SPONSORBOEK TEAM 68 WGDW 2017

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "SPONSORBOEK TEAM 68 WGDW 2017"

Transcriptie

1 SPONSORBOEK TEAM 68 WGDW 2017

2 Voor KWF werft team 68 supporters en sponsoren Kanker raakt ons allemaal. Niets is pijnlijker dan iemand te zien aan het einde van zijn leven als gevolg van kanker. Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn of haar leven kanker, het is in Nederland doodsoorzaak nummer 1. Je weet niet wat het is totdat je het van dichtbij meemaakt. KWF Kankerbestrijding gaat voor minder kanker, meer genezing en beter kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. De ScanCoveryTrial is een autosportevenement met grote aandacht voor goede doelen. In negen dagen, ruim km vanuit Nederland naar de Scandinavische landen en in elk geval naar de Lofoten, nog onbekend via welke route we daar komen. Met ritten van 25-35uur aan één stuk bij temperaturen die tot onder -47 graden Celsius kunnen dalen en dat bij 5 uur daglicht. Voor KWF werft team 68 supporters en sponsoren. Waarbij voor de stickersponsoren reclame op de auto, aandacht via sociaalmedia en een tv-moment op RTL7 mogelijk is. Alle donaties komen volledig ten goede aan KWF. De kosten voor de rally en de auto betalen Erik Bolwerk en Corine Vriends zelf.

3 Team 68, wie zijn dat? Een team voor de ScanCoveryTrial bestaat altijd uit een equipe van twee personen: Een rijder en een navigator. Vanwege de grote afstanden en lange tochten zal er echter regelmatig van plaats gewisseld moeten worden. Het team 68 WGDW bestaat uit: Erik bestuurder die lange afstanden gewend is en Corine een kei van een navigator. Een ideale combinatie, maar. bij wisselen wordt het echter een ander verhaal dan is het: WGDW, Witte Gij De Weg? Erik: De altijd positieve Brabander woont en werkt in Deurne. Als directeur en eigenaar van BolwerkWeekers werkt Erik als adviseur met betrekking tot bouwconstructies door het hele land. Brabant is echter thuiskomen; gewoon zeggen waar het op staat en duidelijk zijn. In zijn vrije tijd werkt Erik thuis aan de restauratie van oldtimers, bouwt eigen websites en houdt van koken. Hij houdt van de lente en de zomer, en kijkt uit naar het mooie weer, om te barbecueën of toch even een autotochtje naar het geliefde vakantieland Italië te maken. Een wintervakantie is voor Erik dan ook een unicum, maar het avontuur, samen met zijn partner Corine hoort wel bij zijn motto, one life, live it! Corine: De goedlachse Corine, woont al 25 jaar samen met Erik, in Deurne. Ze leeft niet om te werken, maar werkt om te leven. Eigenlijk heeft Corine te weinig vrije tijd voor alle creatieve uitdagingen die op haar lijst staan. Het ontdekken van verschillende materialen is de rode draad in haar creaties van klei, steen, stof of vilt. Ook leer, glas en metaal komen vast nog aan de beurt. Haar affiniteit met vormgeven zie je ook terug in haar website, restauratieblog, foto- en receptenboeken. Hoeden maken is echter Corine s grote passie en ze zal zeker trachten een passende hoed voor de ScanCoveryTrial te maken. Kom maar op met dat avontuur in Scandinavië! Pluk de dag, carpe diem.

4 KWF Koningin Wilhelmina Fonds Breng de dag dat we kanker verslaan dichterbij. KWF Koningin Wilhelmina Fonds gaat voor minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. KWF Kankerbestrijding gelooft in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. Die dag die komt. We weten alleen nog niet wanneer. Wat we wel weten is dat we samen deze dag dichterbij kunnen brengen. De doelen van KWF zijn: Minder kanker, meer genezing en kankeronderzoek financieren en faciliteren. De strijd tegen de ziekte kanker begint met preventie: voorkomen dat mensen kanker krijgen. Het ontstaan van kanker is vaak het gevolg van niet te beïnvloeden factoren als genetische aanleg en ouderdom. Maar voor ongeveer 35% (dit verschilt per kankersoort) is het ontstaan van kanker wél te beïnvloeden door blootstelling aan risicofactoren te beperken. Roken is de grootste beïnvloedbare risicofactor van kanker. Onze ambitie is een rookvrij Nederland. Voor het bereiken van deze ambitie werken we intensief samen in de Alliantie Nederland Rookvrij. De afgelopen jaren is er veel winst geboekt bij het verhogen van de kans om op langer leven met kanker, of het overleven van kanker. Toch is de harde realiteit dat nog steeds bijna 40% van de patiënten sterft binnen vijf jaar na diagnose. Dit kunnen en willen we niet accepteren: dit sterftecijfer moet omlaag. De behandeling van patiënten en de resultaten van de behandeling moeten fors verbeteren. Wetenschappelijk onderzoek, gericht op (vroege) ontdekking, diagnose, therapie, palliatieve zorg en nazorg, is van essentieel belang om voor alle kankersoorten goede behandelingen te kunnen realiseren.

5 Wetenschappelijk onderzoek is onmisbaar om vooruitgang te boeken in de strijd tegen kanker. Dankzij jarenlang investeren in onderzoek (wereldwijd en in Nederland) is er veel kennis beschikbaar over wat kanker is en hoe het ontstaat. Daardoor is de behandeling van kanker en de uitkomst daarvan verbeterd. Maar er is nog veel te winnen.

