Het bestuur zal zich mede laten leiden door de signalen die opgevangen worden van de PeeVee leden.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het bestuur zal zich mede laten leiden door de signalen die opgevangen worden van de PeeVee leden."

Transcriptie

1 Informatiefolder

2 Allereerst een stukje historie Net zoals het ziekenhuis is PeeVee Bernhoven ontstaan uit een fusie. In het Veghelse St. Joseph was sinds 1973 een personeelsvereniging, in het Osse St. Anna al sinds Door de fusie van de twee ziekenhuizen in 2000 was het wenselijk om ook de beide personeelsverenigingen te laten fuseren. Op 1 juli 2002 was dit dan ook een feit. De twee oude verenigingen werden in een speciale Algemene Leden Vergadering opgeheven en een nieuwe vereniging zag het licht. Als naam werd gekozen Peevee Bernhoven. Het bestuur van de vereniging is als volgt samengesteld: - Voorzitter - Vicevoorzitter - Secretaris - Penningmeester - Bestuurleden algemeen Ook PeeVee Bernhoven is meeverhuisd naar het Udense. Doelstelling van PeeVee Bernhoven De personeelsvereniging wil het contact tussen het personeel bevorderen door culturele, sportieve, creatieve, gezellige en feestelijke activiteiten te organiseren, en te zorgen voor een plezierige en goede ontspanning binnen- en buiten de werksfeer. Het geeft de medewerkers de kans om elkaar eens in een andere hoedanigheid te leren kennen. Het beleid van het bestuur is er op gericht om de activiteiten optimaal te begeleiden en te organiseren voor ieder peeveelid. Het bestuur zal zich mede laten leiden door de signalen die opgevangen worden van de PeeVee leden. Onze leden hebben de mogelijkheid zich in te schrijven voor alle activiteiten. PeeVee Bernhoven voor leden en nieuwe leden Het bestuur van PeeVee Bernhoven wil zich presenteren door middel van deze informatiefolder. Ons doel is om (nieuwe) personeelsleden de nodige informatie aan te bieden en om hen enthousiast te maken om lid te worden van PeeVee Bernhoven. Het inschrijfformulier bevindt zich achterin deze informatiefolder. Voor onze oude trouwe leden bevat dit boekje nuttige informatie en we willen laten zien dat ze na al die jaren nog steeds actief zijn. Alle medewerkers van Bernhoven kunnen in principe lid worden van de personeelsvereniging.

3 De contributie van het lidmaatschap bedraagt 2,00 per maand. Bij aanmelding machtigt u de salarisadministratie om de contributie maandelijks van het salaris in te houden. Voorheen werd er een ledenpas verstrekt, maar deze pas is niet meer nodig. Bij inschrijving/deelname aan een activiteit wordt het lidmaatschap gecontroleerd aan de hand van een ledenlijst die wij periodiek van de salarisadministratie ontvangen. Indien nodig kan er om legitimatie gevraagd worden. Medewerkers van Bernhoven die geen lid zijn van de PeeVee kunnen niet deelnemen aan onze activiteiten, ook niet als introducé Public Relations Ons postadres is: Peevee Bernhoven Nistelrodesweg PT Uden Ons adres is peevee@bernhoven.nl. Bij feestelijke gebeurtenissen zoals (dienst) jubilea, huwelijk, geboorte etc. kun je een kaartje sturen naar PeeVee Bernhoven, t.a.v. Felicitatiedienst en je ontvangt dan van ons een leuke attentie. Alle door ons georganiseerde activiteiten worden bekend gemaakt aan de hand van posters die via de interne post naar alle afdelingen wordt gestuurd. Deze informatie wordt ook via een mailing verstuurd. Hiervoor kun je je aanmelden via Intranet. Op de posters staat bij elke activiteit vermeld hoe je je kunt aanmelden, en wat de kosten zijn. We proberen zoveel mogelijk informatie op de poster te zetten. Aanvullende informatie is terug te vinden op de Intranetpagina. Ook heeft PeeVee Bernhoven haar eigen gedeelte op het Bernhoven Intranet Je vindt ons op de Intranetpagina onder het tabblad Bernhoven. Je kunt hier het laatste nieuws lezen over onze activiteiten, en ook foto s gemaakt bij activiteiten kun je hier bekijken.

4 Aanmelden lidmaatschap Medewerker in loondienst Je kunt je aanmelden door het inschrijfformulier ingevuld terug te sturen t.a.v. PeeVee Bernhoven. Het inschrijfformulier kun je downloaden op onze intranetpagina. Je kunt ook een mail sturen naar Wij sturen dit formulier dan via de mail naar je toe. Vanaf het moment dat je het inschrijfformulier naar ons hebt verstuurd kun je deelnemen aan onze activiteiten. Medewerker niet in loondienst o.a.stagiaires, vrijwilligers, gedetacheerden en medisch specialisten Wanneer je een medewerker van ziekenhuis Bernhoven bent maar niet in loondienst, kun je ook lid worden. Je dient dan het formulier "Leden niet in loondienst" in te vullen. Dit lidmaatschap loopt van 1 januari tot en met 31 december. Hiervoor betaal je 2,00 euro per maand, beginnende bij de eerste dag van de eerstvolgende maand door het aantal resterende maanden maal 2,00 te storten op de girorekening van "PeeVee Bernhoven". Ben je eenmaal lid dan wordt je automatisch weer aangeschreven in december om het lidmaatschap te verlengen. Het lidmaatschap ga je altijd aan voor een periode van minimaal 6 maanden. Gepensioneerde Deze behouden het recht op hun pas tegen een jaarlijkse (geringe) vergoeding van hun contributie. Ledenpas: "Een ledenpas wordt niet meer verstrekt. Bij inschrijving voor een activiteit wordt het lidmaatschap gecontroleerd aan de hand van de gegevens zoals ze bekend zijn bij de salarisadministratie van Ziekenhuis Bernhoven. Afmelden lidmaatschap Je kunt je afmelden door het afmeldingsformulier ingevuld terug te sturen t.a.v. PeeVee Bernhoven. Ook dit formulier kun je vinden op onze Intranetpagina.

