Nieuwsbrief december 2013

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsbrief december 2013"

Transcriptie

1 Nieuwsbrief december 2013 Belangrijke data 5 december Sinterklaas en zijn Pieten komen op bezoek op school 6 december studiedag: alle leerlingen vrij Leerkrachten professionalisering ipads 10 december Forumavond voor leerlingen en ouders van groep uur 12 december Ondernemen voor t Spoor Verkoopmiddag voor de mini-ondernemingen van groep 6/7/8 13 december Schaatsen op het Vrijthof groep 5/6/7/8 Nazareth en groep 5/6/7/8 Limmel 19 december Ondernemen voor t Spoor Verkoopmiddag voor de mini-ondernemingen van groep 6/7/8 19 december Kerstviering vanaf uur 20 december alle leerlingen vanaf uur vrij, GEEN schoolzwemmen 21 december t/m 5 januari Kerstvakantie December Het einde van 2013 komt in zicht. Een moment om terug te kijken naar wat het jaar ons heeft gebracht. Momenten van geluk en momenten van verdriet, momenten van nieuwe kansen en momenten van nieuwe zorgen, maar bovenal veel momenten om binnen een vriendelijke sfeer samen met elkaar te leren en op te groeien. We kijken alvast vooruit naar wat 2014 voor ons in petto heeft. Een nieuw onderwijsconcept wordt verder ontwikkeld en we gaan oefenen met ipads in de klas. Een nieuw schoolgebouw wordt voorbereid en een architect gaat op de tekentafel aan de slag. Leerlingen en leerkrachten blijven dagelijks leren met en van elkaar. Wij willen u van harte bedanken voor het vertrouwen dat u ons het afgelopen jaar heeft gegeven om met uw kind(eren) samen te mogen werken. We wensen u allen een heerlijke kerstvakantie toe, met daarin heel mooie feestdagen en voor 2014 veel geluk!

2 Communicatie met ouders Via onze schoolportal houden we alle ouders digitaal op de hoogte van de ontwikkelingen op school. Tijdens de oudergesprekken in november 2013 hebben we ouders gevraagd of zij alle informatie op de schoolportal kunnen vinden. De schoolportal Typ in uw webbrowser portal.mosalira.nl en u komt op de site van MosaLira. Klik in het menu op scholen en kies hierin basisschool t Spoor. Nu bent u op schoolportal. De nieuwsbrief Deze vindt u op de schoolportal in het hoofdmenu onder Schoolinfo en kies hierin Nieuwsbrieven. In de nieuwsbrief leest u alle belangrijke informatie voor ouders. Elke maand komt er een nieuwe nieuwsbrief uit. Het groepsblog Deze vindt u op de schoolportal in het hoofdmenu onder Groepen en kies in dit menu de groep van uw kind(eren). Via het groepsblog kunt u lezen wat er in de klassen allemaal aan leuke activiteiten plaatsvinden. Let op! Alle leerkrachten zetten ook belangrijke gebeurtenissen, uitnodigingen voor ouderavonden en ouderactiviteiten in dit groepsnieuws. Kijk daarom regelmatig op het groepsnieuws van uw kind(eren). Facebook en Twitter Volg ons ook via Facebook en Twitter, dan bent u altijd meteen op de hoogte van het laatste nieuws! Op weg naar een nieuwe school Werkgroep nieuwbouw In november is de werkgroep nieuwbouw bij elkaar gekomen. De werkgroep heeft gepraat over het schrijven van een uitnodiging voor architectenbureaus om een ontwerp te tekenen voor ons nieuwe schoolgebouw. De komende weken kunnen architecten op deze uitnodiging reageren. Begin 2014 gaan we een definitieve keuze maken voor een architect die met ons samen een nieuw schoolgebouw gaat ontwerpen. De voorbereidingen zijn in volle gang. Zie voor meer informatie. Onderwijsconcept de Geluksvogel Je hebt mazzel dat je hier mag meedoen De leerkrachten van basisschool t Spoor proberen elke dag het beste uit elk kind naar boven te halen. Maar ook binnen het team werken alle leerkrachten voortdurend aan het verhogen van de professionele deskundigheid binnen school. Dit doet het team als lerende organisatie. Leren met en van elkaar. Binnen basisschool t Spoor is daarom een community of practise opgericht. Dit is een groep mensen die samen wetenschappelijk onderzoek doet binnen de school, met als doel het verbeteren van het onderwijs. In deze groep zitten teamleden van school, studenten van de Nieuwste Pabo en professionals van de kennisgemeenschap. Samen onderzoeken zij hoe de lessen binnen onze school het best kunnen aansluiten bij de moderne samenleving. Zo willen we leerlingen optimaal voorbereiden op hun toekomst. Deze community of practise gaat zich vooral richten op de lessen wereldoriëntatie voor groep 5 t/m 8.

