Venmail. Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Venmail. Algemeen"

Transcriptie

1 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Kinder tafeltennis feest Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen de groepen 5 en 6 in de ochtend uitgenodigd worden, groep 7 en 8 in de middag. Maar dat krijg je nog te horen. Waar: Je bent zaterdag 7 januari 2017 welkom aan de Zuiderdreef 2 (tussen de kinderboerderij en de ijsbaan). Je kan je opgeven via de site van tafeltennisvereniging: Opgeven voor 10 december 2016

2 Kerstversiering Woensdag 7 December gaan wij de school in kerstsfeer versieren. Welke ouders zouden ons daarbij willen helpen? We beginnen om 8.15 en we verzamelen in de aula beneden. Veel handen maken licht werk! Gr oep 1/2A Dat was wat!!! Maandagochtend was onze hele klas een rommel.en wat zag de klas er gek uit met stoelen op de tafel, wc papier er omheen gedraaid. Er was ook een brief bij van Piet,hij had heerlijk gespeeld in onze klas.maar opruimen dat kon die Piet niet. Maar wij gelukkig wel! Heel snel hadden we de rommel weer opgeruimd. En toen was er ook nog een verrassing voor allemaal. Voor de klas een doosje playmobil met Sint en Piet en voor elk kind wat lekkers. Op woensdag gingen we pepernoten bakken, Wat een feest en wat zijn ze lekker geworden alle kinderen gingen met een blij gezicht en een zakje pepernoten naar huis. Op maandag dan is het zo ver: Sinterklaas komt bij ons op school, we tellen de nachtjes af en hebben er heel veel zin in. We gaan er ook een groot feest van maken.de kinderen mogen op 5 december gewoon hun eigen tussendoortje meenemen. Op dinsdag 6 december mogen de kinderen iets meenemen wat ze van Sinterklaas hebben gekregen. We gaan dinsdag lekker spelen en bijkomen van het grote feest.

3 Groep 1/2B Wat was dat nou? De hele klas lag overhoop op maandagochtend. Om de stoel van de juf zat allemaal wc papier. Speelgoed lag door de klas en alle schoenen waren verstopt. En als gekste hing er aan de lamp een zak met kadootjes. Wat een gekke ochtend. De rommelpieten waren op school geweest. Wat een troep. We hebben eerst maar alles opgeruimd voordat we weer in de kring konden zitten. En ook de kadootjes naar beneden gehaald. Er zat voor iedereen een zakje pepernoten in en een chocolade Sinterklaasje. En voor de hele klas van playmobil een Sinterklaas en Zwarte piet. En Sinterklaas had ook nog een brief geschreven aan ons. Dat we zo goed konden zingen en zo lief zijn voor elkaar, dat we elkaar en de juf zo goed konden helpen. Wat een gezellige ochtend was het. Maandag 5 december komt Sinterklaas op school. De kinderen nemen gewoon hun eigen tussendoortje mee en de schooltijden zijn hetzelfde. Dinsdag 6 december mogen de kinderen iets meenemen van het gekregen speelgoed. Dan gaan we lekker spelen met ons speelgoed die dag. Gekregen als klassencadeau.

4 Groep 3A De groepen 3 hebben woensdag onder leiding van de ouders van Fedde en Jesper, Job en Bjorn heerlijke pepernoten gebakken. We kunnen nu echte hulppieten worden. Inmiddels hebben we namelijk een pieten-gymdiploma, hebben we gebakken en kunnen we dansen op de zwarte pieten move. Maandag is het dan eindelijk zover, het sinterklaasfeest op school. Bij de inloop houden de kinderen hun jas aan, zodat we op tijd naar buiten kunnen om Sint-Nicolaas en zijn pieten te verwelkomen. De kinderen nemen gewoon hun tussendoortje mee. Mocht u dinsdagochtend een uurtje de tijd hebben, zou u ons heel erg kunnen helpen om de school van sinterklaassfeer naar kerstsfeer om te toveren. We beginnen meteen om 8.15 uur. Groep 3B Deze week geen nieuws Groepen 4 De rommelpieten hebben het afgelopen weekend erg hun best gedaan om er een bende van te maken in de groep! Gelukkig kunnen onze kinderen goed opruimen en ze waren erg blij met het lekkers in hun schoen. In de rekenles hebben we gemerkt dat nog niet alle kinderen de dagen van de week en de maanden van het jaar in de goede volgorde kennen. Uw kind heeft een A4-tje mee gekregen met het bekende ezelsbruggetje van de vuist. Wilt u thuis ook oefenen met uw kind? In de taallessen in het cluster hebben de kinderen in de afgelopen weken met elkaar prentenboeken gemaakt met een sinterklaasverhaal. Ze hebben goed samengewerkt. De verhalen zijn vandaag voorgelezen in de kleutergroepen. Dat ging erg leuk. Goed gedaan, kanjers! Agenda voor de groepen 4: *Maandag 5 december: Sinterklaasfeest! Bij de inloop houden de kinderen hun jas aan, zodat we op tijd naar buiten kunnen om Sint-Nicolaas en zijn pieten te verwelkomen. De kinderen nemen gewoon hun tussendoortje mee. Groep 4A Deze week geen nieuws Groep 4B We hebben flink geoefend voor onze optredens op 5 december. De pietensinterklaasmove wordt enthousiast gezongen en gedanst.

