Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012"

Transcriptie

1 Nieuwsarchief 2012 Super snelle service Danckaarts Techniek 30 december, 2012 Dat is nog eens service tijdens de feestdagen. Pim Brinkman van Danckaarts Techniek heeft zijn klant weer super blij gemaakt. Zaterdagavond oude vaatwasmachine overleden, zondagmorgen 8.00 uur nieuwe RHIMA DR60i geplaatst. Klant kon Danckaarts Techniek wel zoenen, om 10 uur keuken i.v.m. koopzondag weer operationeel dankzij Danckaarts Techniek Rijswijk. Bij Italiaans Restaurant Da Luca Den Haag. Nieuwe Dealer Gerard de Wolf 14 december, 2012 Gerard de Wolf staat garant voor een stipte planning, optimale uitvoering en geraffineerde afwerking. Daarom is Gerard de Wolf een waardevolle aanvulling als het gaat om het leveren van Top bedrijfsvaatwasmachines in België. RHIMA feliciteert HOPPE te Amsterdam, café van het jaar november, 2012 RHIMA feliciteert HOPPE te Amsterdam, café van het jaar In de CAFE TOP 100 van Misset Horeca is Cafe HOPPE uitverkozen tot cafe van het jaar. Dit Amsterdamse café met een zeer rijke traditie is gevestigd in het centrum van Amsterdam waar Pepijn Zonneveld en Jan Wieger van der Linden de eigenaren zijn van dit fantastisch horecabedrijf. Gestoken in klassiek oberkostuum vertolken de obers een hoofdrol in het café, waar Amsterdamse humor, vette knipogen naar dames, een nostalgisch decor en hoogstaand tapwerk de boventoon voeren.

2 Ook de ZIT-HOPPE heeft echte fans. Vanaf acht uur in de morgen kun je hier reeds terecht voor verse jus, een broodje en goede koffie. En het vaatwerk is schoon, uit een RHIMA machine. RHIMA op de Horecava november, 2012 Horecava 2013 Voor bewust ondernemen Van 7 t/m 10 januari vindt in Amsterdam RAI wederom een inspirerende en innovatieve editie van Horecava, hét nationale platform voor professionals in de foodservice-industrie, plaats. Een bezoek aan de Horecava is dé manier om op de hoogte te blijven van de laatste trends en ontwikkelingen. U krijgt een uitstekend beeld van nieuwe producten, diensten, services en technologieën en kunt u er contact onderhouden of leggen met leveranciers. DR50S voor Groepsaccommodatie Appelscha 22 november, 2012 huishoudmachine en heeft een prima wasresultaat. De Groepsaccommodatie Appelscha is een groepsaccommodatie midden in de natuur met een royale speeltuin voor de kinderen. In hun ruim opgezette groepsaccommodaties zijn gasten verzekert van een gezellige periode met hun groep. Men wilde een schoon wasresultaat Er gekozen voor een Spoelwerktafel en om de vaat zo snel mogelijk weer netjes te krijgen, en er werd er een Rhima DR50S geinstalleerd. De Rhima DR50S is een uiterst solide machine in de afmetingen van een Droogers Horeca plaatst PRM7, Optima 500 en WD7 9 november, 2012 Intermezzo is een fraai horecabedrijf op een unieke locatie in Haren, midden in het centrum op het raadhuisplein. Droogers Horeca uit Surhuisterveen heeft daar kort geleden een RHIMA PRM7 Optima500 en WD7 geplaatst. Brasserie Intermezzo is nu verzekerd van een schone vaat.

3 ICS WD korventransport voor FMO Den Haag 31 oktober, 2012 FMO, Financierings Maatschappij voor Ontwikkelingslanden, in Den Haag en resorterend onder het Ministerie van Economische zaken heeft als overheidsbedrijf vanzelfsprekend de opdracht duurzaam te investeren. Voor het bedrijfsrestaurant, waar dagelijks meer dan 300 mensen lunchen, had FMO recent een nieuwe vaatwaskeuken nodig, waarbij lage verbruikswaarden van de vaatwasinstallatie het uitgangspunt vormden. Vanzelfsprekend moest het wasresultaat boven alle twijfel verheven zijn. RHIMA heeft een complete WD korventransport installatie met ICS + systeem geïnstalleerd en bovendien ook de doseerapparatuur voor vaatwasmiddelen. Zowel de vaatwasmachine als de RHIMA PRO WASH vaatwasmiddelen passen in en voldoen aan de duurzaamheidscriteria van FMO. En het resultaat? Schitterend schone vaat bij zeer lage verbruikswaarden van water, elektra en vaatwasmiddelen. Horecabedrijf Cornelisz wast met RHIMA 29 oktober, 2012 Met een schitterende lichtshow is begin september een prachtig etablissement geopend in het Nautisch Kwartier te Huizen: Cornelisz. Dit horecabedrijf, geopend van 9.00 tot middernacht, heeft als uitgangspunt voor de bedrijfsvoering gekozen voor: Goed voor het leven. Dit betekent zuinig met de aarde omgaan met respect voor leven in de ruimste zin van het woord. Ten aanzien van de menukaart betekent dit bijvoorbeeld dat de vis op de kaart afkomstig is van een speciaal geselecteerde Texelse visser, die op duurzame wijze werkt: Sealection. Ook met betrekking tot de keuze van de keukenapparatuur is hoogrendement en milieuvriendelijk het uitgangspunt geweest. De vaatwasapparatuur van RHIMA, de Zweedse WD lijn, past perfect in dit plaatje vanwege het lage waterverbruik en dienovereenkomstig lage energie- én vaatwasmiddelenverbruik. Ook de RHIMA vaatwasmiddelen worden door Cornelisz gebruikt vanwege het aan deze producten verbonden Ecolabel, waarbij RHIMA zich geconformeerd heeft aan het Charter voor Sustainable Cleaning. Minimale belasting van het milieu dus. Maar bovenal is CORNELISZ een schitterend bedrijf.

