Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2016 toewensen.

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2016 toewensen."

Transcriptie

1 Aan de ouders van groep 1 en 2. INFORMATIEBRIEF nr. 5 EEN NIEUW JAAR - WINTER Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2016 toewensen. Het thema voor de komende week is EEN NIEUW JAAR. Het ANKER verhaal van Schatkist heet: GELUKKIG NIEUWJAAR, SLAK. In dit Ankerverhaal komt Slak keer op keer tot de ontdekking dat tijd een belangrijke rol speelt in het leven. In de sfeer van oud en nieuw wordt hij geconfronteerd met veel tijdsbegrippen. Hij ervaart dat de dingen anders lopen, als je nog niet goed weet wat tijd inhoudt. Steeds weer komt Slak te laat, maar gelukkig is hij wél op tijd voor het nieuwjaarsfeest. We besteden deze weken veel aandacht aan tijd: de seizoenen dagen van de week enz. enz. De kalender die we maken, past er goed bij. Vanaf week 4 is het thema: BOEKEN. Het boek dat centraal staat is het prentenboek van het jaar 2016: WE HEBBEN ER EEN GEITJE BIJ (Marjet Huiberts) Samenvatting van het boek We hebben er een geitje bij : Op de kinderboerderij is een nieuwe bewoner geboren. Het prentenboek gaat over het jongetje Mik, dat op zijn step naar de kinderboerderij gaat, om daar het pas geboren geitje te gaan bewonderen. Als hij het hek binnenkomt, wordt hij achtereenvolgens verwelkomd door de koe, het paard, de kip, het konijn en het varken met big die hem vertellen dat er een nieuw geitje is en hoe blij ze daarmee zijn. De boer neemt Mik vervolgens mee naar de geitenstal, vergezeld door alle andere boerderijdieren.. WERKEN: We gaan een mooie kalender maken Pompom. Pompom krijgt een weekwijzer in de hand, zodat de kinderen thuis ook de wijzer op de juiste dag kunnen zetten.

2 Verder gaan we maken: * Hooischuur van een Pringles bus * Varken verven * Geit knippen en plakken * Boer van halve cirkels HOEKEN: Huishoek: Kinderboerderij met het jonge geitje Verfhoek: Het jonge geitje verven Bouwhoek: Boerderij bouwen (verspringend bouwen) Gang: Kinderboerderij met dieren (knuffels) Duplohoek: Hokken voor de dieren bouwen Winkeltje: de boerin doet boodschappen Luisterhoek: Leeshoek en verteltafel: Letter-grabbelton: letters bij de dieren zoeken TOETSEN: Vanaf week 3 beginnen we met de toetsen voor groep 1 en 2. GROEP 1: Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters GROEP 2: Taal voor kleuters en Rekenen voor kleuters Als de score C,D, of E is, krijgt u bericht. Mocht u niets horen, dan is de score goed. LIEDJES: (sommige liedjes staan op YouTube) We hebben er een geitje bij We hebben er een geitje bij op de kinderboerderij. We hebben er een geitje bij 1. en de koe zegt blij: Boe, boe, boe, boe. 2. en het paard zegt blij: Hi, hi, hi, hi. 3. en de kip zegt blij: Tok, tok, tok, tok. 4. en het konijn zegt blij: (stilte). 5. en het varken zegt blij: Knor, knor, knor 6. en de boer zegt blij: Ga je mee met mij. 7. en mamageit zegt blij: Wat is-ie mooi. Wat doet een eendje. Wat doet een Eendje? Kwak Kwak Kwak Kwak Kwak. Kwak Kwak Kwak Kwak Kwak, Kwak Kwak Kwak Kwak Kwak. Wat doet een Eendje? Kwak Kwak Kwak Kwak Kwak. Kwak Kwak Kwak Kwak Kwak. Wat doet een Koetje? Boe Boe Boe Boe Boe Wat doet een Hondje? Waf Waf Waf Waf Waf. Wat doet een Duifje? Roe Koe Koe Koe Koe Wat doet een Geitje? Meh Meh Meh Meh Meh Wat doet een Kipje? Tok Tok Tok Tok Tok..

3 Wi-wa-winter Wi-wa-winter lekker in de kou. Winter wat hou ik toch veel van jou. Wi-wa-winter, kou in het hele land Warm in huis want de verwarming brandt.. Wi wa winter wat een leuke tijd als je met je vriendjes op een ijsbaan glijdt Wi wa winter wat een leuke tijd Als je met je sleetje van een ijsbaan glijdt. Wi-wa-winter lekker in de kou. Winter wat hou ik toch veel van jou. Wi-wa-winter, kou in het hele land Warm in huis want de verwarming brandt. Bibber babber-de bop Bibber babber-de-bop Ik zet mijn sneeuwmuts goed op. Want buiten sneeuwt het alweer, het lijkt wel Eskimo-weer. Bibber babber-de-baan, ik trek mijn wanten snel aan. Want buiten vriest het alweer, het lijkt wel Eskimo-weer. Ik lijk wel een Eskimo-kind. Met al die kleren aan kan ik naar de Eskimo's gaan Bibber babber-de-bom, ik knoop mijn sjaal stevig om. En weet je wat ik nou vind? LETTERMUUR: De letter/ het woordje, dat deze weken centraal staat is: g van geit Ook wordt er aandacht besteed aan de letter w van winter en de eerste, laatste en middelste letter. CIJFERMUUR: Deze weken gaat groep 1 alle cijfers tot 10 oefenen. De meeste kinderen kennen ze al. Groep 2 gaan de cijfers t/m 20 oefenen. Ook besteden we extra aandacht aan: hoge getallen (b.v. 9 of 12) en lage getallen (b.v. 1, 2 of 3) de begrippen: meer - minder - evenveel - veel - weinig van groot naar klein, van dik naar dun, van breed naar smal enz. Wilt u dit thuis ook eens oefenen met uw kind.