5 Aan- en afmelden mailing "PeeVee Bernhoven" probeert haar leden zo goed mogelijk op de hoogte te houden over alle activiteiten. Dit doet zij door op alle afdelingen posters te verspreiden, en door deze website zo actueel mogelijk te houden. Het kan echter gebeuren dat langs deze wegen niet alle informatie jou bereikt terwijl je toch op de hoogte gehouden wil worden. Daarvoor is de mailingservice in het leven geroepen. Aanmelden mailingservice Middels deze mailing wordt je persoonlijk op de hoogte gehouden van alle komende activiteiten en mogelijk de laatste wijzigingen die van belang kunnen zijn voor een activiteit waaraan je wilt deelnemen. De mailingservice is een extra informatiedienst bovenop de reguliere manier van communiceren d.m.v. posters. Het kan dus gebeuren dat de poster eerder op de afdeling ontvangen is dan de mail verstuurd is. Hoewel we ons best doen om dit gelijktijdig te laten verlopen kunnen er geen rechten aan worden ontleend. Uiteraard kun je je weer te allen tijde afmelden van deze mailingservice. Indien je geen inlogcode hebt binnen Bernhoven, kunt je middels je privémail een verzoek sturen aan om je aan of af te melden voor de mailingservice. Activiteiten Onze activiteiten worden via posters, intranet en mailing gecommuniceerd. We zijn wel afhankelijk van het animo van onze leden om deel te nemen aan een activiteit. Daarom kan het zijn dat bij te weinig aanmeldingen een activiteit geannuleerd wordt. Bij een aantal activiteiten zijn introducés toegestaan, Dit wordt dan vermeld op de posters. We proberen een zo breed mogelijk pakket aan activiteiten aan te bieden dat afgestemd is op de wensen van onze leden, natuurlijk staan we wel altijd open voor ideeën. Hieronder een klein overzicht wat we zoal georganiseerd hebben de afgelopen jaren. Bingo: rond de feestdagen, eind december organiseren we altijd een Kerstbingo met een mooi prijzenpakket. Een gezellig avondje uit met collega s. Schaatsen: In januari met het hele gezin schaatsen bij het Triavium in Nijmegen. Gewoon wat rondjes schaatsen of kunsten uithalen op de binnenbaan. En wat lekkers voor de inwendig mens hoort daar natuurlijk ook bij.

6 Musicals: de afgelopen jaren hebben we diverse musicals bezocht. The Lion King, Mamma Mia, Holiday on Ice, Lord of the Dance, Zij gelooft in mij. Paaseieren zoeken: Met een paar honderd kinderen op paaszaterdag. Meer dan 1000 eieren verstopt in de bossen bij Bedaf in Uden. Na het paaseieren zoeken de rest van de dag gratis toegang tot Hullies Speelboerderij. Crea-avonden: Deze avonden staan garant voor een schitterend resultaat. Onder deskundige begeleiding een mooi sieraad, kerststuk of schilderwerk. Feest: Een groot knallend PeeVee feest hoort er natuurlijk ook bij. Elk jaar weer een compleet feest met een goede band of discotheek en een perfecte catering. Kerstbomen: de eerste zaterdag na Sinterklaas versiert PeeVee Bernhoven een gratis kerstboom voor haar leden. Op deze dag kunnen de leden een gratis boom ophalen bij een kweker in de regio. Een leuke happening waar de chocolademelk met speculaas en snert niet ontbreken. Dit was een kleine greep uit de activiteiten georganiseerd door PeeVee Bernhoven. Deelname aan activiteiten Als je wilt deelnemen aan een activiteit moet je je hiervoor inschrijven Dit doe je door een te sturen naar Je wordt dan door ons op de inschrijflijst gezet. De inschrijfperiode staat op de posters vermeld. Loting Op de posters staat vermeld hoeveel personen er maximaal kunnen deelnemen aan een activiteit. Zijn er teveel inschrijvingen wordt er geloot voor deelname en voor de reservelijst. Ervaring leert dat nog vaak een aantal mensen van de reservelijst kunnen deelnemen. Betaling Als je bent ingeloot voor een activiteit ontvang je van de Peevee een met de betalingsgegevens om het inschrijfgeld over te maken. Als de betaling binnen is ontvang je hiervan een bevestiging. Deze bevestiging is tevens je entreebewijs. Tot slot Voor vragen, opmerkingen en suggesties kun je altijd terecht bij één van onze bestuursleden of natuurlijk via de mail De gegevens van de bestuurleden zijn te vinden op onze Intranetpagina.

