Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH)

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH)"

Transcriptie

1 Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH)

2 Oprichting Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH), statutair gevestigd te Raalte, is opgericht op 5 juli Adres secretariaat : Keerweer 23, 3181 PP Rozenburg, Postadres: Oostermeerweg 1, 1184 TS Amstelveen. De Stichting is ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder nummer De SDWH is bij de ANBI geregistreerd. Statutaire Doelstelling In de statuten is de doelstelling als volgt verwoord: Het verlenen van materiële ondersteuning aan de bevolking van de derde wereldlanden, ongeacht ras, kleur of godsdienst. Visie - Doel In de visie van de SDWH verdient elk kind, waar ook ter wereld, een veilig onderdak, verzorging, en een mogelijkheid om naar school te gaan zodat het op termijn voor zich zelf kan zorgen en niet meer afhankelijk is van anderen. Doelgroep en doelstelling In de praktijk verleent de SDWH ondersteuning aan kansarme (wees)kinderen in India in de buurt van de stad Vijayawada dat gelegen is in de deelstaat Andrah Pradesh in het oosten van India. Een deel van deze kinderen is HIV positief, een deel is verstandelijk en/of lichamelijk beperkt en deel heeft arme ouders. De stichting stelt zich het volgende ten doel voor de kinderen in deze omgeving: - De SDWH wenst te voorzien in basis behoeften zoals: - eten en drinken - kleding en onderdak - medische verzorging. Speciale aandacht gaat uit naar hiv positieve weeskinderen - liefdevolle omgeving en structuur - De SDWH wil ervoor zorgdragen dat de kinderen zo goed mogelijke educatie volgen en wil de faciliteiten creëren om de kinderen daarbij goede hulp en structuur te bieden. - De SDWH wenst de kinderen te motiveren en bij te staan om hun eigen leven op te bouwen en zich zelf te kunnen redden. - De SDWH heeft oog voor de mensen in de omgeving van haar projecten en wenst zoveel mogelijk samen te werken met locale mensen, organisaties en overheidsinstanties en daaraan eveneens ondersteuning te bieden.

3 Hoe willen we dit doel bereiken De SDWH kiest bewust voor kleinschalige en kwalitatief goede zorg en opvang waarbij zij, waar mogelijk, gebruik maakt van de bestaande gouvernementele voorzieningen. De SDWH is actief aanwezig in India om de projecten aan te sturen en te begeleiden. De voorzitter van de stichting reist meerdere malen per jaar naar India en speelt een actieve rol. Daarnaast reizen meerdere vrijwilligers regelmatig naar India om ter plaatse ondersteuning te geven en daadwerkelijk mee te helpen. Voor de opvang van deze kinderen hebben we huizen en scholen gebouwd, dan wel andere organisaties daarmee ondersteunt. De SDWH heeft zich de afgelopen jaren met name gericht op 3 hoofdprojecten: 1. Tulip Garden een huis voor hiv. pos. Weeskinderen. 2. Asha Jyothi - een huis voor kinderen met een geestelijk en/of lichamelijke beperking en/of slechthorende kinderen 3. St. Anne s in Korokullu een hostel met school voor kinderen van zeer arme landarbeiders, dagloners.(coollies)

4 De projecten van de SDWH 1. Tulip Garden Tulip Garden is een huis voor voor circa 70 hiv.pos. weeskinderen. Het is door de SDWH geopend in 2006 en is gevestigd in het kleine plaatsje Buthumillipadu, ongeveer een half uur van Vijayawada. Dit landelijk gebied is nog steeds arm maar een rustige omgeving voor de kinderen. De leeftijd van de kinderen varieert tussen de 3 en 20 jaar. Tulip Garden biedt de kinderen goede voeding, kleding en een goede structuur in een liefdevolle omgeving waarbij ze een positief gezinsleven ervaren. Dit draagt bij aan een positieve ontwikkeling van hun eigenwaarde. Voor deze kinderen is structuur erg belangrijk en de kinderen leven dan ook in een goed ritme van slaap, school, spelen en eten. Hun gezondheid wordt goed verzorgd door de verantwoordelijke verpleegkundige. In Tulip Garden wordt ernaar gestreefd de kinderen in staat te stellen zelfstandig te worden door ze te helpen bij scholing, werk en life skills. Hiv. positieve mensen of mensen met AIDS worden in India nog steeds niet volledig geaccepteerd en vaak uitgesloten voor onderwijs en werk, ondanks het feit dat dit wettelijk niet is toegestaan. Daarom blijft het erg noodzakelijk hen te ondersteunen bij hun opleiding en hen te sterken voor de toekomst. Bijna alle kinderen in Tulip Garden hebben de afgelopen jaren grote vooruitgang geboekt met hun gezondheid, welzijn, zelfvertrouwen en op school. In Tulip Garden hebben we onze aandacht voor educatie versterkt en hebben we hiervoor een specifiek plan in werking gezet en deze aanpak werkt. Tulip Garden probeert zo veel mogelijk duurzaam en zelfvoorzienend te zijn. Hierdoor zijn we niet teveel afhankelijk van de al maar groeiende markt prijzen. Het heeft bijvoorbeeld een veestapel voor melk voor de kinderen, kippen, geiten, eigen rijstvelden, een groentetuin en schaduw kas. We hebben een eigen naaiatelier, een eigen systeem van zonneenergie, waterpomp en beschikken over eigen watervoorziening.

