Facebook bedrijfspagina maken 2012

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Facebook bedrijfspagina maken 2012"

Transcriptie

1 Facebook bedrijfspagina maken 2012 Op dit moment is Facebook nog steeds de grootste social media website ter wereld. In Nederland hebben zich meer dan 7 miljoen mensen aangemeld. Ook veel bedrijven zitten inmiddels op Facebook én gebruiken het medium om de binding met hun klanten te versterken. Ze hebben veel fans, ze geven de fans leuke acties en natuurlijk maken ze er reclame voor hun merk, of product. Er zijn echter ook nog genoeg bedrijven die geen (goede) fan-pagina hebben. Een gemiste kans. Een pagina is binnen een uurtje gemaakt en zorgt ervoor dat het bedrijf op Facebook te vinden is en er goed uitziet! Dit is te doen in de nu volgende 8 stappen. Zeeman vs. Wibra Twee bedrijven die een gelijke insteek hebben qua formule, merk & uitstraling, maar ieder een eigen weg kiezen op facebook. De Wibra is slechts een Plaatselijk bedrijf en heeft een onscherp logo, verder is er weinig te vinden en te doen op de pagina en heeft Wibra nog geen 1000 fans. De Zeeman daarentegen heeft meer dan 6000 fans, een mooie omslag-foto (de grote foto bovenin), heeft een leuke actie, heeft in Facebook een reclame-folder geïntegreerd & post actief berichten. Zeeman heeft met een minimale inspanning (wel een goede foto in de header, de folder en af en toe een berichtje) 600% meer fans die zich openlijk associëren met het merk. Stap 1: Maak een persoonlijk profiel Om een pagina op Facebook te maken heb je een persoonlijk account nodig. Deze is eenvoudig aan te maken via (Heb je al een account? Log dan in, zoals je normaal ook doet) Let op: wanneer je een account maakt, moeten de gegevens kloppen. Als de gegevens - bijvoorbeeld je naam - niet kloppen, loop je het risico geblokkeerd te worden.

2 Stap 2: Maak een bedrijfspagina aan Via Facebook.com/pages/create.php kunt je een bedrijfspagina aanmaken. Het is ook mogelijk om op een bedrijfspagina onderin op de knop Een pagina maken klikken, je komt dan op hetzelfde scherm terecht. Stap 3: Kies een type fan-pagina Je krijgt een keuze van 6 verschillende type pagina's. Wij zullen ze per stuk kort behandelen: Lokaal bedrijf of lokale plaats: Dit is een bedrijf met één vestiging en een fysiek adres met eventueel openingstijden. Bedrijf, organisatie of instelling: Dit is een bedrijf met meerdere vestigingen, openingstijden zijn niet in 1 tabel weer te geven en het adres is ook niet met 1 adres aan te geven. Merk of product: Zoals de naam al aangeeft gaat het hier om een merk (bijvoorbeeld Coca Cola) of een product. Artiest, band of bekende persoon: Muziekkanten of bekende Nederlanders kunnen voor deze optie kiezen. Amusement: Maak een publieke pagina over bijvoorbeeld Homer Simpson of voor het eigen voetbalteam. Goed doel of community: Deze keuze is voor een goed doel (maar weer niet een goed doel wat een merk is zoals Unicef). Verder kun je hier ook een eigen groep beginnen over een onderwerp wat niet past in amusement. Stap 4: Selecteer een categorie & naam Wij gaan voor een lokaal bedrijf. Als voorbeeld nemen we Ping Media, onze zuster-onderneming die video's produceert in Amersfoort.

3 Stap 5: Profielfoto -> Informatie -> Facebookwebadres Facebook heeft gekozen voor een simpel 3 stappenplan om de rest van de bedrijfspagina in te vullen. 1. Profielfoto De profielfoto is de afbeelding die iedereen gelijk ziet, maar die ook bij elke reactie of bericht staat. De minimale afmeting hiervan is 160 x 160 pixels. Het moet dus een vierkante foto zijn. Dit werkt niet bij elk logo, maar met een programma als Photoshop kun je ervoor zorgen dat het bedrijfslogo netjes in een vierkant past. Voorbeeld Controleer de foto en klik op Volgende. 2. Info Vul bij informatie een korte tekst in die over jouw bedrijf gaat. Het mag natuurlijk wel lang, maar Facebook gebruikers willen liever een snack-tekst dan een uitgebreid epistel. Schrijf dus liever niet te uitgebreide teksten. Vul daaronder het adres van de website in (mocht je die niet hebben, bel ons gerust, we helpen je er graag mee). Daarna moet nog een vraag worden beantwoord of het om een echt bedrijf gaat, vul deze vraag naar waarheid in. 3. Facebook-webadres Dit is het adres wat je op de website kunt zetten, in de handtekening van een of op reclame via de post. Wij merkten dat als wij het adres wilden registreren deze al bestond (een Hongaarse concurrent). Het is dus even uitzoeken welke nog beschikbaar is en zo zijn wij bij gekomen. Klik nu op voltooien. De Facebookpagina is nu aangemaakt!

