molen Op een schitterende plek, midden de in het

Maat: px
Weergave met pagina beginnen:

Download "molen Op een schitterende plek, midden de in het"

Transcriptie

1 molen de Veldmuis Op een schitterende plek, midden in het landelijke Westzaan, wordt een replica gebouwd van de molen die er tot 1916 ook heeft gestaan, compleet met bijbehorende molenschuren. Het stuk grond waarop de restanten van de molenschuur nog herinneren aan de Veldmuis meet maar liefst 5000 m 2. Voor iedereen die zich een beetje molenaar wil voelen, van het landelijke uitzicht wil genieten, sfeervol wil wonen, werken en/of recreëren op een plek die zijn gelijke niet kent, voor diegenen is dit de ultieme kans.

2 Geschiedenis van molen de Veldmuis Wonen, werken en recreëren In 1689 verkreeg Cornelis Dirchsz Yff de windbrief (de officiële vergunning) voor het bouwen van een kleyn moolentje om van taback stelen snuijf taback te maecken... Soo genaemt tvelt Muysje. Deze kleine molen stond ten oosten van het dorp.yffs zaken gingen voorspoedig; nog geen jaar later liet hij ten oosten van de Veldmuis,aan de Gouw, nog een snuifmolen bouwen: de Admiraal Tromp. Beide molens stonden eens aan en ten noorden van de Papenpadsloot. Het desbetreffende land staat nog altijd bekend als De Tromp. De Veldmuis heeft daar tot 1738 ten westen van het dorp herbouwen, langs de Veerzagersloot. De molen droeg de merkwaardige bijnaam De Kikker of Kikkert. Op de nieuwe plek veranderde tevens de functie: De Kikkert werd een klein kaliber houtzaagmolen, een zogeheten latten- en veerzager. En dat verklaart meteen de naam van de sloot, die langs de molen liep: De Veerzagersloot. In 1916 werd de molen tot stellinghoogte afgebroken. De schuren werden daarna door houthandel P. Kee tot 1977 gebruikt.van Piet Kee is vernomen dat de molen, na demontage,verkocht en verscheept is naar Amerika. Echter, het schip De molen met molenschuren wordt door bouwbedrijf Somass bv van alle luxe en comfort voorzien en wordt zowel binnen als buiten geheel traditioneel afgetimmerd. Uiteraard kan in overleg met de bouwer de indeling en afwerking van de molen op uw persoonlijke wensen worden afgestemd. Zo kan de ingetekende houtopslag worden ingericht als werkkamer, atelier, bibliotheek, praktijkruimte, kantoor, expositie ruimte of bijvoorbeeld als galerie.maar u kunt die 70 m 2 natuurlijk ook gewoon bij de woonkamer trekken. Op de tekening is aangegeven dat een deel is ingericht als lattenzager, maar het kan ook passend zijn om de molen uit te rusten met een generator, zodat hij zijn eigen stroomvoorziening opwekt. De ruimten in de molen lenen zich bij uitstek voor een moderne levensstijl. Het kan juist verrassend zijn om in deze authentieke molen een eigentijds luxe interieur of interieurmix toe te passen. Kortom, dit is de ultieme kans voor mensen met een bijzondere kijk op wonen, werken en recreëren. dapper tabaksstelen staan stampen. zou in de Eerste Wereldoorlog getor- In dat jaar verkocht de familie Yff de pedeerd zijn en gezonken. Dat zou molen onder de voorwaarde dat hij betekenen dat deze Kikkert zijn laat- weggehaald moest worden. Koper ste rustplaats in het water heeft Aris Engel deed dat en liet de molen gevonden. Toepasselijk nietwaar?

3 Een rondleiding door de molen We maken een korte toer en pakken De Veldmuis als het ware bij z'n staart. Ik zie naarmate we dichterbij komen al blikken van verbazing en bewondering. Staande op de stelling, de houten trans die om de molen loopt, waar u s morgens de zon kunt zien opkomen en s avonds kunt zien ondergaan en u de neiging krijgt om de molen met behulp van het kruirad op de wind te zetten. We stappen naar binnen. Verzuim overigens niet tijdens de klim naar boven een blik te werpen uit een van de kistramen en te genieten van het fraaie uitzicht rondom. Bewonder tijdens uw zoektocht de ingenieuze constructie van het gebint: de achtkant stijlen, de bint- en kruisbalken, de legeringsbalken de karbelen die het tafelement ondersteunen, de boven-, veld- en middenregels. En bovenin, onder de kap, waar het bovenste tafelement de rompstijlen via blokkeels verbindt, de kuip met keerschijven die de rolring en de kap geleiden. Nog hoger ziet U de bovenste schijfloop en het bovenwiel, dat de eiken koningspil aandrijft, aan de machtige bovenas. De staart had U buiten al gezien. Hier aan de achterzijde van de kap komt hij binnen een vanghsteert aent eynde vant achterstelijdt om neer te halen soo dat men de molen daermede houwen dwingen ende regeren mach. En dan het wiekenkruis met lange roeden die samenkomen in het voorkeuvelend. Die roeden hebben een vlucht van maar liefst 16 meter.u hoort de wieken zoeven? Wij ook! De Veldmuis is een authentieke molen. Overtuig U van de kwaliteit van de gebruikte materialen: eiken, grenen, azobé, billinga, bankirai, Russisch larix, red cedar, enz., het hoge niveau van afwerking, de eigentijdse isolatie... Westzaan De rijke historie van Westzaan is af te lezen van de vele authentieke en sfeervol versierde gevels van de vroegere koopmanshuizen. Van enkele van deze huizen gaat de historie terug tot in de zeventiende en achttiende eeuw.ze zijn met zorg gerestaureerd. Andere zijn veel jonger,ze zijn met veel passie en vakkennis opnieuw nagebouwd. De in 1970 opnieuw gerestaureerde Grote Kerk uit 1740 en het Raadhuis uit 1781, gebouwd naar een ontwerp van de Amsterdamse stadsbouwmeester Creutz, zijn andere voorbeelden uit het erfgoedrijke Westzaan. Westzaan behoort tot de gemeente Zaanstad, een gemeente met bijna inwoners,waarin zich een levendige bedrijvigheid afspeelt. Zaanstad heeft uitstekende voorzieningen, waaronder diverse winkelcentra en horecagelegenheden, een fraai theater, bioscopen, een poppodium, het filmhuis, de kunstuitleen, musea en verschillende culturele en sportieve evenementen. De bijzonder gunstige ligging van Westzaan t.o.v. Zaandam (3 km), Amsterdam (10 km), Haarlem (12 km) en Schiphol (25 km), maar ook de geringe afstand naar strand en bossen maakt het tot een geliefde woon- en werkplek. Ondanks de nabijheid van de stad, woont u hier echt landelijk en ervaart u ruimte.