5 2. Asha Jyothi Asha Jyothi - een huis voor kinderen met een geestelijk en/of lichamelijk beperking en/of slechthorende kinderen. Het zijn voornamelijk weeskinderen. Asha Jyothi is een huis van een locale stichting die door de SDWH op allerlei gebied wordt ondersteund. Sinds oktober 2004 is de Stichting betrokken bij het huis Asha Jyothi. Het huis wordt geleid door een Indiaas echtpaar samen met hun zoon en schoondochter. Uiteraard in nauwe samenwerking met SDWH. Deze kinderen worden vaak op straat of op het station gevonden, of voor het hek van Asha Jyothi gelegd. Heel triest, maar in Asha Jyothi worden zij liefdevol verzorgd. In Asha Jyothi proberen we de kinderen ook onderwijs te geven door op een speelse manier les te geven. Veelal met gebruik van eenvoudige middelen. Er is een fysiotherapeut aanwezig die dagelijks therapie geeft aan de kinderen en er zo voor zorgt dat ze meer kunnen bewegen en zich soms kunnen redden.

6 3. Korukollu St. Anne s in Korokullu een hostel met school voor 110 kinderen van zeer arme landarbeiders, dagloners. (coollies) Sinds 1982 is de SDWH betrokken bij St. Anne s. St Anne s is een hostel en school van het bisdom Vijayawada,en wordt geleid door de St. Anne s zusters in nauwe samenwerking met de SDWH. De SDWH betaald alle kosten die er gemaakt worden om dit hostel en deze school te laten functioneren. Het belangrijkste doel hier is te zorgen voor scholing en eventueel een vervolg opleiding voor een betere toekomst.

7 Overige projecten: De stichting financiert en begeleidt diverse kleinere projecten in de directe omgeving zoals - De verbetering van de watervoorziening in Buthumilipadhu en het opknappen van de dorpscrèche en school. - Wat over is uit onze eigen groentetuin op Tulip Garden geven we aan de allerarmsten in het dorp. - de SDWH neemt bij voorkeur staf aan uit de nabije omgeving zodat ook hun kinderen naar school kunnen en vaak ook kunnen profiteren van de faciliteiten van de SDWH. - de SDWH ondersteunt de scholen waar haar kinderen naar toe gaan zodat dat ook ten goede komt aan de andere kinderen op die scholen, zoals bv. - creëren van sanitaire voorzieningen - financieren en verzorgen van schoolmeubels en computers - financieren en verzorgen van onderhoud

8 Werving, beheer en besteding van het vermogen Het vermogen van de SDWH wordt gevormd door vaste sponsorbijdragen en andere donaties. De doelstelling is dat elk kind een eigen sponsor heeft. Hiervan betaald de stichting de vaste kosten voor het verzorgen van de kinderen. Voor eenmalige kosten of projecten verwerft de stichting vermogen uit eenmalige donaties, legaten en erflatingen. Het vermogen wordt aangehouden als liquiditeit op de bank in Nederland. Er wordt niet belegd met het vermogen. De besteding van het vermogen bestaat uit de vaste en eenmalige kosten die in India gemaakt worden ten behoeve van de hierboven genoemde projecten. De stichting ontvangt maandelijks een overzicht van de gemaakte kosten. Op basis hiervan maakt de stichting maandelijks geld over naar de verschillende projecten in India. De reserves worden in Nederland aangehouden. Jaarlijks publiceert de Stichting een jaarverslag waar in verslag wordt gedaan van alle inkomsten en uitgaven. Dit verslag wordt ook gepubliceerd op de website van de stichting: BELONINGSBELEID: Zowel de voorzitter als elke andere vrijwilliger reist en verblijft op eigen kosten. Het bestuur van de stichting en alle actieve vrijwilligers zijn onbezoldigd. Alle Indiase werknemers in de projecten ontvangen een salaris.

9 Plannen voor Educatie en opleiding. De stichting zal de komende jaren veel aandacht besteden aan de opleiding van de kinderen die de basis school hebben doorlopen. De basisschool in India duurt 10 jaar. Na de 10e klas kunnen de kinderen verder studeren of een vakopleiding gaan volgen. Voor de periode verwachten wij ongeveer 30 kinderen te kunnen helpen aan een opleiding waarmee ze een baan kunnen vinden en daarmee inkomen verwerven om voor zichzelf te kunnen zorgen. Onderhoud gebouwen Aandacht zal blijven uitgaan naar het onderhoud van de gebouwen. Door het vochtige en warme klimaat in India is regelmatig onderhoud zoals schilderwerk noodzakelijk om de gebouwen in goede staat te houden. Bouw van een huiswerk lokaal. In 2014 wil de stichting starten met de bouw van een huiswerklokaal. Dit hangt mede samen met de opleiding die de kinderen volgen. De stichting vindt het van groot belang dat de kinderen in rustige omgeving hun huiswerk kunnen maken en niet zoals thans nog het geval is buiten of in een veel te kleine ruimte. De bouw hiervan zal de stichting starten op het moment dat de begrote kosten ingezameld zijn. Omgeving De stichting zal aandacht blijven geven aan de directe omgeving van het kindertehuis Tulip Garden in Buthumilipadhu en waar nodig bijstand verlenen.

Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH)

Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH) Beleidsplan Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH) 2016 2019 Oprichting Stichting de Derde Wereld Hulp (SDWH), statutair gevestigd te Raalte, is opgericht op 5 juli 1982. Secretariaat en postadres: Oostermeerweg

Nadere informatie

STICHTING DERDE WERELD HULP/ INDIA

STICHTING DERDE WERELD HULP/ INDIA Waar in India?? Waar in India? 2 Projecten van Stichting Derde Wereld Hulp/India Tulip Garden Ons huis voor 70 zieke, met het HIV virus besmette weeskinderen Asha Jvothi Ons huis voor 58 lichamelijk en/of

Nadere informatie

Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2011 28 DECEMBER 2012

Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2011 28 DECEMBER 2012 Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2011 28 DECEMBER 2012 Feestdag in India. Dewali, feest van het licht Inhoudsopgave Pagina Verslag 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING COLOURFUL CHILDREN DEN BOSCH 2014-2018

BELEIDSPLAN STICHTING COLOURFUL CHILDREN DEN BOSCH 2014-2018 BELEIDSPLAN STICHTING COLOURFUL CHILDREN DEN BOSCH 2014-2018 1. Inleiding De Stichting Colourful Children geeft scholing en onderdak aan verstandelijk en meervoudig beperkte kinderen in Zuid India De kinderen

Nadere informatie

Beleidsplan Sunshine House

Beleidsplan Sunshine House Beleidsplan Sunshine House In dit beleidsplan geven we u enerzijds informatie over Stichting Weeshuis Sunshine House en haar doelstellingen, anderzijds geven we u inzage in de uitdagingen waar we in de

Nadere informatie

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2014

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2014 Voorwoord In het kader van de nieuwe ANBI-regeling per 1 januari 2014 zijn stichtingen met een ANBI status, zoals Stichting Furaha, verplicht hun jaarverslag te publiceren via internet. Stichting Furaha

Nadere informatie

stichting mensen uit de nood zien dat het kan beleidsplan

stichting mensen uit de nood zien dat het kan beleidsplan stichting mensen uit de nood zien dat het kan beleidsplan 2014-2018 Stichting Mensen Uit De Nood Heythuysen maart 2014 inhoudsopgave 1. Doelstelling stichting (3) 2. Verwezenlijking van de doelstelling

Nadere informatie

Stichting Vrienden van Umthombo

Stichting Vrienden van Umthombo Stichting Vrienden van Umthombo Beleidsplan(januari 2014) 1 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en de activiteiten, tevens geeft het inzicht in

Nadere informatie

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014

!!! Stichting Vrienden op Aarde. Versie 12 januari 2014 Stichting Vrienden op Aarde Beleidsplan 2014-2015 Versie 12 januari 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Vrienden op Aarde ('de Stichting'). In dit beleidsplan legt de Stichting

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland

Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Beleidsplan Stichting Time to Help Nederland Stichting Time to Help Nederland Hang 4 3011 GG Rotterdam info@timetohelp.nl www.timetohelp.nl Inschrijvingsnummer KVK : 55404073 RSIN/Fiscaalnummer: 851692357

Nadere informatie

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda

Beleidsplan van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Beleidsplan 2018-2020 van Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Noah s Ark Children s Ministry Uganda. Deze stichting is 10 september 1999

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018

Beleidsplan. Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 Beleidsplan Stichting Hart voor Cambodja 2015-2018 beleidsplan 2015-2018 pagina 1 Inleiding. In dit beleidsplan legt de Stichting Hart voor Cambodja (Stichting HvC) haar beleidsvoornemens vast voor de

Nadere informatie

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4.

INHOUD. 1. Inleiding. 2. Werkzaamheden Doelstelling 2.2. Bestuur 2.3. Activiteiten. 3. Werving van gelden. 4. Beleidsplan 2015 Stichting Terima Kasih Plaggeberg 27 (postadres) 3956 BK Leersum KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL 05 RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Bachi Amaa

Beleidsplan. Stichting Bachi Amaa Beleidsplan Stichting Bachi Amaa 2014-2018 1. Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Bachi Amaa voor 2014 tot en met 2018. In het beleidsplan wordt het beleid, de missie, de doelstelling en

Nadere informatie

Beleidsplan 2012-2016

Beleidsplan 2012-2016 Beleidsplan 2012-2016 Website: www.straatkindghana.org 0 Inhoudsopgave 1. Inleiding...Pagina 2 2. Oprichting....Pagina 3 3. Doelstelling Pagina 3 4. Werving van fondsen.....pagina 4 5. Beheer van fondsen...

Nadere informatie

Jaarverslag 2014 31 December 2014

Jaarverslag 2014 31 December 2014 Jaarverslag 2014 31 December 2014 Pagina 1 van 6 Vooraf Voor u ligt het jaarverslag van de Stichting SUPPORT TO CONNECT. Het verslag omvat een overzicht van de inkomsten, uitgaven en activiteiten en geeft

Nadere informatie

Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2009 23 SEPTEMBER 2010

Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2009 23 SEPTEMBER 2010 Stichting De Derde Wereld Hulp te Amstelveen RAPPORT INZAKE JAARSTUKKEN 2009 23 SEPTEMBER 2010 Inhoudsopgave Pagina Verslag 1 Opdracht 1 2 Samenstellingsverklaring 1 3 Algemeen 3 4 Bestuursverslag 5

Nadere informatie

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor

Inleiding 3. Bestuur 3. Doelstelling 3. Ontstaan van de Stichting 3. Werkwijze 4. Behaalde resultaten Plannen voor JAARVERSLAG 2016 Inhoudsopgave Blz Inleiding 3 Bestuur 3 Doelstelling 3 Ontstaan van de Stichting 3 Werkwijze 4 Behaalde resultaten 2016 5 Plannen voor 2017 5 Bijlage: Financieel Jaarverslag 2016 2 1.

