Venmail Algemeen

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Venmail Algemeen"

Transcriptie

1 Algemeen Rapporten : rapporten groep 3 t/m 8 mee naar huis, op deze dag zullen ook de inschrijfformulieren voor de gesprekken opgehangen worden. U wordt allen verzocht zich in te schrijven. De data zijn donderdag en dinsdag De rapporten bevatten dit keer nog niet de Cito-resultaten. Deze ontvangt u na de toetsperiode. De rapporten van groep 1-2 gaan mee op vrijdag 10 februari. Hierin zitten al wel de CITO resultaten. 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis) of ophalen in de boekhandel Stevens in Hoofddorp. Op deze manier helpt u de schoolbibliotheek van t Venne mee te financieren zonder dat het u iets extra s kost! U heeft keuze uit meer dan een miljoen artikelen, waaronder ebooks. Ruim boeken op werkdagen voor 23;00 uur besteld, de volgende dag bezorgd. En u kunt uw bestelling volgen met Track & Trace. Kleuters CITO Aankomende maandag 16 januari, dinsdag 17 januari, maandag 23 januari en dinsdag 24 januari gaan de oudste kleuters de CITO toets maken. De jongste kleuters blijven deze dag thuis tot 10 uur. Daarna mogen ze met hun tussendoortje op school gebracht worden. Op deze manier kunnen we de oudste kleuters de tijd geven om de CITO geconcentreerd te maken. Ziekmelden voor TSO en BSO Wanneer uw kind gebruik maakt van de TSO en/of BSO en ziek is, willen wij u verzoeken dit zelf door te geven aan Op Stoom. Ook wanneer u uw kind in de loop van de dag ziek ophaalt, verzoeken wij u zelf even langs Op Stoom te lopen

2 en dit door te geven. Dit geldt ook wanneer uw kind door iemand anders bij Op Stoom wordt opgehaald. De leerkracht van uw kind heeft hier geen rol in. Agenda

3 Groep 1/2A Een heel gelukkig en gezond 2017! Wat was het weer gezellig om alle kinderen te zien na de Kerstvakantie. Iedereen was vol verhalen over de Kerst, oud en nieuw, het vuurwerk en alle andere leuke dingen die ze in de kerstvakantie hadden gedaan. De klas ziet er heel anders uit omdat we een nieuw digitaal bord hebben. Een aanwinst voor onze klas, met veel mogelijkheden die de juffen en de kinderen komende tijd gaan leren. Het nieuwe thema is het letterwinkeltje en het cijferwinkeltje. Spelenderwijs zijn wij met dit thema heel veel met letters en cijfers bezig. Het thema is naar aanleiding van de prentenboeken van Marianne Busser en Ron Schröder. We hebben ook een echt letter/ cijferwinkeltje in de klas, de kinderen hebben allemaal hun eigen letter gekleurd en de oudsten hebben opa Brom gemaakt uit het boek. Ook nieuw in onze klas zijn Joep, Aimée, Jimmy en Batu. Welkom allemaal, we vinden het heel gezellig dat jullie bij ons in de klas zitten en we wensen jullie een hele fijne tijd toe in groep 1-2 A! Aankomende maandag 16 januari, dinsdag 17 januari, maandag 23 januari en dinsdag 24 januari gaan de oudste kleuters de CITO toets maken. De jongste kleuters blijven deze dag thuis tot 10 uur. Daarna mogen ze met hun tussendoortje op school gebracht worden. Op deze manier kunnen we de oudste kleuters de tijd geven om de CITO rustig te maken. Wil iedereen die nog niet het rapport heeft teruggegeven deze zo snel mogelijk mee naar school nemen!

4 Groep 1/2B D e vakantie zit er weer op. Alle kinderen kwamen maandag weer vol verhalen op school terug. Veel waren er op vakantie geweest, hadden naar het vuurwerk gekeken en oliebollen gegeten. We hebben alle verhalen gehoord. Nieuw is in de klas ook het digibord. De juf is nog erg hard aan het leren hoe het werkt allemaal, maar het gaat goed komen. Het is zeker een aanwinst in de klas. Deze weken gaan we in de klas werken aan het thema Het Letterwinkeltje en Het Cijferwinkeltje (Dit zijn prentenboeken). De letters en cijfers staan in deze weken centraal. Alles waar letters en cijfers in zitten daar gaan we mee aan de slag. Alle kinderen hebben hun beginletter ingekleurd. Deze hangen allemaal op het raam. De oudste kleuters hebben Opa Brom (dit is de man die werkt in het letterwinkeltje) gemaakt van een wc rol. Kom maar kijken in de klas! Nikki is nieuw in onze klas. Welkom Nikki! Zouden jullie allemaal de rapporten mee naar school willen geven?? Ook zoek ik nog extra hulpouders voor de spelletjesochtend. Ik heb nu al 28 kinderen in de klas en dit past niet meer in de groepjes bij de ouders die ik nu al heb. Vanwege het aantal kinderen dat nog gaat komen ben ik op zoek naar 2 ouders extra die op de eerste vrijdag van de maand (mits er niets anders gepland is of er luizenpluis is) ongeveer 3 kwartier gezelschapsspelletjes willen spelen met de kinderen. Dus wie wil?? Heel graag! Hieronder stelt Meester Frank zich nog even voor. Hallo allemaal, Ik ben meester Frank en vanaf deze week loop ik stage in groep 1-2B. Dit is mijn laatste jaar op de Pabo en ik hoop dus voor de zomer af te studeren. Voorlopig ben ik aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag. Vanaf maart zal hier ook de vrijdag nog bijkomen. Verder ben ik 21 jaar, kom ik uit Sassenheim en speel ik in mijn vrije tijd trompet. Deze zal vast een keertje mee naar school komen.

