Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display."

Transcriptie

1 Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display.

2 Het perfecte gereedschap. Het perfecte gereedschap is een klasse apart. Het biedt uw inspiratie en creativiteit ongekende mogelijkheden. Zijn techniek is intuïtief te beheersen en biedt zo de basis voor optimale resultaten. Het ligt uitstekend in de hand en is verbazend eenvoudig te bedienen. Daarnaast zet het perfecte gereedschap een nieuwe standaard voor productontwerp en -kwaliteit. Met andere woorden: dit perfecte gereedschap is absoluut onmisbaar en iedere cent waard.

3

4 Creatiever spelen. Voor uitstekende resultaten. U weet precies wat uw volmaakte instrument moet bieden qua ontwerp, kwaliteit en functie. Deze ideeën komen precies overeen met uw eigen instelling. U verricht creatief werk met professionele digitale toepassingen. U wilt geen compromis sluiten als het gaat om uw werkmethoden. Daarom kiest u voor het volmaakte instrument, dat uw creativiteit meer ruimte geeft en geen grenzen stelt. Uw invoerapparaat is een Interactive Pen Display. Omdat u net zo intuïtief en direct wilt werken als met een pen op papier. Omdat u uitsluitend genoegen neemt met de hoogste precisie. Omdat u weet, dat optimale efficiëntie u tijd en geld bespaart. En omdat u en uw klanten alleen de beste resultaten goed genoeg vinden. Uw inspiratie vereist het volmaakte instrument. Een houding die wij volledig met u delen

5

6 De Cintiq 21UX Interactive Pen Display van Wacom.

7 Kunt u meer van het perfecte instrument verwachten?

8 Digitale beelden nog nauwkeuriger bewerken. Als digitale fotograaf behoort het digitaal nabewerken van foto s tot uw dagelijkse werkzaamheden. Wat u nodig hebt zijn de mogelijkheden van een donkere kamer, maar dan in digitale vorm. Met de Cintiq 21UX beschikt u over deze digitale donkere kamer, gewoon op uw bureaublad. Kleurenretouche, maskering en beeldeffecten zijn nu eenvoudiger, sneller en nauwkeuriger toe te passen dan ooit. Bij gebruik van de drukgevoelige gereedschappen in Adobe Photoshop past u de grootte en dekking van een gereedschap gemakkelijk aan, door de pen harder of zachter op het beeldscherm te drukken. Dankzij de 1024 drukniveaus van de Grip Pen kunt u foto s bovendien uit de losse hand retoucheren, tot in de fijnste details. Dankzij de penresolutie van 5080 lpi kunt u ook gedetailleerde voorwerpen tot op de pixel precies markeren. U kunt ze dynamisch en zonder kwaliteitsverlies bewerken, met behoud van de natuurlijke structuur en organische vormen. Het samenspel van de Grip Pen, ExpressKeys en Touch Strip vereenvoudigt bovendien uw werkproces. Met een hand bestuurt u de voornaamste menuopdrachten, zoals zoom- en scrollfuncties, terwijl u met de pen in de andere hand foto s bewerkt. Het gevolg: meer efficiëntie en productiviteit. Grip Pen: intuïtief en hoogst nauwkeurig retoucheren, maskeren en beeldeffecten toepassen ExpressKeys/Touch Strip: Minder gebruikmaken van het toetsenbord, sneller en efficiënter werken.

9 Ideeën nog krachtiger uitbeelden. U werkt als grafisch ontwerper of illustrator. U kunt snel ontwerpschetsen of tekeningen maken met een gewone pen. U hebt uw ontwerpen ook in digitale vorm nodig, bijvoorbeeld voor een presentatie. De Cintiq 21UX is het volmaakte gereedschap voor tekenen en vormgeven. Door de optimale hand-oogcoördinatie zult u de gewone pen niet missen. U werkt direct op het 21,3" beeldscherm in Macromedia Freehand of Adobe Illustrator. Of het nu om de lay-out van brochures, vrij schetsen of het gedetailleerd tekenen van cartoons gaat: met de Grip Pen brengt u uw ideeën precies zo op het scherm als u in gedachten had. Het grote, vlakke schermoppervlak maakt een brede, natuurlijke armbeweging en nauwkeurige penseelstreken mogelijk, waardoor uw illustraties meer dynamiek en karakter krijgen. De Art Marker beschikt over de brede, afgeschuinde viltstiftpunt van een klassieke markeerstift, maar biedt u ook nog meer mogelijkheden: zo kunt u met deze punt markeer-, penseel- en zelfs kalligrafische gereedschappen gebruiken en daarbij eindeloos variëren. Wanneer u uw ideeën nog flexibeler vorm wilt geven, haalt u het beeldscherm van de standaard en legt u deze op schoot. Art Marker: Het superieure digitale alternatief voor een gewone markeerstift. Draaibaar en afneembaar beeldscherm: Nog meer vrijheid om uw ideeën in beeld te brengen.

10 Effectiever vormgeven van producten. U werkt als industrieel ontwerper aan de ontwikkeling van producten en onderdelen. Om de impact van uw ontwerpen te vergroten, wilt u uw ideeën zo sprekend mogelijk weergeven en tegelijk nauwkeurige details laten zien. Ook wilt u vooral de unieke creativiteit van uw idee de doorslag laten geven bij de keuze voor uw ontwerp, niet de technische uitvoering. De Cintiq 21UX is uw volmaakte instrument. Omdat u direct met de Grip Pen op het 21.3" beeldscherm werkt, is uw hand-oogcoördinatie optimaal. Zo vrij als met een pen op papier, maar dan in de digitale toepassing van uw keuze. Door het gestroomlijnde werkproces met de Grip Pen (of de Airbrush), de ExpressKeys en de Touch Strip hebt u meer tijd over voor het ontwikkelen van concepten. Uw ontwerpen worden doordachter en nauwkeuriger. Deze kwaliteits- en efficiëntieverbetering zullen uw klanten zeker waarderen. Met het traploos draaibare en zelfs afneembare beeldscherm geeft u uw inspiratie de vrije loop, alsof u werkt in een schetsboek. Flexibele display: Afneembaar en traploos draaibaar over 180.Standaard hellingsgevoelig van Airbrush: De echte digitale airbrush voor natuurlijke kleurstelling.

11 Nog creatiever kleding ontwerpen. U ontwerpt bijzondere mode en textielproducten. Hierbij komt het vooral aan op de creativiteit van het ontwerp wat betreft vorm en kleur. U hebt een instrument nodig waarmee u vrij kunt schetsen, zoals met pen op papier, maar dat uw ontwerpen ook in digitale vorm beschikbaar stelt voor het uitwerken van details. Met de Cintiq 21UX maakt u modecreaties van de eerste opzet tot het voltooide ontwerp, heel gemakkelijk en volledig digitaal. De Grip Pen, met zijn 1024 drukniveaus, maakt zowel spontane schetsen als het nauwkeurig tekenen van de fijnste structuren mogelijk. De verwisselbare penpunten bieden nog meer variatiemogelijkheden tijdens het werken met drukgevoelige gereedschappen. De Stroke Pen geeft u nog meer gevoel voor de druk op de penpunt. De Felt Pen simuleert een viltstift, op verrassend natuurlijke wijze. Nog beter: met de rotatie-, hellingen drukgevoelige Art Marker kunt u bijna ieder effect van een markeerstift of een penseel simuleren. Zo kunt u voor een specifiek ontwerp realistische effecten van verschillende stoffen en kleuren weergeven, zonder elke variant volledig opnieuw te hoeven schetsen. Geef uw creativiteit meer speelruimte, op een gemakkelijke manier. Grip Pen: Digitaal modeontwerp zoals op papier, van eerste opzet tot volledig ontwerp. Verwisselbare penpunten: met de Stroke Pen en de Felt Pen kunt u verschillende werkwijzen simuleren met drukgevoelige gereedschappen.

12 Het volmaakte instrument. Tot in detail. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display is uw volmaakte instrument voor het werken met creatieve digitale toepassingen. Natuurlijk en intuïtief werken Op natuurlijke wijze vormgeven, net als met pen op papier, omdat u direct op het beeldscherm werkt Intuïtieve toepassing door de optimale hand-oogcoördinatie Grip Pen met verwisselbare penpunten, Airbrush en Art Marker voor het natuurlijk nabootsen van vele gebruikelijke werktechnieken Meer efficiëntie en productiviteit ExpressKeys zijn ingesteld met de voornaamste menuopdrachten en vrij programmeerbaar Touch Strip voor scrollen en zoomen Geschikt voor links- en rechtshandigen, via vrij programmeerbare besturingselementen aan beide zijden van de display Samenspel van de pennen, de ExpressKeys en de Touch Strip minimaliseert het gebruik van het toetsenbord, versnelt het werkproces en verhoogt de efficiëntie en productiviteit Samen nog beter: Cintiq 21UX en Intuos3 100 % compatibel met het Intuos3-pentabletsysteem Kostenbesparend omdat alle pennen op beide apparaten zijn te gebruiken Vergroting van uw werkruimte door gecombineerd gebruik; u kunt bijvoorbeeld de Intuos3 gebruiken voor navigatie door toepassingen in een omgeving met meerdere monitoren, terwijl u tegelijk de Cintiq 21UX gebruikt voor het vormgeven met de pen.

13 Meer speelruimte 21,3" TFT-display UXGA-resolutie van 1600 x 1200 dpi Volledig plat werkoppervlak voor een natuurlijke, brede armbeweging en spontane schetsen uit de losse pols Verminderde parallax voor nog meer precisie 24-bits kleurdiepte Maximaal werkcomfort door de grote kijkhoek en de ontspiegelde toplaag Standaard Traploze rotatie van het beeldscherm, 180 naar links en rechts, voor flexibel aanpassen aan uw individuele werkwijze Standaard in zijn geheel afneembaar Helling van de standaard Flexibele bekabeling Cintiq 21UX-invoerapparaten Alle pennen van de Cintiq 21UX zijn druk- en hellinggevoelig. Ze beschikken over 1024 drukniveaus en een resolutie van 5080 lpi. De Tool ID maakt het individueel toewijzen van de peninstellingen mogelijk voor verschillende gebruikers en programma s. Grip Pen Verschillende verwisselbare penpunten (Stroke Pen, Felt Pen) Ergonomische antislipgreep vermindert de gripbelasting met maximaal 40% en helpt zo het RSI-syndroom ( de muisarm ) te voorkomen. Art Marker (accessoires) Brede, afgeschuinde penpunt, net als bij een gewone markeerstift Inclusief 1 standaardpunt en 2 viltstiftpunten 360 rotatiegevoelig Voor het simuleren van vele markeerstiften, penselen en kalligrafische gereedschappen Airbrush (accessoire) Vingerwiel met 1024 drukniveaus Realistische simulatie van kleuraanbrenging, sproeiafstand en hellingshoek

14 WACOM Europe GmbH Europark Fichtenhain A9 D Krefeld Telefoon: +49 (0) 21 51/ Fax: +49 (0) 21 51/ info@wacom-europe.com Let op het Penabled-logo! Zo bent u verzekerd van de natuurlijke vormgeving en topprestaties van Wacom s gepatenteerde pentechnologie, zonder snoer en batterijen WACOM Company, Limited. Alle rechten voorbehouden. Wacom is een geregistreerd handelsmerk en Cintiq en Tool ID zijn handelsmerk van WACOM Company, Ltd. Andere product- en bedrijfsnamen zijn handelsmerken en/of gedeponeerde handelsmerken van hun respectieve eigenaars. Fouten en wijzigingen voorbehouden. Gedrukt in Duitsland 02/2005. BRO-DTZ21-NL

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Efficiëntie kan adembenemend zijn Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Uitstekend ontwerp. Unieke functionaliteit. Perfecte ergonomie. Het Intuos3-pentabletsysteem. Werk intuïtiever, ergonomischer en

Nadere informatie

Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar. Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu

Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar. Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu Je ooit afgevraagd hoe menselijkheid tot leven komt? Door aandacht te schenken aan elk detail,

Nadere informatie

Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden.

Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden. Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden. Express View Het laatste dat u kunt gebruiken als u creatief werkt, is hoofdpijn omdat uw apparatuur of tools verouderd zijn. Geen hoofdpijn meer

Nadere informatie

Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen. Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts.

Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen. Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts. Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts. Uw professionele coach tijdens uw creatieve werk. WACOM. Meer vrijheid.

Nadere informatie

Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3

Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3 Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3 Karakterontwerper: Matt Cioffi Inhoudsopgave 1. De penseelgrootte regelen met de Touch Ring 1 2. Door de catalogus scrollen met behulp van de Touch Ring

Nadere informatie

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Verdubbel uw mogelijkheden met muis & pen! De Graphire Muis en de Graphire Pen helpen u stappen vooruit in élke software applicatie. We weten

Nadere informatie

WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN

WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN 1 WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN Wacom-producten die aanraakinvoer ondersteunen, zijn ontworpen om uw manier van werken te vergemakkelijken. Dankzij aanraakinvoer kunt u uw computer

Nadere informatie

Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren

Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren www.wacom.eu/manga INTRODUCTIE De volgende workshop over het maken van digitale Mangafiguren is gebaseerd op tips en trucs die afkomstig zijn van Sweatdrop Studio

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh Een pen gebruiken De pen aanpassen Probleemoplossing Een tablet gebruiken Het tablet aanpassen Digitaal inkten Een draadloze muis gebruiken Uw draadloze

Nadere informatie

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard Channel Copy Adobe Photoshop CS3 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt in advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal voor Adobe Photoshop CS3. Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851)

Gebruikershandleiding. Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851) 1 Gebruikershandleiding Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851) Intuos Pro instellen Werken met de pen Bedieningselementen van de tablet De Intuos Pro multi-touchbeleving Intuos Pro aanpassen Toepassingsspecifieke

Nadere informatie

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster!

EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! EFFECTIEVER SAMENWERKEN... Met de interactieve oplossingen van Legamaster! Interactieve oplossingen om uw verhaal digitaal te ondersteunen Kantoren zijn er in allerlei verschillende maten, indelingen en

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Adobe Photoshop Elements... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 Uw voorkennis... 11 De website bij het

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de software

Gebruikershandleiding voor de software 1 Informatie over de handleiding 2 Door de handleiding navigeren 2 3 Regelpaneel openen 3 Overzicht van het regelpaneel 4 Instellingen van het regelpaneel 5 Pentablet kalibreren 6 Frequentie en tracking

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Logo uitwerking Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Illustraties maken menu palletten muis aanwijzer dtp kleuren Copyright juni 2013 Wytse Kloosterman Gewone

Nadere informatie

Veiligheid en comfort binnen handbereik

Veiligheid en comfort binnen handbereik TOUCH SCREEN BEDIENDEEL Veiligheid en comfort binnen handbereik INT TSG De perfecte match voor zowel een traditioneel als modern interieur, dankzij het kleine formaat en het strakke design. touch screen

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. WACOM DTZ-2100D

Uw gebruiksaanwijzing. WACOM DTZ-2100D U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de in de gebruikershandleiding (informatie, specificaties, veiligheidsaanbevelingen,

Nadere informatie

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document

Grafische Instructie. Adobe Illustrator. Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Logo uitwerking Adobe Apple Illustrator Pentool selectie openen vector zoom selecteren document Illustraties maken menu palletten muis aanwijzer dtp kleuren Copyright juni 2013 Wytse Kloosterman Gewone

Nadere informatie

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie.

CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK. Dat is ergonomie. CAD/CAM-SYSTEMEN INSTRUMENTEN HYGIËNESYSTEMEN BEHANDELEENHEDEN BEELDVORMENDE SYSTEMEN HUGO DE SLIMME WERKSTOEL VOOR UW PRAKTIJK Dat is ergonomie. T h e D e n t a l C o m p a n y HUGO INNOVATIEF DESIGN

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor de software

Gebruikershandleiding voor de software 1 INHOUD Informatie over de handleiding 2 Navigeren door de handleiding 3 AANPASSEN 4 Regelpaneel openen 4 Overzicht van het regelpaneel 5 Instellingen van het regelpaneel 6 Pentablet kalibreren 7 De pen

Nadere informatie

Basisbegrippen i.v.m. kleur op beeldschermen, afbeeldingsformaten en resoluties

Basisbegrippen i.v.m. kleur op beeldschermen, afbeeldingsformaten en resoluties Basisbegrippen i.v.m. kleur op beeldschermen, afbeeldingsformaten en resoluties Kleurdiepte De hoeveelheid kleurinformatie die een pixel op een beeldscherm kan bevatten wordt bepaald door de bitdiepte.

Nadere informatie

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention

22 juli 2014. Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention 22 juli 2014 Introductie: - Mirage Canon Master Edition - Mirage Canon 8 & 12 Colors Edition - Mirage Canon Pro Extention Mirage Canon Edition The Professional Printer Driver Algemene informatie Canon

Nadere informatie

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren MET COLOREDGE EN COLORNAVIGATOR 7 BEREIKEN CREATIEVE PROFESSIONALS EEN NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE VOOR HUN VEELZIJDIGE WENSEN. Wat is ColorNavigator 7?

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding 1 Gebruikershandleiding Cintiq 13HD (DTK-1300) Je Chintiq: onderdelen en accessoires Installatie De Cintiq kalibreren De Cintiq aanpassen Penfuncties Werken met Scherm wisselen De ExpressKeys, Rocker Ring

Nadere informatie

HDR: de digitale Ansel Adams

HDR: de digitale Ansel Adams HDR: de digitale Ansel Adams In bepaalde (vaak Duitse) fotokringen is een nieuwe trend gaande: HDR-fotografie. HDR staat voor High Dynamic Range: een groot dynamisch bereik. HDR is de digitale tegenhanger

Nadere informatie

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek

MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink PRO voor een toegankelijke werkplek MagniLink Pro PRO Voor alle professionals MagniLink Pro is ontworpen voor elke werknemer, ongeacht de aard van werk. MagniLink Pro is een compleet systeem

Nadere informatie

ReSound apps - handleiding

ReSound apps - handleiding ReSound apps - handleiding Inleiding Gefeliciteerd met het downloaden van uw ReSound app. De ReSound apps zijn bedoeld om uw hoorervaring te verbeteren en te zorgen dat u nog meer profijt hebt van uw ReSound

Nadere informatie

sign pro PDF SIGNATURE SET

sign pro PDF SIGNATURE SET EN DE NL FR IT ES RU PL Quick start guide Schnellstartanleitung Snelgids Guide de mise en route Guida rapida Guía de arranque rápido Руководство по быстрому запуску Podręcznik szybkiej instalacji for /

Nadere informatie

BETER FOTOGRAFEREN. Foto's maken voor een witte achtergrond MOEILIJKER DAN HET LIJKT. 2) Gebruik handmatige belichting om alleen de achtergrond te

BETER FOTOGRAFEREN. Foto's maken voor een witte achtergrond MOEILIJKER DAN HET LIJKT. 2) Gebruik handmatige belichting om alleen de achtergrond te BETER FOTOGRAFEREN Foto's maken voor een witte achtergrond MOEILIJKER DAN HET LIJKT Als u ooit een serieuze poging heeft gedaan om mensen of dingen voor een zuiver witte achtergrond te fotograferen, dan

Nadere informatie

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten

3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Computerscherm Privacy- en beschermingsproducten 3M Display Materials & Systems Division Om de visuele privacy in perspectief te zetten: 69% van de geënquêteerden zei dat hun visuele privacy op het

Nadere informatie

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 8. Afbeeldingsgrootte en canvasgrootte PP-03-08-01. Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond.

OPDRACHTKAART. Thema: Prepress. Photoshop 8. Afbeeldingsgrootte en canvasgrootte PP-03-08-01. Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond. OPDRACHTKAART PP-03-08-01 Afbeeldingsgrootte en canvasgrootte Voorkennis: De vorige Photoshop-opdrachten afgerond. Intro: Na het gebruik van de gereedschappen uit de vorige opdrachten, ga je de afmetingen

Nadere informatie

Persoonlijk borduurontwerp software systeem

Persoonlijk borduurontwerp software systeem Persoonlijk borduurontwerp software systeem Inspireer uw creativiteit met een e wereld van borduren Print en borduur functie - Ontwerp combinaties van borduurwerk en geprinte afbeeldingen Meer dan 500

Nadere informatie

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden

Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Trimble Access Software: Stel u in verbinding met een wereld van nieuwe mogelijkheden Access is efficiëntie Met Trimble Access software kunt u sneller, efficiënter en zonder onderbrekingen gegevens uitwisselen

Nadere informatie

zo gemakkelijk geweest!

zo gemakkelijk geweest! Graveren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! invented by just plug and ray! Eenvoudige laser, eenvoudige bediening Met de Rayjet laser is het graveren, snijden en markeren een eenvoudige taak. De instap

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

voor drukwerk In InDesign zijn foto s geplaatst (cmd+d) en niet gecopyeerd en geplakt

voor drukwerk In InDesign zijn foto s geplaatst (cmd+d) en niet gecopyeerd en geplakt Aftekenlijst Om je ontwerpen ook zo uit de printer of drukpers te krijgen zoals jij bedacht hebt, is het belangrijk dat het technisch in orde is. Belangrijk daarbij is vooral CMYK, 300 dpi en 3 mm afloop.

Nadere informatie

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek?

Inhoudsopgave Voorwoord 7 Nieuwsbrief 7 Introductie Visual Steps 8 Wat heeft u nodig? 8 Adobe Photoshop Elements 9 Hoe werkt u met dit boek? Inhoudsopgave Voorwoord... 7 Nieuwsbrief... 7 Introductie Visual Steps... 8 Wat heeft u nodig?... 8 Adobe Photoshop Elements... 9 Hoe werkt u met dit boek?... 10 Uw voorkennis... 11 De website bij het

Nadere informatie

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter.

EasyHandling Meer dan een bouwpakket. Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. EasyHandling Meer dan een bouwpakket Gemakkelijker. Sneller. Efficiënter. 2 EasyHandling De perfecte applicatie binnen handbereik Met Rexroth s EasyHandling wordt het automatiseren van systemen voor producthandling

Nadere informatie

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl!

R-Wear Studio - Software. Creëer uw eigen stijl! R-Wear Studio - Software Creëer uw eigen stijl! R-Wear, een briljant idee Mensen houden ervan een persoonlijke toets te geven aan hun interieur, auto, servies en noem maar op. Kledij en accessoires zijn

Nadere informatie

Vijeo Citect. Kies voor Schneider Electric en houd optimale grip op uw producties. Een uitgebreid pakket: Vijeo plus HMI/SCADA

Vijeo Citect. Kies voor Schneider Electric en houd optimale grip op uw producties. Een uitgebreid pakket: Vijeo plus HMI/SCADA Vijeo Citect Kies voor Schneider Electric en houd optimale grip op uw producties Optimale communicatie dankzij de zorgvuldig gekozen koppelingen met apparatuur van Schneider Electric is dit de ideale partner

Nadere informatie

Inhoud. Index. Inhoud. Index

Inhoud. Index. Inhoud. Index 1 Intuos (CTL-480, CTH-460, CTH-480) Intuos instellen Werken met uw Intuos Werken met de pen De ExpressKeys gebruiken De Intuos multi-touchbeleving Intuos aanpassen Draadloos werken met Intuos Probleemoplossing

Nadere informatie

Illustrator. Grafische cursussen. Giacomo Bagnara

Illustrator. Grafische cursussen. Giacomo Bagnara Illustrator Grafische cursussen Giacomo Bagnara Indeling dag 1 10.30-17.00 uur Introductie Illustrator Interface uitleg + Oefening 1- Interface Documenten aanmaken Bestanden opslaan en exporteren Oefening

Nadere informatie

Kleurmanagement. Betrouwbare kleuren voor fotografen

Kleurmanagement. Betrouwbare kleuren voor fotografen Kleurmanagement Betrouwbare kleuren voor fotografen Licht en kleur Elektromagnetische golven Kleur is de weergave van verschillende golflengtes in het zichtbare gedeelte van het totale golflengtegebied

Nadere informatie

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS

LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS LEADING INNOVATIVE SOLUTIONS HÈT INTERACTIEF ECOSYSTEEM VOOR JE WERKPLEK Technologie en mobiele devices zijn de basis geworden van de werkplek. Eenvoudig verbinden met het netwerk en met andere devices

Nadere informatie

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden

18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau. De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden PERSBERICHT 18x optische zoom tilt fotografie naar een hoger niveau De Olympus SP-550 UZ: eindeloze mogelijkheden Aartselaar, 25 januari 2007 Bekijk alles van dichtbij op een geheel nieuwe manier. Met

Nadere informatie

SMART Producten. See the bigger picture. you can

SMART Producten. See the bigger picture. you can SMART Producten See the bigger picture you can Wilt u slimmer BIMmen? Dan is het tijd geworden om aan de slag te gaan met SMART Producten! Uw moderne werkmethoden vragen om producten die visuele samenwerking

Nadere informatie

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER.

SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. SNELLER. FLEXIBELER. FUNCTIONELER. MET ÉÉN DRUK OP DE KNOP MEERDERE DOCUMENTEN SCANNEN TIJDBESPAREND, PRODUCTIEF SCANNEN VOOR ELKE RUIMTE OP ZOEK NAAR HOGE PRESTATIES OP EEN KLEIN OPPERVLAK? WILT U DE

Nadere informatie

Ongelimiteerde creatieve vrijheid. Ontwerpen én technisch tekenen in één programma 3.0. Powered by. Tekent voor meer!

Ongelimiteerde creatieve vrijheid. Ontwerpen én technisch tekenen in één programma 3.0. Powered by. Tekent voor meer! Powered by Ongelimiteerde creatieve vrijheid Ontwerpen én technisch tekenen in één programma 3.0 Tekent voor meer! 1 Slimme kruisdraden De kruisdraden zijn je persoonlijke gidsen in HelixCAD 3.0. Ze laten

Nadere informatie

Card sorting Sitemap Use case. Wireframes Schermontwerpen Stijlgids. Niet in les gedaan! Via je einddocument. Verkennen. Genereren.

Card sorting Sitemap Use case. Wireframes Schermontwerpen Stijlgids. Niet in les gedaan! Via je einddocument. Verkennen. Genereren. Hoorcollege 4 Verkennen Genereren Evalueren Communiceren Card sorting Sitemap Use case Wireframes Schermontwerpen Stijlgids Niet in les gedaan! Via je einddocument Schermontwerpen Pauze Stijlgids Feedback

Nadere informatie

Lokale bewerkingen in Lightroom

Lokale bewerkingen in Lightroom Lokale bewerkingen in Lightroom Hoewel Lightroom 1.0 niet was bedoeld als vervanger van Photoshop was een veelgehoorde kritiek toch dat bewerkingen alleen op de gehele foto konden worden toegepast en niet

Nadere informatie

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300

NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 NV1100 & NV1300 Grote, krachtige naai- en quiltmachines met een schat aan mogelijkheden. Groot werkoppervlak van 210 mm rechts van de naald SFDS Square Feed Drive System Geavanceerd draadinrijgsysteem

Nadere informatie

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw.

CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Traprenovatie CanDo Traprenovatie: je trap is weer als nieuw. Is je trap niet meer zoals hij geweest is? Of wil je je oude trap een compleet nieuwe uitstraling geven? Dit kan nu met het CanDo traprenovatie

Nadere informatie

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN

DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN DR-3080C/ DR-3060 DOCUMENT SCANNERS VOOR AFDELINGEN Toonaangevende scansnelheid Zowel de DR-3080C als de DR-3060 bieden een groot aantal scanfuncties om de meest uiteenlopende documenten te verwerken.

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

Welkom op uw nieuwe werkplek. Zo stelt u in vier stappen uw nieuwe. EIZO FlexScan. monitor perfect in.

Welkom op uw nieuwe werkplek. Zo stelt u in vier stappen uw nieuwe. EIZO FlexScan. monitor perfect in. Welkom op uw nieuwe werkplek. Zo stelt u in vier stappen uw nieuwe EIZO FlexScan monitor perfect in. Wij zijn blij dat u voor een monitor van EIZO hebt gekozen. Met deze keuze beschikt u over een hoogwaardig

Nadere informatie

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING

GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING #GRAFISCH-AUDIOVISUEEL BESPAAR MET DE KMO-PORTEFEUILLE GRAFISCH VORMGEVER - AVONDOPLEIDING OMSCHRIJVING Introductie Het opleidingstraject "Grafisch Vormgever" is opgebouwd uit twee niveaus: Desktop Publisher

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

buren systems International bv CAD tafels

buren systems International bv CAD tafels buren systems International bv 1 2011 Werkbladformaat 2600x2600mm. Elektrisch in hoogte verstelbaar voor zittend en staand werken. Waarom zoveel ruimte?... CAD tekenaars/constructeurs en DTP werkers hebben

Nadere informatie

SMART Notebook Productfamilie

SMART Notebook Productfamilie Productvergelijking Productfamilie In de volgende tabel vindt u een vergelijking van de vier verschillende producten in de -familie. -software Interactive Grondbeginselen Platform Windows en Mac computers

Nadere informatie

BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD

BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD 1 BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD Wacom-producten, die aanraakinvoer ondersteunen, zijn ontworpen om uw manier van werken te vergemakkelijken. Met aanraakinvoer kunt u communiceren met

Nadere informatie

CURSUS DIGITAAL ATELIER Photoshop/ Illustrator/ Indesign

CURSUS DIGITAAL ATELIER Photoshop/ Illustrator/ Indesign CURSUS DIGITAAL ATELIER Photoshop/ Illustrator/ Indesign EEN DOCUMENT DRUKKLAAR MAKEN A. Waar moet ik absoluut op letten? B. Hoe doe ik dit? 3. Een preflight pakket maken in Indesign 4. Drukklare PDF maken

Nadere informatie

BEELDEN MET GROTE KLEURDIEPTE BEWERKEN

BEELDEN MET GROTE KLEURDIEPTE BEWERKEN BEELDEN MET GROTE KLEURDIEPTE BEWERKEN Vertaling van Editing high-bit images, geschreven door Ian Lyons op zijn website Computer-Darkroom (www.computer-darkroom.com) Wellicht ken je de aanbevelingen die

Nadere informatie

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster

Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Activa / Activa Lift 2 Business is moving faster Bezoek steelcase.com Nederland Herikerbergweg 3, 1101CN Amsterdam tel: +31 20 311 84 10 fax: +31 20 311 84 15 België Sint-Martinusweg 199-201,1930 Zaventem

Nadere informatie

Thema: Prepress. Photoshop

Thema: Prepress. Photoshop Photoshop OPDRACHTKAART PP-03-01-01 Voorkennis: Je moet met een computer om kunnen gaan. Intro: Adobe Photoshop is een computer-programma voor het bewerken van foto s, illustraties en lijnmodellen. Het

Nadere informatie

Eén standaard. Twee oplossingen.

Eén standaard. Twee oplossingen. Eén standaard. Twee oplossingen. 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie 6100 5100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK

Nadere informatie

Macromedia Fireworks MX

Macromedia Fireworks MX Macromedia Fireworks MX Macromedia, Dreamweaver, Fireworks, Flash en FreeHand zijn handelsmerken of gedeponeerde handelsmerken van Macromedia, Inc. in de Verenigde Staten en/of andere landen. Alle overige

Nadere informatie

Week 1 Cursus Photoshop

Week 1 Cursus Photoshop Week 1 Cursus Photoshop Introductie Maak kennis met het programma Photoshop. 1 Week 1 Cursus Photoshop Inleiding De essentie van Photoshop Kennis maken met Photoshop Basis tools Een collage maken over

Nadere informatie

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL

i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL i3sync PLUG & PLAY DRAADLOOS PRESENTATIE MIDDEL VERANDER DE MANIER WAAROP U VERGADERT Of geef presentaties met dit compacte en lichtgewicht presentatie device. De i3sync is eenvoudig te gebruiken en stelt

Nadere informatie

Stijlvol Luxe zit m in de details Elegant

Stijlvol Luxe zit m in de details Elegant NAAIMACHINE Stijlvol Luxe zit m in de details Elegant Voor naaisters zoals u, alles zit m in de details Tot nu toe is er nog nooit een naaimachine geweest die volledig aansluit op de mogelijkheden van

Nadere informatie

Ga - met één handeling - van zitten naar staan

Ga - met één handeling - van zitten naar staan Zit - sta bureau werkstation StarTech ID: ARMSTS Met dit zit-sta werkstation voor op uw bureau kunt u uw werkpositie gedurende de dag wijzigen, voor meer comfort en productiviteit. Ga - met één handeling

Nadere informatie

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk

SMART Care Control. Verpleging intelligent en persoonlijk SMART Care Control Verpleging intelligent en persoonlijk Op sensoren gebaseerd bewakingssysteem SMART Care Control combineert individuele, op sensoren gebaseerde monitoring van bewoners met draadloze meldingsfuncties

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

Adobe Photoshop Lightroom 5

Adobe Photoshop Lightroom 5 Adobe Photoshop Lightroom 5 Marketingtekst voor kanaalpartners Adobe Photoshop Lightroom 5 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina s, in gedrukte advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie

Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie Conventionele Brandmeldcentrale 500 Serie Zo eenvoudig als tellen tot drie 2 Een brandmeldcentrale die eenvoudig is te installeren, configureren, te onderhouden en te gebruiken. LCD-scherm met statusindicatie

Nadere informatie

Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg

Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg Bestandsformaten in de digitale fotografie: RAW of JPeg De digitale camera is een waar rekenwonder. Het licht dat op de beeldsensor valt, wordt door een beeldprocessor (of zelfs twee processors) omgezet

Nadere informatie

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0)

xenium executive toonaangevend comfort Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) Fax +49(0) Duitsland GRAHL. working well. GmbH Phone +49(0) 57 69 7-0 Fax +49(0) 57 69 3 33 www.grahl.com info@grahl.de Zwitserland Ergo Design+ GmbH Phone +41(0) 450. 0312 33 Fax +41(0) 450. 0312 33 Luxemburg ALMA

Nadere informatie

voor Adobe Photoshop CS3 Extended.

voor Adobe Photoshop CS3 Extended. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Extended De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt in advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal voor Adobe Photoshop CS3 Extended. Adobe Photoshop CS3 Extended

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER.

GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. GOEDKOOP IS DUURKOOP. NEEM ORIGINELE KYOCERA-TONER. HET ECHTE VOORDEEL. Er is maar één manier om een slecht functionerende toner en de kosten van opnieuw afdrukken te voorkomen en dat is door uitsluitend

Nadere informatie

9om de verwerking van per fax, en EDI ontvangen orders te automatiseren

9om de verwerking van per fax,  en EDI ontvangen orders te automatiseren Praktische gids: Verkooporders REDENEN 9om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren 9 Redenen om de verwerking van per fax, e-mail en EDI ontvangen orders te automatiseren

Nadere informatie

Gebruikershandleiding

Gebruikershandleiding 1 Gebruikershandleiding De Cintiq instellen Kennismaken met de Cintiq De Cintiq-displaystandaard gebruiken Penfuncties Werken met de Cintiq De Cintiq aanpassen Probleemoplossing Veelgestelde vragen Reiniging

Nadere informatie

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort V3 V3 De borduurmachine met een groot werkgebied en geavanceerde functies. Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Nadere informatie

VOOR FOTOGRAFEN. Nederlandse versie Windows KLEURBEHEER IN PHOTOSHOP CS3

VOOR FOTOGRAFEN. Nederlandse versie Windows KLEURBEHEER IN PHOTOSHOP CS3 KLEURBEHEER IN PHOTOSHOP CS3 VOOR FOTOGRAFEN Nederlandse versie Windows Laatste aanpassing: 4 januari 2008, 12:25 - marc-en-ciel 2008 - alle vermelde merknamen zijn geregistreerd door hun respectievelijke

Nadere informatie

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken

De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De zwartwitlaserprinter voor kleurenafdrukken De vernieuwende Epson AcuLaser 2600-reeks biedt u niet alleen snelle, professionele zwartwitafdrukken. U geniet ook over maximale flexibiliteit. U kunt naar

Nadere informatie

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService

Melitta c35. De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Melitta c35 De snelle en betrouwbare volautomaat voor koffiespecialiteiten met verse melk. Melitta SystemService Snelheid en precisie Krachtige prestaties Met de Melitta c35 kunt u uw klanten van diverse

Nadere informatie

150 jaar ongelimiteerde creativiteit!

150 jaar ongelimiteerde creativiteit! 150 jaar ongelimiteerde creativiteit! jubileumeditie Naaimachine inclusief PFAFF jubileum naaivoetenset. Bent u op zoek naar nieuwe inspiratie, een hoger niveau van naaiprecisie en moderne technologie?

Nadere informatie

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN

TAFELREEKS VOOR ALLE BESPREKINGEN MULTICOM 2 Multicom MULTICOM Samen creëren we waarde. Als we samenkomen, ontstaan er nieuwe ideeën en creëren we iets unieks. Multicom is een reeks tafels die creativiteit en gesprekken stimuleert door

Nadere informatie

Verscherpen van foto s (Adobe Photoshop CS3)

Verscherpen van foto s (Adobe Photoshop CS3) Verscherpen van foto s (Adobe Photoshop CS3) Ga je voor de beste kwaliteit van je foto, in webpresentatie of afdruk? Lees dan verder, want het verscherpen van beeldmateriaal is een kritische stap in de

Nadere informatie

Hoe kies je de juiste muis?

Hoe kies je de juiste muis? Work Smart - Feel Good Hoe kies je de juiste muis? Een praktisch overzicht van de gezondheidsvoordelen Inleiding Het meest gebruikte accessoire bij het werken met een werksetting wordt een muis veel gebruikt

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 WERKEN MET PEN TABLET AANPASSEN PEN TABLET PROBLEEMOPLOSSING DIGITAAL INKTEN Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 2 Bamboo TM Gebruikershandleiding voor Windows & Macintosh Nederlandse versie

Nadere informatie

Opties Standaard WLAN PM+ PM+/WiFi GPRS PM+/GPRS Meter

Opties Standaard WLAN PM+ PM+/WiFi GPRS PM+/GPRS Meter Years Maximale installatiegrootte 2000 kwp Optioneel vermogensmanagement en cos phi-regeling Kleuren TFT-touchdisplay en LCDstatusdisplay voor het weergeven van grafieken en de werking Bewaak de centrale

Nadere informatie

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum

VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER. Uw Intelligente Commandocentrum VOOR EEN SCHONERE, VEILIGERE EN GEZONDERE WERELD. INNOVATIE IRIS VLOOTMANAGER Uw Intelligente Commandocentrum Uw Intelligente Commandocentrum KRACHTIGE FUNCTIES VOOR DYNAMISCH VLOOTMANAGEMENT Kritieke

Nadere informatie

Kleursoorten. Kleuren 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Index

Kleursoorten. Kleuren 1. Lettertypelijst. Werken met kleuren. Papierverwerking. Onderhoud. Problemen oplossen. Beheer. Index Kleuren 1 Met de printer kunt u afdrukken in kleur. Met kunt u bepaalde zaken benadrukken en voegt u iets extra's toe aan uw afdrukken en informatie. Gekleurde afdrukken zijn leesbaarder en worden dan

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 GEBRUIKEN PEN DRAADLOZE MUIS TABLET AANPASSEN PEN DRAADLOZE MUIS TABLET POP-UP MENU PROBLEMEN OPLOSSEN Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 2 Wacom Graphire 4-gebruikershandleiding Windows

Nadere informatie

Vloerlijnlaser FLS 90

Vloerlijnlaser FLS 90 ...sets standards NIEUW Vloerlijnlaser FLS 90 Exacte 90 -hoek op de vloer: haarscherpe laserlijnen, goed zichtbaar tot max. 15 m Precies. Robuust. Betrouwbaar. Optimale bediening. Nu tot max. 15 m zichtbare

Nadere informatie

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY

The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY The power to engage ACCESSOIRES VOOR LASER NOVA/SKY PRAKTISCHE ACCESSOIRES VOOR EEN NOG BETERE TOUCHSCREEN-ERVARING GROTERE DEELNAME VAN STUDENTEN EN DOCENTEN Zoekt u naar een geavanceerdere manier om

Nadere informatie