Capaciteitsberekening doorschuifmachines 7 mei, 2014

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Capaciteitsberekening doorschuifmachines 7 mei, 2014"

Transcriptie

1 Nieuwsarchief 2014 tot 8 mei BX krattenwasinstallatie voor Linde Gas 7 mei, 2014 Het machinaal wassen van onze kratten heeft in vergelijking met handmatig wassen weinig tot geen invloed op het primaire productieproces, maar het is ergonomischer en minder arbeidsintensief. Linde Gas heeft met meerdere partijen gesproken over mogelijke oplossingen. RHIMA bleek de beste partner in het proces: De standaard BX krattenwasinstallatie kon naar onze wensen aangepast worden. En de ervaring die RHIMA heeft met industriële oplossingen maakte dat zij een perfect klankbord voor ons waren. Kijk bij Industriële referenties voor het hele verslag. Capaciteitsberekening doorschuifmachines 7 mei, 2014 RHIMA komt regelmatig beweringen tegen waarin geclaimd wordt dat met een doorschuifmachine een capaciteit gehaald kan worden van korven per uur. Graag willen wij hieronder uitleggen waarom dit niet mogelijk is. Althans als men zich houdt aan de officiële door de overheid aangegeven richtlijnen. Deze richtlijnen zijn vervat in een DIN norm. De DIN norm stelt technische en hygiënische eisen aan de vaatwasmachine en het wasresultaat. Voor doorschuifvaatwasmachines wordt DIN gehanteerd. Hierin staat een wascontacttijd van 90 seconden voorgeschreven. In theorie leidt dit tot maximaal 34 korven per uur, praktisch wordt dit nog minder vanwege de handeling van het laden en uitladen. Gekoppeld aan deze DIN norm is een hygiënenorm uitgedrukt in KVE (Kolonie Vormende Eenheid): het aantal KVE per 10 cm² moet minder zijn dan 5. Deze KVE kan echter niet gehaald worden als de wascontacttijd wordt verkort. Uitgaande van deze richtlijn is bij een standaard doorschuifmachine het maximale aantal af te wassen korven 32 per uur! Sinds 2009 is RHIMA actief met het vermarkten van de zogenaamde PRM voorwasmachine in combinatie met de bekende WD 6 en 7 doorschuifvaatwasmachines. Het principe van de PRM is erop gebaseerd om het restwater van de vaatwasser niet af te voeren, maar te hergebruiken als voorwaswater in de PRM voorwasmachine. Deze manier van werken is efficiënt, milieuvriendelijk en zeer kostenbesparend, omdat voorspoelen met een handdouche overbodig is geworden. De winst met betrekking tot de wascontacttijd komt bij de PRM en WD combinatie voort uit het feit dat er wordt voorgewassen met water en vaatwasmiddel: de tijd dat de vaat in de voorwasmachine zit (30 seconden) kan bij de wascontacttijd opgeteld worden, zodat de wastijd van de doorschuifmachine nog maar 60 seconden hoeft te bedragen. Hierdoor kan de combinatie PRM voorwasmachine en WD doorschuifmachine een aantal van 45 korven per uur halen. Conclusie: alleen bij een RHIMA doorschuifmachine met PRM voorwasmachine is het maximale aantal af te wassen korven 45 per uur!

2 In plaats van korven/uur hanteert men ook regelmatig het aantal borden per uur. Gemiddeld kunnen er 18 grote borden in een korf. Dit betekent bij een traditionele doorschuifmachine dat er 576 borden per uur gewassen kunnen worden en bij de RHIMA PRM met WD combinatie 810. RHIMA is trotste sponsor van het Food Film Festival 5 mei, 2014 Het Food Film Festival is een driedaags festival waar je je volledig kunt onderdompelen in de wereld van eten. Kom kijken naar de beste foodfilms, kom luisteren naar shows, doe mee met het grote debat, leer van meesters in de keuken tijdens de workshops en eet in het restaurant van onze sterrenchef Joris Bijdendijk! Niet alleen besteedt het Food Film Festival aandacht aan de culinaire kant van eten, ook ons voedselsysteem wordt kritisch onder de loep genomen. Tijdens het evenement wordt de afwas van het restaurant en de workshops gedaan door RHIMA! De installatie met doorschuifmachine, tafels en voorspoeldouche kan na het festival voor een speciale prijs verkocht worden. Zie hiervoor het artikel op de Home page van Ook alle informatie over de programma onderdelen, etc. kunt u op deze site vinden.

3 RHIMA plaatst wagenwasmachine in Ratingen (Dld) 16 april, 2014 VKKD Ratingen (Verbund Katholischer Kliniken Düsseldorf), gelegen in één van de dichtst bevolkte gebieden van Duitsland, heeft een grote centrale keuken die 3x per dag (ontbijt, lunch en diner) levert aan 8 ziekenhuizen in de omgeving. Naast de gewone afwas, worden hier dagelijks ruim 200 wagens per dag gewassen die gebruikt zijn voor het vervoer van de maaltijden. De RHIMA Wagenwasmachine WD 18CW heeft aan 2 kanten deuren, zodat de karren er aan de vuile zijde in kunnen rijden en er aan de andere schone kant weer uitkomen. Geen kans op vervuiling van de schone wagens dus. De roterende bewegingen van de wasmachine zorgen voor optimale reiniging en optimale droging. Sinds de plaatsing eind 2013 wordt de machine dagelijks gebruikt en met een perfect resultaat! RHIMA platziert Wagenwaschanlage in Ratingen (Dld) Der VKKD Ratingen (Verbund Katholischer Kliniken Düsseldorf) befindet sich in einem der am dichtesten bewohnten Gebiete Deutschlands und hat eine Zentralküche, die 8 Krankenhäuser aus der Umgebung jeden Tag mit Frühstück, Mittag- und Abendessen beliefert. Neben dem normalen Abwasch, werden hier täglich etwa 200 Speisentransportwagen gereinigt, die für den Transport der Mahlzeiten benutzt werden. Die RHIMA Wagenwaschanlage WD-18CW hat Türen an beiden Seiten, sodass die Wagen auf der Unreinseite hereingeschoben werden können und man sie auf der Reinseite wieder herausholen kann. Die sauberen Wagen kommen somit nicht mit Keimen der Unreinseite in Berührung. Die rotierenden Bewegungen der Wagenwaschanlage sorgen für eine optimale Reinigung und Trocknung der Wagen.