5 CITO Aankomende maandag 16 januari, dinsdag 17 januari, maandag 23 januari en dinsdag 24 januari gaan de oudste kleuters de CITO toets maken. De jongste kleuters blijven deze dag thuis tot 10 uur. Daarna mogen ze met hun tussendoortje op school gebracht worden. Op deze manier kunnen we de oudste kleuters de tijd geven om de CITO geconcentreerd te maken. De kinderen maken van allerlei materialen hun naam en woorden :)

6 Groep 3A Na een heerlijke kerstvakantie zijn we weer uitgerust begonnen aan het nieuwe jaar. Voor iedereen een heel gelukkig en gezond 2017!!! We zijn na de vakantie gestart in kern 6 van Veilig leren lezen. Als deze kern is afgerond kennen de kinderen alle letters! Op dinsdagochtend 17 januari hebben we een workshop over het boek van "De kleine Kapitein ". Wie heeft dit prentenboek thuis en wil het meenemen om in de groep voor te lezen? Ik mis nog een aantal rapporten. Wilt u deze zo snel mogelijk bij mij inleveren? De Cito s zitten er weer aan te komen. Midden groep 3 krijgen de kinderen 4 Citotoetsen en ze worden getoetst op Avi-niveau. Hieronder kunt u lezen in welke weken welke Cito wordt afgenomen: Woordenschat : de week van 23 januari Rekenen : de week van 23 januari DMT (woordjes lezen): de week van 6 februari Spelling : de week van 6 februari Avi : de week van 6 februari Groep 3B Wij wensen alle kinderen en ouders een geweldig 2017! Juf Franka is op wereldreis, we volgen haar op de wereldkaart die de kinderen zelf gemaakt hebben. We zijn onder de indruk van het feit dat we bijna alle letters kennen. De kinderen doen extra hun best om te scoren. Dat willen ze wel vieren! Op dinsdagochtend 17 januari hebben we een workshop over het boek van "De kleine Kapitein ". Wie heeft dit prentenboek thuis en wil het meenemen om in de groep voor te lezen. In de klas zijn er een aantal dingen die we graag op willen hangen. Wie heeft de juiste boor thuis en kan ons af en toe helpen om wat te bevestigen aan de wanden? Ik hoor het graag van u. De Cito s zitten er weer aan te komen. Midden groep 3 krijgen de kinderen 4 Citotoetsen en ze worden getoetst op Avi-niveau. Hieronder kunt u lezen in welke weken welke Cito wordt afgenomen:

7 Woordenschat : de week van 23 januari Rekenen : de week van 23 januari DMT (woordjes lezen): de week van 6 februari Spelling : de week van 6 februari Avi : de week van 6 februari Groepen 4 Wij wensen alle kinderen en ouders een gezond en gelukkig 2017! De komende 2 weken oefenen we voor de naderende Cito-toetsen. We maken hierbij gebruik van speciale oefenboekjes die bedoeld zijn om de kinderen vertrouwd te maken met de vraagstelling van Cito. Agenda voor de groepen 4: *Zie ook het kopje Algemeen van deze Venmail. *Maandag 16 januari: Taaltoets thema 4. In het oefenboekje van dit thema staat de leerstof van taalverkennen. *Donderdag 19 januari: Zinnendictee thema 4. *Vrijdag 20 januari: Het eerste rapport gaat mee. -Geeft u a.u.b. een tas mee aan uw kind. -In de hal hangen de inschrijflijsten voor de oudergesprekken. Deze staan gepland op donderdag 26 januari en dinsdag 31 januari a.s. Uw kind is welkom bij het gesprek. *Week van 23 januari: 2 Cito-toetsen: woordenschat en rekenen/wiskunde. Groep 4A Zo te horen heeft iedereen genoten van de kerstvakantie. Afgelopen maandag zijn we fris en fruitig gestart. Agenda voor groep 4A: *Zie de agenda bij groepen 4. Groep 4B Na een fijne kerstvakantie met gezellige activiteiten zijn we uitgerust en vol enthousiasme begonnen aan We zijn blij met het nieuwe digibord (een touchscreen:):)!). Het geeft een helder beeld en de rolgordijnen hoeven nu niet meer naar beneden om het bord goed te kunnen zien. Sinds afgelopen maandag hebben de kinderen nieuwe plaatsen. Ambra was in de vakantie jarig en heeft dinsdag haar 9e verjaardag gevierd.

8 Een fijn nieuw levensjaar, Ambra en we hopen dat je het vanaf het komend weekend fijn zult hebben in jullie nieuwe huis in Lisse. Agenda voor groep 4B: *Zie de agenda bij groepen 4. *Op 27 januari, 10 februari en 10 maart heeft juf Therese cursus. Er wordt vervanging geregeld. Cluster 4-5 Deze week zijn we in cluster 4-5 op de donderdagmiddag begonnen met lessen over mediawijsheid middels Nationaal Media Paspoort. Kinderen zijn steeds jonger online via (spel)computers, tablets of zelfs mobiele telefoons. Het wordt steeds moeilijker om te weten wat zij online doen en om hen daarbij te begeleiden. Het betekent dat kinderen steeds jonger zelfstandig beslissingen moeten nemen over bijvoorbeeld het plaatsen van berichten of foto's, over hun eigen gedrag online maar ook over hoe zij reageren wanneer de media hun emoties aanspreken. Het is dus van belang dat kinderen niet alleen mediakennis krijgen aangeboden, maar dat zij bijvoorbeeld ook inzicht krijgen in het vaak subtiele beroep dat media doen op hun gevoelsleven. Daarnaast is het nodig om kinderen te stimuleren zélf na te denken over hun motivatie en mogelijke strategie om slim met media om te gaan. Dat maakt kinderen krachtig in hún online-wereld. Ze moeten het zelf doen! De leerlingen krijgen 7 lessen rondom 7 thema's. De lessen zijn exact afgestemd op de leeftijd, de belevingswereld en het leervermogen van de leerlingen. Meer informatie kunt u vinden op de site van Nationaal Media Paspoort. Groep 5A De allerbeste wensen voor iedereen! De kinderen vertelden allemaal een heerlijke vakantie gehad te hebben. We konden hierdoor fris en fruitig aan het werk. Misschien is het u al opgevallen maar we hebben in de vakantie een nieuwe digibord gekregen. Hij is ontzettend mooi en handig! We zijn vrijdag lekker wezen bowlen. Het was super gezellig. Helaas was vrijdag ook de laatste dag dat juf Cindy er was voor de zwangerschapsverlof van juf Melanie.

