De surprises mogen maandagochtend 5 december mee naar school worden genomen. Het uitpakken van de surprises doen we diezelfde ochtend.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "De surprises mogen maandagochtend 5 december mee naar school worden genomen. Het uitpakken van de surprises doen we diezelfde ochtend."

Transcriptie

1 Algemeen Sinterklaas We gaan lootjes trekken in de groepen 5 t/m 8 op maandag 14 november. Het is de bedoeling dat de kinderen voor 5 euro een cadeautje kopen om voor het kind wiens naam op het getrokken lootje staat, een surprise maken en uiteraard een gedicht verzinnen. De kinderen krijgen een enveloppe met daarin 5 euro van de oudervereniging. Als het cadeau of de cadeautjes zijn gekocht moeten de bonnetjes en het eventuele overgebleven geld weer in de enveloppe gedaan worden en aan de leerkracht worden teruggegeven. De leerkracht zorgt ervoor dat dit weer bij de OV terecht komt. De surprises mogen maandagochtend 5 december mee naar school worden genomen. Het uitpakken van de surprises doen we diezelfde ochtend. Veel knutsel- en dichtplezier! Met vriendelijke groet, Juffen en meesters van de bovenbouw 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost!

2 U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Sponsorloop/dans voor het Reumafonds Wat hebben alle kinderen van t Venne zich enorm goed ingezet voor en tijdens de Sponsorloop/dans die een paar weken geleden plaatsvond! Complimenten voor de kinderen, maar ook voor alle sponsoren!! Met elkaar hebben we maar liefst 3500 euro opgehaald! Kleuters Vanaf komende woensdag 16 november gaan we ook op woensdag gymmen. De kinderen graag op deze dag makkelijke kleding aantrekken. Heeft u zich al ingeschreven voor de gesprekken? In verband met de CITO voor de oudste kleuters mogen de jongste kleuters (groep 0 en 1) op maandag 16 januari, dinsdag 17 januari, maandag 23 januari en dinsdag 24 januari tot 10 uur thuis blijven. Zo kunnen wij met de oudste kleuters goed de CITO maken. OV Beste ouders, Afgelopen weken zijn de brieven uitgedeeld aan de kinderen in de klas voor de vrijwillige ouderbijdrage en de verplichte schoolreisbijdrage Mocht u deze brief niet gehad hebben wilt u dan contact opnemen met ons. Ons mailadres is penningmeester@ovdevenclub@gmail.com Mocht u nog andere vragen hebben of meer uitleg willen over de vrijwillige ouderbijdrage en de verplichte schoolreisbijdrage mailt u ons dan gerust. Met vriendelijke groet, Jolanda Kuijper en Bianca van der Wilk Penningmeesters OV de Venclub

3 De nieuwe leerlingenraad is gekozen!! Dante, Elise, Suus, Rick, Katka, Dewi, Marijn & Louden, van harte welkom! We zijn afgelopen woensdag onder het genot van een kopje thee voor het eerst samengekomen om elkaar te ontmoeten. Leuk om de enthousiaste ideeën van de kinderen te horen. We gaan ervoor om zoveel mogelijk ideeën binnen de mogelijkheden dit schooljaar te realiseren. Agenda Woensdag 23 november zijn alle kinderen vrij!

4 Groep 1/2A Sint Maarten stond deze week centraal. De hele week hebben we de liedjes gezongen en het verhaal van Sint Maarten verteld.alle lampionnen hebben we afgemaakt en toen kon het feest beginnen. Vrijdagochtend zijn we echt met onze lampionnen gaan lopen We hebben aangebeld en gezongen. Heel leuk was dat want we kregen ook nog wat lekkers. Bedankt ouders die naar ons wilde luisteren.ook was er vrijdagochtend speelgoedochtend. De kinderen hebben weer heerlijk gespeeld met hun eigen speelgoed. En dan sluiten we nu het thema herfst/sint Maarten af en gaan we volgende week van start met het thema Sinterklaas. Een gezellige spannende tijd voor de kinderen. U kunt zich nog steeds inschrijven voor de gesprekken op donderdagavond 17 en woensdagmiddag 23 november, de invullijst hangt op de deur. Vanaf volgende week hebben de kleuters iedere woensdag gym van juf Femke. Zij studeert aan de ALO en heeft als specialiteit kleuters. Groep 1/2B Wat was het spannend en leuke deze week! We hebben met behulp van onze kalender echt afgeteld tot Sint-Maarten. De liedjes hebben we geoefend en ook hoe het dan gaat als je voor de deur staat. De kinderen waren enthousiast en vonden het spannend.