6 Supporters en sponsoren Waarom Erik en Corine geloven, net als KWF Kankerbestrijding, in de dag dat niemand meer hoeft te sterven aan kanker. En die dag kan niet snel genoeg komen. Daarom werft team 68 - WGDW sponsors voor KWF. We vragen iedereen om ons mee te helpen, want alle beetjes helpen. De kosten voor de rally en de auto zijn voor team 68. Het doel is om Euro aan sponsorgeld en donaties op te halen en nogmaals; alle sponsorgelden komen volledig ten goede aan KWF! We regelen een barbecue en borrel om na te praten over ons avontuur! Supporter Elke donatie wordt enorm gewaardeerd, hoe klein of groot deze ook mag zijn. Er is geen minimum en geen maximum. We hebben een speciale actiepagina aangemaakt, waar je ook een persoonlijke opmerking kunt plaatsen bij je donatie. Dat hoeft echter niet, ook anoniem doneren kan. Sticker-sponsor Wil je ons avontuur gebruiken om kenbaar te maken dat jouw bedrijf KWF ook steunt, dan is er de mogelijkheid om stickers op onze auto te laten aanbrengen. Je betaalt dan afhankelijk van de afmeting van de sponsorvelden. En reken er maar op dat we over je gaan twitteren en je naam meenemen op onze websiteen facebookberichten. Mocht je sponsorvelden op onze auto willen hebben om je bedrijf te promoten, neem dan contact met ons op om af spreken wat de mogelijkheden en kosten zijn. Nadat de afspraken zijn gemaakt kan het geld, net als de donaties worden overgemaakt.

7 Hoe Als garantie dat alle donaties en sponsorgelden volledig ten goede komt aan KWF is het alleen mogelijk om te doneren via de KWF website. Geld overmaken naar KWF kan op de volgende wijze. Ga rechtsreeks naar: of via onze eigen website Druk op de knop: Daarna volgt een invulformulier. Na invullen hiervan kun je jouw/jullie donatie betalen met Ideal of creditcard. Actie pagina - Scanct team WGDW 2017; De donatie wordt rechtstreeks bij KWF bijgeschreven.

8 Auto stickerposities Land Rover De Land Rover Discovery 3 TDV6 is al jaren de auto voor dagelijks gebruik maar nu wordt het tijd om hem te gebruiken waar hij voor gemaakt is: Avontuur! Het motto van Land Rover is niet voor niets: Above and Beyond Met wat aanpassingen zoals een handbediende standkachel, bull-bar, veel extra verlichting, goede winterbanden met en zonder spikes, een lier en de nodige navigatiematerialen moet deze koude onderneming geen probleem zijn.

9 Sponsorvelden Ondanks de hoge instap van de Land Rover, houden wij de drempel laag. Spreek ons dus vooral aan om samen te bekijken hoe je vraag om stickersponsering past bij onze ideeën en reeds gemaakte afspraken. Erik Corine

10 ScanCoveryTrial De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rallylicentie niet nodig is. De tour tocht editie 2017, wordt gereden van vrijdag 6 januari tot en met zondag 15 januari De tocht gaat in 9 dagen tijd kris kras door het prachtige Scandinavië, ruim kilometer en dat onder omstandigheden met veel sneeuw, ijs en temperaturen welke kunnen dalen tot wel minus 47 graden Celsius. De ScanCoveryTrial van 2017 staat mede in het teken van een walvissafari bij de Lofoten. De ScanCoveryTrial is beslist geen race of rallywedstrijd maar een autotoertocht waarbij strikte naleving van de verkeersregels van essentieel belang is voor het wedstrijdelement. Naast navigatie via coördinaten maakt ScanCoveryTrial ook gebruik van een roadbook met unieke klassementsproeven. Kortom dit alles maakt de ScanCoveryTrial niet alleen het meest uniek maar is ook nog eens de meest uitdagende lange afstand toertocht in zijn soort.

11 ScanCoveryTrial in de media De ScanCoveryTrial is een internationaal auto(sport)evenement, dat met een stevige campagne in de markt wordt gezet. Alle vooraanstaande (vak)bladen in Nederland, alsmede nationale televisiezenders worden ingezet om dit uniek evenement te promoten. Evenals de diverse digitale communicatiekanalen, sociaalmedia, dag- en weekbladen, radio en tv-stations en outdoor-reclame. Traditiegetrouw weten nationale persfotografen en journalisten in grote getale de weg naar het evenement te vinden, waardoor er volop media-aandacht rondom de ScanCoveryTrial is. Heb je een vraag of suggestie, stuur ons een dan nemen we contact met je op. Op de website, facebook en twitter vindt je regelmatig berichten over onze avonturen en onze sponsoren. En uiteraard is er de actie-pagina van KWF en hebben we ook een team-pagina op de website van de ScanCoveryTrial ingericht. Team 68 volgen? Ook in 2017 worden de teams uitgerust met voertuig volgsystemen van Geotrack Telematics. Zodra deze geactiveerd is kunt u via een link op deze pagina team 68 volgen. Zoals gebleken bij team is dit voor alle thuisblijvers de ideale manier om op de hoogte te blijven! Website Facebook Twitter KWF ScanCT Erik Corine info@wgdw.nl

12 Doneer en steun onze actie ScanCoveryTrial Team 68 WGDW Erik Corine

De basis van ons verhaal!

De basis van ons verhaal! De basis van ons verhaal! Waarom een autotoertocht voor Villa Pardoes? In acht dagen rijden Jan Heijmans, Jeroen Vermeer, Stijn van der Heijden en Stefan Methorst met twee auto's ruim 7.000 kilometer kris

Nadere informatie

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial

Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Spibi rijdt de ScanCoveryTrial Wat? ScancoveryTrial SPONSORED BY CLOUD 9 De ScanCoveryTrial is een autosportevenement waarbij een race- of rally- licentie niet nodig is. De tourtocht editie 2016, waaraan

Nadere informatie

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen.

Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging te nemen om te sponsoren en/of deel te nemen. Sponsormap 2012 Algemeen Lions Tour Rally, 9 en 10 juni 2012 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker

Drachten loopt mee en staat stil bij kanker 24-uurswandelestafette Doe je mee? Drachten loopt mee en staat stil bij kanker Wanneer: vrijdag 25 september 2015, start 17.00 uur zaterdag 26 september 2015, einde 17.00 uur Waar: Skeelerbaan Sportcomplex

Nadere informatie

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina

Voorbeeld teksten. werven donaties uit je eigen netwerk. via je persoonlijke pagina en De persoonlijke Mijn Ride pagina geeft je de mogelijkheid om jouw verhaal te doen en mensen in jouw omgeving op te roepen om ook mee te strijden door middel van het doen van een donatie via jouw persoonlijke

Nadere informatie

Gebruik KWF-logo en schrijftips. Hoe schrijf je fondsenwervende teksten?

Gebruik KWF-logo en schrijftips. Hoe schrijf je fondsenwervende teksten? Gebruik KWF-logo en schrijftips Hoe schrijf je fondsenwervende teksten? Gebruik logo KWF Kankerbestrijding Kom je in actie voor KWF? Gebruik dan het in actie voor -logo. Het is belangrijk om het logo op

Nadere informatie

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING

ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING ACTIETOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGINGEN TOOLKIT VOOR SCHOLEN & VERENIGING INTRODUCTIE INTRODUCTIE Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jullie in actie willen komen voor Spieren voor Spieren! Zoals

Nadere informatie

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland

Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Actie keuze 2 a. Geld voor een rookvrij Nederland Jullie rookvrij hebben Plan te maken voor actie 2 gekozen: Geld ophalen voor KWF Kankerbestrijding om Nederland Maak de maken kwaliteit doelen een van

Nadere informatie

Actie toolkit voor personen

Actie toolkit voor personen Actie toolkit voor personen Augustus 2016 Introductie Introductie Wij zijn ontzettend blij en dankbaar dat jij in actie wil komen voor Spieren voor Spieren! Zoals je wellicht weten zijn wij voor een groot

Nadere informatie

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN

ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN ONDERZOEK FONDSENWERVEN VIA EVENEMENTEN 1. INLEIDING In dit rapport staan de bevindingen van het onderzoek van Kentaa (voorheen en nader te noemen Mobillion) naar het gebruik van het actieplatform igive

Nadere informatie

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE

IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER TOOLKIT VOOR JOUW ACTIE 01 IN ACTIE VOOR FIGHT CANCER Je hebt het initiatief genomen om in actie te komen voor Fight cancer. Super! Met jouw actie steun je de strijd tegen kanker

Nadere informatie

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen

Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Kevin Cornelissen & Sebastiaan Gerritsen Team GerCor gaat deze beleving aan om in het heetst van de strijd een bijdrage te leveren aan de 400.000 kinderen die in armoede leven, een gelukkig(er) leven te

Nadere informatie

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD!

SPONSORBROCHURE RIDE FOR THE ROSES STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! RIDE FOR THE ROSES 6 SEPTEMBER 2015 AALSMEER SPONSORBROCHURE STEUN DE STRIJD TEGEN KANKER EN SPONSOR HET GROOTSTE PELOTON VAN DE WERELD! Partners WWW.RIDEFORTHEROSES.NL Hoofdsponsors Media Partner Suppliers

Nadere informatie

Beleidsvisie KWF Kankerbestrijding 2015 tot 2019

Beleidsvisie KWF Kankerbestrijding 2015 tot 2019 Beleidsvisie KWF Kankerbestrijding 2015 tot 2019 Kanker raakt ons allemaal 100.000 Eén op de drie Nederlanders krijgt gedurende zijn leven kanker, per jaar zijn dat ruim honderdduizend mensen. Kanker is

Nadere informatie

Algemeen te publiceren:

Algemeen te publiceren: Algemeen te publiceren: Algemene gegevens Naam: STICHTING MAARTEN VAN DER WEIJDEN FOUNDATION RSIN: 857825665 KvK nummer: 69306486 Plaats: Waspik Website: https://www.11stedenzwemtocht.nl Email: contact@mvdwfoundation.nl

Nadere informatie

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE!

11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 11 T/M 18 MEI 2K19 EUROPEAN ADVENTURE OF A LIFETIME FASTEN YOUR SEATBELTS FOR THE DRIVE OF YOUR LIFE! 2K19 AMSTERDAM - BOEDAPEST DE CANNONBALL RUN 3000 LIFESTYLE RALLY - IS HIER! Met trots presenteren

Nadere informatie

i.s.m. stichting Revontulet

i.s.m. stichting Revontulet i.s.m. stichting Revontulet www.teamaurora.nl www.arctic-challenge.nl The Arctic Challenge The Arctic Challenge Tour is een autosport evenement voor iedereen die affiniteit heeft met autorijden, sneeuw

Nadere informatie

Sponsoring voorbeeldmails

Sponsoring voorbeeldmails Sponsoring voorbeeldmails In dit document hebben we een aantal voorbeeldmails opgesteld, die je kunt sturen naar verschillende contacten voor sponsoring. Ter info: dance4life is een brandname en wordt

Nadere informatie

Spieren voor Spieren. Maart 2016

Spieren voor Spieren. Maart 2016 Spieren voor Spieren Maart 2016 Agenda - Stichting Spieren voor Spieren - Wat is een spierziekte - Filmpje Bram - Visie Spieren voor Spieren - Waarom - Hoe - Wat - Bestedingen - Sportieve acties in het

Nadere informatie

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018

Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Niet teveel BTW betalen (2) Teamavond 23 januari 2018 SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 Agenda Informatie over: - Het KWF - De SamenLoop in het algemeen - SamenLoop voor Hoop Zaanstad 2018 - Vragen? Het

Nadere informatie

Print en vul zelf in!