9 Van de week hebben we weer veel dingen geleerd. We zijn bezig geweest met geldbedragen op te schrijven met een komma. Bij spelling hebben we de regels herhaald van de d en t, jager en bakker. Voorzetsels zijn bij taal ook aan bod gekomen en wat konden de kinderen dit al goed! Maandag 16 januari is juf Cindy er nog voor juf Daisy. Dinsdag is juf Daisy er en vanaf woensdag start juf Melanie. Vrijdag 20 januari krijgt u het rapport mee. De cito-uitslagen zullen meegegeven worden na de cito toetsen. Deze zitten dus niet in het aankomende rapport. Hieronder de agenda met de belangrijke dagen. Let op, we beginnen ook met de cito toetsen : - Maandag 16 januari: woordendictee thema 4 - Vrijdag 20 januari: zinnendictee thema 4 - Maandag 23 januari: toets Brandaan thema 2 - Donderdag 25 januari: toets taal thema 4 - Vrijdag 27 januari: rekentoets blok 4 - Maandag 30 januari: Cito woordenschat deel 1 & rekentoets blok 4 afmaken - Dinsdag 31 januari: Cito woordenschat deel 2 - Woensdag 1 februari: Cito rekenen deel 1 - Donderdag 2 februari: Cito rekenen deel 2 - Vrijdag 3 februari: Cito rekenen deel 3 - Maandag 6 februari: DMT (technisch lezen) - Dinsdag 7 februari: Cito begrijpend lezen deel 1 - Woensdag 8 februari: Cito begrijpend lezen deel 2 - Donderdag 9 februari: Cito begrijpend lezen deel 3 - Vrijdag 10 februari: toets Naut thema 3 & Frans Hals Museum in de ochtend - Dinsdag 14 februari: Cito spelling deel 1 - Woensdag 15 februari: Cito spelling deel 2 & Blits toets B - Vrijdag 17 februari: kinderen vrij en daarna een week voorjaarsvakantie. Groep 5B Deze week geen nieuws. Groep 6A De eerste week van het jaar zit er alweer op. Wat fijn dat iedereen weer gezond en heel terug is! We hebben alweer een hoop gedaan met rekenen hebben we ons bezig gehouden met kommagetallen bij de liters en kilogrammen. De

10 kinderen hebben inmiddels door dat het getal achter de komma, de deciliters en de grammen aangeven. En wat doen ze goed mee...ze zijn lekker geboeid! Ook het omrekenen van liters naar deciliters, centiliters of naar milliliters gaat steeds beter :). Heel eerlijk was dat bij de meesten wel weer een beetje weggezakt! En volgend blok komen de breuken eraan, dus die keersommen en deelsommen blijven een aandachtspunt! Automatiseren moet nog steeds geoefend blijven worden en dat kan op vele verschillende manieren, zo ook op de computer of Ipad als dat het oefenen iets aantrekkelijker maakt :). Voor de vakantie hebben we thema 4 van taal en spelling afgerond. Deze week hebben we vooral herhaald. Volgende week krijgen de kinderen de dictees en de taaltoets hierover, evenals de Engelse toets. Vanaf nu zullen er geen toetsen meer vermeld worden in de Venmail, maar nog wel op het bord en in de agenda s. Volgende week vrijdag krijgen de kinderen hun rapport mee naar huis. Deze is gebaseerd op alle methodegebonden toetsen. Over 2 weken starten de Cito toetsen. Die uitslagen zult u dus na de toetsen ontvangen. Hieronder een overzicht van de Cito toetsen: Week 4: Cito Woordenschat Week 5: Cito Rekenen Week 6: Cito DMT / AVI en Cito Begrijpend lezen Week 7: Cito Spelling Groep 6B Allereerst de allerbeste wensen voor iedereen! We zijn deze week weer fris gestart en het was fijn alle kinderen weer te zien. Bovendien hebben we in de kerstvakantie het nieuwe bord gekregen. WAT EEN FEEST! De kinderen zien nu alles veel duidelijker...zelfs wanneer het zonnetje in de klas schijnt!! We hebben heerlijk gewerkt deze week. Het was de eerste stageweek van meester Jim en de kinderen vinden het maar wat leuk dat ze een meester hebben. Volgende week zal hij er de hele week zijn. De toetsen taal en gedeeltelijk rekenen zitten er alweer op. De uitslagen horen de kinderen volgende week. Groepen 7 De vakantie zit er weer op. De juffen waren blij om iedereen weer gezond terug te zien afgelopen maandag. Groep 7B heeft in de kerstvakantie een nieuw bord gekregen. De kinderen kunnen nu alles veel duidelijker zien, erg fijn! In de week van 23 januari zullen wij gaan starten met de Cito-toetsen. Hieronder de data van de Cito-toetsen: - week woordenschat - week DMT en rekenen - week begrijpend lezen

11 - week spelling Groep 8a Afgelopen maandag hebben we met elkaar geproost op een super leuk, gezond en gelukkig 2017, maar ook op goede Cito-toetsen. een passend advies voor iedereen. een fijne nieuwe school. een super leuk schoolreisje. een nog leuker kamp. en de allerbeste musical! PROOST! (Psst Tom, als je goed kijkt proost Zyon ook voor jou! ;)) Groepen 8 Data Cito-toetsen week woordenschat en studievaardigheden week rekenen en DMT week begrijpend lezen week 13 februari spelling

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 20-01-2017 Algemeen Schoolreis 2017 Dit jaar gaan wij op dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groepen 1,2 en 3 gaan naar het Linnaeushof en de groepen 4,5,6,7 en 8 gaan naar Drievliet. 't Venne heeft een eigen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 23-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn.