4 Stap 6: Administratiepanel Bovenin de zojuist gecreëerde bedrijfspagina is het administratiepanel. Hierin staat alles wat je nodig hebt om je pagina te onderhouden. Zo kun je de nieuwe likes zien, vrienden uitnodigen en nog veel meer. De belangrijkste punten: Meldingen Hierin staan alle activiteiten die gebruikers met betrekking tot de pagina gedaan hebben. Zoals tags, berichten, maar ook likes. Nieuwe vind-ik-leuks Hierin staan alle nieuwe likes die jouw pagina heeft gehad. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een like-knop op jouw website te plaatsen. Je kunt dit makkelijk doen via deze link: Uit statistieken blijkt dat een like-knop op een website zorgt voor de meeste fans voor een bedrijfspagina. Statistieken Net als bij een normale website wil je statistieken lezen. Hieruit kun je opmaken of iets nut heeft, of juist niet. Vrienden uitnodigen Om een vliegende start te maken, kun je ook eigen vrienden uitnodigen. Hoe meer likes hoe beter. Het werkt aanstekelijk als er al veel mensen de pagina leuk vinden. Publiek opbouwen Naast vrienden uitnodigen is er bovenin het administratiepanel ook een knop publiek opbouwen. Daarmee kun mensen via uitnodigen. Bijvoorbeeld door je adressenboek van Google te gebruiken. Verder is er ook nog de optie om een advertentie te maken. Advertenties op Facebook maken is een vak apart, en wij adviseren dit ook over te laten aan de professional. De kans is, dat als je het zelf doet, je veel geld kwijt bent met weinig resultaat. Wij helpen je hier graag bij.

5 Stap 7: Administratiepanel Informatie bijwerken Bovenin het administratiepanel zit een knop Pagina bewerken met daaronder de knop informatie bijwerken. Klik hier op om meer informatie aan de pagina toe te voegen. Via dit uitgebreide gedeelte kun je veel informatie bewerken. De belangrijkste punten van een aantal tabs aan de linkerkant: Jouw instellingen Je kunt hier in plaats van een privé mailadres het bedrijfs adres neerzetten. Ook kun je er voor kiezen om geen berichten te krijgen van nieuwe gebeurtenissen. Als je bij elke like, of bericht een e- mail krijgt, kan dit je natuurlijk van je echte werk afhouden... Toestemming beheerder Hier kunt je zichtbaarheids-restricties invoeren. Wil je de pagina nog niet zichtbaar hebben? Vink dan het vakje Zichtbaarheid van pagina aan. Nu kunnen alleen nog beheerders van de pagina deze zien. Je kunt hier ook bepalen of andere mensen iets op de tijdlijn van het bedrijf kunnen zetten. Dit kan natuurlijk ook negatieve reclame zijn, omdat een klant ontevreden is, dus denk hier goed over na. Algemene gegevens Op deze pagina kunnen bedrijfsgegevens geplaatst worden. Ook is het mogelijk om hier nog een wijziging in het soort pagina te maken. Heb je per ongeluk aangeklikt dat je een lokaal bedrijf bent in verbouwingen, maar je hoort thuis in onroerend goed, dan kun je dat hier wijzigen. Voor bedrijven die openingstijden hebben: deze kun je hier ook invoeren bij het kopje Uren. Beheerders rollen Automatisch ben je zelf de beheerder van de pagina. Het is verstandig om ook iemand anders toegang te geven tot de pagina, mocht je eigen account geblokkeerd worden door Facebook, dan heeft de andere beheerder nog wel toegang. Om de resultaten te bekijken klik je op Pagina bekijken rechtsboven om terug te gaan.

6 Stap 8: Omslag-foto (Timeline cover) in 2012 heeft Facebook ervoor gekozen om de vormgeving te veranderen. Hiermee is de omslag-foto in beeld gekomen, dit is de grote foto bovenaan je pagina. Er kan erg veel informatie in de foto, alleen heeft Facebook een aantal punten opgesteld waaraan je je dient te houden vrij zijn van prijs- of aankoopinformatie, zoals '40% korting' of 'Op socialmusic.com te downloaden'; vrij zijn van contactgegevens, zoals webadres, adres, postadres of andere informatie die is bedoeld voor de sectie Info op je pagina; vrij zijn van Facebook-functie's en acties, zoals 'Vind ik leuk', of 'Delen', of een pijl die van de omslagfoto naar een van deze functie wijst; en vrij zijn van aanzet tot actie, zoals 'Profiteer nu' of 'Vertel het je vrienden'. Mocht je je hier niet aan houden, dan heb je kans dat de pagina wordt verwijderd van Facebook. De omslag-foto zit gedeeltelijk achter de profiefoto. Er zijn veel creatievelingen op internet maar ook bedrijven die daar iets mee gedaan hebben, op deze website staan de leukste voorbeelden. Je kunt zelf met bijvoorbeeld Photoshop een omslag-foto maken. De afmetingen ervan zijn 851 pixels breed en 315 pixels hoog. Facebook adviseert dat het bestand minder dan 100kb moet zijn en in RGB JPG formaat om de pagina sneller te laten laden. (wat natuurlijk fijn is voor de bezoekers van je pagina) Uploaden omslag-foto Onder het administratiepanel zit een knop Een omslag toevoegen. Selecteer de optie Foto uploaden en selecteer de gewenste foto van de harde schijf. Tot slot, blijf actief Nu de pagina volledig is voorzien van informatie en een design wat bij het bedrijf past, kan er begonnen worden actief 'Facebooken'. Plaats berichten, maar maak niet alleen reclame voor je product. Volgers van de pagina zullen dan snel afhaken als er alleen maar reclame komt. Er zijn natuurlijk ook interessante artikelen die gaan over jouw bedrijfstak. Ontwikkelingen en trends uit jouw vakgebied kunnen ook interessant zijn voor jouw fans én laten zien dat je op de hoogte bent van wat er speelt op jouw werkterrein.