5 Sinterklaas zal ook vast genieten van de turn- en breakdance-oefeningen en van de verrassing die we voor hem gemaakt hebben. We kijken uit naar 5 december! Agenda voor groep 4B: zie agenda bij groepen 4. *Maandag 5 december: Turnmeisjes, nemen jullie je turnpakje s morgens mee? Sint-Nicolaas bezoekt in de ochtend onze groep. Groep 5A Deze week geen nieuws Groep 5B Deze week geen nieuws Groepen 6 Maandag is het dan zo ver tijd voor het Sintfeest en de surprises. De kinderen zijn al druk bezig en hebben er enorm veel zin in. Voor de duidelijkheid nog even alles op een rijtje: In tegenstelling tot eerdere jaren is er geen tentoonstelling. De kinderen komen maandagochtend met hun surprise naar de klas. De surprise graag ingepakt in een vuilniszak of ingepakt in cadeaupapier. De surprises mag niet zichtbaar zijn. Het gedicht mag bij de surprise ingepakt worden. Nadat we alle surprises verzameld hebben lopen we gezamenlijk naar het schoolplein voor de aankomst van de Sint en zijn pieten. We kijken uit naar een heerlijke sint ochtend met veel gezelligheid!!! Groep 6A Met rekenen zijn we bezig met verhoudingen. Daarbij is het kennen van de tafels een noodzakelijke voorwaarde. Daarnaast moeten de kinderen de getallen vlot met 10 kunnen vermenigvuldigen. Ook verdubbelen en halveren wordt vaak toegepast als oplossingsstrategie. Reden te meer om de tafels te blijven oefenen. Verder zijn we bijna klaar met de boekbesprekingen. En wat is het leuk om te horen wat voor leuke boeken er allemaal zijn. de kinderen willen de boeken ook allemaal van elkaar lezen! Erg leuk! Groep 6B De kinderen hebben deze week super gewerkt. Was het maandag nog een drukke boel door de schoenvulling, vanaf dinsdag hebben ze hard gewerkt en was er,ondanks de sint drukte, een heel rustig sfeertje in de klas. Top!

6 Ook de boekbesprekingen waren weer erg leuk. Bijna alle kinderen zijn nu aan de beurt geweest. We hebben ervan genoten en.zijn enthousiast gemaakt voor het kiezen van een boek.. Activiteiten en acties: - maandag 5 december: Sinterklaasfeest - vrijdag 9 december: Engels toets Unit 4 (juf Annette valt in, in de ochtend) - donderdag 15 december: Naut toets thema 1 (downloaden website) - vrijdag 16 december: rekentoets blok 3 (deel 1) - maandag 19 december: rekentoets blok 3 (deel 2) Groepen 7 Groep 7A heeft dinsdag een schildpad in de klas gehad. De kinderen vonden dit erg leuk. AS maandag is het grote sinterklaasfeest. De kinderen nemen dan pas de surprise mee naar school. Om de verrassing groot te houden is het de bedoeling dat de kinderen deze in een vuilniszak mee naar school nemen. Alle surprises moeten een gedicht hebben met naam. De naam moet niet zichtbaar zijn. Groepen 8 Wat hebben we een topdag gehad woensdag in Naturalis! We willen alle rij-ouders enorm bedanken voor de hulp. Hieronder vindt u een kleine impressie van de dag van groep 8a. Afgelopen maandag was de informatieavond over het VO. De powerpoint hiervan heeft u inmiddels als PDF via de mail ontvangen. Er is de laatste tijd nogal eens gedoe in de groepsapp die de groepen samen hebben. Wij raden u aan met uw kind mee te lezen en uw kind te begeleiden in het omgaan met zo n app. Omdat wij merken dat de kinderen het momenteel erg druk hebben, hebben wij besloten om ze een weekje huiswerkvrij te geven. Dit houdt in dat ze het losse blad van de dinsdag pas op hoeven in te leveren en het boekje op donderdag Het huiswerk op de computer en de toetsen lopen wel door. Er worden ons veel vragen gesteld over de werkwijze van het Haarlemmermeer Lyceum voor komend schooljaar. Wij gaan contact met deze school opnemen en komen hier snel bij u op terug.