We hopen dat we allemaal om 16:30 uur weer terug op school zijn. 19-05-2017 Algemeen Schoolreisje We gaan dinsdag 30 mei op schoolreisje. Groep 1 t/m 3 gaan naar het Linnaeushof en groep 4 t/m 8 gaat naar Drievliet. Deze dag worden de kinderen s morgens om 08.15 op

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 25-11-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 27 05 2016 Algemeen Schoolfotograaf De schoolfotograaf komt dit jaar op twee data. Op dinsdag 31 mei worden de individuele portretfoto s en de groepsfoto s genomen. Op woensdag 15 juni worden er broertjes

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 10-03-2016 Algemeen Week van de lentekriebels 20 t/m 24 maart In deze week volgen de kinderen op school een aantal lessen over relationele en seksuele vorming, passend bij de leeftijd van het kind. Waar

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Agenda

Venmail. Algemeen. Agenda 17 06 2016 Algemeen Agenda 24 juni: margedag, alle groepen vrij 7 juli: musical groep 8B (tijden zie groepen 8) 8 juli: musical groep 8A (tijden zie groepen 8) 8 juli: rapport mee 18 juli: zomervakantie

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 07-07-2017 Algemeen Laatste nieuws vanuit de Oudervereniging van t Venne De laatste paar weken, voordat de zomervakantie begint, zijn aangebroken. We kunnen met zijn allen weer terugkijken op een jaar

Nadere informatie

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal

Groep 4 /5. Nieuwe leidster bij de peuterspeelzaal Nieuwe juf groep 3 Via deze weg wil ik me graag even aan u voorstellen. Mijn naam is Mandy Kauling en ik woon in Haarlem. Sinds vorige week ben ik werkzaam op de Avonturijn in groep drie. De afgelopen

Nadere informatie

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders,

Venmail. Agenda. Afscheid juf Lisanne en juf Marijke. Beste ouders, 03 06 2016 Algemeen Enquête TSO + wijzigen contract Vorige week vrijdag 1 juli heeft u een e mail ontvangen met daarin de link voor het invullen van de TSO enquête. Mocht u dit nog niet gedaan hebben,

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 14-07-2017 Algemeen Leraren tekort Op t Venne zijn we in de gelukkige omstandigheid dat we alle vacatures op dit moment hebben kunnen vervullen. Veel scholen krijgen dit niet voor elkaar vanwege het oplopende

Nadere informatie

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen Dependance 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 02 09 2016 Algemeen Dependance Afgelopen maandag is de dependance in gebruik genomen. Wat zijn we blij met het mooie, frisse en ruime gebouw. Uiteraard, zoals dat gaat met verhuizingen, zijn er nog een

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!!

Venmail. Algemeen 12-02-2016. Uitje van de kleuters naar Bakkerij Van Leeuwen in Burgerveen. Bedankt Bakker!! 12-02-2016 Algemeen ICT ontwikkelingen Het ICT beleidsplan is inmiddels afgerond en de investering ingediend bij het bestuur. We hebben een aanvraag gedaan voor chromebooks, nieuwe computers en een digitaal

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben.

Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Jaargang 19, nr. 31 Donderdag, 6 juni 2013 zullen de kinderen in Kenia weer blij zijn met het geld wat we met z n allen bij elkaar gerend hebben. Week 23: vrijdag 7 juni groep 1 t/m 4 vrij Week 24: geen

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 03-02-2017 Algemeen Telefonische bereikbaarheid Er is in de school niet altijd iemand ambulant om de telefoon op te nemen. We zijn op dit moment bezig de bereikbaarheid te verbeteren door de aanschaf van

Nadere informatie

Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag

Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag 27-01-2017 Algemeen Carnaval Dit jaar vieren we weer carnaval! De datum is woensdag 1 maart. Op deze dag vieren ook alle meesters en juffen hun verjaardag Het thema is; Goed gemutst! Petje af!!! Dat betekent

Nadere informatie

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie:

Venmail. Algemeen 30-01-2015. Vanuit de sportcommissie: 30-01-2015 Algemeen Vanuit de sportcommissie: Wie doet er mee met het schoolhandbaltoernooi op zaterdag 21 maart 2015? Deze zal gehouden worden in de sporthal De Estafette voor de groepen 3 en 4. Het toernooi

Nadere informatie

Weekbericht van maandag 25 januari 2016.

Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Weekbericht van maandag 25 januari 2016. Algemeen: *Woensdag is de open dag van alle scholen van de Primeniusstichting. Belangstellenden kunnen binnenlopen en de school bekijken. Het is niet de bedoeling

Nadere informatie

Nieuws van de directie

Nieuws van de directie Meernieuws december 2016 Beste ouder(s)/verzorger(s), In deze nieuwsbrief willen wij u informeren over de volgende onderwerpen: Nieuws van de directie Sinterklaas en Pieten op school schoolfruit oudergesprekken

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 02-12-2016 Algemeen 't Venne heeft een eigen boekwinkel. t Venne heeft een eigen boekenwinkeltje op onze site! Via een link kunt u boeken bestellen en thuis laten bezorgen (vanaf 15 euro is dat gratis)

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Schalmei

Nieuwsbrief CBS De Schalmei Nieuwsbrief CBS De Schalmei Je mag zijn wie je bent en gebruik maken van je talent! Schooljaar 2014-2015 nieuwsbrief 18 vrijdag 12 juni 2015 Beste ouders, Het doet mij goed om te zien hoe actief vele mensen

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in juni. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 10 juni 2017 AGENDA 4 juli MR vergadering 5 juli ouderbedankochtend 6 juli Rapportgesprekken groep 1 t/m 7 10 juli Stoeltjes passen. Nieuwe kinderen zijn welkom! 12 juli

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 04-11-2016 Algemeen Even voorstellen: het nieuwe ouderlid van de MR Mijn naam is Joep Bleije, 35 jaar oud. Getrouwd met Miriam Bleije van Leeuwen en vader van Ivo (groep 3a), Twan (groep 3b) en Vivian

Nadere informatie

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is;