4 Restaurant Vondelpark 3 kiest voor Beuk Horeca 25 maart, 2014 In het voormalige Filmmuseum te Amsterdam, een Rijksmonument uit 1881, wordt dit voorjaar de nieuwe horeca gelegenheid Kitchen & Bar VONDELPARK 3 geopend. Deze prachtige nieuwe zaak, met moderne en klassieke elementen, gaat als enige horecagelegenheid in het Vondelpark voor volledige service door zowel binnen als buiten te bedienen. De kaart biedt herkenbare gerechten en Nederlandse klassiekers van Chef Dave Spring in t Veld. En de keuken, ingericht door Beuk Horeca uit Utrecht, werkt met RHIMA vaatwasmachines en RHIMA vaatwasmiddelen. Voor schitterend schone vaat, glaswerk en bestek. Ontvang maximaal 1.079,= netto voordeel bij investering in RHIMA doorschuifmachines met energieterugwinning 24 maart, 2014 Duurzaam investeren in een bedrijfskeuken vaatwasmachine. In 2014 zijn de RHIMA doorschuifmachines met energieterugwinning (WD 6, WD 7 en Optima 600) nog interessanter! U kunt namelijk bij investering in een energiezuinige RHIMA doorschuifmachine via de E.I.A. (= Energie Investerings Aftrek) tot maximaal 1.079,= netto fiscaal voordeel behalen! Meer weten? Raadpleeg uw RHIMA adviseur of bel met RHIMA in Soest op WB-B Green band-vaatwasmachines voor Van den Boer Groep 19 maart, 2014 Sinds november vorig jaar beschikt de hoofdvestiging van de Koninklijke Van den Boer Groep in Veghel (waar de cateringlabels Maison van den Boer en Oseven happening en food onder opereren) over twee zuinig werkende RHIMA WB-B Green band-vaatwasmachines. Deze zijn op maat gemaakt voor het grote en complexe aanbod vuile vaat, dat hier dagelijks van her en der binnenkomt. Zie voor het gehele verslag Horeca referenties.

5 Universal Wine vergroot afwascapaciteit 6 maart, 2014 Universal Wine te Beernem (Brugge) gekend om zijn fantastische wijnen en andere lekkere dranken levert al enkele jaren perfect afgewassen wijn- en champagne glazen aan zijn klanten. Hiervoor deed men sinds 2009 een beroep op een aangepaste RHIMA WD 7 doorschuifmachine met automatische kap en omgekeerde osmose. Het was destijds een ferme stap vooruit van de kleine voorlader die ze hadden naar deze doorschuifmachine. Maar die investering bracht met zich mee dat Universal Wine niet alleen bekend werd om zijn fijne wijnen, maar ook om de service van de onberispelijk schitterende glazen. Klanten kunnen ze zo uit de korven op de tafels en/of buffetten zetten zonder poleren. Dat succes heeft ervoor gezorgd dat het glazen afwassen met de bestaande installatie teveel tijd en werk vroeg. Dus moest er opnieuw een tandje bij geschakeld worden. En uiteraard deed men opnieuw een beroep op RHIMA. De RHIMA tafels van de eerste installatie konden perfect hergebruikt worden zonder aanpassingen, zoals destijds al was beloofd. Maar korventransportmachine met energieterugwinning die aangepast is aan het afwassen van 60 x 40 kratten doet er nu het vele werk. Opnieuw is het afwassen van de vele duizenden glazen per week een koud kunstje. Of: hoe durven investeren in afwassen kan bijdragen tot het succes van een bedrijf. Voor lekkere wijnen en schone glazen 1 adres: Universal Wine. Lunch Garden Boncelles wast nu ook met RHIMA 5 maart, 2014 Na de nieuwe vestiging in Rocourt heeft Lunch Garden nu ook zijn restaurant in Boncelles voorzien van een typische RHIMA LG vaatwasinstallatie. Na de eerste installaties in Olen en Wijnegem is het systeem met automatische sorteerstation, PRM voorspoelmachine en korventransport machine al goed ingeburgerd bij de Lunch Garden medewerkers. De vaat wordt snel verwerkt, manueel voorspoelen (en vers water verspillen) behoort tot het verleden en het resultaat van de vaatstukken is schitterend! Zo vinden de fijne gerechten hun weg naar de klant op onberispelijk porselein. Installatiemonteur Kris Gayadin 30 jaar in dienst 28 februari, 2014 Op 28 februari 1984 kwam Kris als installatiemonteur in dienst van RHIMA. Nu, 30 jaar later, installeert hij nog dagelijks RHIMA vaatwasmachines. In totaal zal hij ruim machines hebben geïnstalleerd. Zowel RHIMA als Kris zijn er trots op dat hij al zoveel jaar bij RHIMA werkt en veel bijzondere gebeurtenissen heeft mogen meemaken. Hij is bij een aantal bedrijven een bekend gezicht, zoals bij de Drie Graefjes in Amsterdam. Hier installeert Kris vandaag een WD-7 doorschuifmachine, maar hier staan meerdere RHIMA bedrijfsvaatwasmachines die allemaal door Kris zijn geïnstalleerd. Wij feliciteren Kris met dit jubileum en hopen dat hij nog veel machines voor RHIMA zal installeren.