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN

INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN INFORMATIEFOLDER NIEUWE LEDEN Deze informatiefolder is bestemd voor nieuwe medewerkers van Bernhoven en voor medewerkers die al in Bernhoven werken en lid willen worden. Onze doelstelling PeeVee Bernhoven

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement Stichting Energiek 1 ste editie: januari 2010 revisie nummer: 0 Blz. 1 van 6 ALGEMEEN Artikel 1. Het huishoudelijk reglement is onafscheidelijk verbonden met de statuten van de

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement. Het HOFnetwerk. 1. Deelnemers. 1. Aanmelding

Huishoudelijk Reglement. Het HOFnetwerk. 1. Deelnemers. 1. Aanmelding Huishoudelijk Reglement Het HOFnetwerk 1. Deelnemers 1. Aanmelding Potentiële deelnemers dienen zich altijd aan te melden via de website van het HOFnetwerk. Het aanmeldingsformulier dient volledig te worden

Nadere informatie

Bedrijfsfitness informatie

Bedrijfsfitness informatie IBN stelt bedrijfsfitness ter beschikking aan bijna alle medewerkers. Als u wilt weten of u mee kunt doen aan bedrijfsfitness, volgt u de stappen die hieronder zijn aangegeven: Kan ik meedoen aan bedrijfsfitness?

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE Tour d Elkerliek 2016

INFORMATIEBOEKJE Tour d Elkerliek 2016 INFORMATIEBOEKJE Tour d Elkerliek 2016 Tourcommissie De tourcommissie bestaat uit: Willie Garenfeld, Chris Vincent en Josefien Janssen. Het contactadres is tour@elkerliek.nl 1 Voorwoord Tourcommissie Vanaf

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

Wat kan ik voor u doen?

Wat kan ik voor u doen? 139 139 HOOFDSTUK 9 Wat kan ik voor u doen? WOORDEN 1 1 Peter is op vakantie. Hij stuurde mij een... uit Parijs. a brievenbus b kaart 2 Ik heb die kaart gisteren.... a ontvangen b herhaald 3 Bij welke...

Nadere informatie

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert:

Met nu: November t/m Februari. Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Integraal Kindcentrum De Bijenschans; Eigen&Wijzer Presenteert: Met nu: De Sint met zijn creatieve Pieten Musical les Dans-activiteiten Handbal Sport en Fun (O.B) Kleuter muziek Prezi voor beginners Schrijf

Nadere informatie

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016

Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 Cursus en activiteiten programma voor mensen met een beperking 2015-2016 yoga Yoga Je leert de basis van Yoga. Het is meer dan alleen maar een uurtje ontspannen. Met yoga leer je de balans vinden tussen

Nadere informatie

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM

PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN DE HASPEL TE ARNHEM Dirkzwager advocaten & notarissen N.V. Postbus 111 6800 AC Arnhem Telefoon : (026) 365 55 58 Fax : (026) 365 55 00 JW - 20141455 / 1 PROCEDURE VAN INSCHRIJVING EN TOEWIJZING 7 KAVELS AAN HET MAISVELD EN

Nadere informatie

Zomeractiviteiten

Zomeractiviteiten 2 Zomerprogramma VTV Delft 2019 Iedereen kijkt er al hals reikend naar uit, en hier is ie dan! Het zomerprogramma van 2019. Een zomer genieten met elkaar! De zomervakantie is van maandag 22 juli t/m zondag

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement artikel 1: In het bestuur dienen de afdelingen/samenwerkingsverbanden zo evenwichtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. artikel 2: Indien een bestuurslid zich herkiesbaar stelt,

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing. Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: Nascholing: Inschrijfgeld: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent?

Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? Hebt u een klacht? Waar kunt u terecht als u niet tevreden bent? In het Havenziekenhuis doen wij er alles aan om u tijdens uw verblijf in het ziekenhuis zo goed mogelijk te behandelen, te verzorgen en

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Tour d Elkerliek Tourcommissie

INFORMATIEBOEKJE. Tour d Elkerliek Tourcommissie INFORMATIEBOEKJE Tourcommissie De tourcommissie bestaat uit: Marie-José Meijerink, Astrid van Gerwen,Willie Garenfeld, Chris Vincent en Josefien Janssen. Het contactadres is tour@elkerliek.nl Voorwoord

Nadere informatie

WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen

WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen WELKOM BIJ DE KNZB Informatiepakket voor nieuwe verenigingen Informatiepakket aanmelding nieuwe verenigingen Bedankt voor uw interesse in het lidmaatschap van de KNZB! In dit pakket vindt u verschillende

Nadere informatie

VRIJWILLIGERS STATUUT VAN. ZORGCOÖPERATIE HOOGELOON u.a.