Venmail. Algemeen. Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; 24 06 2016 Algemeen Nieuws uit de OV Het nieuwe e mailadres van de penningmeester OV is; penningmeester.ovdevenclub@gmail.com Vanaf het nieuwe schooljaar zullen Bianca van der Wilk & Jolanda van Berge,

Nadere informatie

Nieuwsbrief 15 januari 2015

Nieuwsbrief 15 januari 2015 Belangrijke data: 19 januari: Vergadering oudervereniging. 26 januari: 10-minutengesprekken groep 1 en 2 11 februari: Voorleeswedstrijd in de Stenge te Heinkenszand 16 februari t/m 20 februari: voorjaarsvakantie

Nadere informatie

Nieuwsbrief. 11 december 2015

Nieuwsbrief. 11 december 2015 Nieuwsbrief 11 december 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Nog één weekje en dan is het kerstvakantie. In school is het gezellig met kerstbomen en

Nadere informatie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie

A G E N D A. Project DANS Inloopochtend als afsluiting van het project DANS. 15.00 uur begin van de voorjaarsvakantie W E E K B R I E F 24 19 februari 2016 Datum Omschrijving A G E N D A 16, 18 en 23 februari Definitieve adviesgesprekken VO voor groep 8 Woensdag 24 februari 8.30 9.30 uur Project DANS Inloopochtend als

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 16-06-2017 Algemeen Formatie Op dit moment zijn we nog druk bezig met de formatie en groepsbezetting. We zijn hiermee bijna rond maar hebben nog een aantal vacante plekken. Zoals u wellicht al heeft vernomen

Nadere informatie

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019)

NR januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NR. 10 10 januari 2019 (nr. 11 zal verschijnen op 24 januari 2019) NIEUWS UIT DE GROEPEN 1-2 A & B Na twee weken vakantie zijn we weer volop aan de slag gegaan in beide groepen. Deze week staat het nieuwe

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders,

Nieuwsbrief. Van de directie. Beste ouders, Nieuwsbrief 22 april 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Voor de leerlingen van groep 8 was het de afgelopen week een spannende week. Ondanks het feit

Nadere informatie

2152 BE Nieuw-Vennep 18 november tel

2152 BE Nieuw-Vennep 18 november tel Het Mozaïek Nieuwstraat 43 Nieuwsbrief 2152 BE Nieuw-Vennep 18 november 2016 www.basisschoolhetmozaiek.nl directie.mozaiek@jl.nu tel. 0252 672694 Data: 21-25 november week van de mediawijsheid groep 7,8

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers,

MAANDINFO 05. januari Aan de ouders/ verzorgers, MAANDINFO 05 januari 2018 Aan de ouders/ verzorgers, Zwangerschapsverlof Carly Na de voorjaarsvakantie gaat Carly met zwangerschapsverlof. Omdat het fulltime werken best zwaar is als je zwanger bent, komt

Nadere informatie

Venmail. Algemeen

Venmail. Algemeen 13-04-2017 Algemeen Tevredenheidspeiling Begin april heeft u via de mail de uitnodiging gekregen om de oudertevredenheidspeiling in te vullen. Op dit moment heeft ongeveer 25% van alle ouders/verzorgers

Nadere informatie

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond

Kringgesprek. Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond Kringgesprek Geachte ouders, Nummer 8 2013-2014 2014 Het kalenderjaar 2013 nadert haar einde. De komende week vieren we op donderdagavond het kerstfeest. De kinderen zijn s ochtends gewoon op school. Om

Nadere informatie

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start.

Van maandag 26 februari t/m vrijdag 2 maart is het voorjaarsvakantie. Maandag 5 maart gaan we weer van start. No. 22, 22 februari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s.

Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. 09-01-2015 Algemeen Sinterklaasfoto s De goedheiligman is alweer een tijdje geleden vertrokken! Op onze site www.rkbsvenne.nl vindt u bij groepen de Sinterklaasfoto s. Serious Request Op vrijdag 19 december

Nadere informatie

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl

Basisschool de Pas. Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl Basisschool de Pas Averbodestraat 19 5988 AW Helden Tel.: 077-3060900 E-mail: info@bsdepas.nl Website: www.bsdepas.nl JAARGANG 2014-2015, nummer 29 Donderdag 9 april 2015 Vakantie- en vrije dagenrooster

Nadere informatie

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag!

Volgende Vijzelvaria. 19 januari Sytske (8 jaar) 23 januari Ilona (11 jaar) Lindy (11 jaar) Van harte gefeliciteerd en een heel fijne verjaardag! OBS De Vijzel Hauwert 80 1691 EJ Hauwert T: 0229-201535 E: info@obsdevijzel.nl Vijzelvaria Vrijdag 13 januari 2017 Woensdag 18 januari MR vergadering 23 januari tot 3 februari Toetsperiode Dinsdag 24 januari

Nadere informatie

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015

Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Basisschool St. Joris Samenwerken, samen leren, samen Looistraat4 A 6582 BC HEUMEN 024-3581176 e-mail: directie@jorisheumen.nl website: www.jorisheumen.nl Het Berichtje Donderdag 22-01-2015 Kalender: 22-01

Nadere informatie

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen

Agenda. Welkom op school. Nieuws uit groep 1-2. Nieuwsbrief Jaargang 17 / nr. 5. Melissa Toonen Nieuwsbrief 12-12-2014 Jaargang 17 / nr. 5 De volgende nieuwsbrief verschijnt op: 16 januari 2015 Agenda 16-12 kerststukjes maken 18-12 groep 3 t/m 8 schaatsen op het marktplein 18-12 s middags vrijdag

Nadere informatie

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad!