7 Zou u zo vriendelijk willen zijn uw kind te helpen herinneren aan het inleveren van de bonnetjes van de surprise-cadeautjes? En wilt u uw kind het rapport meegegeven als dit nog niet op school is? Bedankt alvast! Wij wensen jullie allemaal een feestelijk en gezellig Sinterklaas-weekend! Geniet ervan en tot maandag!

8

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance.

Kringgesprek. september gestart met 14 deelnemers voor koken en streetdance. Kringgesprek Geachte ouders, 2013 2013--2014 De maand november komt alweer tot zijn einde. Sinds het begin van dit schooljaar verzorgt Buurtwerk Prins Alexander activiteiten op school op woensdagmiddag.

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 01-12-2017 Algemeen Cijfers in Ouderportaal I.v.m. ICT-werkzaamheden kunt u tijdelijk geen resultaten van uw kind(eren) terugzien in het Ouderportaal. Wij laten het u weten als dit wel weer mogelijk is.

Nadere informatie

Laatste Sinterklaasnieuws

Laatste Sinterklaasnieuws 1 NIEUWSBRIEF 7 29-11-2013 Sinterklaas Donderdag 5 december viert Sinterklaas zijn verjaardag. Wij gaan heel hard duimen dat hij Klaverweide een bezoekje brengt. Afgelopen maandag heeft hij al wat Pieten

Nadere informatie

Nieuwsbrief obs de Runde

Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief obs de Runde Nieuwsbrief nr. 7 Woensdag 7 december 2016 Welkom Deze keer zijn er geen nieuwe kinderen op school gekomen. Van de locatieleider Eindelijk kan ik hier vermelden dat we de website

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders,

Vrijdag 10 november NIEUWSBRIEF. Schooljaar INHOUD. Beste ouders, Schooljaar 2017-2018 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 10 november INHOUD Directie Sinterklaas Sinterklaas decoratie Sinterklaas surprise Sinterklaas lekkernijen NCA garage sale Belangrijke data BIJLAGE BIJ EMAIL

Nadere informatie

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Woensdag 25 november Vrijdag 4 december Vrijdag 20 november 2015 MR vergadering Sinterklaasfeest Volgende Vijzelvaria

Nadere informatie

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016

weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 weekinfo Datum: maandag 5 december 2016 Bijbelverhalen voor de komende week: Gabriël bij Zacharias, Lucas 1:5-25 Gabriël bij Maria, Lucas 1:26-38 Agenda: 5 december Sint op school, groep 1 tot en met 4

Nadere informatie

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk

Geachte ouders, Nummer 7 8 november De Koningslinde Larixlaan 86, 3862 EV Nijkerk Nummer 7 8 november 2017 17 november: Lootjes trekken (groep 6 t/m 8) 20 t/m 24 november: 10-minutengesprekken met ouder(s)/verzorger(s) (en kind) 22 november: Schoen zetten (groep 1 t/m 8) 22 november:

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Finale Mens Erger Je Niet

Finale Mens Erger Je Niet Jaargang 21, nr 15 Donderdag, 04 december 2014 Week 49:vrij 5 dec Sinterklaas 09.00-12.45 uur Week 50: geen bijzonderheden Week 51: don 18 dec. kerstactiviteiten Week 52: 22 dec. t/m 02 jan. kerstvakantie

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster en psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2016 Dit is de feestkrant van 2016. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers,

Geplande evenementen. Beste ouders en verzorgers, Beste ouders en verzorgers, De school ruikt heerlijk naar pepernoten. Dagelijks zijn er verschillende groepen aan het bakken. Een gezellig Sinterklaas feest komt eraan. Ondertussen merken we het grote

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen

nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel RE Roelofarendsveen nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 15 Maandag 11 december Toets Aardrijkskunde thema 2 voor

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ . Schooljaar Beste ouders,

NIEUWSBRIEF 13. Vrijdag 11 november 2016 INHOUD BIJLAGE BIJ  . Schooljaar Beste ouders, Schooljaar 2016-2017 NIEUWSBRIEF 13 Vrijdag 11 november 2016 INHOUD Beste ouders, Directie Sinterklaas o Roet en gekleurde Pieten o Algemene informatie o Surprise o Informatie voor hulpouders Bibliotheek

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit.

Sinterklaas had een prachtige trike voor zijn verjaardag gekregen. Het zag er stoer uit. December 2016 Algemeen In de bijlage: Kom jij mixen bij Kibeo Vestigingsnieuwsbrief BSO december Mededelingen directie Beste ouders/verzorgers, Wat een fijne sinterklaasochtend hebben we achter de rug.

