informatie

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S INFORMATIEAVONDEN. AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Nieuwsbrief juni en juli 2014

Nieuwsbrief juni en juli 2014 Nieuwsbrief juni en juli 2014 Belangrijke data 7 juli schoolreis 8 juli doorschuifochtend om 8.30 uur: alle leerlingen gaan kennismaken met hun nieuwe klas en juf van het nieuwe schooljaar. 9 juli groep

Nadere informatie

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON Nieuwsbrief mei 2014 Belangrijke data 28 april t/m 11 mei Meivakantie 11 mei Moederdag 20 mei groep 7: praktijkexamen verkeer op de fiets 23 mei Inleveren briefjes schoolfotograaf 28 mei STUDIEDAG GAAT

Nadere informatie

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016

Draaiboek. Tijdelijke huisvesting. Basisschool Leuken 2015-2016 Draaiboek Tijdelijke huisvesting Basisschool Leuken 2015-2016 Inhoud 1. Inleiding.... 4 2. Aantallen groepen.... 4 3. Plattegronden van de locatie Middelstestraat 79 en de locatie Martinusschool in Weert....

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2013

Nieuwsbrief december 2013 Nieuwsbrief december 2013 Belangrijke data 5 december Sinterklaas en zijn Pieten komen op bezoek op school 6 december studiedag: alle leerlingen vrij Leerkrachten professionalisering ipads 10 december

Nadere informatie

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken

BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken BRANDINGNIEUWS Samen doelgericht de wereld ontdekken Nieuwsbrief nr. 34 26 mei 2016 INHOUD: Actieve ouders gezocht. Wie helpt mee boeken plastificeren? Sportdag Sponsor gezocht Wenmiddag / ochtend Typecursus

Nadere informatie

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER

VRAGENLIJST CONTINUROOSTER VRAGENLIJST CONTINUROOSTER Beste ouders, Via deze brief willen we u informeren over het continurooster. We willen uw mening vragen of het continurooster eventueel moet worden ingevoerd op onze school.

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren

Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Continurooster 1.1 Lesrooster 1.2 Visie op het continurooster 2. Uitwerking continurooster 2.1 Visie op de lunch

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 3 juli 2019

Nieuwsbrief. 3 juli 2019 Nieuwsbrief 10 3 juli 2019 Studiedagen 2019-2020 Op de volgende data zijn de kinderen komend schooljaar vrij in verband met een studiedag van het team: Woensdag 11 september* Woensdag 27 en donderdag 28

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit

In deze Nieuwsflits: Schoolfruit In deze Nieuwsflits: Schoolfruit Koningsspelen Meivakantie Help! Leuke leesboeken gezocht! Vrij met Hemelvaart Extra oudergesprekken Toetsen in de maanden mei en juni Informatieavond juni 2018 Oproep voor

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017

Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Nieuwsbrief 21: 20 juli 2017 Inhoud Water afscheid groepen 8 Pauzeplan vijf-gelijke-dagen-model Lunchen op school Tussendoortje voor de ochtend Van de overblijfadministratie Schoonmaakavond Kalender nieuwe

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X

Informatieboekje Onderbouw. Samen school zijn! Pius X Informatieboekje Onderbouw 2018 Samen school zijn! Pius X 2 Voorwoord Van harte welkom op basisschool Pius X! In dit boekje vindt u praktische zaken die voor u en uw kind in groep 1-2 belangrijk zijn.

Nadere informatie

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN

Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Ouderinformatieavond SCHOOLTIJDEN Aanleiding voor deze avond Signalen van team en ouders (tevredenheidsonderzoek) Tendens binnen de Groeiling Veranderingen in de maatschappij Doel van deze avond Informatie

Nadere informatie

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit

H O F N I E U W S NIEUW SCHOOLJAAR ZEELSTERHOF IS OPGEFRIST? AGENDA groepen Activiteit H O F N I E U W S AGENDA groepen Activiteit Dinsdag 4 september 7 Informatieavond, aanvang 19.00 uur Dinsdag 4 september 8 Informatieavond, aanvang 20.00 uur Woensdag 5 september 1 en 2 Informatieavond,

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak.

Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. mei 2014 Geachte ouders / verzorgers. Hierbij ontvangt u de maandbrief van mei, o.a. door de vakantie, iets later dan u van ons gewend bent. Onze excuses voor eventueel ongemak. In de nieuwsbrief vindt

Nadere informatie

BASISSCHOOL MANJEFIEK

BASISSCHOOL MANJEFIEK 5 5 5 BASISSCHOOL MANJEFIEK 2018-2019 BESTE LEZER, Voor u ligt de kalender van Basisschool Manjefiek editie schooljaar 2018-2019. Een FEESTjaar, we vieren namelijk ons 5 e Manjefieke schooljaar wel met

Nadere informatie

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael

Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Diensten van buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael Buitenschoolse Kinderopvang IKC de Bonte Pael: Geopend 7.00 uur 18.30 uur 52 weken, vijf dagen per week open (feestdagen dicht) Korte lijnen (één

Nadere informatie

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019

Schooljaar Nummer 8, 12 april 2019 Schooljaar 2018-2019 Nummer 8, 12 april 2019 Kalender: 16 april Route 8 - Eindtoets groep 8 16 april MR-vergadering 18 april Continurooster tot 14.00 uur, met Paasviering en Pannenkoekendag 19 april t/m

Nadere informatie

Ieders talent een toekomst!

Ieders talent een toekomst! Ieders talent een toekomst! BASISSCHOOL MARIA REGINA Waterlinie 1 4652 GB Steenbergen Postadres: Postbus 115 4650 AC Steenbergen Tel.: 0167 563346 e mail: mariaregina@lpsnet.nl www.mariareginaschool.nl

Nadere informatie

Broodje Samen. Tussenschoolse opvang (TSO)

Broodje Samen. Tussenschoolse opvang (TSO) Broodje Samen Tussenschoolse opvang (TSO) De middagpauze is een belangrijk moment: uw kind kan even de klas uit en een frisse neus halen. Op de tussenschoolse opvang van broodje samen kan hij/zij zich

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2018

Nieuwsbrief september 2018 Nieuwsbrief september 2018 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 3 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg..

MEI De één komt eraan.. de ander gaat weg.. MEI 2015 De één komt eraan.. de ander gaat weg.. Al vele jaren kreeg u het laatste nieuws van onze school via onze Nieuwsbrief. Van een papieren versie ging de nieuwsbrief al over in een digitale versie.

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017

RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 RHOON, 6 SEPTEMBER 2017 Beste ouders/verzorgers, Hierbij ontvangt u het eerste Reisverslag van het schooljaar 2017-2018. Na een welverdiende vakantie zijn wij verleden week weer gestart. De kinderen zijn

Nadere informatie

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen.

Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. Versie april 2014 2Bevers Kindercentrum 2Bevers is gelegen in Houtwijk en maakt onderdeel uit van de Koos Meindertsschool. 2Bevers is geheel op de parterre gelegen. 1. Adresgegevens Naam: Kindercentrum

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit

In deze nieuwsbrief. Schoolfruit In deze nieuwsbrief Schoolfruit Toestemming fotografie Volg De Fakkel op facebook Sportdag Dringend hulp gezocht! Ouderavond Vrijwillige ouderbijdrage Schoolfruit Voor komende week krijgen de leerlingen

Nadere informatie

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015

Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Nieuwsbrief Uitgave 21 augustus 2015 Schooljaar 2015/2016 We hopen dat iedereen van een goede zomervakantie heeft genoten. De school is deze week begonnen en wij vinden het fijn u allen (weer) te kunnen

Nadere informatie

Verderop in deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste wijzigingen uit de schoolgids voor u onder elkaar.