5 Venmail Vrijdag was het dan zover. We zijn gaan lopen met onze mooie vogel/uilen lampion. Deze week was juf Manon 2 dagen bij ons in de klas. De komende weken moet ze i.v.m. toetsen op haar eigen school zijn. Op maandag 5 december is ze er gezellig weer bij. Vanaf maandag gaan we beginnen met het thema Sinterklaas. Ik ben op zoek naar grote kartonnen dozen voor de stoomboot van de Sint en n ep kadootjes (kartonnen dozen en inpakpapier apart zodat de kinderen zelf kunnen inpakken) Verder heeft nog niet iedereen zich ingeschreven voor de gesprekken. Graag invullen op de deur. De kinderen zijn woensdag 23 november i.v.m. een studiedag van de leerkrachten vrij. Groep 3A

6 Op de deur van de klas hangt een intekenlijst voor oudergesprekken. Sommige ouders hebben een uitnodiging gehad. Heeft u geen uitnodiging gehad, maar toch behoefte aan een gesprek, dan kunt u zich inschrijven op deze lijst. Deze week hebben we prachtige lampionnen gemaakt waar de kinderen hard aan gewerkt hebben. Ook heeft iedereen een aftelkalender gemaakt voor Sinterklaas. De kinderen mogen nu elke dag een stukje van de baard van Sinterklaas knippen, tot het 5 december is. :-) Deze week hebben we kern 3 ook alweer afgerond. Maandag beginnen we met kern 4! Groep 3B In de week van 14 en 21 oktober hebben wij een aantal ouders via de mail uitgenodigd voor een gesprek over de voortgang van lezen. Mocht u deze mail niet gehad hebben, maar toch een gesprek willen, kunt u zich bij de leerkracht inschrijven op 16,18 of 25 november tussen uur en uur of op 22 november tussen uur en uur. Groepen 4 We zijn deze week begonnen met blok 3 van rekenen. De volgende leerstof komt de komende weken aan bod: *plus -en minsommen tot 10 (notatie in tabelvorm); *tientallen en eenheden; *sprongen van 10, 5 en 1 op de getallenlijn; *automatiseren van plus- en minsommen tot 100 naar analogie (2 + 5; ; 18-5; 78-5); *aanvullen tot tiental naar analogie (6 +. = 10; = 50); *aftrekken van een tiental naar analogie (10-3; 70-3); *overspringers (8 + 6, maar ook ); *terugspringers (13-7, maar ook 73-7); *samenhang tussen over- en terugspringers (7 + 6; 6 + 7; 13-6; 13-7); *tafel van 5; *herhaling van de tafels van 2 en 10; *meten: spiegelen en blokkenbouwsels; *tijd: de kalender; *geld: optellen over het tiental, introductie van het euroteken, biljetten van 20, 50 en 100, gepast betalen, geld teruggeven, afronden op tiental. U ziet dat we ineens een flinke stap maken met rekenen. Het is belangrijk dat de plus- en minsommen tot 20 geautomatiseerd zijn. Met taal en spelling zijn we begonnen met thema 3: Mijn school.

7 In de taallessen leren de kinderen de themawoorden (woordenschat), het verschil tussen klinkers en medeklinkers, de basisstructuur van een zin (opbouw: werkwoord en zelfstandige naamwoorden), samenstellingen met werkwoord en zelfstandig naamwoord (bijv. eetlepel) en het afleiden van woordbetekenissen uit een plaatje. Het bijvoeglijk naamwoord wordt herhaald. Bij spelling komt de volgende leerstof aan bod: ng-nk, woorden met ei-ij (de zgn. weetwoorden) en de woorden met -eer,-oor,-eur. Het boekje van thema 3 met de extra oefenstof voor taalverkennen en spelling en het ei-verhaal zijn meegegeven naar huis. Vandaag ontvangt u geen tekst van Nieuwsbegrip. Volgende week maken we weer een toets. Groep 4A

8 Het was een enorme klus. Maar door de fantastische samenwerking tussen de kinderen is het gelukt om de lampionnen op één middag af te krijgen. Iedereen die klaar was ging een ander helpen of ze ruimden voor elkaar op. Veel plezier met Sint Maarten allemaal! Groep 4B De kinderen werken goed aan hun weektaak van rekenen. Er komt steeds meer tempo in de lessen. Dat is fijn! Dan hebben we eens tijd over om een mooi verhaal voor te lezen. Daar genieten de kinderen en juf Marianne erg van Met veel plezier hebben de kinderen deze week gewerkt aan de lampion. Een fijne Sint-Maarten, allemaal! Groep 5A Deze week geen nieuws.