Nadere informatie

december nummer 7

december nummer 7 2016 2017 7 december 2016 - nummer 7 Agenda Vrijdag 9 dec. Rapporten gr 3 t/m 8. Maandag 12 en dinsdag 13 dec. Ouderavonden groep 1 t/m 8. Woensdag 14 dec. CREA-dag Woensdag 21 dec. Kerstviering van 16.30u

Nadere informatie

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015

Weeknieuws 13 cursus 2015 2016 20 november 2015 Basisschool/Kindcentrum Stadskwartier Catharinastraat 7, 9 en 13 7941 JD Meppel 0522 251076 Pluskinderopvang 0615267632 directie@kcstadskwartier.nl www.pcbs-stadskwartier.nl Weeknieuws 13 cursus 2015 2016

Nadere informatie

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat.

5 groepen zitten, is Het Tangram duidelijk zichtbaar in. het gebouw aan de Robert van t Hoffstraat. Nieuwsbrief 5: 28 november 18 Van de directie In dit nummer: Sinterklaas is weer in het land en op Het Tangram zijn er de komende periode heel wat activiteiten die in het teken staan van Sinterklaas. Het

Nadere informatie

Nieuwsbrief van obs De Goudvink

Nieuwsbrief van obs De Goudvink Nieuwsbrief van obs De Goudvink schooljaa r 2016-2017 Nieuwsbrief 18 november 2016 Belangrijke data 21 november Groep 1 en 2 naar de Tamboer 24 november Groep 3 en 4 naar de Tamboer 24 november Groep 1

Nadere informatie

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda.

Het was een geslaagd Sinterklaasfeest en we willen iedereen die hieraan een bijdrage heeft geleverd hartelijk bedanken! Agenda. Sinterklaasfeest 5 december 2014 Vandaag was het eindelijk zover: Sinterklaas en zijn Pieten brachten een bezoek aan obs Akkrum! Toen om 8.30 uur alle leerlingen en een groot aantal ouders op het plein

Nadere informatie

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014

Nieuwsbrief 6 Schooljaar november 2014 Nieuwsbrief 6 Schooljaar 2014-2015 november 2014 Hoofdweg 2034 2158MC Buitenkaag 0252 544308 directeur@st-willibrordusschool.nl www.st-willibrordusschool.nl In dit nummer Pepernoten bakken Sinterklaasfeest

Nadere informatie

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek

ASJEMENOU. Foto s. Kinderboekenweek ASJEMENOU Foto s U kunt foto s van de opening van de Kinderboekenweek, het voorlezen door groep 8 bij de kleuters en de 1e opa en oma middag, vinden op onze website in het album Kinderboekenweek. Kinderboekenweek

Nadere informatie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie

PRIKBORD 4. 3 september 2014. 19 november 2015. Nieuws van de directie PRIKBORD 4 3 september 2014 19 november 2015 Schooljaar 2015-2016 In dit nummer de directie groep 1-2-3 groep 4-5-6 groep 7-8 Vreedzame school Overig nieuws 1 1 2 3 3 4 Verjaardagen 4 Informatie van derden

Nadere informatie

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E:

Jan Naardingweg PN Noordscheschut T: E: Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 7 december 2018 Za 8/12 Ma 10/12 Di 11/12 Woe 12/12 Do 13/12 Vrij 14/12 Oud

Nadere informatie

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen

NIEUWSBRIEF. Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen NIEUWSBRIEF Nr. December 2015 I In dit nummer o.a.: Nieuws van de OV Nieuws uit de groepen obs Bijenkorf I Ridderborch 143 I 3992 BK Houten I T 030 6353515 E directie.bijenkorf@oo-h.nl I www.obsbijenkorf.nl

Nadere informatie

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes

Sintkrant. OBS De Ster. psz De Sterretjes Sintkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Kerstkrant OBS De Ster en psz De Sterretjes Sinterklaas 2018 Dit is de feestkrant van 2018. In deze krant vindt u alle informatie rondom Sinterklaas en Kerst.

