Informatieboekje. Bos-laan-loper. Een uitgave van:

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Informatieboekje. Bos-laan-loper. Een uitgave van:"

Transcriptie

1 Informatieboekje Bos-laan-loper Een uitgave van:

2 Inhoud. Het Bestuur De doelstelling van de buurtvereniging Geschiedenis van de Boslaan Activiteiten van de Buurtvereniging Boslaan e.o. Betrokkenheid Contributie Aanmeldingskaart

3 Het bestuur. Namens het bestuur van Buurtvereniging Boslaan e.o. bieden wij u dit informatieboekje aan. Wij streven ernaar u hiermee te informeren over de activiteiten die het bestuur samen met de buurt ontplooit. Het bestuur hoopt dat het u veel leesplezier geeft. Indien u nog geen lid bent van de Buurtvereniging, dit boekje u over de streep zal trekken om zo snel mogelijk lid te worden van Buurtvereniging Boslaan e.o. Bestuur: Joke Gorter - Bouma - Voorzitter - Boslaan 61 Gerrit Kunnen - Secretaris - Boslaan 63 Petra Blaakmeer - Penningmeester - Molenlaan 17 Wietze Lok - Bestuurslid - Boslaan 28 Anna Kuperus - Bestuurslid - Molenlaan 9

4 Doelstelling van de buurtvereniging. Het bestuur streeft naar : Het bevorderen en in stand houden van een prettig leefklimaat. Een prettige samenwerking in de buurt. Een leefbare woonomgeving. Het bevorderen van sociale betrokkenheid. Het met elkaar in contact brengen van de buurtbewoners. Het regelmatig verstrekken van Boslaaninformatie. Het openstaan voor vragen en opmerkingen van de buurtbewoners.

5 Geschiedenis van de Boslaan. In 1913 koopt de gemeente Opsterland een stuk weiland van 2520 vierkante meter ten zuiden van de buurt van Akke Sinnema, voor Fl. 1,00 ( 0,45) per vierkante meter. Dit stukje grond werd in die tijd ook wel de Akkerkamp genoemd. De gemeente wilde hierop kleine burger-woningen bouwen, met zo n 3 are grond erbij. Door verschillende oorzaken werd de oplevering vertraagd, maar uiteindelijk konden de 3 dubbele woningen voor Fl. 125,00 ( 56,00) verhuurd worden. Het eerste deel, de als Stripe bekend staand Boslaan, was een feit. In 1917 volgde de aankoop van een weiland in het verlengde van de Akke Sinnemakamp, bestemd voor 16 gezinnen (voornamelijk ambtenaren) en verder voor het bergen van as en vuil. Op het daarvoor bestemde terrein achter de woningen, stortten 200 gezinnen hun huisvuil, husketonnen en slachtafval. De overlast loopt na verloop van tijd uit de hand. In 1928 vraagt Plaatselijk Belang opnieuw om een reinigingsdienst. Na veel gedebatteer wordt besloten tot het oprichten van de Reinigingsdienst -toen nog een privé onderneming-, die bestond uit het ophalen van huisvuilbakken en het verwisselen van de privaattonnen. 256 gezinshoofden maakten hiervan gebruik. Het vuil gaat naar de Koefenne en de gemeente sluit het afvalland achter de Boslaan. De vuilstort wordt daarna geëgaliseerd, opgedeeld en verhuurd als volkstuintjes. De telefooncentrale wordt in 1937 gebouwd. De gemeente had toen het plan opgevat een weg aan te leggen achter de woningen, waarmee met de bouw van de centrale rekening diende te worden gehouden. De Boslaan is vanaf die tijd een zeer bedrijvige buurt geweest. Veel middenstanders hadden hun bedrijfje aan de Stripe. Er was in die tijd onder meer een slagerij, een kruidenier, een brandstof-handelaar, een timmerbedrijf en een meelzaak (ten behoeve van de molen aan de Molenlaan). Alles gesitueerd aan de westkant van de Boslaan. In de loop der jaren is de middenstand uit de Boslaan verdwenen. De laatste jaren woonde jong en oud samen aan de Boslaan. Sinds 1988 is er sprake van grote veranderingen met betrekking tot het wonen aan de Boslaan. Door een aantal bewoners werd toen ten behoeve van de saamhorigheid en gezelligheid de Buurtvereniging Boslaan e.o. opgericht. In samenspraak met de gemeente en belangengroeperingen werd, na langdurig overleg uiteindelijk besloten tot de totstandkoming van de nieuwe situatie (1995), handhaving van 4 oude woningen en de bouw van 44 nieuwe woningen aan de oostzijde van de Boslaan.

6 Activiteiten van de Buurtvereniging Boslaan e.o. Het bestuur van de Buurtvereniging organiseert, in samenwerking met veel vrijwilligers uit de straat, een aantal jaarlijks terugkerende activiteiten. Zo vindt ieder jaar de jaarvergadering plaats. Na het zakelijke gedeelte, waarin de stand van zaken met betrekking tot de financiën, activiteiten bestuurswisseling e.d. besproken wordt bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een ontspannende activiteit. Zo is er al eens een behendigheids- en spellencircuit uitgezet, in groepjes gezelschapspellen gedaan, bingo gespeeld, op een bijzondere locatie de vergadering gehouden, waarna een rondleiding werd gehouden en/of komen buurtbewoners aan het woord. Zij vertellen over hun bijzonder hobby of beroep. De jaarvergadering geeft elk lid van de buurtvereniging de gelegenheid medebuurtbewoners beter te leren kennen en persoonlijke- of buurtbelangen naar voren te brengen. Op Koningsdag neemt, bij genoeg animo, de Boslaan deel aan de grote optocht met een versierde wagen. Alle buurtbewoners wordt gevraagd te helpen bij het opbouwen en afbreken van de wagen. Ook wordt de straat altijd gezamenlijk aangepast aan het thema van de wagen- versierd. Dit alles met als doel met elkaar één van de beschikbare prijzen in de wacht te slepen. Het buurtfeest heeft ook een plek in de rij van jaarlijkse activiteiten. In de straat organiseren we jaarlijks een zomerse activiteit. Dit bestaat meestal uit een sportieve middag voor jong en oud met aansluitend een maaltijd (meestal een bbq). Sinterklaas is ieder jaar weer van de partij. De buurtsint bezoekt de kleine kinderen en verwend hen met een cadeautje. Ook sommige ouderen moeten er aan geloven. De Sint blijft jong en oud verrassen. Tenslotte heeft een oudejaarsfeest een belangrijke plek ingenomen op de jaarkalender. Op Oudejaarsdag is iedereen van harte welkom om het oude jaar uit te luiden. Wij organiseren dit op de plaats van de jeu de boules baan. Naast deze activiteiten organiseert de Buurtvereniging zo nu en dan een uitstapje voor de buurt. We proberen de kosten zo laag mogelijk te houden en een gezellige dag te hebben.

