Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn"

Transcriptie

1 Alphen aan den Rijn Julianastraat CG Alphen aan den Rijn telefoon: Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: rijnwoude@koppesmakelaardij.nl Goudenregenplantsoen 12 Alphen aan den Rijn Huurprijs : Oplevering : 750,= per maand per direct

2 3-kamerappartement met 2 balkons (ZUID) in leuke omgeving! Dit 3- kamerappartement is gelegen op een goede locatie, op loopafstand van het vorig jaar nieuw ontwikkelde winkelcentrum De Baronie. Ook het centrum van Alphen aan den Rijn is vrij nabij gelegen en per fiets via het pas gerenoveerde authentieke Bospark in ongeveer 5 min. bereikbaar. Kortom, een toplocatie! Het appartement is gelegen in een net, kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex met een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren. De portieken zijn recentelijk nog opnieuw gespachteld en geschilderd. Bovendien zijn de appartement voorzien van kunststof kozijnen met draai-/ kiepramen en dubbel isolatieglas. Het appartement is ruim, heeft een goede ligging op de 1 e verdieping. Het appartement beschikt over ruime woonkamer, 2 slaapkamers, een eenvoudige keuken en badkamer én een zonnige balkon op het zuiden. Ook is er nog aan de noordzijde van het appartement nog een 2 de balkon. De HR cv-ketel is in 2013 is geplaatst.

3 De indeling is als volgt: Begane grond: Vanuit de entree bereikt u de centrale hal met de postbussen en bellentableau. In de centrale hal bevindt zich tevens de trapopgang op naar de bovengelegen verdiepingen. Op de begane grond is de toegang tot de fietsenberging die bij de appartement hoort. 2 e verdieping: Vanuit het portaal op de 1 e verdieping komt u middels de entree in de hal die toegang biedt tot bijna alle vertrekken in het appartement. Vanuit de hal bereikt u ook de zeer ruime woonkamer met een doorzon indeling. Op dit moment is er een open verbinding tussen de woonkamer en de aangrenzende slaapkamer waardoor de leefruimte nu uitzonderlijk groot is. Deze kamer biedt de mogelijkheid tot het realiseren van een extra slaapkamer.

4

5 De keuken: De ruime keuken uitgevoerd met een wit eenvoudig keukenblok met een dubbele spoelbak. Bovendien bevindt zich in de keuken de aansluiting van de HR cv-ketel (2013). De keuken biedt middels een deur toegang tot de badkamer en heeft tevens een deur naar het 2 de balkon.

6 De balkons: Het appartement beschikt over 2 balkons, welke beide aan weerszijden van het appartement gesitueerd zijn. Het grote balkon is bereikbaar vanuit de hoofdslaapkamer en is gelegen op het zuiden. Op dit balkon kun u de gehele dag genieten van de zon met een vrij uitzicht op het groen. Het balkon aan de andere zijde is gelegen op het noorden en biedt zicht op de woonwijk en het groene perk met speeltuin aan de achterzijde.

7 De badkamer en het toilet: De badkamer is uitgevoerd in een lichte neutrale kleurstelling met lichte wand- en vloertegels. De badkamer is uitgevoerd met een douche en een wastafel. In de badkamer bevindt zich bovendien de aansluiting voor de wasmachine. Vanuit de hal bereikt u tevens de separatie toilet met fonteintje. Het toilet is eveneens uitgevoerd in een neutrale lichte kleurstelling.

8 De slaapkamers: Het appartement beschikt over 2 slaapkamers, welke beide te bereiken zijn vanuit de hal. De hoofdslaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van het appartement en is ruim van afmeting. Door de aanwezigheid van de grote raampartijen beschikt de slaapkamer over een prettige lichtinval. De 2 e slaapkamer is naast de hoofdslaapkamer gelegen en is deels opgebroken en middels een toog verbonden aan de woonkamer. Vanuit deze slaapkamer heeft u toegang tot het zonnige balkon op het zuiden.