4 Kenmerken van dit unieke object: historische uitstraling modern comfort veel ruimte rondom vrij uitzicht goede bereikbaarheid centrale ligging combinatie wonen, werken, hobby en recreatie mogelijkheid om afwerking/indeling te bepalen Natuurpark De Reef De molen wordt gebouwd op een uitzonderlijke lokatie in Westzaan, namelijk in natuurgebied De Reef. Dit gebied kenmerkt zich door karakteristieke sloten met rietkragen waarin zich een rijk dierenleven afspeelt. U heeft rondom vrij uitzicht over dit bijzondere en beschermde natuurgebied, waar Staatsbosbeheer uw tuinman is. Met een roeiboot (of kano) kom je op plaatsen waar je anders nooit zou komen en beleef je het Hollandse landschap op een geheel eigen wijze. Met name in het waterrijke natuurpark De Reef, het aangrenzende Westzijderveld en het Guisveld biedt varen meer mogelijkheden dan wandelen of fietsen. Uw route voert u bijvoorbeeld rondom het historische lintdorp Westzaan. Onderweg passeert u nog enkele collega molenaars op molens met aansprekende namen als 'De Schoolmeester', 'Jonge Dirk' en 'Het Prinsenhof'. Terwijl u onderweg geniet van de prachtige en soortenrijke rietkragen moet u wel even goed opletten: grote kans dat u een schuwe roerdomp spot. In het voorjaar bent u druk met het bestuderen van de aanwezige weidevogels zoals de kievitten en grutto's. In de winter zijn het overwinterende soorten zoals de ganzen die uw aandacht trekken. Genieten van de rust en de ruimte, van de in de lucht cirkelen buizerds en bruine kiekendieven en van het idee dat medewerkers van Staatsbosbeheer, net als u, deze natuur alleen maar met rust willen laten.

5 Een derde leven In het begin van de zeventiende eeuw enorme voorsprong, waar geen zet in een op- en neergaande bewe- molen, die ooit begonnen is als snuif- neemt de houtzagerij in de Zaanstreek belemmeringen waren voor de ont- ging zodat de zaagramen een zagende molen, daarna als lattenzager, nu een een enorme vlucht. In Amsterdam wikkeling van de door wind aange- beweging maakte. Een lattenzager derde leven kunnen krijgen als woon- waren de zagers verenigd in machtige dreven houtzaagmolens. Het principe had in dit hele proces slechts een huis, werkplek of een combinatie gilden, deze hebben lange tijd tegen van de houtzaagmolen is gebaseerd bescheiden functie. Lattenzagers hiervan. Er zijn ongekend veel moge- weten te houden dat het aange- op een uitvinding van Cornelis behoorden altijd tot het type boven- lijkheden voor de indeling. De hier voerde hout voor de scheepsbouw Cornelisz van Uitgeest. Volgens deze kruier. Het complete zaagmechaniek geschetste begane grond indeling is mechanisch (met windkracht) werd vinding kon de ronddraaiende bewe- zou ook in deze molen aangebracht slechts één van de talloze mogelijk- gezaagd. Dit gaf de Zaanstreek een ging van de molenas worden omge- kunnen worden. Maar ook zou deze heden die kunnen worden toegepast.

6 Opwekken van energie De afgelopen jaren hebben zijn er al meerdere projecten uitgevoerd waarbij er elektrische energie wordt opgewektmet en authentieke wind- of watermolen. De laatste tijd worden er generatoren en vermogenselektronica op de markt gebracht, die zeer geschikt zijn voor toepassing in authentieke molens en ook nog eens betaalbaar blijken. Samen met de opkomende belangstelling voor CO 2-neutrale energie, zorgt dit ervoor dat er steeds vaker mooie projecten van de grond komen. Opbrengst Net als vroeger, is ook nu de opbrengst volledig afhankelijk van de wind en de draaiuren. Traditionele molens kunnen en mogen nu eenmaal niet onbewaakt draaien, dus veel zal af hangen van de bemanning. De installatie vraagt en levert ongeveer hetzelfde vermogen als traditionele maalstenen (naar keuze max. 12 of 15kW). De opbrengst zal dus recht evenredig zijn aan de vroegere meelopbrengst. Bij stevig malen kan dus wel tot 100kWh/dag opgewekt worden. Na 35 van zulke dagen is dan al het jaarlijks elektriciteitsgebruik van een gemiddeld huishouden opgewekt. Natuurlijk waait het niet altijd hard als de molenaar er is en heeft de molenaar tegenwoordig niet altijd tijd als het hard waait. Bouwbedrijf Somass bv Telefoon Hebben wij u nieuwsgierig gemaakt? Bouwbedrijf Somass bv is sinds Sinds september 2003 heeft koopmanswoningen gebouwd actief in de Zaanse houtbouw. Somass molenmakerij Saendijck Op het Zuideinde werd Het bedrijf heeft zich gaandeweg overgenomen. Somass beoogt een dubbel woonhuis geheel gespecialiseerd in restauratie en hiermee het ambacht van molen- gerestaureerd en werden er op historiserend bouwen van Zaanse maker te behouden en zo haar het belendende perceel nog twee huizen, pakhuizen en molens in bijdrage te kunnen blijven leveren Zaanse replica's bijgebouwd. Deze Simone Dijkman makelaardij Telefoon oorspronkelijke stijl en op de ambachtelijke manier. Voorbeelden hiervan vindt u door de gehele Zaanstreek, maar ook daarbuiten. aan het Zaanse erfgoed. Somass is al vele jaren actief in Westzaan. Aan de Westzanerdijk werden vijf replica's van Zaanse voorbeelden inspireerden andere bewoners aan het Zuideinde weer tot de bouw van nog twee Zaanse replica's aan het Zuideinde.

2Westerweegh. Volop genieten van wonen

2Westerweegh. Volop genieten van wonen 2Westerweegh Volop genieten van wonen Inhoud 3Westerweegh Over Westerweegh... Pag 4 Wonen in Westzaan... Pag 6 Vertrouwd gevoel in modern jasje... Pag 8 Waterrijke en groene locatie... Pag 10 Situatie...