7 Betrokkenheid. Om blijk te geven aan de onderlinge betrokkenheid van de buurt wordt er door het bestuur getracht aandacht te besteden aan: Geboorte Langdurig zieke Ziekenhuisopname Omdat de bestuursleden niet altijd van alle gebeurtenissen op de hoogte zijn, krijgen wij graag tips van buurtgenoten, zodat belangrijke gebeurtenissen niet worden vergeten. Contacten binnen de buurt zijn hiervoor belangrijk en deze geven ook de al eerder genoemde betrokkenheid weer.

8 Contributie. Het verwezenlijken van de doelstelling van de Buurtvereniging Boslaan e.o. kan helaas niet zonder het maken van onkosten. Zo is er geld nodig voor de genoemde activiteiten te kunnen organiseren. Bijvoorbeeld voor de boodschappen, materialen voor de buurtwagen, cadeautjes voor Sint etc. Voor een groot deel worden deze kosten uit de clubkas/contributie betaald. Soms kan het nodig zijn dat er een eigen bijdragen voor een bepaalde activiteit wordt gevraagd. Dit wordt dan bij de uitnodiging vermeld. Het systeem van contributie betaling is het laatst aangepast tijdens de jaarvergadering van Toen is als volgt de contributie vastgesteld : Volwassenen 6,00 per persoon, per jaar Kinderen tot 18 jaar 3,50 per kind, per jaar De mogelijkheid bestaat om niet alle gezinsleden aan te melden als lid. Niet leden zijn dan in principe uitgesloten van deelname aan buurtverenigingsactiviteiten. Na de jaarvergadering krijgt elk huishouden van de Buurtvereniging Boslaan e.o. een verzoek tot betalen van de jaarlijkse contributie of wordt het geld (dit geniet de voorkeur) d.m.v. automatische incasso gevorderd. Opgave als lid kan vanaf elk moment plaatsvinden. Opgave kan door middel van de aanmeldingskaart.

9 Aanmeldingskaart. Familie : Adres : Tel: geeft zich hierbij op als lid van Buurtvereniging Boslaan e.o. met ingang van : De contributie heeft betrekking op: Volwassenen à 6,00 per jaar Kinderen à 3,50 per jaar Gegevens van u en uw eventuele kinderen NAAM GEBOORTEDATUM Indien u geen machtiging wilt afgeven voor de automatische incasso, dan verzoeken wij u de verschuldigde contributie over te maken op bankrekeningnummer NL90RABO , t.n.v. Buurtvereniging Boslaan e.o., onder vermelding van uw naam. Deze aanmeldingskaart graag inleveren bij de penningmeester. (Petra Blaakmeer - Molenlaan 17)

10 Machtigingskaart Buurtvereniging Boslaan e.o. Ondergetekende geeft hierbij tot wederopzegging machtiging aan Buurtvereniging Boslaan e.o. te Beetsterzwaag om van zijn/haar ondergenoemde (giro)rekening per jaar de contributie te incasseren. De contributie wordt vastgesteld op de algemene ledenvergadering en wordt begin van ieder jaar geïncasseerd. Indien u het niet eens bent met de afschrijving kunt u uw bank opdracht geven het geïncasseerde bedrag terug te boeken, u heeft hiervoor 30 dagen de tijd. Bankrekeningnummer : Girorekening : Naam en voorletters : Adres : Postcode en plaats : Ondergetekende verklaart zich akkoord met de regeling zoals hierboven beschreven. Datum Handtekening

INSCHRIJFFORMULIER 2015

INSCHRIJFFORMULIER 2015 Achternaam: Voornaam: INSCHRIJFFORMULIER 2015 Voorletters: Geboortedatum: - - M/V Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: - E-Mailadres: Schrijft zich in voor de volgende afdeling: Afdeling (s.v.p aankruisen)

Nadere informatie

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7.

Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7. Inhoud Website 3 Wedstrijden 3 Trainen 4 Recreanten 4 De jongste leden 4 Contributie 5 Activiteiten 6 Inschrijfformulier 7 Informatieboekje 2 Beste aankomende HVV-er Van harte welkom bij HVV 70. We zijn

Nadere informatie

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur!