6 Venwoude kiest wederom voor RHIMA 19 februari, 2014 Landgoed Venwoude is gesitueerd in een bosrijk stiltegebied in de buurt van Lage Vuursche. De diepe rust die uitgaat van de omringende natuur is voelbaar op het hele 16 hectare grote complex en daardoor is Venwoude bij uitstek geschikt voor groeien bewustwordingsprocessen. Vanzelfsprekend kunnen individuen en groepen hier ook ontbijten, lunchen en dineren. En dit alles met vooral biologische producten. Het is daarom begrijpelijk dat de vaat hier wederom met een zuinige Zweedse (RHIMA doorschuifmachine) wordt gedaan én dat het gebruikte vaatwasmiddel moet voldoen aan het zwaarste ecolabel: Nordic Swan. Het RHIMA Solid vaatwasmiddel voldoet hieraan en past daardoor uitstekend bij de kernwaarden van Venwoude. PRM-6 voor Diner 66 in Utrecht 17 februari, 2014 Tegenover de Jaarbeurs in Utrecht, vlakbij het Beatrixtheater en het hoofdkantoor van Rabobank Nederland, begint de ervaren horeca ondernemer Casper Galesloot in de 2e helft van maart met een nieuwe uitdaging. Op het Veemarktplein 43/44 opent hij de deuren van eet- en drinkgelegenheid Diner 66. Met een fantastische inrichting en in een modern sfeervolle ambiance ontvangen Casper en zijn team vanaf dan een gemengd publiek voor lunch, borrel en/of (theater)diner. Voor een plezierige prijs worden uiteenlopende gerechten geserveerd, waarbij ook uitstekende wijnen uit De Nieuwe Wereld (o.a. Zuid Afrika) geschonken worden. En in de keuken? Daar doet uiteraard RHIMA de vaat met een hagelnieuwe PRM-6 voorwasmachine met een WD6 doorschuifmachine combinatie. Hygiënisch, zuinig en betrouwbaar. RHIMA PRM voorwasmachine beloond met Duurzame Catering Apparatuur Award februari, 2014 De RHIMA PRM voorwasmachine is door de FCSI beloond met de Duurzame Catering Apparatuur Award 2013 De Foodservice Consultant Society International (FCSI) is een wereldwijde toonaangevende vereniging van foodservice consultants. De ruim 1450 leden in 45 landen bieden innovatieve, effectieve en efficiënte oplossingen op het terrein van foodservice faciliteiten voor horeca bedrijven, de institutionele markt en bedrijfscatering. De award-winnende PRM is ontworpen en ontwikkeld om de meer traditionele handmatige voorwasdouche te vervangen. Vergeleken met een gemiddeld bedrijf dat gebruik maakt van een handdouche, gebaseerd op 150 korven per dag, zijn de besparingen aanzienlijk:

7 - Tot liter water per jaar - Tot 40% besparing op vaatwasmiddelen per jaar - Tot kw besparing op elektriciteit per jaar - Tot kg CO2 per jaar. Naast bovenstaande cijfers kan de PRM voorwasmachine de logistiek in uw vaatwaskeuken verbeteren en de uren arbeid verminderen. Uit ervaring is gebleken dat een vermindering van ongeveer 30% van de arbeidsuren mogelijk is. RHIMA heeft bijna 50 jaar ervaring in professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie. Duurzaamheid en het milieu zijn belangrijke pijlers binnen de organisatie. Nieuwe WD6 voor Nieuw Engelhard 5 februari, 2014 Na een beursbezoek van de Horecava is lunchroom Nieuw Engelhard in Den Haag ook blij met hun nieuwe WD6 met RHIMA Solid zeep geleverd en Geïnstalleerd door Danckaarts Techniek uit Rijswijk RHIMA Innovaties op vaatwasgebied 11 januari, 2014 Innovaties Horecava 2014 RHIMA Nederland B.V. presenteert ook dit jaar tijdens de Horecava diverse spraakmakende innovaties op vaatwasgebied. Wij geven u graag een voorproefje: NIEUW: RHIMA Optima 500 HR Plus NIEUW: RHIMA RX Serie NIEUW: RHIMA Duplus NIEUW: RHIMA WD 90 DUO NIEUW: RHIMA Vaatwasmiddelen Voordelig Horecavaatwasser Leasen 9 januari, 2014 De aandacht binnen het bedrijfsleven voor leasing van equipment neemt steeds meer toe. Zeker nu leasemaatschappijen ook hierbij steeds vaker beheers- en risico componenten uit handen nemen van de ondernemer. Daarnaast kunnen goede leaseconstructies lucratieve fiscale voordelen opleveren. Ook RHIMA kan met leasing een perfecte en overzichtelijke oplossing leveren voor de financiering van uw equipment tegen een gunstig gecalculeerde leaseprijs.

8 KFC en RHIMA, een sterke combinatie 2 januari, 2014 De succesvolle keten KFC (Kentucky Fried Chicken) met wereldwijd meer dan vestigingen in ruim 100 landen werkt met een franchiseformule, die ook in Nederland steeds beter aanslaat. De grondbeginselen van KFC zijn vers, vers en vers. En dat sluit uiteraard prima aan bij de vraag uit de markt. Daarnaast heeft KFC ook hygiëne hoog in het vaandel staan, en daarom kiest de organisatie ook in Tilburg weer voor een machine van RHIMA. Mede vanwege de uitstekende service. De beste wensen 1 januari, 2014 RHIMA wenst u een gezond 2014.

Operational Leaseconcept RHILEASE

Operational Leaseconcept RHILEASE Operational Leaseconcept RHILEASE Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure 1 Inhoud De Schone Kunst van Vaatwassen 3 RHILEASE; de voordelen 4 RHILEASE mogelijkheden 7

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen

SERELIS ONE. De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service. Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen SERELIS ONE De gebruiksvriendelijke wagen voor multi-portiemaaltijden en à-la-carte service Ergonomisch Uitstekende prestaties Makkelijk te reinigen ALL IN ONE Voor een gezonde en smakelijke maaltijd Lekker

Nadere informatie

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines

Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart AM/AMX/AUX Doorschuifvaatwasmachines Hobart Doorschuifvaatwasmachines Dat een vaatwasmachine een schone vaat oplevert, is vanzelfsprekend. Als u echter bij een grote belasting van de machine door

Nadere informatie

Quick Reference Guide

Quick Reference Guide Quick Reference Guide Januari 2011 DR 39(S) Compacte voorlader voor het reinigen van glazen, koppen en schotels Capaciteit 30 korven per uur 1 Programma van 120 sec. Electromechanische bediening Deurbeveiligingsschakelaar:

Nadere informatie

Tips voor professionele vaatwas

Tips voor professionele vaatwas Tips voor professionele vaatwas Jaarlijks worden er circa 6000 nieuwe professionele vaatwasmachines verkocht, zo n 24 per werkdag. Dat gebeurt tegen bedragen die op kunnen lopen tot een half miljoen per

Nadere informatie

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS

RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS RHIMA Voorlader DR 50i / DR 50iS Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure De Schone Kunst van Vaatwassen Inmiddels bijna vijftig jaar geleden verkocht RHIMA haar eerste

Nadere informatie

PRIJSLIJST 2014. De Schone Kunst van Vaatwassen. Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie

PRIJSLIJST 2014. De Schone Kunst van Vaatwassen. Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie PRIJSLIJST 2014 De Schone Kunst van Vaatwassen Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie Belangrijke informatie BELANGRIJKE INFORMATIE PRIJZEN 1) De genoemde prijzen zijn in euro s,

Nadere informatie

Kwaliteit en Toekomst

Kwaliteit en Toekomst www.jostenberg.nl GROOTKEUKEN Kwaliteit en Toekomst de weg naar een complete keuken Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines Voorladers-onderbouwvaatspoelmachines -ATA- aansluittype programmaduur waarde bestelnr.

Nadere informatie

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker

Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele vaatwastechniek Schone oplossingen voor bakkers en banketbakkers PREMIUM- MARKE 2017 Spülmaschinen für den Laden Gesamtsieger Met de schone oplossingen van MEIKO komt het voor de bakker Professionele

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013 Archief referenties Horeca Museum Boijmans van Beuningen september 2013 Hoofd Horeca Christian Igesz benaderde recent RHIMA met twee vragen: kan RHIMA ons capaciteitsprobleem oplossen en kan RHIMA zorgen

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7

RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 RHIMA WD-6 RHIMA WD-7 Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA WD-6 en WD-7 RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen Het is alweer ruim veertig jaar geleden dat RHIMA haar eerste vaatwasmachine

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele vaatwas

onze heldere kijk op professionele vaatwas onze heldere kijk op professionele vaatwas Specialist in vaatwas horeca, grootkeuken en voedingsindustrie Of u nu horecaondernemer bent of werkzaam in een cateringbedrijf of grootkeuken, u zoekt hetzelfde:

Nadere informatie

RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen

RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure 1 Inhoud De Schone Kunst van Vaatwassen 3 Hygiëne 4 Waterkwaliteit 5 Milieu 6 Het RHIMA Pro Wash

Nadere informatie

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig

HALLO. ik ben Lattiz. MELK-waardig Latte made easy MELK-waardig MEER KOFFIE MET MELK De populariteit van cappuccino s en latte macchiato s is enorm gestegen in de afgelopen tien jaar, vooral onder de jongere gasten. Melkschuim is dan ook

Nadere informatie

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM

RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD RHIMA Voorwasmachines PRM RHIMA Doorschuifvaatwasmachines WD GREEN RHIMA Voorwasmachines PRM GREEN Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen Productbrochure RHIMA Inhoudsopgave Vaatwasmachines RHIMA en de Schone Kunst van Vaatwassen...3

Nadere informatie

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep

Vaatwerk- en Glazenspoelmachines. Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D. Groep Vaatwerk- en Glazenspoelmachines Voorlader EcoStar 430 F / 530 F Doorschuifautomaat EcoStar 545 D Groep EcoStar 430 F : Glazenspoelmachine van professionele klasse EcoStar 530 F : Het topmodel voor een

Nadere informatie

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com

Het is tijd voor de. Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Het is tijd voor de Professionele vaatwastechnologie voor een nieuwe generatie: Schoner. Sneller. Zuiniger. meiko-upster.com Vanuit De MEIKO Fontijn voor een nieuwe generatie Jouw bar, jouw café, jouw

Nadere informatie

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken.