4 BIJBELVERHALEN: We gaan verder met Bijbelverhalen uit het boek Mattheüs : De discipelen maken voor het eerst kennis met Jezus. Ook al kennen ze Jezus nog niet zo goed, als Hij aan hen vraagt: Volg je Mij? Dan laten ze alles achter en gaan ze met Jezus mee. Week 2: * Jezus roept mensen met zich mee * Jezus geneest zieke mensen Week 3: * Als niemand het ziet * Het Onze Vader Week 4: * De troon van David * Salomo wordt koning Week 5: * Salomo vraagt om wijsheid * Twee moeders, één kind CHRISTELIJKE LIEDJES: Simon en Andreas Simon en Andreas waren vissers op de zee Maar Jezus vroeg: hé volg je Mij? En ze gingen met Hem mee, ja, zij gingen met Hem mee! Jacobus en Johannes waren vissers op het meer Maar Jezus vroeg: hé, volg je Mij? En hun antwoord was: ja, Heer! Ja, hun antwoord was: ja, Heer! Refr. Maar niet om..vissen te vangen Maar.. mensen te winnen voor het Koninkrijk van God voor het Koninkrijk Van God.

5 Als je bidt zal Hij je geven Als je bidt zal Hij je geven. Als je klopt aan de deur zal Hij opendoen. Als je zoekt dan zul je 't vinden Halleluja Halleluja, halleluja, halleluja Als je de Vader vraagt om een brood geeft Hij je zeker nooit een steen. Al je gebeden klein of groot heus Hij vergeet er niet één. WELKOM BIJ ONS IN DE GROEP: Nina Gerrits, Jos van de Langemeen en Matthias de Jong komen een paar keer kijken bij ons in de klas. Zij worden in januari 4 jaar. Nina, Jos en Matthias: VEEL PLEZIER BIJ ONS OP SCHOOL Nina Kikkert gaat tijdelijk met haar ouders terug naar Thailand. Nina, we wensen je een fijne tijd in Thailand en TOT ZIENS! MEDEDELINGEN: Groepsindeling groep 1 en 2. Op dinsdagmorgen en donderdagmorgen zijn de groepen weer gesplitst. Juf Mirjan heeft dan groep 1 en is het aanspreekpunt voor die groep Juf Betsy heeft op die morgens groep 2 en is het aanspreekpunt voor groep 2. Nieuwe leerlingen: wilt u uw kind gymschoenen meegeven.(een naam erin) Overblijven: graag eten en drinken in een aparte tas, dus niet in de fruittas. Wilt u Pringlesbussen en closetrollen voor ons sparen? Wilt u even kijken of uw kind een lusje aan de jas heeft en een koordje aan de handschoenen? Uw kleuter mag vanaf maandag 18 januari één boerderijknuffel meenemen. b.v. een koe, schaap, varken enz.(graag een naam erop) In de gang gaan we n.a.v. het prentenboek een kinderboerderij maken. Nationale Voorleesdagen: 27 januari t/m 6 februari 2016 We gaan dat donderdag 28 januari feestelijk openen met een gezellig voorleesontbijt. Vaders, wilt u deze morgen vrijhouden. (van half 9 tot ongeveer 10 uur) De voorleesochtend is alleen voor de vaders. Dus.. een echte VADERMORGEN! U krijgt nog een uitnodiging. VOORLEZEN, elke dag een feest.doet U MEE?

6 Tijdens de Nationale Voorleesdagen komt er iemand het prentenboek: We hebben er een geitje bij op een leuke manier aan ons voorlezen. (met liedjes erbij) Schoolbibliotheek Boekenboek: Uw kind mag iedere donderdagmiddag een nieuw boek lenen. Wilt u s morgens het boek weer inleveren. Bezoek aan de bibliotheek: dinsdagmorgen 9 februari gaan we samen naar de bibliotheek in Vriezenveen. (van uur tot uur) De klassenmoeders zorgen voor het vervoer. 10 minutengesprekken: dinsdag 9 februari. U krijgt nog een uitnodiging. Culturele voorstelling: Dinsdagmiddag 16 en donderdagmiddag 18 februari. Dansproject groep 1-2 bij ons op school. Sommige ouders willen graag het adres en telefoonnummer van de klasgenootjes van hun kind. (voor verjaardagfeestje enz.) Mocht u daar problemen mee hebben, wilt u dit dan voor a.s. woensdag 13 januari aan ons doorgeven. Bewaart u deze nieuwbrief goed. We weten nog niet of de nieuwsbrief op de nieuwe website komt. We hopen dat de nieuwe kinderen al een beetje gewend zijn en het naar hun zin hebben bij ons in de klas. Mochten er problemen of vragen zijn, komt u dan gerust even binnen. Groeten van juf Mirjan en juf Betsy.

Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2017 toewensen.

Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2017 toewensen. Aan de ouders van groep 1 en 2. INFORMATIEBRIEF nr. 6: WINTER KIKKER IN DE KOU Allereerst willen we iedereen een heel fijn, maar vooral een gezond 2017 toewensen. Het thema voor de komende weken is: WINTER.

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2

INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD. Aan de ouders van groep 1 en 2 Aan de ouders van groep 1 en 2 INFORMATIEBRIEF nr.6 VRIENDJES - KIKKER IS VERLIEFD De eerste weken van het nieuwe jaar zijn al weer voorbij. We hebben met de kinderen gewerkt over de kalender. Hoe ziet

Nadere informatie

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2,

Kleine Pien op reis. INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF Eropuit - Sprookjes De meivakantie zit er weer op. We hopen dat iedereen een leuke vakantie heeft gehad! Het zonnetje en de temperatuur lieten ons wel een

Nadere informatie

Woensdag 6 januari is het "Drie Koningen". Ook hier zullen we aandacht aan besteden in de groep.

Woensdag 6 januari is het Drie Koningen. Ook hier zullen we aandacht aan besteden in de groep. Beste ouders van groep 1/2, Natuurlijk de beste wensen voor 2016!! Na een heerlijke Kerstvakantie starten we morgen weer op school. De komende weken tot aan de krokusvakantie besteden we aandacht aan verschillende

Nadere informatie

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema.

Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Aan de ouders van de kinderen van groep 1en 2: Nieuwbrief voor het nieuwe thema. Allereerst willen we alle ouders en kinderen een heel goed 2015 wensen. We wensen u veel gezondheid en geluk toe. We hopen

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN. Onze nieuwe groep 1-2. Aan de ouders van groep 1 en 2, Het nieuwe thema waar we 3 weken over werken is: dieren.

INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN. Onze nieuwe groep 1-2. Aan de ouders van groep 1 en 2, Het nieuwe thema waar we 3 weken over werken is: dieren. Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF nr. 1 DIEREN Onze nieuwe groep 1-2. Het nieuwe schooljaar is weer begonnen en net als vorig jaar krijgt u af en toe een nieuwsbrief, met informatie over

Nadere informatie

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie! Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar.

Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie! Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. INFORMATIEBRIEF nr. 10 De allerleukste zomer van olifant Aan de ouders van groep 1 en 2. Nog een paar weken en dan begint de zomervakantie! Dit is dan ook de laatste nieuwsbrief van dit schooljaar. We

Nadere informatie

Onderwerpen die aan orde komen; passen en meten, je eigen plekje, wonen, wat heb je nodig bij de verhuizing...

Onderwerpen die aan orde komen; passen en meten, je eigen plekje, wonen, wat heb je nodig bij de verhuizing... Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF nr.8 thema: DE VERHUIZING VAN EEND De komende weken werken wij over het volgende thema van Schatkist: DE WERELD ROND Het Ankerverhaal heet: 'De verhuizing

Nadere informatie

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien.

klas gewerkt aan de hand van thema s. Die thema s is in allerlei activiteiten terug te zien. Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018

Nieuwsbrief /2018 Nieuwsbrief 1 2017/2018 Beste ouder(s), Na een fijne vakantie zijn we in het nieuwe schooljaar begonnen met het anker START van de nieuwe methode Schatkist die we nu in de klas gebruiken. Deze methode

Nadere informatie

INFORMATIEBRIEF nr.9: Eropuit thema: INDIANEN. Aan de ouders van groep 1 en 2,

INFORMATIEBRIEF nr.9: Eropuit thema: INDIANEN. Aan de ouders van groep 1 en 2, Aan de ouders van groep 1 en 2, INFORMATIEBRIEF nr.9: Eropuit thema: INDIANEN De komende weken werken wij over het thema INDIANEN, want.. ons schoolreisje wordt ook een echt indianenfeest! Het Ankerverhaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief /2018. Beste ouder(s) en verzorgers,

Nieuwsbrief /2018. Beste ouder(s) en verzorgers, Nieuwsbrief 2 2017/2018 Beste ouder(s) en verzorgers, Het eerste thema van Schatkist START hebben we afgesloten. Veel ouders zijn even in de klas geweest om kennis te maken met Pompom en Loeloe. Dat vonden

Nadere informatie

Nieuwsbrief 24 november 2014

Nieuwsbrief 24 november 2014 Nieuwsbrief 24 november 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Op 16 november was er een scholendienst in het kerkelijk centrum Het Anker. De dienst werd

Nadere informatie

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar

U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar U bent op de pagina van groep 1/2 Giraffen van de Walstraschool. Hier kunt u lezen waar de kleuters hoe het komende half jaar (tot januari 2015) eruit zal zien. Per jaar behandelen we 4 thema s van Schatkist.