3 De leerlingen werken nu al met nieuwe lessen en nieuwe werkvormen bij aardrijkskunde en geschiedenis. Na elk blok worden de nieuwe lessen met de leerlingen samen geëvalueerd. En deze bevindingen worden dan door de community of practise meegenomen in het onderzoek. Zo werken leerlingen en leerkrachten samen aan het verder ontwikkelen van het onderwijsconcept de Geluksvogel. Team t Spoor heeft een studiedag over werken met ipads in de klas Tijdens de studiedag op vrijdag 6 december krijgt het hele team van basisschool t Spoor les in het werken met ipads in de klas. De organisatie Onderwijs voor Nieuwe Tijden stelt een coach beschikbaar, die onze leerkrachten wegwijs zal maken in het werken met ipads door leerlingen in de klas. Meer informatie kunt u nalezen op Strooipiet is op school geweest! Donderdag 28 november was het een rommeltje in elke klas. Hoe dat kwam? De Pieten waren die nacht binnen school geweest en hadden voor alle leerlingen een mandarijn en chocoladelolly gebracht. Sinterklaas had ook aan de juffen en meesters gedacht en voor hen een warm cadeautje klaargelegd. Namens alle kinderen en teamleden bedanken we de Pieten en Sinterklaas voor alle lekkers en cadeautjes! Sinterklaas komt naar basisschool t Spoor Ohjee, de Sint heeft een probleem. Amerigo wordt te oud en kan Sinterklaas niet naar t Spoor brengen. De Sint zal op 5 december per luchtballon op school aankomen, wij helpen hem door een groot kruis op het schoolplein te zetten. Hopelijk kan hij onze school goed vinden! Als alles goed gaat brengt de Sint op 5 december een bezoek aan de verschillende groepen van onze school. Wij hebben er al zin in! Verplaatsing studiedag mei naar februari De studiedag van woensdag 28 mei 2014 wordt verplaatst naar vrijdag 21 februari Op 21 februari hebben alle leerlingen vrij en op 28 mei is er voor alle leerlingen gewoon school. Wijzig deze data op de ouderkalender!

4 Bibliotheek Steunpunt Limmel Alle basisschoolleerlingen van Limmel en Nazareth kunnen / mogen boeken bij ons komen lenen. De bibliotheek is geopend op donderdag vanaf uur tot uur. Kinderen die nog geen lid zijn, kunnen het formulier bij ons afhalen en/of invullen mits een begeleider of ouder erbij is, zodat het formulier ondertekend kan worden. Er zijn een aantal kinderen van Nazareth, die hun formulier al hebben ingeleverd, jullie zijn van harte welkom om naar de bieb in Limmel te komen. In het nieuwe jaar dat er aan komt, is de biebuitleen voor de leerlingen van Nazareth nog maar 1x in de 3 weken. Dit zijn de volgende datums : 9 januari, 30 januari, 20 februari, 13 maart, 3 april, 24 april, 15 mei, 5 juni, 26 juni (boeken inleveren, grote vakantie komt eraan) De dames van de bieb Ondernemen voor t Spoor Groep 6/7/8 van onze school is al weken druk bezig om in groepjes zelf een minionderneming op te starten. Eerst kregen ze uitleg over ondernemerschap van meneer Ruud van de Attent. Daarna leerden ze over inkoop, productie en verkoop. Met een eigen minikrediet zijn ze momenteel druk aan de slag. De inkopen zijn gedaan en er wordt volop gewerkt aan het productieproces. Want op donderdag 12 en 19 december gaan de deuren van een heuse kerstmarkt open en kunt u de prachtige producten komen kopen. Iedereen is welkom om een kijkje te nemen bij de mini-ondernemingen van de kinderen. En neem uw portemonnee mee, want elke onderneming doet zijn best om veel te verkopen en winst te maken! Houd de schoolportal in de gaten voor meer informatie over de openingstijden en locatie. Schaatsen op het Vrijthof tijdens Winterland Maastricht Groep 5 t/m 8 Vrijdag 13 december gaan groep 5/6/7/8 Nazareth en groep 5/6/7/8 Limmel van uur GRATIS schaatsen op het Vrijthof! Dit betekent dat alle kinderen kosteloos over moeten blijven, zodat we op tijd samen naar het Vrijthof kunnen vertrekken. Zorg ervoor dat je handschoenen (dit is verplicht op de schaatsbaan!) en een paar extra sokken bij je hebt. Als je zelf schaatsen hebt mag je deze meenemen. Forumavond Brugklas voor leerlingen en ouders van groep 8 Dinsdag 10 december organiseren we in het lokaal van groep 8 in Limmel en in Nazareth een forumavond Brugklas. Oud-leerlingen van onze school komen vertellen over hun ervaringen in de brugklas. Alle leerlingen van groep 8 en hun ouders zijn van harte welkom deze avond bij te wonen en al hun vragen over de brugklas te stellen.

5 Kerstviering 19 december 2013 We verwachten alle kinderen met hun papa s, mama s, broertjes, zusjes, opa s en oma s om uur op het schoolplein in Nazareth. Om sluiten we samen af op het plein bij de kerk in Limmel. Zorg dat u de komende tijd de schoolportal goed in de gaten houdt, daar komt alle informatie die u nog nodig heeft op te staan. Dit schooljaar is de kerstviering in de avonduren, daarom hebben alle kinderen op vrijdag 20 december om uur kerstvakantie! Gezocht: computerouders Groep 3 Nazareth is op zoek naar ouders die op woensdag van tot uur in groep 3 kunnen helpen met het werken op de computer. De kinderen kunnen nog wat hulp gebruiken bij het lezen van de woordjes op de computer. Wie wil onze leerlingen helpen door de woordjes voor te lezen die er op het computerscherm verschijnen? Juf Miranda heet u van harte welkom! Tussenschoolse opvang: overblijven Tijdens het overblijven hebben de kinderen gemiddeld 20 minuten de tijd om te lunchen. Het is daarom wenselijk dat u uw kind een gepaste hoeveelheid eten mee naar school geeft. Twee boterhammen zijn voor jonge kinderen vaak al voldoende. Wij willen u vragen om zelf een goede inschatting te maken van de hoeveelheid eten die u uw kind mee naar school geeft. Met de overblijfkrachten van de TSO is afgesproken, dat kinderen die teveel eten bij zich hebben, het restant weer in hun broodtrommeltje mee naar huis krijgen. Tijdens het overblijven is het de bedoeling dat de kinderen een gezonde lunch nuttigen. Voorbeelden hiervan zijn belegde boterham/broodje, een stuk fruit, een stuk groente (stuk komkommer, worteltjes, tomaatjes), een Liga, een Sultana, een rijstwafel, etc. Daarnaast wordt er tijdens het overblijven ook iets gedronken, bijvoorbeeld melk, Fristi, appelsap, etc. Frisdrank (koolzuurhoudende dranken/energiedranken) zijn niet toegestaan op school. Ook niet tijdens het overblijven. Het afval dat ontstaat tijdens het eten van het overblijven wordt door de kinderen ook weer mee naar huis genomen. Resten van fruit mogen wel op school weggegooid worden. Met al uw vragen over het overblijven kunt u terecht bij: Juf Iris Frederix (groep 1/ 2 Limmel) coördinator TSO Limmel Juf Désirée Huntjens (groep 7/8 Nazareth) coördinator TSO Nazareth