Nadere informatie

Infomailtje NR

Infomailtje NR R.K. Heilig Hartschool Teamleider: Ellen Frelink Zandtangerweg 74 Directeur: Peter Muter 9584 TA Mussel / Kopstukken heilighartmussel@primenius.nl (0599) 454938 www.heilighartmussel.nl Infomailtje 2017-2018

Nadere informatie

Saenparel INFO

Saenparel INFO Saenparel INFO 11-11-2013-25-11-2013 Agenda: Ma 11-11 Sint Maarten Di 12-11 NIO toets voor groep 8 08.45-11.00 uur Wo 13-11 Gesprekken voorlopig advies groep 8 Do 14-11 Groep 1 2 naar Natuurmuseum Ma 18-11

Nadere informatie

De versiermiddag in de groepen

De versiermiddag in de groepen Sinterklaas Afgelopen maandagmiddag hebben alle kinderen gezamenlijk mooie versieringen gemaakt; pieten en sinten in allerlei vormen en kleuren. Het was een hele gezellige middag! s Avonds hebben veel

Nadere informatie

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief.

Na deze avond zullen wij alle ouders informeren via de weekbrief. Weekbrief 23 november 2015 Algemene mededelingen Gespreksmiddag/avond Maandag 23 november is de gespreksmiddag/avond voor de ouders/verzorgers van de leerlingen van groep 1 t/m 7 en dinsdag 24 november

Nadere informatie

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda:

Jaargang 3: nummer 7 9 december Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Jaargang 3: nummer 7 9 december 2016 Nieuws rondom & vanuit de Hummelingschool. Agenda: Van Annette Uit groep Thuis oefenen met Uit groep Kerst Thema kerst Verdwenen Kalender Directie Blauw en Paars Ambrasoft

Nadere informatie

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt

9 december 2016 nummer 7 AGENDA. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt 9 december 2016 nummer 7 AGENDA ma 12 dec. ma 12 dec. di 13 dec. woe 14 dec. vrij 16 dec. ma 19 dec. di 20 dec. wo 21 dec. do 22 dec. vrij 23 dec. Juf Tamara studieverlof, juf Linda vervangt Juf Nellie

Nadere informatie

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord.

- 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord. - 2-wekelijks informatie bulletin van Basisschool Willibrord - vrijdag, 23 november 2018 Jaargang 18 Nummer 6 BASISSCHOOL Willibrord Mededelingen ** Sinterklaas bezoekt onze school ***Inhoud:*** ** Instructie

Nadere informatie

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

A G E N D A. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4 W E E K B R I E F Nr. 15 04 december 2015 Datum Omschrijving A G E N D A Woe. 16 dec. Kerstviering. Denkt u nog even aan het meegeven van glazen potjes. Vrij. 18 dec. Speelgoedochtend groep 1/2, 3 en 4

Nadere informatie

Let op! Op vrijdag 5 december en ook op 19 december zijn de kinderen om uur vrij

Let op! Op vrijdag 5 december en ook op 19 december zijn de kinderen om uur vrij VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 27 NOVEMBER 2014 Let op! Op vrijdag 5 december en ook op 19 december zijn de kinderen om 12.00 uur vrij Nieuws en mededelingen 5 december Nog een aantal

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

Nieuwsbrief 12 17 november 2014

Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Nieuwsbrief 12 17 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het duurt nog even en dan is het weer kerst. Leerlingen uit hogere groepen namen in het

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Kinderboekenweek activiteiten 2016

Kinderboekenweek activiteiten 2016 Nieuwsbrief donderdag 6 oktober 2016 Kinderboekenweek activiteiten 2016 Op donderdag 13 oktober van 16.00 tot 17.30 bent u van harte welkom om alle knutsels en werkjes van uw kind te komen bekijken tijdens

Nadere informatie

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Voor nog meer informatie over onze school Jaargang 22 Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie) Kijk óók op: www.terdoes.nl Voor nog meer informatie over onze school Of volg ons op Twitter onder terdoes Jaargang 22 Nummer 15 27-11-2015 Redactie: Kees Hagenaars Vrijdag is het feest (door de Sintcommissie)

Nadere informatie

www.cornelismusius.nl cornelismusius@laurentiusstichting.nl Inhoud Inhoud... 1 Groep 3... 1 De leerlingenraad voor het schooljaar 2016-2017.... 2 Opbrengst Jumbo actie... 2 Doe koe actie van de Coop...

Nadere informatie

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar

Alle kinderen zijn deze dag om uur vrij. Hopelijk zijn jullie dan helemaal blij. Nr november 2015 schooljaar Nr. 15 26 november 2015 schooljaar 2015-2016 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

samen met onze Kanjers

samen met onze Kanjers agenda Versieren Sint vrijdag 16 november Ouderavond Kanjertraining donderdag 22 november Surprises bovenbouw bekijken maandag 3 december Sinterklaasviering dinsdag 4 december Versieren Kerst OR donderdag

Nadere informatie

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar

Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Beste lezers Dit is het allereerste digitale verslag van onze groep 3, eigenlijk een soort digitale klassenkrant, over de eerste helft van het schooljaar Het lijkt al heel lang geleden, maar het is pas

Nadere informatie

Decembermail. Pepernoten bakken

Decembermail. Pepernoten bakken Decembermail Pepernoten bakken Wat rook het heerlijk in de school! Kinderen van groep 1 en 2 hebben de eerste week van december pepernoten gebakken. In kleine groepjes onder leiding van een ouder hebben

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht.