9 Bijzonderheden: Bouwjaar : 1964 Woonoppervlakte : 77 m² Inhoud : 196 m³ Externe bergruimte : 6 m² Gebouwgebonden buitenruimte : 9 m² Overige bijzonderheden: Servicekosten: 30,= per maand Kadastrale gegevens: Gemeente Sectie Nummer : Alphen aan den Rijn : A : 5902 A14 Technische gegevens: Cv installatie / warmwater : combiketel merk Intergas HR, bouwjaar 2013 Isolatie : geheel dubbel glas Elektrische installatie : 3 groepen en een aardlekschakelaar Energielabel: : Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

10

11 HUURVOORWAARDEN woning INKOMENSNORM Als algemene richtlijn voor de inkomensnorm geldt dat het bruto inkomen ,= per jaar dient te bedragen. WERKGEVERSVERKLARING Bij het aanvraagformulier wordt een werkgeversverklaring gevraagd. Deze verklaring dient van recente datum te zijn en te zijn ondertekend door uw werkgever. Naast de werkgeversverklaring dient u drie recente loonstroken bij te voegen. Indien u geen werkgever heeft, dient u de meest recente jaaropgave van uw inkomen te overleggen. Zelfstandigen dienen een recente, door accountant of administratiekantoor opgemaakte balans en verlies- en winstrekening over een volledig boekjaar te overleggen. Tevens dient een kopie legitimatiebewijs bijgevoegd te worden. Zowel de aanvrager als de eventuele partner dienen deze gegevens te verstrekken. VERKLARING EIGENAAR / BEHEERDER / HYPOTHEEKHOUDERS(S) In het aanvraagformulier wordt tevens, indien u momenteel een woning huurt, een verklaring van uw huidige verhuurder gevraagd of, indien u een eigen woning heeft, een hypotheekhoudersverklaring. Ook deze verklaring dient te zijn ingevuld. HUURPERIODE De eventueel te sluiten huurovereenkomst geldt voor minimaal 1 jaar. GEBRUIK EN BEWONING Wijzigingen aan het gehuurde mogen alleen na schriftelijke toestemming van de verhuurder gedaan worden. Dit geld o.m. voor raambekleding en vloerbedekking. ADMINISTRATIEKOSTEN De administratiekosten bedragen eenmalig 75,00 administratiekosten WAARBORG De waarborgsom bedraagt 2 keer de kale huurprijs 1.500,- OVERZICHT AAN TE LEVEREN GEGEVENS De gegevens zijn compleet als wij het volgende ontvangen: - Kopie legitimatie; - Inkomen dient minimaal (ongeveer) 45 keer de kale huurprijs te zijn; - Werkgeversverklaring; - Kopie salarisstrook; - Kopie bankafschrift met storting salaris; - Eventueel kan een IB 60 formulier gevraagd worden. - Een verhuurdersverklaring of verklaring van de hypotheekverstrekker - BKR verklaring, verkrijgbaar bij de bank.

12 AANVRAAGFORMULIER HUURWONING 1. Personalia aanvrager huurwoning te Alphen aan den Rijn Achternaam aanvrager Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode / Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* Achternaam echtgeno(o)t(e)/partner Voornamen. Man/Vrouw * Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Geboorteplaats en datum. Huidig adres.. Postcode/Woonplaats.. Telefoon Privé : Zaak : Beroep. Burgerservicenummer (Post) Banknummer : 3. Gegevens huidige woning Huidige woning Huurwoning/Koopwoning/Inwonend* (Indien u inwonend bent verzoeken wij u een uittreksel bevolkingsregister te overleggen) Type woning/aantal kamers Eengezinswoning/appartement/kamer/maisonnette.. kamer(s) Huidige huurprijs. Heeft u eerder een woning bij ons gehuurd?? Ja/Nee*