6 MR Nieuws Aan het einde van dit schooljaar zal MR lid Angela Elmas (moeder leerling groep 8 L) de MR verlaten, want dan heeft ze geen kinderen meer op onze basisschool. Dit betekent dat er dan een oudergeleding plek binnen de MR gevuld moet worden. Wij willen u via deze weg al op de hoogte brengen, mocht u interesse hebben kunt u dit kenbaar maken via de mail aan juf Wendy (groepsleerkracht groep 6 en 7/8N) w.roijen@mosalira.nl of juf Brigitte (groepsleerkracht groep 3/4 L) b.vluggen@mosalira.nl. Ouderwerkgroep Er wordt van elke ouderwerkgroep vergadering notulen gemaakt en deze vindt u op de portal, onder het kopje ouderwerkgroep. Zo kunt u lezen wat er allemaal besproken wordt tijdens zo n vergadering en waar de ouderwerkgroep zich zoal mee bezig houdt. We houden u op de hoogte. Pepernoten bakken In de 2 kleutergroepen in Nazareth hebben we samen met ouders pepernoten gebakken. Dat was erg leuk om te doen en lekker om op proeven. De hele school rook lekker naar zoetigheid.. Wil je zelf thuis bakken dan zie je hieronder het recept. 150 gram zelfrijzend bakmeel 75 gram bruine basterdsuiker 90 gram harde boter 3 theelepels koek/speculaaskruiden 2 eetlepels melk Alle ingrediënten kneden tot een flinke bol deeg en dan kleine bolletjes maken. Leg ze op een stuk bakpapier in een voorverwarmde oven van 150 graden. Bak ze in 15 minuten lichtbruin en gaar Smakelijk!

7 Winterschool 2014 Na het succes van voorgaande jaren willen we natuurlijk ook het jaar 2014 met een winterschool openen voor de kinderen van basisschool t Spoor en De Lètterdoes! Tijdens de winterschool is het thema: Ijstijd! Je kunt je opgeven t/m woensdag 11 december, wij tellen dan de inschrijvingen en op maandag 16 december krijgen papa of mama een of deze geweldige winterschool door kan gaan!! Wees er dus snel bij!! Wanneer: Donderdag 2 januari en vrijdag 3 januari 2013 van 9.30 uur tot uur Waar: basisschool de Letterdoes Old Hickoryplein 100 Belangrijk: - Je moet zelf je lunchpakketje meenemen. - JE KUNT JE ALLEEN VOOR TWEE DAGEN OPGEVEN!! Opgeven: De groepen 5 t/m 8 hebben een brief ontvangen over de winterschool, geef je op via het strookje of stuur een mail naar juf Imke i.houben@mosalira.nl Bewegen in het water De bewegingslessen in het water zijn in volle gang, de kinderen doen hun uiterste best. Wij willen u via de nieuwsbrief nogmaals uitnodigen om eens te komen kijken naar de bewegingslessen in het water. We hebben speciale kijkdagen,de volgende is op 13 december, maar u kunt als u wilt elke week komen kijken. Gewoon richting de tribune lopen en u kunt vanaf boven naar uw kind kijken. De beweginglessen in het water zijn van uur in het Geusseltbad. U bent van harte welkom. Schoolgids De schoolgids kunt u vinden op de schoolportal. Hier kunt u alle belangrijke informatie over onze school en ons onderwijs terugvinden.

8 Stichting KIX KIX is het centrale coördinatiepunt voor alle naschoolse activiteiten voor alle kinderen in de gemeente Maastricht. Via dit coördinatiepunt werken scholen, kinderopvang en peuterspeelzaal samen om op professionele wijze naschoolse activiteiten in de wijk aan te bieden, transparant en toegankelijk voor alle kinderen in Maastricht, dus ook voor jou! Via de website van KIX kun je zien wat er gepland staat en kun je je meteen inschrijven om mee te doen. Tot KIX! Ziekmelden/afwezig/wat later Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer uw zoon/dochter afwezig zal zijn of later zal komen. Dit kan via telefoonnummer , voor Nazareth én voor Limmel. De volgende nieuwsbrief verschijnt op maandag 6 januari 2014 op de portal. Wij wensen u allen een heerlijke kerstvakantie toe, met daarin heel mooie feestdagen en voor 2014 veel geluk! Team basisschool t Spoor

Nieuwsbrief januari 2014

Nieuwsbrief januari 2014 Nieuwsbrief januari 2014 Belangrijke data 21 december t/m 5 januari Kerstvakantie 31 januari Studiedag over nieuwbouw school Alle leerlingen vrij! 28 februari Carnavalsviering op school Géén zwemmen! Januari

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2015

Nieuwsbrief maart 2015 Nieuwsbrief maart 2015 Belangrijke data 09-03-2015 t/m Week van de rapportgesprekken, dinsdag 10-03-2015 kunnen 13-03-2015 ook gesprekken in de avond worden ingepland. 12-03-2015 Informatieavond nieuwbouw

Nadere informatie

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON

STUDIEDAG GAAT NIET DOOR, ALLE KINDEREN KOMEN GEWOON Nieuwsbrief mei 2014 Belangrijke data 28 april t/m 11 mei Meivakantie 11 mei Moederdag 20 mei groep 7: praktijkexamen verkeer op de fiets 23 mei Inleveren briefjes schoolfotograaf 28 mei STUDIEDAG GAAT

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015

NIEUWSBRIEF. Opbrengst Jantje Beton: 486,46. Belangrijke data. Belangrijke info. November 2015 NIEUWSBRIEF November 2015 Belangrijke data * Sinterklaasviering: vrijdag 4 december Opbrengst Jantje Beton: 486,46 * Studiedag: maandag 7 december * Schaatsen groep 6-7-8: maandag 14 december * Kerstviering:

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april.