Print en vul zelf in! t i k Tool Print en vul zelf in! pagina 8 t/m 11 Voor je vrienden, op je club, school of vereniging: uitnodigin g Bedankt! kom gezellig koffie drinken en steun Radboud Oncologie Fonds actie.radboudoncologiefonds.nl/koffieschenkochtend

Nadere informatie

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren!

WIE Teammeeting Amsterdam Het nuttige en het aangename combineren! 2019 Beste relatie, In deze uitgave van onze sponsorpakketten willen wij u graag laten zien wie wij zijn, wat we doen, waarom we dit doen èn waarom we juist u daar voor nodig hebben! WIE WAAROM Helaas

Nadere informatie

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK

INTRODUCTIE MIDZOMERNACHTDUIK INHOUD 1. Introductie Midzomernachtduik 2. Ambassadeur Nick Driebergen 3. Meld jouw actie aan bij Spieren voor Spieren 4. Hoe geld ophalen? 5. Maak jouw Midzomernachtduik sponsorpagina aan 6. Organiseer

Nadere informatie

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op

Beste volgers, Lustrum editie. Laatste week voor vertrek. Help ons de berg op Nieuwsbrief nummer 4, 8 september 2016. Beste volgers, Voor u ligt onze 4 e nieuwsbrief van ons avontuur. Nog 8 dagen te gaan en dan gaan Dennis en Moniek van Berkel het avontuur aan om de Mont Ventoux

Nadere informatie

Ka nke r, hoe we meer kunnen bereiken in de strijd ertegen. met het door jouw opgehaalde geld. Dr. Jeanine Boesen-de Cock, MBA

Ka nke r, hoe we meer kunnen bereiken in de strijd ertegen. met het door jouw opgehaalde geld. Dr. Jeanine Boesen-de Cock, MBA Ka nke r, 21 november 2015 hoe we meer kunnen bereiken in de strijd ertegen met het door jouw opgehaalde geld Dr. Jeanine Boesen-de Cock, MBA Het team Geldbesteding Dr. Maaike Alderliesten Onderzoekscoördinator

Nadere informatie

Sponsormap 2013. www.;ions

Sponsormap 2013. www.;ions Sponsormap 2013 www.;ions Algemeen Lions Tour Rally, 8 en 9 juni 2013 Geachte ondernemer / Geachte sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de LIONS tourrally. Fijn dat u de moeite neemt deze te lezen en

Nadere informatie

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA

Samen komen we verder. Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Samen komen we verder Draag bij aan onderzoek naar kanker, steun stichting VUmc CCA Uw bijdrage zorgt voor vooruitgang Juan Garcia, onderzoeker bij VUmc CCA: Ik studeerde geneeskunde omdat ik mensen wilde

Nadere informatie

Plan Nederland in Pifworld

Plan Nederland in Pifworld Plan Nederland in Pifworld Leuk dat je mee gaat doen aan de actie Schaatsen voor Water! Om je deelname te bevestigen en sponsor te zoeken, dien je een pagina op Pifworld aan te maken. Hieronder vind je

Nadere informatie

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee

Rosmalen. Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september. Informatie voor sponsoren. Rosmalen leeft mee Rosmalen Zaterdag 31 augustus Zondag 1 september Informatie voor sponsoren Rosmalen leeft mee. SamenLoop voor Hoop Rosmalen 2019 Rosmalen organiseert een SamenLoop voor Hoop op 31 augustus en 1 september

Nadere informatie

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7.

1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Inhoud 1. Inspiratie 2 2. Draaiboek 3 3. Begroting 6 4. Persbenadering: tips en tricks 7 5. Uitnodigingsposter 9 6. Uitnodigingskaarten 10 7. Uitnodigingsposter bedrijf 11 8. Uitnodigingskaart bedrijf

Nadere informatie

Tips en Tricks voor sponsorwerving

Tips en Tricks voor sponsorwerving Tips en Tricks voor sponsorwerving Je gaat op bouwreis en maakt gebruik van de sponsortool, of je bouwt virtuele huisjes op Bouwmee, bijvoorbeeld omdat je voor Habitat meedoet aan een evenement. Alles

Nadere informatie

EMMA DRIVERS CARBAGERUN 2017 WINTEREDITIE. 6 t/m 10 februari

EMMA DRIVERS CARBAGERUN 2017 WINTEREDITIE. 6 t/m 10 februari EMMA DRIVERS CARBAGERUN 2017 WINTEREDITIE 6 t/m 10 februari HET DOEL S"ch"ng Steun Emma Kinderziekenhuis AMC Bij de groeiende groep van ernsog en chronisch zieke kinderen zijn de lichamelijke, psychische

Nadere informatie

Wij hebben ons laten uitdagen en gaan dit doen!