Reinigingstechniek Gebouwreiniging. Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam. De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Reinigingstechniek Gebouwreiniging Scrubmaster B30 en B45 Compact en handzaam De schrob-zuigmachine voor kleine en middelgrote oppervlakken. Dagelijks een glanzend en onberispelijk schone vloer Scrubmaster

Nadere informatie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie

vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie vaatwassen met hobart rekkentransport vaatwasmachines CS-serie u u r z a m e v a a t w a s a p p a r a t u u r b e t r o u w b a r e s e r v i c e c o m p l e e t a s s o r t i m e n t p e r s o o n l

Nadere informatie

Solid vaatwas. Schitterende resultaten - efficiënt en veilig

Solid vaatwas. Schitterende resultaten - efficiënt en veilig Solid vaatwas Schitterende resultaten - efficiënt en veilig Klanten vinden hygiëne belangrijker dan de keuze aan gerechten of de kwaliteit van de bediening* Werkonderbrekingen door problemen met apparatuur

Nadere informatie

work space for professionals

work space for professionals work space for professionals Igluu Utrecht inspirerende locatie voor een vergadering, training of heidag ü meer dan 250m 2 flexibele vergaderruimte inclusief dakterras met uitzicht op de Dom ü geschikt

Nadere informatie

NOOIT MEER POLEREN. BRILJANT INGEBOUWD. Geïntegreerde omgekeerde osmose UC Excellence-i

NOOIT MEER POLEREN. BRILJANT INGEBOUWD. Geïntegreerde omgekeerde osmose UC Excellence-i Geïntegreerde omgekeerde osmose UC Excellence-i NOOIT MEER POLEREN. BRILJANT INGEBOUWD. Ingebouwde omgekeerde osmose UC Excellence-i. Voor de voorladers UC-S en UC-M. SAMEN ONVERSLAANBAAR. UC-SERIE MET

Nadere informatie

!"#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties. MADEinBRITAIN

!#$%&'(()' PRIJSLIJST Inclusief specificaties.  MADEinBRITAIN !"#$%&'(()' *+,-)('.//#0 PRIJSLIJST 2017 Inclusief specificaties MADEinBRITAIN www.classeq.nl Hydro vaatwasmachines Voorladers Robuuste vaatwassers met ingebouwde doseerpompen voor een juiste dosering

Nadere informatie

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM

MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM MET BRITA DRAAIT MIJN KEUKEN OP VOLLE STOOM Professionele oplossingen voor wateroptimalisatie voor catering en grootkeukens MET BRITA KOOK IK GEWOON EFFICIËNTER Vrijwel gelijktijdig 300 perfect gare porties

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX OF ECOMAX AAN U DE KEUS! Doorschuif vaatwasmachine + Het instapmodel vaatwasmachines voor iedereen die de meest voordelige vaatwasmachine zoekt voor professioneel gebruik. Optimaal

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD80GR Grote capaciteit: 5 1/1 GN bakken per wasbeurt, circa 55 1/1 GN bakken per uur HACCP ondersteunend diagnosesysteem Optimale droging door centrifugewerking

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Welkom bij CAS-100. "De Front & Showcooking specialist "

Welkom bij CAS-100. De Front & Showcooking specialist Welkom bij CAS-100 "De Front & Showcooking specialist " Uw Gasten vragen steeds vaker om méér show, méér fun en vooral méér beleving, maar dan zónder hinderlijke kookluchten of vetdampen. CAS-100 is een

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

RESTAURANT & LUNCHROOM

RESTAURANT & LUNCHROOM RESTAURANT & LUNCHROOM Je bezit een lunchroom of een restaurant en op het menu staat pizza, omdat je klanten daarom vragen en jij wilt geen omzet mislopen, maar je bent je ook bewust van alle moeite die

Nadere informatie

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR

RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR Kenmerken RHIMA Granulaat pannenwasmachine WD100GR Grote capaciteit: 8 1/1 GN bakken per wasbeurt, tot 88 1/1 GN bakken per uur Voldoet aan HACCP eisen Optimale hygiëne, vuile en schone zijde gescheiden

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhouds- organisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500

RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500 RHIMA Glazenspoelmachines Optima 400 en 500 Bedrijfsvaatwasmachines en -systemen n Productbrochure RHIMA Optimaal gebruiksgemak met de multicolour startknop De multicolour startknop mét verlichting laat

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

SEMINARIE HORECAEXPO GENT

SEMINARIE HORECAEXPO GENT SEMINARIE HORECAEXPO GENT VAATWASORGANISATIES V&V Catering Consultants BVBA Tremelobaan, 119 3140 KEERBERGEN Tel. 015/25.35.08 Fax: 015/25.35.76 Mail: info @ vvcc.be Web: vvcc.be 21 November 2010 a) Historiek

Nadere informatie

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger

Persbericht. STILL presenteert nieuwe krachtpatsers. RX 70 modellen leggen de lat weer hoger RX 70 modellen leggen de lat weer hoger Wijnegem, januari 2013 - STILL, toonaangevende leverancier van intralogistieke oplossingen op maat, breidt haar RX 70-familie uit. Met de RX 70-60/80 en de RX 70-40/50

Nadere informatie

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM

voor elke smaak, voor elk budget! DE BUN PARTYCENTRUM voor elke smaak, voor elk budget! bedrijfsthemafeesten, vergaderingen, personeelsfeesten, lunches en symposia bruiloften, feesten en partijen en catering gezellig restaurant/bar zaterdag en zondag open

