Stichting Kinder Kanker Genezing. Jaarverslag

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Stichting Kinder Kanker Genezing. Jaarverslag 2013 ---------------------------------------------------------------------------------------------"

Transcriptie

1 Brief van de voorzitter Geachte lezer, Stichting Kinder Kanker Genezing Jaarverslag Laat ik beginnen met u hartelijk te bedanken voor uw medeleven met zieke kinderen, hun families en de gemeenschap waarin ze leven en uw steun aan Stichting Kinder Kanker Genezing. Het primaire doel van KKG is het helpen van kinderen in ontwikkelingslanden die aan kanker lijden of een andere ernstige aandoening, hun gezinnen en hun gemeenschap. Het gaat daarbij met name om de kosten die de medische zorg met zich meebrengt, zoals de kosten van geneesmiddelen en speciale medische tests. Ook richten we ons op de vergoeding van transportkosten en allerlei artikelen/producten, variërend van luiers tot ventilatoren voor op een volle, hete ziekenhuiszaal. De personen die in onze speciale KKG Angel Wishes-programma s centraal staan, worden altijd zorgvuldig door ons geselecteerd, in overleg met de plaatselijke artsen en het ziekenhuispersoneel. KKG groeit. Naar verwachting hebben we de komende twee jaar meer fondsen te besteden in de Filipijnen, El Salvador en Malawi en ook gaan we ons werkterrein in Guatemala en Colombia uitbreiden. We verzorgen ook de distributie van zendingen kwalitatief hoogwaardige geneesmiddelen en medische artikelen die wij van medische instellingen ontvangen. Zo proberen we een bijdrage te leveren aan het verbeteren van de lokale medische zorg in arme gemeenschappen. Daarnaast steunen we onderzoek op de Filipijnen naar de zorg voor patiënten en hun familie in het geval van kinderen met een ernstige of chronische ziekte. Uw rol is belangrijk. Wij zijn een particuliere organisatie en werven geen fondsen bij overheidsinstanties. Uw bijdrage betekent alles voor ons. Wij zijn in staat de waarde van uw gedoneerde euro s te vermeerderen, vaak met een factor tien of meer. Dit maakt uw steun aan onze missie van ongekende toegevoegde waarde! Hartelijk dank voor uw medeleven en steun. Joel MacCollam Voorzitter ) FONDSEN

2 KKG heeft fondsen verstrekt aan de Kythe Foundation in Manilla. Deze zijn besteed aan de opleiding en training van personeel van het ziekenhuis in Quezon City en de inrichting van een grote kinderafdeling daar die plaats biedt aan kankerpatiëntjes en kinderen van de afdeling kindergeneeskunde en orthopedie. KKG heeft voor een bedrag van geneesmiddelen en medische artikelen geworven en geleverd aan onze partners in de Filipijnen. Voor aan geneesmiddelen is geleverd aan de partners in El Salvador en zijn ter waarde van aan ziekenhuisschoonmaak- en desinfecteer middelen tegen cholera aan onze partners in Roemenië geleverd. We zijn ook verheugd te kunnen mededelen dat we in 2013 elf KKG Angel Wishes in de Filippijnen, Malawi, Liberia en Colombia hebben kunnen ondersteunen. We wilden nog meer aanvragen voor KKG Angel Wishes honoreren, echter de kinderen die het betrof waren overleden voordat we alles hadden kunnen regelen. Daardoor viel ons in enkele gevallen de trieste eer te beurt de families tegemoet te komen in de begrafeniskosten. 2) KKG richt zich voor het bereiken van haar doelen op drie soorten steun: GIFTEN IN NATURA: KKG zamelt hoogwaardige, specialistische geneesmiddelen in, zoals antibiotica en medicatie tegen kanker. Deze worden per zeecontainer of vliegtuig naar hun bestemming gebracht. Ze komen bij medische instellingen terecht die zorgvuldig door ons zijn geselecteerd op basis van hun veiligheid, distributienetwerk, verslaglegging en niveau van medische zorg. KKG ANGEL WISHES: KKG steunt kinderen waarvan de gezinnen financiële en/of praktische hulp nodig hebben. We doen dit via ons KKG Angel Wishes-programma. Het gaat dan bijvoorbeeld om ouders die vanwege de zorg voor hun kind hun baan zijn kwijtgeraakt of die zoveel geld kwijt zijn aan medicatie en medische zorg dat ze niets meer over houden. Uiteraard worden deze geldstromen nauwkeurig bewaakt. VOORLICHTING: KKG ondersteunt voorlichting over kanker en andere medische aandoeningen in ontwikkelingslanden. Het gaat hierbij bijvoorbeeld om informatieverstrekking aan gezinnen en om training voor professionals in de gezondheidszorg in ontwikkelingslanden. We werken aan de bewustwording op het gebied van kanker en andere ziekten waardoor kinderen in ontwikkelingslanden worden getroffen. Dit doen we via onze website nieuwsbrieven en andere uitingen. Op onze website staan ook links naar andere onderwerpen en zusterorganisaties zoals CHF en specifieke informatie over landen waarin wij werkzaam zijn. We hadden gehoopt onze nieuwe website halverwege 2013 te kunnen lanceren, maar door omstandigheden moet dit worden uitgesteld tot later in ) Hoe we kinderen voor ons KKG Angel Wishes-programma s selecteren Er zijn duizenden kinderen in ontwikkelingslanden die geholpen zouden zijn met een KKG Angel Wishes steun, maar helaas zijn tijd, energie en geld niet onbeperkt voorhanden.

