Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen. Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen. Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts."

Transcriptie

1 Het nieuwe, creatieve gemak van ontwerpen Uitbreidbaar systeem met toptechnologie voor grafici, web-designers en creatieve experts.

2 Uw professionele coach tijdens uw creatieve werk. WACOM. Meer vrijheid. Ideeën komen tot leven. Visies worden werkelijkheid. is het nieuwe, intelligente systeem van grafische tabletten voor de professional. Het combirt het gemak en de veelzijdigheid van het traditionele gereedschap met de snelheid en functionaliteit van de moderne grafische software. Deze synergie resulteert in een onvergelijkelijke productiviteit en verbeterde ergonomie. Met de nieuwe Grip Pen kunt u moeiteloos tekenen en illustreren en afbeeldingen sneller dan ooit bewerken. De nieuwe 2D Mouse is de powermuis voor navigatie met nauwkeurig scrollwieltje, een resolutie van en uiteraard zonder kogel, snoer en batterijen. Met de uitgekiende ergonomie en de eenvoudige elegantie van het ontwerp van het systeem kunt u meteen creatief aan de slag gemakkelijk en op het hoogste artistieke niveau. De toolrange biedt het geschikte gereedschap voor elke stap van het creatieve proces. En met de comfortabele drivers kunt u iedere tool per toepassing afzonderlijk configureren. Dankzij het ergonomische ontwerp en de absolute positionering werkt u met korte wegen, en daardoor wordt het RSI-risico de muisarm aanzienlijk verminderd. Vindt de juiste weg naar : op maat voor u persoonlijk. Verhoog uw productiviteit en plezier bij professiol publishing met de precisie en efficiency die alleen u biedt. Ontwerp, constructie en architectuur zijn van oudsher de toepassingsgebieden van. Met de Lens Cursor beschikt u over een hulpmiddel op maat voor exact digitaliseren en selecteren. En met de Grip Pen ontwerpt u snel en efficiënt 2D- en 3D-objecten en schept u realistisch overkomende teksturen. Vertrouw op uw individualiteit. Pas uw persoonlijke stijl van illustreren direct toe op de computer. Dat is de vrijheid die u biedt. Voor expressief, gevoelsmatig overtuigend web-design met Macromedia Flash, Adobe GoLive & Co. biedt essentiële voordelen: drukgevoelig gereedschap en flexibiliteit bij de keuze. ondersteunt ook de professionele audio-video-postproduction op een heel natuurlijke wijze. U kunt uw aandacht nu richten op scènes en sequenties en niet op het bedienen van het gereedschap. Maak adembenemend realistische composities, met de onovertroffen en subtiele precisie van de range.

3 WACOM. Tools voor grafisch ontwerp en het retoucheren van foto s. Openbaring voor beeldbewerkers. is de perfecte design-tool voor lithografen, fotografen en iedere vorm van creatieve beeldbewerking. nauwkeurig en verbluffend realistisch. De Airbrush is de tool voor illustratoren, retoucheurs, beeldbewerkers, enz. Neem de nieuwe Grip Pen eens in uw hand en voel wat er zo bijzonder aan is: de vernieuwde, ergonomische gripvlakken zijn speciaal bedoeld om vingers en hand te ontlasten. De dubbele zijschakelaar, de gumfunctie, de drukgevoeligheid en de precisie maken van de Grip Pen een ideaal, prettig hanteerbaar allround-gereedschap. De Airbrush is het realistische airbrush-pistool voor uw computer. Druk en stand worden precies herkend en met het geïntegreerde scrollwiel bestuurt u vervloeiïngen De nieuwe Grip Pen: Neem m eens in uw hand en voel wat er zo bijzonder aan is Drukgevoelige penpunt Nieuwe, ergonomische gripvlakken, speciaal bedoeld om vingers en hand te ontlasten Vrij programmeerbare dubbele zijschakelaar Drukgevoelige gum bewerkingsstappen maakt u traploos ongedaan Heeft geen batterijen of snoer nodig betrouwbaar en onderhoudsvrij Reageert op druk en stand Airbrush: Het realistische airbrush-pistool voor uw computer. Drukgevoelige punt Geïntegreerd scollwiel, o. a. voor het exact uitvoeren van vervloeiïngen Herkenning van druk en stand perfecte simulatie van een airbrush Ergonomisch ontwerp overgenomen van het echte airbrush-pistool Scheidingen Wel eens scheidingen uitgevoerd met een muis? Met de Grip Pen plaatst u Bézier-punten first shot right en volgt u outlines met gemak en tot op de pixel. Gummen Met hoeft u geen van uw vertrouwde technieken te laten varen. Zelfs gummen niet. Want met omgedraaide Grip Pen kunt u wissen, uiteraard drukgevoelig. Maskeren Breng professionele maskeringen met de enige echte tool aan: met een stift. Met de dukgevoeligheid van de Grip Pen hebt u de controle over iedere nuance. Afzwakken & Nabelichten Stap met Airbrush of Grip Pen de subtiele wereld van uw afbeeldingen binnen. Optimaliseer diepte en licht gevoelig en precies met behulp van. Tech-Tipp: Werken met stand (hoek) en spuitpatronen Alle grafische tabletten herkennen niet alleen druk maar ook de stand of hoek van de tool. Zo kunt u bij de Airbrush met de stand het spuitbeeld resp. -patroon beïnvloeden. Met de druk van de punt wordt de afstand tussen airbrush en papier gesimuleerd. Net zo gevoelig als met de analoge tegenhanger Boeiende voorbeelden, tips & tricks voor imaging met :