9 Groep 5B Deze week geen nieuws. Groep 6A We zijn deze week gestart met een nieuw thema (over mode) van taal en spelling. Taal gaat dit blok over: - samenstellingen met een bijvoeglijk naamwoord of een voorzetsel - werkwoorden die van klank veranderen in de verleden tijd - persoonsvorm vinden met de tijdproef - zinnen met letterlijke en figuurlijke betekenis Spelling gaat over: - woorden met c die klinkt als s (cijfer) - woorden met c die klinkt als k (insect) - woorden met -ig (jarig, geweldig) - woorden met -lijk(s) (vrolijk, plaatselijk) - verkleinwoorden met -je (na d of t) of -nkje - verkleinwoorden met -etje We willen u erop wijzen dat nog niet iedereen het huiswerk van Nieuwsbegrip op de computer maakt thuis. De nieuwe teksten van woordenschat staan op dinsdags op de computer en worden de donderdag een week later gecontroleerd. De kinderen hebben dus ruimschoots de tijd om hun huiswerk te maken. Het is handig om daar een vaste dag met uw zoon/dochter voor af te spreken. Verder hebben de kinderen deze week de instaptoets van rekenen gemaakt. Volgende week komt een meneer van Onderwijs Advies met ons kijken naar de toetsen en we krijgen daar gerichte feedback op. We zijn erg benieuwd hoe de kinderen het gemaakt hebben :). En als klap op de vuurpijl krijgen de kinderen volgende week ook nog een rekentoets van de reguliere methode van blok 2. Ook die hebben we afgerond afgelopen week! We zijn lekker bezig! :) Oh ja, de Goedheiligman komt weer in ons land Aanstaande maandag gaan de kinderen lootjes trekken en krijgen ze een envelopje met 5 euro hiervoor mee. Activiteiten en acties: - maandag 14 november: rekentoets blok 2 (deel 1) - dinsdag 15 november: toets Brandaan thema 1 (leerstof downloaden vanaf onze eigen website bij downloads) - woensdag 15 november: rekentoets blok 2 (deel 2) - vrijdag 18 november: Engels toets Unit 3 (woordjes 4 nov meegegeven) - woensdag 23 november: studiedag (kinderen zijn vrij) - donderdag 24 november: Begrijpend lezen toets - vrijdag 25 november: schoen zetten op school

10 Groep 6B Maandag startte al met een leuke verrassing. De week ervoor bleek het nogal te ruiken in de gang. We zochten waar het vandaan kon komen maar vonden niets. Tot Maud erachter kwam dat het wellicht de onderkant van haar schoen was die wat met zich meedroeg. Ach, het gebeurt ons allen wel een keer, zeker in de herfst,wanneer er nogal wat verstopt zit onder al die afgewaaide bladeren. Geen probleem, de schoen heeft juf schoongemaakt en er was niets meer aan het handje. Nou..daar dacht Maud anders over. In het weekend is zij aan het bakken geslagen en trakteerde ons maandag, als sorry voor de stank, op..shit!! Maar dit keer heerlijke brownies in de vorm van een drolleke! We houden van deze humor!!! Dank je wel Maud, dankzij jou zaten we op maandagochtend om half 9 al heerlijk te snoepen!! We zijn deze week gestart met een nieuw thema (over mode) van taal en spelling. Taal gaat dit blok over: - samenstellingen met een bijvoeglijk naamwoord of een voorzetsel - werkwoorden die van klank veranderen in de verleden tijd - persoonsvorm vinden met de tijdproef - zinnen met letterlijke en figuurlijke betekenis