Steun uw IJsvereniging in Tiel, wordt lid of donateur! Seizoen 2003-2004 PINGUÏN NIEUWS Hierbij ontvangt u onze alweer onze 3 e nieuwsbrief. Deze verspreiden we dit jaar onder alle leden, de vrijwilligers, donateurs (en onze oud leden). Vorig jaar was de nieuwsbrief

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER 2013

INSCHRIJFFORMULIER 2013 Achternaam: INSCHRIJFFORMULIER 2013 Voornaam: Voorletters: Geboortedatum: - - M/V Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: - E-Mailadres: Schrijft zich in voor de volgende afdeling: Afdeling (s.v.p aankruisen)

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Mededelingen:

Nieuwsbrief. Mededelingen: Nieuwsbrief 06-11-2014 Schooljaar 2014-2015 Mededelingen: Sinterklaas Vorige week woensdag hebben de kinderen van groep 1 t/m 4 met veel plezier in de schatkamer van Sinterklaas aangegeven welk cadeautje

Nadere informatie

Aanvraagformulier Abonnement

Aanvraagformulier Abonnement Aanvraagnr.:... Aanvraagformulier Abonnement Lever dit aanvraagformulier, dat tevens uw contract is, ondertekend in bij: Stadstoezicht Almelo BV, Stadhuisplein 2a, 7607 EK Almelo. Of verstuur dit aanvraagformulier

Nadere informatie

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen

HET LEESVERTIER. onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen HET LEESVERTIER onregelmatig verschijnend periodiek * jaargang 8 nummer 30 * oktober 2006 Nieuwsbrief voor Drouwenerveen en Bronnegerveen Het Leesvertier is 7 jaar geleden voor het eerst verschenen. Het

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72

AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 1 AANMELDINGSFORMULIER LIDMAATSCHAP s.v. SATURNUS 72 s.v. Saturnus 72 is 1 februari 1972 opgericht te Ridderkerk. In het na- en voorjaar worden de trainingen en wedstrijden gehouden op ons veld op het

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder M.Lans nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde

Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Huishoudelijk reglement De 3 e Ronde Inhoud Artikel 1 - De vereniging Artikel 2 - Het lidmaatschap & contributie Artikel 3 - ingang en beëindiging artikel 4 - Betaling contributie Artikel 5 - Activiteiten

Nadere informatie

Informatieboekje vrienden van DWF

Informatieboekje vrienden van DWF SLIEDRECHTSE ZWEM- EN POLO VERENIGING DOOR WATER FIT Secretariaat: Ingeschreven bij de K.v.K. onder Vacant nummer 40322393 Sportlaan 1 Opgericht 18 februari 1955 3364 AT Sliedrecht Aangesloten bij KNZB

Nadere informatie

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7

NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 NIEUWS April 2014 jaar 18 Nr. 1 www.oudallee.nl Redactieadres: Boslaan 7 LENTE Na iets wat we nauwelijks winter kunnen noemen, is de lente in volle hevigheid losgebarsten. De natuur explodeerd en het is

Nadere informatie

Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland

Vereniging voor Bewegingswetenschappen Nederland Inschrijfformulier VvBN (* doorhalen wat niet van toepassing is) Personalia Naam: Roepnaam: m / v * Voorletter(s): Geb. datum: titel(s): privé-adres Straat + nr: Postcode: Plaats: Land: Telefoon: E-mail:

Nadere informatie

INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN. Inleiding

INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN. Inleiding INFO BULLETIN EHBO VERENIGING DRUTEN Inleiding Dit info bulletin is gemaakt voor de leden van de EHBO vereniging Druten. Door middel van dit informatie blad willen wij u informeren over de gang van zaken

Nadere informatie

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ AANMELDINGSBULLETIN De Gorkumse Atletiek & Triathlon Vereniging heet u van harte welkom.

Nadere informatie

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers,

,, DE EEVLIET. (Toerdeloo Poortvliet) Informatieboekje TSO. Beste ouders, verzorgers, OPENBARE BASISSCHOOL,, DE EEVLIET POORTVLIET Informatieboekje TSO Beste ouders, verzorgers, Voor u ligt het informatieboekje tussenschoolse opvang (TSO) voor het schooljaar 2010/2011 Hierin kunt u alle

Nadere informatie

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert

Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Geachte heer/mevrouw, Bijgaand treft u de algemene informatie, het inschrijfformulier, en de machtigingskaart aan van de Prins Willem Alexanderschool Ophemert Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde

Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Met o.a. Uitnodiging feestavond vrijdag 22 januari a.s. Contributie / incasso 2016 Ringenbestellen 3 e ronde Januari 2016 Bestuur van vogelvereniging Zang & Kleur Woudenberg e.o. Voorzitter: Erik-Jan Huisman

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen.

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de openbare basisscholen; De Moespot Tiel De Regenboog Tiel De Waaijer Wadenoyen. Indien u gebruik wilt maken van de TSO op

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor de basisschool; De Koningin Beatrix in Buren De Daverhof in Kerk Avezaath Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis

Nadere informatie

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen:

Inhoud van het aanmeldformulier s.v. SATURNUS 72. Het formulier bestaat naast de algemene informatie hierboven uit de volgende drie onderdelen: 1 Sportvereniging Saturnus 72 Opgericht 1 februari 1972 te Ridderkerk, Koninklijk goedgekeurd 19 juli 1975 Aangesloten bij het Nederlands Handbal Verbond ( NHV ) Adres: Kastanjelaan 30, 2982 CM, Ridderkerk

Nadere informatie

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak.

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak. Opgericht 17 juni 2014 Buurtvereniging Rond de Vijftak www.ronddevijftak.nl Voorwoord Welkom nieuwe buurtbewoner(s). U heeft uw nieuwe huis betrokken en woont er nu alweer enkele dagen (weken) in. Graag

Nadere informatie

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren.

Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van Sportclub Susteren. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Bij dit bericht treft u een aantal formulieren aan waarmee u of uw zoon dan wel dochter lid kunt worden van. Omdat wij gebruik maken van de geautomatiseerde

Nadere informatie

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren

Nieuwsblad BoodschappenPlusBus. Oktober, november, december Senioren Nieuwsblad BoodschappenPlusBus Oktober, november, december 2018 Senioren 1 2 Dank u voor uw interesse in de BoodschappenPlusBus. WAT IS DE BOODSCHAPPENPLUSBUS? Het doel van de BoodschappenPlusBus is het

Nadere informatie

Belangrijk voor alle Inwoners van Netterden!! Tarieven. Regels. Bijdrage. Inschrijfformulier. Sint. Walburgis Parochie Netterden

Belangrijk voor alle Inwoners van Netterden!! Tarieven. Regels. Bijdrage. Inschrijfformulier. Sint. Walburgis Parochie Netterden Sint. Walburgis Parochie Netterden SECRETARIAAT De Bank Netterdensestraat 8 7077 AB Netterden Belangrijk voor alle Inwoners van Netterden!! Geldend voor het jaar 2008 Tarieven Regels Bijdrage Inschrijfformulier

Nadere informatie

Huur betalen. kiezen voor de makkelijkste manier

Huur betalen. kiezen voor de makkelijkste manier Huur betalen kiezen voor de makkelijkste manier Huur betalen kiezen voor de makkelijkste manier Elke maand op tijd de huur betalen is iets dat hoort bij wonen in een huurwoning. Een vanzelfsprekende zaak

Nadere informatie

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 5

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 5 INFOBULLETIN 2015 Pagina 1 van 5 Infobulletin 2015 Buurtschap De Boskant In dit infoblaadje vindt U enige informatie over het reilen en zeilen van onze buurtschap De Boskant. Bewaren van dit blaadje raden

Nadere informatie

Geachte ouders, verzorgers,

Geachte ouders, verzorgers, Basisschool St. Caecilia, Schoolmeesterstraat 2, 5056 KK Berkel-Enschot tel.: 013-5331360 Postadres: Postbus 9, 5056 ZG Berkel-Enschot E-mail: caecilia@bs-caecilia.nl Geachte ouders, verzorgers, Bij deze

Nadere informatie

Xena Sports Overeenkomst

Xena Sports Overeenkomst Xena Sports Overeenkomst Voornaam: Voorletters: Achternaam: Adres: Postcode: Woonplaats: Telefoon: Mob.nr: Geboortedatum: Geboorte plaats: Paspoort nr.: IBAN Bank nr.: Naam ouder / voogd / ondergetekende

Nadere informatie

Waar staan wij voor?

Waar staan wij voor? Almere, juni 2015 De Stichting Vrienden van Archipel bestaat alweer bijna een jaar. In 2014 zijn we begonnen met het werven van donateurs en sponsors en gelukkig kunnen wij u melden dat we op de goede

Nadere informatie

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie.

Kringgroep Informatie. Wat is een Kringgroep? Wat doet Kringgroep Helmond? Kynologie. Kringgroep Informatie. Met deze folder wil Kringgroep Helmond u inzicht geven in haar activiteiten, haar plaats binnen de Nederlandse rasvereniging van de Duitse Herder en haar doelstellingen. Bovendien

Nadere informatie

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM

FORMULIEREN Versie 1.2/ VV Groote Lindt WELKOM WELKM Van harte welkom bij. In dit document treft u een viertal formulieren aan, namelijk: Aanmeldformulier; Machtiging Automatische Incasso; Mutatieformulier en Afmeldingsformulier. Voordat u deze (één

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Sinds 2007 verzorgt Kinderopvang Rivierenland de Tussenschoolse opvang op de CPOB scholen in Tiel Omdat de oude situatie (2007) op scholen nogal verschillend was qua tarieven, heeft

Nadere informatie

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan;

Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Geachte heer/mevrouw, Hierbij ontvangt u het informatiepakket van de TSO voor basisschool De Achtbaan; Indien u gebruik wilt maken van de TSO op contractbasis voor vaste dagen per week, verzoeken wij u

Nadere informatie

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak.

Opgericht 17 juni Buurtvereniging Rond de Vijftak. Opgericht 17 juni 2014 Buurtvereniging Rond de Vijftak www.ronddevijftak.nl Artikel 1 De vereniging stelt zich o.a. ten doel: Een attentie bij een geboorte ( 11,95) Een tegemoetkoming met sinterklaas voor

Nadere informatie

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar :

Het ingevulde en ondertekende formulier en eventueel bijbehorende informatie kunt u opsturen naar : Inschrijven als nieuw lid bij v.v. Sparta Nijkerk Wij heten je graag welkom bij v.v. Sparta Nijkerk. Aanmelding Elke voetbalspeler dient in KNVB verband lid te zijn van een voetbalvereniging aangesloten

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier 2015

Aanmeldingsformulier 2015 Aanmeldingsformulier 2015 verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepsopleiding 2199,- Startdatum././ Individuele opleiding

Nadere informatie

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN

VOETBALVERENIGING GASSELTERNIJVEEN Aanmeldingsformulier v.v. Gasselternijveen Achternaam: Voorvoegsel (a.u.b. voluit): Roepnaam: Geboortedatum: Geboorteplaats: Straat: Postcode/Woonplaats: Tel. of mobiel nr.: E-mail:................,.......

Nadere informatie

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september.

Seizoen 2016/2017. Voor recreatieve spelers dient opgezegd te worden voor 1 september. Seizoen 2016/2017 Hartelijk welkom bij onze vereniging. We vinden het leuk dat je lid wordt van een van onze afdelingen. Er bestaat bij ons de mogelijkheid 1x gratis mee te trainen alvorens het aanmeldingsformulier

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER 1.6 M/V. Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en) Voornaam. Achternaam. Adres.