Nadere informatie

Behoud van het immateriële en materiële erfgoed van een 16 e -eeuwse uitvinder en innovator. Uitgeest, 14 januari 2014

Behoud van het immateriële en materiële erfgoed van een 16 e -eeuwse uitvinder en innovator. Uitgeest, 14 januari 2014 Behoud van het immateriële en materiële erfgoed van een 16 e -eeuwse uitvinder en innovator Uitgeest, 14 januari 2014 Cornelis Corneliszoon van Uitgeest, een opmerkelijk uitvinder en innovator Cornelis

Nadere informatie

Marktstraat JE Heerde k.k.

Marktstraat JE Heerde k.k. TE KOOP Marktstraat 3 8181 JE Heerde 599.000 k.k. KENMERKEN Prijs 599.000 k.k. Postcode 8181 JE Ligging Aan park, Aan rustige weg, In centrum, Vrij uitzicht Woningtype Vrijstaande woning Tuin Ja, Achtertuin,

Nadere informatie

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM

OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM OUD EN NIEUW VERENIGD IN DEZE SFEERVOLLE WOONBOERDERIJ BRUGGENWEG 8 DOETINCHEM IN 2002 GEHEEL NIEUW OPGETROKKEN WOONBOERDERIJ OP EEN PERCEEL VAN 6.719M2. BIJ DE NIEUWBOUW IS GEBRUIK GEMAAKT VAN ZORGVULDIG

Nadere informatie

Norelbosweg AS Epe k.k.

Norelbosweg AS Epe k.k. TE KOOP Norelbosweg 23 8161 AS Epe 1.950.000 k.k. KENMERKEN Prijs 1.950.000 k.k. Postcode 8161 AS Ligging Aan bosrand, Aan rustige weg, Beschutte ligging, In bosrijke omgeving Woningtype Vrijstaande woning

Nadere informatie

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper

Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Medwert 5 - Holwerd Vraagprijs 549.000,-- kosten koper Omschrijving Medwert 5 - Holwerd Deze fraaie woonboerderij uit de 17de eeuw staat tussen hoog geboomte, temidden van prachtige gerestaureerde kop-hals-romp

Nadere informatie

Dit is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen. project De Molenaer

Dit is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen. project De Molenaer Dit is de kans om vandaag je woning van morgen te kopen. project De Molenaer Locatie bkz de molenaer 03 Westzaan Het rustieke dorp heeft een bonte mengeling van groene, houten huizen met fraaie gevels

Nadere informatie

Modern wooncomfort en sfeer gaan niet samen

Modern wooncomfort en sfeer gaan niet samen Boskamp 14 te Roden IS HET OOK ALTIJD AL UW WENS GEWEEST OM TE WONEN OP LOOPAFSTAND VAN HET LEVENDIGE CENTRUM.. EN WILT U DAARNAAST GENIETEN VAN VEEL EXTRA VOORZIENINGEN OP DE BEGANE GROND (130 m²), MODERN

Nadere informatie

de Hemmes, Zaandam in de 19 e eeuw

de Hemmes, Zaandam in de 19 e eeuw de Hemmes, Zaandam in de 19 e eeuw de Hemmes, Zaandam in de 19 e eeuw Zaanse Wind De Zaanse vindingrijkheid heeft weer de wind mee Aangestuurd door de tijdgeest en het geloof dat we echt anders met het

Nadere informatie

Badweg Hollum Torenstraat HE Nes Ameland.

Badweg Hollum Torenstraat HE Nes Ameland. Badweg 36-8 - Hollum Vraagprijs: 399.000 k.k. Omschrijving Op de uiterste westpunt van Ameland ligt, op slechts 100 meter van zee, deze zeer ruime 6-persoons rietgedekte recreatiewoning op ca. 334 m2 eigen

Nadere informatie

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT

NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT NEDEREINDSEWEG 544 / 544A UTRECHT Bijzondere woonboerderij met een dubbele woonbestemming, een grote nieuwgebouwde schuur, grote bergruimte en nog een fraaie hooiberg, dit alles op een compact perceel

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen

TE KOOP. Vraagprijs k.k. Dorpsstraat BK Vaassen. Van Bussel Makelaars Dorpsstraat BS Vaassen TE KOOP Van Bussel Makelaars Dorpsstraat 60 8171BS Vaassen 0578-700240 info@vanbusselmakelaars.nl https://www.vanbusselmakelaars.nl Dorpsstraat 23 8171BK Vaassen Vraagprijs 849.000 k.k. ALGEMENE OMSCHRIJVING

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal

Hoekstra & van Eck. Huizen van. In het Twiske. Rustig gelegen. Aan het water. Onlangs gerenoveerd. Landelijk en toch centraal Huizen van Hoekstra & van Eck De Haal 26, 1511 AR Oostzaan Rustig gelegen Onlangs gerenoveerd Aan het water In het Twiske Landelijk en toch centraal H16 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130

NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 NIEUW-AMSTERDAM Zijtak OZ 130 Vraagprijs: 775.000 kosten koper Omschrijving NIEUW-AMSTERDAM - Zijtak OZ 130 Stijlvol genieten in een heerlijk landelijke omgeving, met mogelijkheden voor een Bed & Breakfast,

Nadere informatie

Swaenehof te Wijlre. Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre. Samenvatting

Swaenehof te Wijlre. Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre. Samenvatting Swaenehof te Wijlre Brouwerijstraat 3, 6321 AG te Wijlre Rijksweg 4 6271 AE Gulpen T 043 323 35 11 info@klemen t2.com www.klement2.com IBAN NL62 ABNA 0537 2583 88 KVK 61719765 BTW NL 854460500B01 Samenvatting

Nadere informatie

Huizen. Eikenvloer Frans massief. Vrijstaande boerderij. Vrij uitzicht. 1735 m2 eigen grond. 5 slaapkamers. Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek H53 H53

Huizen. Eikenvloer Frans massief. Vrijstaande boerderij. Vrij uitzicht. 1735 m2 eigen grond. 5 slaapkamers. Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek H53 H53 Huizen vanhendriks Wylerbaan 21, 6561 KN Groesbeek Vrijstaande boerderij 1735 m2 eigen grond Vrij uitzicht Eikenvloer Frans massief 5 slaapkamers H53 H53 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte Perceeloppervlakte

Nadere informatie

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer

6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer 6 ROYALE VRIJE KAVELS Creëer ORANJEWOUD UW DROOMVILLA AAN DE RAND VAN PARKLANDSCHAP ORANJEWOUD villa UW DROOM IN HET GROEN Uw droomwoning bouwen in Oranjewoud? Dat kan! Aan de Koningin Julianaweg, bij