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. Creamiddag. Sinterklaas, alle kinderen worden om op het schoolplein verwacht. Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 2 3 4 5 6 7 8 9 Creamiddag Sinterklaas, alle kinderen worden om 08.15 op het schoolplein verwacht. 8.45-9.45 uur Koffie uurtje TAALHUIS 10 11

Nadere informatie

Nieuwsbrief 5 november 2015

Nieuwsbrief 5 november 2015 Nieuwsbrief 5 november 2015 Belangrijke data: 5 november: informatieavond Voortgezet Onderwijs, ouders groep 8 11 november: Studiedag SKOB, alle leerlingen zijn vrij. 13 november: Feestelijke uitreiking

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal.

Nieuwsbrief nr. 4 KALENDER INHOUD. December, 2015. Hallo allemaal. Nieuwsbrief nr. 4 December, 2015 KALENDER 4 december 1 Sint op school Surprise bovenbouw 10 december Afscheid juf Sanne en juf Marjo 12 december Oud papier (10:00 12:00 uur) 18 december Kerstviering (continurooster)

Nadere informatie

Nieuwsbrief nummer 13 Schooljaar

Nieuwsbrief nummer 13 Schooljaar OBS ELCKERLYC Rembrandt van Rijnsingel 19 2371 RE Roelofarendsveen Telefoon: 0713312735 Email: de.elckerlyc@ssba.net www.obselckerlyc.nl 1 Nieuwsbrief nummer 13 Schooljaar 2018-2019 Algemene informatie:

Nadere informatie

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Agenda. Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis Klik hier om deze email in de browser te lezen Nieuwsbrief 13-25 november Met deze week: Thema-update - Schoen zetten - Meester Sanders verjaardag - Muziek op Talent.nl - Sinterklaasfeest 'oudsten' - Hoofdluis

Nadere informatie

Bernardusschool. Agenda

Bernardusschool. Agenda Weekbrief 30 november t/m 7 december 2018 Bernardusschool Kooikerspad 2, 2382 EA Zoeterwoude www.rkbenardusschool.nl T: 071 54 21 600 Agenda Sinterklaas en de PABO piet Maandag ontvingen we een interessante

Nadere informatie

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting

SCHAFTERTJE. Naast enkele algemene zaken, staat dit schaftertje in het teken van. Ontvangst en Sintervoice. Belangrijke data. PBS gedragsverwachting SCHAFTERTJE Plezier Respect Verantwoordelijkheid Veiligheid Belangrijke data 21 dec: Kerstfeest 24 dec: Kerstvakantie t/m 8 januari 2017 Maandag 9 januari 2017 om 8.30 uur start de school weer. Naast enkele

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank

Nieuwsbrief. Schooljaar December Openbare basisschool de Springplank Nieuwsbrief Schooljaar 2018-2019 December 2018 Openbare basisschool de Springplank Kalender december 2018 maandag Dinsdag woensdag donderdag vrijdag 3 december 4 december 5 december 6 december 7 december

Nadere informatie

Pietengym groep 1 tot en met groep 4

Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Pietengym groep 1 tot en met groep 4 Afgelopen donderdag hadden de groepen 1 tot en met 4 pietengym. Alle kinderen zagen er prachtig uit in hun mooie pietenpak. Er waren zelfs kinderen als piet geschminkt.

Nadere informatie

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer.

Juf Pamela is weer beter. Zij was goed geveld door de griep, maar deze week was ze er gelukkig weer. Nr. 7 vrijdag 28 november 2014 Basisschool de Blinkerd, Troelstrastraat 13, 5344 GK Oss, 0412-691635, www.deblinkerd-oss.nl Agenda vr. 5 dec.: do 18 dec.: vr. 19 dec.: ma. 22 dec. 2014 t/m vr. 2 jan. 2015:

Nadere informatie

Ouderinfo donderdag 3 december 2015

Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Ouderinfo donderdag 3 december 2015 Geplande evenementen 4-12-2015 Sinterklaasviering www.antoniusbest.nl 0499-371250 Beste ouders, verzorgers, 1. Pepernoten bakken Afgelopen maandag begon de Sinterklaasweek

Nadere informatie

Nieuwsbrief Inhoudsopgave

Nieuwsbrief Inhoudsopgave Nieuwsbrief december 2017 Nieuwsbrief Inhoudsopgave 1. Agenda 2. Sinterklaas op school; alle informatie op een rij voor de feestelijke dag 3. Versiermiddag voor de Kerst op 6 december 4. Oké op school