Nadere informatie

Nieuwsbrief maart 2014

Nieuwsbrief maart 2014 Nieuwsbrief 23 10 maart 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Het komt niet vaak voor, dat leerlingen de bruiloft van hun juf mee maken. Een aantal weken

Nadere informatie

Welkom Visie De kleuterklas

Welkom Visie  De kleuterklas Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

Nieuwsbrief 3 8 september 2014

Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Nieuwsbrief 3 8 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De vossenjacht van afgelopen woensdag was erg leuk! Goed om elkaar ook eens op een andere

Nadere informatie

Welkom Visie De kleuterklas

Welkom Visie De kleuterklas Welkom Welkom in groep 1van de Willem Teellinckschool. Uw kind zit voor het eerste of tweede jaar op de basisschool. In het begin is het voor kinderen vaak even wennen. Het gaat anders dan op de peuterspeelzaal

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 18 januari 2019 Ma 21/1 Di 22/1 Woe 23/1 Do 24/1 Vrij 25/1 Voorleesontbijt

Nadere informatie

NNieuwsbrief. Belangrijke data

NNieuwsbrief. Belangrijke data CBS PRINS JOHAN FRISO NNieuwsbrief Nummer 5 Woensdag 13 januari I N D I T N U M M E R : Oudercontactavonden en Rapport O U D E R C O N T A C T A V O N D E N EN R A P P O R T B E L A N G R I J K E D A T

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes Vanuit groep 1 en 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letter k Cijfers Engels Gezond Spreekavond Actie IRS Telefoonnummer Dierendag Speelgoedmiddag

Nadere informatie

Nieuwsbrief van cbs De Bron

Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief van cbs De Bron Nieuwsbrief d.d. 20 januari 20 17 Redactie: Bert Slot Liset Hutten Intro Ik hoor bij een groep en ik word daarin meegenomen. Deel uitmaken van een groep doet iets met je en

Nadere informatie

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij.

I.v.m. een studiedag voor de kleuterjuffen binnen FIERS, zijn ook onze kleuters maandag 22 januari vrij. No. 16, 11 januari 2018 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

Lesbrief groep 1 en 2 Winter

Lesbrief groep 1 en 2 Winter Lesbrief groep 1 en 2 Winter De vakantie ligt al weer een week achter ons en langzaam beginnen de kleuters alweer te wennen. Vorige week maandag zijn we begonnen in de kring en ze zaten vol verhalen over

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 22 januari 2016 Ma 25 Di 26 Woe 27 Do 28 Vrij 29 AGENDA BIJBELVERHALEN KONINKLIJK

Nadere informatie

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken.

We hebben geleerd hoe we kadootjes moeten inpakken en hoe we taarten maken. Beste ouder(s)/ verzorger(s), Voor u ligt alweer de laatste nieuwsbrief van het jaar 2015. De afgelopen periode hebben de kleuters met veel energie gewerkt over verschillende thema s. Over welke thema

Nadere informatie

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar

Daar leer je! Informatie groep ½ Schooljaar Informatie groep ½ Schooljaar 2017-2018 Even voorstellen Hallo, ik ben Joyce van den Berg Ik werk op maandag en dinsdag in groep ½. Hallo, ik ben Elise Stap Ik werk op woensdag t/m vrijdag in groep ½.

Nadere informatie

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar

Nr.19 2 februari 2017 schooljaar Nr.19 2 februari 2017 schooljaar 2016-2017 C.B.S. Willem Alexander Oranjestraat 2 7753 TK Dalerpeel info@waschooldp.nl 0524-571956 www.waschooldp.nl info@waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s)

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20

Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Nieuwsbrief Dinsdag 7 februari 2017 Nr. 20 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Dinsdag 7 februari 14.30 16.00 uur Sleutelraadvergadering Vrijdag 10 februari 8.15 9.00 uur

Nadere informatie

Geachte ouder(s)/verzorger(s),

Geachte ouder(s)/verzorger(s), Infobrief groep 1/2 Geachte ouder(s)/verzorger(s), Uw kind zit nu in groep 1 of 2. Het lijkt ons goed om via deze infobrief wat informatie te geven over het reilen en zeilen van deze groepen. Voor de kinderen

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt

Nieuwsbrief nr januari Volgende nieuwsbrief verschijnt Nieuwsbrief nr. 11 22 januari 2016 Agenda Maandag 25 januari 19.30 uur MR-vergadering Woensdag 27 januari Start Nationale Voorleesdagen Donderdag 28 januari Gedichtenwedstrijd groep 5/6 ZINiNtheater Maandag

Nadere informatie

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders,

Rups-nieuwtje. Best, september 2014. Beste ouders, Rups-nieuwtje Best, september 2014 Beste ouders, Dit is het eerste rups-nieuwtje van dit schooljaar. Voor sommige kinderen was onze klas al bekend terrein. Voor anderen is het nieuw om naar school te gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2A

Nieuwsbrief groep 1/2A Nieuwsbrief groep 1/2A Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2A voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Ineke Harleman en Simone Dreierink Wat

Nadere informatie

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem tel: 026-3701183 Welkom in groep 1-2 van basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op basisschool

Nadere informatie

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz.