13 4. Gezinssamenstelling Inwonende kinderen Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Geb. datum../../.. m/v Andere inwonenden Worden muziekinstrumenten bespeeld? Ja/Nee* Zo ja, welke Hoeveel uur per dag Worden huisdieren gehouden? Ja/Nee* Zo ja, welke.. 5. Heeft u nog betalingverplichtingen? Bijv. Alimentatie/persoonlijke leningen/hypotheek? Ja/Nee* Zo ja, soort van leningen. Nog te betalen na heden: Bedrag termijn à Welke financieringsinstelling Algemene bepalingen Aanvrager en eventuele overige aanvrager dienen de gegevens compleet aan te leveren: - Kopie legitimatie; - Inkomen dient minimaal (ongeveer) 45 keer de kale huurprijs te zijn; - Werkgeversverklaring; - Kopie salarisstrook; - Kopie bankafschrift met storting salaris; - Eventueel kan een IB 60 formulier gevraagd worden. - Een verhuurdersverklaring of verklaring van de hypotheekverstrekker - BKR verklaring, verkrijgbaar bij de bank. Aanvrager zal bij het tot stand komen van een huurovereenkomst een huurcontract tekenen overeenkomstig het model dat bij de desbetreffende verhuurder gebruikelijk is. - Alle mondelinge en schriftelijke mededelingen betreffende enige verhuur van een woning worden geacht te zijn gedaan onder voorbehoud dat vergunning van overheidswege en toestemming door de eigenaar/rechthebbende zal worden verleend. Mocht achteraf blijken dat geen vergunning van overheidswege en/of toestemming is verkregen, dan zal de verhuur geacht worden niet tot stand te zijn gekomen en zal aan enige mededeling onzerzijds geen enkel recht kunnen worden ontleend jegens ons of jegens derden, wie dan ook, in de ruimste zin des woords. Elke aansprakelijkheid onzerzijds is te dezer zake uitgesloten. - Door het ondertekenen van dit aanvraagformulier gaat de aanvrager akkoord dat de vastgoedbeheerder/verhuurder het recht heeft eventueel een onderzoek te doen naar het betalingsgedrag van de aanvrager. De kosten van een dergelijk onderzoek zullen niet bij aanvrager in rekening worden gebracht. Het is aanvrager bekend dat de uitkomst van een dergelijk onderzoek de vastgoedbeheerder/verhuurder aanleiding kan geven om niet tot toewijzing van de woning over te gaan, dan wel hieraan nadere bepalingen te stellen. - Aanvrager is ermede bekend dat bovenstaande gegevens worden opgenomen in een persoonsregister aks bedoeld in de Wet Bescherming Persoonsgegevens (WBP). Indien er een huurovereenkomst tot stand komt, zullen deze gegevens aan de huurder verstrekt. Handtekening aanvrager Handtekening echtgeno(o)t(e)/partner Plaats datum Bij dit formulier behoren de huurvoorwaarden. Formulieren die niet volledig zijn ingevuld, getekend of waar noodzakelijke bijlage(n) ontbreken, worden niet in behandeling genomen. * Doorhalen wat niet van toepassing is

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem Weidelanden Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn

Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn Van Eijckstraat 4 Alphen aan den Rijn huurprijs : servicekosten : 860,= per maand 50,= TE HUUR Sfeervol 3-kamer appartement met uitstekende ligging EN twee balkons(57m2) De woning is gelegen op de tweede

Nadere informatie

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn

Stadhoudersplein 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 16 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 5A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn

Emmalaan 118 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85-87 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon:

Nadere informatie

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn

Hoogewaard 171 Koudekerk aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

De Stadspoort Alphen aan den Rijn

De Stadspoort Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 80 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn

Pieter Doelmanstraat 10D Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn

Thorbeckeplein 35 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn

Marnixstraat 121 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 71 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 63 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn

Aziëlaan 327 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen

Wadding Estate/Park Triangel Waddinxveen Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 138 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn

Zuidland 19 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam

Lindenhovestraat 57 Zwammerdam Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 65 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn

Frederik Hendrikstraat 98 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn

Castellumstraat 66 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp

Sleutelbloem 30 Hazerswoude-Dorp Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning

1. Personalia aanvrager huurwoning. 2. Personalia echtgeno(o)t(e)/partner* 3. Gegevens gewenste woning. 4. Gegevens huidige woning Aanvraagformulier huurappartementen Ecclésia Kaatsheuvel + bijlage sturen naar: Westpoint 190 te 5038 KG Tilburg. Telefoon: 013-5720000 / vastgoed@lbb.nl 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager

Nadere informatie

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 82 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw*

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum... Huidig adres... Postcode/Woonplaats... Telefoon Privé:... Zaak:... E-mail... (IBAN) Banknummer...