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina

1. Handleiding aanmaken Facebookpagina Inhoud 1.Handleiding aanmaken Facebookpagina...2 Stap 1: Maak een pagina...2 Stap 2: Kies een categorie...2 Stap 3: Pagina instellen...3 Stap 4: Een korte rondleiding...6 Stap 5: Instellingen aanpassen...7

Nadere informatie

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook?

Bedrijfspagina op Facebook. Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Bedrijfspagina op Facebook Hoe maak je een bedrijfspagina op Facebook? Inleiding In deze whitepaper lees je hoe je een bedrijfspagina aanmaakt op Facebook. Stap voor stap laten we je zien wat je moet doen.

Nadere informatie

Facebook Handboek De Voedselbank. september 2015 Versie 1.2

Facebook Handboek De Voedselbank. september 2015 Versie 1.2 Facebook Handboek De Voedselbank september 2015 Versie 1.2 INHOUDSOPGAVE Facebook 1 Begrippenlijst 3 2 Een persoonlijk profiel maken 4 3 Een bedrijfspagina maken 6 Profielfoto veranderen 10 Omslagfoto

Nadere informatie

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen

Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Zakelijke facebook pagina aanmaken in 7 stappen Facebook wordt steeds belangrijker om gevonden te worden op internet. Wist je dat...25% van de consumenten hun informatie vindt op Facebook? En dat Facebook

Nadere informatie

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook

Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Handleiding voor praktisch gebruik van Facebook Deze download is gekoppeld aan het Handboek Social media voor sportverenigingen. Meer informatie over dit handboek: http://www.clubbereik.nl/handboek. In

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf?

Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? ! Hoe maak ik een Facebookpagina voor mijn bedrijf? Inleiding Tegenwoordig hebben veel bedrijven een eigen Facebookpagina. Waarom? Facebook is een groeiend social media. Het heeft nu over de hele wereld

Nadere informatie

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding

Handleiding HOW TO. Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding Handleiding HOW TO Een Google Post plaatsen in je Google Mijn Bedrijf vermelding In deze handleiding leggen we jou precies uit hoe je een Google Post toevoegt aan je Google Mijn Bedrijf vermelding. Zo

Nadere informatie

Tips en wenken voor het invullen van je bedrijfspagina.

Tips en wenken voor het invullen van je bedrijfspagina. Tips en wenken voor het invullen van je bedrijfspagina. Stap 1 Na het registreren ontvang je een email met een inlogkode. Klik op de link in de email, of ga naar www.sign2sign.nl naar de knop log in Vul

Nadere informatie

Facebook. voor de bloemist

Facebook. voor de bloemist Facebook voor de bloemist voor de bloemist Handeiding Handleiding Facebook voor de bloemist Hoe maak ik een Facebook-pagina aan? Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken zodat zij anderen,

Nadere informatie

Wat is Pinterest? Hier volgt een stappenplan om aan snel en efficiënt de slag te kunnen gaan met Pinterest.

Wat is Pinterest? Hier volgt een stappenplan om aan snel en efficiënt de slag te kunnen gaan met Pinterest. Handleiding Inhoud Wat is Pinterest?... 3 Stap 1: maak een account... 4 Stap 2: Maak je profiel compleet... 4 Stap 3: Maak een bord... 4 Stap 4: start met pinnen... 6 Zelf uploaden... 7 Pinner volgen...

Nadere informatie

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina.

Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Facebook voor beginners: aan de slag met een Facebook Bedrijvenpagina. Auteur: Alle rechten voorbehouden 2012 Inhoud Introductie... 3 Wat is een bedrijvenpagina eigenlijk?... 4 Het aanmaken van een Facebook

Nadere informatie

Handleiding Facebook- pagina

Handleiding Facebook- pagina Handleiding Facebook- pagina Een pagina aanmaken Zonder persoonlijk profiel: Ga naar http://www.facebook.com en klik onder het inschrijvings formulier op Maak een pagina voor een beroemdheid, band of bedrijf

Nadere informatie

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN

EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN EEN FACEBOOKPAGINA AANMAKEN STARTERSGIDS VOOR KAPSALONS Tijd nodig om op te richten 3/5 Het is redelijk eenvoudig om een pagina aan te maken, maar vlieg niet door de verschillende stappen. Neem voldoende

Nadere informatie

Lisa Brille en Sara Claerhout

Lisa Brille en Sara Claerhout Lisa Brille en Sara Claerhout Facebook voor in de klas Een overzicht van de didactische mogelijkheden Wat kunnen de leerlingen doen? - Rollenspelen: Laat de leerlingen eens een Shakesperiaanse tragedie

Nadere informatie

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing

Friese Poort Skelterrace. Facebook marketing Friese Poort Skelterrace Persoonlijk profiel Profiel en omslagfoto altijd zichtbaar Je kunt een persoonlijk profiel volledig afschermen Wat kan je niet met een persoonlijk profiel? Geen statistieken Geen

Nadere informatie

Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken. How To

Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken. How To Een Pinterest bedrijfspagina aanmaken How To Over Pinterest Pinterest is een social media platform dat fungeert als een online prikbord. Overal op de wereld pinnen gebruikers afbeeldingen op eigen borden

Nadere informatie

Hoe maak ik een Facebook-pagina aan?