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Raadhuisstraat 54, BALK haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Raadhuisstraat 54, BALK haskestaete.nl TE KOOP Raadhuisstraat 54, BALK - Bouwjaar ± 1900 - Inhoud ± 392 m³ - Kavel 1669 m² - 4 slaapkamers - Garage ± 55 m² Karakteristiek, vrijstaand grachtenpand met 2 garages, diverse schuren, veel grond en

Nadere informatie

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, www.simonedijkman.nl, info@simonedijkman.nl (075) 772 51 55, Gsm Simone Dijkman: 06 10

Simone Dijkman Makelaardij. Paradijsvogel 9, 1551 RW Westzaan, www.simonedijkman.nl, info@simonedijkman.nl (075) 772 51 55, Gsm Simone Dijkman: 06 10 Pagina 1 Prijs 242.000,- v.o.n. casco Bijzonderheden: Bouwjaar woning : 2015 Inhoud woning : Circa 332m³ Woonoppervlakte : Circa 97m² Oppervlakte woonkamer woonkeuken badkamer slaapkamer berging beg. grond

Nadere informatie

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906)

Te Koop. Bijzonder Kerkgebouw. Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Te Koop Bijzonder Kerkgebouw Hooftstraat 254, Alphen aan den Rijn (1906) Reliplan, specialisten in kerkelijk en bijzonder onroerend goed met een maatschappelijke bestemming. Buiksloterdijk 240 1025 WE

Nadere informatie

Torenstraat 18 :: 9163 HE Nes Ameland :: Tel: 0519-543353 :: Fax: 0519-542858 :: info@koudijs-ameland.nl. Vraagprijs: 369.000,-- k.k.

Torenstraat 18 :: 9163 HE Nes Ameland :: Tel: 0519-543353 :: Fax: 0519-542858 :: info@koudijs-ameland.nl. Vraagprijs: 369.000,-- k.k. Te koop OBJECT Burg.Waldastraat 22, 9163 JC Nes Op een prachtige plek in Nes gelegen op slechts enkele stappen van het centrum te renoveren woonboerderij met grote schuur en geweldig perceel van ca. 1.700

Nadere informatie

ZUIDERZEESTRAATWEG OOST 55 ELBURG 299.500 k.k. www.zuiderzeestraatwegoost55.nl Omschrijving DEELNEMER OPEN HUIZEN DAG: ZATERDAG 01 OKTOBER 2016 VAN 11:00-15:00 UUR De verrassing bij deze VRIJSTAANDE WONING

Nadere informatie

Mezenlaan 16, Boekel

Mezenlaan 16, Boekel Mezenlaan 16, Boekel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 698.000 k.k. Aangeboden sinds 17-04-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling Aantal

Nadere informatie

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau

TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M. Landgoed Beukenrode Doorn. Patist Makelaardij en Taxatiebureau TE HUUR: Beukenrodelaan 2 K 3941 ZP Doorn - P/M Landgoed Beukenrode Doorn Patist Makelaardij en Taxatiebureau 2 patistmakelaardij.nl "Sparrenhof", 2K Fraai gelegen Kantoorgebouw bestaande uit 2 verdiepingen

Nadere informatie

Uitstekend onderhouden Instapklaar

Uitstekend onderhouden Instapklaar Huizen vanhendriks de Koppele 147, 5632 LH Eindhoven Uitstekend onderhouden Royaal 3-kamer appartement Royaal balkon op het westen Instapklaar Fraai uitzicht H51 H51 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

BESCHUITSTOREN WORMER< 1

BESCHUITSTOREN WORMER< 1 De Beschuitstoren Historie In de 17e eeuw was de Zaanstreek en omliggende dorpen een omgeving waar het een komen en gaan van schepen was, dit gebied mag daarom met recht één van de oudste industriegebieden

Nadere informatie

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl

TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe. Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl TE KOOP Saksische boerderij t Loeg 4 Anderen Drenthe Vraagprijs: 925.000,- k.k. www.reliplan.nl 2 Object Object Dit unieke object betreft een Saksische boerderij uit 1793 Ligging Midden in het idyllische

Nadere informatie

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting

Brouwerij De Kroon. Marcellienstraat 18 te Geleen. Samenvatting Brouwerij De Kroon Marcellienstraat 18 te Geleen Samenvatting Dit rijksmonumentale complex is een typisch voorbeeld van een verscholen parel in een beschermd dorpsgebied. Verscholen in de kern van Oud-Geleen

Nadere informatie

Reinwaterbuurt veld 4. Een beetje vroeger maar dan nu

Reinwaterbuurt veld 4. Een beetje vroeger maar dan nu Reinwaterbuurt veld 4 De Houtzagerij Een beetje vroeger maar dan nu Stel je eens voor, je woont in dit mooie buurtje, omzoomd door water. Overal zie je verschillende huizen. Van charmant bescheiden, tot

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Buorren 32, WARNS haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Buorren 32, WARNS haskestaete.nl TE KOOP Buorren 32, WARNS - Bouwjaar ± 1750 - Inhoud ± 340 m³ - Kavel 265 m² - 2 slaapkamers Karakteristieke, vrijstaande woning met bijkeuken en ruime schuur. De woning is stijlvol gerenoveerd en gelegen

Nadere informatie

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende

TE KOOP. Maarheezerweg-Noord 1 Leende Maarheezerweg-Noord 1- Leende Leende-Lind- is een Brabants dorp met een gezellige dorpskern en een rijk verenigingsleven. Samen met Heeze en Sterksel vormt Leende de Gemeente Heeze-Leende. Leende heeft

Nadere informatie

275 m 3 / 86 m K.K. Hoogstraat 73 leerdam.

275 m 3 / 86 m K.K. Hoogstraat 73 leerdam. 275 m 3 / 86 m 2 3 249.950 K.K. Hoogstraat 73 leerdam www.vanwijnenmakelaardij.nl 01 INHOUDSOPGAVE 03 Over de woning 04 INdeling 11 BOUWKUNDIG 12 OMGEVING 15 BEWONERS 16 DETAILS OVER DE WONING karaktervol

Nadere informatie

Te Koop. Woningen in biscuitfabriek Vicomte

Te Koop. Woningen in biscuitfabriek Vicomte Te Koop Woningen in biscuitfabriek Vicomte Overtoom 30C te Westzaan MOOI ZAANS! KOOPSOM 235.000,- V.O.N. Bijzonderheden: Tussenwoning 3e naast de brug Fabriek verbouwd : 2013 Inhoud : Circa 291m³ Woonoppervlakte

Nadere informatie

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout

Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout Exclusief Vrachelsedijk in Oosterhout 1 Realiseer uw eigen droomhuis Op één van de mooiste locaties in Oosterhout, op het kleine wooneiland Vrachelen, zijn drie zeer exclusieve en riante bouwkavels te