VRIJWILLIGERS STATUUT VAN. ZORGCOÖPERATIE HOOGELOON u.a. VRIJWILLIGERS STATUUT VAN ZORGCOÖPERATIE HOOGELOON u.a. Hoogeloon, maart 2011 VRIJWILLIGERS STATUUT van ZORGCOÖPERATIE HOOGELOON u.a. Dit statuut moet gezien worden als een aantal kwaliteitsuitgangspunten

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement artikel 1: In het bestuur dienen de afdelingen/samenwerkingsverbanden zo evenwichtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. artikel 2: Indien een bestuurslid zich herkiesbaar stelt,

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek

Huishoudelijk reglement PC de Roerstreek Welkom bij ponyclub de Roerstreek. Graag willen we jou en je ouders/verzorgers de benodigde informatie geven over de gang van zaken van onze ponyclub. Zijn er nog vragen na het lezen van dit huishoudelijk

Nadere informatie

Jaarverslag personeelsvereniging De Specie 2009

Jaarverslag personeelsvereniging De Specie 2009 Jaarverslag personeelsvereniging De Specie 2009 Inleiding Personeelsvereniging De Specie is in 2003 ontstaan uit de personeelscommissie van het College bouw ziekenhuisvoorzieningen (Bouwcollege), een commissie

Nadere informatie

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl

Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Gymnastiekvereniging S.S.S. & D.I.N.D.U.A. Sint Maartensbrug Sint Maarten Opgericht 15 mei 1925 www.sss-dindua.nl Informatieboekje 2011-2012 VOORWOORD Beste sportvrienden, Hierbij ontvangt u de 86 e jaargang

Nadere informatie

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief december e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief december 2015 40e jaargang nr. 1 In deze nieuwsbrief Vacatures: Voorzitter Voorzitter parkcommissie Voorzitter technische commissie Ledenadministratie Opzeggen lidmaatschap Oliebollentoernooi

Nadere informatie

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V.

Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw. Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Aan meneer/ mevrouw, Amsterdam, Geachte heer/ mevrouw Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moeders Schoot B.V. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding

Nadere informatie

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest

Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest Inschrijfformulieren Vrij Gildefeest t.n.v Sint Joris Evenementen Gilde stichting Sint Oostelbeers Joris Gilde Oostelbeers 1381.86.006 Vrij Gildefeest 19 augustus 2012 Adres: Secretariaat St. Joris Oostelbeers

Nadere informatie

Vrijwilligerswerk. Voelt beter

Vrijwilligerswerk. Voelt beter Vrijwilligerswerk Dát geeft een goed gevoel Voelt beter Vrijwilligerswerk, dat geeft een goed gevoel Hebt u oog voor de behoeften van anderen? Vindt u het vanzelfsprekend om patiënten en bezoekers van

Nadere informatie

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de

PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de Algemene Voorwaarden Artikel 1 Definities Lesmateriaal: Deelnemer: PowerPoint-presentaties, casussen, readers en overig materiaal die nodig zijn ter kennisoverdracht en toepassing tijdens de nascholing.

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019

AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019 AANVRAAGFORMULIER EENMALIGE SUBSIDIE 2019 OP BASIS VAN DE ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING MIDDELBURG Het ingevulde subsidieformulier dient, uiterlijk 17 weken voordat met de activiteit een begin wordt gemaakt,

Nadere informatie

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak.

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak. Opgericht 17 juni 2014 Buurtvereniging Rond de Vijftak www.ronddevijftak.nl Voorwoord Welkom nieuwe buurtbewoner(s). U heeft uw nieuwe huis betrokken en woont er nu alweer enkele dagen (weken) in. Graag

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement artikel 1: In het bestuur dienen de afdelingen/samenwerkingsverbanden zo evenwichtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. artikel 2: Indien een bestuurslid zich herkiesbaar stelt,

Nadere informatie

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen.

Het VTV organiseert in de zomervakantie allerlei leuke activiteiten waar zowel kinderen, jongeren als volwassen aan kunnen deelnemen. Voor wie zijn de activiteiten bedoeld? Het is zomervakantie van maandag 13 juli t/m zondag 23 augustus. De reguliere VTV activiteiten gaan in deze periode niet door. Het VTV organiseert in de zomervakantie

Nadere informatie

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat

15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat INSCHRIJFFORMULIER 15 Klushuizen Oude Noorden Lokatie: Bloklandstraat Louwerslootstraat Inschrijven Lees eerst de toelichting voordat u dit formulier in- Inschrijftermijn vult. U kunt zich inschrijven

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Huishoudelijk reglement Laatst gewijzigd: mei 2013 1 Artikel 1 Dit huishoudelijk reglement (H.R.) bevat bepalingen ter aanvulling van de Statuten van de vereniging Charm en mag niet in strijd zijn met

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV

Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV Huishoudelijk Reglement voor de Gymnastiekvereniging VGV HUISHOUDELIJK REGLEMENT GYMNASTIEKVERENIGING VGV Augustus 2013 1 Inhoudsopgave Artikel 1 Doel... - 3 - Artikel 2 Verkrijging van het lidmaatschap...-

Nadere informatie

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht

Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht Algemene Voorwaarden Lidmaatschap Business Club Utrecht 1. Doelstelling 1.1 Business Club Utrecht, hierna te noemen BCU, is een netwerkorganisatie gericht op de uitwisseling van kennis en ervaring en het

Nadere informatie

Collectieve zorgverzekeringen 2013

Collectieve zorgverzekeringen 2013 Collectieve zorgverzekeringen 2013 Het eind van het jaar nadert en dus wordt u weer overstelpt met allerlei aanbiedingen van zorgverzekeraars. De één nog beter dan de ander, en lastig om een en ander goed

Nadere informatie

Aanmeldformulier V.V.C. Best

Aanmeldformulier V.V.C. Best Aanmeldformulier V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit zes pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! Teams Onze vereniging telt momenteel ongeveer 250 leden.