4 RHIMA en Levens feliciteren Cafetaria Eethuis van Holst 24 oktober, 2012 RHIMA en Levens feliciteren Cafetaria Eethuis van Holst in Dongen met hun eerste plaats in de Cafetaria Top 100 van Snackkoerier. Vorig jaar stonden ze voor het eerst in de lijst (op nummer 21) en dit jaar dus al naar de eerste plaats. Het bedrijf heeft een cafetaria nieuwe stijl: een cafetaria als alternatief voor een restaurant. Er zijn 75 zitplaatsen binnen en 75 buiten. Ook is er een ambachtelijke ijssalon en een speelparadijs voor de kinderen. Twee jaar geleden is het zitgedeelte verbouwd, dit jaar is de keuken aan de beurt. Levens heeft in samenwerking met RHIMA hier een complete RHIMA PRM vaatwascombinatie verkocht en deze zal binnenkort geplaatst worden. RHIMA ontwikkelt efficiënte vaatwaskeuken voor Harbour Club Amsterdam 23 oktober, 2012 Op een unieke locatie in Amsterdam, schitterend aan het water gelegen en met internationale allure, een sprankelende sfeer en fantastisch eten is deze zomer de derde Harbour Club geopend. Een industriële locatie, een vroegere wijnterminal, is omgetoverd in fashionable chic. Waar vroeger de wijn werd gebotteld worden de flessen nu juist opengemaakt! Laat u hier bijvoorbeeld verrassen door prachtige gerechten, uiterst fraaie styling van het interieur, de schitterende ambiance, de enorme visvitrine en. de schitterend schone vaat. Matthijs Duiven heeft namens Harbour Club Amsterdam in samenwerking met RHIMA een zeer efficiënte vaatwaskeuken ontwikkeld, waarbij de juiste balans tussen efficiency, investeringen en verbruikskosten is gezocht en gevonden. De professionele houding van zowel Harbour Club Amsterdam als RHIMA heeft in zeer korte tijd geleid tot de installatie van deze vaatwaskeuken. Omdat Harbour Club Amsterdam graag één aanspreekpunt voor het wasresultaat wil hebben, levert RHIMA ook de doseerapparatuur en vaatwasmiddelen.

5 Eethuis van Holst, winnaar IMAGO AWARD 19 oktober, 2012 Eethuis Cafetaria van Holst, winnaar van de IMAGO AWARD 2011, is een frisse kindvriendelijke horeca onderneming met flink terras. Binnenkort zal de huidige relatief jonge vaatwasmachine van een Duits merk worden vervangen door een prachtige full options RHIMA vaatwasoplossing. Aan alle details is gedacht om in de vaatwaskeuken een optimaal resultaat te creëren. Een omgekeerde osmose installatie, een Pre Rinse Machine, een multifunctionele WD 7 doorschuifmachine, een efficiente debrasseertafel en een uitvoerrollentafel met uitneembare cassettes zijn belangrijke onderdelen in het systeem, dat een prachtig wasresultaat met hoge efficiëncy gepaard laten gaan. RHIMA is trots deze onderneming tot haar klantenkring te mogen rekenen. NIEUW: RHIMA PRM Reiniger 13 juni, 2012 Nieuw in het RHIMA aanbod voor een perfecte wasresultaat; de RHIMA PRM Reiniger. Binnen de Nederlandse en Belgische grenzen groeit het aantal gebruikers van de RHIMA PRM machines. Deze machines vervangen niet alleen de voorspoeldouche, maar maken zelfs gebruik van water dat nog actief vaatwasmiddel bevat. Studentensocieteit Alcuin gaat voor RHIMA 4 mei, 2012 Na grondig onderzoek.. Studentensocieteit K.S.S. Alcuin in Delft gáát voor RHIMA. Reeds in 2012 moet deze machine vervangen worden en na grondig onderzoek heeft K.S.S. Alcuin besloten om te investeren in een duurzame RHIMA korventransportmachine met PRM voorwasmachine. Michiel van Arkel en Wouter Stijntjes hebben zich door diverse leveranciers/merken laten informeren en, hoewel RHIMA qua investering niet de laagste prijs offreerde, tóch gekozen voor de RHIMA PRM/WD combinatie. Zweedse topkwaliteit, lage exploitatiekosten, de procesmatige aanpak van RHIMA en de ervaringen van collega societeit PHOENIX uit Delft waren hierbij doorslaggevend. Ook het vaatwasmiddel van RHIMA wordt op de nieuwe installatie aangesloten, een hoogconcentraat met in achtneming van zware milieu eisen. Vanaf eind juni 2012 is ook de vaat van Alcuin schitterend schoon!

6 RHIMA Pro Wash vaatwasmiddelen 23 april, 2012 RHIMA heeft de beste oplossing als het gaat om zeep voor bedrijfs-vaatwasmachines. Voor meer informatie zie onze productpagina s. RHIMA Nieuwbouw 13 april, 2012 De nieuwbouw van RHIMA krijgt zijn eerst vorm de fundering is gestort. Vanaf nu kunnen we de hoogte in. De uitbreiding betreft kantoren en een nieuwe bedrijfshal magazijn. Smaakvol Arnhem Culinair 28 maart, 2012 De horeca in Arnhem zet een nieuw culinair evenement op de kalender van de stad. Het vierdaagse eet- en drinkfestijn Smaakvol Arnhem wordt van 2 tot en met 5 juni voor het eerst gehouden, met de bedoeling er een jaarlijks terugkerende gebeurtenis van te maken. Zo n twintig horeca-ondernemers uit Arnhem laten zich zien op de eerste editie van het festijn, dat op het Gele Rijdersplein wordt gehouden. Het initiatief is genomen door belangenorganisatie Horeca Arnhem. Die wil de jaarlijks terugkerende horeca-uitstalling linken aan een ander groot evenement in de stad. Dit jaar is dat de Arnhem Mode Biënnale.

7 Smaakvol Arnhem moet culinair vermaak van niveau bieden, geleverd door kwalitatief hoogstaande horecaondernemingen. Het gaat immers over smaak. Net als bij de Mode Biënnale, zegt projectleider en horecaondernemer Sander Wind, die namens Horeca Arnhem het plan maakte. Onder de belangstellenden die mee willen doen, zijn Hotel Haarhuis, brasserie Dudok, de Steenen Tafel en de Hunting Lodge in Rozendaal. WD423 voor NH Koningshof 22 maart, 2012 Het NH Conference Centre Koningshof is omgeven door weelderig groen en is het grootste en meest centraal gelegen conferentiehotel in de Benelux. Wandelen en fietsen is gemakkelijk mogelijk vanuit het hotel en de golfclub Genderstein bevindt zich op slechts vijf minuten lopen. Het conferentiecentrum is een indrukwekkend gebouw met een grootte van ongeveer 9000 m², waar bijeenkomsten, evenementen, beurzen en conferenties van allerlei soorten kunnen worden gehouden voor maximaal 7000 gasten. Dat is de reden dat ook de Koningshof voor het beste ging. Een enorme WD423 van RHIMA incl. een voorspoelmachine. WD transport voor Landstede 16 maart, 2012 Landstede is een ondernemende organisatie, die midden in de maatschappij staat. Landstede bied diensten aan op het gebied van beroepsopleidingen, voortgezet onderwijs en opleidingen voor volwassenen en ook op het gebied van welzijn, kinderopvang en kringloop. PRM bij de Dorpskamer 13 maart, 2012 De Dorpskamer is sfeervol ingericht met verschillende kamertjes met eigen warme, huiselijke interieurs. Zoals veel van onze gasten zeggen: Uitgaan waar je je thuisvoelt!. De Dorpskamer heeft gekozen voor een WD PRM. RHIMA wast voor Bakkers 8 maart, 2012 Tijdens de Bakkerij Dagen in Amsterdam RAI passeerde alle facetten van het bakkersvak de revue. Er werd ruimte geboden aan het product, maar ook aan het productieproces, samenwerkingsvormen, winkelinrichting en presentatie. Naast noviteiten en workshops kende hét landelijke platform voor de bakkerijbranche diverse spannende wedstrijden en informatieve demonstraties. Uiteraard was RHIMA van de partij met een hoogwaardige bakkerij gereedschappenmachine in de stand van Levens. RHIMA op de Horecabeurs Goes 7 maart, 2012 Tijdens Horecabeurs Goes 2012 vonden dit jaar de Horecavakwedstrijden plaats. Professionele chefkoks gaan de strijd aan om de Zilveren Oester. Inspirerende sprekers gaven hun visie om het horecavak en workshops verzorgen in het kooktheater. Moeleker bedrijfskeukens uit Kapelle had ook dit jaar een prachtige locatie op de beurs en vertegenwoordigde RHIMA bedrijfsvaatwasmachines.