Nadere informatie

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn

Kees Mustersstraat 31 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw*

Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* 1. Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager... Voornamen... Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum... Huidig adres... Postcode/Woonplaats... Telefoon Privé:... Zaak:... E-mail... Burgerservicenummer...

Nadere informatie

Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda

Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda Vogelenzang 8, 2801 XD Gouda Huurprijs 1.000,- p.m. (inclusief servicekosten V.v.E) Omschrijving Middenin het fraaie stadshart van Gouda ligt op de locatie van het voormalige Politiebureau aan de Houtmansgracht

Nadere informatie

Zuidland 83 Alphen aan den Rijn

Zuidland 83 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aanvraag voor een woning in de gemeente(n)... Achternaam aanvrager... Voornamen... Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend*

Aanvraag voor een woning in de gemeente(n)... Achternaam aanvrager... Voornamen... Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Aanvraagformulier Huurwoning Hoofdkantoor: J.L. van Rijweg 20, Postbus 612 2700 AP Zoetermeer Tel. : 079-329 66 66 Fax : 079-329 66 00 Internet : www.hof-rijnland.nl E-mail : info@hof-rijnland.nl Regiokantoren:

Nadere informatie

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m.

SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN. Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer. Huurprijs 790,= p.m. SCHELFHORST 13 a ALPHEN AAN DEN RIJN Keurig 2-kamer appartement met moderne keuken, badkamer, toilet en laminaatvloer Huurprijs 790,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Keurig 2-kamer appartement met

Nadere informatie

Worden huisdieren gehouden? Ja/Nee* Zo ja, welke.

Worden huisdieren gehouden? Ja/Nee* Zo ja, welke. Aanvraagformulier Huurwoning Hoofdkantoor Amvest vestiging Regiokantoren J.L. van Rijweg 20 Frits Diepenlaan 57 Groenewoudsedijk 40 Caroline van Nassaustraat 351 Europalaan 159 van Hogendorpplein 4 PO

Nadere informatie

Paradijslaan 9H Alphen aan den Rijn

Paradijslaan 9H Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel

Te Koop. Loerikseweg AE Houten. Aspekt ERA Makelaars Beverweide TJ Nieuwegein Tel Te Koop Loerikseweg 54 3991 AE Houten Aspekt ERA Makelaars Beverweide 2 3437 TJ Nieuwegein Tel. 030-6003940 E-mail: info@aspektmakelaars.nl Loerikseweg 54 te 3991 AE Houten HUURPRIJS HUURPERIODE : 1.300,-

Nadere informatie

1. aanvrager 2. aanvrager Man/Vrouw * Man/Vrouw * Achternaam Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Huidig adres

1. aanvrager 2. aanvrager Man/Vrouw * Man/Vrouw * Achternaam Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Huidig adres Aanvraagformulier Huurwoning Aanvraag voor een woning in de gemeente(n): 1. Persoonlijke gegevens 1. aanvrager 2. aanvrager Man/Vrouw * Man/Vrouw * Achternaam Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Huidig

Nadere informatie

Achternaam echtgeno(o)t(e)/partner. Voornamen.

Achternaam echtgeno(o)t(e)/partner. Voornamen. Aanvraagformulier Huurwoning Hoofdkantoor Amvest vestiging Regiokantoren Dublinstraat 44 Frits Diepenlaan 57 Groenewoudsedijk 40 Europalaan 159 van Hogendorpplein 4 Veurseweg 143 PO Box 612 2497 DN Den

Nadere informatie

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 36 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn

Fazantstraat 60 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 85 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn

Kopenhagensingel 11 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en -datum Huidig adres Postcode/Woonplaats.

Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en -datum Huidig adres Postcode/Woonplaats. Kennemerstraatweg 181, 1814 GH Alkmaar Postbus 1025, 1810 KA Alkmaar 072 518 18 00 Fax 072 518 18 08 vastgoedbeheer@vanderborden.nl AANVRAAGFORMULIER HUURWONING Personalia aanvrager huurwoning Achternaam

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER HUURWONING ( - - 2016 )

AANVRAAGFORMULIER HUURWONING ( - - 2016 ) AANVRAAGFORMULIER HUURWONING ( - - 2016 ) Personalia aanvrager huurwoning/appartement Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en -datum Huidig adres Postcode/Woonplaats E-Mail BSN-nummer.........