Nadere informatie

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def.

171004/ACmailing/oktober2017/versie 3/def. 1 Adres: ActiviteitenCommissie ESSENT Regio Zwolle Secretariaat de heer G.A. van Elburg, Hemsterhuislaan 93, 8024 DX Zwolle telefoon 038-444 69 29 Email: aczwolle@ssen-spenzwolle.nl Email Gosse van Elburg:

Nadere informatie

VakantiePas Infofolder. Voor aanbieders van activiteiten voor de basisschoolkinderen van de Gemeente Weert. Jeugd. Jeugd

VakantiePas Infofolder. Voor aanbieders van activiteiten voor de basisschoolkinderen van de Gemeente Weert. Jeugd. Jeugd VakantiePas Infofolder Voor aanbieders van activiteiten voor de basisschoolkinderen van de Gemeente Weert Jeugd Jeugd Wat is de VakantiePas? De VakantiePas is een boekje wat 3 à 4 maal per jaar verschijnt

Nadere informatie

HANDLEIDING CJP PORTAL PARTNERS

HANDLEIDING CJP PORTAL PARTNERS HANDLEIDING CJP PORTAL PARTNERS 2018-2019 Versie 1 1 INLEIDING CJP innoveert en het Cultuurkaartsysteem is onder constructie. Voor de gebruikers betekent dit dat we in een nieuwe omgeving gaan werken en

Nadere informatie

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,...

Inleiding,... 3. Wat is Jong Nederland,... 3. Groepsnaam en tijden,... 3. Contributie,... 4. Verjaardagen,... 4. Activiteiten,... 4. Clubblad,... 112221 2 1 2 Inhoud Inleiding,... 3 Wat is Jong Nederland,... 3 Groepsnaam en tijden,... 3 Contributie,... 4 Verjaardagen,... 4 Activiteiten,... 4 Clubblad,... 4 Weekend,... 5 Kamp,... 5 Ouderbijeenkomst,...

Nadere informatie

Stichting Zeekadetkorps MOERDIJK

Stichting Zeekadetkorps MOERDIJK Telefoonnummer aan boord: 06 28 07 70 41 E-mail: info@zkkmoerdijk.nl Welkom als aspirant Zeekadet bij het Zeekadetkorps Moerdijk. Wij hopen dat je een leuke tijd tegemoet gaat bij ons korps. In deze brief

Nadere informatie

Jaarverslag Vereniging Stadsdorp De Pijp 2014

Jaarverslag Vereniging Stadsdorp De Pijp 2014 Jaarverslag Vereniging Stadsdorp De Pijp 2014 Inleiding Op 21 maart 2014 is Stadsdorp De Pijp officieel een vereniging geworden. Korte tijd daarvoor zijn de handtekeningen hiervoor bij de notaris gezet

Nadere informatie

In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp omgaat met de aan haar verstrekte persoons gegevens.

In dit reglement wordt vastgelegd hoe het bestuur speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp omgaat met de aan haar verstrekte persoons gegevens. : Broekweg 105 5502 BA Veldhoven Tel: 040-2542390 Internet https://www.speeltuinkabouterdorp.nl E-mail: info@speeltuinkabouterdorp.nl Privacy Reglement speeltuinvereniging en hobbyclub Kabouterdorp [gebaseerd

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder M.Lans nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg 2015 vakantiehuis De Leeuwenkoning Februari 2016 Voorwoord Stichting SORT (stichting ontspanning en recreatie Tilburg) is ontstaan vanuit een initiatief

Nadere informatie

In incidentele gevallen kan het zijn dat u een extra financiële bijdrage wordt gevraagd. Dit gebeurt over het algemeen bij bijzondere activiteiten.

In incidentele gevallen kan het zijn dat u een extra financiële bijdrage wordt gevraagd. Dit gebeurt over het algemeen bij bijzondere activiteiten. Spelregels Voor u ligt het 'spelregel'-boekje. Hierin staat een aantal zaken vermeld die voor u, als ouder/verzorg(st)er, van belang kunnen zijn. Wij proberen u aan de hand van dit boekje zoveel mogelijk

Nadere informatie

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen

Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD. Algemeen Stichting TSO Noordwijkerhout verzorgt op de openbare jenaplan basisschool De Regenboog de Tussen Schoolse Opvang INHOUD Algemeen Inschrijven voor de Tussenschoolse Opvang ( verder te noemen TSO) Aanmelden

Nadere informatie

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal.

