Eén standaard. Twee oplossingen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Eén standaard. Twee oplossingen."

Transcriptie

1 Eén standaard. Twee oplossingen KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie

2 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie

3 Een innovatie van Kodak Het streven naar perfectie Mogen wij u voorstellen, de Kodak RVG 5100 en 6100 met de nieuwste beeldverwerkingstechnologie voor digitale radiologie. Opmerkelijke verbeteringen Omdat Kodak streeft naar perfectie, zijn beide systemen voorzien van een aantal nuttige verbeteringen. Eén fenomenaal apparaat Door de betaalbare prijs en geavanceerde technologie is het RVG 5100-systeem het ideale compromis tussen prijs en kwaliteit. Twee fenomenale apparaten Het RVG 6100-systeem, met de hoogste werkelijke resolutie die op de markt verkrijgbaar is, is de logische keuze voor tandheelkundige deskundigen die uiterste precisie wensen bij zowel complexe als routine onderzoeken. Een duidelijk onderscheid Met een RVG-systeem hebt u alle voordelen van de nieuwste digitale technologie gecombineerd met de betrouwbaarheid van Kodak.

4 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie Verbeterd ontwerp Voor betere beelden, meer comfort en een grotere duurzaamheid is de kabel nu aan de achterzijde bevestigd, zodat de sensor gemakkelijker kan worden gepositioneerd. Speciaal voor pediatrische toepassingen is een nieuwe sensor in formaat 0 ontwikkeld. Nieuwe sensor in formaat 0 Echte verbeteringen De juiste aandacht De wijzigingen in de Kodak RVG-systemen zijn het resultaat van aandacht voor de feedback van tandartsen en nauwgezette verbeteringen. Opmerkelijk genoeg zijn wij hier in geslaagd zonder dat de beeldkwaliteit ook maar enigszins nadelig wordt beïnvloed.

5 1 Er zijn drie sensorformaten verkrijgbaar 1. Een nieuw formaat 0 voor pediatrisch onderzoek 2. Formaat 1 «universele» sensor 3. Formaat 2 met 60% extra actief oppervlak 2 3 Het ontwerp verbeteren Praktischer De kabel zit nu aan de achterzijde van de sensor. Een verplaatsing van millimeters die een wereld van verschil maakt. Positioneren wordt gemakkelijker, wat helpt bij het verkrijgen van betere beelden. Comfortabeler De sensor heeft een gebogen vorm, waardoor patiënten zich comfortabeler voelen en minder bewegen, zodat u telkens weer een uitstekende opname kunt maken. Duurzamer Na een reeks veeleisende tests in onze laboratoria zijn onze nieuwe sensoren zelfs nog beter bestand tegen de onvermijdelijke schokken, beten en tegen het vallen. De bonus van de 6100: een nieuwe sensor in formaat 0 Het RVG 6100-systeem heeft een nieuwe sensor in formaat 0 die ideaal is voor pediatrische toepassingen. De sensor is comfortabel voor kleine monden en maakt positioneren gemakkelijk, zodat wordt voorkomen dat opnamen opnieuw moeten worden gemaakt. De blootstelling aan straling is 40% minder dan bij grotere sensoren.

6 5100 KODAK RVG 5100-systeem voor digitale radiologie De kloof overbruggen Een delicaat evenwicht U wilt de overstap naar digitaal maken, maar u moet ook rekening houden met het budget. Dit hoeft geen probleem te zijn. Een ideale oplossing Bij Kodak streven wij naar het aanbieden van kwalitatief hoogwaardige oplossingen voor ieder type praktijk. Deze vastberadenheid maakt uitzonderlijke producten zoals het RVG 5100-systeem mogelijk. Betaalbare kwaliteit en prestaties. Het RVG 5100-systeem biedt een ideaal compromis tussen beeldkwaliteit en prijs. Met een resolutie van 14 lijnparen/mm maakt u beelden van hoge kwaliteit, terwijl u volledig binnen het budget blijft.

7 Beeldverbetering Met de beeldverwerkingssoftware van Kodak kunt u beelden verbeteren, zodat u geen herhaalde opnamen hoeft te maken. Onderbelicht beeld, niet gecorrigeerd Onderbelicht beeld met contrastcorrectie Overbelicht beeld, niet gecorrigeerd Overbelicht beeld met contrastcorrectie Afstandsbediening Doordat deze in de kabel is geïntegreerd, kunt u de sensor activeren terwijl u naast de behandelstoel staat, en de stand van het beeld wijzigen voordat u de opname maakt. Gebruik van het toetsenbord is niet langer nodig voorafgaand aan en na het maken van opnames. De voordelen van kwaliteit Eenvoud Zoals alle producten van Kodak is het RVG 5100-systeem gemakkelijk in gebruik. U hoeft de handleiding nauwelijks te lezen. Kodak brengt hightech en gebruiksvriendelijkheid samen. Een uitstekend begin Uiteindelijk is het RVG 5100-systeem de ideale eerste stap richting digitale röntgenfotografie, omdat het eenvoud, betaalbaarheid en kwaliteit bij elkaar brengt. Handige software Onze intuïtieve software bewerkt en beheert beelden met slechts een aantal muisklikken. U kunt in een oogwenk beelden afdrukken, en, kopiëren en archiveren.

8 6100 KODAK RVG 6100-systeem voor digitale radiologie Ongeëvenaard Ongelofelijke resolutie Het Kodak RVG 6100-systeem voor digitale radiologie biedt de hoogste werkelijke resolutie die op de markt verkrijgbaar is. Verbazingwekkende details Technisch gezien heeft het RVG 6100-systeem een resolutie van 20 lijnparen/mm. Eenvoudig gezegd is dat de hoogst mogelijke resolutie. Nog eenvoudiger gezegd is deze resolutie vergelijkbaar met de Kodak intraorale röntgenfilm. Duidelijk genoeg In de meest eenvoudige termen betekent dit beelden met een hoge mate van detail die gespecialiseerde praktijken nodig hebben voor de meest complexe onderzoeken zoals endodontologie en implantologie. Duidelijke details Een hoge resolutie betekent veel details... zelfs bij het inzoomen.

9 Eenvoudig en toch geavanceerd Eenvoudig ontwerp Leren omgaan met het RVG systeem is een kleine moeite. Uw hele team zal snel aan het systeem wennen. Dit is het resultaat van de eenvoud van Kodak. Geavanceerde software Het RVG 6100-systeem is uitgerust met krachtige beeldverwerkingssoftware van Kodak. Deze software geeft naast intraorale beelden ook panoramische, cephalometrische, fotografische en intraorale videocamerabeelden weer op hetzelfde scherm, zodat u de patiënt tijdens de procedure optimaal kunt begeleiden. U kunt hiermee zelfs al uw andere beeldverwerkingssystemen van Kodak beheren voor uitstekende prestaties en een gestroomlijnd overzicht. Innovatieve functies Dankzij de innovatieve gereedschappen voor beeldanalyse kunt u alle details belichten die nodig zijn voor de meest uitdagende onderzoeken. Sterker nog, omdat dit een digitaal apparaat is, gebeurt dit vrijwel direct. Vooruitgang boeken Het RVG 6100-systeem is een technologische sprong voorwaarts. Het zal uw praktijk veranderen en een impact hebben op zowel u als uw patiënten. De interface is gebruiksvriendelijk en volledig naar uw wensen aan te passen. De Context-functie hergroepeert alle beelden die tijdens de behandeling zijn gebruikt en haalt ze direct op.

10 Technische kenmerken RVG 5100-systeem RVG 6100-systeem Sensor in formaat 1 Een sensor voor algemeen gebruik biedt de beste combinatie van gebruiksvriendelijkheid en een actief oppervlak. Externe afmetingen 27,5 x 37,7 mm Afmetingen van het actieve oppervlak 22 x 30 mm (660 mm 2 ) Matrixafmetingen (pixels) 1200 x 1600 (1,92 miljoen) Sensor in formaat 2 60% extra actief oppervlak voor bitewing-röntgenfoto's Externe afmetingen 32,2 x 44,1 mm Afmetingen van het actieve oppervlak 27 x 36 mm (972 mm 2 ) Matrixafmetingen (pixels) 1440 x 1920 (2,76 miljoen) Sensor in formaat 0 Voor pediatrisch onderzoek Externe afmetingen - 22,2 x 30,8 mm Afmetingen van het actieve oppervlak - 17 x 22 mm (374 mm 2 ) Matrixafmetingen (pixels) x 1200 (1,08 miljoen) Alle sensoren Werkelijke beeldresolutie 14 lp/mm Sensoren in formaat 1 en 2: Groter dan 20 lp/mm Sensor in formaat 0: 15 lp/mm Theoretische resolutie van de sensor 27,03 lp/mm Pixelgrootte 18,5 micron Technologie Kodak-sensortechnologie met optische vezel Aansluiting USB 2 hoge snelheid Beeldverwerkingssoftware Kodak-beeldverwerkingssoftware

11 Een compleet systeem Accessoires zijn inbegrepen Kodak levert alle RVG-systemen met de benodigde accessoires voor een optimaal gebruik van het systeem met fantastische resultaten. U ontvangt positioneringseenheden, hygiënische wegwerpbeschermhoezen en een houder voor sensoren. U kunt ook de optionele synchronisatieverbinding aanvragen. Positionering is van groot belang De Kerr-positioneringsmiddelen van Kodak helpen bij het verkrijgen van een comfortabele en juiste positionering van de sensor, zodat duidelijke röntgenfoto's kunnen worden gemaakt. Automatische synchronisatie Gebruik de synchronisatieverbinding om röntgenopnamen te synchroniseren bij het activeren van de sensor.

12 Volledige ondersteuning en service Een maatstaf voor uitzonderlijke service Wij beschouwen service als een essentieel onderdeel van onze verkoopstrategie. Voor u betekent dit verbeterde productiviteit en meer gemoedsrust. Wij voorzien u van alle diensten die u nodig hebt om de efficiëntie van uw praktijk te verbeteren. Door ons pan-europese netwerk van Kodak-kantoren en erkende leveranciers kunnen wij dit doen waar u ook bent. Jarenlang uit de zorgen Naast de standaard fabrieksgarantie kunt u bovendien profiteren van optionele mogelijkheden voor garantieverlenging. Deze omvatten een snelle vervangingsservice en gratis telefonische ondersteuning. Wilt u meer weten? Voor het plannen van een demonstratie of voor meer informatie kunt u contact opnemen met (gratis in België) (gratis in Nederland) +49 (0) (overige landen) of ga naar onze website: Een van onze medewerkers helpt u graag verder bij het kiezen van de beeldverwerkingsoplossing die het best bij uw tandheelkundige praktijk past. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Eastman Kodak Company 2006 Kodak en RVG zijn handelsmerken van Eastman Kodak Company.

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik 9000 3D. KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

eindelijk gecombineerd

eindelijk gecombineerd Fosforplaatsystemen Digitale efficiëntie De ergonomie van film De voordelen van digitaal en film, eindelijk gecombineerd FOSFORPLAATOPLOSSINGEN VOOR ÉÉN OF MEER BEHANDELAARS CS 7200 Uw ideale, digitale

Nadere informatie

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner

VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner VistaScan Mini opslagfoliescanner de compacte alleskunner PERSLUCHT AFZUIgINg IMAgINg TANDVERZORgINg HygIëNE De nieuwe dimensie van de röntgendiagnostiek Chairside De VistaScan Mini opslagfoliescanner

Nadere informatie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie

CR 7400. Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie CR 7400 Systeem voor digitale röntgenfotografie Een probleemloze overgang naar digitale röntgenfotografie Met het Kodak CR 7400-systeem voor digitale röntgenfotografie

Nadere informatie

Een team van specialisten tot uw dienst!

Een team van specialisten tot uw dienst! DPI, partner van Carestream Dental Een compleet gamma van de grootste fabrikant in radiologie Een team van specialisten tot uw dienst! Carestream gecertificeerde technici Alfred VANCUTSEM DPI Technicus

Nadere informatie

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking

CS s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking CS 7600 s Werelds eerste intelligente systeem voor Fosforplaatverwerking Profiteer van een automatische en beveiligde werkprocedure De CS 7600 van Carestream Dental zet de nieuwe norm in tandheelkundige

Nadere informatie

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem

KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem 8000C. Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK 8000C digitaal panoramisch en cephalometrisch systeem Digitale eenvoud. Kodak-kwaliteit. 8000 KODAK 8000 digitaal panoramisch systeem 8000C KODAK

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document

WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik. Benut het volledige potentieel van elk document WorkForce-flatbedscannerreeks voor zakelijk gebruik Benut het volledige potentieel van elk document Software Vastleggen Document Capture Pro 2.0 stelt personen in staat overal in het bedrijf probleemloos

Nadere informatie

Innovatie binnen handbereik D. KODAK D extraoraal beeldverwerkingssysteem

Innovatie binnen handbereik D. KODAK D extraoraal beeldverwerkingssysteem Innovatie binnen handbereik 9000 3D KODAK 9000 3D extraoraal beeldverwerkingssysteem De toekomst binnen handbereik 3D betekent actueel Dentale röntgenfotografie is veranderd: de technologie van de toekomst

Nadere informatie

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën

5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Net zo flexibel als uw ideeën 2 U hoeft zich geen zorgen meer te maken met de 5000 Serie Modulaire brandmeldcentrale Het systeem wordt gedefinieerd door uw wensen

Nadere informatie

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem

Océ TCS500. Tijd is kostbaar. Grootformaat. kleurenprint-, kopieer- en. scansysteem Océ TCS500 Tijd is kostbaar Grootformaat kleurenprint-, kopieer- en scansysteem Klaar voor elke klus: hoge Prestaties waarop u kunt productiviteit rekenen Hoge capaciteit in kleur en Volledig te configureren

Nadere informatie

Tonerbased productieprintsystemen

Tonerbased productieprintsystemen DIGITAL PRINTING Tonerbased productieprintsystemen De huidige trend van kleine oplages, korte leveringstermijnen en bestellingen via internet vormt een hele uitdaging voor de klassieke offsetdrukkerij.

Nadere informatie

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare

1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 1200 Serie Brandmeldcentrale van Bosch Beveiliging van het meest dierbare 2 1200 Serie Brandmeldcentrale Installatie van een veilig gevoel Volledige bescherming aangepast aan uw wensen De 1200 Serie Brandmeldcentrale

Nadere informatie

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid

Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid 2 Plena Public Address en gesproken woord ontruimingssysteem De snelste weg naar veiligheid Het Plena Public Address

Nadere informatie

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is

Beltone True. De doorbraak die sterker, duidelijker en geavanceerder is Beltone. Iedereen heeft het recht om goed te horen. De basis voor Beltone werd gelegd met een actie om een vriend meer levensvreugde te bezorgen. Al sinds 1940 leveren wij de kennis, de middelen, de service

Nadere informatie

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland

De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland De specialist op het gebied van bijzondere implantologie in Nederland Waarom Centrum Bijzondere Implantologie? CBI (Centrum Bijzondere Implantologie) is dé specialistische kliniek op het gebied van bijzondere

Nadere informatie

Nederlands. I No limit

Nederlands. I No limit Nederlands I No limit 3 Oplossingen in 1 Omdat de toekomst geen grenzen heeft X-Mind trium, vervaardigd door ACTEON, is een digitaal panoramisch imaging systeem dat opgewaardeerd kan worden. Het is ontworpen

Nadere informatie

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam

s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam s Werelds nummer 1 in micrografie Postadres Muller Technical Support Karn 81 1141 JT Monnickendam Showroom en Technische dienst Schipholweg 337D 1171 PL Badhoevedorp T: 0299 657 185 F: 0299 657 187 E:

Nadere informatie

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10,

FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, Introductie Instax Square SQ10 Camera 11 MEI 2017, NEDERLAND SAMENVATTING FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE SQ10, DE EERSTE HYBRIDE INSTANT CAMERA MET VIERKANT BEELDFORMAAT FUJIFIM LANCEERT INSTAX SQUARE

Nadere informatie

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud

Persbericht. Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook van Toshiba: stijl, snelheid en eenvoud met de vrijheid van de cloud Persbericht Persbericht Persbericht Persbericht Maak kennis met de eerste Chromebook

Nadere informatie

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen.