Hoe maak ik een Facebook-pagina aan? Hoe maak ik een Facebook-pagina aan? Gebruikers kunnen een persoonlijk profiel aan maken en anderen die ook een profiel hebben uitnodigen om vriend te worden. Iedere gebruiker kan op eigen prikbord of

Nadere informatie

Facebook. Handleiding Versie 1.2. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl

Facebook. Handleiding Versie 1.2. 088 990 7700 support@ccvshop.nl. www.ccvshop.nl Facebook Handleiding Versie 1.2 088 990 7700 support@ccvshop.nl www.ccvshop.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave 2 Changelog 3 1. Inleiding 4 2. Instellingen 5 2.1 Een facebook pagina aanmaken 5 2.2 CCV SHOP

Nadere informatie

Social media workshop

Social media workshop Social media workshop Doel van vandaag: Een introductie, wat is social media. Verdieping binnen een Facebook fanpage. Wat is Social Media Social media zijn communicatiekanalen op internet waarop informatie,

Nadere informatie

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE

HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE HANDLEIDING PROFIELPAGINA WEBSITE ONE In dit document vind je een instructie aangaande het vullen van je profielpagina in de expertisebank van de website van ONE. Inloggen in de expertisebank Om je profielpagina

Nadere informatie

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN

10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN 10 FACEBOOK TIPS VOOR BEDRIJVEN Introductie Social media wordt steeds vaker door bedrijven gebruikt om beter contact met hun klanten te krijgen en uiteindelijk meer inkomsten te realiseren. Facebook is

Nadere informatie

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

LinkedIn. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden LinkedIn Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van

Nadere informatie

Facebook pagina maken

Facebook pagina maken 1 Facebook pagina maken 1. Lid worden Open de browser (bijv Internet Explorer of Chrome) en typ www.facebook.com Als je al lid bent kun je hier in de bovenste vakjes je e-mail adres en wachtwoord invullen.

Nadere informatie

Handleiding leerplatform van Vonk

Handleiding leerplatform van Vonk Handleiding leerplatform van Vonk Inhoud Inloggen op het leerplatform:... 2 Je profiel aanpassen... 3 Je profielgegevens aanpassen:... 3 Een foto of omslagfoto toevoegen aan je profiel... 4 Je instellingen

Nadere informatie

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus!

Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Bouw aan een succesvolle Facebookbedrijfspagina - de snelcursus! Waarom een Facebookbedrijfspagina? Met een bedrijfspagina op Facebook creëer je meer online naamsbekendheid, vergroot je jouw online vindbaarheid,

Nadere informatie

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl

Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Linda Thuijs-Koopmans - LinnenArt, huisstijl en logo ontwerp - www.linnenart.nl Handleiding Gmail in huisstijl met een automatische e-mail handtekening.. Als je je drukwerk, online profielen en alle visuele

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012

Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Handleiding Facebook Pergamano International Augustus 2012 Inhoudsopgave 1 Wat is Facebook? 2 Registreren bij Facebook en een account aanmaken 3 Foto s toevoegen in een album 4 Een omslag foto toevoegen

Nadere informatie

Waarom met je bedrijf op Facebook?

Waarom met je bedrijf op Facebook? Waarom met je bedrijf op Facebook? In deze les ga ik er een vanuit dat jij met jouw duurzame locatie, bedrijf of initiatief ook de mogelijkheden van Facebook wilt benutten. Of je dat ook inderdaad écht

Nadere informatie

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina

Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Facebook voor bedrijven: het opzetten van een zakelijke Facebook pagina Inhoud Facebook voor bedrijven: het opzetten van je zakelijke pagina... 3 Wat is Facebook?... 3 Hoe maak ik een zakelijk pagina aan?...

Nadere informatie

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus

The Facebook pagina van NKBV 50 Plus The Facebook pagina van NKBV 50 Plus https://www.facebook.com/nkbv50plus/ Waarom hebben we een Facebook pagina voor NKBV 50 Plus? Een Facebook pagina is een extra manier om onze sectie onder de aandacht

Nadere informatie

Handleiding Facebook. Dragonstraat 19 9731 JL Groningen 050-5423892

Handleiding Facebook. Dragonstraat 19 9731 JL Groningen 050-5423892 Handleiding Facebook Dragonstraat 19 9731 JL Groningen 050-5423892 Inhoudsopgave 1. Wat is Facebook? 2 2. Registreren 2 3. Profiel maken 4 4. Privacy 6 5. Instellingen 9 6. Vrienden vinden 10 7. Groepen

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt je potentieel 4,2 miljoen Nederlandse gebruikers. DTG legt stapsgewijs uit hoe je een eigen bedrijfspagina

Nadere informatie

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ]

Handleiding. Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl. [ versie 1.0 ] Handleiding Online IDC-leden account www.industrialdesigncenter.nl [ versie 1.0 ] 2 Handleiding Online IDC-leden account INHOUD 1. Start...4 2. Dashboard...6 3. Uw profiel...7 4. Profiel aanpassen...8

Nadere informatie

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN!

WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! Handleiding WELKOM OP STREAM! DE ONLINE COMMUNITY OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN! LEES EN DEEL OP DIT PLATFORM HET NIEUWS OVER TAAL EN ONDERWIJS IN FRYSLÂN. BEKIJK ALLE EVENEMENTEN EN VOEG JE EIGEN

Nadere informatie

Facebook: inleidende cursus

Facebook: inleidende cursus Facebook: inleidende cursus Wil je communiceren naar de buitenwereld toe, dan kan dit via Social Media gebeuren. Via Facebook kan je als sportclub miljoenen mensen bereiken, ook doelgroepen voor je club.

Nadere informatie

WINKELIERS HANDLEIDING

WINKELIERS HANDLEIDING WINKELIERS HANDLEIDING Inhoud Inleiding... 3 Voordat u begint... 4 Inloggen... 4 Wachtwoord vergeten... 4 Algemene Gegevens... 5 Openingstijden... 7 Afbeeldingen... 8 Reviews... 9 Advertenties... 10 Outlet

Nadere informatie

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap

Handleiding leden. De tabbladen zijn: * Mijn onderneming(en) * Profiel * Favoriet * Lidmaatschap Handleiding leden Wanneer je inlogt op de website van Bewust Eemland, kom je in jouw omgeving. Je ziet dan 4 tabbladen, het menu boven aan en rechtsboven jouw naam met daarnaast een pijltje. Wanneer je

Nadere informatie

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel

1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel 1 De privacy instellingen van mijn Facebook profiel Je Facebook profiel heeft vele privacy opties die je misschien nog niet kent. Sommige zijn duidelijk in beeld, sommige zitten verstopt. In hoofdlijnen

Nadere informatie

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden?

Inleiding. 1. Wat is de community? 2. Hoe is de community te vinden? Inhoud Inhoud... 1 Inleiding... 2 1. Wat is de community?... 2 2. Hoe is de community te vinden?... 2 Navigatie door de community... 3 1. Inloggen... 3 2. Profielinstellingen... 3 3. Groepen... 5 Veel

Nadere informatie

Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google

Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google Praktische tips voor Google+ Vertrouwelijk en eigendom van Google Inhoud Jezelf presenteren op Google+ Een persoonlijk Google+ profiel maken Een +Pagina maken Je +Pagina personaliseren Aangepaste URL's

Nadere informatie

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel

Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Handleiding aanmaken LinkedIn profiel Jij wilt ook een profiel op LinkedIn aanmaken en dezelfde mogelijkheden ontdekken als alle 5 miljoen anderen in Nederland die al actief zijn op LinkedIn? Een goede

Nadere informatie

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR.

Inloggen: Opbouw site: Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Een handleiding/introductie voor de nieuwe site van Fotoclub VPR. Inloggen: Als je de site opent dan zie je o.a. bovenstaande afbeelding met het logo van de club en het menu. Om in te loggen klik je helemaal

Nadere informatie

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6

Uitnodiging Profiel invullen Tijdlijnen... 6 Inhoudsopgave Uitnodiging e-mail... 3 Profiel invullen... 4 Tijdlijnen... 6 Persoonlijke tijdlijn... 6 Groepstijdlijn... 8 Privéberichten... 10 Vermeldingen... 10 Notificaties... 10 Mediabibliotheek...

Nadere informatie

Aanvullen en wijzigen van uw Profiel

Aanvullen en wijzigen van uw Profiel Aanvullen en wijzigen van uw Profiel Uw onderneming wordt op de Hofpas-website gepresenteerd middels een profiel. In deze handleiding wordt beschreven op welke manier u uw profiel kunt aanvullen en wijzigen.

Nadere informatie

Hoe werkt het en wat kunt je ermee?

Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Hoe werkt het en wat kunt je ermee? Inhoud Starten met Smart Workspaces Registreren met een foto en profiel Een groep beginnen Berichten en e-mails sturen. Nieuwsberichten plaatsen, documenten en afbeeldingen

Nadere informatie

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl

Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Handleiding WordPress Bakkeveen.nl Inleiding: Hartelijk welkom als correspondent van Bakkeveen.nl In deze handleiding vind je de instructie hoe je zelf informatie op de site van Bakkeveen kunt plaatsen.

Nadere informatie

Publiceren met WordPress

Publiceren met WordPress Publiceren met WordPress Peter Osterop Tweede herziene editie 1. Installatie van WordPress 2. Configuratie van WordPress 3. Het uiterlijk van WordPress 4. Pagina s en berichten maken in WordPress 1 Installatie

Nadere informatie

Uw klant of potentiële klant sneller bereiken: 10 stappenplan voor een efficiënte Facebook bedrijfspagina

Uw klant of potentiële klant sneller bereiken: 10 stappenplan voor een efficiënte Facebook bedrijfspagina Uw klant of potentiële klant sneller bereiken: 10 stappenplan voor een efficiënte Facebook bedrijfspagina https://www.facebook.com/scoopcreatievecommunicatie Moet dat nu echt? Sociale media nemen ontegensprekelijk

Nadere informatie

Zo werkt Facebook. Facebook account. Account aanmaken. Profiel inrichten: tijdlijn, profielfoto en omslagfoto. Privacy op Facebook

Zo werkt Facebook. Facebook account. Account aanmaken. Profiel inrichten: tijdlijn, profielfoto en omslagfoto. Privacy op Facebook Zo werkt Facebook Facebook is een sociaal netwerk waar u informatie over uzelf kwijt kunt, zoals berichten over hobby s, interesses en vakantiefoto s. Door vrienden uit te nodigen en vriendschapsverzoeken

Nadere informatie

Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties

Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties Handleiding Gebruik van Facebook voor SchuldHulpMaatje locaties In deze korte handleiding geven we je een beeld van wat Facebook is, wat je ermee kunt

Nadere informatie

Hoe maak je een Onegini account?