8 Lexence wast met PRM 2 maart, 2012 De advocaten en notarissen van Lexence werken volgens de wet van Lexence. Bij Lexence geen dikke dossiers, maar strakke deals. Geen chique namen op de gevel, maar partners die met beide benen op de grond staan. Eerlijkheid, professionaliteit, bevlogenheid en transparantie, en daarom wast Lexence met een eerlijke partner RHIMA. De bedrijfsvaatwasser is een PRM WD6. Kempen & Co WD153 1 maart, 2012 Kempen & Co is een gespecialiseerde zakenbank en vermogensbeheerder met excellente resultaten in die sectoren waar ze in thuis zijn. Verantwoord en duurzaam ondernemerschap is inherent aan de waarden van Kempen & Co. Daarom wast men daar nu met een duurzame WD153 met PRM. De Soester Duinen 28 februari, 2012 gekozen voor een bedrijfszeker oplossing van RHIMA. De Soester Duinen is een ideale accommodatie voor een gezellig avondje uit of voor uw succesvolle zakelijke bijeenkomst,vanuit onze familiegedachte het onze gasten naar de zin te maken. Dichtbij Utrecht en Amersfoort, centraal gelegen en omringd door schitterende bossen en natuurlandschap. Ook De Soesterduinen heeft PRM voor Hotel Haarhuis 22 februari, 2012 Best Western Hotel Haarhuis in Arnhem biedt de uitgebreide faciliteiten die men van een viersterren hotel mag verwachten. De Brasserie beschikt ook over een aparte afgescheiden ruimte waar u met grotere gezelschappen prima terecht kunt voor lunch, diner of een feestje! RHIMA heeft gezorgd dat de vaat van Hotel Haarhuis glanzend schoon wordt Van der Valk wast met RHIMA 21 februari, 2012 Hotel Van der Valk Arnhem beschikt over 100 comfortabele hotelkamers, waarvan 22 nieuwe kamers. Een degelijke vaatwasser is dan uitermate belangrijk. RHIMA heeft een WD transportvaatwasmachine geïnstalleerd.

9 PRM Langs Berg en Dal 18 februari, 2012 Langs Berg en Dal is niet zomaar een pannenkoekenhuis. Bij dit top-pannenkoekenrestaurant hoort een professionele spoelkeuken. Langs Berg en Dal wat met een geautomatiseerde WD PRM vaatwasmachine van RHIMA. Volgens de eigenaar de beste keuze. Langs Berg en Dal heeft ook gekozen voor een krachtige voorlader de WD4. PRM voor Nederzandt Noordwijk 18 februari, 2012 Strandrestaurant Nederzandt ademt een ongedwongen en toegankelijke sfeer uit. Naast uitstekend eten en drinken biedt het restaurant een enorme variatie aan mogelijkheden. Ook hier is heeft men voor het beste gekozen. RHIMA aan het strand. RHIMA succesvol op HorecaEvenTT 14 februari, 2012 RHIMA goed vertegenwoordigd op de gezellige HorecaEvenTT Tijdens de HorecaEvenTT vond ook de EvenTT Culinair plaats, drie dagen lang was de Nederlandse horeca weer in het teken staan van koken, experimenteren, inspireren en motiveren. Kwam men voor een horeca vaatwasmachine, dan liep je automatisch weer tegen het beste merk aan: RHIMA. RHIMA bij Levens 65 jaar 8 februari, 2012 Partner dealer Levens bestaat 65 jaar. Bij deze de felicitaties. WD PRM voor Lunterse Boer 5 februari, 2012 Een trefpunt van smaken. Dat is de Lunterse Boer. Het terras, restaurant, de lounge rond de haard, nieuwe zalen, hotel en vergaderruimtes, echt alles ademt hartelijke gastvrijheid uit. Overal is meer ruimte dan ooit. Voor een verrassende ontmoeting, onthaasting of nieuwe ontdekkingen. Bij de Lunterse Boer voelt u zich thuis. U treft hier passie voor gastvrijheid en goede smaak aan. Kom genieten van onze culinaire verrassingen, goed gezelschap en een inspirerende omgeving. Laat u omringen met aandacht en rust. Bij deze toplokatie midden in de bossen van Lunteren hoort een degelijke bedrijfsvaatwasmachine. Dat men voor RHIMA gekozen heeft, kan men wel raden. Het personeel wil een schone vaat, met daarbij een degelijke service. Dat kom je automatisch op RHIMA uit. PRM WD voor Bovenste molen Venlo 3 februari, 2012 Voor het Bilderberghotel in Venlo: een RHIMA PRM WD voorwasmachine met een RO omgekeerde Osmose installatie. Ook Bilderberg wilde het beste dus was de keuze voor de hand liggend. RHIMA PRM WD met een RO omgekeerde Osmose installatie voor Bilderberghotel de Bovenste Molen in Venlo. Bilderberg Hotel De Bovenste Molen in Venlo, Noord-Limburg biedt volop rust en gezelligheid. Het hotel ligt diep verscholen in de groene bossen van Limburg en op een steenworp afstand van levendig Venlo. RHIMA heeft voor dit mooie hotel een PRM WD7 geplaatst zodat ook hier de vaat 100% schoon wordt.