Stevig gebouwd: De rubberen afwerking van het lcd-scherm en de basis dempt de schokken en biedt zo de beste bescherming tegen vallen. Dell Chromebook 11 Superieure duurzaamheid en ontwerp Schoolbestendig: De Dell Chromebook 11 is MIL-STD (Amerikaanse militaire standaard) getest op duurzaamheid, druk, temperatuur, vochtigheid, schokken

Nadere informatie

Kies de ideale printer voor uw bedrijf

Kies de ideale printer voor uw bedrijf Kies de ideale printer voor uw bedrijf Epson biedt een breed assortiment inkjetprinters, geschikt voor het thuiskantoor tot en met de grote onderneming, waarmee u geld, tijd en onnodige rompslomp kunt

Nadere informatie

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit

Dell Venue 11Pro. Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Dell Venue 11Pro Met Windows 8.1: voor een soepele, veelzijdige pc-ervaring. Veelzijdige productiviteit Met een mobiel toetsenbord op volledige grootte en een desktopdockingstation, kunt u eenvoudig schakelen

Nadere informatie

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640

RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 4.990. Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad. Meer info: 0491/719.640 RIDGID COMPACT² CAMERASYSTEEM SUPER-PROMO 7.785 Actie geldig tot 30/06/2015 of tot einde voorraad Meer info: 0491/719.640 4.990 BELANGRIJKSTE VOORDELEN: Het RIDGID COMPACT² camerasysteem combineert draagbaarheid

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry

Medit i500 Smart Deal. The easy entry into digital dentistry Medit i500 Smart Deal The easy entry into digital dentistry Introductie De ontwikkeling van de scanner heeft de afgelopen jaren niet stil gestaan. Hoewel de scanners steeds sneller worden en meer mogelijkheden

Nadere informatie

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur

Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Epson Stylus Pro 4800 / 7800 / 9800 Superieure afdrukken in zwartwit en kleur Onze unieke Epson UltraChrome K3-inkttechnologie biedt u ultieme afdrukresultaten in zwartwit en kleur. Waar andere inktsets

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Precisie Dynamometer PCE-LFG-Serie Precisie Dynamometer voor spannings- en drukkrachtmeting / met 5 verschillende meetpunten / RS-232 en USB-interface / software voor data-analyse De Precisie Dynamometer

Nadere informatie

NILFISK-ALTO ATTIX 30,40 & 50 PC WHY COMPROMISE. Eenvoudig te hanteren en te onderhouden

NILFISK-ALTO ATTIX 30,40 & 50 PC WHY COMPROMISE. Eenvoudig te hanteren en te onderhouden NILFISK-ALTO,40 & 50 PC HY COMPROMISE Eenvoudig te hanteren en te onderhouden ,40 en 50 de perfecte oplossing voor commercieel en industrieel gebruik De biedt een uitstekende zuigkracht in een compacte

Nadere informatie

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you

Reference case Atlas Copco. Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren. Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Vodafone Power to you Atlas Copco gebruikt Vodafone M2M om wereldwijd de klantondersteuning te verbeteren Atlas Copco

Nadere informatie

Grootformaatprinters voor hoge volumes

Grootformaatprinters voor hoge volumes Grootformaatprinters voor hoge volumes Als u op zoek bent naar een snelle, professionele kleurenprinter voor interne afdrukopdrachten, bent u bij Epson aan het juiste adres. Wij hebben onze geavanceerde

Nadere informatie

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid

Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Nikon introduceert de lichtsterke en lichtgewicht AF-S NIKKOR 400mm f/2.8e FL ED VR: precisie bij elke snelheid Info Amsterdam Gepubliceerd op: 14 mei 2014 Samenvatting Nikon kondigt vandaag een nieuw

Nadere informatie

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN

Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Lucht ARIANEXT NIEUW GAMMA WARMTEPOMPEN Persmap Januari 2014 ARIANEXT, EEN COMPLEET GAMMA WARMTEPOMPEN VOOR ENERGIEZUINIGE WONINGEN Chaffoteaux vergroot zijn gamma multi-energiesystemen voor de verwarming

Nadere informatie

Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis

Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis Quantensprong in beeldkwaliteit bij minimale dosis VISTARAY 5 RÖNTGENSENSOREN IQ EN IQPLUS Sensoren IQ en IQplus in twee groottes Cariësdiagnostiek Endodontie Chirurgie Diagnostiek Beeldkwaliteit en tempo

Nadere informatie

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning

De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 DR-9080C Hoge snelheid productiescanners De snelheid en kwaliteit die u nodig heeft voor hoog volume document scanning DR-7580 / DR-9080C Ultra-efficiënte productiescanners Dankzij Canons nieuwe,

Nadere informatie

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden

Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden Praesideo Digitaal Public Address- en ontruimingssysteem Zorg dat elke boodschap overkomt, onder alle omstandigheden 2 Praesideo Public Address- en ontruimingssystemen van Bosch Informeer en bescherm uw

Nadere informatie

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5.

diagnostiek update 088 60 60 810 www.e-dental.nl E Dental diagnostiek update 2015 Actieprijs 2.699,- Actieprijs 3.186,- Actieprijs 5. E Dental diagnostiek update 2015 diagnostiek update 2.699,- 5.700,- 3.186,- Satelec X-mind DC Intra-oraal röntgensysteem FireCR Fosforscanner MDX3 #1 Röntgensensor OPT / RSP Intra-oraal röntgen Veraview

Nadere informatie

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones

Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Persbericht Het POP C gamma van ALCATEL ONETOUCH : Hippe en kleurrijke en smartphones Brussel, 16 juni 2014 ALCATEL ONETOUCH stelt haar nieuwe gamma betaalbare, makkelijk te kiezen en erg gebruiksvriendelijke

Nadere informatie

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik

De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik De gloednieuwe Nikon D850: uitzonderlijke beeldkwaliteit ligt nu binnen handbereik Nikon introduceert vandaag de D850 en biedt full-frame fotografen daarmee de ultieme combinatie als het op resolutie,

Nadere informatie

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT

DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT DE VISIE VAN DELL OP MOBILITEIT PRECIES WAT U VERWACHT VAN UW LAPTOP U wilt een laptop met ongekend gebruiksgemak. U wilt downtime zoveel mogelijk beperken en systemen gebruiken die zijn opgewassen tegen

Nadere informatie

Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen.

Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen. PERSBERICHT FUJIFILM introduceert de FUJIFILM X-T30 Ontworpen voor beginnende en gevorderde fotografen. Eenvoudig in het gebruik. Krachtig in zijn kunnen. Gorinchem, 14 februari 2019. FUJIFILM introduceert

Nadere informatie

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open

Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Onzichtbaar Volledig in het oor Meteen gebruiksklaar FUSE Het nieuwe open Meteen gebruiksklaar We leven in een tijd waarin snelheid allesbepalend is: snel, direct en to-the-point. Fuse, een nieuwe generatie

Nadere informatie

Op de beurs Welding Week 2011, kunt u de volgende apparaten bij ons zien:

Op de beurs Welding Week 2011, kunt u de volgende apparaten bij ons zien: Op de beurs Welding Week 2011, kunt u de volgende apparaten bij ons zien: Welding Expert: Beeldstation voor lasmetingen Welding Expert System Welding-Expert meetsysteem is duidelijk en simpel, alles wat

Nadere informatie

NIEUW! Nu ook voor Mac!

NIEUW! Nu ook voor Mac! NIEUW! Nu ook voor Mac! Opnamen op video's lopen op allerlei wijzen gevaar! Met het originele reddingspakket van MAGIX, bestaande uit MAGIX software, de praktische USB-video-omzetter en een SCARTadapter,

Nadere informatie

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k

2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k 2 poorts Mini DisplayPort KVM switch - USB 2.0-4k Product ID: SV231MDPU2 Met deze veelzijdige USB KVM switch kunt u een Mini DisplayPort (mdp) werkstation delen met twee computersystemen, waardoor u een

Nadere informatie

Print365. Printmanagement zonder zorgen

Print365. Printmanagement zonder zorgen Print365 Printmanagement zonder zorgen Het juiste pakket kiezen Print365 biedt u voor een eenvoudig en laag maandelijks bedrag volledige controle over en inzicht in uw afdrukwerk, waardoor uw printbehoeften

Nadere informatie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie

Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Epson OrderController-software Ontwikkeld voor optimale fotoproductie Draaien onder kleine hoek Helderheid, contrast, huideffening en vele andere fantastische functies Rodeogeneffect onderdrukken Geavanceerde

Nadere informatie

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm

Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Hiab XS 377 R Vermogen 36 tm Productbrochure Levert capaciteit en efficiëntie op topniveau De Hiab XS 377 R levert uitmuntende prestaties De Hiab XS 377 R met eigen aandrijving is een robuuste en flexibele

Nadere informatie

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud.

Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100. Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. Onzichtbare perfectie. Zichtbare eenvoud. CS 8100 Compacte panoramische beeldvorming in alle eenvoud. De nieuwe CS 8100 Belangrijke voordelen: Perfect voor alledaagse panoramische behoeften Digitale topresultaten

Nadere informatie

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press

Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press september 2011 708P90049 Xerox FreeFlow Print Server v. 8.0. SP2 Welkomstpakket voor de klant bij de Xerox Color 550/560 Printer en Xerox 700 & 770 Digital Color Press 2011 Xerox Corporation. Alle rechten

Nadere informatie

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT

KEMPPI K5 LASAPPARATUUR. MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT KEMPPI K5 LASAPPARATUUR MinarcTig Evo 200MLP DRAAGBARE KRACHT VOOR LASSEN VAN HOGE KWALITEIT 12.12.2018 MinarcTig Evo 200MLP VEELZIJDIGE TWEE-PROCESLASSER VOOR TIG- EN ELEKTRODELASSEN (MMA) De MinarcTig

Nadere informatie

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu

Snap-on Tools B.V. De Trompet 2100 1967 DC Heemskerk E -Mail: Benelux.info@snapon.com Internet: www.snap-on.eu Product ondersteuning Als u kiest voor een Snap-on diagnosetester, krijgt u er een diagnosepartner bij. Goede raad is duur, maar niet voor Snap-on klanten! Ervaren diagnose experts staan u graag bij, bel

Nadere informatie

SUNNY TRIPOWER CORE 1 STANDS ON ITS OWN. SMA Solar Technology AG

SUNNY TRIPOWER CORE 1 STANDS ON ITS OWN. SMA Solar Technology AG SUNNY TRIPOWER CORE 1 STANDS ON ITS OWN SMA Solar Technology AG DE KRACHTLIJNEN De Sunny Tripower CORE1 is de eerste staande omvormer ter wereld voor commerciële daken, carports en zonnestroomprojecten

Nadere informatie

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry

Rayplicker. Say Yes to digital dentistry Rayplicker Say Yes to digital dentistry Introductie De Rayplicker geeft u de mogelijkheid om op een eenvoudige en efficiënte manier kleur te bepalen van de tand. De Rayplicker analyseert de helderheid,

Nadere informatie

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC SCHUIFMAAT UITGERUST MET AOS (ADVANCED ONSITE SENSOR) INDUCTIEVE ENCODER HANDMEETGEREEDSCHAP EN GEGEVENSVERWERKING Nieuw! ABSOLUTE AOS DIGIMATIC schuifmaat Een nieuwe serie prijsgunstige

Nadere informatie

De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering:

De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering: De snelste en betrouwbaarste manier voor de meest esthetische tandverzorging door volledige digitalisering: 1 2 gezichtsscan intra orale-/ modelscan 4 afwerking ontwerp 3 Het priti process is een consequente

Nadere informatie

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT

PANORAMIC PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET STABILISATOREN PANORAMISCHE TELESCOPISCHE LIFTEN MET HOGE CAPACITEIT PANORAMIC Het Panoramic-assortiment werd in 1987 geboren. De motor werd toen van de achterkant naar de zijkant verplaatst om plaats te maken voor de telescopische arm. Een revolutionaire wijziging die

Nadere informatie

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus.

Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. RT 4000 SERIE Van laadperron tot gangpad. De ideale keus. De RT 4020 meerijpallettruck met staanplaats is ontworpen met de focus op ongeëvenaarde wendbaarheid, reactief stuurgedrag, betrouwbaarheid en

Nadere informatie

GPS.ViaPunt.nl is een webwinkel van LiqueFactive C.V. - KvK 50288997 Den Haag BTWnr NL822705771B01. GPS ViaPunt.nl

GPS.ViaPunt.nl is een webwinkel van LiqueFactive C.V. - KvK 50288997 Den Haag BTWnr NL822705771B01. GPS ViaPunt.nl GPS ViaPunt.nl Prijzen geldend opwoensdag 19 november 2014 producten en prijzen worden regelmatig aangepast bezoek de webwinkel voor de actuele prijzen en producten Pagina 2 van 8 Accessoire Etui Drive-In

Nadere informatie

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort

USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort Product ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

DIAGNOSE MET DE EXPERTS

DIAGNOSE MET DE EXPERTS DIAGNOSE DE EXPERTS Een complete service met geavanceerde technologie en expert, merkspecifieke technische ondersteuning EXPERT SERVICE AUTOLOGIC De automotive wereld verandert. De snelle voortgang van

Nadere informatie

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging

HEMPACORE. Passieve brandbeveiliging HEMPACORE Passieve brandbeveiliging Duurzaamheid De sterkte van onze coatings minimaliseert het risico op beschadigingen tijdens transport, verwerking en blootstelling aan weersinvloeden. U kunt rekenen

Nadere informatie

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be

ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS. www.mebes.be ETIKETTEERMACHINES INDUSTRIËLE ETIKETPRINTERS www.mebes.be VERLEID DE CONSUMENT MET ETIKETTEN Wat doet u om meer te weten over een bepaald product? Inderdaad u kijkt, zoals alle consumenten, op het etiket.

Nadere informatie

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007.

De nieuwe DS-serie zal verkrijgbaar zijn vanaf januari 2007. PERSBERICHT Opnemen, afluisteren, leren, ontspannen... Olympus legt de lat voor het opnemen en weergeven van hoogwaardige audiobestanden nu nog hoger met drie nieuwe hoogtechnologische digitale voicerecorders.

Nadere informatie

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by

CS 9300. De kracht van flexibiliteit. Digital solutions by CS 9300 De kracht van flexibiliteit Digital solutions by Het nieuwe CS 9300 digitale 3D-beeldvormingssysteem van Carestream Dental geen giswerk meer tijdens onderzoeken De all-in-one CS 9300 is het meest

Nadere informatie

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL

maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL mega macs pc maak van uw werkplaatscomputer EEN SERVICE TOOL In één oogopslag de mega macs pc is een compacte en krachtige soſtware-oplossing die van uw computer een speciale onderhoud en service georiënteerde

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3M Clean-Trace Hygiënebewakings- en Managementsysteem 1719.indd 1 16.09.16 14:17 1719.indd 2 16.09.16 14:17 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem

Nadere informatie

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen?