3 Ontvangers van een KKG Angel Wishes steun worden geselecteerd op basis van het land en de gemeenschap waarin ze leven, hun medische aandoening, de samenstelling en de economische omstandigheden van het gezin, onze contacten met de plaatselijke sociale dienstverleners en persoonlijke gesprekken. Oppervlakkig gezien lijkt de nood vaak overal even hoog, of lijkt deze bij het ene gezin nog hoger dan bij het andere. Juist daarom is het noodzakelijk een goede analyse te maken van de verschillende situaties. Alleen zo kunnen we bepalen waar de gelden het beste terecht zullen komen en kunnen we een verantwoorde keuze maken. De ontvangers van onze KKG Angel Wishes-programma s zijn afkomstig uit gebieden waar KKG zogenaamde Angel Ambassadors heeft. Dit zijn bij uitstek gekwalificeerde personen die helpen bij de screening en de selectie. De landen waarop wij ons momenteel richten zijn de Filipijnen, Guatemala, Moldavië (in 2014), Malawi, Liberia en (ook in 2014) Colombia Overzicht van activiteiten en financiën In 2013 hebben wij vooral via direct marketing fondsen geworven, door middel van nieuwsbrieven, schriftelijke verzoeken aan huishoudens en bedrijven en telemarketing. Naar verwachting wordt dit in 2014 voortgezet. We hopen dat meer donateurs ons op regelmatige basis willen steunen via automatische incasso. Dit levert de donateur gemak op terwijl het voor ons kostenbesparend werkt. Op dit moment wordt er niet huis aan huis gecollecteerd. Ook vragen wij geen bijdrage van overheidsinstanties, niet in Nederland of andere landen en niet aan EU-instanties. Eigen hulpverzoeken beperken zich op dit moment tot steun in natura en incidentele financiële steun van onze zusterorganisatie Children s Hope Fund in Duitsland, de VS en Hong Kong. We verkopen geen goederen via internet, via onze website of op enige andere wijze. Ook verkopen we geen producten in winkels en adverteren we niet via televisie, Google of sociale media. Voor andere organisaties biedt het wellicht kansen via deze media te opereren, wij betrachten op dit vlak een hoge mate van voorzichtigheid. Onze fondsen worden beheerd door het bestuur van onze organisatie en onze rekeningen door een accountantskantoor in Haarlem. Jaarlijks vindt er volgens ANBI-voorschrift een accountantscontrole plaats. Ons financiële jaarverslag verschijnt zodra de controle heeft plaatsgevonden en het verslag door het bestuur is goedgekeurd. Het wordt dan op onze website geplaatst. Aangezien voor een accountantscontrole rapportages nodig zijn van alle KKG Angel Wishes-programma s en alle medische donaties en aangezien deze rapportages aan bepaalde eisen moeten voldoen, kan het afronden van een financieel jaar enkele maanden in beslag nemen. De fondsenadministratie en de inzameling van de rapportages gebeurt in de Filipijnen, door vrijwilligers. Naar verwachting wordt de informatie over 2013 halverwege 2014 openbaar gemaakt.

4 Een van de hoogtepunten van 2013 was het feit dat onze belangrijkste schuldeiser ons vijftig procent van onze schuld heeft kwijtgescholden. Deze vrijgevigheid moet ons helpen bij het voldoen aan ANBI normen PERSONEEL Het administratieve beheer van KKG blijft in handen van Christine Burgemeester, die de KKG kinderen en hun families zeer toegewijd is. Op doortastende wijze en met veel enthousiasme verzet zij vanuit haar kantoor in Hoofddorp veel werk voor onze stichting. Onze bestuursvoorzitter blijft Joel MacCollam, die zijn werkzaamheden op geheel vrijwillige basis verricht. De afgelopen vijftien maanden is zijn gezondheid op de proef gesteld, waardoor hij minder mobiel was en minder kon reizen. Het bestuur van KKG heeft gesprekken gevoerd over zijn pensionering, maar beslissingen hieromtrent zijn nog niet genomen. Twee andere onmisbare medewerkers zijn Michelle Uson-Laurel, die vanuit haar kantoor in Manilla op vrijwillige basis de fondsenadministratie beheert en Kristy Scott, voorzitter van World Emergency Relief in de VS. Zij is verantwoordelijk voor de complete logistiek rond gedoneerde medicatie. Bestuur Voorzitter - Joel MacCollam Secretaris - Marie Wrinn Penningmeester - Michelle Uson-Laurel Algemeen bestuurslid - Rica A. Lane Algemeen bestuurslid - Lawrence Cutting Algemeen bestuurslid - Jessica MacCollam Ondernemingsplan 2014 (bijgewerkt in mei 2014) Voor 2014 worden voor KKG geen radicale veranderingen voorzien, hoewel zich nieuwe kansen voordoen. We hebben al enkele potentiële ontvangers voor ons KKG Angel Wishesprogramma van dit jaar en werken we aan een samenwerking met een ziekenhuis in Malawi. Daarnaast voeren we met een andere Nederlandse stichting gesprekken voor het verstrekken van een toelage over een periode van vier jaar voor een onderzoek naar de doelmatigheid van voorlichting door plaatselijke ziekenhuizen aan getroffen gezinnen in Kenia. De werving van een nieuwe directeur/voorzitter is nog niet officieel in gang gezet en wordt mogelijk uitgesteld tot Ons bestuur zal er waarschijnlijk voor kiezen deze procedure in samenwerking met andere CHF-organisaties uit te voeren. Wel is er overeenstemming bereikt over een noodplan dat voor bestuurlijke continuïteit moet zorgen indien de heer MacCollam om gezondheidsredenen onverhoopt zijn werkzaamheden moet neerleggen.