*Tijdens dit thema leren de kinderen verschillende plaatsen te benoemen bijv. op de kast, in het bedje, onder de tafel enz. WELKOM PUK!!! Van week 35 t/m 40 gaan wij van start met het thema Welkom Puk. De vakantie is weer voorbij, dat betekent dat er nieuwe baby s en kinderen bij ons op De Boerderij komen. Zo wordt ook Puk

Nadere informatie

Het Bazzeroet journaal

Het Bazzeroet journaal Het Bazzeroet journaal juli 2015 Het is alweer zomervakantie en dus is het tijd om ons huidige thema af te gaan sluiten. Wij werken op de boerderij was voor de kinderen weer een leuke manier om de wereld

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: 3 april Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Letter Actie Stichting Stephanos SPAREN: deksels Speelgoedmiddag Gezond eten TAAL THUIS / i.c.m. Wonderlijk gemaakt Wonderlijk gemaakt,

Nadere informatie

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer:

Bijna jarig! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12. De Bron. In dit nummer: De Bron Oktober 2014 Bijna jarig! Jonathan, 15 oktober Sem, 27 oktober Allebei een hele fijne dag! Mijn gebod is dat jullie elkaar liefhebben, zoals Ik jullie heb liefgehad Johannes 15:12 In dit nummer:

Nadere informatie

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe.

Nieuwsbrief. De Ringkantertjes. Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwsbrief De Ringkantertjes Nieuwveen, januari 2016 Gelukkig Nieuwjaar Peuterspeelzaal De Ringkantertjes wenst alle peuters en ouders een gelukkig en gezond 2016 toe. Nieuwe kinderen: Evy van Es (ma),

Nadere informatie

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein

Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein Thema Kinderen en school. Lesbrief 20. Op het schoolplein brengt zijn dochter Ama naar school. Hij praat met een moeder van een ander kind op het schoolplein. De moeder heet. Waar werkt? Wat leert u in

Nadere informatie

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter

Kleuterboekje De Hoeksteen. Vandaag peuter, morgen kleuter Kleuterboekje De Hoeksteen Vandaag peuter, morgen kleuter Welkom op de Hoeksteen! En dan is het ineens zover: Uw kind mag (bijna) naar de basisschool! In dit boekje leest u hoe het eraan toe gaat bij de

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 13 januari 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 14 Oud Papier HET BEGINT Ma 16 Di

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool!

Welkom op de St. Willibrordschool! Welkom op de St. Willibrordschool! Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21

Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Nieuwsbrief Dinsdag 14 februari 2017 Nr. 21 Belangrijke data In de week na elke vakantie is er luizencontrole. Vrijdag 24 februari Carnaval Groepen 1 t/m 8 en Taalschool om 12.00 uur vrij Maandag 27 februari

Nadere informatie

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie.

W e l k o m. Leuk dat je er bent!! Heel veel speelplezier allemaal! Op deze site vindt U de actuele informatie. W e l k o m Wij zijn de groep van juf Anne-Marie en juf Lieke. Juf Lieke komt 2 x in de maand op dinsdag. Gr 1-2 b is gestart met 18 kinderen. 11 kinderen van groep 2 en 7 kinderen van groep 1. Luc is

Nadere informatie

LIEDJESBOEK Kindernevendienst 2009

LIEDJESBOEK Kindernevendienst 2009 LIEDJESBOEK Kindernevendienst 2009 Dit boekje achterlaten in de kerk a.u.b. Voorwoord In dit boekje treft u diverse liedjes aan die dit jaar door de kinderen van de kindernevendienst gezongen gaan worden.

Nadere informatie

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari

december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender Januari CBS De Regenboog Mars 1 Postbus 285 9600AG Hoogezand 0598-321031 december ------------------------------------------------------------------------------------------------ ------- kalender december Kalender

Nadere informatie

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014

Nieuwsbrief 20. 11 februari 2014 Nieuwsbrief 20 11 februari 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor de leerlingen van groep 8. De Citotoets wordt

Nadere informatie

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1

K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 K.b.s. de Polhaar ISH:/nwkl./infoboek juni 2015 1 NAAR DE BASISSCHOOL SCHOOLTIJDEN Dag Morgen Middag Maandag 8.30-12.00 13.15-15.15 uur Dinsdag 8.30-12.00 Woensdag 8.30-12.30 Donderdag 8.30-12.00 Vrijdag

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

Nieuwsbrief. Nieuwsbrief 1 / 2. Nieuwtjes en groetjes. vanuit groep 0 / 1/ 2. S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 0 / 1/ 2 Welkom Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Rapporten Letter AA Gezond Leesplezier! Nationale Voorleesdagen Nog meer leesplezier

Nadere informatie

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken.