10 Brugkabouter met RHIMA WD7 31 januari, 2012 i Kabouters die afwassen. Alles is mogelijk. Dit keer gaat het om een sfeervolle pannenkoeken-locatie in Eerbeek. Gelegen aan het kanaal op korte afstand van de stoomspoorlijn Apeldoorn Dieren. AFAS Software wast met RHIMA 30 januari, 2012 in Horeca Nieuws RHIMA heeft bij Afas in Leusden een korventransport vaatmachine en een gereedschappen pannenwasmachine geïnstalleerd. De beste sorftwarefabrikant / leverancier van Nederland koos uiteraard ook voor de beste vaatwasoplossing. Tunnelvaatwasmachine voor VNO NCW 26 januari, 2012 VNO-NCW is de grootste ondernemingsorganisatie van Nederland. De bij VNO-NCW aangesloten bedrijven en (branche)organisaties tezamen zo n ondernemingen vertegenwoordigen 90 procent van de werkgelegenheid in de Nederlandse marktsector. Het VNO-NCW in Den Haag heeft daarom voor RHIMA gekozen. Men wil een totaalplaatje. Een professionele vaatwasmachine met daarbij een degelijke betrouwbare service. PRM/WD vaatwassysteem voor Holland Casino 26 januari, 2012 RHIMA WD bedrijfsvaatwasmachines met het geavanceerde en gepatenteerde PRM/WD vaatwassysteem. Begin 2011 was gestart met de complete metamorfose van Holland Casino Scheveningen waarbij het casino wordt omgetoverd tot een luxe, trendy uitgaansgelegenheid. Nu is alles klaar. RHIMA heeft er een gepatenteerde PRM/WD vaatwassysteem geplaatst.

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013

RHIMA Granulaat pannenwasmachine voor Amstel Hotel Amsterdam mei 2013 Archief referenties Horeca Museum Boijmans van Beuningen september 2013 Hoofd Horeca Christian Igesz benaderde recent RHIMA met twee vragen: kan RHIMA ons capaciteitsprobleem oplossen en kan RHIMA zorgen

Nadere informatie

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten

business Sed Smakelijk en zakelijk ineen Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Zakelijk ontmoeten en smakelijk genieten Sed Inclusief Businessvoordeel business Samen eten en drinken in een zakelijke setting www.samenetenendrinken.nl Samen eten en drinken, een culinaire parel in s Gravenmoer! Reserveer nu onze Business Lunch

Nadere informatie

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl

Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl Bennekomseweg 24 6717 LM Ede 0318-750300 www.reehorst.nl ALLES ONDER 1 DAK! ReeHorst is een multifunctionele locatie midden op de Veluwe. Of u nu voor een zakelijke bijeenkomst, een feest, een theatervoorstelling

Nadere informatie

Operational Leaseconcept RHILEASE

Operational Leaseconcept RHILEASE Operational Leaseconcept RHILEASE Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure 1 Inhoud De Schone Kunst van Vaatwassen 3 RHILEASE; de voordelen 4 RHILEASE mogelijkheden 7

Nadere informatie

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein

Korenbeursplein 2a Korenbeursplein Korenbeursplein 2a info@bijcasper.com 0344 62 79 59 Korenbeursplein 2 info@debeurstiel.nl 0344 62 79 59 Korenbeursplein 4 info@olijftiel.nl 0344 62 79 59 Welkom op het Korenbeursplein. Sinds maart 2012

Nadere informatie

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin

Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin inspiratie brochure Unieke beleving in de groene omgeving van Bosch en Duin fine dining Zakelijk bijeenkomen en een gastronomische beleving gaan hand in hand bij de Hoefslag. Het met 1 Michelinster bekroonde

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN

beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN beleef het ZEEUWSE BINNEN & BUITEN We willen u als gast graag een WOW-ervaring of beleving bezorgen. We doen dit door kennis te delen, kennis toe te voegen en aan te bieden. Maar ook door aan onze gasten

Nadere informatie

Pagedal, samen beleven!

Pagedal, samen beleven! Pagedal, samen beleven! Bij Pagedal bent u als klant écht koning! Wij bieden u een compleet verzorgd arrangement, waarvan u de invulling zelf kunt bepalen. Pagedal, voor een evenement op maat! Zakelijke

Nadere informatie

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES

OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES OVERNACHTEN LUNCHEN DINEREN BORRELEN FEESTEN EN PARTIJEN TROUWEN VERGADEREN BIJEENKOMSTEN CONFERENTIES een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4

ZAAGMOLENLAAN 4. Voel je thuis. Inhoud WELKOM... 4 VOEL JE THUIS! Voel je thuis De belevingswaarde van een gebouw wordt bepaald door de gebruikers, of ze zich er comfortabel voelen, of ze succesvol zijn in hun onderneming, maar vooral of het een plek is

Nadere informatie

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties

overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties overnachten lunchen dineren borrelen feesten en partijen trouwen vergaderen bijeenkomsten conferenties een welkom warm Loco! bij De stoomtrein is inmiddels vervangen door de diesel locomotief. Maar de

Nadere informatie

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën

Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën Geef Kleur aan uw bijeenkomst Agora, trefpunt van mensen, dromen en ideeën congres vergadering bedrijfsfeest training theater op maat productpresentatie receptie workshop presentatie tv uitzending EEN

Nadere informatie

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN!

BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! BRASSERIE LA COLLINE IS OP ZOEK NAAR EEN FLOORMANAGER BEDIENING OM HET TEAM COMPLEET TE MAKEN! Het leukste én grootste horecabedrijf van Oss zoekt een enthousiaste floormanager bediening. Grijp deze unieke

Nadere informatie

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken.

bereikbare luxe Grandcafé Eemland een begrip in Eemnes en omstreken. Grandcafé Eemland Dit voormalige hotel en café is gelegen in Eemnes aan de rand van t Gooi. De sfeer, warmte en intimiteit die het pand laat proeven, zijn eigenschappen die via persoonlijke waarneming

Nadere informatie

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL

Het Alternatief HOOFDSTRAAT 29, 2181 EA HILLEGOM, T (0252) 688 668, WWW.T-ALTERNATIEF.NL Het Alternatief Het Alternatief is een veelzijdig restaurant met oneindige mogelijkheden. Gasten wanen zich bij ons in verschillende werelden die subtiel in elkaar overlopen: van comfortabele lounge tot

Nadere informatie

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen

Meetings & Events HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY. De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem. Evenementen Meetings & Events De event- en partyplanners van Evenementenhal Gorinchem Evenementen HAL HARDENBERG GORINCHEM VENRAY Introductie Gorinchem Eén contactpersoon van A tot Z Pas tevreden als u dat ook bent!