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2013-2014 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Double Harvest Netherlands

Beleidsplan. Stichting Double Harvest Netherlands Beleidsplan Stichting Double Harvest Netherlands Inhoudsopgave Vooraf...3 1. Algemene gegevens...4 2. Missie en visie...4 3. Doelstelling van de instelling en het actuele beleid...5 4. Wijze van fondswerving...6

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO. Beleidsplan Vrienden van ORO BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN ORO 2017 2020 1 Inhoud Inleiding 1. Doelstelling 2. Wie zijn de Vrienden van ORO? 2.1 Historie 2.2 Organisatie 3. Activiteiten 3.1 Werving van gelden 3.2 Beheer van gelden

Nadere informatie

Beleids plan Oprichtingsdatum: 24 april 2018 KvK nummer:

Beleids plan Oprichtingsdatum: 24 april 2018 KvK nummer: Oprichtingsdatum: 24 april 2018 KvK nummer: 71512772 Secretariaat gevestigd te map-mark Maisdijk 4, 5704 RM Helmond Beleids plan envelope info@arteresponsiblestonefoundation.org phone 0492 580 500 2018-2020

Nadere informatie

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg

Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Stichting Vrienden van Grapevine Foundation www.gvfsa.org RSIN:8537.51.559 KVK:60063343 Beleidsplan status: definitief versie: 1.0 (15-11-2014) opsteller: Klaas Heiligenberg Inhoudsopgave 1. Inleiding...2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019 Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2019 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Kenya Kinderen. Stichting Kenya Kinderen is opgericht op 07 mei 2009 door Erwin van Andel, Jan Brinkman en

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2016-2019 Inhoudsopgave 1. ALGEMEEN... 3 1.1 NAAM INSTELLING, VESTIGINGSPLAATS EN ADRES... 3 1.2 BESTUUR EN PROCEDURES BESTUUR... 3 1.3 DOELOMSCHRIJVING... 3 2. HUIDIGE SITUATIE... 4 2.1 BESTUUR...

Nadere informatie

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009

Beleidsplan. Voor de jaren 2008-2009 Beleidsplan Voor de jaren 2008-2009 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Doe Wat. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de werving en het

Nadere informatie

Jaarverslag 2015 januari 2015 tot en met december 2015 versie 1.0

Jaarverslag 2015 januari 2015 tot en met december 2015 versie 1.0 Jaarverslag 2015 januari 2015 tot en met december 2015 versie 1.0 Stichting Job4life Jaarverslag 1 Inleiding In dit document vindt u het jaarverslag over 2015 van Stichting Job4life. De doelstellingen,

Nadere informatie

Projectondersteuning FILIPIJNEN STICHTING DOE IETS ANBI RAPPORT

Projectondersteuning FILIPIJNEN STICHTING DOE IETS ANBI RAPPORT Projectondersteuning FILIPIJNEN ANBI RAPPORT ALGEMENE GEGEVENS Naam ANBI: Stichting Doe Iets Ook bekend als: Stichting Doe Iets Adres: Camping Perkpolder Zeedijk 9 4588 RG Walsoorden Telefoonnummer: 0114-682467

Nadere informatie

Stichting Magen David Adom Nederland Beleidsplan 2016

Stichting Magen David Adom Nederland Beleidsplan 2016 Stichting Magen David Adom Nederland Beleidsplan 2016 INHOUD 1. Inleiding pagina 3 2. Oprichting van MDA Nederland 3 3. Huidig bestuur van MDA Nederland 3 4. Statutaire bepalingen van MDA Nederland 4 5.

Nadere informatie

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016

Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015. Beleidsplan 2015-2016 Versie : 1.2 Datum: 12-03-2015 Beleidsplan 2015-2016 Inhoudsopgave Voorwoord 2 1. Missie en Doelstelling 4 1.1 Missie 4 1.2 Doelstelling 4 2. Identiteit 5 3. Organisatie Structuur 6 3.1 Algemeen 6 3.2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Jens

Beleidsplan Stichting Jens Beleidsplan Stichting Jens 2018-2022 Inhoudsopgave Voorwoord Inleiding 1. Missie, visie en doelstelling a. Missie b. visie c. Doelstelling 2. Doelgroepen 3. Activiteiten en projecten 4. Communicatie 5.

Nadere informatie

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam

Beleidsplan. International End Time Revival Ministries Amsterdam Beleidsplan International End Time Revival Ministries Amsterdam International End Time Revival Ministries Amsterdam Eeftink 100 F 1103 AE Amsterdam Postadres: 12915 1100 AX Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld

Nadere informatie

Stichting Thomas Bouwprojecten Februari 2014 BOUWEN VOOR KINDEREN IS BOUWEN AAN DE TOEKOMST

Stichting Thomas Bouwprojecten Februari 2014 BOUWEN VOOR KINDEREN IS BOUWEN AAN DE TOEKOMST Stichting Thomas Bouwprojecten Februari 2014 BOUWEN VOOR KINDEREN IS BOUWEN AAN DE TOEKOMST De historie In 1986 reist Lucia Schiebroek samen met haar zusje naar India om na haar studie geneeskunde tijdelijk

Nadere informatie

Stichting AF is een algemeen nut beogende instelling (anbi). Stichting AF heeft geen winstoogmerk.