Je bent nu al bijna vier jaar en dan mag je naar school. Eerst mag je een paar ochtenden komen kijken. Hoera! Wat leuk dat je bij ons naar school mag. Je wilt vast graag weten wat we allemaal gaan doen. Daarom staat dit boekje op de website van school. Hier staan heel veel belangrijke dingen die handig

Nadere informatie

Nieuwtjes en groetjes

Nieuwtjes en groetjes Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Nieuwtjes en groetjes vanuit groep 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Nieuwe prentenboeken bij de bibliotheek Wie wil ons helpen? Letterfeest i Gezond Wennen

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers,

Nieuwsbrief 1 / 2. Deze week: maandag 29 mei Beste ouders / verzorgers, Nieuwsbrief 1 / 2 Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Toetsen / KIJK registratie Rapporten Wennen Letters Veters strikken (Geen) Speelgoedmiddag Gezond eten Voor alle data geldt: Deo Volente

Nadere informatie

Kalender. Nr januari 2019

Kalender. Nr januari 2019 Nr. 10 30 januari 2019 Kalender Woensdag 6 februari 9.00-11.30 uur: open ochtend voor nieuwe ouders Zondag 10 februari 10.00 uur: School-kerk-gezinsdienst in de Ichthuskerk, Tromplaan 8 Dinsdagmiddag 12

Nadere informatie

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top

8 januari 2016. Met vriendelijke groet, namens het team, J.H. Top Nieuwsbrief 8 januari 2016 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie De eerste week van het nieuwe jaar 2016 zit er al weer op. Ook namens de collega s wens ik u een heel goed

Nadere informatie

Informatieboekje groep 1/2

Informatieboekje groep 1/2 Informatieboekje groep 1/2 Beste ouder(s)/verzorger(s), Met dit boekje willen wij u informeren over de dagelijkse gang van zaken in onze kleuterbouw. Zeker voor de ouders van onze nieuwe kleuters belangrijk,

Nadere informatie

We wensen jullie een fijne dag!!!

We wensen jullie een fijne dag!!! Belangrijke data: - 24 januari t/m 3 februari: Nationale Voorleesdagen - 25 t/m 31 januari: Week van de poëzie - Week van 5 t/m 11 februari: Gezin-School-Kerkweek, met op 11 februari de afsluiting in de

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3

Nieuwsbrief. Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Nieuwsbrief Donderdag, 21 januari 2016 Geachte ouders. Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van week 3 Bijbelverhalen Het thema voor volgende week is: Koninklijk Koning David is oud. Wie zal na hem koning

Nadere informatie

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1

Voor het eerst naar school. Kennismaken met groep 1 Voor het eerst naar school Kennismaken met groep 1 Beste ouder(s)/ verzorger(s), Wat fijn dat we u en uw kind mogen verwelkomen op onze school De Opdracht. We hopen natuurlijk dat hij of zij het snel naar

Nadere informatie

Nieuwsbrief april 2015

Nieuwsbrief april 2015 Nieuwsbrief 31 20 april 2015 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Deze week is het een spannende week voor groep acht. Op dinsdag, woensdag en donderdag wordt

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Welkom op de St. Willibrordschool

Welkom op de St. Willibrordschool Welkom op de St. Willibrordschool Wij vinden het erg gezellig dat je bij ons op school komt. Als jij vier jaar bent mag je met ons meedoen! Adres Oranjelaan 96 2161 KH Lisse Telefoon 0252-414101 E-mail

Nadere informatie

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee!

Beste ouders, Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties na het lezen van dit boekje, laat het ons dan weten, wij denken graag met u mee! Beste ouders, Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs maken in de kleutergroepen van onze school.

Nadere informatie

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van:

Welkom op De Gooilandschool. Dit boekje is van: Welkom op De Gooilandschool Dit boekje is van:. Een dag bij ons in de klas Hieronder ziet u de activiteiten die plaatsvinden in groep 1 en 2. 08.20 uur De deur van de kleuteringang gaat open. U kunt vanaf

Nadere informatie

Christelijke basisschool De Meidoorn

Christelijke basisschool De Meidoorn Christelijke basisschool De Meidoorn Hoera! Als je 4 jaar bent, mag je naar school! Je komt dan in groep 1. Welkom bij ons in de klas. Als je binnen komt, zie je in de gang heel veel haakjes aan de kapstok.

Nadere informatie

Koningsspelen 20 april

Koningsspelen 20 april V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Vrije dag groep 1&2: 13 april Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag: 21 mei 2018 Zomervakantie: 16 juli t/m 24 augustus 2018 NIEUWSBRIEF

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Simone Dreierink Wat gaan

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016

Nieuwsbrief. Jaargang 6 nummer januari 2016 Basisschool Dynamiek Nieuwsbrief Email: info@bsdynamiek.nl Jaargang 6 nummer 19 21 januari 2016 Jarigen We feliciteren de jarigen van deze week: Niek Tenbrink (7); Tatum Oonk (11); Isis Oonk (11); Tieme

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 10 maart 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Za 11 Oud Papier IS DAT NOU VEEL? Ma 13

Nadere informatie

Opvoeden & zo. Hartelijk groet Nelleke Kerkhoven

Opvoeden & zo. Hartelijk groet Nelleke Kerkhoven V V VAKANTIES & VRIJE DAGEN Voorjaarsvakantie: 26 februari t/m 2 maart 2018 Goede Vrijdag / 2e Paasdag: 30 maart t/m 2 april 2018 Koningsdag: 27 april 2018 Meivakantie: 30 april t/m 11 mei 2018 2 Pinksterdag:

Nadere informatie

Nieuwsbrief 2 1 september 2014

Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Nieuwsbrief 2 1 september 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, De leerlingen van groep 8 waren in de afgelopen week op kennismakingskamp in Hellendoorn.

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 1 februari 2019 Ma 4/2 Di 5/2 Woe 6/2 Do 7/2 Vr 8/2 Za 9/2 Oud Papier AGENDA

Nadere informatie

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN

KLEUTER INFORMATIE BULLETIN KLEUTER INFORMATIE BULLETIN Het kleuterinfo-bulletin wordt aan ouders van nieuwe kleuters meegegeven. Het bulletin bestaat uit de volgende onderdelen: Algemeen gedeelte Over de dagelijkse gang van zaken

Nadere informatie

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut

Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Groepen 1 tot en met 3 Julianalaan 1 6824 KG Arnhem 026-3701183 Welkom in groep 1/2 van openbare basisschool de Boomhut Informatieboekje voor de ouders Van harte welkom! Uw kind komt bij ons op openbare

Nadere informatie

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda

Jaargang: 29 Nummer: februari Agenda Agenda Woensdag 15 februari Vrijdag 17 februari Maandag 20 t/m vrijdag 24 februari Woensdag 1 maart Donderdag 2 maart Groep 1 vrij Carnaval groep 1 s ochtends naar school Voorjaarsvakantie Aswoensdag Luizenpluizen

Nadere informatie

AANBOD 0 tot 4 jarigen

AANBOD 0 tot 4 jarigen AANBOD 0 tot 4 jarigen www.bibliotheekenschede.nl Boekstart Vanaf november 2010 zijn alle bibliotheekvestigingen in Enschede officieel van start gegaan met het project BoekStart. BoekStart is een samenwerkingsproject

Nadere informatie

Informatieboekje voor groep 2

Informatieboekje voor groep 2 Informatieboekje voor groep 2 zo spelen en leren wij in groep 2 Kring We beginnen s morgens met stillezen, of met een spelinloop Bij binnenkomst geven de kinderen de leerkracht een hand. Op maandagochtend

Nadere informatie

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom

Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom Nieuwsbrief Kindcentrum de Wijboom april 2017, nummer 1 Inhoud Nieuwsbrief in een nieuw jasje 1 Algemeen nieuws 1 Belangrijke datums 1 Nieuws vanuit de kinderopvang 2 Nieuws vanuit de onderbouw 4 Nieuws

Nadere informatie

Nieuwsbrief. Kerst Agenda

Nieuwsbrief. Kerst Agenda Jaargang 2016-2017 23 december 2016 nummer 6 Nieuwsbrief Kerst 2016 In de weken van advent leven we met de kinderen toe naar het kerstfeest. In een donkere nacht in Bethlehem straalt plotseling een licht.

Nadere informatie

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016

Lopend Vuurtje Nieuwsbrief Januari 2016 We wensen iedereen 365 dagen om te dromen te gaan en te komen te ontvangen en te geven en tussenin: gelukkig en gezond te leven! Januari 4: Weer naar school Luizencontrole 11: Start Cito afname 14: Studiedag;

Nadere informatie

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw

donderdag 22 januari: 14.30 uur: teamvergadering vrijdag 23 januari: groep 3-4: Heemkundegebouw B a s i s s c h o o l D e R e g e n b o o g 1 6 j a n u a r i 2 0 1 5 B a s i s s c h o o l d e r R e g e n b o o g 1 5 m e i 2 0 1 1 IN DIT NUMMER: KALENDER 1 NIEUWS VAN DE DIRECTIE 1 2 KALENDER Maandag

Nadere informatie

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014

Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Nieuwsbrief 35 16 juni 2014 Oranjestraat 28, 7681 DN Vroomshoop, tel: 0546-642137 Van de directie Beste ouders, Afgelopen donderdag kreeg u een extra nieuwsbrief over de formatie van het komend schooljaar

Nadere informatie

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566

Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 Welkom in groep 1 en 2 van de Pieter Brueghelschool Informatieboekje voor de kleutergroepen Bauerstraat 6-8 tel 4436566 www.pieterbrueghelschool.nl De kalender Op het informatiebord hangt een BSO en overblijf

Nadere informatie

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers,

Inleiding. Beste ouders, verzorgers, lezers, Inleiding Beste ouders, verzorgers, lezers, Wij heten uw kind van harte welkom op PCBO De Fakkel. Deze kleuterinfo is een korte aanvulling op onze schoolgids en bevat informatie die speciaal bestemd is

Nadere informatie

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015

Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Nieuwsbrief nr. 10 23 januari 2015 Agenda 26 januari Centrale aanmelddag nieuwe leerlingen (15.30-17.00 uur en 19.00-20.30 uur) 20.00 uur vergadering Schoolcommissie 27 januari Workshop groep 5 t/m 8 Waar

Nadere informatie

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15

Nieuwsbrief cbs Sjaloom. Cursusjaar 2015-2016. Voor groot en klein zullen we eerlijk en aardig zijn. Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Nieuwsbrief cbs Sjaloom Cursusjaar 2015-2016 Nummer: 2 Datum: 31-08-15 Algemeen Belangrijke data: 07 September Start project Kunst (alle groepen) 08 September Informatie avond en jaarvergadering OC/MR

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2 B

Nieuwsbrief groep 1/2 B Nieuwsbrief groep 1/2 B Beste ouders, Voor u ligt alweer de tweede nieuwsbrief van groep 1/2 B voor de komende periode. We wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Wendy Spijkerbos, Marlous

Nadere informatie

Nieuws uit groep 1/ 2 d.

Nieuws uit groep 1/ 2 d. Nieuws uit groep 1/ 2 d. Dit schooljaar begonnen we met 15 oudste kleuters en 9 jongste kleuters. In september kwamen Jake en Indy erbij. Ons eerste thema van schatkist was Erop uit: het verhaal van Kleine

Nadere informatie

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8

TAFEL VAN DE WEEK GROEP 4 TAFEL VAN DE WEEK GROEP 5 t/m 8 Jan Naardingweg 56 7914 PN Noordscheschut T: 0528-341268 E: info@regenboognoordscheschut.nl www.regenboognoordscheschut.en3.nl 20 december 2017 AGENDA BIJBELVERHALEN Ma 25/12 Kerstvakantie WAT IS WIJS?

Nadere informatie

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht.

Alle kinderen gaan in de kring zitten. Mocht het afscheid nemen problemen opleveren neem dan even contact op met de groepsleerkracht. Een dag bij de kleuters op De Bangert (bijlage bij de schoolgids) De schooltijden voor de kleutergroepen zijn als volgt: s morgens 8.30 uur 11.45 uur s middags 13.00 uur 15.15 uur Woensdag 8.30 uur 12.00

Nadere informatie

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart

Nieuwsbrief 1 / 2. Pors. Silvan 15 maart Nieuwsbrief 1 / 2 Pors Silvan 15 maart Deze week: Bijbelse geschiedenis Bij het thema Welkom! Verjaardag juf Pors Letters oefenen Snuffelstage Meerwaarde Voor alle data geldt: Deo Volente (zo de Heere

Nadere informatie

N I E U W S B R I E F APRIL 2012

N I E U W S B R I E F APRIL 2012 N I E U W S B R I E F APRIL 2012 Samen spelen en leren op een veilige plek JAARGANG: 16 NR. 8 Mededelingen van de directie Beste ouders wilt u deze maand uw kind weer 50 eurocent meegeven voor de St.Teje?

Nadere informatie

Groepsbrief groep 1en 2

Groepsbrief groep 1en 2 Groepsbrief groep 1en 2 Aan de ouders van de kinderen uit groep 1 en 2 Op de info/inloopavond heeft u al een indruk gekregen wat er in de klas allemaal gedaan wordt. In deze groepsbrief brengen we nog

Nadere informatie

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k

S c h o o l m e t d e B i j b e l D e V a l k Nieuwsbrief Nieuwsbrief 1 / 2 Bijbelverhalen Psalm en lied Bij het thema Letterfeest P Gezond op school En verder.. Kalender Verjaardagen Contact Lof zij den God van Israël, Den HEER, die aan Zijn erfvolk

Nadere informatie

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis.

De kinderen die een uitnodiging krijgen voor de gesprekken op donderdag 30 november krijgen deze morgen mee naar huis. No. 11, 23 november 2017 C.B.S. Willem Alexander 0524-57 19 56 Oranjestraat 2 info@waschooldp.nl 7753 TK Dalerpeel www.waschooldp.nl Hallo kinderen en ouder(s)/verzorger(s) van de Willem Alexanderschool,

Nadere informatie

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2

CBS DE VAART 2015-2016. Informatieboekje groep 1/2 CBS DE VAART 2015-2016 Informatieboekje groep 1/2 De schoolregels Op onze school zijn 3 hoofdregels. Alle andere afspraken zijn terug te leiden tot deze hoofdregels 1. Ik accepteer en respecteer een ander

Nadere informatie

Informatieboekje kleutergroepen

Informatieboekje kleutergroepen Informatieboekje kleutergroepen Beste ouder(s), verzorger(s), Van harte welkom op onze school! Voor u ligt het informatieboekje voor groep 1 en 2. Door middel van dit boekje willen wij u, als ouders, wegwijs

Nadere informatie

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014!

Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! Regel van de week Wij houden ons aan gemaakte afspraken. ALGEMEEN Een nieuw jaar! Het team van de Bolderik wenst alle leerlingen en hun families héél véél geluk, gezondheid en plezier in 2014! U bent van

Nadere informatie

Nieuwsbrief groep 1/2C

Nieuwsbrief groep 1/2C Nieuwsbrief groep 1/2C Beste ouders, Voor u ligt de nieuwsbrief van groep 1/2C voor de komende periode. Wij wensen u veel plezier met lezen. Met vriendelijke groet, Eline van Ee Marjolein Wemerman Wat

Nadere informatie