Nadere informatie

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur

Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur Welkom! PERSOONLIJK Ontspan op een historisch landgoed midden in de natuur BEST WESTERN PREMIER Kasteel De Vanenburg biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Deze

Nadere informatie

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019

INTERcLASSICS. MAASTRICHT 19 Business LOunGes. 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 INTERcLASSICS MAASTRICHT 19 Business LOunGes 10 / 11 / 12 / 13 january 2019 Trakteer uw relaties op een unieke belevenis tijdens InterClassics Maastricht InterClassics Maastricht, al meer dan 25 jaar dé

Nadere informatie

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement

efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement efteling.com/zakelijk Het Efteling-effect van uw bijeenkomst en evenement Europalaan 1 Postbus 18 5170 AA Kaatsheuvel +31 (0)416-287770 2012 Efteling. Voor alle in deze brochure vermelde tekst geldt: zetfouten

Nadere informatie

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl

sfeer beleving & romantiek www.joosten-catering.nl Genieten in optima forma: sfeer beleving & romantiek Dit zijn de drie begrippen die essentieel zijn voor uw trouwerij. Subtiele details bij de inrichting, een bijzondere culinaire invulling en uitvoer

Nadere informatie

Hotel. in Midden-Drenthe

Hotel. in Midden-Drenthe Hotel in Midden-Drenthe Welkom in het prachtige Midden-Drenthe In een landelijke omgeving, aan de rand van het gezellige Westerbork, vindt u het luxe en gastvrije 4-sterren hotel Ruyghe Venne. Ons sfeervolle

Nadere informatie

Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl

Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl Duin en Kruidbergerweg 60 2071 LE Santpoort Nederland Tel. +31 (0)23 512 18 00 Fax +31 (0)23 512 18 88 www.duin-kruidberg.nl Landgoed Duin & Kruidberg Tradities worden voortgezet Verscholen tussen eeuwenoude

Nadere informatie

9 locaties voor flexibel werken in Nederland

9 locaties voor flexibel werken in Nederland 9 locaties voor flexibel werken in Nederland 1. Zaamen in Haarlem www.zaamen.nl Een inspirerend flexwerkkantoor voor ondernemers en bedrijven met een luxe lounge als sociaal hart, eigen bar en bedrijfsrestaurant.

Nadere informatie

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK.

Autotron Rosmalen 5 & TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK. Autotron Rosmalen 5 & 6 03 2017 TERUGBLIK 2016 DE NATIONALE INSPIRATIEDAGEN VOOR HET AMBACHTELIJKE BAKKERSVAK www.easyfairs.com/bakkersvak-nl UNIEKE POSITIE IN DE MARKT HET VERBINDEN VAN DE COMPLETE BAKKERIJBRANCHE

Nadere informatie

Hét podium voor uw evenement of congres

Hét podium voor uw evenement of congres Hét podium voor uw evenement of congres COMFORTABELE RABOBANK THEATERZAAL Ideaal zicht op uw presentatie Sfeervolle ruimtes handig te combineren met de Rabobank Theaterzaal of apart, voor kleinere bijeenkomsten.

Nadere informatie

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden

Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Strandzuid een zomerse wereld van mogelijkheden Tussen Amsterdam RAI en het Beatrixpark, aan de rand van een prachtige waterpartij, ligt een stijlvol en modern stadsstrand Strandzuid. Al acht jaar is Strandzuid

Nadere informatie

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring!

HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. MARNIXPLEIN 1, 1015 ZN AMSTERDAM Maak van uw evenement een onvergetelijke ervaring! HET MARNIX: een sportlocatie vol mogelijkheden. Het Marnix is niet alleen een inspirerende en makkelijk bereikbare locatie, ons ervaren team zorgt er ook voor dat uw relatie-evenement/ seminar/ vergadering

Nadere informatie

onze heldere kijk op professionele vaatwas

onze heldere kijk op professionele vaatwas onze heldere kijk op professionele vaatwas Specialist in vaatwas horeca, grootkeuken en voedingsindustrie Of u nu horecaondernemer bent of werkzaam in een cateringbedrijf of grootkeuken, u zoekt hetzelfde:

Nadere informatie

Eet, drink en geniet...

Eet, drink en geniet... Eet, drink en geniet... Heerlijk genieten op een unieke locatie Wij stellen ons voor Wij, familie De Jonge, heten u van harte welkom bij Paviljoen Meerzicht. Al meer dan 18 jaar werken wij met veel passie

Nadere informatie

PATHÉ BUITENHOF V1.0

PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF V1.0 PATHÉ BUITENHOF Dit prachtige boutique theater stamt uit 1904 en werd ontworpen door architect Johan Mutters. Het werd gebouwd als restaurant Des Deux Villes (zoals nu nog op de gevel

Nadere informatie

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater

Oceanium. Haaienzaal EAUditorium Caraïbisch Café. Noord -en Zuid Amerika. OMSCHRIJVING: PERSONEN: BESCHIKBAAR: feest diner theater Blijdorp Happenings Heeft u ooit geluncht met uitzicht op een Maleise tijgerkreek? Of in een Afrikaanse Lodge? Heeft u tijdens een vergadering wel eens oog in oog gestaan met een zwartpunthaai? Of gedineerd

Nadere informatie

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern!

Congrescentrum Brabanthallen. Authentiek en modern! 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Het beste van beide tijden Een mix van modern en authentiek In 1931 opende s-hertogenbosch het eerste, geheel overdekte veemarktcomplex van Nederland.

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

1931 Congrescentrum Brabanthallen

1931 Congrescentrum Brabanthallen 1931 Congrescentrum Brabanthallen Oude Engelenseweg 1, 5222 AA s-hertogenbosch Telefoon 088-9000 333 Email Web info@1931.nl www.1931.nl 1931 Congrescentrum Brabanthallen Authentiek en modern! Amsterdam

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

PATHÉ MAASTRICHT V1.0

PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT V1.0 PATHÉ MAASTRICHT Pathé Maastricht is een modern theater gesitueerd in het hippe Sphinx-kwartier, het hart van de nieuwe creatieve stadswijk Belvédère van Maastricht. Het theater heeft

Nadere informatie

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam

Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam Meetings & Evenementen in de Bijenkorf Amsterdam 2 Over de Bijenkorf De Bijenkorf is hét toonaangevende warenhuis dat met passie voor de klant ieder bezoek tot een belevenis maakt. De Bijenkorf is uniek

Nadere informatie

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes

welkom HOTEL RESTAURANT IN DE TUIN VAN MAASTRICHT Vue des Montagnes Vue des Montagnes Historie werd omstreeks 1930 gebouwd en heeft dienst gedaan als sanatorium voor mijnwerkers. Deze zouden door de gezonde lucht weer snel op krachten komen. In de vijftiger jaren kreeg het de functie van

Nadere informatie

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi

Vergaderen in stijl Centraal in het Gooi Vergaderen in stijl Restaurant Vlaar is de perfecte locatie voor uw zakelijke bijeenkomst. Of het nu gaat om een snelle óf uitgebreide businesslunch, een comfortabele vergaderlocatie centraal in het land,