11 Spelling gaat over: - woorden met c die klinkt als s (cijfer) - woorden met c die klinkt als k (insect) - woorden met -ig (jarig, geweldig) - woorden met -lijk(s) (vrolijk, plaatselijk) - verkleinwoorden met -je (na d of t) of -nkje - verkleinwoorden met -etje We willen u erop wijzen dat nog niet iedereen het huiswerk van Nieuwsbegrip op de computer maakt thuis. De nieuwe teksten van woordenschat staan op dinsdags op de computer en worden de donderdag een week later gecontroleerd. De kinderen hebben dus ruimschoots de tijd om hun huiswerk te maken. Het is handig om daar een vaste dag met uw zoon/dochter voor af te spreken. Toetsen; Engels ; 18 november Meander;22 november Taaltoets;25 november woordendictee; 28 november zinnendictee; 2 december rekentoets ; 2 december Groepen 7 Deze week zijn we met rekenen, taal en spelling begonnen aan een nieuw blok/thema. De kinderen hebben de afgelopen weken keihard gewerkt en dit is terug te zien in de mooie resultaten die de kinderen hebben behaald! Als u nieuwsgierig bent naar de resultaten van uw kind, kunt u na schooltijd altijd even langskomen. Aanstaande maandag zullen wij lootjes gaan trekken voor de surprises. De kinderen krijgen van de OV 5 euro. Zou u de bonnetjes van de cadeau s willen bewaren samen met het eventuele resterende geld? Dit kan weer worden ingeleverd bij de leerkracht van uw kind. Het thema voor de surprises is in de groepen 7 beroepen. Het is dus de bedoeling dat uw kind een surprise maakt dat in het teken staat van het beroep wat het kind van het lootje later wil worden. Bij de surprises worden ook gedichten verwacht. Wij hopen alle surprise en bijbehorende gedichten op maandag 5 december te zien! Volgende week willen wij graag onze herfst thema tafel omtoveren tot een sinterklaas thematafel. Als u thuis nog spulletjes heeft die wij hiervoor mogen gebruiken zou dat erg fijn zijn.

12 Verder is er nog wat onduidelijkheid over het huiswerk van nieuwsbegrip. Het is de bedoeling dat de kinderen op dinsdag of woensdag de nieuwe tekst en woorden van nieuwsbegrip maken. Dit controleren wij dan donderdag. Groepen 8 De afgelopen week stond in het teken van toetsen, toetsen en toetsen. Rekenen, taal, spelling en Blits blok/thema 2 zijn afgerond. We zijn ontzettend trots op de kinderen, want wat hebben ze hard gewerkt!! Er zijn hele mooie resultaten behaald. Super om te zien dat ze daar zelf ook heel trots op zijn! We zijn druk bezig met doelen stellen voor deze vakken en de kinderen denken actief mee hoe ze elke keer weer het beste uit zichzelf kunnen halen. De komende week gaan we aan de slag met het derde blok/thema van deze vakken. We gaan er weer voor! Ook is de afgelopen week de leerlingenraad van start gegaan. De groepen 8 worden vertegenwoordigd door Marijn (8a) en Louden (8b). Succes, mannen! Volgende week dinsdag 22 november is de NIO. Alle formulieren zijn inmiddels binnen, bedankt! Op woensdag 23 november kunnen de kinderen een dagje bijkomen van de NIO, want dan zijn ze vrij. Deze week heeft uw kind een tweede VO-gids meegekregen. Deze is een stuk dikker dan de vorige en bevat veel interessante informatie omtrent schoolkeuze. Lees m goed door en laat uw kind er ook zeker eens in kijken en lezen. Er zit onder andere een handige checklist voor de open dagen in. Zo kunt u precies zien waar u en uw kind op kunnen letten tijdens een bezoek aan de open dagen. Op de foto onder dit stukje ziet u een overzicht van de open dagen in onze regio. De poster die op deze foto staat, hangt ook in de school. Kijk ook eens op of Als u deze Venmail leest, zitten wij met de kinderen waarschijnlijk aan het Schoolontbijt. De afgelopen week hebben we met de kinderen een aantal lessen behandeld over ontbijten. Wat is gezond ontbijten? Waarom is ontbijten belangrijk? Hoe kun je voorkomen dat ontbijten erbij inschiet? Dit mini-project wordt op dit moment dus afgesloten met een heerlijk gezamenlijk ontbijt. De komende periode gaan we aan de slag met een nieuw project, te weten mediawijsheid. Middels een lessenserie op het digibord gaan we alles leren over social media. Wat zijn de mogelijkheden? Wat zijn de do s en don ts? Etc.

13 Zoals u wellicht al weet, gaan we op woensdag 30 november met beide groepen 8 naar Naturalis. We volgen hier een workshop en nemen een kijkje bij de tentoonstelling over de T-Rex. Veel ouders hebben zich aangemeld om te rijden. Hartstikke fijn, bedankt! Komende maandag trekken wij lootjes voor de surprises. Deze worden op maandag 5 december s morgens op school verwacht. Het thema voor de surprises is in groep 8 landen. De bedoeling is dus dat uw kind een surprise maakt naar het favoriete vakantieland van het kind op het lootje. Daarbij wordt een passend gedicht verwacht. We zijn heel benieuwd naar alle resultaten!