Verderop in deze nieuwsbrief zetten we de belangrijkste wijzigingen uit de schoolgids voor u onder elkaar. Beste ouder(s) en verzorger(s), Vol trots openen we maandag 5 januari om 16.00 uur (tot 18.00 uur) onze deuren zodat u (ouders en leerlingen) een kijkje kunt nemen in onze nieuwe brede school. In deze

Nadere informatie

Continurooster op De Rank

Continurooster op De Rank Continurooster op De Rank Nu: Schooltijden op de basisschool zijn al heel lang ongeveer hetzelfde. Om ons heen zien we de samenleving veranderen en ontstaan er nieuwe pedagogische inzichten. Je kunt je

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2017

Nieuwsbrief september 2017 Nieuwsbrief september 2017 Vakantie voorbij, welkom allemaal Na 6 weken vakantie starten we op maandag 4 september. We hopen dat iedereen een goede vakantie heeft gehad en weer zin heeft in het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Belangrijke data 21 december t/m 5 januari Kerstvakantie 31 januari Studiedag over nieuwbouw school Alle leerlingen vrij! 28 februari Carnavalsviering op school Géén zwemmen! Januari

Nadere informatie

Continurooster op de Zeppelin

Continurooster op de Zeppelin Continurooster op de Zeppelin De schooltijden Alle dagen van de week start de school om 8.30 uur en eindigt om 14.00 uur. Dit geldt voor alle groepen 1 tot en met 8. Maandag 8.30 14.00 uur Dinsdag 8.30

Nadere informatie

continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos

continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos continurooster 4 of 5 gelijke dagen G.A. de Ridderschool, 12 oktober 2015 Jan de Vos Programma Welkom (voorzitter MR) Informatieve uitleg 2 modellen (Jan de Vos) 4 gelijke dagen en woensdagochtend 5 gelijke

Nadere informatie

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden

UITNODIGING Informatieavond Andere Schooltijden Inleiding Onlangs in het journaal en prominent in het Algemeen Dagblad: Het basisonderwijs gaat geleidelijk aan over op andere schooltijden. Bijna 20% van de basisscholen werkt al met andere schooltijden

Nadere informatie

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders,

WOENSDAG 5 JULI Beste ouders, WOENSDAG 5 JULI 2017 Beste ouders, JUF ANS EN JUF JANNEKE Met een lach en een traan zwaaien we vandaag de kinderen van groep 8 uit. We wensen jullie allemaal heel veel plezier en geluk op jullie nieuwe

Nadere informatie

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers

7 september Nieuwsbrief De Zon. Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers Nieuwsbrief De Zon Schooljaar 2018-2019, nummer 1 Digitale nieuwsbrief van RKBS De Zon voor ouders/verzorgers In deze nieuwsbrief wordt aandacht besteed aan de volgende onderwerpen: - Nieuws uit het team

Nadere informatie

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen

Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen Informatie Tussenschoolse Opvang pcb De Stromen 1 Tussenschoolse Opvang Hier vindt u allerlei informatie over de gang van zaken bij de tussenschoolse opvang (TSO). Heeft u na het lezen van deze informatie

Nadere informatie

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden?

Vervolg. 2 e informatieavond Andere schooltijden? Vervolg 2 e informatieavond Andere schooltijden? Agenda Doel van deze avond Terugblik Concrete invulling van voorkeursmodellen Ouderraadpleging Vragen en slot Terugblik Twee informatieavonden in mei: Aanleiding

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2017

NIEUWSBRIEF. nr april 2017 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2017 In deze nieuwsbrief: 10 minuten inloop Giro 555 Koningsspelen en ruilmarkt Schoolschaaktoernooi-herhaling MR informatieavond Avondvierdaagse Schoolreisje Opbrengst van het

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013

NIEUWSBRIEF Editie 1, jaargang 2, 21 augustus 2013 Welkom Wij zijn blij iedereen weer terug op school te zien na een warme zomervakantie. Maandagochtend hebben wij de kinderen opgewacht op het schoolplein. Daar kregen zij van de leerkracht een lang buigzaam

Nadere informatie

De Tussenschoolse Opvang op Basisschool De Piramide Informatieboekje schooljaar

De Tussenschoolse Opvang op Basisschool De Piramide Informatieboekje schooljaar De Tussenschoolse Opvang op Basisschool De Piramide Informatieboekje schooljaar 2006-2007 Hoe werkt het overblijven De overblijfregeling is er in eerste instantie voor kinderen waarvan de ouders werken.