Nadere informatie

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur)

Informatie avond voor ouders van nieuwe kleuters (19.30 uur) De deuren open voor ouders van nieuwe kleuters (vanaf uur) De Buutpraat Nieuwsblad van openbare basisschool et Buut Maandag 17 november 2014 Tel. : 075-6165701 / info@etbuut.nl / www.etbuut.nl Van alles De data op een rijtje Maandag 17 november Woensdag 19 november

Nadere informatie

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015

Beste ouders, Agenda. Nummer 5 december 2015 Nummer 5 december 2015 Agenda Wo 2 dec Inloopochtend 8:15-8:30 uur Vrij 4 dec Sinterklaasviering, alle leerlingen om 12:00 uur vrij Do 17 dec Kinderen vrij om 12:00 uur i.v.m. kerstdiner 17:00-18:30 uur

Nadere informatie

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week

Maandkalender. Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag. 5 Koffie-uurtje uur. 4 Kinderfysio op school. Start kinderboeken week Maandkalender Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag 1 Groep 3/4 Groep 5/6 2 3 Start kinderboeken week Groep 8 4 5 Koffie-uurtje 8.45-9.45 uur Dag van de leraar 6 7 8 Studiedag voor het team, alle

Nadere informatie

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A

Jarigen deze week: Zaterdag 24 november Fabian van Veen Groep 4 Maandag 26 november Kobe van der Meer Groep 6B Suze van der Meer Groep 6A nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 23 november 2018 Agenda Nummer 12 maandag 26 november dinsdag 27 november

Nadere informatie

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest

KlimtorenNieuws. Maandopening december. Sinterklaasfeest KlimtorenNieuws basisschool de Klimtoren Kerkstraat 87 6996 AG Drempt 0313 473004 info@deklimtorendrempt.nl www.deklimtorendrempt.nl Nr. 07 25-11-2015 In dit nummer: Maandopening Sinterklaasfeest Bieb-uitleen

Nadere informatie

t Toetertje OBS De Schoener

t Toetertje OBS De Schoener nieuwsbrief 22 e jaargang, nr.15 05-12-2014 t Toetertje OBS De Schoener Sinterklaas op bezoek Wat hebben we allemaal genoten van het bezoek van Sinterklaas en zijn Pieten. Sinterklaas kwam landde met de

Nadere informatie

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou

Riemslootnieuws Jaargang tel. nr KDV en BSO Dag en Dou Riemslootnieuws 721 30-11-2017 Jaargang 17 E-mail: info@obsderiemsloot.nl tel. nr. 0516 432090 KDV en BSO Dag en Dou email: roezemoes@dagendou.nl KDV en BSO Flexkidz email: kdvappelscha@gmail.com www.comprix.nl

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018

weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 weekinfo Datum: vrijdag 19 januari 2018 Bijbelverhalen voor de komende week: De schoonmoeder van Petrus wordt beter, Marcus 1:29-39 De melaatse man, Marcus 1:40-45 De verlamde, Marcus 2:1-12 Agenda: 20

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd!

Nieuwsbrief. Van de directie. Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent. Van harte gefeliciteerd! CBS De Schalmei Schooljaar 15/16 nummer 7 20 november Nieuwsbrief Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent Van de directie Beste ouders, Belangrijke data De afgelopen twee weken hebben we

Nadere informatie

Heel Zuidwester bakt!

Heel Zuidwester bakt! NIEUWSBRIEF ZUIDWESTER 20 november 2018 Heel Zuidwester bakt! Mededelingen 19-23 november 10-minuten gesprekken facultatief 5 december Sintviering 7 december Spelletjesochtend groep 1/2 Beste ouders, Misschien

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

Nieuwsbrief. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 4 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het was spannend vanmorgen. Twee pieten kwamen in paniek op hun step naar school. Ze waren

Nadere informatie

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013

HET EVENAARTJE. 17e jaargang nr. 15, blok 2 maandag 25 november 2013 De kijkochtend Afgelopen dinsdag en donderdag waren er op beide locaties de kijkochtenden. Ontzettend veel ouders/verzorgers hebben van deze gelegenheid gebruik gemaakt om het werk van de kinderen in te

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 49

t Informantje schooljaar week 49 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2016-2017 week 49

Nadere informatie

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R

Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E S I N T E R K L A A S OP S C H O O L 4 D E C E M B E R B A S I S S C H O O L O P DE S L E K J A A R G A N G 2 0 1 8-2019 N U M M E R 3 Slekske V A N U I T DE D I R E C T I E Digitaal leerlingportfolio Op donderdag 22 november krijgt het team een scholing m.b.t.