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Doorzon woning. Jaren 30 woning. Rustige buurt. Nabij de uitvalswegen. Opknapper voor de handige klusser

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Doorzon woning. Jaren 30 woning. Rustige buurt. Nabij de uitvalswegen. Opknapper voor de handige klusser Huizen van Hoekstra & van Eck Breestraat 83, 1541 EC Koog aan de Zaan Jaren 30 woning Rustige buurt Nabij de uitvalswegen Doorzon woning Opknapper voor de handige klusser H17 Kenmerken Soort Type Kamers

Nadere informatie

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak

14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak 14 Comfortabele nieuwe woningen in Gouderak NieuwStaringh Comfortabel & uniek wonen in Gouderak NieuwStaringh, de ideale kans wanneer u op zoek bent naar een nieuwe woning in Gouderak 14 Nieuwe woningen

Nadere informatie

Ropsterwei 3 - Oosternijkerk 749.000,-- kosten koper

Ropsterwei 3 - Oosternijkerk 749.000,-- kosten koper Ropsterwei 3 - Oosternijkerk 749.000,-- kosten koper Omschrijving Ropsterwei 3 - Oosternijkerk Eén van de dorpen in de gemeente Dongeradeel is Oosternijkerk (ca. 1000 inwoners) en gelegen op ca. 8 km afstand

Nadere informatie

Lyklamawei 35, NIJEMIRDUM

Lyklamawei 35, NIJEMIRDUM Lyklamawei 35, NIJEMIRDUM Prima halfvrijstaande woning met aangebouwde bijkeuken en vrijstaande garage op royale kavel. Aan de achterzijde vrij uitzicht. Ideale gezinswoning! Vraagprijs 175.000,- k.k.

Nadere informatie

Arcen Maasstraat 55 Verrassende parel aan rivier de Maas

Arcen Maasstraat 55 Verrassende parel aan rivier de Maas Arcen Maasstraat 55 Verrassende parel aan rivier de Maas In het pittoreske dorpje Arcen, midden in natuurgebied de Maasduinen Dit uitstekend onderhouden luxe vrijstaande landhuis. Met een perceel van 2.667m2

Nadere informatie

PRINSENLAAN 56 HEEMSTEDE 745.000 k.k. www.prinsenlaan56.nl Prinsenlaan 56, Heemstede CHARMANTE TWEE-ONDER-EEN-KAP WONING MIDDEN IN HET GROEN Deze charmante twee-onder-een-kap woning (1974) ligt aan de

Nadere informatie

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³

INFORMATIEBROCHURE. Kuiperspad 8 Uitgeest. www.q-vastgoed.nl. WOONOPPERVLAKTE: 237 m². PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m². INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ Kuiperspad 8 Uitgeest WOONOPPERVLAKTE: 237 m² PERCEELOPPERVLAKTE: ca. 700 m² INHOUD VAN DE WONING: 692 m³ VRIJSTAANDE WONING AAN HET WATER INFORMATIEBROCHURE www.q-vastgoed.nl Kuiperspad 8 Uitgeest Soort

Nadere informatie

Omschrijving. Strandweg Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra.

Omschrijving. Strandweg Nes. Makelaars zijn er in overvloed maar bij Koudijs Makelaardij Ameland vindt u nét dat beetje extra. Strandweg 51-14 - Nes Vraagprijs: 177.500 k.k. Omschrijving Je kunt de zee hier horen! Aan de rand van het prachtige duingebied staat appartementencomplex Ameland state, bouwjaar 1993. Dit strakke en frisse

Nadere informatie

UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF PARKEREN. HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW APPARTEMENTEN VANAF v.o.n.

UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF PARKEREN. HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW APPARTEMENTEN VANAF v.o.n. UNIEKE CENTRALE LOCATIE VARIËREND VAN 45 TOT 78m 2 INCLUSIEF ARKEREN HOOGSTRAAT, ROOSENDAAL - NIEUWBOUW AARTEMENTEN VANAF 120.000 v.o.n. Rob van der Linden 06-51065914 Hélène Verrest 06-31970795 NS-STATION

Nadere informatie

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen

t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen t 't Hoekske Omdat geluk in t Hoekske zit... 9 starterswoningen 't Hoekske Omgeving 't Hoekske Aan de rand van het hart van Heusden, daar waar de straat t Hoekske en de lange Antoniusstraat samenkomen,

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime achtertuin. Sfeervolle jaren 30 woning. Vrijstaand schuur. Rustige buurt. Winkels in de nabijheid

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Ruime achtertuin. Sfeervolle jaren 30 woning. Vrijstaand schuur. Rustige buurt. Winkels in de nabijheid Huizen van Hoekstra & van Eck Celebesstraat 44, 1521 BT Wormerveer Sfeervolle jaren 30 woning Rustige buurt Vrijstaand schuur Ruime achtertuin Winkels in de nabijheid H17 Kenmerken Soort Type Kamers Woonoppervlakte

Nadere informatie

VRAAGPRIJS 279.500,= K.K.

VRAAGPRIJS 279.500,= K.K. BURGUM, VAN DER PLOEGSTRJITTE 48 VRAAGPRIJS 279.500,= K.K. Telefoon: 0511 469 048 Telefoon: 0511 469 048 Zoekt u een moderne half vrijstaande woning met vele EXTRA S op een uitstekende locatie? Dan heeft

Nadere informatie

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper

It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Vraagprijs 1.250.000,-- kosten koper Omschrijving It Merkelan 15 - Beetsterzwaag Luxe nieuwbouw in vertrouwde omgeving! Deze zeer royale, nieuw gebouwde villa met grote geïsoleerde

Nadere informatie

Hoofdweg 209-a te Paterswolde

Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 209-a te Paterswolde Hoofdweg 290a te Paterswolde Wilt u ook optimaal genieten door te wonen in een penthouse met uitzonderlijk wooncomfort? Wonen in de kop van Drenthe, nabij de bruisende stad

Nadere informatie

Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden

Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden Pater Veldmanlaan 28 - Ammerzoden www.makelaarsoord.nl Wij zijn Makelaarsoord. Wij zijn de makelaar nieuwe stijl. Met een jong, gepassioneerd team en kantoren in Rosmalen en Ammerzoden. Bij ons draait

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Wikelerdijk 44, BALK haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Wikelerdijk 44, BALK haskestaete.nl TE KOOP Wikelerdijk 44, BALK - Bouwjaar ± 1937 - Inhoud ± 1530 m³ - Kavel 2785 m² - 3 slaapkamers - Garage ± 80 m² Fraaie woonboerderij met ruim woonhuis in de schuur en gastenverblijf in het voorhuis,

Nadere informatie

Rochussenstraat 173 ROTTERDAM

Rochussenstraat 173 ROTTERDAM Rochussenstraat 173 ROTTERDAM Vraagprijs: 450.000 k.k. MAARTENMakelaardij E patrick@maartenmakelaardij.nl T 010 818 14 87 Maaskade 121 Weena 290 M 06-416 496 14 3071 NK ROTTERDAM 3012 NJ ROTTERDAM I www.maartenmakelaardij.nl

Nadere informatie

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00 Kroepinsweg 2 Holten

Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo. Tel: 085-273 28 00  Kroepinsweg 2 Holten Deldenerstraat 61 Postbus 1271 7550 BG Hengelo Tel: 085-273 28 00 info@kromhofpullen.nl www.kromhofpullen.nl Kroepinsweg 2 Holten Wonen in het prachtige buitengebied van Holten in de nabijheid van de Sallandse

Nadere informatie

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg

wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg Hoogstraat Welberg wonen met het buitengebied als achtertuin 4 riante bouwkavels in Welberg ruime bouwkavels in landelijk Brabant Welberg ligt in de gemeente Steenbergen in het westen van Brabant. De rustige,

Nadere informatie

TE KOOP. Pater de Leeuwweg K.K BX Austerlitz

TE KOOP. Pater de Leeuwweg K.K BX Austerlitz TE KOOP 735.000 K.K. Pater de Leeuwweg 37 3711 BX Austerlitz Inleiding Austerlitz is een gezellig buurtschap van Zeist en gelegen midden in de bossen tegen de Utrechtse Heuvelrug aan. Deze helft van dubbele

Nadere informatie

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k.

Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: ,-- k.k. Steenkampsweg 9 Albergen 16 maart 2017 Vraagprijs: 435.000,-- k.k. Exterieur Makelaar Elles Ter Wee over het exterieur De veranda (welke we naar Amerikaans voorbeeld kennen) loopt om het woonhuis en geeft

Nadere informatie

Rust Ruimte Natuur. Rust, ruimte en natuur aan de Lange Rhön. Uniek wonen in een gezond en gewild UNESCO beschermd gebied!

Rust Ruimte Natuur. Rust, ruimte en natuur aan de Lange Rhön. Uniek wonen in een gezond en gewild UNESCO beschermd gebied! Rust, ruimte en natuur aan de Lange Rhön. Uniek wonen in een gezond en gewild UNESCO beschermd gebied! Rust Ruimte Natuur Haus Weisbach Langen Rhön Oberelsbach www.hausweisbach.com Royale karaktervolle

Nadere informatie

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Fonteinwei 1252, OUDEMIRDUM haskestaete.nl

TE KOOP. Vraagprijs: ,- k.k. Fonteinwei 1252, OUDEMIRDUM haskestaete.nl TE KOOP Fonteinwei 1252, OUDEMIRDUM - Bouwjaar ± 2004 - Inhoud ± 285 m³ - Kavel 726 m² - 3 slaapkamers Luxe vrijstaande recreatiewoning op ruime kavel. De woning is gelegen op een kleinschalig parkje nabij

Nadere informatie

BROCHURE De Hoek 3 Hijken

BROCHURE De Hoek 3 Hijken BROCHURE De Hoek 3 Hijken Uniek object in het hart van Drenthe waarbij een rondleiding u zal overtuigen van de plek en het huis; zien is kopen! Op schitterende woonlocatie volledig gemoderniseerde Saksische

Nadere informatie

Langstraat 13 a AL Achthuizen TE KOOP K.K.

Langstraat 13 a AL Achthuizen TE KOOP K.K. Langstraat 13 a 3256 AL Achthuizen TE KOOP 498.000 K.K. Langstraat 13 a 3256 AL Achthuizen Inleiding Zeer mooi aan rustige straat en de polders gelegen GROOT LANDHUIS met veel luxe en ruimte en vrije en

Nadere informatie

genieten in een groen buitengebied

genieten in een groen buitengebied Broekstraat Oirschot genieten in een groen buitengebied 2 riante bouwkavels in Oirschot ruime bouwkavels in landelijk Brabant De gemeente Oirschot telt maar liefst 320 Rijks- en gemeentelijke monumenten

Nadere informatie

Welpenheuvel 18, De Mortel

Welpenheuvel 18, De Mortel Welpenheuvel 18, De Mortel Kenmerken Overdracht Vraagprijs 348.500 k.k. Aangeboden sinds 26-05-2015 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering nee Indeling

Nadere informatie

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden

Iets bijzonders! Vraagprijs: ,-- k.k. Aan de informatie in deze brochure kunnen geen rechten ontleend worden Iets bijzonders! Aan de voorzijde robuust aan de achterzijde een oase van licht en ruimte met vrij uitzicht over de achtergelegen velden en weilanden. Een bijzonder onder architectuur gebouwd vrijstaand

Nadere informatie

OLDEHOVE Molenstraat 16

OLDEHOVE Molenstraat 16 OLDEHOVE Molenstraat 16 Vraagprijs: 435.000 kosten koper Omschrijving OLDEHOVE - Molenstraat 16 Sfeervol herenhuis gelegen in het dorp Oldehove. In circa 1890 is hier aan de Molenstraat dit prachtige karakteristieke

Nadere informatie

Koenestraat 106 AMERONGEN

Koenestraat 106 AMERONGEN Koenestraat 106 AMERONGEN Welkom bij Makelaardij Luckerhof Mede namens de verkopers van dit woonhuis dankt Makelaardij Luckerhof u voor de getoonde belangstelling. Door middel van deze verkoopbrochure

Nadere informatie

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam

Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Vraagprijs 439.500,00 kosten koper Omschrijving Rochussenstraat 181 A, 3021 NP Rotterdam Bent u op zoek naar een keurig afgewerkte 5-kamerbenedenwoning met een

Nadere informatie

Skillaerd 1 - Mantgum

Skillaerd 1 - Mantgum Skillaerd 1 - Mantgum Vraagprijs 395.000,-- kosten koper Omschrijving Skillaerd 1 - Mantgum ROYALE WOONBOERDERIJ NABIJ MANTGUM Hecht u veel waarde aan privacy en wilt u het hele jaar genieten van prachtige

Nadere informatie

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K.