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen. Belangrijke data. Belangrijke info. Mei 2016

NIEUWSBRIEF. Koningsspelen. Belangrijke data. Belangrijke info. Mei 2016 NIEUWSBRIEF Mei 2016 Belangrijke data * Donderdag 19 mei fietscontrole groep 7 * Dinsdag 24 mei praktijkexamen verkeer groep 7 Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat

Nadere informatie

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND

INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND INFORMATIE RONDOM ENQUÊTE SCHOOLROOSTER MR JOZEFSCHOOL 15 JANUARI INFORMATIE AVOND AGENDA DOELSTELLING ROL VAN DE MEDEZEGGENSCHAPSRAAD HUIDIGE SITUATIE VOOR- EN NADELEN VAN VERSCHILLENDE ROOSTERS UITLEG

Nadere informatie

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!)

Woensdag 6 juli andere schooltijden ( uur!!) Nr 17, 30 juni 2016 Beste ouders/verzorgers, In deze Boemerang de uitspraak van de Raad van State m.b.t. de tijdelijke voorziening. Ook natuurlijk het laatste nieuws over de groepsverdeling en de formatie.

Nadere informatie

Nieuwsbrief (1) augustus 2016

Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Vakantie voorbij! We gaan weer beginnen! Tot ziens op school! Nieuwsbrief (1) augustus 2016 Maandagmiddag 29 augustus om 15.30 uur staan de koffie, de thee en de ranja klaar. Tijd om even bij te praten

Nadere informatie

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal

EVENTS. augustus Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zondag Inloopuur nieuwe klaslokaal KALENDER 2014-2015 augustus 2014 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 Inloopuur nieuwe klaslokaal 11.00-12.00 uur Eerste schooldag Luizencontrole 1 25 26 27 28 29 30 31 22 augustus

Nadere informatie

Nieuwsbrief KinderCampus Noord

Nieuwsbrief KinderCampus Noord KINDERCAMPUS NOORD JAARGANG 7 NUMMER 5 6 JULI 2018 Nieuwsbrief KinderCampus Noord School voor jonge avonturiers die hun wereld willen ontdekken! Vakantiebiebapp Heeft u hem al gedownload? De vakantiebiebapp!

Nadere informatie

Taken/ verantwoordelijkheden overblijfkracht Huisregels tijdens het eten.

Taken/ verantwoordelijkheden overblijfkracht Huisregels tijdens het eten. Basisschool St. Jozef School maken we samen Reglement tussenschoolse opvang 1. Algemeen 1.1. Dit reglement bepaalt hoe de tussenschoolse opvang van de kinderen in de middagpauze georganiseerd is. De functie

Nadere informatie

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders

Opzet continurooster. basisschool de Klim-op Haaren. Handleiding voor ouders Opzet continurooster basisschool de Klim-op Haaren Handleiding voor ouders Inhoudsopgave 1. Continurooster 1.1 Lesrooster 1.2 Visie op het continurooster 2. Uitwerking continurooster 2.1 Visie op de lunch

Nadere informatie

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten.

Ouders van de leerlingen in groep 6b ontvangen vandaag, separaat van deze nieuwsbrief, een bericht over de afwezigheid van een van de leerkrachten. Nieuwsbrief 13 05 april 2018 Belangrijke data: 05 april Theorie examen verkeer groepen 7 09 april start Entreetoets groepen 7 13 april staking (school dicht) 17-19 april Eindtoets groepen 8 20 april Koningsspelen

Nadere informatie

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart

Maandag 22 oktober t/m vrijdag 26 oktober Vrijdag 21 december vanaf 12 uur t/m vrijdag 4 januari Vrijdag 22 februari t/m vrijdag 1 maart PC Basisschool De Zwaluw Antoinette Kleynstraat 8 2331 DV Leiden www.dezwaluw.pcsleiden.nl Nieuwsbrief 8 26 april t/m 1 juni Van het team De afgelopen weken is er veel gebeurd. Wat hebben we fantastische

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL

INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Bladzijde [1] INFORMATIEPAKKET HUIDIGE MODEL EN 5-GELIJKE DAGEN MODEL Februari 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u ten behoeve van de ouderraadpleging over het voorstel Naar andere schooltijden?

Nadere informatie

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda

21 mei. 20 mei. 27 mei. Entree toets groep 7. Agenda 1 Entree toets groep 7 Op 25 april 2013 was het dan eindelijk zover. De naam Koningin Beatrixschool heeft plaatsgemaakt voor CBS de Koning. Deze naam is uit 115 inzendingen gekozen, omdat de naam verwijst

Nadere informatie

Het worden andere tijden!

Het worden andere tijden! Het worden andere tijden! 1.0 Redenen voor andere schooltijden (bron: verschillende onderzoeken door scholen) Waarom zou een school willen overstappen op andere tijden? Kort gezegd gaat het erom meer rust

Nadere informatie

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 19 augustus

In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 19 augustus Nr. 35 maandag 1 juli 2019 In verband met de zomervakantie verschijnt het volgende Korenaarbulletin op maandag 19 augustus Belangrijke data Maandag 1 juli: Laatste schoolweek programma, verkort rooster,

Nadere informatie

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven.

We willen voor dit traject 2 jaar uittrekken, zoals we al in een eerdere nieuwsbrief hebben aangegeven. Extra Nieuwbrief over Andere schooltijden. In een eerdere nieuwsbrief hebben we aangegeven dat we willen gaan verkennen of andere schooltijden een optie zijn voor onze school. We vinden de mening van de

Nadere informatie

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND

Protocol Continurooster. OBS t MONTFERLAND Protocol Continurooster OBS t MONTFERLAND Inleiding t Montferland heeft vanaf 24 augustus 2015 een continurooster. Dit wil zeggen dat alle kinderen op school eten en pauzeren. Het eten gebeurt in de klas

Nadere informatie

Overblijfprotocol. St. Boter Kaas & Overblijf en Basisschool De Vink. Schooljaar 2013-2014. definitieve versie

Overblijfprotocol. St. Boter Kaas & Overblijf en Basisschool De Vink. Schooljaar 2013-2014. definitieve versie Overblijfprotocol St. Boter Kaas & Overblijf en Basisschool De Vink Schooljaar 2013-2014 definitieve versie 1. Inleiding Stichting Boter Kaas & Overblijf (BKO) verzorgt per 2 september 2013 de Tussenschoolse

Nadere informatie

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019

Zevensterstraat GN Enschede nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 Zevensterstraat 3 7521 GN Enschede 053-4316428 g.pereboom@vco-oostnederland www.zevenstervco.nl nr 29 Nieuwsbrief 24 april 2019 PBS/Dalton De week van 6 mei staat verantwoordelijkheid centraal: Zet je

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103

Nieuwsbrief. Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Voor alle genoemde data geldt: Deo Volente Nummer: 103 Bezoek schoolbestuur Op dinsdag 3 oktober hoopt een delegatie van het schoolbestuur bij ons op school aanwezig te zijn. Ze hopen verschillende lessen

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, april 2017 Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer

Nadere informatie

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Beste ouders / verzorgers, Bij deze sturen wij u de nieuwsbrief van juni 2019. Dit is ook meteen de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. Oproep Onze techniekmoeders hebben aangegeven dat ze volgend

Nadere informatie

Informatieavond: Andere schooltijden

Informatieavond: Andere schooltijden Informatieavond: Andere schooltijden AGENDA Aanleiding Visie Huidige situatie Vijf gelijke dagen model Overzicht modellen Financiën Tijdspad Werkgroep Afsluiting AANLEIDING - We zien dat er steeds meer

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G

Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G Z E L F S T A N D I G I N O N T W I K K E L I N G KBS De Schothorst NB 11, 06-07-2016 Nieuwsbrief 2015-2016 NB 11, 06-07-2016 In dit nummer: Even voorstellen 1 Lezen is leuk! 1 Uitnodiging 2 Formatie 2

Nadere informatie

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord: Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt

31 maart 2017 Inhoud Belangrijke data: Voorwoord:  Andere schooltijden 5e update Doekoe-actie Coop supermarkt 31 maart 2017 Inhoud Data Voorwoord Andere tijden Doekoe Kijkavond Palmpasen Schrijversbezoek Koningsspelen Unicefloop Schoolfruit Schoolvoetbal Oud papier Belangrijke data: 5 april luizencontrole 5 april

Nadere informatie

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen

Ludgernieuws. [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool. Mededelingen 26 april 2018 Jaargang 19 Ludgernieuws [Geef de titel van het document op] Nieuwsbrief van de Ludgerschool 1 Ze zeggen: als je anders bent, dan hoor je er niet bij, ze doen alsof je niemand bent, je bent

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN

INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN INFORMATIEBOEKJE OVERBLIJVEN Overblijfcoördinator Berdy Kemmeren Tel. : 013 504 1650 Voicemail : 013 504 6167 Email : overblijven.willibrordus@stichtingsamenwijs.nl Samenwijs Willibrordus Overblijfwerkgroep

Nadere informatie

OVERBLIJFGIDS ouders

OVERBLIJFGIDS ouders OVERBLIJFGIDS ouders Deze gids bevat alle informatie die noodzakelijk is om uw kind te laten deelnemen aan de tussenschoolse opvang van PCBS De Wegwijzer. Inleiding Uw kind blijft tussen de middag bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim

INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang. De Klim INFORMATIEBOEKJE tussenschoolse opvang De Klim juli 2018 Inhoud Voorwoord... 3 Contactgegevens... 4 Over Ludens... 5 Tussenschoolse opvang door Ludens... 5 Team TSO De Klim... 5 Tussenschoolse opvang op

Nadere informatie

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers,

Christelijke basisschool. Voorwoord. Geachte ouders/verzorgers, Christelijke basisschool Voorwoord Geachte ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u het informatieboekje. Hierin vindt u zaken die betrekking hebben op het schooljaar 2015 die elk jaar anders zijn. Het is

Nadere informatie

Helen Parkhurst Ouder Info

Helen Parkhurst Ouder Info Helen Parkhurst Ouder Info Schooljaar 2012-2013 Nummer 01 Datum: 15 augustus 2012 Agenda augustus 2012 13 t/m 17 augustus: verkeersactie de scholen zijn weer begonnen 20 augustus: 19.30-20.30 uur OAK algemene

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. nr april 2018

NIEUWSBRIEF. nr april 2018 NIEUWSBRIEF nr. 15 4 april 2018 In deze nieuwsbrief: - Koningsspelen - Mediatoren training - Stappenplan ongewenst gedrag - Avondvierdaagse - Schoolreis groepen 5 t/m 7 - Handje Helpen Belangrijke data:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out

Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out R.K. Basisschool De Binckhorst- St. Jan Eemnesserweg 17 1251 NA Laren tel: 035 5382501 Nieuwsbrief 9 25 april 2013 De Binckhorst- St. Jan inside-out Kleine kalender Vrijdag 26 april Zaterdag 27 april t/m

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di.

NIEUWSBRIEF. Agenda. Afscheid leerkrachten / Nieuwe schooljaar. Groepsverdeling volgend schooljaar. wo do vr. groep ma di. Agenda di 20 juni administratiedag, lln zijn vrij! groep 8 kamp van 19 tot en met 21 juni 26 juni suikerfeest in de klas gespreksweek 26 t/m 30 juni 27 juni 9.30 uur op school! 27 juni MR vergadering 30

Nadere informatie

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar.

INFO 2015-2016. In dit nummer: Heel veel belangrijke. net gestarte schooljaar. INFO 2015 - Elfde jaargang Kornak Nieuws schooljaar 2015-. Nummer: 0 Datum: 21-08-2015 Beste ouders/verzorgers, Welkom weer in het nieuwe schooljaar. We zijn blij dat iedereen weer veilig en gezond terug

Nadere informatie

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar

Vakantierooster en vrije dagen schooljaar FlexFlits Nr. 11 4 juli 2019 Vakantierooster en vrije dagen schooljaar 2019-2020 Herfstvakantie ma 14-10-2019 t/m vr 18-10-2019 Kerstvakantie ma 23-12-2019 t/m vr 03-01-2020 Carnavalsvakantie ma 24-02-2020

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Een woord vooraf... Agenda. juni No. 09. Beste ouders,

Inhoudsopgave. Een woord vooraf... Agenda. juni No. 09. Beste ouders, No. 09 juni 2018 Inhoudsopgave Een woord vooraf... Een woord vooraf... Beste ouders, Nieuwe schooltijden MR-nieuws Jonge kinderen Schoolplein Tussenschoolse opvang Agenda Woensdag 20 juni Studieochtend.