5 Uiteraard zullen we meer chronisch zieken kinderen in ontwikkelingslanden via ons KKG Angel Wishes-programma gaan steunen, zoveel als de beschikbare middelen toestaan. Mevrouw Scott (onze logistiek verantwoordelijke, zie boven) ondersteunt mevrouw Uson- Laurel en de heer MacCollam bij het vinden van geschikte kandidaten. Kinder Kanker Genezing Siriusdreef WT Hoofddorp Tel.: Fax: Facebook: Kinder Kanker Genezing KvK-nr.: IBAN: NL34ABNA BIC: ABNANL2A [einde verslag]

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2019 t/m 2021 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2019-2021 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN

BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN BELEIDSPLAN STICHTING HAARWENSEN 2015 2018 Stichting Haarwensen Industrieweg 15 3641 RK Mijdrecht 0297-745300 www.haarwensen.nl info@haarwensen.nl KvK 34290369 Inleiding In dit beleidsplan beschrijft Stichting

Nadere informatie

STICHTING KINDER KANKER GENEZING. Operationele Verklaring - maart 2013

STICHTING KINDER KANKER GENEZING. Operationele Verklaring - maart 2013 STICHTING KINDER KANKER GENEZING Operationele Verklaring - maart 2013 Het doel van Stichting Kinder Kanker Genezing is om het lijden te verminderen van de kinderen met kanker en andere levensbedreigende

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mede dankzij u kan Miriam weer lopen. Jaargang Editie 1 februari In deze editie:

Nieuwsbrief. Mede dankzij u kan Miriam weer lopen. Jaargang Editie 1 februari In deze editie: Nieuwsbrief Mede dankzij u kan Miriam weer lopen In deze editie: Mede dankzij u kan Miram weer lopen Het is een groot wonder! Lees het verhaal van mevrouw De Leeuw-Gerritsen Kerstgeschenken met een lied,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl

BELEIDSPLAN. Stichting Hersentumor.nl BELEIDSPLAN Stichting Hersentumor.nl 2016-2018 1 VOORAF Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Hersentumor.nl. Het beleidsplan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2013/2014 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2020 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Achtergrond en toekomst 3. Doelgroepen 4. Activiteiten en projecten 5. Communicatie

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie...1 Doelstelling:...2 Visie:...2 Missie:...2 Samenstelling bestuur:...2 Activiteiten...3 Doneren...3 Vrijwilliger worden...3 Projecten steunen...3 Collecteren...3

Nadere informatie

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2013/2014. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2013/2014 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2013 28 februari 2014 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel overzicht 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015

BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11. Voor de jaren 2014 / 2015 BELEIDSPLAN Stichting Steun 22Q11 Voor de jaren 2014 / 2015 INLEIDING: Stichting Steun 22Q11 staat aan het begin van haar oprichting. De stichting is notarieel opgericht op 3 juli 2014 door ouders van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Nooit Alleen

Beleidsplan Stichting Nooit Alleen Beleidsplan Stichting Nooit Alleen 2012 2015 Beleidsplan Stichting Nooit Alleen Mei 2012 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Nooit Alleen. In dit beleidsplan geven wij u een helder beeld

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc Beleidsplan Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc 2013 2015 Aanleiding Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Genetische Hartspierziekte PLN. Periode 2016

BELEIDSPLAN. Stichting Genetische Hartspierziekte PLN. Periode 2016 BELEIDSPLAN Stichting Genetische Hartspierziekte PLN Periode 2016 Stichting Genetische Hartspierziekte PLN Postbus 66 1775 ZH MIDDENMEER RSIN/fiscaal nummer: 8518 79 950 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1

Amsterdam, juni Stichting Operation Rescue Nederland 1 Amsterdam, juni 2019 Stichting Operation Rescue Nederland 1 De focus van het werk van Operation Rescue zijn kinderen en jongen die leven in extreme armoede in Ethiopië, Brazilië en India. Christina en

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen

Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen Stichting Vrienden van Nadirkonyen Jaarverslag Stichting Vrienden van Nadirkonyen 2011 Stichting Vrienden van Nadirkonyen Ringbaan West 116 5041 LS Tilburg

Nadere informatie

Stichting Kinderhulp Benelux

Stichting Kinderhulp Benelux Stichting Kinderhulp Benelux Contents Organisatie... 1 Doelstelling:... 2 Visie:... 2 Missie:... 2 Samenstelling bestuur:... 2 Activiteiten... 3 Doneren... 3 Vrijwilliger worden... 3 Projecten steunen...