Hoe maak je een Onegini account? Onegini gasttoegang Met Onegini kunnen gebruikers die diensten via SURFconext willen gebruiken maar niet verbonden zijn aan een instelling die is aangesloten op SURFconext, toch via SURFconext inloggen.

Nadere informatie

Facebook: praktisch gebruik

Facebook: praktisch gebruik Facebook: praktisch gebruik In vorige cursus hebben we bekeken hoe je voor de sportclub een eigen pagina kan aanmaken. Met de cursus praktisch gebruik leer je werken met je pagina. Berichten plaatsen.

Nadere informatie

Aan de slag met Procomm

Aan de slag met Procomm Aan de slag met Procomm Procomm is de tool waarmee jij makkelijk en snel op maat gemaakt promotiemateriaal kan gebruiken voor jouw atletiek- of loopevenement. Met behulp van deze handleiding word je meegenomen

Nadere informatie

Stap 1: Maak een pagina Ga naar Twitter is beschikbaar in verschillende talen. Wijzig eventueel rechts boven in het scherm de taal.

Stap 1: Maak een pagina Ga naar  Twitter is beschikbaar in verschillende talen. Wijzig eventueel rechts boven in het scherm de taal. Inhoud 1.Handleiding aanmaken Twitter-account...2 Stap 1: Maak een pagina...2 Stap 2: Bepaal een gebruikersnaam...3 Stap 3: Beveiliging...4 Stap 4: Volgen van anderen...4 Stap 5: Persoonlijke pagina...7

Nadere informatie

Handleiding Mijn Kerk

Handleiding Mijn Kerk Handleiding Mijn Kerk 1 www.deinteractievekerk.nl Algemeen Uw kerk gaat de Interactieve Kerk gebruiken. In deze handleiding willen we u op een eenvoudige manier uitleggen hoe de Interactieve Kerk precies

Nadere informatie

SOCIAL MEDIA BEDRIJFSPAGINA S HANDLEIDING

SOCIAL MEDIA BEDRIJFSPAGINA S HANDLEIDING SOCIAL MEDIA BEDRIJFSPAGINA S HANDLEIDING Handleiding social media bedrijfspagina's 3 Voordelen van social media 3 Doelgroepen 4 LinkedIn bedrijfspagina 5 De voordelen van LinkedIn 5 LinkedIn bedrijfspagina

Nadere informatie

ZIVVER Gebruikershandleiding

ZIVVER Gebruikershandleiding Versie: 2.0 Datum: 11 april 2017 support@zivver.com www.zivver.com Inhoud Welkom bij ZIVVER!... 3 1. Inloggen in je online veilige postvak... 4 2. Stuur een veilig bericht vanuit je online veilige postvak...

Nadere informatie

Zo ondersteun je jouw business met Facebook

Zo ondersteun je jouw business met Facebook Zo ondersteun je jouw business met Facebook Een goed begin is het halve resultaat! Graag willen wij je laten profiteren van enkele eenvoudige stappen die je kunt zetten, zodat jouw activiteiten op Facebook

Nadere informatie

Handleiding website Digitale Pioniers

Handleiding website Digitale Pioniers Keizersgracht 174 Postbus 2960 1000 CZ Amsterdam t +31 (0)20 575 67 20 f +31 (0)20 575 67 21 www.kennisland.nl Handleiding website Digitale Pioniers 1. Aanvraag account (geldt alleen voor rondes 1 t/m

Nadere informatie

5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen

5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen 5. Een nieuw grijs blok onderaan plaatsen Onderstaande instructie is geschreven om een nieuwe grijze footer onder aan je site te maken. Deze footers kun je makkelijk gebruiken om mensen naar een bepaald

Nadere informatie

Ontdek de serie Ontdek snel

Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek de serie Ontdek snel Ontdek snel: beknopte e-books die je snel op de hoogte brengen De Ontdek snel-titels lichten de lezer snel in over uiteenlopende interessante onderwerpen in: 30, 60 en 90 minuten.

Nadere informatie

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3.

Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inhoud 1. Introductie 2. Bellen naar TeamTelefoon 2.1. Bellen als teamlid 2.2. Bellen als cliënt (of huisarts, etc.) 2.3. Openingstijden 3. Inloggen 3.1. Wachtwoord vergeten 4. Onderdeel: Teams 4.1.Teams

Nadere informatie

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To

Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken. How To Een LinkedIn bedrijfspagina aanmaken How To Over LinkedIn Met een eigen LinkedIn bedrijfspagina bereikt u potentieel 3,8 miljoen Nederlandse bezoekers per maand. DTG legt stapsgewijs uit hoe u een eigen

Nadere informatie

Handleiding website Buurten Met Uitzicht

Handleiding website Buurten Met Uitzicht Handleiding website Buurten Met Uitzicht www.buurtenmetuitzicht.nl Op de site www.buurtenmetuitzicht.nl kunt u berichten of tweets plaatsen en iets op de buurtagenda zetten. Alle berichten worden niet

Nadere informatie

Snel van start met Facebook?