Nadere informatie

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn

Diamantstraat 7 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aanvraagformulier huurwoning Jan Mertenslaan te Dongen

Aanvraagformulier huurwoning Jan Mertenslaan te Dongen Aanvraagformulier huurwoning Jan Mertenslaan te Dongen PERSONALIA AANVRAGER HUURWONING Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum Nationaliteit Huidig adres Emailadres PERSONALIA

Nadere informatie

Aanvraagformulier Huurwoning

Aanvraagformulier Huurwoning Aanvraagformulier Huurwoning Het Gooi Wonen Ruijsdaelplein 35 1411 RD Naarden-Vesting Tel : 088 712 6666 Internet : www.hetgooiwonen.nl E-mail : info@hetgooiwonen.nl Aanvraag voor een woning in de gemeente(n).

Nadere informatie

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn

Rhenanialaan 7A Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aanvraag voor een woning in de gemeente(n)... Achternaam aanvrager... Voornamen... Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend*

Aanvraag voor een woning in de gemeente(n)... Achternaam aanvrager... Voornamen... Ongehuwd/Gehuwd/Geregistreerd partnerschap/gescheiden/samenwonend* Aanvraagformulier Huurwoning Hoofdkantoor: J.L. van Rijweg 20, Postbus 612 2700 AP Zoetermeer Tel. : 079-329 66 66 Fax : 079-329 66 00 Internet : www.hof-rijnland.nl E-mail : info@hof-rijnland.nl Regiokantoren:

Nadere informatie

Boulevard Bankert 578, 4382 AC Vlissingen

Boulevard Bankert 578, 4382 AC Vlissingen Boulevard Bankert 578, 4382 AC Vlissingen Huurprijs 1.500,- p.m. Aerssens & Partners, makelaars en taxateurs o.z. Boulevard Bankert 158 4382 AC VLISSINGEN Tel: 0118-413920 E-mail: info@aenpmakelaars.nl

Nadere informatie

TE HUUR: SFEERVOL 2-KAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM OP HISTORISCHE LOCATIE MET ZICHT OP DE BEROEMDE SINT JANSKERK.

TE HUUR: SFEERVOL 2-KAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM OP HISTORISCHE LOCATIE MET ZICHT OP DE BEROEMDE SINT JANSKERK. Hoge Gouwe 17 2801 LA GOUDA tel. 0182-511424 fax. 0182-580900 www.alphamakelaardij.nl info@alphamakelaardij.nl TE HUUR: SFEERVOL 2-KAMER APPARTEMENT IN HARTJE CENTRUM OP HISTORISCHE LOCATIE MET ZICHT OP

Nadere informatie

Gelreweg 71 - Harderwijk

Gelreweg 71 - Harderwijk Huurprijs 695,-- per maand Omschrijving TE HUUR: Gelreweg 71, 3843 AN Harderwijk (Beschikbaar medio juli 2013) Prima afgewerkt HOEKAPPARTEMENT gelegen op de 2e verdieping van het appartementengebouwen

Nadere informatie

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn

Lindestraat 17 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Fagotdreef 33 * - Harderwijk

Fagotdreef 33 * - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand (inclusief servicekosten) Omschrijving TE HUUR: Fagotdreef 33*, 3845 DG Harderwijk Heerlijk ruim APPARTEMENT met royale en lichte woonkamer en een schitterend vrij uitzicht!

Nadere informatie

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn

Aidaplein 136 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Deventerweg Harderwijk

Deventerweg Harderwijk Deventerweg 8-4 - Harderwijk Huurprijs 425,-- per maand Omschrijving Deventerweg 8-4, 3843 GD Harderwijk Fraai HUURAPPARTEMENT op de 2e verdieping gelegen boven het winkelcentrum "Tweelingstad". De ligging

Nadere informatie

TE HUUR. Breda t Sas 42C

TE HUUR. Breda t Sas 42C TE HUUR Breda t Sas 42C Leuk appartement/studio met eigen voorzieningen zoals keuken en badkamer gelegen op de 2 e verdieping van het appartementencomplex t Sas. De woning ligt midden in het centrum van

Nadere informatie

Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem

Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem Lange Wal 44 3, 6826 ND Arnhem Vraagprijs 125.000,- k.k. Omschrijving Aan de Lange Wal in Arnhem bieden wij u, recht tegenover Winkelcentrum Presikhaaf, op de 3e verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex

Nadere informatie

J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V.