Nadere informatie

Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020

Beleidsplan stichting Comedor Infantil 2015-2020 Uitgegeven door: Stichting Comedor Infantil Datum: december 2014 Status: Definitief Versienummer: 2.0 Beleidsplan stichting "Comedor Infantil" 2015-2020 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Voorwoord... 3

Nadere informatie

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you.

Geen van de bestuursleden is zelfstandig bevoegd om besluiten te nemen namens Stichting kans4you. ALGEMENE GEGEVENS INSTELLING Naam instelling Stichting kans4you Adres Edelherweg 121 Postcode Website 1338 JS Almere www.kans4you.eu KvK 32141926 BESTUURSAMENSTELLING Voorzitter Secretaries Penningmeester

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1

Beleidsplan Stichting Aloha Foundation. Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Beleidsplan Stichting Aloha Foundation Beleidsplan Stichting Stichting Aloha Foundation April 2015 Versie 1 Pagina 1 van 10 Voorwoord Op 12 maart 2015 is de Stichting Aloha Foundation opgericht. In dit

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014

Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Beleidsplan Stichting Lotje Versie juni 2014 Stichting Lotje www.stichtinglotje.nl info@stichinglotje.nl 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Lotje. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen,

Nadere informatie

Vooraf. Het bestuur van de Stichting Rett Syndroom. Suzanne Middelink-Dekker, voorzitter.

Vooraf. Het bestuur van de Stichting Rett Syndroom. Suzanne Middelink-Dekker, voorzitter. BELEIDSPLAN 2014 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Rett Syndroom. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en het geeft inzicht in de werving en het beheer van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Smile on a Face

Beleidsplan Stichting Smile on a Face Beleidsplan Stichting Smile on a Face 2016-2018 Beleidsplan Stichting Smile on a Face Januari 2016 Page 2 of 9 INHOUD: 1 VOORWOORD... 3 2 DOELSTELLINGEN VAN DE STICHTING... 3 2.1 MISSIE EN DOEL... 3 2.2

Nadere informatie

Jaarverslag 2016/2017. Stichting Simbólica Projecten

Jaarverslag 2016/2017. Stichting Simbólica Projecten Jaarverslag 2016/2017 Stichting Simbólica Projecten 1 maart 2016 28 februari 2017 Inhoud Algemeen 3 Beleid 4 Uitgevoerde projecten 6 Financieel verslag 7 2 Algemeen Dit jaarverslag bestaat uit drie delen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Beleidsplan De Maltha Foundation

Beleidsplan De Maltha Foundation Beleidsplan De Maltha Foundation 2017-2019 Soestdijkseweg Zuid 244 3721 AJ Bilthoven Tel. 0653662664 Email: info@demalthafoundation.nl Website: www.demalthafoundation.nl Inhoud Inleiding... 3 Visie...

Nadere informatie

Vrienden van dorcas. www.dorcas.nl

Vrienden van dorcas. www.dorcas.nl Vrienden van dorcas www.dorcas.nl Dit is dorcas 2 3 Dorcas komt in actie voor mensen in nood en diepe armoede, ongeacht hun religie, ras, geslacht of politieke overtuiging. Dorcas werkt al 35 jaar aan

Nadere informatie

Stichting Projecten Tafelronde 123

Stichting Projecten Tafelronde 123 Stichting Projecten Tafelronde 123 Beleidsplan 2015-2020 Datum: 1 oktober 2016 Stichting Projecten Tafelronde 123 Westeinde 14 2275 AD Voorburg penningmeester@rt123projecten.nl KvK: 41157802 Inhoudsopgave

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Versie 1.0 - december 2012 2012-2013 Inhoud Opbouw van het beleidsplan 3 De interne organisatie 4 Werving van financiële middele 5 Wijze van fondsenwerving 6 Doelen

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Stepping Stone Liberia. Investeerders in Ambitie

Beleidsplan. Stichting Stepping Stone Liberia. Investeerders in Ambitie Beleidsplan Stichting Stepping Stone Liberia Investeerders in Ambitie Beleidsplan Stichting Stepping Stone Liberia 1. Doelstellingen, visie en werkwijze van Stepping Stone Liberia (SSL) 2. Organisatie

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE

BELEIDSPLAN 2017 BELEIDSPLAN 2017 STICHTING 2CLIMB2RAISE Stichting 2climb2raise BELEIDSPLAN 2017 ALGEMEEN Als stichting zetten wij ons in om (ex) Kankerpatiënten deel te laten nemen aan de Alpe d HuZes. Onze stichting is afhankelijk van giften en sponsorgelden