Dit wekt wellicht een ietwat professionele indruk; toch staan plezier en enthousiasme tijdens de repetities centraal. INFORMATIEPAKKET Hallo, Leuk dat je een repetitie van popkoor Sing & Swing bijwoont. Wie weet, lijkt het je wat en besluit je na een maandje op proef, een echte Sing & Swinger te worden door een inschrijfformulier

Nadere informatie

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E

23 3 januari K E R S T V A K A N T I E AGENDA maandag t/m vrijdag 23 3 januari K E R S T V A K A N T I E januari 2014 Activiteit culturele activiteiten vrijdag 10 Bezoek Scheepvaartmuseum groep 7A en 7C Rijksmuseum groep 6C en van Goghmuseum

Nadere informatie

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning

Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg vakantiehuis De Leeuwenkoning Jaarverslag Stichting Ontspanning en Recreatie Tilburg 2016 vakantiehuis De Leeuwenkoning Februari 2017 Voorwoord Stichting SORT (stichting ontspanning en recreatie Tilburg) is ontstaan vanuit een initiatief

Nadere informatie

Activiteiten en formulieren

Activiteiten en formulieren Activiteiten en formulieren Inhoud Activiteiten en Formulieren... 2 Activiteiten aanpassingen maart 2015... 3 Eenvoudig inschrijven voor niet leden... 3 Formulieren met database koppeling... 3 Inschrijving

Nadere informatie

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud:

Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Beste, Namens het bestuur een nieuwsbrief met de nieuws van de vereniging. Inhoud: Website Nog niet betaald Contributie 2018 Dinsdagavond trainingen Ploegentijdrit Gilze 9 juni Ronde van de Leren Zool

Nadere informatie

Handleiding KNZB Webkalender

Handleiding KNZB Webkalender Handleiding KNZB Webkalender Wij zijn zeer verheugd u te kunnen laten weten dat de webkalender van de KNZB gereed en online is. De wedstrijden voor alle disciplines die voorheen via kring en/of bureau

Nadere informatie

abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119

abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119 abonnement automatische incassomachtiging communicatiepakket workshops B063-110119 abonnement Met een abonnement verkrijgt een parkeerorganisatie per locatie een account in het platform parkeren.tevreden.nl

Nadere informatie

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland.

Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Voor iedereen plezier! Een overzicht van alle vrijetijdsactiviteiten georganiseerd door St. Myosotis Westland. Myosotis organiseert vrijetijdsbesteding in het Westland voor mensen met een verstandelijke

Nadere informatie

Gulpen Wittem, maart 2012,

Gulpen Wittem, maart 2012, Gulpen Wittem, maart 2012, Deze zomer is het weer zover, we gaan als Lionsclub Wittem Neubourg van start met de 3 e Klaproostour op 1 juli 2012. Een prachtige tocht met oldtimers, cabrio s of gewone auto

Nadere informatie

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen)

BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) BOUWNUMMERS 13 t/m 20 (levensloopbestendige Parkwoningen) Als u in aanmerking wilt komen voor de aankoop van een levensloopbestendige Parkwoning in Haag & Hof (bouwnummers 13 tot en met 20), retourneert

Nadere informatie

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 22 november INFO 5

I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N. w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l. 22 november INFO 5 I N F O D A C O S T A S C H O O L H O O G R A V E N w w w. d a c o s t a - h o o g r a v e n. n l 22 november 2 018 INFO 5 IN DEZE INFO BELANGRIJKE DATA Tijdens de klassenpresentatie De Vreedzame Kinderraad

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook)

INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) INFORMATIE SPECIAL Seizoen 2012/2013 www.svodijkjudo.nl svodijkjudo ( facebook) BESTUURSSAMENSTELLING Voorzitter: Martin Monderen, Mergelsteen 15, 3991 SN Houten Tel. 030 2882916 m.monderen@gmail.com Secretaris

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

Informatieboekje. Bos-laan-loper. Een uitgave van:

Informatieboekje. Bos-laan-loper. Een uitgave van: Informatieboekje Bos-laan-loper Een uitgave van: Inhoud. Het Bestuur De doelstelling van de buurtvereniging Geschiedenis van de Boslaan Activiteiten van de Buurtvereniging Boslaan e.o. Betrokkenheid Contributie

Nadere informatie

Neo-NL Intranet (versie 1.9)

Neo-NL Intranet (versie 1.9) Neo-NL Intranet (versie 1.9) Inleiding Gebruikershandleiding Neo-NL intranet Het Neo-NL intranet biedt een platform voor vrijwilligers om hun eigen gegevens in te kunnen zien. Naast je contactgegevens,

Nadere informatie

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL

LEIDEN LIONS IJSHOCKEYSCHOOL IJshockeyschool Leiden Lions Welkom op onze ijshockeyschool! Voor veel kinderen is dit de eerste kennismaking met ijshockey... Voor sommigen zelfs de eerste kennismaking met ijs! IJshockey is een geweldige

Nadere informatie

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot.

Inschrijfformulier. Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Inschrijfformulier Aan : Amsterdam, Geachte, Wij willen u allereerst danken voor uw interesse in Kindercentrum Moedersschoot. Als bijlage treft u een overzicht van de procedure voor de aanmelding van uw

Nadere informatie

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie.