Nadere informatie

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens

De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens De 9 meest gemaakte ontwerpfouten voor restaurantkeukens Over Schoondergang Schoondergang is totaal-leverancier voor professionele keukens: van advies, ontwerp, fabricage, begeleiding en plaatsing tot

Nadere informatie

RHIMA FX Bandmachines

RHIMA FX Bandmachines RHIMA FX Bandmachines De RHIMA FX bandvaatwasmachines zijn geheel vervaardigd van roestvrijstaal, d.w.z. frame, tanks, waspijpen, wasarmen, filters, etc. De wastanks zijn zelfs vervaardigd van het hoogwaardige

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en

Voedselveiligheid. Waarborgen van voedselveiligheid staat uiteraard hoog op uw prioriteitenlijst. In dit beheersproces spelen reiniging en Horeca Van u als horecaondernemer wordt vandaag de dag veel verwacht. U moet het uw gasten naar de zin maken, zorgen voor smaakvolle en verantwoorde gerechten, u moet commercieel ingesteld zijn. Naast

Nadere informatie

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau

Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Product-Data-Blad Remeha CWH Condenserende HR-boiler Maximaal warmwater comfort op hoog niveau Leverbaar in van 30 tot 120 kw Bedankt. Tot 41,5% van de investering aftrekbaar door EIA! Remeha CWH Condenserende

Nadere informatie

Ecowater waterontharder

Ecowater waterontharder s y s t e m s Voorkom kalkaanslag met een Ecowater waterontharder www.aquacomfort.nl Unieke gepatenteerde kenmerken: Multifunctionele display, geeft alles weer omtrent uw water- en zoutverbruik Besturing:

Nadere informatie

TopClean M Uitrukken zonder zorgen

TopClean M Uitrukken zonder zorgen Professionele reinigings- en desinfectietechnologie Uitrukken zonder zorgen Professionele reiniging en desinfectie voor de ademhalingsapparatuur van brandweerkorpsen www.topclean-m.de komt in actie voor

Nadere informatie

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE

VAATWASSERS/ XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE 24 25 / XXL CAPACITEIT, PROFESSIONELE PRESTATIE De gespecialiseerde reiniging die u zich wenst Een goede kok beschikt over een heel arsenaal aan keukengerei, en onze ProClean vaatwassers kunnen zelfs het

Nadere informatie

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a

SAMEN VIEREN. Korenbeursplein Korenbeursplein 2a SAMEN VIEREN Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Sinds maart 2012 ben ik trots uitbater

Nadere informatie

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen

Afwassen. Afwassen. Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Bij het ontwerpen van de RealLife vaatwassers is het echte leven als uitgangspunt genomen. Afwassen Afwassen Afwassen Wat is nieuw Hoe uitdagend ook de vaat, laat het afwassen maar over

Nadere informatie

RHIMA Voorlader vaatwasmachine RHIMA Glazenspoelmachine WD 4 Plus MADE IN SWEDEN

RHIMA Voorlader vaatwasmachine RHIMA Glazenspoelmachine WD 4 Plus MADE IN SWEDEN RHIMA Voorlader vaatwasmachine RHIMA Glazenspoelmachine WD 4 Plus MADE IN SWEDEN Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie Productbrochure RHIMA De Schone Kunst van Vaatwassen Vijftig

Nadere informatie

MEALPLANS voor het hele team

MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS voor het hele team MEALPLANS Dinner Team lunch Borrels Kickoff- Meetings Trainings Team ontbijt Teambuilding WAT IS EEN MEALPLAN? Mealplans zijn perfect voor bedrijven met een terugkerende behoefte

Nadere informatie

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie.

EASY AFWASSEN 107/120. Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. EASY AFWASSEN 107/120 Volautomatische en korte programma s besparen u tijd en energie. Volledig integreerbare vaatwassers 112 Vaatwasser 45 cm 115 Integreerbare vaatwasser 115 Overzichtstabel 116 AFWASSEN

Nadere informatie

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop!

GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! GeoFort: dé ideale locatie voor uw zakelijke evenement, vergadering of workshop! Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen het oude forteiland

Nadere informatie

Horeca apapratuur per ruimte

Horeca apapratuur per ruimte Artiestencafé (Drankenbuffet) All-in One biertap 230V 1 1 0,72 0,72 Koffieapparaat 230V 1 1 5,5 5,5 Drankekoelkasten met 2 glazendeuren op ooghoogte in de wand 230V 1 4 0,18 0,72 Totaal Artiestencafé (Drankenbuffet)

Nadere informatie

Nieuwsarchief Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011

Nieuwsarchief Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011 Nieuwsarchief 2011 Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011 Woensdag 21 december 2011 zijn de contracten getekend met de uitvoerende partijen voor de nieuwbouw van RHIMA. Naast het huidige pand zal een nieuw

Nadere informatie

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten

Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Reinigingstechniek Bedrijfsreiniging Sweepmaster 900 / 980 R Voor comfortabel en stofvrij vegen, binnen en buiten Zit-veegzuigmachines met een oppervlakterendement tot m 2 /h Perfect vegen snel en schoon

Nadere informatie

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken

Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Electrolux Professional Wasmachines voor schoonmaakdoeken Een frisse aanpak Met het kostenbesparende reinigingsproces van Electrolux voor moppen, microvezeldoeken en werkkleding, heeft u alles zelf onder

Nadere informatie

DINEREN IN DE HOFTRAMMM

DINEREN IN DE HOFTRAMMM DINEREN IN DE HOFTRAMMM De bijzondere creatie van Bobby van Galen en Pierre Wind Foto s en tekst: Martien Versteegh Eigenaar en gastheer Bobby van Galen heet u van harte welkom Het begon met een droom