4 WACOM. Tools voor schetsers, illustratoren en CAD-designers. De kunst om het juiste gereedschap te kiezen. Vrij kunstenaar, illustrator, storyboard-tekenaar of art director: is een ware openbaring voor iedereen die creatief tekent, illustreert of schetst. biedt namelijk met drie extra stiften de passende teken-tool voor iedere taak. Of bent u een CAD-prof? Als het u bij uw constructieve werk om efficiency en precisie gaat, hebt u met de CAD-versies van A3 en A4 oversize een gereedschap ter beschikking met niet te overtreffen productiviteit : de Lens Cursor. Ink Pen De drukgevoelige stift met echte ballpointvulling voor het realistische schetstgevoel. Plaats een layoutblok op het tablet en maak een schets met de Ink Pen. De illustratie zit meteen in de computer. Met de Stroke Pen worden zachte viltstiften, aquarel- en olieverfpenselen gesimuleerd; de zachte punt reageert sensibel op de druk van uw hand. Dankzij Tool ID kunt u zelfs een aantal Stroke Pens tegelijk gebruiken, die elk een ander tekengereedschap simuleren. Stroke Pen Drukgevoelige stift met zachte punt voor realistische schildertechnieken. Digitaal in olie en waterverf Lens Cursor Ergonomische, programmeerbare puck. Perfecte teksturen Teksturen kunnen perfect en heel natuurlijk worden aangebracht op complexe vlakken Uw eigen stijl Werk in uw eigen stijl. legt u geen beperkingen op in tegendeel. De gevarieerde tool-range laat uw creatieve sappen vrijelijk stromen. Nauwkeurig vervagen Met kunt u iedere analoge illustratie- en designtechniek nabootsen. Draai de Grip Pen om, en u kunt ermee vervagen, schaduwen aanbrengen en doezelen. Layers & lazuren Alsof u met penseel en verf werkt. Breng diverse verflagen lazurend aan. Exact in de gewenste sterkte. Boeiende voorbeelden, tips & tricks over illustratie, tekenen en schetsen met :

5 WACOM. Tools voor de videoprofessional, soundspecialist en web-designer. Creëer nieuwe werelden. Tech-Tipp: Meer efficiency door vrij programmeerbare toetsen en schakelaars Alle toetsen en schakelaars van ieder tool zijn vrij programmeerbaar. U kunt zo bijvoorbeeld toetsenbordshortcuts of menu-commando s vastleggen. Per invoerapparaat én toepassing! Uw web-site moet swingen. Uw video moet in de prijzen vallen. En van uw sound moet de luisteraar enthousiast raken. U heeft de professionele software. Op uw Mac of PC. Dan heeft u alleen nog de passende tool nodig in de uitgebreide range vindt u beslist de combinatie, die precies voldoet aan uw voorkeuren en eisen. 4D Mouse: Nieuw, ergonomisch ontwerp Glijvaste gripvlakken Zonder snoer, kogel of batterijen Vijf programmeerbare toetsen Herkenning van de muisrotatie Scrollwiel met automatische centrering, voor traploos scrollen, zoomen DualTrack-ondersteuning tegelijkertijd werken met muis én stift Navigeren 2D Mouse of 4D Mouse: met en een perfecte ergonomie wordt de navigatie voor iedere toepassing buitengewoon comfortabel. Sneller en nauwkeuriger dan ooit. Bediening van schuifbalken Bedien de schuifbalken van uw softwarepakketten met de Grip Pen aanzienlijk sneller en nauwkeuriger dan met iedere muis. Videomontage Knip, verplaats, bewerk uw videosequenties in een handomdraai. Met absolute positionering en buitengewoon ergonomisch. Audio-editing Met de Grip Pen bedient u schuifregelaars en schakelaars van professionele audiosoftware net zo snel en gemakkelijk als de analoge tegenhangers. Flash Richt uw aandacht op uw flash-project, niet op een omslachtige bediening via een standaard muis. ondersteunt u ook bij het creatieve web-design. Boeiende voorbeelden, tips & tricks voor media-editing met :

6 WACOM. Technische specificaties en configuraties. Kies de juiste tool voor uw creativiteit. Uitvoering en prestaties A6 A5 A4 regular A4 oversize A3 Op deze pagina s kunt u kiezen. Zoek en vind de combinatie die past bij uw visie. Alles over prestatie en uitvoering vindt u hier. En kies dan voor het nieuwe gemak van ontwerpen. Kies voor meer efficiency. Meer creativiteit. Meer ergonomie. En voor meer werkplezier. Actief gebied (mm) Afmeting (mm) Gewicht Resolutie Absolute nauwkeurigheid Drukniveaus max. Afstand Stand 127,0 x 106,0 225,0 x 210,0 x 7,5 520 g +/- 0,25 mm +/ ,2 x 162,4 334,0 x 258,0 x 14,0 900 g +/- 0,25 mm +/ ,8 x 240,6 456,0 x 361,0 x 14, g +/- 0,25 mm +/ ,8 x 316,8 444,0 x 435,5 x 37, g +/- 0,15 mm +/ ,2 x 316,8 616,0 x 445,5 x 37, g +/- 0,15 mm +/- 60 Systeemeisen Macintosh Nauwkeurigkeit stand tot 40 DualTrack Macintosh of PowerMacintosh, USB-Interface, Tool ID CD-ROM-speler, Mac OS 8.5, Mac OS X of hoger QuickPoint Area Windows Menubalk, uitwisselbaar, uitwisselbaar, uitwisselbaar, uitwisselbaar Folie USB-interface, CD-ROM-speeler Penhouder Interface Stroomvoorziening Stroomverbruik Garantie Registraties CE, FCC, GOST-R (aangevraagd) CE, FCC, GOST-R (aangevraagd CE, FCC, GOST-R (aangevraagd) CE, FCC, GOST-R (aangevraagd) CE, FCC, GOST-R (aangevraagd) Ref.-Nr. XD-0405P/U XD-0608P/U XD-0912P/U XD-1212S-D/P-C (DTP/CAD) XD-1218S-D/P-C (DTP/CAD) XD-1212U-D/U-C (DTP/CAD) XD-1218U-D/U-C (DTP/CAD) * Voor alle USB-producten moet een USB-aansluiting met eigen stroomvoorziening beschikbaar zijn.

7 Uitvoering en prestaties Grip Pen Stroke Pen Classic Pen Ink Pen Airbrush 2D Mouse 4D Mouse Lens Cursor Gewicht 12 g 13 g 13 g 13 g 24 g 75 g 72 g 72 g Afmeting (mm) 151 x 12,5 151 x 12,5 151 x 12,2 151 x 12,5 162,5 x 32,6 x 38,5 113,5 x 72,6 x 38,5 158,9 x 66,1 x 33,0 158,9 x 66,1 x 33,0 Uitvoering Drukgevoelige punt Drukgevoeligheid Speling van de punt (max.) 1,3 mm 1,3 mm 0,1 mm 0,1 mm 0,1 mm Druk Drukgevoelige gum Toetsen/schakelaar zijkant / 2 / 2 / 1 / 3 / 5 / 5 Tool ID Bijzonderheden Rubberen gripvlak Scrollwiel m. Scrollwiel Scrollwiel m. +/- Beweeglijke puck Bestel-nr. XP-501E XP-120 XP-300E XP-110 XP-400E XC-100 XC-400 XC-210 Vullingen en verwisselbare ballpointvulling Waarom zo uniek is: Perfecte ergonomie Hoogste nauwkeurigheid Onbegrensde combinatiemogelijkheden van tabletten en tools. Twee tools tegelijkertijd gebruiken Onovertroffen precisie 2 ar garantie Uw InfoLink: Hier vindt u de nieuwste technische informatie over uw systeem.

8 Is uw interesse gewekt? Vraag dan nú informatie aan. Wilt u meer weten over de efficiency en het gemak van? Wilt u de proef op de som nemen en kennis maken met alle voordelen? Dan kan: De dichtstbijzijnde WACOMdealer biedt u niet alleen het systeem - hij geeft u ook graag eens de Grip Pen in de hand. Probeer zelf het gevoel. Nu meteen! De virtuele art gallery met inspirerende voorbeelden voor uw favoriete toepassing vindt u hier: Op onze website vindt u: productinformatie, aanbiedings-bundles, tips & tricks, de nieuwste drivers en actuele informatie over softwaresupport voor het -systeem. In de dealerslijst vindt u tevens de dichtstbijzijnde WACOM-dealer Wacom Company, Limited. Alle rechten voorbehouden. WACOM is een geregistreerd handelsmerk en Intuos,, Tool ID en 4D Mouse zijn handelsmerken van WACOM Co., Ltd. Alle overige handelsmerken en productnamen zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun eigenaars. BRO-XDNL Printed in Germany WACOM Europe GmbH Europark Fichtenhain A9 D Krefeld Telefoon ++49 (0 ) Telefax ++49 (0 )

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom

Efficiëntie kan adembenemend zijn. Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Efficiëntie kan adembenemend zijn Het Intuos3-pentabletsysteem van Wacom Uitstekend ontwerp. Unieke functionaliteit. Perfecte ergonomie. Het Intuos3-pentabletsysteem. Werk intuïtiever, ergonomischer en

Nadere informatie

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Verdubbel uw mogelijkheden met muis & pen! De Graphire Muis en de Graphire Pen helpen u stappen vooruit in élke software applicatie. We weten

Nadere informatie

Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden.

Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden. Vermijd hoofdpijn. De eenvoudige weg naar betere beelden. Express View Het laatste dat u kunt gebruiken als u creatief werkt, is hoofdpijn omdat uw apparatuur of tools verouderd zijn. Geen hoofdpijn meer

Nadere informatie

Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar. Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu

Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar. Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu Floris Didden van KARAKTER, concepttekenaar Hoe komen helden tot leven? Intuos4. Hier begint het. www.wacom.eu Je ooit afgevraagd hoe menselijkheid tot leven komt? Door aandacht te schenken aan elk detail,

Nadere informatie

Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display.

Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display. Uw inspiratie. Het volmaakte instrument. De Cintiq 21UX Interactive Pen Display. Het perfecte gereedschap. Het perfecte gereedschap is een klasse apart. Het biedt uw inspiratie en creativiteit ongekende

Nadere informatie

Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3

Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3 Tips en tricks voor Intuos4 en Adobe Lightroom 3 Karakterontwerper: Matt Cioffi Inhoudsopgave 1. De penseelgrootte regelen met de Touch Ring 1 2. Door de catalogus scrollen met behulp van de Touch Ring

Nadere informatie

Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren

Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren Workshop: Zo teken je digitaal Mangafiguren www.wacom.eu/manga INTRODUCTIE De volgende workshop over het maken van digitale Mangafiguren is gebaseerd op tips en trucs die afkomstig zijn van Sweatdrop Studio

Nadere informatie

WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN

WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN 1 WACOM-BEWEGINGEN: AANRAAKINVOER BIJ WACOM-PRODUCTEN Wacom-producten die aanraakinvoer ondersteunen, zijn ontworpen om uw manier van werken te vergemakkelijken. Dankzij aanraakinvoer kunt u uw computer

Nadere informatie

BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD

BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD 1 BAMBOO MULTI-TOUCH AANRAAKINVOER BIJ DE BAMBOO PAD Wacom-producten, die aanraakinvoer ondersteunen, zijn ontworpen om uw manier van werken te vergemakkelijken. Met aanraakinvoer kunt u communiceren met

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda

Braille leesregel (0182) Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) Meridiaan DA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional!

Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! VR VR Enkelnaalds borduurmachine met een vrije arm. Efficiënt en veelzijdig. Borduren als een professional! Groot borduurgebied van 200 x 200 mm Tot 1000 steken per minuut Automatisch draadinrijgsysteem

Nadere informatie

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda

Braille leesregel (0182) 52 58 89. Papenmeier BRAILLEX Live 20. Bel voor persoonlijk advies direct(0182) 52 58 89. James Wattstraat 13-b 2809 PA Gouda Papenmeier BRAILLEX Live 20 Het jongste lid in de BRAILLEX familie is aanzienlijk kleiner dan zijn grote broer. Gebruik Apps, lees en schrijf berichten op uw smartphone of werk met gebruikelijke toepassingen.

Nadere informatie

USB Tablet. Installatiegids

USB Tablet. Installatiegids USB Tablet Installatiegids Inhoudsopgave Inleiding...3 Kenmerken...3 Veiligheidsinstructies...4 Controleer de inhoud van de verpakking...4 Hoofdstuk 1: Installatie...5 Software...5 Installatieprocedure:...5

Nadere informatie

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO

Uw gebruiksaanwijzing. CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO U kunt de aanbevelingen in de handleiding, de technische gids of de installatie gids voor CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000 PRO. U vindt de antwoorden op al uw vragen over de CREATIVE DESKTOP WIRELESS 9000

Nadere informatie

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set

KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set KBS-61502G wireless 2.4 GHz toetsenbord en muis set Disclaimer Geen moeite is gespaard om ervoor te zorgen dat de informatie in deze handleiding correct en compleet is. Er wordt echter geen aansprakelijkheid

Nadere informatie

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren

Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren Colormanagement software voor ColorEdge-monitoren MET COLOREDGE EN COLORNAVIGATOR 7 BEREIKEN CREATIEVE PROFESSIONALS EEN NAUWKEURIGE KLEURWEERGAVE VOOR HUN VEELZIJDIGE WENSEN. Wat is ColorNavigator 7?

Nadere informatie

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015

POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 4 POWERTOOLS VOOR PROFESSIONALS 09/2015 KRACHTIG & COMPACT EY 74A2 LJ2G / PN2G / X Accu-schroef/boormachine 2 Nieuwe borstelloze motor De nieuwe grotere motor zorgt voor meer kracht en efficiëntie (vergeleken

Nadere informatie

Week 1 Cursus Photoshop

Week 1 Cursus Photoshop Week 1 Cursus Photoshop Introductie Maak kennis met het programma Photoshop. 1 Week 1 Cursus Photoshop Inleiding De essentie van Photoshop Kennis maken met Photoshop Basis tools Een collage maken over

Nadere informatie

PCTV Hybrid Pro Stick hardware

PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick hardware PCTV Hybrid Pro Stick Hardware NL februari 2006 Pinnacle Systems GmbH 2006 Alle rechten voorbehouden Niets uit dit Handboek mag zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming

Nadere informatie

DELUX M618 ERGONOMISCHE MUIS / DELUX WOW GRIP MOUSE - BEDRAAD

DELUX M618 ERGONOMISCHE MUIS / DELUX WOW GRIP MOUSE - BEDRAAD DELUX M618 ERGONOMISCHE MUIS / DELUX WOW GRIP MOUSE - BEDRAAD De Delux verticale ergonomische muis is, zoals de naam al doet vermoeden, een erg luxe ergonomische muis. De Delux wow grip mouse is zeer degelijk

Nadere informatie

Adobe Photoshop Lightroom 5

Adobe Photoshop Lightroom 5 Adobe Photoshop Lightroom 5 Marketingtekst voor kanaalpartners Adobe Photoshop Lightroom 5 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt op webpagina s, in gedrukte advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal

Nadere informatie

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten

Scan-evolutie. KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Scan-evolutie KV-S2087 A4-scanner voor meerdere documenten Buitengewone mogelijkheden, buitengewone waarde Wilt u de flexibiliteit hebben om meerdere formaten en materialen tegelijk te kunnen scannen?

Nadere informatie

WORKSHOPS 2009/2010. Vestigingen, data en inschrijvingen via http://www.calumetphoto.nl. workshops. trainingen

WORKSHOPS 2009/2010. Vestigingen, data en inschrijvingen via http://www.calumetphoto.nl. workshops. trainingen WORKSHOPS 2009/2010 Vestigingen, data en inschrijvingen via http://www.calumetphoto.nl workshops Masterclass Effecten in Photoshop Masterclass HDR fotografie in Photoshop Masterclass Retoucheren Masterclass

Nadere informatie

Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie

Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie Dé Setting standaard the standard in Braillecommunicatie in communication Krachtige Improve your prestaties skills Maximale Advance your flexibiliteit career Haal Expand meer your uit horizon uw werk Tijdens

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie

Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie Microsoft Offi ce OneNote 2003: een korte zelfstudie Werken met OneNote: zelfstudie 1 MICROSOFT OFFICE ONENOTE 2003 ZORGT VOOR OPTIMALE PRODUCTIVITEIT DOOR EENVOUDIGE VASTLEGGING, EFFICIËNTE ORGANISATIE

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features

Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) Key Selling Points. Product Features Fujitsu ScanSnap ix500 (PA03656-B001) ScanSnap ix500 voor pc en Mac besturingssystemen scant maximaal 25 pagina s per minuut of 50 afbeeldingen per minuut in kleur, grijstinten of zwart-wit in een indrukwekkende

Nadere informatie

Focus Touch. Touchscreens

Focus Touch. Touchscreens Focus Touch Met een grootformaat Focus Touch LED monitor bestuurt u via Optical Dual Touch de computer door middel van een aanraking op het scherm. Dit kan met uw vinger of bijvoorbeeld met een pen. Zo

Nadere informatie

Persoonlijk borduurontwerp software systeem

Persoonlijk borduurontwerp software systeem Persoonlijk borduurontwerp software systeem Inspireer uw creativiteit met een e wereld van borduren Print en borduur functie - Ontwerp combinaties van borduurwerk en geprinte afbeeldingen Meer dan 500

Nadere informatie

Maakt uw borduurdromen waar.