INSCHRIJFFORMULIER 1.6 M/V. Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en) Voornaam. Achternaam. Adres. INSCHRIJFFORMULIER 1.6 Voornaam Achternaam M/V Adres Postcode Plaats Telefoonnummer Mobiel nummer Geboortedatum E-mailadres Doorhalen wat n.v.t. is Taekwondo Hapkido Little Tigers Donateur Groep van: Dag(en)

Nadere informatie

Geachte heer/mevrouw,

Geachte heer/mevrouw, Geachte heer/mevrouw, Uw kind zit op de Bavinckschool. Met ingang van 1 september 2012 coördineert Sportfever de tussenschoolse opvang ( TSO ) op de Bavinckschool. Met deze brief ontvangt u het informatiepakket

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier CSV 1928

Aanmeldingsformulier CSV 1928 Aanmeldingsformulier CSV 1928 De Christelijke Sport Vereniging 1928 Voetbal, zoals onze naam officieel is, heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. CSV 1928 speelt zijn thuiswedstrijden

Nadere informatie

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden.

Help uw junior zoon of dochter met het invullen, men kan en mag nog niet alle vragen beantwoorden. Aan nieuwe leden en ouders van nieuwe jeugdleden, Als bijlage treft u een aantal formulieren aan waarmee u te kennen geeft dat U, of uw zoon of dochter lid wenst te worden van onze voetbalclub. De huidige

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie

Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie Aanmeldingsformulier Wedding & Eventplanner combinatie verzenden / / Te Geboortedatum / / Te Adres Postcode Telefoon Mobiel E-mail Website Wenst deel te nemen aan de opleiding : Groepscombinatie opleiding

Nadere informatie

Inschrijfformulier Achternaam: Voornaam: Letters: Geboortedatum: M / V Adres: Woonplaats: Postcode: Telefoonnummer: Mobiel: Mail:

Inschrijfformulier Achternaam: Voornaam: Letters: Geboortedatum: M / V Adres: Woonplaats: Postcode: Telefoonnummer: Mobiel: Mail: Inschrijfformulier 2015 Achternaam: Voornaam: Letters: Geboortedatum: M / V Adres: Woonplaats: Postcode: Telefoonnummer: Mobiel: Mail: Schrijft zich in voor de volgende afdeling: Afdeling (s.v.p aankruisen)

Nadere informatie

Robert Seubring : Voorzitter, uitvoerende zaken vereniging. Telefoonnummer

Robert Seubring : Voorzitter, uitvoerende zaken vereniging. Telefoonnummer Beste handbalvriend(in), Je hebt nu een aantal keren mee getraind en we hopen dat het goed bevallen is. Wij als bestuur vinden het leuk dat jij je nu wilt aanmelden en wij hopen dat je een leuke tijd tegemoet

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN

INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN INSCHRIJFFORMULIER IJSHOCKEY VERENIGING EINDHOVEN KEMPHANEN Ondergetekende schrijft zich in bij IJshockey Vereniging Eindhoven Kemphanen en gaat akkoord met onderstaande voorwaarden. - Het hoofdseizoen

Nadere informatie

EEN LICHTJE VOOR. 19 december 2015 Boerderij Molenberg Burgh-Haamstede. www.debasstichting.nl

EEN LICHTJE VOOR. 19 december 2015 Boerderij Molenberg Burgh-Haamstede. www.debasstichting.nl VOOR 19 december Boerderij Molenberg Burgh-Haamstede www.debasstichting.nl De BAS stichting De BAS stichting is opgericht om bekendheid te geven aan de zeldzame chronische ontstekingsziekte JDM (juveniele

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement van de Buurtvereniging Pelgrim-buurt

Huishoudelijk Reglement van de Buurtvereniging Pelgrim-buurt Huishoudelijk Reglement van de Buurtvereniging Pelgrim-buurt 1 Inleiding 1.1 Dit Huishoudelijk Reglement (hierna: HR) van de Buurtvereniging Pelgrim-buurt (hierna: PB) omvat een nadere uitwerking van de

Nadere informatie

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 6

INFOBULLETIN. Pagina 1 van 6 WWW.buurtverenigingdeboskant.nl INFOBULLETIN 2018 Pagina 1 van 6 Infobulletin 2018 Buurtschap De Boskant In dit infoblaadje vindt U enige informatie over het reilen en zeilen van onze buurtschap De Boskant.

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers

AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers AANMELDINGSFORMULIER The Valley Bucketeers Beste aspirant-lid, Je hebt al een aantal keren meegetraind en je hebt besloten om lid te worden van The Valley Bucketeers. Dat vinden we goed om te horen. Welkom

Nadere informatie

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is.

TSO staat voor Tussen Schoolse Opvang. Het is de middagpauze die kinderen op school doorbrengen wanneer er thuis niemand aanwezig is. Kinderen hechten aan continuïteit en duidelijke regels. Wij willen dat de kinderen zich veilig en geborgen voelen. Wij streven ernaar dat de kinderen weer fris en vol energie aan het middagprogramma kunnen

Nadere informatie

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.)

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.) AANMELDINGSFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio. VOORLETTERS ROEPNAAM... ACHTERNAAM GEBOORTEDATUM GESLACHT MAN/VROUW NATIONALITEIT:. NAAM VADER * NAAM MOEDER

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER. L.T.V. Ten Medel - Ledenadministratie. Bachstraat 11, 4003 KZ Tiel. Voorletters : Graag los inleveren

INSCHRIJFFORMULIER. L.T.V. Ten Medel - Ledenadministratie. Bachstraat 11, 4003 KZ Tiel. Voorletters : Graag los inleveren INSCHRIJFFORMULIER L.T.V. Ten Medel - Ledenadministratie Bachstraat 11, 4003 KZ Tiel Telefoon: 0344-623 330 E-mail: ledentenmedel@outlook.com Personalia Achternaam : Pasfoto Voorletters : Graag los inleveren

Nadere informatie

Duikvereniging. Het Rooie Paerd. Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER

Duikvereniging. Het Rooie Paerd. Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Enkele aandachtspunten betreffende opgave lidmaatschap op dit informatieformulier: * Verzoek tot toelatingsformulier en de éénmalige machtiging

Nadere informatie

Fonds Leefbaarheid. dan onderneemt u actie! Dat kan met het Fonds Leefbaarheid. In deze brochure leest u hier alles over. U woont graag plezierig

Fonds Leefbaarheid. dan onderneemt u actie! Dat kan met het Fonds Leefbaarheid. In deze brochure leest u hier alles over. U woont graag plezierig Fonds Leefbaarheid Lekker leven? Met het Fonds Leefbaarheid! Als we nu eens buiten kunnen zitten met dat mooie weer Een zitje bij ons woongebouw. Misschien zelfs extra verlichting! Gezellig samen een praatje

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West

Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West Aanmeldingsformulier V.V. Dieze-West V.V. Dieze-West heet u of uw zoon of dochter van harte welkom bij de club. V.V. Dieze-West speelt zijn thuiswedstrijden op het Sportpark het Hoge Laar. Luttekeweg 15A

Nadere informatie

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar -

- Buurtvereniging Nobis 40 jaar - Panningen april 2007 Hallo Buurtgenoten. Dit jaar is voor onze buurt een speciaal jaar want dan vieren wij het 40 jarige bestaan van Buurtvereniging Nobis. We proberen een aantal activiteiten extra leuk

Nadere informatie

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd.

De incassomachtiging geldt per kind voor de gehele schoolperiode en zal jaarlijks begin november worden geïncasseerd. Betreft: betaling vrijwillige ouderbijdrage via automatische incasso Alkmaar 18 augustus 2015 Geachte ouder(s)/verzorger(s) Vanaf november is het mogelijk om de ouderbijdrage via automatische incasso te

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters)

AANMELDINGSFORMULIER (s.v.p. invullen in blokletters) PERSOONSGEGEVENS AANMELDINGSFORMULIER ACHTERNAAM : M/V VOORNAMEN VOLUIT : ROEPNAAM : STRAAT EN HUISNUMMER : POSTCODE EN WOONPLAATS : TELEFOONNUMMER (VAST) : TELEFOONNUMMER (MOBIEL) : E-MAILADRES : GEBOORTEDATUM

Nadere informatie

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l

Volleybal Club City Bril Krimpen w w w. v c k r i m p e n. n l INSCHRIJFFORMULIER Naam :...... M / V * Adres :.... Postcode :.... Woonplaats:..... Telefoon :. Mobiel:..... E-mail adres (1) :... E-mail adres (2) :... Geboortedatum :... Trainingsgroep :.. Comp.: J /

Nadere informatie

Informatie. Attentiedienst Anja Vervoort Graaf Arnulfstraat 6 490207 Rita Verhagen Ollandseweg 12 476676

Informatie. Attentiedienst Anja Vervoort Graaf Arnulfstraat 6 490207 Rita Verhagen Ollandseweg 12 476676 t Wijkblad Informatie Bestuur Voorzitter Henk Sierdsema Hildewarelaan 3 280933 Secretaris/ Edo van Rossum Hildewarelaan 17 475522 Penningmeester Bestuurslid Anja Vervoort Graaf Arnulfstraat 6 490207 Bestuurslid

Nadere informatie

Trainen en competitie

Trainen en competitie Persoonlijke informatie Voornaam Achternaam Nationaliteit Adres Postcode Woonplaats Geboortedatum Email adres Telefoon Mobiel nummer Soort lidmaatschap Alleen trainen Trainen en competitie Evt. voorkeur

Nadere informatie

Buurtvereniging De Onderstal Berlicum. Jaarverslag 2013

Buurtvereniging De Onderstal Berlicum. Jaarverslag 2013 Buurtvereniging De Onderstal Berlicum Inhoud 1. Algemeen 2. Leden 3. Vergaderingen 4. Activiteiten 5. Lief en Leed 6. Financiële verantwoording 7. Vrijwilligers 1. Algemeen Het bestuur bestond in 2013

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015

AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015 AANMELDINGSFORMULIER OVERBLIJVEN Schooljaar 2014/2015 OBS De Zandberg / Daltonschool Lange Voren Naam van het kind: E-mail adres(sen) ouder(s)/verzorger(s): Telefoonnummer waar u tussen 11.45 en 12.45

Nadere informatie

The Dutch Dragons Aanvraagformulier lidmaatschap

The Dutch Dragons Aanvraagformulier lidmaatschap Aanvraagformulier lidmaatschap Versie: 05. Datum: December 2018 Lid worden is een open vereniging en hierdoor voor iedereen toegankelijk. Iedereen die 10 jaar of ouder is en in het bezit is van een zwemdiploma,

Nadere informatie

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL

Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL OUDERVERENIGING RK BASISSCHOOL Het Hoe en Waarom van UW OUDERVERENIGING BASISSCHOOL TRIANGEL Secretariaat: bolke51@hotmail.com NL61RBRB0943572061 Inleiding In dit informatieboekje informeren wij u over

Nadere informatie

Zwemvereniging Patrick Echt

Zwemvereniging Patrick Echt INSCHRIJFFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwemvereniging Patrick. VOORLETTERS.. ROEPNAAM. ACHTERNAAM.. GEBOORTEDATUM GEBOORTEPLAATS.. GESLACHT MAN / VROUW NATIONALITEIT... NAAM VADER * NAAM

Nadere informatie

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.)