Nadere informatie

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers

Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers Koken is nog leuker, als iemand anders voor de afwas zorgt. Vaatwassers 2014-2015 PowerDry de Nr. 1 voor afwassen en drogen in slechts 1 uur. * De innovatieve vaatwassers van Bauknecht met PowerDry technologie,

Nadere informatie

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw

COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw COMPACT RCL-serie 2,2-15 kw Eenvoudige en complete oplossing voor uw persluchtbehoefte. COMPACT RCL-serie De RCL combineert de eenvoud en het rendement van een zuigercompressor met de duurzaamheid, technologie

Nadere informatie

Keuken. Hygiëne in de grootkeuken

Keuken. Hygiëne in de grootkeuken Keuken Hygiëne in de grootkeuken Dr. Weigert 50 jaar ervaring Keuken Met de intrede van de machinale vaatwasser in de jaren 50 heeft Dr. Weigert pionierswerk verricht: De ontwikkeling van de eerste naspoelmiddelen

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar

TELSTAR. Horeca prospectus. Thuis bij Telstar TELSTAR de witte leeuwen Horeca prospectus concept & vormgeving: colorscan BV, Voorhout - www.colorscan.nl drukwerk: Drukkerij Van Hoesel, Heemskerk foto s: Pieter Hoogeveen w i t t e l e e u w e n k o

Nadere informatie

Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was

Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was Per slot van rekening bieden wij meer dan alleen schone was U kunt direct kosten besparen door zelf het badgoed te wassen! Vuile was wordt in een hotel vaak gezien als één geheel, dat men of zelf wast

Nadere informatie

AFWASSEN Producteigenschappen

AFWASSEN Producteigenschappen AFWASSEN Producteigenschappen 28 AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes

Nadere informatie

Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012

Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012 Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012 Dat is nog eens service tijdens de feestdagen. Pim Brinkman van Danckaarts Techniek heeft zijn klant weer super blij gemaakt.

Nadere informatie

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste

Winterhalter GS 600-serie. Winterhalter gereedschappenwasmachines. Gun uzelf het beste Winterhalter GS 600-serie Winterhalter gereedschappenwasmachines Gun uzelf het beste GS 600-serie Winterhalter wasmachines voor pannen, platen en gereedschappen Groot vaatwerk, grote prestaties de GS 600-serie

Nadere informatie

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM

KAZERNESTRAAT 3D-CAFÉ KADASTER-ZAAL AUDITORIUM GeoZalen Het 3,5 hectare grote forteiland is een bijzonder inspirerende omgeving met een groot contrast tussen oude charme en innovatieve geotechnieken. GeoFort biedt u de keuze uit een combinatie van

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE

INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE INFORMATIEPAKKET JACHTHUIS LANDGOED BEUKENRODE Informatiepakket 2016 Dit informatiepakket geeft u een overzicht van de mogelijkheden, kosten en ideeën om uw trouwfeest, jubileum of uw verjaardag te vieren

Nadere informatie

Eper Stoom- en Wasserij

Eper Stoom- en Wasserij Eper Stoom- en Wasserij bv Eper Stoom- en Wasserij Voor een onvergetelijke eerste indruk! Tafels voorzien van prachtig linnen Handdoeken keurig gevouwen Beddengoed netjes geseald Wij leveren en wassen.

Nadere informatie

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken

Voor een zorgeloze bedrijfskeuken Voor een zorgeloze bedrijfskeuken SERVICE Van Dorp grootkeukens is onderdeel van BV Service is één van onze belangrijkste bedrijfsonderdelen. VAN DORP GROOTKEUKENS Vandaar dat wij een landelijk werkende

Nadere informatie

https://www.bestelbijdebron.nl 1 BBDB is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de klant. BBDB vervangt de traditionele

Nadere informatie

https://www.bestelbijdebron.nl 1 BBDB is een online Business-to-Business platform waar food en non-food producten verkocht worden direct vanuit de leverancier naar de klant. BBDB vervangt de traditionele

Nadere informatie

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee

Stichting Robin Hood. Het Cruydenhuisch. Reizende Spijzen. In de Voortuin Caffee Allee Het Cruydenhuisch - - - - Rachida Achoud, directeur Stichting Robin Hood Stichting Robin Hood Eindhoven is een sociale onderneming die in omgeving Eindhoven maatschappelijke activiteiten op de kaart zet.

Nadere informatie

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld

P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3. N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 EVENTS POP- & CULTUURPODIUM P3 N.B. Tussentijdse prijswijzigingen voorbehouden Alle bedragen zijn excl. BTW tenzij anders vermeld P3 VERHUURINFORMATIE Pop- en Cultuurpodium P3 is buiten de reguliere

Nadere informatie

Modular Rack Type Vaatwassers

Modular Rack Type Vaatwassers Modular Rack Type Vaatwassers 2 electrolux rack type electrolux rack type 3 De WTM-serie van Electrolux is de nieuwste innovatie op het gebied van korventransportvaatwasmachines. Deze machines combineren

Nadere informatie

Duurzame energie in de afvalton

Duurzame energie in de afvalton stroom warmte biodiesel meststof Duurzame energie in de afvalton etensresten van vandaag de energie van morgen pagina 1 / 12 Voedselresten - een actueel thema Veel aandacht voor preventie - Effectiever

Nadere informatie

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax :

STL7233L Nieuw FUNCTIES. SMEG Belgium NV Schoonmansveld Puurs Tel.: Fax : STL7233L Nieuw VAATWASSER, VOLLEDIG INTEGREERBAAR, 13 BESTEKKEN, 82 HOOGTE, 60 BREED EAN13: 8017709232429 13 bestekken Programma's: 5 + 5 snelle Temperaturen: 38, 45, 50, 55, 65, 70 C KENMERKEN: Planetarium

Nadere informatie

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS!