Havendijk LH Ooltgensplaat TE KOOP K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat TE KOOP 89.000 K.K. Havendijk 12 50 3257 LH Ooltgensplaat Inleiding Zeer mooi aan het eind van het park, rondom in het groen en met onbelemmerd uitzicht, gelegen,

Nadere informatie

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer

Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Unieke nieuwbouw woningen aan de Oosteinderweg in Aalsmeer Download nu ook onze nieuwe app Bert van Vulpen Makelaars + Hypotheken en blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en ons nieuwe aanbod! twitter.com/bertvanvulpen

Nadere informatie

Museum Van Gerwen Lemmens

Museum Van Gerwen Lemmens Museum Van Gerwen Lemmens Leenderweg 71, 5555 CA te Valkenswaard (Noord-Brabant) Samenvatting Gunstig gelegen aan een doorgaande weg (Valkenswaard-Leende), nabij het centrum van Valkenswaard en op korte

Nadere informatie

S C.F.

S C.F. Ref. 1031 Lionard Luxury Real Estate Via dei Banchi, 6 - ang. Piazza S. Maria Novella 50123 Firenze Italia Tel. +39 055 0548100 Fax. +39 055 0548150 Siena Heel oud kasteel te koop in de heuvels van Siena

Nadere informatie

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N.

Villa Avantage. Prijs ,- Kavel vanaf , excl. BTW V.O.N. Villa Avantage Prijs 199.500,- Kavel vanaf 80.000, excl. BTW V.O.N. Omschrijving Villa Avantage, exclusiviteit op haar best. Traditioneel gebouwde stenen Villa, geschikt voor 6 tot 8 personen. De Villa

Nadere informatie

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl

* TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop. www.keupink.nl / www.funda.nl * TE KOOP * Kraakenhof 21 - Lattrop www.keupink.nl / www.funda.nl OMSCHRIJVING: Aan de rand dorp en buitengebied rustiek gelegen vrijstaand woonhuis met royale oprit en carport, inpandige kantoor-/werkruimte

Nadere informatie

klas naar Museum Kom met je het Zaans Museum Zaans Museum Educatie Voortgezet Onderwijs

klas naar Museum Kom met je het Zaans Museum Zaans Museum Educatie Voortgezet Onderwijs Kom met je klas naar het Zaans Museum Kom met je klas naar het Zaans Museum Zaans Museum Schansend 7 1509 AW Zaandam sales@zaansmuseum.nl www.zaansmuseum.nl/onderwijs Kom met je klas naar het Zaans Museum

Nadere informatie

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47

Huizen. Luxe keuken. Vrij uitzicht. Twee goede slaapkamers. Moderne bouw. Eigen parkeerplaats. Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort H47 H47 Huizen vanhendriks Ringweg-Kruiskamp 71 H, 3814 TE Amersfoort Vrij uitzicht Moderne bouw Twee goede slaapkamers Luxe keuken Eigen parkeerplaats H47 H47 Kenmerken Soort Kamers Woonoppervlakte Inhoud Bouwjaar

Nadere informatie

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k.

Beatrixlaan 5, Ermelo k.k. Beatrixlaan 5, Ermelo 595.000 k.k. www.beatrixlaan5.nl Beatrixlaan 5, Ermelo Prachtig gelegen VRIJSTAANDE WONING met twee garages. Royaal hoekperceel van 1296 m² op een rustige locatie in het hart van

Nadere informatie

Lange Voort 247, Oegstgeest

Lange Voort 247, Oegstgeest Lange Voort 247, Oegstgeest Kenmerken Overdracht Vraagprijs 445.000 k.k. Aangeboden sinds 28-11-2017 Conditie Kosten koper Waarborgsom nee Bankgarantie ja Ontbindende voorwaarden financiering 0 Indeling

Nadere informatie

ALGEMENE INFORMATIE. Max. goothoogte 4,5 m. Vraagprijs k.k. Oppervlakte circa 1.000m² (mogelijkheid met uitbreiding tot 1500 m²)

ALGEMENE INFORMATIE. Max. goothoogte 4,5 m. Vraagprijs k.k. Oppervlakte circa 1.000m² (mogelijkheid met uitbreiding tot 1500 m²) 'T LAAR OIRSCHOT ALGEMENE INFORMATIE Oppervlakte circa 1.000m² (mogelijkheid met uitbreiding tot 1500 m²) Bebouwing max 1.000m³ Bijgebouwen max 240 m² Max. goothoogte 4,5 m Max bouwhoogte 10 m Vraagprijs

Nadere informatie

Muiderzand 13 Huizen

Muiderzand 13 Huizen Muiderzand 13 Huizen T: 035-631 91 91 F: 035-621 03 08 Groest 22 1211 EC HILVERSUM info@wvmakelaardij.nl www.wvmakelaardij.nl ALGEMENE OMSCHRIJVING Dit is uw kans. Zelden komt er één te koop, zo n prachtig

Nadere informatie

Zijlweg 128 rood - Haarlem

Zijlweg 128 rood - Haarlem Zijlweg 128 rood - Haarlem Huurprijs 1.795,-- p.m. Compleet gerenoveerde en op top locatie gelegen bovenwoning met fantastische tuin en heerlijk zonnig dakterras op het zuiden. Kom kijken en laat je verrassen

Nadere informatie

TE KOOP. Rector Hulshofstraat K.K JV Harreveld

TE KOOP. Rector Hulshofstraat K.K JV Harreveld Rector Hulshofstraat 7 7135 JV Harreveld TE KOOP 175.000 K.K. Rector Hulshofstraat 7 7135 JV Harreveld Inleiding Verlangt u naar het optimale buitenlevengevoel zonder ver van de bewoonde wereld en haar

Nadere informatie

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete

Harmelen NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN. Appartementencomplex Oude Rijnstaete NIEUW IN DE VERHUUR - 4 APPARTEMENTEN Appartementencomplex Oude Rijnstaete Harmelen Op een van de mooiste locaties van Harmelen zijn net 4 prachtige en volledig gerenoveerde appartementen opgeleverd en

Nadere informatie

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan

Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Koningin Wilhelminaweg 371, 3737 BC Groenekan Vraagprijs 550.000,- k.k. Omschrijving Op een idyllische plek in Groenekan met uitzicht over de landerijen en in de verte de oude Domstad, ligt deze karakteristieke

Nadere informatie

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl.