Nadere informatie

Bedrijfstypes binnen de horeca

Bedrijfstypes binnen de horeca Startersinfo Bedrijfstypes binnen de horeca OP BASIS VAN DE HOOFDFUNCTIE VAN JOUW BEDRIJF WORD JE ALS BEDRIJFSTYPE ONDERVERDEELD BIJ DE DRANK- OF EETGELEGENHEDEN. HIERONDER VIND JE ENKELE VOORBEELDEN VAN

Nadere informatie

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag

Informatie Brochure. Pulchri Studio. Monumentaal, modern en verrassend. Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Informatie Brochure Pulchri Studio Monumentaal, modern en verrassend Lange Voorhout 15, 2514 EA Den Haag Hartelijk dank voor u interesse in Pulchri Studio! Museum Catering biedt diverse culinaire mogelijkheden

Nadere informatie

À la carte kaart vr weert. f t

À la carte kaart vr weert. f t l aurabosweg 8 6006 vr weert t 0495-518982 f 0495-519067 À la carte kaart Hotel - Restaurant - Zalen Hostellerie t Laurabos biedt tal van mogelijkheden voor een ontspannen verblijf. Deze sfeervolle accommodatie

Nadere informatie

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo

Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Safari Meeting Centre in Koninklijke Burgers Zoo Wilt u van uw congres, relatiedag, vergadering, training of personeelsfeest een unieke ervaring maken? Kom dan naar het Safari Meeting Centre in Burgers

Nadere informatie

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN

RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN RHIMA doorschuifmachine WD-7 GREEN Vanaf heden is de WD-7 leverbaar met de RHIMA PRM-7 voorwasmachine, wasemcondensunit met energieterugwinning en warmtewisselaar met energieterugwinning. De RHIMA WD-7

Nadere informatie

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd

Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Voor u ligt de Plameco brochure met sfeerbeelden, impressies en mogelijkheden. Kijk, lees en geniet... (zo mooi kan het ook bij u worden!) Ongekende keuzemogelijkheden en in één dag gemonteerd Welkom U

Nadere informatie

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes!

ZAKELIJK. Garantie voor zakelijk succes! ZAKELIJK Garantie voor zakelijk succes! Een authentiek landgoed voor bijeenkomsten in stijl. U ervaart direct een unieke sfeer op het moment dat u ons landgoed betreedt. Er is ruimte en rust en tegelijkertijd

Nadere informatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie

Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Groepsaccommodatie Vergaderlocatie Dagrecreatie Welkom in Beugen Beleef de Brabantse gastvrijheid... Gelegen in Brabant vlak bij de Maas en ongeveer 20 km. ten zuiden van Nijmegen vindt u Groepsaccommodatie

Nadere informatie

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen

comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen comfortabel vergaderen & stijlvol tafelen Comfortabel zaken doen De ideale plek voor formele en informele ontmoetingen Ons volledig vernieuwde clubhuis, middenin een groene oase van rust, is de ideale

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

Nieuwsarchief Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011

Nieuwsarchief Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011 Nieuwsarchief 2011 Nieuwbouw RHIMA 22 december, 2011 Woensdag 21 december 2011 zijn de contracten getekend met de uitvoerende partijen voor de nieuwbouw van RHIMA. Naast het huidige pand zal een nieuw

Nadere informatie

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS

Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS Creative Valley Nest LUXURY ROOFTOP APARTMENTS 2 Welkom bij Nest NEST TIVOLIVREDENBURG DE BIJENKORF MEDIA MARKT Creative Valley Nest is jouw home away from home, middenin het bruisende stadshart en aan

Nadere informatie

RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen

RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen RHIMA Pro Wash Vaatwasmiddelen Professionele afwasapparatuur voor grootkeuken en industrie productbrochure 1 Inhoud De Schone Kunst van Vaatwassen 3 Hygiëne 4 Waterkwaliteit 5 Milieu 6 Het RHIMA Pro Wash

Nadere informatie

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND

LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E A P PA RT E M E N T E N A A N D E B O U L E VA R D VA I R E C T A A N H E T S T R A N D... I N G E N, D V L I S S LUXE VAKANTIEAPPARTEMENTEN AAN DE ENIGE ZUID-BOULEVARD VAN NEDERLAND NL U X E

Nadere informatie

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw

visie werkwijze *genoemde prijzen zijn exclusief btw visie Net even anders dan anders. Waar presentatie net zo belangrijk is als smaak. Stoer en robuust. Waar ambachtelijke producten een hoofdrol spelen. En we trots zijn op onze eigen recepturen. Waar vers

Nadere informatie

Carlton Ambassador Hotelsluit zich aan bij Preferred Hotels & Resorts

Carlton Ambassador Hotelsluit zich aan bij Preferred Hotels & Resorts Carlton Ambassador Hotelsluit zich aan bij Preferred Hotels & Resorts Haags boutique hotel treedt na renovatie en uitbreiding toe tot unieke, wereldwijde collectie van hotels Vanaf oktober is het Carlton

Nadere informatie

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel

Trainingskampen Vitesse Hoofdkantoor NOC*NSF Arnhemhal Pitch&Putt Golf Athene zaal Vergaderzalen Hotel voel de energie! Trainingskampen De velden en zalen met fitness en sauna zijn perfect voor trainingskampen. Vitesse De trainingsaccommodatie van Vitesse ligt schitterend en biedt alle faciliteiten. Hoofdkantoor

Nadere informatie

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven...

De Kroon, Wine & Dine, een bekroning op het goede leven... Voor (h)eerlijke lunches en diners! Bekroning de kroon op ons werk betekent tevreden gasten uitmuntende gezelligheid en een gerieflijke morgen, middag of avond een bijzondere ontvangst zoals een bekroning

Nadere informatie

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

restaurant la tasca Open: maandag t/m zaterdag Keuken open: 18:00-22:00 Voor groep reserveringen kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 1 Restaurant La Tasca Aan één van de mooiste grachten van Delft, de Voldersgracht, vindt u Restaurant La Tasca. Al sinds de opening in 1998 staan Robin en Bert hier in de keuken om met veel liefde, zorg

Nadere informatie

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede

LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede LOCATIEBOEK Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede Inspirerende congres- & evenementenlocatie WELKOM LOCATIES Welkom in Wilminktheater en Muziekcentrum Enschede, een indrukwekkend theater én inspirerende

Nadere informatie

HOSPITALITY FC UTRECHT

HOSPITALITY FC UTRECHT HOSPITALITY FC UTRECHT FC UTRECHT HOSPITALITY GENIET VAN EEN BUITENGEWONE ERVARING De FC Utrecht Hospitality programma s zijn een uitstekende gelegenheid om Utrecht en FC Utrecht te beleven. Door het leveren

Nadere informatie

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT

PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT PA R K VIER HET LEVEN THUIS IN PARK ZUIDERHOUT WELKOM IN PARK ZUIDERHOUT Ouder worden is een mooie fase in het leven. Om nieuwe energie en inspiratie op te doen en van onze dierbaren te genieten. Tijd

Nadere informatie

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500

ZELDZAAM FEESTEN. Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 ZELDZAAM FEESTEN Zelf tappen en schenken? Onze ruimte op de 1e verdieping biedt u de ruimte tot 120 gasten INFO@ZELDZAAM.COM TEL 0318-510500 INDELINGEN EN OPSTELLINGEN Er zijn diverse mogelijkheden op

Nadere informatie

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk.