NIEUWSBRIEF. Paasviering. Belangrijke data. Belangrijke info. April * Cito eindtoets groep 8: * Koningsspelen: 22 april. NIEUWSBRIEF April 2016 Belangrijke data Paasviering * Cito eindtoets groep 8: 19-20-21 april * Koningsspelen: 22 april Belangrijke info * Afmelden * Denkt u eraan dat u ons vóór half negen laat weten wanneer

Nadere informatie

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016

Hofbode 18 6 juli 2015. Samen beter met ouders. o.a. Schooljaar 2015-2016 Hofbode 18 6 juli 2015 o.a. Schooljaar 2015-2016 Samen beter met ouders Oudergesprekken schooljaar 2015-2016 Zoals u al eerder in de Hofbode hebt kunnen lezen hebben we dit schooljaar met de werkgroep,

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl

NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl NIEUWSBRIEF Jaargang 25, extra aflevering 22 juni 2015 www.basisschooldeboemerang.nl e-mail: info@basisschooldeboemerang.nl DOORSCHUIVEN GROEPEN Op maandag 29 juni en donderdag 2 juli worden de groepen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 oktober 2018

Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Nieuwsbrief 19 oktober 2018 Iets leuks.. groep 6a heeft een gave lipdub gemaakt, Kom Erbij! Deze is te zien in onze app (onder het kopje nieuws) en op facebook. Ga deze zeker kijken! 1 Mededelingen Onze

Nadere informatie

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO

Jaargang 22, Maand: December 2015 INFO Jaargang 22, Maand: December 2015 Basisschool De Schare INFO Met de maand december voor de deur, staan we ook voor de wintermaand met alle feestdagen. Naast het gewone programma, is er tijd voor het feest

Nadere informatie

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a

Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092. 26 februari Weeksluiting groep 3a en 7a t Letterken Mededelingenblad van OBS t Smelleken Emmalaan 5, 5554 JM Valkenswaard Schooljaar 2015-2016 Telefoon: 040-2016092 Uitgave: 2 februari 2016 info@obstsmelleken.nl www.obstsmelleken.nl Belangrijke

Nadere informatie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie

Belangrijke data. 17 december 2015. 21 december t/m 3 januari Kerstvakantie 17 december 2015 Beste ouder(s), verzorgers(s) en kinderen, Dit is het vierde Fellenoortje van dit schooljaar en jullie vinden hier informatie over zaken die met Spil Fellenoord te maken hebben. Belangrijke

Nadere informatie

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas

Agenda. We wensen iedereen een gezellige pakjesavond! Sinterklaas Agenda Vrijdag 5 december Maandag 8 december Dinsdag 9 december Woensdag 10 december Donderdag 18 december Vrijdag 19 december Sinterklaas op school Nieuwsbrief 8 Knutselochtend voor ouders Preventiewerk

Nadere informatie

De Geluksvogel. Welkom! Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media

De Geluksvogel. Welkom! Inhoud: Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Social media Nummer 1: december 2014 De Geluksvogel Je hebt mazzel als je hier mag meedoen! Inhoud: Welkom Nieuw onderwijsconcept Even voorstellen.. Info avond nieuwbouw Welkom! Nieuwbouwproject Integraal KindCentrum

Nadere informatie

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014

Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 Informatieblad van openbare basisschool De Wissel - vrijdag 6 februari 2014 De Hoop 3 1911 KX Uitgeest 0251-880707 info@dewisseluitgeest.nl www.dewisseluitgeest.nl Agenda 10 februari Wisselmiddag techniek

Nadere informatie

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl

Stefanusschool Kinkelenburglaan 4 4003 TL TIEL T: 0344 63 54 85 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Stefanusschool Kinkelenburglaan 00 TL TIEL T: 0 E: directie@stefanusschool.nl www.stefanusschool.nl Behorende tot Stichting Katholieke Onderwijsbelangen Rivierenland augustus 0 0 week week week 0 0 week

Nadere informatie

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015

Paulus-Weekbrief 10. Weekbrief 06-11-2015 Paulus-Weekbrief 10 kopij voor Paulus-Weekbrief: info@paulus-uden.nl kijk ook op onze website: www.paulus-uden.nl Meerloseweg 1 5402 XH Uden 0413-33 23 18 Schooljaar 2015-2016 Week 45 Weekbrief 06-11-2015

Nadere informatie

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat?

Sinterklaas. schooljaar aflevering 07. In deze Nieuwsflits: Sinterklaas. Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? schooljaar 2016-2017 aflevering 07 Sinterklaas Kerst Oudergesprekken Voorstellen Wist je dat? In deze Nieuwsflits: Sinterklaas Donderdag 1 december komen de Pieten weer Pietengym geven. Groep 1 t/m 8 krijgen

Nadere informatie

December Beste ouders, post te versturen, maar het was zulk slecht weer dat de kaarten helaas niet door de peuters zelf gepost konden worden.