Wij hebben ons laten uitdagen en gaan dit doen! HELP ONS!! Het Team ELDEKA (Patrick Marcusse en Bart Jalink) gaat zich vol overgave inzetten om zoveel mogelijk donaties op te halen voor het goede doel. Waarom eigenlijk? Dit is heel simpel hoe meer mensen

Nadere informatie

100 jaar Antoni van Leeuwenhoek

100 jaar Antoni van Leeuwenhoek 100 jaar Antoni van Leeuwenhoek Onze toekomstdroom Het Antoni van Leeuwenhoek koos 100 jaar geleden al voor de grensverleggende weg door onderzoek en specialistische zorg samen te voegen met één scherp

Nadere informatie

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS

BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS 7 JUNI 2015 de gezelligste klassiekerrit door montferland en de achterhoek BENZINE - OLIE - GAS BENZINE - OLIE - GAS Autorestauraties Spuitwerk De Diemse Toren Classic 2015 - voorwoord Welkom bij de tweede

Nadere informatie

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013

Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 Projectplan Steppin Forward van Stichting BVO Jong 2013 HET PROJECT In mei 2013 gaat een groep van 12 Friezen (10 jongeren tussen 18 en 25 jaar en twee oudere jongeren ) op een Stepperbike door Nederland.

Nadere informatie

TEAM BERGHUIZERBAD-OCTOPUS

TEAM BERGHUIZERBAD-OCTOPUS In acht dagen naar de Finnmark en terug De noordelijkste toertocht ter wereld 100 teams van 5-1 tm 14-1-2018 Ruim 7.000 km voor vier goede doelen: Stichting Berghuizerbad Zwemvereniging Octopus Mission

Nadere informatie

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als.

ALS: ongeneeslijk en progressief. Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland. www.als. ALS: ongeneeslijk en progressief Informatie over Amyotrofische Laterale Sclerose, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Bij zo n 500 mensen wordt jaarlijks de diagnose ALS (Amyotrofische

Nadere informatie

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL Heroes, in het bijzonder voor onze Mathijs, Mike, Koen en Henke. Zolang als het nodig is. Team MMKH DUCHENNE SPIERDYSTROFIE

Nadere informatie

BELEIDSVISIE

BELEIDSVISIE BELEIDSVISIE 2017 2019 EEN WERELD ZONDER KANKER, DAT IS ONZE DROOM VOOR- WOORD Een wereld zonder kanker. Dat is onze droom en ambitie. Elke dag werken wij aan het realiseren van die droom en ambitie, met

Nadere informatie

Print en vul zelf in!

Print en vul zelf in! t i k Tool Print en vul zelf in! pagina 7 t/m 10 Voor je vrienden, op je club, school of vereniging: uitnodigin g Bedankt! kom gezellig koffie drinken en steun het NKI-AVL Fonds actie.nki-avlfonds.nl/koffieschenkochtend

Nadere informatie

STICHTING RONDE VAN DE KROON

STICHTING RONDE VAN DE KROON STICHTING RONDE VAN DE KROON DOELSTELLING EN PROFIEL VAN DE STICHTING 1 JAARVERSLAG VAN HET BESTUUR 2 RESULTATENREKENING 4 BALANS 5 RESULTAATBESTEMMING 5 SLOTWOORD & CONTACTGEGEVENS 5 Doelstelling van

Nadere informatie

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019

Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 Voorbeeldmails Dance4Life New York Marathon 2019 BEDRIJVEN INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS 3 FACEBOOK VOORBEELD 3 BEDRIJVEN 4 PARTICULIEREN 5 OPVOLGENDE MAIL 6 BEDANKMAIL 7 INTRODUCTIE VOORBEELDMAILS In dit

Nadere informatie

Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven

Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven Run for KiKa Estafette voorbeeldbrieven Verstuur een brief of een e-mail We hebben een aantal voorbeeldbrieven geschreven om het sponsorwerven nog gemakkelijker te maken. Kies de versie die het beste bij

Nadere informatie

27 maart 2019, 18:15 (CET) - PERSBERICHT - Van der Weijden doet nieuwe poging Elfstedentocht

27 maart 2019, 18:15 (CET) - PERSBERICHT - Van der Weijden doet nieuwe poging Elfstedentocht 27 maart 2019, 18:15 (CET) - PERSBERICHT - Van der Weijden doet nieuwe poging Elfstedentocht Amsterdam, 27 maart 2019 Maarten van der Weijden zal eind juni een nieuwe poging doen om de Elfstedentocht te

Nadere informatie

Algemene voorwaarden voor deelname

Algemene voorwaarden voor deelname Algemene voorwaarden voor deelname Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is een initiatief en programma van Fight Cancer. Swim to Fight Cancer Hollands Kroon is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van

Nadere informatie

THE ROSES DOEL RIDE FOR THE ROSES

THE ROSES DOEL RIDE FOR THE ROSES DOEL RIDE FOR Het doel van de Ride for the Roses is met een unieke fietstocht een vuist maken in de strijd tegen kanker door geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. De Ride for the Roses is een

Nadere informatie

www.kimkotk.be www.facebook.com/kimkomtoptegenkanker http://www.1000km.be/team/kim-co-komen-op-tegen-kanker 1000 km? Tijdens het hemelvaartweekend (10 tot 13 mei 2018) vindt de negende editie van de 1000

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Marco van Nassau/ Marcel van Kessel Nathaly Westerhoven/ Wendy Roos 21 november 2015 Programma Voorstellen: Team Sponsorwerving Uitgangspunten

Nadere informatie

Het verhaal van Ventoux3 Is het verhaal van Simone

Het verhaal van Ventoux3 Is het verhaal van Simone 7 SEPTEMBER 2018 Het verhaal van Ventoux3 Is het verhaal van Simone Simone was 33 toen ze de diagnose hersentumor kreeg. Ze was toen in verwachting van haar tweede kindje: Rosalie. Al heel snel was duidelijk

Nadere informatie

De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed

De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed De Haagse Hoed Scoor voor de Haagse Hoed Tom Beugelsdijk Samen maken we kanker kansloos in Den Haag Kanker raakt ons allemaal Eerst en vooral de patiënten zelf, maar ook de mensen om hen heen. Eén op de

Nadere informatie

Van inschrijven tot finishlijn. We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen.