Door ondertekening ga ik akkoord met de bijgevoegde voorwaarden. (Kunt U bewaren.) AANMELDINGSFORMULIER Hierbij meld ik mij aan als lid van Zwem- en Waterpolovereniging MOSA~regio. VOORLETTERS ROEPNAAM... ACHTERNAAM GEBOORTEDATUM GESLACHT MAN/VROUW NATIONALITEIT:. NAAM VADER * NAAM MOEDER

Nadere informatie

I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S

I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S I n f o r m a t i e o v e r h e t L i d m a a t s c h a p V O K S Vereniging voor Ouderen en Kinderen met een Slokdarmafsluiting Wat ontvangt u voor uw lidmaatschap? Boekjes, folders en brochures over

Nadere informatie

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord

Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Aanmeldingsformulier Aanmeldingsformulier SC Emmeloord Hierbij meld ik mij aan als lid van de voetbalvereniging Sportclub Emmeloord. Achternaam : Voorletters/ Voornaam : Adres : Postcode / Plaats : Telefoon

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 TOT 4 jaar

INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 TOT 4 jaar INSCHRIJFFORMULIER PEUTEROPVANG 2 TOT 4 jaar Inschrijfdatum ouder(s)/verzorger(s): Datum binnenkomst formulier Okidoki: Roepnaam te plaatsen kind: M/V Achternaam te plaatsen kind: (altijd invullen) Burger

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1

Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Nieuwsbrief april 2015 3e jaargang nr. 1 Beste leden, Heb je vragen, opmerkingen of leuke, anekdotes? Laat het aan ons weten via nieuwsbriefsvs@hotmail.com. Wellicht zullen wij het plaatsen in de nieuwsbrief!

Nadere informatie

Informatie. over. Fotoclub Rapenland

Informatie. over. Fotoclub Rapenland Informatie over Fotoclub Rapenland 1 Inhoudsopgave Pagina 3 : algemeen : geschiedenis : waarom een fotoclub Pagina 4 : het bestuur : verloop van een clubavond : forumavonden : forumavond met afdrukken

Nadere informatie

Huishoudelijk Reglement

Huishoudelijk Reglement Huishoudelijk Reglement artikel 1: In het bestuur dienen de afdelingen/samenwerkingsverbanden zo evenwichtig mogelijk vertegenwoordigd te zijn. artikel 2: Indien een bestuurslid zich herkiesbaar stelt,

Nadere informatie

Zwemvereniging De Vennen inschrijfformulier

Zwemvereniging De Vennen inschrijfformulier Zwemvereniging De Vennen inschrijfformulier Ondergetekende (indien jonger dan 16 jaar, een van de ouders of verzorgers) verklaart dat hij/zij, zijn/haar zoon/dochter, met ingang van ----/----/-------*

Nadere informatie

Nieuwsblad Boodschappen PlusBus. Senioren

Nieuwsblad Boodschappen PlusBus. Senioren Nieuwsblad Boodschappen PlusBus Senioren maart / april 2011 Nummer 25 Het doel van de BoodschappenPlusBus is het voorkomen en tegengaan van eenzaamheid onder ouderen en het bevorderen van de sociale contacten.

Nadere informatie

Inhoud. 3 Betalingswijze 5 Huurachterstand 6 Huurtoeslag 8 Machtigingsformulier automatische incasso

Inhoud. 3 Betalingswijze 5 Huurachterstand 6 Huurtoeslag 8 Machtigingsformulier automatische incasso Huur betalen Huur betalen Bij het tekenen van het huurcontract zijn we met u overeengekomen dat de huur voor de woning maandelijks betaald moet worden. U kunt op verschillende manieren de huur betalen.

Nadere informatie

Informatie overblijfvoorziening.

Informatie overblijfvoorziening. Informatie overblijfvoorziening. Zeewolde, 24 juni 2014. Geachte ouder(s) / verzorger(s), Indien u gebruik wenst te maken van de overblijfvoorziening van De Richtingwijzer kunt u dit kenbaar maken door

Nadere informatie

Aanvraagformulier kostbaarhedenverzekering voor muziekinstrumenten. Aanvrager Naam/ voorletter (s): Man / Vrouw (doorhalen wat niet van toepassing is)

Aanvraagformulier kostbaarhedenverzekering voor muziekinstrumenten. Aanvrager Naam/ voorletter (s): Man / Vrouw (doorhalen wat niet van toepassing is) Uw muziekinstrumenten goed verzekerd Zicht, risico- en verzekeringsadviseurs heeft een collectieve kostbaarhedenverzekering voor muziekinstrumenten ontwikkeld voor de leden van Kunstfactor Muziek Utrecht,

Nadere informatie

Assurantiekantoor G. van Witsen Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer. Totaal 67,00. Automatische

Assurantiekantoor G. van Witsen Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer. Totaal 67,00. Automatische November 2009 Rozenlaan 104, 4336 XG Aalsmeer Nota Betreft Bankrekening 761145427 Kenmerk 5000056789012345 Factuurnr. 2876766-2009 Datum 04-01-2009 Jaarpremie 2009 62,33 Assurantiebelasting 7,5% 4,67 Totaal

Nadere informatie

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019.

Seizoensopening. Vrijwilligersavond. Clubkampioenschappen. Ledenactie. Maak kennis met Tennis. Wist je dat. Nieuwsbrief, Maart 2019. Nieuwsbrief, Maart 2019 Beste leden, Er is deze week ontzettend hard gewerkt om de banen klaar te krijgen. Hulp van jong en oud hebben er voor gezorgd dat de banen er tip top bij liggen en er vanaf maandag

Nadere informatie

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010

Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Inschrijfformulier seizoen 2009-2010 Naam : Voornaam : Adres : Postcode/woonplaats : / Telefoonnummer : / Mobiel: Geboortedatum : / E-mail adres Geslacht : M / V* *doorstrepen wat niet van toepassing is.

Nadere informatie

Voor het uitvoeren van het Vrijwilligersbeleid dient de in dit aanmeldingsformulier opgenomen Ledenkaart CVC Reeuwijk te worden ingevuld.