Snel van start met Facebook? Handleiding Snel van start met Facebook? Facebooken, liken, taggen?!? Deze termen kom je steeds vaker tegen. Interactie via Facebook is razendpopulair. Maar wat is het en hoe werkt het? Deze handleiding

Nadere informatie

voor ZijActief-afdelingen

voor ZijActief-afdelingen voor ZijActief-afdelingen Hoe kun je voor jouw afdeling? effectief inzetten Leer een pagina te maken en te gebruiken en krijg jouw afdeling in de kijker bij gebruikers van ZijActief-besturen, kunnen een

Nadere informatie

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken.

1. Maak een team aan Ga naar samendementievriendelijk.nl en volg onderstaande stappen om een team aan te maken. Start je eigen team! Motiveer je medewerkers, collega s, sportmaatjes of vrienden om ook dementievriendelijk te worden door ze uit te nodigen om een gratis online training te volgen door middel van het

Nadere informatie

Aan de slag met Twitter

Aan de slag met Twitter Aan de slag met Twitter Registreren De URL (het adres op het internet) om te registreren is: https://twitter.com/signup In dit voorbeeld is er een Twitter 1 account aangemaakt voor een woning die te koop

Nadere informatie

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE

HANDLEIDING. ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE HANDLEIDING ORANJE FONDS COLLECTE ONLINE www.oranjefondscollecteonline.nl Inleiding Het Oranje Fonds is heel enthousiast over de nieuwe mogelijkheid van het online collecteren. Wat fijn dat je met jouw

Nadere informatie

Op zoek naar vrijwilligers?

Op zoek naar vrijwilligers? Op zoek naar vrijwilligers? Handleiding voor het online zoeken naar vrijwilligers Ben je van een organisatie en zoek je vrijwilligers? Dan bent je bij ons aan het juiste adres. Op www.bredavoorelkaar.nl

Nadere informatie

InLeIDInG. account aanmaken

InLeIDInG. account aanmaken InLeIDInG Je staat op het punt aan de slag te gaan met jouw persoonlijke stukje op onze website: een virtuele plek om met vrijwilligers in contact te komen, je organisatie te promoten, kennis te delen,

Nadere informatie

HANDLEIDING. Kom In Actie

HANDLEIDING. Kom In Actie HANDLEIDING Kom In Actie Inhoudsopgave Checklist voor het plannen van je actie... 3 Kominactie.rodekruis.nl... 4 Actie aanmaken... 4 Actie wijzigen/aanpassen... 4 Mede organisatoren toevoegen... 4 Deelnemers

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit bovengenoemde thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS

HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS HANDLEIDING VOOR MEDEWERKERS Bent u een nieuwe gebruiker? Als u surft naar medewerker.mydranouter.be komt u op deze pagina. Als u zich al eens eerder hebt ingeschreven op MyDranouter, kan u met die gegevens

Nadere informatie

Aanvullend bestand Facebook

Aanvullend bestand Facebook Aanvullend bestand Facebook Facebook is enigszins veranderd. De tijdlijn is de vervanger van het prikbord. De tijdlijn biedt enkele nieuwe en vernieuwde opties. Als u de tijdlijn heeft ingesteld in uw

Nadere informatie

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN...

INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... INDEX INLEIDING... - 2 - AANMELDEN... - 2 - REGISTEREN... - 2 - VRIENDEN ZOEKEN... - 3 - PROFIELGEGEVENS... - 3 - PROFIELFOTO... - 4 - JE FACEBOOK ACCOUNT COMPLETEREN... - 4-1. CONTACTPERSONEN IN JE ADRESBOEK

Nadere informatie

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen

6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen 6. Een nieuw bericht in Nieuws & acties plaatsen Deze instructie is geschreven om een bericht te maken in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen van berichten op deze pagina gaat op een andere wijze

Nadere informatie

Handleiding voor Kidsbook - op internet

Handleiding voor Kidsbook - op internet Handleiding voor Kidsbook - op internet Wat is Kidsbook? In deze handleiding geven we je uitleg over de mogelijkheden van ons ouderportaal Kidsbook. Kidsbook is bedoeld om ouders en andere mensen te laten

Nadere informatie

Stappenplan Clubprofiel aanmaken

Stappenplan Clubprofiel aanmaken Stappenplan Clubprofiel aanmaken Wat leuk dat je meedoet met de Open Golfdagen, Om zichtbaar te zijn met je open golfdag op www.opengolfdag.nl moet je een Clubprofiel aanmaken en je club/baan-gegevens

Nadere informatie

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen

7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen 7. Je bericht in Nieuws & acties aanpassen Deze instructie is geschreven om een bericht aan te passen in de categorie Nieuws & acties. Het plaatsen en wijzigen van berichten op deze pagina gaat op een

Nadere informatie

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook?

Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stappenplan, hoe voeg ik mijn IFRAME toe aan Facebook? Stap1: Ga naar: www.facebook.com en log in met je gebruikers account. Hierbij is het verplicht dat je een bedrijfspagina hebt en je daartoe over de

Nadere informatie

HANDLEIDING FITNED.NL. Versie 1.0

HANDLEIDING FITNED.NL. Versie 1.0 HANDLEIDING FITNED.NL Versie 1.0 Welkom op FITNED.NL Wij adviseren u tijdens de registratie gebruik te maken van deze handleiding. Copyright Fit!vak Niets uit deze uitgave mag worden vermenigvuldigd en/of

Nadere informatie

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +...