14

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 6:9-7:9 Genesis 7:10-8:5 Genesis 8:6-9:17 Noach bouwt

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

Venmail Algemeen

Venmail Algemeen 13-01-2017 Algemeen Rapporten 20-1-2017: rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven.

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum:

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 29-08-16 Algemeen Belangrijke data: 29 Augustus Techniekmiddag 05 September Luizencontrole gr. 5 t/m 8 06 September Informatie Avond voor alle

Nadere informatie

Nieuws uit groep 4 december 2014

Nieuws uit groep 4 december 2014 De tweede periode van dit schooljaar zit erop. Ook in deze periode hebben we weer veel geleerd en gedaan. We hebben genoten van de lessen rondom herfst, de spannende tijd van Sinterklaas en een fijne,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 01-12-2017 Algemeen Cijfers in Ouderportaal I.v.m. ICT-werkzaamheden kunt u tijdelijk geen resultaten van uw kind(eren) terugzien in het Ouderportaal. Wij laten het u weten als dit wel weer mogelijk is.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013

Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Jaargang 20, nr 11 Vrijdag, 08 november 2013 Week 46: donderdag 14 nov. Onderwijsdag. Alle kinderen vrij! vrijdag 15 nov. gr 1 t/m 4 vrij zaterdag 16 nov. aankomst Sinterklaas Week 47: woensdag 20 nov.

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2015 Dit is de feestkrant van 2015. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst. Deze krant is voor iedereen, zowel voor ouders/verzorgers

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Nieuws St. Gregoriusschool

Nieuws St. Gregoriusschool Blauwhuis, 20 oktober 2017 03 Nieuws St. Gregoriusschool Inhoud Agenda Personele zaken Kanjertraining Thematafel Kwartiergesprekken nieuwe opzet! Algemene Ouderavond Informatiebord nieuw! Typelessen Bag

Nadere informatie

Weekbericht van 14 november 2016

Weekbericht van 14 november 2016 Weekbericht van 14 november 2016 Schoolontbijt: Wat hebben we genoten van het schoolontbijt. Veel kinderen kwamen in pyama of badjas op school. Bij de mooi gedekte tafels hebben we ruimschoots de tijd

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015

Nieuwsbrief. 28 augustus 2015 Nieuwsbrief 28 augustus 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Maandag hebben alle leerlingen van PCBO Vroomshoop een vrije dag i.v.m. met de inspiratie

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016

Bernardusschool. Agenda. Koningsspelen. Pasen. Nieuws uit de kleutergroepen. Groep 3. Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Weekbrief 1 t/m 8 april 2016 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbernardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Koningsspelen Vrijdag 22 april vieren we met de andere Zoeterwoudse scholen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 23-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 november 2014

Nieuwsbrief 3 november 2014 Nieuwsbrief 3 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Sommige ouders gaven aan de nieuwsbrief snel te lezen. Daarom nog even een tip: Kijk altijd

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 22 nov no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 22 nov. 2016 no. 420 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Juf Johanne was afgelopen vrijdag voorlopig voor het laatst op school. Ze gaat nu met zwangerschapsverlof.

Nadere informatie

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen

Keuzevakken. Sinterklaasbulletin. Nieuws uit de stamgroepen. Nummer 12, 23 november De Moffeltjes. Jarigen Jarigen Sinterklaasbulletin Keuzevakken Nieuws uit de stamgroepen Agenda Keuzevakken Vandaag alweer de laatste keer van deze ronde keuzevakken. Dat betekent dat wij vrijdag 30 november weer een presentatie

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Alweer de eerste weekbrief van het schooljaar 2016-2017. Ook dit schooljaar zullen we u middels de weekbrief op de hoogte houden van wat er in

Nadere informatie

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag

Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag. Anneke Lechner woensdag Saskia Triepels maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag Anneke Lechner woensdag 8.20 uur tot 8.30 uur. 13.00 uur tot 13.15 uur. Zorg er a.u.b. voor dat de kinderen op tijd in school zijn i.v.m. onder andere

Nadere informatie

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers

Weekbericht van 9-11-2015. Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Weekbericht van 9-11-2015 Algemeen: Van de MIB-er: Dag ouders en verzorgers Sinds augustus 2012 ben ik als Meerschools Intern Begeleider SKOD werkzaam op de Brummelbos. Dit heb ik de afgelopen ruim 3,5

Nadere informatie

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven.