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: Beste ouders, Nieuwsbrief 25 november 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Vooral de woensdagmorgen was erg spannend voor de leerlingen. De rommelpiet was op school

Nadere informatie

Sinterklaas Special...!

Sinterklaas Special...! Piramide Nieuwsbrief 6 Vrijdag 2 december 2011 DE PIRAMIDE locatie BREDE SCHOOL MEERWIJK Sinterklaas Special.....! Belangrijke data de komende periode......! Maandag 5 december Maandag 12 december Woensdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief november/december 2015

Nieuwsbrief november/december 2015 Nieuwsbrief november/december 2015 4 december bezoekt Sint Kei 13 Vrijdag 4 december komt Sinterklaas een bezoekje brengen aan onze school. Alle kinderen worden om 8.30 uur verwacht op het schoolplein.

Nadere informatie

Nieuwsbrief 14 1 december 2014

Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Nieuwsbrief 14 1 december 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Beste ouders, Op school is iedereen inmiddels in de sinterklaasstemming. Afgelopen woensdag was de rommelpiet op school,

Nadere informatie

Nieuwsbrief December 2012

Nieuwsbrief December 2012 Nieuwsbrief December 2012 Speciaal Basisonderwijs Merlijn Paets van Troostwijkstraat 87, Tel: (070) 3993709 E-mail: info@sbomerlijn.lucasonderwijs.nl Nieuwsbrief december 2012 t Heerlijk avondje is gekomen.

Nadere informatie

Nieuwsbrief oktober 2014

Nieuwsbrief oktober 2014 Nieuwsbrief oktober 2014 Beste ouders, In de afgelopen weken hebben we alweer zo ontzettend veel geleerd! Eigenlijk is het schooljaar maar net goed op gang, maar wat we geleerd hebben is al niet meer op

Nadere informatie

Belangrijke data maanden november en december

Belangrijke data maanden november en december 6 november 2013 Agenda voor de komende 2 weken Do 7 Vr 8 Open podium Dolfijnen, groep 4 en 6. Start 14.00 uur. Alle kinderen zitten op de tribune. Ouders van de kinderen die optreden mogen plaatsnemen

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuw website Onze vernieuwde website is operationeel. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op:

Nieuwsbrief. Nieuw website Onze vernieuwde website is operationeel. U wordt van harte uitgenodigd een kijkje te nemen op: Inhoud Sinterklaasfeest Nieuwe website Pietengym groep 1-2 Bibliobus Kunst in de klas Sociaal Emotionele Ontwikkeling toets TSO Jarigen Verjaardag meester Mathieu Wist u dat? Agenda Donderdag 4 december

Nadere informatie

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd:

Weekbericht van 27 november. Voorleeswedstrijd: Weekbericht van 27 november Voorleeswedstrijd: Wat hebben we afgelopen woensdag genoten van alle prachtige voorleesverhalen en optredens in het Schienvat. De aanmoedigingsprijs is gegaan naar Rosina Doek

Nadere informatie

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel

Talmastraat 1, 7021 AT Zelhem Tel Nieuwsbrief 7 24 november 2016 Aan alle ouders / verzorgers, De inhoud van deze Nieuwsbrief Ouderpanel Maandviering groep 6 Power-training Sinterklaas Schoentje zetten Voorleesavondje Read Shop Sinterklaas

Nadere informatie

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag

Nieuwsbrief 7. Jaargang 17 woensdag Nieuwsbrief 7 Jaargang 17 woensdag 29-11-2017 De Schakel in ontwikkeling Actief leren! 123zing Dit schooljaar zijn wij gestart met het uitproberen van een aantal muziekmethodes. Wij hebben besloten met

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2019

Nieuwsbrief /2019 Nieuwsbrief 9 2018/2019 Beste jongens en meisjes, beste ouders, Het jaar 2018 zit er bijna op. We kijken samen terug op een hele sfeervolle kerstviering. Een prachtig versierde aula, waardoor je je elke

Nadere informatie

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen.

Uiterste inleverdag voor de bestelformulieren van de kerststollen. 26 november 2014 Agenda voor de komende 2 weken Do 27 Groep 4, kookles (Pietensoep) groep 4 van Sterappels. Pyjamazingen (18.30 uur). Vr 28 Streekmuziekschool komt voor de groepen 3 en 4 met een voorbereidende

Nadere informatie

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen

Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Weekbrief 30 november 2015 Algemene mededelingen Papiercontainer Maandag tot donderdagochtend staat de papiercontainer weer aan de achterkant van de school. De container is geopend tijdens de schooltijden.

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie