HetSchoolvoorbeeld.nl

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "HetSchoolvoorbeeld.nl"

Transcriptie

1 HetSchoolvoorbeeld.nl maakt websites voor het onderwijs die u zelf met het bekroonde en gebruiksvriendelijke programma Word- Press inhoudelijk kunt beheren. De vakkundigheid van het team van HetSchoolvoorbeeld.nl op het gebied van grafische vormgeving in combinatie met WordPress geeft een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding met een professionele website als resultaat. Het systeem is flexibel en uitbreidbaar met onder meer koppeling van sociale media, het opnemen van externe bronnen als Parnassys etc. etc. Uitgangspunt van HetSchool voorbeeld.nl is dat de identiteit van uw school volledig tot z n recht komt in het ontwerp van uw nieuwe website.

2 Wat doen wij? Onze grafisch vormgevers passen uw bestaande huisstijl toe in een grafisch ontwerp van uw nieuwe website. De identiteit van uw school zo komt duidelijk naar voren in een uniek professioneel design. Wij maken op basis van uw input een homepage en één extra pagina, bijvoorbeeld Contact en zetten alvast 10 pagina s klaar die u zelf kan vullen en uitbreiden met zoveel (sub-)pagina s als u zelf wilt. Wij leveren de site op met een zeer gebruiksvriendelijk beheersysteem (WordPress) waarmee u en uw collega s de site zelf kunnen onderhouden en aanpassen. Op elke pagina in de zijkolom staan functies zoals een zoekfunctie, een routekaartje met link naar de pagina Contact en een blokje met een link naar de laatste nieuwsberichten. Wij zorgen dat uw nieuwe website smartphone responsive is, dus een aparte weergave op telefoons krijgt met tevens een web app voor de iphone. U ontvangt van ons een PDF (3 pagina s) met het grafisch ontwerp van uw nieuwe home page en de opstartschermen van mobiele varianten, inclusief een toelichting. Eventuele aanpassingen naar aanleiding van het eerste ontwerp (1 uur). Aanmaken 10 gebruikers (redacteuren) die uw nieuwe website gaan beheren. Aanmaak 15 adressen. 1 Basispakket 999,- Professioneel grafisch ontwerp Ook voor smartphones Inclusief web app Zeer gebruiksvriendelijk Maximale uitbreidbaar Zijn er meerdere scholen binnen uw bestuur die een nieuwe website willen? Prijs in overleg. 1. U kunt ook kiezen voor Google mail. In Google mail kunt u zelf onbeperkt adressen aanmaken. Google heeft meer mogelijkheden dan de standaard mail, zoals een out-of-office reply en het automatisch doorsturen van uw mail.

3 Wat doet u? Voor het eerste ontwerp levert u tekst aan voor een home page (richtlijn max. 150 woorden) en uw logo in EPS, Adobe Illustrator of bruikbaar PDF bestand. U levert 1 of 2 professionele foto s 1 aan. Heeft u geen beschikking over representatieve, professionele foto s voor op uw homepage: geen nood. Wij beschikken over een uitgebreide fotobibliotheek waaruit wij foto s kunnen selecteren die overeenkomen met de identiteit van uw school. U beoordeelt deze foto s en maakt een keuze. De kosten voor deze extra service zijn 25 per opgevraagde foto. U vult zelf de nieuwe pagina s. Dit kan op basis van onze handleiding, maar wij adviseren u een teamtraining te volgen. Kijk op onze menukaart voor de prijzen. Header met logo, de schoolnaam en andere huisstijl gerelateerde beelden. De belangrijkste pagina s krijgen extra aandacht bovenaan de site. In overleg kunnen we voor het bouwen van de site 3 beelden ontwerpen en invoegen. Menu met submenu items. Elke pagia die u aanmaakt wordt automatisch opgenomen in het menu. Contactpagina met alle contactgegevens, Google Maps integratie etc. Op elke pagina duidelijke contactgegevens. Klikken op de kaart brengt de bezoeker naar de uitgebreide contactpagina op uw site. Altijd en automatisch het laatste nieuws op deze promi nente plaats. Klikken op het nieuws brengt de bezoeker naar het betreffende bericht. Maximaal uit te breiden met sociale media, Parnassys, polls, knoppen met externe links, etc. Twitter- en Facebookintegratie. De laatste Face- Book posts en tweets worden live weergegeven op elke pagina binnen de site. Content (tekst en beeld)die u zelf eenvoudig kunt aanpassen via het cms (WordPress) met zoveel pagina s subpagina s en berichten als u zelf wilt. 1. Professionele foto: resolutie minimaal 1000 pixels breed, scherp en representatief voor uw school. Tip: vraag de schoolfotograaf!

4 Menukaart Training 3 uur 2 incl. één gedrukte handleiding (geeft recht op gratis support) 500,- excl. reiskosten 0,25/km Ingebonden handleiding voor het beheer uw website 7,50,- per stuk Inhoudelijk op maat plaatsen van oude content en waar nodig in 65,- p.u. overleg aanpassen (redactionele content management) 3 Extra adressen aanmaken 10,- per adres Bruikbaar maken van uw bestaande logo indien u geen EPS, Ai of 175,- bruikbaar PDF bestand heeft Nieuw logo ontwerpen 4 350,- Huisstijl voor de school (briefpapier, visitekaartjes PowerPoint) 500,- Stockfoto selecteren en plaatsen 25,- per foto Overzetten van uw domeinnaam (éénmalig) 75,- Uurtarief design en programmeren en technische aanpassingen/ondersteuning 95,- Strippenkaart 10 uur 1 800,- Social media etc.: Flickr integreren in site 99,- Eén Google Calendar intergreren 75,- Facebook stylen 75,- Facebook integreren in uw website 99,- Alleen Facebook icoon met link - openen in apart venster 35,- Twitter stylen 75,- Twitter integreren in uw nieuwe website 99,- Alleen Twitter icoon met link - openen in apart venster 35,- Youtube stylen 99,- Youtube integreren in uw nieuwe website 99,- Alleen Youtube icoon met link - openen in apart venster 35,- Parnassys icoon met link 35,- Tabletresponsive maken van uw website 125,- 1. Wij adviseren u een strippenkaart in te kopen. Zo voorkomt u meerdere kleine facturen voor kleinschalige werkzaamheden. Een strippenkaart van 10 uur geeft recht op 10 uur technische ondersteuning of 20 uur redactionele ondersteuning of een combinatie van die twee. De geldigheidsduur van de strippenkaart is 2 jaar. 2. Training WordPress op uw locatie. Deelnemers (max. 25) zorgen zelf voor laptop met internetaansluiting. De teamtraining geeft recht op gratis support op het CMS. 3. Overzetten content kan alleen op basis van nacalculatie. 4. U ontvangt een voorstel met PDF presentatie en oplevering in diverse bestandsformaten. Aanpassingen op basis van nacalculatie.

5 Abonnement Hosting door HetSchoolvoorbeeld.nl op onze betrouwbare servers. Opslagcapaciteit van 5 Gb en een bandbreedte van 30 Gb per maand. Gratis support.* Slechts 45,- per maand Domeinnaamregistratie. . Regelmatige updates en extra installatie van veiligheidssoftware indien nodig. Meerdere backups over het gehele jaar. Indien er iets mis gaat met uw website, kunnen wij uw site resetten tot diverse momenten terug in de tijd. Drukwerk Wij verzorgen ook uw gepersonaliseerde drukwerk voor scherpe prijzen. Hieronder een voorbeeld van de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor een offerte op maat. Drukprijzen van veel voorkomende voorbeelden (exclusief opmaak) 500 visitekaartjes op 350 grams dubbelzijdig bedrukt mat MC full color** 27, vel briefpapier in full color bedrukt** 78, enveloppen full color bedrukt A5 met striplock** 191,19 Overig: Word template maken voor briefpapier 199,- Opmaak: Uiteraard moet drukwerk eerst ontworpen en opgemaakt worden. Alhankelijk van uw wensen kunnen we hiervoor een passende offerte maken. * De gratis support vervalt indien er geen teamtraining is afgenomen. ** U ontvangt een voorstel met PDF presentatie en oplevering in diverse bestandsformaten. Eventuele aanpassingen op basis van nacalculatie. Alle in deze folder genoemde prijzen zijn exclusief BTW en onder voorbehoud van toekomstige wijzigingen.

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD

WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD WEBSITE PAKKETTEN SAMENGESTELD VOOR DE ZZP, STARTENDE ONDERNEMER EN PARTICULIER DE PERFECTE START IN DE DIGITALE WERELD BETAALBARE WEBSITE MET MOGELIJKHEDEN VOOR DE TOEKOMST STABIEL, KWALITEIT, PROFESSIONEEL

Nadere informatie

Social Schools Website module

Social Schools Website module Social Schools Website module Wij geloven dat de schoolwebsite een belangrijk middel is in de communicatie naar (potentiele) ouders en andere betrokkenen bij de school zoals bijvoorbeeld buurtgenoten.

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen. www.studiofont.nl Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen www.studiofont.nl Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving, dat groots meedenkt. Of het nu gaat om een logo, huisstijl, website, flyer of een

Nadere informatie

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt

Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt Een nieuwe website speciaal op maat gemaakt dibbadoo Een onvergetelijke eerste indruk met een website van Dibbadoo Bestaande en potentiële klanten zoeken elke dag op internet naar producten en diensten.

Nadere informatie

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen

Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen Creatieve vormgeving is zintuigen prikkelen STUDIO Studio Font is een klein bureau voor grafische vormgeving. SPECIALISATIE Studio Font is gespecialiseerd in het vormgeven van magazines, tijdschriften,

Nadere informatie

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website

Offerte website. Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website Offerte website Aan Van Betreft Datum Taal & Talent, Jorijn Tragter Thomas Hop, PingOnline Offerte vernieuwde website 4 februari Achtergrond Taal & talent is niet tevreden over de huidige website. De Wordpress

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 2 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. HetSchoolvoorbeeld 2.1. Websites voor het onderwijs. Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Websites Social media Mediawijsheid Grafisch ontwerp Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.1 Pagina 1 Inhoud 1 Opbouw van

Nadere informatie

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp.

HANDLEIDING. CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1. STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App. 1. Surf naar http://esm.cjgapp. HANDLEIDING CONTENT MANAGEMENT SYSTEEM - CJG APP / versie 1 STAP 1 - Maak uw CJG aan in de App 1. Surf naar http://esm.cjgapp.nl 2. Gebruik je username en wachtwoord om in te loggen 3. Ga naar Start >

Nadere informatie

Pica 2 Marketing. marketing SEO Content beheer Social Media.

Pica 2 Marketing.  marketing SEO Content beheer Social Media. Tarievenlijst 2017 alle tarieven excl. BTW -vanaf 15 augustus 2017 Onder Pica 2 vallen drie onderdelen: Consultancy, (online)marketing en Design/Hosting. Pica 2 Consultancy Marktonderzoek Klanttevredenheidsonderzoek

Nadere informatie

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW.

Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. 1 Hieronder vind u alle aangeboden pakketten. Alle pakketten zijn exclusief domein registratie. Alle prijzen die u hieronder vind zijn incl. BTW. Domeinnaam registratie: Prijs 29,- excl. Administratie

Nadere informatie

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.

Handleiding. HetSchoolvoorbeeld.nl. Versie 2.2 - juni 2014. Websites voor het onderwijs. Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld. HetSchoolvoorbeeld.nl Websites voor het onderwijs Handleiding Versie 2.2 - juni 2014 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.2 Pagina 1 Inhoud Inhoud

Nadere informatie

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan

Voorstel # ECC1501. Voorstel: #ECC1501. Email: info@socialelephant.nl Telefoon: +31(0)641101693 Auteur: Nico van der Zaan Voorstel # ECC1501 Inhoudsopgave OPDRACHTOMSCHRIJVING WERKZAAMHEDEN ONTWIKKELEN VAN EEN WEBSITE ONTWERP REALISEREN VAN HET ONTWERP PLAATSEN VAN DE DOOR EUROPEAN CREDIT CONTROL AANGELEVERDE CONTENT VERPLAATSEN

Nadere informatie

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24

Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 Opstart document 8 FEBRUARI v1.24 pagina 1 Welkom In dit document vind je stap voor stap instructie hoe je jouw eigen site kunt indelen, wat je moet verzamelen en natuurlijk hoe je uiteindelijk zelf jouw

Nadere informatie

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014

Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Indicatie tarieven KdW WebDesign 2013/2014 Het creëren van een internetsite, geheel verzorgd en afgestemd op uw wensen, omvat vele facetten en kan complex zijn. Ondanks dat het bouwen van een website altijd

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

Den Haag 2016. Brightvice Prijzenlijst 2016. www.brightvice.nl

Den Haag 2016. Brightvice Prijzenlijst 2016. www.brightvice.nl Den Haag 2016 Brightvice Prijzenlijst 2016 www.brightvice.nl Inhoudsopgave Flyers 3 Folders staand parallel 5 Folders staand wikkel 7 Folders staand zigzag 9 Folders liggend parallel 11 Folders liggend

Nadere informatie

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder.

Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan de hoofd beheerder. Handleiding Gebruik Download Chrome voor de beste compatibiliteit Aanmelden link: http://www.omegabelgium.com/cms/ Hiervoor heeft u toegang nodig met uw persoonlijke account. Vraag uw account aan, aan

Nadere informatie

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4

4.1 4.2 5.1 5.2 6.1 6.2 6.3 6.4 Handleiding CMS Inhoud 1 Inloggen 2 Algemeen 3 Hoofdmenu 4 Pagina s 4.1 Pagina s algemeen 4.2 Pagina aanpassen 5 Items 5.1 Items algemeen 5.2 Item aanpassen 6 Editor 6.1 Editor algemeen 6.2 Afbeeldingen

Nadere informatie

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign

Prijslijst. Een professionele, responsive website. Goedkoper kan bijna niet. Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign Mooi online is onderdeel van Ersite webdesign www.ersite.nl Hazenweg 2 7556 BM Hengelo T: 074 711 0324 E: info@mooionline.nl K.v.K. 08092369 BTW. NL128172848B02 Prijslijst Een professionele, responsive

Nadere informatie

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT

HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT HET LICHT OP WEBHOSTING EN WEBSITE- SUPPORT Webhosting Kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid staan voor ons op de eerste plaats. Daarom bieden we voor onze klanten de meest kwalitatieve en betrouwbare

Nadere informatie

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN

PRIJSOVERZICHT LOSSE PRIJZEN PRIJSOVERZICHT Voor logo s, huisstijlen en websites kunt u kiezen uit diverse pakketten. Er is ook een Onbezorgd Pakket waarin alles zit wat u nodig heeft om van uw bedrijf online and offline een succes

Nadere informatie

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014.

Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. Algemene voorwaarden Foreal Creative Media is geregistreerd bij de Kamer van Koophandel onder nummer 54609577. Opgemaakt te Brunssum op 23 april 2014. 1) Definities 1.1 Opdrachtgever Onder opdrachtgever

Nadere informatie

Handleiding Website beheersysteem

Handleiding Website beheersysteem Handleiding Website beheersysteem Inhoudsopgave 1. Inleiding...3 2. Inloggen...4 3. De startpagina...5 3.1. Startpagina menu...5 3.2. Bovenbalk...6 4. Menu en Pagina's...7 4.1. Een nieuwe pagina toevoegen...8

Nadere informatie

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl

Uwschoolonline.nl. Wij zetten uwschoolonline.nl Uwschoolonline.nl U wilt een website die helemaal van deze tijd is en op alle apparaten goed te bekijken is? Die u en uw collegae zelf actueel kunnen houden, zonder ingewikkelde handelingen? Wij zetten

Nadere informatie

Handleiding RealHosting Controle Paneel

Handleiding RealHosting Controle Paneel Handleiding RealHosting Controle Paneel Inloggen. Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social

Nadere informatie

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar.

Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. Uw eigen winkel app 890 * *Tarief voor het eerste jaar. Daarna 490 per jaar. + Inspelen op mobiel internet Nederland telt nu ruim 8 miljoen smartphones en dat aantal groeit hard. Ook bij uw klanten. +

Nadere informatie

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum:

Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit. Datum: Briefing Webdesign Bedrijf: Contactpersoon: Van: Karin de Wit Design Karin de Wit Datum: 23 Introductie Dit document is samengesteld om beter inzicht te krijgen in de informatie die een rol speelt bij

Nadere informatie

tarieven 2015 / 2016 Powered by:

tarieven 2015 / 2016 Powered by: tarieven 2015 / 2016 Powered by: Producten van Ziber Inclusief hosting, updates & support 2 Software uit de Ziber Cloud Voor iedere ondernemer de beste oplossing Webbly Design & eenvoud 4 Sitehand Professioneel

Nadere informatie

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes

ontwerp briefpapier ontwerp factuurpapier ontwerp visitekaartje 2 correctierondes TARIEVEN Prijzen zijn exclusief 21% btw. Datum uitgave: 29 juli 2016. Deze prijslijst vervangt alle voorgaande prijslijsten. Eventuele reis-, parkeer- en/of bezorgkosten worden apart berekend (tenzij anders

Nadere informatie

Gevorderde training afdelingwebsites LTO Noord. Informatiespecialisten: Gwenda Kamstra en Harm van Koppen

Gevorderde training afdelingwebsites LTO Noord. Informatiespecialisten: Gwenda Kamstra en Harm van Koppen Gevorderde training afdelingwebsites LTO Noord 2018 Informatiespecialisten: Gwenda Kamstra en Harm van Koppen Team Online Informatiespecialisten Gwenda Kamstra - 06 835 201 13 Harm van Koppen - 06 222

Nadere informatie

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS)

Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Instructies Zitecraft Content Management System (CMS) Inloggen Het CMS wordt geopend via http://zitecraft.com/login of er kan op het icoontje rechtsonder op de zite geklikt worden. Vervolgens dient het

Nadere informatie

Offerte webdesign www.polderknowledge.nl

Offerte webdesign www.polderknowledge.nl Offerte webdesign www.polderknowledge.nl 1 We houden het kort Bedankt voor uw aanvraag en fijn dat u de tijd neemt dit voorstel door te lezen. In dit voorstel kunt u kort en bondig lezen hoe het project

Nadere informatie

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011

Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 Content Management Systeem Specifieke modules van het Steenstra CMS 2011 2. Overzicht en specificering van additionele modules Naast de basis implementatie is het Steenstra CMS systeem uit te breiden met

Nadere informatie

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk DE RIDDER drukwerkverzorging prijslijst drukwerk Flyers prijs exclusief BTW A6 (105x148mm) 30,00 40,00 50,00 85,00 95,00 120,00 A5 (148x210mm) 35,00 50,00 87,00 99,00 114,00 114,00 A4 (210x297mm) 42,00

Nadere informatie

Webdesign voor ondernemers

Webdesign voor ondernemers e-boek Webdesign voor ondernemers Veelgestelde vragen over het laten maken van een website Bart van den Bosch Inhoud 1. Zelf doen of uitbesteden? 4 2. Webdesigners 7 3. Wat is Wordpress 10 4. Maken van

Nadere informatie

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk

DE RIDDER. drukwerkverzorging. prijslijst drukwerk DE RIDDER drukwerkverzorging prijslijst drukwerk Flyers prijs exclusief BTW A6 (105x148mm) 30,00 40,00 50,00 60,00 70,00 80,00 A5 (148x210mm) 35,00 50,00 87,00 99,00 130,00 175,00 A4 (210x297mm) 42,00

Nadere informatie

Release nieuwe versie 1.9.3

Release nieuwe versie 1.9.3 Release nieuwe versie 1.9.3 November 2013 www.siteop.mobi www.siteop.mobi - Kingsfordweg 151-1043 GR Amsterdam Tel: 085 40 123 92 - support.siteop.mob Release Versie Item Versie Datum SiteOpMobi Platform

Nadere informatie

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK

ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK start kit ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK ALLES VOOR EEN GOEDE START VAN JE MERK Elk nieuw merk verdient een goede uitstraling. Wij helpen je graag om jouw organisatie op een juiste manier in de

Nadere informatie

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf!

Online digitaal. bladerpdf. Gratis. bladerpdf. Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Online digitaal bladerpdf Gratis bladerpdf Ontwerp uw brochure, boek of folder bij diezijngoed.eu en krijg een gratis bladerpdf! Geschikt voor: Online bladerpdf (bladersysteem) Is uw boek of brochure eindelijk

Nadere informatie

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer

Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Haal meer boekingen uit uw website! Meer bezoekers, meer boekingen, meer gasten Tommy Bookingsupport & TenZer Wat gaan we doen. Online trends Website ontwikkeling Online boeken Zoekmachine optimalisatie

Nadere informatie

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.)

Handleiding. Content Management Systeem (C.M.S.) Handleiding Content Management Systeem (C.M.S.) www.wecaremedia.nl info@wecaremedia.nl 0162-223 161 Inhoudsopgave Inloggen... 3 Dashboard... 4 Bestanden... 4 Map aanmaken... 4 Bestanden toevoegen... 5

Nadere informatie

COMPLEET PAKKET Huisstijl Design

COMPLEET PAKKET Huisstijl Design TARIEVEN 2016 COMPLEET PAKKET 2000 Logo Design Webdesign + ontwikkeling INSPIRATIE BORD: Samenstelling van een kleurenpalet en visueel inspiratie bord van afbeeldingen om jouw stijl en merk te bepalen.

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14

1.4.1 WordPress online WordPress-software Open source Forums 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Uw product onder de aandacht brengen

Uw product onder de aandacht brengen De Computerdienst is computerbegeleiding in de breedste zin van het woord. Gaat het nu om het leren gebruiken van uw computer of heeft uw computer het begeven en moet deze gerepareerd worden? Wij verzorgen

Nadere informatie

All-in websitepakket. Een professionele & vindbare website met een krachtig beheersysteem voor slechts 599,- Goed vindbaar in zoekmachines!

All-in websitepakket. Een professionele & vindbare website met een krachtig beheersysteem voor slechts 599,- Goed vindbaar in zoekmachines! All-in websitepakket Een professionele & vindbare website met een krachtig beheersysteem voor slechts 599,- Binnen één week online Complete website in jouw huisstijl Goed vindbaar in zoekmachines! Makkelijk

Nadere informatie

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS

28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS 28 juli 2014 Eindgebruikershandleiding Weblicity CMS Deze handleiding is opgesteld door Weblicity http://www.weblicity.nl Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Introductie... 3 Inloggen Uitleg onderdelen 4

Nadere informatie

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172)

IQ LEADS Adres: Curieweg 8E Postcode: 2408 BZ Plaats: ALPHEN AAN DEN RIJN Telefoon: (0172) 1 Inhoud Tips voor u begint... 3 Beginnen met WordPress... 4 Login... 4 Dashboard... 4 Back-up maken van uw website... 5 Bloggen en Pagina s... 6 Tekst editor... 6 Nieuwsbericht maken (Bloggen)... 6 Pagina

Nadere informatie

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet.

TARIEVENLIJST Wij begeleiden u naar succes op internet. TARIEVENLIJST 2016 Wij begeleiden u naar succes op internet. Stap 1: Kennismakingsgesprek Wij laten Visit Media en onze werkwijze zien. Natuurlijk hoort u graag wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf.

Nadere informatie

CMS Systeem als webportal

CMS Systeem als webportal CMS Systeem als webportal Een content-beheersysteem of contentmanagementsysteem is een softwaretoepassing, meestal een web-applicatie, die het mogelijk maakt dat mensen eenvoudig, zonder veel technische

Nadere informatie

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622

JORR CMS Resellers. JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR CMS Resellers JORR IT Havenpark 29 4301 JG Zierikzee www.jorr-it.net 0111 422 622 JORR IT, een betrouwbare partner De manier waarop we communiceren veranderd erg snel. Steeds meer communicatie gebeurd

Nadere informatie

WordPress Handleiding

WordPress Handleiding Algemene Informatie Disclaimer: Bij het samenstellen van dit boek is de grootst mogelijke zorg besteed aan de juistheid van de opgenomen informatie. Wij kunnen echter niet verantwoordelijk gesteld worden

Nadere informatie

tarieven 2014 Powered by:

tarieven 2014 Powered by: tarieven 2014 Powered by: Producten van Ziber inclusief hosting, updates & support Software uit de Ziber cloud 2 Voor iedere ondernemer de beste oplossing Voordelig Standaardsitelite 4 Design en eenvoud

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding Versie 4.4 Gebruikershandleiding januari 2016 Inhoud 2. Inleiding... 3 Wat is WordPress?... 3 Wordt constant verbeterd... 3 3. De structuur van uw website... 4 4. De WYSISWYG-editor en het plaatsen van

Nadere informatie

Checklist website bouwen

Checklist website bouwen Checklist website bouwen Je wilt een website voor je bedrijf. Of de bestaande website veranderen. Een website laten maken, vraagt tijd en aandacht van je. Er zijn veel mogelijkheden en je moet in het proces

Nadere informatie

Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem

Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem Basishandleiding website voetbalvereniging Lemelerveld Wordpress content managementsysteem Augustus 2012 Inleiding De website van voetbalvereniging Lemelerveld draait op het content managementsysteem (CMS)

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding De Kleine WordPress Handleiding De Kleine WordPress Handleiding Algemene Informatie Dit is versie 1.9 van dit boek, voor de meest recente versie kunt u terecht op WordPress Magazine Disclaimer: Bij het

Nadere informatie

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut

Pakketaanbieding de Online oefentherapeut. Pakketaanbieding. De online oefentherapeut Pakketaanbieding De online oefentherapeut zomer 2015 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette oefentherapeut

Nadere informatie

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015

Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Handleiding Wordpress CMS 4-5-2015 Inhoud 1. Het dashboard.... 3 2. Een pagina of bericht aanpassen.... 5 3. Een nieuw bericht toevoegen... 6 4. Een pagina maken... 7 5. Website met sitebuilder... 8 6.

Nadere informatie

Handleiding. Versie januari Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding. Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.

Handleiding. Versie januari Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding. Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2. Handleiding Versie 2.6 - januari 2017 Meest recente uitgave: www. hetschoolvoorbeeld.nl/handleiding Handleiding HetSchoolvoorbeeld 2.5 Pagina 1 Inhoud Inhoud 2 1 Opbouw van de website 3 2 Inloggen 4 3

Nadere informatie

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015

Handleiding opmaken Wageningen UR Blog. Oktober 2015 Handleiding opmaken Wageningen UR Blog Oktober 2015 Voorwoord In deze handleiding is voor beheerders van het Wageningen UR blog template stap voor stap beschreven hoe zij hun blog kunnen inrichten. Bij

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare inzet voor de drukbezette

Nadere informatie

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl

VrijdagOnline Leonard Springerlaan KB Groningen t e. w. vrijdagonline.nl 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave... 2 Inleiding... 3 Werkwijze... 4 Stap 1: Offerte aanvragen... 4 Stap 2: Opdracht geven... 4 Stap 3: Opdrachtbevestiging + installatie... 4 Stap 4: Teksten en logo aanleveren...

Nadere informatie

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress

All rights reserved, HKBO 2015. Basishandleiding WordPress All rights reserved, HKBO 2015 Basishandleiding WordPress Basishandleiding Wordpress Het kan Beter Online 1. Inloggen in het Wordpress Dashboard U kunt inloggen in het dashboard door achter uw domeinnaam

Nadere informatie

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids

Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Offerte voor het bouwen van een website Klant: Ideefiks, IdeeKids Consultant: Dirk Derom Inhoudstafel Algemene structuur van de website...6 Front pagina...6 Pagina IDEEFIKS/IDEEKIDS...6 Functionaliteit...10

Nadere informatie

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt

Pakketaanbieding Online profilering Contractvrije Paramedici. Pakketaanbieding. Online profilering en communicatie met je cliënt Pakketaanbieding Online profilering en communicatie met je cliënt 1 Aanbieding 1. Om maximaal gebruik te maken van de online middelen die beschikbaar zijn tegen een behapbare en betaalbare inzet hebben

Nadere informatie

Hoe ontwerp je een responsive website? Handleiding voor de ontwerper

Hoe ontwerp je een responsive website? Handleiding voor de ontwerper Hoe ontwerp je een responsive website? Handleiding voor de ontwerper versie 1-16 oktober 2018 Hoe ontwerp je een responsive website? Handleiding voor de ontwerper versie 1-16 oktober 2018 Inhoud 1. Responsiveness

Nadere informatie

Volledig ontzorgd met een Website op maat

Volledig ontzorgd met een Website op maat Website op maat - Startersgids Volledig ontzorgd met een Website op maat Jij weet als geen ander het belang van een goede website voor je onderneming, vereniging of uit de hand gelopen hobby. Maar het

Nadere informatie

Handleiding IZEE CMS. Dit is de handleiding voor IZEECMS

Handleiding IZEE CMS. Dit is de handleiding voor IZEECMS Handleiding IZEE CMS Dit is de handleiding voor IZEECMS Inhoudsopgave Inleiding... 4 Laatste update... 4 Voor wie is deze handleiding... 4 Vaste pagina s op de website... 4 Onduidelijkheden... 4 Voor het

Nadere informatie

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid

Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Bitrix Site Manager gebruikershandleiding BureauZuid Introductie Deze gebruikershandleiding geeft gedetailleerde basisinformatie over hoe te werken met Bitrix Site Manager. Deze handleiding is bedoeld

Nadere informatie

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14

1.4.1 WordPress online 13 1.4.2 WordPress-software 13 1.4.3 Open source 13 1.4.4 Forums 14 1.5 Basisbegrippen in WordPress 14 Inhoud Hoofdstuk 1 WordPress 1.1 Site bouwen 11 1.1.1 Software 11 1.1.2 CMS 11 1.2 Webdesign 11 1.3 Waarom WordPress? 12 1.3.1 CMS 12 1.3.2 WordPress 12 1.4 Wat is WordPress? 13 1.4.1 WordPress online

Nadere informatie

Handleiding Wordpress

Handleiding Wordpress Handleiding Wordpress Inhoudsopgave 1. Inloggen 2. Berichten en Pagina s 3. Afbeeldingen en video s 4. Weblinks 1. Inloggen 1.1 Inloggen bij Wordpress We starten met het inloggen op je WordPress gebaseerde

Nadere informatie

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s

WEBSITE-Content.Web RESULTS! Not just websites s AGENDA Kennismaking TeamForce Web Solutions Een nieuwe website Doel Wensen voor uw website Creatief ontwerp Structuur van de website Inrichten van Content.Web Vulwerkzaamheden Zoekmachine Optimalisatie

Nadere informatie

Starten Login. Simply SEO WEB APP Linie 552-1 7325 DZ Apeldoorn NEDERLAND. T: 055 843 79 48 E: info@simply-web.nl

Starten Login. Simply SEO WEB APP Linie 552-1 7325 DZ Apeldoorn NEDERLAND. T: 055 843 79 48 E: info@simply-web.nl Starten Login Om uw website te beheren moet u eerst inloggen op WordPress. Ga naar uw website en typ achter www.simply-web.nl de link /beheer http://www.praktijkvoorkindensport.nl/beheer U krijgt in het

Nadere informatie

Algemene leveringsvoorwaarden

Algemene leveringsvoorwaarden Algemene leveringsvoorwaarden Algemeen GRAPHX 66 behoudt zich het recht voor deze algemene leveringsvoorwaarden te wijzigen of aan te vullen. Voorwaarden in een reeds ondertekend contract kunnen niet gewijzigd

Nadere informatie

Handleiding MijnGemeente-app

Handleiding MijnGemeente-app Handleiding MijnGemeente-app Omschrijving Handleiding MijnGemeente-app Auteur SIMgroep Datum 01-05-2013 Versienummer 0.2 Inhoudsopgave INHOUDSOPGAVE... 2 1. INLEIDING... 3 1.1. MIJNGEMEENTE APP... 3 1.2.

Nadere informatie

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen.

Bouwstenen. Handleiding. In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Bouwstenen Handleiding In deze handleiding vindt u informatie over de 12 verschillende bouwstenen waaruit u kunt kiezen, om uw app op te bouwen. Lijst Tekst Het lijst onderdeel biedt een overzicht van

Nadere informatie

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd

CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd CMS Made Simple eenvoudig uitgelegd CMS MADE SIMPLE- Eenvoudig uitgelegd Introductie Deze handleiding heeft tot doel een eenvoudige stap voor stap handleiding te zijn voor eindgebruikers van CMS Made Simple

Nadere informatie

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting

LES 2: WORDPRESS.COM. Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting LES 2: WORDPRESS.COM Lesoverzicht: Aan de slag Aanmaken van de website Back-end Samenvatting Video s: https://www.youtube.com/playlist?list=plucz7ifg5tjtrbktrhdnf-vjebqtjmcby Tijd: 1 uur en 45 minuten

Nadere informatie

De Kleine WordPress Handleiding

De Kleine WordPress Handleiding Introductie Dit is geen uitgebreide handleiding om een WordPress website of blog mee te bouwen. Het is ook geen overzicht van alle aspecten die een WordPress website zo bijzonder maken en geen verhandeling

Nadere informatie

wubsite pakketten en werkwijze

wubsite pakketten en werkwijze wubsite pakketten en werkwijze wordpress website voor een vaste prijs Ieder mens is uniek. Dat geldt ook voor ondernemingen. Wij vinden het dan ook erg belangrijk dat je website past bij je onderneming.