Glazenwasmachine Glazen-/ vaatwasmachine. Doorschuif vaatwasmachine ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! Vaatwasmachines ECOMAX EEN BEWUSTE KEUS! + Doorschuif vaatwasmachine Voor kostenbewuste ondernemers die een Plus aan comfort en specificaties zoeken. Ecomax+ bezit alle eigenschappen van een professionele

Nadere informatie

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs

Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Professionele vaatwastechniek Kwaliteit en comfort voor een eerlijke prijs Met de MEIKO "GiO-MODULE" osmose-technologie: Nooit meer glazen poleren! UPster U Serie Professionele vaatwastechniek voor nieuwe

Nadere informatie

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep

Korvenvaatwerkspoelmachine. K 160 De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine. Groep Korvenvaatwerkspoelmachine De nieuwe compacte korvenvaatwerkspoelmachine Groep Met de nieuwe korvenvaatwerkspoelmachine tot 130 korven per uur automatisch reinigen! Maximale capaciteit met een optimale

Nadere informatie

Slim en duurzaam wassen Zonder investering. Miele Professional. Immer Besser.

Slim en duurzaam wassen Zonder investering. Miele Professional. Immer Besser. Slim en duurzaam wassen Zonder investering Miele Professional. Immer Besser. Slim en duurzaam wassen met Miele Het zal u vast niet zijn ontgaan: betalen voor gebruik groeit aan populariteit. Het eigendom

Nadere informatie

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM

BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM BANQUET EN MEETINGS MANUAL GRANDSTAND ROTTERDAM WELKOM IN DE GRANDSTAND! Voor u ligt het banquetmanual van de Grandstand. Deze moderne locatie, gelegen aan de rand van het prachtige Kralingse Bos, heeft

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard

miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. the new standard miscea LIGHT SNEL. SCHOON. EENVOUDIG. Wist u dat 78% van de gebruikers van openbare sanitaire ruimtes de voorkeur heeft om contactloze dispensers

Nadere informatie

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu

GROOTKEUKENS. Duurzaam en energiezuinig. vandorp.eu GROOTKEUKENS Duurzaam en energiezuinig SPECIALIST Uw garantie voor een zorgeloze bedrijfskeuken. Van Dorp is een landelijk en onafhankelijk opererende service- en onderhoudsorganisatie. Al meer dan 20

Nadere informatie

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend

Inducook ClassicLine Eenvoud & Toonaangevend Eenvoud & Toonaangevend Koud getransporteerd. Warm geserveerd. Zorgeloze Menu Service. Optimaal bereidt. is het ideale Tafeltje Dekje systeem voor een maximale versheid, aroma en smaak. infrarood afstandsbediening

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING BEN JIJ DE GASTVROUW OF GASTHEER DIE GEDREVEN WORDT DOOR PASSIE EN AMBITIE? BEN JE GASTVRIJ EN DIENSTVERLENEND? MAAK JIJ HET VERSCHIL EN BEZORG JIJ JE GASTEN EEN ONVERGETELIJKE

Nadere informatie

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu

Vaatwassers. We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu Vaatwassers We hebben de beste vaatwasser. We besparen ermee, je hoort hem niet en hij beschermt bovendien het milieu VAATWASSERS Superstil en super efficient! andere vaatwassers Met slechts 39dBA hoort

Nadere informatie

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING

WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING WESSEL KIEST HORECA - BEDIENING VOEL JIJ JE GOED ALS ANDEREN HET NAAR HUN ZIN HEBBEN? HOUD JIJ JE HOOFD KOEL ALS IEDEREEN JOUW AANDACHT VRAAGT? HEB JE OOG VOOR DETAIL MAAR BEWAAR JE TEGELIJKERTIJD HET

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1

VPB welkom bij Bidvest Deli XL. Page 1 VPB welkom bij Bidvest Deli XL Page 1 Agenda Over Bidvest Deli XL Onze markten Diensten Het logistieke netwerk Hoe gaan wij om met MVO Assortiment van Bidvest Deli XL Page 2 Over Bidvest Deli XL Bidvest

Nadere informatie

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant!

Samen vieren. Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Samen vieren Samen vieren Bent u op zoek naar een ideale locatie voor uw gelegenheid? Wij bezorgen u graag een geslaagd feest bij Anafora Parkrestaurant! Van verjaardag tot familiereünie Een babyshower,

Nadere informatie

ambacht maakt het verschil

ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil ambacht maakt het verschil! vorm 1volgt functie vakwerk 2vraagt visie design 3moet efficiënt details bepalen kwaliteit denken 5om te doen kennis 6versterkt kansen onze visie

Nadere informatie

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing! Flavours to go Het flexibele concept voor uw interne catering waar u de smaak van te pakken krijgt! Flexibiliteit! Kwaliteit! Gastvrijheid! Kostenbesparing!

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen.

AFWASSEN. Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. AFWASSEN Bij het ontwerpen van de nieuwe Electrolux RealLife afwasautomaten is het echte leven als uitgangspunt genomen. REAL LiFE 72 AFWASSEN In werkelijkheid zijn niet alle borden, kopjes en pannen standaard

Nadere informatie