Voor het uitvoeren van het Vrijwilligersbeleid dient de in dit aanmeldingsformulier opgenomen Ledenkaart CVC Reeuwijk te worden ingevuld. AANMELDINGSFORMULIER 2011 / 2012 Ondergetekende geeft te kennen toe te willen treden als lid van CVC Reeuwijk en verklaart kennis genomen te hebben van en zich te onderwerpen aan de bepalingen van haar

Nadere informatie

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten?

1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 1. Rechte tellingen Buren Sommige mensen hebben een goede relatie met hun buren, andere buurtgenoten zien elkaar eigenlijk niet zoveel. 6 1. Hoe vaak heeft u contact met uw buren of buurtgenoten? 51% 5

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie)

AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) AANMELDINGSFORMULIER, Deel A (inleveren bij ledenadministratie) Ondergetekende, Achternaam Roepnaam Adres Postcode/Woonplaats Geboortedatum Geslacht* : Voorletters(s): : M / V Telefoonnummer : Mobiel :

Nadere informatie

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012

RAP HOLLAND. Organisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFORMULIER SEIZOEN 2012 RAP HLLAND rganisatie van het Nederlands Kampioenschap Minibiken INSCHRIJFFRMULIER SEIZEN 2012 Achternaam:. Voorletters:. Voorvoegsel:. Roepnaam:. Geboortedatum:. Geslacht: 0 man 0 vrouw Nationaliteit:..

Nadere informatie

OVEREENKOMST OUDERBIJDRAGE SCHOOLJAAR (bijlage I) per gezin

OVEREENKOMST OUDERBIJDRAGE SCHOOLJAAR (bijlage I) per gezin OVEREENKOMST OUDERBIJDRAGE SCHOOLJAAR 2015-2016 (bijlage I) per gezin 1. Persoonlijke gegevens ouder/wettelijk vertegenwoordiger Naam en voorletters Adres Postcode en woonplaats Telefoonnummer E-mailadres

Nadere informatie

INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse opvang

INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse opvang Kindercentrum Noah s Ark Hoofdkantoor Verfmolenstraat 2 Postbus 30167, 1303AC Almere Tel.:036-53 71 011 Fax:036-53 52 981 info@kdc-noahsark.nl www.kdc-noahsark.nl INSCHRIJFFORMULIER Christelijke buitenschoolse

Nadere informatie

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015

Informatieboekje. Gymnastiekvereniging. OKK Ridderkerk 2015 Informatieboekje 2015 Gymnastiekvereniging OKK Ridderkerk 2015 Vakantie De gymnastiekvakanties zijn gelijk aan de vakanties van de openbare basisscholen in Ridderkerk. Algemene informatie voor nieuwe leden.

Nadere informatie

Deze keer in ons buurtblad

Deze keer in ons buurtblad Deze keer in ons buurtblad contributie kerstfestijn talentendag buurtnieuwtjes paaseieren fietstocht bedrijven buitenspeeldag buurttuin Het is weer tijd om de jaarlijkse bijdrage aan buurtvereniging Ons

Nadere informatie

In ons Privacy beleid kunt u lezen welke persoonsgegevens wij van u hebben en voor welke doeleinden deze verwerkt worden.

In ons Privacy beleid kunt u lezen welke persoonsgegevens wij van u hebben en voor welke doeleinden deze verwerkt worden. s-hertogenbosch, januari 2019 Beste leden, In ons Privacy beleid kunt u lezen welke persoonsgegevens wij van u hebben en voor welke doeleinden deze verwerkt worden. In het kader van de nieuwe privacywet

Nadere informatie

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start

Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Nieuwsbrief januari 2013. Alle leden nog de beste wensen voor 2013. Bomenwacht Nederland is de nieuwe sponsor van de competitie. Jeugdcompetitie 2013 A.V.Start Dag Datum Wedstrijd Plaats Afstand zondag

Nadere informatie

TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER

TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Blad 1 van 5 TOELICHTING OP ONDERSTAAND INSCHRIJFFORMULIER Enkele aandachtspunten betreffende opgave lidmaatschap op dit informatieformulier: * Verzoek tot toelatingsformulier en de éénmalige machtiging

Nadere informatie

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen

Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015. Lionsclub Ypenveen Informatie en inschrijfset Sponsorzwemmen 2015 Lionsclub Ypenveen - brief aan de ouders - aanmeldformulier - informatie voor de sponsor - eenmalige machtiging Aan de kinderen en ouders/verzorgers van De

Nadere informatie

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam:

AANMELDINGSFORMULIER. Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387. leerling Familienaam: AANMELDINGSFORMULIER Kanaaldijk 3 1486 MG WEST-GRAFTDIJK 075-6411387 info@vhschool.nl www.vhschool.nl leerling Familienaam: Voorna(a)m(en): Roepnaam: Adres: Postcode + woonplaats: Telefoon: Mobiel: Mailadres:

Nadere informatie

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015

Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Welkom bij BAS basketbal seizoen 2014-2015 Wij zijn blij dat wij je als nieuw lid mogen begroeten en hopen dat je je snel thuis zult voelen binnen onze vereniging. Hierbij willen wij je wat informatie

Nadere informatie

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356

MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356 MAANDBLAD VAN BUURTVERENIGING DE GAGEL FEBRUARI 2012 NR. 356 IN DIT NUMMER: 2 INHOUD 3 LEDENVERGADERING 6 AKTIVITEITEN - KAARTAVONDEN - BILJARTEN 7 VERJAARDAGEN CONTRIBUTIE 8 ADRESSEN AGENDA FEBRUARI 2012

Nadere informatie

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011

Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Schendelsinfo 17 e jaargang; nr. 3 November 2011 Gemert, 8 november 2011 Hallo allemaal, Dit is de 3 e Schendelsinfo van 2011 met daarin weer leuke foto s en verslagen van de meest recente activiteiten

Nadere informatie