Nadere informatie

BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013

BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013 BELEIDSPLAN VAN STICHTING INFESTOS FOUNDATION DECEMBER 2013 Vooraf Dit document vormt het beleidsplan van Stichting Infestos Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten

Nadere informatie

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8

1. Algemeen Doelstelling Balans per 31 december Staat van baten en lasten Toelichting op de balans 8 Jaarverslag 2017 1 Inhoudsopgave Jaarverslag 2017 1. Algemeen 3 2. Doelstelling 4 Jaarrekening 2017 3. Balans per 31 december 5 4. Staat van baten en lasten 6 5. Algemene toelichting.. 7 6. Toelichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Tabita

Beleidsplan Stichting Tabita Beleidsplan 2013 Stichting Tabita Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Organisatie...4 2.1 Het bestuur...4 2.2 Vergadercyclus...4 2.3 ANBI...4 2.4 Jaarverslag...4 2.5 Gedragscode...4 3. Strategie...5 3.1

Nadere informatie

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname

Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Project Versterking van Palliatieve Zorg in Suriname Ernstig zieke mensen voor wie geen genezing meer mogelijk is, willen de laatste fase van hun leven graag thuis doorbrengen in hun eigen vertrouwde omgeving.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2017-2020 Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding 1.1 Motivatie 1.2 Missie 1.3 Doelstelling 1.4 Doelgroep 1.5 Kenmerken van World of Wildlife 2. Organisatie 2.1 Organisatie structuur 2.2 Beloningsbeleid

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld

Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Stichting Vrienden gezinshuis Klein Agteveld Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Pagina 1 Pagina 2 Pagina 2 Pagina 3 Pagina 4 Inleiding Doel en doelstelling Organisatie Financiën, administratie en donaties

Nadere informatie

Beleidsnotitie 2010-2015

Beleidsnotitie 2010-2015 Stichting Winstuitverlies Oosterlaan 108 8072 CA Nunspeet Opgesteld door : H.J. Koetsier Datum : September 2010 Inhoud Voorwoord/inleiding... 3 1. Strategie... 4 1.1 Kernprincipes en uitgangspunten...

Nadere informatie

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318

STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 PUBLICATIE BETREFFENDE KALENDERJAAR 2012 STICHTING HOVERAID NEDERLAND Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 24398318 Contactgegevens STICHTING HOVERAID NEDERLAND Website: www.hoveraid.nl

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

STICHTING MEDICAL MISSION INTERNATIONAL NEDERLAND HOOFDDORP RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2015

STICHTING MEDICAL MISSION INTERNATIONAL NEDERLAND HOOFDDORP RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2015 STICHTING MEDICAL MISSION INTERNATIONAL NEDERLAND HOOFDDORP RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2015 INHOUDSOPGAVE Rapport 3 Opdracht 4 Algemeen 4 Bestuur 6 Fiscale positie 6 Jaarrekening 7 Balans per 31 december

Nadere informatie

Beleidsplan Flame Foundation

Beleidsplan Flame Foundation Beleidsplan Flame Foundation Autheur: Bestuur Flame Foundation Revisie datum: 1-12-2018 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting The Flame Foundation. Het plan is opgesteld voor 5 jaar. Na deze

Nadere informatie

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië. Beleidsplan Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan van 10

Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië. Beleidsplan Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan van 10 Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan 2014-2019 Stichting Kindertehuis Horeb Brazilië Beleidsplan 2014-2019 1 van 10 Inhoudsopgave Voorwoord 1. Doelstelling stichting 2. Werkzaamheden 2.1.

Nadere informatie

Duurzaamheidsbeleid Doingoood

Duurzaamheidsbeleid Doingoood Duurzaamheidsbeleid Doingoood Over Doingoood Doingoood bestaat uit 2 delen: Doingoood volunteer work (sociale onderneming) en Doingoood foundation (stichting). In al onze werkwijzen en procedures gaan

Nadere informatie

STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION

STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION BELEIDSPLAN 2018-2020 STICHTING JANGA GARAP LA FOUNDATION Pagina 1 van 6 Inhoudsopgave 1. Inleiding 2. Organisatie 2.1 Statuten 2.2 Huishoudelijk regelement 2.3 Bestuur 3. Doelstelling van de stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016

Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Beleidsplan Stichting Kids2School 2014 2016 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Kids2School voor de jaren 2014-2016. Het plan omvat een overzicht van de doelstelling(en) en activiteiten

Nadere informatie

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan

Stichting 4WD Supporting Bosnia Beleidsplan Beleidsplan 2015 Mensen met een passie voor 4x4 steunen mensen in Bosnië Kerkstraat 30 6675 BS Valburg Tel: 0488-431422 Mobiel: 06-53885361 Fax: 0488-431883 Mail: info@stichting4wdsupportingbosnia.nl 1

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze

Voorwoord. Buddyzorg Limburg werkt met hart en ziel voor het behoud en de versterking van de medemenselijkheid. Dit komt tot uiting in de werkwijze Jaarverslag Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2013 1 Voorwoord Voor u ligt het derde jaarverslag van de Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg, afgekort SVVBL. Het verslag geeft een weergave mee

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting DND Foundation. Versie per

Beleidsplan. Stichting DND Foundation. Versie per Beleidsplan Stichting DND Foundation Versie per 30-06-2017 Debussylaan 9 3862 GP Nijkerk info@dndfoundation.nl Het fiscaalnummer (RSIN) van de stichting is 820051524 Het nummer van de kamer van koophandel

Nadere informatie

Beleidsplan climb2raise

Beleidsplan climb2raise Stichting 2climb2raise ONZE ANBI STATUS per 01-01-2016 Beleidsplan 2015-2016 2climb2raise Algemeen Als stichting zetten wij ons in om (ex) Kankerpatiënten deel te laten nemen aan de Alpe d'huzes. Onze

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2016

Beleidsplan 2012-2016 Beleidsplan 2012-2016 Website: www.straatkindghana.org 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding...Pagina 2 2. Oprichting....Pagina 3 3. Doelstelling Pagina 3 4. Werving van fondsen.....pagina 4 5. Beheer van fondsen...

Nadere informatie

Beleidsplan 2016-2017

Beleidsplan 2016-2017 Beleidsplan 2016-2017 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Animal 4 Health. Het plan omvat een overzicht van de missie, doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Droomdag

Beleidsplan Stichting Droomdag Beleidsplan Stichting Droomdag 2016 2021 Stichting Droomdag Veenderveld 98 2371 TX Roelofarendsveen Beleidsplan Inleiding Het vorige beleidsplan van de Stichting Droomdag had geen einddatum. Hierin stonden

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0.

Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017. Mei 2012 Versie 1.0. Beleidsplan Stichting Move for MS 2012-2017 Beleidsplan Stichting Move for MS Mei 2012 Versie 1.0. VOORWOORD In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Move

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting FARE Almere

Beleidsplan Stichting FARE Almere Beleidsplan Stichting FARE Almere 1. Algemeen 2014 wordt het eerste volledige jaar voor de Stichting FARE Almere. Ook in 2014 ontvangt de Stichting geen enkele subsidie en zijn wij afhankelijk van particuliere

Nadere informatie

Door Guido Wassink Versie 04032010 Beleidsplan stichting World of Wildlife 0 van 4

Door Guido Wassink Versie 04032010 Beleidsplan stichting World of Wildlife 0 van 4 Beleidsplan 2010 2013 Nieuwe kansen, samen bouwen Door Guido Wassink Versie 04032010 Beleidsplan stichting World of Wildlife 0 van 4 Beleidsplan Stichting World of Wildlife Inleiding Het veld van goede

Nadere informatie

Beleidsplan STICHTING OVERDRUKSYNDROOM NL

Beleidsplan STICHTING OVERDRUKSYNDROOM NL Beleidsplan STICHTING OVERDRUKSYNDROOM NL 1. 2018 2021 1.1 Referentie: 2018-2021 Datum: 13-05-2019 Status: Definitief Auteur: Voorzitter Stichting OverdrukSyndroom.NL 0 Inleiding Stichting Overdruk Syndroom

Nadere informatie

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan

Beleidsplan Voorgenomen activiteiten. Inkomsten en de besteding daarvan Voorgenomen activiteiten Beleidsplan 2018 De Stichting Future for Children is op 4 november 2014 opgericht. Het jaar 2015 was een jaar van opbouw. Een website is gemaakt en een flyer. We zullen de contacten

Nadere informatie

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland.

Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. Beleidsplan 2013 2015 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Inzamelbank voor dieren Nederland. In 2013 zijn wij gestart met het helpen van 80 gezinnen eind 2013 worden er 90 gezinnen

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders

Inhoudsopgave. Ondersteuning en Ontwikkeling voor Ghanezen door Ghanezen en Nederlanders Inhoudsopgave 1. Doelstellingen van de stichting... 3 2. Uitvoering doelstelling en werkzaamheden... 3 3. Inkomsten en uitgaven... 4 4. Beheer financiën... 4 2 1. Doelstellingen van de stichting De stichting

Nadere informatie

Jaarverslag 2014. Het Speelkwartier Speelgoedbank De Meern

Jaarverslag 2014. Het Speelkwartier Speelgoedbank De Meern Jaarverslag 2014 Het Speelkwartier Speelgoedbank De Meern Inhoudsopgave Voorwoord 3 Hoofdstuk 1 De organisatie van Het Speelkwartier Speelgoedbank De Meern 4 Hoofdstuk 2 Visie, Missie en kernactiviteiten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE

BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE BELEIDSPLAN STICHTING ALLFORLIFE 2016-2019 KvK-nummer 66162726 RSIN 856422289 Postadres Roentgenstraat 16A 3071 TB Rotterdam E-mail info@allforlife.eu Website www.allforlife.eu Telefoon +31651108628 (Ömer

Nadere informatie

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ]

Stichting PLS. BELEIDSPLAN [ ] Stichting PLS BELEIDSPLAN [2018 2021] http://www.p-l-s.nl Stichting PLS (RSIN 854236107) Postadres: Drossaert Jonker van Kesselstraat 65, 6171 KB Stein Bezoek adres/vesting adres: Batenburgerstraat 17,