Verrassend gastvrij genieten, vanzelfsprekend Van der Valk. Het zonnetje gaat schijnen, de temperatuur stijgt en de dagen worden langer; het voorjaar komt eraan! Een goede reden om erop uit te trekken in de bloeiende natuur of lekker te ontspannen op het terras.

Nadere informatie

Proeven in stijl groepen

Proeven in stijl groepen Proeven in stijl Ontdek de wijnschatten van Arnhem Bij wijnhandel Robbers & van den Hoogen aan de Arnhemse Velperweg wordt de wijn nog gekoesterd. Het wijnkopershuis ademt de sfeer van een wijnbedrijf

Nadere informatie

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt

De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt De perfecte kop koffie in een wereld die continu beweegt Nestlé Professional D LIKE A SKINNY LATTE CAPPUCCINO skimmed milk MOCHA OFFEE make it stronger cold WATER UNGO DRINK ESPRESSOAMERICANO LATTECHOCOLATEE

Nadere informatie

M e e t i n g C e n t e r

M e e t i n g C e n t e r Meeting Center Welkom Multifunctioneel op maat Eenhoorn Meeting Center Amersfoort stelt uw bijeenkomst al 35 jaar centraal. Dat zegt eigenlijk alles. Met onze centrale ligging brengen we zakelijk Nederland

Nadere informatie

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl

Welkom. Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl Welkom Industrieweg 9c 5262GJ Vught Tel. 073-6840202 www.novalisoffice.nl EVEN VOORSTELLEN Een goed idee is vaak een simpel idee. Zo is het ook met ons verhuurconcept. Novalis Flex-Office biedt ultieme

Nadere informatie

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef

Welkom in. Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid. Proef Geniet Beleef Welkom in Dé evenementenlocatie van Amsterdam Zuid inhoud begane grond restaurant 3 Daily Grill & Bistro Dutch Seafood Corner 184 zitplaatsen, ontbijt, lunch en diner overdekt Terras VAN ZUID 4 250 zit/staplaatsen

Nadere informatie

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9

GT Weekend. programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend, april 4-5. CC&C klassieker beurs, april 6-7. Croatia Adventure, mei 8-9 Programma 2016 GT RALLY. PROGRAMMA 2016. GT Weekend programma 2016 Exclusieve ritten met schitterende routes, prachtige hotels en bijzondere stops. GT Weekend, april 4-5 CC&C klassieker beurs, april 6-7

Nadere informatie

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD!

KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! beleef uw keuken KEUKENS DE ABDIJ IS UW VERTROUWEN WAARD! We zorgen van bij het binnenkomen tot het verlaten van onze toonzaal voor een leuke sfeer en een ontspannen gesprek. Ons doel is het waarmaken

Nadere informatie

Amstelhoven de locatie

Amstelhoven de locatie Amstelhoven de locatie Amstelhoven is een verzamelcentrum voor kerken, sociaal ondernemers en non-profit organisaties. Al sinds het begin van de 18 e eeuw wordt hier gewerkt aan een sociaal en rechtvaardig

Nadere informatie

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn.

Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Ontvang uw gasten in een voormalige bankkluis, de meest inspirerende locatie in het centrum van Apeldoorn. Maar liefst vijftig geklimatiseerde wijnkelders waar u uw eigen collectie wijn samenstelt en waar

Nadere informatie

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA

AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA AMBACHTELIJK GEBAKKEN NU OOK VOOR DE HORECA WWW.LEPERRON.NL ONZE FILOSOFIE We hebben authentiek zuurdesembrood uit Frankrijk. Het beste rozijnenbrood uit Nederland en de mooiste tarwe-roggebroden uit Duitsland.

Nadere informatie

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers...

INHOUD. Algemeen... 4. Restaurant Chatillon.. 4. Brasserie & Lounge Circles. 5. Palace Wellness Center 6. Vitality Fitness Club. 7. Hotelkamers... INHOUD Algemeen.... 4 Restaurant Chatillon.. 4 Brasserie & Lounge Circles. 5 Palace Wellness Center 6 Vitality Fitness Club. 7 Hotelkamers... 8 2 ALGEMEEN Op nog geen kilometer van herstelhotel De Kim

Nadere informatie

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN

CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN DE VLOER DIE MOOI BLIJFT... 2 CORESTONE HET ONMOGELIJKE MOGELIJK MAKEN Corestone De natuurlijke design uitstraling voor iedereen EXTREEM STERK Een sterk staaltje werk, dit unieke systeem. Bestand tegen

Nadere informatie

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag

Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag Ja, ik wil... Een unieke locatie voor een unieke huwelijksdag 2 3 Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk! Er breekt een spannende en leuke tijd aan. Een tijd waarin u voor veel keuzes

Nadere informatie

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue

Zakelijke bijeenkomsten Iets te vieren? Watersport Brothers Horeca Groep Buffet of barbecue Bijschriftje Down Under DOWN UNDER IS MET RECHT EEN VAN DE MOOISTE HORECALOCATIES IN DE REGIO UTRECHT. HEERLIJK ETEN, SFEERVOLLE AMBIANCE, GASTVRIJE SERVICE EN EEN SPECTACULAIR UITZICHT OVER DE LAAGRAVENSE

Nadere informatie

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij

www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij www.deoudebrouwerij.nl Hotel & Restaurant De Oude Brouwerij Wij heten u van harte welkom... De Oude Brouwerij is een perfecte uitvalsbasis voor een heerlijk middagje of avondje genieten en beleven. Maar

Nadere informatie

Leeuwarden stad van de smaak 2015

Leeuwarden stad van de smaak 2015 Leeuwarden stad van de smaak 2015 In Leeuwarden is het dit jaar allemaal te doen of eigenlijk te proeven en op smaak te beleven. In de stad in het noorden in Leeuwarden is het dit jaar, namelijk de Stad