Stichting AF is een algemeen nut beogende instelling (anbi). Stichting AF heeft geen winstoogmerk. Beleidsplan 2017 van de Stichting het Algemeen Fonds (hierna te noemen Stichting AF) van de Unie van Soroptimistclubs in Nederland, Suriname en Curaçao STRATEGIE Doelstelling Stichting AF heeft ten doel

Nadere informatie

Beleidsplan Versie oktober 2012

Beleidsplan Versie oktober 2012 Beleidsplan Versie oktober 2012 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Twarne. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en het beheer

Nadere informatie

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2015

Voorwoord. Gegevens van de stichting. ANBI-Jaarverslag 2015 Voorwoord Stichting Furaha hoopt met de publicatie van dit jaarverslag te voldoen aan haar verplichting als stichting met een ANBI-status, haar jaarverslag op internet te publiceren. Gegevens van de stichting

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies JAARVERSLAG 2013 Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. NL05RABO 010.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl

Nadere informatie

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23

A: Spreeuwenstraat 1 6165 BA Geleen The Netherlands Kamer van Koophandel reg. nr.: 40816888 T: +31 46 474 86 23 Beleidsplan Stichting Liefde met Daden 2015-2018 Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Liefde met Daden voor Akim Achiasi in Ghana (Kyere Wo Do Ma Akim), kortweg Liefde met Daden. De stichting is

Nadere informatie

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes

Financieel jaarverslag 2013. Begroting 2014. Stichting de Vleugeltjes Financieel jaarverslag 2013 & Begroting 2014 Stichting de Vleugeltjes Stichting de Vleugeltjes Pagina 1 van 6 Algemeen Inleiding De Stichting draagt de naam Stichting de Vleugeltjes en is opgericht op

Nadere informatie

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan

Stichting Care For Kenya. Strategisch beleidsplan Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 Stichting Care For Kenya Strategisch beleidsplan 2019-2023 1. Inleiding Stichting Care For Kenya is opgericht om kansarmen in Kenya hulp te bieden.

Nadere informatie

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies

INHOUD: 1. Voorwoord. 2. Oprichting van Stichting Terima Kasih. 3. Stichting Terima Kasih. 4. Activiteiten. 5. Conclusies Stichting Terima Kasih Vier-Morgenweg 6 (postadres) 6721 MS Bennekom KvK Utrecht nr. 50028235 Bankrekeningnr. 10.84.45.771 W.www.stichtingterimakasih.nl E. info@stichtingterimakasih.nl JAARVERSLAG 2012

Nadere informatie

Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru

Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru Beleidsplan 2014-2016 Stichting Bethesda voor Peru Boslaan 25, Lunteren Correspondentieadres: Spikhorst 49, 3927 DC Renswoude KvK 09115100 info@bethesdavoorperu.nl 1. Doelstelling In de statuten is de

Nadere informatie

Jaarplan Stichting Thomas, Contactgegevens:

Jaarplan Stichting Thomas, Contactgegevens: Jaarplan 2015 Stichting Thomas Contactgegevens: Stichting Thomas, Zandkasteel 152, 5658 BE in Eindhoven T: 06 1230 1226 E: info@stichting-thomas.nl W: www.stichting-thomas.nl KvK nummer: 41189730 RSIN:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International

Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Beleidsplan Stichting Holy Ghost Revival Chapel International Stichting Holy Ghost International Revival Chapel International Groeneveen 6 1103 EA Amsterdam Beleidsplan Vastgesteld in de Bestuursvergadering.

Nadere informatie

STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN

STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN STICHTING SAM STICHTING VRIEND VAN SAM BELEIDSPLAN 2018-2020 Inhoudsopgave Hoofdstuk Pagina 1. Inleiding 3 2. Stichtinginfo en ANBI status 3 3. Doelstelling 3 4. Bezoldiging 4 5. Werkzaamheden 4 6. Organisatie

Nadere informatie

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014

Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 Stichting Paraplu Nepal Januari 2014 Beleidsplan 2014 1. Introductie... 2 2. Doelstelling... 2 3. Projecten... 3 4. Bestuursorganisatie... 4 5. (Financieel) beleid... 4 6. Doelgroep...

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Stichting Vrienden van Buro Lima, Fokkershoek 8b, 5473VD Heeswijk-Dinther. tel.: 0610001854 www.burolima.nl vrienden@burolima.nl KvK

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014

Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Beleidsplan Stichting Kenya Kinderen 2014 Inleiding Voor u ligt het beleidsplan van Stichting Kenya Kinderen. Stichting Kenya Kinderen is opgericht op 07 mei 2009 door Erwin van Andel, Jan Brinkman en

Nadere informatie

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016

Stichting OKI. Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding. Periode 2011-2016 Stichting OKI Wonen, werken en ontwikkelen onder begeleiding Periode 2011-2016 Bezoekadres : Eslaan 2 1401 EG Bussum www.stichtingoki.nl fiscaal nummer : 850376476 Beleidsplan Stichting OKI 1. Inleiding

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2014 Jaarverslag 2013 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2014 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane

meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane meerjarig beleidsplan van de Stichting Masibambisane In dit plan wordt het beleid voor de komende jaren vastgelegd. Het geeft inzicht in de manier waarop de Stichting Masibambisane haar doelstellingen

Nadere informatie

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children juli 2013-1- Samenvatting Stichting Joy for Children beheert in India zes zorg- en onderwijscentra, waar 445 kinderen kleding,

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Stichting Hart van Hoop Beleidsplan 2016-2018 Samen Zijn Verbindt Ons A. Visie en Missie Stichting Hart van Hoop staat voor hoop en verbinding met elkaar. Wij hebben een passie voor mensen en willen dit

Nadere informatie

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN 2019 www.ariseandshinenetherlands.com info@ariseandshinenetherlands.com postadres: Barrierweg 42 5298AD Liempde 06-28183398 RSIN 855614523 Inhoud 1. Missie/visie...3