Wij feliciteren alle leerlingen en leerkrachten die jarig zijn geweest in mei. We hopen dat jullie een super gezellige verjaardag hebben gehad! Het Josephientje! Jaargang 12 nr. 9 mei 2017 AGENDA 8 mei start piramide project Ziek en Gezond 8 mei OV vergadering 11 mei luizencontrole 12 mei Actiedag 12 mei Juf Erna jarig 15 mei MR vergadering 15

Nadere informatie

Nieuwsbrief 13 mei 2016

Nieuwsbrief 13 mei 2016 Jochem Blaauboerstraat 4 1751 CJ Schagerbrug 0224-571626 info@obszwanenest.nl http://www.obszwanenest.nl Kalender 16 mei: 2 e pinksterdag 17 mei: Schoolreis groep 1 t/m 7 23 t/m 25 mei: Groep 8 Kamp 26

Nadere informatie

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK

't S c h a k e l t j e 10 okt no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK Van de schoolleider 't S c h a k e l t j e 10 okt. 2018 no. 455 NIEUWS VAN DE ORANJESCHOOL - ZALK - Volgende week woensdag 17 oktober vieren alle leerkrachten tegelijk hun verjaardag op Muffendag (meester

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018

Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Nieuwsbrief 1 23 augustus 2018 Belangrijke data 28-08 Intakegesprekken 29-08 Intakegesprekken 30-08 Intakegesprekken 30-08 Algemene Ledenvergadering Oudervereniging (ALV) 20.00u 05-09 Infoavond groep 5

Nadere informatie

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers,

Nummer januari Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Nummer 18 13 januari 2017 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Beste ouders en verzorgers, Wij wensen u een prachtig en gezond 2017 voor u en uw kind (eren). Laten we samen streven naar een plezierige en vruchtbare

Nadere informatie

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019

weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 weekinfo Datum: vrijdag 1 februari 2019 Bijbelverhalen voor de komende week: Een zoon wordt beter, Johannes 4:46-54 Het bad van Betsaida, Johannes 5:1-18 Jezus en de Vader, Johannes 5:19-23 Agenda: 4 februari

Nadere informatie

MAANDMEMO januari 2019

MAANDMEMO januari 2019 MAANDMEMO januari 2019 Beste ouder(s)/verzorger(s), Midden in de kerstvakantie ontvangt u al de eerste maandmemo van 2019. Na een geslaagde kerstviering, waarbij het geweldige bedrag voor de stichting

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

Nieuwsbrief januari 2015

Nieuwsbrief januari 2015 Nieuwsbrief januari 2015 januari 5 Nieuwsbrief Oud papier actie t/m 8 jan. 8 Leerlingenraad 14.00 14.45 Voorlichtingsavond HORDe 19.30 21.30 (zie bijlage) 14 Koffieochtend 08.30 09.15 19 OR vergadering

Nadere informatie

Welkom in. groep 3-4a

Welkom in. groep 3-4a Welkom in groep 3-4a EVEN VOORSTELLEN Lonneke Vleugels: maandag, dinsdag en woensdag Loes Oelers: donderdag en vrijdag INLOOPTIJDEN s Morgens van 8.20 uur tot 8.30 uur. s Middags van 13.00 uur tot 13.15

Nadere informatie

Maandbrief groep 5/6, september 2014

Maandbrief groep 5/6, september 2014 Maandbrief groep 5/6, september 2014 Aan de ouders/verzorgers van de kinderen van groep 5/6 Welkom in het nieuwe schooljaar Na 6 weken zomervakantie weer starten op school. En wat voor school! Een gloednieuw

Nadere informatie

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet

Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Iedereen is uniek, niemand is volmaakt, maar samen zijn we compleet Weekbrief De Gerardusschool Meerkreuk 2 2377 VA Oude Wetering http://www.gerardusschool.nl/ de.gerardus@ssba.net ALGEMEEN: Schooljaar:

Nadere informatie

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op!

VOSSENVELLETJE DATUM: 5 JUNI Let op! Basisschool Vossenburcht Dr. Kuyperstraat 2-4 6535 TK Nijmegen Tel.: 024-3566379 VOSSENVELLETJE ONZE TWEEWEKELIJKSE NIEUWSBRIEF DATUM: 5 JUNI 2014 Let op! - Op 9 juni is het 2 de pinksterdag, alle kinderen

Nadere informatie

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september

INFOS. Schooljaar , Infos nummer 1 week De volgende Infos verschijnt 3 september INFOS Facebook: Nicolaasschool.Schoonebeek Schooljaar 2015-2016, Infos nummer 1 week 34 2015 De volgende Infos verschijnt 3 september Twitter: Nicolaasschool_ Berichten van de schoolleiding -Alweer de

Nadere informatie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie

Nieuwsbrief 25 augustus Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 25 augustus 2016 Vakantie De vakantie is weer voorbij en we zijn weer lekker aan de slag met onze leerlingen. In

Nadere informatie

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school

WEEKBRIEF WEEK aug. t/m 3 sept Nieuws van uit de school WEEKBRIEF WEEK 35 28 aug. t/m 3 sept. 2017 Nieuws van uit de school De eerste weekbrief van het nieuwe schooljaar. We hopen dat een ieder een goede zomer heeft gehad. Het team is klaar voor een nieuwe

Nadere informatie

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016

It Skiltsje. Nieuwsbrief OBS Thrimwalda. Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 It Skiltsje Nieuwsbrief OBS Thrimwalda Website www.thrimwalda.nl nr. 6 15 januari 2016 Jubileum Dinsdag 5 januari was ik 40 jaar werkzaam in het onderwijs. Ik heb dit samen met mijn collega s en echtgenoot

Nadere informatie

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden.

De leerlingen zullen deze peilingen ook weer gaan invullen en dat zal net als vorig schooljaar op school gedaan worden. Nummer 17 15 januari 2016 Beste ouder(s) / verzorger(s), Bruna-actie Rondom de Kinderboekenweek was weer de jaarlijkse actie dat de Bruna-bonnetjes konden worden ingeleverd en wij dan boeken voor de school

Nadere informatie

Bronnieuws 8 juni 2018

Bronnieuws 8 juni 2018 Bronnieuws 8 juni 2018 * Trefwoordverhalen Week 23 en 24 (4 t/m 15 juni): Macht Inhoud: Over macht en onmacht; over dwang, gezag en de kracht om te overtuigen. Bijbel: Saul en David (1 Samuël 16 t/m 17).