Nadere informatie

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1

BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 WWW.BAKAGLASS.COM BakaGlass_Brochure12P_Def.indd 12-1 Baka Glass Creating Life In tijden waarin de wereld sneller draait dan ooit en de opkomst van Social Media nieuwe onderlinge waardes creëert, is er

Nadere informatie

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein

Ruimte voor beleving. CineMec. congres. Centraal in Nederland aan de A12. Perfect bereikbaar. 9 zalen / 2300 stoelen. Eigen parkeerterrein CineMec congres Ruimte voor beleving Centraal in Nederland aan de A12 Perfect bereikbaar 9 zalen / 2300 stoelen Eigen parkeerterrein Uw presentatie groot op het scherm Satellietverbinding met de hele wereld

Nadere informatie

instagra facebook /restaurantmetro

instagra facebook /restaurantmetro INFORMATIE Een plek waar je de hele dag door goed kunt eten en drinken in een stijlvolle omgeving, dat is Downtown Deli. Het Downtown Deli-gedeelte van METRO City Kitchen biedt de hele dag door eet- en

Nadere informatie

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE

te koop koopsom k.k. Markt 95 WESTKAPELLE te koop Markt 95 WESTKAPELLE koopsom 695.000 k.k. - BEDRIJFSMAKELAARS - Van links naar rechts Jeroen Visser Mark Visser Diana Sinke Koos Schreuder Stephany Bor Bedrijfsmakelaars Molenwater 97 4331 SG Middelburg

Nadere informatie

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland

Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Welkom bij de meest veelzijdige evenementenlocatie van Midden-Nederland Evenementenlocatie met eindeloze mogelijkheden! Central Studios te Utrecht Evenementenlocatie met mogelijkheden Deze voormalige televisiestudio

Nadere informatie

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT

GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT HOSPITALITY GRENSVERLEGGENDE KOEMPELMENTALITEIT Kameraadschap vormt de bakermat van onze club: hard werken en een vanzelfsprekendheid anderen te helpen in goede, maar zeker ook in slechte tijden. Voor

Nadere informatie

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL

ZWEVEND STIJLVOL, TITEL GASTVRIJ EN FLEXIBEL VOEL JE THUIS! Welkom De Hofclub is een unieke werk- en vergaderlocatie en biedt flexibele, inspirerende werkplekken, volledig naar wens ingerichte kantoorunits en sfeervolle vergaderkamers. In de gezellige,

Nadere informatie

Feestelijk & Zakelijk

Feestelijk & Zakelijk Feestelijk & Zakelijk Eerbeekseweg 6 6971 LB Brummen Telefax 0575-569992 info@engelenburg.com Bespreek de geschiedenis Vergaderen in een inspirerende omgeving Zakelijk succes; het gaat om aandacht, grenzeloos

Nadere informatie

Hotel Schimmelpenninck Huys

Hotel Schimmelpenninck Huys Hotel Schimmelpenninck Huys Het Schimmelpenninck Huys In het hart van Groningen is het voormalig patriciërshuis, Hotel Schimmelpenninck Huys, gevestigd. Te midden van het bruisende uitgaansleven en shoppingcentra

Nadere informatie

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj

Villa la Plage. Prijs ,- excl. BTW, kavel vanaf V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Villa la Plage Prijs 249.500,- excl. BTW, kavel vanaf 95.000 V.O.N. excl. BTW / of te huur vanaf 8.550,- pj Omschrijving Villa la Plage; romantisch, royaal en fenomenaal. Bent u op zoek naar een luxe

Nadere informatie

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks

Warehouse. Zaandam. toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam toplocatie in Nederland gelegen nabij A8 / A10 20 minuten naar Schiphol 16 loadingdocks Warehouse Zaandam Inhoudsopgave Warehouse - logistiek centrum 5 Bereikbaarheid 7 Dichtbij uw klanten

Nadere informatie

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad

Kreekhof. Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad Kreekhof Exclusief onderdeel van Strand Resort Nieuwvliet-Bad De Kreekhof Projectlocatie De Kreekhof Laatste uitbreiding van Strand Resort Nieuwvliet-Bad In Strand Resort Nieuwvliet-Bad geniet u volop,

Nadere informatie

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014.

Graag willen wij u nogmaals feliciteren met het behalen van de award Zilver bij de verkiezingen van de Beste Teamattractie van het Jaar 2014. Noordwijk-Events / SPEV T.a.v. Marco Mens Postbus 193 2210 AD Noordwijkerhout Uw ref. BMG/MA15/A02 Onze ref. Datum 22-04-2015 Betreft Juryrapport verkiezingen MEETINGS AWARDS Geachte heer Mens, Graag willen

Nadere informatie

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70%

met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% RHIMA korventransportmachines met ICS+ technologie: netto besparingen tot 70% De vaatwasmachines maken gebruik van het ingenieuze Intelligent Control Operating System. De operationele kosten van de ICS+

Nadere informatie

Eurest Hét teken van gastvrijheid

Eurest Hét teken van gastvrijheid Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis A member of Compass Group PLC Eurest Hét teken van gastvrijheid Uw lunch op het werk met de aandacht van thuis Pure professionaliteit,

Nadere informatie

de Zanderij dat is meer dan kamperen

de Zanderij dat is meer dan kamperen de Zanderij dat is meer dan kamperen welkom op de Zanderij een lange traditie van Veluws gastheerschap Verscholen in de uitgestrekte bossen van de Veluwe, vlakbij fraaie heidevelden, zandverstuivingen

Nadere informatie

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF

AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF AN INSPIRING LOCATION FOR EVERY EVENT GASTRONOMY - MEETING & EVENTS - GOLF 1 Organisch gevormd en één met zijn omgeving, een overweldigende atmosfeer maar met een huiselijk gevoel. Het onderkomen van Noble

Nadere informatie

Landmark met mogelijkheden

Landmark met mogelijkheden Van der Valk Hotel Tiel Landmark met mogelijkheden Dit jaar is direct naast de A15 bij Tiel een compleet nieuw Van der Valk hotel geopend. De glazen toren vormt een nieuwe landmark in het midden van Nederland

Nadere informatie

Buitengewoon zakendoen

Buitengewoon zakendoen Buitengewoon zakendoen Stijlvol Dineren Ontmoeten Overnachten Events Vergaderen Alles op één Prachtige locatie Bent u op zoek naar een bijzondere locatie voor uw volgende event, vergadering of overnachting?

Nadere informatie

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design

Ronald Kolk. Presentatie: Obly.com. Speciale gast: Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Presentatie: Obly.com Ambachtelijke schoonheid Traditionele elegantie Trends Landelijk en modern design Speciale gast: Ronald Kolk Genieten van luxe, stijl en exclusiviteit foto diana kok Deelnemende bedrijven:

Nadere informatie