De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. De Koning makelaars presenteren: Modern tweekamer appartement in het centrum! Van Oudheusdenstraat 1 B, Woerden 900,- per maand excl. g/w/e Modern tweekamer appartement in het centrum! Levendig en centraal

Nadere informatie

Gewoon lekker wonen in Leesten Oost

Gewoon lekker wonen in Leesten Oost Gewoon lekker wonen in Leesten Oost Fase 2 12 ruime eengezinswoningen 4 vrijstaande woningen Plan t Loo te Leesten Oost Zutphen 2 Gewoon lekker wonen in Leesten Oost Fase 2 12 ruime eengezinswoningen 4

Nadere informatie

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade

Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Te koop: Leidseweg 40 te Oud Ade Deze schitterende vrijstaande villa is op één van de mooiste locaties aan de Kagerplassen, direct aan het Vennemeer gelegen. Vrijblijvende Projectinformatie: Conduct Vastgoed

Nadere informatie

2017 versie 1 ( )

2017 versie 1 ( ) 2017 versie 1 (01-01-2017) WANDELEN DOOR NATIONAAL PARK WEERRIBBEN-WIEDEN Etappe A 12 km * = bezienswaardigheid (meer informatie vindt u achterin) Vertrek Het Doevehuis 0561 47 73 94 1. Met uw rug naar

Nadere informatie

TE KOOP IN MIERLO (NABIJ HET CENTRUM ) NEERAKKER 62

TE KOOP IN MIERLO (NABIJ HET CENTRUM ) NEERAKKER 62 TE KOOP IN MIERLO (NABIJ HET CENTRUM ) NEERAKKER 62 Heerlijk rustig gelegen vrijstaande woning met verlengde garage. Eenvoudig te verbouwen om een slaap-/en badkamer op de begane grond te realiseren. Knus

Nadere informatie

Holwert oan See. Annabel van de Sande Dirk Hogewoning Mia Rosa Hupkens Niels Langeveld Sjoerd de Boer. 13/06/2017, Delft

Holwert oan See. Annabel van de Sande Dirk Hogewoning Mia Rosa Hupkens Niels Langeveld Sjoerd de Boer. 13/06/2017, Delft Holwert oan See Annabel van de Sande Dirk Hogewoning Mia Rosa Hupkens Niels Langeveld Sjoerd de Boer 13/06/2017, Delft Visie Holwerd aan Zee, het begin van de perfecte vakantie naar Ameland. Laat je geheel

Nadere informatie

Opening Dijkhuis Jaarsveld op 8 september 2012

Opening Dijkhuis Jaarsveld op 8 september 2012 Opening Dijkhuis Jaarsveld op 8 september 2012 Geachte heer Poelman, Geachte burgemeester Westerlaken-Loos Geachte meneer Hylkema Geachte inwoners van Jaarsveld Dames en heren, In de Lopikerwaard, achter

Nadere informatie

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper

Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen. Vraagprijs ,- kosten koper Zonnedauwlaan 18 te Amstelveen Dit hoek huis is een lust voor het oog. Tot in detail afgewerkt en met smaak gedaan. Er zijn 4 slaapkamers, een hele luxe badkamer, zeer lichte woonkamer en een prachtige

Nadere informatie

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag

Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Vraagprijs 879.000,-- kosten koper Omschrijving Lytse Wyngaerden 24 - Langezwaag Op zeer fraaie landelijke woonstand gelegen, schitterende en sfeervolle woonboerderij met

Nadere informatie

Lattenzager 'De Corneliszoon' eerbetoon aan een opmerkelijke 16e-eeuwse uitvinder

Lattenzager 'De Corneliszoon' eerbetoon aan een opmerkelijke 16e-eeuwse uitvinder Lattenzager 'De Corneliszoon' eerbetoon aan een opmerkelijke 16e-eeuwse uitvinder De wordingsgeschiedenis van een kleine industriemolen op het Industrieel Erfgoedpark 'De Hoop' in Uitgeest Stichting Cornelis

Nadere informatie

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25

Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: k.k. Victoriedijk 25 Valkenswaard: Victoriedijk 25 Vraagprijs: 979.000 k.k. Victoriedijk 25 Omschrijving EEN KLASSE APART VOOR DE PAARDENLIEFHEBBER (MET STALLEN)!! MAAR OOK VOOR DEGENEN DIE HEERLIJK VRIJ VRIJSTAAND WILLEN

Nadere informatie

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex.

TE HUUR. Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m². Vraagprijs p.m. ex. TE HUUR Schoolstraat 172 C 2251 BK Voorschoten Galerijflat, 3 kamers, 100m² Vraagprijs 1.250 p.m. ex. KENMERKEN Prijs 1.250 p.m. ex. Postcode 2251 BK Ligging In centrum Woningtype Galerijflat Woonruimte

Nadere informatie

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s

Het Land van Arckel. Waterrijk wonen in Gorcum. Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum Vrijstaande en twee-onder-een-kap watervilla s Het Land van Arckel Waterrijk wonen in Gorcum < Rotterdam (3 km) A15 Tiel (3 km) > Het Land van Arckel Utrecht

Nadere informatie

B1 Hoofddorp pagina 1

B1 Hoofddorp pagina 1 B1 Hoofddorp pagina 1 Inhoud 1. Inleiding 2. Geschiedenis 3. Ontwikkeling 4. Bezienswaardigheden 1. Inleiding Hoofddorp is een stad in de provincie Noord-Holland en de hoofdplaats van de gemeente Haarlemmermeer.

Nadere informatie

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Openhaard en openslaande deuren. Zeer sfeervol ingericht. Moderne keuken en badkamer

Hoekstra & van Eck. Huizen van. Openhaard en openslaande deuren. Zeer sfeervol ingericht. Moderne keuken en badkamer Huizen van Hoekstra & van Eck Zuideinde 34, 1141 VJ Monnickendam Zeer sfeervol ingericht Recent geheel verbouwd en uitgebouwd Moderne keuken en badkamer Openhaard en openslaande deuren Heerlijk dakterras

Nadere informatie

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars

TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam K.K. Landelijke vrijstaande woning. Netland Makelaars TE KOOP: Dorpsweg Ransdorp 68 A 1028 BR Amsterdam 495.000 K.K. Landelijke vrijstaande woning Netland Makelaars 2 netlandmakelaars.nl INLEIDING Landelijk wonen op nog geen 30 minuten fietsen van Amsterdam

Nadere informatie

Lunteren Mielweg k.k. Stroomberg makelaardij staat voor u klaar.

Lunteren Mielweg k.k. Stroomberg makelaardij staat voor u klaar. Lunteren Mielweg 47 Stroomberg makelaardij staat voor u klaar. De werkzaamheden van Stroomberg makelaardij worden uitgevoerd volgens de erecode van de NVM. Ieder afzonderlijk lid van de NVM staat voor

Nadere informatie