En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? En wat als uw bedrijf zou overstappen op een nieuwe generatie buizensystemen? COMPOSIETMATERIALEN: DE NATUURLIJKE OPVOLGER VAN DE METALEN SYSTEMEN. Maakt u al jaren gebruik van metalen buizensystemen met

Nadere informatie

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar)

21 x 16 / 0,4 m 38 x 28 / 0,3 m (optioneel verkrijgbaar) 11 x 8,5 / 1,2 m (optioneel verkrijgbaar) Warmtebeeldcamera PCE-TC 9 warmtebeeldcamera met autofocus / 384 x 288 pixels / IP 50 behuizing / realtime overdracht van de warmtebeeldcamera naar de PC / digitale camera met 3.0 megapixels / vídeo-uitgang

Nadere informatie

Ontdek & verken. Ontdek & verken Chapps Building Inspector

Ontdek & verken. Ontdek & verken Chapps Building Inspector Ontdek & verken Chapps presenteert met trots haar nieuwste App: de Chapps Building Inspector. Een App die speciaal voor uw gebouwinspecties werd ontwikkeld, inclusief een ondersteunende managementsoftware

Nadere informatie

www.eggtronic.com USER MANUAL

www.eggtronic.com USER MANUAL www.eggtronic.com USER MANUAL Index Nederlands p. 2 Figures 5 3 3 1 2 4 5 6 3 6 3 6 6 3 3 6 7 4 usb 3.0 slots usb cartridge connectors additional usb ports bluetooth cartridge sd card reader cartridge

Nadere informatie

Robuust, reisvriendelijk design

Robuust, reisvriendelijk design USB-C naar 4K HDMI multifunctionele adapter met power delivery en USB-A poort StarTech ID: CDP2HDUACP Met deze universele, multifunctionele adapter kunt u de connectiviteit van uw laptop of MacBook met

Nadere informatie

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera

De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera De MIC Serie 550 Robuuste PTZ-buitencamera 2 MIC Serie 550 De nieuwe norm voor bewaking Aantrekkelijk, compact ontwerp voor onopvallende installatie in bewakingsomgevingen Robuuste, vandalismebestendige

Nadere informatie

HIAB 200 C Vermogen 20 tm

HIAB 200 C Vermogen 20 tm HIAB 200 C Vermogen 20 tm Productbrochure www.hiab.com 2 Voor maximale allround prestatie De HIAB 200 C voor allerlei taken Hier ziet u een kraan met kracht én groot vermogen, een echte alleskunner. De

Nadere informatie

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik.

LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Zeer compact. Grootste bereik. 2 LC4 Plafondluidspreker met brede openingshoek Compact, kwaliteit en ongeëvenaard bereik Dankzij de toonaangevende brede openingshoek

Nadere informatie

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma

input for your imagination. Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Het ideale input gereedschap voor ieder computer-programma Verdubbel uw mogelijkheden met muis & pen! De Graphire Muis en de Graphire Pen helpen u stappen vooruit in élke software applicatie. We weten

Nadere informatie

Nieuwe SIMATIC HMI Panels

Nieuwe SIMATIC HMI Panels SIMATIC HMI Panels Nieuwe SIMATIC HMI Panels Eenvoudige migratie siemens.nl/hmi SIMATIC HMI Basic Panels - voor eenvoudige applicaties De SIMATIC HMI Basic Panels bieden een voordelige oplossing voor de

Nadere informatie

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing

De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe Hydrovar generatie: Toegenomen flexibiliteit en besturing De nieuwe generatie Hydrovar drukverhogingssets brengt pompen naar een hoger niveau van flexibiliteit en efficiëntie. Montage op de

Nadere informatie

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen

Hoge veiligheid door laag energieverbruik. Deuraandrijving DM60. voor barrièrevrij en comfortabel wonen Hoge veiligheid door laag energieverbruik Deuraandrijving DM60 voor barrièrevrij en comfortabel wonen DEURAANDRIJVING DM60 DEURMEESTERS Deuren moeiteloos openen en sluiten Met de DM60-deuraandrijving is

Nadere informatie

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE

ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE ROLMODEL ZWITSERSE TECHNOLOGIE Echte iconen zijn nooit als icoon ontworpen. Ze werden dat vanzelf. Met deze bekroonde douchewc haalt u stijl uw badkamer binnen. Met één knop stelt u de richting en het

Nadere informatie

ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN. De waarde van documenten scannen binnen uw sector

ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN. De waarde van documenten scannen binnen uw sector ZORGEN DAT ALLE RADERTJES BLIJVEN DRAAIEN De waarde van documenten scannen binnen uw sector DE KLOOF OVER TUSSEN PAPIER DIGITALE WERE De wereld wordt steeds digitaler en het is dan ook noodzakelijker dan

Nadere informatie

Direct verbonden, met je huis.

Direct verbonden, met je huis. DRAADS MINI HANDSFREE DRAADS WI-FI Direct verbonden, met je huis. De MINI WiFi is het revolutionaire -draads video-deurintercomsysteem van Comelit. Het enige systeem waarmee direct van de vele voordelen

Nadere informatie

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken.

Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. Bioluminescentie. Toegepast om het proces te bewaken. 3 Maak kennis met de nieuwe bewaker van het proces. Even voorstellen: Het 3M Clean-Trace Hygiënecontrole- en Managementsysteem Als het gaat om hygiënecontrole,

Nadere informatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie

Prestaties. Design. De rookmelder van de nieuwe generatie [ & Prestaties Design [ De rookmelder van de nieuwe generatie [, de rookmelder die op geen ander lijkt [ In houd Wij hebben 4 jaar gewerkt aan het materiaal, de elektronica en het ontwerp van het product,

Nadere informatie

UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST

UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST UW SCBA-PLATFORM VOOR DE TOEKOMST SAMEN MET U ONTWORPEN HET IS TIJD OM KENNIS TE MAKEN Na drie jaar innovatie is het tijd voor MSA's meest geavanceerde, ergonomische en modulaire SCBA-systeem ontworpen

Nadere informatie

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL

GT 120 GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ZONNE-ENERGIE HOUT WARMTEPOMPEN GAS/STOOKOLIE CONDENSATIE GIETIJZEREN GAS / STOOKOLIEKETEL, VLOERMODEL ADVANCE Grenzeloos comfort >> >> >> Geluidsarme werking en Lange levensduur Oplossingen en Comfort

Nadere informatie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie

De TRUMPF 3D laser systemen. Van applicatie ontwikkeling tot en met productie De TRUMPF 3D laser systemen STAP IN DE 3D WERELD VAN TRUMPF: Van applicatie ontwikkeling tot en met productie Met de TRUMPF TruLaser Robot en de TRUMPF TruLaser Cell bieden wij u op het gebied van lasersnijden

Nadere informatie

+31 (0) E:

+31 (0) E: Werkplaats-Microscoop PCE-VM 21 Werkplaats-Microscoop met Monitor / doorlichtend en reflecterend licht / tot 75-voudige vergroting / USB-aansluiting voor op de PC mogelijk De werkplaats-microscoop bestaat

Nadere informatie

Kies voor innovatie. Geïnspireerd door gebruikers ontworpen voor u.

Kies voor innovatie. Geïnspireerd door gebruikers ontworpen voor u. Kies voor innovatie. Geïnspireerd door gebruikers ontworpen voor u. Het nieuwe bloedglucosemeetsysteem mylife Unio : ultracompact en gemakkelijk met de unieke mylife SmartCase, voor het doen van discrete

Nadere informatie

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk

Lava. Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale. afdruk Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) De digitale afdruk De toekomst begint vandaag! U kunt uw afdrukmateriaal en afdruklepel vaarwel zeggen. Met de Lava Chairside Oral Scanner (C.O.S.) van 3M ESPE scant

Nadere informatie

Geheel door SDMO zelf ontwikkeld, worden de "NEXYS", "TELYS" en "KERYS" panelen als basis of als optie op onze producten aangeboden. Dankzij deze panelen is de besturing van uw stroomaggregaat eenvoudig

Nadere informatie

Windows Phone 8S HTC

Windows Phone 8S HTC Een nieuwe, meer persoonlijke user interface Design DNA van HTC HTC Proprietary and Confidential De lichtste Windows Phone met Beats Audio Iconisch Design HTC ontwierp de Windows Phone 8S door het virtuele

Nadere informatie

thermocompact Gemaakt voor het gemak

thermocompact Gemaakt voor het gemak thermocompact Gemaakt voor het gemak door en door doordacht Moderne techniek voor meer gemak onbezorgd comfort De veelzijdige thermocompact Techniek bewijst zijn waarde in de praktijk. Het gaat erom dat

Nadere informatie

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen

Galaxy Flex. Bescherm uw bezittingen Galaxy Flex Bescherm uw bezittingen Beveiliging die staat als een huis Bent u op zoek naar een beveiligingssysteem dat... Uiterst effectief en toch goed betaalbaar is? Zeer flexibel en toch eenvoudig in

Nadere informatie

prima m medische microscoop

prima m medische microscoop prima m medische microscoop R Top prestatie Voor een AANTreKKeLijKe prijs prima mμ Gewapend met een ruime ervaring in het ontwikkelen van optische apparatuur, levert Labomed innovatieve en kwalitatieve

Nadere informatie

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1

Hydro Tab. Interceptor Trim Tabs. Marine Engineering. 2016ver.1 Hydro Tab Interceptor Trim Tabs 2016ver.1 Ontworpen om te functioneren Ontwikkeld volgens het NMEA2000 protocol Geschikt voor NMEA0183 Hydrotab is een innovatief gepatenteerd trimsysteem, ontworpen voor

Nadere informatie

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS

RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS LG biedt het hele jaar door optimaal comfort en uitstekende luchtkwaliteit Standard Plus RESIDENTIAL AIR CONDITIONERS Betere oplossingen voor uitstekende luchtkwaliteit LG

Nadere informatie

Chirurgische jassen, afdeklakens, pakketten & proceduretrays MEER BESCHERMING TEGEN INFECTIES IN DE OK

Chirurgische jassen, afdeklakens, pakketten & proceduretrays MEER BESCHERMING TEGEN INFECTIES IN DE OK Chirurgische jassen, afdeklakens, pakketten & proceduretrays MEER BESCHERMING TEGEN INFECTIES IN DE OK VERTROUW OP DE EXPERTISE VA POSTOPERATIEVE WONDINFECT Geavanceerde oplossingen om patiënten en personeel

Nadere informatie

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone

Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Maak schitterende opnamen met de nieuwe Nikon D3400 en de foto s staan direct op je smartphone Amsterdam, 17 augustus 2016: Nikon presenteert de D3400, een DX-formaat spiegelreflexcamera waarmee met het

Nadere informatie