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie. Kringgroep Informatie. Met deze folder wil Kringgroep Helmond u inzicht geven in haar activiteiten, haar plaats binnen de Nederlandse rasvereniging van de Duitse Herder en haar doelstellingen. Bovendien

Nadere informatie

De visie van de Oudervereniging van Rooms Katholieke basisschool Sint- Janschool is als volgt: Organisatie en ondersteuning bij diverse activiteiten

De visie van de Oudervereniging van Rooms Katholieke basisschool Sint- Janschool is als volgt: Organisatie en ondersteuning bij diverse activiteiten Oudervereniging De Oudervereniging behartigt de belangen van ouders en verzorgers van de leerlingen van de Sint Janschool. Door middel van de vrijwillige contributie van ouders en verzorgers aan de Oudervereniging

Nadere informatie

Risdamse Badminton Club S L A S H. INFORMATIEBULLETIN Seizoen

Risdamse Badminton Club S L A S H. INFORMATIEBULLETIN Seizoen Risdamse Badminton Club S L A S H INFORMATIEBULLETIN Seizoen 2014-2015 ALGEMENE INFORMATIE De Risdamse Badminton Club Slash is een vereniging die sinds haar oprichting in 1980 gebruik maakt van de sporthal

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement van Vitiligo.nl) Paragraaf 1: Algemeen

Huishoudelijk reglement van Vitiligo.nl) Paragraaf 1: Algemeen Huishoudelijk reglement van Vitiligo.nl) Paragraaf 1: Algemeen Artikel 1.1: Doel van het huishoudelijk reglement Het huishoudelijk reglement (HR) regelt de gang van zaken binnen Vitiligo.nl in samenhang

Nadere informatie

Basisdocument Reglement Oudercommissie De Postiljon

Basisdocument Reglement Oudercommissie De Postiljon OUDERCOMMISSIE DOELSTELLING De doelstelling van de oudercommissie (hierna OC) is te zorgen voor een plezierige schoolperiode van alle leerlingen door (te helpen met) het organiseren van activiteiten die

Nadere informatie

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM WELKM Van harte welkom bij. In dit document treft u een viertal formulieren aan, namelijk: Aanmeldformulier; Machtiging Automatische Incasso; Mutatieformulier en Afmeldingsformulier. Voordat u deze (één

Nadere informatie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie

Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Opgericht: 17 november 1950. Aangesloten bij de Koninklijke Nederlandse Gymnastiek Unie Pag. 1 Versie 20 april 2015 OLVO OLVO staat voor: Ons Lichaam Vraagt Ontspanning OLVO is een christelijke gymnastiekvereniging

Nadere informatie

Een kijk op de toekomst van DuReVo

Een kijk op de toekomst van DuReVo Een kijk op de toekomst van DuReVo Duiven, 11 februari 2015 Inhoud Voorwoord... 1 1. Missie... 3 2. Het beleid... 4 3. Het kader... 7 4. Communicatie... 8 5. Financiën... 11 6. Vaststellen beleidsplan...

Nadere informatie

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013

Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Federatie van Gelderse schuttersgilden en schutterijen St. Hubertus Reglement Federatieve Evenementen Goedgekeurd tijdens de algemene ledenvergadering te Zevenaar d.d. 21 november 2013 Artikel 1 Federatief

Nadere informatie

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019

AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019 AANVRAAGFORMULIER SUBSIDIE 2019 OP BASIS VAN DE ALGEMENE SUBSIDIEVERORDENING MIDDELBURG Het ingevuld subsidieformulier moet vóór 1 april 2018 worden gezonden aan de Gemeente Middelburg, afdeling Stedelijk

Nadere informatie

Attentieregeling. Inhoud. Regeling geldend voor HTC

Attentieregeling. Inhoud. Regeling geldend voor HTC Attentieregeling Regeling geldend voor HTC Inhoud Algemeen Doel Doelgroep Status document Verwijzing Evaluatie Regelingen VERJAARDAGEN HUWELIJK/GEREGISTREERD PARTNERSCHAP GEBOORTE / ADOPTIE ZIEKTE OVERLIJDEN

Nadere informatie

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen

Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Overzicht aandachtspunten voor de organisatie van evenementen Het Duisenberg Gebouw met haar prachtige Plaza en onderwijsruimtes is een uitstekende plek voor studenten, staf en externen om een evenement

Nadere informatie

OUDERHULPKRANT 2014-2015

OUDERHULPKRANT 2014-2015 OUDERHULPKRANT 2014-2015 Schooljaar 2014-2015 Ook dit jaar willen wij, teamleden van het Festival, de ouders van onze leerlingen graag bij het schoolgebeuren betrekken. Het contact tussen u en de school

Nadere informatie

Online zelfregistratie

Online zelfregistratie Online zelfregistratie Het nieuwe zelfregistratieproces maakt het voor u als aspirant ABO nog eenvoudiger om u te registreren en een eigen business te gaan bouwen. U kunt zelf uw registratie starten op

Nadere informatie

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE

PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE PROGRAMMABOEKJE BREDE SCHOOL GORTER ACADEMIE BREDE SCHOOLACTIVITEITEN SCHOOLJAAR 2014/2015 Blok 1 Voorwoord Voor jullie ligt het programma van de Brede schoolactiviteiten, voor schooljaar 2014/2015 De

Nadere informatie

Handleiding Flexkids account & - app

Handleiding Flexkids account & - app Handleiding Flexkids account & - app Inhoud 1. Flexkids website Account... 3 1.1 Wat kunt u allemaal met dit account?... 3 1.2 Aanmelden met jullie account... 3 1.3 Intake... 3 2. Handleiding Flexkids

Nadere informatie

Programmaboekje

Programmaboekje Programmaboekje 2012-2013 Samenwerking van de scholen: Saenparel, Over de Brug (locatie In 't Veld), Willibrord en Buiten Schoolse Opvang Flindr. Voorwoord Voor jullie ligt het activiteiten programmaboekje

Nadere informatie

DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018

DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018 DE KRUISVERENIGING ZEVENBERGEN/LANGEWEG JAARREKENING 2018 L. van Wijngaarden (Penningmeester) Opgemaakt: januari 2019 De Kruisvereniging Zevenbergen/Langeweg Opgericht 6 november 1978 Ontstaan uit een

Nadere informatie

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF

Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF Klantenbinding Deze toolkit is tot stand gekomen i.s.m Zilveren Kruis, partner in sport van NOC*NSF De nationale sportweek is onderdeel van de Europese week van de sport Introductie Toolkit Jij hebt als

Nadere informatie

Tijd voor vrije tijd!