Maakt uw borduurdromen waar. PE-Design Next Maakt uw borduurdromen waar. Moderne gebruikersinterface Meer variaties van steken en patronen Verbeterde letterfuncties Tekeningen en foto s kunnen worden omgezet in borduurwerk Combinatiemogelijkheden

Nadere informatie

USB-C naar Ethernet adapter met 3 poorts USB 3.0 hub en Power Delivery

USB-C naar Ethernet adapter met 3 poorts USB 3.0 hub en Power Delivery USB-C naar Ethernet adapter met 3 poorts USB 3.0 hub en Power Delivery Product ID: US1GC303APD Voeg krachtige connectiviteit toe aan uw met USB-C uitgevoerde laptop, tablet of desktopcomputer. Ideaal voor

Nadere informatie

USB 3.0 / esata naar 2,5/3,5 inch SATA HDD / SSD duplicatordock - standalone harde-schijfkloner - SATA 6 Gbps

USB 3.0 / esata naar 2,5/3,5 inch SATA HDD / SSD duplicatordock - standalone harde-schijfkloner - SATA 6 Gbps USB 3.0 / esata naar 2,5/3,5 inch SATA HDD / SSD duplicatordock - standalone harde-schijfkloner - SATA 6 Gbps StarTech ID: SDOCK2U33RE Met de SDOCK2U33RE dubbele 2,5/3,5 inch SATA HDD/SSD-duplicatordock

Nadere informatie

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs

Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs. voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Toshiba en OneNote in actie voor het onderwijs Met Microsoft Office OneNote 2003 kunt u uw notities digitaal vastleggen, ordenen en opnieuw gebruiken. Toshiba-notebooks

Nadere informatie

GEVORMD OP BASIS VAN UW IDEEËN.

GEVORMD OP BASIS VAN UW IDEEËN. INNOVATION eform Online-Configurator GEVORMD OP BASIS VAN UW IDEEËN. eform individueel geplande hardschuiminlays voor uw gereedschap. SNEL EN EENVOUDIG PLANNEN. Alles in uw voordeel. Een tool met vele

Nadere informatie

veilig in de hand. Kracht Compact Generation

veilig in de hand. Kracht Compact Generation Kracht veilig in de hand. Compact Generation Easy Universal Expert Make it your home. Maak het jouw thuis met de nieuwe haakse slijpmachines van Bosch. Ze zijn krachtig en robuust en maken door hun nieuwe

Nadere informatie

+31 (0)900 1200 003 E:

+31 (0)900 1200 003 E: Driefasige harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De driefasige harmonische analyser

Nadere informatie

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8

S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T O R A G E S ATA T O U S B 2. 0 H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 8 S T O R A G E S U P P O R T H A R D D I S K C A S I N G 2. 5 S T

Nadere informatie

2-poort USB HDMI KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub

2-poort USB HDMI KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub 2-poort USB HDMI KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub Product ID: SV231HDMIUA Met de SV231HDMIUA 2-poort USB HDMI KVM-switch kunt u twee multimediacomputers met USBaansluiting of apparaten met HDMI-interface

Nadere informatie

Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks

Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks Ik zoek een eenvoudige en betrouwbare oplossing voor mijn dagelijks slijpwerk DE OPLOSSING VOOR KWALITATIEF EN EFFICIENT SLIJPWERK WERKT NÒG EENVOUDIGER EFFICIENT WERKEN MET TOUCHSCREEN Het 8,4 inch kleuren

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

Eindeloos zachte loop

Eindeloos zachte loop Altijd helemaal precies de Bosch Compact generatie. Eindeloos zachte loop ongelooflijke kracht. De nieuwe, compacte excenterschuurmachines van Bosch. New Compact Generation NIEUW! De nieuwe Compact generatie

Nadere informatie

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek

Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek Lesbrief voor leerlingen: hoe ontwerp je een omslag voor een boek KIEZEN Een goed begin is het kiezen van het juiste boek. Er zijn zo veel mooie verhalen waardoor het soms lastig is om een goede keuze

Nadere informatie

Snellere datatransmissie

Snellere datatransmissie Thunderbolt harde-schijfbehuizing met Thunderbolt-kabel - dubbele bay 2,5 inch HDD-behuizing met ventilator StarTech ID: S252SMTB3 Met de S252SMTB3 2-bay Thunderbolt-behuizing kunt twee 2,5 inch SATA I/II/III

Nadere informatie

::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES:

::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES: ::INLEIDING U LEERT IN DEZE LES: Werken met muis en toetsenbord. De contextmenu s gebruiken. Software automatisch laten updaten. Een reservekopie van het systeem maken. 2 ::01 INLEIDING Wie vandaag een

Nadere informatie

USB 3.0/eSATA dubbele 3,5" SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart

USB 3.0/eSATA dubbele 3,5 SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart USB 3.0/eSATA dubbele 3,5" SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart StarTech ID: S3520BU33ER De S3520BU33ER 2-bay RAID-behuizing biedt een krachtige externe opslagoplossing,

Nadere informatie

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard

met Photoshop CS3. Channel Copy Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige afbeeldingen met de professionele standaard Channel Copy Adobe Photoshop CS3 De volgende tekstblokken kunnen worden gebruikt in advertenties, catalogi of ander promotiemateriaal voor Adobe Photoshop CS3. Adobe Photoshop CS3 Slogan Maak krachtige

Nadere informatie

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl

Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine. A10 M A18 M bl ASB18 M bl Accu- Schroefboormachine Klopschroefboormachine A10 M A18 M bl ASB18 M bl Een goeie klus is niet alleen werk maar ook werken met plezier KOOLBORSTELLOOS, COMPACT EN DUURZAAM De krachtige accu schroefboormachines

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x DisplayPort adapter - 4k 60 Hz - alleen Windows compatibel Product ID: TB32DP2 Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan een computer

Nadere informatie

Prijs: 899 Upgrade: 449,00. MovieDVsuite - Videomontage zonder omhaal!

Prijs: 899 Upgrade: 449,00. MovieDVsuite - Videomontage zonder omhaal! AIST Producten - The MovieX familie Software Producten MoviePack 4.0 - Videomontage en animatie zonder beperkingen! MoviePack is eerste klas videomontage software om alles uit uw creativiteit te halen

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA 62 Netwerk analyser / vermogensmeter en energiemeter (real-time) met data logging, grafisch scherm, interface voor PC en software De 3-in-1 harmonische analyser PCE-GPA

Nadere informatie

3D-printerpen 2016 versie Handleiding

3D-printerpen 2016 versie Handleiding 3D-printerpen 2016 versie Handleiding Gefeliciteerd! U bent nu in het bezit van de nieuwste generatie 3D-printerpen. Hiermee heeft u het creëren van unieke 3D-tekeningen, miniaturen en accessoires zelf

Nadere informatie

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints

Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Persbericht EMBARGO: 26 augustus 2008, 05:00 CET Nieuw instapmodel Canon PIXMA MP260 All-In- One met ChromaLife100+ voor duurzame prints Hi-res versies van deze en andere afbeeldingen zijn te downloaden

Nadere informatie

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie.

Specials. Fluke NIEUW. Multifunctionele Installatie Testers. Visuele IR Thermometer Fluke VT04. Elektrische testers Fluke T100-serie. Fluke Specials Visuele IR Thermometer Fluke VT04 Elektrische testers Fluke T100-serie Promotie Multifunctionele Installatie Testers Fluke 1650-serie www.fluke.be/acties Herfst/winter 2013 Fluke. The Most

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

USB 3.0/eSATA dubbele 3,5" SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart

USB 3.0/eSATA dubbele 3,5 SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart USB 3.0/eSATA dubbele 3,5" SATA III RAID externe harde-schijfbehuizing met UASP en ventilator - zwart StarTech ID: S3520BU33ER De S3520BU33ER 2-bay RAID-behuizing biedt een krachtige externe opslagoplossing,

Nadere informatie

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort V3 V3 De borduurmachine met een groot werkgebied en geavanceerde functies. Groot borduurgebied van 300 x 180 mm Hoge borduursnelheid van 1.050 steken per minuut Automatische draadknipfunctie Usb-poort

Nadere informatie

PR655. PR655 Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR655

PR655. PR655 Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR655 PR655 PR655 Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR655 Borduurgebied van 200 mm x 300 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk verlichtingssysteem

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Thunderbolt 3 naar Dual DisplayPort adapter 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Product ID: TB32DP2T Met deze hoogvermogen Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz DisplayPort-schermen aan uw Windows

Nadere informatie

Silent Gliss rolgordijnsystemen

Silent Gliss rolgordijnsystemen Silent Gliss rolgordijnsysteem 4830 Silent Gliss rolgordijnsystemen Het voordeel van Silent Gliss De heldere belijning van de rolgordijnen sluit perfect aan op moderne architectuur- en interieurontwerp.

Nadere informatie

Door velen wordt Photoshop beschouwd als de industriestandaard voor zowel drukwerk en DTP als voor het web wat betreft digitale beeldbewerking.

Door velen wordt Photoshop beschouwd als de industriestandaard voor zowel drukwerk en DTP als voor het web wat betreft digitale beeldbewerking. Adobe Photoshop Adobe Photoshop is een grafisch programma voor het bewerken digitale beelden via de computer. Photoshop is beschikbaar voor Mac OS X en Windows. Tot en met versie 4 bestond er ook een UNIX-variant.

Nadere informatie

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions

Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon. Speech Documentation Solutions Speech Documentation Solutions Maak kennis met de slimste en meest flexibele USBmicrofoon ooit. De RecMic II Hoogste niveau van nauwkeurigheid bij spraakherkenning, zelfs in een rumoerige omgeving dankzij

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e

PR1000e. PR1000e Borduurmachine. Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e PR1000e PR1000e Borduurmachine Maak snel en moeiteloos professioneel borduurwerk met de Brother PR1000e Borduurgebied van 200 mm x 360 mm ASV lcd-touchscreen met hoge defi nitie Geavanceerd natuurlijk

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Thunderbolt 3 naar 2x HDMI adapter - 4K 60Hz - Mac en Windows compatibel Product ID: TB32HD24K60 Met deze krachtige Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K 60 Hz HDMI-schermen aan uw Windows - of Mac-computer

Nadere informatie

Het handboek van KCM Tablet. Jörg Ehrichs Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff

Het handboek van KCM Tablet. Jörg Ehrichs Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff Jörg Ehrichs Vertaler/Nalezer: Freek de Kruijf Vertaler: Ronald Stroethoff 2 Inhoudsopgave 1 Wacom tabletinstellingen 5 1.1 Profielbeheer......................................... 5 1.2 Algemene tabletinstellingen

Nadere informatie

USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash

USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash USB 3.0 Flash geheugen multi kaartlezer/schrijver met USB-C - SD, microsd, CompactFlash Product ID: FCREADU3C Ideaal voor creatieve professionals, bespaart deze multikaartlezer/-schrijver u tijd en zorgt

Nadere informatie

Thunderbolt 3 naar Dual HDMI adapter - 4k 30Hz - alleen Windows compatibel

Thunderbolt 3 naar Dual HDMI adapter - 4k 30Hz - alleen Windows compatibel Thunderbolt 3 naar Dual HDMI adapter - 4k 30Hz - alleen Windows compatibel Product ID: TB32HD2 Met deze high performance Thunderbolt 3 adapter kunt u twee 4K HDMI-schermen aan een computer toevoegen, via

Nadere informatie

USB 3.0 naar 2-poorts gigabit Ethernet-adapter NIC met USB-poort

USB 3.0 naar 2-poorts gigabit Ethernet-adapter NIC met USB-poort USB 3.0 naar 2-poorts gigabit Ethernet-adapter NIC met USB-poort Product ID: USB32000SPT Met de USB32000SPT USB 3.0 naar 2-poorts gigabit Ethernet-adapter kunt u twee gigabit Ethernetpoorten toevoegen

Nadere informatie

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop

1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop Beeldbewerking 1 GIMP: een gratis en volwaardig alternatief voor Photoshop GIMP staat voor GNU Image Manipulation Program. Het is een grafisch programma voor het bewerken van foto's evenals het creëren

Nadere informatie

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening!

Presentatiesystemen. Starboard FX Duo. Starboard FXFX-77 bedraad. Het enige harde bord mét vingerbediening! Presentatiesystemen I n t e r a c t i e f w h i t e b o a r d Starboard FX Duo Productbeschrijving Het enige harde bord mét vingerbediening! Robuust werkoppervlak - Het werkoppervlak is zeer robuust, het

Nadere informatie

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte

Bruynzeel Office. Geef uw ideeën de ruimte Bruynzeel Office Geef uw ideeën de ruimte Wij ontwerpen, om uw zakelijke activiteiten te bevorderen Plezierig werken is efficiënt werken Uw kantoor is meer dan een werkomgeving. Het is een dynamische omgeving,

Nadere informatie

KVM-console-naar-laptop USB 2.0 draagbare Crash-kaartadapter met bestandsoverdracht & videoopname

KVM-console-naar-laptop USB 2.0 draagbare Crash-kaartadapter met bestandsoverdracht & videoopname KVM-console-naar-laptop USB 2.0 draagbare Crash-kaartadapter met bestandsoverdracht & videoopname StarTech ID: NOTECONS02 Met de NOTECONS02 draagbare USB crash-kaartadapter kunt u uw laptop in een draagbare

Nadere informatie

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden

Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden Adobe Acrobat 7.0 Professional De complete oplossing voor documentgebruik in samenwerking en productie van drukwerk op basis van PDF-bestanden 2004 Adobe Systems Incorporated. All Rights Reserved. 3 Acrobat

Nadere informatie

5-Poorts USB 3.1 (10Gbps) uitbreidingskaart - 1x USB-C, 2x USB-A + 2x IDC (5Gbps) combo card - PCIe

5-Poorts USB 3.1 (10Gbps) uitbreidingskaart - 1x USB-C, 2x USB-A + 2x IDC (5Gbps) combo card - PCIe 5-Poorts USB 3.1 (10Gbps) uitbreidingskaart - 1x USB-C, 2x USB-A + 2x IDC (5Gbps) combo card - PCIe StarTech ID: PEXUSB312EIC Deze 5-poorts USB 3.1 combo uitbreidingskaart vergemakkelijkt uitbreiding van

Nadere informatie

PR-1000 Borduurmachine. Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother

PR-1000 Borduurmachine. Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother PR-1000 PR-1000 Borduurmachine Borduur gemakkelijk en professioneel met de 10-naalds-, eenkopsborduurmachine PR-1000 van Brother 10 naalden Gemakkelijke draadinvoer dankzij het unieke Flexible Threading

Nadere informatie

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding

Nederlands. Multifunctionele. Digitale camera. Gebruikershandleiding Nederlands Multifunctionele Digitale camera Gebruikershandleiding ii INHOUD DE ONDERDELEN IDENTIFICEREN... 1 PICTOGRAMMEN OP HET LCD-SCHERM... 2 VOORBEREIDING... 2 Batterijen laden... 2 De SD/MMC-kaart

Nadere informatie

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen

Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Leica DISTO S910 Meet puntgegevens en creëer tekeningen Wereldprimeur Meet alles met P2P Technologie De eerste laserafstandsmeter werd meer dan twintig jaar geleden uitgevonden en gepresenteerd door Leica

Nadere informatie

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger

Notebook of Desktop PC met USB2.0 of USB1.1 poorten Microsoft Windows 98SE, 2000 of XP Mac OS9.x of hoger H A N D L E I D I N G S I - 7 0 7 1 2 5 1 I N H O U D V A N D E V E R P A K K I N G 4 T E C H N I S C H E S P E C I F I C AT I E 4 S Y S T E E M V E R E I S T E N 4 H A R D W A R E I N S TA L L AT I E

Nadere informatie

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen

Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen www.format-4.be Vakkundigheid voor de hoogste eisen en zonder compromissen Onze deskundige adviseurs helpen u ten allen tijde en met plezier bij de planning en de samenstelling van uw individuele Format-4

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Warmtebeeldcamera PCE-TC 34 Lange afstand-warmtebeeldcamera inclusief software / verwisselbare accu / groothoekobjectief / 3,5 inch display / meetresolutie van 640 x 480 Pixel / lcd-display / lichtgewicht:

Nadere informatie

I Inleiding: Wat is Nik-software? 1 Systeemeisen 2

I Inleiding: Wat is Nik-software? 1 Systeemeisen 2 Inhoud I Inleiding: Wat is Nik-software? 1 Systeemeisen 2 1 Nik-software gebruiken, een korte kennismaking 5 Installatie 6 Gastprogramma s 8 Werkruimte van de filters 10 Selective Tool 12 U Point-technologie

Nadere informatie

Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55

Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55 Maatstaf voor Perfectie. Nu ook zonder snoer. NIEUW Accu-invalcirkelzaag TSC 55 De nieuwe accu-invalcirkelzaag: TSC 55 met diverse accu-mogelijkheden naar keuze. De nieuwe accu-invalcirkelzaag TSC 55.

Nadere informatie

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN

Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN Epson Meeting Solutions QUICK START-HANDLEIDING VOOR INTERACTIEVE PROJECTOREN AAN DE SLAG Pagina 9 Vergaderingen zijn niet langer gebonden aan één ruimte. In deze Quick Starthandleiding bespreken we stapsgewijs

Nadere informatie

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden.

FPi 4500 Couverteersysteem. De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. FPi 4500 Couverteersysteem De nieuwe professionele enveloppen-vulmachine voor middelgrote post hoeveelheden. 1 2 FPi 4520 Intelligente oplossingen moeten eenvoudig zijn FPi 4500 Couverteersysteem Delegeer

Nadere informatie

Gebruikershandleiding. Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851)

Gebruikershandleiding. Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851) 1 Gebruikershandleiding Intuos Pro (PTH-451, PTH-651, PTH-851) Intuos Pro instellen Werken met de pen Bedieningselementen van de tablet De Intuos Pro multi-touchbeleving Intuos Pro aanpassen Toepassingsspecifieke

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA

Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA Laptop docking station voor onderweg - USB 3.0, VGA Product ID: USB3SMDOCKV Met dit docking station voor onderweg verandert u uw laptop in een mobiel werkstation. Het is een reisvriendelijke oplossing

Nadere informatie

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS!

Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Pas op voor de besmettelijke PORTFOLIOSIS! Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren NADENKEN Nadenken Voorbereiding Maken Presenteren Soul-searching Persoonlijkheid Ervaring Doelen Waarden Sterktes en

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

Aanbevelingen voor verscherpen

Aanbevelingen voor verscherpen Aanbevelingen voor verscherpen Door de afbeelding scherper te maken verbetert u de scherpte van de randen. Of afbeeldingen nu afkomstig zijn van een digitale camera of van een scanner, de meeste afbeeldingen

Nadere informatie

Welkom! Fijn dat je er bent.

Welkom! Fijn dat je er bent. Welkom! Fijn dat je er bent. Blurbs nieuwe tool voor het maken van boeken, BookWright, werd ontworpen om zo intuïtief mogelijk te zijn. Maar iedereen is uniek. En iedereen kan wel wat begeleiding gebruiken.

Nadere informatie

USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen

USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen USB-C naar Gigabit netwerk adapter met Power Delivery 2.0 opladen Product ID: US1GC30PD Nu kunt u een vaste netwerkverbinding toevoegen aan uw met USB-C uitgevoerde laptop, tablet of desktopcomputer. U

Nadere informatie

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II

Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Dubbele SD kaartlezer-/schrijver - USB 3.0 met USB-C - SD 4.0, UHS II Product ID: 2SD4FCRU3C Deze draagbare USB 3.0 kaartlezer biedt u snelle lees- en schrijftoegang tot twee SD -geheugenkaarten tegelijkertijd,

Nadere informatie

Interieur met potlood of met de computer tekenen?

Interieur met potlood of met de computer tekenen? Interieur met potlood of met de computer tekenen? Het blijft een telkens terugkerende vraag, die slechts beantwoord kan worden door te doen. Het presentatiemiddel dient zo gekozen te worden dat het het

Nadere informatie

Bijlage bij Kidspiration Getting Started Guide International English Edition Version 3

Bijlage bij Kidspiration Getting Started Guide International English Edition Version 3 Bijlage bij Kidspiration Getting Started Guide International English Edition Version 3 Hoofdstuk 3: Het leren gebruiken van Kidspiration In deze vier Kidspiration lessen leert u het Kidspiration BreinKaart

Nadere informatie

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh

Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh 1 Gebruikershandleiding voor Windows en Macintosh Bamboo Touch (CTT-460) Bamboo Pen (CTL-460, CTL-660) Bamboo en Bamboo Fun (CTH-460, CTH-461, CTH-661) Instellen Navigeren met aanraking Aanraking aanpassen

Nadere informatie

2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub

2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub 2-poort Dual DVI USB KVM-switch met Audio en USB 2.0-hub Product ID: SV231DD2DUA Met de SV231DD2DUA 2-poort Dual DVI USB KVM Switch kunt u twee pc's met Dual DVI-uitgangen aansluiten op twee monitoren,

Nadere informatie

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent

Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro. Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent Flexibiliteit en mobiliteit in één totaalpakket Panasonic UC Pro Ultieme bereikbaarheid, waar u ook bent UC Pro biedt u een schat aan mogelijkheden Bellen Bel snel en nauwkeurig rechtstreeks vanaf uw pc

Nadere informatie

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be

tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 gwen@lijn-applications.be http://www.lijn-applications.be Toekomststraat 34a 8790 Waregem tel: 056 60 75 09 fax: 056 61 43 12 www.lijn-applications.be gwen@lijn-applications.be Lijn-Applications is een gespecialiseerde firma die

Nadere informatie