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 6 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 6 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis

Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Nieuwsbrief mei 2017 Op reis Na de meivakantie startten we dus weer in ons tijdelijke lokaal. We waren daar -na ons proefweekje in april- al wel een beetje gesetteld. Waar we niet aan wenden was de herrie.

Nadere informatie

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s.

De volgende Op de Hoogte verschijnt op vrijdag 6 juli a.s. OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 08-06-2018 Agenda juni juli - augustus Wo. 13-06: Speluitleen in de bibliotheek Ma. 18-06: 2 e rapport Do. 21-06: ouderavond

Nadere informatie

DE BRINK nieuwsbrief

DE BRINK nieuwsbrief Complimenten van de week: Voor onze PABO stagiaires. Als leerkrachten in opleiding sluiten zij weer bijna een stageperiode af en gaan eind januari naar een andere school. Juf Chayenne in groep 5S; Meester

Nadere informatie

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht

ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016. PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht ASJEMENOU 8 t/m 15 april 2016 PROJECTWEEK Ter land, ter zee en in de lucht A.s. maandag 11 april is het weer zover!! Om kwart voor negen wordt de projectweek, 'Ter land, ter zee en in de lucht' energiek

Nadere informatie

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6

Di 7 november Sjoerd van Es Groep 6 nieuwsbrief Rembrandt van Rijnsingel 17 de.klimboom@ssba.net 2371 RE Roelofarendsveen http://rkbsdeklimboom-ssba.nl 071-3313039 2017 Agenda Nummer 10 Maandag - 3 november Dinsdag Voortgangsgesprekken groep

Nadere informatie

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016

Agenda. Jarigen. Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Jaargang 1, nieuwsbrief 3 10 november 2016 Agenda Datum Activiteit 11 nov. Lootjes trekken Sinterklaas 28 nov. Surprise, gedicht en cadeautjes mee naar school 29 nov. Maandviering bovenbouw 5 dec. Sinterklaas:

Nadere informatie

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014

Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Jaargang 20, nr 34 Vrijdag, 6 juni 2014 Week 24: ma. 9 juni vrij, 2 e Pinksterdag di. 10 juni vrij, studiedag Week 25: geen bijzonderheden Week 26: geen bijzonderheden Week 27: di. 1 juli bedankmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2

Nieuwsbrief vrijdag 30 juni Start schooljaar met twee kleutergroepen. Gymlessen komend schooljaar. dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 Nieuwsbrief vrijdag 30 juni 2017 dinsdag 4 juli Schoonmaakavond groep 1/2 10-minutengesprek op aanvraag Warme overdracht voor ouders die daarvoor uitgenodigd zijn vrijdag 7 juli dinsdag 11 juli woensdag

Nadere informatie

t Informantje schooljaar week 27

t Informantje schooljaar week 27 k.b.s. Sint Theresia Postweg 131 7884 PJ Barger - Compascuum e-mail: sttheresiaschool@primenius.nl tel: 0591-349275 website: http://www.sinttheresiaschool.nl t Informantje schooljaar 2015-2016 week 27

Nadere informatie

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen,

OP DE HOOGTE. Algemeen. Beste ouders en kinderen, OP DE HOOGTE Sint Trudostraat 10 5616 GB Eindhoven 040-2517585 trudo@skpo.nl 09-12-2016 Agenda Wo. 14-12: Kerst-knutsel ochtend, komt u helpen? Wo. 14-12: Speluitleen bibliotheek 12.00 uur tot 12.30 uur

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Maandag 9 februari 2015, week 7

Maandag 9 februari 2015, week 7 Maandag 9 februari 2015, week 7 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 7: 9 t/m 15 februari 2015 Een blinde man wordt beter, Johannes 9:1-12 Is hij het wel? Johannes 9:13-23 Wie is hier blind?, Johannes

Nadere informatie

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december?

Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Wat hebben we gedaan en geleerd in november en december? Het waren -zoals vanouds- drukke maanden. Natuurlijk door Sint en de kerstperiode, maar ook door andere zaken. Zo kwam miss Nicole elke donderdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief december 2014

Nieuwsbrief december 2014 Nieuwsbrief december 2014 DECEMBER 1 Nieuwsbrief 4 Leerlingenraad 14:15 / 15:00 5 Sinterklaasviering Lln gr. 1/2 zijn om 11.00 vrij! 8 EXTRA oud papier actie t/m 11 dec. OR vergadering 18 Kerstviering

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017

Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Nieuwsbrief van de Sint Gerardusschool 2017 Agenda Deze week Dag Woensdag Vrijdag Datum 19-07-2017 21-07-2017 Tijd 8:45 9:30 uur v.a. 12:00 uur Activiteit Musical groep 8 Slotviering Vakantie kinderen

Nadere informatie

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69

BRONNIEUWS. 26 september 2014. * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 BRONNIEUWS 26 september 2014 * zendingsgeld Het zendingsgeld is 42,69 *zending Elk jaar spaart onze school voor een aantal zendingsprojecten. Daarvan willen we u graag op de hoogte houden. Daarom zullen

Nadere informatie

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6

Agenda. Mama verwendag kleuters. Overleg OR jubileum Schoolkorfbal groep 3/4 Rondleiding nieuwe ouders. Inloopochtend groep 6 Agenda 22 mei t/m 2 juni Cito toetsweek 24 mei 25 / 26 mei 30 mei 30 mei 31 mei 31 mei 1 juni 1 juni 2 juni 2 juni 5 t/m 11 juni 12 juni 12 juni 13 juni 14 juni 12 t/m 16 juni 23 juni Mama verwendag kleuters

Nadere informatie

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld

Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Februari 2013 Nieuwsbrief CBS De Kleine Wereld Margedagen 14-03-2013 middag 28-03-2013 na 14.00u 12-04-2013 alleen gr 1-4 04-06-2013 middag 04-07-2013 na 14.00u 05-07-2013 Wist u dat u uw kind bij ziekte