Tijd voor vrije tijd! Tijd voor vrije tijd! Vrije tijd Eindhoven 2017 Welkom bij Vrije tijd Deze folder is bedoeld om jullie te informeren over de activiteiten van Vrije tijd Eindhoven. De afdeling Vrije tijd organiseert allerlei

Nadere informatie

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden

September Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden September 2018 Voor de agenda Vervanging groep 6 en 8 Nieuw personeel stelt zich voor Informatieavonden t koohr en/ of t OOHrkest Overblijf: Een paar keer per jaar? Schoolfotograaf OPA Gezocht: Lid Kascommissie

Nadere informatie

Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER

Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER Handleiding inschrijving GLAZENWASSERSREGISTER Om een inschrijving goed te laten verlopen is het nuttig om vooraf te weten welke informatie aangeleverd moet worden. Hiervoor is deze handleiding opgesteld.

Nadere informatie

Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack

Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack Race of the Classics for Young Professionals 13de editie: 9 14 oktober 2018 Informatiepack 1 INHOUD 1. Introductie 3 2. Race of the Classics for Young Professionals 4 2.1 Wat is de Race of the Classics

Nadere informatie

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl

Huren bij Servatius. Genieten van het leven doe je thuis. Thuis is een huis van Servatius. servatius.nl Huren bij Servatius Genieten van het leven doe je thuis Thuis is een huis van Servatius Heeft u na het lezen van deze folder nog vragen? Als u na het lezen nog vragen of opmerkingen heeft, kunt u terecht

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers

Stichting Autstede Onvergetelijk. Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Onvergetelijk Informatiepakket voor deelnemers Stichting Autstede Stichting Autstede houdt zich bezig met het organiseren van weekendopvang voor gezinnen met kinderen met een stoornis

Nadere informatie

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s

AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Toelichting Lees deze informatie eerst volledig en goed door! AANMELDFORMULIER V.V.C. Best Let op: dit aanmeldformulier bestaat uit vijf pagina s Teams Onze vereniging telt momenteel bijna 300 leden. Deze

Nadere informatie

1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via Vierdaagse?

1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via Vierdaagse? Meest gestelde vragen: 1. Kan ik als lid van KNBLO-NL (via vereniging of individueel) meedoen aan Via 2. Ik ben onlangs lid geworden van KNBLO-NL (via vereniging of individueel). Is er een manier om toch

Nadere informatie

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4

H A N D L E I D I N G L E D E N N E T. 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 H A N D L E I D I N G L E D E N N E T 2 7 j u n i 2 0 0 6 V e r s i e 1. 4 1 Handleiding Ledensite VNO-NCW Midden Inloggen... 3 Ledenlijst... 3 Bijeenkomsten... 3 Digitaal aanmelden... 4 Aanmelding...

Nadere informatie

Beste ouders, verzorgers,

Beste ouders, verzorgers, Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt het aanmeldingsformulier van onze school. Wij willen u vragen dit volledig in te vullen. Uiteraard gelden, voor alle door u verstrekte gegevens, de regels van de wet

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017

NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 NIEUWSBRIEF WIJKVERENIGING inschuytgraaf Maart 2017 Sinterklaasintocht 2016 Op zondag 20 november hebben we Sinterklaas en zijn pieten verwelkomd. Ondanks de harde wind waaide de mijter niet af en hebben

Nadere informatie

INFOBOEKJE. 1. Waarom dit infoboekje? 2. De wijkvereniging. Uitgave 2009

INFOBOEKJE. 1. Waarom dit infoboekje? 2. De wijkvereniging. Uitgave 2009 1. Waarom dit infoboekje? Secr.: Graaf Arnulfstraat 7, 5491 GK Sint-Oedenrode Tel.:0636156336 Regiobanknr.: NL82 RBRB 0919 2668 78 Internet: http://www.armenhoef.nl E-mail: bestuur@armenhoef.nl INFOBOEKJE

Nadere informatie

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp

Personenalarmering. Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering Altijd verzekerd van hulp Personenalarmering is een hulpsysteem dat ervoor zorgt dat u in geval van nood dag en nacht hulp kunt inroepen. Bent u inwoner van Driebergen, dan kunt u hiervoor

Nadere informatie

INFORMATIEBOEKJE. Tour d Elkerliek Tourcommissie. Voorwoord Tourcommissie

INFORMATIEBOEKJE. Tour d Elkerliek Tourcommissie. Voorwoord Tourcommissie INFORMATIEBOEKJE Tourcommissie De tourcommissie bestaat uit: Marie-José Meijerink, Astrid van Gerwen,Willie Garenfeld, Chris Vincent en Josefien Janssen. Het contactadres is tour@elkerliek.nl Voorwoord

Nadere informatie