Nadere informatie

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier

Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree. Locatie de Violier Informatiebrochure BSO Hoera Maasbree Locatie de Violier Inhoudsopgave Inleiding... 2 1. Hoera Maasbree; de locaties... 3 2. Mogelijkheden bij BSO Hoera Maasbree, locatie de Violier... 3 2.1. Buitenschoolse

Nadere informatie

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD Algemeen Inschrijven voor de Tussenschoolse Opvang ( verder te noemen TSO) Aanmelden

Nadere informatie

Cuijk, 31 oktober 2014. Onderwerp: Voorinformatie Vijf-gelijke-dagen-model.

Cuijk, 31 oktober 2014. Onderwerp: Voorinformatie Vijf-gelijke-dagen-model. Robijnlaan 78 5431 ZR Cuijk 0485-313088 Info.startblokcuijk@stichting-invitare.nl www.startblokcuijk.nl Cuijk, 31 oktober 2014 Onderwerp: Voorinformatie Vijf-gelijke-dagen-model. Op 14 oktober heeft u

Nadere informatie

Protocol Continurooster

Protocol Continurooster Protocol Continurooster Juni 2016 1 protocol continurooster Voorwoord De school hanteert vanaf het schooljaar 2016 2017 een continurooster. Een continurooster wil zeggen dat alle kinderen tussen de middag

Nadere informatie

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014

1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 1 e schoolweek: 18 augustus t/m 22 augustus 2014 Beste ouders en kinderen, Obs Dijkerhoek, een dijk van een nieuwe school! Het is zover! Na ruim twee jaar is de nieuwbouw van Obs Dijkerhoek gerealiseerd.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019

Nieuwsbrief 17 De Driekleur locatie Wilhelmina 27 juni 2019 Start van het nieuwe schooljaar op dinsdag 3 september 2019 Het schooljaar 2019-2020 start dit jaar niet op de eerste maandag, maar op dinsdag. Maar op maandagmiddag 2 september nodigen wij wel alle kinderen

Nadere informatie

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte

Extra lokaal( meest rechtse lokaal als je voor de units staat op de speelplaats) Wordt lokaal voor extra begeleiding/bso ruimte Lokalenverdeling 2018-2019 Al een aantal jaren zitten dezelfde groepen in de units. Ook een aantal leerkrachten zijn al langer werkzaam in de units. Op de organisatie dag hebben we besloten om komend schooljaar

Nadere informatie

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda!

TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! TIP voor alle ouders! Lees deze informatiebrief goed en schrijf afspraken en belangrijke data op een kalender of in een agenda! Deze informatiebrief kunt u ook lezen op www.willemsschool.nl. Agenda 3 juli

Nadere informatie

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit;

De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; ALAAF! De maand maart wordt afgetrapt met vakantie en een gezellig feestje CARNAVAL! Het programma vrijdag 1 maart ziet er als volgt uit; 8:30 uur We starten allemaal in de eigen klas, om vervolgens samen

Nadere informatie

Protocol continurooster. KBS Franciscus

Protocol continurooster. KBS Franciscus Protocol continurooster KBS Franciscus Inhoudsopgave: 1. Voorwoord 70 2. Uitwerking continurooster 70 2.1 Tussen Schoolse Opvang (TSO) 70 2.2 Regels en afspraken voor het eten en drinken 71 2.3 De lunch

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014

NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 NIEUWSBRIEF nr. 22 16 juni 2014 In deze nieuwsbrief: Schoolreisje groep 3 t/m 7 en 5 t/m 7 Schoolreisje groep 1 & 2 Rapportgesprekken Samenstelling team en groepsindeling Oplevering school en 5 januari

Nadere informatie