December Beste ouders, post te versturen, maar het was zulk slecht weer dat de kaarten helaas niet door de peuters zelf gepost konden worden. Beste ouders, We danken u voor het vertrouwen en de prettige samenwerking het afgelopen jaar. We wensen u fijne kerstdagen en een gelukkig nieuw jaar, vol geluk en goede gezondheid. post te versturen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 november 2014

Nieuwsbrief 13 november 2014 Nieuwsbrief 13 november 2014 Beste ouder(s)/verzorger(s), Hierbij ontvangt u de digitale nieuwsbrief. Onderwerpen in deze nieuwsbrief zijn: Tomas Brief van Yvonne De week van respect Algemene ouderavond

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Rondleiding door school met tekst en foto s

Rondleiding door school met tekst en foto s Welkom, je bent net de drempel overgestapt van basisschool de Uitkijck. Ik ben Maila, je gids, kom maar mee. Zojuist heeft Linda je bij de deur ontvangen. Linda is de directeur. Bijna iedere ochtend staat

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te maken, treft u hieronder

Nadere informatie

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012

dinsdag 16 oktober HET EVENAARTJE 17e jaargang nr. 7, blok 1 maandag 15 oktober 2012 Aan de ouders van de groepen 1 en 2 Binnenkort gaan de kleuters op schoolreis naar dierentuin Artis in Amsterdam, en wel op: dinsdag 16 oktober We vertrekken die dag met de bus vanaf school om 8.30 uur.

Nadere informatie

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015

Kamp groep 8 Het kamp gaat door! De blije hoofden, daar doen we het toch voor? Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Openbare Basisschool De Zevensprong Danslaan 74 1326 PL Almere Tel.: 036-5353742 info@zevensprong.asg-almere.nl www.zevensprong.asg-almere.nl Jaargang 18/nummer 01 4 september 2015 Belangrijke data: 7

Nadere informatie

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018

Nieuwsbrief NOVEMBER 2018 Nieuwsbrief Beste ouder(s)/verzorger(s) van onze leerlingen, Met trots presenteren wij u de poster van het jaarverslag van de Poort. Middels deze poster (zie bijlage) krijgt u een samenvatting van het

Nadere informatie

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl

Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl Facebook: OBS De Dubbeldekker Twitter: @obsdubbeldekker Website: www.dedubbeldekker.nl NIEUWSBRIEF REGULIER nummer, november 2015 Begrijpt u de nieuwsbrief niet zo goed? Let op: *Na iedere nieuwsbrief

Nadere informatie

Informatieblad Schooljaar 2014-2015

Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Informatieblad Schooljaar 2014-2015 Week 26, maandag 22 juni, nr.38 Opening kindcentrum Berglaren! Per 1 augustus 2015 zijn wij officieel een kindcentrum. Dit betekent dat de Berglarenschool een intensieve

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 7 Datum: 11-12-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, In deze nieuwsbrief een update over de overgang van groep 8 kinderen naar het voortgezet onderwijs (VO), een terugblik op

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014

Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Nieuwsbrief 2014-2015-04 17-10-2014 Beste ouders/verzorgers, Vandaag ontvangt u de 4 e nieuwsbrief van dit schooljaar. Kanjertraining Zoals u ongetwijfeld weet werken we op school van groep 1 t/m 8 met

Nadere informatie

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015

Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 Nieuwsbrief Week 44 Vrijdag 30 oktober 2015 OBS Het Palet Dorpsweg 33 8051 XS Hattem Tel. 444 1924 www.hetpalethattem.nl Contact: brieven@hetpalethattem.nl Sociaal emotionele vaardigheden De aankomende

Nadere informatie

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool

01-06-2015. Schoolbrief 18. Sint Bonifatiusschool 01-06-2015 Schoolbrief 18 Sint Bonifatiusschool Schooljaar 2015-2016 Beste ouders, Informatieavond voor ouders over de visie en missie van de Sint Bonifatiusschool Afgelopen maanden hebben we ons als team

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 14-10-2015 Nummer 4 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Dinsdagmorgen 5 december wordt de inzamelbox in de hal geplaatst. Vrijdag 22 december zal deze inzamelbox weer worden opgehaald.

Nieuwsbrief 7. Dinsdagmorgen 5 december wordt de inzamelbox in de hal geplaatst. Vrijdag 22 december zal deze inzamelbox weer worden opgehaald. Nieuwsbrief 7 vrijdag 01 december 2017 AGENDA 5 december Sint op school Bieb groepen 1/2A+B+C Weelecbak op school 6 december Studiedag team, alle groepen vrij 7 december Bieb groepen 5-6 12 december Bieb

Nadere informatie

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering

Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering Agenda december - januari NIEUWSBRIEF NR 11 JAARGANG 4 19 December donderdag Alle groepen kerstviering 21 December vrijdag Kerstvakantie begint om 12.15 uur 25 & 25 December Eerste & Tweede kerstdag Woensdag

Nadere informatie

Algemene informatie week 36

Algemene informatie week 36 Algemene informatie week 36 Wij heten alle peuters, leerlingen, ouders, opa s en oma s heel hartelijk welkom en wensen iedereen een fijn, goed, gezellig, leerzaam jaar toe. Samen maken we er een mooi jaar

Nadere informatie

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig.

We hebben al wat geld kunnen inzamelen, maar om het echt goed te doen, hebben wij een bijdrage uit het projectenfonds van de Rabobank nodig. Nieuwsflits 10 december 2015 Kalender: Agenda: Donderdag 10 december 17.00 uur: sluiting stemmen Rabo Projectenfonds Maandag 14 december: Schoolzwemmen groepen 3a en 3b/4a Dinsdag 15 december: Schoolzwemmen

Nadere informatie

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017.

Ik hoop dat U samen met de uw kinderen een fijne Sinterklaas heeft en ik wens u fijne Feestdagen en een goede start van 2017. De Boskriek, Oudelaan 21-02 6605 SG Wijchen. 024-6452829 email; info@boskriek.nl 1 december Vergadering OR 5 december Sinterklaas op school 6 december Normale schooldag. De leerlingen mogen 1 cadeautje

Nadere informatie

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht

10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging verschijnt op ma 15 dec 14. Kerst op De Uilenburcht In deze Info onder andere: Kerst op De Uilenburcht De agenda tot half februari 2015. Een terugblik op 2014 10 december 2014 Jaargang 28 nummer 8 Volgende Info verschijnt op 07-01-2015 Kerstuitnodiging

Nadere informatie

Peppelinfo december 2015, nummer 4

Peppelinfo december 2015, nummer 4 Peppelinfo december 2015, nummer 4 Beste ouders, Ondertussen hebben we een mooi Sinterklaasfeest gevierd, georganiseerd samen met Talentrijk. Beide OR-en hebben een mooi programma gemaakt wat past bij

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1

Nieuwsbrief nummer 2 schooljaar 2011 2012 22 september t/m 5 oktober 2011. Nieuwsbrief nummer 1 Begin schooljaar Het schooljaar gaat maandag weer beginnen. Wij hopen dat u een goede vakantie heeft gehad en dat alle kinderen weer met veel plezier naar school gaan dit jaar. Dit schooljaar staat in

Nadere informatie

Kleutergids. Sint Willibrordusschool

Kleutergids. Sint Willibrordusschool Kleutergids Sint Willibrordusschool 2017-2018 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De start

Nadere informatie

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas?

Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Basisschool de Duif, daar kom je verder mee! Juf, waar moet mijn jas? Welkom op De Duif! Voor het eerst naar school: dat is heel spannend voor kinderen én ouders. Om u en uw kind een beetje wegwijs te

Nadere informatie

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5

Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Voor de ouders/leerlingen van Daltonschool Talentrijk - vrijdag 06 nov. 2015 - nr. 5 Op de agenda 09-11-2015 16-11-2015 26-11-2015 inleveren Studiedag Dalton. Alle kinderen zijn vrij Deze week muurschildering

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant,

Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, Info 4 Datum: 9-10-2015 Beste ouders/verzorgers van kinderen van De Waterkant, We hebben op de Waterkant een intensieve, soms ook wat emotionele week achter de rug. In deze Info kunnen jullie lezen over

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.

KlimtorenNieuws. basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt. KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 9 07-01-2014 In dit nummer: Een nieuw jaar.. Personel e zaken Een

Nadere informatie

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers

November 2015. Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers November 2015 Welkom op onze school. Nieuwe leerlingen in de maand november zijn: Lisa Vahlkamp Krijn Zweers We wensen jullie allebei een fijne tijd op onze school. Afsluiting Kinderboekenweek Op vrijdag

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Averbodestraat 19 5988 AW Helden. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 27 Donderdag 26 maart 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl ALGEMEEN NIEUWS Vakantie- en vrije dagenrooster schooljaar 2015/2016 Herfstvakantie

Nadere informatie

Nieuwsflits Nobelhorst

Nieuwsflits Nobelhorst Nieuwsflits Nobelhorst www.bsnobelhorst.nl nobelhorst@skohulst.nl December 2018 Dat december een drukke maand is weten wij op school ook. Sint is het land nog niet uit of de kerstboom staat alweer in de

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek

September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders. Oktober 2015 Woensdag 7 oktober Start kinderboekenweek Schoolnieuws schooljaar 2015-2016 Vrijdag 18 September 2015 September 2015 Woensdag 23 September Sportdag Start gesprek ouders Donderdag 24 September Start gesprek ouders Maandag 28 September Algemene

Nadere informatie

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27

Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Klinkertje nummer 7 20 januari 2015 Mededelingenblad voor ouders jaargang 27 Nog de beste wensen! Velen van u hebben we de afgelopen weken al persoonlijk een gelukkig nieuw jaar gewenst. Toch willen wij

Nadere informatie

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG

BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG T KLEPPERTJE BASISSCHOOL DE ZEVENSPRONG Nummer 7 jaargang 14 verschijnt iedere twee schoolweken op de website www.zevensprong.nl Directiepraatje Beste ouders, Sinterklaas: Aanstaande zaterdag komt Sinterklaas

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB

Weekbrief. Donderdag 17 december 2015. Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / MIB Donderdag 17 december 2015 Weekbrief Activiteitenoverzicht 19 december t/m 3 januari Kerstvakantie 4 januari Luizenpluizen Aanwezigheid directie / MIB Woensdag 6 januari Donderdag 7 januari Woensdag 6

Nadere informatie

ROFFELTJE. Hij ziet het niet

ROFFELTJE. Hij ziet het niet Spechtstraat 49, 3853 VA, Ermelo, 0341-552284 ROFFELTJE > Hij ziet het niet Vol vertrouwen legt hij zijn kleine bruine handjes in die van mij. Ik heb zwarte Piet gezien vertelt hij me met glanzende bruine

Nadere informatie

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen

In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering. Koningsspelen schooljaar 2014-2015 aflevering 15 In deze Nieuwsflits: Terugblik Paasviering Koningsspelen Meivakantie Luizencontrole Vrije dagen mei Bieb gesloten Oudergesprekken mei Bericht van de OR Femke stelt zich

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017

Belangrijke data. Activiteiten. Nr. 12 maandag 20 november 2017 Nr. 12 maandag 20 november 2017 Belangrijke data Maandag 20 t/m vrijdag 24 november: Week van de Mediawijsheid Dinsdag 21 november: tafeldiplomadag Dinsdag 21 november: 8.45-10.00 uur Koffieochtend Donderdag

Nadere informatie

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus

Kleutergids. Kindcentrum St. Willibrordus Kleutergids Kindcentrum St. Willibrordus 2018-2019 Welkom op de St. Willibrordus Voorwoord Beste ouder(s)/verzorger(s) Welkom op de St. Willibrordusschool. Voor nieuwe ouders gaat er een wereld open. De