V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... Handleiding Google+ Inhoud V O O R W O O R D... 3 1 V O O R U Z I C H K U N T A A N M E L D E N B I J G O O G L E +..... 4 2 D E E L N E M E N A A N G O O G L E +... 7 3 F O T O S B E K I J K E N... 14

Nadere informatie

YouTube. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden

YouTube. Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden YouTube Voor Utrechtse initiatieven die bekender willen worden Deze informatie is opgesteld door Team 2015 Utrecht om Utrechtse initiatieven te ondersteunen bij hun PR. We verwelkomen het gebruik van dit

Nadere informatie

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina

De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina De 10 Essentiële Onderdelen Voor Een Klantgenererende Facebook Pagina Programma vandaag Programma Vandaag De FB Marketing Succes Driehoek en hoe je hierdoor gericht klanten krijgt De 10 effectieve stappen

Nadere informatie

Handleiding de BouwApp

Handleiding de BouwApp Handleiding de BouwApp 25-01-2018 Inhoudsopgave 1. De BouwApp (voor volgers)... 2 2. Beheer de BouwApp (voor projectbeheerders)... 2 3. Mijn gegevens beheren... 2 4. Projecten beheren... 3 5. Projecten

Nadere informatie

Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per pagina de workshop te doorlopen.

Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per pagina de workshop te doorlopen. Workshop Facebook Ouders kennen Ouders. In deze workshop leer je 1 het volgende: Aanmelden voor een facebook account Leeswijzer. Per pagina wordt een stap uitgelegd. De bedoeling is om in groepjes per

Nadere informatie

Facebook Advertentie Power. Module 1

Facebook Advertentie Power. Module 1 Facebook Advertentie Power Module 1 Les 1: De basis Les 2: De advertentiemanager Les 3: Doelgroeponderzoek Les 4: Aangepaste en vergelijkbare doelgroep Les 5: Het budget voor een advertentie Les 6: Een

Nadere informatie

Digitale vormgeving 2014 2015. Wordpress deel 1

Digitale vormgeving 2014 2015. Wordpress deel 1 Digitale vormgeving 2014 2015 Wordpress deel 1 2 Inhoud Site in WordPress... 3 Maak een eigen site in WordPress.com.... 3 Wordpressaccount aanmaken... 4 Opdracht 1... 4 Thema kiezen... 6 Opdracht 2...

Nadere informatie

Heb je geen entree-account dan kun je tijdens de workshop gebruik maken van de volgende aanmeldgegevens:

Heb je geen entree-account dan kun je tijdens de workshop gebruik maken van de volgende aanmeldgegevens: Aanmelden Om gebruik te maken van Wikiwijs Maken, Delen, aanvullen metadata en beoordelen is aanmelden op Wikiwijs vereist. Aanmelden gebeurt via een Entree-account. Ga naar www.wikiwijsleermiddelenplein.nl

Nadere informatie

ZO MAAKT EN VERSTUURT U UW DIGITALE RELATIEKAART

ZO MAAKT EN VERSTUURT U UW DIGITALE RELATIEKAART STAP 1 STAP 2 STAP 3 STAP 4 STAP 5 STAP 6 ZO MAAKT EN VERSTUURT U UW DIGITALE RELATIEKAART S N E L, S I M P E L É N P E R S O O N L I J K Voordat u inlogt Voordat u inlogt in de mailingmodule voor de digitale

Nadere informatie

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Beheer Webredactie dashboard Het webredactie dashboard geeft u in één oogopslag een overzicht van de beheersmogelijkheden van uw website. Daarnaast blijft u via het dashboard gemakkelijk op de hoogte van

Nadere informatie

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s.

Organisaties, locaties, evenementen, deals Wanneer je bent ingelogd in de database, kun je kiezen uit onderstaande thema s. De Citynavigator database is gekoppeld aan de campagnewebsites van Merk Fryslân, te weten: Friesland.nl, 2018.nl, Wadtodo.nl en Meetinfriesland.nl. Inloggen doe je via login.friesland.nl met je gekregen

Nadere informatie

Handleiding media toevoegen voor uitgevers.

Handleiding media toevoegen voor uitgevers. Handleiding media toevoegen voor uitgevers. Deze handleiding geeft stapsgewijs aan hoe u, nadat u bent ingelogd als uitgever, uw media kunt uploaden op het platform. Ga naar https://www.mediavinden.nl.

Nadere informatie

Instructie voor de Acadin leerling

Instructie voor de Acadin leerling Instructie voor de Acadin leerling Inhoudsopgave: 1. Werken met Acadin 1.1 Inloggen 1.2 Overzichtspagina 1.3 Leeractiviteiten maken 1.4 Beoordeelde leeractiviteiten bekijken 1.5 Zoeken van leeractiviteiten

Nadere informatie

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo

Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Jouw YouTube kanaal goed inrichten doe je zo Handleiding voor een goede inrichting van jouw YouTube kanaal. Door Theo de Kleijn Helpt zelfstandig ondernemers met videomarketing Theo de Kleijn www.theodekleijn.nl

Nadere informatie