Van inschrijven tot finishlijn. We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen. Van inschrijven tot finishlijn We helpen jou en je lopers graag om meer geld in te zamelen. Introductie Iedereen die een loop-uitdaging aangaat voor een goed doel verdient een enorm schouderklopje. Of

Nadere informatie

KWF SamenLoop-team. Loop mee en sta stil bij kanker. Productmanager Paul Feldbrugge. Midden Zuid Evelien de Ruiter & Bart Hellendoor n

KWF SamenLoop-team. Loop mee en sta stil bij kanker. Productmanager Paul Feldbrugge. Midden Zuid Evelien de Ruiter & Bart Hellendoor n Dagindeling 11.30 12.00 uur Inloop 12.00 12.45 uur Lunch 12.45 13.45 uur Welkom + update door relatiemanager Presentatie over KWF: waar staan we voor en hoe besteden we het geld? 13.45 15.15 uur Workshopronde

Nadere informatie

Informatiemap sponsoring

Informatiemap sponsoring Informatiemap sponsoring Wat is Duchenne Spierdystrofie? Duchenne spierdystrofie is een zeer ernstige (erfelijke) ziekte waarbij spierweefsel langzaam wordt afgebroken. Kinderen met Duchenne krijgen de

Nadere informatie

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl

Sponsormap 2011. www.;ions. www.lionstourrally.nl Sponsormap 2011 Algemeen Lions Tour Rally, 25 en 26 juni 2011 Geachte ondernemer / geachte Sponsor, Voor u ligt de sponsormap van de Lions Tour Rally. Fijn dat u de moeite neemt te lezen en in overweging

Nadere informatie

Griffier van de Staten. Geleidebrief. GS brief over Ride for the Roses Zeeland Naam voorstel

Griffier van de Staten. Geleidebrief. GS brief over Ride for the Roses Zeeland Naam voorstel Griffier van de Staten Geleidebrief Naam voorstel 14004586 GS brief over Ride for the Roses Zeeland 2014 Betreft vergadering Provinciale Staten van 25 april 2014 Te verzenden aan Statenbreed Verzenddatum

Nadere informatie

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen

Hoe organiseer ik een. Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een Sponsoractie? Handleiding voor scholen Hoe organiseer ik een sponoractie? Super dat jij een actie met jouw school wil starten! Wij zien een wereld voor ons waarin mensen zichzelf

Nadere informatie

UAF vooronderzoek ICATT

UAF vooronderzoek ICATT UAF vooronderzoek 0.1 17-05-2016 Elianne Ruyter Merel Bakker ICATT 2 Wat is er trending in webdesign? Het gebruik van video en scroll Al scrollend verhalen vertellen Veel interactieve hover elementen 6

Nadere informatie

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland

Ga door met mijn strijd. Amyotrofische Laterale Sclerose. www.als.nl. Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland Ga door met mijn strijd Amyotrofische Laterale Sclerose Informatie over ALS, het ALS Centrum en Stichting ALS Nederland www.als.nl Amyotrofische Laterale Sclerose is een dodelijke zenuw-spierziekte waarbij

Nadere informatie

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team.

Voorwoord. Voor u ligt het portfolio van Roparun Team Doetinchem. Hierin leest u meer over De Roparun en ons team. Team Doetinchem Roparun 14 t/m 16 mei 2016 www.roparun teamdoetinchem.nl info@roparun teamdoetinchem.nl Leven toevoegen aan de dagen, waar geen dagen meer kunnen worden toegevoegd aan het leven... 1 P

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS

BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS BELEIDSPLAN STICHTING CROSS FOR THE CROCUS Organiseren van een MTB-Tourtocht die fondsen werft in de strijd tegen kanker. De oorsprong: In het jaar 2010 gestart als wervingsactie voor het Alpe d HuZes

Nadere informatie

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld.

Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Tips om geld in te zamelen voor Dokters van de Wereld. Naast de sportieve uitdaging van bijna 500 kilometer te fietsen naar Amsterdam en terug, wacht er nu nog een tweede uitdaging: zoveel mogelijk geld

Nadere informatie

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop

Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop Handleiding actieplatform Online geld inzamelen voor de SamenLoop voor Hoop (versie 1.0) Elk team kan een eigen actie starten, wist je dat je deze actie ook online kunt aanmaken op het actieplatform? Je

Nadere informatie

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden

Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Kom in actie! Toolkit Bedrijfsvrienden Welkom Bedrijfsvriend! Als we er allemaal voor elkaar zijn, staat niemand er alleen voor. Wat fantastisch dat uw bedrijf besloten heeft zich in te zetten voor het

Nadere informatie

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017

Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Voorbeeldmails dance4life New York Marathon 2017 Bedrijven Introductie voorbeeldmails 3 Facebook voorbeeld 3 Bedrijven 4 Particulieren 5 Opvolgende mail 6 Bedankmail 7 Introductie voorbeeldmails In dit

Nadere informatie

www.kimkotk.be www.facebook.com/kimkomtoptegenkanker http://www.1000km.be/team/kim-co-komen-op-tegen-kanker 1000 km? Tijdens het hemelvaartweekend (30 mei tot 2 juni 2019) vindt de tiende editie van de

Nadere informatie

Deelname voorwaarden

Deelname voorwaarden Deelname voorwaarden Informatie voor deelnemers Deelnemersinfo Swim to Fight Cancer Tilburg vindt plaats op zondag 26 augustus 2018. Afhankelijk van je starttijd word je op een specifieke tijd verwacht

Nadere informatie

If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, April,

If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, April, If at first an idea is not absurd, there is no hope for it Albert Einstein March, 14 1879 April, 18 1955 1 Team AD6 Tweets Ook wij fietsen tegen de onmacht die kanker heet! 2 Fietsen met een dierbare op

Nadere informatie

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut

Maak kanker kansloos. Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Vroeger kregen mijn broertjes alle aandacht. Nu ben ik aan de beurt Linda, acute lymfatische leukemie Maak kanker kansloos Steun wetenschappelijk onderzoek in het Erasmus MC Kanker Instituut Even voorstellen

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

HERINNEREN HERINNEREN STRIJDEN STRIJDEN VIEREN LEVENSLOOP. Samen 24 uur in beweging tegen kanker.