Nadere informatie

BELEIDSPLAN. Stichting Genetische Hartspierziekte PLN. Periode 2015

BELEIDSPLAN. Stichting Genetische Hartspierziekte PLN. Periode 2015 BELEIDSPLAN Stichting Genetische Hartspierziekte PLN Periode 2015 Stichting Genetische Hartspierziekte PLN Postbus 66 1775 ZH MIDDENMEER RSIN/fiscaal nummer: 8518 79 950 1. Inleiding In dit beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba

Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Beleidsplan 2013-2015 Stichting Luz Alba Introductie Voor u ligt het beleidsplan 2013-2015 van Stichting Luz Alba. Over 2012 is voor het eerst een jaarverslag geschreven, en bij het verder professionaliseren

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA

Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA Beleidsplan Stichting Ashleigh s Place SA 20152016 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Ashleigh s Place SA (APSA). Dit beleidsplan is geschreven

Nadere informatie

WIJ ZIJN MSD. WIJ ZORGEN VOOR GEZONDHEID. SAMEN MET JOU.

WIJ ZIJN MSD. WIJ ZORGEN VOOR GEZONDHEID. SAMEN MET JOU. WIJ ZIJN MSD. WIJ ZORGEN VOOR GEZONDHEID. SAMEN MET JOU. WIE ZORGT VOOR ONZE GEZONDHEID? JIJZELF, OM TE BEGINNEN Je gezondheid is immers een dierbaar bezit, waar je zuinig mee omspringt. Al realiseren

Nadere informatie

2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie

2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie Beleidsplan Inhoudsopgave Voorwoord 1. Inleiding 1.1. Nederland 1.2. Cijfers 2. Bestaansreden Stichting Burgerinitiatief Woudenberg in Nederland 2.1. Oprichting 2.2. Maatschappelijke relevantie 3.1. Gezinnen

Nadere informatie

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35.

JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND. KvK nummer 02094816 www.victoryhope.nl BIC ABNANL2A Fiscaal nummer 816869455 Rekening nummer 43.53.35. JAARVERSLAG 2013 VICTORY HOPE NEDERLAND Inhoud 1. Inleiding 2. Financiële verantwoording 2.1 Balans per 31-12-2013 2.2 Staat van baten en lasten 2013 2.3 Toelichting 2.4 Kascontrole 3. Activiteiten 3.1

Nadere informatie

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014

Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis. Beleidsplan 2014 Stichting Vrienden van het Waterlandziekenhuis Beleidsplan 2014 Purmerend, december 2013 1 Inhoud 1. De stichting Statutaire doelstelling Bestuursleden Beloningsbeleid Officiële gegevens 2. Strategie Missie

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN MSVN-FRYSLÂN Meerjarenbeleidsplan 2016 2019 Voorwoord Voor u ligt het beleidsplan 2016-2019 van Stichting Vrienden van MSVN-Fryslân. In dit beleidsplan staan de activiteiten

Nadere informatie

BELEIDSPLAN

BELEIDSPLAN BELEIDSPLAN 2018-2021 www.ulianafoundation.org Faunastraat 87 1531 WD Wormer info@ulianafoundation.org 0648139203 Inhoud Inleiding... 3 1. Missie/visie... 5 1.2 Doelstelling... 5 1.3 Strategie... 5 2.

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2015

Beleidsplan 2014-2015 Beleidsplan 2014-2015 Sunny Side Up Foundation Weleveld 18, 2151 JR Nieuw-Vennep www.sunnysideupfoundation.com KvK: 60369698 RSIN: 853879497 Bankrekeningnummer: NL34 INGB 0006482112 De inhoud 1. Het idee...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ]

BELEIDSPLAN Stichting DMS [ ] BELEIDSPLAN Stichting DMS [2018 2022] Stichting Dutch Medical Service Vrusschenhusken 1 6422 PL Heerlen info@dutchmedicalservice.nl www.dutchmedicalservice.nl Inschrijvingsnummer Kvk 71024689 Bank: NL05

Nadere informatie

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen.

De RKF is opgericht in 2007 en heeft tot doel het werven van middelen ten behoeve van projecten die de doelstelling van de stichting ondersteunen. ANBI Met ingang van 1 januari 2014 worden wettelijke eisen gesteld aan het behouden van de ANBI status. De navolgende onderwerpen zijn bedoeld om te voldoen aan deze eisen. Naam van de instelling Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009 Beleidsplan Voor de jaren 2008-2009 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Doe Wat. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

Jaarplan 2014 Stichting Afrikaanse Albino s

Jaarplan 2014 Stichting Afrikaanse Albino s Jaarplan 2014 Stichting Afrikaanse Albino s Zonnebrandcrème beschermt albino s in Afrika Inhoudsopgave Voorwoord 1 Algemeen 4 2 Proces Werving 5 3 Proces Transport en logistiek 6 3.1. Transport en logistiek

Nadere informatie

Jaarverslag 2013. 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1

Jaarverslag 2013. 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1 Jaarverslag 2013 2013 Jaarverlag AWF.doc Page 1 of 1 Voorwoord Wij bedanken iedereen die de kinderen van Dima hebben geholpen met donaties. 2013 was ons eerste volle jaar. Onze motto is: Samen doen is

Nadere informatie

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI

Beleidsplan 2017 Eigendom Stichting Care for Sexuality Foundation Januari Beleidsplan 2018 ANBI Stichting Care for Sexuality Foundation Beleidsplan 2018 ANBI Naam Stichting Care for Sexuality Foundation, Ermelo Missie Het bevorderen van seksuele gezondheid vanuit respect, veiligheid en autonomie.