Nadere informatie

Beleidsplan. Februari 2010

Beleidsplan. Februari 2010 Beleidsplan 2010 Februari 2010 Inhoudsopgave 1. Inleiding... 3 2. Missie en doelen... 4 2.1 Missie en visie... 4 2.2 Uitgangspunten voor de projecten... 4 2.3 Overige waarden en overtuigingen... 5 3. Doelen

Nadere informatie

ANBI gegevens voor het internet:

ANBI gegevens voor het internet: ANBI gegevens voor het internet: Naam: Hilleel Moereel Stichting Fiscaal Nummer: 821800516 Contact gegevens: Straat van Gibraltar 40, Amstelveen Bestuurssamenstelling: o Voorzitter: F.S. Weisz o Vice-voorzitter:

Nadere informatie

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013

Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children Hagestein, juli 2013 Beleidsplan Joy for Children juli 2013-1- Samenvatting Stichting Joy for Children beheert in India zes zorg- en onderwijscentra, waar 445 kinderen kleding,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Dutch-Lanka Friendship Foundation

Beleidsplan Stichting Dutch-Lanka Friendship Foundation Beleidsplan Stichting Dutch-Lanka Friendship Foundation Inhoud: 1. Werkzaamheden van de Goed Doel Stichting 2. Wijze werving van gelden 3. Beheer van het vermogen 4. Besteding van het vermogen Standaardbeleidsplan

Nadere informatie

DIANI CHILDREN S VILLAGE

DIANI CHILDREN S VILLAGE DIANI CHILDREN S VILLAGE Jaarverslag 2017 Adres Horsterweg 22c 3835 PS Stoutenburg / Leusden Website www.dianichildrensvillage.nl Email info@dianichildrensvillage.nl Telefoon 030-2204385 Rabobankrekening

Nadere informatie

Stichting Beetje Beter Jaarrekening 2008

Stichting Beetje Beter Jaarrekening 2008 Stichting Beetje Beter Jaarrekening 2008 Stichting Beetje Beter Nicolaas Beetslaan 66 2273 RD VOORBURG www.beetjebeter.nl INHOUDSOPGAVE Bestuursverslag 2 Balans per 31 december 2008 5 Staat van baten en

Nadere informatie

Stichting Maaltijd voor een Kind

Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Stichting Maaltijd voor een Kind Beleidsplan 2015-2019 Wassenaar, april 2015 Inhoudsopgave Beleidsplan 2015-2019 Activiteiten Werving van gelden Het vermogen van de stichting Beleidsplan

Nadere informatie

Beleidsplan. Stichting Hospice Barendrecht

Beleidsplan. Stichting Hospice Barendrecht Beleidsplan Stichting Hospice Barendrecht 2014 1. Inleiding 2. Missie en visie 3. Doelstelling 4. Organisatie 5. Zorg en vrijwilligersbeleid 6. Beleidsplan en activiteiten 2 1. Inleiding Deze nota beschrijft

Nadere informatie

Standaardbeleidsplan Carelanka

Standaardbeleidsplan Carelanka Standaardbeleidsplan Carelanka Inhoud: 1. Werkzaamheden van de Goed Doel Stichting 2. Wijze werving van gelden 3. Beheer van het vermogen 4. Besteding van het vermogen Standaardbeleidsplan Carelanka 2

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Kruipunt India Vastgesteld Amersfoort,

Beleidsplan Stichting Kruipunt India Vastgesteld Amersfoort, Beleidsplan Stichting Kruipunt India 2018-2019 Vastgesteld Amersfoort, 12-10-2018 1 Inhoud 1. Plaatsbepaling en grondslag Stichting Kruispunt India Pagina 3 2. Structuur Pagina 3 3. Rechtsvorm Pagina 4

Nadere informatie

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016

Stichting Smile on a Face Kampakker PL Breda JAARVERSLAG 2016 Stichting Smile on a Face Kampakker 2 4813PL Breda info@smileonaface.nl 076-5227114 JAARVERSLAG 2016 www.smileonaface.nl Inhoud Woord van de voorzitter... 3 1. Verslag van het bestuur... 3 1.2 Activiteiten...

Nadere informatie

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011

Stichting Capricorn Beleidsplan Stichting Capricorn 2009-2011 Beleidsplan 2009-2011 1. Voorwoord Stelt u zich voor dat kinderen in Nederland met honger naar school gaan. Niet omdat hun ouders geen tijd nemen om ontbijt te verzorgen voor hun kinderen maar vanwege

Nadere informatie

STICHTING HULP HAÏTI DRIEL. Beleidsplan. Versie december Stichting Hulp Haïti Driel

STICHTING HULP HAÏTI DRIEL. Beleidsplan. Versie december Stichting Hulp Haïti Driel STICHTING HULP HAÏTI DRIEL Beleidsplan Versie december 2013 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving en

Nadere informatie

Beleidsplan. van de. Stichting TIMALAWI

Beleidsplan. van de. Stichting TIMALAWI Stichting TIMALAWI - Toekomst Initiatief voor MALAWI Samen staan we sterker! Beleidsplan van de Stichting TIMALAWI augustus 2010 Niets uit dit document mag worden vermenigvuldigd en/of openbaar gemaakt,

Nadere informatie

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477

Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa. KvK: 41003000. Tel: 070-5178477 Beleidsplan ANBI. Stichting Vrienden van Adesa KvK: 41003000 Adres: Postbus 490, 2240 AL Wassenaar Tel: 070-5178477 Inhoudsopgave. Het Beleidsplan....2 Werkzaamheden van de Stichting....3 Stichting Vrienden