Nadere informatie

Weesp, 9 september 2016

Weesp, 9 september 2016 Weesp, 9 september 2016 Inhoud - Start nieuwe schooljaar - Nieuw schoolrooster - Informatieavonden - Reminder studiedag 25 september - Schoolgids - Uitbreiding kindgesprekken - Het grote project - Aanmelden

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar

Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar Nieuwsbrief december 2017 Schooljaar 2017-2018 Vrij 1 Ma 4 15.30 uur versieren gymzaal voor sint Di 5 Sinterklaasfeest- 12 uur vrij Woe 6 8.30 uur versieren school voor kerst. Team bezoekt showroom ivm

Nadere informatie

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl

Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Gerardusschool Klingerveld 6 Postbus 97 5750 AB DEURNE telefoon: 0493 314144 e-mail: gerardusschool@prodas.nl www.bs-gerardus.nl Deurne, 16-03-2016 Nummer 14 Beste ouders, graag maken wij u attent op het

Nadere informatie

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda

de Roffel De Troubadour in sinterklaassfeer. Groep 3 is aan het knutselen. Agenda De Roffel, jaargang 20, no. 11 28 november 2014 1 de Roffel Mededelingenblad van Agenda Basisschool de Troubadour november 2014 Vrijdag 28-11 : Kleuters vrij Vrijdag 5-12 : De Sint en de Pieten komen op

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!!

Agenda september: Maandagmiddag 16 nov. heeft het team een gezamenlijke scholing. Alle leerlingen zijn deze dag om 12.00 uur vrij!! Pagina 1 NIEUWSBRIEF NO. 1 OBS DE BOUWSTEEN SCHOOLJAAR 2015 2016 0597-331570 11 SEPTEMBER 2015 Agenda september: Vooruitblik oktober: 13 okt. Oud papier lopen 14 okt. Nieuwsbrief 2 5-16 okt. Schoolbreed

Nadere informatie

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6

Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien Nieuwsbrief 6 Samen geloven in samen groeien volop in praktijk Aan het begin van deze nieuwsbrief maken we u graag deelgenoot van drie gave voorbeelden van Samen geloven

Nadere informatie

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken.

Met deze nieuwsbrief informeren wij u weer over een aantal Regenboog-zaken. OBS De Regenboog Burg. Mr. H. Popstraat 2 4671 ES Dinteloord Telefoon: 0167-523326 E-mail: obsderegenboog@stichtingsom.com Beste ouders/ verzorgers, december 2016 Met deze nieuwsbrief informeren wij u

Nadere informatie

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl

Sportdag Hartenaas. De schoolgids vindt u op onze website. www.hartenaas.nl 1 6 j u n i 2 0 1 4 Sportdag Hartenaas 1 Sportdag Hartenaas Op vrijdag 20 juni 2014 vindt de jaarlijkse sportdag van Hartenaas plaats (mocht het deze dag erg slecht weer zijn, dan wordt de sportdag verplaatst

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief

Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl. Nr. 1 / 4 september 2015. Lorentz Nieuwsbrief Kijk ook op onze website www.lorentzschool.nl Nr. 1 / 4 september 2015 Lorentz Nieuwsbrief De Nieuwsbrief verschijnt tweewekelijks en is een informatiebulletin van school aan ouders. Agenda - Agenda -

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014

NIEUWSBRIEF 14 5 december 2014 DATA OVERZICHT: Maandag 8 december School in Kerstsfeer brengen vanaf 13:15 uur Vrijdag 12 december Studiedag onderbouw (leerlingen groep 1-4 vrij) Donderdag 18 december Kerstviering in de vooravond. (leerlingen

Nadere informatie

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2

openbare basisschool DE UTSKOAT Nieuwsbrief schooljaar 2015-16 september nummer 2 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016

NIEUWSBRIEF. NR. 18 donderdag 14 januari 2016 NR. 18 donderdag 14 januari 2016 Kind op maandag: Ik ben dichtbij Matteüs 4:18-22; 4:23-25; 5:1-12 Jezus loopt langs het water en roept de vissers om met hem mee te gaan. Jezus komt dichtbij de mensen,

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief april 2015 Belangrijke data 24 april Koningsontbijt op school 25 april t/m 10 mei Meivakantie 10 mei Moederdag 11 mei Feestelijke opening in Limmel van de eerste schooldag met alle leerlingen

Nadere informatie

Vrijdag 04 november 2011

Vrijdag 04 november 2011 Vrijdag 04 november 2011 Het nationale schoolontbijt. Op donderdag 3 november begon onze schooldag heel gezellig en vooral gezond. Toen de kinderen de klassen binnen kwamen, stonden de tafels gedekt. Supermarkt

Nadere informatie

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015

Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 Informatieboekje Marcusschool 2014-2015 De Marcusschool is een Vreedzame School Inleiding In dit boekje vindt u alle informatie die u nodig heeft als uw kind op de Marcusschool komt. Indien u meer informatie

Nadere informatie

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1

basisschool De Wiekslag / Goudhaanstraat 38 / 0316-262860 / www.dewiekslag.com / info@dewiekslag.com 1 NIEUWSBRIEF 1 4 september 2015 DATA OVERZICHT: Woensdag 16 september Informatieavond Woensdag 23 september Studiedag (alle leerlingen vrij) Woensdag 23 september Schoolvoetbaltoernooi groep 7/8 Woensdag

Nadere informatie

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017

Wij wensen alle kinderen die in december jarig zijn een hele fijne verjaardag toe!! NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 NIEUWSBRIEF DECEMBER 2017 Belangrijke data: 4 december inleveren surprises 5 december Sinterklaasviering 12 december STAKING (school is gesloten) 13 december zaalhandbaltoernooi groep 7 21 december Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015

Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Nieuwsbrief nr.7 3 december 2015 Vanuit de directie Sinterklaas Vandaag donderdag 3 december heeft de Sint en zijn pieten een bezoek gebracht aan de Vonder. In de speelzaal hebben de kinderen van de groepen