Schrijven: We volgen de methode van Novoskript. Hiernaast zullen er ook opdrachten van internet worden gegeven. Informatie groep 6 De Gouden weken: Aan het begin van groep 6 starten we met het project de Gouden weken. We zullen veel groepsspelletjes doen om elkaar beter te leren kennen. We vinden het belangrijk

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK mei t/m 27 mei Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 21 21 mei t/m 27 mei 2018 Nieuws van uit de school Schoolfoto s Dit jaar zijn de schoolfoto s digitaal te bestellen. Deze week hebben alle kinderen een kaartje met hun foto en uitleg over

Nadere informatie

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school

Weekbrief. Vrijdag 11 november Activiteitenoverzicht. Aanwezigheid directie / Meerschools Intern Begeleider (MIB) Nieuws uit de school Vrijdag 11 november 2016 Weekbrief Activiteitenoverzicht 16 november Kinderraad (2 leerlingen groep 7/8) 23 en 29 november Oudergesprekken 5 december Sinterklaas Aanwezigheid directie / Meerschools Intern

Nadere informatie

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn.

Studiedag Maandag 30 oktober hebben wij een studiedag, dit betekent dat de kinderen deze dag vrij zijn. Weekbericht van 16 oktober 2017 De koek is nog niet op! We zijn de lijsten voor de koekactie voor de Naoberhoeve aan het verzamelen. Tot en met woensdag 18 oktober kunnen de lijsten inclusief het geld

Nadere informatie

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar

Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar Nieuwsbrief Basisschool St. Joan Schooljaar 2016-2017 Agenda 24 november Groep 3/4 pepernoten bakken bij Jumbo 10.00 u. 11.30 u. 24 november Groep 8 gastles op Bravo College 28 november Groep 5 pepernoten

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL

WELKOM IN GROEP 6. Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR OBS DE HAARSCHOOL WELKOM IN GROEP 6 Informatieboekje voor ouders SCHOOLJAAR 2017-2018 OBS DE HAARSCHOOL De Haarschool: Waar samen leren en creëren een beleving is! 1 VOORWOORD Beste ouders van groep 6, In dit informatieboekje

Nadere informatie

Nieuwsbrief 9 19 december 2016

Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuwsbrief 9 19 december 2016 Nieuws uit het kantoortje. Zo aan het einde van het jaar is het altijd goed om even terug te kijken naar wat er gebeurd is, en vooruit te kijken naar wat er te komen staat.

Nadere informatie

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling:

Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Weekbericht van 6 februari 2017: Mededeling: Carnaval: Maandag 27 februari a.s. (Rosenmontag) vieren we s ochtends op school carnaval. De kinderen van groep 1t/m 8 mogen verkleed komen. Deze middag zijn

Nadere informatie

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen.

Weekmail obs Hagen 17 november Sinterklaas op school Hagen. Weekmail obs Hagen 17 november 2017 Sinterklaas op school Hagen. Zaterdag 18 november komt Sinterklaas weer aan in ons land. Een gezellige tijd thuis en op school. Hij heeft beloofd om op dinsdag 5 december

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data:

Nieuwsbrief. Informatie avond. Nr oktober Belangrijke data: Nieuwsbrief Nr. 3 15 oktober 2018 Belangrijke data: Informatie avond Deze week wordt in iedere groep de informatie-avond georganiseerd. Tijdens deze avond, zal er belangrijke specifieke informatie worden

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Bijbelse geschiedenis Volgende week worden onderstaande verhalen in de groep verteld. Genesis 21:1-7 Genesis 21:8-21 Genesis 22:1-9 Isaäk wordt

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

31 augustus 2015 (nr 1)

31 augustus 2015 (nr 1) 31 augustus 2015 (nr 1) 7km van Martenshoek De 11e editie van de 7km van Martenshoek zit er weer aan te komen. De datum is zondag 27 september 2015. De inschrijving is on-line. Er is ook een Ouder-Kindloop.

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt!

Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen. Alle gevers en geefsters: hartelijk bedankt! Opsteker nr.7 8 december 2017 CBS De Slagkrooie 0591-38 24 12 Ringstraat 2 info@cbsdeslagkrooie.nl 7848 BW Schoonoord www.cbsdeslagkrooie.nl Goede doelen De leerlingen hebben vorige keer 18,35 meegenomen.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

Heeft u nog vragen/wensen/klachten m.b.t. de TSO? Mailt u dan het volgende adres: of belt u met:

Heeft u nog vragen/wensen/klachten m.b.t. de TSO? Mailt u dan het volgende adres: of belt u met: 28-10-2016 Algemeen TSO Vlak voor de zomervakantie heeft u een TSO-enquête ingevuld. Bedankt voor uw input! Aan de hand daarvan zijn de volgende afspraken gemaakt/opnieuw onder de aandacht gebracht: -

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Beste ouders/verzorgers

Beste ouders/verzorgers Schooljaar 2018-2019 26 november t/m 07 december Agenda: Ma - Groep 1-2 start met het thema: Feest (Sinterklaasfeest) Di - Wo - Actie Happy Kids wordt afgesloten 8 kinderen brengen de dozen naar Manna

Nadere informatie

Weekbrief sept./m 29 sept.

Weekbrief sept./m 29 sept. Weekbrief 39 23 sept./m 29 sept. Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, De feestweek is weer begonnen, dus er zijn allemaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 09 09 2016 Algemeen ICT Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om alles op ICT gebied werkende te krijgen. Door de Europese aanbesteding van nieuwe touchscreens loopt de vervanging van de digiborden

Nadere informatie

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm. Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina

Nieuwsbrief. o.b.s. De Zwarm.  Nummer (verschijnt 1x per twee weken) Kerstmarkt. Vervolg op volgende pagina Nieuwsbrief o.b.s. De Zwarm www.dezwarm.nl Nummer 7 25-11-2016 (verschijnt 1x per twee weken) In deze editie: Hij komt Kerstmarkt Nieuws uit de groepen SchoolAPP Aanmelden leerlingen Aanwezigheid directie

Nadere informatie

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4

Welkom in groep 3b/4 Bijbelse geschiedenis verhalen Lezen in groep 4 Taal in groep 4 Welkom in groep 3b/4 Wij, juf Arende Panhuis en juf Hermien van den Brink, zijn de twee juffen die dit jaar voor groep 4a staan. Middels deze brief willen we u informeren wat wij dit jaar hopen te leren

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nr november 2018

Nr november 2018 Nr. 06 02 november 2018 Inhoud Nr. 06 02 november 2018... 1 ALGEMEEN... 1 Nationaal schooltonbijt... 1 Stagiaires Sport en Spel... 1 Voorbereiding Sint en Kerst... 2 Hoofluisvrij!... 2 ParnasSys... 2 OPROEP*****OPROEP*****OPROEP*****...

Nadere informatie

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen.

Taal We kunnen nu al echte verhalen schrijven. Daar zien we dan ook echte leuke verhalen van de kinderen. Vierkantje 4 groep 4 Hallo, De tijd gaat snel, het is alweer voorjaarsvakantie. De komende weken tot de grote vakantie krijgen we nog schoolreis, sportdag etc. kortom voor we het weten zitten we alweer

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda Woensdag 23 november: De kinderen zijn vrij!

Venmail. Algemeen. Agenda Woensdag 23 november: De kinderen zijn vrij! 18-11-2016 Algemeen Afwezigheid Moniqe Froeling: Moniqe zal tot de Sinterklaas afwezig zijn vanwege medische redenen. Na de Sinterklaas zal zij gaan opbowen tot aan de kerstvakantie. Na de kerstvakantie

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Lesbrief 2, groep 5/6. 27 oktober 2017

Lesbrief 2, groep 5/6. 27 oktober 2017 Lesbrief 2, groep 5/6. 27 oktober 2017 Beste ouders, De toetsen van het tweede blok zullen deze week en volgende week weer afgenomen worden. Een mooi moment voor een nieuwe lesbrief om jullie op de hoogte

Nadere informatie

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8

Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Algemene informatie voor de ouders van de groepen 1 t/m 8 Volgende week vrijdag ontvangt u alweer de laatste weekbrief van dit schooljaar. Wat vliegt de tijd. Daarin zal ook meegedeeld worden of woensdag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is;

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; 24 06 2016 Algemeen Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; penningmeester.ovdevenclub@gmail.com Vanaf het nieuwe schooljaar zullen Bianca van der Wilk & Jolanda van Berge,

Nadere informatie

Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com

Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Ouderraad: ormolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Medezeggenschapsraad: mrmolenhoek@tabijn.onmicrosoft.com Tweewekelijks informatiebulletin voor de ouders van de leerlingen van de Molenhoek Jaargang 19 nummer

Nadere informatie

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s.