J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V. Zoekopdracht J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V. PERSONALIA AANVRAGER HUURWONING Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum Nationaliteit Huidig adres Emailadres Hoogstraat 61a 3011

Nadere informatie

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn

Aalhorst 198 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand

ARISSTRAAT 112 WORMER. 895,- per maand ARISSTRAAT 112 WORMER 895,- per maand g ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

ARISSTRAAT 112 WORMER

ARISSTRAAT 112 WORMER ARISSTRAAT 112 WORMER Huurprijs 795,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Dit goed verzorgde, moderne en lichte tweekamerappartement met groot terras (16 m2) op het westen treft u op de bovenste (3e) etage

Nadere informatie

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn

Vliestroom 209 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Aanvraagformulier Huurwoning

Aanvraagformulier Huurwoning Aanvraagformulier Huurwoning Datum:... Man Achternaam Voornamen Geboorteplaats Geboortedatum Beroep Huidig adres Postcode Woonplaats Tel. Email BSN-nummer Burgerlijke staat Ongehuwd/Gehuwd/Samenwonend/Geregistreerd

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5

TE HUUR. Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 TE HUUR Breda Mgr. Zwijsenstraat 5 Leuk, instapklaar, zeer goed onderhouden driekamerappartement met balkon en ruime berging. Het appartement is gesitueerd op de 1 e woonlaag en ligt nabij het Dr. Struyckenplein

Nadere informatie

J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V.

J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V. J.S.M. HILLEGERSBERG VASTGOED B.V. Aanvraagformulier voor het huren van een woning PERSONALIA AANVRAGER HUURWONING Achternaam aanvrager Voornamen Man/Vrouw* Geboorteplaats en datum Nationaliteit Huidig

Nadere informatie

Oranjelaan 43 - Harderwijk

Oranjelaan 43 - Harderwijk Huurprijs 1.200,-- per maand Omschrijving TE HUUR VOOR ONBEPAALDE TIJD: Oranjelaan 43, 3843 AB Harderwijk Luxe panorama APPARTEMENT gelegen op de bovenste verdieping van het verzorgde complex 'René van

Nadere informatie

Aanvraagformulier Huurwoning

Aanvraagformulier Huurwoning Aanvraagformulier Huurwoning 1. Persoonlijke gegevens 1. Aanvrager 2. Aanvrager Achternaam Voornamen Geboortedatum Geboorteplaats Huidig adres Postcode / Woonplaats Telefoon Privé Telefoon Werk / Mobiel

Nadere informatie

TE HUUR. BREDA Haagweg 145 A 1

TE HUUR. BREDA Haagweg 145 A 1 TE HUUR BREDA Haagweg 145 A 1 In de wijk "Haagpoort", dichtbij het centrum van Breda gelegen tweekamer appartement met balkon op het zuiden. Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van het pand

Nadere informatie

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn

Denemarkensingel 30 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, ,

Havezatelaan Deventer. Vraagprijs ,- k.k. MIQA Makelaardij, Holterweg 63, 7429 AE Deventer, , - Vraagprijs 120.000,- k.k. Omschrijving Havezatelaan 223 - DIT APPARTEMENT WORDT U ZONDER ERFPACHT AANGEBODEN Wij starten deze verkoop met een OPEN HUIS op dinsdag 7 november van 16.00-17.00 uur. In een

Nadere informatie

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn

Sparstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Veldkamp 22 * - Harderwijk

Veldkamp 22 * - Harderwijk Huurprijs 800,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Veldkamp 22*, 3843 BH Harderwijk Zeer geschikt voor senioren dit 3-KAMERAPPARTEMENT met balkon op de begane grond van een kleinschalig