Nadere informatie

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data

Nieuwsbrief Nr. 7. Belangrijke data Nieuwsbrief Nr. 7 Belangrijke data Dinsdag 2 april- Nationale Buitenlesdag Dinsdag 2 april- Groep 5 naar Museum Noordwijk Donderdag 11 april Praktisch verkeersexamen groep 7 Vrijdag 12 april Koningsspelen

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders,

Nieuws uit groep 3. 7 juni Beste ouders, Beste ouders, In de laatste weken zijn veel toetsen afgenomen. Iedere keer blijkt weer dat de LOVS-toetsen voor een heleboel kinderen behoorlijk pittig zijn. De vraagstelling is anders, de opdrachten zijn

Nadere informatie

Maart Maandthema: 1 / 6

Maart Maandthema: 1 / 6 Maart 2017 Maandthema: 1 / 6 Belangrijke data: Woensdag 1 maart Dinsdag 14 maart Donderdag 30 maart Juf Petra is aanwezig op: wk 9 (27 feb-3 maart) wk 10 (6-10 maart) wk 11 (13-17 maart) wk 12 (20-24 maart)

Nadere informatie

N ieuwsbrief

N ieuwsbrief Kattebelletje 28 januari t/ 13 februari Cito-toetsen 21 januari t/m 8 februari Cito-periode groep 8! 14 t/m 15 februari studiedagen: de kinderen hebben vrij 18 t/ 22 februari voorjaarsvakantie: vrij 1

Nadere informatie

Koppel kort nummer 5 3 november 2016

Koppel kort nummer 5 3 november 2016 Belangrijke data: maandag 7 t/m vrijdag 11 november: 10 minutengesprekken groep 1 t/m 7 op uitnodiging van de leerkracht maandag 7 en dinsdag 8 november: Drempelonderzoek leerlingen groep 8. woensdag 9

Nadere informatie

21 september Wereldse avond!!!!

21 september Wereldse avond!!!! 16 09 2016 Algemeen 21 september 17.00-19.00 Wereldse avond!!!! Beste kinderen en ouders, Aanstaande woensdag is het weer zo ver! Dan luiden kinderen, ouders en teamleden samen op informele wijze het nieuwe

Nadere informatie

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018

AGENDA. Alle jarigen van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Bijbelverhalen 29/01/2018 25 januari 2018 jaargang 20 nr. 18 AGENDA Maandag 29 januari Groep 8 advies gesprekken VO Dinsdag 30 januari Groep 8 advies gesprekken VO Woensdag 31 januari Studie/vergaderdag team: alle kinderen zijn

Nadere informatie

Maandag 30 januari 2017, week 5

Maandag 30 januari 2017, week 5 Maandag 30 januari 2017, week 5 Nieuwsflits algemeen Bijbelverhalen Week 5: 30 januari t/m 3 februari 2017 Petrus, Jacobus en Johannes volgen, Lucas 5:1-11 De melaatse man, Lucas 5:12-16 De verlamde man,

Nadere informatie

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel.

Algemeen ICT Fotograaf gezocht 't Venne heeft een eigen boekwinkel. 09 09 2016 Algemeen ICT Afgelopen weken zijn wij druk bezig geweest om alles op ICT gebied werkende te krijgen. Door de Europese aanbesteding van nieuwe touchscreens loopt de vervanging van de digiborden

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden Feest van Geven en Ontvangen

No.7 8 december CBS De Schutse PR Aalden   Feest van Geven en Ontvangen No.7 8 december 2017 CBS De Schutse 0591-37 18 98 Paardelandsdrift 9 info@cbsdeschutse.nl 7854 PR Aalden www.cbsdeschutse.nl Feest van Geven en Ontvangen Kerstviering De activiteitencommissie en de leerkrachten

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018

Nieuwsbrief. Belangrijke data. Schoolse zaken. Uit de groepen. Week t/m 23 juni 2018 Nieuwsbrief Week 25 17 t/m 23 juni 2018 Belangrijke data Maandag 18 juni: schoolreis groep 3/4. Dinsdag 19 juni: schoolpleinactiviteiten. Woensdag 20 juni schoolreis groep 1/2. Woensdag 20 juni: uitloopmoment.

Nadere informatie

Nieuwsbrief De Vaarboom

Nieuwsbrief De Vaarboom Maart 2013 Beste ouders, Wat is er de afgelopen weken weer veel gebeurd! We hebben een fantastische start gemaakt in ons nieuwe gebouw. Zowel leerkrachten en leerlingen lijken zich helemaal op hun gemak

Nadere informatie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie

Nieuwsbrief 4 juli 2016. Vakantie Openbare Basis Est Dorpsstraat 3 4185 NA EST www.obsest.nl directie@obsest.nl Nieuwsbrief 4 juli 2016 Vakantie Hoewel het weer nog niet zo zomers is, is het toch echt bijna zomervakantie. Het team van

Nadere informatie

Informatieboekje Groep

Informatieboekje Groep Informatieboekje Groep 5 Basisschool de Peppel Wilhelminaplantsoen 1A 4271 AX Dussen Inhoudsopgave 1. Inleiding In dit informatieboekje vindt u alles wat u moet weten over groep 5 op basisschool de Peppel.

Nadere informatie

Nieuwsbrief van de Reinbôge

Nieuwsbrief van de Reinbôge vrijdag 16 januari 2015 Uit de jaarkalender: Januari Schoolkrant winter 30 januari Uurcultuur groep 6,7,8 13 februari Rapporten mee 17 en 19 februari Oudergesprekken 19 februari Nieuwsbrief februari 23

Nadere informatie

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december?

C.B.S. Willem Alexander TK Dalerpeel   Sinterklaas dinsdag 5 december. Staken dinsdag 12 december? No. 12, 30 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER

NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER NIEUWE METHODES 3 SEPTEMBER HET NATIONAAL MEDIAPASPOORT Kinderen zijn steeds jonger online via (spel)computers, tablets of zelfs mobiele telefoons. Het wordt steeds moeilijker om te weten wat zij online

Nadere informatie