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. 09-01-2015 Algemeen Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. Serious Request Op vrijdag 19 december

Nadere informatie

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse:

Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: Weekbericht van 3 juli: Zwem4daagse: De leerlingen moeten volgende week iedere dag om 8.30 uur zwemkleding meenemen naar school! De leerkrachten weten hoe laat en op welke dagen er gezwommen gaat worden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie

Nieuwsbrief 3 Daltonlocatie Agenda Daltonlocatie Nieuwsbrief 3 Agenda 30 sept. Dag van de Westlandse Techniek, groepen 7 en 8 3 okt. Middag en avond Startgesprekken Themabijeenkomst Leesplezier Deze week opa en oma activiteiten 5 okt. Middag en avond

Nadere informatie

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke:

Weekbericht van 18 april. Afscheid juf Annette en juf Joke: Weekbericht van 18 april Afscheid juf Annette en juf Joke: Deze week hebben we te maken met een hele bijzondere week, want we nemen op donderdag 21 april afscheid van Juf Annette en juf Joke. Om 8.30 uur

Nadere informatie

Weekbrief apr t/m 28 apr

Weekbrief apr t/m 28 apr Weekbrief 17 22 apr t/m 28 apr Nieuws vanuit het onderwijs Groepsinformatie Opvang 0-2 jaar 0-2 en BSO groepen; de Eendjes, Visjes, Schildpadjes, Fuutje, Orka s, Pinguïns en Haaien Wist u dat? De kinderen

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018

weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 weekinfo Datum: vrijdag 9 november 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: Een engel met een boodschap, Rechters 13:1-8 De engel komt terug, Rechters 13:9-23 Simson wordt geboren, Rechters 13:24-14:4

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief 20 26 januari 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vandaag staat juf Alrieke na haar verlof voor het eerst weer voor groep zes. We vinden

Nadere informatie

Maandbrief november Heiloo 2018

Maandbrief november Heiloo 2018 Maandbrief november Heiloo 2018 Beste ouders, Projectafsluiting: Wat hadden we een vrolijke, gezellige en bijzondere middag op donderdag 18 oktober! Er was een tentoonstelling, door de hele school, waarin

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-06-2017 Algemeen Formatie Op dit moment zijn we nog druk bezig met de formatie en groepsbezetting. We zijn hiermee bijna rond maar hebben nog een aantal vacante plekken. Zoals u wellicht al heeft vernomen

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad.

Het Berichtje Donderdag 05-11-2015. MR Verkiezingen: Namens de MR nodigen wij ouders uit om zich aan te melden voor de Medezeggenschapsraad. Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 05-11-2015 Kalender: 13-11

Nadere informatie

In deze MemO: KORT NIEUWS

In deze MemO: KORT NIEUWS 25 November 2017 In deze MemO: PAGINA 1 Kort nieuws: Staken? Ouderbijdrage Enquête afgerond TIP: Fietsen of lopen PAGINA 2 + 3 Morgen samen verder op weg! Info ouderavond Belangrijk sinterklaasnieuws PAGINA

Nadere informatie

21 september Wereldse avond!!!!

21 september Wereldse avond!!!! 16 09 2016 Algemeen 21 september 17.00-19.00 Wereldse avond!!!! Beste kinderen en ouders, Aanstaande woensdag is het weer zo ver! Dan luiden kinderen, ouders en teamleden samen op informele wijze het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015

Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Nieuwsbrief 33 18 mei 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, We hopen, dat u samen met uw kinderen heeft genoten van de meivakantie. Deze week start de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken

Nieuwsbrief 4. Tevredenheidsonderzoek. Ouderbijdrage. Sponsorloop. Voortgangsgesprekken Tevredenheidsonderzoek Nieuwsbrief 4 Afgelopen week zijn per e-mail de uitnodigingen voor het tevredenheidsonderzoek verstuurd. Graag willen wij alle ouders oproepen hieraan mee te werken. Op deze manier

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nr november 2017 ALGEMEEN

Nr november 2017 ALGEMEEN Nr. 07 13 november 2017 ALGEMEEN OR Afgelopen maand is de vernieuwde OR vol enthousiasme aan de slag gegaan om Sint, kerst, schoolfeest ( 60 jarig bestaan) en Serious Request met ons voor te bereiden.

Nadere informatie