Nadere informatie

Aanvraagformulier huurwoning. Zakelijk. Zakelijk

Aanvraagformulier huurwoning. Zakelijk. Zakelijk Groenendaal 25-G Postbus 25177 tel. 010-4115116 3011 SK Rotterdam 3001 HD Rotterdam e-mail info@jsj.nl Aanvraagformulier huurwoning Personalia aanvrager huurwoning Achternaam aanvrager Voorna(a)m(en) Man/Vrouw*

Nadere informatie

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn

Japanstraat 6 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Kerkstraat 1 b - Harderwijk Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten)

Kerkstraat 1 b - Harderwijk Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten) Huurprijs 675,-- per maand (incl 15,-- servicekosten) Omschrijving HUURAPPARTEMENT op de 2e verdieping met balkon en berging. De ligging is uitstekend, in het hart van de binnenstad (boven Scapino) en

Nadere informatie

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn

Raafstraat 70 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

aanvraagformulier huurwoning

aanvraagformulier huurwoning aanvraagformulier huurwoning De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum Geboorteplaats

Nadere informatie

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn

Brabantstraat 160 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m.

ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND. Huurprijs 675,= p.m. ALBARDAPLEIN 16 HOOGEZAND Huurprijs 675,= p.m. ALGEMENE INFORMATIE & INDELING Zeer ruime tussenwoning met vrijstaande stenen berging en tuin op het westen. De woning ligt centraal, nabij een school, winkels

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekeningen. Plattegrond van Hoorn. Vragenlijst

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Tekeningen. Plattegrond van Hoorn. Vragenlijst West 47 B HOORN INHOUDSOPGAVE Omschrijving van de woning Tekeningen Plattegrond van Hoorn Vragenlijst Adres : West 47 B Postcode & Plaats : 1621 AT Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente : Hoorn Sectie :

Nadere informatie

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Vragenlijst

INHOUDSOPGAVE. Omschrijving van de woning. Vragenlijst Breed 29 A HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Omschrijving van de woning Χ Foto s Χ Vragenlijst Adres : Breed 29 A Postcode & Plaats : 1621 KA Hoorn Kadastrale gegevens : Gemeente: Hoorn Sectie: B Nummer: 3581 gedeeltelijk

Nadere informatie

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn

Marokkostraat 13 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn

Acaciastraat 4 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn

Walenburg 12 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

Gelreweg 53 * - Harderwijk

Gelreweg 53 * - Harderwijk Huurprijs 695,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (tijdelijk): Gelreweg 53, 3843 AN Harderwijk Een groot voordeel : Dit appartement is gelegen op de 1e verdieping, waardoor je vanuit de voordeur

Nadere informatie

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn

Saffierstraat 5 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

aanvraagformulier garage/parkeerplaats

aanvraagformulier garage/parkeerplaats aanvraagformulier garage/parkeerplaats De door u verstrekte informatie wordt vertrouwelijk behandeld Persoonsgegevens Aanvrager Partner / mede aanvrager Naam M V M V Voorna(a)m(en) voluit Geboortedatum

Nadere informatie

Begane grond : trapopgang en een parkeerplaats. Bovenwoning : 130 m 2 Aantal slaapkamers : 4 Aanvaarding : per 1 april 2015 Huurprijs

Begane grond : trapopgang en een parkeerplaats. Bovenwoning : 130 m 2 Aantal slaapkamers : 4 Aanvaarding : per 1 april 2015 Huurprijs TE HUUR Breda Vossenberg 10 A Ruime bovenwoning, met een groot dakterras, gelegen aan een bedrijventerrein in Breda-noord. Begane grond : trapopgang en een parkeerplaats. Bovenwoning : 130 m 2 Aantal slaapkamers

Nadere informatie

Vosbergerhout 99 - Harderwijk

Vosbergerhout 99 - Harderwijk Huurprijs 875,-- per maand Omschrijving EENGEZINSWONING TE HUUR IN DE WOONWIJK DRIELANDEN: Vosbergerhout 99, 3845 EP Harderwijk Fijne TUSSENWONING met vrijstaande houten berging voor- en achtertuin met

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 A2

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 A2 TE HUUR Breda Christiaan Huygensstraat 48 A2 Leuk tweekamer appartement met eigen voorzieningen gelegen op de 2 e verdieping. De woning ligt in de wijk Doornbos/Linie nabij het NS-station en het stadscentrum