HERINNEREN HERINNEREN STRIJDEN STRIJDEN VIEREN LEVENSLOOP. Samen 24 uur in beweging tegen kanker. VIEREN HERINNEREN HERINNEREN LEVENSLOOP Samen 24 uur in beweging tegen kanker. Bij kanker komt het erop aan de juiste keuzes te maken. Die keuzes zijn vitaal om te vermijden dat de ziekte in onze plaats

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Team Sponsorwerving Nathaly Westerhoven/Wendy Roos Marcel van Kessel/Marco van Nassau 7 maart 2015 Programma Team Sponsorwerving Inleiding Alpe d HuZes

Nadere informatie

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017

HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 HANDLEIDING SPONSORWERVING Media Markt Tour 2017 1 Inhoud 1. Aan de slag!...3 2. Stappenplan...3 3. Extra tips voor publiciteit...5 4. Jij & je enthousiasme...5 5. Succes!...6 2 1. Aan de slag! Geweldig

Nadere informatie

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie!

Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel. Spreker: Wendy Roos. Alpe d HuZes Opgeven is geen optie! Sponsorwerving, hoe doe je dat? Met hart en ziel Spreker: Wendy Roos 15 november 2014 Uitgangspunten Sponsorwerving is leuk Vertel vanuit je passie je eigen verhaal Het is onze droom dat niemand meer doodgaat

Nadere informatie

INFORMATIEPAKKET In dit document vind je alle informatie die nodig is om je voor te bereiden op deelname aan Lock me Up Free a Girl.

INFORMATIEPAKKET In dit document vind je alle informatie die nodig is om je voor te bereiden op deelname aan Lock me Up Free a Girl. Geweldig dat je mee gaat doen met de actie Lock me Up Free a Girl. Samen zorgen we ervoor dat de actie ook dit jaar weer een groot succes wordt. De 2018 editie heeft meer dan 514.000 opgehaald. Er zijn

Nadere informatie

Juli Marcel Kersten

Juli Marcel Kersten Juli 2019 De vakantieperiode staat voor de deur. Wat is er veel gebeurd de afgelopen maanden! Op alle fronten is Koprol springlevend. De kanjers van Koprol s Aqua Unique zetten zich volop in voor de actie

Nadere informatie

Lopen ZONDER KOPZORGEN... voor een wereld. GEEF VOOR HERSENONDERZOEK. Elke kilometer brengt ons dichter bij het doel.

Lopen ZONDER KOPZORGEN... voor een wereld. GEEF VOOR HERSENONDERZOEK. Elke kilometer brengt ons dichter bij het doel. Lopen voor een wereld ZONDER KOPZORGEN... GEEF VOOR HERSENONDERZOEK. Elke kilometer brengt ons dichter bij het doel. dag 1-30 Km Breda Wat Tim en Freek beweegt... Twee neven Haverman. De moeder van Tim

Nadere informatie

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt.

Swim to Fight Cancer Hoorn kan alleen plaatsvinden als de benodigde vergunning door de Gemeente Hoorn is verstrekt. Algemene voorwaarden Swim to Fight Cancer Hoorn is een initiatief en programma van de Stichting Swim Hoorn. Swim to Fight Cancer Hoorn is geen officiële wedstrijd. Doelstelling van Stichting Swim Hoorn

Nadere informatie

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel

2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel 2011 was voor ons een jaar om nu al nooit te vergeten. Je kunt nog zoveel voorbereidingen treffen, maar op het weer heb je geen grip. Toen op de wedstrijddag het terrein helemaal blank stond van de regen

Nadere informatie

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN

CROWDFUNDING ZONNEPANELEN CROWDFUNDING ZONNEPANELEN Je wilt graag zonnepanelen crowdfunden. Wat een geweldig doel! Wij helpen je graag op weg met goede ideeën en zorgen dat je met alle belangrijke elementen rekening houdt! Hiervoor

Nadere informatie

Handleiding: hoe start ik een actie?

Handleiding: hoe start ik een actie? Handleiding: hoe start ik een actie? Zet je in tegen eenzaamheid onder ouderen Geweldig dat jij in actie komt voor het Nationaal Ouderenfonds! Acties zoals die van jou zijn heel belangrijk, want met jouw

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc Beleidsplan Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc 2015 2019 Aanleiding Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor

Nadere informatie

Gulpen Wittem, maart 2012,

Gulpen Wittem, maart 2012, Gulpen Wittem, maart 2012, Deze zomer is het weer zover, we gaan als Lionsclub Wittem Neubourg van start met de 3 e Klaproostour op 1 juli 2012. Een prachtige tocht met oldtimers, cabrio s of gewone auto

Nadere informatie

Partnerprogramma

Partnerprogramma Partnerprogramma 1 Ik gebruik mijn kennis, passie en creativiteit om vrouwen boven de 40 te helpen fit, jong en slank te blijven op een natuurlijke manier EN Ik help je ook graag om een extra inkomen op

Nadere informatie

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT

ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT :> ISRAELSLAAN 4 II UTRECHT INFO@RVLMAKELAARS.NL // RVLMAKELAARS.NL // 030-210 04 01 ADRES ISRAELSLAAN 4 II TE UTRECHT VRAAGPRIJS 172.500 k.k. WOONOPPERVLAKTE CIRCA 77 M2 INHOUD CIRCA 247 M3 BOUWJAAR 1951

Nadere informatie

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen.

In deze brochure kan je meer lezen over onze projecten in Kenia, de evenementen die we in Nederland organiseren en hoe je ons hierbij kan helpen. De tennis4change foundation is een Nederlandse stichting die sinds 2011 staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en is opgericht door de broers Jorick en Rutger Vliegenberg. In onze stichting hebben

Nadere informatie

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING

AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING AANVULLING TOOLKIT FONDSENWERVING TIPS PERSBENADERING groningen((((( over(de afsluitdijk amsterdam 500(KM binnen 24(uur utrecht veldhoven valkenburg MAASTRICHT( FINISH 500(km Versie: februari 2013 Stap

Nadere informatie

COLSENSATION 2018 TOOLKIT FONDSENWERVING

COLSENSATION 2018 TOOLKIT FONDSENWERVING COLSENSATION 2018 TOOLKIT FONDSENWERVING Welkom! Met jouw inschrijving voor ColSensation 2018 ben je onderdeel van een prachtig event die zich volop inzet in de strijd tegen kanker. We zijn blij dat je

Nadere informatie

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker

LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker Stichting tegen Kanker en het lokale Levensloop vrijwilligerscomité organiseren LEVENSLOOP 24 uur in actie tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN STK008_Levensloop_Broch_NL_03.indd 1 26/04/13 12:14 Levensloop,

Nadere informatie

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers,

Alpe d HuZes. Opgeven is geen optie. Beste volgers, Nieuwsbrief nummer 5, 26 mei 2015. Beste volgers, Toen ik aan het avontuur begon, leek het allemaal heel ver weg maar wat gaat de tijd toch hard.. Dit is alweer de laatste nieuwsbrief voor mijn vertrek.

Nadere informatie

Breng jouw project via social media onder de aandacht!

Breng jouw project via social media onder de aandacht! Breng jouw project via social media onder de aandacht! Hieronder vind je enkele tips en voorbeeldberichten die gebruikt kunnen worden op de Facebook-pagina en Twitter-account van je club.... Facebook Tip

Nadere informatie

DE NIEUWE WEBSITE IS ONLINE

DE NIEUWE WEBSITE IS ONLINE In deze nieuwsbrief DE NIEUWE WEBSITE IS ONLINE HET GROOT DIABETESBOEK HBA1C, WAT IS DAT EIGENLIJK? DE NIEUWE WEBSITE IS ONLINE Het is zover, de nieuwe website van Diabij is online. Eindelijk is het zover,

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc

Beleidsplan. Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc Beleidsplan Stichting Steun Alzheimercentrum VUmc 2013 2015 Aanleiding Alzheimer is de epidemie van de toekomst: het aantal patiënten groeit razendsnel. De ziekte is dramatisch voor de patiënt én voor

Nadere informatie

Minder kans op kanker

Minder kans op kanker Georgie Dom Minder kans op kanker Informatie & preventie 1 e druk, augustus 2012 Copyright 2012 Consumentenbond, Den Haag Auteursrechten op tekst, tabellen en illustraties voorbehouden Inlichtingen Consumentenbond

Nadere informatie

Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017

Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017 Nieuwsbrief van De Neushoornstichting March 2017 Neushoornkalfje geboren in Diergaarde Blijdorp. Vrolijk nieuws uit de Rotterdamse dierentuin Blijdorp. Daar is in de nacht van 14 februari de Indische neushoorn

Nadere informatie

Stichting tegen Kanker en het lokale organisatiecomité stellen voor. LEVENSLOOP 24 uur in beweging tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN

Stichting tegen Kanker en het lokale organisatiecomité stellen voor. LEVENSLOOP 24 uur in beweging tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN Stichting tegen Kanker en het lokale organisatiecomité stellen voor LEVENSLOOP 24 uur in beweging tegen kanker VIEREN HERINNEREN STRIJDEN Levensloop, een initiatief van Stichting tegen Kanker Levensloop

Nadere informatie

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES

SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES SAMEN TRAPPEN WE DUCHENNE DE WERELD UIT! SPONSORING DUCHENNE HEROES WWW.DUCHENNEHEROES.NL Heroes, in het bijzonder voor onze Mathijs, Mike, Koen en Henke. Zolang als het nodig is. Team MMKH DUCHENNE SPIERDYSTROFIE

Nadere informatie

WELKOM BIJ HET WERELD NATUUR FONDS!

WELKOM BIJ HET WERELD NATUUR FONDS! GO WILD WELKOM BIJ HET WERELD NATUUR FONDS! DE AARDE GEEFT ONS ALLES. KLEDING, VOEDSEL, FRISSE LUCHT. PRACHTIGE DIEREN EN NATUUR OM VAN TE GENIETEN. MOOIE PLEKKEN OM LEKKER TE SPORTEN. WE KUNNEN NIET ZONDER

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen

Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Beleidsplan Stichting Move For Health - Hooglanderveen Inleiding Stichting Move For Health is een initiatief voortgekomen uit een aantal actieve leden van de hardloop groep verbonden aan healthclub Fit2Move

Nadere informatie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie

Dam tot Damloop. Fédération Française de la Cardiologie Kit Fondsenwerving De Mobilisation Kit Dam tot Damloop Fédération Française de la Cardiologie Loop voor een goed doel! Deelname aan dit evenement is natuurlijk op zichzelf al een geweldige prestatie, maar

Nadere informatie