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016

NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 NIEUWSBRIEF nr. 18 18 mei 2016 In deze nieuwsbrief: Ouderbijdrage en schoolreisgeld (herhaling) Schoolreisje groepen 3 en 4 Avondvierdaagse Kaarten in Actie Klussers gevraagd Nieuwsbrief Vreedzame School

Nadere informatie

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633

Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Nieuwsbrief Prot. Chr. Basisschool De Hoeksteen nummer 5 4 november 2015 www.dehoeksteenvoorthuizen.nl Postbus 1 3780 BA Voorthuizen 0342-472633 Om te onthouden maandagmiddag 9 november : unit 1 naar Papierazzi

Nadere informatie

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering

4 december 2015. 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december 2015 16 december OV vergadering 17 december Kerstviering 4 december Cedric Biezen (4) 4 december Jelle Brandsma (11) 4 december Jasmijn Vriends (8) 4 december Jelle Weterings (5) 5 december

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen!

Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! Nieuwsbrief september 2015 We zijn weer begonnen! In deze Nieuwsbrief wordt u geïnformeerd over belangrijke zaken die spelen op het Kindcentrum. Welkom! Een warm welkom aan alle ouders en kinderen op het

Nadere informatie

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen

In deze nieuwsbrief: Agenda: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na school - Schoenmaatjes - Heelys - Schoolfruit - Nieuws vanuit de groepen Agenda: -Vrijdag 23 oktober: Streetwise op school -Maandag 26 t/m vrijdag 30 oktober: Herfstvakantie - Vrijdag 13 november: Kleuters vrij In deze nieuwsbrief: -Kinderboekenweek 2015 -Bibliotheek open na

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN!

Lollystokjes of een prop Maak geen rommel, ruim het op. Appelschillen, lege zakken Doe het in de AFVALBAKKEN! Overzicht activiteiten komende tijd: Nieuwsbrief 3 21 september 2012 Datum Activiteit Groep September Wo. 26-09 Dag van de Talen 1-8 Do. 27-09 Studiedag; alle kinderen vrij 1-8 Oktober Di 2-10 Ouderavond

Nadere informatie

Tussenschoolse Opvang

Tussenschoolse Opvang Tussenschoolse Opvang Wat is Lunch @ Domino? Stichting Domino verzorgt al enkele jaren de opvang van kinderen tijdens de middagpauze voor basisschool De Appel in Roosendaal. De TSO wordt aangeboden op

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij

Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015. Contactavond. Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie. Om 14.00 uur zijn alle kinderen vrij Nieuwsbrief nr. 8 4 december 2015 Agenda Maandag 7 december Groep 3 t/m 8 schaatsen in Nijverdal Contactavond Dinsdag 8 december Zwemles Vrijdag 11 december Inleveren bestellijsten + geld oliebollenactie

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS

NIEUWSBRIEF. November 2015. In deze uitgave SINTERKLAAS NIEUWSBRIEF November 2015 SINTERKLAAS In deze uitgave Sinterklaas Bezoek Kazematten Ouderbijdrage Kerstviering Flashmob Tennisdiploma s Vanaf de aankomst van de Sint in ons land wordt er heel hard gewerkt

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik

Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016. Terugblik Nieuwsbrief obs De Tunnel Boomweidelaan 44 4423 AP SCHORE E-mail: school@obsdetunnel.nl Website: www.obsdetunnel.nl Nieuwsbrief 1 Datum: 3 september Schooljaar: 2015-2016 Start van het schooljaar en terugblikken

Nadere informatie

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl

Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl Paradijsplein 2 1093 NJ Amsterdam T 020 6941138 E directie@kunstmagneetschooldekraal.nl 5e nieuwsbrief, vrijdag 16 oktober 2015 Beste ouders, Terwijl u dit leest, is de herfstvakantie al begonnen, en hebben

Nadere informatie

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5

INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 INFORMATIE DECEMBER 2015 NUMMER 5 schooljaar 2015 2016 Geachte ouders, beste leerlingen, Dit is de laatste Van Hasseltschool nieuwsbrief van 2015. Het is ook de allerlaatste van mijn hand. Na ruim 40 jaar

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2016

Nieuwsbrief december 2016 Nieuwsbrief december 2016 Samen sterk in goed onderwijs! Beste ouders/ verzorgers, Nieuws vanuit de directie Het jaar zit er weer bijna op. De tijd vliegt voorbij en langs deze weg wil ik alle betrokkenen

Nadere informatie

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019

Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Nieuwsbrief 19 4 juli 2019 Vrijdag 19 juli vrij Vrijdagmorgen 19 juli is de afsluitende dag voor de zomervakantie. Omdat we nog reserve-uren hebben, kunnen we alle kinderen deze ochtend, als extraatje,

Nadere informatie

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers,

Berkenblad nr. 10 27 januari 2015. Beste ouders/verzorgers, Berkenblad nr. 10 27 januari 2015 Beste ouders/verzorgers, Voor u ligt het tiende Berkenblad van het school jaar 2014-2015! Vanaf vandaag ontvangt u onze nieuwsbrief alleen nog via de mail! Zo besparen

Nadere informatie

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen

schooljaar aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen schooljaar 2016-2017 aflevering 14 In deze Nieuwsflits: Schoolfotograaf Klusjesdagen Entreetoets groep 7 en eindtoets groep 8 Fietsen!! (verkeersexamen groep 7 en 8) Pannenkoekdag Rekendag Vervoer gezocht

Nadere informatie

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS

November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS November 2016 OPENBARE BASISSCHOOL VOOR DALTONONDERWIJS BELANGRIJKE DATA DATA ACTIVITEITEN 24 oktober KIES 25 oktober Rots en Water groep 7/8 27 oktober Fietsencontrole groep 5 t/m 8 31 oktober Rots en

Nadere informatie