Nadere informatie

STICHTING STEUNFONDS KYOGA

STICHTING STEUNFONDS KYOGA Stichting Steunfonds Kyoga beleidsplan 2015 t/m 2018 1 STICHTING STEUNFONDS KYOGA Beleidsplan 2015-2018 Stichting Steunfonds Kyoga Gevestigd te Doorn Opgericht 27 november 2006 Secretariaat: Bergweg 5,

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting 99%RIDE

Beleidsplan Stichting 99%RIDE Beleidsplan Stichting 99%RIDE Voor de jaren 2013-2015 Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van Stichting 99%RIDE. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en activiteiten en geeft inzicht in de

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia

Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Beleidsplan Stichting Yagana World for the poor in Gambia Inleiding Voor u ligt een beleidsplan van de Stichting Yagana World. Deze stichting is 31 augustus 2004 opgericht en gevestigd te Nieuw Vennep.

Nadere informatie

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN

Jaarverslag. Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Jaarverslag 2016 Stichting Jeevan Jyot Nederland SJJN Stichting Jeevan Jyot Nederland Dressselhuijsweg 22 4105 DB Culemborg tel. 0345 752373 SJJN@hotmail.com www.sjjn.nl KvK Utrecht 41187474 1 Inleiding

Nadere informatie

Beleidsplan

Beleidsplan Beleidsplan 2018-2021 Inhouds opgave: Voorwoord. Hoofdstuk 1: Oprichting Stichting DOG Nederland Hoofdstuk 2: De organisatie Hoofdstuk 3: Visie, missie en ambities Hoofdstuk 4: Korte termijn doel Hoofdstuk

Nadere informatie

Stichting Wirja Beleidsplan

Stichting Wirja Beleidsplan Stichting Wirja Beleidsplan 2016-2017 Inhoud Hoofdstuk 1 Hoofdstuk 2 Hoofdstuk 3 Hoofdstuk 4 Hoofdstuk 5 Hoofdstuk 6 Inleiding Doel Stichting Wirja Werkzaamheden Organisatiestructuur Financiering en schenkingsbudget

Nadere informatie

ANBI-vereisten Stichting Giving Back

ANBI-vereisten Stichting Giving Back ANBI-vereisten Stichting Giving Back De naam van de instelling: Giving Back, volgens de statuten Stichting Giving Back Het RSIN (Rechtspersonen en Samenwerkingsverbanden Informatienummer)/fiscaal nummer

Nadere informatie

ANBI gegevens voor het internet:

ANBI gegevens voor het internet: ANBI gegevens voor het internet: Naam: Hilleel Moerel Stichting Fiscaal Nummer: 821800516 Contact gegevens: Straat van Gibraltar 40, Amstelveen Bestuurssamenstelling: o Voorzitter: F.S. Weisz o Vice-voorzitter:

Nadere informatie

Financieel Jaarverslag 2016

Financieel Jaarverslag 2016 Financieel Jaarverslag 2016 Naam: Stichting Lonely Lochem Kamer van Koophandel: 64795985 RSIN/fiscaal nummer: 855850668 Contactgegevens: Walsteeg 20 7241 BG Lochem Telefoon: 06-4047090 E-mailadres: info@lonelylochem.nl

Nadere informatie

Beleidsnota Stichting Abdij Mariënkroon 2014

Beleidsnota Stichting Abdij Mariënkroon 2014 Beleidsnota Stichting Abdij Mariënkroon 2014 1. Inleiding De Stichting Abdij Mariënkroon is opgericht op 23 februari 2007 en op 27 februari 2007 ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel

Nadere informatie

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN

STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN STICHTING ARISE AND SHINE NETHERLANDS BELEIDSPLAN 2018 www.ariseandshinenetherlands.com info@ariseandshinenetherlands.com postadres: Barrierweg 42 5298AD Liempde 06-28183398 RSIN 855614523 Inhoud 1. Missie/visie...

Nadere informatie

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018

Stichting Ontwikkelingssamenwerking Boxmeer. Beleidsplan 2018 Beleidsplan 2018 Definitief Secretariaat: bank: NL02 TRIO 0338 6495 06 KvK nr. 17151409 Inleiding Achtergrond Dagblad Trouw 3 maart 1995: De basis voor de lokale Agenda 21 werd gelegd in 1992 tijdens de

Nadere informatie

Jaarverslag

Jaarverslag Jaarverslag 2016 www.sarasvatimataji.com Stichting Sarasvati Mataji Plaggeberg 35 3956BK Leersum E-mail: welcome@sarasvatimataji.com Telefoon: +31 343-452789 1 Inhoud Voorwoord van de voorzitter... 3 1.