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1

TE HUUR. Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1 TE HUUR Breda Christiaan Huygensstraat 48 C 1 Leuke studio met eigen voorzieningen gelegen op de derde verdieping. De woning ligt in de wijk Doornbos/Linie nabij het NS-station en het stadscentrum waar

Nadere informatie

Kandidaat huurder. Onze ref.: Mak.AO/MM Steenwijk, Geachte kandidaat huurder,

Kandidaat huurder. Onze ref.: Mak.AO/MM Steenwijk, Geachte kandidaat huurder, Kandidaat huurder Onze ref.: Mak.AO/MM Steenwijk, 2016 Geachte kandidaat huurder, Bijgaand doen wij u toekomen een inschrijfformulier voor huurwoningen. Indien u interesse heeft voor een huurwoning verzoeken

Nadere informatie

Jan van Nassaupark 25 * - Harderwijk

Jan van Nassaupark 25 * - Harderwijk Huurprijs 895,-- per maand Omschrijving TE HUUR aangeboden (via de leegstandswet): Jan van Nassaupark 25*, 3844 BM HARDERWIJK Monumentaal en royaal opgezet PENTHOUSE met vrij uitzicht over het park, fraaie

Nadere informatie

TE HUUR. BREDA Heuvelstraat 106

TE HUUR. BREDA Heuvelstraat 106 TE HUUR BREDA Heuvelstraat 106 Gestoffeerde etage met eigen voorzieningen gelegen op de 2 e verdieping in een hoekwoning met authentieke uitstraling. De woning is geheel opgeknapt en ligt aan een gewilde

Nadere informatie

Vondelpark 46 * - Harderwijk

Vondelpark 46 * - Harderwijk Huurprijs 750,-- per maand Omschrijving NU OOK TE HUUR VOOR BEPAALDE TIJD: Vondelpark 46, 3842 GP HARDERWIJK De huurprijs bedraagt 750,-- per maand (incl parkeerplaats en servicekosten) Exclusief: water,

Nadere informatie

Nieuwe Noord 72 rood HOORN

Nieuwe Noord 72 rood HOORN Nieuwe Noord 72 rood HOORN INHOUDSOPGAVE Χ Χ Χ Χ Χ Omschrijving van de woning Foto s Tekeningen Plattegrond van Hoorn Vragenlijst Adres : Nieuwe Noord 72 rood Postcode & Plaats : 1621 EP te HOORN Kadastrale

Nadere informatie

Stakenbergerhout 68 - Harderwijk

Stakenbergerhout 68 - Harderwijk Huurprijs 945,-- per maand Omschrijving EENGEZINSWONING TE HUUR IN DE WOONWIJK DRIELANDEN: Stakenbergerhout 68, 3845 JG Harderwijk Royale HOEKWONING met een vrijstaande houten berging, voortuin, ruime

Nadere informatie

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn

Sweelinckplein 156 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie

NIEUWE NOORD 64B HOORN

NIEUWE NOORD 64B HOORN NIEUWE NOORD 64B HOORN Geweldig 2 kamer appartement, gelegen in de binnenstad en toch op een rustige woonlocatie. Indeling: gezamenlijke hal met trapopgang, eigen entree met toilet, c.v.-/bergkast, badkamer,

Nadere informatie

TE HUUR. Breda Mgr. Nolensplein 7A

TE HUUR. Breda Mgr. Nolensplein 7A TE HUUR Breda Mgr. Nolensplein 7A Ruime bovenwoning, type maisonnette, met eigen entree, ruim dakterras van ca. 35 m², 5 (slaap-)kamers en een bergzolder. De woning is gesitueerd op de 1 e en 2 e verdieping,

Nadere informatie

Stellingmolen 83 Alphen aan den Rijn

Stellingmolen 83 Alphen aan den Rijn Alphen aan den Rijn Julianastraat 133 2405 CG Alphen aan den Rijn telefoon: 0172-43 45 61 Email: info@koppesmakelaardij.nl Hazerswoude-Rijndijk Da Costasingel 3 2394 BG Hazerswoude-Rijndijk telefoon: 071-341

Nadere informatie