Nadere informatie

Snel & eenvoudig online. Brochure

Snel & eenvoudig online. Brochure Snel & eenvoudig online Brochure Wat is het? Laat ons u geheel vrijblijvend een voorstel doen voor uw nieuwe professionele website Het bouwen van een website is belangrijk, maar een goede website heeft

Nadere informatie

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher

Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher Inhoud van de website invoeren met de ContentPublisher De inhoud van Muismedia websites wordt ingevoerd en gewijzigd met behulp van een zogenaamd Content Management Systeem (CMS): de ContentPublisher.

Nadere informatie

HvA CMS: Hippo. Concept

HvA CMS: Hippo. Concept HvA CMS: Hippo Concept Deze uitgave wordt uitsluitend voor persoonlijk gebruik aan cursisten meegegeven. Alle rechten worden voorbehouden. Niets uit deze uitgave mag door fotokopieën of op enige andere

Nadere informatie

Handleiding Reseller Controle Paneel

Handleiding Reseller Controle Paneel Handleiding Reseller Controle Paneel Inloggen Om in te loggen in het Controle Paneel kunt u de gebruikersnaam en wachtwoord gebruiken welke u van ons heeft ontvangen. Nieuw is dat u ook met uw social media

Nadere informatie

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1

A SIMsubsites algemeen A-1. B Beheren van subsites B-1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave A SIMsubsites algemeen A-1 A.1 Over SIMsite A-1 A.2 Technische specificaties A-1 B B-1 B.1 Aanmaken van subsites B-1 B.2 Autoriseren van subsites B-4 Algemeen A SIMsubsites

Nadere informatie

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN

WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN WORDPRESS TRAINING: 1. AANMELDEN 1.a Hoe meld ik mij aan? U kunt zich aanmelden door uw domeinnaam gevolgd door /wp-admin te openen in uw browser. Ga naar internet en type (bijvoorbeeld) URL: http://www.uwdomeinnaam.nl/wp-admin

Nadere informatie

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress

Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Gebruikershandleiding websitebeheer m.b.v. Wordpress Saft Websites Gebruikershandleiding Wordpress pag. 1 Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inhoudsopgave Inleiding Inloggen in administratorgedeelte Informatie

Nadere informatie

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf:

Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen. Stap 1. Vooraf: Handleiding korte instructie gebruik LommOnline voor verenigingen Stap 1 Stap 2 Ga naar lommonline.nl/admin Voer je gebruikersnaam in Voer je wachtwoord in Klik op inloggen Vooraf: Je bent nu op de beheerderspagina.

Nadere informatie

GRAFISCH basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. HAAFVISUAL.

GRAFISCH basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. HAAFVISUAL. GRAFISCH 2019 basis tarief excl. btw Alle prijzen zijn excl. BTW en aan alle diensten zijn algemene voorwaardes verbonden. % ondernemerskorting is enkel beroep op te doen door bedrijven die onder een omzet

Nadere informatie

Oplossingen in praktijkcommunicatie

Oplossingen in praktijkcommunicatie Oplossingen in praktijkcommunicatie Het draait om communicatie Tel. (070) 320 61 57 info@infysio.nl Onze abonnementen Onderdeel Social Media Plan Zorgeloos Online Mijn MarCom Social Media Opzet & Berichten

Nadere informatie

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014

TuinHulp.com, Nieuwe Webservice voor Hoveniersbedrijven 2014 Even voorstellen: Mijn naam is Marcel van Leeuwen, ben van oorsprong hovenier, en tuincentrum deskundige. Sinds eind jaren negentig ontwerp en publiceer ik ook websites. Nadat ik ben overgestapt naar Wordpress

Nadere informatie

Gebruikerscursus Gids

Gebruikerscursus Gids Gebruikerscursus Gids Wat vindt u in deze gids? Deze gids is een naslagwerk voor wanneer u uw WordPress Gebruikerscursus van Globeview heeft gehad. Het is een overzicht waarbij nog eens in het kort alles

Nadere informatie

Wordpress handleiding LOA Lak B.V.

Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Wordpress handleiding LOA Lak B.V. Over Wordpress Wordpress is een content management systeem (kortweg CMS). Een CMS is systeem waarmee u de inhoud van uw website kunt beheren. Om Wordpress te kunnen gebruiken

Nadere informatie

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl

Pro templates. Copyright Starteenwinkel.nl Pro templates Copyright Starteenwinkel.nl Lees in deze handleiding over: 1. PRO templates; voor wie geschikt? 2. Aan de slag met een PRO template 3. Template Designer 4. Template Vormgever 5. Sliders aanpassen

Nadere informatie