Nadere informatie

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2015

Inhoudsopgave. 1. Voorwoord. 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers. 3. Project. 4. Beleid 2015 Jaarverslag 2014 Inhoudsopgave 1. Voorwoord 2. Organisatie Doelstelling, visie, werkwijze Bestuur en vrijwilligers 3. Project 4. Beleid 2015 5. Financiële verantwoording Postbus 3091 5203 DB s-hertogenbosch

Nadere informatie

Stichting Tele Family Work Team

Stichting Tele Family Work Team Tele Family Foundation Kenia Tele Family Work Team Nederland Stichting Tele Family Work Team Vastgesteld in de bestuursvergadering van 14 maart 2011 1. Inleiding...3 2. Strategie...4 2.1 Visie...4 2.2

Nadere informatie

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018

Kuilven 22, 5469 GB Erp NL27 RABO 0142 6019 85 www.childrensperfecthope.org. Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Beleidsplan Stichting Childrens s Perfect Hope 2013-2018 Voorwoord In dit beleidsplan geven wij u graag een helder beeld van de activiteiten van Stichting Children s Perfect Hope (CPH). Ook informeren

Nadere informatie

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4

Inhoud. Inleiding 3. 1. Ciske de Rat Foundation 4. 2. Strategie 4. 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4. 2.2. Statutaire doelstelling 4 Beleidsplan Ciske de Rat Foundation 2014 2018 1 Inhoud Inleiding 3 1. Ciske de Rat Foundation 4 2. Strategie 4 2.1. Kernprincipes en uitgangspunten 4 2.2. Statutaire doelstelling 4 2.3. Afwezigheid van

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Ark van Noach

Beleidsplan Stichting Ark van Noach Beleidsplan Stichting Ark van Noach Beleidsplan Voor u ligt het beleidsplan van stichting Ark van Noach. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten en geeft inzicht in de werving

Nadere informatie

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening 2012. Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2012 2

Inhoudsopgave. Stichting Faja Lobi Friends For Future. Jaarrekening 2012. Jaarrekening. Inhoudsopgave 1. Balans per 31 december 2012 2 Jaarrekening 2012 Inhoudsopgave Bijlagen: pagina Jaarrekening Inhoudsopgave 1 Balans per 31 december 2012 2 Staat van Baten en Lasten 2012 3 Toelichting algemeen 4 Toelichting op de balans 5 Toelichting

Nadere informatie

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015

ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 ACTUEEL BELEIDSPLAN 2012-2015 Stichting Home Sweet Home, notarieel opgericht op 27 mei 2008 Adres: Pr Margrietstraat 9 6096AX Grathem Nederland Statutaire zetel: gemeente Helmond Inschrijving KvK nr.:

Nadere informatie

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven

Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Beleidsplan Stichting Lotte s Leven Versie 1.0 - december 2012 2012-2013 Inhoud Opbouw van het beleidsplan 3 De interne organisatie 4 Werving van financiële middele 5 Wijze van fondsenwerving 6 Doelen

Nadere informatie

Sociaal en financieel jaarverslag

Sociaal en financieel jaarverslag 2017 Sociaal en financieel jaarverslag Stichting EBOO in Kenia Inhoudsopgave 1. Algemene gegevens 2. Doel en werkwijze 3. Overzicht activiteiten 4. Ontwikkeling leerlingen en scholen 5. Financieel overzicht

Nadere informatie

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland

Blessed Generation Nederland Beknopt jaarverslag 2013 Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland Blessed Generation Nederland Falkejacht 25 9254 EJ Hurdegaryp Stichting Spirit of Faith Hurdegaryp ook handelend onder de naam Blessed Generation Nederland 04 januari 2014 Voorwoord Voor u ligt het beknopte

Nadere informatie

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8

2. Werkzaamheden...5 2.1 Organisatieontwikkeling...5 2.2 Voorlichting en fondsenwerving...7 2.3 Activiteiten...8 JAARVERSLAG 2005 Inhoudsopgave 1. Bestuursverslag...3 1.1 Algemeen...3 1.2 Doelstelling...3 1.3 Bestuur...4 1.4 Comité van aanbeveling...4 1.5 Banden met Tastite...4 1.6 CBF-keurmerk...4 2. Werkzaamheden...5

Nadere informatie

Informatie 1. Het werk van de Stichting. * Ons doel * Welke gebieden * Onze hulp daar

Informatie 1. Het werk van de Stichting. * Ons doel * Welke gebieden * Onze hulp daar Stichting Actie Calcutta Correspondentie adres: Postbus: 309, 5660 AH Geldrop Bezoekadres: Mierloseweg 55E, 5567 JB Geldrop Tel.: 040-2852722 E-mail info@actie-calcutta.nl www.actie-calcutta.nl Informatie

Nadere informatie

JAARVERSLAG UW GIFT OP DE JUISTE PLEK

JAARVERSLAG UW GIFT OP DE JUISTE PLEK JAARVERSLAG 2016 UW GIFT OP DE JUISTE PLEK Voorwoord Noer Foundation heeft een mooi jaar achter de rug! Een jaar waarin wij ons hebben kunnen inzetten voor weeskinderen, sociaal zwakkeren en gehandicapten.

Nadere informatie

Versie mei Beleidsplan

Versie mei Beleidsplan Versie mei 2014 Beleidsplan Vooraf Voor u ligt het beleidsplan van de Stichting Care4Foundation voor de periode mei 2014 t/m 31 december 2017. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen, activiteiten

Nadere informatie

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014

Voorwoord. Namens het bestuur van stichting True Love Afghan Hound Foundation; Daniel de Niet, Voorzitter. 20 augustus 2014 Voorwoord Dit is het beleidsplan van stichting True Love Afghan Hound Foundation. Het plan omvat een overzicht van de doelstellingen en geeft inzicht in de werving en het beheer van de fondsen. Het plan

Nadere informatie

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA

BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA BELEIDSPLAN STICHTING VRIENDEN VAN BURO LIMA 2015-2020 Oktober 2014 Geactualiseerd juli 2016 Geactualiseerd maart 2017 Stichting Vrienden van Buro Lima, Raadhuisplein 22, 5473 GC Heeswijk-Dinther. tel.:

Nadere informatie