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg

Beleidsplan. Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg Beleidsplan Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 2014 2017 Inhoud 1 Stichting Vrienden van Buddyzorg Limburg 3 2 Organisatie 5 3 Afgesproken beleid periode 2014-2017 6 4 Activiteiten 7 5 Financiën

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014

Jaarverslag. stichting ROKI. Jaarverslag St. ROKI 2014 Jaarverslag 2014 stichting ROKI Inhoudsopgave Inleiding... 3 Stichting ROKI... 3 Visie van de stichting... 3 Bestuur... 3 Het jaar 2014... 4 Voorlichting... 4 www.roki.nl... 4 Public Relations... 4 Activiteiten:...

Nadere informatie

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018

STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 STICHTING DAPPER KIND BELEIDSPLAN 2017/2018 Dapper Dagboek Dapper Dagboek INHOUDSOPGAVE Beleidsplan Jouw Dagboek, jouw verhaal Organisatie Ziekenhuizen Vrijwilligers Acties Financiën Communicatie Eindwoord

Nadere informatie

Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen

Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen Stichting Jongerencentrum León Nicaragua Beleidsplan 2014-2017 Door: Petra de Bruin, Astrid Kokmeijer en Idy van Leeuwen Stichting Jongerencentrum León, Nicaragua Herdersveld 143, 5665 JN Geldrop Telefoon:

Nadere informatie

Beleidsplan Liberi Foundation

Beleidsplan Liberi Foundation Beleidsplan 2016 2021 Liberi Foundation Inhoudsopgave 1. Over Liberi Foundation 2. Beleid 3. Ideologische grondslag 4. Communicatie 5. Inkomsten / uitgaven en vermogensbeheer 6. Bestuur Met dit beleidsplan

Nadere informatie

Nieuwsbrief september 2015

Nieuwsbrief september 2015 Nieuwsbrief september 2015 Afscheid nemen Het blijft toch altijd weer moeilijk als het moment daar is dat we afscheid moeten nemen van de kinderen die het voortgezet onderwijs (SMP) met succes hebben doorlopen.

Nadere informatie

Het beleidsplan voor Stichting Nederland Gered voor de aankomende 5 jaar.

Het beleidsplan voor Stichting Nederland Gered voor de aankomende 5 jaar. Beleidsplan 2014-2019 Het beleidsplan voor Stichting Nederland Gered voor de aankomende 5 jaar. Inhoudsopgave 1. Voorwoord...2 2. Beschrijving van de stichting...3 3. Visie van de stichting...3 4. Missie

Nadere informatie

CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017

CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017 CARE FOR ALL BELEIDSPLAN 2017 1. Inleiding 2. Strategie 2.1 Doelstellingen 2.2 Geen winstoogmerk 2.3 Bestemming liquidatiesaldo 3. Te verrichten werkzaamheden 3.1 Werving en beheer van gelden 3.2 Vermogen

Nadere informatie

STICHTING HULP HAÏTI DRIEL. Beleidsplan. Versie december Stichting Hulp Haïti Driel

STICHTING HULP HAÏTI DRIEL. Beleidsplan. Versie december Stichting Hulp Haïti Driel STICHTING HULP HAÏTI DRIEL Beleidsplan Versie december 2013 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc Beleidsplan Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc 2015 2019 Aanleiding Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Comfort Europa 2017

Jaarverslag Stichting Comfort Europa 2017 Jaarverslag Stichting Comfort Europa 2017 Borculo 03-06-2018 Bestuur Stichting Comfort Europa: Karlien Maas (vz.) Haggith Kuiper (secr.) Tom de Bruijn (penm.) Voor u ligt het zevende jaarverslag van Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan stichting The Shelter Ministries

Beleidsplan stichting The Shelter Ministries Beleidsplan stichting The Shelter Ministries Kamerik, maart 2015 www.shelter-ministries.org bestuur@shelter-ministies.org Beukenhof 1 3471 CZ Kamerik 1. Doel en aanpak Voor u ligt het beleidsplan van stichting

Nadere informatie

JAARREKENING ASWA 2013/2014

JAARREKENING ASWA 2013/2014 JAARREKENING ASWA 2013/2014 INHOUDSOPGAVE Organisatie & Structuur... 1 Organisatie & Structuur... 2 Resultaten in 2014... 4 Financieel beleid... 6 Algemeen... 7 Samenvatting algemene resultaten... 8 Jaarrekening

Nadere informatie